Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    28-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Get in touch

    , een Capsule Collectie GUESS Eyewear om kanker te bestrijden

     

    Voor het zevende achtereenvolgende jaar vieren GUESS en Marcolin hun steun aan The Get In Touch Foundation, een Amerikaanse non- profitorganisatie die het bewustzijn van borstgezondheid voor kankerpreventie bevordert. De Stichting wil meisjes in de groepen 5- 12 informeren over het belang van en hoe ze een borstzelfonderzoek kunnen doen met behulp van eenvoudige hulpmiddelen zoals het madeliefjeswiel om hun lichaam te beschermen. De capsule van dit jaar die aan dit belangrijke onderwerp is gewijd, heeft een zonnebril en een optisch montuur, versierd met het emblematische roze lint, erkend als het symbool voor preventie van borstkanker. Roze is ook de kleur die de voorkant van de twee monturen en hun exclusieve etui onderscheidt, verkrijgbaar in GUESS-boetieks, bij geselecteerde opticiens en op de e-commercesite van het merk, te beginnen in "Pink October", de maand gewijd aan het voorkomen en bestrijden van borstkanker. Ter ondersteuning van dit project zal Marcolin USA een donatie doen voor de activiteiten van The Get In Touch Foundation.

    Mod. GUESS EYEWEAR GU7831 - Vrouwelijke zonnebril gekenmerkt door een elegante en trendy vlindervorm. De roze bies aan de voorkant en de slapen van het montuur van acetaat vertegenwoordigen het karakter en waarderen de samenwerking tussen GUESS, Marcolin en The Get In Touch Foundation. Het model is voorzien van stevige, beschermende pc-lenzen en is versierd met het G-merklogo op de slapen en een roségouden metalen lint, een symbool van de strijd tegen borstkanker, op de uiteinden.

    Mod. GUESS EYEWEAR GU2884 - Vrouwelijk optisch montuur met een gemakkelijk te dragen vierkante vorm. De zwarte voorkant van acetaat met roze bies benadrukt de link met de waardevolle activiteiten van The Get In Touch Foundation. De veren met veerscharnieren bieden maximaal comfort en zijn versierd met het metalen G-logo in roségoud en het lint in dezelfde kleur op de uiteinden, wat symbool staat voor de inzet voor de preventie en bestrijding van borstkanker.

     

     

     

     









    28-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste stapjes met Naturino en Falcotto

    Naturino & Falcotto FW22

    Van de eerste avonturen in de crèche naar de allereerste dag op de middelbare school, een goed paar schoenen is essentieel voor die belangrijke eerste stappen van jouw kleine held. Bij Naturino en Falcotto hebben ze deze boodschap perfect begrepen, met unieke schoenen die zowel stijlvol als ergonomisch zijn. Laat jouw kleintje zijn eerste stapjes zetten in Naturino en Falcotto!

    Italiaanse expertise

    No one does it like the Italians do, en schoenen zijn hier geen uitzondering op. Door samen te werken met enkele van de beste podologen ter wereld, zorgt Naturino ervoor dat elke kinderschoen beantwoordt aan de hoogste standaarden. De mix van hoogwaardige materialen, anti-slip zolen en het beroemde Sand Effect, zorgt voor extreem comfortabele en leuke schoenen, zowel voor de kleinste als iets grotere voetjes. 

    Kleine stapjes eerst

     Ken je Falcotto al? Dit merk - dat naast Naturino staat - is gespecialiseerd in schoentjes voor baby's die net beginnen kruipen of hun eerste stapjes oefenen. Is jouw kleintje een volleerde stapper? Dan kan hij overschakelen naar Naturino. De Falcotto schoentjes beschermen jouw baby's voeten en zorgen tegelijkertijd voor een maximale flexibiliteit zodat die eerste stapjes moeiteloos verlopen en de voetjes correct evolueren. Combineer dit met zachte, vlotte designs en je kan er zeker van zijn: jouw baby is helemaal klaar voor de start!

