Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    19-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Biologische must-haves

    5 biologische must-haves volgens Biobey voor de ecologische zonneklopper

     

    Belgische webshop met uitsluitend 'groene' schoonheidsproducten

    De Belgische webshop Biobey maakt het eenvoudig om voor 100% biologische beautyproducten te kiezen. In hun webwinkel bieden de zussen Amelia en Marha zorgvuldig geselecteerde en ecologisch verantwoorde verzorgingsproducten aan, én zijn ze glashelder over ingrediënten, productieproces en keurmerken. Bij elk product staat vermeld of het vegan is en vrij van gluten, parabenen of synthetische parfums. Transparant communiceren over de samenstelling van de producten is volgens Biobey de beste manier om ‘greenwashing’ aan te pakken. Hieronder vind je de top 5 van beautyproducten op Biobey die deze zomer niet in je ecologische toilettas mogen ontbreken!

    Amelia en Marha hebben Biobey opgericht omdat ze merkten hoe lastig het is om zeker te weten dat de ingrediëntenlabels kloppen. Het is niet altijd makkelijk om schadelijke producten te vermijden omwille van de vele certificaten en labels die er op de markt zijn. Biobey zoekt naar biologische vervangers voor ingrediënten op basis van de ingrediëntentabel. Zoals grondstoffen afkomstig van biologische landbouw bijvoorbeeld, die niet alleen veel duurzamer zijn, maar die ook in Europa beschikbaar zijn. De volgende stap van de ondernemers is om ook de levering van de producten volledig ecologisch te maken.

    Amelia: “Door objectieve en duidelijke informatie, en totale transparantie te verschaffen over de aangeboden producten, bindt Biobey de strijd aan tegen greenwashing. We hopen mensen bewuster te maken en zo een norm te zetten voor de producenten om het beter te doen.”

    Top 5 verzorgingsproducten voor bio beach babes (en baby’s)

    1. Deze herstellende crème is een natuurlijke verzachtende kamillecrème van het merk Argital. Ze is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de gevoelige of verbrande huid. De crème – bestaande uit natuurlijke kruidenextracten, biologische helende oliën en plantaardige eiwitten – herstelt de huid. Bovendien kalmeert de verzachtende en herstellende crème de huid die door brandwonden, uitslag en insectenbeten of zonnebaden beschadigd is. Herstellende Kamille crème – biologisch 50 ml (12,11 euro)

    2. De SPF 30-gezichtszonnecrème Naobay heeft een natuurlijke formule. De minerale filters vormen een dunne beschermlaag op het gezicht. Deze laag weerkaatst uv-stralen en beschermt zo de huid. De mineralen dringen niet in de huidlaag en hebben geen schadelijke invloed. Conventionele zonneproducten met synthetische filters zijn daarentegen gekend om hun negatieve gevolgen voor de huid en het lichaam. SPF 30 gezicht zonnecrème Naobay 50 ml (25 euro)

    3. Je huid zal je dankbaar zijn voor dit frisse, voedende sheet-masker na een dagje in de zon. Het Bioearth Vegan After sun sheet mask bevat biologische extracten van komkommer, pepermunt en hyaluronzuur en is vrij van minerale oliën, parabenen, microplastic, siliconen, alcohol en synthetisch parfum. Gemaakt van volledig biologisch afbreekbare cellulose en verpakt in gerecycleerd papier. After sun sheet mask – diep hydraterend 15 ml (5,95 euro)

    4. Deze vegan hittebeschermende haarspray op basis van biologische sapota-olie, saffraan, bruine algen en aloë vera-extracten beschermt het haar tegen hitte van styling producten en de zon. Daarnaast heeft het een voedende en verzorgende werking. Saffraan heeft net als bruine alg sterk antioxiderende eigenschappen. Bovendien is het een uitstekende stof voor diepe hydratatie. Spray het op het haar voor het drogen en het haar is weer glanzend, gevoed en zacht (én het ruikt heerlijk). Natuurlijke hittebeschermende haarspray 200 ml (12,90 euro)

    5. Een zonnige, elegante ecologische toilettas die groot genoeg is voor het bewaren van verzorgingsproducten, accessoires en beautyproducten. De duurzame toilettas is handgemaakt in België van gerecycleerd en ecologisch materiaal. Handig voor in de strandtas! Ecologische toilettas: (14,95 euro)

    Extra tip voor de allerkleinsten

    Deze natuurlijke spray baby & kind SPF50 bevat 100% natuurlijke ingrediënten en is vrij van parfum, chemische uv-filters (oxybenzone en octinoxate) en andere schadelijke chemische ingrediënten. De meeste zonnebrandcrèmes met chemische filters laten de huid niet ademen. Deze natuurlijke zonnebrandspray met minerale filters biedt een hoge bescherming tegen UVA/UVB-stralen en laat de huid ook ademen. Het handige spraypompje is ideaal voor baby’s en kinderen die niet graag ingesmeerd worden. Natuurlijke zonnebrand Spray Baby & Kind SPF 50+ 100ml (25,90 euro)

    Meer info en producten: www.biobey.be.

