Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    02-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uniqlo lanceert

    Tweede Fase van JOIN: THE POWER OF CLOTHING

     

    Campagne ter Ondersteuning van Actie voor een Betere Wereld

    Internationale fashion retailer UNIQLO, lanceerde JOIN: THE POWER OF CLOTHING, een wereldwijde campagne om activiteiten voor een betere wereld te ondersteunen, op 1 juli 2022 in België. De tweede fase van deze campagne, uitgevoerd in UNIQLO winkels in België, de uniqlo.com online winkel en op bepaalde locaties in het buitenland, zal starten op maandag 3 oktober, en doorgaan tot en met maandag 31 oktober.

    Het doel van de JOIN: THE POWER OF CLOTHING campagne is om UNIQLO klanten aan te moedigen deel uit te maken van haar duurzaamheidsactiviteiten. Het programma heeft het doel om klanten bewust te maken van wereldwijde problemen, zoals oceaanvervuiling, en te inspireren tot acties die de wereld beter maken.

    Wanneer klanten tijdens deze campagne UNIQLO-fleece producten kopen die gemaakt zijn van 100% gerecycled polyester, doneert het moederbedrijf van UNIQLO, Fast Retailing, $1 USD (ongeveer €1 EUR) aan de Nippon Foundation voor elk verkocht artikel. Dit is ter ondersteuning van activiteiten die de oceaanvervuiling verminderen.

    Daarnaast verkoopt UNIQLO, vanaf maandag 3 oktober, een Fluffy Fleece Full-Zip Jacket met een ontwerp van  “Doraemon Sustainability Mode”, welke sinds maart 2021 de UNIQLO Wereldwijde Duurzaamheidsambassadeur is. Doraemon Sustainability Mode zal helpen een betere toekomst voor de wereld te creëren door de duurzaamheidsinitiatieven van het merk op een leuke en begrijpelijke manier te presenteren. ADULTS € 29,90 – KIDS € 19,90

    Fluffy Fleece Full-Zip Jacket met “Doraemon Sustainability Mode” Motief

    UNIQLO zal een Fluffy Fleece Full-Zip Jacket verkopen, gemaakt van 100% gerecyclede polyester stof afkomstig van plastic flessen en met een "Doraemon Sustainability Mode" motief. Met het kleine borduurwerk, geschikt voor zowel mannen als vrouwen, kunnen ouders en kinderen hun outfits met elkaar matchen.

    Speciale website om meer te weten te komen over oceaanvervuiling

    UNIQLO blijft nieuwe inhoud toevoegen aan zijn speciale website zodat klanten meer te weten kunnen komen over milieukwesties. Speciale functies gaan in op de problemen rond oceaanvervuiling die nu spelen en maatregelen om de hoeveelheid plastic afval te verminderen.

    Speciale website: https://www.uniqlo.com/eu/en/contents/sustainability/jointpoc/







    02-10-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleur bekennen met Chantelle

    FW22 SoftStretch

    Frans lingeriemerk Chantelle luistert naar het vrouwenlichaam én -geest. Zo is de innovatieve SoftStretch-collectie niet alleen ademend, ontzettend flexibel in alle maten en past het perfect tijdens de ‘in-between’ dagen, het kan ook je mood boosten. Chantelle viert het vrouwenlichaam met rekbare, zachte sets in tal van tinten met elk hun eigen kracht. Comfortabel ondergoed in empowerende kleuren? Yes, please!

    Voel je goed in elke mood

     We zien de toekomst rooskleurig in, een verhaal heeft een rode draad en onze prins(es) zit op een wit paard. Kleur maakt deel uit van ons dagelijks leven en bepaalt onze stemming. Wist je dat een groene boswandeling relaxeert? En dat blauwe lucht voor ontspanning zorgt? Elke kleur heeft een specifiek effect op je gemoed.

    Chantelle combineert in haar SoftStretch-collectie ultiem comfort en vrijheid met de kracht van kleur. Kleurentherapie stamt af van de oude Egyptenaren. Zij bouwden zalen met grote ramen uit gekleurd glas voor therapeutische doeleinden. Sommige kleuren zijn warm en hebben een stimulerend effect, terwijl andere koel en kalmerend zijn. Ondergoed vormt de basis van je dagelijkse empowering outfit. Door bewust voor een bepaalde kleur te kiezen, kies je ook een specifieke kracht. What’s your mood?