    Dus, je hoorde het hier eerst: of je nu kiest voor de energieke Naturino vibe of eerst voor de zachte Falcotto schoentjes, met beide merken ben je zeker dat jouw kleintje zijn eerste stapjes op de beste manier zet: the Italian way. .

     

     







    27-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Souriez, J'adore!"

    Tentoonstelling Ariane Bergrichter - Museum Art et Marges – Hoogstraat 314 – 1000 Brussel – Expositie 01.09 - 13.11.22

    Deze weinig bekende Belgische kunstenares, staat nu in de schijnwerpers van het MUSEUM ART ET MARGES.

    Wie was Ariane Bergrichter echt? - (1937, Duitsland – 1996, België)

    20 jaar na haar dood ontdekt haar dochter, Manuela Servais, in een koffer, de talrijke tekeningen, stille getuigen van het moeilijke leven van haar moeder...

    Ariane Bergrichter was een tot dan toe onbekende kunstenares, maar haar creatieve impulsen bleven haar hardnekkig stuwen doorheen haar hele leven.  In feite heeft Ariane tegen het einde van de jaren tachtig, als observator van de mensen en tegelijk als een uitlaatklep, persoonlijke overpeinzingen en ontelbare tekeningen in haar notitieboekjes gemaakt, die de ter plaatse gemaakte scènes weergeven in haar leefwereld.  Mocht je kriskras door het centrum van Brussel lopen, dan is het fenomenaal om te zien hoeveel schetsen, bierviltjes en stukjes kleefpapier er hiervan 20 jaar later uit de beroemde koffer zijn gekomen om zich uiteindelijk te openbaren als kunstwerken.

    Na een groepstentoonstelling in het American Folk Art Museum in New York in 2018, zijn de composities van Ariane Bergrichter eindelijk voor het eerst te zien in Brussel en ook in Europa in een monografische tentoonstelling getiteld “SOURIEZ J’ADORE !”

    Praktische informatie: openingsuren van dinsdag tot zondag: 11u tot 18 uur l









    26-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A Chantelle a day ...

    De beste Chantelle FW22 looks voor een hele week

    POV: het is maandag, je staat voor je kast en je beseft: you have nothing to wear that matches your mood. De Chantelle FW22 collectie heeft voor jou het perfecte antwoord, met comfortable, tijdloze stuks die zich moeiteloos afwisselen met frivole, statement pieces. De perfecte set voor elke dag, voor elk humeur? Daar heeft Chantelle alvast een oplossing voor!

    Vaarwel, maandag-blues!

    Nog nagenietend van het heerlijke weekend of juist strijdend tegen de maandag-blues, met een frivole, vrolijke set, lukt dat allemaal nét iets beter. Ga voor fris wit met een fleurige knipoog. Jouw week kan nu al niet meer stuk!

    Romantische dinsdag

    Diepe kleuren met delicate prints helpen je moeiteloos door de lange dinsdag. Ga voor wijnrood, donkerblauw of smaragdgroen voor een ultravrouwelijke, romantische look.

    Op woensdag dragen we...

    Jawel, met een toets roze kom je op woensdag al een heel eind verder. De ondersteunende shapewear van Chantelle zorgt ervoor dat alles perfect op zijn plaats zit en je lichaam op haar beste manier ondersteund wordt voor die extra boost zelfverzekerdheid. Of ga voor een setje met fleurige details, want hé, de week is half voorbij, dat verdient een feest!

    Donderdag, the day to make it happen

    Geen taak te moeilijk en geen obstakel te hoog, met een killersetje aan. Haal die innerlijke lady boss vibes uit de kast, dankzij stijlvol zwarte stuks met dat tikkeltje meer.  Comfortable, chic en immer flatterend, met de Chantelle sets knal je door de dag.

    Vrijdag voor iedereen!

    Ieder lichaam ziet er anders uit, en dat omarmt Chantelle als geen ander. Elk ontwerp bestaat uit verschillende boven- en onderstuks, zodat zowel jij als je vriendinnen de perfecte match vinden voor jullie lichaam.

