Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    14-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zot van pastel

    Terra di Siena deint met een grote glimlach mee op de actuele modetrends en stelt de eerste exclusieve modellen voor van de collectie Lente 2021.

    Houd je vast!

    Heemstroos, muntgroen, lavendelblauw, pistache-ijs, citroengeel en stralend wit... de sorbetkleuren hebben de macht overgenomen en dat vinden we helemaal niet erg!

    De looks voor de lente-zomer 2021 geven iedere outfit een kleurrijke en energievolle boost. Er is keuze genoeg tussen de talrijke tinten en kleuren. Je vindt geruite overhemden, colorblock hoodies, zweverige hemden met romantische motiefjes, wijde broeken, zachte stoffen en oversized modellen met de debardeur als iconisch stuk van dit seizoen... de lange jurken met prints hebben een speels en eigenzinnig silhouet. We zijn alvast fan!

    Waar vind je Terra di Siena ?

    Terra di Siena wordt verdeeld via een netwerk van multimerkenboetieks in heel België. Door deze manier van verdelen garandeert het merk een persoonlijke service en stijladvies aan de klanten. De lijst met alle verdeelpunten en webshops staat op de website: www.terradisiena.be







    14-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC cruises verwelkomt MSC Virtuosa

    EN BLIKT VOORUIT NAAR DE TOEKOMST

    • Traditionele vlagceremonie op de scheepswerf en verwelkomt nieuwste aanwinst in MSC Cruises-vloot - • MSC Virtuosa wordt een van de meest milieuvriendelijke schepen op zee wanneer het in april in de vaart wordt genomen - •Het aanbod van MSC Virtuosa blijft grenzen verleggen in allround gastenbeleving

    MSC Cruises verwelkomde officieel MSC Virtuosa, het laatste nieuwe zeer innovatieve en milieubewuste schip dat dit jaar bij de MSC Cruises-vloot komt. Zoals de traditie voorschrijft, werd er een kleine vlagceremonie gehouden in Les Chantiers de l'Atlantique in Saint Nazaire, Frankrijk, waar MSC Virtuosa haar officiële vlag en zegeningen voor geluk ontving. De ceremonie werd bijgewoond door uitvoerend voorzitter van MSC Cruises, Pierfrancesco Vago, zijn vrouw en kinderen, evenals vertegenwoordigers van het nieuwbouwteam van MSC Cruises en leidinggevenden en werknemers van de scheepswerf.

    Pierfrancesco Vago, uitvoerend voorzitter van MSC Cruises: “Mijn familie en ik wilden de gelegenheid niet missen om deze nieuwe aanwinst in onze vloot persoonlijk te verwelkomen. De levering van MSC Virtuosa, op een uitdagend moment voor onze sector, symboliseert hoe we als familebedrijf naar de toekomst kijken en op lange termijn denken”.

    “Daarbij blijven we ons telkens inzetten om enkele van de meest innovatieve schepen ter wereld te bouwen als het gaat om hun milieuprestaties, met alleen de meest geavanceerde beschikbare technologie op zee. Net zo belangrijk is dat we met elk nieuw schip grenzen blijven verleggen en ons productaanbod innoveren met nieuwe en unieke ervaringen voor onze gasten. Op MSC Virtuosa omvat dit 's werelds eerste humanoïde barman op zee die de ster zal zijn van een futuristische, meeslepende ervaring met behulp van de allernieuwste technologieën. Ons uitzonderlijke eetaanbod is verder verbeterd met twee nieuwe restaurantconcepten die populaire internationale keukens presenteren en gasten meenemen op een gastronomische ontdekkingsreis. Dit komt natuurlijk bovenop de rijkdom aan ervaring die ons al onderscheidt, zoals de grootschalige vondtheatervoorstellingen, het bekroonde familie-aanbod, toonaangevende gasttechnologie, en natuurlijk de nu iconische 101 meter lange promenade met een verbluffende LED-hemelkoepel die het sociale hart van het schip vormt en meer. "

    Laurent Castaing, General Manager van Les Chantiers de l'Atlantique: “Ik ben trots op wat onze teams samen hebben bereikt, ondanks de moeilijke omstandigheden. Met de bouw van MSC Virtuosa hebben we een niveau bereikt waarmee we de toekomstige MSC Virtuosa-gasten het beste kunnen aanreiken dat een cruise te bieden heeft. Het zestiende schip dat Les Chantiers de l'Atlantique heeft gebouwd voor MSC Cruises zal moeilijk te overtreffen zijn!”

    Als het op het milieu aankomt, beschikt MSC Virtuosa over enkele van de meest geavanceerde technologie die momenteel beschikbaar is, waaronder hybride uitlaatgasreinigingssystemen (EGCS) en geavanceerde selectieve katalytische reductiesystemen (SCR); afvalwaterbehandelingssystemen in overeenstemming met resolutie MEPC 227 (64) van de Internationale Maritieme Organisatie; stroomaansluiting van wal naar schip; evenals een beheersysteem voor uitgestraald geluid onder water, met romp- en machinekamerontwerpen die de impact van akoestisch geluid minimaliseren, waardoor hun mogelijke effecten op onder andere de mariene fauna worden verminderd.

    Laurent Castaing, General Manager van Les Chantiers de l'Atlantique: “Ik ben trots op wat onze teams samen hebben bereikt, ondanks de moeilijke omstandigheden. Met de bouw van MSC Virtuosa hebben we een niveau bereikt waarmee we de toekomstige MSC Virtuosa-gasten het beste kunnen aanreiken dat een cruise te bieden heeft. Het zestiende schip dat Les Chantiers de l'Atlantique heeft gebouwd voor MSC Cruises zal moeilijk te overtreffen zijn!”

