Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    19-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ultieme bucketlist

    voor een weekendje in Vlaanderen Vakantieland

     

    Wil je deze herfst genieten van de laatste zonnestralen of duik je liever een museum in? In Vlaanderen is er voor iedereen wat te beleven. De cultuursector vliegt er weer in met fantastische festivals, nieuwe expo’s en evenementen. Van de heropening van het modemuseum in Antwerpen tot een expo over de oerknal. Foodies noteren oktober met stip in de agenda voor heel wat culinaire proeverijen en we eindigen het lijstje met een vleugje romantiek. Neem je agenda er alvast bij en plan je volgende weekendje weg, want Vlaanderen Vakantieland somt de beste activiteiten en logeertips voor je op.

    Oktober is foodiemaand

    Oktober lijkt wel de culinaire maand bij uitstek in Vlaanderen. In het Pajottenland en de Zennevallei lonkt de Maand van de Lambiek van 18 september tot 17 oktober. Zo houden de brouwerijen er opendeurdagen in het laatste weekend van september en staat het weekend van twee en drie oktober in het teken van foodpairing. Datzelfde weekend maakt Smaakmeesters 2021 van Antwerpen één groot restaurant. Op zondag mag het wat meer zijn en wandel je tijdens Smaakmeesters Deluxe langs drie toprestaurants voor een verrukkelijk driegangenmenu. Ga je liever zelf aan de slag, dan kun je op het culinaire festival ook terecht voor kookdemo’s en andere activiteiten. Diezelfde periode opent bovendien het nieuwe witloofmuseum in Kampenhout. Hier leer je alles over de witloofteelt en ga je zelf op verkenning via de wandel- of fietsroutes. Gelukkig blijf het niet bij theorie en kun je ook proeven. Bij Brouwerij Hof Ten Dormaal ontdek je witloofbier terwijl Brouwerij Van Campenhout je een heuse witloofpizza voorschotelt.

    Het kunstcircuit van Vlaanderen

    Nog op zoek naar culturele inspiratie? Deze kunstbelevenissen mogen niet ontbreken op je lijstje. Onder de Tongerse belforttoren maakt de expo Terra Mosana de geschiedenis van de unieke grensregio tastbaar met 3D-modellen en virtual reality. Voor een cultureel stadsfestival rond de oerknal moet je vanaf 15 oktober dan weer in Leuven zijn. Het was namelijk een Leuvense prof die de bigbangtheorie lanceerde. Muziekliefhebbers kunnen terecht in Hasselt voor een swingende MuziekTour. De route met QR-codes leid je langs de meest iconische muzikale hotspots van vroeger en nu. Verder brengt Lights on Van Eyck het oeuvre van Jan Van Eyck nog tot en met 7 november tot leven in het Gentse straatbeeld. In Brugge biedt de Mind the Artist festivalreeks een forum aan zeven Belgische kunstenaars die samen met de Brugse musea zorgen voor inspirerende wisselwerking tussen actuele en oude(re) kunst.

    Nieuwe expo’s voor fashionista’s

    Het najaar staat ook volop in het teken van mode. In het Modemuseum Hasselt kun je nog tot 30 december terecht voor de expo Activewear. Via een audiogids vertellen gastcuratoren en ex-atleten Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée je alles over de relatie tussen mode en sport. Ook in Antwerpen, dé Belgische modestad, heropende het modemuseum afgelopen weekend. Het programma Mode 2.021 staat in het teken van globale en betekenisvolle transities in de modewereld. Er staan heel wat bijzondere expo’s, openluchtprojecten en stadswandelingen op het programma. In de stad kun je bijvoorbeeld op zoek gaan naar een van de Fashionable Balls voor je ultieme modeselfie. Als je in zo’n bal staat, creëer je namelijk de illusie dat je een reuzenrok draagt.

