Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    18-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ethnicraft

    Wanneer de klok stilstaat: het tijdloze slaapkamerdesign van Ethnicraft

     

    » NIEUW: SPINDLE BED, NACHTKASTJE & BANK - » HANDGEMAAKT VAN MASSIEF HERGEBRUIKT FSC-TEAKHOUT

    Hoewel een interieur steeds opvallender mag zijn, is een zachte en rustigere aanpak in de slaapkamer nog steeds het meest geliefd. Dat bewijst Ethnicraft met haar populaire Spindle-collectie; een reeks die tijdloze schoonheid in huis brengt. En dat mag je gerust letterlijk nemen, want de Spindle-meubelen zijn stuk voor stuk duurzame statement pieces, vervaardigd uit gerecupereerd teakhout uit de Indonesische bouwsector. Ook de drie nieuwigheden die de meubelmeester vandaag in de bestaande collectie introduceert, werden hieruit opgebouwd. Het resultaat is een ambachtelijk, elegant en tijdloos slaapkamerdesign waarop de tijd zijn grip verliest.

    Schone slaap

    De Spindle-collectie vindt zijn inspiratie in het traditionele ontwerp van spinnewielen, wat duidelijk te zien is in de elegante poten en details. Het gloednieuwe Spindle-bed werd afgewerkt met perfect uitgelijnde spijlen in het hoofdeinde en afgeronde randen in het gehele frame. Sensueel en met een klassieke moderniteit is het een luchtige aanvulling op de slaapkamer, zonder al te veel poespas. Daarnaast introduceert Ethnicraft de Spindle-bank: met een soortgelijk design als het bed en in combinatie met het nieuwe stijlvolle nachtkastje vervolledigt het elke onvergankelijke slaapkamer.

    Uit liefde en hout

    Ethnicraft denkt en werkt actief aan haar eigen duurzaamheid. Naast het lanceren van tijdloze – en toch moderne – designs, vestigt het merk de aandacht op het gebruiken van milieuvriendelijke en gerecycleerde materialen. Zo wordt in de Spindle-collectie uitsluitend gewerkt met teakhout, teruggewonnen uit de bouw van bruggen, woningen of openbare gebouwen in Indonesië. Door de aandachtige en zorgvuldige hand van ervaren ambachtslieden krijgt het materiaal een nieuw leven, een nieuwe functie als ongezien duurzaam meubilair. Het rijke hout heeft bovendien een smaakvol karakter en patina, met diverse kleurvariaties die ieder stuk uniek maken.







    18-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Compressiekousen

    voor fysiek en mentaal welzijn

     

    Stigmadoorbrekende campagne van Veritas - Love Your Legs

    We zorgen te weinig voor onze benen. Vaak schieten we pas in actie van zodra we al kampen met klachten, terwijl preventief dragen van compressiekousen de meeste problemen zou kunnen vermijden. Belgische moderetailer Veritas, al 130 jaar expert in beenmode, vindt het daarom tijd om de Belgen wakker te schudden. In samenwerking met professor Steven Laureys en Olympische kampioenen Nina Derwael en Alexander Hendrickx lanceert het merk de ‘Love your Legs’-movement. Het doel? Het stigma rond compressiekousen doorbreken en aantonen hoe fittere benen en fysiek en mentaal welzijn hand in hand gaan.

    Niet enkel voor je oma

    Compressiekousen enkel voor je oma of mensen met een medische aandoening? Ronduit fout. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat ze best reeds preventief op jongere leeftijd gedragen worden. Ze worden aangeraden voor staande én zittende beroepen, voor sporters op recreatief én hoog niveau, voor reizigers ter land, ter zee én in de lucht. Laten we ook niet vergeten dat de zitcultuur sterk ingebakken zit onze dagelijkse levensstijl, en dat werkt enorm verzwarend op onze benen.

    Hoe compressiekousen dan verlichting bieden? De sokken geven extra druk bij de onderbenen en stimuleren zo de bloedcirculatie. Het bloed wordt naar boven geduwd, waardoor je benen een flinke energieboost krijgen. Dat leidt dan weer tot een betere afvoer van vocht en afvalstoffen. Kortom, dankzij compressiekousen krijg je fittere benen, voorkom je spataders, bloedklonters en restless leg syndrome (een neurologische aandoening die onaangenaam gevoel in de benen en een onweerstaanbare drang om ze te bewegen veroorzaakt).

    Veritas start de 'Love your Legs'-movement

    Veritas wil met haar 130 jaar expertise in beenmode bijdragen aan de gezondheid en welzijn van elke Belg. Sensibiliseren rond compressie is daarbij een eerste stap. De Belgische moderetailer pleit voor meer liefde voor je benen en in uitbreiding voor jezelf, en stelde daarom een charter op dat alvast ondertekend werd door professor Steven Laureys en Olympische kampioenen Nina Derwael en Alexander Hendrickx.

    “De link tussen lichamelijk en mentaal welzijn is hoe langer hoe meer duidelijk. Compressiekousen kunnen onder andere vermoeidheid van de benen tegengaan, ongemak verlichten en kans op ontsteking verminderen. Eigenlijk gaat het om zorg dragen voor jezelf - want goed in je lijf zitten is ook goed voor je hoofd. Deze aspecten zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar, voor topsporters én amateurs. Better legs, better mind.” - neuroloog Prof Dr. Steven Laureys.

    Minder blessures bij (top)sport

    Of je nu aan hardlopen doet of graag een potje golft: de druk die compressiekousen uitoefenen op je benen, vermindert spiervermoeidheid. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 93% van hardlopers met traditionele loopsokken last krijgt van spierpijn na een run van tien kilometer, terwijl dit met sportcompressiesokken slechts bij 14% het geval is. Bovendien verminderen ze de kans op blessures en bevorderen ze het herstel, zo getuigen ook Olympische kampioenen turnster Nina Derwael en hockeyer Alexander Hendrickx.

    “Fit blijven is zorgen voor jezelf. Dat zit in de kleine, proactieve dingen, zoals mindfulness, een goede voorbereiding, rust nemen; kleine dingen op en naast de mat die ervoor zorgen dat je elke dag het beste van jezelf kan geven. Het dragen van compressiekousen is één van die schakels die hierin van onmiskenbaar belang is.” - Nina Derwael

    “Sneller lopen, meer zuurstof voor de spieren, minder zware benen en minder blessures, dat betekent gewoon beter presteren." - Alexander Hendrickx

    Lekker lang comfortabel reizen

    Ook voor frequent travellers zijn compressiekousen een goed idee. Wie ze niet op een vlucht draagt, zou tot tien keer zoveel kans hebben op een trombose. Naast medische redenen zorgen de kousen tijdens een vlucht ook voor meer comfort. Zo geeft 45% aan minder opgezwollen benen te hebben na het landen. Ook tijdens een lange autorit doen ze veel goeds voor de doorbloeding.

    Beste beentjes voor met Veritas

    Compressiekousen bieden een oplossing voor verschillende problemen, toch denken we er niet snel aan ze te dragen op alledaagse momenten. Logisch, want ze hebben het imago van not so fashionable. Dat is nu verleden tijd. Met een uitgebreid aanbod aan compressiekousen kan Veritas beantwoorden aan ieders vraag. Op zoek naar een sportieve, fashionable kous? Dan is er het aanbod aan STOX. De medische compressiekousen van Veritas' Sanyleg zijn veel scherper geprijsd dan de exemplaren bij de apotheek, wat ze toegankelijk maakt voor iedereen.