     

     

     

     





    19-06-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regent Seven Seas

    Regent Seven Seas Cruises® onthult ’s werelds langste cruise in haar 30-jarige geschiedenis

     

     

    De 2025 World Cruise vaart weg voor 150 nachten en bezoekt 25 landen en 97 aanleghavens. De ongeëvenaarde ervaring zal het beste laten zien van bestemmingen in Zuid-Amerika, het Stille Oceaangebied, Australië & Nieuw Zeeland, Azië, Alaska en meer . Regent Seven Seas Cruises®, ‘s werelds meest toonaangevende luxe cruiserederij, heeft haar langste World Cruise ooit onthuld. De cruise vertrekt op 7 januari 2025 en wordt gevaren met de stijlvolle en elegante Seven Seas Mariner®.

    Regent’s 2025 World Cruise – genaamd Away in Wonder – vertrekt vanuit Miami, Florida naar San Francisco, Californië en bezoekt ongelooflijke bestemmingen in Zuid-Amerika, het Stille Oceangebied, Australië & Nieuw-Zeeland, Azië en Alaska. Gasten zullen gedurende 150 dagen op 3 oceanen varen, 97 havens bezoeken in 25 landen op 5 continenten en in totaal zo’n 36,295 zeemijlen afleggen gedurende 5 maanden. Voor gasten die vinden dat 150 nachten niet genoeg is, is er de optie om een extra cruise van 18 nachten toe te voegen aan de 2025 World Cruise. Deze vaart naar de Mexicaanse Rivièra van San Francisco naar Miami, waarbij havens in Costa Rica, Colombia en meer worden bezocht. Dit allemaal samen met een volledige doortocht van het Panamakanaal.

    “We weten dat onze gasten op zoek zijn naar uitgebreide reizen in exotische bestemmingen, daarom zijn we ongelooflijk enthousiast om de langste World Cruise in onze 30-jarige geschiedenis te onthullen,” zei Jason Montague, President and Chief Executive Officer, Regent Seven Seas Cruises. “Gedurende 150 nachten zullen reizigers de hoogste normen van service en cuisine ervaren, plus genieten van een reeks luxe voorzieningen. Daarnaast zullen reizigers tijdens Away in Wonder zo ver naar het zuiden varen als Antarctica, zo ver naar het oosten varen als Azië en zo ver naar het noorden varen als Alaska – alles in één enkele, epische reis.”

    Exclusieve kustexcursies

    Regent heeft ongelooflijke ervaringen aan land samengesteld voor luxe reizigers om van te genieten. Van 395 inbegrepen kustexcursies tot 16 overnachtingen aan land die het ontdekken van fascinerende locaties mogelijke maken. Dit zijn onder andere Rio de Janeiro, Brazilië; Bora Bora, Frans-Polynesië; en Ho Chi Minh City, Vietnam. Bovendien biedt de route ook toegang tot 46 UNESCO Werelderfgoederen zoals Rapa Nui National Park in Hanga Roa op Paaseiland en het Sydney Opera House in Sydney, Australië. De cruise meert aan bij twee nieuwe havens voor Regent - het afgelegen Robinson Crusoe eiland voor de kust van Chili, en Muroran op het Japanse eiland Hokkaido – en zal ook een once-in-a-lifetime, 3-daagse panoramische cruise maken langs Antarctica.

    Pre-cruise gala

    Gasten trappen de 2025 World Cruise in stijl af na een pre-cruise gala, welke wordt gevolgd door drie events aan land. Dit is exclusief voor gasten aan boord van de 2025 World Cruise en brengt hen onder andere naar Buenos Aires, Argentinië; Auckland, Nieuw-Zeeland; en Bangkok, Thailand. 

    Exclusieve voorzieningen op de 2025 World Cruise van Regent zijn onder andere $ 550 tegoed aan boord per persoon, onbeperkte valet laundry inclusief stomerij en strijken, telefoontijd per suite, medische dienst aan boord, een herdenkingsgeschenk en nog veel meer. Uitzonderlijke persoonlijke service, restaurants met gastronomische specialiteiten, premium drankjes in prachtig ontworpen bars en lounges, spectaculair entertainment en onbeperkte WIFI behoren ook tot de voorzieningen voor de 2025 World Cruise gasten.

    Er is een 2025 World Cruise-video gemaakt om luxe reizigers te inspireren. Meer informatie is te vinden op RSSC.com/2025-World-Cruise. De prijzen voor de 150 nachten beginnen bij  € 77.209  per gast voor een Deluxe Veranda Suite, en  € 224,059 per gast voor een Master Suite. Gasten kunnen hun interesse voor de 2025 World Cruise doorgeven door contact op te nemen met een professionele reisadviseur. De reis gaat officieel in de verkoop op 15 juni.

