Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    14-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Big Foot

    in je interieur: stevig, maar gracieus en stijlvol

     

    ‘Hoe dunner de poten, hoe stijlvoller.’ Het credo van de tafelpoot werd tot voor kort tot op een elegant minimum gehouden. Maar wat vandaag in de modewereld omver wordt geworpen, krijgt al snel in interieurland vaste voet aan de grond. Het mag allemaal wat groter, steviger en volumineuzer. Juntoo zet een ‘Big Foot’ van struise cilinder- of kegelvormige poten onder haar ronde en ovale tafelbladen waardoor die zelfs zonder stoelen tot hun recht komen. Een organische tafel in al zijn vormen!

    Met de voeten spelen

    Voor een keer wordt met de voeten spelen echt plezierig, want Juntoo speelt met drie combinaties Ricco-poten (verkrijgbaar in zwart metaal, zwarte eik of natuureik) onder het Figuro of Ceramo Flat Oval-tafelblad (natuureik, zwarte eik of keramiek): twee grote, kolossale poten; één grote poot aan één zijde en twee smalle aan de andere kant van de tafel of als derde optie vier slankere poten. Deze luxueuze tafel transformeert zich in een oogwenk tot het statement piece van jouw interieur.

    Op vrije voeten

    Zet onder een mooi en kwalitatief tafelblad een stevige poot en je krijgt een kanjer van formaat. Een kegelvormig onderstel zoals de Cono-voet is je stevige rots in de branding als ‘big foot’-ondersteuning voor je tafelblad. Ook de Tulipo-voet biedt een stevige basis, maar dan als elegante, naar het midden toe smallere, versie. Deze laatste is ook een knipoog naar de jaren 70 die meer dan ooit weer populair blijkt in je interieur.

    Met beide voeten op de grond

    We blijven met beide voeten op de grond, maar Juntoo zweeft toch met twee grote voordelen de interieurtrends binnen. Een afgeronde of ronde tafel biedt – naast het gebrek aan hoeken om je aan te stoten – steevast een aangename setting en dynamiek. Zo kan je zowel in een formele als informele context makkelijker met elkaar in gesprek gaan. Met een kegelvormig onderstel creëer je ook nog eens extra beenruimte voor iedereen aan tafel; geen poten die in de weg zitten.

    Juntoo is een Belgische meubel- en interieurspecialist met 17 showrooms en een webshop. De retailer is onderdeel van Beliving, waar ook Exterioo Tuinmeubelen deel van uitmaakt. Juntoo heeft als missie om kwalitatieve designmeubelen tegen een sterke prijs uit eigen magazijn naar elk gezin te brengen, zowel in België als internationaal. Een eigen designstudio en nauwe samenwerking met internationale fabrikanten zorgen voor hedendaagse en moduleerbare ontwerpen van zitbanken, tafels, stoelen, tapijten, kasten, verlichting en woonaccessoires. www.juntoo.be









    14-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29TH October

    EARTH COLLECTION: een eerbetoon aan de perfectie van de natuur. Het Belgische huis 29THOCTOBER gebruikt in de collectie HERFST-WINTER 2022-2023 uitsluitend natuurlijke materialen en bedankt hiervoor de partner bij uitstek, onze planeet de Aarde.

    Dit najaar staat in het teken van de gloednieuwe FW22-23 textielcollectie voor mannen, met een bijzonder invloedsfeer. Deze collectie werd immers voor het eerst ontwikkeld door Benjamin en Manufer Gulcu, zoon en vader, die hun mannelijke krachten hebben gebundeld en hun inspiratie halen uit de Japanse cultuur. Het resultaat? Comfortabele minimalistische en extreem pure creaties uit natuurlijke stoffen. Zo is er de lange mantel "Notori" die tot aan de hielen reikt en met brede schouders die verwijzen naar de lichaamsbouw van de samoerai. Of het officiersvest "Fu" gemaakt uit een diepzwart en dofkleurig Japans katoen.

    Met de collectie EARTH wil het merk 29TH|OCTOBER uitstralen dat het mogelijk is om mode te 'consumeren' op een slimme manier die geen schade berokkent aan de aarde. Het modehuis hanteert hiervoor een duurzame aanpak op het vlak van grondstoffen, brengt stukken in kleine oplagen uit en kiest vooral voor een lokale, artisanale productie op bestelling en met behulp van hernieuwbare energie. Het huis bewijst dat creativiteit, luxe en ethiek perfect samengaan.

