Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    14-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Designer Outlet Centre - Parijs

    McArthurGlen opent nieuw Designer Outlet Centre bij Parijs

     

    Designer Outlet Paris-Giverny combineert mode, kunst en gastronomie en verwelkomt een mix van luxe- en premium lifestylemerken. McArthurGlen Group, Europa's leider in designer outlet shopping, opende recent zijn allernieuwste designer outlet centre: McArthurGlen Designer Outlet Paris-Giverny. Dichterbij huis, in het zuiden van Nederland, verwelkomen McArthurGlen Designer Outlet Roermond en Designer Outlet Roosendaal jaarlijks zo'n tien miljoen bezoekers. Het gloednieuwe centre ten westen van Parijs is het vierde McArthurGlen centre in Frankrijk en ligt op slechts 45 minuten van de Arc de Triomphe. Een ideale bestemming voor modeliefhebbers en de miljoenen toeristen die Parijs en de Normandische kust elk jaar bezoeken. De unieke combinatie van mode, kunst en cultuur maakt dit nieuwe centre tot de nieuwe standaard voor designer outlet shopping.

    Mix van topmerken

    Designer Outlet Paris-Giverny heeft zo'n 100 winkels en verwelkomt shoppers het hele jaar door. Het centre biedt een prachtige mix van luxemerken tegen aantrekkelijke prijzen. Onder meer Moncler, Tod's, Pucci, Roberto Cavalli, Missoni, Philipp Plein, Sergio Rossi en Stella McCartney maken er deel van uit. Daarnaast biedt het centre een divers aanbod aan internationale premium merken en activewear labels, waaronder Sandro, Maje, Claudie Pierlot, Zadig & Voltaire, Sessùn, Furla, Lacoste, Coach, Tommy Hilfiger, Fursac, Gant, Hackett, Aigle, Vanessa Bruno, Karl Lagerfeld, New Balance, Adidas, Puma, Under Armour, Victoria's Secret, Rituals en L'Oréal. De komende maanden opent bovendien een Dolce & Gabbana-boetiek. Ook het Duitse mode- en lifestylehuis BOSS en het sportmerk Nike openen spoedig hun deuren in het centre.  

    Een gastronomische ervaring

    Het centre heeft tevens een rijk gastronomisch aanbod. Bezoekers kunnen genieten in de champagnebar van het centre - Bollicine - en dineren in de authentieke brasserie Les Hortensias van Romain Taieb. Bij de opening in juni kunnen gasten daar terecht voor een heerlijk menu met lokale gerechten. Het aanbod wordt aangevuld met het Franse ijsmerk Amorino, de Parijse macarons van Ladurée en Angelina met haar wereldberoemde warme chocolademelk.

    Kunst, natuur en cultuur

    Paris-Giverny is ontworpen in samenwerking met het architectenbureau Arte Charpentier, dat een zeer modern en duurzaam centre heeft gecreëerd, gebouwd door Eiffage Construction en Guintoli.

    • McArthurGlen omarmt lokale gemeenschappen en besteedt veel aandacht aan het erfgoed van de omgeving. Tijdens de bouw en planning van Paris-Giverny is dat niet anders geweest. Om de rijke en diverse geschiedenis van het vakmanschap van de Normandische regio onder de aandacht te brengen, lanceert het nieuwe centre eind mei GVRNYL: een zogenaamde immersive ruimte waarin beeld en geluid samenkomen.  McArthurGlen werkt samen met de wereldberoemde ontwerper Mathieu Lehanneur aan het architectonische concept voor GVRNY, dat onderdak biedt aan 130 ambachtslieden en ontwerpers - van keramisten tot houtbewerkers - waarvan de meeste uit Normandië komen.

    • Kenmerkend binnen het centre zijn de opvallende 'levende muren' van de Franse kunstenaar en botanicus Patrick Blanc, aangevuld met een uitgestrekt groen dak. Daarnaast is er een overdekte buitenruimte met een spectaculaire spiraalglijbaan van meerdere verdiepingen.

    • Designer Outlet Paris-Giverny heeft permanente kunstinstallaties die de ervaring van gasten verrijkt terwijl ze winkelen, eten en ontspannen. Zo zijn er kunstwerken van de Britse kunstenaar Nic Fiddian-Green en de Franse beeldhouwer Emile-Antoine Bourdelle. Om het centre als culturele bestemming op de kaart te zetten, kunnen bezoekers een speciale galerieruimte van de internationaal befaamde beeldhouwer Sladmore verkennen en creaties ontdekken van lokaal talent, waaronder de hedendaagse Normandische kunstenaar Seb Toussaint, samengesteld door het Musée des Impressionnismes Giverny.

