Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    26-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spannende regatta's ...

    en prachtige baaien op St. Maarten

     

    St. Maarten is een geweldige bestemming voor zeilers, dankzij de ideale omstandigheden voor deze watersport. Er waait een constante oostenwind, de Aliseo, met een gemiddelde windsnelheid van 15 tot 20 kilometer per uur. Hierdoor vaar je er lange afstanden zonder motor. Daarnaast huur je eenvoudig een bootje om naar de 37 stranden van het eiland te varen, het anker uit te gooien in een kalme baai en om deel te nemen aan spannende regatta’s.

     Hotspots voor zeilers in St. Maarten

    Een van de populairste plekken op het eiland is Great Bay. Aan deze baai grenst Philipsburg, de hoofdstad van St. Maarten. Deze stad heeft kleurrijke gebouwen met een klassieke bouwstijl en biedt allerlei voorzieningen voor zeilers: indrukwekkende jachthavens, meer dan 500 winkels, restaurants aan het water, maar ook casino's en een bruisend nachtleven. Iets rustiger is Oyster Pond, dat op de grens tussen de twee delen van het eiland ligt. Dit dorpje is omgeven door mooie hoge heuvels. Tenslotte is er Simpson Bay: een van de belangrijkste toeristische centra in het Caribisch gebied. Het heeft een oppervlakte van 31 m¬2 en een hagelwit strand van bijna vijf kilometer. Zowel aan de Franse als Nederlandse kant is deze baai toegankelijk voor zeilboten.

    Top zeilevenement in maart 2023: de Heineken Regatta

    Een bijzonder evenement dat al 43 jaar zeilers naar St. Maarten trekt, is de jaarlijkse Heineken Regatta. Dit jaar is het thema ‘Serious Fun’. Van 2 tot 5 maart 2023 nemen 150 jachten en zeilboten deel aan spannende races. Adrenalinekicks voor zowel de deelnemers als de toeschouwers zijn onvermijdelijk. In de avond zijn er sfeervolle concerten bij zonsondergang en verschillende feesten. Het Regatta Village in Port de Plaisance verandert zelfs in een compleet muziekfestival met internationale artiesten zoals Freddy Moreira, Walshy Tire, Tayc en nog veel meer.

    12 meter regatta voor iedereen

    De St. Maarten Yacht Club (SMYC) is een populaire ontmoetingsplaats voor bezoekers en inwoners. Een bijzondere activiteit is de 12 meter regatta die hier start en waar geen ervaring voor nodig is. Dit zijn spannende head-to-head races voor beginners die de strijd met elkaar aangaan. Dit doen ze met de steun van een ervaren bemanningslid. Na een korte introductie zorgt het team van SMYC ervoor dat iedereen veilig uitvaart en een onvergetelijke ervaring heeft.

    Op weg naar de buureilanden

    Van St. Maarten is het niet ver naar Saba en Sint-Eustatius, de zustereilanden van de Nederlandse Antillen. Op Saba vind je prachtige, ongerepte natuur en op Sint-Eustatius is een slapende vulkaan het hoogtepunt. Ook buureilanden Anguilla en St. Barth liggen op een steenworp afstand. St. Barth trekt rijke toeristen aan door de megajachten en chique boetieks, terwijl Anguilla witte zandstranden en ongerepte koraalriffen biedt en mooie, rustige plekken om te ankeren.

     Illustraties © Tourist Board St. Maarten

     







    26-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eco-wellness met Gervi

    Eco-wellnessen op Batibouw met Gervi

     

    Wellness-specialist Gervi plant haar eigen groene revolutie op Batibouw. Want als eerste op de jacuzzimarkt stelt de Belgische leider in zwemspa’s en sauna’s de TubSonic voor. Een ultrasone reiniger voor hottubs die 100% ecologisch is en zo chemische onderhouds- en reinigingsmiddelen haast overbodig maakt. Een omwenteling op de wellnessmarkt, die doorgaans niet als meest duurzame wordt beschouwd. Samen met enkele energiezuinige en esthetische ingrepen van de Hot Spring® Highlife® Collection wijst Gervi niet alleen de Batibouw-bezoeker maar de volledige wellness-sector de weg naar de toekomst.

    TubSonic Magic

    Reinigen aan de hand van ultrasone trillingen, het concept bestaat al langer op de markt. Denk maar aan compacte juwelenreinigers of grotere industriële formaten en toepassingen. Toch is Gervi de eerste om dit toe te passen op de wereldwijde wellnessmarkt, meer bepaald binnen het jacuzzisegment. In samenwerking met UltraSonic Group ontwikkelde Gervi een compacte ultrasone reiniger - die via onhoorbare geluidstrillingen organisch materiaal afbreekt in het water en zo de aangroei van algen, bacteriën en kalkaanslag voorkomt. De nood aan chemische onderhoudsproducten wordt hiermee drastisch naar beneden gehaald, wat beter is voor de huid en het milieu. Met deze samenwerking en de realisatie van de TubSonic vertaalt Gervi innovaties uit het agrarische en industriële veld naar de kleine hottub. Gervi zal de TubSonic in de toekomst gebruiken binnen haar volledige gamma van jacuzzi’s en spa’s.