    Praktisch

    Het STOX-aanbod bestaat uit compressiekousen voor dagelijks gebruik, sportactiviteiten en travel. STOX is in België en Luxemburg exclusief te koop bij Veritas. STOX compressiekousen zijn te verkrijgen aan €44,95. Daarnaast biedt Veritas een assortiment compressiesokken, kniekousen, stay-ups en panty's in nylon en katoen. Prijzen variëren tussen €14,99 en €45,99. De compressiekousen zijn beschikbaar op de Veritas webshop en in een 60-tal winkelpunten. De Veritas-medewerkers zijn opgeleid om klanten te helpen in de zoektocht naar de juiste fit.









    18-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van oost naar west:

    » NIEUWE STOFFENCOLLECTIES: CYCLADES & KINTSUGI

    De mens is gemaakt om te reizen. We houden ervan om voor ons onbekende plekken en landen te verkennen, om te genieten van al het moois wat een andere cultuur te bieden heeft. Nadien nemen we graag onze ervaringen mee terug naar huis, wat een duidelijke impact heeft op ons interieur en hoe we kiezen het aan te kleden. Mondial Tissus introduceert twee gloednieuwe stoffencollecties die aan de hand van sprekende prints en kleuren je in contact brengen met de wijde wereld, binnen de grenzen van je eigen woning.

    Tzatziki-wit en oceaanblauw : Transformeer je interieur tot een pittoresk en authentiek Grieks dorp, waar de parelwitte en gekalkte huizen met hun felblauwe daken je het ultieme vakantiegevoel doen ervaren. Mondial Tissus verweeft de identiteit van het geliefde eiland Santorini in de Cyclades-stoffenreeks, rijkelijk gevuld met zomerse prints en kleuren. Mix en match de Egeïsche zee met nieuwe kussenhoezen en gordijnen in blauwige tinten: het resultaat is een maritieme look die je de zoute oceaanlucht haast doet proeven. Op zoek naar meer? Het tegelpatroon uit de collectie biedt een nieuw perspectief op de traditionele mediterrane Azulejos. Voor dit vakantieoord hoef je het vliegtuig niet op.

    Gestofte wabi sabi : Geïnspireerd op de filosofieën en lieflijke poëzie uit de Japanse cultuur en traditie drukt de gloednieuwe Kintsugi-collectie zijn stempel op je interieur. Vernoemd naar een eeuwenoud gebruik, waarbij gebroken voorwerpen hersteld worden met een gouden verlijming, worden de stoffen uit de serie bekleed met een reeks bruisende patronen. Combineer de diverse prints in meerdere decoratieve elementen en creëer een gefragmenteerd effect die eigen is aan de Oosterse kunst. Werk het geheel af met de typische Japanse muurbekleding die trots de traditionele tijger vertoont. Tijd voor sushi?

    Mondial Tissus is marktleider op de Franse en Belgische markt wat stoffen per lopende meter en fournituren betreft. Daarnaast biedt de detailhandelaar pasklare en op maat gemaakte decoratie aan, maar ook patronen, naaiboeken en naaimachines. De stoffen worden geselecteerd met aandacht voor kwaliteit, natuurlijke materialen en mogelijkheid tot recyclage, aangeboden tegen de beste prijs. Al 40 jaar lang wakkert Mondial Tissus de creativiteit in Frankrijk aan en hoopt in België met 8 verkooppunten (overgenomen winkels in Wallonië van Mondial Textiles) en een webshop hetzelfde doen. In de toekomst wil het bedrijf haar leiderspositie in België nog versterken. Mondial Tissus richt zich zowel online als in zijn winkels tot de liefhebber van decoratie, DIY en mode. Het merk brengt creatieve ideeën tot leven en biedt inspirerende oplossingen die toegankelijk zijn voor zowel professionals als gepassioneerde doe-het-zelvers. www.mondialtissus.fr

     











    17-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mr Marvis X Bruin Parry

    Maak kennis met Bruin Parry, een kunstenaar-fotograaf-supermodel-muzikant-danser en bovenal Wonderman.

    Door Bruin's gave voor ongebreidelde creativiteit en kunst te combineren met MR MARVIS' ultieme pasvorm, gevoel en stijl, onthullen we met trots onze limited edition zwemshort, The Bruin Parry. Met een patroonontwerp dat rechtstreeks uit de verbeelding van de Wonderman komt, is The Bruin Parry een waar kunstwerk, perfect om je zwemkledinggame naar een hoger niveau te tillen. Stap in zijn droomwereld met onze gezamenlijke korte film opgenomen in "Het Zuiderbad", in het hart van Amsterdam: de thuisbasis van zowel Bruin Parry als MR MARVIS.

    ELKE DAG DANSEN

    "Bruin's positiviteit, creativiteit en liefde voor de wereld om hem heen is aanstekelijk. Vanaf het moment dat we hem voor het eerst ontmoetten tot nu, verspreidde zijn glimlach zich snel door het team en is sindsdien bij ons gebleven. We vinden het geweldig om onze rol te spelen in onze gezamenlijke missie om positiviteit met de wereld te verspreiden," MR MARVIS' Art Director, Patrick Maase-Rotermundt.

    BRUIN PARRY - "DE KORTE FILM

    Ervaar de droomwereld van Bruin door middel van een korte film die is opgenomen in het iconische gemeenschappelijke zwembad "Het Zuiderbad", gelegen vlakbij het wereldberoemde Rijksmuseum, in het hart van Amsterdam. De film is geïnspireerd op Bruin's filosofie van "elke dag dansen" en laat de ongeëvenaarde dansbewegingen van de Wonderman zien, terwijl er elementen van zijn abstracte en fantasierijke kunststijl in verwerkt zijn.

     

     

     

     









    17-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.School's out ...

    Let’s go back!

     

    Het einde van het schooljaar is in zicht. Tijdens de zomervakantie krijgt de onbegrensde fantasie van je kind opnieuw de vrije loop in spel en ontdekking. Voor sommige instappers (en mama's) is het daarnaast spannend uitkijken en aftellen naar die allereerste schooldag. Samen met Mr. Lion en alle andere dierenvrienden vergezelt Trixie je kleuter richting de schoolpoort. Voor komend schooljaar introduceren ze bovendien vier gloednieuwe diertjes die je kleintje willen stimuleren in hun eindeloze verbeeldingskracht. Het grootste en meest spannende avontuur trotseert je kind binnenkort met een trouw dierenvriendje aan zijn of haar zijde. Welke kies jij?

    ‘Neem-je-huisdier-mee-naar-elke-school-dag’!  Die spannende eerste schooldag wordt nog leuker wanneer je jouw beste dierenvriend mee kan nemen. Mrs. Cat toont je hoe je als een echte acrobaat springt en rent op het schoolplein terwijl Mr. Dog vrolijk en trouw aan je zijde blijft. Zijn hangende oortjes en warme beige vacht herken je van mijlenver! Hoe fijn dat je je favoriete viervoeter voortaan niet meer hoeft te missen!

    Rug-KWAAK-zak : Kwak! Hoor je dat? Kwaaaak. Mr. Frog hopt naar je toe en leert je zijn energieke huppeldans. Met zijn kikkergroene rugzak op je rug houd je al je schoolspullen dicht bij je, en ben je helemaal klaar om het klaslokaal in te huppen. Hebben jullie dorst? Mr. Frog heeft alvast een verkoelend drankje bij de hand in een handige drinkfles!

    Te voet, met de fiets of met de eenhoorn? : Mrs. Unicorn galoppeert het schoolplein op met jou op haar rug, want alleen samen verover je de dag en leer je heel wat bij. Haar schitterende hoorn glinstert in het zonlicht terwijl je met haar rugzak je magische spullen bijhoudt. Nodig de rest van je vriendjes uit en luister met z’n allen naar de spannende avonturen uit de betoverende wereld van Mrs. Unicorn.

