Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    25-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Local Love

    origineel design signed La Redoute

     

    "Ons huis is het hart van ons leven. We komen er samen, we komen er weer op krachten." - La Redoute Interieurs

    Samen met enkele designers en het ontwerpbureau van Elizabeth Leriche, heeft La Redoute Interieurs een originele en inspirerende collectie ontworpen. Unieke stuks die makkelijk in je leven passen. Ze hebben elk hun specifieke kijk op design en dit maakt de collectie net zo interessant! Ondanks hun verschillende stijlen heeft de collectie één gemeenschappelijk kenmerk: ze doen je interieurhartje sneller slaan. De volledige collectie werd uitgetekend in hun eigen atelier in Roubaix, waar ze al voor een langere tijd het merendeel van hun zitmeubels produceren. Ze kiezen resoluut voor lokale bedrijvigheid, kwaliteit en duurzaamheid voor hun productiemethodes.

    Evolutief kinderbed: op design staat geen leeftijd

    We zien onze kleintjes elke dag opgroeien, evolueren door de weken en ontwikkelen doorheen de maanden. Een kinderkamer die zich mee met deze veranderingen kan aanpassen, is een must-have! Een fleurige kamer met frisse kleuren, die ruimte laat voor hun eigen verbeelding. Het kinderbed Willox, ontworpen door Mathieu, is hét voorbeeld dat op design geen leeftijd staat. Het coole design groeit mee met je kleinste en kan je helemaal afmaken met bijvoorbeeld een cool jungle-themed dekbed.

    Strakke lijnen en uitnodigende proporties

    De zetel Papoo verwelkomt groot en klein in het salon. Deze sofa is een creatie die comfort uitstraalt en bij veel woonkamers past door zijn eenvoudige, strakke lijnen. Aurore, de ontwerpster van deze zetel, liet zich inspireren door "de toekomst van het leven". Ze ontwerpt praktische en duurzame meubels die elke ruimte een elegante touch geven.

    Het DNA Van La Redoute zit hem in de stoffen. Elk motief en ontwerp is uniek om zo jouw leefomgeving te personaliseren. Deze stoffen vind je terug in dekbeterovertrekken, sofa's maar ook in badlinnen en tapijten. Al 180 jaar lang ontwerpen ze deze unieke stoffen met de zachtste uitwerking mogelijk voor jouw comfort!

    Touch of the 60's : De hanglamp Léonie is geïnspireerd op een van de meeste edele dieren: de pauw. Ook de 60's zien we terug in deze creatie. De zwart metalen structuur en kleine vlechtwerkjes maken er een retro collector's item van. De indrukwekkende pauwenstaart is maar liefst 1m40 groot, een echte centerpiece in jouw leefruimte die meer als enkel licht geeft.









    25-04-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buiten vrgaderen?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Neem dan eens een verrekijker mee

     

    Hield jij al eens een meeting in open lucht? Brainstormen in het groen is tegenwoordig helemaal in. Het is volledig coronaproof én het bezorgt je een hoop inspiratie! Die creativiteit geef je makkelijk een extra boost. Hoe? Door een verrekijker mee te nemen naar je buitenvergadering. Ideaal om je hersenen en je batterijen terug op te laden tijdens een deugddoende pauze.

    Een creatief vat

    Daarom is de nieuwe NL Pure 32 van SWAROVSKI OPTIK jouw ideale outdoor brainstorm buddy. Deze ergonomische verrekijker is makkelijk in gebruik en biedt je een weidse blik op de natuur. Je hebt elk detail gezien en dat in prachtige, heldere kleuren.

    Het effect? Al dat moois maakt van jouw brein één creatief vat. Je hebt meteen een hoop nieuwe, frisse ideeën om met je collega’s te delen en in een oogwenk vinden jullie de perfecte oplossing voor dat ingewikkelde probleem.

    Voor wie nog zou twijfelen: ook de wetenschap is lovend over de natuur. Een uitstap in de buitenlucht geeft je concentratievermogen en je focus een flinke boost. Een groene omgeving doet je geheugen beter presteren en levert je tonnen inspiratie. Geen wonder dus dat een werkplek in het gras een heuse trend is.  

