Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    28-01-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frederique Constant presenteert

    het nauwkeurige en kostbare eeuwigdurende kalendermechanisme van Manufacture te onthullen. Een moderne creatie beperkt tot slechts 135 stuks.

    De Manufacture-collectie heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Deze collectie is kenmerkend voor Frederique Constant en staat bekend om haar verfijnde esthetiek, haar grote finesse en haar klassieke stijl. Vandaag bieden de in Genève gevestigde fabrikant en de Engelse horlogemaker Peter Speake een creatie met een unieke identiteit, beperkt tot 135 stuks en voorzien van een echte grafische uitstraling, ver verwijderd van de gangbare trend. Een sterke persoonlijkheid voor verzamelaars die op zoek zijn naar een ingewikkelde eeuwigdurende kalender met een originele benadering.

    Een blootgelegde eeuwigdurende kalender

    Openheid is het sleutelwoord voor de Slimline Perpetual Calendar Manufacture Designed by Peter Speake. De Engelse horlogemaker heeft Frederique Constant een luchtige, eigentijdse esthetiek gegeven. De solide oppervlakken zijn onthuld om de intimiteit van de Manufacture beweging te onthullen. Alle tellers zijn geskeletonneerd, net als de lichtgevende wijzers, zodat het mechanische ballet van het FC-775 kaliber niet wordt verborgen. De secondewijzer is weggelaten om een duidelijk functionele esthetiek te behouden.

    De tinten van het uurwerk zetten deze minimalistische benadering voort. Er zijn twee kleuren, wit en antracietgrijs met een matte afwerking. Hun combinatie zorgt voor een perfect contrast. Slechts een streepje rood maakt drie van de vijf wijzers af, om de precisie van de woorden die ernaar wijzen te versterken. Deze sobere, eigentijdse benadering is het geesteskind van Peter Speake, een onafhankelijke horlogemaker die discrete, persoonlijke ontwerpen heeft gemaakt die hun waarde hebben bewezen in de afgelopen 25 jaar van zijn bedrijf.

    De beweging, aan de andere kant, draagt de Frederique Constant Manufacture handtekening. De onderdelen zijn individueel versierd met getrokken lijnen. De eeuwigdurende kalender wielen zijn voorzien van een ronde satijn afwerking en geblauwde schroeven onlosmakelijk verbonden met de Genève traditie van horlogemakers vakmanschap. De open caseback onthult een opengewerkte oscillerende gewicht - kenmerkend voor de Manufacture bewegingen - wikkelen een 38 uur gangreserve. Ongebruikelijk voor Frederique Constant is de rotor voorzien van een blauwe coating die doet denken aan de blauwe schroeven. De woorden "Limited Edition 135 stuks" zijn gegraveerd op elk model, dat wordt geleverd met een grijze nylon band versierd met stiksels in dezelfde kleur.

    Een model van leesbaarheid

    Net als de tourbillon is de eeuwigdurende kalender een van de mooiste complicaties in de Haute Horlogerie. Het maakt het mogelijk om alle kalenderinformatie tegelijkertijd af te lezen. Hij anticipeert op de eeuwenoude onregelmatigheden van onze Gregoriaanse kalender. Daarom is er geen handmatige correctie nodig voor de maanden februari in schrikkeljaren, wanneer eens in de vier jaar 28 februari wordt aangevuld met een kortstondige 29 februari.

    Het aantal aanduidingen op een eeuwigdurende kalender is zo groot dat het ontwerp van de wijzerplaat cruciaal is. Hij moet zowel leesbaar als functioneel zijn. Dit is de kracht van Frederique Constant's Manufacture Perpetual Calendar. De twee belangrijkste gegevens - de dag en de datum - worden weergegeven op de horizontale as van de wijzerplaat. Ze worden weergegeven in deze volgorde, te scannen van links naar rechts, op een eenvoudige en intuïtieve manier. Op de verticale as staat de meer secundaire informatie: de maand op 12 uur, de maanfase op 6 uur.

