Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    09-04-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Printplezier op de playa

    met Anita en Rosa Faia beachwear

     

    De zoektocht naar de perfecte bikini of badpak kan een eindeloze missie lijken ... Maar dat is buiten de SS23-lijn van Anita en Rosa Faia gerekend. Met levendige prints en hippe patronen accentueert de collectie je lichaamsvorm op de juiste manier. Straal straks aan het strand in deze bevallige beachwear.

    The power of flower power

    Deze zomer zeggen we vol overtuiging 'neen' tegen onzekere stranddagen. Deze bloemenprints geven niet enkel een flinke dosis zelfvertrouwen, je humeur fleurt er ook meteen van op.

    Zwart op wit

    Zwart en wit vormen het ultieme power-duo voor een tijdloze en trendy uitstraling. Til je strandoutfit naar een hoger niveau met een opvallende hoed of zonnebril als finishing touch.

    Rrrrready voor het strand

    Breng de jungle naar het strand en omarm je wilde kant met deze stuks in dierenprint. Met de adembenemende bikini's en badpakken steel je de show.

     







    09-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mondial tissus

    Etniciteit en eighties galore: Mondial Tissus brengt de zomer in huis

     

    » NIEUWE STOFFENCOLLECTIES: TOTEM & VENICE

    De geliefde eighties waren het tijdperk van schoudervullingen, synthesizers, spannende sportpakjes maar vooral: kleur! Ook in het interieur, waar de speelse designbeweging Memphis zijn tegendraadse en opvallende stempel drukte. Felle kleuren, strakke lijnen en geometrie maakten van iedere inkleding een kunstig pareltje. In 2023 is deze plezierige interieurstijl toe aan een comeback, waarbij we het - zoals bij iedere trend die van onder het stof gehaald wordt – in een actueler jasje met neo-etnische toets stoppen. Mondial Tissus neemt alvast het voortouw en introduceert twee zomerse stoffenthema’s die met hun unieke, grafische karakter enthousiast knipogen naar de zomer en de beruchte decade of disco.

    Etnisch bestoft

    Hoewel de kernwaarden van de Memphis-beweging intact blijven, krijgt de interieurstijl een nieuwe en eigentijdse beeldtaal die een duidelijke link legt met etniciteit en het exotische. De nieuwe Totem-stoffencollectie van Mondial Tissus bouwt hier met zijn overlappende patronen en geometrische vormen op verder. Het geheel mondt uit in een kunstzinnig spel van kleuren en strepen waarin de zomer allesbehalve subtiel naar je lonkt. De iconische kleurenpracht van de jaren ’80 wordt dankzij Totem geslaagd mee in je interieur geweven, met een voornamelijk blauw palet dat vrolijk aangevuld wordt met primaire kleuren als rood, geel en oranje.

    California Dreaming

    Zachte pasteltinten, afgewerkt met felle accenten en fleurige patronen die hinten naar de natuur: het nieuwe Venice-stoffenthema belichaamt het gevoel van een Californische zomer. Met roze als overheersende kleur en exotische plantmotieven op de stoffen hint Mondial Tissus naar het modieuze decennium à la Barbie, met een unieke hedendaagse twist. Zo breng je in een handomdraai de kleurrijke magie van Venice Beach naar je eigen interieur. Stap een spetterend interieur binnen met bonte kleuren en contrasterende motieven, en eindig in een volwaardige blast from the past.

    www.mondialtissus.fr

     











    09-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-04-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grohe Red

    Origineel en makkelijk koken met GROHE RED.

     

    Dankzij de recepten van Belgische foodblogsters @fouettmagic & @helenkookt hoef je voor één keer niet zelf na te denken over wat je gaat eten!

    Dankzij @fouettmagic en @helenkookt ben je niet langer inspiratie- of hulpeloos in je keuken. Beide foodblogsters komen met een makkelijk en origineel recept waarmee iedereen aan de slag kan. De rode draad en het hoofdingrediënt in beide recepturen: de GROHE RED. Een betrouwbaar watersysteem dat jou in slechts enkele seconden voorziet van kokend water. Fast forward, want wachten tot je water kookt behoort dankzij GROHE RED tot de verleden tijd.

    RECEPTEN VOOR ELK MOMENT VAN DE DAG

    ONTBIJT: HARCHA

    Harcha is een lekkernij die afkomstig is uit Marokko en vooral wordt gegeten bij het ontbijt. Het (pannen)koekje is krokant aan de buitenkant vanwege het kruimelige griesmeel en boterachtig en zacht vanbinnen. Harcha wordt trouwens niet enkel gegeten tijdens het ontbijt, maar kan ook dienst doen als tussendoortje! @fouettmagic deelt haar overheerlijke recept.

    Ingrediënten: 500gr griesmeel - 160gr gesmolten boter - 1 eetlepel basterdsuiker - 0,5 zakje bakpoeder - 125gr yoghurt - 5 eetlepels warm water uit de GROHE RED kraan - 5 eetlepels orgeat siroop - snuifje zout - honing

    Recept : Smelt de boter in een pan en laat nadien afkoelen. - Meng het griesmeel, het zout, de suiker en de gist in een grote kom. - Voeg de gesmolten boter, het warme water, de siroop en de yoghurt toe. Meng tot je een vochtige en zanderige textuur krijgt. - Laat het mengsel ongeveer 15 minuten rijzen. - Maak balletjes van het kruimelige deeg en druk ze plat met de palm van je hand.  - Verhit een koekenpan en bak de platgedrukte balletjes aan beide kanten op een middelhoog vuur.            Zorg dat de Harcha aan beide kanten mooi goudbruin is en werk af met wat honing.          

    GROHE RED maakt kokend heet water direct beschikbaar. Denk eens na over het aantal keren per dag dat je kokend heet water nodig hebt – en de tijd die je doorbrengt terwijl je wacht tot het water kookt. En stel je nu eens voor dat je tijd, energie en ruimte in de keuken kan besparen – alles in één keer. Dat is wat de GROHE RED belooft: een mooi en betrouwbaar systeem dat direct én veilig kokend heet water levert uit de kraan. Wanneer je eenmaal alle voordelen ontdekt van deze hulp in de keuken zul je nooit meer zonder willen. De handige systemen zijn in elke bestaande of nieuwe keuken in een handomdraai te installeren.