    Mysterieus in zwart : De ultieme, donkerste kleur van het spectrum: zwart. Deze kleur zit vol mystiek, verleiding, kracht en autoriteit. De kleur zwart biedt bescherming, macht, elegantie en verfijning. 

    Verfijnd in bordeaux : Bordeaux is de meest kalmerende kleur van het palet. Deze kleur relaxeert, brengt je hart tot rust en geeft innerlijke kracht en vertrouwen. In tegenstelling tot ‘echt’ rood, is bordeaux verfijnder, serieuzer en minder energiek.

    Vrouwelijk in zacht lavendel : Zacht lavendel is een verzorgende kleur, en symboliseert geluk en vreugde van onvoorwaardelijke liefde. De kleur roze barst van positiviteit, empathie en vrouwelijkheid. Roze wordt beschouwd als een kalmerende, zachte kleur die inspireert, verzorgt, onschuldig is en hoop geeft. Draag je roze, dan ontketen je self-love en romantische liefde.

     Positief in perzik : Perzik is een variant van optimistisch oranje. Kies voor perzik in de moeilijkste momenten, want deze warme kleur komt met de hoogste graad van positivisme. Perzik brengt bescherming, rust en harmonie.

     Gemotiveerd in grijsgroen : Grijsgroen werkt kalmerend, vermindert stress en heelt. Groen symboliseert natuur, veiligheid en geluk, verfrist en geeft een verbeterde focus. Mix je deze kleur van herbronning met tinten van aqua (reinheid, frisheid en water) en grijs (intellect en compromis), bekom je een motiverend geheel. Draag grijsgroen voor dat duwtje in de rug!

    Gecamoufleerd in kaki : Kaki is een koele, neutrale en energiearme kleur. Ervaar je een dag waarop je niet wilt opvallen en geen aandacht wilt trekken? Camouflage en kaki zijn the way to go!

     

     







    02-10-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw bij Collistar

     Attivi Puri Salycilic Acid

     

    Salicylic Acid VERMINDERT HUIDIMPERFECTIES

    Het huidoppervlak is bedekt met een essentiële beschermlaag die de hydrolipidenlaag wordt genoemd. De belangrijkste functie ervan is om de huid te beschermen tegen externe stressfactoren. Talg, wat wordt geproduceerd door de talgklieren, houdt deze dunne beschermlaag intact en beschermt de huid tegen uitdroging. Maar als de talgklieren te veel talg produceren, worden de poriewanden uitgerekt en raken de poriën verstopt. Zo ontstaan onzuiverheden zoals mee-eters, puistjes en andere pukkeltjes.

    Dit probleem wordt geassocieerd met gecombineerde en onzuivere huidtypen en huidtypen die vatbaar zijn voor acne, en treft vooral de normale tot droge huid wanneer die wordt blootgesteld aan hormonale factoren, ontstekingen en vervuilende en/of afsluitende stoffen. Om dit soort onzuiverheden dagelijks en wanneer nodig te verminderen, is de Attivi Puri-lijn uitgebreid met een speciaal molecuul: salicylzuur.

    Attivi Puri-formules | Salicylzuur

    Dankzij Collistar Clean Research® zijn de nieuwe formules voor Attivi Puri Salicylzuur de ideale oplossing om huidimperfecties en onzuiverheden te verminderen. Met zijn gerichte werking, die wordt versterkt door aanvullende werkzame bestanddelen, zuivert salicylzuur de huid en lost onzuiverheden op. Het resultaat is een zichtbaar gladdere, stralendere en egalere huid die weer in balans is.

    1. Salicylic acid + niacinamide lotion : VERMINDERT HUIDIMPERFECTIES, VERFIJNT PORIËN

    Deze olievrije lotion bevat salicylzuur voor een uitstekende zuiverende werking. Zo worden onzuiverheden tot een minimum beperkt en dringen de aanvullende werkzame stoffen door in de huid. Salicylzuur wordt gecombineerd met niacinamide om het effect te versterken. Samen maken ze de poriën kleiner en laten ze de teint meer stralen.