    4 x romantiek

    Ook voor een geslaagde date met je geliefde heeft Vlaanderen Vakantieland heel wat suggesties in petto. Is romantiek voor jou niet compleet zonder een streepje muziek? Trek dan tussen 6 en 26 september naar het Festival van Vlaanderen. Op de agenda staan klassieke concerten, wereldmuziek en zelfs artistieke performances. Kom je liever even met z’n tweeën tot rust in het bos? Vlakbij Leuven vormen Heverleebos, Meerdaalwoud en Egenhovenbos samen het grootste gemengde loofbos in Vlaanderen, ideaal voor een gezellige herfstwandeling. En vanaf oktober kunnen romantische natuurzoekers in de Kempen hun hartje ophalen op de opgefriste routes door Het Grote Netewoud en de Kempense Netevallei. Voor een romantische stadswandeling is de lichtplanwandeling in Gent dan weer een absolute voltreffer. De avond afsluiten doe je in een van de gezellige wijnbars of tijdens een tête-à-tête bij kaarslicht.

    Vlaanderen Vakantieland is de samenwerking tussen de 5 provinciale toeristische diensten (Oost-Vlaanderen, West- Vlaanderen, Provincie Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant), de 5 kunststeden (Leuven, Gent, Antwerpen, Brugge en Mechelen), Toerisme Vlaanderen en Logeren in Vlaanderen. Samen willen ze je inspireren en motiveren om in eigen land op vakantie te gaan. https://www.vlaanderenvakantieland.be

    Illustraties visit gent





    19-09-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Levis kleur van he jaar 2022

    » Bright SkiesTM: een lichtblauw bol van de mogelijkheden - » Levis Ambiance Trend Collection 2022: 10 complementaire vrolijke, rozige tinten

    … Bright SkiesTM. Een licht en luchtig blauw dat ons een broodnodige hap adem geeft na anderhalf jaar met dichtgeknepen keel en gemoed. Bright SkiesTM is een open kleur die bol staat van de mogelijkheden en zo ook vlot combineert met een palet van al even opgewekte frisse en rozige tinten: de Levis Ambiance Trend Collection 2022.

    Naar jaarlijkse gewoonte zet het Global Aesthetic Center van Levis’ moederbedrijf AkzoNobel samen met een panel van internationaal gerenommeerd designtalent de tanden in de aanstormende trends en maatschappelijke tendensen. En goed nieuws voor 2022: de Global Trend Forecast voorspelt voor volgend jaar enkel zonneschijn en Bright SkiesTM.

    De mondiale pandemie en haar effecten en uitlopers in de sociale, economische en ecologische aspecten van ons leven, zetten onze prioriteiten op scherp. We beseften dat de dingen die echt belangrijk waren, gek genoeg, al altijd onder onze neus lagen: vrienden, familie, onze thuis en leefwereld. Met een enthousiasme dat te lang op slot zat, willen we nu van al dat moois genieten en met onze dierbaren naar buiten trekken. We gaan de toekomst positief tegemoet en laten ons daarbij vergezellen door een wolkje geluk en positiviteit met de naam Bright SkiesTM.

    Bright SkiesTM is een fris en open, luchtig lichtblauw dat zacht is voor het gemoed. Het heeft de grenzeloze blauwe hemel buiten gevangen en geeft ons een bemoedigend duwtje in de rug om onze dagelijkse dag nieuw leven in te blazen. We willen een Leven 2.0 met het heruitvinden van onze woning als multifunctionele plek; met de aanwezigheid van rustgevend groen in onze omgeving; met kunst die ons inspireert en troost biedt; en met de eindeloze mogelijkheid en het positieve inzicht dat we de wereld kunnen veranderen als we samenwerken.

    De Kleur van het Jaar is dan ook een happy-go-lucky kleur die al het bovenstaande omvat en die ons wind onder onze vleugels geeft. We dompelen onze huizen onder in al die vrije vrolijkheid en grenzen kamers af met happy & easy colour blocking dankzij de Levis Ambiance Trend Collection 2022.

    Naast de Kleur van het Jaar lanceert Levis ook een palet van complementaire kleuren die Bright SkiesTM in al zijn goede bedoelingen ondersteunt. Ook dit jaar is dat opnieuw een gebruiksvriendelijke verzameling kleuren geworden die makkelijk onderling combineren en die in de mix met Bright SkiesTM een eigen sfeer oproepen.

    De warme roze en oranje tinten van de Levis Ambiance Trend Collection 2022 doorbreken de sleur van het alledaagse. Ze scherpen de creativiteit aan en geven het vermoeide hoofd terug perspectief en energie. Hun gloed laat het daglicht baden in een knus schijnsel. Gecombineerd met de zachte, luchtige tinten uit het palet krijg je een fris en rustgevend resultaat. In tandem met de Levis Kleur van het Jaar 2022 is de Trend Collection een opkikker voor zowel minimalistische als klassiekere interieurs.