    Michael Natas, Managing Director of Development van McArthurGlen Group: "Designer Outlet Paris-Giverny ligt al bijna 30 jaar op de tekentafel en is sinds 2019 in aanbouw. We zijn natuurlijk blij dat we de deuren kunnen openen voor het publiek. Het aanbod van Paris-Giverny wordt versterkt door de eigentijdse en elegante architectuur van het centre - een nieuwe esthetiek voor McArthurGlen - waarvan we zeker weten dat onze bezoekers er blij mee zullen zijn. We zijn verheugd dat we een nieuwe toeristische attractie hebben gecreëerd voor het departement Eure in de regio Normandië."

    Joan Jove, Co-CEO van McArthurGlen Group: "Designer Outlet Paris-Giverny is ons meest ambitieuze project tot nu toe. Om de hoek van een van de modehoofdsteden van de wereld, verlegt het de grenzen van de designer outlet met een eigentijds ontwerp, de hoogste duurzaamheidsreferenties en een uitzonderlijk aanbod van premium en luxemerken. We zijn verheugd dat we ons steentje bijdragen aan het genereren van investeringen, economische activiteit en werkgelegenheid in de regio, en kijken ernaar uit om bezoekers een buitengewone winkelervaring te bieden."

     





    14-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rising the steaks met hybride grillen

    » OUTDOOR KOOKTREND: HYBRIDE GRILLEN  - » NOMAD GRILLPAN, MANDALA GRILLPAN, ARTIST BRAADPAN, MAESTRO WOKPAN EN DUTCH OVEN

    Deze zomer smul je van twee barbecuewalletjes want met hybride grillen combineer je de voordelen van een pan of kookpot met die van een barbecue. De nieuwe outdoor kooktrend haalt dit seizoen je indoor keukengerei naar buiten en bezorgt je barbecuegerechten een flinke upgrade. Denk aan een lekkere gegrilde steak, overgoten met een sappige jus. Kwaliteitskookgerei Beka introduceert een reeks hittebestendige potten en pannen die je heel het jaar door duurzaam inzet. Smakelijke veelzijdigheid op z’n best!

    Turn up the heat

    Smaak- en kookliefhebbers vinden in het hybride grillen absoluut hun culinaire gading. Want niet alleen houd je de cuisson van het vlees of de vis perfect bij, je vangt ook gemakkelijker sappen die tijdens het koken vrijkomen op om er nadien heerlijke sauzen mee te bereiden. Hybride grillen is daarnaast een upgrade van het gebruiksgemak waarbij serveren handiger wordt en etensresten niet meer tussen het rooster ontsnappen. Barbecueën met een pot of pan zorgt bovendien voor minder schoonmaak- en opruimwerk: zo spendeer je minder tijd in de keuken en meer bij je gezelschap in de buitenlucht.

    Met de kwaliteitspotten en -pannen van Beka verleg je de grenzen van het zomers barbecueën. Zo bereid je met de gietijzeren Dutch Oven-pot ook heerlijke stoofpotjes in de tuin. Liefhebbers van de Aziatische keuken worden dan weer getrakteerd op een portie kwaliteit met de Maestro-wokpan. Ook de Artist- en Mandala-pan van Beka zijn hiervoor geschikt.

    Grillen op de grill, met de grill

    Voor zij die naast de voordelen van het hybride grillen ook een authentieke grillervaring willen, is de nieuwe grill-on-grill-methode de perfecte optie: braadpannen en potten worden simpelweg vervangen door een geschikte grillvariant. Zo is de natuurlijke Nomad-grillpan van Beka bestand tegen hoge temperaturen en dus een perfecte barbecuematch. Zijn hittewerende greep werd gemaakt uit acaciahout en beschermt je handen tegen de warmte van opslaande vlammen. Het geliefde streeppatroon op je vlees op vis krijg je er gratis bij! Of wat dacht je van het gietijzeren Nori-model? Afgewerkt met diepbruine lijnen creëert het die prachtige grillook terwijl de twee handvaten zorgen voor een gemakkelijke servering. Wat je ook verkiest en waar je voorkeur ook naar uit gaat, je barbecuefestijn was nog nooit zo veelzijdig!  www.beka-cookware.com/nl-be







    13-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noord Brabant: nieuwe wandelroutes

    van streekverhalen en schilderkunst tot het Brabantse kloosterleven

    Wandelen langs historische parels of door het gevarieerde landschap dat Brabants bekendste meesterschilder Van Gogh zo inspireerde. In Noord-Brabant, de Nederlandse regio net over de Belgische grens, kan het allemaal! Zo voegde Visit Brabant recent 3 nieuwe kloosterroutes toe die je langs het mooiste katholieke erfgoed van de provincie leiden. Wie de legende van Jan Van Gorp en zijn Aards Paradijs wil ontdekken kan voortaan terecht in Hilvarenbeek voor een inspirerende en smakelijke wandeling. En met een vijfde Van Gogh NP wandelroute in Helvoirt ontdek je het echte Noord-Brabantse plattelandsleven dat zo vaak een bron van inspiratie was voor Van Goghs werk. Bind die stapschoenen alvast stevig aan en maak je klaar voor een rondje Noord-Brabant.

