Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    22-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Point Virgule

    Duurzaamheid met een verhaal: de nieuwe deco-collectie van Point-Virgule x IWAS

     

    Duurzaam leven is vandaag niet langer een trend, het zit bij ons ingebakken en is een manier van leven geworden. Ook het Belgische Point-Virgule investeert in haar duurzaamheid, en daarvan is de gloednieuwe upcycle-collectie een geslaagd bewijs. Het lifestylemerk sloeg de handen in elkaar met IWAS om een reeks producten te creëren die niet alleen vervaardigd wordt uit afval en resten, maar ook een positief effect op de lokale bevolking heeft: van werkgelegenheid tot onderwijs. Ieder product uit de collectie heeft zo een uniek verhaal en herkomst, en maken in een fraai design de wereld in al zijn facetten heel wat mooier.

    Kijk eens diep in het glas

    Naast duurzamer zijn, wil Point-Virgule ook meer betekenen voor de mens en maatschappij. Zo worden de glazen, karaffen en theelichthouders uit de gloednieuwe collectie gemaakt uit glasresten uit India, waar lokale werkkrachten betaald worden om het te verzamelen. Een win-win want niet alleen worden er jobs gecreëerd, de straten blijven zo afvalvrij. Uit gerecycleerde wijnflessen of bierglazen: de oorsprong van het materiaal bepaalt de kleur van het eindproduct. Doordat de samenstelling steeds uniek is, heeft ieder stuk bovendien een eigen karakter en details. De collectie bestaat ten slotte uit twee varianten glazensets, een amuse bouche-set of glazenset met bijbehorende karaf.

    Een boon voor duurzaamheid

    De koffie die je iedere ochtend drinkt, wordt gemaakt van koffiebonen die getransporteerd worden in daarvoor voorziene zakken. Point-Virgule en IWAS geven gebruikte koffieboonzakken uit Indonesië vandaag een nieuw leven, en transformeren ze tot handige brood- en fruitzakken. Ook hier worden mensen uit de omgeving ingezet om de nodige grondstoffen te voorzien.

    Allround hout

    Hout is één van de meest gebruikte én succesvolle recyclebare materialen. De vraag is dus eerder waarom je het niet zou hergebruiken. Voor de houten planken uit de IWAS-collectie gebruikt Point-Virgule houtresten- en snippers uit Indonesië die anders weggesmeten zouden worden. Ieder stuk heeft een hedendaags design en eigen karakteristieken, wat het achterliggende verhaal van het materiaal bewijst. Gebruik ze als handig dienblad voor een smakelijk ontbijt op bed, of snijd er tijdens de mise en place je ingrediënten op.







    22-10-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Citizen

    Drie nieuwe CITIZEN Series 8 "880" modellen, waaronder een gelimiteerde editie

     

     

    De Japanse horlogemaker onthult zijn nieuwe Series 8 GMT collectie. Drie nieuwe "880" mechanische modellen combineren precisie, drie tijdzones en een eigentijds design

    Series 8, CITIZEN's top-of-the-range automatische collectie gelanceerd in 2021, heeft voor het eerst een GMT-functie. De GMT wijzer, een begeerde complicatie in de horlogemarkt, geeft de tijd in twee tijdzones tegelijk weer, terwijl de draairing de drager in staat stelt om de tijd in een derde tijdzone te bevestigen.

    Met een gemiddelde dagelijkse precisie van -10 tot +20 seconden en een gangreserve van 50 uur heeft Series 8 Calibre 9054 een magnetische weerstand tot 16.000 A/m.

    Twee nieuwe 880 Mechanical GMT modellen in geborsteld roestvrij staal

    De wijzerplaat van de nieuwe 880 Mechanical GMT is geïnspireerd op de nachtelijke hemel van Tokio en zijn ontelbare wolkenkrabbers en biedt een moderne interpretatie van traditionele Japanse tegels. Door te spelen met spiegel- en geborstelde afwerkingen, wisselt de kast eenvoudige facetten en lijnen af, waardoor het een eigentijds ontwerp krijgt. Verkrijgbaar met een blauwe wijzerplaat en blauw/rode lunette, of met een zwarte wijzerplaat en zwart/blauwe lunette, met de GMT-indicatie op 6 uur in rood of oranje, afhankelijk van het model, voor een resoluut sportieve look.