    Pierfrancesco Vago voegt nog toe: “Ons doel op lange termijn is om een cruise-operatie zonder impact te realiseren en dit is de reis die we vandaag maken. MSC Virtuosa vertegenwoordigt opnieuw een belangrijke stap in deze richting, samen met onze andere investeringen in de versnelde ontwikkeling van de volgende generatie milieutechnologie. Het bevestigt ook onze vaste toewijding op lange termijn om dit ambitieuze doel te bereiken. "

    Het nieuwe vlaggenschip MSC Virtuosa zal vanaf 16 april in de vaart worden genomen voor het zomerseizoen, met vier cruises in de Middellandse Zee van 3, 4 en 10 nachten. Daarna zal het schip naar zijn nieuwe thuishaven Kiel in Duitsland vertrekken, waar het vanaf 8 mei aan zijn Noord-Europese routes begint.

    De Meraviglia-generatie schepen, waartoe ook MSC Virtuosa behoort, kan tal van troeven uitspelen. Zo is er de iconische 101 meter lange promenade met een verbluffende LED-koepel die het sociale hart van het schip vormt. Op de twee verdiepingen vind je boetieks, restaurants en bars om naar hartenlust te ontspannen. En 's avonds brengt het schip muziek, feest en topentertainment en nog veel meer.

    MSC Virtuosa is het zusterschip van MSC Grandiosa, het eerste schip van een grote cruisemaatschappij dat deze zomer met succes naar zee terugkeert en tot vandaag bijna 40.000 gasten heeft ontvangen volgens het toonaangevende gezondheids- en veiligheidsprotocol van MSC Cruises. MSC Grandiosa voert momenteel 7-nachten cruises uit in de Westelijke Middellandse Zee.

    In 2021 zullen dus twee nieuwe MSC Cruises-schepen van de volgende generatie worden gelanceerd. De tweede is MSC Seashore en daarmee omvat de MSC Cruises-vloot straks 19 schepen in totaal, met nog eens vier schepen die in 2025 zullen worden gelanceerd.

    MSC Virtuosa en MSC Seashore, gepland voor augustus 2021, bieden niet alleen het allernieuwste op het gebied van milieutechnologie, maar ook in gasttechnologie en nieuwe ervaringen en functies. Elk schip dat MSC Cruises bouwt, overtreft het vorige. Deze schepen bewijzen dat opnieuw met hun evolutie van het oorspronkelijke prototype, waardoor meer openbare ruimtes, meer kajuiten, nieuwe bars en restaurants mogelijk zijn.

     

     





    14-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Better together with Chantelle

    Chantelle SS21

    This season Chantelle is all about highlighting what it means to be stronger together, instead of individually empowered. That's why the brand has ensured that in their campaign, every woman can find her mirror image. Keywords for this season are definitely comfort and togetherness. Share the spotlight and everybody can shine.

    SoftStretch

    The SoftStretch line by Chantelle really redefines the way lingerie is worn. It's an essential part of our daily lives. Not just the look, but also the feel is front and center. It's no longer about how a woman looks while wearing something, but more about how she feels wearing it. Being comfortable, makes you shine from within.

    This SS21 Chantelle welcomes the padded bralette lace, with thin straps and a stunning lace back. For the first time, an animal print is used in the collection. A playful leopard pattern shakes things up and urges us to have fun with our lingerie, with unique looks and perfect fits.

    Essentiall

    These basic pieces of undergarments are light, comfortable, and evidently 'essentiall'. Since they are crafted from an extremely soft material, they really hug your skin.

    Chic essential

    Mix femininity and comfort together and a chic essential is your stunning end result. With high waist briefs to thongs, there is something for everyone. The everyday wear to make you feel your absolute best, for every shape, form, and taste.

    Montaigne

    Contrasting colors and fabrics, mixed with delicate lace on the cups as well as the hips give the design that hyper-feminine touch. Montaigne is really the novelty of the season for Chantelle.

     

               

     











    13-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.International Polar Bear day

     

    On February 27 we raise awareness on the issue facing the polar bears and the ways in which we can reduce our carbon footprint. Climate change is a huge threat to polar bears and it's up to us to take action and protect our future. Because we also want to do our bit, we have listed some products that contribute to reducing your ecological carbon footprint. The polar bears will be eternally grateful to you.

    Since 1921 Weleda has been committed to the well-being of our planet, environment and people. Whether it’s through ethical trade, biodynamic cultivation, promotion of biodiversity or using only ingredients of 100% natural origin: sustainability and caring for our planet earth are a crucial part of Weleda's roots.. WELEDA - 24h Hydraterende Gezichtscrème € 13,99 - 30ml

    The Ritual of Namaste by Rituals is a collection of advanced face and body care products that respects nature and the natural beauty of the skin. All products are developed with natural ingredients or ingredients of natural origin, obtained in a sustainable way. RITUALS - The Ritual Of Namasté Natural Booster Vitamin C € 19,90

    In order to accommodate consumers who choose their products not only based on performance or price but also based on other factors in line with their personal beliefs, NOTE is halal certified, PETA cruelty-free certified, dermatologically and ophtalmologically tested and paraben free. The ingredients that are used are argan oil, citrus fruits, vitamins, coral seaweed, grapefruit extract, macadamia oil and shea butter. NOTE COSMETIQUE - Terracotta Blusher Oriental Pink € 11,90

    Weleda - as a world-leading manufacturer of holistic natural cosmetics and pharmaceuticals- believes nature offers the best solutions to every beauty and wellness need. They are themselves an intrinsic part of nature.