    Een zaterdag met pit

    Elk weekend moet gevierd worden, ook in lingerie! Kies voor sexy, zwarte sets met een extra laagje pit, of voor gedurfd rood. Waar je ook voor gaat, het wordt zeker een weekend om van te dromen!

    Op z'n zondags

    Na een lange werkweek en druk weekend, is het op zondag tijd om te ontspannen. Met de SoftStretch-lijn van Chantelle krijgt je lichaam eindelijk de kans om even uit te ademen. Zacht, ademend en lief voor je lijf:  de SoftStretch-lijn bezorgt je zalige zondagen.















    25-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noem het niet zomaar behang,

    maar sublieme handgemaakte muurbekleding…

     

    » Handgemaakte collecties van Arte - » Marqueterie, Samal, Manila, Oculaire, Rattan

    Wat pronkt op je muren is het resultaat van een creatief proces waarin prestigieuze designs en een gesofistikeerde techniek le fil rouge zijn. Met elkaar verbonden door handwerk, vakmanschap en ambacht, en met een onstilbare honger om de grenzen van muurbekleding te verleggen. Vandaag maakt Arte het mogelijk om designs uit sisal, suède, rotan, jute... te vertalen in vinyl, zeefdruk, 3D-textiel of zelfs volledig handgemaakt. Noem Artes collecties daarom niet zomaar behang, maar top of the bill muurbekleding.

    Creatief proces

    Je trekt eropuit, je kijkt om je heen, je weet wat de trends zijn, je verdiept je in kleuren en technieken. Inspiratie haal je overal, klinkt het bij Arte. Iedere collectie is het resultaat van een creatief proces waarin meerdere factoren samenkomen. Het designteam denkt na over thema’s en technieken, er wordt geschilderd, geweven, gepuzzeld, ingelegd... Zo ontstaat een eerste prototype. “Je kan pas een handgemaakt eindproduct vormen, of een realistische interpretatie ervan, als je van een handgemaakt ontwerp vertrekt”, vertelt de senior designer bij Arte. “Op die manier ervaar je alle aspecten van het materiaal en de techniek, waardoor ook het design dat uiteindelijk op de markt komt waarheidsgetrouw is, zelfs wanneer het dessin een interpretatie wordt.”

    Handgemaakt resultaat

    Ieder ontwerp en collectie start met een handmade prototype, maar slechts enkele uitverkorenen blijven een puur handgemaakt design, zoals Marqueterie. Het natuurproduct sisal, een stevige vezel afkomstig van de agaveplant, ligt aan de basis van de Marqueterie-collectie. De natuurlijk geweven stukjes sisal worden versneden en met de hand in verschillende patronen gelegd. “Het startte met ambachtelijk inlegwerk en zo bleef het ook.” Het zijn de technieken die een dessin tot leven brengen, een trompe-l’oeil-effect creëren of een extra dimensie opwekken.

    Waarheidsgetrouwe interpretatie

    Andere collecties evolueren tot een interpretatie van een handgemaakt product, want niet alles is geschikt voor op de muur. Zoals de nieuwe Sculptura, die ambachtelijk pleisterwerk nabootst. Stroken gips werden met de hand in een patroon gelegd om te vertalen naar een verrassende vinylcollectie. De typische gipsstructuur van gaas, scheurtjes en oneffenheden zijn duidelijk zichtbaar. “Vinyl en zeefdruk zijn altijd een uitdaging”, zegt het designteam. “We proberen met deze materialen en technieken een echt product zo goed mogelijk na te maken.”

