Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    05-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marcolin en Skechers

    VERLENGEN HUN EYEWEAR LICENSING OVEREENKOMST TOT 2024

     

    Marcolin en Skechers USA Inc., The Comfort Technology Company™, kondigen de hernieuwing van hun licentieovereenkomst voor het ontwerpen, produceren en de wereldwijde distributie van Skechers zonnebrillen, optische brillen en kinderbrillen aan. Het partnerschap is verlengd tot 31 december 2024.

    De collectie heeft een groot aanbod van monturen voor kinderen en volwassenen, met iconische elementen en bovendien schitterende prints en patronen, felle kleuren en comfortabele sport designs.

    Skechers Eyewear is beschikbaar in de geautoriseerde commerciële verdelers en in de geselecteerde opticiens. De zonnebrillen worden verkocht in onafhankelijke verdelers en departement winkels en ook in Skechers retail winkels in heel USA en in de rest van de wereld.

    Marcolin is een mondiaal toonaangevend bedrijf in de brillenindustrie, opgericht in 1961 in het hart van het Veneto district. Het onderscheidt zich door het unieke vermogen om vakmanschap te combineren met geavanceerde technologie en door het voortdurende streven naar uitmuntendheid en innovatie. De portefeuille omvat de huismerken Web, Marcolin en Viva en de gelicentieerde merken Tom Ford, Guess, adidas Sport, adidas Originals, Bally, Moncler, Max Mara, Sportmax, Ermenegildo Zegna, Longines, OMEGA, GCDS, Barton Perreira, Tod's, Emilio Pucci, BMW, Swarovski, Dsquared2, MAX&Co., Diesel, Covergirl, Kenneth Cole, Timberland, GANT, HarleyDavidson, Marciano, Skechers en Candie's. Via haar eigen directe netwerk en wereldwijde partners distribueert Marcolin haar producten in meer dan 125 landen. www.marcolin.com

    Skechers, The Comfort Technology Company gevestigd in Southern California, ontwerpt, ontwikkeld en brengt een groot aanbod van lifestyle en performance schoenen, kledij en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen op de markt . The Company’s collecties zijn beschikbaar in de United States en in meer dan 170 landen en grondgebieden in departement en speciaalzaken, en direct voor klanten in 4,170 Company- en derde partij winkels en op e-commerce websites. The Company beheert zijn internationale zaken door een globaal netwerk van verdelers, en joint venture partners in Azië, Israël, Mexico, en volledige dochterondernemingen in Canada, Japan, India, Europa en Latijns-Amerika. Voor meer informatie gelieve about.skechers.com te raadplegen en volg ons op Facebook, Instagram, Twitter, en TikTok.





    05-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het perfecte cadeau voor onder de kerstboom

    de Vakantiecheque

     

    Schenk je geliefde(n) een bijzonder verblijf in Vlaanderen Vakantieland

    Met december voor de deur, kunnen we nu echt beginnen aftellen naar kerst. En wie kerst zegt, zegt cadeautjes… Logeren in Vlaanderen vzw zorgt ervoor dat het dit jaar geen stressvolle race tegen de klok hoeft te zijn. Verwen je geliefde(n) met een vakantiecheque van Logeren in Vlaanderen vzw en trakteer op een tripje in Vlaanderen Vakantieland. De cadeaucheque is online te verkrijgen via devakantiecheque.be en is het ideale cadeau voor onder de kerstboom. Want nu we geproefd hebben hoeveel moois er te ontdekken valt, smaakt een verblijf in Vlaanderen naar meer in 2022. Met de vakantiecheque kan je terecht bij meer dan 1.300 logies in heel Vlaanderen voor een verblijf van een nacht, weekend, midweek of zelfs langer. Of je nu zin hebt in een romantisch weekendje weg, een actieve wandel- of fietsvakantie of een gezellige trip met het hele gezin, de bijzondere logies van Vlaanderen Vakantieland zitten #volvanverhalen die je graag cadeau geeft. Of krijgt.