    2. Salicylic acid + succinic acid : VERMINDERT HUIDIMPERFECTIES, ZUIVEREND

    Geconcentreerde druppelbehandeling met salicylzuur die de huid geleidelijk zuivert en ontdoet van onzuiverheden. Salicylzuur is gecombineerd met barnsteenzuur, een kostbaar molecuul met antibacteriële en antioxidante eigenschappen die de talgproductie reguleert en de opbouw van talg in de poriën voorkomt.

    3. Salicylic acid + niacinamide cream : VERMINDERT HUIDIMPERFECTIES, HERSTELT DE TALGBALANS

    Lichte, olievrije crème met salicylzuur om de huid te zuiveren, te kalmeren en te matteren, verrijkt met niacinamide om de poriën te verkleinen, de talgproductie te reguleren en de huidbarrière te versterken. Verder is de formule verrijkt met betaïne, een plantaardige suiker die irritatie verlicht en de huid beschermt tegen ontstekingen.

    HERLANCERING

    Hyaluronic Acid + Peptides Eye Contour LIFTENDE WERKING TEGEN WALLEN

    De gevoelige oogcontour

    De huid rond de ogen is aanzienlijk dunner (0,3mm) en delicater dan de huid op andere delen van het gezicht. Een speciale, dagelijkse behandeling die doeltreffend is en goed verdragen wordt, is dus meer dan welkom. Bovendien bevat de oogcontour minder talgklieren, waardoor de huid sneller uitdroogt waardoor deze er vermoeid uit kan zien en vroegtijdig tekenen van veroudering kan vertonen. De oog contour telt ook minder elastische vezels en collageen vergeleken de rest van de huid. Na verloop van tijd kan de huid slapper en dunner worden en worden imperfecties, zoals wallen en pigmentvlekken, extra zichtbaar. Als klap op de vuurpijl kunnen de negatieve effecten van o.a. stress, onvoldoende slaap, langdurige blootstelling aan uv-stralen en blauw licht vroegtijdig fijne lijntjes, wallen en donkere kringen veroorzaken.

    Om de impact van negatieve invloeden van buitenaf en om de eerste tekenen van veroudering te verzachten,  heeft Collistar zijn succesvolle Hyaluronic Acid + Peptides Eye Contour geüpgraded met een nieuwe, nog doeltreffendere- en nog schonere formule.

    Een gel-serumbehandeling voor de oogcontour met hyaluronzuur met vier verschillende moleculaire massa's: werkt op verschillende lagen van de huid in, hydrateert diep en lift onmiddellijk het huidoppervlak. Versterkt met drie peptiden die werden gekozen voor de manier waarop ze de huid liften, wallen verminderen en donkere kringen verzachten. De formule beschermt de gevoelige oogcontour tegen schade door blauw licht van elektronische apparaten dankzij de natuurlijke kracht van ginseng. 97 % van de bestanddelen is van natuurlijke oorsprong. Het product bevat uitsluitend ultra zuiver water uit de Dolomieten en werd met het oog op het milieu geproduceerd met 100% hernieuwbare energie.

    ATTIVI PURI Salicylic Acid + Niacinamide Lotion 100ml € 20 - ATTIVI PURI Salicylic Acid + Succinic Acid  30ml € 49 - ATTIVI PURI Salicylic Acid + Niacinamide Cream 50ml € 49 - ATTIVI PURI Hyaluronic Acid + Peptides Eye Contour 15 ml € 37

    DE ATTIVI PURI COLLECTIE IS VERKRIJGBAAR VANAF BEGIN OKTOBER 2022//www.collistar.com/be/











    02-10-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corendon

    4-, 6- en 8-weekse winterzonvakanties in Turkije

     

    Voor traditioneel overwinteren of een workation

    Corendon biedt komende winter vakanties aan met een langere verblijfsduur aan de Turkse Riviera. In tien accommodaties in de badplaatsen Alanya, Antalya, Kemer en Side zijn vakanties te boeken van 4, 6 en 8 weken. Ideaal voor de traditionele overwinteraar of wanneer je voor een workation gaat: de combinatie van werken op een vakantiebestemming.