    Een evolutie

    Arte experimenteert al tientallen jaren met nieuwe materialen. Wat eerst een gek idee lijkt, evolueert bij Arte naar artistieke, high-end en technisch sterke muurbekleding. “We maken niet zomaar iets, we onderbouwen wat we maken”, besluit de designer. “We creëren iets wat wij mooi vinden, maar het is vooral de klant die het graag moet zien. Het moet een hoogwaardig product worden dat iets bijbrengt aan ons gamma. Het moet divers zijn en verschillende klanten aanspreken. We achterhalen daarom wat vandaag en morgen populair is en zal zijn, wat de trends zijn qua kleuren, materialen en technieken, om daarna originele muurbekledingcollecties te ontwerpen. En als een design er op het einde van de rit uitziet zoals je het wou, dat is fantastisch.”

    www.arte-international.com/nl

     

     

     

     











    24-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CKS X Loredana Falone

    Loredana Falone lanceert nieuwe collab capsulecollectie met CKS

     

    So nice, let’s do it twice! Vorig jaar combineerden designer Loredana Falone en het Belgische label CKS reeds hun modekennis en -expertise, en lanceerden een eco-verantwoordelijke pre-fall damescollectie. Na het succes van hun eerste samenwerking besloten de twee opnieuw de koppen bij elkaar te steken, wat resulteerde in een prachtige najaarscollectie met een subtiele retro ‘70s vibe. “Bijzonder aan de collectie zijn de vijf genderneutrale stuks, de delicate materialen en de interessante silhouetten”, aldus Falone.

    De nieuwe collectie ligt vanaf 23/09 in de CKS-winkels te pronken en is ook online beschikbaar via de webshop.

    Zachte knits, organische vormen en retro prints

    Na de goede klik en vlotte, succesvolle eerste capsulecollectie voor FW21, sloegen Loredana Falone en het Belgische modemerk CKS dit jaar opnieuw de handen in elkaar. Het resultaat? Een on-trend najaarscollectie met zachte knits, organische vormen en een hint naar de ‘70s. “Samen met de in-house patronenontwerpster bij CKS boog ik me over de prints. Organische vormen en kleuren uit de natuur zoals algen, mossen en grassen zijn trendy in FW22/23 en waren onze inspiratiebron. Ikzelf ben verzot op de retrovibe uit de ‘70s. Die twee hebben we dan mooi gecombineerd”, verklaart Loredana. In tegenstelling tot de vorige collectie wordt in de huidige capsule afgestapt van soberheid en neutraliteit. Logisch, want persoonlijke smaak en stijl evolueren.

    Een toegankelijke collectie met genderneutrale must-haves

    Tijdens het brainstormen en het ontwerpproces gingen CKS en Falone meteen voor hetzelfde doel: de collectie moest warm, trendy en toegankelijk zijn. Falone nam tijdens het hele proces mee wat voor haar belangrijk is tijdens het ontwerpen: mooie silhouetten, een delicate touch en stoffen van hoge kwaliteit.

    Net als in de huidige maatschappij vervaagt ook in de capsulecollectie de grens tussen man- en vrouwelijkheid. Onder de naam ‘Loredana per Matteo’ huizen 5 volledig genderneutrale must-haves. Loredana: “Alle stuks zijn ontworpen met het gendervrije thema in het achterhoofd, maar toch ook met aandacht voor vrouwelijkheid, layering en interessante silhouetten. De vijf specifieke stuks zijn wel volledig genderneutraal en dus voor iedereen toegankelijk: de blazer, hemd, T-shirt, hoodie en de cardigan.”

    Italiaanse knipoog

    Met de genderneutrale stuks van ‘Loredana per Matteo’ brengt Falone ode aan haar geliefde Matteo Simoni en de toffe stuks die ze nu en dan uit zijn kleerkast steelt. “De vijf stuks zijn gebaseerd op mijn eigen stijlevolutie. Op een gegeven moment droeg ik meer en meer kledij van Matteo, zoals zijn blazer, en werd ik overladen met complimenten. Die boyish stijl gaat me goed af. Oversized betekent absoluut niet hetzelfde als vormloos. Je moet gewoon het juiste evenwicht vinden en je er goed in voelen”, glimlacht Loredana.