    Jan van Gorp wandelroute: ontdek het aards paradijs (5,5 km) 

    Zin om tijdens je weekendje weg de levendige legendes en spannende sages te ontdekken? In Noord-Brabant komen ze weer tot leven. De wandelroutes in de Sagen & Legende reeks dompelen je volledig onder in deze sprookjesachtige taferelen en katapulteren je terug in de tijd. Vanaf 12 mei kan je de Jan van Gorp wandelroute volgen over het landgoed Gorp & Roovert in Hilvarenbeek, een gemeente ten zuidoosten van Tilburg waar Safaripark Beekse Bergen neerstrijkt. Je maakt een prachtige tocht dwars door klimbossen, langs weidevelden met rustgevende beekjes en eeuwenoude gebouwen. Stap zelf in dit spannende streekverhaal en verken de verborgen troeven van de streek. Dit Noord-Brabants verhaal is natuurlijk niet compleet zonder de lokale lekkernijen die onderweg je pad kruisen. Niets zo fijn dan even te pauzeren op een zonneterras! 

    Kloosterrondwandelingen: routes langs abdijen en kloosters 

    Benieuwd naar het kloosterleven in Noord-Brabant? Ons Kloosterpad, een route van maar liefst 330 kilometer, wijst je de weg naar vijftien kloosters en abdijen. Al wandelend maak je kennis met het leven van de kloosterlingen, je luistert naar hun verhalen en kan een kijkje nemen in de kloosterwinkel. Kies je liever voor een kortere lus die je op twee uur tijd langs mooie plekjes loodst? Dan kan je rond verschillende kloosters en abdijen enkele nieuwe routes volgen zoals de kloosterwandeling Boekel en Handel (6,7 km) waar je de wereld van de Broeders Penitenten betreedt. De route steekt van wal bij Huize Padua. Zowel de schitterende natuur als de historische parels van deze omgeving worden in de kijker gezet.

    Story image

    De Groote Heide (11,2 km) is een rondwandeling in één van de mooiste natuurgebieden van Noord-Brabant. Langs prachtige paden verken je de omgeving rondom de Achelse Kluis, de geliefde Sint-Benedictusabdij bekend om zijn trappistenbier, rijke geschiedenis en panoramische vergezichten. Voor een totale beleving van de streek moet je zeker een bezoek brengen aan de herberg van de abdij en proosten met een Achels biertje.

    Sinds kort kan je ook een lus volgen langs het oudste nog bewoonde klooster van Nederland. De Sint Agatha wandeling (7,6 km)loopt langs de kapel die verscholen ligt tussen de velden vlakbij de Maas. De tuin van dit klooster is jaarlijks het toevluchtsoord van heel wat wandelaars. Voor koffie met kloosterkoek ben je in restaurant Het Poortgebouw aan het juiste adres! Dit jaar wordt de dertiende kloosterrondwandeling gelanceerd, een wandeling door de hippe Brabantse stad Tilburg! 

    Van Gogh Helvoirt: in de voetsporen van de meesterschilder

    Aan de Van Gogh NP wandelroutes in Nuenen, Zundert, Etten-Leur en Tilburg voegt Brabant in juni nog een wandeling toe in Helvoirt. Deze vijfde loodst je langs zeven Van Gogh- monumenten en belangrijke plaatsen die de herinneringen aan de tijd dat hij hier woonde weer tot leven wekken. Onderweg word je omringd door akkers, bossen en kronkelende beekjes, het authentieke platteland met zijn pure pracht! 

    Vincent Van Gogh groeide op tussen charmante heidelandschappen en het Brabants boerenleven. Zowel de groene schoonheid als de mensen die hier leefden waren inspiratiebronnen die zijn artistieke ziel voedden. De Brabantse puurheid die hier primeert, vertaalde hij in zijn wereldberoemde schilderijen. Op de Van Gogh NP wandelroutes neemt de kunstenaar je bij de hand. Van Gogh gidst je door zijn geboortestreek, een ware ontdekkingstocht waarbij je in zijn voetsporen treedt.  Van deze route is er momenteel nog geen routepagina …

    Meer inspiratie voor een ontspannend weekendje weg dichtbij huis vind je op visitbrabant.com.





    13-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V-ZUG iconen

    Gezien op de loper in Milaan: drie iconen van V-ZUG

     

    De gerenommeerde designbeurs Salone del Mobile sluit de deuren na alweer een geslaagde editie. Internationale topmerken zakten af naar Milaan om hun kennis en kunde te presenteren aan de (design)wereld. Zo ook het Zwitserse V-ZUG, dat met een reeks unieke samenwerkingen en evenementen ode bracht aan diverse kunsten en disciplines. Met het oog op innovatie en duurzaamheid werkte V-ZUG samen met pioniers in design, kunst, cultuur en gastronomie. Van een kunstinstallatie in de nieuwe Milanese showroom tot een reeks boeiende Monocle Talks: bezoekers werden verwend met heel wat moois. In de prachtige setting van de H+O Apartment Gallery, stelde V-ZUG als kers op de taart drie van haar meest indrukwekkende producten voor. Drie iconen die met een hoogtechnologisch karakter en stijlvolle moderniteit de keuken naar nieuwe oorden tillen.