    Tot slot is er het laatste stukje informatie, dat slechts één dag in de vier jaar invloed heeft op de kalender, op 29 februari: de schrikkeljaarindicator. Dit is geen prioriteit voor dagelijks gebruik, dus is het verplaatst naar de kalender van de maanden, op het middaguur. Daar vindt hij natuurlijk zijn plaats in de maand waarop de schrikkelcyclus betrekking heeft, februari. In een jaar met 366 dagen wordt de maand in kwestie gekleurd met een discrete rode stip. In de andere drie jaren is de opening wit.

     

     

     





    28-01-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-01-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bang & Olufsen

    BEPERKTE EDITIE BEOSOUND A9 IN SAMENWERKING MET GRAMMY AWARD-WINNENDE BASSIST, MONONEON

     

     

    Ter ere van de intrinsieke relatie tussen kunst en geluid, kondigt Bang & Olufsen met genoegen een limited edition Beosound A9 aan in samenwerking met de Grammy Award-winnende bassist en experimentele muzikant MonoNeon. Bang & Olufsen en MonoNeon hebben de Beosound A9-home speaker opnieuw vormgegeven op een manier die zijn unieke benadering van muziek en kunst weerspiegelt en viert.

    Door te verwijzen naar zijn kenmerkende outfits, die doorgaans patchwork borduurwerk bevatten, smelten de levendige kleuren en intrigerende patronen in de luidspreker samen tot een ingewikkelde en gedurfde compositie. Hiermee wordt eer betoond aan de unieke visie van de kunstenaar. Bovenal wilde MonoNeon dat de luidspreker akkoorden op canvas vertegenwoordigt.

    "Wanneer ik een schilderij zie, kan ik het muzikaal interpreteren. Voor sommige mensen is het misschien gewoon een afbeelding, maar ik kijk ernaar en denk: 'Ik kan dat spelen'. Ik wilde dat de luidspreker kon spelen zonder te spelen. Het brengt mij inspiratie en vertelt me een verhaal alleen al door ernaar te kijken", zegt MonoNeon.

    MonoNeon onderscheidt zich als een van de meest innovatieve elektrische bassisten in de jazz, met zijn op funk geïnspireerde avant-garde spel en levendige stijl. Hij heeft samengewerkt met verschillende gerenommeerde artiesten in zijn carrière, waaronder Prince, Nas, Mavis Staples, George Clinton en Mac Miller, onder vele anderen. In zijn samenwerking met Bang & Olufsen is MonoNeons ongetemde kunstenaarschap doordrongen in het canvas van de Beosound A9, wat een gedeelde geschiedenis met Bang & Olufsen weerspiegelt van het overschrijden van grenzen en het uitdagen van de status quo om unieke ontwerp- en muziekervaringen te creëren

    Ter gelegenheid van de lancering van deze beperkte editie Art of the A9, organiseerde Bang & Olufsen op 17 januari een feestelijk evenement organiseren in zijn winkel aan de Madison Avenue in New York, waar MonoNeon  optrad. MonoNeon en de paden van Bang & Olufsen hebben eerder gekruist tijdens JammJam in Parijs, een verrassingsconcert georganiseerd in maart 2023 door Bang & Olufsen en Jammcard, de toonaangevende digitale gemeenschap van muziekprofessionals, waar MonoNeon een van de hoofdacts was.

     

     

     

     





    27-01-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-01-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WOM ( world of mind)

    Een gloednieuwe ervaring opent in het WOM (World Of Mind)

     

    Vanaf 17 januari 2024 lanceert het WOM (World of Mind) op de site van Tour & Taxis een gloednieuwe bezoekerservaring: een escape game in het parcours. Voor € 20 per groep (+ één toegangsticket per persoon) dwalen de spelers door het WOM om de verschrikkelijke Mister MOW te trotseren, een boosaardige illusionist met maar één doel: de werkelijkheid veranderen in een permanente illusie! Het publiek moet zijn valstrikken verijdelen en Mister MOW terugsturen naar zijn alternatieve realiteit, voordat deze hen volledig opslokt. Elke missie is ontworpen voor 2 tot 5 spelers (ouder dan 16) en duurt tussen de 1 uur en 1 uur 30 minuten.

    Bij WOM - World Of Mind maken we plezier terwijl er vragen en twijfels ontstaan. Dankzij een totaal nieuw meeslepend en interactief permanent parcours stelt dit nieuwe museum de hersenen op de proef en dompelt het de bezoeker onder in een wereld waar schijn vaak bedriegt. Optische illusies en tastbaar en auditief gezichtsbedrog doen je de weg kwijtraken. Gelegen op de snelgroeiende site van Tour & Taxis, biedt het een groot parcours van 1500m2.