    The packaging of the iconic Skin Food Body Butter now consists of green recycled glass. WELEDA - Skin Food Body Butter € 19,99 150 ml

    Acqua di Parma takes important steps forward, challenging themselves to use fewer and better materials by considering the design and full life cycle of the products. Future goals include the gradual elimination of single use plastics and the introduction of a process engineerd to empower customers to easily refill their empty perfume bottles. ACQUA DI PARMA - Colonia Futura € 88,00 - 50 ml

    This product comes in a handy bottle made of 100% recycled plastic and with a recyclable cap. In order to produce as sustainably as possible, they have chosen not to use any secondary packaging. The formula is 100% free of soaps, alcohol, perfume, silicones, mineral oils, parabens and animal ingredients. COLLISTAR - Gentle Micellar Water € 21,49 - 30 ml









    13-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Swarovski eyewear

    Summer Collection 2021 - De kleuren van de zonsondergang!

    Sinds 1895 heeft Swarovski zichzelf de taak opgelegd om voor een glinstering te zorgen in ieders leven over de hele wereld. Haar laatste eyewear collectie vormt daar geen uitzondering op. Het merkt viert haar 125ste verjaardag met monturen die een eerbetoon brengen aan de iconische glinsterende juwelen. De verfijnde en glamoureuze monturen tonen de niet te missen savoir-faire van het merk, alsook haar innovatie en vernieuwende sprankel.

    Al 125 jaar brengt Swarovski licht in de wereld dankzij haar glinsterende collecties en fascinatie voor de kunst van kristal. Om deze speciale datum te eren, haalt de eyewear collectie haar inspiratie uit de iconische juwelen van het merk en vindt ze opnieuw uit in de vorm van magische zonnebrillen en optische monturen.

    Wat uitzonderlijke uurwerken betreft, heeft Swarovski haar naam gevestigd door de creatie van trendy uurwerken die voor een extra zorgen dankzij nieuwe silhouetten en een perfecte stijl, geschikt voor het hele seizoen.

    Model Swarovski Eyewear 0289, prix 200 €

    Deze trendy, licht afgeronde oversized montuur, geïnspireerd op de magie van een nachtelijke hemel, combineert perfect de kleuren van gepolijst metaal met een fascinerende selectie kristallen van verschillende afmetingen rond de glazen.

     





    12-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holland America Line

     

    Het nieuwe Pinnacle-klasse schip is in aanbouw en zal naar verwachting eind juli 2021 worden opgeleverd. Holland America Line heeft Werner Timmers, een kapitein die bijna 40 jaar voor de cruisemaatschappij heeft gevaren, aangesteld om het roer over te nemen van de Rotterdam wanneer het schip in juli 2021 vaarklaar wordt gemaakt. Kapitein Timmers kwam in 1984 bij Holland America Line in dienst en heeft gewerkt op alle scheepsklassen binnen het merk, meest recentelijk als kapitein van de Koningsdam.

    Kapitein Timmers zal de komende maanden naar de Rotterdam afreizen voor proefvaarten en aan boord te komen voor de proefvaarten en om het schip samen te zien komen vervolgens op de scheepswerf van Fincantieri in Italië, waar het schip wordt gebouwd, toezien op de verheugd kapitein Timmers tot kapitein van Rotterdam te benoemen," aldus Gus Antorcha, directeur van Holland America Line. "Zijn jarenlange zeemanschap en afwerking van het schip voor de oplevering.

    "Als een van de langst dienende officieren in onze vloot met een enorme hoeveelheid ervaring, zijn we gastvrijheid voor zowel gasten als bemanning zal een cultuur aan boord blijven creëren die uitmuntende service en een passie voor reizen bevordert."

    Sinds hij in 1984 als stagiair bij Holland America Line in dienst kwam, heeft kapitein Timmers zich opgewerkt tot kapitein, wat hij in 1996 werd. Sindsdien is hij kapitein geweest op de Eurodam, Koningsdam, Nieuw Amsterdam, Ryndam, Zaandam en Zuiderdam. "Ik voel me vereerd om benoemd te worden tot de eerste kapitein van de Rotterdam, en ik kijk ernaar uit om tijdens de laatste fasen van de bouw," aldus kapitein Timmers. "Mijn lange carrière bij Holland America Line is gevuld met zoveel prachtige mijlpalen, en deze benoeming is een hoogtepunt."

    De in Nederland geboren kapitein Timmers groeide op in Roosendaal. Hij koos voor een loopbaan op zee in zijn laatste jaar van de middelbare school nadat hij tijdens een carrièredag een zeevaarder over zijn avonturen had horen vertellen. Hij ging naar de Nautische Academie in Vlissingen, Nederland, en na het behalen van een diploma in de nautische wetenschappen, behaalde hij een tweede diploma in scheepswerktuigkunde en kwam als vierde officier in dienst bij Holland America Line. Als hij niet aan boord van een schip is, woont kapitein Timmers met zijn vrouw Sherron en hun twee kinderen in Mount Dora, Florida.

    Als derde schip in de Pinnacle Class serie zal de Rotterdam 2.668 gasten aan boord kunnen nemen. Het schip weegt 99.500 ton en beschikt over zeer effectieve voorzieningen en innovaties die zijn geïntroduceerd op haar zusterschepen, waaronder het 270 graden surround screen World Stage, Rudi's Sel de Mer en het Grand Dutch Café. Rotterdam biedt live muziek met een exclusieve collectie van wereldklasse optredens elke avond - van Lincoln Center Stage en B.B. King's Blues Club tot Rolling Stone Rock Room en Billboard Onboard. Het schip levert het beste van alles.

    Aan boord van de Rotterdam zullen de kenmerken van Holland America Line te zien zijn die zorgen voor een van de hoogste terugkerende gastenaantallen in de industrie: een voortreffelijke keuken, geleid door acht van 's werelds meest vooraanstaande chef-koks; gracieuze, bekroonde service; en prachtig ingerichte staterooms en suites, inclusief familie- en eenpersoonsaccommodaties.