    De standaard herdacht : Bestempeld als het boegbeeld van V-ZUG’s vernuft imponeert de CombiSteamer V6000 45L Grand met een knap staaltje technologie. Met een breedte van maar liefst 90 centimeter is de nieuwe combi-stoomoven zo’n 30 cm breder dan zijn voorgangers, wat het toestel boost in functionaliteit – denk aan het bereiden van grote ovenschotels of meerdere gerechten tegelijkertijd. De verwarmingselementen werden zo ontworpen dat de stoom en hete lucht gelijkmatig over de beschikbare ovenruimte worden verspreid. In een gestroomlijnd en modern jasje combineert de stoomoven bovendien het gemak en de voordelen van stoom met hete lucht en een brede grillplaat.

    Als een koud kunstje : Na een lange (werk)dag lest een koel glas wijn de dorst. Wijnliefhebbers bewaren in de WineCooler V6000 Supreme van V-ZUG hun geliefde collectie op de gewenste temperatuur en mooi in het zicht. Het geavanceerde systeem houdt de temperatuur en luchtvochtigheid steeds op peil terwijl het verstevigd glas schadelijke uv-stralen tegenhoudt – in een elegant en strak ontwerp, natuurlijk. Heb je een ruimere collectie met verschillende wijnsoorten? Geen probleem, want V-ZUG integreerde twee aparte temperatuurzones – één voor rode en één voor witte wijn. Zo bewaar je iedere kleur in dezelfde koeler, steeds op de juiste graad.

    Naadloze zuigkracht : In een perfect ontworpen keuken is een logge dampkap algauw een doorn in het oog. Het strakke ontwerp van de CombiCookTop V4000 maakt hiermee komaf, want de state-of-the-art inductiekookplaat werd afgewerkt met een geïntegreerde en discrete afzuiging. Naar gewoonte van V-ZUG is het toestel een toonbeeld van innovatieve technologie: uitgerust met slimme sensoren en inductiespoelen detecteert de plaat pannen en potten en past het zich aan de grootte en vorm aan. De sterke en instant afzuiging beschikt bovendien over CleanAir-technologie, wat onaangename geurtjes elimineert. Zwitsers design op z’n best!  www.vzug.com

     









    12-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurzame slides

    ontworpen voor de Belgische winter

     

    Freedom Moses FW23/24 - KUSH

    De winter werd zonet een pak gezelliger. Het hyperpopulaire Israëlische shoewear brand Freedom Moses is al enkele jaren een must-have in de Belgische zomergarderobe. Met de introductie van KUSH, een hippe slide met teddy-jasje voor binnen en buiten, gaan we ook de winter tegemoet met dezelfde cool en comfort. Verkrijgbaar vanaf augustus.

    Andere gebieden verkennen

    Negen jaar geleden bracht Freedom Moses voor het eerst haar iconische slippers uit, in ontelbaar veel kleuren en hippe prints. Voor dit winterseizoen besloot het merk dat het tijd was om de chill-movement uit te breiden naar andere oorden en klimaten.

    KUSH werd ontworpen vanuit van een verlangen naar een knusse winterslipper die je ook op koudere dagen kan dragen, en die toch dezelfde effortless cool heeft als de zomerslippers. Het teddy materiaal biedt niet alleen warmte, maar is ook helemaal on-trend. Of je nu boodschappen gaat doen of thuis chillt: KUSH is de perfecte unisex slide, te combineren met een jeans, legging of joggingbroek en een gezellige fleece trui.

    Mooi én duurzaam

    De KUSH slides zijn niet alleen esthetisch de juiste keuze deze winter, ze  zijn ook comfortabel én goed voor onze planeet. De slides in gezellige fleece stof worden immers gemaakt van gerecyleerd polyester. De rubberen zool heeft dezelfde relaxte en comfortabele vibe als de zomerslides, terwijl het bovenwerk warmte en gemak biedt.

    Ook KUSH werd ontworpen door Sarah Gurt, bezielster van Freedom Moses. In een vorig leven ontwierp ze voor grote namen als Thierry Mugler, Calvin Klein en Oscar de la Renta. Met Freedom Moses sloeg Sarah negen jaar geleden een andere weg in, naar een comfortabel maar trendy item. Voor de vele prints en kleurtjes, allemaal van haar eigen hand, kon ze haar creativiteit de vrije loop laten gaan.

    Praktisch

    KUSH is beschikbaar vanaf maat 30 tot en met maat 46 en kost €50. Beschikbaar online en in de winkels vanaf augustus 2023.











