Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    10-12-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V-ZUG presenteert: de keuken van de (nabije) toekomst

     

    Als pionier in hoogwaardig keukendesign en innovatieve kooktechnologie kent V-ZUG de trends die het hart van de woning zullen veroveren. Met het nieuwe jaar voor de deur verzorgt het Zwitserse bedrijf de nodige inspiratie en bijbehorende keukenapparaten om stijlvol 2024 in te stappen. Van panoramisch koken tot veelzijdig en minimalistisch design, afgewerkt met een gloednieuw spiegelglas in de collectie: de komende twaalf maanden hebben voor je keuken heel wat moois in petto.

    Nieuw parelglas : Naast de bestaande spiegelglasvarianten in het assortiment – zwart en grijs (platinum) – introduceert V-ZUG de gloednieuwe Pearl-afwerking. Een rijke champagnekleur met een elegante glans die zowel lichte als donkere keukens perfect complementeert. Het spiegelglas weerkaatst de omgeving en het licht, en laat de fronten van de keukentoestellen naadloos verdwijnen in het interieur. ‘Pearl’ plaatst zichzelf dus niet op de voorgrond, maar maakt diepe indruk met betrouwbare kwaliteit – een belichaming van de Zwitserse filosofie.

    Functioneel statement : Hoewel het al een tijdje het toppunt van keukendesign is, staat 2024 in het teken van minimalisme. Ofwel design dat naadloos in je inrichting verwerkt wordt, zonder duidelijke randen of opvallend spiegelglas. V-ZUG is een meester in het ontwerpen van verfijnde en toch krachtige keukentoestellen. Zo combineert de CombiCooktop V4000-kookplaat subtiliteit met functionaliteit, waarbij de afzuiging geïntegreerd wordt in het vlakke oppervlak. Daarnaast wordt de plaat uitgerust met ZoneFlex-technologie: slimme sensoren detecteren potten en pannen en passen de kookzones aan de groottes aan. Kortom een naadloze blikvanger – zowel qua design als efficiëntie.

    Panoramisch koken : Sometimes, bigger is better. Ook in onze keukens, want in 2024 gaan we voor groter en groots. Van panoramische formaten tot indrukwekkende doeltreffendheid: V-ZUG streeft zoals altijd naar grandeur. De Grand CombiSteamer V6000-stoomoven heeft een breedte van meer dan 90 centimeter, en combineert stoom met hete lucht. Plaats gerust verschillende ingrediënten tegelijkertijd in de oven, want dankzij de automatische bakprogramma’s en dubbelzijdige warmteverdeling wordt alles gelijkmatig gegaard. Host je binnenkort het eerste feest van het jaar? Met deze veelzijdige stoomoven serveer je in no time en zonder moeite een uitgebreide menu.

    Onder stoom : Is het proberen van een nieuwe kookmethode één van jouw goede voornemens? ‘Sous vide’ is een opkomende techniek waarbij vacuümverpakte voeding met stoom en op een constante, lage temperatuur gegaard wordt. Met de VacuDrawer V6000 uit het assortiment van V-ZUG trek je voedsel gemakkelijk vacuüm: perfect om gerechten te marineren, te bewaren en nadien sous vide te bereiden. De CombiSteamer V6000-stoomoven is daarnaast uitgerust met een handige Vacuisine-functie om deze kooktechniek toe te passen. Dat beide toestellen tot slot afgewerkt worden met het gloednieuwe Pearl-spiegelglas, is de kers op de taart.







    10-12-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het magische kerstuniversum van Hunkemöller

    Van luxe loungewear en warme flanellen pyjama's tot glamoureuze lingerie met sprankelende details.  Hunkemöller schittert deze feestdagen met een diverse collectie, ontworpen om aan elke stijl en voorkeur te voldoen. Of je nu een speelse, chique, eigenzinnige of klassieke stijl hebt, ontdek en omarm jouw meest authentieke feestdagen ooit met de veelzijdige Hunkemöller-collectie.

    Perfectly Cosy

    Het is de tijd van het jaar voor traditie - dus hang de lichtjes op, versier de boom en schenk de warme chocolademelk in! Omarm de gezellige sfeer van het seizoen in een warme flanellen pyjama met speelse ruitpatronen en geniet van je favoriete kerstfilm.

    Luxe Lounging

    Wie zegt dat cosy niet glamourous kan zijn? Zijdezachte satijn- en fluweelachtige veloursstoffen voegen een luxe touch toe aan pyjama's in levendige tinten zoals roze en goud. Opvallende patronen zoals charmante hartjes zorgen voor een en speelse look.

    Winter Wonderland

    Let it snow! Betreed dit winterse tafereel en laat je betoveren door de zachte loungewear en fluffy items. De knisperend witte tinten weerspiegelen de feeërieke sfeer van deze tijd van het jaar.

    Light the Night

    Rood is dé kleur van kerst, dit jaar gaan we voor Tango Red en Burgundy. Ontdek je verleidelijke kant met Hunkemöller's nieuwste silhouetten.

    Charming Chic

    Verfijnde lingerie is zowel elegant als tijdloos. Creëer een glamoureus moment voor jezelf in een van Hunkemöller's kanten bh's, slipjes, bustiers of bodysuits met sprankelende details.

    Glamorous Glitter

    Last but not least: Maak je klaar om te schitteren in verfijnde kant, sexy zijde en elegante details. Dit jaar ben jij de stralende ster aan de top van de kerstboom.

    Have a holly jolly Christmas!

    De feestcollectie is vanaf nu beschikbaar via de webshop van Hunkemöller en in alle Hunkemöller winkels.

     

     









    10-12-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-12-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Litouwen walhalla voor wellnasstperisme

    Van ambertherapieën tot een unieke saunacultuur en rustgevende recreatiegebieden

    Nu steeds meer reizigers willen deconnecteren en op zoek zijn naar innerlijke rust, is wellnesstoerisme wereldwijd in opkomst. Dankzij de rijke wellnesscultuur en het gebruik van natuurlijke hulpbronnen, zoals mineraalwater en kruidenbehandelingen, is Litouwen de perfecte bestemming voor gezondheidstoerisme. In de vele kuuroorden en sauna’s wordt er een breed scala aan spabehandelingen aangeboden met als doel je lichamelijke en geestelijke gezondheid een boost te geven. Zo kan je amber-therapieën met Baltische barnsteen uitproberen, kiezen voor zoutbehandelingen en modderbaden of tot rust komen terwijl je geniet van de natuurlijke schoonheid die Litouwen te bieden heeft. Ontdek hieronder enkele niet te missen activiteiten voor wie op zoek is naar gezondheid, ontspanning en herbronning. 

    Authentieke en vernieuwde natuurlijke remedies

    Litouwse SPA-behandelingen omarmen lokale ingrediënten en eeuwenoude gebruiken, die voor een authentieke beleving zorgen. Zo zijn kruidenbehandelingen nog steeds erg populair om de gezondheid te bevorderen, en worden modderbaden en mineraalwaterbronnen, bekend om hun helende eigenschappen, vaak gebruikt in Litouwse kuuroorden.  Naast de traditionele wellnessbehandelingen is er ook ruimte voor moderne varianten die zich laten inspireren door oude rituelen. Zo kan je een bad nemen met bier en hopbloesems of wilde bessen en geitenmelk, wat de huid diep hydrateert en vermoeidheid vermindert.

    Walhalla voor saunaliefhebbers

    In Litouwen is de sauna een plek voor fysieke en spirituele reiniging. Het wordt niet alleen gewaardeerd omwille van het rustgevende effect voor het lichaam, maar ook door het sociale aspect. Wat de saunacultuur in Litouwen zo uniek maakt, is de kenmerkende diversiteit. Zo kan je in de verschillende wellnesscentra voor een authentieke houtgestookte sauna kiezen, maar behoren ook stoombaden, traditionele zwembaden, infraroodsauna’s en mineraalwaterbaden bij de mogelijkheden. 