    Seven Seas Mariner - Master Suite

    2025 World Cruise in cijfers: 36.295 zeemijlen - 395 inbegrepen excursies - 97 aanleghavens - 48 UNESCO Werelderfgoederen  - 25 landen - 12 zeeën, zeestraten, golven, baaien en kanalen bevaren - 16 overnachtingen aan land-       5 continenten  - 3 oceanen bevaren

    48 UNESCO Werelderfgoederen, inclusief: Sydney Opera House in Sydney, Australië; Valongo Wharf Archaeological Site in Rio de Janeiro, Brazilië; Rapa Nui National Park in Hanga Roa, Chili ; Taputapuātea in Raiatea, Frans-Polynesië; Komodo National Park in Komodo, Indonesië;    Historic Monuments of Ancient Kyoto in Osaka, Japan; Tongariro National Park in Napier, Nieuw-Zeeland ; Cascade Head in Astoria, Oregon; Singapore Botanic Gardens in Singapore; The Historic City of Ayutthaya in Bangkok, Thailand - Ha Long Bay in Hanoi, Vietnam

    Drie nieuwe kustevenementen, exclusief voor 2025 World Cruise gasten:

    Delicious Fare & Rhythmic Flair at La Rural Pavilion - 30 januari, 2025 – Buenos Aires, Argentinië : Smaak, traditie en tango komen samen in een uniek evenement dat zeker de aandacht zal trekken op deze exclusieve kustervaring in Argentinië. Bekijk een paardensporttentoonstelling onder het genot van een cocktail en geniet vervolgens van een heerlijk drie-gangen Argentijns banket. Een showcase van folkloristische dansen en de altijd aantrekkelijke tango brengen de geschiedenis en het erfgoed van deze prachtige cultuur tot leven, en sturen reizigers weg met een diepe affectie voor dit prachtige land.

    A Maori Engagement at Eden Park - 19 maart, 2025 – Auckland, Nieuw-Zeeland : Nieuw-Zeeland is een voorbeeld van de natuur op zijn mooist, en de mensen van deze wonderbaarlijke eilanden zijn een verlichting in kracht en elegantie. Bezoek het grootste sportstadion van het land en ervaar een traditioneel Māori welkom en een voortreffelijk meergangendiner met traditionele elementen en regionale favorieten. Geniet vervolgens van een unieke Māori kapa haka voorstelling, inclusief de beroemde haka oorlogsdans, die de toeschouwers ontroerd en geïnspireerd achterlaat in het land van de Kiwi.

    Li-khe & Thai Tradition at the Sanctuary of Truth Pattaya - 18 april, 2025 – Bangkok, Thailand : De omvang en het detail van het ingewikkelde houtsnijwerk dat te zien is in het Sanctuary of Truth in Pattaya zal de ziel beroeren, ongeacht religieuze overtuigingen. Ervaar dit prachtige paviljoen voor de presentatie van de Thaise cultuur door middel van dans. Geniet van een heerlijke maaltijd en van een Thaise li-khe (traditionele volksdans van Thailand), die de gasten meeneemt op een rondreis van de conventionele naar meer moderne uitingen van beweging in deze prachtige omgeving.

    Seven Seas Mariner®

    Seven Seas Mariner is 's werelds eerste luxe cruiseschip waar alle suites voorzien zijn van een balkon. Het interieur is strak, ruim en eigentijds, met Italiaans marmer, kristallen kroonluchters en moderne kunstwerken. De 467 bemanningsleden van het schip bieden een zeer persoonlijke service aan de 684 gasten.

    Vier prachtig ontworpen restaurants bieden voortreffelijke fine dining, met een klassiek Amerikaans steakhouse, de moderne Franse keuken, en authentieke Italiaanse gerechten inbegrepen. Meer casual diner selecties worden ook elke avond aangeboden in de al-fresco Pool Grill. Seven Seas Mariner kent een gezellige sfeer in de openbare ruimtes, waaronder de vier chique bars en lounges, perfect om tot rust te komen na een inspannende dag vol ontdekkingen.

    De elegant ingerichte suites zijn voorzien van Elite Slumber™-bedden met pluche lederen hoofdeinden, zitgedeeltes met comfortabele banken, accent tafels en kunstwerken evenals privébalkons. Alle suites beschikken over inloopkasten, oversized badkamers met marmeren accenten en L'Occitane® of Guerlain verzorgingsproducten.









    18-06-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar New York met LolaLiza

    SS22 'Summer & the city' collectie

    Voor wie nog even moet aftellen naar vakantie of voor zij die de stad als vakantiebestemming koos, brengt het Belgische label LolaLiza de Summer & the city collectie uit. Denk fleurige en speelse items, met campagnebeelden geshoot in het levendige New York.

    Al aan het wegdromen bij deze beelden? LolaLiza geeft een trip naar New York weg aan één gelukkige winnares en drie vriendinnen, in samenwerking met Belgisch reisbureau Connections. Wie weet kan je dus binnenkort zelf flaneren door the city that never sleeps, gekleed in de nieuwste LolaLiza collectie.

