Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    27-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Back to the 90s met Floris van Bommel

    FW22 Floris van Bommel

    In de jaren 90 begon de wereld anders te kijken naar sportkleding. Items die vroeger enkel voor de sportschool werden gebruikt, konden moeiteloos mee in je dagelijkse garderobe als fashion statement piece. Dit najaar zien we het ook: the 90s are back, en Floris van Bommel komt met een nieuwe collectie van high- en low-top sneakers met een moderne twist. Het Nederlandse schoenenmerk Floris van Bommel, dat bekend staat voor hoogstaande kwaliteit, combineert de nineties basketbalschoentrend met moderne elementen. Maar zoals het Floris van Bommel kenmerkt, nog steeds met een signature Floris twist. Denk maar aan  de gedurfde kleurencombinaties of de geheime boodschappen op de zool. In een tijdperk waar alles oversized moet zijn, vallen high-top sneakers niet meer weg te denken uit de modewereld. Tegelijkertijd gewaagd en trendy. Ga je liever voor een klassieke look? Dan kan je ook altijd terugvallen op de low-tops. Wat je ook verkiest, Floris heeft gegarandeerd iets voor jou. 

    Space Jam : De schoenen lijken recht van het basketbalveld te komen, en onthullen in het ontwerp ook de echte Floris touch. Functionele elementen zoals het snelle vetersysteem, de gevoerde kraag, en het speciaal ontworpen tonglabel stralen luxe uit. Anders dan de klassieke sportkleding zijn deze schoenen gemaakt van Italiaans leer. Boterzacht kalfsleder, zijdezacht kalfssuède, en een premium kalfsleren binnenkant bieden het beste comfort. Een veelzijdige en stylish collectie voor elke mood!

    Party Hardy : Voor een echte eye-catcher op de dansvloer ben je bij Floris van Bommel aan het juiste adres. De gewaagde kleurencombinaties enerzijds en de witte sneakers anderzijds kenmerken de 90s en dat weet het Nederlands modemerk maar al te goed.

    Sporty Spice : Helemaal klaar voor een ultraproductieve dag? Dan heb je zeker een comfortabele schoen nodig! Voel je extra sportief met de high-tops van Floris van Bommel. Deze hippe sneakers brengen je in stijl over elk obstakel.

    Comfortable Professional : Op zoek naar de perfecte sneaker voor op het werk? Dan heb je een elegante schoen nodig die jou de hele dag op weg helpt. Kies een neutrale, casual, suède sneaker die makkelijk te combineren valt en professionaliteit uitstraalt.









    27-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boek twee nachten in de Dijlestad en ..;

    krijg 100 euro Mechelen cadeau

     

    Wie tussen 1 december 2022 en 31 januari 2023 onder de wol kruipt in de Dijlestad, krijgt van Visit Mechelen 100 euro Mechelen cadeau. Met andere woorden: wie twee overnachtingen boekt binnen die periode, krijgt er een Mechelenbon ter waarde van 100 euro bovenop. Want Mechelen verkennen op één dag? Da’s gekkenwerk!

    Bij twee overnachtingen bij de deelnemende Mechelse logies ontvang je een Mechelenbon ter waarde van 100 euro. Die kan besteed worden bij verschillende attracties, bezienswaardigheden en activiteiten. Van Brouwerij Het Anker tot Het Kunstuur en Technopolis. Plan je een shoppingweekend in Mechelen om piekfijn voor de dag te komen tijdens de eindejaarsfeesten? Of laat je je eerder graag culinair verwennen in een van de vele restaurants of cafés? Het merendeel van de handelaars accepteert de Mechelenbon: aan jou de keuze waar jij jouw cadeau uitgeeft. 

    Praktisch

    In totaal zijn er 900 Mechelenbons beschikbaar, goed voor 900 tweedaagse arrangementen. De actie is geldig zolang de voorraad bij het logies strekt. Reserveren doe je rechtstreeks bij de deelnemende hotels en b&b’s. De prijs van het arrangement verschilt van logies tot logies. Elke deelnemende partner beschikt over een deel van de arrangementen, en kan je informeren over de beschikbaarheden. 

    Het arrangement omvat: Twee overnachtingen met ontbijt - Mechelenbon twv €100 per kamer

    In totaal nemen 22 Mechelse hotels en b&b’s deel aan deze actie: 3Paardekens, Alegria, Atrium5, Boris & Barney, Brouwerij Het Anker, De Koepoort, De Lachende Engel, Dusk till dawn, Elisabeth, Garden 55, Holiday Inn Express, Hotel Vé, In den Roden Schilt, Insi2, Lithium – Bed zen &, Martin’s Patershof, Muske Pitter, Nova Zembla, Novotel Mechelen Centrum, Porta Superia, Van Der Valk Hotel en VixX Hotel. 

    Meer informatie vind je op www.visitmechelen.be/krijg-mechelen-cadeau

    Illustraties visit mechelen

     









    27-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse Gouden Eeuw maakt plaats voor Dutch Era

    De Dutch Era laat ruimte voor de keerzijde van de Gouden Eeuw

    De Gouden Eeuw van onze Noorderburen, de 17e-eeuwse periode waar rijkdom verworven werd door ondernemerschap en de drijfveer om de wereld te willen ontdekken per boot. Maar was alles wel zo goud als het klonk? Erkenning van de pijnpunten maakt geschiedenis rijker en dat besef is groter dan ooit. Er is namelijk een keerzijde aan die blinkende, gouden medaille. Daarom wordt Dutch Era in het leven geroepen, een term die ruimte laat voor duiding over de schaduwkant van dit gouden Nederlandse tijdperk. 

    Van Gouden Eeuw naar de Dutch Era

    De tijd van de Gouden Eeuw is meer dan baby’s die bier dronken bij het ontbijt en de rijken die kreeft aten. Nederland was een koploper wat betreft handel, wetenschap en schilderkunst. Maar Surinamers, Antillianen, Molukkers, Indo’s en andere nabestaanden van slaven, vragen terecht aandacht voor de manier waarop die welvaart verwezenlijkt werd. Erkenning van de slavenhandel en het koloniale geweld is voor hen en voor de huidige samenleving van groot belang. Het is tijd dat die keerzijde van de gouden medaille wordt herkend. Daarom wordt de term de Dutch Era in het leven geroepen, een term zonder waardeoordeel waarvan we het ontstaan kunnen opsplitsen in drie delen. 