     

     







    18-09-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mayerline creƫert telefoontasje

    Ecologisch bewuste collab met het Antwerpse Ms. Bay. Het Belgische modehuis Mayerline Brussels gaat opnieuw een ecologisch bewuste samenwerking aan, deze keer met een Antwerps ethisch en duurzaam luxehandtassenmerk. Resultaat? Ms. Bay for Mayerline: een sociaal, duurzaam, fashionable én praktisch telefoontasje. Het is gemaakt van 100% gerecycleerd synthetisch leer gehaald uit afvalplastics, van visnetten tot textielafval. Het accessoire is 100% vegan en slijtvast. Mayerline gaat daarmee verder op de ingeslagen weg van ecologisch bewuste collabs. Na de capsulecollectie met de Antwerpse Ellen Kegels brengt deze lijn van telefoontasjes twee Belgische merken samen die duurzaamheid en elegantie hoog in het vaandel dragen.

    Van visnetten en autoramen tot luxeproduct

    Het tasje van Ms. Bay for Mayerline is gemaakt van afvalplastics, van oude visnetten tot textielafval. De bovenlaag is dan weer vervaardigd uit PVB, een stof gewonnen uit gerecycleerd glas van autoramen. Zowel afvalplastics als restanten uit de auto-industrie vormen een enorme afvalberg waar doorgaans weinig mee gedaan wordt. Initiatieven als deze zijn broodnodig om te laten zien dat recycleren aan de basis kan liggen van de mooiste producten.

    Collection manager Liesbet Kimpe: “De samenwerking met Ms. Bay was voor ons een gouden match, omdat het een naadloze verderzetting is van waar Mayerline voor staat. Het toont dat hoogstaande kwaliteit, oog voor detail, ecologisch en sociaal bewustzijn, 100% hand in hand kunnen gaan met iets moois dat ook een praktische gebruikswaarde heeft. Het lijkt een kleinood, maar het bewijst dat we samen de wereld meer ecobewust kunnen maken als we ver genoeg durven denken. Bovendien is Ms. Bay een initiatief van een ondernemende vrouw met een sterke visie. Daar zetten we met Mayerline Brussels graag de schouders onder.”

    Het tasje bestaat in vier kleuren: zwart, okergeel, bordeaux en lichtroze. De prijs bedraagt €39. Het is niet enkel fashionable, maar ook handig: naast ruimte voor een gsm, kun je achteraan ook drie (betaal)kaarten opbergen en het draagkoord is aanpasbaar in lengte.

    Ms. Bay is hiermee allerminst aan haar proefstuk toe. Oprichtster Saskia Aelen staat met Ms. Bay al sinds 2018 voor duurzame en fair-trade lederwaren. Ms. Bay kent haar oorsprong in de zoektocht naar de perfecte tas; verfijnd en luxueus, maar zonder schuldgevoel. Het is niet zomaar een handtassenmerk, dankzij een visie gefundeerd op tijdloosheid, sociale rechtvaardigheid en ecologische verantwoordelijkheid. De handtassen van Ms. Bay worden bovendien gemaakt in twee fair trade gecertificeerde ateliers in India. Een tasje dat dus ook het hart op de juiste plaats heeft.

    Saskia Aelen: "Een van de kernwaarden van Mayerline is kwaliteit, iets wat vroeger, toen het merk opgericht werd, meer vanzelfsprekend was dan nu. Vandaag leven we in een wereld van fast fashion. Mensen kopen kleding zonder er al te veel over na te denken en de trends volgen elkaar snel op. In die wereld is de nood aan kwaliteit en tijdloosheid iets wat Mayerline en Ms. Bay met elkaar verbindt. Producten die goed en doordacht gemaakt worden, met oog voor materiaal en detail: dat is duurzaam. Dit is een uniek product, in een uniek materiaal, voor alle unieke Belgische vrouwen."