    Limited edition van geborsteld roestvrij staal

    De Series 8 "880" Limited Edition is geïnspireerd op de warme, gouden tinten van de Japanse herfst. De kast, armband en wijzerplaat hebben verschillende tinten goud, waardoor een zachte indruk ontstaat die contrasteert met de sportieve look van de collectie. Wat is er zo speciaal aan deze limited edition? De verhoogde wijzerplaat, die doet denken aan de lange herfstgrassen die worden verlicht door de warme gloed van de zonsondergang in het Japanse landschap.





    21-10-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tafeltje dek je met Trixie

    » SILICONEN EETGEREI VAN TRIXIE - » NIEUW VANAF DECEMBER: AFWASBARE SLABBEN EN EETSTOELKUSSENS

    De eerste vier tot zes maanden met je baby vliegen voorbij, tot wanneer hij of zij plots groot genoeg is om van een eerste fruit- of groentepapje te proeven. Wat een mijlpaal! Want niet alleen is het een spannende ervaring voor ouders, kinderen ontdekken zo een wereld van nieuwe smaken en texturen. Met het kleurrijke tafelgerei van Trixie wordt iedere maaltijd – thuis of onderweg – een feestelijk avontuur. De vrolijke dierenvriendjes zorgen bij iedere maaltijd voor oneindige verbeeldingskracht!

    Een vrolijk tafelfestijn : Het proeven van nieuwe voeding is voor je kleintje een avontuur om van te smullen. Trixie zorgt met haar collectie eetgerei alvast voor extra pret aan tafel. Om een stevige leeuwenmaaltijd zoals die van Mr. Lion te verorberen of een konijnensnackje zoals Mrs. Rabbit het doet; je eerste eetgerei brengt eindeloze fantasie tot leven. Want onze dierenvriend heeft honger! Hapje per hapje wordt hun vrolijke gezichtje op de bodem van het bord of kommetje meer en meer zichtbaar. Heb je nadien nog wat dorst? Mrs. Elephant schuift met haar slurf de siliconen tuitbeker naar je toe. Hmm!

     Mix-en-match kleurenpalet : Is de beste vriend van je kleintje Mr. Lion? Laat ze dan samen de wereld verkennen met alle tafel- en eetbenodigdheden in de frisse okergele kleur van een stoere leeuw. Of misschien staat de lunch gelijk aan een speels verhaal, waar de diertjes van Trixie samenkomen in een vrolijke mix-en-match. De slabben, borden en bekers uit het assortiment zijn verkrijgbaar in trendy kleuren die je mooi met elkaar kan combineren.

    Zo sterk als Mrs. Elephant

    Pret verzekerd met het siliconen eetgerei van Trixie! Silicone is bovendien een geweldig materiaal om te gebruiken in de keukenomgeving. Deze perfecte smulpartner breekt niet en kan zonder problemen de vaatwasser, vriezer en oven in. Het servies verliest nooit z’n vorm (ja, zelfs bij intensief gebruik) waardoor je het later gemakkelijk kan doorgeven of hergebruiken. Én 100% food grade silicone voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen

    Om naar uit te kijken

    Binnenkort lanceert Trixie een speelse collectie afwasbare slabbetjes, gemaakt van 100% gerecycleerd polyester. Terwijl een fleurig slabbetje – met of zonder mouwen – de kleertjes van je kindje beschermt, zorgen Mr. Lion, Mr. Dino en nog vier andere Trixie-diertjes voor kleur en fantasie aan tafel. Het handige zakje vangt al het gemorst eten netjes op, wat zorgt voor veel minder geknoei. Nog meer goed nieuws: de stof is waterdicht! Het is eenvoudig schoon te vegen en bespaart je een hoop was- of schoonmaakwerk. Met het afwasbare eetstoelkussen maak je het feest ten slotte helemaal af! Beschikbaar vanaf december.











    20-10-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nomige
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Nomige lanceert samen met Aesaert en Elisia Poelman hun nieuwste beauty etui in beperkte oplage

     

    In navolging van hun vorige samenwerking met Brussels Airlines, bundelen skincare-expert Dr. Barbara Geusens van Nomige, kunstenares Elisia Poelman en handtassenontwerpster Griet Aesaert opnieuw hun krachten. Dit keer gaan ze een stap verder door een exclusieve beauty kit in beperkte oplage aan te bieden aan een breder publiek.

    "Het was hartverwarmend om te zien hoe enthousiast mensen reageerden op onze amenity kit, en we betreurden het dat we deze niet konden aanbieden aan onze eigen klanten. Daarom hebben we snel na de lancering met Brussels Airlines besloten om een variant van de amenity kit te creëren, niet alleen gericht op reizen, maar vooral op het avondritueel," aldus Dr. Barbara Geusens van Nomige.