    De steden

    De Dutch Era herken je nog steeds in oude binnensteden Hoorn, Enkhuizen, Leiden, Delft, Amsterdam, Dordrecht en Haarlem. Zo werd de eerste multinational in Nederland opgericht in 1602: de Verenigde Oostindische Compagnie, met in elk van bovenstaande steden een kantoor. Destijds het grootste handelsbedrijf ter wereld, maar ze deinsde niet terug van militair geweld. De Nederlandse handelsgeest won van morele principes. Niet alleen in de handel, maar ook op vlak van architectuur voelden de Nederlanders zich superieur. Zo kreeg het stadhuis op de Dam in Amsterdam de uitstraling van een paleis en moest het landschap plaats maken voor grotere steden. Zo ontstond de karakteristieke look en feel van de Hollandse steden: de afwisseling van woon- en pakhuizen, smalle, diepe en hoge gebouwen met luikjes, grenzend aan het water waar de handelswaren werden opgeslagen. 

    De wetenschap

    Toen Nederland als klein landje een handelsmacht van jewelste werd met contacten over heel de wereld, leverde dat ook internationaal befaamde wetenschappers op. Door meer kennis en contact met andere culturen, werden vastgeroeste ideeën, de bijbel en mythische verhalen in twijfel getrokken. Zo is er Bernardus Paludanus, die in Enkhuizen woonde en wereldberoemd werd met zijn collectie Admiranda: exotische producten, planten, zaden en stenen die hij meebracht na zijn reizen. Of professor anatomie Frederick Ruysch die nieuwe conserveringstechnieken ontwikkelde zodat hij het lichaam van de mens beter kon bestuderen. In Leiden leefde Christiaan Huygens, de grootste wetenschapper die Nederland heeft gekend. Hij verbeterde op zijn 16e een wiskundige formule van Galilei en Stevin, was uitvinder van het slingeruurwerk en maakte telescopen waardoor hij ook een nieuw hemellichaam ontdekte: de maan Titan van Saturnus.  

    De schilderkunst

    Engeland heeft zijn Shakespeare, Nederland zijn Rembrandt. In de 15e eeuw legde Rogier van der Weyden en Jan van Eyck al de basis voor de internationale reputatie van Nederlandse schilderkunst. Als gevolg van de bloeiende economie ontstond er in de 17e eeuw een levendige handel in potretkunst, het schilderen van religieuze taferelen raakte op de achtergrond. Ook werden particulieren vaker opdrachtgevers in plaats van paleizen of kerken. De rijken wilden zich in dure kleding laten portretteren als herinnering aan zichzelf. Meer dan vijf miljoen schilderijen werden er gemaakt in ‘The Dutch Era’. Haarlem, Delft, Dordrecht, Leiden en Amsterdam waren de belangrijkste steden van deze meesterkunst. Met Rembrandt, Frans Hals en Johannes Vermeer in de hoofdrollen.

    Ga mee op reis naar de tijd van de Dutch Era. Naar de meesterlijke schilderkunst, de ontdekking van de wetenschap en de historische steden waar elke steen zijn eigen verhaal vertelt.

     









    26-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stephanie Planckaert & Iluna

    Iluna maken het eindejaar extra feestelijk met hun selectie uit LolaLiza's collectie

     

    Holiday favorites van Stephanie Planckaert & dochter Iluna uit de LolaLiza FW22/23 collectie

    Het eindejaar is in zicht. Reikhalzend kijken we uit naar gezellige familiemomenten en de bijhorende outfits die ons doen schitteren tijdens de feestdagen. Belgische moderetailer LolaLiza nodigde tv-persoonlijkheden Stephanie Planckaert en haar dochter Iluna uit om hun favoriete stuks uit de collectie te kiezen. Het resultaat? Twee unieke selecties van één feestelijke look en vier trendy winterlooks, van een discobroek met olifantenpijpen tot een A-lijn jurk met epauletten. Ontdek wat Stephanie en Iluna, de twee fashionista's uit de meest hechte familie van België, de Planckaerts, zullen dragen tijdens kerst, oud en nieuw.

    Tijdens de televisiereeks over de jongste telg van de familie Planckaert ‘Junior op zoek naar de liefde’ sloeg de vlam over. Niet alleen tussen Junior en zijn nieuwe vriendin. Ook tussen LolaLiza, die voor de realityshow de Planckaert-vrouwen kleedde, Stephanie en haar dochter Iluna was het liefde op het eerste zicht. Na de opnames doken de dames in de FW22/23 collectie en selecteerden ze hun favoriete stuks voor de feestdagen. 

    Het keuzeproces

    De eerste stap van het selectieproces is kennismaken met de volledige collectie op het hoofdkantoor van LolaLiza. “Wij voelden ons als twee kinderen in een snoepwinkel”, lacht Stephanie Planckaert. “Zoveel soorten stoffen om aan te voelen, die kleurenpracht, al die toffe modellen,… Er hingen ook stuks die je (nog) niet in de winkels kan vinden. Iluna en ik begonnen meteen na te denken voor welke gelegenheid we welke stukken zouden dragen.”

    “Ikzelf was al lange tijd op een missie om de perfecte cargobroek met zakken te vinden. Daar gingen mijn ogen bijna automatisch naar op zoek tussen de kledij”, gaat Iluna verder. “Vervolgens namen we alle stoffen en pasvormen onder de loep. Voor mij mogen stoffen echt niet prikken of spannen aan mijn buik. Daar ben ik erg gevoelig aan. Comfort gaat boven alles.”

    “Moeilijk was het niet om outfits te vinden waar we ons top in voelen”, vult Stephanie aan. “LolaLiza paste sowieso al bij ons en we zijn al jarenlang fan van het merk. Vrouwelijk, kleurrijk en vrolijk, helemaal wij dus!”

    Sterke selecties

    Nadat de twee dames de hele collectie hebben bestudeerd en hun favoriete feeststuks hebben geselecteerd, wierpen ze een blik op elkaars keuzes. Wat opviel waren de partylooks die enorm matchen. “Wij zijn geen ‘twinners’, maar er is zeker wel een rode draad. Als we naar een feest gaan samen, passen we ook graag subtiel bij elkaar. De mensen mogen zien dat wij bij elkaar horen”, aldus Stephanie.

    De winterlooks lagen iets verder van elkaar. “In het dagelijkse leven mogen mama en ik dan wel kleren uitwisselen omdat we dezelfde maat hebben, maar onze stijl is niet helemaal dezelfde”, verklaart Iluna. “We hebben elk onze eigen persoonlijkheid en dat reflecteert ook in onze selecties.” 