    12-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tourbillon Frederique Constant

    Twee nieuwe versies van staal van de tourbillon ter ere van het jubileum van Frederique Constant

     

    Na het succes van een eerste jubileumversie in beperkte oplage in roségoud, gepresenteerd tijdens de horlogebeurs Watches and Wonders in Genève, biedt Frederique Constant zijn verzamelaars twee unieke versies aan van de Tourbillon Manufacture. Deze hebben een stalen behuizing van 39 mm, met een zilverkleurige of blauwe wijzerplaat, met een modern uiterlijk waarbij een klassiek design gerespecteerd is. Een echte aanvulling op de eerste versie van roségoud. Deze twee horloges zijn elk beperkt verkrijgbaar in een oplage van maximaal 350 exemplaren per versie. Ze weerspiegelen de expertise op het gebied van de horlogemakerij van de Manufacture uit Genève met een zichtbare tourbillon op 6 uur.

    Twee jubilea, twee creaties. Terwijl Frederique Constant in 2023 zijn 35-jarig bestaan viert, valt dit jaar ook samen met het 15-jarig bestaan van zijn eerste Manufacture-uurwerk met tourbillon, dat in 2008 werd uitgebracht. Met een eerste model in roségoud in een beperkte oplage van 150 exemplaren, gepresenteerd tijdens de horlogebeurs Watches and Wonders in Genève van 27 maart tot 2 april jl., zet Frederique Constant de viering van zijn 35e jarig jubileum voort met twee nieuwe versies van de Classic Tourbillon Manufacture van staal, beperkt tot een oplage van 350 exemplaren elk. Met deze twee nieuwe versies blijft Frederique Constant zijn oorspronkelijke weg naar succes volgen, nl. die van het creëren van luxe Swiss Made horloges voor een eerlijke prijs. De Classic Tourbillon Manufacture van staal is zelfs op dit moment een van de beste aanbiedingen van de markt op het gebied van complexiteit in een klassiek design.

    Twee versies met een moderne uitstraling

    Elk exemplaar dat tegenwoordig wordt uitgebracht, is verkrijgbaar in blauwe en zilverkleurige variaties, wat de horloges een zeer modern karakter geeft. De eerste versie heeft een zonovergoten nachtblauwe wijzerplaat in een volledig gepolijste stalen behuizing met een blauwe armband van mat krokodillenleer. De tweede gooit het over een andere boeg, met een zonovergoten zilverkleurige wijzerplaat met een identieke armband. Op elk exemplaar staat op de kast van de tourbillon een individueel nummer, dat ook in de bodemplaat is gegraveerd, vanwaar de oplettende verzamelaar de afwerkingen van het uurwerk Manufacture FC-980 - afschuining, beading, omsnoering, uitgerekte zijkanten en polijsting - in de meest pure traditie van de Zwitserse Haute Horlogerie kan aanschouwen.

    Een nieuwe diameter

    De twee modellen delen hetzelfde DNA, namelijk hetgeen dat de nobele traditie van de horlogemakerij eer aan doet. De modellen hebben dan ook een zeer beperkte diameter van slechts 39 mm. Iets wat al lange tijd door verzamelaars zeer wordt gewaardeerd, vooral voor een klassiek en stijlvol horloge uit de Haute Horlogerie, net als een tourbillon.

    Het is ook een diameter die bij de tijd past, perfect geschikt is voor de mannelijke én vrouwelijke pols, waar het Huis naar terugkeert ten opzichte van de vorige diameter van 42 mm. Voor wat betreft de wijzerplaat is de decoratie minimalistisch en moderne uurmarkeringen, die met de hand direct op de wijzerplaat aangebracht zijn en facetgeslepen met diamant, net als de wijzers: een techniek die deze laatste een absolute schittering geeft. Tegenover de sobere handtekening van het Huis, Frederique Constant - Genève, op 12 uur, onthult de opening op 6 uur de complexiteit dat het hoogtepunt is van dit model: de tourbillon.

    De tourbillon: eeuwenoude, maar gemoderniseerde complexiteit

    De tourbillon, ontwikkeld aan het einde van de 18e eeuw en gepatenteerd in 1801, richt zich op het compenseren van de effecten van de zwaartekracht op het uurwerk door de posities van zijn gangwerk in een groot aantal standen te verschuiven om zo een ideaal loopgemiddelde vast te stellen. Dit nauwgezette proces geeft het uurwerk een grotere precisie in de werking - die van de Classic Tourbillon Manufacture wordt gegarandeerd voor 38 uur.

    Frederique Constant heeft zich echter niet tevredengesteld met het reproduceren van deze complexiteit, die meer dan 220 jaar oud is. De Manufacture heeft de tourbillon verrijkt met een wiel van het gangwerk en een anker van silicium, en dat al 15 jaar lang. Deze keuze biedt de eigenaar een uurwerk dat beter bestand is tegen de effecten van magnetisme en temperatuurschommelingen, en dus nauwkeuriger, in overeenstemming met de oorspronkelijke functie van de tourbillon.