    Weg van wifi en werkdruk

    Ook je gezondheid zal je dankbaar zijn voor die meeting in het bos. Zeker wanneer je een CL Pocket bij de hand hebt. Deze kleine verrekijker past in elke jaszak en brengt je tijdens je pauze compleet in vervoering. Dankzij de uitmuntende optische kwaliteit lijk je wel één met de natuur en komen je gedachten zalig tot rust.

    Deze fantastische activiteit lijkt wel een kleine teambuilding. Even weg van alle wifi en werkdruk klimt je mentale energie naar nieuwe hoogten. Ondertussen zakt je stressniveau en krijg je een goeie portie beweging. Na deze tocht ben je er helemaal klaar voor om samen met je collega’s innovatief aan de slag te gaan. Je voelt je opgewekt en gemotiveerd. Dat zorgt voor een stroom aan interessante ideeën en boeiende babbels.

    De wereld behoort aan hen die schoonheid kunnen zien. Ervaar het ogenblik.

     

     

    24-04-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.American Vintage

    Summer knits

     

    Tricot is niet alleen alomtegenwoordig in de winter, ook tijdens de zonnige dagen bekleedt het een prominente rol. Zijn vloeiende vormen en aparte texturen vergezellen je een hele zomer lang.

    Fluffy, optimistische katoen- en linnenmengelingen zijn in het nieuwe lente-zomer 2021-gamma erg aanwezig. Je draagt ze op een luchtige manier, losgeknoopt op een jeans of over een badpak. Ondertussen geniet je van hun zachte touch, die doet denken aan de truitjes en cardigans die we elk jaar weer in het familiale zomerhuis laten liggen om ze de volgende zomer te herontdekken. Topstukken zijn dit jaar de wielrennersshort en bralette in jersey.

    Een ding is zeker, tricot maakt je look helemaal af. Of het nu om stuks in neutrale tonen of poppy kleuren gaat: je neemt ze overdag overal mee naartoe en trekt ze ’s avonds aan over al je nieuwe of basic outfits









    24-04-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Essentiƫle vitamines voor supervouw

    Of je nu een carrièrevrouw, supermoeder, huisvrouw of een combinatie van die drie bent, het doet er niet toe. Een laag metabolisme, gewichtsschommelingen, aanhoudende vermoeidheid, hormonale schommelingen, huidveroudering, libido verlies, slaaptekort, zwangerschapswens, ... : als vrouw zal je hoe dan ook tot een punt komen dat je te maken krijgt met kwaaltjes.

    INSENTIALS komt met de oplossing : een gepersonaliseerd vitamineplan voor elke vrouw - 100% wetenschap, 0% bullshit

    De toekomst is duidelijk, de wetenschap van vandaag bevestigt "95% van de vrouwen heeft een tekort aan vitamines."

    Vitamines en mineralen zijn onmisbare componenten in het lichaam. Ze spelen een belangrijke rol in het onderhouden van een goede gezondheid en het algemeen welbevinden. Ze helpen bij de groei en het herstel van de cellen in je lichaam. Slechts een klein deel van die vitamines vinden we terug in voeding van de supermarkt. Helaas garandeert dit zelden een volledig gezonde levensstijl. Bewaarmiddelen in kant-en-klare maaltijden, restanten van pesticiden in fruit en groenten, virussen, bewaarmiddelen, cosmetica, vervuiling ... worden vaak onbewust mee opgenomen. Toch staan weinig mensen er bij stil. Daarom spelen additionele vitamines en mineralen een cruciale rol in je dagelijkse eetpatroon.

    Het idee voor INSENTIALS is ontstaan vanuit het geloof dat preventie de eerste stap is in gezondheidszorg. We zijn ervan overtuigd dat je goed voelen begint aan de binnenkant en dat preventie cruciaal is voor een gezonde levensstijl.

    Gepersonaliseerd voor elke vrouw

    Onze missie is om alle vrouwen te helpen een gezond en zorgeloos leven te leiden door de tekorten in voedingsstoffen, aan te vullen. Echter betekent méér vitamines niet 20+ verschillende vitamines in lage dosering, wél de juiste vitamines in 100% dosering. Bovendien gebruiken we enkel de beste en meest essentiële ingrediënten, natuurlijk en zonder enige toegeving op de kwaliteit. Clean label met volledige transparantie is deel van het INSENTIALS DNA.

