Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    01-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwjaar 2023

     

    Prettige eindejaarsfeesten

    Voorspoedig 2023

    Merry Xmas & happy new year

    01-01-2023 om 09:35 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LolaLiza zegt 'I do' tegen Real Brides

    LolaLiza schenkt 250 jurken weg aan goed doel

    Belgische moderetailer LolaLiza maakt er elke dag haar missie van om vrouwen te ondersteunen. Ook in deze warme periode van geven, doet LolaLiza een extra effort om vrouwen een hart onder de riem te steken. LolaLiza zal 250 jurken uit de bruidscollectie met Flair die ze eerder dit jaar uitbrachten, schenken aan Belgische organisatie Real Brides. Op deze manier geeft de retailer een nieuw leven aan de overstock, dankzij een duurzame oplossing die daarboven ook nog eens heel wat vrouwen zal helpen. De vzw helpt namelijk vrouwen hun droomjurk uitkiezen en schenkt daarboven 60% van hun opbrengst aan vier goede doelen.

    Voor vrouwen door vrouwen

    Real Brides werd in 2019 in het leven geroepen door oprichtsters Ruth en Katja, uit een passie voor vrijwilligerswerk en bruidsmode. Sinds 2021 kunnen bruiden van over het hele land terecht in Real Brides' showroom in Boom. Daar vinden ze gedoneerde bruidsjurken en accessoires aan toegankelijke prijzen. De collectie bestaat uit pasmodellen en tweedehands trouwjurken. Maar liefst 60% van de opbrengst wordt geschonken aan goede doelen die zich inzetten voor vrouwen:

    • Cherut is een organisatie die zich inzet voor vrouwen in de prostitutie en biedt een waaier van hulpverlening aan. Cherut heeft tal van projecten opgezet om kansen te bieden aan vrouwen die de wereld van prostitutie willen verlaten.

    • De nationale borstkankercampagne Think Pink informeert en sensibiliseert over borstkanker, financiert onderzoek en ondersteunt zorg- en nazorgprojecten.

    • De vereniging Anorexia Nervosa - Boulimia Nervosa (ANBN) is een informatie- en ontmoetingsplaats waar iedereen met vragen of zorgen rond eetstoornissen welkom is.

    • Moeders voor Moeders zet zich in voor de armsten in Vlaanderen en verdeelt dagelijks materiaal en voeding aan gezinnen met jonge kinderen die het moeilijk hebben.

    Een droomkoppel

    Ruth, bezielster van Real Brides, kijkt er nu al naar uit om bruiden gelukkig te kunnen met de LolaLiza jurken. "Toen we LolaLiza's mailtje binnenkregen, voelden we meteen een klik", vertelt Ruth. "Onze merken zitten volledig op dezelfde lijn: we zetten ons beide in voor women empowerment en helpen allebei op onze eigen manier vrouwen. Dat we onze manier van helpen en die van LolaLiza in dit project kunnen samenbrengen, maakt dit een erg sterke en authentieke samenwerking."

    Elke zondag verwelkomen Ruth en Katja de bruiden in hun showroom. Daar nemen ze uitvoerig de tijd om samen op zoek te gaan naar ieders droomjurk. "Heel fijn is ook dat LolaLiza jurken in alle maten kan schenken", licht Ruth toe. "Wij willen iedereen aan dé perfecte jurk of outfit helpen."

    "Toen wij voor het eerste lazen over Real Brides, wisten we meteen dat zij de juiste bestemming vormden voor onze overstock van de trouwcollectie. Weten dat we 250 vrouwen kunnen doen stralen op de mooiste dag van hun leven en daarbij nog eens tal van andere vrouwen in kwetsbare posities kunnen ondersteunen, maakt deze donatie erg speciaal voor ons", glundert Annelien Alaerts, Marketing Manager bij LolaLiza

    Een tipje van de sluier...

    Na het succes van de eerste collectie, zal LolaLiza in het voorjaar van 2023 een tweede bruidscollectie uitbrengen met Flair. Ook in deze collectie zullen LolaLiza en Flair verschillende silhouetten voorstellen voor bruiden en hun bruidsmeisjes of gasten. Niet alleen met Flair, maar ook met Real Brides gaat LolaLiza een lange termijn samenwerking aan. Eventuele overstock van deze collectie zal later in 2023 namelijk ook gedoneerd worden aan de organisatie.