    Een interessant kenmerk van de Litouwse saunatraditie is het "plakken", waarbij je jezelf slaat met berken- of eikenbladeren om de bloedsomloop te stimuleren en de huid te reinigen. Nadien neem je best een frisse duik in een nabijgelegen meer of rivier om je lichaam terug volledig af te koelen. Daarnaast zijn ook heilige sauna-rituelen met scrubbeurten, zoutbehandelingen en massages met honing en hennepolie erg populair. Door de vele varianten is er voor ieder wat wils.

    Betoverende kracht van Baltische barnsteen

    Dat barnsteen vaak het ‘Litouwse goud’ wordt genoemd, is geen toeval. Barnsteen bevat een aanzienlijke hoeveelheid bansteenzuur, wat stimulerend werkt voor de stofwisseling, ontstekingen vermindert en de bloedcirculatie een boost geeft. Door de vele gezondheidsvoordelen, zowel voor lichaam als geest, wordt Baltische barnsteen in heel wat amber-therapieën gebruikt. Zo kan je genieten van een ambermassage met een stukje barnsteen, een lichaamsscrub gebruiken op basis van barnsteenstof of voor een barnsteenaromatherapie kiezen met aroma’s die stress verminderen en een gevoel van welzijn bevorderen. 

    In Litouwen zijn er verschillende spa's en wellnesscentra die deze amber-therapieën aanbieden. Sommige locaties hebben zelfs gespecialiseerde centra die volledig gewijd zijn aan behandelingen met barnsteen als hoofdingrediënt. Nabij de Litouwse stad Palanga opende recent nog ‘s werelds eerste ambersauna. Voor deze unieke creatie werd er gebruik gemaakt van maar liefst drie ton natuurlijke Baltische barnsteen. Het resultaat? Een adembenemende sauna waar plafonds, muren en zelfs de banken bedekt zijn met deze kostbare barnsteen. 

    Oase van rust en recreatie 

    In Litouwen vind je heel wat resortgebieden terug die garant staan voor pure ontspanning. Ze liggen verscholen tussen dennenbossen, grenzen aan water en creëren een rustzalige sfeer voor lichaam en geest. Zo is Zarasai een waar paradijs met schilderachtige landschappen waar je de wilde natuur kan verkennen en staat het resortgebied Trakai bekend om de natuurlijke bronnen voor wellnessreizigers, zoals een fijn klimaat, zuivere lucht, groene bossen en meren. 

    Naast de prachtige natuur heb je hier ook heel wat recreatiemogelijkheden en kan je van een levendige sfeer genieten. Deze combinatie komt in het resortgebied van de stad Ignalina helemaal tot zijn recht. Dit gebied, doordrenkt van meren en omringd door bossen, straalt pure rust uit. De betoverende landschappen trekken mensen aan die op zoek zijn naar natuurpracht, maar ook avonturiers en sportliefhebbers die actieve ontspanning willen, zoals fietsroutes, wandelwegen en wateractiviteiten.

    Illustraties – Lithuain travel & P Gvildys

     

     

     

     

     

     

     

     

     











    09-12-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-12-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koesterweek voor Berrefonds

    JBC onthult hartverwarmende collectie tijdens de Koesterweek voor Berrefonds

     

    Personaliseerbare sweaters eren overleden kindjes. Als Belgische retailer met een warm hart voor families, zet JBC dit jaar haar schouders onder de Koesterweek, een initiatief van het Berrefonds. Deze speciale week richt zich op gezinnen die een kind hebben verloren, waarbij de aanloop naar de feestdagen vaak als een extra moeilijke periode wordt ervaren. JBC introduceert vandaag personaliseerbare sweaters, waar klanten de naam van een overleden kindje in hun omgeving kunnen plaatsen om te tonen dat ze hen nog dagelijks met zich meedragen. De opbrengst van deze actie schenkt JBC integraal aan het Berrefonds.

    De Koesterweek is een jaarlijks initiatief van Het Berrefonds, een periode waarin de vzw iedereen oproept om zijn of haar hart te tonen en zichtbaar te maken dat we overleden kinderen niet vergeten. Het Berrefonds, opgericht door Christine Vandenhole, mama van Berre*, wil een houvast zijn voor (groot)ouders, familie en vrienden bij het verlies van een kind. De organisatie staat vooral bekend om zijn Koesterkoffers, die elk jaar worden geschonken aan gezinnen na het overlijden van een baby of opgroeiend kind. Het Berrefonds heeft inmiddels een breed scala aan ondersteuningsprogramma's ontwikkeld om families, zorgprofessionals, scholen en politiediensten zo goed mogelijk te helpen.

    Daarom bundelen Berrefonds en JBC dit jaar hun krachten. Met behulp van JBC's personalisatietool, Studio Unique, kan iedereen die iemand een hart onder de riem wil steken een sweater personaliseren met de naam van een kindje dat gemist wordt. Naast het kenmerkende hartje van het Berrefonds komt er een pijl op de sweater met daarbij de naam van het overleden kind. Zo kan elke naaste, of het nu de mama, papa, broer, zus, oma, opa, juf, meester, meter, peter, vriendje, is, meer dan ooit laten zien dat ze hem of haar in hun hart dragen. De opbrengst van deze samenwerking gaat volledig naar het Berrefonds.

    ‘Wij zijn ontzettend dankbaar dat we dit jaar JBC als warme partner van onze Koesterweek mogen verwelkomen. We hopen dat deze actie heel veel troost kan bieden in de aanloop naar de feestdagen, een vaak moeilijke periode voor veel gezinnen. Deze truien maken op een heel zachte manier duidelijk dat het gemis nog steeds groot is, en zijn hopelijk een uitnodiging voor de omgeving om een gesprek aan te gaan. Want er is niets mooier dan nog eens te mogen vertellen over je kind, zeker in aanloop naar de eindejaarsperiode’, vertelt Christine Vandenhole.

    ‘Een vzw als het Berrefonds steunen wij als familiebedrijf met heel ons hart. Ook wij willen stilstaan bij alle gezinnen die een kindje moeten missen. We hopen met de opbrengst van de verkochte truien een mooie donatie aan het Berrefonds te kunnen doen, zodat ze ook in de toekomst kunnen blijven zorgen voor gezinnen. Maar natuurlijk hopen we in de eerste plaats dat dankzij onze truien ouders de kans krijgen om in hun omgeving nog eens te vertellen over hun zoon of dochter., vult Katrien Vangrunderbeeck, PR & Communication Officer van JBC, aan.

    Praktisch : De sweaters zijn te personaliseren op de JBC-webshop. Berrefonds’ Koesterweek vindt plaats van 8 tot 15 december.​





    08-12-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Build-a-sink

    : multifunctioneel spoelen met Franke

     

    » FRANKE'S WORKSTATION SINKS

    De spoelbak is het centrale punt in de keuken. Van de voedselbereiding tot de schoonmaak achteraf; iedere taak start en eindigt hier. Voor de grote gezinnen of ervaren home chef kan het bovendien meer een werkstation zijn, met benodigdheden en handige accessoires binnen handbereik. Keukenexpert Franke heeft alles in huis om je spoelbak modulair in te richten, zoals een heus Zwitsers zakmes, waarin ieder gedeelte een eigen functie heeft – natuurlijk zoals jij het wilt of nodig hebt.

     De werkbank : Het assortiment van Franke bestaat uit kwalitatieve spoelbakken die een perfecte basis zijn voor je eigen spoelwerkstation. Zo biedt het Mythos-model met zijn no-nonsense roestvrijstalen afwerking een strak canvas, is het beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Dankzij het verfijnde ontwerp vloeien de hoeken en lijnen van de spoelbak bovendien naadloos over in het keukenoppervlak. Meer op zoek naar een statement piece? De Maris Fragranite-spoelbak heeft een spectaculaire grootte en biedt alles wat je nodig hebt. Beide spoelbakken zijn ten slotte gemakkelijk te personaliseren aan eigen wensen en voorkeuren.