    Dit koos Stephanie

    “Kleur durven dragen in de winter, vind ik de max. LolaLiza is daar bekend om. Mijn selectie is voor de vrouw die zichzelf apprecieert en die niet bang is voor een extraatje. Het zijn veilige keuzes, maar wel met pit. Ladies, laat je niet tegenhouden! Wil je die jumpsuit in opvallend blauw, en niet in het klassieke bruin of zwart? Gewoon doen!”

    Haar favoriete stuk: “Misschien heeft het moederschap hier iets mee te maken, maar ik ben dol op de truijurk. Je bent in een keer helemaal gekleed in de ochtend, je kan je buikje verstoppen na een zware lunch, etc. Bovendien kan je het zowel met een paar sneakers of een elegant laarsje combineren. Samen met de grijze mantel klopt het hele plaatje.”

    Stephanies look tijdens de feestperiode

    “De A-lijn jurk heeft zo’n toffe mouwen met leuke epauletten. De jurk zit los en komt net boven de knie, zodat je toch een beetje been kan tonen, zelfs met een lange laars. De pailletten en het kaki in combinatie met het goud geven de juiste party vibes.”

    Dit koos Iluna

    “Ik ben verzot op comfy, casual stuks, maar het liefst met een edgy kant. Goede basisstukken waar je veel mee kan combineren zijn een must in je kleerkast. Voor mij moet een outfit bovendien niet te ingewikkeld zijn, dat zie je ook in mijn selectie.” 

    Haar favoriete stuk: “Goh, mag ik er echt maar eentje kiezen?”, lacht Iluna. “De ecru donsjas met kap voelt aan alsof je de hele dag een teddybeer knuffelt, zo zacht! En uiteraard moest die on-trend zwarte cargobroek mee in mijn selectie. Ook ben ik ontzettend blij met de jeans die ik uitkoos. Hij past bij alles en vormt zich helemaal naar mijn lichaam, echt de perfecte fit!”

    Iluna’s look tijdens de feestperiode

    “Het minirokje en de blazer samen met het rolkraagje, dat straalt klasse uit! De combinatie is jong, trendy en stijlvol. Ik hou ook van het subtiele glinstering, wat het geheel heel feestelijk maakt.”

     Onder de kerstboom

    Een knisperend haardvuur, die grijsgedraaide kerst-cd en zelfs matching pyjama’s, dat is kerst voor Stephanie en Iluna. “Wij zijn absolute kerstfans. Kerstmis vieren we ofwel met het gezin thuis, ofwel houden we een groot familiefeest in onze chateau in Frankrijk.”

    Geen Kerstmis zonder geschenken, ook ten huize Planckaert. “Natuurlijk mogen de cadeaus niet ontbreken”, gaat Iluna verder. “Dit jaar zullen er ongetwijfeld veel LolaLiza-pakjes onder de boom liggen.”

    “Dat is nu al een hot topic in onze familie”, lacht Stephanie. “Tijdens de selectie hebben we uiteraard wat foto’s doorgestuurd en de bestellingen lopen al. Magali en mijn mama zijn verzot op de outfits van Iluna, kleurenfanaat Pauline heeft een serieuze boon voor de discobroek met roze pailletten en ons moeke vindt de cognac mantel geweldig. Ik vrees dat we een gedeelde dressing moeten bouwen om al die mooie outfits een plekje te geven.”

    Praktisch

    De feestelijke selecties van Stephanie en Iluna uit de LolaLiza FW22/23 collectie zijn verkrijgbaar in de geselecteerde LolaLiza-filialen en online via www.lolaliza.com.













    26-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JBE zet in op tweede leven van kledij

    in gloednieuwe winkel op de Meir

     

    Belgische moderetailer richt in nieuwe concept store eerste Repair Corner in

    Belgisch familiebedrijf JBC opende de deuren van zijn nieuwe winkel op de Antwerpse Meir. Het nieuwe filiaal, op een premium locatie, staat volledig in teken van het tweede leven van kledij. Met een unieke Repair Corner, waar klanten hun kledij kunnen laten herstellen of vermaken, een tweeledige inzamelbox voor kledingstukken door te geven of items voor downcycling, meubels gemaakt van gerecycleerde materialen en meer slimme snufjes, maakt JBC zijn klanten ervan bewust dat kledij nog een leven heeft, ook nadat het werd afgedragen. Niet alleen voor ouders, maar ook voor de kleinsten is de nieuwe winkel wederom een totaalbeleving, waarin spelenderwijs bijleren over recycleren centraal staat. Lang leve je kledij!

    Een lang leven voor je kledij dankzij JBC

    In de nieuwe winkel in Antwerpen wil JBC, als partner voor jonge gezinnen, zijn klanten ervan bewust maken dat kledij een nieuw leven kan krijgen, zelfs nadat het is afgedragen. Voor het eerst introduceert JBC dan ook de Repair Corner, een in-house kledingmaker voor alle klanten. Shoppers kunnen hun items binnenbrengen bij de JBC Repair Corner om te herstellen of verstellen, zodat de stuks opnieuw met volle trots gedragen kunnen worden. De Repair Corner zal elke maandag, woensdag, zaterdag en koopzondag geopend zijn. Tegen een kleine vergoeding tussen €1,5 en €18 kunnen shoppers en voorbijgangers hun kledij, al dan niet van JBC, binnenbrengen in de Repair Corner in de JBC-winkel en laten repareren, van een knoop aanzetten, tot het vervangen van een rits.

    Naast de Repair Corner vinden klanten in het JBC-filiaal op de Meir ook een Studio Unique Corner. Hier kunnen zij hun sweater of baby items, zoals een tetradoek, ter plaatse laten personaliseren met een geborduurde naam. Zo maken ze samen met JBC hun kledij hoogst persoonlijk en uniek, waardoor ze er nog meer gehecht aan zijn en de kledij zo lang het kan zullen koesteren en herstellen.

    Is de kledij toch echt te klein of niet meer draagbaar? Dan kunnen klanten deze nog altijd inleveren in de inzamelbox. Voor het eerst maakt JBC deze inzamelbox tweeledig, met ruimte voor kledij om door te geven en kledij voor downcycling. De stuks die worden ingeleverd in deze tweede box, bijvoorbeeld gescheurde truien of beschadigde broeken, worden vervezeld tot nieuw textiel, waar JBC dan weer hun gerecycleerde shopper van maakt. In de Studio Soigneur Corner vinden klanten tot slot onderhoudsproducten van de lokale merken Brauzz, Nanex en Guppy friend, die helpen om kledij langer te dragen.