     

     









    31-12-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie's Corner lanceert 7 nieuwe modellen in 2023

    Het Belgische huis telt zo ondertussen meer dan 150 exclusieve modellen. Op 30 jaar tijd heeft Marie’s Corner een indrukwekkend gamma zitbanken, sofa’s, armstoelen, stoelen, krukken, poefs en meridiennes ontwikkeld. De rode draad? Puur vakmanschap. De Belgische leider van de “ tailor made” zitbank trapt een nieuw jaar op gang met meer variatie in het gamma bankstellen/bedeinden en krukken. De meubelmaker komt ook op de proppen met een nieuwe sectionale zitbank, een armstoel die 360° kan draaien en die, naargelang de gekozen maat, als chaise longue of zitbank dienst kan doen. Zoals steeds kan de Marie’s Corner liefhebber een model volledig personaliseren dankzij de duizenden mogelijke afwerkingen.

    URBANA

    Marie’s Corner heeft een eigen interpretatie gegeven aan een bekende stijl van zitbank. Het Belgische huis speelt zo in op de vraag van de markt, zonder aan identiteit in te boeten. Er werd gewerkt rond de proporties, de ronde vormen met als doel een krachtig model neer te poten. Dit wordt ongetwijfeld één van de must haves van binnenhuisarchitecten in 2023. Urbana bestaat in twee versies: 240 en 340 cm (twee stuks) en kan dienst doen als meridienne of als volwaardige zitbank.

    GARFIELD SWIVEL

    Het model Garfield van Marie’s Corner kende een groot succes in 2022. De armstoel is een directe verwijzing naar de VIP-wachtruimtes in grote internationale luchthavens. Garfield Swivel is een versie met een 360° pivoterende poot. Het Belgische huis heeft verder gewerkt aan het comfort en voortaan buigt de rugleuning lichtjes mee. Dit is één van de meest hoogwaardige modellen van de nieuwe collectie!

    CHICAGO

    You’re simply the best! Chicago is een ode aan eenvoud. Deze sectionale zitbank heeft geen toeters noch bellen en past zich perfect aan ieder type interieur aan dankzij de neutrale lijnen en de bijhorende modules. Het is de esthetische eenvoud die het model zo mooi maakt. Ook de prijs blinkt uit in eenvoud: tussen 15 en 25% minder duur dan de andere modellen van dezelfde familie. Mooi meegenomen!

    KENTUCKY & AVALON

    Marie’s Corner vernieuwt dit jaar ook het gamma bedeinden en ontwikkelt twee exclusieve modellen. Kentucky is beschikbaar in één afmeting (145 cm) en valt vooral op door de poten in essenhout die een lichte en zweverige sfeer creëren. Deze creatie komt het best tot haar recht in een slaapkamer, maar ook als pronkstuk in andere ruimtes. Het model Avalon, met ronde vormen en elegante eikenhouten poten, bestaat in een 115 cm-versie en in een 135 cm- versie. Perfect als bedeinde, maar ook als meubelstuk in een vestiaire of gang.

    CASPER

    Marie’s Corner stelt een nieuwe kruk voor met pure lijnen. Er is geen rugleuning en de oppervlakte van het zitvlak is bewust ingeperkt. Het voordeel? Een kruk die minder plaats inneemt en met een licht gewicht. De meest bijzondere eigenschap? De drie poten en het driehoekige zitvlak (wat verschillende zithoudingen mogelijk maakt). De kruk werd tot Casper gedoopt en bestaat in een 70 cm hoge versie. Op die manier wordt de optimale stabiliteit gewaarborgd.

    TAKOMA

    Dit model is een verlengstuk van de Trinity poef die in 2022 werd gelanceerd. Het zitvlak is op 70 cm hoogte gelegen. Het totaalplaatje is een Marie’s Corner kruk met een lichte structuur en een luchtige look waarbij de gebruiker de gewenste zithouding kan aannemen: amazone, met één been aan elke kant of met beide benen vooruit.