    Groen genieten

    Gervi stelt op Batibouw echter niet enkel de duurzame TubSonic voor. Ook Hot Spring®, de producent van zwemspa’s en jacuzzi’s, doet z’n duit in het groene zakje. Zo komt Hot Spring® binnen de nieuwe Highlife® Collection met energiezuinige innovaties zoals het Energy Smart ™-systeem. Binnen dit systeem bestaat o.a. een full-foam isolatie met hoge densiteit, de SilentFlo 5000™-circulatiepomp (die minder energie verbruikt dan een lampje van 40 W) en het titanium No-Fault®-verwarmingselement dat de hitte maximaal overbrengt. Dit maakt van de nieuwe Highlife® Collection, de meest duurzame jacuzzi’s binnen het Hot Spring®-gamma. Daarnaast zitten ze ook in een vernieuwd jasje: met o.a. vijf kleurafwerkingen, details in roestvrij staal en gepolijst metaal, een Moto-Massage® DX Jet voor de rug en een nieuwe gestroomlijnde bekisting met ingebouwde led-verlichting op de hoeken.

    Om de waterpret te vervolledigen, presenteert Gervi op Batibouw ook de vernieuwde Fitness Systmes E-series van Endless Pools. Die stellen voor het eerst sinds 2016 een revisited collectie voor van hun originele modellen.

    Terug naar de Finse essentie

     

    Een nieuwe duurzame klassieker in wording, en de derde novelty waar Gervi op Batibouw mee zal uitpakken, is het Finse saunamerk Hetki . Hetki wil met een pure saunabeleving teruggaan naar de essentie van de traditionele Finse buitensauna. Zaakvoerder Janne Oksanen richtte het merk in 2021 op na jaren als expat in het buitenland te hebben gewerkt. Hij had er zelf de weldaden van de houten Finse sauna moeten missen en maakte er bij terugkeer in zijn thuisland zijn missie van om de mensheid tot rust te brengen, één sauna per keer.

    De Hetki-buitensauna wordt volledig uit ecologisch verantwoord sparrenhout uit Noord-Finland vervaardigd. Na een configuratie op maat van de klant, wordt de sauna in elkaar gezet door of bij de fabrikant en in een stuk vervoerd en afgeleverd bij de klant thuis. Het enige wat die op dat moment nog moet doen, is de stekker van de sauna insteken en genieten. Opnieuw een knap staaltje moderne innovatie dus die de wellness-wereld op een duurzame en groene manier klaarstoomt voor de toekomst.

     

     

     











    26-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zon aan je voeten

    Freedom Moses SS23

    Wat is een betere manier om de zomer te verwelkomen, dan kleuren dragen die de zon imiteren? Ook al zit het weer niet altijd mee in het wisselvallige België, dat wil natuurlijk niet zeggen dat we ons niet stralend kunnen kleden. Neem jouw eerste stappen richting de zon met een paar Freedom Moses sandalen in zonnige tinten van zomers geel tot warm oranje of vurig rood. Voor elke zonneklopper is er een zonnig paar slippers!

    Freedom Moses staat bekend om zijn brede aanbod aan levendige kleuren en prints. Dit seizoen liet ontwerpster Sarah Gurt zich onder meer inspireren door het kleurenpalet van de zon. Van stralend gele tinten, tot designs in een warme oranje kleur die je meenemen naar een zwoele zomeravond. Sunset-lovers, met deze kleurrijke Freedom Moses slippers aan je voeten verdwijnen je zorgen als sneeuw voor de zon.

    Praktisch : Alle Freedom Moses slippers zijn beschikbaar voor kinderen en volwassenen.





    25-02-2023 om 07:48 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mellow-sofa van Ethicraft

    ultiem comfort in eindeloze variaties

     

    Het leven van zijn meest comfortabele kant. Dat is het opzet en de service die Ethnicrafts nieuwste modulaire zitbank ons geeft. Een wolk van gemak en gebruiksvriendelijkheid voor een woning waarvan de huiskamer het kloppende hart is. Gemaakt om jarenlang in te leven, in te duiken, in te spelen, in te werken en in te ontspannen. De Mellow-zitbank is een strak en verfijnd ontwerp gemaakt van duurzaam gerecycleerd katoen en waarbij de modules eindeloos gecombineerd kunnen worden.

    Groots in alledaags comfort

    Van de hoogte van de rugleuning tot de diepte van de zitting: elk detail is bewerkt met het oog op ultiem comfort. De Mellow-zitbank is zachtaardig in zowel concept als vorm. Subtiele naaddetails en een minimalistisch ontwerp dat toch erg warm en gezellig oogt dankzij de afzonderlijke kussens en de licht afgeronde hoeken. Mellow doet z’n naam alle eer aan door met een toegankelijke kleur en meer dan 100 modulaire opstellingen geruisloos samen te gaan met elke interieurstijl.

    Vertrouwde Ethnicraft-kwaliteit

    Ethnicraft mag dan wel zo sterk inzetten op comfort, aan vakmanschap boeten ze niets in. Integendeel zelfs, een sofa op maat van alledag moet tegen een stootje kunnen. Daarom bestaat de stof van de Mellow-zitbank uit gerecycleerd katoen met een vlekken- en waterafstotende coating en een stevige structuur die volledig met de hand werd gemaakt in Europa. Om de Mellow te laten meegroeien met het gezin, werd gekozen voor schuim met een hoge dichtheid dat in afzonderlijke compartimenten is geplaatst. Zo zal zelfs na intensief gebruik de zitbank z’n prettige zitvorm blijven behouden.







    25-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Banana Moon

    Bijna op Coachella met de Banana Moon beachwear collectie

     

    SS23

    Autoraampjes naar beneden, volumeknop van de radio volledig naar rechts, haren in de wind, zon op je snoet en luidkeels meezingen maar! De nieuwe collectie van Banana Moon voert je mee naar de Californische woestijnoase Coachella. Zelfs al zit je niet aan de West Coast, maar sta je in de file op de E40, op weg naar Oostende.