    Het parcours wordt gekenmerkt door wetenschapshoeken die werden ontwikkeld door professor Steven Laureys, een wereldberoemde neuroloog en houder van de prestigieuze Francqui-prijs. Bezoekers leren meer over de cognitieve mechanismen die een rol spelen tijdens de interactie met de illusies en experimenten in het museum. Deze leiden tot verschillen van meningen of percepties.

    Tempora werd opgericht in 1998 en is een Belgische onderneming die gespecialiseerd is in het ontwerpen, creëren, promoten en beheren van musea, tentoonstellingen en culturele voorzieningen. Inmiddels is Tempora uitgegroeid tot een belangrijke culturele operator wiens tentoonstellingen naar Europa en de rest van de wereld worden geëxporteerd. Tempora beschikt over een geïntegreerd team: historici en architecten, scenografen, grafisch ontwerpers en multimedia specialisten, ingenieurs en technici dat de hele productieketen voor zijn rekening neemt, van ontwerp tot beheer en productie.

    De aanpak van Tempora is gebaseerd op een aantal waarden: respect voor de sites en hun geschiedenis, de opwaardering van de collecties, het zoeken naar een evenwicht tussen het ludieke, het esthetische en het strenge respect voor wetenschappelijke kennis, toegang voor een zo groot mogelijk aantal mensen en een zorg voor educatie. www.tempora-expo.be

    PRAKTISCHE INFORMATIE : Leeftijd van deelnemers: vanaf 16 jaar - Aantal deelnemers: tussen 2 en 5  - Duur van het spel: 1u - 1u30 - Prijs: 20€ per groep (+ één toegangsticket per persoon). Je hebt een volledig opgeladen mobiele telefoon nodig die de QR-codes kan lezen om Mister MOW uit te dagen. De Escape Game vindt plaats in de WOM-tentoonstellingsruimte.

    www.worldofmind.be/ticketing/escape-game/

    LOCATIE : Tour & Taxis, Shed 4bis - 1000 Brussel - Het WOM is open van dinsdag tot zondag en elke dag tijdens schoolvakanties: 10u tot 18u .

    TARIEVEN : Standaard (>26): €17.50 - Jongeren (19-25): €14.50 - Kinderen (6-18): €14.50 - Kinderen ( Familypack (2 x standaard en 2 x kinderen 6-18): €55.00  - Verlaagd tarief: €14.50 - www.worldofmind.be

    Illustratie: tempora

     

     

     

    Bijlagen:
    files_fichier_20031_c-tempora.jpg (51.7 KB)   

    25-01-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fashion should be a form of escapism,

    and not a form of imprisonment.

     

    Mode kent haar seizoenen, Jean-Paul Knott heeft zijn reden

    Na jaren op internationale schaal te hebben gedacht, richt hij zijn universum nu op het lokale, op kleding die het hele jaar door draagbaar is, uitwisselbaar, vloeiend in elke filosofische en praktische betekenis van mode.

    Voor de ontwerper was er, net als voor veel mensen, een 'voor' en een 'na' opsluiting. Voor Jean-Paul Knott heeft reflectie de muren van zijn huis fysiek en symbolisch geopend. Na een leven tussen twee continenten - één voet in Europa, één koffer in Azië - en het ontwikkelen van verkooppunten over de hele wereld, heeft hij sinds 2020 zijn intrek genomen in een 360° creatieve ruimte in het hart van de Brusselse Brugmannwijk. Vier verdiepingen boetiek en atelier, een plek voor experimenten en ontmoetingen, waar slow fashion ontstaat, zonder genres of seizoensgebondenheid, kleding die gewoon meegaat en voor zichzelf spreekt.

    Hij werkt liever op momenten dan op seizoenen. De aanpak van Jean-Paul Knott is bijna volledig "made in Belgium". Zoals een dwingende behoefte aan nabijheid en menselijkheid. In hetzelfde idee, zonder grenzen aan vormen of klimaten, kunnen we in elkaars garderobe duiken, ons een rok of trui eigen maken, om onze dierbaren zo dicht mogelijk bij ons te houden.