    LUNCH OF DINER: ORZO, GEGRILDE BROCCOLI, HAM & BURRATA

    De zonnige dagen komen eraan, wat betekent dat we weer vaker zullen kiezen voor een lichte maaltijd. Met een aantal seizoensgroenten en wat hulp van @helenkookt ben je helemaal klaar om op een mooie dag tijdens het voorjaar jezelf of iemand anders te verrassen met dit lekkere gerecht.

    Ingrediënten (2 personen) : 1 broccoli -             120gr orzo - 1 groentenbouillon- blokje - scheutje olijfolie - peper & grof zeezout - handvol spinazie (20gr) -         handvol basilicum (20gr) - 2el Griekse yoghurt - 2el mayonaise - sap van een halve citroen - 150gr Italiaanse ham - 2 bollen burrata (of mozzarella)     

    Recept : Snij de broccoli in grote plakken (niet in afzonderlijke roosjes) - Plaats de orzo in een kookpot en vul met kokend water uit de GROHE RED kraan. Kook volgens de instructies op de verpakking. Giet af en zet opzij. - Vul ondertussen een tweede ruime pot kokend water en een blokje groentebouillon. Breng verder aan de kook en blancheer de broccoli in 3 minuten beetgaar. - Laat de broccoli uitlekken en bestrijk met olijfolie. Verhit ondertussen een grillpan op een hoog vuur en rooster de broccoli aan elke kant. Breng op smaak met grof zeezout en peper. - Maak een dressing: mix een handvol spinazie, basilicum, 2el Griekse yoghurt, 2el mayonaise en het sap van een halve citroen in een blender of met een staafmixer. - Stel de salade samen en werk af met de dressing.

     

     

     

     







    08-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Circular denim

    een jeanious move van Lee Cooper

     

    Lee Cooper houdt al 115 jaar lang van denim, en evenveel van onze planeet. Duurzame denim is voor het Belgische merk geen modewoord, maar absolute must. Vandaag maakt Lee Cooper opnieuw een duurzame en jeanious move met Circular Denim: een eco-friendly en stijlvolle jeansbroek voor hem en haar, waarvan de grondstoffen telkens opnieuw hergebruikt kunnen worden.

     Circular Denim is gemaakt van 99% natuurlijke vezels en kreeg een duurzame washing met een lage EMI-score waardoor het een lage impact heeft op de omgeving. De jeansbroeken bezitten geen lederen patch meer, maar een gelaserd logo én makkelijk te verwijderen metalen knopen. De binnenzakken zijn gemaakt van bio-katoen en werden bedrukt met Zero Discharge of Hazardous Chemicals (ZDHC) - gecertificeerde inkt, gemaakt uit chemicaliën die niet schadelijk zijn voor het milieu. De metalen klinknagels werden bovendien vervangen door decoratieve stiksels waardoor de jeans na zijn levencyclus makkelijk en quasi volledig te recycleren is.

     MEER doen met MINDER is het motto van Lee Cooper: het merk probeert meer te doen dan enkel kwalitatieve, tijdloze designs creëren, en gebruiken bewust minder water, energie en chemicaliën. Lee Cooper focust zich steeds meer op recyclage en op een nog beter welzijn van al hun medewerkers. Bekijk hieronder de Circular Denim Jeans voor hem en voor haar.

     “Zoals heel veel mensen ben ik ook begaan met onze planeet. Bij Lee Cooper zijn we daar dan ook heel bewust met bezig. We doen steeds MEER met MINDER en dat is precies wat onze planeet vraagt. Er werden reeds heel veel inspanningen gedaan om het verbruik van water, energie en chemische stoffen drastisch te verminderen bij de productie van onze jeans. En nu gaan we nog een stapje verder, we maken opnieuw een duurzame en “jeanious” beweging met onze Circular Denim. Een jeans voor hem en haar, vervaardigd uit natuurlijke vezels, geen gebruikelijke lederen patch, geen metalen rivets, en makkelijk te verwijderen knopen. Op die manier kunnen we onze schaarse grondstoffen telkens opnieuw gebruiken." - CEO Caroline De Coker

     

     









    08-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-04-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Planttrekker

    Planttrekker en ixina brengen tien tips voor de ultieme kitchen jungle

     

    Door de natuur in huis te brengen, geef je een woning en interieur meteen wat meer pit en karakter. Ook in de keuken. Tijdens Batibouw sloegen keukenspecialist ixina en Thomas Goyvaerts – op sociale media beter bekend als @planttrekker – daarom de handen in elkaar voor een unieke samenwerking en workshop die bewees hoe planten succesvol kunnen floreren in de keuken. Voor diegenen die niet geboren zijn met groene vingers onthullen Planttrekker en ixina bovendien tien ultieme tips en tricks waarmee je ieder huiselijk oerwoud kan perfectioneren. Laat je alvast inspireren en tover zelf je keuken in een handomdraai om tot een stuk groene natuur binnenshuis.

    1/ Ken je keuken : Ben je klaar om je keuken wat op te fleuren met nieuwe groene huisgenoten? Zoek dan naar een geschikte plek waar ze kunnen genieten van de beste omstandigheden. Heb je een keuken met veel zonlicht of blijft de ruimte door de dag heen eerder donker? Kunnen de planten enkel bij het raam staan, of heb je dieper de kamer in ook voldoende plek?

    Voor een gezonde urban jungle kies je best voor planten die passen bij de eigenschappen van de kamer. Soorten als Yucca, Dracaena, Beaucarnea en Strelitzia doen het erg goed op zonnige plekjes bij het raam, terwijl de Epipremnum en Monstera Adansonii dan weer fan zijn van wat meer schaduw. Veelzijdige planten als de Sansevieria en Zamioculcas doen het prima in beide omstandigheden.

    2/ Kies de juiste plant : Wanneer je je keuken kent en begrijpt, is het tijd om op zoek te gaan naar de plant die het best bij jou en je keuken past. Lees in de winkel het plantenlabel goed door en aarzel bij twijfel niet om hulp te vragen.

    Houd ook rekening met de groeisnelheid van de plant en of je er de ruimte wel voor hebt. Ben je eerder op zoek naar een trage groeier of een kleinere, compacte plant? Dan zit je goed met de meeste cactussen, vetplanten en met de wat kleinere plantsoorten als Peperomia, Sansevieria, Aloë Vera of Chamaedorea.

    3/ Maak het jezelf niet moeilijk : Wil je graag een uitbundige, groene keuken maar staat je drukke agenda of levensstijl dat niet toe? Ga dan voor planten die makkelijk te onderhouden zijn en weinig water of extra verzorging nodig hebben.