    Atilay Uslu, oprichter Corendon: “Omdat de kosten in Nederland en België zo stijgen, hebben wij de mogelijkheid gecreëerd voor onze klanten om twee vliegen in één klap te slaan. Ze kunnen nu langer genieten van een verblijf aan de mooie Turkse Riviera en tegelijkertijd besparen zij op hun kosten thuis. De langere verblijven zijn populair onder traditionele overwinteraars en daarnaast zijn ze ideaal voor een workation waarbij je werkt op een prachtige vakantiebestemming.”

    Scherp aanbod

    De keuze aan accommodaties is ruim: er zijn zowel driesterren appartementen met alleen logies als vier- en vijfsterrenhotels waar gasten kunnen genieten van half pension of het all-inclusive concept. Bekende All Inclusive hotels zoals Grand Park Lara en de geliefde My Home Appartementen in Alanya zijn in het aanbod te vinden. Daarnaast is het aanbod bijzonder scherp geprijsd. Een langer verblijf in Turkije is al te boeken voor 4 weken vanaf € 399, voor 6 weken vanaf € 449 en voor 8 weken vanaf € 499, met vertrek vanuit Amsterdam. Vertrekken vanop Brussels Airport in Zaventem is uiteraard ook mogelijk.

    Overwinteren Turkse Riviera

    Aan de Turkse Riviera zijn in de winter de temperaturen nog heel aangenaam met een gemiddelde van 15 graden. Alle accommodaties beschikken over een goed wifi netwerk. Niet alleen voor overwinteraars maar ook voor een workation een fijne plek om de winter door te brengen. De populaire bezienswaardigheden zijn in de winter bovendien een stuk rustiger dan in de zomer.

    Een lang verblijf in Turkije is nu al boekbaar. Het complete aanbod is te vinden op www.corendon.be/longstay.





    01-10-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw in de Clay and Glow family

    FOAMING MICELLAIR MAKE-UP REMOVER

    Micellair is tegenwoordig enorm populair in de huidverzorging. Maar, wat is het nu eigenlijk? Micellair is een combinatie van gezuiverd water, hydraterende ingrediënten én oppervlakte-actieve stoffen (zoals coco-glucoside in dit geval). Dat laatste werkt als een magneet op je huid, die alle vuiligheden uit je poriën haalt. Coco-glucoside (ook wel: laurylglycoside) is een oppervlakte-actieve stof met een reinigend en schuimvormend vermogen. Dit ingrediënt wordt voornamelijk uit kokosolie of palmolie gewonnen en zijn biologisch goed afbreekbaar.

    Je kunt je vast voorstellen dat micellen een positief effect hebben op het reinigen van de huid. De werking van micellen heeft namelijk een milde, maar doeltreffende manier van reinigen. Op deze manier wordt het vuil verwijderd zonder daarbij de huidbarrière aan te tasten.

    De voordelen op een rijtje: ✓ Verwijdert alle non-waterproof make-up en vuiligheid. - ✓ Hydrateert de huid voor een gezonde glow. - ✓ Behoudt de pH waarde van de huid en beschermt deze daarom tegen uitdrogen. - ✓ Geschikt voor ieder huidtype en elk gebied van de huid, zelfs de zeer gevoelige plekken zoals rond de ogen.

    Hoe te gebruiken: Breng een kleine hoeveelheid aan op de (vochtige) huid en masseer goed in, dat kan bijvoorbeeld met onze Cleansing Pad. Wrijf vooral goed over je wimpers en wenkbrauwen om alle make-up resten te verwijderen. Vervolgens spoel je, je gezicht af met warm water of een warm gezichtsdoekje. Je kunt nu verder met de volgende stap van je skincare routine. Je gebruikt de Foaming Micellair Makeup Remover als eerste stap van je huidverzorgingsroutine en kunt deze 1 á 2 keer per dag gebruiken voor het beste effect.