    Een Vakantiecheque voor elk budget (en moment)

    De Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque is het ideale geschenk om nieuwe herinneringen te maken in Vlaanderen Vakantieland. Lastminute kerstshopper? Geen probleem. Via het print-on-demand-systeem druk je de cheque zelf af, op eender welk moment. Voor de waarde van de Vakantiecheque kun je kiezen uit één of meerdere cheques van € 35, € 50 of € 100. Na de betaling ontvang je de downloadbare Vakantiecheque meteen in je mailbox. Die kun je vervolgens op je eigen manier inpakken. Wat dacht je van een bedje van papier, een party-euh-logies-popper of een verrassende kerstbal? Of bestel er ineens het nieuwe logiesboek Vlaanderen Vakantieland 2022 bij. Hou je het liever digitaal, dan kun je de cheque natuurlijk ook als verrassing doormailen naar de gelukkige. De vakantiecheque is 18 maanden geldig en is inwisselbaar bij alle logies die je vindt op de website van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.

    Een Vakantiecheque voor ieder(s) vakantieverhaal

    Met de logeren in Vlaanderen Vakantiecheque van Vlaanderen Vakantieland schrijft iedereen zijn eigen vakantieverhaal. Wil je nieuwe herinneringen maken met je familie of vrienden, dan vind je op de website van Logeren in Vlaanderen Vakantieland vakantiewoningen in alle vormen en maten. Je kunt zelfs kiezen voor een verblijf op een boerderij of een kasteel. Leuke verhalen verzekerd! Wie liever een vleugje romantiek wilt of even helemaal tot rust wil komen tijdens een wellnessweekendje kan terecht in één van de charmante B&B’s of dromerige hotels. Ook voor avonturiers en actievelingen heeft Logeren in Vlaanderen Vakantieland een aantal bijzondere plekjes in petto in de buurt van de mooiste wandel- en fietsroutes. Kies bijvoorbeeld eens voor een verblijf op een camping. Of jouw verhaal zich nu afspeelt op het platteland, in het bos, aan de kust of in de stad, er is voor ieder wat wils.

    Praktisch: De cheque is beschikbaar voor €35, €50 en €100. - Gemakkelijk betalen met Bancontact/Maestro, iDeal, Mastercard of VISA. - Houd rekening met een administratiekost van €3 incl. btw. - Bestellen doe je op: devakantiecheque.be

    De cheque print je zelf en kan je origineel verpakken dankzij deze DIY-ideeën: https://www.logereninvlaanderenvakantieland.be/nl/logeertips/diy-verpakkingen-voor-de-vakantiecheque/129/

     







    04-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Attivi Puri

    DOELGERICHTE OPLOSSINGEN VOOR DE HUID - DIRECTE EN ZICHTBARE RESULTATEN

    Attivi Puri van Collistar is een complete productlijn van doelgerichte en effectieve gezichtsbehandelingen. Een paar specifieke ingrediënten geven de huid precies dat wat ze nodig heeft. De producten kunnen prima los van elkaar of samen gebruikt worden, afhankelijk van onze behoeften. De producten vormen op maat gemaakte routines die aan te passen zijn op de behoeften van onze huid, die (net als wij) veranderen naarmate het seizoen, het klimaat of het moment van de dag. Het resultaat? Een mooie, gezonde en stralende huid die ons goed laat voelen. We blijven onszelf, op elk moment.

    De verschillende formules

    1. HYALURONZUUR : HYDRATEREND EN LIFTEND

    Net als de rest van ons lichaam, heeft onze huid een dagelijkse hoeveelheid water nodig om gezond, gehydrateerd, glad, volumineus, glanzend en mooi te blijven. Één van de belangrijkste natuurlijke moleculen die essentieel zijn voor de hydratatie van de huid is hyaluronzuur, met een chemische structuur die ervoor zorgt dat het tot wel 1.000 keer zijn eigen gewicht in water kan vasthouden. Hyaluronzuur is dan ook van vitaal belang om de huid zacht, gehydrateerd en elastisch te houden.

    Hyaluronzuur + Polyglutaminezuur

    HYDRATEREND EN LIFTEND :             Resultaten: de huid wordt intens en constant gehydrateerd waardoor ze zachter, gladder, sterker en elastisch is. - Doelgroep: geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid. - Hoe te gebruiken: ‘s ochtends en ‘s avonds met licht masserende bewegingen aanbrengen op gezicht en hals. De formule is vrij van siliconen, alcohol, kleurstoffen, parfum en ingrediënten van dierlijke oorsprong.