    Met preventie op maat kan elke vrouw haar ‘superpowers’ bewaren en moet ze zich geen zorgen meer maken over tekorten van essentiële vitamines. Via een screening gaan we naar de essentie van je noden en adviseren wij een gepersonaliseerd INSENTIALS vitamine- & voedingsplan, samengesteld door deskundigen.

    Samen leggen we de basis voor jouw duurzame toekomst met onze 5 "e" holistische aanpak: - e.ssentialize - e.at - e.xercise - e.cology - e.xpertise. De prijs voor jouw dagelijkse dosis gezondheid? €0,83/dag

    DE STAP NAAR JOUW VITAMINEPLAN

    1 Screen jezelf door het invullen van een 3' vragenlijst - 2 Een aanbeveling voor een vitamine- en voedingsplan op maat - 3 De kers op de taart? Persoonlijk & gratis advies

     

     

     









    23-04-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terrace weather fashion inspo

    There are few things greater than sitting out on the patio while the sun embraces you like the friend you haven't seen in forever. Needless to say, you want to look your best when sipping on sunshine (and sunny drinks). We've assembled some amazing terrace proof looks for you: from floral dresses to - some type of - athleisure wear (for performing the greatest sport of all: people watching). Let the count down to re-opening the restaurants and bars begin!

    Ladies who lunch

    'Ladies who lunch' has been used in the past as a derogatory term to describe well-off, well-dressed women who meet for social luncheons, usually during the work week. But let's be frank: that sounds like absolute heaven. As soon as the restaurants open up their doors again, is there anyone who wouldn't proudly call herself a 'lady who lunches'?

    Ladies who are born to stand out

    There are those who love standing at the sidelines and those who look at life through rosé colored glasses. You'll be hard to ignore in these attention grabbing and ever so lustworthy looks.

    Ladies who just want to relax

    A sunny day, a drink and some good company. The only outfit you crave is one that oozes sunshine and comfort. As we said, gazing is a sport. Have you ever seen Serena Williams out on the court wearing heels? Exactly. Just slide into some comfy gear, put on some sunscreen and you're good to go.

     









    23-04-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurzaamheid ambities SodastreaĆ¹

    SodaStream kondigt duurzaamheidsambities aan op Dag van Aarde (22 april)

     

    Milieucampagne Don't just share, care samen met Randi Zuckerberg. SodaStream lanceert zijn Earth Day 2021-campagne Don't just share, care met Randi Zuckerberg. In SodaStream-stijl brengt het merk belangrijke milieuboodschappen op een humoristische manier met Randi Zuckerberg om mensen op te roepen om niet alleen virtueel hun bezorgdheid te uiten op sociale media, maar ook om tot actie over te gaan in het échte leven. Aan het einde van de campagnevideo presenteert Zuckerberg een community-platform waar het bedrijf zijn inzet voor het milieu deelt.

    Johan Schepers, General Manager Benelux bij SodaStream: “De tijd van woorden zonder daden is voorbij. Met ‘likes’ alleen gaan we de wereld niet redden van afval van wegwerpplastic. We zullen met z’n allen tot actie moeten overgaan. Dat begint thuis, met kleine dingen. Bijvoorbeeld door plastic wegwerpflessen te vervangen door een herbruikbare SodaStream-fles.”

    Inzet om plastic afval te vermijden

    De herbruikbare flessen van SodaStream bieden een alternatief voor plastic flessen voor eenmalig gebruik. Het toonaangevende merk van bruisend water voorspelt dat met SodaStream tegen 2025 bijna 78 miljard flessen zullen worden vermeden, een stijging met 11 miljard ten opzichte van het vorig jaar aangekondigde doel.

    SodaStream zal vanaf het einde van dit jaar ook overschakelen op metalen verpakkingen voor de SodaStream-smaken, waardoor nog eens 200 miljoen plastic flessen worden bespaard. Bovendien kondigt SodaStream aan dat ze voor het eerst bruiswatertoestellen gaan ontwikkelen van gerecycleerd of plantaardig materiaal, waarmee ze hun inzet voor de planeet uitbreiden naar de kern van het bedrijf en zo de hele portfolio groener maken.