    Kinderen hebben van jongs af aan een oneindige fantasie die ze ongestoord gebruiken om de wereld rondom te ontdekken. Geïnspireerd op deze unieke en grenzeloze verbeeldingskracht brengt het Belgische Trixie een uitgebreid assortiment aan producten die kinderen van baby tot en met de kleuterschool vergezelt op hun creatieve avonturen. Van tijdloos en warm kinderkamertextiel tot vrolijke back-to-school essentials, van speelgoed voor urenlang plezier tot heerlijk eetgerei. Bij Trixie streven ze ernaar om vreugde, functionaliteit en verbeelding in het leven van alle kinderen te brengen. Een diep respect voor de planeet is daarbij essentieel, want de toekomstige planeet is het speelveld voor de volgende generatie kinderen. Dankzij een holistische aanpak staat Trixie garant voor duurzame en kwalitatieve producten, die zowel kinderen als ouders zullen aanspreken. www.trixie-baby.com













    16-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie's Corner x Hotel Eden Rock

    Marie's Corner voegt wellicht de meest prestigieuze samenwerking uit de eigen geschiedenis toe aan de reeds indrukwekkende lijst van referenties. De specialist van de tailor made zitbank nam deel aan een ambitieus renovatieproject van 46 suites in het mythische Cap-Eden-Roc in Antibes, een Oetker Collection hotel. Marie’s Corner leverde zitbanken, poefs en bedbanken voor de herinrichting van het paviljoen Eden-Roc, het hoofdgebouw van het hotel, en voegde een zwart-geel-rode toets toe aan één van de uitvalsbasissen bij uitstek in de Franse Rivièra. De deuren van de vernieuwde suites zwaaiden in april 2023 open voor liefhebbers van zon, zee en luxe.

    "Het feit dat wij een 100% Europese productie hebben, speelde in ons voordeel”, aldus Serge Silber, CEO van Marie’s Corner. De volledige productie is inderdaad in handen van meester-stoffeerders in het Spaanse Zaragoza. “In het verleden hebben wij reeds samengewerkt tijdens de inrichting van Château Saint-Martin, één van de andere hotels van de groep, waar we slaapbanken hebben geleverd.” Het Belgische huis werd één van de leveranciers van Oetker Collection en de naam ‘Marie’s Corner’ kwam al snel op tafel tijdens de voorbereidingsfase van het herinrichtingsproject van het emblematische hotel aan de Azurenkust.

    Marie's Corner bewees nogmaals over een uitzonderlijk aanpassingsvermogen te beschikken om de wensen van de architect te beantwoorden. “Het lastenboek van het renovatieproject vermeldde tot in de kleinste details de gewenste afmetingen van de zitbanken die bedoeld waren voor de suites. Wij hebben ons model Hamlet aangepast en het vereiste centimeterwerk geleverd.”, verduidelijkt Serge. Het Belgische huis leverde in de loop van de maand februari 30 Hamlet zitbanken en 30 Bandana poefs in zowel crèmetinten als in het blauw.

    Marie's Corner staat onder de leiding van Philippe Vanhemelen en Serge Silber en is uitgegroeid tot een referentiespeler in de sector van de zitbanken. Het Belgische huis is internationaal actief en is populair dankzij de flexibele manier van werken en het vermogen om Europese stijlen een eigen identiteit te geven. Het gamma bestaat uit meer dan 150 onuitgegeven en personaliseerbare modellen.







    16-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marjolein Nijs

    neemt de fakkel van haar vader over als nieuwe CEO van Gervi

     

    Na elf jaar ervaring in het bedrijf neemt Marjolein Nijs de positie van haar vader over als kersverse CEO van de Belgische home wellness specialist Gervi. Met een passie voor welzijn, een frisse blik op trends en een stevige portie ambitie blaast ze een nieuwe wind door het bedrijf van haar familie. Zonder de identiteit van het merk te verliezen en met een sterke focus op vooruitgang belooft de overname een tijdperk van vernieuwing in te luiden voor Gervi én de sector.

    Na verschillende werkervaringen in andere bedrijven, vond Marjolein Nijs haar weg naar Gervi. Hoewel ze initieel aan de slag ging als marketeer, kwam al snel het besef dat ze meer wilde. “Eens ik de klik gemaakt had, liet ik mijn achtergrond langzaamaan los om een nieuwe weg in te slaan bij management”, vertelt ze. “Vooral tijdens de laatste drie jaar werkte ik nauw samen met m’n vader als zijn rechterhand en leerde ik van hem alles wat ik kon. Steeds meer verdween hij op de achtergrond.” Tot nu, want na een succesvol bestuur van 20 jaar gaat CEO Rony Nijs op pensioen en draagt hij het bedrijf volledig over aan zijn dochter.

    Een spannend nieuw hoofdstuk voor zowel het bedrijf als Marjolein Nijs. “Het zijn grote voetsporen om in te treden, maar ik ben er klaar voor”, zegt ze. “Werken in een familiebedrijf creëert een unieke mate van betrokkenheid die in mijn geval nog versterkt wordt door een liefde voor retail en wellness.”

    Gervi 2.0

    Hoewel het duo succesvol en hecht samenwerkte, kijkt Nijs ernaar uit om haar eigen stempel op Gervi te drukken. Daarbij biedt ze een ander en jonger perspectief waarbij ze ook onze huidige maatschappij in het achterhoofd houdt. “Onze branche is de afgelopen jaren sterk veranderd en geëvolueerd, en dat is vandaag niet anders”, klinkt het. “Het belang van wellness en ontspanning wordt daarbij steeds meer wetenschappelijk onderzocht om het te onderbouwen. In een wereld waar iedereen steeds meer stress en druk ondervindt, wil ik vooral ons welzijn benadrukken en de rol die Gervi hierin kan spelen.”

    Daarnaast bepaalt haar eigen filosofie en enthousiasme de manier waarop ze Gervi wil leiden en belangrijke knopen wil doorhakken. “We zijn een bedrijf dat staat voor wellness en pure ontspanning, ook onze eigen werkcultuur en -wijze moeten dat uitstralen.”

    Baden in trends

    Naast een persoonlijkere aanpak ziet ze ook potentieel in het uitbouwen van trends. Na een ongeziene boost tijdens de coronapandemie, kende de sector een terugval door de impact van de energiecrisis en torenhoge inflatie. Toch ziet Gervi de toekomst positief: “Het is als een geluk bij een ongeluk want steeds meer zien we bij onze leveranciers dat vooral het investeren in duurzaamheid belangrijker wordt. Wellnessproducten worden daarbij energiezuiniger en met meer respect voor het milieu gemaakt.” Zo introduceerde Gervi tijdens Batibouw TubSonic: een innovatie uit de agrarische sector die het reinigen van je jacuzzi aan de hand van ultrasone trillingen duurzamer maakt.

    “Daarnaast bieden ook personalisatie en het gezondheidsperspectief nieuwe kansen voor het bedrijf en onze producten. Recent nog breidde Gervi het assortiment uit met ijsbaden, een belangrijke trend in de fitnesswereld.” “Het is mijn persoonlijke ambitie om te experimenteren met diverse verkoopformules, maar ook om in de toekomst de B2B-markt gerichter aan te spreken.”