    Inside-the-box : Op zoek naar een meer uitgeruste spoelbak? Het Box Center-model van Franke heeft een dubbele spoelbak met een roestvrijstalen afwerking, en wordt aangevuld met een ingebouwde accessoire-unit. Zo heb je tijdens het kokerellen alles wat je nodig hebt bij de hand. Van snijplanken in twee verschillende uitvoeringen (in hout en synthetisch met een Sanitized®-afwerking) tot een houten messenblok met maar liefst drie verschillende messen. Ook het afdruipbakje en bijbehorende droogrek zijn handige toevoegingen.

    De Chef in je keuken : Voor diegenen die graag hun bestaande spoelbak willen upgraden, tipt Franke de Andy Chef-toebehorenunit. Met een houten snijplak, scherp koksmes en afdruipbak tilt het je kookervaring meteen naar een nieuw niveau. Het ontwerp is stoer maar tijdloos, en voegt moeiteloos een extra designelement toe aan het aanrecht. Behoud je liever een strak geheel? Deze compacte opbergdoos verdwijnt perfect in een Box-spoelbak van Franke.

    Alles in één : Heb je geen tijd om je eigen modulaire spoelbak samen te stellen, of houd je meer van een kant-en-klare en volledig uitgeruste oplossing? De All-In-accessoireset van Franke bestaat uit acht benodigdheden – waaronder een zeef, een snijplank in bamboehout en een handige houder – die de spoelbeurt gladjes doen verlopen. Bovendien past ieder item perfect in de bijbehorende opbergdoos waardoor het geheel netjes weggezet kan worden. De accessoires sluiten ten slotte bij zowat iedere spoelbak aan, en zijn uiterst flexibel in gebruik.

     

     







    08-12-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-12-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wellness op voorschrift

    voordelen van de sauna en infraroodcabine

     

    Wanneer het buiten kouder wordt, zoeken we binnenshuis de warmte op. Denk aan wollige dekens, sfeervolle kaarsen en een knus interieur waarin de temperatuur een graadje gezelliger is. De winter is dan ook de perfecte gelegenheid om jezelf even flink in de watten te leggen, en je self-care routine naar een ander niveau te tillen. Verwarm en ontspan je lichaam dit najaar in een eigen sauna, infraroodcabine of een combinatie van beide. Niet alleen is het hierin steeds aangenaam vertoeven, het gebruik ervan heeft heel wat welzijnsvoordelen. Belgische wellnessexpert Gervi zet ze voor jou op een rijtje.

    Genezend saunabaden : De voordelen van een traditionele sauna (omgevingswarmte tussen de 70° en 100°) kennen we al eeuwenlang. Dat het je lichaam en geest ontspant, ligt voor de hand. Maar wist je dat het ook kan helpen bij het optimaliseren van de slaapkwaliteit of het boosten van de weerstand? Kortom; de perfecte avondactiviteit na een lange werkdag. Daarnaast doet een saunabezoek wonderen voor je huid en haar want door het zweten worden vocht, talg en andere vuiligheden afgevoerd. Hello, shiny skin and hair!

    Infrarood voor een stralende gezondheid : Wil je graag de pluspunten van een sauna ervaren maar ben je geen fan van de hoge omgevingswarmte van een traditionele sauna? Zitten in een infraroodcabine heeft een even sterk effect op je lichaam, zonder de ondragelijke warmte. Een infraroodcabine werkt namelijk met stralingswarmte waardoor de omgevingstemperatuur lager ligt (35° tot 60°). De infrarood elementen geven een directe, lokale stralingswarmte die geabsorbeerd worden door het lichaam. Naast relaxatie bieden de krachtige infraroodstralen verzachting bij spier- en gewrichtspijnen en bevorderen ze de bloeddoorstroming voor een sterk hart. Om de overtollige warmte kwijt te geraken, versnelt de bloedcirculatie en gaat het hart sneller werken. Een infraroodbezoek is bovendien een aanrader na een intense work-out omdat het bijdraagt aan het herstel van je lichaam.

    De installatie van een eigen infraroodcabine is ten slotte eenvoudig. Maak je daarbij geen zorgen om je energieverbruik: infraroodlampen hebben weinig stroom nodig en kunnen gemakkelijk aangesloten worden met een stopcontact.

    Next level : Klaar voor een volgende stap? Combineer de voordelen van een traditionele sauna met die van een infraroodcabine, en ontdek de ultieme helende ontspanning in de combisauna. Voeg nog een extra dimensie toe aan je verwenmoment met zoutkristallen. Deze bestaan uit talrijke mineralen die vrijkomen wanneer de kristallen verhit worden en een reinigend effect hebben op de luchtwegen en huid. Door het zout met gedroogde kruiden zoals tijm, salie of lavendel te mengen, ervaar je de ultieme vorm van wellness: niet alleen komt er een heerlijk aroma vrij, je lichaam en geest kunnen ook even volledig ontspannen. Na het (combi-) saunabaden met zoutkristallen en  kruiden voel je je herboren, alsof je een diepe duik maakte in een prachtige zee.

     









    07-12-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BR 01 Cyber skull Sapphirr Ice Blie

    Gelimiteerd tot 25 stuks.

    De BR 01 CYBER SKULL SAPPHIRE ICE BLUE onderscheidt zich als een verfrissend eigentijds high-end horloge. Verborgen achter zijn spottende glimlach onthult de blauwe schedel in volledige transparantie een meesterwerk van vakmanschap in dienst van de horlogerie.

    DE BR 01 CYBER SKULL SERIE, EEN MODERNE TALISMAN

    De nieuwe BR 01 CYBER SKULL SAPPHIRE ICE BLUE is het nieuwste lid in de BR 01 Cyber Skull collectie van zeldzame horloges. Door middel van deze atypische collectie, met versies in keramiek, saffier en brons, is Bell & Ross in staat om volledig door te gaan met het verkennen van haar favoriete thema's: het ontwerpen van uitzonderlijke uurwerken en de eigenheid van het ontwerp. De hypermoderne en veelzijdige horlogekast van de Cyber Skull-collectie doet opvallend veel denken aan de esthetiek van bepaalde stealth-vliegtuigen. De link is niet triviaal als we de betrokkenheid van het Huis in de wereld van de luchtvaart kennen. Dit uurwerk is op meer dan één manier symbolisch. In de kunst en horlogerie is het doodshoofdmotief welbekend als uitdrukking van het filosofische thema ijdelheid, geassocieerd met het verstrijken van de tijd, het leven en de dood. Deze schedel is ook een eerbetoon aan de special forces eenheden waarvoor Bell & Ross instrumentenuurwerken ontwerpt en ontwikkelt. De oorsprong gaat terug tot de tijd van de Vikingen of piraten tot aan hedendaagse situaties, elitetroepen en parachutisten hebben van het doodshoofdmotief hun embleem gemaakt om ongeluk af te weren. Met zijn resoluut gedurfde en moderne ontwerp heeft Bell & Ross er een van zijn talismannen van gemaakt.

    IJSBLAUW

    Als stoutmoedigheid een kleur zou moeten hebben, dan zou het zeker blauw zijn. De betekenis van de kleur blauw is door de eeuwen heen verschillende keren veranderd. In de moderne tijd is het een symbool van natuur en zuiverheid geworden. Zoveel inspiraties die de creatieve verbeelding van Bruno Belamich, creatief directeur en medeoprichter van Bell & Ross, niet onberoerd konden laten: "het ijzige aspect van hemelsblauw combineert perfect met de transparantie van de saffier van de kast, als een gefacetteerde ijsberg". Voor een nieuwe uitzonderlijke uitvoering is deze frisse ijsblauwe tint, een gedurfde en ongebruikelijke kleur in de fijne horlogerie, gekozen om het centrale deel van de wijzerplaat te sieren. De BR 01 CYBER SKULL SAPPHIRE ICE BLUE is zorgvuldig vervaardigd uit gegalvaniseerd messing en blauwe PVD.