    Chromatic sunsets

    Wat zou een Californische zomer zijn zonder de warme kleuren van een zonsondergang? De Banana Moon-collectie geeft je het gevoel dat je op vakantie bent, nog voor je op je bestemming aankomt. Het kleurenpalet met warme gloed heeft voor elk wat wils en de details met schelpen, ringen in bamboe en veelkleurige kralen maken de look compleet. De badpakken met 'juweeltjes' zijn must-have stukken geïnspireerd door de LA-lifestyle.

    Shine bright

    Mantra van de zomer! Felgekleurde zwempakken, veelkleurige glanzende prints ... Banana Moon zorgt dat alles schittert voor een stralende look aan het water.

     









    24-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunst aan de muren

    » WANDBEKLEDING EN TEXTIEL ALS KUNST AAN DE MUREN

     

    Wanneer kunst het interieur overneemt: wandbekleding en textiel met diepgang

     Kunst die over de lijsten heen sluipt en zo onze kamers koloniseert. Van de iconische Monet tot de minder bekende maar even indrukwekkende Hilma af Klint. Als onuitputtelijke bron van inspiratie dompelen we in 2023 onze muren d.m.v. wandbekleding en stoffen onder in de kleuren van inspirerende meesterwerken. Soms zwierig en dromerig, dan weer grafisch en fel, zeker is dat onze interieurs in artistieke tonen en patronen gehuld zullen zijn.

    Overheersende levensvreugde: The ten largest, No. 7:Adulthood’ van Hilma af Klint

    Hilma af Klint is een verhaal apart: qua kleurgebruik opgewekt en positief, qua thematiek spiritueel en esoterisch. Geboren in 1862 in Zweden was ze een stuk vóór wat als de feitelijke start van de abstracte schilderkunst wordt aangenomen, al actief. Zo ging ze met haar zonnige eigenzinnigheid een hele rits Franse grootheden vooraf. Anno 2023 vertaalt een van haar meesterwerken – No.7: Adulthood uit ‘The ten largest’-serie – in ons interieur zich in intense kleuren met gedurfd rood, geel dat varieert tussen citrus en oker, en tertiaire nuances van blauw en groen. Een bruisende levenslust vol kleur en abstracte structuur.

    Het organische keerpunt: Tensions Calmées van Wassily Kandinsky

    Nog zo’n abstracte grootmeester is Wassily Kandinsky. Hectischer en explosiever echter dan af Klint. Zeker in zijn werk Tensions Calmées zien we een intense spanning tussen grafische figuren en organische vormen. Een afschildering van Kandinsky’s Bauhaus-invloeden en groeiende interesse in het symbolisme en surrealisme. Hedendaagse interieurontwerpers interpreteren dit dynamische werk in veelal paarse, roestbruine en donkere kleuren die worden gebruikt voor grafische elementen opgesteld in een elegant patroon.

    Rhapsody in blue: de waterlelies van Claude Monet

    Dromeriger, of toch algemeen beschouwd iets lieftalliger, gaat het eraan toe in de vijver bij Monet. Zijn wereldberoemde serie schilderijen van waterlelies is een impressionistische crowdpleaser die zowel het oog van de kunstleek als dat van de expert weet te vangen. Een ongeziene pracht om inspiratie uit te putten voor het interieur. We zien stoffen en wandbekleding die de rust van de schilderijen behouden en hetzelfde zachte kleurenpalet volgen. Prints en structuren met een natuurlijke flow, zelfs in hard materiaal zoals bv. de bleke marmer-designoppervlakken van Cosentino, zijn er om te betoveren en te behagen.

     

     





    24-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Collectievoorstelling Chantelle

    De setjes van Chantelle, Passionata by Chantelle en Chantelle X zetten de lente in vuur en vlam

    Je huid krijgt aan het begin van de lente nog weinig zon te zien, maar van verleidelijke lingerie krijg je het gegarandeerd al wat warmer. Chantelle, Passionata by Chantelle en Chantelle X zorgen dit SS23 seizoen voor sexy powerlooks waarmee je de show kan stelen. Elk design viert het vrouwelijk bestaan, met unieke details en stoere accenten.

    Chantelle SS23: heruitgevonden en gestroomlijnd

    Chantelle introduceert dit seizoen drie nieuwe lijnen: smooth perfection, new romance, en modern support. Ook de orangerie lijn werd heruitgevonden en bestaat nu uit gerecycleerde materialen. De perfecte pasvorm staat centraal bij deze moderne designs, die je elke ochtend met veel plezier uit je lingerielade tovert.

     Passionata by Chantelle SS23: sportief en sexy

    Met de nieuwe Pila, Paola, en Prisca lijn presenteert Passionata by Chantelle de must-haves van het seizoen. De designs die een perfecte balans vinden tussen sportiviteit en verleiding,  beloven onmisbaar te worden in onze zomergarderobes.

    Chantelle X: transparant en verleidelijk

    De nieuwe Chantelle X lijnen Spark en Xplicit staan voor gedurfde designs die zachtheid maar tegelijk ook lef uitstralen. De voorzichtig transparante looks kennen one-of-a-kind details zoals gouden hardware en metallic opschriften.













    23-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeg het met bloemen(prints)

    » NIEUWE STOFFENCOLLECTIES: SONHO DE FLOR & SUPERBLOOM - » MOEDERDAG-INSPIRATIE

    Wanneer de lente nog veilig in de knop verborgen zit, kijken we dromerig uit naar de bloeiende bloesems die er weldra zullen uit groeien. Het geliefde seizoen is met zijn veelbelovende kleurexplosie een moment van romantiek, vrijheid en onschuld. Het is ook het seizoen der moeders, want tijdens Moederdag nemen we de tijd om de vrouwelijke spilfiguren uit ons leven even letterlijk in de bloemetjes te zetten. Stoffenexpert Mondial Tissus maakt zich alvast klaar voor het nieuwe jaargetijde en duikt zijn arsenaal bloempatronen en primaire kleuren in. Het resultaat: een verrassend en on-trend boeket aan stoffen dat de lente fris door je interieur (en dat van je mama) doet waaien.