    Toekomstmuziek

    Vanaf het begin bekleedt Gervi een absolute pioniersrol in de sector (zo introduceerde het bedrijf de allereerste jacuzzi in ons land) en dat wil Nijs niet veranderen. Dit jaar introduceerden ze bijvoorbeeld het exclusieve schuimstoombad op de Belgische markt. Van het aanbieden van exclusieve topmerken en luxeproducten tot het inspelen op trends in design en gezondheid: het innoverende karakter van Gervi blijft zonder meer een bepalende factor.

    “De laatste jaren hebben we bovendien enorm geïnvesteerd in de look en feel van onze winkels, waarbij de zintuiglijke beleving van bezoekende klanten centraal staat. Daarnaast openden we onze allereerste shop-in-shop in Eupen.” Ook internationale expansie is één van de toekomstdromen die Marjolein Nijs koestert.

    Maar de grootste verandering is zonder twijfel de aankomende rebranding, waarbij de twee segmenten van Gervi – zijnde Gervi en Gervi Outdoor – samensmelten tot één geheel. “Waar voorheen Gervi Outdoor losstond van Gervi Wellness, zullen we binnenkort alles samenvoegen onder één Gervi. In combinatie met een gloednieuw logo en bijhorende tagline maken we het verhaal van ons bedrijf zo nog duidelijker.”

    www.gervi.be - www.gervi-outdoor.be

     

     







    15-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CitizenTsuyosa

    CITIZEN onthult een nieuwe versie van zijn TSUYOSA-collectie automatische horloges. Na het succes van de lancering in Frankrijk in 2022 komt het Japanse merk met vier nieuwe versies, met behoud van de vertrouwde kenmerken die de collectie zo populair hebben gemaakt. Een zomerrelease die u niet mag missen!

    De collectie TSUYOSA, waarvan de naam 'kracht' betekent in het Japans, is een van de grootste successen van CITIZEN geworden, met zijn minimalistische lijnen en kleurrijke wijzerplaten. Met prijzen vanaf 299 euro biedt de TSUYOSA-collectie een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding, een kenmerk van het merk.

    Voor deze nieuwe zomereditie onthult CITIZEN drie tinten blauw: Ice Blue, ongetwijfeld de meest verwachte kleur van de zomer; Teal Blue, een levendig blauw met zwarte variaties; en Vintage Blue, waarvan de textuur van de wijzerplaat en de indexkleuren het geheel een vintage gevoel geven. Om de collectie compleet te maken, presenteert CITIZEN een vierde versie met een dieprode wijzerplaat, gemonteerd op een elegante roze-gouden PVD-gecoate armband.

    De wijzerplaten van de TSUYOSA-modellen hebben geen nummering en zijn versierd met dubbele baton uurmarkeringen op 6 en 12 uur, afgewerkt in opmerkelijke harmonie met de wijzers. De soberheid van dit display, op een kast van 40 mm, wordt afgerond door het datumvenster op 3 uur, vergroot door de integratie van een vergrootglas in het gebogen saffierglas van het horloge.

    De TSUYOSA wordt aangedreven door het zelfopwindende kaliber 8210, zichtbaar door de transparante achterzijde van de kast, en heeft een gangreserve van ongeveer 40 uur, 21 juwelen en een frequentie van 21.600 vph (3Hz). De kast is waterdicht tot 50 meter en wordt geleverd met een geïntegreerde armband met vouwsluiting, ook in gepolijst roestvrij staal, om het neo-retro karakter van de TSUYOSA te onderstrepen.

    Deze nieuwe automatische uurwerken, verkrijgbaar vanaf juli 2023, blijven trouw aan de filosofie van het Japanse bedrijf: hoogwaardige horlogerie bieden met een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding









    15-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AS Adventure

    helpt je op weg naar een onvergetelijke kampeervakantie

     

    Met tent of camper? Kamperen doe je zo!

    De zomer hangt in de lucht en naar jaarlijkse gewoonte vinden de reiskriebels opnieuw hun weg naar onze buik. Belgische outdoorretailer A.S.Adventure inspireert met tips voor een avontuurlijke kampeervakantie, voor een solohike, verlof met vrienden of een familietrip. Van de zoektocht naar de perfecte tent voor jouw (zomer)vakantie tot de kunst van ‘vanlife’ in de vingers krijgen, mét het juiste materiaal dat je huurt of koopt bij A.S.Adventure. Klaar voor jouw portie deugddoende natuur?

    Trend gespot: detourism

    Ga weg van de platgetrapte paden en smijt je in nieuwe avonturen. Dé trend van 2023 is detourism, waar we verder denken dan de populaire hotspots en op zoek gaan naar onontdekte parels. Maar ook de manier waarop we reizen is niet meer alledaags. Vergeet dat te makkelijk tripje naar het reisbureau waar alles voor jou wordt beslist. Ga deze zomer voor volledige vrijheid en trek er op eigen houtje met de tent of camper op uit! 

    Trek eropuit met een busje

    Vanlife wordt steeds populairder: het is een manier om bewust en duurzaam te reizen, waarbij je met een kampeerbusje de mooiste plekken in de natuur opzoekt. Het grootste voordeel? Je geniet van de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Je bepaalt zelf wanneer je stopt, of dat nu in het bos, aan een meer of op het strand is. Bovendien biedt een camper heel wat meer comfort dan een tent: koken, slapen, wassen en wonen doe je gewoon in je huis op vier wielen. Sommige exemplaren zijn zelfs uitgerust met een eigen toilet en buitendouche.

    Twee door-avontuur-gebeten A.S.Adventure werknemers met een voorliefde voor camperreizen delen graag hun tips & ervaringen. 

    Jasper (36), grafisch vormgever bij A.S.Adventure sinds 2015.  - Favoriet camperland: Tsjechië 

    “Het grootste voordeel van reizen met een kampeerbus vind ik de tijd die je doorbrengt met je familie. Je zit dicht op elkaar, maar dat is juist het leuke eraan. Je kookt samen, slaapt samen, geniet samen van het uitzicht en speelt samen gezelschapsspelletjes of kijkt naar een film. Je bent echt op elkaar aangewezen tijdens zo’n reis. Daarnaast geniet ik ook van de enorme vrijheid die reizen per camper biedt: je kiest volledig zelf welke plek je wanneer bezoekt,” aldus Jasper. 

    Jasper's vijf musthaves op camperreis : Kampeertafel en -stoelen: zo geniet je altijd en overal buiten van de natuur. -   Wc-papier: onmisbaar wanneer je enkele weken op campertrip gaat. Tip: neem voldoende mee. - Porta Potti: beter bekend als draagbaar toilet en erg handig wanneer je camper niet over een ingebouwde wc beschikt. - Lichtjes: om je camper ’s avonds gezellig mee te versieren. - Luifel: deze hang je buiten op en beschermt je tegen zon, wind, regen en sneeuw.

    Vicky (41), e-communicatie marketeer bij Juttu (het lifestyle zusje A.S.Adventure) sinds 2021.  Favoriet camperland: Albanië

    “Vorige zomer maakte ik een reis door Europa met mijn man en dochter. We hebben toen tien verschillende landen en eilanden bezocht op ongeveer vijf weken tijd: van Zwitserland tot Griekenland en Montenegro. We namen de veerboot van Anconanaar Corfu, wat toeliet om erg veel plekken te zien op korte termijn. Ik vond dat geweldig, mijn droom is om heel Europa rond te reizen met ons kampeerbusje,” vertelt Vicky.