    DE MAGIE VAN TRANSPARANTIE: EEN OPMERKELIJK STUKJE EXPERTISE

    Om alle fascinerende kracht van de schedel tot uitdrukking te brengen, heeft Bell & Ross ervoor gekozen om deze in een 45 mm kast te plaatsen, die waterbestendig is tot 30 meter en volledig transparant, inclusief de achterkant. Deze kast is gemaakt van saffier, een hightech composietmateriaal dat bijna net zo hard en krasbestendig is als diamant. Het ontwerp van dit specifieke type korund edelsteen is zeer complex. De onberispelijke transparantie veronderstelt dat er geen onzuiverheden zijn. De productie ervan, waarvoor een aluminiumoxidepoeder, gesmolten door een waterstofvlam, tot een temperatuur van meer dan 2000 °C moet worden verhit, is uiterst delicaat. Transparantie is ook een manier om de hedendaagse knowhow van de fijne horlogerie bloot te leggen. Om de algehele look perfect consistent te maken op de pols, heeft Bell & Ross het horloge uitgerust met een doorschijnende zachte siliconen band, die wordt gesloten door een gepolijste en satijnachtig afgewerkte stalen gesp. Een gelimiteerde oplage van slechts 25 stuks, de nieuwe BR 01 CYBER SKULL SAPPHIRE ICE BLUE is van nature een ultra-exclusief uurwerk.

    EEN ONGEËVENAARD TECHNISCH HOOGSTANDJE

    In zijn volledig doorschijnende kast onthult de BR 01 CYBER SKULL SAPPHIRE ICE BLUE een fraaie automaatanimatie van de horlogerie die het onderste deel van de kaak activeert. De schedel van deze moderne ijdelheid wordt bijzonder lachwekkend en lijkt tot leven te komen dankzij een high-end uurwerk: het handgewonden mechanische kaliber BR-CAL.209, met een gangreserve van 48 uur en een frequentie van 28.800 trillingen per uur. Dit laatste, in combinatie met de energiebehoefte van de automaatanimatie, garandeert precisie en betrouwbaarheid. Door de algehele transparantie van dit uitzonderlijke uurwerk kun je de zorgvuldig vervaardigde afwerkingen van dit manufactuurkaliber met het blote oog bewonderen. Horlogeliefhebbers zullen de gerhodineerde bruggen en platen waarderen, die samen met de vele opengewerkte of geskeletonneerde componenten niet alleen verzamelaars zullen bekoren, maar ook estheten in staat zullen stellen om zich in het hart van het onderwerp te verdiepen. Deze blauwe schedel is ontegenzeggelijk een toevoeging aan de Bell & Ross-collectie en bevestigt de geloofwaardigheid van het merk als het gaat om fijne horlogerie.

     

     

     

     

     









    07-12-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-12-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Any wearher, any time

    buiten genieten met Exterioo

     

    Genieten van de buitenlucht doe je het hele jaar door. Terwijl we tijdens de lente smullen van de allereerste barbecue, staat de zomer gelijk aan waterpret en uitbundige tuinfeesten. Maar ook in het koudere najaar is het in de tuin of op het terras fijn vertoeven. Denk aan smakelijke winterdiners onder de terrasverwarmer, geroosterde marshmallows boven vuurkorven en heerlijk wegzakken in een loungestoel met thee en een wollig deken. Ben jij klaar voor de winter? Laat je inspireren door het outdoorassortiment van Exterioo, en maak je tuin of terras helemaal winterproof. Laat die koude maanden maar komen!

    Het materiaal maakt het meubilair

    Laat jij je buitenmeubelen het hele jaar door in de tuin of op het terras staan? Investeer dan in kwalitatieve stukken die tegen een stootje of twee kunnen. Zo is aluminium één van de meest gebruikte materialen om tuinmeubilair mee te vervaardigen. Niet alleen is het van nature bestand tegen corrosie en roest, het is ook onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk in gebruik vanwege het lichte gewicht. Daarnaast is ook het charmante teakhout een goede keuze. Teak is een duurzaam materiaal dat dankzij een hoge dichtheid weinig onderhoud nodig heeft. De warme uitstraling van het hout groeit mee met de tijd en vult een gezellige wintersfeer geslaagd aan.

    Winterse picknick

    Ondanks de koudere temperaturen kan je onder de winterzon gezellig picknicken. De picknicktafels van Exterioo bieden voldoende ruimte voor het hele gezin en passen dankzij de verschillende modellen en designs bij elke exterieurstijl. Ga voor het organische design van de Forno picknicktafel in zwart of wit aluminium, of kies voor de ronde Rondino tafel met een keramisch blad: een materiaal dat dankzij een lage porositeit bestand is tegen de winterse elementen. Wordt er storm verwacht? De picknicktafels van Exterioo blijven steeds op hun plek, zijn stevig en gemakkelijk in onderhoud.

     In no time buiten genieten

    Schijnt na een regenbui de zon weer? Haast je naar buiten om te genieten van de warme stralen. Met de handige Fano tafel en bijbehorende stapelbare stoelen heb je je outdoor set-up in een mum van tijd geïnstalleerd. Of misschien nestel je jezelf liever in een knus balkonsetje? Ook deze zet je makkelijk en snel op het terras. Wanneer het gezellig buiten zitten ten slotte eindigt in een heerlijke winterbarbecue serveer je met de juiste verlichting nog een extra portie sfeer.

     

     









    06-12-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interhome voegt extra workation-filter toe

    Vakantiewoningverhuurder Interhome zet in op families en bedrijven die werk en ontspanning met elkaar willen combineren 

    Tijdens een workation gaan de werksfeer en het vakantiegevoel hand in hand, het is de ideale gelegenheid om je collega’s beter te leren kennen en zorgt ervoor dat je na de werkdag nog een gezellig gezinsuitje kan inplannen. Van deze pluspunten zijn ze zich bij vakantiewoningspecialist Interhome zeker bewust, en daarom willen ze hun workationwoningen extra in de kijker zetten. Om de zoektocht zo efficiënt mogelijk te maken, zorgden ze voor een aparte ‘workation’ filter zodat je enkel accommodaties te zien krijgt die geschikt zijn voor een werkvakantie. Woningen krijgen de ‘workation filter’ pas als ze beschikken over stabiel en beveiligd high-speed wifi, het huis rustig gelegen is zodat men geconcentreerd kan werken en er ten minste één aparte werkplek in de woning aanwezig is. In totaal beschikken zowat 2069 woningen binnen het aanbod van Interhome over het workationlabel. Wij gingen alvast door dit ruime aanbod en selecteerden vijf vakantiehuizen die helemaal in dit plaatje passen.

    Uit de peilingen van afgelopen jaar stelt vakantiewoningspecialist Interhome vast dat workations bij gezinnen vooral tijdens de schoolvakanties erg populair zijn. Best begrijpelijk aangezien dit natuurlijk de perfecte kans is om samen met je familie op reis te gaan, zonder hiervoor al je vakantiedagen te benutten. Ook opvallend is het feit dat workations en skivakanties vaak met elkaar gecombineerd worden. Overdag kan je rustig werken terwijl je reisgezelschap op de latten staat, maar ‘s avonds geniet je wel mee van de après-ski. Niet alleen bij gezinnen, maar ook onder collega’s vallen workations in de smaak. Door te werken op een aantrekkelijke locatie willen werkgevers hun medewerkers extra motiveren, komen er vaak nieuwe ideeën naar boven en leren collega’s elkaar beter kennen. Dit maakt dat je de meeste workations als de perfecte teambuilding kan beschouwen. Ontdek hieronder enkele top accommodaties.