    Rotterdam is het zevende schip dat deze naam draagt voor Holland America Line en het 17e schip dat voor het merk wordt gebouwd door de Italiaanse scheepswerf Fincantieri, die onlangs ook de Nieuw Statendam bouwde. Na de eerste reis van Rotterdam, met vertrek op 1 augustus 2021, zal het schip zijn debuut zomerseizoen in Noord-Europa doorbrengen met vertrekken vanuit Nederland. De details zijn nog niet definitief en zullen op een later tijdstip bekend worden gemaakt.

    12-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuid-Tirol tijdesns een pandemie

    Lokale influencers verklappen hun favoriete plekken.

    De mooiste plekken van Zuid-Tirol? Die geven zich niet zomaar prijs. De regio ligt bedekt met heerlijke restaurants, winterse landschappen, adembenemende paden en avontuurlijke plekken. Momenteel reizen de lokale influencers rond in Zuid-Tirol en delen ze authentieke adressen om in de toekomst te ontdekken.

    De beste reistips lees je niet altijd in een toeristische gids. Vaak hoor je ze onderweg, wanneer iemand je toevallig vertelt over een lekker streekgerecht of over een prachtig uitkijkpunt. Ook Zuid-Tirol herbergt heel wat van die geheime plekken. Vier lokale influencers nemen ons mee op pad en verklappen elk hun vijf favoriete adressen.

    Judith en Alexander van @roterrucksack

    Samen doorkruisen Judith en Alexander Zuid-Tirol, gewapend met een rode rugzak en een fototoestel. Vandaar de naam Roter Rucksack. Elke week delen ze een nieuwe wandelroute op Instagram, Facebook en op hun website. Twee jaar geleden goten ze hun mooiste hikes en foto’s in een boek.

    Tips!

    Judith en Alexander zijn dol op de ongerepte natuur. Die verkennen ze al eens met een paar sneeuwschoenen aan hun voeten. Voor een daguitstap trekken ze naar de besneeuwde bossen in het bekende gebied Merano 2000. Ook het pad van Verano/Vöran naar de Stoanernen Mandln raden ze aan. Voor een hartige maaltijd schuiven Judith en Alexander aan tafel bij Wirtshaus Sapperlot in Tscherms. Na een verkwikkende herfstwandeling doen ze zich dan weer tegoed aan een portie gepofte kastanjes en een glas wijn, een typische Zuid-Tiroolse traditie die Törggelen heet. Tot slot delen de twee nog hun mooiste winterlandschap: Außerraschötz.

    Petra van @colapetra

    Het bergachtige landschap van Zuid-Tirol is de geboorteplaats en tegelijk het kantoor van Petra. Hier haalt ze haar camera boven en deelt ze haar avonturen. Elke dag is ze creatief aan de slag en bedenkt ze grote, originele campagnes in de buitenlucht.

    Tips!

    Petra is verzot op de lokale gastronomie. Je doet haar het grootste plezier met een bord Käsenocken. Deze handgemaakte kaasgnocchi is een typisch gerecht uit de Zuid-Tiroolse keuken. Haar lunchpauzes houdt Petra steevast op een bergflank, waar ze geniet van een panoramisch uitzicht en een broodje met Speck en kaas. Calorieën verbranden, doet Petra op de 13 kilometer lange wandelroute rond Rötenspitze/Punta Rossa. Ze brengt ook vaak een bezoek aan de skipistes waar ze aan skitouren doet. Maar helemaal bovenaan haar lijstje prijkt het natuurpark Texelgruppe/Gruppo di Tessa. Dit beschermde gebied maakt deel uit van het Europese Natura 2000 netwerk.

    Markus van @markusranalter

    Toen Markus kind was, namen zijn ouders hem elke week mee naar de bergen. Zo raakte hij gepassioneerd door Zuid-Tirol en begon hij het unieke landschap te fotograferen. De vrijheid en energie die hij daar voelde, inspireerden hem om te gaan filmen. Vandaag is Markus fulltime aan de slag als filmmaker en draaide hij enkele geweldige outdoorvideos.

    Tips!

    Als fotograaf en cameraman kent Markus de meest fotogenieke plekken van Zuid-Tirol uit z’n duim. Vooral het natuurpark Fanes-Senes-Braies in het bekende Dolomietengebergte en het meer van Carezza/Karersee leveren volgens hem magische beelden op. Wanneer Markus niet aan het draaien is, vind je hem op de skilatten of op de hikingpaden van Cirspitzen/Pizes de Cir, een berggroep in Val Gardena. Uitrusten doet hij in AH Bräu Sachsenklemme, een restaurant waar je ook huisgemaakt bier kunt bestellen.

    Julia van @passionecooking

    Moeder van twee, getrouwde vrouw, food blogger, reisjunkie,… zo kan je Julia best omschrijven. Als ze niet aan het koken is, reist ze de wereld rond, ontdekt ze nieuwe plekken en proeft ze van lokale keukens. Zuid-Tirol, dat is thuiskomen voor Julia. Ze is dol op de machtige bergen, de uitgestrekte wijngaarden en de kleurrijke boomgaarden.

    Tips!

    Julia klapt meteen uit de biecht. Als inwoner van Zuid-Tirol heeft ze nooit leren skiën. Toch houdt ze van avontuur en gaat ze graag sleeën en schaatsen met haar gezin. Wandelen doet Julia steevast in Aldein/Aldino. Van daaruit trekt ze naar het meer Göllersee/Lago Göller en naar het uitkijkpunt Rotwand/Rocce Rosse. Een wandeling die ze combineert met een lunch in het idyllische restaurant Schönrastalm. Het mooiste stukje natuur vind je volgens Julia in Val d'Ultimo/Ultental, waar steile weiden, dichte bossen en heldere bergmeren het landschap sieren. Behalve deze tips deelt Julia nog een eigen recept. Op haar website lees je hoe je traditionele Muas bereidt. Een hartig gerecht met maïsmeel, melk en een korstje van suiker en gesmolten boter.