    Hot town, summer & the city

     De nieuwste LolaLiza collectie is elegant en vrouwelijk, maar ook luchtig en draagbaar van zonsopgang tot zonsondergang. Je kleden voor een warm klimaat in de stad gaat niet om zo min mogelijk kledij dragen, maar over slimme keuzes maken als het aankomt op stoffen en laagjes. Waar ook ter wereld, in deze stijlvolle looks bewaar je de koelte.

    Lichte kleuren zijn een grote hit deze zomer, in combinatie met originele prints. Ga je voor een midi-jurk in zacht lila, een maxi-jurk in een nostalgische '80's print of een rok met tropische print? LolaLiza creëert naar goede gewoonte voor ieder wat wils. Ontdek de stad en paradeer door je favoriete straten in deze zomer musthaves.

    Praktisch:  De collectie zal beschikbaar zijn in de LolaLiza winkels en op de webshop vanaf 9 juni. - Prijzen variëren tussen €19,99 en €65,99

    In het kader van de Summer & The City collectie, geeft LolaLiza in samenwerking met reisbureau Connections binnenkort een reis naar New York weg aan één winnares en drie vriendinnen. Hou de LolaLiza social media in de gaten voor meer info.

    Over LolaLiza

    4 partners, 1 passie. LolaLiza is ontstaan vanuit de wens om vrouwen van alle leeftijden te verwennen met betaalbare mode. Zo ontstond dit 100% Belgische familiebedrijf, dat pure levenslust uitstraalt. Het is een merk dat constant evolueert en elke week nieuwe producten op de markt brengt. Een merk dat een expert is in jurken, en dat vrouwen in al hun vormen inspireert om te zijn wie ze echt willen zijn. Sexy, comfy, elegant of gewoon extra feestelijk - LolaLiza weet wie vrouwen zijn en wat ze nodig hebben. Zowel voor alledaagse momenten als voor speciale gelegenheden. Zowel voor werk als vrije tijd. Voor hun dochters, hun vriendinnen, schoonmoeders en collega's. Voor hun stijlgevoel en oog voor detail. Voor vrouwen die van het leven houden en graag uitgaan met vrienden. Want vrouwen zijn veelzijdig, intrigerend en ongelooflijk close met elkaar. En dat moet gevierd en gezien worden!









    17-06-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extreme tablescaping

    : we gaan all-in op de feesttafel!

     

    Een tot in de puntjes gedecoreerde tafel enkel iets voor officiële feesten? Think again. Nu we terug knus en ongelimiteerd samen aan tafel mogen schuiven, is iedere reden er zelfs eentje te weinig om uitgebreid binnen of buiten te verzamelen. Point-Virgule en Barbecook maken van iedere gelegenheid gebruik om all-in te gaan wat de tafelschikking betreft. Van uitgestelde trouwpartij tot een avondje breek-de-week, niets of niemand ontsnapt aan meerdere sessies ‘tablescaping’ met een maximalistisch kantje!

     Een tafel om op te eten : Een feest, barbecue of doordeweekse apero organiseren vergt enig organisatorisch talent. En dat niet alleen met een goed timemanagement, ook aan tafel moet de puzzel worden gemaakt. Wie veel hapjes, drankjes en ook nog een streepje gezelligheid op tafel wil, voorziet maar beter een goede balans door de nodige tablescaping.

    Een tafel om op te eten ligt niet alleen in de handen van het menu, ook waarop het gepresenteerd wordt, doet watertanden. Barbecook’s Carlo-barbecue dient zich als tafelmodel aan als centrale eyecatcher waar vlees, vis en groentjes – van aperitiefhapje tot dessert – mooi op kunnen grillen. Point-Virgule zorgt voor een interessante mix & match van texturen, materialen en kleuren met haar PLA-, thee- en porseleinen (by Alain Monnens) servies in combinatie met elkaar én met de ecologische kokosnootkommetjes. En ook een verfijnde selectie kazen vindt een onderkomen op een even fijne kaasplank.

    Klinken op tablescaping  : Wanneer al heel wat lekkers op tafel staat, kan een eerste keer geklonken worden op een sterk staaltje tablescaping. Met een verfrissend glaasje, weliswaar. Speel met grote, kleine, dikke, dunne, hoge of lage glazen en zorg op die manier voor een match tussen het drankmenu en ieders goesting. De bijzettafel wordt de bijtaptafel waarop Point-Virgules drankdispenser zich graag stationeert. De dispenser kan je met (non-)alcoholische drankjes naar wens vullen.

    De decoratieve appetijt : Een natje en een droogje geprepareerd met liefde, verdienen het om met de nodige flair te worden geserveerd, zoals op een serveerplank van acaciahout of bamboe. Twee dankbare en charmante natuurlijke materialen. De tafel mag daarnaast ook wel wat groen gebruiken, want ook dat creëert een onevenaarbare knusse sfeer. Een net geplukt boeket in een Point-Virgule-vaas of zelfs verse kruiden in de plantenpotjes van het merk staan garant voor frisgroene lente- en zomervibes. Ruil het zonlicht bij zonsondergang voor de warme gloed van Point-Virgules theelichtjes of kokoskaarsjes, die gegarandeerd met de aandacht zullen gaan lopen.