    Een unieke winkelbeleving

    Wie het nieuwe filiaal op de Meir bezoekt, kan zich verwachten aan een totaalbeleving voor jong en oud. Een groot deel van het meubilair werd gemaakt uit gerecycleerde materialen, met onder andere stoelen opgetrokken uit oude stoffen, een originele jeansluifel met denim uit vorige collecties en meer. Voor het eerst ging JBC ook aan de slag met beschadigde etalagepoppen; deze werden omgetoverd tot een spiksplinternieuwe tafel.

    Voor de kleinsten voorziet JBC verschillende tools om spelenderwijs bij te leren over kledij. ‘Het Rad van Tiest’ is de eyecatcher in de winkel. Door aan het grote rad te draaien, kunnen de kinderen op zoek naar verschillende tips over hoe van een oude jeans van mama of papa een nieuw, cool verkleedstuk te maken. Daarnaast kunnen kinderen zelf de handen uit de mouwen steken, door aan een groot wiel te draaien om van versleten kledij nieuwe garen te maken.

    Stap voor stap naar beter

    Dat JBC zich inzet voor bewust shoppen bewees het familiebedrijf al eerder. In het voorjaar organiseerde de moderetailer zijn eerste swap events voor kinderkledij, waar gezinnen kledingstukken van hun kids konden inruilen voor andere preloved items. De JBC kledij is er tenslotte op gemaakt om door te geven. Niet alleen dankzij de kwaliteit van de materialen, maar ook door de naamlabels voor twee namen. Met deze verschillende initiatieven wil JBC het voor jonge gezinnen zo gemakkelijk mogelijk maken om kledij een tweede leven te geven. Stap voor stap blijft JBC zo streven naar een betere toekomst.

    “We willen onze klanten tonen dat er zoveel mogelijkheden zijn met kledij die niet meer past, niet meer gedragen wordt of zelfs stuk is. JBC helpt hen niet alleen om bewuster om te gaan met kledij, maar reikt hen ook de tools aan om die bewustwording om te zetten in actie,” vertelt Bart Claes, CEO van JBC.









    25-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regent Seven seas cruises

    schenkt gasten de Gift of Travel

     

    Regent Seven Seas Cruises®, ‘s werelds meest luxueuze cruiserederij  heeft een uiterst aantrekkelijk nieuw programma bekendgemaakt om gasten nog meer interessante en indrukwekkende ervaringen te bieden: een bij hun luxe vaartocht inbegrepen landprogramma om de reis mee te verlengen, voorafgaand of na afloop van de cruise. Dit inclusieve Gift of Travel aanbod van Regent omvat landprogramma’s in de periode april tot november 2023 in combinatie met 57 verschillende Europese cruises, die zelf ook al zeer veel bestemmingen aandoen. Gift of Travel betekent voor de cruiserederij een stap in een nieuw tijdperk van inbegrepen Europese landreizen, in anticipatie op de groeiende behoefte van reizigers in het luxesegment om meer dan ooit hun kostbare tijd louter te besteden aan écht waardevolle ervaringen.

    Veelzijdig Europa

    Deze aanbieding geldt voor nieuwe boekingen gemaakt tussen 1 november 2022 en 6 januari 2023, en geeft reizigers een extra reden nu hun cruise te reserveren naar de meest charmante Europese bestemmingen volgend jaar.

    “Onze gasten geven blijk van een grote, constante liefde voor reizen in het wonderschone en interessante Europa, dat zo rijk is aan geschiedenis, bruisende cultuur en adembenemende landschappen. En uiteraard helemaal wanneer ze onderweg kunnen genieten van onze all-suite accommodaties, de exquise keuken en het elegante entertainment aan boord van 's werelds meest luxueuze vloot”, aldus Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Deze genereuze Gift of Travel is een perfecte kans op een nog verrijkender Europese ervaring. In het Middellandse Zeegebied, in de noordelijke Europese zeeën en overal daartussen!”

    Zowel ervaren Europa-bezoekers als reizigers die dit werelddeel nog verder moeten ontdekken hebben veel te kiezen in het Gift of Travel-programma. Het wordt aangeboden in combinatie met een cruise op Seven Seas Mariner®, Seven Seas Splendor®, Seven Seas Voyager® en Seven Seas Navigator® met bestemmingen als Piraeus (Athene), Southampton (Londen), Kopenhagen, Istanbul en Barcelona. Er is keuze uit een zevental inspirerende landprogramma's voorafgaand of na afloop van de cruise, ongeacht het type van de geboekte suite, maar uiteraard wel op basis van beschikbaarheid. Al deze landprogramma's van Regent zijn inclusief hotelaccommodatie, transfers, geselecteerde maaltijden en specifiek samengestelde excursies.

    Hoogtepunten van pre- of post-cruise landexcursies:

    Mystical Cappadocia – Istanbul, Turkije (3 nachten): Reizigers verblijven drie nachten in het majestueuze, historische Cappadocië. Ze bezoeken de perfect bewaarde oude rotskerken van Uçhisar Castle en het openluchtmuseum van Göreme. En dalen bijna zeventig meter af naar de ondergrondse stad Derinkuyu met zijn unieke rotsformaties die bekendstaan als de 'schoorstenen van de elfen'.

    London & Charming Cotswolds – Londen (Southampton), Engeland (3 nachten): Een verrassende combinatie van het kosmopolitische Londen en het typische Britse platteland van de sublieme Cotswolds. Gasten staan oog in oog met wereldberoemde plekken als Buckingham Palace en de Tower of London, maar ook met een elegante plaats als Bath, waar een bezoek wordt gebracht aan de Romeinse baden.

    Authentic Madrid & Beyond – Barcelona, Spanje (4 nachten): Een ontdekkingsreis naar de eigenzinnige landschappen en de trotse steden die het stoere karakter van Spanje ademen, met veel UNESCO-erfgoed, van Madrid tot Segovia. Een trip van vier nachten die de deelnemers zal verrijken met een diep historisch en cultureel besef van wat Spanje zo bijzonder maakt. Gasten die niet willen of kunnen deelnemen aan het inbegrepen landprogramma kunnen ervoor kiezen om een krediet van €630 per gast of - maximaal - €1260 per suite te ontvangen.