    Dromen van (of in) een bloembed

    Tijdens een vroege ochtendwandeling ontdek je de ontluikende bloemenpracht van de lente. Laat je inspireren door de frisse, natuurlijke schoonheid en verweef het samen met de nieuwe Sonho de Flor-collectie van Mondial Tissus in je interieur. De zacht gekleurde stoffen uit deze reeks doen dienst als kussenhoes, gordijn of dekbedovertrek en vormen bovendien een geslaagd cadeau tijdens Moederdag. De lieflijke tinten en elegante bloemenprints dompelen haar met veel liefde onder in een gezellig bloembed, klaar om weg te dromen van verre geurende velden.

    Boeketexplosie

    Wanneer de lente zich volledig ontpopt heeft, worden we kleurrijk omringd door fleurige bloemen en bloesems in alle vormen en maten. Met veel ontzag kijken we er dan ook steeds onze ogen naar uit. Met Moederdag in het achterhoofd, geef je met de felgekleurde Superbloom-collectie jouw mama alvast een bonte mengeling van botanische planten en bloemen cadeau – perfect als opvallend interieuraccent in stof. De rijkelijke patronen op het textiel hinten naar een impressionistisch bos bloemen, één die niet vergaat en seizoenen lang bloeit. www.mondialtissus.fr

     

     











    23-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AS Adventure
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    opent nieuwe store aan de Belgische kust met focus op wandelen

     

    Uitwaaien in Nieuwpoort met het juiste wandelmateriaal

    Even naar buiten voor een frisse neus, daar kikker je echt van op! Meer zelfs, er bestaat geen enkel medicijn dat je lichaam – fysiek en mentaal – zo’n boost geeft als een simpele wandeling.

    En waar is de uitgelezen plek om een frisse neus te halen? Uitwaaien aan zee, natuurlijk. De Belgische outdoor specialist opent daarom op 16 februari zijn nieuwe store in Nieuwpoort met een uitgebreid aanbod aan outdoorkleding, schoenen en accessoires dat zich 100% toelegt op de kunst van wandelen.

    Wandelen is goed voor lichaam en geest. Zelfs van een korte wandeling ervaar je al talrijke voordelen: het houdt je hart gezond, je bloeddruk verlaagt, je longen worden beloond én je houding verbetert. Méér bewegen geeft je alledaagse cognitieve functies, zoals je concentratievermogen, je werkgeheugen, je probleemoplossend vermogen, het verwerken van informatie en het nemen van beslissingen, een enorme boost. Bovendien zit je beter in je vel, ervaar je minder stress en heb je minder last van angst en depressies.

    Een frisse neus halen is dus belangrijker dan je denkt. En er is geen betere plek om eens goed uit te waaien dan aan de Belgische kust. Op donderdag 16 februari opent A.S.Adventure daarom een nieuwe A.S.Adventure store in Nieuwpoort die zich volledig zal toespitsen op wandelen.

    Tom Ameloot, A.S.Adventure store manager in Veurne, zal ook deze winkel onder zijn vleugels nemen als winkelverantwoordelijke:

     “Onze nieuwe A.S.Adventure store in Nieuwpoort is wat compacter, maar het aanbod is uitgebreid en focust zich 100% op wandelen. Een groot assortiment wandelschoenen, -accessoires en outdoorkleding kan elk type wandelaar bekoren. Uiteraard kan je ook hier terecht voor onze Care & Repair services, want hoe beter je kwalitatief materiaal verzorgt, hoe langer het in topconditie blijft. En zo maken we écht een verschil in het verminderen van die beruchte afvalberg.”

    Het uitgebreide aanbod in de nieuwe A.S.Adventure store :            Wandelschoenen en -accessoires: Meindl, Lowa, Hanwag, Adidas, The North Face, Aigle,…• Outdoorkleding (ook regenkleding): Jack Wolfskin, The North Face, Didriksons, Patagonia, Fjällräven, Lafuma, Ayacucho, K-Way, Rains,…- • Winterwarme accessoires en tijdens de zomer beach-items zoals zonnehoedjes, zonnebrillen en slippers - • Care & Repair services en onderhoudsproducten

    Praktisch: Adres: Albert I laan 251, 8620 Nieuwpoort

    22-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Martha Stewart van natuursteen:

    Potier Stone garandeert vlekvrij marmer

     

    Hoewel marmer één van de meest elegante natuurstenen is om je interieur mee af te werken, komt het niet zonder uitdagingen. Het delicate poreuze karakter van de steen maakt het vatbaarder voor blijvende beschadigingen als krassen of vlekken: één van de redenen waarom sneller gegrepen wordt naar andere materialen. Natuursteenexpert Potier Stone doorgrondde deze gevoelige steen en ontwikkelde XQUISE; een innoverende afwerkingstechniek die marmer uiterst gebruiks- en onderhoudsvriendelijk maakt en 100% vlekbestendigheid garandeert.

    eXQUISE innovatie

    De porositeit van marmer maakt dat het gemakkelijk door zure vloeistoffen – denk azijn, citroen- of vruchtensap – wordt aangetast, resulterend in doffe oppervlakken. Het morsen van zelfs water kan op zijn beurt dan weer zorgen voor hardnekkige vlekken. Met XQUISE, de exclusieve innovatie van Potier Stone, kan je deze problemen verhelpen. Volledig ontwikkeld en getest in eigen huis, is deze unieke techniek een grote troef – misschien wel de grootste – waarmee het bedrijf zich onderscheidt in de Belgische markt.