    Hun Italiaanse roots verstopte Loredana mee in de collectie. Op de T-shirt en de hoodie straalt het ‘Que voi?’ handje, een typische Italiaanse handbeweging die vraagt wat er gaande is. Fun fact: het handgebaar werd ontworpen door artistiek designer Matteo’s oudere broer, Marco Simoni.

    Alle twijfels uit de weg

    Falone zocht samen met CKS steeds naar de perfectie en het resultaat mag er wezen. De capsulecollectie bevat casual stuks die onderling combineerbaar zijn, geschikt voor zowel overdag als ’s avonds op een afterwork of een terrasje met vrienden. “Ik ben ontzettend blij met het verloop van de samenwerking met CKS. Hoe ontwerpen er op papier uitzien, strookt niet altijd met de realiteit. We pasten onze moodboards en designs aan totdat het geheel volledig klopte. Yes, ik ben enorm trots op het eindresultaat!”, lacht Loredana.

    De publieksfavoriet

    “Wat als eerste over de toonbank zal vliegen? Het donkerbruine, wollen maatpak met spikkel, flared broek en oversized blazer”, meent Loredana. “Dat is, naast de groene broek met patch pockets, ook mijn lievelingsoutfit. Uiteraard heb ik de stuks tijdens de ontwerpfase al eens aangetrokken en ze aan mijn vrienden getoond. De feedback was ontzettend positief over alle stuks, maar het maatpak kwam uit de peiling als de absolute favoriet!’

    Praktisch : De nieuwe collectie is beschikbaar vanaf 23 september in de winkels en online via de webshop.

     

     

     

     

     











    23-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thomas Burkhardt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    PRESIDENT VAN MARCHON EYEWEAR, INC

     

     

    VSP Vision™ kondigt aan dat het Thomas Burkhardt heeft bevordert tot president van Marchon Eyewear, Inc., een van 's werelds grootste fabrikanten en distributeurs van hoogwaardige brillen en -zonnebrillen. Burkhardt was meest recentelijk Chief Marketing Officer van Marchon en Senior Vice President van Global Brands, Marketing en Design. Hij zal rapporteren aan Ernie Franklin, Chief Operating Officer van VSP Vision.

    “Thomas brengt een bewezen staat van leiderschap mee van de 25 jaar werkzaam zijn in de consumentengoederen-, mode- en brillenindustrie en zijn ervaring loopt uiteen van het wereldwijd laten groeien van merken en organisaties, het transformeren en verbeteren van detailhandelsmerken met een verkoopopbrengst van miljarden dollars, tot expertise in productontwikkeling, bedrijfsvoering, licenties en meer”, aldus Franklin. “Sinds hij in 2016 bij Marchon kwam, heeft hij gezorgd voor strategische focus, wat heeft geleid tot een recordgroei. Thomas is de juiste leider om te zorgen voor blijvend succes voor de organisatie, zowel in de VS als internationaal.”

    Burkhardt volgt Nicola Zotta op, die Marchon leidde van 2016 tot mei 2022. Voordat hij bij Marchon kwam, was Burkhardt vice-president van wereldwijde marketing bij Coty, Inc., waar hij de Calvin Klein-geur- en cosmeticalicentie leidde. Hij heeft ook verschillende hogere marketingfuncties gehad bij Procter & Gamble in Duitsland, het VK en Zwitserland. Burkhardt, geboren in Duitsland, heeft een MBA van de Universiteit van Keulen, diende bij de Duitse luchtmacht en is meertalig. Hij is momenteel lid van de raad van bestuur van de Accessories Council.

    "Ik voel me vereerd en krijg energie van de mogelijkheid om het volgende tijdperk van Marchon met een merkenportfolio van brillen van wereldklasse en gepassioneerde wereldwijde organisatie te leiden", aldus Burkhardt. "Toekomstgericht staat ons team ervoor klaar om onze klanten te helpen meer te bereiken en te voldoen aan onze missie, mensen over de hele wereld helpen beter te zien, er beter uit te zien en zich beter te voelen."

     

    22-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!