    Over de twee hoofdingrediënten

    1. Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloë Vera gel) : Aloe Barbadensis wordt in de volksmond ook wel Aloë Vera genoemd. Aloë Vera is een vetplant en is een welbekend ingrediënt vanwege zijn geneeskrachtige en helende werking. De gel uit de bladeren zijn rijk aan mineralen, vitamines en aminozuren. Je kan je voorstellen dat dit natuurlijke ingrediënt daarom regelmatig terugkomt in diverse cosmetica- en verzorgingsproducten. We hebben de voordelen voor de huid even voor je opgesomd: •        Aloë Vera gel trekt snel in de huid en heeft een hydraterende werking waardoor de huid al gauw zacht aanvoelt. - • Dit natuurlijke ingrediënt zit boordevol vitamines zoals vitamine A, C en E. Dit zijn belangrijke antioxidanten die vrije radicalen in de huid neutraliseren en de collageenproductie stimuleren. Kortom, twee pluspunten voor anti-huidveroudering dus!  - •  Tot slot heeft Aloë Vera gel een kalmerende en ontstekingsremmende werking, wat vooral fijn is voor het verminderen van acne en andere huidirritaties. Geen wonder dat dit ingrediënt vaak terugkomt in een after sun ;-).

    2. Lactic Acid (melkzuur): Lactic Acid, ook wel melkzuur genoemd, ontstaat als bijproduct bij de fermentatie van groenten en fruit. Melkzuur is van oorsprong daarom een fruitzuur, maar waarschijnlijk komt de term AHA (staat voor: Alpha Hydroxy Acids) je bekender in de oren. AHA’s komen namelijk steeds vaker voor in huidverzorgingsproducten en dat is natuurlijk niet voor niets! Zo zijn er meerdere voordelen die Lactic Acid heeft voor de huid, namelijk: • Lactic Acid gaat een chemische reactie aan met de huidcellen en stimuleert daarmee de afschilfering van de huid (exfoliërende werking). Zeg maar gedag tegen alle dode huidcellen dus! - • Lactic Acid is hydraterend voor de huid en heeft een antimicrobiële werking, wat de huid beschermt tegen ziekteverwekkers. - • Maar het meest bekende pluspunt van Lactic Acid is dan toch het onderdrukken van de aanmaak van pigment in de huid. Ideaal dus voor gebruik na blootstelling aan UV-straling, ongelijkmatige kleuring en huidschade bijvoorbeeld.

    ✓ Vrij van alcohol, PEGS en parabenen - ✓ Dermatologisch getest en goedgekeurd - ✓ Dierproefvrij en vegan (PETA approved) - ✓ Gemaakt in Nederland

    Foaming Micellair Make-Up Remover  € 20,95 – 150 ml : Verkrijgbaar vanaf 1 oktober online bij iciparisxl.be en op clayandglow.be. Vanaf 3 oktober ook in alle ICI Paris XL filialen.

     

     

     

     

     

     

     







    01-10-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiewoningen 2023

    Belg boekt nu al massaal vakantiewoning voor 2023 uit angst voor stijgende prijzen

     

    De zomer is nog niet gedaan of de Belg zit al met de zomer van 2023 in het hoofd. Dat merkt vakantiewoningverhuurder Interhome aan de boekingen die reeds binnenstromen. Als we het huidige vroegboekgedrag vergelijken met het vroegboekgedrag in 2019, dus pré-covid, dan noteert Interhome een hallucinante stijging van maar liefst 58%. De vakantiewoning is dus populairder dan ooit. “Mensen boeken nu, omdat ze bang hebben dat de prijzen omhoog zullen gaan”, verklaart Thibault Van Look, Country Manager België bij Interhome.

    Het aantal boekingen die nu reeds gemaakt worden voor de zomer van 2023 ligt zo’n 20% hoger dan de boekingen die in september 2021 gemaakt werden voor de zomer van 2022. En Interhome noteerde in 2021 al enorme stijgingen ten opzichte van het pré-covid tijdperk. Wordt de vergelijking gemaakt met het boekingsgedrag in september 2019, dan gaat het om een stijging van maar liefst 57.95%.  

    “We vermoeden dat we momenteel genieten van een groter aandeel vroegboekers in de vrees voor prijsstijgingen” - Thibault Van Look, Country Manager België bij Interhome

    Terwijl de toeristische sector nog in vol herstel zit, kennen de vakantiewoningen een piek in hun populariteit. En dit wordt gelinkt aan de inflatie en stijgende energieprijzen. “Het verbruik van energie en gas zit in bijna 90% van de verhuringen inbegrepen in de prijs. Huurders komen dus niet voor verrassingen te staan. Met andere woorden: zien ze dat een woning past binnen het budget, dan boekt men gelijk”, vult Van Look aan. 