    Appartement Parc Océan - Morbihan, Frankrijk

    Zin om samen met je collega’s of gezin even uit te waaien aan de zee? Het moderne duplex appartement Parc Océan beschikt over twee slaapkamers: één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Daarnaast biedt het appartement een aparte ruimte als kantoor. Hierdoor kan je comfortabel werken, zelfs wanneer je reisgezelschap wel volledig in de vakantiesfeer zit. Er is geen tuintje aanwezig, maar wel een groot terras met genoeg zitplekken om je buiten te installeren voor de werkdag. Dit verblijf ligt op slechts 50 meter van de kustlijn van Morbihan, een ideale plek voor lange wandelingen en fietstochten langs het strand. Gelegen in een woonwijk, dicht bij het centrum van Quiberon, biedt deze locatie een perfecte balans tussen rust en een gezellige drukte. Zo kan je overdag geconcentreerd werken, maar nadien nog een fijne teambuildingactiviteit op het programma zetten of je voetjes onder tafel schuiven voor een etentje met het gezin. De prijs voor een workation in dit vakantiehuis bedraagt ongeveer €165 per nacht.

    Vakantiehuis Villa Morris - Costa del Sol, Spanje

    Deze smaakvolle villa vind je terug in Manilva, een Spaanse stad in de provincie Málaga. Typerend voor Villa Morris is de moderne, smaakvolle inrichting en het luxueuze karakter. De accommodatie is voorzien van alle comfort voor een reisgezelschap van elf personen, perfect om samen met enkele collega’s of met je hele team te boeken. Dankzij de vijf slaap- en vier badkamers is er meer dan voldoende ruimte. Zo kan je te allen tijde van een portie me-time genieten. Naast de slaapruimtes met dubbel bed heb je ook nog een aparte kamer waar drie eenpersoonsbedden staan, ideaal voor wie liever alleen slaapt. Door de grote vensters komt er heel wat licht naar binnen, dit zorgt voor een ruim gevoel en een panoramisch zicht op zee. Het terrein is trouwens ook omheind door een mooie tuin waar je heerlijk tot rust kan komen. Dit is de perfecte setting om een drukke werkdag af te sluiten in stijl. Met een gezelschap van elf vakantiegangers komt het prijskaartje op zo'n €510 per nacht.

    Vakantiehuis Maison du Phare de Port-Navalo – Arzon, Frankrijk

    Dit prachtige vakantiehuis genaamd 'Maison du Phare de Port-Navalo' is een gerenoveerde, moderne woning met 5 kamers verdeeld over twee verdiepingen. Naast de twee slaapkamers met telkens een dubbel bed, zijn er ook drie kamers beschikbaar met eenpersoonsbedden. Vrijwel elke slaapkamer is voorzien van een apart bureau, waardoor je elkaar niet moet storen tijdens calls of meetings. Dankzij de drie badkamers, met zowel bad als douche, en het aparte toilet geniet iedereen van voldoende privacy. Voor een geslaagde afterwork kan je ‘s avonds buiten plaatsnemen aan de grote eettafel met zicht op zee. Op een vingerknip sta je op het strand, maar ook het stadscentrum van Arzon ligt op slechts 2km van deze accommodatie. Lijkt Vakantiehuis Maison du Phare de Port-Navalo geschikt voor jou en je collega’s? Per nacht betaal je zo’n €490 om hier te verblijven.

    Vakantiehuis Chalet 1080 - Bad Gastein, Oostenrijk

    Zin in een winterse workation samen met je collega’s? Of zitten er enkele skifanaten in je familie en wil je deze gezelligheid niet missen? Dan is Chalet 1080 in Bad Gastein, een vakantiebestemming en kuuroord in Oostenrijk, misschien wel wat jij zoekt. Nadat de accommodatie volledig gerenoveerd werd, kreeg deze charmante chalet een moderne eigentijdse twist. Dankzij haar unieke ligging te midden van bossen, is dit de perfecte werkplek voor wie zich even wil terugtrekken in de natuur. Naast de ruime woonkamer met balkon beschikt dit verblijf ook over een apart bureau, om rustig te werken en je volledig af te zonderen. Wil je jouw workation combineren met een wintervakantie? Dat kan! Bad Gastein ligt in het skigebied Gasteinertal, een waar wintersportwalhalla met zo’n 80 kilometer aan pistes. Overdag trekt je reisgezelschap de latten aan, terwijl jij de werkdag kan breken met een heerlijke natuurwandeling als lunchpauze. Nadien is er natuurlijk nog meer dan genoeg tijd om de après-ski mee te pikken, zodat je zelfs tijdens de werkdagen van de winterpret geniet. Met zes reizigers betaal je ongeveer €385 per nacht.

    Vakantiehuis La Boissière (MLX200) - Morlaix, Frankrijk

    "La Boissière (MLX200)" is een moderne, ruime en smaakvolle villa met vijf kamers, verdeeld over twee verdiepingen. Beneden word je verwelkomd in een ruime woon- en eetkamer met een gezellige kachel en een open keuken voorzien van alle comfort om zelf te koken. De warme tinten creëren een huiselijke gezelligheid, hierdoor ervaar je een heel ander gevoel dan op kantoor. Aan goede werkplekken heb je in La Boissière geen gebrek. Naast de tafels in de keuken en de woonkamer kan je ook plaatsnemen in het bureau, een geschikte ruimte om je even terug te trekken voor meetings. Dankzij de uitgestrekte tuin vertoef je hier heerlijk in het groen. Maar deze rust kan je natuurlijk ook omruilen voor een sfeervol stadsavondje in het centrum van Morlaix, dat op slechts anderhalve kilometer van de accommodatie ligt, en het vakantiegevoel helemaal tot leven wekt. Boek je vakantiehuis La Boissière (MLX200) met acht personen, dan betaal je slechts €170 per nacht.

    06-12-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-12-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reis met Trixie naar Dromenla,d

    Na een plezierige dag vol spel en avontuur zijn ook de jongste ontdekkingsreizigers toe aan welverdiende rust. Trixie trommelt alvast haar dierenvriendjes op om je kleintje te vergezellen tijdens de tocht naar dromenland, en tovert de kinderkamer om tot een warm nest voor zoete nachten. Ontdek de inspirerende, duurzame must-haves van Trixie en creëer een avondritueel waarin je kind volledig tot rust komt.

    Badpret!

    Na het beleven van verschillende avonturen en het eindeloos ravotten moet zelfs de stoerste ontdekkingsreiziger gewassen worden. Terwijl jij het bad vult met zeepsop en bellen, houden de speelse Trixie-diertjes je kleintje gezelschap. Het textiel uit het assortiment, waaronder de washandjes en hydrofiele doeken, bestaan uit 100 % biologisch katoen en zijn extra zacht voor jonge huidjes. Op de comfortabele aankleedkussenhoezen van Trixie ligt je kindje alvast zacht, en onder de kap van een knusse badjas komt hij of zij helemaal tot rust.

    Een warm nest

    Met de verschillende kleurpaletten van Trixie tover je de kinderkamer om tot een warme cocon waarin je kleintje geborgen en rustig kan dromen. De beige kleurenwaaier ‘Sunlit Dunes’ is de meest recente toevoeging in het assortiment, en biedt diverse must-haves in een natuurlijke warmte. Wil je graag meer kleur? Trixie heeft een brede selectie aan kleurrijke collecties. Met of zonder prints, in gladde stoffen of met voelbare textuur: dankzij het veelzijdige assortiment van Trixie kan je naar hartelust mix-en-matchen. Met de handige bed- en parkomranders maak je iedere slaapcocon van je kleintje ten slotte helemaal af - zoals steeds in duurzame materialen zoals 100 % biologisch katoen of Oekotex®-gecertificieerd textiel.