    Het Belgische huis 29TH|OCTOBER werd opgericht in 1992 en ontwerpt kleding voor mannen en voor vrouwen, vooral in leder, daim en duurzame wollen huiden. De confectie van de creaties is in handen van vakmensen die vanuit de ateliers van het merk in hartje Brussel werken. Het is een plaats waar knowhow, passie en oog voor detail hand in hand gaan.

    De 29TH|OCTOBER familie straalt passie uit alsook respect voor goed uitgevoerd werk!





    13-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huurauto deze nazomer wel betaalbaar

    voor wie vroeg boekt !

     

    Nu nog ruime keuze aan huurauto’s in Zuid-Europa voor september en oktober. Terwijl de prijzen voor huurauto’s op veel populaire vakantiebestemmingen deze zomer de pan uit rijzen, hebben liefhebbers van een nazomertrip meer geluk. Tenminste als vakantiegangers hun huurauto nu al reserveren. Dat zegt autohuurexpert Sunny Cars. Recente cijfers tonen aan dat er op dit moment nog een ruime keuze aan betaalbare wagens voorhanden is op verschillende populaire bestemmingen in Portugal, Spanje, Griekenland en Italië voor wie zijn auto wenst op te pikken tussen 16 september en 1 oktober. De gemiddelde huurprijs voor een huurperiode van 7 dagen bedraagt momenteel €340 voor de goedkoopste wagen. Per bestemming variëren de prijzen voor de goedkoopste huurauto tussen €124 voor 7 dagen in Las Palmas (Gran Canaria, Spanje) tot €661 voor een weekje in Ponta Delgada (Azoren, Portugal).

    Grootste percentage zomerboekingen is lastminute

    “We merken dat veel Belgen nog steeds zeer lastminute hun huurauto reserveren,” zegt Hans Knottnerus, Managing Director van Sunny Cars Nederland, België en Frankrijk. “In juli was meer dan de helft van de boekingen voor een huurperiode in juli en augustus en slechts 30% voor september. Daardoor is er op dit moment op verschillende populaire Zuid-Europese bestemmingen nog een gevarieerd aanbod aan huurwagens beschikbaar voor de nazomer. Wie in september reist, reserveert best nu al zijn huurauto om de lastminuteboekers voor te zijn en te profiteren van een voordelig tarief.”

    Toekomst autohuurprijzen nog niet te voorspellen

    Na maanden van stijgende autohuurprijzen zijn er voor het eerst individuele tegengestelde tendensen zichtbaar die de eerdere voorspellingen op hun kop zetten. “De marktsituatie verandert, maar ontwikkelt zich dagelijks op een vergelijkbare manier als de aandelenmarkt,” legt Hans Knottnerus uit. “De vraag naar huurauto’s is - onder meer door de inflatie, stijgende energiekosten en de problemen op Europese luchthavens - lager dan verwacht op sommige bestemmingen. Een aantal wagenparkaanbieders wil daarom met lagere prijzen een prikkel creëren om te boeken. Dit gebeurt niet landspecifiek en is puur selectief waardoor ook de periode varieert afhankelijk van de bestemming. Anderzijds zijn er nog steeds piekperiodes waarin het probleem van huurautotekorten en hoge prijzen aanhoudt. De autoverhuurmarkt laat op dit moment dan ook een zeer heterogeen beeld zien en verdere ontwikkelingen zijn moeilijk te voorspellen,” aldus Knottnerus.

    Kosteloos wijzigen of annuleren tot 1 uur vooraf

    Wie nu boekt hoeft zich bij Sunny Cars geen zorgen te maken over lastminute wijzigingen of annulaties van vluchten, want je kunt je huurauto tot 1 uur voor aanvang van de huurperiode kosteloos annuleren.