    Vicky’s vijf musthaves op camperreis : Bialetti koffiezet en koffietassen: een Bialetti zorgt niet alleen voor heerlijke koffie, hij ziet er ook leuk uit en neemt weinig plaats in beslag. Ideaal dus op kampeertrip! - Droge voeding en blikvoeding: neem een voorraadje van thuis mee, zo kan je heel wat geld besparen onderweg. - Lampjes en kussens: om je camper wat huiselijker te maken.  - Hangtoiletzakken: toilettassen met een haakje zijn erg handig om extra spullen in op te bergen, of je ze nu in de keuken, slaapkamer of leefruimte ophangt. - Ventilatortje op USB: je beste vriend tijdens warme zomerdagen/-nachten.

    Avonturier zkt. tent

    Toch een voorkeur voor de tent? Van bikepacking trips tot solohikes, of een uitje met een ander gezin, ontdek welke tent jou zal vergezellen op je volgend avontuur in de natuur.

    Ik ga op reis en ik neem mee: … mijn hele gezin of een groep vrienden waar ik close mee ben, dan is een familietent iets voor jou. Een familietent is een grote tent waar comfort op nummer een staat. Wist je dat je er meestal zelfs in rechtop kan staan? Ideaal als je je wil omkleden of gezelschapspelletjes wil spelen bij een plotse plensbui. Een familietent heeft een slaapzone en een apart leefgedeelte, die je vaak nog kan uitbreiden met een vaste luifel. Weer of geen weer, pret verzekerd met een familietent!

    … andere gezinnen of een groep vrienden die op hun privacy gesteld zijn, dan is een tunneltent iets voor jou. Een tunneltent is ontzettend eenvoudig op te zetten: plaats de boogstokken parallel naast elkaar en verdeel de ruimte in meerdere compartimenten. Ben jij vaak op verplaatsing en zet je je tent graag in 1-2-3 op? Of ben je een sociaal beestje, maar hou je wel van een momentje rust? Kies dan voor een tunneltent, waar geluk in je eigen hoekje schuilt.

    … mijn fiets of mijn wandelschoenen, dan is een lichtgewicht tent iets voor jou. Een lichtgewicht tent is een compacte trekkerstent die je in een handomdraai opzet en in een oogwenk droogt. Al wandelend verdwalen in gedachten en bergen, of dagenlang door een glooiend landschap fietsen, klinkt dat als jouw droomvakantie? Dan mag een lichtgewicht tent niet ontbreken. Handig om mee te dragen en zo droog, perfect om op het einde van een lange dag avontuur meteen in je slaapzak te duiken.

    … mijn fiets of mijn wandelschoenen, maar ik weet nog niet wat het weer zal doen, dan is een koepeltent iets voor jou. Een koepeltent, ook wel de iglotent genoemd, is compact en licht van gewicht, en blijft altijd stabiel, zelfs als de wind draait. Koepeltenten behouden altijd hun vorm dankzij de gespannen boogconstructie, waarbij twee stokken elkaar in het midden kruisen. Na een lange fiets- of wandeltocht hoef je enkel de stokken door het zeil te halen en de tent vast te zetten met een paar haringen, en klaar!

    Investeer je in kwalitatief gerief, dan wil je daar het liefst zo lang mogelijk van genieten. A.S.Adventure staat achter deze duurzame filosofie en inspireert met tips om je tent te onderhouden. Kampeer slim met de verhuurdienst van A.S.Adventure. Bij A.S.Adventure kan je outdoormateriaal huren, al voor slechts een dag. Zo duurzaam!

    Oh, zit dat zo: Kom langs in een van de A.S.Adventure winkels, kies het gewenste materiaal uit en teken de huurovereenkomst voor de gekozen periode. Haal alles op in dezelfde winkel, net voor je vertrek. Breng je materiaal achteraf tijdig terug naar jouw huurwinkel.

     

     

     











    14-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderdijk

    viert 25 jaar UNESCO werelderfgoed

     

    Je kent ze vast wel, de bekende en fotogenieke molens van Kinderdijk in de provincie Zuid-Holland. Een van dé iconen van Nederland en sinds 1997 erkend als werelderfgoed door UNESCO. Om dit zilveren jubileum te vieren organiseert UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk deze zomer tal van evenementen voor jong en oud. Zo loopt er nog tot minstens eind juni een buitenexpositie die het verhaal van het leven vroeger in het molengebied vertelt. Op 26 augustus is er een Ambachtendag en van 4 tot en met 9 september worden alle molens verlicht tijdens de Verlichtingsweek. Combineer een uitstapje naar Kinderdijk met een weekendje Rotterdam, dat op zowat een half uur te bereiken is met de Waterbus.

    Het molencomplex van Kinderdijk is een stukje hoogtechnologisch vernuft, daterend uit de 18de eeuw en bedoeld om het unieke polderlandschap te beschermen tegen het stijgende water. Want net zoals een groot deel van Nederland ligt ook Kinderdijk onder de zeespiegel. In 1997 werden de molens van Kinderdijk door UNESCO erkend als werelderfgoed, op basis van volgende argumentatie:

    ‘Het netwerk van negentien windmolens toont de indrukwekkende bijdrage die de Nederlanders geleverd hebben aan de technologie om water onder controle te houden. Vanaf de middeleeuwen tot nu is men hier bezig met de bouw van waterwerken die nodig zijn voor de afwatering van landbouwgrond en dorpen. Het gebied toont alle typische kenmerken die samenhangen met deze technologie – dijken, reservoirs, pompstations, administratieve gebouwen en de 19 prachtig bewaard gebleven windmolens'. ​

    Unieke visie op waterbeheer, vroeger en nu

    Een bezoek aan Kinderdijk is dan ook meer dan gewoon wat molens spotten. Twee molens (Nederwaard en Blokweer) zijn het hele jaar door geopend voor bezoek. Je leert er hoe de molenaarsgezinnen er doorheen de tijd leefden. Trouwens, ook vandaag zijn de meeste molens nog bewoond. Met een tochtje op de rondvaartboot vaar je langs de molens en kan je genieten van het unieke landschap met zijn gemalen, dijken en boezems. In het Wisboomgemaal, een statig pand uit 1868, kom je dan weer alles te weten over het innovatieve waterbeheersysteem dat de Nederlanders al uitdokterden in de Middeleeuwen. Aan de poldertafel in het Wisboomgemaal kan je ook zelf aan de knoppen staan en als een rasechte molenaar de verschillende molens bedienen. Tot slot kan je aan boord van het beurtschip ‘Alles heeft een tijd’ meer leren over de uitdagingen van de klimaatverandering in de toekomst.

    Zomerse evenementen in kader van 25 jaar werelderfgoed

    Bovenop deze permanente exposities organiseert UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk deze zomer nog een aantal extra evenementen gekoppeld aan de erkenning van 25 jaar UNESCO werelderfgoed. Zo loopt er tot minstens 25 juni nog een buitenexpositie bestaande uit foto’s met daarop medewerkers en vrijwilligers die getooid zijn in de authentieke kleding van vroeger. Een mooie manier om te ontdekken hoe het molenaarsleven er vroeger uitzag. Op 26 augustus is er een ambachtendag, waarop je kan leren hoe men vroeger zeilen en vlechtwerk maakte en hoe men brood bakte rondom de molen.  Van 4 tot en met 9 september vindt de jaarlijkse Verlichtingsweek plaats. De molens zullen dan een week lang letterlijk in de schijnwerpers staan. Vooral bij valavond levert dit feeërieke taferelen op. Tot slot zijn er op iedere eerste zaterdag van de maand de ‘molen maaldagen’. Op deze dagen kan je vanaf 13.00 uur zoveel mogelijk molens tegelijk zien draaien bij voldoende wind. Een overzicht van alle events naar aanleiding van 25 jaar Kinderdijk UNESCO werelderfgoed vind je terug op www.kinderdijk.nl/25jaar