    De ontwerper interpreteert de onmiskenbare wereldwijde wisseling van seizoenen en de samensmelting van geslachten. De structuren van de damesjassen worden opnieuw ontworpen, herenjassen worden zachter en alles komt samen. Het is een tijd van assertieve mixen, met bovenkleding en binnenkleding die barrières doorbreken, pakken gemodelleerd naar pyjamapakken, linnen voor de winter, gebreide kleding voor de zomer.

    Kleding die van jou de held maakt

    Jean-Paul Knott gebruikt nog steeds zijn emblematische jurken van zijde en katoen, die soepel zijn en kunnen worden geïnterpreteerd als losse tunieken of gestructureerde jurken, gewoon door ze vast te snoeren. Deze collectie is ontworpen om een kieskeurige familie te kleden, een stam van affiniteiten. We delen, we wisselen uit, we geven door, we vertellen verhalen.

    Samen cultiveren we een feestelijke elegantie, een moderne tijdloosheid, een duurzame benadering, met handgemaakte prints die intrinsiek unieke stukken zijn. In het kader van een heroriënteringsproces wordt deze collectie voornamelijk in België verdeeld, met de steun van Wallonie Bruxelles Export, maar met het oog op een heropleving in Frankrijk, door zich te vestigen in onafhankelijke boetieks met gevestigde collecties, die openstaan voor duurzame, betrouwbare huizen die zijn opgegroeid met de uitdagingen van de mode. Illustaties cici olsson

    www.jeanpaulknott.com











    25-01-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-01-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wellness at Home

    » EEN VOORUITBLIK NAAR GERVI @ BATIBOUW

    Voorheen een luxe, vandaag een belangrijk aspect van ons dagelijks leven. Door de afgelopen jaren heen investeerden we steeds meer in de eigen at-home spa: denk aan hoogwaardige fitnesstoestellen, bubbelbaden, sauna’s of infraroodcabines. Wellnesstrends staan niet stil en in 2024 gaan ze in lijn met wat leeft in de bouw- en interieursectoren. Met de start van het nieuwe jaar en in aanloop van Batibouw – dat plaatsvindt in februari – licht Belgische wellnessexpert Gervi alvast een tipje van de sluier en zet het de aanstormende trends voor jou op een rijtje.

    Compacte wellness

    Doordat we steeds vaker kiezen voor kleinere woningen, krimpt niet alleen het interieur maar ook onze thuisspa in formaat. Voor in beperkte ruimtes zoals een appartement of studio, schuift Gervi de S1-sauna van KLAFS naar voren: een uniek model dat je in nog geen 20 seconden uitschuift tot een volwaardige sauna. Klaar met ontspannen? Eens ingeklapt meet de S1-sauna slechts 60 cm en is het niet dieper dan een simpele kledingkast.

    Groene ontspanning

    In een wereld waarin de zoektocht naar een duurzamere toekomst centraal staat, mag green wellness niet ontbreken. Ook op dit vlak staat KLAFS voorop, want met de GREEN SAUNA maakt de fabrikant een opmerkelijk ecologisch statement. Terwijl dubbele isolatie het behoud van warmte garandeert, zorgt een automatische ventilatievergrendeling voor een efficiënte luchtstroom binnenin de sauna. Zo wordt er niet alleen energie bespaard, ook het comfort en gebruiksgemak worden geoptimaliseerd.

    Bewust baden

    Gervi maakte al indruk tijdens de vorige editie van Batibouw met haar groene revolutie. Toen stelde de Belgische marktleider de Tubsonic voor, een ultrasone reiniger voor jacuzzi’s die 100% ecologisch is en zo chemische onderhouds- en reinigingsmiddelen haast overbodig maakt. Daarnaast introduceerde Gervi ook de Highlife® Collection van Hot Spring® dat een zuinigere toekomst met het Energy Smart™-systeem belooft. Dankzij onder meer een energiezuinige circulatiepomp en stevige isolatie is het één van de meest duurzame jacuzzi’s in het assortiment.