    17-09-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooier wer, geen files en minder geld !

    waarom de Costa Blanca het perfecte alternatief is voor de Belgische kust

    De gemiddelde prijs van een appartement aan de Belgische kust is gestegen tot net geen 300.000 euro. Dat is een smak geld voor een optrekje op een allesbehalve zonzekere bestemming en waar je om er te geraken ook vaak in de file voor moet staan. Dan ben je beter af met een tweede verblijf aan de Costa Blanca. “Een nieuw en groter appartement is er een pak goedkoper. Je geniet er het hele jaar door van de zon én je staat er in een wip”, vertelt Provia. De Spaanse vastgoedorganisatie stelt vijf gloednieuwe appartementen voor tussen de 185.000 euro en 276.920 euro.

    Elk jaar kopen zowat 3.000 Belgen een tweede verblijf in Spanje. Het merendeel kiest voor de Costa Blanca. “Daar zijn verschillende goede redenen voor”, zegt vastgoedorganisatie Provia. “In de eerste plaats zijn de prijzen heel aantrekkelijk. Die stijgen al een tijdje gestaag - wat betekend dat het een prima investering is - maar je kunt ze absoluut niet vergelijken met die aan de Belgische kust, waar je gemiddeld al 300.000 euro moet betalen voor een appartement en niet lang niet altijd veel waar voor je geld krijgt. Aan de Costa Blanca kun je met een veel kleiner budget een gloednieuw appartement kopen. Ze worden gebouwd door ervaren projectontwikkelaars met een solide financiële basis.”

    Denia Beach van Alibuilding : Dat het hart van de Costa Blanca zich op zo’n 1.800 kilometer van Brussel bevindt, mag volgens Provia geen belemmering zijn. “Wie vanuit Brussel of Antwerpen richting kust rijdt, staat vaak urenlang in de file. In die tijd kun je evengoed naar Spanje afreizen, want het is nauwelijks meer dan twee uur vliegen naar de luchthaven van Alicante. Die is het hele jaar door bereikbaar vanuit Brussel, Antwerpen, Oostende, Charleroi en Luik. Op elk uur van de dag heb je keuze uit meerdere vluchten.”

    Naast de betaalbaarheid – ook het dagelijkse leven is beduidend goedkoper – en de bereikbaarheid is het klimaat de derde reden waarom Belgen voor de Costa Blanca kiezen. “Het is geen uitzondering dat je op kerstdag zonnebadend op het strand kunt doorbrengen in temperaturen boven de twintig graden. Dat is ook de gemiddelde jaartemperatuur, wat het dubbele is van dat aan de Belgische kust. Het aantal zonzekere dagen bedraagt meer dan 320 per jaar.”

    Omdat een beeld meer zegt dan 1.000 woorden selecteerde Provia vijf projecten aan zee die goedkoper zijn dan het gemiddelde appartement aan de Belgische kust.

    Vanaf 185.000 euro

    De nieuwbouwresidentie in Punta Prima (Costa Blanca Zuid) is uitstekend gelegen: op 30 km van de luchthaven van Alicante, op 10 minuten van het shopping center La Zenia en op 15 minuten van twee golfdomeinen. Er zijn twee- en drieslaapkamerappartementen met twee badkamers waar vloerverwarming ligt. De prijzen variëren van 185.000 euro tot 389.000 euro. Realisatie: www.trivee.com.

    Vanaf 194.000 euro

    Orihuela Costa is een bij Belgen erg populaire regio. Residencial Flamenca is dan ook al aan haar tweede bouwfase toe. De nabijheid van de zee en de mooie tuinen in het complex hebben een grote aantrekkingskracht. De appartementen zijn ook erg ruim, met een minimumoppervlakte van 94 m². Daarvoor krijg je twee slaapkamers en een badkamer. De duurste appartementen, met drie slaap- en twee badkamers, gaan tot 384.000 euro. Realisatie: TM.

    Vanaf 206.000 euro

    Denia Beach is een architecturaal hoogstandje. De residentie ligt in een rustige buurt van de gelijknamige stad in het noorden van de Costa Blanca, vlakbij het Almadraba-strand en een natuurgebied. Er is een ruime keuze aan appartementen – van één tot drie slaapkamers – die allemaal een ruim terras hebben. 66 van de 78 zijn al verkocht. Realisatie: www.alibuilding.com.