    Cruises waarop het programma Gift of Travel van toepassing is:

    Van Barcelona, Spanje naar Lissabon, Portugal - Seven Seas Mariner, vertrek 23 juli 2023 - 10 nachten | Andalusian Traditions: Voor iedereen die het wonderschone mediterrane gebied wil combineren met de betoverende stranden van de Canarische Eilanden is deze reis aan boord van Seven Seas Mariner perfect: hij biedt het beste van beide werelden. Er wordt aangemeerd in de historische haven van Alicante bij Valencia en ook bij het exotische Arrecife op Lanzarote, dat met z'n moderne, lichte stijl intrigerend afsteekt tegen het naakte, zwarte vulkaanlandschap aan de turkooizen baai. Eindpunt is Portugals neoklassieke hoofdstad Lissabon, waar een wandelingetje naar het oude centrum Bairro Alto een verplicht nummer is. En waar altijd wel ergens de melodieuze klanken klinken van de typisch Portugese fado-muziek. Deze reis biedt keuze uit 67 inclusieve landexcursies, zoals een bezoek aan Tanger in Marokko, met de  Grotten van Hercules en een wandeling door de ommuurde medina met zijn unieke architectuur, een UNESCO-werelderfgoed. Ook onvergetelijk: de tuinen van Mendoubia waar een fascinerende en eerbiedwaardige vijgenboom (banyan) staat van meer dan achthonderd jaar oud.

    Van Londen/Southampton naar Reykjavik, IJsland - Seven Seas Splendor, vertrek 7 augustus 2023 - 16 nachten | North Atlantic Exploration : Vanaf vertrekhaven Londen (Southampton) kiest deze reis noordelijke koers langs de imposante oostkust van de Britse eilanden. Daarna wordt aangemeerd in de havens van het  Schotse Kirkwall op de Orkney-eilanden en ook op Nuuk in Groenland, met z'n pittoreske koloniale haven en onlangs gerenoveerde marktgebouw. Op IJsland staan meerdere stops op het programma, zoals bij het schilderachtige vissersdorpje Grundarfjordur, het charmante plaatsje Akureyri en het iconische Reykjavik, de eindbestemming van de cruise.

    Gasten genieten van de ongeëvenaarde luxe van Seven Seas Splendor op deze decadente cruise, inclusief een keuze uit veertig landexcursies. Op het programma bijvoorbeeld het duizelingwekkende natuurschoon van het IJslandse Isafjordur waar een intrigerende baai aan drie kanten wordt omringd door ongenaakbare hellingen – een van de meest overdonderende landschappen op aarde. Ook fascinerend: de ijsformaties bij Nanortalik in Zuid-Groenland, waar eindeloze hoeveelheden blauw bevroren water een levendig contrast vormen met de groene heuvels op de achtergrond. Een natuurlijk wonder dat van zeer dichtbij te bekijken is vanaf een rubber boot  - type RIB - tijdens een tocht waarop ook wordt gespeurd naar bultruggen, dwergvinvissen en meerdere vogelsoorten. 

    Van Athene (Piraeus), Griekenland naar Istanbul, Turkije - Seven Seas Navigator, vertrek op 29 oktober 2023 - 12 nachten | Bosphorus Beauty : Vanuit vertrekhaven Piraeus in Griekenland - de entree van de antieke stad Athene - vaart Seven Seas Navigator langs charmante plaatsen aan de Griekse, Turkse en Cypriotische kustlijn. Zoals het meer dan pittoreske Santorini, waar witgekalkte huisjes en huizen veilig genesteld liggen in de iconische kustlijn, en Limassol dat beroemd is om zijn historische ruïnes, eindeloze boomgaarden vol citroenen, sinaasappelen en olijven, majestueuze bergen, elegante landschappen en ravissante stranden.

    Er zijn bijna zestig inclusieve landexcursies mogelijk. Zo kunnen gasten op de Griekse eilanden volop genieten van de pastelkleurige architectuur en historische kerken in de authentieke kernen. Rond het schiereiland van Bodrum is een zeiltocht mogelijk in a gulet, een klassieke Turkse houten twee- of driemaster. En daarna? Een frisse duik in het heldere water van de intieme baai van Poyraz Limani in Turkije.

     









    25-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne-Catherine Gerets 'Clo-clo'

    zet Silestone by Cosentino op een ereplaats in haar keuken

     

    Wat is het hart van je woning? Op die vraag zullen velen ‘de keuken’ antwoorden. Zo ook interieurstyliste Anne-Catherine Gerets – beter bekend als blogster Clo Clo – die het naar eigen zeggen wel “een cheesy antwoord” vindt. Op social media deelt ze haar visie op decoratie en design en laat ze swipend Vlaanderen en Nederland binnenkijken in de renovatie van haar huis. In haar keuken koos ze voor Silestone by Cosentino, “omdat het hart van je woning niet alleen mooi, maar ook functioneel en onderhoudsvriendelijk moet zijn”, klinkt het.

    De keuken als hart van de woning: De draaischijf van een woning, het centrum van ontmoeting, de plek waar tijd wordt gemaakt voor elkaar. De keuken is ook voor interieurstyliste en blogster Anne-Catherine Gerets ‘Clo Clo’ het hart van haar huis. “Hier komen we met ons vijfdelig gezin samen om te eten, om te babbelen en tijd door te brengen”, vertelt ze. “Om die reden moet de keuken niet alleen een functionele plaats zijn, maar ook een hartelijke plek die de warmte van het gezin uitstraalt.”

    Silestone by Cosentino : “We wilden een werkblad dat niet alleen mooi is, maar ook functioneel en onderhoudsvriendelijk, en tegelijkertijd wilden we ook dat de verhouding prijs-kwaliteit klopte”, zegt Anne-Catherine. “Silestone by Cosentino vervulde onze wensen helemaal. Ze zijn vlekbestendig, krasvrij en kunnen tegen een stootje, wat een absolute must is in een keuken.” Silestone is een leider in de wereld van keukenwerkbladen. Het is geen toeval dat duizenden mensen van over de hele wereld ze hebben uitgekozen voor hun huis. De unieke eigenschappen maken het materiaal bestand tegen vrijwel alle omstandigheden. Hierbij worden schoonheid en functionaliteit gecombineerd in de belangrijkste ruimte van je woning.