    30-12-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lovely loafers

    Niet enkel deze zomer veroverden ze alle straten (en harten), ook deze winter blijven loafers the way to go. De trendy schoenen komen recht uit de jaren '70 en blijven ons waarschijnlijk nog een tijdje vergezellen. In suède, leer, met of zonder hak, ze zijn een echte hit deze winter en vallen met werkelijk alles te combineren. Je zou zelfs kunnen zeggen: Loafers are the new black. Nog niet op de loafer-kar gesprongen? Geen zorgen, Tamaris has got you covered!

    Vleugje ouderwets, heel veel fashion

    Deze loafer heeft sinds zijn doorbraak in de jaren '70 een ware facelift gekregen en is geïtereerd tot een hippe en elegante schoen die je outfits naar een hoger niveau tilt. Deze staple piece is een droom voor de durvers onder ons die all out gaan met een chunky gouden gesp, hoge hak of gecombineerd met opvallende sokken. Maar ook voor zij die op safe willen spelen, is een paar loafers je beste vriend: minimalistische loafers zijn altijd een veilige, stijlvolle keuze.

    Preppy look

    Basic loafers gecombineerd met kniekousen, een kort rokje en een wit hemdje; als je helemaal weg bent van deze preppy look, is dit dé manier om je schoenen te combineren. De etalages hangen deze winter alvast vol met geplooide minirokjes en haarbanden, dus laat je maar helemaal gaan. Ook fashion icon Britney Spears toonde al in Baby, One More Time hoe je deze loafers moet dragen, en geef nu toe dat Britney nog altijd hét stijlicoon van de jaren '90 is.

    Casual streetwear

    Zijn minirokjes en witte hemdjes niet je ding? No worries, er zijn genoeg mogelijkheden om deze klassiekers te combineren. Draag ze onder je favoriete jeans met een simpele T-shirt of trui erover voor een meer alledaagse look. Je hebt niet altijd de gekste kleuren en prints nodig om er fashionable door te komen, nietwaar? Als je je toch nét dat tikkeltje chiquer wil kleden, op je werk bijvoorbeeld, draag er dan blazer overheen of ga voor loafers met een hoge hak.

    Couch potato

    Comfy kledingitems krijgen steeds meer de bovenhand in de modewereld en dit easy slip-on, slip-off design is daar een duidelijk voorbeeld van. Deze schoenen zijn ideaal om even boodschappen te doen na een dagje rondhangen in je jogging. Vlug aantrekken en klaar om te vertrekken. Bij Tamaris zijn ze alvast all-in voor comfort en dus ook all-in voor loafers. Ben jij nu ook een echte loafer-lover geworden, laat je dan vooral niet stoppen!









    29-12-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Resto du Coeur Belgiƫ viert 37ste verjaardag

    Resto du Cœur, één van de pijlers van de voedselhulp in heel België, herdacht op 21 december, de oprichting van de eerste Resto du Cœur in België. Er vond een optocht plaats tussen de Grote Markt van Brussel en Manneken Pis. De vertegenwoordigers en vrijwilligers van Resto du Cœur trokken richting Manneken Pis, die voor deze gelegenheid het beroemde kostuum van Coluche droeg. Deze viering vond plaats in een bijzonder moeilijke context, gezien de energiecrisis en de inflatie. Resto du Cœur heeft tussen januari en oktober 2022 meer dan één miljoen maaltijden uitgedeeld, het aantal aanvragen naar voedselhulp neemt niet af.

    Ter herinnering, na de oproep van Coluche op 26 september 1985 werd op 21 december van hetzelfde jaar de opening van de eerste Resto du Cœur in België aangekondigd. De Franse humorist en komiek, Michel Colucci of ‘Coluche’, veroordeelde de voedselverspilling in onze consumptiemaatschappij. Het was onder impuls van een handvol studenten van de ‘Solvay Business School’, die er een project van maakten in het kader van hun studies, dat de eerste Resto du Cœur in België werd geboren. Dit jaar vierde Resto du Cœur dus 37 jaar vrijwilligerswerk voor mensen in nood.

    Waar Resto du Cœur oorspronkelijk vooral actief was op het gebied van voedselhulp, breidde de actie zich al snel uit naar de drie andere essentiële pijlers om een persoon in een precaire situatie weer op de been te helpen: hulp bij onderwijs, huisvesting en gezondheidszorg. Vandaag heeft de Federatie van de Resto du Cœur een stevige structuur met 19 sociale restaurants (4 in Vlaanderen, 2 in Brussel en 13 in Wallonië), waaraan nog 5 vestigingen en 3 Mobiele Resto du Cœur moeten worden toegevoegd. De Mobiele Resto du Cœur rijden kriskras door België om de begunstigden op te vangen, en de meest fundamentele mensenrechten te ondersteunen.