    Hyaluronzuur + Ceramiden Aquagel

    HYDRATEREND EN LIFTEND :             Resultaten: de huid wordt direct gevoed, beschermd en versterkt. -           Textuur: fris, comfortabel en snelle opname door de huid. - Doelgroep: geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid. Met name aanbevolen voor de normale tot de gemengde huid. De formule is vrij van siliconen, alcohol, kleurstoffen en  ingrediënten van dierlijke oorsprong.

    2. COLLAGEEN

    ANTI-RIMPEL EN VERSTEVIGEND

    Collageen is het voornaamste structurele bestanddeel van huidweefsels en het meest voorkomende eiwit in het lichaam. Om het ontstaan van rimpels en een verslapte huid te voorkomen, dient collageen vanaf de buitenkant aangeleverd te worden.

    Collageen + Glycogeen

    ANTI-RIMPEL EN VERSTEVIGEND : Resultaten: de huid ziet er egaler en steviger uit, zelfs na de eerste paar keer aanbrengen. Bij regelmatig en continu gebruik wordt de huid nog steviger, elastischer, sterker en veerkrachtiger. - Doelgroep: geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid. - Hoe te gebruiken: ‘s ochtends en ‘s avonds met licht masserende bewegingen aanbrengen op gezicht en hals. De formule is vrij van siliconen, alcohol, kleurstoffen, en ingrediënten van dierlijke oorsprong.

    Collagen Cream Balm + Malachite

    ANTI-RIMPEL EN VERSTEVIGEND : Resultaten: de huid wordt diepgaand gevoed en is compact en stevig. -          Textuur: licht, omhullend en eenvoudige opname door de huid.-   Doelgroep: geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid. Met name aanbevolen voor de normale tot droge huid. - Hoe te gebruiken: ‘s ochtends en ‘s avonds met licht masserende bewegingen aanbrengen op gezicht en hals. De formule is vrij van siliconen, alcohol, kleurstoffen, ingrediënten van dierlijke oorsprong.

    Attivi Puri: een oplossing voor elke behoefte

    De Attivi Puri-productlijn bevat niet alleen hyaluronzuur en collageen maar ook producten op basis van vitamine C en glycolzuur, in optimale concentraties die garant staan voor optimale doeltreffendheid, doelgerichte werking en uitzonderlijke veiligheid.

     

     

     







    03-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterwonderland Kroatiƫ
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De gezelligste tijd van het jaar staat weer voor de deur. De kerstnummers zijn volop te horen en de versiering mag weer van zolder gehaald worden. Ook Kroatië transformeert in een winterwonderland waar van alles te beleven is. Door het hele land zijn er gezellige evenementen, van een chocoladefestival tot kleurrijke kerstmarkten. Merry Christmas!

    Advent aan zee in Opatija : Van 26 november 2021 tot en met 9 januari 2022 verlichten vele duizenden lampjes de prachtige kustplaats Opatija, in het noorden van Kroatië. In de sfeervol versierde straten en pleinen hangt de heerlijke geur van glühwein en warme chocolademelk. Op de boulevard Slatina is er een kerstmarkt, waar je de mooiste kerstcadeautjes vindt en smakelijke lokale specialiteiten proeft. Chocoladeliefhebbers kunnen hun geluk niet op tijdens het Chocolade Festival, dat van 3 tot en met 5 december plaatsvindt. Het decor van de 15e editie van dit smakelijke festival is de statige Chyrstal Hall in Hotel Kvarner, het oudste hotel van Kroatië. Tijdens dit festival eet je niet alleen de lekkerste chocolade van ambachtelijke chocolatiers, maar kun je ook interessante workshops en lezingen over chocolade volgen.