    Blanco Capri : Anne-Catherine houdt ervan een pionier te zijn door telkens speciale elementen toe te voegen in haar huis. “Terwijl we alle stalen aan het doornemen waren, viel mijn oog meteen op de kleur Blanco Capri”, vertelt ze. Blanco Capri is een zachte, maar uitgesproken Silestone met als basis beige, besprenkeld met kleine steentjes en kristallen, die het oppervlak met zwarte, grijze en gele nuances verfraaien. Anne-Catherine spreekt zelf over “een subtiele roos-witte schakering”. Zo bewijst Blanco Capri een ware kameleon te zijn. Afhankelijk van de lichtinval, de point of view en de creatieve geest kan de kleurinterpretatie verschillen.

    Interior blend : Blanco Capri is zowel qua functionele Silestone-kenmerken, als qua kleur een ware allrounder. Anne-Catherine wist het perfect te matchen met de andere materialen en kleuren in haar keuken, zoals de donkere kasten uit eikenfineer en de witte muren. Blanco Capri wordt hier ingezet als overgangskleur tussen de twee contrasterende tinten. Zo vloeit alles samen tot een krachtig, maar zacht geheel.







    24-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harmonieuze spoelbeurt

    Franke tipt 5 combinaties voor vlekkeloos resultaat

     

    In de keuken bestaan de kraan en spoeltafel door en met elkaar, de één kan niet zonder de ander. Zowel op het gebied van esthetica als gebruiksgemak vullen deze twee onmisbare elementen elkaar aan, en zorgen ze voor evenwicht in je keuken. Laat je inspireren door de beste spoelbakcombinaties van keukenexpert Franke en spoel in evenwichtige balans je zorgen weg.

    HIPPE RONDINGEN

    Combineer de wulpse welvingen van de Mythos spoelbak met de elegante gebogen Eos Neo kraan. De trendy ronde designaccenten komen meermaals terug in de spoelbak: van de cirkelvormige ventielcover en drukknop tot de afgeronde binnenhoeken, alle elementen samen zorgen voor een evenwichtig dialoog met de Eos Neo. De keukenkraan wordt vervaardigd uit hoogwaardige RVS, het visitekaartje van Franke.

    FUNCTIONELE SYMBIOSE

    Voor de ijverige hobbykok of georganiseerde professional is de Box Center spoelbak de betere keuze. Uitgerust met een handig arsenaal aan kookaccessoires als snijplanken, een messenblok, afdruipbakje en droogrekje heb je alles wat je nodig hebt voor de meest complete kookervaring. Doordat de set in de spoelunit kan worden opgeborgen, ligt alles binnen handbereik en wordt elke ruimte optimaal benut. Verhoog de functionaliteit van je spoelervaring met de Pescara 360° kraan, waarmee zelfs de meest uiterste hoek van de spoelbak bereikbaar is.

    KLASSIEK KERAMIEK

    Wat elegant is, gaat hand in hand met klassiek en tijdloos. Geef het een twist en creëer een boeiende keuken met diepte. De Old England kraan van Franke is een typisch kraanmodel, en gepaard met de keramieke spoelbak Maris de perfecte optie om een interessante en spraakmakende combinatie te maken. Het Fraceram keramiek waaruit deze spoeltafel wordt opgemaakt, dankt zijn unieke hardheid aan hoe de aparte grondstoffen bewerkt worden aan 1200°. De gekleurde glazuurlaag wordt nadien aangebracht voor een duurzame glans en effen gladheid over het volledige oppervlak.

    CENTRAAL GOUD

    De spoeltafel vormt vaak het centrum van de keuken. Wanneer je deze laat poppen met een opvallende of unieke kleur, kan je zelfs de meest sobere ruimte laten spreken. Franke biedt liefhebbers van weelderige luxe de gouden Atlas Neo kraan aan, die gecombineerd met de Kubus 2.0 spoelbak de perfecte eyecatcher is voor je keuken. Esthetische functionaliteit, want de spoelbak werd uitgerust met een centraal afdruipmatje en dus extra werkniveau.

    ZWART, ZWARTER, ZWARTS

    Black will never go out of style. De it-factor van een compleet zwarte spoeltafel brengt je keuken en interieur naar een absoluut hoger niveau. De Maris Fragranit+ spoelbak van Franke is extra ruim en indien volledig afgewerkt met de zwart matte Colorline, een streling voor het oog. De Icon kraan werd voor zijn innovatie en vorm bekroond door de Red Dot Awards en geprezen voor zijn uittrekbare en zwekkbare uitloop en dubbele straal, wat de kraan in zijn geheel een dynamisch karakter biedt. In dezelfde kleur zorgt deze stijlvolle combinatie voor een gebalanceerde en functionele spoelbeurt.

     

     

     

     









    24-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerst komt ernan

    9 Hamilton-horloges om het jaar feestelijk af te sluiten !

    Er zijn maar weinig geschenken die overtuigender of symbolischer zijn dan een mooi horloge. Verfijnd, sierlijk en praktisch — een horloge is een geschenk dat een leven lang kan meegaan, als blijk van waardering en verbondenheid tussen drager en schenker.

    Hamilton Ventura XXL Bright 

    Kast - 52 x 47,6 mm roestvrij staal met een zwarte PVD-coating - Dikte - 11,8 mm - Aanzetbreedte - 23,5 mm - Wijzerplaat - Zwarte wijzerplaat - Wijzers - Zwarte uren- en minutenwijzers met Super-LumiNova®, zwarte secondewijzer

    Uurwerk - Quartz-uurwerk met on-demand lichtgevende elektrische puls - Horlogeband - Zwarte rubberen band - Glas - Saffierglas met dubbele antireflectiecoating - Waterbestendigheid - 5 bar (50 m)

    Hamilton PSR Digital Quartz - Prijs - 795€

    Kast - 40,8 x 34,7 mm roestvrij staal  - Dikte - 13,30 mm - Aanzetbreedte - 24 mm - Wijzerplaat - Groene, hybride lcd- en oled-weergave - Wijzers - N.v.t.