    Cactussen en vetplanten zijn absolute klassiekers in deze categorie maar ook groenere varianten als de Zamioculcas, Sansevieria, Aloë Vera, Yucca en Dracena doen het erg goed. Vaak met maar één scheut water per maand.

    4/ Let op met giftige kamerplanten : Deel je je keuken met grijpgrage kinderhanden of speelse avontuurlijke huisdieren? Voorkom ongelukken door te kiezen voor veilige kamerplanten die weinig tot geen gifstoffen bevatten.

    De Arecapalm, Beaucarnea, Polyscias, Graslelie, Pannenkoekenplant, Peperomia en de Bananenboom zijn alvast een reeks kamerplanten die zowel kind- als huisdiervriendelijk zijn. Heeft één van je huisgenoten toch een hap uit een (giftige) kamerplant genomen? Neem dan meteen contact op met het antigifcentrum.

    5/ Bepaal de juiste hoeveelheid water : Het vertonen van gele bladeren is één van de meest voorkomende problemen bij kamerplanten in de keuken. De oorzaak? Meestal een te vochtige bodem. Daarom is het uiterst belangrijk om een vast waterschema aan te houden waarbij je telkens de grond licht laat uitdrogen tot een volgende gietbeurt. Daarnaast hangen de bladeren van de meeste kamerplanten slap wanneer ze dorstig zijn, een handige reminder om ze van water te voorzien!

    6/ Sproeien om te groeien : Voor een goede ontwikkeling houd je best de bladeren van je plant stofvrij. Door ze wekelijks te besproeien, laat je ze mooi glanzen en verhoog je bovendien de luchtvochtigheid. Maak er dus een nieuwe gewoonte van om je planten even te benevelen tussen het koken of afwassen door!

    7/ Extra voeding, extra bladeren : Tijdens de warme lente- en zomermaanden kunnen je planten goed doorgroeien. Je kan ze hierbij een stevig handje helpen door af en toe wat biologische voeding aan hun waterdieet te voegen. Doe dit gedurende de volledige periode, van maart tot en met september, en gun ze tijdens de koudere seizoenen een korte rustpauze zonder extra voeding.

    8/ Verpot tijdig je kamerplanten : Wanneer je al deze tips correct toegepast hebt, is de kans groot dat je kamerplanten een stevige groeispurt zullen ondergaan. Om de groei niet te belemmeren, verpot je je planten best om de twee jaar naar een nieuw en groter exemplaar. Doe dit bij voorkeur aan de start van de lente en vervang steeds alle aarde door nieuwe: liefst biologisch en aangepast aan de plant.

    9/ Snoeien wanneer nodig : Is je plant te groot geworden? Of heeft hij enkele beschadigde of verkleurde bladeren? Geef hem dan een frisse knipbeurt met een scherpe schaar. Het snoeien van je plant stimuleert bovendien de aanmaak van bladeren en takken. Bij grotere plantsoorten doe je dit best net voor of na het groeiseizoen, aan het begin van de lente of net na de zomermaanden dus.

    10/ Zuiverende planten : Tijdens het koken of schoonmaken komen heel wat stoffen vrij die niet altijd even gezond zijn. Gelukkig kunnen onze groene huisgenoten helpen bij het zuiveren van de lucht in onze keuken en woning. Enkele soorten die hiervoor uiterst geschikt zijn, zijn de Philodendron, Varens, Spathiphyllum, Monstera, Dracaena en de Ficus.

    www.ixina.be









    07-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lenteschoonmaak

    De grote lenteschoonmaak: de keuken editie

     

    » 4 X MAKKELIJKE HYGIËNE KEUKENBACKS

    Ruik je het? Voel je het al aankomen? De lente die stil maar doelbewust het land insluipt? Wanneer het eerste groen ontluikt en de eerste zonnestraal schijnt, kriebelt de lenteschoonmaakmicrobe bij zowat iedereen. Dat is bij Franke niet anders want als keukenspecialist houdt het bedrijf hygiëne en netheid steeds hoog in het vaandel. Laat je alvast inspireren (of eerder motiveren) door het schoon vernuft en de slimme hygiënische hacks van Franke, om proper en fris het voorjaar in te stappen.

    Germbuster!

    De keuken is dé plek in huis waar bacteriën en vuiligheid zich snel en moeiteloos kunnen vermenigvuldigen, resulterend in onhygiënische oppervlakken. Een goede schoonhoudgewoonte is hier dus essentieel. Franke helpt alvast een handje met het zelfontwikkelde Fragranite: een uitzonderlijk sterk materiaal dat in de diverse spoelbakken verwerkt wordt. Steeds afgewerkt met een ijzersterke Sanitized-behandeling vermindert het materiaal de groei van microben en bacteriën aanzienlijk. Daarnaast is Fragranite bestand tegen zo goed als alle beschadiging en vlekken.

    Afval à la carte

    Ecologisch en duurzaam leven behoort al enige tijd tot onze zorgen en verplichtingen. Ook in de keuken waar rommel en afval logischerwijs bij het territorium horen. Van verpakkingen in allerlei materialen tot organische voedselresten: sorteren en recycleren in de keuken vergt een zekere organisatie en oplettendheid. Om efficiëntie te kunnen garanderen biedt Franke een ruim assortiment aan van afvalsystemen en vuilnisemmers, uitgerust met diverse snufjes en toebehoren die bovendien persoonlijk en à la carte samengesteld kunnen worden. Zo maakt Franke van afvalsortering een georganiseerd koud kunstje.

    In een handomdraai

    We kennen het allemaal. Het ongemakkelijke gevoel van vieze handen na het kokerellen en het moeten opendraaien van de kraan om ze weer schoon te maken: een geslaagde succesformule voor vlekken en vuiligheid in de keuken. De Atlas Neo Sensor-kraan van Franke verhelpt dit probleem in een handomdraai. Letterlijk, want deze hightech-kraan doet het water enkel stromen wanneer je je handen voor de sensor houdt en stopt automatisch na 30 seconden. Hypermodern, water- en energiebesparend en bovendien gehuld in een elegant designjasje is de Atlas Neo Sensor-kraan van Franke dé hygiënische aanvulling op iedere keuken.