    Illustraties @rotenrucksack, @colapetra, @markusvanalter, @passionecooking











    11-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mayerline SS21 innoveert virtueel

    Annulatie van de modeweken, winkelsluitingen en essentiëel shoppen: 2020 was een raar jaar, ook op modevlak. De mode-industrie werd verplicht haar basis te herbekijken en op zoek te gaan naar nieuwe businessmogelijkheden. Online en offline worden daarbij onlosmakelijk verbonden. Mayerline heeft zonder aarzelen gekozen voor opfrissing en innovatie. Het Belgische modehuis begint het nieuwe seizoen met een avant-garde virtuele lancering.

    Iedereen front row

    Alles wat de modewereld als evident beschouwde, is dat opeens niet meer. De industrie kreeg het in 2020 hard te verduren, van winkelsluitingen en consumenten die anders gingen nadenken over hun koopgedrag, tot de annulering van de fysieke modeweken. Sommige designers kozen ervoor hun shows toch te laten doorgaan, maar dan zonder publiek. Maar de meest vooruitdenkende brands gingen de creatieve toer op en kozen voor virtuele lanceringen van hun nieuwe collecties.

    Mayerline was vorig seizoen het eerste modehuis in België dat haar nieuwe collectie lanceerde in een ‘straight-from-catwalk-shop’: een interactieve catwalk die iedereen de mogelijkheid gaf om front row te zitten. Meer nog, favoriete looks konden meteen geselecteerd, gedeeld en gekocht worden. Klanten konden zich meteen ook registreren voor een gratis passessie op maat in een Mayerline-verkooppunt. Voor SS21 kiest het huis opnieuw voor een interactieve, digitale catwalk, uitgebreid met een pre-order feature.

    Real clothes for real women : Het uitgangspunt voor elke collectie van Mayerline is een ode aan de vrouw in al haar verscheidenheid. Het huis maakt daarom mode voor “echte” vrouwen. De lente-zomercollectie is tijdloos, maar eigentijds. Het zijn elegante en toegankelijke silhouetten met het nodige comfort en een goede pasvorm.

    Gezondheid en wellness zijn prioritair geworden voor iedereen. Mayerline trekt dit gevoel door in haar collectie en ontwerpt “mode waar we ons goed en mooi in voelen”. Dat vertaalt zich in comfortabele kledij en relaxte looks die kwalitatief zijn en elegantie uitstralen.

    Inspiratie uit de natuur : Groen is een grote inspiratie voor SS21, in de brede zin van het woord. Mayerline focust zich op duurzame en natuurlijke stoffen als viscose, lyocell, linnen en katoen en introduceert MAY PLANET en IT’S ONLY NATURAL als ondersteunende productlabels.

    Ook visueel is groen heel aanwezig: elke tint van munt tot kaki passeert de revue, en natuurprints als bloemen, bladeren en dieren brengen een speelse afwisseling. Geïnspireerd op organische vormen uit natuur, krijgen heel wat stukken een ronde afwerking. Die zorgen voor een ultravrouwelijke en zachte look.

    Sleutelboodschappen voor een duurzame toekomst zijn kwaliteit en tijdloosheid. Laat die twee pijlers nu net het hart zijn van het Mayerline DNA. Het huis denkt mee met zijn klanten en herbekijkt de manier waarop we in het leven staan, hoe we omgaan met materialen en grondstoffen.

    "Mindless shoppen was nooit ons design model”, vertelt Liesbet Kimpe, Collection Manager van Mayerline. “We kiezen steevast voor kwalitatieve, love-items en elegante basics".

    Focus op digitalisering

    Door de digitalisering van de shopervaring, verandert de rol van de fysieke boetiek. Winkelen bij Mayerline is meer dan ooit een uitstap geworden. De winkel wordt een goed-gevoel-plek. Jezelf verwennen is luxe. Mayerline zag in 2020 het succes van kopen op afspraak stijgen, maar heeft evengoed de luxe shopervaring vertaald in een inspiratie-aan-huis-service met de MAYbox, en zet daar dit jaar opnieuw volop op in.

     

               

               









    11-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijnsdag 2021

    Voor wie het hart op de tong heeft

    Meer dan ooit moeten we in deze tijden, wanneer we niet samen kunnen zijn, verenigd blijven. Romantiek kent geen grenzen. Ter gelegenheid van Valentijnsdag betuigt het huis Dandoy, patroonheilige van de liefhebbers van authentieke speculoos, eer aan alle geliefden. Tussen de vanillebiscuits met gezichten die elkaar kussen kan worden gekozen voor een combinatie jongen-jongen, meisje-meisje, jongen-meisje en omgekeerd, of alles door elkaar.

    De Belgische artiest Pierre Debusschere zorgde voor de foto’s bij deze campagne, die allen die hartstochtelijk van elkaar houden een hart onder de riem wil steken. Onze lippen mogen elkaar dan in het echt even niet meer kunnen aanraken, het karmijnrode hart dat hen verenigt zorgt voor warmte. Blozen mag…









    10-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 5 geboden van jouw keuken

    » De 5 geboden van jouw keuken volgens keukenspecialist Franke

    De keuken van morgen is eigenlijk de keuken van vandaag. Specialist in keukenoplossingen Franke zet haar blik op oneindig voor jouw kookparadijs: van professionaliteit en gebruiksgemak tot design en elegantie, met features die we – zonder dat we het weten – missen. Met die visie als insteek, zijn dit de 5 geboden die de keuken in 2021 vormgeven. Eén ding is zeker: we go all the way!