    Combineer Kinderdijk met Rotterdam

    Hoe groot en mooi ze ook zijn, de molens van Kinderdijk zijn maar een deel van een veel groter geheel. De natuur en steden van Zuid-Holland vormen het kloppende en Groene hart van Nederland en zijn het ideale vertrekpunt voor tal van fiets- en wandelavonturen. Een ideale uitvalsbasis voor je bezoek aan Kinderdijk is de bruisende stad Rotterdam. In deze metropool loopt nog tot eind oktober de tentoonstelling Waterstad Rotterdam, een installatie van drijvende paviljoens, te bezoeken in de vijvers van het Nieuwe Instituut. Een interessante inkijk op hoe architectuur omgaat met de uitdagingen van de klimaatverandering en een stijgende waterlijn. Waterstad Rotterdam is op die manier ook een mooie aanvulling op Kinderdijk. Wie nog niet voldoende UNESCO werelderfgoed achter de kiezen heeft kan ook nog een bezoek brengen aan de Van Nellefabriek, misschien wel de mooiste fabriek ter wereld.  Wil je graag even bekomen van alle culturele hotspots, breng dan een bezoek aan de rooftopbar die vanaf het weekend van 13 juli vier weken lang op het dak van het Depot Boijmans Van Beuningen geplaatst wordt. Om je bezoek aan Rotterdam te plannen kan je gebruik maken van deze handige bezoekersgids.

    Toertje met de Waterbus of Watertaxi

    De beste manier om je van Rotterdam naar Kinderdijk te begeven is via de Waterbus. Deze vaart tweemaal per uur uit. In ruim 30 minuten vaar je via lijn 20 of 21 van aan de Erasmusbrug in Rotterdam tot aan de Molenkade van Kinderdijk. Ontdek je graag Rotterdam vanop het water, spring dan op de elektrische Watertaxi en vaar de nieuw geopende Cirkellijn af. Die maakt een rondje van een uur tussen Hotel New York, via de Veerhaven en Euromast tot aan het Katendrechtse Hoofd.

     









    14-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC World Cruise 2025
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een onvergetelijke reis rond de wereld: 116 nachten, 5 continenten en 50 spectaculaire bestemmingen in 21 landen . MSC Cruises Benelux kondigt de MSC World Cruise 2025 aan, die doorgaat van begin januari tot eind april 2025. MSC World Cruise 2025 omvat 116 nachten rond de wereld en niet minder dan 50 spectaculaire bestemmingen in 21 landen.

    Het cruiseschip MSC Magnifica reist naar de verborgen juweeltjes en iconische bezienswaardigheden van niet minder dan 5 continenten op deze ultieme wereldcruise over de verste uithoeken van het water.

    Dit programma biedt een grote mediterrane rondreis door Europa, gaat dan naar Zuid-Amerika via Casablanca en Kaapverdië en vervolgens naar Rio, Buenos Aires, de Falklandeilanden, Argentinië, de besneeuwde bergen van Ushuaia, Chili's Valparaíso en nog veel meer. De cruise rond de wereld vaart vervolgens naar de Stille Oceaan via het zonovergoten Tahiti, Frans Polynesië en de Cookeilanden, daarna gaat het naar de gevierde kustlijnen van Nieuw-Zeeland en Australië. Op deze cruise zullen de klanten de ongerepte schoonheid van Bali, de drukte van Singapore, de authenticiteit van Maleisië, de perfectie van Phuket en de kosmopolitische openheid van Colombo kunnen ontdekken. Daarna zet het schip koers terug naar Europa via een Arabische escapade door de Rode Zee en het Suezkanaal om de oude tempels en schatten van Jordanië en Egypte te ontdekken.

    Haven na haven laat deze indrukwekkende wereldcruise de passagiers kennismaken met smaken en tradities, culturen en gemeenschappen, om hen volledig onder te dompelen in de meest authentieke ervaringen die men zich kan voorstellen. Uitgebreide verblijven, zeven verschillende overnachtingsplaatsen en op maat gemaakte excursies zorgen ervoor dat deze cruise een onvergetelijke ervaring wordt. Of er gekozen wordt voor de volledige route of voor een korter segment voor een reis op maat, MSC Magnifica is de ideale manier om de wereld rond te cruisen. Met haar perfecte combinatie van traditioneel vakmanschap, elegant design en ontspannen raffinement maakt MSC Magnifica de belofte waar om van deze reis een uitzonderlijk levensavontuur te maken. Aan boord van MSC Magnifica vinden we onder meer 5 gastronomische restaurants, 12 bars en een gelauwerde spa en buitenzwembad.

    Vijftien excursies aan wal maken onderdeel uit van het pakket en de mogelijkheid wordt eveneens geboden om vooraf of tijdens de cruise extra excursies te boeken. Het tarief omvat ook een Dine & Drink Pakket en 30% korting op waspakketten. Leden van de MSC Voyagers Club profiteren van 5% korting en driedubbele lidmaatschapspunten voor de geselecteerde Beleving op het moment van boeken.

    Vanaf nu kan de MSC World Cruise 2025 dus worden geboekt via alle kanalen, een eerste stap naar een onvergetelijk avontuur rond de wereld.

    13-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je bent wat je eet

    » SURVIVALKITS ALS AANVULLING OP JE DAGELIJKSE VITAMINES

    Hippocrates, de Griekse grondlegger van de geneeskunde, geloofde dat gezonde voeding het ultieme medicijn is. Nutraceuticals nemen deze overtuiging en vormen het om tot een preventief hulpmiddel dat bestaat uit een mix van natuurlijke ingrediënten, aangevuld met krachtige vitamines en mineralen, die een betere gezondheid garanderen. Expert in gezondheid Purasana introduceert haar eigen reeks van zeven nutraceuticals die verrijkt met natuurlijke bestanddelen en voedingsstoffen elk een specifiek probleem bestrijden. Van sterke spieren tot een verbeterde concentratie of slaap: welzijn in de vorm van een simpele tablet neem je voortaan iedere dag in.

    Mens sana

    Een gezond lichaam begint bij een gezonde geest. Het nieuwe PuraBrain-supplement ondersteunt je geheugen en mentale prestaties dankzij een brein-beschermende ingrediëntenlijst en formule. Verschillende Ayurvedische planten worden gecombineerd met zes B-vitamines, waaronder actief foliumzuur (Quatrefolic®). Daarnaast werden ook twee fosfolipiden (Cognizin® en NeuroPeak®) toegevoegd die hersenfuncties als het geheugen ondersteunen. Gedaan met concentratieproblemen en mentale vermoeidheid tijdens lange studeerperiodes of geestelijke inspanningen: met Purasana behoud je zonder moeite je eigen hersenkracht.

    In corpore sano

    Het hart is als een geoliede motor en verdient zorg en aandacht. Het PuraCardio-supplement van Purasana werd opgebouwd met antioxidanten uit druivenpit die bijdragen aan de gezondheid van ons centrale orgaan. Extract uit olijf en chroom dragen bij tot normale bloedsuikerspiegels terwijl actieve vormen van vitamine B de vorming van rode bloedcellen ondersteunen. Afgewerkt met vitamines E en K2 en zwarte peper biedt PuraCardio een natuurlijke bescherming voor ouderen en bij hartklachten.

    Voor sporters of zij die kampen met gewrichtsproblemen is de PuraFlex-variant een fijn supplement. Natuurlijke bestanddelen als hondsroos, boswellia (ook wel gekend als wierookboom) en gember houden de gewrichten comfortabel en soepel. Daarnaast zorgen vitamine C, koper en mangaan voor verzorgd kraakbeen en ondersteunt vitamine D sterke botten en spieren.