    Even wat frisse lucht

    De keuken is de plek in huis waar ongemakkelijke (kook)geuren zich snel en ongemoeid verspreiden. Naast het behouden van nette oppervlakken en toestellen is een degelijke luchtkwaliteit essentieel voor een optimale keukenhygiëne. Daarom ontwikkelde Franke de slimme AQ Sense-dampkap: een unieke afzuigkap die met zijn geïntegreerde Air Quality Sensor de temperatuur en vochtigheid van de lucht controleert en bijstuurt wanneer nodig. Dankzij de handige applicatie op je smartphone heb je alle functies binnen handbereik en blijf je bovendien op de hoogte van de luchtkwaliteit in je keuken. Ten slotte is de AQ Sense-dampkap met zijn strak ontwerp dé designblikvanger die iedere propere keuken nodig heeft.

     

     









    07-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-04-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroatisch Salvonië

    In het meest noordoostelijke puntje van Kroatië, daar waar de grenzen met Hongarije, Servië en Bosnië worden bepaald door de drie grote rivieren Drava, Sava en Donau, ligt de prachtige regio Slavonië. De regio is rijk aan geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid. Een perfecte vakantiebestemming voor wie houdt van rust, ruimte en stilte. 

    Een unieke manier om de regio te verkennen is door de Euro Velo route te volgen. De route neemt je mee op een onvergetelijk avontuur langs de rivieren Mura, Drava en Danube. Vanuit het zadel geniet je van de ongerepte natuurlijke rivierlandschappen, uiterwaardenbossen en prachtige culturele hoogtepunten van Slavonië en Baranja. Je begint de fietstocht in de stad Osijek, die aan de rivier Drava ligt. Osijek is een levendige stad met de vriendelijkheid van een dorp en kent een rijke geschiedenis en een indrukwekkende architectuur. Vanuit Osijek fiets je door het glooiende platteland van Slavonië langs rivieren en bossen. Onderweg rijd je langs verschillende charmante dorpjes en interessante bezienswaardigheden. 

    Een van de hoogtepunten van de route is natuurreservaat Kopački Rit. Dit natuurreservaat is een van de grootste wetlands van Europa. Kopački Rit is de thuisbasis van veel verschillende vogelsoorten en is een perfecte plek voor ontspanning in de vorm van vogelspotten, een mooie wandeling door de natuur, of om bijvoorbeeld een dagje te gaan vissen. 

    Een andere stad die u tijdens uw fietstocht kunt bezoeken is Vukovar. Gelegen op de plek waar de rivieren Danube en Vuka elkaar ontmoeten, ligt het hart van de Kroatische onafhankelijkheid. Vukovar is een prachtig barok stadje dat het toneel was van de strijd tijdens de oorlog in de jaren negentig. Het heeft na die tijd de oude charme teruggekregen en heeft veel interessante bezienswaardigheden, waaronder de beroemde watertoren, het Vukovar Memorial Center en het Eltz kasteel. 

    Bezoek tijdens je vakantie ook zeker de middeleeuwse vestingstad Ilok, waar je kennismaakt met de wereldberoemde Traminer-wijn. In Baranja proef je de traditionele Slavonische keuken waarin de Kulen worst het meest bekende product is. De menukaart bestaat verder uit veel stoofpotten, kruidige soepen en visgerechten. Međimurje staat bekend als de bloementuin van Kroatië en is leverancier van een aantal van de beste wijnen van het land. De regio werd onlangs als eerste van het land beloond met een Green Destination award. 

    Als laatste kan een bezoek aan natuurpark Papuk niet ontbreken in het reisschema. In dit natuurpark vind je eindeloze bossen, die zich uitstrekken zover het oog reikt. Het mooiste stukje van het park is het Jankovac-bos. In een sprookjesachtig dal hoog in de bergen zijn verschillende sprankelende beekjes omgeven door bloeiende weiden en dichte beukenbossen. Het hoogtepunt ligt op de top van de berg: de Jankovac waterval. Er is ook een gelijknamige berghut, die door veel Kroatische bergbeklimmers wordt beschouwd als de mooiste en meest comfortabele van het land. Wat de berg verder zo bijzonder maakt, is de geologie. Je ziet er rotsen vanuit het Paleozoïcum tot aan de Quartaire periode. 

    Slavonië is een prachtige regio met veel te bieden. Het is de perfecte bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een unieke ervaring buiten de gebaande paden. De Euro Velo route is een geweldige manier om de regio te verkennen en de vele bezienswaardigheden en attracties van Slavonië te ontdekken en voor wie niet van fietsen houdt kun je de route uiteraard ook met andere vervoersmiddelen afleggen. Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of cultuur, Slavonië heeft voor elk wat wils.

    Voor meer informatie over Kroatie: https://croatia.hr/nl-NL

    Foto’s : Nina Djurdjevic - Ivo Biocina - Bojan Haron Markicevic

     

     

     

     









    06-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fata Morgana

    woestijnkleuren in de badkamer

     

    » NIEUW: BADKAMERMEUBELS BALMANI SFERA DUNE, SFERA COTTO, FILA, IDRA

    Badkamerspecialist X²O gaat de intense toer op: in twee varianten schuift X²O Badkamers de desert dream-trend naar voren. Warme, zwoele tinten die de badkamer overnemen en zo zorgen voor rust en evenwicht. De trend komt in warme sunset-kleuren als diep terracotta en zwarte lavasteen, en bleke zandtinten die het witte licht van de middagzon oproepen. Van badkamermeubels tot badkuipen en accessoires, het woestijnzand kruipt overal en doet een serene wind waaien in de oase van je huis.

    Bright desert dream

    Wie woestijn zegt, zegt zand. Het eerste deel van de desert dream-trend hult zich dan ook volledig in zachte, lichte kleuren. Badkamermeubel Sfera Dune komt in een subtiele zandkleur en weerspiegelt in combinatie met mat zwarte kranen perfect de hitte van de Sahara. Wie de intensiteit wat wil aanzwengelen, kan in plaats van de zandkleurige variant voor het Sfera Cotto-badkamermeubel gaan. Deze terracottakleurige uitvoering brengt zo iets meer contrast in een zee van zand.

    Intense zonsondergang

    Net voor het vallen van de nacht, tijdens golden hour, toont de woestijn haar meest intense tinten. Het zand kleurt dan warm rood en het schaduwspel van de duinen contrasteert met donkerbruine en zwarte vlakken. Het steengrijze Balmani Idra-badkamermeubel of de Balmani Fila-badkamerkasten in donker eik weerspiegelen in hun zwartheid het donkere schaduwspel van de nacht. Champagnekleurig kraanwerk en terracottakleurige accenten brengen licht en dynamiek in het vurige geheel.