    Magisch Zagreb

    Van 1 december 2021 tot en met 6 januari 2022 geniet je in Zagreb van een magische kerstsfeer. Op het Trg bana Jelačića plein zijn er vele voorstellingen voor kinderen en allerlei culturele evenementen. In de omliggende straten struin je over de traditionele kerstmarkt, die al drie keer uitgeroepen is tot Leukste Kerstmarkt van Europa. Probeer traditionele winterse specialiteiten, zoals 'krpice sa zeljem' (een pastagerecht met zuurkool), appelbeignets of 'štrukli' (deegkussentjes met verse kaas) en geniet ondertussen van de vrolijke muziek bij het muziekpaviljoen op Zrinjevac. In het stadsdeel Kaptol bewonder je levende kerststallen. Op zo’n 50 kilometer van Zagreb ligt het magische Salajland. Dit is een privétuin van 10 hectare die de familie Salaj versierd heeft met ruim 5 miljoen lichtjes.

    Zonnig kerstsprookje in Split

    In de prachtige historische stad Split schijnt in december nog de zon. Hier geniet je van de prachtige klanken van het mandoline orkest of de gezellige avondconcerten op de Boulevard de Riva. Op de sfeervolle kerstmarkt vind je de mooiste kerstcadeaus voor familie en vrienden, van sieraden tot handgemaakte producten. Je eet je buikje rond met traditionele specialiteiten zoals 'bakalar' (stokvis) of 'fritule' (een soort kleine oliebollen).

    De meest recente informatie over hoe je veilig en verantwoord naar Kroatië reist is te vinden via https://croatia.hr/nl-NL/coronavirus-2019-ncov-q-and-a-.

     

    03-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sodastream innoveert

    nieuwe generatie bruiswatertoestellen

     

    Nieuwe technologie en nog betere gebruikservaring. Het lekkerste bruiswater maak je gewoon zelf. Daarom pakt SodaStream uit met maar liefst drie nieuwe bruiswatertoestellen met geavanceerde technologie, een stijlvol design en optimaal gebruiksgemak: ART, DUO en Terra. Met deze nieuwe generatie toestellen biedt SodaStream voor ieders smaak en stijl een passend apparaat.

    De moderne toestellen beantwoorden aan de hedendaagse behoeften op het vlak van design en gebruiksvriendelijkheid. ART is het eerste SodaStream-toestel met hendel – in ware retrostijl. Ook DUO, geschikt voor zowel glazen als plastic herbruikbare SodaStream-flessen, is een primeur. Terra, de opvolger van het best verkochte toestel Spirit, staat voor gebruikscomfort. De innovaties maken de overstap van wegwerpflessen naar een duurzame oplossing nog makkelijker.

    Gepatenteerde Cylinder Quick Connect-technologie: nieuwe roze koolzuurcilinder met slechts één klik in bruiswatertoestel

    De drie nieuwe modellen zijn voorzien van een handig, revolutionair Cylinder Quick Connect-systeem (CQC). Door deze wereldwijde innovatie van SodaStream wordt de nieuwe koolzuurcilinder, herkenbaar aan de roze kleur, met slechts één klik op het SodaStream-bruiswatertoestel aangesloten – zonder aanschroeven zoals de vertrouwde, blauwe cilinder. Zo kan je nog makkelijker en sneller van zelfgemaakt bruiswater genieten. Ook de roze cilinder is goed voor ca. 60 liter bruisend water en is beschikbaar bij de bekende SodaStream-verkooppunten.

    "Bij SodaStream zijn we altijd op zoek naar manieren om te innoveren en de gebruikservaring van onze toestellen te verbeteren”, aldus Johan Schepers, General Manager SodaStream Benelux. “Daarom zijn we bijzonder blij dat we de deze nieuwe generatie bruiswatertoestellen kunnen aanbieden. Zij maken het de consument nóg makkelijker om afval van plastic wegwerpflessen te vermijden."

    www.sodastream.be

     

     





    02-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omarmend organisch

    de sofa als centraal rustpunt

     

    Organische vormen wisten ons al meermaals te bekoren als inspiratiebron voor onze wooninrichting. We raakten verknocht aan alles wat ‘soft and tender’ is en laten de trend nog even onze interieurs bepalen. Juntoo belooft ook deze winter zacht zitten en cosy cocoonen met haar nieuwe Tubo sofa. Niet alleen de vorm, maar ook de mogelijke materialen en kleuren maken van de sofa een persoonlijke centrale rustplek waar iedereen comfortabel in kan uitblazen.