    Praktische info Batibouw : Ontdek het volledige aanbod van Gervi op Batibouw 2024 van 17 tot en met 25 februari 2024. Hal 9 - Standnummer 9340

     







    24-01-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-01-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie's Corner -

    Nieuwe modellen van 2024

     

    Marie's Corner, de Belgische leider op het vlak van tailor-made zitbanken, kondigt met trots de lancering aan van 7 nieuwe exclusieve modellen. De nieuwigheden vervolledigen een uitgebreid gamma van zitbanken, armstoelen, stoelen, krukken, poefs en ligbedden, steeds vervaardigd vanuit een groot respect voor puur vakmanschap. Het internationaal gerenommeerde huis zet zich nog meer op de kaart in de wereld van het interieurdesign als een dienstverlenend bedrijf toegewijd aan excellentie en innovatie. CEO Serge Silber deelt zijn visie met passie: "Bij Marie's Corner geloven we in het creëren van unieke stukken die de voorbijgaande trends overstijgen. Daarbovenop bieden we een hoogwaardige en gepersonaliseerde service aan onze klanten aan, zowel aan particulieren als aan professionals over de hele wereld."

    URBANA 130

    Alle hedendaagse verfijning van de URBANA-familie samengebracht in de 130 cm-versie van een in minder dan een jaar iconische bank. Ronde vormen, compact formaat, oog voor detail en de juiste verhoudingen - de URBANA 130 steelt de show met zijn unieke uitstraling en kan worden gecombineerd met andere zitbanken of gewoon solo schitteren. Dit krachtige model is de ultieme uitdrukking van het vakmanschap en de excellentie van Marie's Corner. Afmetingen: breedte 130 cm, diepte 90 cm, hoogte 70 cm – verkoopprijs vanaf 2 630 €

    BAXTER

    Elegant, functioneel en stijlvol - de gloednieuwe slaapbank van Marie's Corner voldoet aan alle eisen op het vlak van comfort en functionaliteit. Dankzij het slimme ontwerp biedt de BAXTER extra slaapruimte zonder toegevingen te doen aan het chique design dat het Belgische huis kenmerkt. Baxter heeft een superhandig openingsmechanisme en een comfortabele matras van 14 cm dik en 2 meter lang. Afmetingen: breedte 140 cm, diepte 100 cm, hoogte 90 cm , verkoopprijs vanaf 4560€

    UTAH

    Het model Utah is de ultieme schets van een toekomstig icoon en combineert moderne esthetiek met extreem comfort. Het evenwichtige silhouet en goed geproportioneerde rondingen maken het de ideale armstoel voor wie op zoek is naar "het" pronkstuk. De hoge rugleuning en omhullende armleuningen bieden extra veel comfort. Utah heeft alle troeven in handen om een sterke blijver te worden, zowel in residentiële interieurs als in de horeca. Afmetingen: breedte 80 cm, diepte 80 cm, hoogte 75 cm. Verkoopprijs - vanaf 2 180 €

    WATERLOO

    Marie's Corner stelt met trots Waterloo voor, een gloednieuwe zitbank. Dit model markeert de terugkeer naar authentieke en klassieke landelijke lijnen, verfraaid met een nieuwe verfijnde elegantie. Deze bank met afneembare hoes belichaamt pure verfijning en straalt een verfijnde eenvoud uit. De hoezen zijn volledig afneembaar en de rugkussens zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor een comfort op maat. Een uitnodiging tot rust, een waar toevluchtsoord. Afmetingen Waterloo 230 :breedte 230cm, diepte 100cm, hoogte 84 cm, verkoopprijs vanaf 4930€, Waterloo 260: afmetingen breedte 260cm, diepe 100cm, hoogte 84cm, verkoopprijs vanaf 5290€

    TENNESSEE ROUND

    De nieuwste telg van de cultfamilie Tennessee? De Tennessee Round, een zitbank waarbij de rondingen de ziel en de bezieling vormen. Deze zitbank heeft een verfijnd en robuust design, uitgesproken maar beheerste vormen. De trendy ronde buigingen en de beukenhouten poten voegen een eigentijdse touch toe. Waar dit meubelstuk straalt als een ster? Goed zichtbaar, in het midden van de kamer! De Tennessee Round is beschikbaar als 3-zits, 2-zits of als modulaire configuratie. De zitbank versterkt de eenheid van de Tennessee-familie en biedt flexibiliteit in alle modulaire composities. De Tennessee Round herdefinieert de ervaring van hoogwaardig meubilair en biedt de perfecte balans tussen stijl en comfort. Afmetingen: breedte 245 cm, diepte 135 cm, hoogte 85 cm, verkoopprijs vanaf 10790€