    ​Sunny Cars is in 1991 in München opgericht en is uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Zo'n 140 medewerkers in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en in België, Nederland en Frankrijk werken voor de onderneming en maken een unieke reiservaring mogelijk in meer dan 120 landen wereldwijd. Sunny Cars staat voor zorgeloze autohuur met het meest uitgebreide all-inclusive pakket op de markt, waarbij terugbetaling van het eigen risico en glas-banden-bodem-dak schadedekking standaard zijn inbegrepen. Ook uitgebreid advies en 24/7 ondersteuning is bij de autohuurexpert inclusief. Bovendien krijg je als huurder van Sunny Cars toegang tot Sunny2go, de ideale reisassistent die helpt om op vakantie de leukste plekken te ontdekken met de huurauto. Het autohuuraanbod van Sunny Cars is te reserveren via reisbureaus en www.sunnycars.be. Sunny Cars is lid van de ANVR en aangesloten bij de SGR.

    12-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hind Rabii stelt TREZERO voor

    HIND RABII stelt met veel trots één van de nieuwe modellen van 2022 voor: TREZERO. De hoogwaardige lichtstudio brengt een 2.0-versie van de luster uit, een volledig onuitgegeven creatie die evenwel in lijn ligt met het eigen universum van het merk. TREZERO is een pure en elegante hanglamp die letterlijk lijkt te zweven, alsof het een drone was. Deze nieuwe creatie van het Belgische merk straalt kwaliteit en verfijndheid uit tot in de kleinste details, het is een technisch meesterwerk dat blijk geeft van een unieke knowhow waarmee de ontwerpster al 20 jaar lampen creëert.

    TREZERO - DESIGN BY ALBERTO NASON / 2022

    TREZERO werd ontwikkeld in samenwerking met de Italiaanse designer Alberto Nason en is de nieuwste creatie van HIND RABII. De bedoeling was meteen duidelijk: de “klassieke” luster een eigen interpretatie geven, een creatie die nog miste in het reeds uitgebreide gamma. De Belgische ontwerpster wijkt daarbij niet af van haar DNA: eenvoudige lijnen ontstaan vanuit een doorgedreven knowhow, artisanale productiemethodes, mondgeblazen Murano glas en moderne ledtechnologie. TREZERO bestaat eigenlijk uit drie schotels uit gehard glas met vormen die spontaan doen denken aan een drone. Iedere schotel wordt verlicht door een zacht ledlicht. De ontwerpster heeft ook rekening gehouden met het gebruiksgemak en de lampjes zitten op een eenvoudig bereikbare plaats.

    HIND RABII laat al meer dan 20 jaar haar knowhow schijnen in de wereld van de verlichting. Zij is Belgische, uit de regio van Luik, en haar creaties zijn ondertussen te vinden in de hele wereld. HIND RABII is ook het verhaal van een koppel: de studio draagt haar naam maar de dagelijkse leiding doet zij samen met haar man, Michel Orban..

    De stijl van HIND RABII is een eerbetoon van de ontwerpster aan haar Marokkaanse roots die ze perfect integreert in de pure lijnen van het Scandinavische design. Vuur en ijs treden in dialoog en er ontstaat een elegant, zacht en rustgevend licht. HIND RABII studeerde industriële technieken en ontwikkelde een passie voor mode en artistieke creaties. Zij heeft de gave om elegante motieven toe te voegen aan de juiste materialen. Iedere lamp wordt dan ook ontworpen als een volwaardig decoratie-element met uitzonderlijke technische kwaliteiten. Doorheen de jaren is HIND RABII een naam geworden in de Belgische wereld van de verlichting dankzij de hoogwaardige collecties, de pure en herkenbare lijnen en de toevoeging van originele details en unieke eigenschappen.

    HIND RABII werkt met nobele materialen die ze manueel bewerkt: mondgeblazen Murano glas en keramiek uit de regio van Venetië zijn voorbeelden van materialen en streken die zij al jaren een warm hart toedraagt. Tot slot besteedt ze erg veel aandacht aan de afwerking: de metalen delen kunnen afgewerkt worden met goud, chroom of koper.

    De filosofie van HIND RABII stoelt op drie pijlers: - de keuze van nobele materialen,- de vaardigheden van de vakman die het materiaal bewerkt, - het arendsoog van de ontwerper die de schakel vormt tussen de gebruikte materialen en een unieke decoratieve creatie

    Dankzij de goed uitgekiende distributie- en verkoopstrategie heeft het bedrijf ondertussen een naam opgebouwd in een sector met veel concurrentie. De collecties zijn te vinden in de betere verlichtingswinkels en interieurzaken in de hele wereld.