    Zzzzen

    De dagelijkse sleur kan een impact hebben op ons leven en lichaam. Stress is zonder meer een ziekte van onze tijd, waarvan we allemaal wel eens last hebben. Om mentale spanningen te verlichten, ontwikkelde Purasana de natuurlijke antistressformule PuraZen. De Ayurvedische Ashwagandha-plant verlicht de stress en draagt bij tot het mentale welzijn, terwijl L-theanine uit groene thee-extract een gezonde slaap ondersteunt. Bovendien zorgen vitamines B3, B5 en B6 in combinatie met magnesium voor een gebalanceerde en sterke geest.

    Een goede nachtrust is een essentieel onderdeel van onze gezondheid. Slechte slaap beïnvloedt ons lichaam, mentaal welzijn en humeur. Voor zij die kampen met slaapproblemen brengt Purasana soelaas in de vorm van PuraSleep. Valeriaan, passiebloem en citroenmelisse bevorderen de slaap, terwijl magnesium en vitamines als B9 en C het zenuwstelstel ondersteunen. Daarnaast zorgen vitamines B3 en B12 voor een serene gemoedstoestand en als kers op de taart wordt de formule verrijkt met het slaaphormoon melatonine – het perfecte slaapmutsje voor een zalige en deugddoende nachtrust.

    Venus en mars

    Ouder worden brengt vaak een reeks ongemakkelijke kwaaltjes met zich mee. Purasana helpt met PuraWomen vrouwen in de menopauze om eventuele klachten te verlichten. Salie zorgt voor extra comfort, terwijl wilde yam ongemakkelijk zweten en een eventuele rusteloosheid verhelpt. Tijdens de menopauze heeft je hormonale balans een extra duwtje in de rug nodig, het toegevoegde vitamine B6 zorgt hiervoor. De botten worden bovendien extra ondersteunt door maca, calcium en vitamine D.

    Maar ook mannen kunnen tijdens het verouderingsproces extra voedingstoffen gebruiken. Het PuraMen-supplement van Purasana ondersteunt het mannelijk urogenitaal stelsel dankzij een unieke formule op basis van pompoenzaad die vooral de prostaat, blaas en het urinair comfort bevordert. Vitamine B6 helpt met de hormoonbalans terwijl zink de vruchtbaarheid en het testosterongehalte beïnvloedt. Afgewerkt met zaagpalm, brandnetel en lijnzaad draagt Purasana bij aan gezonde urinewegen voor de mannelijke 45-plusser.

    Nutraceuticals van Purasana

    Ondersteun je gezondheid met de nieuwe nutraceuticals* van Purasana. Met een aanbevolen inname van één tablet per dag zijn de zeven compacte doosjes een volledige maandvoorraad. Na een uitvoerig marktonderzoek koos Purasana voor een selectie wetenschappelijk onderbouwde producten en ingrediënten, het resultaat is een reeks van supplementen die vanuit het Vision Healthcare werden opgebouwd: een overkoepelende organisatie van Europese zelfzorgmerken. Alle formules voldoen dus aan vooropgestelde richtlijnen. PuraFlex, PuraSleep en PuraWomen zijn vegetarisch, de overige vier zijn volledig vegan.

     

     









    13-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De toekomst van cruisen

    de cruisedivisie van MSC Group en Chantiers De l'Atlantique leveren het meest energie-efficiënte cruisesschipontwerp ooit met MSC Euribia

    • De opleveringsceremonie van MSC Cruises' nieuwste vlaggenschip MSC Euribia vond plaats in Chantiers de l'Atlantique in Saint-Nazaire, Frankrijk.

    • De ingebruikname van MSC Euribia is een nieuwe belangrijke stap van de cruisedivisie op weg naar decarbonisatie, met de eerste netto nul reis ooit voor een cruiseschip.

    • Het schip beschikt over een reeks technologieën en oplossingen die de impact op de lucht en het mariene milieu minimaliseren, waaronder de nieuwste geavanceerde water- en afvalverwerkingsfaciliteiten.

    • De muntceremonie vond eveneens plaats voor het derde LNG-aangedreven schip van MSC Cruises en het tweede World Class schip, MSC World America. Dit wordt de volgende mijlpaal van de cruisedivisie op weg naar netto nul uitstoot van broeikasgassen tegen 2050.

    De cruisedivisie van MSC Group en Chantiers de l'Atlantique vierden de oplevering van MSC Euribia voor MSC Cruises, een schip met het meest energie-efficiënte cruiseschip design ooit. De oplevering is opnieuw een belangrijke stap op weg naar het koolstofvrij maken van de vloot van de cruisedivisie en is en toont aan hoe de toekomst van cruisen eruit zal zien.

    MSC Euribia is de laatste evolutie van de populaire Meraviglia-klasse en het tweede schip voor MSC Cruises dat wordt aangedreven door LNG, de schoonste en meest efficiënte brandstof die momenteel op commerciële schaal beschikbaar is. Aan boord beschikt ze over een reeks van best-in-class milieutechnologieën, waaronder geavanceerde systemen voor afvalwaterbehandeling en afvalverwerking. Het schip is eveneens ontworpen met het oog op de toekomst, zodat toekomstige innovaties op het gebied van duurzaamheid, zoals koolstofneutrale synthetische en andere alternatieve brandstoffen, gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd zodra deze op schaal beschikbaar zijn.

    MSC Euribia is de Toekomst van Cruisen vandaag

    MSC Euribia betekent een sprong voorwaarts ten opzichte van de vorige schepen in haar klasse die voor de cruisedivisie van MSC Group werden gebouwd. Ze levert nog meer efficiëntie en zal naar verwachting het best presterende cruiseschip ter wereld worden, dat beter presteert dan de nieuwste IMO Energy Efficiency Design Index-vereisten. Tijdens de vaart stoot het schip tot 19% minder broeikasgassen per passagier per dag uit dan haar zusterschepen die conventionele scheepsbrandstoffen gebruiken. Dit komt neer op 44% minder broeikasgasemissies (GHG) per passagier per dag dan schepen die slechts 10 jaar geleden werden gebouwd.

    Gebouwd voor de Toekomst - state of the art milieutechnologie en design

    MSC Euribia is gebouwd voor de toekomst. Hoewel het schip kan worden aangedreven met vloeibaar aardgas (LNG), is het scheepsontwerp geschikt voor de huidige drop-in hernieuwbare brandstoffen en retrofits waarmee de schepen van MSC hernieuwbare brandstoffen kunnen gebruiken die nu nog niet beschikbaar zijn, zoals groene methanol.

    MSC Euribia beschikt over de nieuwste geavanceerde water- en afvalverwerkingsfaciliteiten om de zeeën wereldwijd te helpen redden.  Het afvalwater wordt behandeld met een zeer hoge kwaliteit die beter is dan vele gemeentelijke afvalwaterbehandelingssystemen aan wal wereldwijd. De technologie voldoet aan de strengste internationale IMO-standaarden - waaronder de zogenaamde Baltische standaard.

    MSC Euribia's reis naar netto nul uitstoot van broeikasgassen

    MSC Euribia zal voor het eerst in de sector een reis met netto nul uitstoot van broeikasgassen maken. Het nieuw gebouwde schip, het 22e schip in de vloot van MSC Cruises, zal van Saint-Nazaire in Frankrijk naar Copenhagen in Denemarken varen en een netto nul uitstoot van broeikasgassen (GHG) bereiken om aan te tonen dat netto nul cruisen vandaag de dag mogelijk is.