    eXQUISE innovatie

    De porositeit van marmer maakt dat het gemakkelijk door zure vloeistoffen – denk azijn, citroen- of vruchtensap – wordt aangetast, resulterend in doffe oppervlakken. Het morsen van zelfs water kan op zijn beurt dan weer zorgen voor hardnekkige vlekken. Met XQUISE, de exclusieve innovatie van Potier Stone, kan je deze problemen verhelpen. Volledig ontwikkeld en getest in eigen huis, is deze unieke techniek een grote troef – misschien wel de grootste – waarmee het bedrijf zich onderscheidt in de Belgische markt.

    eXQUISE look en feel

    Na het ondergaan van een uitvoerige en stapsgewijze XQUISE-behandeling krijg het marmer niet alleen een prachtige matte look, maar ook een zachte en aangename feel. Het geheel wordt een hoogwaardige streling voor het oog. In combinatie met het correcte onderhoud belooft Potier Stone bovendien jarenlang vlekvrij marmer: de QTOP® Protect & Clean-producten verzorgen een 100% gegarandeerde vlekbestendigheid. Geef dus toe aan je marmeren dromen en creëer de keuken of badkamer die je wil, zonder zorgen en vrij van vlekken.

    www.potierstone.be

     

     







    22-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fast Retailing

    biedt humanitaire noodhulp na verwoestende aardbevingen in Turkije en Syrië

     

    Financiële hulp en donaties van winterkleding aan UNHCR. Fast Retailing zal humanitaire noodhulp bieden aan mensen die getroffen zijn door de verwoestende aardbevingen die vanaf 6 februari in Turkije en Syrië hebben plaatsgevonden, na een wereldwijde oproep van onze jarenlange wereldwijde partner UNHCR, de VN-vluchtelingenorganisatie.

    Een miljoen euro en 40.000 stukken winterkleding, waaronder 30.000 UNIQLO HEATTECH thermische kledingstukken, zullen met spoed aan de UNHCR worden geschonken als onderdeel van hun lopende humanitaire respons. Fast Retailing wil haar oprechte medeleven betuigen aan de families van de slachtoffers en de getroffenen van de aardbevingen.

    Retailing en UNHCR's wereldwijde partnerschap

    Fast Retailing en UNHCR werken sinds 2006 samen om vluchtelingen en ontheemden over de hele wereld van kleding te voorzien, aangezien de ondersteuning van vluchtelingen een van de pijlers is van de duurzaamheidsactiviteiten van Fast Retailing. In 2011 werd Fast Retailing het eerste Aziatische bedrijf met een wereldwijd partnerschap met UNHCR en heeft het bijgedragen aan een meer uitgebreide en duurzame oplossing voor mensen die moesten vluchten. UNIQLO doneert in haar winkels ingezamelde kleding, die UNHCR uitdeelt aan vluchtelingen en gastgemeenschappen. Fast Retailing neemt ook vluchtelingen in dienst in UNIQLO-winkels over de hele wereld, steunt de bestaansprogramma's van UNHCR en voert educatieve activiteiten uit voor mensen die gedwongen zijn te vluchten. https://www.unhcr.org/uniqlo.html

    Fast Retailing Co., Ltd. is een toonaangevende Japanse detailhandelholding met wereldwijde hoofdzetel in Tokio, Japan. UNIQLO is het grootste van acht merken in de Fast Retailing Group, de andere zijn GU, Theory, PLST (Plus T), Comptoir des Cotonniers, Princesse tam.tam, J Brand en Helmut Lang. Met een wereldwijde omzet van ongeveer 2,3 biljoen yen voor het boekjaar 2022 dat eindigt op 31 augustus 2022 (16,6 miljard dollar, berekend in yen op basis van de koers van 1 dollar = 138,7 yen eind augustus 2022) is Fast Retailing een van 's werelds grootste kledingretailbedrijven. Met een bedrijfsstatement dat is toegewijd aan het veranderen van kleding, het veranderen van conventionele wijsheid en het veranderen van de wereld, is Fast Retailing toegewijd aan het creëren van geweldige kleding met nieuwe en unieke waarde om het leven van mensen overal te verrijken. Ga voor meer informatie over Fast Retailing naar www.fastretailing.com.

     

     

    21-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw-en aan de toekomst

    Chakracore als dé bouw- en renovatietrend voor 2023

     

    Renovatie- en bouwwalhalla Batibouw rolt binnenkort opnieuw zijn rode loper uit. Dé beurs bij uitstek waar iedere klusser – van de amateur-enthousiasteling tot de doorwinterde professional – een glimp kan opvangen van de nieuwste bouw- en interieurtrends. King George zet zijn favoriete nieuwigheden op een rij, met de natuur als voornaamste troef. Duik dit jaar dieper je chakra’s in en ontdek de woning anno 2023 waar natuurlijke elementen en duurzaamheid hand in hand gaan.

    °360 welzijn met Gervi

    Het belang van zelfverzorging en wellness kende de afgelopen jaren een flinke groeispurt, in 2023 wordt het bovendien alsmaar meer geïntegreerd in onze leefomgeving. Tijdens Batibouw schuift Gervi bosbaden als ultieme trend naar voren – ofwel het tijd nemen voor en met jezelf in een groene omgeving.

    Transformeer je oude tuinhuis/poolhouse naar een groene garden gym, waar de endorfines van een stevige sportsessie zich mengen met de rustgevende weldaden van de omgeven natuur. Het stressniveau daalt, net als de hartslag en de bloeddruk. Niet alleen heeft het positieve gevolgen voor het fysieke welzijn, het glooiend en organisch groen gymdesign draagt ook bij aan de visuele en mentale rust.