    Het lederen etui van Aesaert bevat 2 reinigingsproducten van Nomige: een melkachtige 2-in-1 cleanser met olijfolie en inuline voor een zachte en effectieve reiniging, geschikt voor de gevoelige huid, en een exfoliërende tonic voor een milde peeling met galactoarabinan. Ook de twee mini producten uit de Brussels Airlines collab zitten in het etui: een lipbalm en een hand & body lotion. De mini producten bevatten een ceramide complex, druivenpitolie en lecithine voor een optimale hydratatie, ontwikkeld voor de droge lucht in een vliegtuig, maar ook ideaal voor tijdens de winter.

    Het etui, dat zowel als toilettasje als als clutch kan dienen, komt uit in powder blue. De binnenvoering bevat trouwens opnieuw een uniek stuk uit een werk van Elisia Poelman, alsook een scrunchie in dezelfde print.

    Of je nu jezelf wil verwennen of op zoek bent naar een uniek cadeau voor de aankomende feestdagen, dit etui is hoe dan ook origineel te noemen.

    ​Praktische info : Het nieuwe etui wordt uitgebracht in powder blue en bevat twee mini producten, twee full size cleanser producten en een scrunchie. Een etui kost €170 en is verkrijgbaar via de Nomige website, de Nomige partners en de Aesaert website vanaf 16 oktober.

    19-10-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Classic Tourbillon Meteonte Manfacture

    de meest exclusieve creatie ooit gerealiseerd door Frederique Constant

    Dit jaar, in 2023, viert Frederique Constant zijn 35e verjaardag en de 15e verjaardag van zijn emblematische tourbillon kaliber. Ter gelegenheid hiervan onthult het huis een platina Classic Tourbillon Meteorite Manufacture met een meteoriet wijzerplaat, beperkt tot slechts 35 stuks. En het is een primeur: elk exemplaar is volledig met de hand afgewerkt, een taak die is toevertrouwd aan twee horlogemakers van de Manufacture met één enkele missie: de hoogst mogelijke mate van handafwerking van het uurwerk bereiken.

    Voor verzamelaars is deze Classic Tourbillon Meteorite Manufacture het ultieme verzamelobject, met slechts 35 met de handgemaakte en genummerde exemplaren. De uitsnede van de wijzerplaat onthult op 6 uur de Manufacture tourbillon die Frederique Constant slechts 15 jaar geleden, in 2008, heeft gecreëerd. Dit is een van de zeldzame tourbillons die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn in een platina kast met een meteoriet wijzerplaat.

    Uurwerk: de ultieme handafwerking

    Maar het essentiële is niet in één oogopslag te zien. Een nauwkeuriger, maar ook meer ervaren oog is nodig om iets te ontdekken dat nog nooit eerder is gerealiseerd op een horloge van Frederique Constant: de volledig handmatige afwerking van alle onderdelen van het uurwerk. Een uniek en nog nooit eerder vertoonde uitvoering, gemaakt door twee horlogemakers die gespecialiseerd zijn in de Manufacture uurwerken en complicaties van Frederique Constant.

    Met behulp van traditionele gereedschappen en instrumenten voerden zij de nauwgezette afwerking van elk onderdeel met de hand uit, iets wat wekenlang duurde: een cabronvijl voor het afschuinen, een hamer en een naald voor het hameren en speciaal schuurpapier van slechts 9 micron dat wordt gebruikt op het frame (de brug) en de plaat van de tourbillonkast om het uiterlijk van de meteoriet wijzerplaat te reproduceren. Voor een enkele brug waren twee tot drie dagen werk nodig.

    Het kralenwerk en het bewerken van de zijkanten is met de hand gedaan, en alle onderdelen zijn aan alle kanten versierd - zelfs de kanten die het oog niet kan zien. Maar voor alles wat wel zichtbaar is, heeft Frederique Constant aan de kleinste details gewerkt, zoals de gepolijste schroeven. Hiervoor werd een bijzonder lastige techniek gebruikt waarbij een zinkplaat met diamanten is gepolijst. Eenmaal gepolijst, wisselt de weergave van de schroeven van staal naar zwart afhankelijk van het licht, waardoor een contrast ontstaat dat altijd uniek is en afhankelijk van de belichting van de wijzerplaat. Van deze schroeven heeft dit uurwerk er veertig. Per schroef is ongeveer 40 minuten nodig om ze met de hand te polijsten en af te schuinen.