    Knuffelen met knuffels

    Wikkel je kleintje in een warme slaapzak en nodig zijn of haar favoriete dierenvriendje uit om samen gezellig uit een voorleesboekje te lezen. De zachte knuffels van Trixie bestaan uit aaibaar biologisch katoen en worden gevuld met gerecycleerd polyester. Je kan er dus zeker van zijn dat het kameraadje van je kind geen schadelijke stoffen bevat. Viel je baby in slaap tijdens de autorit naar huis? Bij aankomst hoef je hem of haar niet meer wakker te maken want de slaapzakken van Trixie hebben aan de achterkant een handige insnede: perfect voor de autostoel!

    www.trixie-baby.com

     

     

     









    05-12-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AS Adventure Second life

    A.S.Adventure lanceert tweedehandscollectie voor kinderen: Second Life

     

    Belgische retailer geeft outdoor kinderkleding een tweede leven. De Belgische retailer A.S.Adventure lanceert ‘Second Life’: een tweedehandscollectie waarbij outdoorjassen en fleeces voor kids een tweede leven krijgen. Stuks waar kinderen uitgegroeid zijn maar die wel nog in uitstekende staat verkeren? A.S.Adventure geeft de kleding een tweede kans. Meer dan 1000 Second Life stuks zijn vanaf vandaag beschikbaar in de winkels van Gent, Meise, Drogenbos, Schoten en Hognoul. Voor A.S.Adventure is de tweedehandscollectie een volgende logische stap in het duurzaam verhaal van de Belgische retailer waarbij ze al jaren de impact van hun producten proberen te verlagen en bijdragen aan een circulaire economie.

    Consubeteren: duurzaam én praktisch

    Tussen 4 oktober en 6 november lanceerde A.S.Adventure een oproep om kids outdoorjassen en fleeces binnen te brengen in ruil voor een tegoedbon. Kinderen groeien immers als kool, waardoor kleren snel te klein worden en zo te vroeg op de afvalberg belanden, terwijl ze nog in perfect goede staat zijn. De Belgische retailer draagt duurzaamheid hoog in het vaandel en wil deel zijn van de oplossing. Daarom lanceren ze hun Second Life collectie waarin ze de items een tweede leven geven.

    "Als retailer nemen we mee onze verantwoordelijkheid in de strijd tegen textielafval. We willen elk kledingstuk een tweede of zelfs derde leven geven. Zo verschuift de impact in de positieve richting, iets wat we “consubeteren” noemen,” vertelt Claudia Verswyver, Sustainability Lead bij A.S.Adventure.

    Tweede leven voor kids outdoorjassen en fleeces

    A.S.Adventure verzamelde zo een prachtige eerste Second Life tweedehandscollectie waarbij outdoorjassen en fleeces voor kids een tweede leven krijgen. De collectie behelst maar liefst 1074 outdoorjassen en fleeces van kwalitatieve gecureerde merken (The North Face, Patagonia, Poivre Blanc, Picture, K-Way, Napapijri, Jack Wolfskin, Protest, Roxy, O’Neill, Brunotti, Quiksilver, Ayacucho, Color Kids, Sprayway en Icepeak). Het gaat om specifieke merken die A.S.Adventure ook in haar assortiment heeft. Daarnaast doet A.S.Adventure een strenge kwaliteitscheck om topkwaliteit te garanderen.

     “We beginnen bewust klein, met een aanbod van enkel jassen en fleeces voor kinderen. We kiezen voor die producten omdat we sterk geloven dat ze lang kunnen meegaan, maar je kind er snel uitgroeit. De aankoop van een goede jas of fleece is vaak een investering, en dan is het fijn als je het na gebruik kan inruilen voor een tegoedbon - en er bovendien nog iemand anders mee pleziert. Doordat we klein beginnen, kunnen we experimenteren, leren, investeren, bijsturen en groeien. Dit is voor ons een duurzame manier om dit soort initiatieven op te zetten,” zegt Claudia Verswyver.

    De Second Life collectie is vanaf vandaag beschikbaar in de winkels in Gent, Meise, Drogenbos, Schoten en Hognoul. Dit is een testfase om het project op een duurzame manier te lanceren. Er zullen ook regelmatig nieuwe inzamelmomenten georganiseerd worden om zo voortdurend een mooi, kwalitatief tweedehandsaanbod voor kinderen te kunnen presenteren.

    Leuk detail: elk kledingstuk krijgt een textiellabel “for the new adventurer”. Hier kan je de naam van je kindje noteren. Het label biedt echter ook nog ruimte voor nog volgende avonturiers, want het is de bedoeling om de levensduur van deze stuks écht te verlengen.

    “Het hergebruiken van kledingstukken maakt deel uit van onze filosofie. We verkopen kwalitatieve producten die bedoeld zijn om lang mee te gaan – en we doen er alles aan om de levenscyclus van een kledingstuk te verlengen. Want hoe langer het meegaat, hoe kleiner de impact op de planeet,” aldus Els Gaelens.

    Duurzaamheid & circulariteit bij A.S.Adventure

    A.S.Adventure hecht veel waarde aan duurzaamheid en circulariteit. De lancering van Second Life past perfect in de duurzaamheidsstrategie van de retailer. Al sinds jaar en dag verhuurt A.S.Adventure ski- en snowboardmateriaal. Later werd daar ook de verhuur van skikledij aan toegevoegd. Ook in de zomer verhuurt A.S.Adventure outdoormateriaal om mee te kamperen, bikepacken, suppen en andere avonturen te beleven. Daarnaast biedt A.S.Adventure met Care & Repair in-house schoenherstel en -onderhoud aan, alsook een wasatelier. Hierbij komt nu ook een tweedehandsaanbod met Second Life, een volgende logische stap in het duurzaam verhaal van A.S.Adventure.

    “Bij A.S.Adventure willen we op verschillende manieren de impact van onze producten verlagen en bijdragen aan een circulaire economie. Zo zetten we met onze verhuurdienst al in op de deeleconomie, terwijl klanten via onze Care & Repair-services hun materiaal kunnen laten onderhouden of herstellen en zo de levensduur van hun product verlengen. Met een tweedehandsaanbod gaan we nog een stapje verder. Want tweedehands is beter voor het milieu én voor je portemonnee,” getuigt Claudia Verswyver.

    Facts & figures Second Life

    • Jassen & fleeces voor kids van 4 tot 16 jaar (maten 104 tem 176) - • Opstartfase in 5 winkels: Gent, Meise, Drogenbos, Schoten en Hognoul - •       Kwalitatieve merken: The North Face, Patagonia, Poivre Blanc, Picture, K-Way, Napapijri, Jack Wolfskin, Protest, Roxy, O’Neill, Brunotti, Quiksilver, Ayacucho, Color Kids, Sprayway en Icepeak - • Aantal stuks: 1074 - •        Elke jas/fleece is een uniek item, elk winkelaanbod is uniek. - • Tip: Second Life kan betaald worden met ecocheques







    05-12-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-12-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hebben jouw ramen stijl?

    Gordijntrends voor 2024

     

    » TRENDS 2024

    Nog even en het doek valt voor 2023. Geen zorgen, want Inside Blinds staat alvast klaar om een nieuw paar gordijnen op te hangen. Raamdecoratie is een belangrijk interieurelement dat een ruimte vervolledigt en, in de juiste uitvoering, zelfs tot een hoger niveau tilt. Als expert in hoogwaardige gordijnoplossingen houdt Inside Blinds de vinger aan de pols om steeds up-to-date te zijn met de mooiste trends voor het nieuwe jaar. Heeft 2024 voor jou nieuwe gordijnen in petto? Laat je inspireren door Inside Blinds en ontdek hoe je je woning drapeert met stijlvolle raamdecoratie.

    1/ Radicaal Roze

    Roze was dit jaar misschien wel dé hipste kleur en ook in 2024 doet de mierzoete tint onze harten sneller slaan. Zo benoemde verfproducent Levis het zachtroze Sweet Embrace™ alvast tot nieuwe Kleur van het Jaar. Ook Inside Blinds tipt rozige raamdecoratie om je interieur mee af te werken, als een pittig statement piece die ieders blik vangt. Oudroze, pastelkleurig of een intensere variant: voor elk interieur bestaat een geschikt roze.

    2/ (on)Doorzichtig

    Drapeer voile voor je ramen en geef je interieur een uiterst stijlvolle toets. Of je het nu combineert met gekleurde overgordijnen of gebruikt als standalone: de zachte doorschijnende stof ademt verfijning uit. Het zonlicht dat binnenvalt wordt teder gedempt maar blijft sterk en ongewenste pottenkijkers worden voldoende buitengesloten. Kies ten slotte voor raamdecoratie op maat of laat de voile van het plafond tot aan de grond vallen voor een elegant resultaat.