     











    16-06-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meubelmerk BoConcept

    brengt Deens design naar Antwerpen

    Hedendaags Deens meubelmerk BoConcept opende met trots nieuwe vestiging in winkelzone De Wilde Zee, Antwerpen

    Your ‘ekstraordinæry’ in Antwerp

    Toonaangevend Deens meubelmerk BoConcept opende met trots zijn nieuwste winkel, gevestigd op de Lombardenvest, in het hartje van De Wilde Zee in Antwerpen. De nieuwe vestiging oogt warm met verschillende tinten bruin, van smoked oak tot light taupe, en heeft een oppervlakte van 411m2. Het merk biedt eigentijdse premium meubels, verlichting en accessoires voor woon-, vrijetijds- en werkruimtes, geschikt voor grote en kleine budgetten.

    De Wilde Zee: anders dan anders

    BoConcept koos niet zomaar een locatie voor zijn nieuwste designwinkel. De vestiging is gelegen te midden van De Wilde Zee, een bijzonder winkelkwartier gevormd door een vijftal verkeersvrije straten. Deze zone is bekend bij fashion lovers en foodies, en bruist van trendy schoenenboetieks en beautyshops, hippe kledingwinkels, traditionele bakkerijen en atypische bio-handelszaken. De komst van het hedendaagse meubelmerk BoConcept vormt een logische aanvulling op het geheel.

    The Ekstraordinæry Party: openingsevent met een Deense knipoog

    Na 70 jaar bestaan vestigt BoConcept zich in Antwerpen. Tijdens het openingsevent op 2 juni stelde het meubelmerk zijn collectie voor die elegantie naadloos combineert met functionaliteit. De nieuwe vestiging werd feestelijk geopend met een streepje livemuziek en Deense hapjes en drankjes verzorgd door een Scandinavische cateraar. Bovendien gingen de gasten naar huis met een staaltje Deens vakmanschap, ter plekke gepersonaliseerd door een meester kalligraaf.

    Any Style As Long As It’s Yours

    Zelfexpressie en individualiteit staan bij BoConcept centraal. Het meubelmerk helpt consumenten 'Ekstraordinær' te leven, met een Deense knipoog, en gewone ruimtes om te vormen tot bijzondere plekken. Zo kan bijna de hele collectie van zetels, opbergmeubelen, bedden, etc. aangepast worden naar je eigen stijl, met een keuze van meer dan 120 stoffen, en verschillende kleuren, afmetingen, materialen, functies en prijscategorieën. Het leven is meer buitengewoon als jij dat zelf ook bent.

     Deens vakmanschap bepaalt de collecties. De hoogkwalitatieve meubels in een Scandinavisch jasje van neutrale kleuren, zachte materialen en een tijdloos design, zijn in te richten naar eigen smaak en persoonlijk budget: premium maar voor iedereen toegankelijk. De inhouse stylisten geven je advies op maat en begeleiden je naar het interieur van je dromen.

    Interior Design Service

    Al meer dan tien jaar lang biedt BoConcept Interior Design Service, een uitgebreide en wereldwijde interieurontwerpservice, gebaseerd op co-creatie en flexibiliteit in service. Dit varieert van eenvoudig, gratis stylingadvies in de winkel tot de volledige restyling van het interieur, inclusief advies bij de klant thuis, moodboards en 3D-visualisaties.

    Toegankelijk Deens design sinds 1952

    Al sinds 1952 ontwerpt, ontwikkelt en produceert BoConcept meubels in Denemarken. Het bedrijf werd opgericht door meubelmakers Jens Ærthøj en Tage Mølholm in hun kleine werkplaats in de stad Herning, Denemarken. Hun ambitie was eenvoudig: Deense kwaliteitsmeubelen introduceren bij een breder publiek.

    Vandaag werkt BoConcept samen met bekroonde ontwerpers, zoals Karim Rashid, Oki Sato (nendo), Henrik Pedersen en Morten Georgsen aan collecties van wereldklasse, met Claus Ditlev Jensen als collectieverantwoordelijke van Denemarken. Het meubelmerk telt momenteel zo’n 300 winkels in 65 landen verspreid over zes continenten, voor particulieren en bedrijven, en baseert zich volgens traditie nog steeds op Deense designprincipes van eenvoud, vakmanschap, elegante functionaliteit en hoogwaardige materialen. Het merk streeft naar het perfecte evenwicht tussen Deens erfgoed en hedendaagse trends.