    Uurwerk - Digitaal quartz - Horlogeband - Roestvrijstalen band  - Glas - Saffierglas met antireflectiecoating - Waterbestendigheid - 10 bar (100 m)

    Hamilton Ardmore Quartz - Prijs - 485€

    Kast - 18,7 x 27 mm gepolijst roestvrij staal - Dikte - 6,9 mm - Aanzetbreedte - 14 mm - Wijzerplaat - Zilveren wijzerplaat met Romeinse cijfers - Wijzers - Vernikkelde uren- en minutenwijzers

    Uurwerk – Quartz - Horlogeband - Turquoise kalfsleren band met gesp met pinnetje - Glas – Mineraalglas - Waterbestendigheid - 3 bar (30 m)

    Hamilton Jazzmaster Open Heart 40 mm - Prijs - 1045€

    Kast - 40 mm roestvrij staal  - Dikte - 11,05 mm - Aanzetbreedte - 20 mm - Wijzerplaat - Donkergetinte, middernachtblauwe wijzerplaat met kenmerkende opening - Wijzers - Vernikkelde uren- en minutenwijzers met Super-LumiNova®, vernikkelde secondewijzer

    Uurwerk - Automatisch H-10 uurwerk met Nivachron™-balansveer en 80 uur gangreserve - Horlogeband - Donkerbruine leren band met rookkleurig patina - Glas - Saffierglas met antireflectiecoating - Waterbestendigheid - 5 bar (50 m)

    Hamilton Khaki Field Titanium Automatic 38 mm - Prijs - 945€

    Kast - 38 mm titanium kast  - Dikte - 11,68 mm - Aanzetbreedte - 20 mm - Wijzerplaat - Zwarte wijzerplaat - Wijzers - Zwarte uren- en minutenwijzers met Super-LumiNova®, zwarte secondewijzer met Super-LumiNova®-punt

    Uurwerk - Automatisch H-10 uurwerk met Nivachron™-balansveer en 80 uur gangreserve - Horlogeband - Kaki nubuck band met titanium gesp met pinnetje - Glas – Saffierglas - Waterbestendigheid - 10 bar (100 m)

    Hamilton Khaki Field Mechanical Bronze - Prijs - 845€

    Kast - 38 mm brons (legering CuSn8, Cu = 91,78% / Sn = 8,18%), titanium achterzijde - Dikte - 9,60 mm - Aanzetbreedte - 20 mm - Wijzerplaat - Zwarte wijzerplaat - Wijzers - Witgelakte uren-, minuten- en secondewijzers met beige Super-LumiNova®

    Uurwerk - Mechanisch H-50 uurwerk met 80 uur gangreserve - Horlogeband - Bruin kalfsleren NATO-band met titanium gesp met pinnetje - Glas - Saffierglas  - Waterbestendigheid - 5 bar (50 m)

    Hamilton Khaki Pilot Pioneer Mechanical Chronograph - Prijs - 2095€

    Kast - 40 mm roestvrij staal - Dikte - 14,35 mm - Aanzetbreedte - 22 mm - Wijzerplaat - Zwarte gekorrelde wijzerplaat - Wijzers - Witgelakte uren- en minutenwijzers met vintage radium Super-LumiNova®, witgelakte secondewijzer

    Uurwerk - Mechanisch H-51-Si chronograafuurwerk met 60 uur gangreserve en siliconen balansveer - Horlogeband - Bruine leren band met gesp met pinnetje - Glas - Opstaand saffierglas met dubbele antireflectiecoating - Waterbestendigheid - 10 bar (100 m)

    Hamilton Jazzmaster Lady Auto - Prijs - 1095€

    Kast - 30 mm roestvrij staal - Dikte - 9,65 mm - Aanzetbreedte - 14 mm - Wijzerplaat - Parelmoeren wijzerplaat met 12 diamanten - Wijzers - Vernikkelde uren-, minuten- en secondewijzers

    Uurwerk - Automatisch uurwerk - Horlogeband - Smaragdgroene leren band met alligatorprint en EasyClick-ontgrendelingsmechanisme, gesp met pinnetje  - Glas - Saffierglas met antireflectiecoating - Waterbestendigheid - 5 bar (50 m)

    Hamilton Ventura Quartz - Prijs - 975€

    Kast - 32,3 x 50,3 mm gepolijst roestvrij staal met geelgouden PVD-coating - Dikte - 9,27 mm - Aanzetbreedte - 17 mm - Wijzerplaat - Zwarte wijzerplaat - Wijzers - Geelgoudkleurige uren-, minuten- en secondewijzers

    Uurwerk – Quartz - Horlogeband - Zwarte leren band met gele PVD-vlindersluiting - Glas - Mineraalglas met dubbele antireflectiecoating - Waterbestendigheid - 5 bar (50 m)







    23-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fashion & Lace museum - Brussel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Diane von Fürstenberg, eerste tentoonstelling in Europa : 21.04.23 > 07.01.24

    Het jaar 2023 wordt een mijlpaal in de modegeschiedenis! Dan bestaat de wrap dress immers een halve eeuw en het Mode & Kant Museum wil dit vieren met een groots event: een tentoonstelling rond Diane von Fürstenberg, de ontwerpster van deze iconische wikkeljurk. Dit is dé gelegenheid om terug te blikken op de buitengewone carrière van deze Belgische vrouw die het schopte tot toonaangevende figuur in de modewereld. Diane von Fürstenberg. Woman Before Fashion, te bezichtigen van 21 april 2023 tot 7 januari 2024.

    Woman Before Fashion is de allereerste museumtentoonstelling in Europa gewijd aan Diane von Fürstenberg. Het is geen retrospectieve, maar eerder een vrije benadering van het werk van de ontwerpster. De wikkeljurk werd haar handelsmerk en is de rode draad door haar werk. Deze tentoonstelling zal de bezoekers de kans geven om de specifieke taal te begrijpen die deze ontwerpster gebruikt met haar kleuren en prints, die we eveneens terugvinden in een kledingstuk dat ongedwongenheid uitstraalt en vrouwen zelfvertrouwen en vrijheid geeft. Via het samenspel van standpunten en de confrontatie met de diverse creaties verschaft de tentoonstelling ons een beter inzicht in de duizelingwekkende carrière van een ontwerpster die begreep wat vrouwen willen.

    Diane von Fürstenberg

    Diane Halfin werd in 1946 in Brussel geboren en groeide er ook op. Ze begon haar opleiding aan het Lycée Dachsbeck en verhuisde daarna naar Zwitserland. Tijdens haar studies ontmoette ze haar toekomstige echtgenoot, prins Eduard Egon von Fürstenberg. Na haar studies economie leerde ze bij de Italiaanse industrieel Angelo Ferretti de kunst van het knippen, kleuren en ontwerpen van stoffen. Diane von Fürstenberg, gevestigd in New York, ontwierp de wikkeljurk in 1973. In twee jaar tijd werden er meer dan een miljoen exemplaren van verkocht. Tussen 2006 en 2019 was Diane von Fürstenberg voorzitster van de Council of Fashion Designers of America. De ontwerpster was bijzonder begaan met het lot van de vrouw en richtte samen met haar tweede man de Diller-von Fürstenberg Family Foundation op. Elk jaar lauwert deze organisatie vrouwen die zich inzetten voor sociale, politieke of humanitaire doelen. In 2015 werd de ontwerpster door het tijdschrift Forbes opgenomen in de top 100 van meest invloedrijke vrouwen ter wereld.