    Ook indoor vindt er een transformatie plaats in 2023. De leefruimte wordt omgedoopt tot zenroom waar je zowel fysiek als mentaal tot rust kan komen. Laat die dure en overmatige saunabezoeken eens achterwege en investeer in een at-home infrarood sauna als essentieel onderdeel van jouw leefruimte. Zo integreer je moeiteloos een verkwikkend moment van noodzakelijke self care in je dagdagelijkse routine. Gervi - Batibouw in hal 7, op stand 7340 en 7440.

    De ixina-keuken als oase van rust

    Onze keuken ontwikkelt zich steeds meer tot een geïntegreerde leefruimte, tot een plek in de woning waar iedereen samenkomt en -leeft. Reden te meer om er tijdens Batibouw extra aandacht aan te besteden. Keukenspecialist ixina bijt alvast de spits af met een reeks spraakmakende trends.

    Lichte houtsoorten en zachte (aarde)tinten als taupe of greige - ofwel alles tussen beige en grijs - knipogen allesbehalve subtiel naar Moeder Natuur. Ook zijn ze perfect te combineren met biophilic design - design die ons doet teruggrijpen naar de connectie met de natuur, verhuld in een hedendaags jasje. Afgewerkt met accentuerende groene nuances, wordt het verhaal naadloos aangevuld. Toch blijft de immer geliefde en tijdloze monochrome all-black keuken ook in 2023 een winnaar. Van de fronten tot de keukentoestellen, van de kleinste accessoires tot de minst functionele decoratie, zwart in de keuken scoort. Ixina - Batibouw  hal 11 bij stand 11224.

    X²O's bruisbal van natuurlijke elementen

    Het komende jaar zetten we een stapje vooruit, en dat doen we door terug te blikken naar een tijd waar de natuur volledig centraal stond. Aardse tinten en ruwe elementen vonden eerder al hun weg naar de woonkamer en keuken, en nu krijgt ook de badkamer een total make-over. De ongerepte natuur keert weer terug door het gebruik van aardse tinten, gaande van zachte zandtinten als beige of grijs tot krachtige kleikleuren als terracotta of zwart.

    X²O Badkamers gooit het voor zijn publiek op twee unieke stijlen dit jaar. Voor diegene die graag even tot rust komt en stil staat in de badkamer, stelt de badkamerspecialist de Balmani Fila-collectie in steengrijs voor - ideaal inzetbaar in een minimalistisch ton-sur-ton interieur. De groeven in deze collectie brengen op hun beurt het onbewerkte van de natuur naar voor.

    Heb je graag wat meer prikkels? Kies dan liever voor de Balmani Sfera-collectie in terracotta of het zwarte Storke Ribs-badkamermeubel met Tavola tablet in Terrazzo. In combinatie met goud kraanwerk duik je zo weer helemaal in de 70's-trend. X²O Badkamers- Batibouw hal 7, op stand 7326.

    Systimbers bouwpakket voor een groene toekomst

    Duurzamer en met een beperkte ecologische voetafdruk wonen hoeft niet extreem ingewikkeld of prijzig te zijn, daar worden we ons steeds meer van bewust. Ook op vlak van esthetische kwaliteit hoef je niet langer in te boeten bij het kiezen voor een ecologischer alternatief. Vanuit deze filosofie trekt expert in op maat gemaakte outdoor tiny spaces Systimber naar Batibouw.

    Bouwen en verbouwen met Systimber is volledig circulair. Hun unieke houtschakelbouwsysteem en bijhorende productieproces stoten een minimale hoeveelheid CO² uit, bovendien is het geheel verplaatsbaar en zijn de bestanddelen herbruikbaar – een perfect ronde productiecirkel. Systimber maakt tevens gebruik van wit dennenhout, gekapt uit PEFC-gecertificeerde Scandinavische bossen. Na de boskap zijn de boseigenaren verplicht de bossen weer aan te vullen met nieuwe aanplant. Ook de basisisolering van houtschakelbouw zit snor, waardoor extra isolatie overbodig is. Minder isolatie betekent minder uitstoot. Win-win! Systimber - flex living patio van Batibouw.

     

     

     

     









    21-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dektron Pietra Kode

    de renaissance volgens Cosentino

     

    Klassiekers uit Italië blijven ook in hoogtechnologische tijden inspireren. Zeker als die techniek kan toegepast worden om hedendaagse interpretaties te maken met features bestand tegen het moderne leven. Met Pietra Kode lanceert het Spaanse Cosentino net dat. De sterspeler op vlak van duurzame oppervlakken introduceert een nieuwe reeks van zeven uitvoeringen en dessins van Dekton® – gecreëerd i.s.m. Daniel Germani – die geënt zijn op drie klassieke stenen uit de Italiaanse geschiedenis: vicenza, travertin en ceppo di gré.

    Pietra Kode: een Daniel Germani X Cosentino-productie

     Voor de derde maal schakelt Cosentino het talent en de visie van de befaamde designer en architect Daniel Germani in. Maar liefst drie jaar verdiepte die zich in evenveel klassieke stenen uit de Italiaanse geschiedenis. Betoverd door hun tijdloze schoonheid, dook Germani in het verhaal van elke steensoort om ze te kunnen decoderen en nadien zorgvuldig te kunnen construeren. Germani laat klassiek en modern samengaan met een Dekton®-reeks die toegepast kan worden voor keukenwerkbladen, vloer- en wandbekleding, badkamers, gevels en meubels. De gekozen kleuren en dessins zijn nauwkeurig ontwikkeld om in elke toepassing tot z’n recht te komen. Dit knap staaltje van tijdloos vernuft en Italiaans design gecombineerd met de CO2-neutrale en duurzame eigenschappen van Dekton® maakt de launch van de Pietra Kode-collectie tot een moment waar binnen de sector reikhalzend wordt naar uitgekeken.