    1. Go professional

    De veranderingen in ons leven waren – en zijn – voelbaar tot in de keuken. We gingen van hobbykok naar masterchef, en nu onze kookkunsten naar een hoger niveau getild zijn, mag onze keuken dat ook! Om aan onze hoge wensen en noden te voldoen, kiezen we steeds meer voor een professioneel ingerichte keuken waar kookcomfort, -efficiëntie, maar ook elegantie centraal staat, want de plaats waar je veel tijd doorbrengt, mag op z’n minst stijlvol ogen. Zo staat de Maris2gether – inductiekookplaat met strak naadloos geïntegreerd afzuigsysteem – garant voor praktisch en smaakvol koken. Geen zichtbare dampkap meer dus, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel in de keuken. Het Andy Chef-accessoire wordt jouw sous-chef in crime met zijn handgemaakte box, houten snijplank, chefsmes en RVS-afdruipbakje. Zo heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik zodat je snel en praktisch kan werken.

    Om het kookplaatje compleet te maken tipt Franke haar RVS-werkbladen. Die worden al maar meer gesmaakt in de huiskeuken, want de tijd dat die enkel in grootkeukens te vinden waren, is voorbij. RVS is het materiaal bij uitstek dat uitzonderlijk goed bestand is tegen hitte en kou, en zo hygiënisch is. Onder andere de DiamantFinish en de ParelFinish zijn de ideale finishing touch. DiamantFinish zorgt ervoor dat het RVS-blad krasbestendig en eenvoudig schoon te maken is en de ParelFinish houdt ook vingerafdrukken, water en vuil tegen.

    Dit werkblad bestaat uit elegant, tot 8 mm dik roestvrij staal met premium Parelfinish. Deze elegante afwerking beschermt tegen water, vinger- en vuilvlekken.

    2. Go all-in

    In een professionele keuken als die van jou speelt ook het esthetische aspect een grote rol. Net als je outfit, moet ook in de keuken alles mooi bij elkaar passen. Met die ideologie creëerde Franke de Mythos-familie die dezelfde materialen en stijl doortrekt in de volledige collectie, van spoeltafel tot zeepdispenser. Jij kiest wat matcht in jouw keuken: alles uit RVS of Fragranit+? En in metaal wit, steengrijs, onyx of taupe?

    3. Go next level faucets

    Franke staat erom bekend al haar producten telkens te upgraden met multifunctionele features waarvan we dachten ze eigenlijk niet nodig te hebben, tot ze er zijn… There’s no way back! De Atlas Neo Sensor-kraan bestaat uit een laminaire straalregelaar die ervoor zorgt dat het water zeer stil en zacht loopt, een automatische waterstop om water te besparen én een infraroodsensor die in een zwaai water uit de kraan tovert. De Atlas Neo Sensor-kraan komt in RVS en industrieel zwart. Haar broertje, de Atlas Neo (zonder sensor), krijgt er nog een extra kleurlaagje bij: champagnegoud, antraciet of koper, want de tijd dat kranen enkel bestonden in chroomkleur is voorgoed voorbij.

    4. Go rural chic

    In 2021 gaat Franke voluit voor rural chic: een nieuwe mix van landelijk en industrieel met strakke lijnen en een stoere, maar chique look & feel. Zo geeft de nieuwe kleur monochroom matzwart in Fragranit+ je spoeltafel en bijhorende kranen een premiumstatus. Omdat kraanwerk nog net iets royaler mag zijn, maken champagnegoud en koper je het hof. Als werkblad kiezen we nog steeds voor RVS met al haar praktische voordelen, maar dan met een iets ruwere handafwerking, zoals HandFinish waarbij je de penseelstrepen nog duidelijk ziet, of NatureFinish die nog kleine oneffenheden in kleur en structuur toont.

    De Icon kraan in RVS-look, chroom of zwart mat. Wat de kraan bijzonder stil maakt is de laminaire straalregelaar. De Lift Kraan heeft dezelfde praktische eigenschappen, maar heeft een unieke vlakke uitloop gekregen.

    5. Go Ultimate Grey

    Grijs zal je het komende jaar niet alleen zien opduiken in je kleerkast, maar ook in de keuken, want Franke volgt de laatste trends op de voet. De tijdloze kleur vind je terug in de nieuwe Centro-familie, keuze uit 6 kleuren waaronder steengrijs en platinum. Deze grijstint is niet voor niets verkozen tot kleur van het jaar, want het is makkelijk te combineren met andere kleuren en materialen.

    De kleuren steengrijs en platinum zijn ook in elke ander Fragranit+ familie terug te vinden. Zo is de Kubus-spoelbak 2.0 met de Pescara-kraan een match made in kitchenheaven!

     

     









    10-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Get inspired

    focus on Belgian brands

     

    We have never supported our locals more than right now. We have started seeing our local shops and labels in a new light. Interest in Belgian independents has soared, as they show their value in terms of unique offering and convenience. Get inspired for a new fashion season thanks to MMBSY's Belgian labels.

    Belgian retail concept JUTTU is home to innovating Belgian fashion, beauty, deco and food brands. CKS, Antwrp, Komono, Dame Blanche, Wearable Stories and Nathalie Vleeschouwer, just to name a few. The Pop-Up Space hosts multiple smaller brands per year.

    Timeless and effortless looks with a sassy twist: Caroline Biss gives into the safari craze. Create a look by pairing simple khaki or beige tops or bottoms with uplifting prints. Add your own favorite everyday (or not so everyday) essentials. Giraffe clogs, anyone?

    Améline by Mayerline

    Inspiration for Mayerline's more laidback line Améline? An active, happy-go-lucky woman who's always in for a touch of romance. A stylish chick, who sports trendy outfits from business meeting tot cocktail hour. This season, she wants to be seen in cool color blocking and fun animal prints.

    Lore Van Keer

    To celebrate the first decade of the label, Lore Van Keer released a very special collection that blends memories and timeless design into 10 unique new pieces. 10 classic LVK designs, re-imagined.

    Mayerline

    Comfortable collections with a perfect fit for contemporary, style-conscious women who want to shine at any time of the day: Belgian fashion house Mayerline in a nutshell. This season, the brand focuses on sustainable fabrics and looks that make summer getaways feel that much closer.