    Praktisch : BoConcept Antwerpen - Lombardenvest 9 - 2000 Antwerpen

     

     

     









    15-06-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Urbanana

    ontdek de urban culture van het Ruhrgebied, Düsseldorf en Keulen

     

    Toeristische dienst van Noordrijn-Westfalen zet samen met partners metropoolregio in de kijker als creatieve bestemming voor reizen en wonen

    De toeristische dienst van Noordrijn-Westfalen werkt sinds enkele jaren samen met lokale partners en spelers uit de creatieve sector om de urban culture binnen de metropoolregio Keulen, Düsseldorf en het Ruhrgebied uit te lichten. Het project werd toepasselijk omgedoopt tot urbanana en wil lokale creativiteit en ondernemerschap in de kijker zetten. De campagne werd al bekroond met de European Cultural Brands Award en in 2017 werd urbanana ook al uitgeroepen tot de cultuurtoeristische regio van het jaar.

    “Welkom in de urban jungle van Noordrijn-Westfalen", zo gaat de baseline die het urbanana-project ondersteunt. De regio die vooral bekendstaat om haar industrieel verleden en trekpleisters als de Dom van Keulen en de Königsallee in Düsseldorf is dan ook de ideale voedingsbodem voor creativiteit, culturele ontwikkeling en jong ondernemerschap. Zo zijn in het Ruhrgebied tal van vroegere mijn- en staalsites omgebouwd tot micro-communities die enerzijds de bezoeker het verleden opnieuw laten beleven, maar anderzijds ook start-ups in design en technologie aantrekken, zoals het geval is in het ZukunftsZentrumZollverein. Düsseldorf staat dan weer bekend om zijn vele kunstgalerijen en de stad is ook een voorbeeld op vlak van hedendaagse architectuur, met ondermeer het Schauspielhaus, de Medienhafen en KÖ-Bogen II. Terwijl Keulen de West-Duitse bakermat van street art en underground is, met een rijke muzikale en art scene, inclusief internationaal erkende artiesten als Mouse on Mars en het Kompakt muzieklabel.

    Concrete toeristische projecten binnen urban culture

    Naast het aantrekken van bezoekers ondersteunt het urbanana-project ook de ontwikkeling van initiatieven binnen muziek en kunst om als regio nog meer te laten aansluiten op de interesses van toeristen uit binnen- en buitenland, alsook inwoners van de regio. Een specifiek event zoals de Music Tourism Convention zorgde bijvoorbeeld voor een impuls aan het creëren van nieuwe toeristische producten. Zo komen er urban art-walks (waaronder ook een VR urban art walk in Gelsenkirchen), augmentend reality kunstwerken via urbanana AReal en een excursie over popgeschiedenis, met behulp van de web-app "Sound of urbanana".  Daarnaast is urbanana ook partner van de X Design Week die in juni plaatsvindt in Keulen.

    Verder zocht de toeristische dienst naar mogelijkheden om samen te werken met partners uit de creatieve industrie. Op die manier worden er heel wat informatiekanalen rond urbanana ontwikkeld zoals Engelstalige stadsmagazines, blogs, een online architectuurtijdschrift en creatieve stads- en regiokaarten. Tot slot probeert de regio ook met de creatieve stedelijke ruimten bedrijven te verleiden zich hier te vestigen en hun potentieel waar te maken. 

    Promotiecampagne in België ;Vanaf 2022 wordt urbanana ook actief gepromoot op de Belgische markt, in samenwerking met het travel marketingbureau Thx.agency.

    6 niet te missen urban hotspots

    Zin gekregen om urbanana te verkennen? Dan mag je volgende zes must sees binnen de metropoolregio zeker niet uit het oog verliezen. Zo heb je in Düsseldorf het KIT (Kunst im Tunnel), een spectaculaire ontmoetingsplaats en brandpunt voor hedendaagse kunst in een tunnel waar vroeger werktuigen van de stadsdiensten gestockeerd waren. Maar ook LIVE LAB STUDIOS, een innovatieve en interdisciplinaire winkelruimte, waar luxe een nieuwe invulling krijgt, is absoluut een bezoekje waard. In Keulen kan je genieten van kunst en architectuur in Rheinauhafen, een nieuw ontwikkeld stadsdeel waar tot halfweg de 20ste eeuw nog de belangrijkste haven van de stad gevestigd was. Nu is het een gebied waar werken, wonen en ontspannen hand in hand gaan. Ga je naar het hipster district Ehrenfeld, bezoek dan zeker de IMI Winery, de eerste urban winery in Keulen. De wijngaarden van IMI bevinden zich in de Palts, maar de wijn wordt wel degelijk verbouwd in Keulen zelf. In het Ruhrgebied kan je volop proeven van het industriële erfgoed dat de vroegere mijnstreek te bieden heeft. Zo is Zollverein in Essen een indrukwekkend industriecomplex waar tot de jaren zeventig de grootste mijn ter wereld gevestigd was. Momenteel zijn er een aantal musea gevestigd, waaronder en het Red Dot Design Museum. Daarnaast zijn tal van start-ups, bedrijven, co-working spaces en universitaire campussen op de gigantische site gelegen. Voor creatieve landschapskunst moet je dan weer in Duisburg zijn voor Tiger & Turtle, een doorloopbare achtbaansculptuur bovenop een een zogeheten ‘halde’ of heuvel die een fenomenaal uitzicht biedt over de volledige mijnregio.  