    06-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IT-accessoires van Belgische bodem

    Caroline Biss SS23

    Een geslaagde outfit gaat hand in hand met geweldige accessoires. De beste investment pieces vind je gewoon bij ons, bij het Belgische Caroline Biss. Een uitgebreid gamma aan tijdloze items van hoge kwaliteit die je outfit naar een hoger niveau tillen, soms letterlijk.

    Living on the wedge

    Platforms, felle kleuren, visnetstof en studs: we zagen het allemaal op de SS23 catwalks. Dit voorjaar draait mode rond durf op niveau, zo ook bij het Belgische label. On-trend, maar tijdloos, deze blikvangers.

    In de sacoche

    It-girls worden gespot met it-bags, en dat zijn dit seizoen top handle bags, oversized shoppers en belt bags. De exemplaren van Caroline Biss zijn dankzij neutrale tinten en simpele vormen met een twist ideale compagnon voor elke look.

    Laat het hangen

    Speelse hangers aan lange kettingen met asymmetrische vormen: Caroline Biss weet: het leven is een feest, maar je moet zelf de halssnoer omhangen.

    Ingesnoerd

    Nood aan net dat tikkeltje meer? Werk je look af met een kleurrijke, delicate sjaal of een riem met grote gesp.

     

    06-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-04-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canaval Sint Maarten

    kleurrijke parades en heerlijk eten

     

    Van 14 april tot 3 mei 2023 wordt het kleurrijke carnaval op St. Maarten voor de 52e keer gevierd. In het Nederlandse deel van dit eiland in de Caribische Zee is het tijdens deze periode al heerlijk zomers. Overdag geniet je er op de witte stranden of in de luxe spa’s en ‘s avonds swing je tussen de locals tijdens optredens van (inter)nationale artiesten. Bezoek St. Maarten tijdens de carnavalsweken voor onvergetelijke concerten van wereldniveau, kleurrijke parades, culinaire verwennerijen en een unieke beleving van de rijke cultuur.

    Ontdek de cultuur van St. Maarten

    Al tientallen jaren is het carnaval op St. Maarten een bruisende combinatie van een culinair, cultureel en muziekfestival waar zowel locals als bezoekers volop genieten. Tijdens het carnaval zijn de vele culturen die het eiland rijk is nog beter te zien. De locals kijken het hele jaar uit naar dit evenement en beginnen maanden tot een jaar van tevoren met het ontwerpen van hun feest kostuums. Op elke dag van het carnavalsfeest is er wat te beleven. De ene dag is er een missverkiezing, de andere dag een optreden van een internationale hiphop-artiest. Al feestend kom je vanzelf in aanraking met de vriendelijke locals van St. Maarten, die je graag deelgenoot maken van hun feestelijke traditie.

    Luister naar een concert in Carnival Village

    Voor een muzikaal feestje moet je in de avonduren in Carnival Village zijn. Dit stadium-achtige terrein is het bruisende epicentrum van het carnaval op St. Maarten. Op geen ander Caribisch eiland vind je zo’n speciaal voor carnaval ingericht terrein. In het midden staat een groot podium waar ‘s avonds concerten gegeven worden. De muziekstijlen variëren van reggae tot latin en van soca tot hiphop. Elk jaar treden er vijf internationaal bekende artiesten op. Andere concerten worden gegeven door lokale artiesten en artiesten van de omliggende eilanden. Wie er ook speelt, het feestje gaat vaak door tot in de vroege uurtjes.

    Geniet van hapjes uit de hele wereld

    Rond het centrale podium in Carnival Village staan 79 aaneengesloten kraampjes waarvan een deel ingericht is als bar-achtig restaurant. De kleurrijke drankjes passen bij de feestoutfits van de bezoekers, maar ook voor een speciaalbiertje kun je er terecht. In de restaurants worden gerechten uit alle werelddelen bereid. Het kraampje met specialiteiten van St. Maarten bakt onder meer ‘Johnny cakes’ (een soort gefrituurd broodje), bbq-kip en dumplings. Bij andere kraampjes halen bezoekers bijvoorbeeld hapjes uit Suriname, India of Trinidad. Carnaval Village is een soort dorp,  ook met kraampjes met carnavalsartikelen, kinderspeelgoed en loterijen en zelfs een eigen politiebureau.

    Bezoek de kleurrijke parades

    Hoogtepunt tijdens carnaval op St. Maarten zijn natuurlijk de kleurrijke carnavalsoptochten. Tijdens de parades staan gemiddeld 25.000 mensen langs de straten om de kleurrijke stoeten richting Carnival Village toe te juichen. In elk van de carnavalsseizoenen trekt er een parade door de stad, met groepen tot wel 500 verklede deelnemers. Op een grote praalwagen met een 12 meter lange laadbak speelt een band muziek die door vier meter hoge luidsprekers over het hele eiland te horen is. De parades duren zo’n zeven uur, waarna het feest wordt voortgezet in de Village. Dit jaar is er een verlichte parade aan de agenda toegevoegd, waarin zo’n duizend mensen in verlichte kostuums door de straten hossen. Voor kinderen wordt er een aparte parade gehouden.

    Bewonder de deelnemers van de missverkiezingen

    Tijdens het carnaval worden er vier Carnival Queen Pageants-missverkiezingen gehouden. Aan elk van de vier verkiezingen doen meisjes of vrouwen uit een andere leeftijdscategorie mee. De deelnemers beginnen vier maanden eerder al met de voorbereiding op hun show. Tot tweeduizend bezoekers komen de vrouwen aanmoedigen. Ook als je zelf niet meedoet zijn de missverkiezingen een leuk uitje.







    05-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spotlight Voyages

    Regent Seven Seas Cruises® en Fabergé presenteren nieuwe Spotlight Voyages 

     

    Regent Seven Seas Cruises®, de wereldwijd toonaangevende rederij voor luxe cruises, en Fabergé, het wereldwijd vermaarde juweliershuis, hebben twee nieuwe Spotlight Voyages samengesteld. Tijdens de twee speciale cruises gaan gasten op ontdekkingsreis in de wereld van Fabergé. Zij kunnen deelnemen aan masterclasses en exclusieve en unieke landexcursies, beide in kleine gezelschappen, en er zijn demonstraties van de juweleneieren en fascinerende presentaties en films.