    11-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sensueel of delicaat ...

    Chantelle en Passionata by Chantelle spelen met bloemenprints

    FW22/23: Midnight Flowers en Olivia

    Lingerie die zowel sterk en sensueel als gedetailleerd en gedurfd is. Dát is het handelsmerk van Chantelle en tweede lijn Passionata by Chantelle. Beide merken brengen met hun nieuwste najaarslijn verleiding tot een hoogtepunt, met frisse bloemenprints en een geraffineerde afwerking.

    De zomer is nog volop in het land, maar Chantelle en Passionata by Chantelle kijken alvast vooruit naar het najaar. Met een mix van innovatieve designs en vlotte bloemenprints, presenteren de twee brands een hedendaagse én ecologische invulling van verleiding.

    Midnight Flowers by Chantelle

    Midnight Flowers is Chantelle’s nieuwste sensuele lijn. Een mix van transparante tule en bloemen in kant, maken het geheel mysterieus en supervrouwelijk, terwijl de zachte stoffen zorgen voor een ultiem comfort. Gedurfd paars of klassiek wit, Chantelle heeft voor elke vrouw de gepaste lingerie.

     Olivia by Passionata by Chantelle

     Passionata by Chantelle – de jongere zus van Chantelle – brengt met haar nieuwste lijn Olivia een mix van bloemige prints en vrolijke kleuren. Tinten als framboos en helder rood combineren moeiteloos met de bloemen en extra broderiedetails tot gedurfde designs.













    10-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren onder de Sterren

    De Abdij van Villers is een opmerkelijk goed bewaard gebleven cisterciënzerabdij met een historiek die bijna 800 jaar teruggaat in de tijd. Dankzij Stemmen onder de Sterren komen de ruïnes opnieuw tot leven en het leed uit het verleden maakt plaats voor momenten vol magie.

    Stemmen Onder de Sterren is de perfecte symbiose van muziek en magie in een feeëriek panorama van 360°. De prachtige ruïnes en tuinen van de abdij vormen een prachtig kader voor de zangkoren die er te gast zullen zijn. Stemmen Onder de Sterren is bovendien het enige evenement dat u de gelegenheid geeft om de totaliteit van dit historisch juweeltje in een betoverend licht te bewonderen. Tijdens het promenadeconcert worden namelijk zowel de volledige architectuur als de groene schatkamer eromheen op een indrukwekkende wijze in de schijnwerpers gezet.

    Zes vocale ensembles van wereldklasse met onderscheidende muziekstijlen geven het beste van zichzelf op de meest opmerkelijke plekken van het historisch domein. Hier herhalen deze artiesten de hele avond lang hun concerten van telkens 20 minuten. De timing van deze optredens stelt de toeschouwers in staat om op hun eigen ritme de verschillende zanggroepen te bewonderen terwijl ze kunnen genieten van hapjes en drank in de voorziene eet- en rustruimtes.

    Op het einde van de avond komen alle koren nog eens samen op het grote podium voor een grandioze apotheose onder een prachtig vuurwerk. Op het programma: The Kingdom Choir (UK) - Natasha St-Pier en koor (CA) - Lets ensemble Maska (LV) - Georgische polyfonie Rustavi (GE) - Royal Air Force Spitfires Choir (UK) - Vox Anima en Almakalia (BE)

    Stemmen onder de Sterren is een spektakel met een uniek scenario dat de bezoeker onderdompelt in een decor dat evolueert naargelang de avond vordert.

    PRAKTISCHE INFORMATIE :

    Data: vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus 2022 - Verloop: doorlopend van 18u30 tot 23u45 -  Adres: Abdij van Villers, rue de l'Abbaye 55, 1495 Villers-la-Ville -  Prijs: van 31€ tot 55€ per persoon naargelang de voorverkoopdata.

    Informatie en reservaties: nuitdeschoeurs.be/evenement - - www.tourdessites.org

     

     







    09-08-2022 om 10:04 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gepaste najaarslook...