    3/ Aardige gordijnen

    De geuren, kleuren en schoonheid van de natuur zijn een eeuwige inspiratiebron. Wanneer we het mee in ons interieur verwerken, creëren we rust en sereniteit. Hoewel het al even een belangrijke trend is, zal in het nieuwe jaar de natuur opnieuw onze ramen bekleden. Denk aan zandkleuren en aardetinten, ruwere texturen en natuurlijke stoffen die het licht op een unieke manier doen binnenvallen.

    4/ Make it POP

    Eerder genoeg van natuurlijke kleuren? Geen probleem, want ook de andere kant van de kleurenwaaier doet het goed in 2024. Voeg wat schwung toe aan je interieur met bontgekleurde gordijnen - met of zonder opvallende patronen. Mag het wat meer zijn? Colour block je raamdecoratie dan met de kleur van de muur voor een uniek effect. Maar ook een kleurrijke monochrome look brengt je woning tot leven. Wat je ook verkiest, je raambekleding is alvast een perfect canvas om te spelen met kleur en karakter.

    www.insideblinds.com

     







    04-12-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frederique constant nieuwe limited edition

    Highlife Tourbillon Perpetual Calendar Manufacture

    Het jaar 2023 zal de annalen ingaan van Frederique Constant. Voor zijn 35-jarig bestaan, maar ook om de 15 jaar van zijn tourbillon Manufacture te vieren, onthult het huis uit Genève een nieuwe zeer beperkte serie van de collectie Highlife: de Tourbillon Calendrier Perpétuel. Op een blauwe wijzerplaat in een 18-karaats roségouden kast (35 stuks) profiteren deze twee eeuwenoude complicaties van de moderniteit van de Highlife-collectie, met zijn geïntegreerde en verwisselbare armband. Een creatie die het beste van traditie en innovatie combineert en de voortdurende vooruitgang aangeeft van een merk die zich inzet voor uitmuntendheid op het gebied van horloges.

    De Highlife-collectie werd in 1999 ontworpen en heeft een stempel gedrukt op de geschiedenis van Frederique Constant. In 2020 stond het horloge weer in de schijnwerpers. Met zijn eigentijdse kast, zijn afwisselend gesatineerde en gepolijste afwerking en vooral zijn geïntegreerde, verwisselbare band heeft het zowel jongere generaties als gevestigde verzamelaars voor zich gewonnen. Bij aankoop van een Highlife wordt standaard minimaal één extra band meegeleverd.

    Vandaag bereikt de Highlife-collectie een nieuw hoogtepunt. In een nieuwe Manufacture-versie combineert deze zeer gelimiteerde serie van 35 stuks twee uitstekende complicaties: de Tourbillon en de Calendrier Perpétuel, beide in een 18-karaats roségouden kast van slechts 41 mm, een diameter die puristen niet willen overschrijden. Met een meegeleverde verwisselbare leren en rubberen band kunnen dragers hun look zonder gereedschap en in enkele seconden veranderen van klassiek naar sportief.

    Afleesbaarheid staat centraal

    De compositie van de wijzerplaat is zeer nauw bestudeerd. Op de posities 12-3-9 staan de dag, de datum en de maand, allemaal aangeduid met een wijzer. De wijzer op 12 uur is dubbel: naast de maand is het schrikkeljaar ook gemarkeerd van 1 tot 3, waarbij het vierde jaar gemarkeerd is met een "L" voor "Leap Year", Engels voor schrikkeljaar.

    Op 6 uur is de compositie afgewerkt met de tourbillon. De opening heeft een ontwerp gekregen dat typisch is voor het huis, met een gleuf aan de bovenkant om aan te sluiten bij de geometrie van de eeuwigdurende kalender. De wijde opening onthult het kostbare echappement, waarvoor in 1801 patent werd aangevraagd. Aan het uiteinde bevindt zich de secondewijzer, die over het balanswiel, de blauwe schroeven en het met goud afgewerkte plaatje met het individuele serienummer van elk uurwerk vliegt.

    Highlife Touch

     Deze zeer bestudeerde compositie, waarvan de voorbeeldige complicaties alleen geëvenaard worden door de moderniteit van hun plaatsing, wordt weergegeven op de wijzerplaat die kenmerkend is voor de Highlife-collectie, gegraveerd met een wereldbol en zijn meridianen en parallellen. De uurmarkeringen hangen aan de wijzerplaat, aan de minutenring bevestigd met hun basis. Elk deel van de wijzerplaat heeft zijn eigen afwerking (gesatineerd, zonovergoten) om de leesbaarheid te optimaliseren. In dezelfde geest zijn de uren- en minutenwijzers - die bij de kleur van de kast passen - gevuld met lichtgevend materiaal zodat ze in alle lichtomstandigheden kunnen worden afgelezen.

    Liefhebbers van fijn Zwitsers mechaniek zullen de saffieren achterkant van de kast waarderen. Deze onthult de intimiteit van het kaliber Manufacture FC-975. Het is versierd met parelafwerkingen en cirkelvormige Côtes de Genève, biedt 38 uur looptijd en is gegarandeerd waterbestendig tot 3 ATM.

     De jeugd als troef, de toekomst als horizon

    Frederique Constant is met zijn 35 jaar een jong huis met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden. Naast de belangrijkste collecties, waarvan het doel blijft om horloges te bieden die met zorg zijn gemaakt en betaalbaar zijn, heeft het huis geleidelijk zijn series uitgebreid met meer elitaire stukken voor veeleisende verzamelaars. De tourbillon en Quantième Perpétuel zijn ongetwijfeld een van hun meest gewaardeerde complicaties. Het huis Frederique Constant richt zich op de toekomst, met als doel steeds verfijndere horloges aan te bieden, met een steeds delicater uiterlijk en steeds vernieuwde en verbeterde afwerkingen.

    Zichtbaarheid is altijd een belangrijk doel geweest voor elk Bell & Ross ontwerp, geïnspireerd op luchtvaartinstrumenten. Gelanceerd in 2017, verkennen alle horloges in de LUM-collectie de mogelijkheden die luminescentie biedt, met superieure helderheid en maximale leesbaarheid, zowel overdag als 's nachts. Na het gebruik van Super-LumiNova voor de cijfers, indexen, wijzers en wijzerplaat op eerdere stukken, gaat Bell & Ross nu nog verder met de BR-X5 GREEN LUM en zijn innovatieve composietmateriaal: LM3D. De grootste uitdaging voor deze nieuwe benadering? Het samenbrengen van innovatie met fotoluminescent materiaal en high-end design in de BR-X5 lijn.

    De LUM-collectie gecreëerd in 2017

    Of het nu in de cockpit van een vliegtuig is of om de pols van een duiker, een centrale uitdaging voor elk horloge-instrument is altijd geweest een display dat oplicht in het donker om de best mogelijke leesbaarheid te bieden. Sinds de jaren 1930 zijn er verschillende lichtgevende materialen gebruikt om de wijzers, cijfers en indexen van uurwerken voor professionals te coaten, te beginnen bij het leger - of het nu piloten of gevechtsduikers waren. Nu tritium en radium op de lange baan zijn geschoven vanwege de radioactiviteit, is Super-LumiNova het meest gebruikte materiaal als het gaat om het verkrijgen van licht.

    Terwijl elk horloge in de Bell & Ross collecties de tijd aangeeft, zelfs in het donker, gaan sommige modellen nog verder. Dit is het geval voor de LUM-stukken van het merk, die een directe verwijzing maken naar luminescentie.

    Bell & Ross lanceerde zijn LUM-lijn in 2017 met de BR 03-92 HOROLUM, een jaar later gevolgd door de BR 03-92 NIGHTLUM, die beide waren voorzien van uitzonderlijke luminescentie op de cijfers, indexen en wijzers. In 2019 werd de BR 03-92 FULL LUM gelanceerd, dit keer met een wijzerplaat die volledig bedekt was met Super-LumiNova, met een contrasteffect dat belangrijke elementen benadrukte voor maximale leesbaarheid.