    Op deze verjaardag droeg Manneken Pis traditiegetrouw de beroemde kleding van Coluche: zijn bril, zijn rode neus, en niet te vergeten zijn gekende overall gecombineerd met zijn gele T-shirt. De optocht werd naar goede gewoonte begeleid door de Meyboomfanfare.

    Jean-Gérard Closset, voorzitter van de Federatie van de Resto du Cœur van België, legt uit: ‘We vieren deze dag, maar we kijken er niet naar uit. De crisissen volgen elkaar op en duwen een groeiend aantal mensen in de armoede. Hierdoor is de aanwezigheid van onze vrijwilligers op het terrein essentieel. De laatste statistieken zijn zorgwekkend. Als we afgelopen juni een lichte daling zagen in het aantal uitgedeelde maaltijden (-8% ten opzichte van 2021), is de vraag naar hulp sindsdien gestaag toegenomen en neigt de curve naar de trieste recordcijfers van het afgelopen jaar. De kaap van één miljoen maaltijden die sinds het begin van het jaar zijn uitgedeeld, werd in oktober overschreden. We zijn dus nog ver verwijderd van de 670.000 maaltijden die in het referentiejaar 2019 werden uitgedeeld.’

    In deze sombere context volhardt de Federatie van de Resto du Cœur in haar strijd tegen uitsluiting: voor het derde jaar op rij wordt de campagne ‘Een feestmenu voor iedereen!’ georganiseerd. Solidariteit en vrijgevigheid zijn meer dan ooit nodig om een beetje troost te brengen. Zo kunnen ze een groeiend aantal mensen helpen van wie het dagelijks leven complexer is geworden.

    Met enkele klikken op de website kan iedere donateur (de) menu(’s) kiezen en de hoeveelheid die ze wensen te schenken. De federatie zal deze maaltijden verdelen over de begunstigden in alle vestigingen van de Resto du Cœur in België.

    Financiële giften kunnen gestort worden op de volgende zichtrekening: BE44 2400 3333 3345 met als mededeling ‘Feestmenu’. Voor elke schenking van €40 of meer wordt een fiscaal attest op naam van de schenker afgeleverd. Weet ook dat jouw gift in 2022 tot 45% fiscaal aftrekbaar is.





    29-12-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jouw cup of tea-party by Pont-Virgule

    » ZOET OF ZOUT THEEFEESTJE - » POINT-VIRGULE TIPT DE ACCESSOIRES VOOR JOUW THEEFEESTJE

    Point-Virgule houdt een tea party, met jou op de gastenlijst. Kijk je ogen uit op een prachtige presentatie van hemelse lekkernijen en stomende thee: verleidelijk, uitnodigend en het perfecte visuele plaatje. Foodstyling is een ware kunst, waarbinnen Point-Virgule als meester heerst. De Belgische lifestylespecialist deelt haar kennis en acaciahouten geheimen nu met jou. Zoetekauw of zoute lekkerbek, elke theeliefhebber organiseert zijn volgende tea party in stijl.

    De zoete thee-inval : Verrukkelijke slagroomtaarten, prachtige gedecoreerde cupcakes en een doos vol pralines - gepaard met een fruitthee, de perfecte mierzoete tea party. Nodig je gasten uit voor een buffet vol zoetigheden, dat er niet alleen heerlijk uitziet maar ook smaakvol gepresenteerd wordt: zelfgebakken chocoladetaart op een taartschotel, de scones met jam op een étagère en vergeet zeker de muffins niet! Deze kan je perfect uitstallen op een bijpassende serveerplank. Schenk de thee uit in een fraai servies en vul zo het eenvoudige houten design sfeervol aan.