    Uit de losse pols

    In één zwierige en vloeiende beweging glooien organische vormen zich een weg in vrijwel ieder interieur. Bij de nieuwe Tubo zetel vloeien de ronde vormen van het zitvlak zo samen met de afgeronde rug- en armleuning, waardoor beide in elkaar lijken over te lopen. Je ploft er op die manier zachtjes in neer en glijdt stil weg in de omarmende, luxueuze rondingen.

    Dankbaar aaibaar

     Velvet, bouclé, teddy... Hoe zachter, hoe liever we het hebben. Thuiskomen betekent dan ook lekker knus achterover kunnen leunen in stoffen die je warmte bieden. De Tubo sofa geeft je een uitgebreide keuze van maar liefst 49 stoffen en 13 lederlooks, zodat je de bekleding volledig naar eigen smaak kan samenstellen.

    Het rustpunt : Doezelen en indommelen, op je eentje of samen met je loved ones. De Tubo biedt een rustplek voor iedereen. Niet alleen het materiaal en de kleur zijn naar wens in te vullen, ook de verschillende losse zetel-elementen matchen doe je zelf. Met 10 zetelelementen goed voor eindeloos veel opstellingen weet jij jouw eigen plekje in de woonkamer persoonlijk neer te poten.

    Een volledig glooiend interieur: Vervolledig je interieur met andere meubelstukken met even organische silhouetten. De Veneto fauteuil past met haar afgeronde hoeken helemaal in het plaatje. Ook voor de bekleding kan je kiezen uit een brede waaier aan stoffen en kleuren.

    Juntoo is een Belgische meubel- en interieurspecialist met 16 showrooms en webshop. De retailer is een onderdeel van Beliving, waar ook Overstock Garden en Exterioo tuinmeubelen deel van uitmaken. Juntoo heeft als missie om kwalitatieve designmeubelen tegen een sterke prijs uit eigen magazijn naar elk gezin te brengen, zowel in België als internationaal. Een eigen designstudio en nauwe samenwerking met internationale fabrikanten zorgen voor hedendaagse en moduleerbare ontwerpen van zitbanken, tafels, stoelen, tapijten, kasten, verlichting en woonaccessoires. www.juntoo.be







    02-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is weer zover, telewerken is de norm

    Vlamingen pakken hun (laptop)koffer om te telewerken aan de Costa Blanca. Nu telewerken opnieuw verplicht is, pakken heel wat Vlamingen hun (laptop)koffer om onder de Spaanse zon hun job uit te oefenen. Dat stelt vastgoedorganisatie Provia vast. “Naar redenen is het niet lang zoeken: je staat hier in een wip, komt terecht in een bruisende omgeving met 300 dagen zon per jaar én het leven is een stuk goedkoper dan in België.”

    Als corona ons één ding heeft geleerd, dan is het wel dat veel mensen hun job van eender waar kunnen uitoefenen. Dat hoeft dus geen geïmproviseerd hoekje in huis te zijn, maar kan evengoed het terras van een villa in het zuiden zijn. Sinds de herinvoering van de thuiswerkplicht eerder deze week namen dan ook heel wat Vlamingen het vliegtuig richting Costa Blanca om daar in aangenamere omstandigheden te werken.

    “Die trend is begonnen tijdens de eerste lockdown en is sindsdien niet meer verdwenen. We horen van verschillende projectontwikkelaars die bij ons zijn aangesloten dat hun klanten steeds vaker vragen om in de bouwplannen een werkruimte op te nemen. Zo kunnen ze in hun appartement of villa in alle comfort werken. Voor wie wat rendement wil halen uit zijn investering is zo’n thuiswerkplek een extra troef om uit te spelen bij de verhuur”, klinkt het bij vastgoedorganisatie Provia.