    Vanaf 207.700 euro

    Seascape Benidorm bevindt zich pal in het hart van de Costa Blanca, in een dorp iets meer richting de bergen. Dat zorgt voor een fantastisch zicht op de stad en daarachter de zee. Er is een verscheidenheid aan gebouwen, met appartementen (162) en villa’s (20). Voor elk wat wils dus. Je hebt tal van faciliteiten ter beschikking, waaronder een sauna. Realisatie. www.urbincasa.es.

    276.920 euro

    De groene bergen en de zee vormen een schitterend decor voor dit gelijkvloers appartement dat ook een terras en een tuintje heeft, samen goed voor 177 m². Het is een van de laatst beschikbare flats in het knappe complex Montecala Gardens. Gelegen in Benitachell in de urbanisatie Cumbre del Sol in het noorden van de Costa Blanca. Realisatie: www.vapf.com

     

     











    16-09-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deelplatformen blijven groeien

    Camptoo biedt nu ook campers en caravans aan in Zweden en Denemarken en verstevigt positie in Europa met overname van Zweedse Out2Camp

    Het Nederlandse bedrijf Camptoo heeft deze zomer met groot succes zijn deelservice in Zweden gelanceerd. Camptoo is een deelplatform waar je campers en caravans rechtstreeks bij de eigenaar huurt. Nu fuseren ze met de voormalige concurrent Out2Camp, die met een wagenpark van 400 campers en caravans in Zweden en Denemarken een belangrijke speler is op het gebied van deeldiensten voor kampeervoertuigen. Het doel is om de toonaangevende kampeerplatform in Zweden te worden door het aanbieden van een wagenpark van meer dan 1000 verschillende kampeervoertuigen tegen het einde van 2022. De deal houdt in dat Camptoo 100 procent van de aandelen in Out2Camp overneemt in ruil voor een aandeel in Camptoo. De oprichters van Out2Camp zullen in de toekomst betrokken blijven bij de verdere groei van het bedrijf.

    Overname bundelt krachten : Camptoo biedt een service aan waarmee eigenaars en huurders hun caravan of mobilhome kunnen huren of verhuren. Deze service werd in 2014 in Nederland gelanceerd en kent sindsdien een groei in de Europese markt, in de VS en in Australië. Sinds de start van Camptoo hebben gebruikers meer dan 475.000 overnachtingen geboekt in voertuigen die via de website worden verhuurd. Het bedrijf werd daardoor in 2020 door de Financial Times uitgeroepen tot het snelst groeiende reisbedrijf in Europa.

    "We kijken er erg naar uit om, samen met Out2Camp, het wagenpark te laten groeien naar meer dan 1.000 kampeervoertuigen in Zweden tegen het einde van 2022. Alle mensen verdienen het om de vrijheid en flexibiliteit te ervaren die reizen met een camper en caravan met zich meebrengt," zegt Martijn Peeters, oprichter en CEO van Camptoo. De missie van Camptoo? Iedereen in Europa te kunnen laten genieten van een outdoor trip. Met deze overname wordt Camptoo naast de Benelux en de UK, ook in Scandinavië de grootste speler. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om wild kamperen in Scandinavië rechtstreeks te ervaren via www.camptoo.be. Er zullen in de toekomst meer stappen volgen om ook in de rest van Europa deze rol te kunnen vervullen.

    Deeleconomie is booming! Steeds meer mensen geloven in een lifestyle waarbij we onze eigendommen met elkaar delen. Niet alleen om de portemonnee en het milieu te sparen, maar ook om het gevoel van sociale verbondenheid te ervaren. Camptoo speelt in op deze behoefte via een peer-to-peer platform dat huurders en verhuurders van campers en caravans bij elkaar brengt. Deze voertuigen staan gemiddeld 48 weken per jaar stil. Door het delen ervan hoeft er minder geproduceerd te worden, gaan de kosten van het gebruik omlaag en beleven meer mensen de vrijheid van kamperen of roadtrippen in een uniek en persoonlijk kampeermiddel. Zo maakt Camptoo een vakantie op wielen voor iedereen toegankelijk!