    Diamanti Per Tutti

    For the SS21 collection, Belgian jewelry brand Diamanti Per Tutti collaborated with Hong Kong based jewellery designer and socialite Sarah Zhuang. Known for designing innovative and multifunctional jewellery, Sarah created a versatile collection with the - appropriate for current times - theme ’Unity’.

    LolaLiza

    Thanks to LolaLiza, 2021 starts off playful and on-trend. From comfy homewear to oversized shirts and dresses with flower and animals prints: this Belgian fashion brand promises a wild, but equally stylish spring.

    Lee Cooper

    Shopping locally and sustainably is what binds Belgian deim brand Lee Cooper and Belgian concept store JUTTU. They co-created an ECO CAPSULE collection which focuses on natural denim: jeans in its purest form, without coloring. The collection will be available in all JUTTU stores from the end of February.

    JBC

    The communion and spring celebrations are a milestone for many children and their parents. Often as a first real dress-up moment in a child's life. Sadly, festivities were postponed and chosen outfits were stored in the closet. Belgian brand JBC absolutely wants to prevent that happening this spring and introduces the communion Corona insurance. A smart and sustainable solution, thanks to which parents can exchange the bought communion clothes free of charge until the end of May.

     











    10-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reisgedrag 2021 ondr het vergrootglas

    Belgen kiezen voor gezelligheid en een zwembad aan huis

    Belvilla, verhuurder van vakantiewoningen en marktleider in de Benelux, deed een grootschalige enquête onder haar gasten om zicht te krijgen op het boekingsgedrag, de reisplannen en -wensen voor 2021. Wat blijkt? Voor de Belgen staat gezelligheid op nummer 1 bij het kiezen van een vakantiewoning, een zwembad op 2. België blijft vooralsnog de meest geboekte bestemming, maar de boekingen op Frankrijk nemen duidelijk toe, de Belgen verlangen nu echt naar een buitenland-tripje.

    Voor de Europeaan staat een zwembad op nummer 1 (30%) bij de keuze van een verblijf in 2021. Op de 2de plaats gaan reizigers voor de gezelligheid (29%) en op 3 staat een ligging nabij het strand (25%). Maar bij de Belgen zien we een andere top 3. Ze kiezen in de 1ste plaats voor een leuke en gezellige vakantiewoning (26,9%). Op de 2de plaats willen ze een zwembad aan hun verblijf (21,46%) en op de 3de plaats kiezen ze voor een groot huis (13,55%) en een grote tuin (13,35%), bijna ex aequo. Opmerkelijk: de bergen zijn bij onze landgenoten iets meer in trek dan het strand.

    Bijna de helft van de Belgen gaf in de enquête aan deze zomer te willen reizen, ze doen dat het liefst met hun eigen gezin of hun partner. Alhoewel de meerderheid van de ondervraagde gasten aangeeft in België te willen verblijven, wil 33% al rijdend naar een bestemming in Europa.

    Bij de Europese reizigers zien we dat om en bij de 42% plant op reis te gaan in de zomer van 2021 en 22% wacht tot na vaccinatie. 20% van de bevraagden verwacht te boeken in maart of april terwijl 30% zegt nog geen plannen te hebben. 30% van de reizigers blijft in Europa en kiest voor ‘rijden’, ongeveer 32% verwacht in eigen land te blijven en maar 3% zou kiezen om buiten Europa te reizen. Doorslaggevend om te boeken is het gratis annuleringsbeleid, het staat bovenaan het lijstje met 35%. Maar liefst 42% van de reizigers gaat op reis voor 2 weken terwijl 40,6% kiest voor 1 week. 35% van de reizigers huurt een huis om samen te zijn met de familie en heeft als doel een jaarlijks samenzijn.

    De Belgen kiezen in de 1ste plaats nog altijd voor eigen land (29,17%), op de 2de plaats voor Frankrijk (23,82%) en verder Nederland (10,06%) en Italië (8,92%). Volgens de cijfers van Belvilla is het aantal boekingen van Belgen die in eigen land op reis gaan in 2021 met 83% gestegen in vergelijking met 2020. België is bijzonder populair in de 2de en 3de week van april (+ 25%). Frankrijk scoort in die weken ook goed (+ 26%) en er is een positieve trend merkbaar voor juli.

    Volgende type woningen zijn volgens de cijfers dus bijzonder gegeerd bij de Belgen omdat ze gezellig en groot zijn, een zwembad hebben en in België of Frankrijk liggen:

    • Cottage Vert Buisson nabij Theux en Spa. Deze woning is stijlvol ingericht en heeft een binnenzwembad en jacuzzi, veel ruimte en een groot terras. Ideaal ook voor als het weer het laat afweten én kindvriendelijk.

    • Villa Montignac in de Dordogne is een luxueuze villa uit 2014 en heeft een erg ruime tuin en een verwarmd zwembad. Het ligt aan de rand van Montignac, een schilderachtig en levendig plaatsje aan de oevers van de rivier Vézère.

    • In de Lot-et-Garonne ligt het rustieke landhuis Mas d’Ourbise Penan in een prachtige omgeving. Dit mooi gerenoveerde huis heeft een authentieke sfeer en karakter én uiteraard een grote tuin met zwembad en idyllische vergezichten!

    Meer prachtige vakantiewoningen op de website van Belvilla: www.belvilla.be

     

     

     

     





    09-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.An Lemmens en Tatiana Silva

    ontwerpen spring collection voor Belgisch label LolaLiza

     

    An Lemmens en Tatiana Silva bundelden opnieuw hun krachten met LolaLiza, wat ook deze keer weer voor vuurwerk zorgt. De twee Belgische powervrouwen ontwierpen elk een capsulecollectie met het damesmerk, voor de derde keer ondertussen. De ambassadrices van LolaLiza verenigen zo ons Belgenland en vullen ook elkaar perfect aan met hun complementaire designs. Waar Ans collectie wat gedurfder is, zijn Tatiana's ontwerpen eerder klassiek en tijdloos. Beide collecties staan in teken van speelse prints, interessante snits en doen wegdromen naar warmere oorden, ver van hier.