    Een laatste detail voor wat betreft precisie: de tourbillon heeft ook een centrale secondewijzer - uitgerust met de stopsecondenfunctie. Op 6 uur geeft een grote ronde opening een onbelemmerd en volledig zicht op het waardevolle gangwerk - een zicht dat aan de achterzijde wordt aangevuld door saffierglas waardoor de intimiteit kan worden bewonderd.

    De jeugd als troef, de toekomst als horizon

    Maar we moeten niet alleen naar het verleden kijken: Frederique Constant blijft met zijn 35 jaar een jong huis met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden. Naast de belangrijkste collecties, waarvan het doel blijft om horloges te bieden die met zorg zijn gemaakt en betaalbaar zijn, heeft het huis geleidelijk zijn series uitgebreid met meer elitaire stukken voor veeleisende verzamelaars. De tourbillon is ongetwijfeld een van hun meest gewaardeerde complicaties. Het huis Frederique Constant richt zich op de toekomst, met als doel steeds verfijndere horloges aan te bieden, met een steeds delicater uiterlijk en steeds vernieuwde en verbeterde afwerkingen.

     









    11-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JUTTU OPENT

    op 12 mei op de zeedijk in Knokke

     

    Juttu Summer Pop-up

    Wie zomer zegt, zegt Juttu - en de zomer start al op 12 mei! Dat is wanneer het Belgische multibrand shopconcept de deuren opent van haar Summer Pop-up op de Zeedijk van Knokke-Heist. Na het grote succes van de tijdelijke zomerwinkels in 2022 en 2021, kiest Juttu voor een locatie pal op de zeedijk. Meer nog, in de zomervakantie is die zelfs 7/7 geopend. Teenslippers aan, zonnebril op, cocktail-on-the-go en gaan! (Oh, en die items vind je uiteraard ook bij Juttu.)

    Juttu Summer Pop-up in Knokke-Heist wordt de ultieme go-to shopping destination voor al wie de zomer al voelt kriebelen.

    Wat? Juttu Summer Pop-up  is een tijdelijke winkel met een unieke mix van zomerse items: een selectie fashion voor hem en haar plus originele én yummie spullen voor je huis, maar ook een heleboel beachproof spullen die je onmiddellijk ter plekke kan gebruiken.

    Waar? Zeedijk 699, 8300 Knokke-Heist, op de hoek met de Zandstraat

    Wanneer? All summer long, vanaf vrijdag 12 mei tot en met eind september, tijdens de zomervakantie 7/7 geopend.

    Voor wie? Voor ruimdenkende, positieve, hippe, kritische en bewuste shoppers, op zoek naar sun en fun.

    Welke merken vind je er? Voor vrouwen vind je er o.a. Edited, FRNCH, Ichi, MbyM, Mus&Bombon, Numph, Object, Orfeo, Rains, Selected en Y.A.S. Voor mannen o.a. Anerkjendt, Brava en Revolution. Als deco vind je er o.a. HKLiving, &klevering, Wouf en Madam Stoltz.

     

     











    11-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lingerie te mooi om te verbergen

    Chantelle en Passionata by Chantelle SS23

    Beauty begins underneath en ook lingerie hoef je dus niet te verstoppen. De setjes van lingerielabels Chantelle en Passionata by Chantelle zijn gemaakt om gezien te worden en te combineren met je favoriete alledaagse looks. Combineer ze met een gedurfde outfit voor een avondje uit of in combinatie met een klassevol suit op kantoor. Modieuze prints en sensuele pasvormen bieden je look de nodige allure.

    Gooi kant en mesh in de mix met levendige kleuren en je krijgt het ultieme statement, als we Chantelle en Passionata by Chantelle mogen geloven. Less is more, dus laat gerust een streepje lingerie zien, nu de temperatuur omhoog schiet. Verrassende patronen, interessante cut-outs en een expressief kleurenpalet zorgen voor een en al verleiding (ook op die bloedhete dagen!).







    10-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.poitier Stone

    tipt natuursteen in je tuin of terras: zo gebruik je het

     

    Natuursteen in huis is als de kers op een afgewerkte taart. In zowat iedere interieurtoepassing vangt het je blik en zorgt het voor een mooi en stijlvol geheel. Ook in de tuin of op het terras, waar het materiaal een gegeerde keuze blijft. Maar wat maakt een natuursteen geschikt voor outdoor? Welke uitvoeringen bestaan er? En heeft het meer zorg of onderhoud nodig? Potier Stone innoveert met haar unieke aanpak en vakmanschap en weet dankzij een jarenlange ervaring correct te werken met natuursteen, zowel binnen als buiten. Laat je inspireren en ontdek hoe je dit unieke materiaal perfect in je eigen outdoor space verwerkt.