    Saltea-party

    Wist je dat de zoutige smaak van kaas en het kruidige pallet van thee een heerlijke, unieke combinatie vormen? Uit dezelfde stoffen opgebouwd, is de gezellige drank een geschikt alternatief voor wijn. De warmte van de thee verhit de mond, waardoor de kaas bovendien nog beter tot zijn recht komt. Kaas-en wijnavond meets tea party dus, en met de kaasaccessoires van Point-Virgule ook een geslaagd evenement. Want van het serveerplateau tot de kaaskruller en -messenset: ze maken stuk voor stuk indruk op je bezoek!

    In de keuken, op de eettafel, in de woonkamer, zelfs bij een gezellige picknick mag Point-Virgule niet ontbreken. Point-Virgule brengt al twintig jaar professionele en easy-to-use (keuken)tools en stijlvolle interieuraccessoires op de markt. Een rijk assortiment aan must-haves waarmee het merk vasthoudt aan haar voornaamste ingrediënten: kwaliteit, innovatie, gebruiksgemak en een snuifje design. Point-Virgule heeft alles in huis om gerechten te bereiden, snacks of drankjes te serveren en familie of vrienden te verwennen op een knusse avond.

    Point-Virgule, in 2002 opgericht door LivWise, is op en top Belgisch. LivWise brengt met een rijk assortiment aan onmisbare keuken- en woonaccessoires praktisch design binnens- en buitenshuis. LivWise is exclusief distributeur van een aanbod internationale merken gespecialiseerd in design keuken- en decoratie-artikelen, zoals Sistema, Kilner, Chroma, Crushgrind, en eigen huismerken Barbecook, Point-Virgule, Dotz en Rixx. www.livwise.be

     

     

     

     











    28-12-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winnaars The LolaLiza fashion school

    Jong talent om in het oog te houden

    Enkele weken geleden lanceerde Belgische retailer LolaLiza een oproep aan alle Belgische modetalenten om zich in te schrijven voor de eerste editie van The LolaLiza Fashion School. Uit meer dan honderd inschrijvingen koos een jury van experts tien ontwerpsters die de kans kregen een bootcamp te volgen in het LolaLiza hoofdkantoor in Brussel. Vorige week stelden zij met trots hun finale ontwerpen voor. Na lang beraad door een jury van experts werden Femke Thijs, Liesl De Ridder en Nanook Cools verkozen tot winnaars van The LolaLiza Fashion School. Zij zullen de komende maanden hun ontwerpen in productie en verkoop zien gaan.

    Een LolaLiza bootcamp voor tien ontwerpsters

    Als Belgische retailer met in-house ontwerpers en expertise in creatie besloot LolaLiza deze zomer haar deuren te openen voor jong talent met ambitie in de modewereld. Na een eerste selectie van op basis van portfolio werden tien kandidaten uitgenodigd voor een intensieve, tweedaagse bootcamp op het LolaLiza hoofdkantoor. Hier werden ze ondergedompeld in de wereld van LolaLiza en leerden ze alles over het reilen en zeilen van een Belgisch modehuis. Elke ontwerpster kreeg een individuele coach toegewezen die haar bijstond in de finale opdracht, het designen van drie verschillende jurken die passen bij het DNA van LolaLiza.

    De tien jonge modetalenten stelden gisteren hun finale ontwerpen voor. Een jury van experts bestaande uit Ann Claes, Catherine Kosters, Elodie Doret, Marie Honnay en Myra Nurski kreeg de moeilijke opdracht om uit de prachtige en verrassende ontwerpen drie winnaars te kiezen. Zij zullen de komende weken samen met LolaLiza hun gewonnen ontwerp op punt zetten voor productie, want later dit voorjaar zullen de jurken beschikbaar zijn in alle LolaLiza-winkels en online.

    Maak kennis met de drie talenten om in de gaten te houden.

    Femke Thijs

    De Gentse Femke Thijs is 23 jaar oud en studeert momenteel aan ESMOD in Parijs. Haar creaties werden eerder al bekroond, zo won Femke eerder dit jaar de Hat Trophy op Waregem Koerse. "Ik ben superblij dat een Belgisch merk zoals Lolaliza dit initiatief opzet en dat ik er deel van kan uitmaken. Het idee dat veel vrouwen binnenkort mijn ontwerp gaan kunnen dragen is een een mooie prijs voor al die jaren van hard werk."