    CAROLINE

    De fijne en gracieuze lijnen van de stoel Caroline verbergen een uitzonderlijke stevigheid, dankzij de tegelijk slanke en sterke poten. De omhullende rugleuning en de perfecte verhoudingen zorgen voor comfort en perfecte elegantie. Het minutieuze werk aan de achterkant van de poten geeft deze stoel een sterke en aantrekkelijke esthetiek. De Caroline stoel van Marie's Corner biedt een subtiele mix van design en functionaliteit en valt op als een heus pronkstuk. Afmetingen: breedte 57 cm, diepte 62 cm, hoogte 84cm. Verkooprijs vanaf 1260€

    MINNESOTA

    De stoel Minnesota geeft een eigentijdse draai aan de klassieker Manchester. Terwijl de tijdloze essentie van de originele stoel behouden blijft, oogt de Minnesota visueel lichter. Deze eigentijdse interpretatie behoudt het uitzonderlijke comfort van de Manchester en biedt een omhullende zitting die trouw blijft aan de reputatie op het vlak van elegant design en het comfort van gebruikers. De herziene lijnen voegen een vleugje frisheid toe en bestendigen tegelijkertijd de klassieke charme van de Manchester. Kortom, de perfecte fusie tussen verleden en heden. Afmetingen: breedte 57 cm, diepte 61 cm, hoogte 85 cm. Verkoopprijs - vanaf 1 250 €

     









    23-01-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-01-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jung is pretty in pink

    Waar bij food pairing de verschillende ingrediënten elkaar complementeren, doen kleuren in de juiste combinaties hetzelfde voor het interieur. Roze is dé kleur van het komende jaar en biedt een zee aan gekleurde interieurmogelijkheden. Geen idee hoe je de zoete tint verenigt met andere kleuren? Met de uitgebreide Les Couleurs® Le Corbusier-kleurenwaaier heeft JUNG alvast alles in huis om roze geslaagd te gebruiken met andere tinten. Aan de hand van twee realisaties toont het merk dan ook graag hoe het moet.

    Pink Pairing 101

    Roze veroverde het afgelopen jaar de wereld en in 2024 zet de kleur deze evolutie verder in het interieur. Pink pairing is gemakkelijk toe te passen maar vooral ook afhankelijk van je eigen smaak en voorkeur. Verwerk je roze het liefst in een speelse inrichting? Combineer het dan met een felle (primaire) kleur zoals groen of blauw. Voor een meer ingetogen effect kan je kiezen voor zachtere tinten of om de kleur te verwerken in decoratieve elementen en subtiele accenten.

    Roze en wit

    Van de laatstgenoemde optie is deze eerste JUNG-realisatie een perfect voorbeeld. Voor een kantoorruimte van high fashion brand Emerson Renaldi in het Duitse Nuernberg kozen interieurontwerpers Heiko Gruber (planungsbüro i21) en Julika Frank voor een combinatie van oudroze met wit. JUNG-schakelaars LS 990 zijn geïnstalleerd in het lichte maar dynamische rose clair uit de Les Couleurs® Le Corbusier-reeks. De witte vloeren en het witte meubilair contrasteren met het roze plafond, en de JUNG-schakelaars breken de muur als een zacht accent.

    Roze en KLEUR

    Laat roze poppen in het interieur, en combineer het met opvallende kleuren. Interieurdesigner Astrid Nieuwborg (SU_F Studio) demonstreert deze succesformule in de renovatie van haar Antwerps appartement (Refuge Thonon) en met een sterke combinatie van bubblegum pink en kobaltblauw. In het ontwerp zijn LS 990 schakelaars en stopcontacten in de kleuren bleu outremer 59 en rose vif van Les Couleurs® Le Corbusier gebruikt: twee sprekende tinten. Door de betonstructuur en authentieke sixties-elementen met felle kleuren samen te voegen, krijgt deze retro woning een hedendaagse laag. Letterlijk.

     

     

     

     

     

     

    22-01-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!