    De netto nul reis zal gebruik maken van bio-LNG via een massabalanssysteem, de meest kosteneffectieve en milieuefficiënte methode om de voordelen van hernieuwbaar biogas te benutten.  De volledige bevoorradingsketen zal volledig in overeenstemming zijn met de EU-richtlijn inzake hernieuwbare energie (RED II) en elke afzonderlijke partij van het totale bio-LNG is gecertificeerd door de International Sustainability & Carbon Certification (ISCC). De cruisedivisie van MSC Group streeft naar een broeikasgasemissie van netto nul in 2050. De emissie-intensiteit van haar scheepsactiviteiten is sinds 2008 met 33,5% gedaald en we zullen een reductie van 40% bereiken, vroeger dan de doelstelling van de IMO voor 2030.

    MSC werkt samen met brandstofleveranciers en andere partijen aan de inzet van drop-in duurzame brandstoffen zoals geavanceerde biobrandstoffen en biogas. In de toekomst zal groene methanol waarschijnlijk bijdragen aan onze decarbonisatie, net als synthetische e-brandstoffen zoals groene waterstof en eLNG. De nadruk ligt op de ontwikkeling van schaalbare oplossingen die universeel kunnen worden gebruikt.

    De Muntceremonie voor MSC World America

     

    De muntceremonie voor het derde LNG-aangedreven schip in de vloot van MSC Cruises en het eerste in de VS, MSC World America, vond vandaag ook plaats als een verdere stap naar een wereld waar technologie en innovatie elkaar ontmoeten voor een duurzamere cruise-ervaring. Het nieuwe schip, dat in 2025 klaar moet zijn, zal veel van de milieu-innovaties van MSC Euribia bieden, maar met extra innovaties zoals de baanbrekende technologie om de methaanslip van LNG tijdens de vaart vrijwel te elimineren. De twee peetmoeders voor deze traditionele ceremonie waren Silvia Turbia van MSC Cruise Divisions en Séverine Blandin van Chantiers de l'Atlantique.





    12-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Checklist autohuur
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De checklist voor zorgeloze autohuur: van reserveren tot inleveren

     

    5 handige tips van autohuurexpert Sunny Cars

    Voor wie tijdens zijn vakantie graag op eigen tempo de leukste plekjes ontdekt, garandeert een huurauto die ultieme vrijheid. Om ervoor te zorgen dat je autohuur ook deze zomer helemaal zorgeloos verloopt, deelt autohuurexpert Sunny Cars de ultieme checklist zodat je met een gerust gevoel de baan op kunt. Door de grote vraag naar huurauto’s op populaire vakantiebestemmingen blijft vroeg boeken uiteraard een van de voornaamste tips, net als een all-in verzekering die bij Sunny Cars standaard inbegrepen is. Daarnaast zijn er ook bij het reserveren en ophalen van je huurauto een heleboel handige tips die je tijd, geld of onnodige zorgen kunnen besparen. Van de pincode kennen van je creditcard tot de 24-uursregel in je voordeel benutten.

    1. Bepaal de bestuurders en zorg voor een creditcard op naam

    Om een auto te huren is een creditcard op naam van de hoofdbestuurder vereist om de waarborg te voldoen. Zorg dus dat de bestedingslimiet indien nodig is aangepast én dat je je pincode van je kredietkaart kent. Wil je toch je auto zonder creditcard huren? Check dan bij de boeking of je op jouw bestemming gebruik kunt maken van de Geen Waarborg service van Sunny Cars. Voordat je een auto huurt, is het ook belangrijk om te weten wie er gaat rijden. Als je een jonge chauffeur bent of ouder dan 65, kijk je best na of er een leeftijdsgrens geldt. Meestal is het zo dat bestuurders minstens 21 jaar oud moeten zijn en minimaal een jaar hun rijbewijs moeten hebben. Soms is die minimumleeftijd 25 jaar. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen die wil rijden op het huurcontract staat, want wie er niet op staat, is niet verzekerd. Zorg ook dat alle bestuurders een geldig identiteitsbewijs mee hebben en kijk na of er een internationaal rijbewijs vereist is op je vakantiebestemming.

    2. Stippel je route goed uit

    Het is ook handig om vooraf een goed idee te hebben van hoe lang je de auto precies nodig hebt en welke route je tijdens je vakantie wilt afleggen. Zo kun je heel wat besparen. Bij autohuur geldt namelijk de 24-uursregel (bv. start je huur op zaterdag om 10u00, dan is één huurdag tot de volgende dag om 10u00). Zelfs als je de auto dus maar twee uurtjes langer wil gebruiken, betaal je een volledige huurdag. Stippel je route daarom goed uit, zodat je het maximale uit je autohuur kunt halen. Kies ook voor een ophaalpunt dat jou het makkelijkst uitkomt. Of dat nu de luchthaven, een locatie in de stad of een treinstation is. Daarnaast is het in veel gevallen mogelijk om je huurauto op een andere plek in te leveren dan waar je hem hebt opgehaald. One-way autohuur is dan ook ideaal voor een roadtrip. Ben je van plan om tijdens je vakantie meerdere landen te doorkruisen? Controleer dan bij de reservering van je wagen of grensoverschrijding mogelijk is en zorg ervoor dat je dit meteen aanvraagt.

    3. Kies de juiste auto

    Dubbelcheck bij de reservatie van je huurauto of je de juiste auto kiest. Hou daarbij rekening met het aantal personen dat meerijdt. Zorg dat iedereen comfortabel kan zitten en dat alle bagage in de kofferruimte past. Het zou zonde zijn als je er pas op je bestemming achter komt dat de auto te klein is. Bovendien is het belangrijk dat je een auto kiest die geschikt is voor het traject dat je gaat rijden. Als je bijvoorbeeld richting bergachtig gebied trekt, kies je beter voor een grotere auto met een zwaardere motor, dan wanneer je in een stad zou rijden.

    4. Maak het jezelf makkelijk met extra services en accessoires

    Wil je graag de wachtrij overslaan of heb je nood aan accessoires zoals een gps of kinderzitje, dan kan je die alvast aanvragen bij de reservering van je wagen. Zo is het in het hoogseizoen soms behoorlijk druk aan de autohuurbalie waardoor de wachtrijen extra lang kunnen zijn. Wil je zo snel mogelijk geholpen worden? Kies dan voor de Fastlane service van Sunny Cars zodat je de wachtrij mag overslaan en snel aan de beurt bent. Ook de accessoires die je vooraf al reserveerde, liggen klaar bij de balie. Zo kun je nog sneller je vakantie tegemoet rijden. Verder breng je best zelf een AUX-kabel en telefoonhouder mee als je graag muziek luistert of de gps van je smartphone wil gebruiken. Benieuwd naar andere handige services? Neem dan een kijkje op de website van Sunny Cars.

    5. Let op de verkeersregels in het buitenland en check of ze er links rijden

    Ga je naar een bestemming als het Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland, Thailand of Zuid-Afrika? Weet dan dat ze hier links rijden. Dit kan soms voor een extra dosis stress zorgen. Boek je een automaat dan kan je je volop focussen op het links rijden. Rijd je toch liever handgeschakeld? Doe dan misschien een paar oefenrondjes op de parking alvorens de openbare weg op te gaan. Zorg er tot slot voor dat je op voorhand de verkeersregels van je vakantiebestemming kent. Op die manier kun je onaangename boetes en de administratiekosten voor de verwerking van die boetes vermijden. Zo maak je je vakantie niet onnodig duur. Sunny Cars verzamelde alvast de opvallendste verkeersregels in populaire roadtriplanden zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens je vakantie.

    Voor meer autohuurtips kun je terecht op de Sunny Blog.

     

    12-06-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!