    Vicenza Kode :  De eerste ‘hergecodeerde’ steen – de klassieke tere en bleke Vicenza-natuursteen – werd uitgewerkt in vier warme en veelzijdige tinten. VK01 Nebbia, VK02 Avorio, VK03 Grigio en VK04 Grafite zijn vier neutrale uitvoeringen die erg aards ogen en in nuances van crème, licht- en donkergrijs tot taupe variëren.

    Travertine Kode : De tweede interpretatie viert de iconische steen die Rome van kop tot teen siert. Gebruikt voor zowel renaissance-standbeelden als in de klassieke architectuur, is Travertine Kode een collectie die niet mag ontbreken in het rijtje. Met twee uitvoeringen – TK 05 Sabbia en TK 06 Marmorio – herneemt Cosentino respectievelijk de travertin-variant met een willekeurige, grijze marmeradering en het visueel herkenbare Travertino Navona met gestreept, zandkleurig dessin.

    Ceppo Kode :  Waar Travertine Kode vooral Rome eert, keert Ceppo Kode de blik naar Milaan. Geënt op het grijze Ceppo di gré voelt Ceppo Kode met zijn visueel, gekiezelde structuur erg natuurlijk aan. Met z’n koele uiterlijk straalt Ceppo Kode vooral in hedendaagse en industriële omgevingen, zowel indoor als outdoor. Daarnaast heeft Ceppo Kode, net als Vicenza Kode, het dessin doorlopen op de randen, waardoor de creatieve toepassingen een eindeloos scala aan mogelijkheden vormen.









    20-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keuken- en badkamertrends voorjaar 2023

    Interiorwatcher Nicolas Block van King George : De keuken en badkamer blijven twee primaire ruimtes in ons huis, die anno 2023 onderhevig zijn aan een waaier van trends. Nicolas Block van King George distilleert samen met zijn team dagelijkse woontrends voor interieurklanten en somt de huidige trends in vraag en antwoord op. Één ding is zeker: wat je stijl ook is, onze interieurs waren nog nooit zo’n mengelmoes van wereldstijlen.

    Wat is de algemene trend in het interieur voor 2023? “Het mag terug wat meer zijn. De roaring twenties zijn wél in het interieur doorgedrongen, in tegenstelling tot in onze economie. Dat vertaalt zich in uitbundige materialen, neons, goud, marmer, fluweel, etc. Excentriciteit wordt toegelaten en aangemoedigd. Een andere trend die daar lijnrecht tegenover staat is chakracore: het harmonieus samenzijn met de natuur door het gebruik van klei, keramiek en beton. Terug met de handen in de aarde dus, wat zich laat vertalen in natuurlijke kleuren, grijstinten, warm terracotta, mud, etc. "

    Hoe vertaalt zich dat in de keuken? “De keuken is ook niet meer in één vakje te stoppen. Had je vroeger de keuze tussen hout, wit en zwart, dan zijn vandaag eindeloze combinaties in materialen mogelijk. Zwart met hout, groen met wit, structuur met vlak, marmer met keramiek en ga zo maar door. Anno 2023 zijn hout, beton, marmer, cement, keramiek, maar ook een combinatie van dit alles bijzonder in. Bovendien is de kleur groen vandaag populair in de keukenindustrie door onze blijvende drang naar natuur in huis. Maar je ziet ook roze en rood binnensijpelen, perfect voor de durvers.”

    Zijn er meer en meer ronde vormen in de keuken? “Ongetwijfeld. Na de ronde sofa’s, tapijten en tafels zien we ook keukeneilanden die meer afgerond worden en zelfs fronten die bekleed worden met afgeronde lattenstructuur in leuke kleuren. Vlak is saai geworden, we willen meer leven en textuur in de keuken.”

    Wat met kraanwerk, zijn daar trends in te zien? “Vooral goud en zilver in kranen en spoelbakken zie je meer en meer insijpelen, ook in afgeronde modellen. Daar komen de roaring twenties heel erg naar voor. Waarom zou de afwas ook niet wat meer bling bling mogen zijn?”

    Mag een keuken ook eclectisch zijn? “Ik zou eerder zeggen: het moet eclectisch zijn. Een eenzijdig interieur is vandaag passé. Hadden we in de jaren 2000 de ‘coole’ witte lofts van vloer tot plafond, dan kregen we vooral de laatste jaren de monochrome greige-interieurs. Niet dat deze laatste trend al voorbij is, maar je ziet wel dat een geheel huis in één tint tooien minder leven brengt. Uitbundigheid in verschillende kamers mag dus en waarom niet eens een slaapkamer of toilet overdreven gaan inrichten? Ook de keuken mag een mengelmoes van stijlen en materialen worden. Het is en blijft immers een zeer belangrijke ruimte waar we vaak vertoeven.”