    Mayerline en Améline by Mayerline geven elke vrouw de gepaste najaarslook

     

    Warme tinten en zachte stoffen wisselen af met gedurfde kleuren en pittige prints in de FW22/23 collectie van Mayerline en Améline by Mayerline

    De nieuwste najaarscollectie van het Belgische modehuis Mayerline zet het vrouwelijke lichaam centraal. Zachte stoffen, gedurfde kleuraccenten en flatterende pasvormen zorgen voor een unieke combinatie die elke vrouw laat stralen. Vrolijke prints geven het geheel extra pit.

    Mayerline en tweede lijn Améline by Mayerline staan voor comfort, elegantie en vrouwelijkheid in hoogwaardige stoffen, met een perfecte pasvorm voor élk vrouwelijk lichaam. Het Belgische merk combineert tijdloze stuks met unieke eyecatchers en legt hierbij ook een grote focus op duurzaamheid.

    Statement layering

    Tijdloos klassiek of met een fijne print, de najaarscollectie van Mayerline biedt voor elke look dat extra laagje meer. De blazers en vesten zijn, dankzij hun flatterende pasvorm, een absolute meerwaarde en zorgen voor een modern, speels resultaat.

    De perfecte snit

    De perfecte outfit voor iedere vrouw, dat is waar Mayerline voor staat. Dit vertaalt zich in inspirerende snits en pasvormen die elk vrouwelijk lichaam op haar eigen, unieke manier in de kijker zetten. Vlotte prints gecombineerd met stijlvol zwart komen samen in übervrouwelijke looks.

    Pittig met kleur

    Naast de zachte, warme tinten schitteren in de najaarscollectie ook ware statement pieces in felgroen en koningsblauw. Gecombineerd met de zachte materialen en stijlvolle snits, vormen deze stuks de perfecte, immer flatterende najaarslook.

    Het mag duidelijk zijn, dit najaar straalt elke vrouw in Mayerline en Améline by Mayerline. De eerste FW22/23 collecties zijn vanaf nu verkrijgbaar in de Mayerline verkooppunten en online.

     

     

     

     











    09-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LolaLiza lanceert tweede collectie

    Innovatieve multiple size jeans

     

    Shape of You: A jean come true

    Heeft je nieuwe jeans precies de juiste lengte, maar krijg je ‘m amper over je billen getrokken? Of past je bips net heerlijk in je broek, maar staat die aan je taille wijd open?Een struggle die veel vrouwen zullen herkennen en een belangrijk uitgangspunt voor Belgische retailer LolaLiza, die in augustus voor de tweede maal de Shape of You jeans uitbrengt. Deze keer in een reeks nieuwe kleuren, snits, stoffen en pasvormen. De magische jeans komt er in drie tailles, die de matenboog van maatje 34 tot en met 48 omvatten.

    LolaLiza heeft als missie iedere vrouw te vieren en zelfvertrouwen te geven in het dagdagelijkse leven, en slaagt hier hopelijk in met deze unieke lijn. De Shape of You jeans zet vrouwelijke vormen steeds op de beste manier in de verf, met uitzonderlijk elastisch materiaal (90 tot 100%) dat shape memory heeft.

    Shape of You pt. 2

    De terugkeer van de Shape of You jeans gaat gepaard met nieuwe pasvormen, nieuwe snits en nieuwe washes. De klassieke blauwe jeansbroeken kunnen uiteraard niet ontbreken, maar ook nieuwe kleuren zoals grijs, kaki en camel maken hun intrede. En waar de eerste Shape of You collectie zich nog beperkte tot skinny pasvormen, bevat deze nieuwe collectie onder andere ook een flared en een straight fit, alsook een katoenen versie.

    Omarm je figuur

    LolaLiza wil haar klanten steunen in elke fase van het leven. Zo brachten ze al een maternal capsule uit voor zwangere vrouwen, een bruidscollectie voor brides-to-be en een home wear collectie voor comfy lovers. Ook de Shape of You jeans sluit naadloos aan op die filosofie. Een vrouwenlichaam is constant in verandering, en je favoriete jeans verandert vanaf nu gewoon met je mee!