    Ook de secundaire kosten tijdens een verblijf in een vakantiewoning zijn overzichtelijk. Gezien de aanwezigheid van self-catering in de vorm van een (buiten)keuken, barbecue en/of pizzaoven, zijn de extra kosten niet noodzakelijk duurder dan thuis. “Een vakantiewoning is nu eenmaal een prijsvriendelijke manier van op vakantie gaan, dus gezien de huidige tijden is het vrij logisch dat mensen hiervoor kiezen”, zegt Van Look. 

    Prijsstijgingen voor vakantiewoningen niet ondenkbaar

    Of de prijzen van vakantiewoningen ook zullen stijgen, valt af te wachten. “Gezien de huidige evolutie en inflatie is dat zeker niet ondenkbaar. Dus ik denk dat mensen die nu al boeken, sowieso een goede zaak doen en mogelijk beter af zijn dan mensen die later in het seizoen boeken”, besluit Van Look.  

    30-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HEMA: nieuwe prothese bh

    Een bh moet voor iedereen goed zitten en de juiste ondersteuning bieden. Tijdens alle activiteiten: van stilzitten tot werken en sporten. Ook voor vrouwen met een prothese biedt HEMA voortaan een prothese bh aan, in twee kleuren, die de juiste steun biedt.

    COMFORTABEL & VERSTELBAAR

    De beugelloze, voorgevormde prothese bh heeft hoge cups, is zacht en makkelijk te verstellen. De bh heeft prothesezakjes aan beide zijden en de bandjes zijn verstelbaar aan de voorkant. Zo kun je zelf gemakkelijk de prothese(s) in de bh doen. Het zit comfortabel en is ook geschikt voor de gevoelige huid, dankzij de zachte katoenen voering.

    PASVORM

    Om tot de juiste pasvorm te komen is deze bh doorgepast op zowel pasmodellen van @pink_ribbon_nl als ook op eigen pasmodellen. Dit heeft ertoe geleid dat het ook zonder protheses een fijne, zachte bh is die aangenaam zit voor iedereen. De prothese bh is verkrijgbaar via hema.com, in het wit en zwart, in de maten 75/80A, 75/85B, 75/90C, 80/85D. Voor een echte HEMA prijs: 27,50 euro.

    PINK RIBBON

    HEMA en Pink Ribbon vragen samen extra aandacht voor borstonderzoek door middel van roze tags die aan de HEMA bh’s hangen. De roze tags zullen ervoor zorgen dat iedereen weet hoe je zelf borstonderzoek kan doen, en je erop attent maken om eventuele veranderingen op tijd op te merken. Op de tag staat een QR-code die verwijst naar de online borstonderzoekpagina: hema.com/nl-be/borstonderzoek

    DONATIE VANAF 26/09

    Pink Ribbon is er speciaal voor al die vrouwen die borstkanker krijgen. In België is dat één op de negen vrouwen. Om te strijden voor een betere medische behandeling van borstkanker en het verhogen van levenskwaliteit van patiënten, werft Pink Ribbon fondsen voor concrete projecten. Wil je hier een bijdrage aan leveren, dan kan je vanaf 26 september via je HEMA extra kaart je punten inwisselen voor een donatie aan Pink Ribbon.

     

     

     





    29-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cachemire coton soie

    Nieuwe wintercollectie CCS KNITWEAR bij Cachemire Coton Soie

     

    Cachemire Coton Soie biedt al vier seizoenen duurzame en tijdloze tricot aan. Deze elegante basics met perfecte snit van Italiaans ontwerp zorgen voor warmte tijdens de winterdagen en -avonden.

    Cachemire Coton Soie stelt in deze collectie, onder andere, een eigen interpretatie voor van de Claudine kraag in een versie met wol en kasjmier. De keuze voor deze edele stoffen zorgt voor een zachte aanraking, comfort en warmte en wordt heel erg geapprecieerd tijdens de wintermaanden.

    Cachemire Coton Soie, van Italiaanse makelij, garandeert een superieure afwerkingskwaliteit. Al deze exclusieve modellen zijn gemaakt om te blijven en mee te gaan met de seizoenen. De nieuwe collectie, CCS Knitwear FW22 bestaat uit echte basisstukken, met mouliné draad, voor elke garderobe, van cardigans tot pullovers in zachte en tricolore tinten.