     

    Zodra het uurwerk is geassembleerd en afgewerkt, wordt elk onderdeel gecontroleerd volgens de hoogste kwaliteitscriteria, passend bij de vereisten van de Haute Horlogerie. Deze uitvoering, waardoor Frederique Constant tot de top van de onafhankelijke ateliers behoort, biedt de Manufacture een enorme kwaliteitssprong die een inspiratiebron kan zijn voor toekomstige ontwikkelingen.

    Wijzerplaat: 35 werkelijk unieke exemplaren

    De meteoriet wijzerplaat is een waardevol bewijs van uitzonderlijk vakmanschap. Een fragment uit de ruimte dat door een gelukkig - maar zeldzaam - toeval op aarde viel in Gibéon, Namibië, is de beste illustratie van de relatie tussen de mens, het universum en de astronomie, waarvan de horlogerie de directe afstammeling is. Maar dit stukje hemelse geschiedenis is ook een stukje moed: op het gebied van vakmanschap is het beitelen van een wijzerplaat uit meteoriet, doordrenkt met metalen, een hoogstaand stukje vakmanschap.

    Het kostbare materiaal breekt en brokkelt af, en kan (door de overvloed aan ijzer dat erin zit) ernstige veranderingen hebben ondergaan, voornamelijk corrosie. Er is dus extreme behendigheid voor nodig om een perfect vlakke, gladde schijf te snijden, waarvan geen spaan kan ontsnappen ten nadele van het uurwerk dat het bedekt. Daarom is de wijzerplaat van meteoriet, die slechts 0,5 mm dik is, gecoat met ruthenium. Deze behandeling benadrukt de natuurlijke grijze weerspiegelingen en beschermt het oppervlak tegen oxidatie. Maar de uitvoering was de moeite waard: omdat meteoriet een natuurlijk materiaal is, zal elke wijzerplaat hiervan anders zijn dan de andere. Er zijn dus geen 35 gelimiteerde exemplaren, maar 35 unieke exemplaren.

    Een harmonieuze creatie

    Om te zorgen voor visuele consistentie met de kleur van de wijzerplaat van meteoriet, is het uurwerk behandeld met een ruthenium afwerking, zeer zeldzaam bij Frederique Constant, maar ook in de horloge-industrie, vandaar de keuze. Elke gravure, inclusief het individuele nummer van het uurwerk (gegraveerd op de tourbillongeleider en ook op de achterkant) blijft in de diepte gerhodineerd, zodat de letters met een helderdere glans opvallen. Het oscillerend gewicht is gemaakt van messing met een gedeelte van wolfraam rond de rand.  Dit materiaal werd gekozen vanwege de dichtheid, die groter is dan die van 18-karaats goud en zorgt voor een grotere inertie wanneer het in beweging is, waardoor de hoofdveer sneller opgewonden kan worden. Alle onderdelen van het oscillerend gewicht zijn ook afgewerkt met ruthenium.

    De Classic Tourbillon Meteorite Manufacture wordt gepresenteerd in een platina kast van 39 mm. Dit is de eerste keer in zijn geschiedenis dat Frederique Constant een wijzerplaat van meteoriet combineert met dit edelmetaal.

    De Manufacture tourbillon

     Het Manufacture tourbillon FC-980 uurwerk, onthuld in 2008, ontwikkeld in eigen huis en uitgerust met een siliconen anker en wiel van het echappement, is zichtbaar vanaf de achterkant en biedt 38 uur looptijd.

    Het tot leven brengen van een tourbillon vergt de nodige vakkennis op het gebied van horlogerie.  De tourbillon werd in eerste instantie ontworpen om de chronometrische prestaties te verbeteren, maar wordt nu gewaardeerd om zijn mechanische choreografie, die midden op het podium wordt uitgevoerd tot groot genoegen van de toeschouwers.

    Dankzij de architectuur heeft de verzamelaar een perfect zicht op het wiel van het echappement dat verbonden is met de ankerpallet, de onrust die van rechts naar links draait en de spiraalveer die concentrisch klopt.  De wijzer boven de tourbillongeleider geeft de verstrijkende seconden aan.

    Frederique Constant was trouwens een van de eersten die silicium gebruikte vanwege de vele voordelen. Het wiel van het echappement en het anker zijn hiervan gemaakt. Deze onderdelen, met paarse weerspiegeling, wegen samen met de rest van het echappement, de regelorganen en de tourbillongeleider slechts 0,59 gram, dit betekent dat er zeer weinig energie nodig is om ze in beweging te zetten.

    Classic Tourbillon Meteorite Manufacture: € 42 995

     

     

     







    18-10-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!