    Spotlight Voyages

    Gasten kunnen voorafgaand aan de cruise optioneel een speciaal landarrangement in Londen boeken, waar zij onder meer een bezoek aan het hoofdkantoor van Fabergé brengen, exclusief kunnen winkelen bij Harrods en een privérondleiding krijgen langs de portretten van de Britse koninklijke familie in Westminster Abbey.

    De twee Spotlight Voyages worden begeleid door vooraanstaande Fabergé-experts. Seven Seas Splendor® vertrekt op 13 juni 2023 voor een cruise met 10 overnachtingen door Noord-Europa met als gastheer Aartshertog Dr. Géza von Habsburg. Op 1 juli 2024 vertrekt het nieuwe schip Seven Seas Grandeur voor een cruise met 10 overnachtingen rond de Middellandse Zee met als gastvrouw Sarah Fabergé.

    Met de Spotlight on Fabergé cruises wordt een hommage gebracht aan het unieke Journey in Jewels ei. Het is het allereerste Fabergé ei dat permanent op zee zal blijven. Het ei, dat volledig met de hand is gemaakt, is het pièce de résistance van de betoverende kunstcollectie aan boord van de nieuwe Seven Seas Grandeur, die in november 2023 voor het eerst zal afvaren.

    Spotlight op Fabergé met Aartshertog Dr. Géza von Habsburg

    De eerste Spotlight on Fabergé cruise wordt begeleid door Aartshertog Dr. Géza von Habsburg, Fabergé’s Curator en lid van de Fabergé Heritage Council. Als Directeur van de Fabergé Arts Foundation heeft Dr. von Habsburg talrijke prestigieuze tentoonstellingen in de hele wereld samengesteld.

    Gasten kunnen als extra een exclusief arrangement in Londen boeken, voorafgaand aan de eerste Spotlight on Fabergé cruise die op 13 juni 2023 afvaart vanuit Londen (Southampton) in Engeland. Het landarrangement met twee overnachtingen neemt kunstminnende reizigers mee in de wereld van Fabergé. Er wordt een bezoek gebracht aan het hoofdkantoor van het Maison, waar zij welkom worden geheten door Creative Director Josina von dem Bussche-Kessell - zij zal enkele zeldzame en unieke creaties tonen. Ook is er gelegenheid tot bezichtiging van een aantal losse Fabergé edelstenen, die afkomstig zijn uit 's werelds grootste smaragd- en robijnmijnen. Na deze excursie brengen gasten een bezoek aan Harrods en wordt hun een exclusief diner aangeboden in Mayfair. Gasten krijgen bovendien een privérondleiding in Westminster Abbey van Lady Penny Mountbatten. Zij vertegenwoordigt Ralph Heimans, de portretschilder van het Britse koningshuis. Hij schilderde het portret van wijlen koningin Elisabeth II, dat in de Abbey te zien is.

    Aan boord van Seven Seas Splendor varen gasten over de Noordzee naar Kristiansand in Noorwegen, Kopenhagen in Denemarken, Gotenburg in Zweden en Kiel in Duitsland. De reis gaat verder over de Oostzee, waar de havens van Tallinn in Estland en Helsinki in Finland worden aangedaan. De cruise eindigt in het Zweedse Stockholm.

    Uniek programma

    Onderdeel van de cruise is een uitgebreid cultureel programma - gasten hebben keuze uit onbeperkt inbegrepen landexcursies. In Kopenhagen is er de mogelijkheid om onder leiding van Dr. von Habsburg mee te gaan op een excursie naar Amalienborg, waar de collectie van het Deense koningshuis bezichtigd kan worden. Aansluitend brengen gasten een bezoek aan het historische Rosenborg Slot. In Kiel neemt Dr. von Habsburg de gasten mee voor een besloten diner in de schilderachtige Duitse havenstad.

    Regent’s Spotlight Voyages bieden in het kader van de Fabergé-ervaring ook aan boord een scala aan activiteiten aan. Op het programma staan onder andere een presentatie over de geschiedenis van Fabergé door Dr. von Habsburg en masterclasses over het fascinerende creatieve proces, waarin zal worden ingegaan op details van de unieke kunststukken en collecties van Fabergé. Tijdens presentaties leren gasten meer over de emailleertechnieken die het juweliershuis zelf ontwikkelt en die zo bepalend zijn voor de meest unieke creaties van Fabergé, en horen zij waar de iconische Fabergé-eieren op zijn geïnspireerd. Aansluitend kunnen zij in de Fabergé pop-up boetiek terecht voor een speciale aankoop en kunnen zij zelfs unieke kunstobjecten bestellen die vervolgens door Fabergé in Londen zullen worden gemaakt.

    Prijzen voor de Spotlight on Fabergé met Dr. von Habsburg voyage beginnen bij € 5.766 per gast. De cruise kan worden uitgebreid met een exclusief pre-cruise landarrangement van twee overnachtingen. Voor enkele landexcursies wordt een toeslag gerekend en is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

    Spotlight on Fabergé met Sarah Fabergé

    De tweede Spotlight on Fabergé cruise met vertrek op 1 juli 2024 vindt plaats op het nieuwste schip van Regent, Seven Seas Grandeur, en wordt begeleid door Sarah Fabergé. Deze achterkleindochter van Peter Carl Fabergé en Director of Special Projects bij Fabergé is medeoprichter van de Fabergé Heritage Council. De cruise met 10 overnachtingen vertrekt vanuit Rome (Civitavecchia) en vaart door het Middellandse Zeegebied. Havens die worden aangedaan, zijn Salerno in Italië, Taormina op Sicilië, Valletta op Malta, Palma de Mallorca, Barcelona in Spanje, Provence (Marseille) en Antibes in Frankrijk. Het eindpunt is Monte Carlo. De prijzen voor de Spotlight on Fabergé with Sarah Fabergé cruise beginnen bij € 9.049 per gast. Het volledige programma zal later bekend worden gemaakt.

     

     

     





    05-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-04-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allez Deliveroollez

    Deliveroo slaat de handen in elkaar met het befaamde oliebollenkraam Delforge en brengt de kermis tot bij je thuis

    Wanneer we denken aan de kermis denken we aan flashy attracties, opvliegende deuntjes en natuurlijk … oliebollen! Deze heerlijke gefrituurde snack is dé kermis snack bij uitstek en doet bij velen alvast het water in de mond komen. Geen zin om zelf naar de kermis te gaan en aan te schuiven? No problemo, want het bekende oliebollenkraam Delforge slaat de handen in elkaar met Deliveroo. Zo bestel je deze lekkernij eenvoudig bij je thuis.