    Musée Mode & Dentelle

    Het Mode & Kant Museum, gevestigd in een groep historische panden in het hart van Brussel, op een steenworp van de Grote Markt, herbergt een collectie van ongeveer 20.000 voorwerpen. Kant, kleding en accessoires vanaf de 16e eeuw tot nu. Deze collecties zijn de belangrijkste ter wereld voor de Brusselse creatie en kleding, die het in een Belgische en internationale context wil plaatsen. Het museum bewaart zo de herinnering aan de Brusselse mode.

    De stukken die in de tentoonstelling gepresenteerd worden zijn afkomstig uit de archieven van het Huis Diane von Fürstenberg. De ontwerpster en het museum hebben nauw samengewerkt om deze unieke tentoonstelling tot stand te brengen.

    PRAKTISCHE INFORMATIE

    Diane von Fürstenberg. Woman Before Fashion Van 21 april 2023 tot 07 januari 2024

    Adres: Mode & Kant Museum - Violetstraat 12, 1000 Brussel - Tarieven : 8€/ volwassenen, 6€/ senioren, 4€/ studenten, gratis/ - 18 jaar

    Illustratie roger prigent

     

     

     

     

    22-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beatboxen, meezingen

    en Snap Chat-achtige gezichtsfilters, dit najaar wordt een groot feest!

     

    Stoere Beat Boxer, Super Sound Karaoke en alleskunner Snap Touch

    DJ Beat Boxer, het muzikale, aaibare vriendje voor kids vanaf 4 jaar heeft unieke skills! Hij verstaat de kunst van beatboxen. Met drie speelstanden -beatboxen, muziek mixen en geluiden mixen- zet hij elke kamer op z’n kop. Eén druk op zijn neusje is al voldoende om de swingende beatboxer in dit stoere feestbeest naar boven te halen. Een aai over zijn koppie, tik op het pootje, push op de neus of druk op zijn koptelefoon leveren telkens andere geluiden op, waarmee het kleintje zelf aan een indrukwekkende sound kan bouwen.

    Super Sound Karaoke, een serieuze set waarmee jouw kind, vrienden en vriendinnen dit najaar hun muziek kunnen ontdekken. Zodra de speaker wordt aangesloten, de discolamp groen licht krijgt en de smartphone in de speciale houder wordt geplaatst, kan via bluetooth connectie worden gemaakt met de favoriete playlist van zoon- of dochterlief. Die kan meezingen, waarbij zijn/haar stem wordt gemixt met die van de artiest of zelfs solo te horen is. Maar ook het spelen van spelletjes en stemvervormen is met de Super Sound Karaoke mogelijk.  

    Als je dit najaar zegt; KidiZoom Snap Touch, dan weet je meteen dit is de portable gadget van 2022. Maar naast zijn coole looks heeft dit modelletje voor wijsneuzen van 6 tot 13 jaar nog veel meer andere kwaliteiten. Maken en bewerken van foto’s, filmpjes en selfies bijvoorbeeld, met de camera aan de voor- of aan de achterkant. Dat het een slim apparaat is waar alleen de rechtmatige eigenaar mee kan werken blijkt uit de functie gezichtsherkenning. Daarmee krijgen ze toegang tot meer dan 30 apps, zoals spelletjes, een wekker, MP3-speler, fotodagboek, een rekenmachine, muziek, Snap Chat-achtige gezichtsfilters en apparatuur om hun stem op te nemen.

    Advies verkoopprijs: VTech DJ Beat Boxer € 50,00, Super Sound Karaoke € 70,00 en KidiZoom Snap Touch € 80,00.







    21-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Affordable Art Fair Brussels 2023

    Take contemporary art home! 8 – 12 February 2023 - Tours & Taxis, Brussels

    Het Affordable Art Fair-principe is eenvoudig: enkele duizenden kunstwerken tonen voor betaalbare prijzen, de slogan van de beurs is immers “ontdek het plezier van het verzamelen van kunst”. De Affordable Art Fair is bekend om zijn ontspannende sfeer waar zowel startende verzamelaars als ervaren liefhebbers de ideale setting hebben om zich te laten verleiden door hedendaagse kunst. Schilderijen, prints, fotografie, sculpturen of installaties: er is voor elk wat wils, voor ieder budget!

    Meer dan 80 Belgische en internationale galeries

    De komende editie verwelkomt de beurs onder meer: Winwood Gallery (Knokke), d’Haudrecy Art Gallery (Knokke), Christine Colon Galerie (Luik&Waremma) en Art Platinum (Brussel). Elk jaar verwelkomt de beurs een breed scala aan internationale galeries onder meer uit Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Denemarken en Zuid-Korea. De 2022-editie verzamelde galeries uit 15 verschillende landen.

    Site specific installatie door Alejandro Propato

    De Argentijnse architect en beeldhouwer Alejandro Propato ontwerpt monumentale installaties die geïnspireerd zijn door de natuur en een interactie hebben met de openbare ruimte. Zijn werk was onder meer te zien in Australië, Denemarken, Nederland, Ierland, België en Patagonië in Argentinië. Voor Affordable Art Fair Brussels zal Alejandro Fuchsia Deploy voorstellen, een grote site-specific installatie die aan de plafondstructuur van Tour & Taxis zal hangen. Gemaakt met 4.500 meter touw vanuit een epicentrum boven de ingang van de beurs, is het werk geïnspireerd van het gebouw en de indrukwekkende netvormige stallaconstructie daterend uit het begin van de 20e eeuw.

    Campaign image met werk van Gordon Hopkins

    Het werk van de in Boston geboren, en in Brussel woonachtige, kunstenaar Gordon Hopkins is te zien in de campagne van de Affordable Art Fair Brussels. Gordon Hopkins staat bekend om zijn gekleurde stillevens en abstracte schilderijen en wordt vertegenwoordigd door de Belgische galerie Art Platinum.

    INFO : From 8 to 12 February 2023 - Tour & Taxis – Havenlaan 86C, 1000 Brussels - https://affordableartfair.com/fairs/brussels/  







    21-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!