    15-09-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juttu winter store Leuven: opent op 27 september
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is bijna zo ver: Juttu opent op 27 september haar Juttu Winter Store op de Bondgenotenlaan in Leuven. Na het succes van de Summer Store in Knokke kijkt Juttu naar de hippe, multiculturele studentenstad Leuven om er haar nieuwe, tijdelijke vestiging te openen. Een positief signaal van en voor het Belgische multibrand winkelconcept, zeker in deze - nog steeds - uitdagende tijd. Het wordt de ultieme go-to shopping destination voor al wie klaar is om deze ongewone zomer achter zich te laten en de sfeer wil opsnuiven van een veelbelovend, nieuw seizoen.

    Wat? Juttu Winter Store is een tijdelijke winkel met een unieke mix van Belgische en internationale items: fashion voor dames en heren, deco, beauty en gifts.

    Waar? Bondgenotenlaan 59 – 61, 3000 Leuven

    Wanneer? Open vanaf 27 september '21 tot en met 29 januari '22

    Voor wie? Voor ruimdenkende, positieve, hippe, kritische en bewuste shoppers. Vrouwen én mannen, with great taste.

    Wat vind je er?

    Fashion voor dames (o.a. Armedangels, Catwalk Junkie, FRNCH, ICHI, Numph, Object, Rains, Selected, Selfhood, Y.A.S, Orfeo, Wearable Stories, Minimum, Native youth, Lords & Lillies, Another Label, Sessun), fashion voor heren (o.a. Anerkjendt, Antwrp, Armedangels, Elvine, Knowledge Cotton Apparel, Revolution, Selected, Minimum, Munoman, Plain, Kultivate, Suit), accessoires (o.a. Diadora, Tango, Muja Juma, Matt&Natt, Goorin, Wouf), home (o.a HK living, Pomax, &Klevering, Bloomon, Urban Nature Culture), food (o.a. Lie Gourmet, Buddy Buddy, Baru, I Just Love Breakfast), beauty (o.a. Wondr, Meraki, Korres) en gifts.

     

    14-09-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Tezenis shop
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nieuwe Tezenis shop opent zijn deuren in Wijnegem

    Half september opent een nieuwe Tezenis-winkel in Wijnegem. Ter gelegenheid hiervan organiseert het merk op 23 september 2021 een evenement waar meer dan 50 mensen kunnen genieten van muziek terwijl ze de nieuwe Tezenis herfst/wintercollectie ontdekken.

    Tezenis is sinds 2003 de coole en innovatieve ziel van de Calzedonia groep. Het merk heeft oog voor nieuwe trends en staat dicht bij sociale netwerken, waardoor het mogelijk is de nieuwste artikelen in de winkels te vinden. Tezenis evolueert voortdurend, past zich snel aan de veranderende stijlen aan en heeft meer dan 700 verkooppunten in 32 verschillende landen.

    Om de opening van de winkel te vieren, heeft het merk veel influencers en media uitgenodigd en zal er een speciale gast zijn, DJ Zoey Hasselbank. Een aantrekkelijke Kaleidoscope Photobooth om content te creëren om op sociale media te plaatsen zal beschikbaar zijn om onderhoudende en innovatieve content te creëren, evenals de mogelijkheid om van een super leuke buffet te genieten dankzij Moonpops snacks en D-drinks.

    13-09-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LolaLiza kick off

    LolaLiza kicks off its festive month with two flashmobs

     

    Belgian brand LolaLiza celebrates its 20th anniversary this month, so September will be full of festivities. On the first of September, LolaLiza kicked off the anniversary month with two flashmobs, one in Brussels and one in Leuven. The result? A happy bunch having fun, fully dressed in LolaLiza's new 'Dance with us' collection. The message was clear: we can dance again, so what are you waiting for?

    What's a flashmob without some epic dance moves? LolaLiza teamed up with renowned dancer and choreographer Hervé Loka Sombo and his squad of powerful female dancers. Grooving to the team song 'Made for now' by Janet Jackson, passersby had a hard time standing still. See for yourself!

    LolaLiza has gradually become an internationally loved brand for women, while always staying true to its Belgian roots. With their new Dance With Us collection, together with various activations this month, they're bringing the brand and all brand lovers into the limelight.

    And LolaLiza isn't done celebrating just yet! They created a TikTok choreo and challenge, in order for everybody to dance along! Don't forget to follow their TikTok channel to find out more!





    13-09-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!