    Wie dacht dat je enkel kan genieten van een portie stomende oliebollen op de kermis heeft het mis, want speciaal voor de opening van het kermisseizoen zorgt Deliveroo ervoor dat je nu ook in je eigen zetel kan genieten van deze zoete heerlijkheid. Hiervoor werken ze samen met Delforge, een begrip in de Belgische kermiswereld. Al vijf generaties lang voorziet de familie Delforge heerlijke oliebollen op Belgische kermissen. Dat je er nu ook thuis van kan genieten, is de kers op de taart, of beter, de bloemsuiker op de oliebol!

    Naast oliebollen kan je bij Delforge natuurlijk ook terecht voor andere populaire snacks zoals warme wafels, churros of een gesuikerde appel. Daarbovenop ontwikkelde Delforge speciaal voor Deliveroo de “Kermis @ home”-special, die exclusief beschikbaar zal zijn op het platform voor een prijs van €15,00. Deze bestelling bevat maar liefst 15 oliebollen en 6 churros. In combinatie met de kleurrijke verpakking van dit gerecht, waan je je meteen op de kermis.

    Quirin Dalemans, General Manager Deliveroo België: “We zijn enorm verheugd dat we deze samenwerking hebben kunnen opzetten met Delforge! Deliveroo is meer dan welke bezorgservice gepassioneerd door eten en eetrituelen. Aangezien smoutebollen  op de kermis voor velen een nostalgische traditie zijn, kunnen die dus zeker niet ontbreken in ons gamma.”            

    Komt het water je al in de mond? Ontdek waar en wanneer je bij Delforge kan bestellen via Deliveroo.be of in de app: Kortrijk 07/04 - 23/04 - Elsene (Ixelles) Flageyplein 05/05-21/05 - Antwerpen Sinksenfoor 27/05-02/07 - Brussel Zuidfoor 15/07-20/08 - Luik Oktoberfoor 30/10-12/11        







    04-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yves Rocher Hydra Vegetal

    NIEUW: 100 uur* Non-Stop Hydraterend Serum

     

     

    Yves Rocher streeft er sinds de oprichting van het merk naar om steeds betere producten aan te bieden op basis van de expertise van de Cosmétique Végétale®. De samenstelling van het iconische serum van het assortiment Hydra Végétal werd in deze zin opgebouwd rond een enkele actieve stof: Cellulair Water van Edulis. Het resultaat? Continue hydratatie gedurende 100 uur* bij slechts een keer aanbrengen en een vollere en stralende huid na 1 maand.

    Water - Een essentiële bron voor de huid

    De huid bestaat voor 70% uit water. Water houdt de huid soepel, zacht en veerkrachtig. Dankzij het water kan de huid optreden als barrière tegen agressieve invloeden van buitenaf. In het dagelijkse leven kunnen bepaalde factoren zoals wind, vervuiling, slaapgebrek of een onevenwichtige voeding een verstoring van de hydratatiemechanismen van de huid met zich meebrengen, met als resultaat een gedehydrateerde huid. Alle huidtypes kunnen dus in bepaalde omstandigheden of in bepaalde seizoenen geconfronteerd worden met een gedehydrateerde huid. Het is dan noodzakelijk om de biologische hydratatiemechanismen van de huid te ondersteunen.

    Gedehydrateerde of droge huid? Een droge huid is een huidtype dat van nature een gebrek heeft aan lipiden en water, terwijl een gedehydrateerde huid een tijdelijke toestand is waarin de huid te weinig water bevat.

    Kan een vette huid ook gedehydrateerd zijn? Wanneer de vette huid vaak gereinigd wordt, kan de hydrolipidische film verzwakken. De huid houdt dan het water niet meer optimaal vast. Het resultaat is een oncomfortabel en trekkerig gevoel. Het is dus van essentieel belang om een vette huid te hydrateren.

    Kan een gevoelige huid ook gedehydrateerd zijn? Een gevoelige huid heeft een verzwakte huidbarrière of een huidbarrière die erg reageert. Het is van essentieel belang om ze te hydrateren om de huidbarrière te versterken en ze te beschermen tegen agressieve invloeden van buitenaf.

    Édulis : Een plant met een opmerkelijke hydraterende werking

    Om aan de behoeften aan hydratatie van de huid te voorzien hebben de botanisten en specialisten in fytochemie van Yves Rocher een plant met een opmerkelijk hydratatiemechanisme in de kijker gezet: edulis. Het mechanisme van de plant om water op te vangen en vast te houden lijkt op dat van de huid: de bladeren met driehoekige onderkant kunnen een maximum aan water opslaan in hun cellen en het water diep in de bladeren vasthouden dankzij een dikke cuticula, die de verdamping beperkt.

    Edulis, geteeld volgens de principes van de agro-ecologie in La Gacilly

    Yves Rocher teelt sinds 2012 zelf edulis op de geboortegrond van het merk, in La Gacilly in Bretagne.  Agronomen telen de plant volgens de principes van de agro-ecologie, waarbij de planten groeien in harmonie met het ecosysteem en de lokale biodiversiteit. Dankzij dit model van biologische landbouw en agro-ecologie heeft Yves Rocher een certificering van de Union for Ethical Bio Trade kunnen verkrijgen voor de productieketen van edulis en de ketens in La Gacilly.

    Drievoudige hydraterende werking van Cellulair Water van Edulis

    Dankzij een procedé van ecologische extractie van de verse plant, 100% natuurlijk en zonder oplosmiddelen, kunnen de experts van Yves Rocher het beste uit deze plant, die van nature veel actieve moleculen bevat, halen om zo een exclusief actief bestanddeel te sublimeren: Cellulair Water van Edulis.

    De drievoudige hydraterende werking zorgt ervoor dat water diep in de huid1 opgeslagen wordt, verspreid wordt in alle lagen van de opperhuid1 en dat de verdamping1 beperkt wordt. Het resultaat is continue hydratatie2.

    100 uur* Non-Stop Hydratatie Serum 30ml – 23,90€

    Voor een nog beter resultaat vanaf het eerste gebruik wordt de hydraterende werking van het serum versterkt door een gepatenteerd hydraterend complex. Het Cellulair Water van Edulis werd ook gecombineerd met 2 soorten hyaluronzuur, met hoog en laag moleculair gewicht omwille van de elkaar aanvullende werking, en aloë vera omwille van de van nature hydraterende eigenschappen. Sérum Hydratation Non-Stop 100H* heeft een meer natuurlijke, meer efficiënte en zintuiglijkere formule en zorgt zo voor een algemene en efficiënte hydratatie, zowel onmiddellijk als op lange termijn. De huid is 40%3 meer gehydrateerd en voelt fris en comfortabel aan vanaf het eerste gebruik. Na een maand is de huid voller en straalt ze.