    Het klimaat is een belangrijke reden waarom telewerkers voor de Costa Blanca kiezen. “Tijdens de wintermaanden zakt de gemiddelde temperatuur overdag niet onder de 15 graden. Op sommige dagen wordt het warmer dan 20 graden en als de zon schijnt, ligt de gevoelstemperatuur nog hoger. Maar ook de bereikbaarheid speelt een grote rol. Vanuit elke Belgische luchthaven en zelfs vanuit Eindhoven, Maastricht en Düsseldorf heb je dagelijks een enorm vliegaanbod om uit te kiezen. Met een vluchtduur van nauwelijks meer dan twee uur sta je hier in een wip. En van files is geen sprake.”

    In tegenstelling tot andere regio’s kom je in de Costa Blanca in een levendige omgeving terecht. “Er zijn hier zoveel tweede verblijvers dat alles het hele jaar door open is: cafés, restaurants, winkels. Die zijn bovendien een pak goedkoper dan in België. Het is niet uitzonderlijk dat je rekening de helft lager ligt. Ook energie en andere vaste kosten zijn minder duur aan de Costa Blanca. Als je alles op een rijtje zet, verbaast het niet waarom de Vlaming telewerkt in het zuiden.”

    4 tips voor telewerkers aan de Costa Blanca: 1. Kies voor een provider die een snelle, vlotte internetverbinding garandeert - 2. Zoek een formule op jouw maat. Bij sommige abonnementen hoef je alleen te betalen op de dagen dat je van het internet gebruik maakt. Daarbuiten wordt de connectie verbroken - 3. Werk niet aan de eettafel, maar richt elders een plekje in. In de woonkamer of in een aparte ruimte - 4. Stel een dagplanning op met tijd voor ontspanning

    PROVIA, opgericht op 4 november 1981, is de vereniging van projectontwikkelaars en Abaco Advisers van de provincie Alicante. Het is een private vereniging zonder winstoogmerk, waarbij de meeste projectontwikkelaars van de provincie Alicante zijn aangesloten. Het hoofddoel van deze vereniging is de bedrijfsontwikkeling en groei van haar leden te bevorderen door hun zakelijke belangen te verdedigen en hen te vertegenwoordigen. De vereniging fungeert ook als communicatiekanaal en gesprekspartner voor de overheid en de samenleving in het algemeen. Daartoe beschikt Provia over een solide, moderne organisatiestructuur en de nodige managementkwaliteiten om aan de behoeften van haar leden te voldoen.

     

     

     

     

     

     

     

     







    01-12-2021 om 16:08 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belvilla introduceert unieke vakantiehuizen

    23 unieke adresjes voor een zalig verblijf

    Ieder mens is uniek, net zoals elk verhaal en elke vakantiewens. Daarom zet vakantiehuizenexpert Belvilla, onderdeel van de travel tech group OYO, een aantal unieke Europese vakantiehuizen in de kijker op een overzichtelijke, leuke webpagina. Elk vakantiehuis heeft een eigen interessant verhaal, dat is gedeeld door de hosts.

    Unieke huizen

    Stel je voor: je verblijft in een vakantiehuis dat helemaal opgaat in de prachtige Nederlandse duinen. Of in een woning waar je vanuit elke kamer en vanaf elk terras geniet van een betoverend uitzicht op de rivier. En hoe spannend zou het zijn om te slapen op een schip dat is omgetoverd tot een uniek familieverblijf… of in een boomhut waar je lekker kunt bubbelen in de boomtoppen? Wat dacht je nog van een koninklijke vakantie in een Belgisch kasteel? Of van een pak nieuwe vakantieherinneringen die je opdoet in een bunker uit WO II...

    Misschien wil je wel slapen als een nomade in een kleurrijke yurt of in een idyllische wind- of watermolen. Zelfs voor wie graag terug naar school gaat, heeft Belvilla een vakantiehuis dat bij je dromen past. Je voelt ook de vibes van een oud Frans treinstation. En in Italië cocoon je in een grot of een authentieke trullo. In Spanje lijkt het alsof je zwemt naar de rand van de wereld, en met je hoofd in de wolken verblijft. Ook voor wie van architectonische hoogstandjes houdt, zijn de bijzondere Belvilla-huizen het ontdekken waard.  Nog in de aanbieding: een uniek houten kuuroord in de heuvelachtige natuur van Duitsland. En een Oostenrijks vakantiehuis waar je hart langzamer van gaat kloppen…

    Unieke verhalen

    De verhalen achter deze vakantiewoningen lezen als een sprookje. Daarom laat Belvilla de mascottes Bella en Yoyo op je los. Zij vertellen je alles over deze prachtige en unieke vakantiehuizen. En ze zetten een aantal zeer ongewone opties in de kijker! Op zoek naar 23 ideeën voor een onvergetelijke vakantie?