    Met het jaar 2020 kwam de eerste verschijning van de BR 03-92 GREY LUM, met een bijzonder intense groene gloed die doet denken aan landingsbaanverlichting, gevolgd door de BR 03-92 Diver FULL LUM, met een wijzerplaat met verschillende tinten lichtgroene en lichtgele luminescentie. In 2021 werd de fakkel doorgegeven aan de vintage limited edition BR V2-94 FULL LUM, met hetzelfde dubbele lichtgevende effect. Tot slot werd in 2022 de BR V2-92 FULL LUM uitgebracht, met de ultralichte wijzerplaat in een versie met 3 wijzers.

     BRX5: de vervaardiging collectie verrijkt

    Voortbordurend op de traditie van het luchtvaarterfgoed en de iconische "ronde in het vierkant" visuele handtekening van het merk, voegde de BR-X5 in 2022 een nieuw hoofdstuk toe aan de Bell & Ross BR 05 serie die in 2019 werd gelanceerd. In zijn ontwerp, stijl en technische kenmerken neemt de BR-X5 zijn plaats in als een superlatieve BR 05: het BR-CAL.323 kaliber, een prestigieus manufactuur uurwerk ontworpen door Kenissi, tilt de BR-X5 collectie naar de hoogten van precisie met een gangreserve van ongeveer 70 uur, terwijl de architectuur van de multi-component kast prioriteit geeft aan zuiverheid en radicaliteit, weerstand en lichtheid. Nu vervolledigt Bell & Ross zijn high-end lijn met een nieuw model, de BR-X5 GREEN LUM. Zowel in zijn concept als in zijn ontwerp weerspiegelt het stuk de wens om te innoveren en anders te durven zijn.

    Een BR-X5 met een lichtgevende kast : Bell & Ross heeft ervoor gekozen om nog een stap verder te gaan en een nieuwe weg van creatieve expressie in te slaan. Tot op heden werd het concept van luminescentie toegepast op de wijzers, cijfers, indexen en wijzerplaat van de modellen, op dit nieuwe horloge is het de 41mm kast die op spectaculaire wijze oplicht in het donker, met een speciaal voor Bell & Ross ontwikkeld composietmateriaal: LM3D. Voor de eerste keer waagt de manufactuurcollectie van het huis zich op de planeet LUM.

    Een gelimiteerde conceptreeks

    Voor de structuur van deze nieuwe versie van de BR-X5 komt lichtheid op de eerste plaats bij de multi-componenten kast, die LM3D en graad 2 micro gestraald zwart DLC titanium afwisselt in een meerlagige assemblage.

    Gesneden uit een blok DLC-gecoat graad 2 titanium, wordt de kast met het mechanisme tussen twee schilden geplaatst die gemaakt zijn van een fotoluminescent composietmateriaal, LM3D, gemaakt van kwartsvezels die een krachtige groene luminescentie verspreiden. In het donker gloeit de hele kast op, waardoor de aanduidingen op de wijzerplaat worden benadrukt: uren, minuten, seconden, datum en gangreserve. Naast de functie als horloge, bereikt de nieuwe 500-delige gelimiteerde BR-X5 GREEN LUM-serie met deze innovatie de rang van uniek conceptueel kunstobject.

     





    04-12-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frederique Constant X Rhe Avenert

    Sinds de aankondiging van hun samenwerking in juni 2022 werken Frederique Constant en The Avener, de Franse muzikant en producer, aan hun volgende hits. Deze worden vandaag onthuld: twee beperkte series in een stalen kast van 39 mm, vervaardigd door de artiest, geproduceerd in een oplage van 432 stuks. Een getal dat niet zomaar is gekozen: 432 Hz wordt gezien als de perfecte frequentie, eentje die kalmeert, eentje van absolute harmonie. De eerste creatie heeft een zwarte wijzerplaat waarop de frequentie-oscillaties te zien zijn die artiesten in de studio op hun console volgen, in donkerblauw ter herinnering aan de sets die The Avener in het holst van de nacht draait. De tweede is helemaal zwart waarop dezelfde oscillaties zich onderscheiden door een subtiel spel van reliëfs en afwerkingen, waarbij een cirkelvormig motief wordt gevolgd. In elk horloge staat een statement dat de artiest nauw aan het hart ligt, nl. ‘a tempo’, oftewel het hervatten van het ritme.

    Het huis Frederique Constant en The Avener waren voorbestemd elkaar te ontmoeten. Allereerst de Highlife-collectie, sinds zijn terugkeer op de voorgrond in 2020, spreekt deze collectie een pop en urbain jeugd aan, afgestemd op het tempo van een Zwitsers precisiehorlogehuis, perfect afgewerkt en voor een eerlijke prijs. Een modern horloge, voorzien van een geïntegreerde verwisselbare band en een design dat verfijnd en subtiel in een stalen kast van 39 mm zit.

    Aan de andere kant The Avener. Met meer dan een miljoen verkochte albums vanaf zijn eerste werk, heeft de artiest zich in een recordtempo in de elektroscene gevestigd. The Avener, eclectisch en inspiratie puttend uit het diepste van de blues en uit de moderne house, zit met zijn 36 jaar al meer dan 20 jaar in het vak. Een muzikant en producer uit de Highlife-generatie.

    Twee exclusieve beperkte uitgaven

    Vandaag vieren twee modellen, die elk 432 keer zijn geproduceerd, deze horlo-muzikale vriendschap. Een getal dat niet zomaar is gekozen: 432 Hz wordt gezien als de perfecte frequentie, eentje die kalmeert, eentje van absolute harmonie. De horloges zijn voorzien van het automatisch kaliber FC-303. Dit kaliber is zichtbaar aan de achterkant door ontspiegeld saffierglas en biedt 38 uur looptijd. Aan de kant van de wijzerplaat slaan drie wijzers en een datumvenster de maat van de tijd. Het statement ‘a tempo’ staat boven het datumvenster. Dit statement, dat voor The Avener heel dierbaar is, drukt de hervatting van het hoofdritme uit na een sneller of langzamer intermezzo. DJ's praten eerder over het hervatten van het ritme op BPM, of Beats Per Minute.

    Elke wijzerplaat toont de oscillaties, net zoals deze in de studio op monitoren worden gevolgd. Op het eerste horloge lopen deze over de wijzerplaat van de Highlife, in het blauw op een zwarte wijzerplaat. Deze kleur heeft een bijzondere betekenis voor The Avener: het blauw van zijn eerste album, een daverend succes met de single Fade Out Lines. De creatie lijkt een fragment van zijn muziek weer te geven, enkele maten van de muziek. Een wijzerplaat die het ritme van de muzikant en producer verbindt met die van de Zwitserse precisiemechanica.

    Het tweede horloge weerspiegelt de nachtelijke sets: zwarte armband, zwarte DLC*-kast, zwarte wijzerplaat, lichtgevend zwarte coating, datumvenster op een zwarte ondergrond. Alleen de wijzers en de indexen zijn zichtbaar om het ritme aan te geven. De oscillaties zijn hier concentrisch en beginnen in het midden, een knipoog naar de zonovergoten afwerking dierbaar aan het Zwitserse huis. Dit wordt symbolisch door The Avener overgezet in een elektro afwerking waar alleen de oscillatieschuiven tevoorschijn komen, in reliëf en glanzend.

    Elk horloge wordt geleverd met twee verwisselbare armbanden (zonder gereedschap). De eerste met een stalen en zwart rubberen band, de tweede met een rubberen of nubuck band, beide zwart.

    Het huis heeft momenteel bijna 3.000 verkooppunten in 120 landen. Sinds 2016 heeft de Frederique Constant-groep (Frederique Constant, Alpina Watches, Ateliers de Monaco) zich aangesloten bij de Japanse groep Citizen om zijn internationale groei voort te zetten en nieuwe synergieën te stimuleren.

     

     





    04-12-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!