    Alle creaties zijn beschikbaar in de boetiek Cachemire Coton Soie: Franz Merjaystraat 53, 1050 Elsene.

    Illustraties nathalie gabay









    28-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'n Tweede huid

    Onzichtbare lingerielooks die aanvoelen als een tweede huid

     

    Anita FW22

    In de lijst van must-haves voor je garderobe staat onzichtbare lingerie met stip op nummer één. Lingerie is de basis van elke look en onder een strakke rok, jurk of doorschijnende T-shirt hou je die liefst verborgen. Het Duitse lingeriemerk Anita zorgt met haar nieuwste naadloze slipjes & beha's voor een gestroomlijnde look, zonder afleidingen. Be gone, ondergoedlijnen!

    Een tweede huid

    The devil is in the details, maar bij een strakke outfit zijn mooie strikjes, ruches of franjes overbodig. Trek de aandacht naar je nauwsluitende look met lingerie die je rondingen in de kijker zet. De nieuwste JOY bh van Rosa Faia hebben een tweelaagse cup en zijn helemaal naadloos, waar door de bh je lichaam perfect past.

    Keep it simple

    Je dag goed starten doe je met comfortabel ondergoed dat niet knelt, jeukt of aftekent. De Essentials lijn van Anita bestaat dan ook uit een reeks slipjes verkrijgbaar in verschillende kleuren, die eindeloos combineerbaar zijn met je favoriete beha's. Een lingerielade is niet compleet zonder Essentials slip, gemaakt van een zacht materiaal dat aanvoelt als een tweede huid.

     







    28-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.American Vintage

    kledinglijn voor kids

     

    Deze herfst zal American Vintage enkele tientallen uniseks items voor kinderen presenteren. Het moment dus om de garderobe aan te vullen met spontane, ludieke, coole en gemakkelijk zittende items die voortaan voor het hele gezin verkrijgbaar zijn — ook voor cool kids.

    Het hele gezin compleet

    Een paar seizoenen geleden liet American Vintage al tijdens de verschillende campagnes doorschemeren ook graag de kids te willen kleden. Vanaf nu is de American Vintage stijl ook verkrijgbaar in een mini versie, met een eerste collectie bestemd voor de (cool) kids. Meer dan ooit willen we het hele gezin bereiken en kleden. Het DNA van het merk is voortaan terug te vinden in de kledingkast van alle gezinsleden, hoe oud of jong ze ook zijn. Hoe herkennen we deze nieuwe collectie? Aan de hand van een ludiek en vintage figuurtje, een soort mascotte die is terug te vinden op diverse items, etiketten en communicatiedragers.

    Een ecoverantwoorde logica

    “Een paar maanden lang zocht ik naar manieren om het DNA van de American Vintage garderobe geschikt te maken voor de kids. Ik liet me leiden door mijn instinct en de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn werk voor kindermode. Ik concentreerde me op de essentials, op items die we het hele jaar dragen en die aan de andere broertjes en zusjes doorgegeven kunnen worden. Belangrijk daarbij was uiteraard om tot een zo ecoverantwoord mogelijk ontwerp te komen. We hebben trouwens de meeste van onze essentiële stoffen vervangen voor meer maatschappelijk verantwoorde opties.” — Pauline Savignet, designer dames- en kindermode bij American Vintage

    De amv basics, in de maten 3 tot 11 jaar

    De essentials en iconische items van de American Vintage garderobe worden hier vervaardigd met de materialen waar het merk zo van houdt: jersey, molton, knitwear en denim. De kleuren zijn natuurlijk en bedoeld om zich aan iedere smaak en stijl aan te passen. In totaal werden er 33 uniseks verwijzingen voor kids ontworpen door de Ontwerpstudio van American Vintage, in de maten voor 3 tot 11 jaar.

    T-shirts, sweaters en joggers voor volwassenen werden aangepast aan de kids. In deze comfortabele items kunnen ze hun eigen stijl bepalen — net als de grote mensen. Ze kunnen zich vrij bewegen en spelen, rennen, leren.