    Inspiratie over urbanana :  www.urbanana.be

     









    14-06-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delta Light

    Recyclagemateriaal wordt high-end verlichting:

     

    Tijdens Milan Design Week presenteerden MVRDV en Delta Light het resultaat van hun match made in lighting heaven, namelijk een nieuwe reeks armaturen onder de naam ‘High Profile’. De designhoogmis bracht MVRDV’s ontwerpcapaciteiten en Delta Lights producten, materialen, vakmanschap en expertise samen, wat resulteerde in een architectonische blikvanger. De rode draad: restanten van aluminium profielen. De ontwerpers van MVRDV keken met scherpe blik naar het productieproces en vonden zowel mogelijkheden als schoonheid in elementen die normaal gesproken als overschot worden beschouwd. De High Profile-collectie bestaat uit een kubusvormig plafondmodel, een wandarmatuur in de vorm van een boog en een vrijstaand model.

    Delta Light ontmoet MVRDV

    ‘Be bold, be colourful en be conceptual.’ Op dat fundament, waar het Nederlandse MVRDV bekend om staat, bouwt de samenwerking met Delta Light verder. MVRDV’s architecten en interieurspecialisten – onder leiding van Jacob van Rijs – besloten een ontwerp te maken gebaseerd op het verschil tussen de manier waarop verlichtingsdesign in een showroom wordt gepresenteerd en de minder glamoureuze werkelijkheid van hoe een design wordt gemaakt en geproduceerd. Profielen zijn een belangrijk onderdeel van architecturale verlichting, maar de snijresten verdwijnen vrijwel meteen in het recyclageproces. Deze elementen werden het uitgangspunt van het ontwerp. Door te experimenteren met schaal en groottes van het uitgebreide gamma aan profielen van Delta Light, kon een reeks armaturen worden gecreëerd. “De indrukwekkende details van de profielen zitten meestal verborgen in de wand of het plafond. We wilden die schoonheid zichtbaar maken als het belangrijkste kenmerk van het nieuwe ontwerp”, zegt MVRDV-oprichter en partner Jacob van Rijs.

     De High Profile-collectie bestaat uit een kubusvormig plafondmodel, een wandarmatuur in de vorm van een boog en een vrijstaand model. Alle drie zijn ze opgebouwd uit profielen die naast elkaar en in stapels zijn geplaatst. De industriële look wordt verzacht door de profielen een kleur te geven, in roze, oker, lichtgroen en lichtblauw, waarmee MVRDV’s gekende gebruik van expressieve kleuren wordt toegevoegd aan het hoofdzakelijk witte, zwarte en gouden assortiment van Delta Light.

    De snijresten werden het uitgangspunt van het ontwerp.

    Wederzijdse waardering: De mogelijkheid om alle onderdelen achter de façade van een armatuur te ontdekken – van bedrading en aluminium frames tot de verpakking – gaf de ontwerpers van MVRDV een hoop inspiratie om mee aan de slag te gaan. “We waren verrast en tegelijkertijd erg blij dat MVRDV niet alleen onze mate van precisie en expertise waardeerde, maar dat ze zelfs de ruwe onderdelen op de voorgrond wilden zetten”, zegt Peter Ameloot, CEO van Delta Light. “Om een product dat gewoonlijk volledig geïntegreerd en anoniem is, te zien evolueren tot zo’n eyecatcher, was voor ons een zeer inspirerende oefening.”

    Elk armatuur wordt zorgvuldig en tot in de details met de hand gemaakt en samengesteld, waarbij nauwkeurig ontworpen en ontwikkelde profielen een belangrijke schakel zijn.

    Hergebruik wat al bestaat

    High Profile schuift naast een sterk design ook een duurzaam verhaal naar voor. Door wat al bestaat te recycleren, hoeven er geen nieuwe aluminium onderdelen worden gemaakt of getransporteerd vanaf de productiefabriek – wat de impact op het milieu aanzienlijk vermindert. De armatuur kan ook worden gedemonteerd, wat betekent dat een deel van de basisonderdelen kan worden hergebruikt. Het ontwerp nodigt consumenten daarom uit om goed na te denken over de materialen die overal om hen heen aanwezig zijn; om schoonheid te vinden in het alledaagse en om kansen te zien in wat we normaal zouden negeren. Tegelijkertijd is deze collectie een eerbetoon aan het vakmanschap van Delta Light, want elke armatuur wordt zorgvuldig en tot in de details met de hand gemaakt en samengesteld, waarbij nauwkeurig ontworpen en ontwikkelde profielen een belangrijke schakel zijn.

     

     

     

     

     









    14-06-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arte:

    Romeinse baden in een keizerlijke setting 

    Heb je je altijd al afgevraagd hoe het zou voelen om te leven als een keizer? Arte kroont zich tot keizer van de Romeinse badcultuur met dessins die geïnspireerd zijn op luxueuze mozaïeken, ambachtelijke technieken en een impressie van Romeinse thermen. Onder Artes bewind krijg je een rijkelijk vertrek dat baadt in de historische grandeur van weleer. Waan je als Julius Caesar in je eigen imperium.