    De juiste steen voor iedere tuin

    Niet iedere natuursteen is geschikt om in de tuin of op het terras te gebruiken. Naast de vorstbestendigheid is vooral de porositeit van de steen een bepalende en belangrijke factor. Natuurstenen zoals kwartsiet of graniet zijn bijvoorbeeld weinig poreus en dus perfect om als buitenmateriaal te gebruiken. Gepolijst graniet bewaart bovendien in zowat alle weersomstandigheden haar glans. Ook de bekende Belgische blauwsteen heeft de juiste eigenschappen om een (bijna) zorgeloos buitengebruik te garanderen.

    Toch zijn vooral de lichtere stenen populair. Zo worden beige- en zandkleurige natuurstenen als travertin of andere kalksteen sneller gekozen bij een ontwerp dan een donkere graniet of blauwsteen. Bij dit soort stenen dient men wel rekening te houden met een hogere porositeit, wat hen vatbaarder maakt voor verkleuringen of vlekken.

    Natuursteenonderhoud 101

    Natuursteen in je exterieur heeft de nodige aandacht en zorg nodig. Allereerst is het belangrijk dat het materiaal niet te dik maar vooral niet te dun is. Dunnere exemplaren hebben een grotere kans te breken tijdens koude vriestemperaturen. Daarnaast behandelt Potier Stone haar natuursteen steeds met Q-Top® Protect: een exclusieve formule die ontwikkeld werd in eigen huis en een extra laag bescherming toevoegt. Het is belangrijk om de natuursteen in de gaten te houden en indien nodig opnieuw te behandelen. Bij onvoldoende bescherming verkleurt een blekere steen gemakkelijk door de verschillende weersomstandigheden, wat meteen de hele buitenruimte aantast. Daarnaast kan ook de verlijming aangetast worden en zelfs loskomen.

    Eindeloze mogelijkheden

    Iedere natuursteen en iedere slab zijn uniek. De zichtbare aderen die zich een weg banen door een steen heen, zijn eigen en éénmalig. Gebruik natuursteen in je interieur en het krijgt meteen een even uniek karakter als het materiaal zelf. Bij toepassingen met natuursteen in de tuin of op het terras tracht Potier Stone het interieur naar buiten toe te trekken. Het resultaat is steeds één samenhangend en uniek geheel, waarbij de buitenkant een verlengde wordt van de binnenkant. Daarnaast zijn de mogelijkheden divers: van gevelbekleding of balustrades tot zuilen of zwembadranden. Ook de vloeren van een terras kunnen perfect in natuursteen bekleed worden.

    Natuursteenexpert Potier Stone is een bedrijf uit het Oost-Vlaamse Maldegem. Al generaties lang wordt de kunst van natuursteenbewerking doorgegeven en groeide het bedrijf uit tot een grote en belangrijke speler op de markt. Hun jarenlange ervaring en authentiek vakmanschap wordt moeiteloos gekoppeld aan een ultramodern en uitgebreid machinepark. Potier Stone staat garant voor de perfecte verwerking van natuursteen in uw interieur. Van badkamers tot keukens, haarden, wanden en trappen. Elke dag opnieuw verleggen ze de grenzen van natuursteen en met mooi en fijn maatwerk brengen ze steeds kwaliteit en vernieuwing. Niet voor niets noemt men hen meubelmakers met steen. www.potierstone.be

     









    10-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poetsen voor een schonere planeet?

    Het bestaat!

     

    Belgische startup YOKUU maakt schoonmaken duurzaam

    Belgische startup YOKUU ontwikkelt schoonmaakmiddelen met probiotica in de vorm van droge parels. Deze tabletten los je makkelijk zelf op in kraantjeswater en gebruik je in herbruikbare sprayflessen. Dus minder water en -transport, minder plastics en schadelijke stoffen, maar wél meer natuurlijke ingrediënten en een langer effect van iedere poetsbeurt. Een studie van YOKUU i.s.m. Climate-KIC en Amazon toont aan dat poetsen met de probiotica van YOKUU effectief beter is voor onze aarde. Concreet gaat het om -13,2 kg CO2-equivalent per spray en -33 ton CO2-equivalent per maand, in vergelijking met klassieke multifunctionele schoonmaakproducten. Een ‘schoon’ resultaat, als je het ons vraagt!

    (S)pray for a better planet

    Klassieke, vloeibare schoonmaakmiddelen bestaan voornamelijk uit water. De YOKUU-parels zijn compact en droog, en zelf op te lossen in kraantjeswater, wat het transport van het fabriek tot de supermarkt tot bij jou thuis aanzienlijk vermindert. Bovendien bevatten de YOKUU-producten minder zuur en ethanol, waardoor de impact op het milieu nog verlaagt. Maar het belangrijkste positieve effect heeft YOKUU te danken aan zijn hervulbare sprayflacons, wat resulteert in een verminderde productie en verbruik van PET-flessen. Als kers op de milieuvriendelijke taart stort YOKUU 1% van zijn omzet terug aan de planeet. Da’s proper!