    Moet de keuken tegenwoordig toch wat minder zichtbaar zijn? Minder open plan architectuur? “Als covid ons iets geleerd heeft, dan is het wel dat zowel op kantoor als thuis een volledig open-plan aanpak niet meer werkt. Privacy is heel erg belangrijk geworden om te ‘cocoonen’: zowel professioneel bij thuiswerk als privé om te deconnecteren. Dus een keuken die bij wijze van spreken in de woonkamer wordt gedropt, werkt niet meer. In nieuwe architectuur zien we zeker nog een wisselwerking tussen beide ruimtes, maar dikwijls wordt er wel met structuurglas, kolomkasten of schuifbare wanden gewerkt om beide ruimtes naar elkaar toe te brengen of net terug af te sluiten. De keuken helemaal terug in een hokje steken met deur en doorgeefluik komt gelukkig niet meer terug.” Zijn leefkeukens dan voorbij? “De keuken is en blijft een zeer populaire ruimte, er wordt nog steeds volop in geleefd. Daarom worden ook meer en meer zaken weggestopt achter schuifbare wanden, zelfs in bijkeukens als daar plek voor is. In een goede keuken wordt geleefd met alle rommel van dien, maar kan het ook in een mum van tijd leefbaar worden gemaakt wanneer er gasten komen. Nadenken over het praktische element is dus een must en goed de looplijnen van een keuken vooraf uittekenen een noodzaak.”

    Worden apparaten meer en meer hightech? “’The internet of things’ sluipt al langer onze keukens binnen. Ovens kunnen bijna volledige gerechten zelfstandig maken, inclusief het meten van de kerntemperatuur van ons vlees. Koelkasten weten zelfs wat je nodig hebt zonder dat je het zelf beseft. Heel wat leuke gadgets bestaan er dus, alleen blijven het wel gadgets die nog niet breed worden toegepast. Een zeer goede evolutie interieurgewijs is de afzuigkap die in het kookvuur is ingewerkt. Dat maakt dat er geen constructie meer aan het plafond moet komen, wat de ruimte veel esthetischer maakt.”

    Energie besparen wordt belangrijker? “Jazeker. Eigenlijk komt er het op neer om recente toestellen in je keuken te hebben staan want een oven, vaatwas en koelkast die meer dan 10 jaar oud zijn, slorpen heel wat energie op. Er zijn een heleboel merken die hard werken op energiezuinigheid. Zo bracht het Zwitserse V-ZUG een vaatwas met warmtepomp uit die amper een halve kilowatt per wasbeurt verbruikt. We mogen de komende jaren dus heel wat verwachten op dat vlak.”

    We horen tegenwoordig veel meer van AI, wat zijn gevolgen voor ontwerpers? “De chatbots kunnen ervoor zorgen dat we onze ideeën meer en meer kunnen tonen aan keukenontwerpers, anderzijds zal het ook voor die ontwerpers makkelijker worden om bepaalde hersenspinsels toonbaar te maken. Alleszins, het wordt een visuele revolutie die niet alleen de keukenwereld zal beroeren.” Hechten mensen sinds corona meer en meer belang aan hun interieur? “Ons interieur heeft dankzij corona een boost gekregen en mede dankzij de visuele maatschappij waarin we leven, is het goed vormgeven van ons interieur een blijvende trend. Dat is zeker iets dat niet meer zal weggaan.”

    Dus er wordt ook meer geïnvesteerd in de badkamer? “Voor vele mensen waren de badkamer en het toilet de enige ruimtes in huis waar je nog eens kon ontspannen of alleen kon zijn tijdens de pandemie. Dus in die badkamer is de laatste jaren fors geïnvesteerd, tot kleine wellnessoases. Ook de badkamer onderging de transformatie van de keuken: van een pure utilitaire plek om ons te wassen naar een ruimte die doet dromen. Een super me-plek, niet om te pochen naar de buitenwereld toe maar omdat je het zelf verdient.”

    Wellness en luxegevoel: hoe uit zich dat in de badkamer? “Wellness kan breed gaan. Van de juiste geur – zie maar de boom van geur- en zeepmerken – tot de juiste douchekop. Wellness en luxe zitten dus niet enkel in dure zaken, een juiste badolie met ontspannende Spotify-muziek is ook al pure wellness. Uiteraard is de ultieme droom vaak een jacuzzi, infraroodcabine of sauna. Escapisme onder je eigen dak is nog nooit zo populair geweest en blijft een grote trend.”

    Is de badkamer ook een mengelmoes van stijlen geworden? “Zeker! We kunnen de badkamer ook niet meer in één vakje stoppen. Gouden kranen kunnen perfect met een strak minimalistisch bad gecombineerd worden. Want ook de organische vormen zijn niet meer uit de badkamer weg te denken: afgeronde spoelbakken, afgeronde meubels, afgeronde kasten, afgeronde spiegels en zelfs afgeronde tegels. De ode aan de natuur in onze interieurs zal nog vele jaren blijven.”

    Welke materialen zijn er voor vloer- en muurbedekking? “Er zijn uiteraard heel wat mogelijkheden. De bekende tegel onderging de laatste jaren een echte revolutie. Er zijn vandaag ongelooflijk mooie zaken in de winkels te vinden in ronde, hexagone, ruitvormen; zelfs tot 3D toe. Verder is de microtopping trend om alles in één materiaal uit te werken zeker iets wat je meer en meer ziet – uiteraard niet zo goedkoop. De ultieme luxe blijft marmer en natuursteen voor wie het wil betalen, maar ook daar wordt telkens met een moderne combinatie gekeken om niet tot een Romeinse badkamer uit te komen.”

    Trends in kranen en porselein? "De XL-trend van douches en wastafels lijkt af te nemen. Ergens logisch als je weet dat een super grote douche ook enorm veel energie verbruikt. Een goede regendouche mag dus kleiner en liefst ook waterbesparend zijn door het te vermengen met lucht. Verder blijven goud, messing en mat zwart aanwezig en wordt dit alles vermengd met groen, terracota en andere aardse kleuren op het werkblad. Een bad is nog steeds de ultieme luxe als er plek is, vaak als architecturaal element in een badkamer."















    20-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!