    Een nieuwe koopervaring voor het hele gezin

    Al een paar jaar verrast American Vintage zijn klanten met diverse experimenten —aan de hand van uitnodigingen en activiteiten in zijn winkels. Fototentoonstellingen, talks en live shows... en vanaf nu ook momenten voor het hele gezin, zoals ludieke workshops en evenementen voor groot en klein. Wat is het idee? Het team uit te breiden en de boetieks in alle uithoeken van de wereld op een organische wijze nieuw leven in te blazen.

    Collectie American Vintage Kids, vanaf eind oktober te vinden op de e-shop en in een selectie van onze boetieks. www.americanvintage-store.com/be/nl/











    27-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fashionable in the fall

    : brillentrends in de kijker

     

    Optische brillen- en zonnebrillentrends van AW22

    De laatste zomerse zonnestralen kunnen je misleiden, maar wees gerust. De herfst schuilt om de hoek. Combineer je favoriete fashionable fall outfit met een trendy paar. Expert in eyecare & -wear Pearle verklapt de laatste brillentrends. Ontdek de 4 hipste looks, ideaal voor elke mood of gelegenheid: precious wild, remixed romance, level up en back to the future. Alle ogen op jou gericht: zet deze herfst en winter jezelf in de kijker. Een zonnebril enkel voor de zomer? Think again! Ga veilig de baan op met een kwalitatieve zonnebril die je ogen beschermt bij laaghangende zon.

    Pearle gaat niet enkel mee in de laatste trends, maar biedt als expert ook kwalitatieve brillen en geeft bovendien persoonlijk advies in de winkel. Zo kan je een afspraak maken voor een deskundige oogmeting met een gediplomeerde Pearle opticien. Wil je weten hoe zo’n optische test juist verloopt? Doe hier de gratis online oogtest en ontdek wat je te wachten staat.

    #1 Precious wild

    Flexibility & inclusivity • Party like there’s no tomorrow • ‘70s vibes

    Speels, sensueel en glamoureus, met een vleugje Y2K en seventies flair. Een duale look van statement pieces en rustige basics. Zo kan je deze trend het best omschrijven. In de brillenwereld uit zich dit in hyperglans versus hypermat, ultrafijn metaal, glossy en tonaal, warme bruintinten, amber en hypernatuurlijke texturen. Net als onze persoonlijkheid zijn de monturen complex met een stoeierige toets glitz & glamour.

    #2 Remixed romance

    A better world • ‘70s vibes • Bomberjack 2.0

    Deze trend combineert pluizige retro met onze post-Covid liefde voor de ruige natuur. Let’s mix it up! We interpreteren het verleden op een moderne manier: technische outdoorkledij, stoere puffer jackets en romantische bloemenpatronen uit de jaren ‘70s resulteren in een perfect uitgebalanceerde streetstyle look. In de optiekwereld manifesteert zich dit in natuurlijke tonen, lichte pastelcombinaties en zachte kleurovergangen.

    #3 Level up

    Digitalization • Flexibility & inclusivity • New identity constructions

    Eigenzinnig, digitaal, versmolten met videogame esthetiek en een goede portie zelfexpressie. Deze trend heeft het allemaal. Met één voet in de metaverse en een sportieve kijk op de jaren ’80, omvat het alles wat het hart van Gen Z begeert. Net als hun avatars in de virtuele wereld, hunkert deze jonge generatie naar individualiteit en persoonlijkheid. Dit uit zich in transparante monturen, grafische details, levendige kleuren en bijzondere monturen.

    #4 Back to the future

    Return of fashletics • Celebrate the individual journey • Digitalization

    Deze trend baseert zich op de typerende jaren ’90 visie op de toekomst. The Matrix meets Y2K panic, maar dan wel met de techniciteit van sportkledij en de cool factor van streetwear. Komend seizoen resulteert zich dit in hyperchrome oppervlakten, futuristische ultraglans en technische ontwerpen. De must-haves? Grijze, zwarte en witte brillen met hardware details, slim sporty shapes en super chrome flash lens.

    Ieder z’n look

    Bij Pearle huizen sterke merken voor elke mood, met elk hun eigen focus op on trend design. Vind je nieuwe favoriete optische bril of zonnebril bij je Pearle winkel om de hoek of online op pearle.be.





    26-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!