    Proper voor Moeder Natuur

     Uit studie* die YOKUU samen met Climate-KIC en Amazon blijkt dat poetsen met YOKUU zorgt voor een verminderde milieu-impact van maar liefst 13,2 kg CO2-equivalent per spray en 33 ton CO2-equivalent per maand, in vergelijking met traditionele multifunctionele schoonmaakproducten.

    Per maand is dit gelijk aan: • 17.952 meer bomen (of 13,2 voetbalvelden) - • 36 minder passagiersvluchten van Londen naar New York - • Het opwekken van elektriciteit voor 15 EU-huishoudens gedurende een jaar

    YOKUU bereikt dit dankzij: • Minder plastics om PET-flessen te maken dankzij hervul- en hergebruiksysteem (63%) - •        Minder schadelijke stoffen en meer natuurlijke ingrediënten (32%) - • Compacte, droge parels (5%) die zorgen voor verminderd transport in omvang (600x meer efficiënt) en minder water en -transport (268,5g water gespaard per fles). Genoeg reden om die klassiekers in de kast bij je oma te vervangen met een écht ‘schoon’ product.

    Pareltje voor de planeet

    Wist je trouwens dat een volledig bacterievrije omgeving helemaal niet gezond is? De meeste schoonmaakmiddelen bevatten giftige chemicaliën en vernietigen 99% van alle bacteriën, waaronder ook goede bacillen. Onze natuurlijke microben-balans wordt hierdoor verstoord, wat uiteindelijk tot gezondheidsproblemen kan leiden.

    Gamechanger YOKUU brengt letterlijk en figuurlijk ‘leven’ in de poetswereld en ontwikkelde geconcentreerde schoonmaakmiddelen met probiotica die het werk doen, tot zeven dagen na de poetsbeurt. YOKUU draagt bij tot de biodiversiteit in huis en overal daarbuiten. Met andere woorden: duurzaam én schoon poetsen. Als enige Belgische bedrijf werd de startup geselecteerd uit 1300 inzendingen rond duurzame impact om deel te nemen aan de eerste editie van de ‘Amazon Launchpad Sustainability Accelerator’.

    Duurzaam YOKUU-gamma

    On top is YOKUU zacht voor ons en onze aarde. Zo zijn alle YOKUU-producten 99% vegan, kind- en diervriendelijk, bevatten ze natuurlijke ingrediënten, en zijn ze vrij van microplastics en andere chemicaliën. Daarnaast zijn alle verpakkingen gemaakt van 100% papier en bestaan de navulbare flessen uit hoogwaardig plastic voor een lange gebruiksduur.

    Een greep uit het aanbod: Allesreiniger, badkamerreiniger, glasreiniger, vaatwastabletten, vloerreiniger, wasstrips …  Beschikbaarheid: De YOKUU-schoonmaakproducten zijn verkrijgbaar bij BioPlanet en via de webshop www.yokuu.be waar je bovendien de 250 winkelpunten in België kan terugvinden. Meer beelden vind je in de YOKUU pressroom.

    *Het onderzoek werd uitgevoerd door het studiebureau Impact Forecast, die innovators, startups en ecopreneurs helpt om hun klimaatimpact te meten en te verbeteren. Impact Forecast onderwierp YOKUU aan een validatieproces en goot de resultaten in een helder rapport. 

     

     

     









    09-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier Vaderdag, shaken, no stirred!

    » CHROME TREND - » ZWARTE DECO TREND

    De bekendste Britse spion is met zijn iconische en elegante charme een mannelijk symbool van tijdloze smaak en stijl. De eigenheid en het karakter van James Bond maken van hem een vermenselijking van de uiterst trendy modern-industriële interieurstijl: minimalistisch design in een zwarte of chromen afwerking en die typische masculine look. Voor het vaderfiguur in ons leven met een voorliefde voor strak hedendaags interieur en design hét Vaderdagscadeau bij uitstek.

    Silver fox

    Van zilveren afwerkingen in de keuken tot chromen details in accessoires of woondecoratie: de gegeerde trendkleur chrome is weer terug van weggeweest. Hoewel het materiaal al snel de reputatie heeft een zekere kilheid uit te stralen, is niets minder waar. De reflecterende en glanzende kleur trekt in zowat iedere uitvoering de aandacht: van een subtiele lichtknop tot een bijzettafel of als zilveren zoutvat. Het veelzijdige chrome past als een zilvergekleurde wagen bij talloze andere tinten en texturen – ook in het interieur van papa.

    Black never dies

    Niets is meer tijdloos dan de kleur zwart. Of je nu gaat voor een traditioneler interieur of juist een heel moderne, voor een stoerdere of net elegante woning: zwart past in ieder plaatje. Voor onze mannelijke spilfiguren die de James Bond-finesse wel kunnen smaken, is een meubel of decoratief accessoire in de donkerste kleur een geslaagd cadeau. Terwijl wijnliefhebbers blij worden van een donkere ingebouwde wijnkoeler, is de barbecuemeester tevreden met een nieuwe zwartgekleurde barbecue. Martini, iemand?







    08-05-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!