    Praktisch: Prijs: €49,99 - De Shape of You jeans is beschikbaar in de LolaLiza winkels en online via de webshop. Gezichten van de Shape of You campagne zijn dit seizoen ook LolaLiza klanten. Tijdens een Bootyful Dance Session kunnen consumenten binnenkort ook het comfort van de jeans herontdekken







    08-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delat Light: perfect of imperfect?

    Delta Light speelt met optische illusies

     

    » Nieuwe lichtarmaturen: Superloop Oval, Superloop Slim en Lass-Oh! R. Imperfect wordt perfect, asymmetrisch wordt symmetrisch. Zonder we het goed en wel beseffen, vullen onze hersenen aan wat niet compleet lijkt. Een onbewuste mental game waar ook Delta Light aan deelneemt met haar nieuwste lichtarmaturen Superloop Oval, Superloop Slim en Lass-Oh! R. Ons innerlijk verlangen naar volmaaktheid wordt met dit trio op de proef gesteld, want Delta Light brengt een subtiel, maar spitsvondig spel van kleine optische illusies tussen licht, design en ruimte. Met ontwerpen die op hoog niveau uitdagen houdt Delta Light de lichtwereld op scherp.

    Subtiel licht in balans met opvallend design

    Lichtexpert Delta Light breidt haar gesofistikeerde Superloop-familie uit met de elegante Superloop Oval. Naast cirkelvormig en vierkant doet nu ook ellips mee in de match van functionaliteit en design. Superloop Oval mag dan wel geen all-round symmetrische vorm hebben, de lichtbron zorgt voor een diffuse verdeling van licht, die het als een waaier om zich heen strooit. Zo creëert Superloop Oval een doordachte balans tussen subtiel licht en een architecturaal armatuur, wat het net zo’n interessante armatuurfamilie maakt.

    De Superloop-familie zorgt samen met elkaar voor een gebalanceerd lichtspel, hoe ongecontroleerd je ze ook plaatst. Nonchalant wordt een vredig samenzijn, zelfs wanneer verschillende groottes gecombineerd worden. Superloop Oval is beschikbaar in Small (38,7 W – 4570 lm) en Medium (51,9 W – 6027 lm) en in kleuren zwart, wit, flemish gold en flemish bronze.

    Grensverleggend omgaan met licht

    Nog zo’n trompe-l’oeil waarmee de Superloop-familie uitpakt, is de illusie van een zwevend armatuur. Zo naadloos het in een ruimte zweeft, zo gesofistikeerd de extra dimensie is die aan de nieuwe Superloop Slim gegeven wordt. Door een ander materiaalgebruik (voorgevormd plexi in plaats van buigzaam plexi) ligt de weg naar een tomeloos lichtspel open. Superloop Slim verkent verder de grenzen van cirkelvormig algemeen licht en biedt licht aan via de binnen-, buiten- en onderzijde van de cirkel. Als een hemelrijke aureool van het meest ingetogen kaliber, bewijst deze vernuftige keuze het tegendeel. Zo creëert Delta Light drie manieren waarop licht diffuus neerkomt en de sfeer van de ruimte bepaald wordt.

    Superloop Slim verbergt een speciaal ontworpen LED-strook met een gezandstraalde diffusor die het licht gelijkmatig verspreidt. Kies voor een eenvoudige opstelling met een enkele armatuur of combineer verschillende maten, kleuren en uitvoeringen voor een uitdagend geheel. Beschikbaar in diameter 700, 900, 1200 en 1700mm en in zwart, flemish bronze, flemish gold, goudkleur en wit.

    Koning van perfecte imperfectie

    Dit ontwerp bewijst het kunnen van een menselijk brein. De Lass-Oh! R legt de standaard armatuur aan banden en kroont zich als koning van een onvolmaakt, maar perfect ontwerp.  De onderbreking van de cirkel is wat Lass-Oh! R kenmerkt. De geometrische vorm is niet langer volledig, hoewel hij doet alsof hij dat wel is. Het pronkt met een slank, cilindrische vorm in combinatie met de miniatuur LED-clusters die naadloos verwerkt zijn. Lass-Oh! R glijdt als een slang door een ruimte met een diameter van 620 mm of 920 mm in zwart of goudkleur.

    www.deltalight.com/nl

     









    08-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!