    Unieke gastheren & -vrouwen        

    Zo uniek als de huizen zijn, zo uniek zijn ook de gastheren en -vrouwen. Bij Belvilla sta je in persoonlijk contact met de huiseigenaren. Zo nemen de Unique Homes-verhuurders van Belvilla je mee op een boeiende reis door hun vakantiehuis.  Mevrouw Grandjean, eigenares van het Belgische ‘Vakantiehuis Insolite’, voert je zelfs terug naar WO II: “De benedenverdieping is een echte bunker die gebruikt werd door de fietsinfanterie. Je slaapt er op de bedden, uiteraard voorzien van nieuwe luxe matrassen, van de soldaten en kijkt door de oude kanongaten. Bovenop de bunker pronkt een nieuwe verdieping. Daar stap je binnen in een wereld boordevol luxe en comfort.”

    Dat er meer is dan de woningen alleen, merk je in Spanje. Daar verschuilt de hypermoderne villa Casa Leda zich in een opmerkelijk decor: “De meest geweldige troef van onze duurzame vakantiewoning? Het adembenemende uitzicht! In zowat elke kamer geniet je van een panorama op de berg El Montgó en op de zee. De ligging is werkelijk fantastisch. Met de auto plan je daguitstappen naar Dénia, Moraira, Calpe, Benidorm en Valencia. Dichterbij verken je het gezellige centrum van Xàbia.”

    En dan is er nog de onbeschrijfelijke sfeer. Zo slaap je in het Italiaanse Alberobello in de authentieke trullo van meneer en mevrouw Morosi: “Alberobello is magisch. Er is in de hele wereld maar één plaats als deze. Je slentert door pittoreske straatjes en bewondert de eeuwenoude trulli, met hun witte stenen gevels en kegelvormige architectuur. Onze trullo werd helemaal gerenoveerd. Toch is de typische charme van Alberobello hier nog duidelijk aanwezig. Je voelt je hier meteen thuis en proeft van een uniek, adembenemend landschap. In de buurt bezoek je enkele van de mooiste dorpen van Italië.”

    Momenteel stelt Belvilla 23 unieke vakantiewoningen voor al zal het hier niet bij blijven, het is hun sterke wens en doelstelling om nog meer unieke adresjes toe te voegen aan het huidige unieke aanbod van ‘Unique Homes.’ Voor meer informatie over de Unique Homes van Belvilla ga naar: nl.belvilla.be/uniekehuizen

     

     







    01-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diep de winter in met Mayerline

    De veelzijdige Deep Winter-collectie van Mayerline en Améline by Mayerline

    De Deep Winter-collectie van Belgisch modehuis Mayerline Brussels is er eentje om tegelijk in te cocoonen als om in uit te kijken naar de feestdagen. Voor elk wat wils dus. Heerlijk loungen in duurzame, comfortabele modestuks, een fikse urban winterwandeling met vriendinnen of eerder dromen over de komende Nieuwjaarsparty's? Met een kleurenpalet dat zich leent voor alles, kijken we reikhalzend uit naar de winter.

    Mayerline en tweede lijn Améline by Mayerline staan steeds voor comfort, elegantie en vrouwelijkheid in hoogwaardige stoffen, met een perfecte pasvorm. Het merk brengt tijdloze snits en interpretaties van de modetrends die op tal van manieren gecombineerd kunnen worden. Details maken de stukken absolute eyecatchers. Naast het gebruik van natuurlijke materialen, legt Mayerline ook een grote focus op duurzaamheid.