    Liesl De Ridder

    Liesl De Ridder is 24 jaar en verblijft momenteel in het Zweeds Borås, waar ze een opleiding volgt aan The Swedish School of Textiles. Liesl heeft ervaring in ontwerp, styling, productie, kostuumontwerp en kon al deelnemen aan verschillende exposities. "Ik kan niet wachten om mijn creaties tot leven te zien komen én in winkels over het hele land te zien hangen. Deze ervaring is zo leerrijk, omdat het ons het reilen en zeilen van de echte retail-wereld toont."

    Nanook Cools

    De 28-jarige Nanook Cools studeerde af als Fashion Designer van de Stedelijke Academie Sint-Niklaas en studeert momenteel kostuumdesign aan Syntra. Ze liep reeds stage bij Tom Van der Borght, organiseerde haar eigen fashion shows én is stylist bij NO BABES Agency. Nanook vertaalt haar visie op de wereld in haar ontwerpen; energetisch, eerlijk, een playfull madness. "Ik wil LolaLiza bedanken om mee in mijn universum te stappen. Met deze kans wil ik een ontwerp creëren waarin elke vrouw zich vrij voelt."

    LolaLiza is ontstaan vanuit de wens om vrouwen van alle leeftijden te verwennen met betaalbare mode. Zo ontstond dit 100% Belgische familiebedrijf, dat pure levenslust uitstraalt. Het is een merk dat constant evolueert en elke week nieuwe producten op de markt brengt. Een merk dat een expert is in jurken, en dat vrouwen in al hun vormen inspireert om te zijn wie ze echt willen zijn. Sexy, comfy, elegant of gewoon extra feestelijk - LolaLiza weet wie vrouwen zijn en wat ze nodig hebben. Zowel voor alledaagse momenten als voor speciale gelegenheden. Zowel voor werk als vrije tijd. Voor hun dochters, hun vriendinnen, schoonmoeders en collega's. Voor hun stijlgevoel en oog voor detail. Voor vrouwen die van het leven houden en graag uitgaan met vrienden. Want vrouwen zijn veelzijdig, intrigerend en ongelooflijk close met elkaar. En dat moet gevierd en gezien worden!







    27-12-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook tijdens de drukke eindejaarsperiode: lekker eten voor postbodes

    Samenwerking van meer dan 20 jaar tussen bpost en Sodexo loopt verder: ‘Sterkte van continuïteit’. bpost tekent een achtjarig contract met Sodexo voor cateringdiensten op 14 sites over heel België, van Neder-Over-Heembeek tot in Antwerpen en Luik. Beide partijen verlengen hiermee een samenwerking van meer dan 20 jaar. “De continuïteit, flexibiliteit en kwaliteit die we aan bpost verzekeren zijn de sterktes van deze samenwerking. We verzorgen maaltijden in keukens waarvan sommige 24/7 geopend zijn en zorgen voor extra support in de drukke eindejaarsperiode”, zegt CEO van Sodexo Michel Croisé. Sodexo zal gradueel inzetten op extra duurzame en digitale initiatieven bij bpost.

    Sodexo zet dankzij het hernieuwde contract de catering- en banquetingdiensten verder bij bpost. De samenwerking strekt zich geografisch uit over 14 locaties, zowel in de grote sorteercentra (Charleroi, Luik, Gent, Antwerpen en Brussel) als op kleinere sites. Gemiddeld worden er meer dan 2.200 bezoekers per dag bediend. Gemengde teams waarin mensen van bpost samenwerken met teams van Sodexo verzorgen de catering.

    Regionale voorkeursgerechten op het menu

    Pakjes en post sorteren en bedelen is een activiteit die de klok rond gebeurt. De drukste periode bij bpost strekt zich uit van half november tot aan Valentijn. Sodexo speelt in op de speciale noden door in te zetten op flexibiliteit en continuïteit. Vorig jaar leidde dit tot het aanwerven van extra medewerkers, vliegende ploegen en de opening van een extra, tweede restaurant op een site.

    “Sodexo verzorgt de catering bij bpost dag en nacht. Overdag hebben we een groot team en kleinere ploegen verzorgen de nachtshift. We bieden een kwalitatief aanbod met voor ieder wat wils en mét aandacht voor regionale specialiteiten. Zo staan de Luikse balletjes in Luik bijvoorbeeld permanent op het menu. We houden graag rekening met hun voorkeuren om de werknemers van bpost tevreden te stellen”, zegt Marc Moorkens, Client Relation Manager van Sodexo bij bpost.