    Saturnia – Les Thermes: melancholie in een rustgevend tafereel

    Het Toscaanse dorp Saturnia is al sinds de tijd van de Romeinen gekend om haar warmwaterbronnen. Een verzameling hemelsblauwe baden interpreteert Arte op een artistieke manier als een rustgevend schouwspel. Met een lichte melancholie duikt je interieur kopje onder in een artistieke benadering en een dito kleurenpalet. De onderliggende fil-à-fil techniek met zilver of goudfolie creëert naast reliëf een unieke schittering in het water. Als in Saturnia de baden 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geopend zijn, dan beleef jij ze in je eigen interieur nog net iets intenser, iedere dag opnieuw. Saturnia is verkrijgbaar in 3 schilderachtige varianten: Platinum (blauwtinten met roestkleur), Havanna (bruine en greige tinten) en Sunset (met zonnige gloed).

    Stucco – Les Thermes: een interpretatie van decoratief pleisterwerk

    Al van in de Romeinse tijd werd stucwerk aangebracht als decoratief pleisterwerk. Artes interpretatie Stucco maakt een knipoog naar de Grieks-Romeinse oudheid, door de verweerde look. Het is een abstractie van textiel dat ondanks het ton-sur-ton kleurenpalet een kunstzinnige uitstraling heeft. Stucco is verkrijgbaar in 16 kleurvariaties: Mauve, Silver Pine, Soft Beige, Moss, Washed White, Light Amber, Slate Grey, Tapue, Blush, Bright Brick, Beach, Light Jeans, White, Mushroom, Hot Chocolate en Corn.

    Mosaico – Les Thermes: mozaïek van toentertijd

    Mozaïeken sieren al eeuwen de muren en vloeren van talloze pleinen, palazzo’s en historische gebouwen. Heel fijn, maar o zo groots. Terwijl Romeinen vloeren met mozaïek bekleedden, werkt Arte vandaag in de hoogte. Mosaico is een zeer waarheidsgetrouwe interpretatie van toentertijd. Het vangt je aandacht, zeker met de zachte kleurnuances en het metaalaccent. De metaalkleur zorgt bij lichtinval voor een royale glinstering. Het blokpatroon creëert een niet te evenaren grafisch effect, voor een karaktervolle muurbekleding met geschiedenis. Mosaico is verkrijgbaar in 9 varianten: Cocoa, Teal, Off-White, Sand, Stone, Charcoal, Blue Stone, Terracotta en Cloud.

    Pantheon – Objet: van cassetteplafond tot muurbekleding

    In Rome steekt de ene architecturale parel naast de andere op. Het Pantheon kreeg als tempel een cassetteplafond waarop Artes design geïnspireerd is. Een cassette is een verdiept rechthoekig, vierkant of trapeziumvormig vlak, die de Romeinen gebruikten om de gewelven van koepels en plafonds lichter te maken. Artes Pantheon voegt naast kleur en textuur ook reliëf toe aan de muur. Het is afgewerkt in een look van zachte suède voor een extra aaibaar resultaat. Daarnaast heeft deze 3D-muurbekleding ook een positieve invloed op de akoestiek. Pantheon is verkrijgbaar in 5 kleuren: Navy, Quartz, Beige, Truffle en Cream.

     

     

     

     

     

     

     







    13-06-2022 om 07:21 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anita en Rosa Faia beachwear:

    Vrouwelijke vormen in de kijker

    Met de badmode van de jaren '70 aan de Côte d'Azur als inspiratie, zetten Anita en Rosa Faia deze zomer vrouwelijke vormen in de kijker. Door motieven en effen kleuren slim te combineren, weten de merken de rondingen van de vrouw op een elegante manier te benadrukken.

    Van bloemen en exotische prints tot lijnen in felle kleuren: de collecties bestaan uit bikini's en badpakken die het zelfvertrouwen boosten. Doel? Elke vrouw doen schitteren op het strand of aan het zwembad.

    Retro reloaded

    De beachwear collectie van Anita since 1886 doet dromen van een zomer aan de Franse kust. Dit strandseizoen wil het merk het zelfvertrouwen van de vrouw een extra boost geven, met glamoureuze bikinimodellen en badpakken tot en met maat 52. Door een combinatie van nieuw en innovatief shaping materiaal met flatterende retro snitten en kleurrijke details, wordt het vrouwelijke figuur op prachtige wijze geaccentueerd.

    Urban beaches

    De bikini's en badpakken van Rosa Faia zijn echte eye-catchers. De collectie bevat coole nonchalante, maar ook zomers elegante modellen die je meenemen naar hippe stranden over heel de wereld. De Rosa Faia collectie schittert door de retro motieven en kleuren als fuchsia en turquoise.

     







    13-06-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!