    • Formule verrijkt met Cellulair Water van Edulis - • 99% ingrediënten van natuurlijke herkomst - • Gelachtige, buitengewoon lichte en verfrissende textuur - • Gerecycleerde en recyceerbare4 verpakking - • Made in Bretagne, France

    Andere producten van het assortiment Hydra Végétal : • 48 uur Non-Stop Hydraterende Gelcrème – 50 ml (Tube of Pot) – 19,90€ - • 48 uur Non-Stop Hydraterende Rijke Dagcrème – 50 ml – 19,90€





    04-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-04-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie's Corner: Get some height

    Stijg naar betere hoogtes dankzij de hoge stoelen van Marie's Corner

    Casper:

    Marie’s Corner stelt een nieuwe kruk voor met pure lijnen. Er is geen rugleuning en de oppervlakte van het zitvlak is bewust ingeperkt. Het voordeel? Een kruk die minder plaats inneemt en met een licht gewicht. De meest bijzondere eigenschap? De drie poten en het driehoekige zitvlak (wat verschillende zithoudingen mogelijk maakt). De kruk werd tot Casper gedoopt en bestaat in een 70 cm hoge versie. Op die manier wordt de optimale stabiliteit gewaarborgd.

    Takoma

    Dit model is een verlengstuk van de Trinity poef die in 2022 werd gelanceerd. Het zitvlak is op 70 cm hoogte gelegen. Het totaalplaatje is een Marie’s Corner kruk met een lichte structuur en een luchtige look waarbij de gebruiker de gewenste zithouding kan aannemen: amazone, met één been aan elke kant of met beide benen vooruit.

    Marie's Corner staat onder de leiding van Philippe Vanhemelen en Serge Silber en is uitgegroeid tot een referentiespeler in de sector van de zitbanken. Het Belgische huis is internationaal actief en is populair dankzij de flexibele manier van werken en het vermogen om Europese stijlen een eigen identiteit te geven. Het gamma bestaat uit meer dan 150 onuitgegeven en personaliseerbare modellen.

     





    03-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JBC :Op-Nieuw
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    JBC lanceert permanente corner voor tweedehands kinderkledij

                      

    Belgisch familiebedrijf investeert verder in duurzamere mode. Tweedehands zit in de lift. Als Belgisch familiebedrijf dat weet wat leeft bij jonge gezinnen, zet JBC verder in op preloved kinderkledij. Na twee succesvolle edities van de pop-up swap events, introduceert JBC nu Op-Nieuw, een permanente tweedehands corner in een tiental winkels verspreid over het hele land. Hier kunnen ouders preloved kinderkledij inleveren en aankopen. Dankzij de kwaliteit van de JBC-kledij en het dubbele naamlabel, zijn de items perfect om door te geven, klaar voor een (Op-)Nieuw leven.

    Preloved parels in de JBC-winkels

    Is er alweer een prachtig zomerjurkje van vorig jaar slachtoffer geworden van je kleine spruits groeispurt? Een stoere broek die in perfecte staat is, maar water in de kelder als je oogappel ‘m aantrekt? Herkenbaar voor vele ouders, met kinderen die aan een sneltempo uit hun kleren groeien. Tweedehands shoppen is bij jonge gezinnen dan ook populairder dan ooit, maar het verkopen van kinderkleding is vaak tijds- en arbeidsintensief, dat weet ook JBC. Om jonge ouders te ontzorgen, introduceert JBC daarom Op-Nieuw, een permanente tweedehands corner in verschillende JBC-winkels, waar preloved stuks een hoogsteigen plekje krijgen.

    Dankzij de Op-Nieuw corners kunnen ouders kinderkledij van JBC en andere externe merken te koop bij JBC (onder andere CKS en fred + ginger), terug binnenbrengen bij JBC op regelmatige Bring Back Tweedehands Kleding-momenten en er een ander gezin gelukkig mee maken. In ruil voor de ingeleverde kleding krijgen klanten een vaste, marktconforme prijs in de vorm van JBC-punten, die de klanten als korting kunnen inzetten bij aankoop van items uit de Op-Nieuw corner of bij aankoop van de nieuwe collectie. Op deze manier neemt JBC nogmaals zijn verantwoordelijkheid om de kledingafvalberg te verkleinen.

    JBC blijft verder bouwen aan een duurzamere toekomst

    JBC is al meer dan twintig jaar pionier op vlak van innovatie rond duurzaamheid en circulaire mode. Tweedehands kopen en verkopen past dan ook binnen de duurzaamheidsvisie van JBC. Elke JBC-winkel heeft een inzamelbox waar alle kledij kan worden ingeleverd. In samenwerking met Wereld Missie Hulp geeft JBC deze kledij een tweede leven. De opbrengst daarvan gaat naar de scholen in Bangladesh en India die JBC hielp bouwen en blijft steunen. Daarnaast bracht JBC in 2020 voor het eerst 100% gerecycleerde totebags op de markt, gemaakt van ingezamelde kledij in de JBC-winkels die vervezeld werd tot grondstof voor nieuwe producten. Vorig jaar introduceerde JBC tijdens Fashion Revolution Week voor het eerst zijn pop-up swap event, waar klanten per ingediend item een voucher ontvingen om andere tweedehandsstuks uit te kiezen.

     Praktisch

    Het eerste Bring Back Tweedehands Kleding-moment vindt plaats op zaterdag 15 april. De deelnemende JBC-winkels: Hasselt Quartier Bleu, Mechelen Malinas, Turnhout Gierle, Schoten, Leuven, Aarschot, Wevelgem, Lochristi, Eeklo, Ronse, Namen en Huy. Er kan enkel kledij van JBC of andere deelmerken worden ingeleverd, van babymaat 42 t.e.m. 176. De ingeleverde kleding moet proper en onbeschadigd zijn. Alle kledij die niet voldoet aan de normen om opnieuw verkocht te worden maar wel nog in goede staat is, kan worden ingeleverd in de JBC-inzamelboxen, waarna het een tweede leven krijgt via Wereld Missie Hulp of als grondstof voor nieuw textiel, ook in ruil voor punten op je JBC klantenkaart.

     

     

     

     

     

    03-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!