    “We bestendigen de samenwerking met Sodexo: ze begrijpen onze uitdagingen en hun oplossingen sluiten aan op onze behoeften” zegt Veerle Van Mierlo, woordvoerster van bpost.

    In het cateringaanbod is de klassieke keuken goed vertegenwoordigd, met soepen, broodjes, warme en koude schotels, desserten en warme snacks (croques, panini’s…). Daarnaast is er ook aandacht voor nieuwe foodtrends en voor vegetarische gerechten. Sommige restaurants zijn bijna de hele dag en nacht door open om te kunnen beantwoorden aan de noden van de werknemers van bpost.

    Nieuwe initiatieven tegen voedselverspilling en digitalisering

    Een belangrijk element in de hernieuwde overeenkomst is de extra aandacht voor duurzaamheid. Sodexo lanceert zijn WasteWatchprogramma bij bpost, waarbij elke gram afval (van overproductie, tot schillen of een restje op een bord) gewogen wordt. Door duidelijk in kaart te brengen welk type afval op welke momenten geproduceerd worden kunnen er heel concrete stappen gezet worden om voedselverspilling tegen te gaan.

    De HACCP-risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen wordt omgezet naar een digitale versie. Alle noodzakelijke gegevens met betrekking tot voedselveiligheid zullen gefotografeerd en digitaal gearchiveerd worden in een applicatie. Hierdoor verdwijnt het klassieke archiveringssyteem op papier.







    26-12-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HEMA voert strijd tegen voedselverspilling op
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    98 Belgische HEMA winkels bieden overschotten feestproducten aan op de Too Good To Go-app

    Jaarlijks verkoopt HEMA zo’n 4000 ton pepernoten en chocoladeletters. Vanaf nu gaat er zo goed als niets meer van dat populaire lekkers van de eindejaarsperiode verloren. De retailer slaat de handen in elkaar met de populaire app Too Good To Go. Daarop kunnen consumenten producten die bijna de houdbaarheidsdatum overschrijden of die niet meer verkocht worden aan een lagere prijs kopen. Eerder dit jaar lanceerde HEMA met Too Good To Go zeer succesvol een pilootproject in de winkel in Turnhout. Vandaag breidt HEMA de samenwerking gedurende de eindejaarsperiode uit naar 98 Belgische winkels over het hele land. De eerste cijfers zijn alvast erg positief.

    Alleen al tijdens het pilootproject met Too Good To Go in Turnhout redde Hema 115 maaltijden en bespaarde het 287,5 kilo CO2e. Nu de samenwerking uitgerold wordt over heel België in 98 winkels zal een veelvoud aan eindejaarsproducten niet verspild worden, waardoor HEMA de CO2 voetafdruk verder kan verbeteren. Op de eerste dag redde de Too Good To Go gebruikers al 1069 pakketten: 100% van wat werd aangeboden, werd gered.

    “We zijn bij HEMA vastberaden om de strijd tegen voedselverspilling een versnelling hoger te schakelen. Het is een collectief engagement dat we met onze klanten en medewerkers aangingen, en nu verder landelijk uitbreiden tijdens de eindejaarsperiode. De wetenschap dat we tijdens de decembermaand geen eten teloor laten gaan en de eerste veelbelovende resultaten stemmen ons extra feestelijk en smaken naar meer aanbiedingen via Too Good To Go op andere momenten zoals de lente. Wordt dus zeker vervolgd!”, aldus Carla Velghe, Country Director België bij HEMA.

    Hoe werkt de TOO GOOD TO GO app met HEMA?

    De Too Good To Go app is zeer gebruiksvriendelijk. Concreet ziet de consument op de app op de kaart of in de lijst met de deelnemende HEMA winkels wat de vestigingen in de buurt aan eindejaarsproducten aanbiedt. Vervolgens bestelt en betaalt de gebruiker de bestelling rechtstreeks in de app en haalt die vervolgens op - in de gekozen HEMA winkel. Het aanbod op de app is afhankelijk van wat er die dag niet verkocht werd. Iedere bestelling is dus een verrassing. Een win-win-winsituatie voor HEMA, de klant én het milieu. www.hema.com

     

    26-12-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!