    Het afgelopen jaar was er van reizen geen sprake, wat ook deze twee dames betreurden. Hun verlangen naar andere culturen en het ontdekken van nieuwe plekken, namen An en Tatiana dan maar mee in hun collecties. Zo reis je in Ans collectie langs verschillende continenten met zowel safari- en dierenprints als oosters getinte stukken, terwijl Balinese en Japanse invloeden de stijl van Tatiana's collectie bepaalden. Voor dat vakantiegevoel hoef je dus het land niet meer uit!

    An Lemmens x LolaLiza: edgy statement pieces

    Met deze collectie kijkt An vooral naar durvers onder de vrouwen. Ze beschrijft haar collectie zelf als 'all over the place', met een verscheidenheid aan fleurige kleuren en prints en een voorliefde voor subtiele nostalgische accenten.

    In de vorige collecties van An lag de nadruk op comfort. Dat is nu niet anders, maar het mocht deze keer wat gedurfder. An: "Het geheel blijft comfortabel, maar met deze stuks mag, nee moet je wel gezien worden. Ik ging in deze collectie op zoek naar de edge, die ik zelf ook graag draag, zonder in te boeten op toegankelijkheid.' Volgens haar moet er dan ook voor elk wat wils zijn, voor iedere vrouw. "Mijn schoonmoeder van zestig draagt jurken van LolaLiza, net als mijn nicht die er twintig is."

    An kijkt er dan ook naar uit om deze lente opnieuw buiten te komen, gehuld in een leuke outfit. Maar ook thuis mag je er ultra-vrouwelijk bijlopen, als het van haar afhangt: "Ik vind het een zeer mooie gedachte, om je op te kleden, ook al ziet niemand het. Ik ben evengoed verzot op mijn jogging, maar kijk er ook naar uit om mijzelf een nieuwe outfit te gunnen en daar mijn partner mee te verrassen. Laat die datenights maar komen."

    Tatiana Silva x LolaLiza: island style gone chique

    Net als An is Tatiana ook zo'n powervrouw die goed weet wat ze wil. Zo stapte Tatiana voor deze collectie bewust uit haar comfortzone en koos ze ervoor om te spelen met prints, verschillende stijlen en tinten. Zelf omschrijft ze de collectie als nonchalante island style, met een vleugje cool maar bovenal chique en tijdloos.

    Voor Tatiana is het dan ook essentieel dat de stuks wat langer meegaan en als gegoten zitten. Tatiana: "Gesofisticeerde tijdloze looks die je bij meerdere gelegenheden kan dragen en waar je jarenlang plezier aan beleeft, dat is mijn filosofie. Ik ga steeds op zoek naar de perfecte balans tussen comfort en schoonheid. Schoonheid geeft mij rust en energie. Samengevat: It’s not about looking good but about feeling good."

    Beide collecties zijn vanaf 16 maart (20u) beschikbaar via de LolaLiza app, vanaf 17 maart online via lolaliza.com en vanaf 18 maart in geselecteerde boetieks.









    09-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeg het met keramiek

    Met een volkeramisch tafelblad maak je een stijlstatement, en dat niet alleen in je interieur. In 2021 zien we ook in outdoor living expressievere prints verschijnen die nauw aanleunen bij natuursteen en marmer, maar met de oersterke kwaliteit van keramiek. Overstock Garden zet luxueus en eigenzinnig keramiek op het hoogste schavot met de nieuwe keramische bladen Calacatta Luxe, Black Obsession en Mar del Plata.

    Expressieve motieven

    Natuursteen en marmer geven ons interieur telkens weer verrassende en uitgesproken lijnen die onze keuken, salon of badkamer van een stijlvol en tijdloos blad voorzien. Vandaag geven we ook onze terrasinrichting een strakke design-touch met keramische bladen die een waarheidsgetrouwe imitatie zijn van natuursteen en marmer. En dat hoeft niet enkel in zwart of wit te zijn. Overstock Garden breidt haar keramische collectie – bestaande uit 12 kleuren – verder uit met drie nieuwe karaktervolle motieven: strakwit, maar contrastrijk met marmerlook Calacatta Luxe, Black Obsession met subtiele, zachte lijnen en Mar del Plata als ode aan de golven van de zee.

    Allures van een kameleon

    Wie dacht dat keramiek een broos materiaal is en enkel in de kunstwereld thuishoort, mag zijn of haar idee aanscherpen, want ook in de interieurwereld mag de kunst van keramiek geëtaleerd worden. Voor buitengebruik hebben we vooral weerbestendige, kwaliteitsvolle en gebruiksvriendelijke materialen nodig. Een volkeramisch tafelblad beantwoordt aan al die vereisten. Keramiek is een ware kameleon: water- en vorstbestendig omdat het amper vocht opneemt, maar ook UV-bestendig en dus volledig kleurvast. Ook krassen, schimmels en bacteriën krijgen geen kans.

    100% jouw smaak

    Overstock Garden geeft jou de volledige vrijheid om met de volkeramische tafelbladen aan de slag te gaan. Wil je een Calacatta Luxe met een witmetalen onderstel? Of ga je liever voor donkerdere tinten zoals Black Obsession met zwartmetalen poten? En dan nog de vraag of je een ronde of rechte tafel wil? Jij kiest wat het beste in jouw exterieur past. Met een palet van 12 kleuren en 21 maten heeft Overstock Garden 252 referenties in totaal, allemaal volledig moduleerbaar naar jouw smaak.

    www.overstockgarden.be

     







    08-02-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!