    Wijnrood - voor een avondje uit én een avondje thuis

    Ton sur ton bordeau leent zich perfect voor de ideale feestlook. Kies bijvoorbeeld voor een veelzijdige plissérok, die je eindeloos kunt combineren - zo kom je met één basisstuk de hele feestperiode door. Zijn gure winterdagen liever je gedroomde moment om gezellig in de zetel door te brengen? Dan ben je met deze stukken comfy én gekleed genoeg om onverwachte gasten te ontvangen.

    Zwart - elegante home party of klaar voor de shopping spree

    Veelzijdig en eindeloos combineerbaar: deze elegante zwarte stuks. Met een little black dress van hoogwaardig katoen ben je meteen gekleed, maar een feestelijke blazer of delicate kimono toveren een doordeweekse look om tot party outfit.

    Lila - wollig warm en zijdezacht elegant

    De winter hoeft niet donker te zijn, met een vrolijke dosis pastel zorg je zelf voor een streepje zon. Modekleur lila heeft vele vormen bij Mayerline: monochroom als eyecatcher, subtiel in tricot of feestelijk verwerkt in een winterse bloemenprint.

    Camel - ultieme comfortkleur en fashion statement

    Teddy cool in warme, cozy items die smeken om een frisse wandeling of een terrasje in de winterzon. De kleur mag je als even basic zien als wit en zwart, want ze is even veelzijdig te combineren met allerlei tinten. Onze favoriet? De combo met groen, zwart en roze, zoals in de all-season midi-rok.

                   









    30-11-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kerststronken van FranƧoise

    Ook dit jaar hebben de teams van Les Tartes de Françoise stevig werk gemaakt om u een heerlijk assortiment feestelijke producten aan te bieden..

    De kerststronken:

    Te koop aan de prijs van 41 € (8 stukken) - 24 € (4 stukken) of 16 € (2 stukken). Deze zijn beschikbaar vanaf 1 december. Tartes de Françoise levert uitzonderlijk overal in België op 24, 25 en 31 december.

    Praliné Koffie : Crème au beurre met koffie, rolbiscuit en praliné van gegrilde hazelnoten. Krokante gepofte rijst.

    Pure chocolade vanille : Luchtige mousse van pure chocolade, een smeuïg hart van vanillebourbon, knapperige praliné, chocoladeglazuur. Cacaobiscuit.

    Framboos nougat : Onder een elegant frambozencoulis, een frambozenmousse en een blanc manger met amandelen en gekonfijte citroen. Het geheel berust op een vanille génoise en een croustillant van amandel en witte chocolade.

    Mango pasievrucht : Passievruchtenmousse, een luchtig hart van mangomousse, abrikozen-konfijt en mangoglazuur. Amandeldacquoise.

    NIEUWJAARSTAARTEN

    Te koop aan de prijs van 40 € (10 stukken), 22 € (6 stukken). Beschikbaar vanaf 29 december. Uitzonderlijke levering overal in België op 24, 25 en 31 december.

    Framboos lychee : Smeuïge Italiaanse meringue, framboos, lychee, rozenextract, slagroom. Amandeldacquoise.

    Pure chocolade vanille: Luchtige mousse van pure chocolade, een smeuïg hart van vanillebourbon, knapperige praliné, chocoladeglazuur. Cacaobiscuit.

    Het personeel doet er alles aan om u optimaal te bedienen met naleving van alle gezondheidsregels die u beschermen.  Informatie en online reserveringen via de site www.tartes.be.

     

     











    29-11-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Take Care, in wintermodus

    De nieuwe geur voor deze winter zal u opwarmen

    SPIRITUS: een hartverwarmende en harmonieuze geur met houttonen en een sprankel kerstvreugde. Eenmaal aangestoken wordt de sfeer knus, gezellig en vrolijk vredevol. SPIRITUS, daar wordt een mens blij en opgeruimd van, u zult het zien.

    Extra leuk met Take Care:

    THE REFILL ⦗bijvullen⦘ : Geef een tweede leven aan uw favoriete potjes door de was te laten bijvullen. Om het duurzaam te houden biedt TAKE CARE u een refill naar keuze aan (met of zonder geur)

    pssst : U vindt het assortiment op www.takecare-candle.com. Zowel de was als de essentiële oliën die Take Care gebruikt zijn 100% natuurlijk en gecertificeerd met Eco Garantie.

     







    29-11-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!