    “Onze bruiswatertoestellen zijn in essentie duurzaam; elke SodaStream-gebruiker bespaart tot duizenden plastic flessen voor eenmalig gebruik die bij het afval belanden. We gaan nog een stap verder met de introductie van bruiswatertoestellen die gemaakt zijn van duurzaam materiaal”, aldus Eyal Shohat, SodaStream Global CEO.

    Een recent onderzoek uitgevoerd door het bedrijf toont aan dat 84% van de SodaStream-gebruikers de positieve impact op de planeet erkennen en hun consumptie van wegwerpflessen verminderden. Bijna 80% geeft aan meer milieubewust te zijn geworden.

    Vermindering van ecologische voetafdruk

    SodaStream is van plan om tegen 2022 10% van de totale energiebehoefte van zijn fabriek te dekken met zonne-energie, een vervijfvoudiging ten opzichte van 2% in 2020. Door deze investeringen draagt SodaStream bij aan de doelstelling van PepsiCo om tegen 2030 wereldwijd over te schakelen op 100% hernieuwbare energie voor de bedrijfsactiviteiten. Daarnaast heeft PepsiCo toegezegd om in 2040 een uitstoot van nul te hebben bereikt, een decennium eerder dan is afgesproken in het Akkoord van Parijs.

    Het bruiswatertoestel Spirit van SodaStream is gecertificeerd als koolstofreducerend door Carbon Trust. Deze certificering toont aan dat SodaStream zich blijft inzetten voor het milieu en duurzaamheid. De belangrijkste actiepunten en opportuniteiten om de totale CO2-voetafdruk te verminderen werden door de certificering in kaart gebracht.

    Andere acties van het bedrijf

    De kantoren van SodaStream zijn omwille van de coronamaatregelen al een tijdje gesloten. Op Earth Day (22 april) roept SodaStream de thuiswerkende medewerkers op om deel te nemen aan opruimacties in hun buurt, binnen de mogelijkheden van de lokale coronabeperkingen.

    In België en Nederland verzamelen SodaStream-medewerkers plastic afval in de omgeving van hun woonplaats. Enkele SodaStreamers gaan per kano plastic afval opruimen in de kanalen van Breda. En 15 teams, met zo’n duizend deelnemende schoolkinderen in totaal, nemen het in verschillende gemeenten en steden in Nederland – van Groningen tot Valkenswaard – tegen elkaar op in een grote plastic-opruimwedstrijd.

    SodaStream werkt eveneens samen met PangeaSeed Foundation, een non-profit organisatie voor het behoud van de oceanen, en doet een schenking aan de milieu-educatie en bewustwordingsinspanningen van de Foundation.

    www.sodastream.be

     

    22-04-2021 om 14:43 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studio Radiance

    FACE AND BODY RADIANT SHEER FOUNDATION

     

    Imagine a foundation that complements more than it covers. A finish that appears just like real skin on all skin tones and textures. A formulation that feels more like skincare than makeup; that is non-acnegenic, waterproof and also super-hydrating, while promising to reveal – and never conceal – the real you with a sheer, radiant, my-skin-but-better finish.

    Well, it’s been here all along. Twenty years ago, M•A•C created Face And Body Foundation – the definitive base for sheer buildable coverage. The perfect formula for makeup looks ranging from the most minimal and barely there to statements that shout out your individuality, it’s no surprise that Face And Body has garnered a cult following with celebrities, Artists and makeup lovers alike. “There are many foundations on the market that are designed for natural skin coverage, but the finish of Face And Body, for me, has never been rivalled,” says Terry Barber, Director of Makeup Artistry, based in London, UK.

    Today, M•A•C breathes new life into our iconic product, with a new name and expanded shade range that says it like it is: Studio Radiance. “It creates fabulous, luminous-looking healthy skin on the face and is magical on bodies, too,” says Carol Mackie, Senior Artist. “It smooths and perfects, giving an almost airbrushed look to the body.” The formula remains unchanged – why mess with perfection – but we’re now keeping it real in [30] skin-twinning shades, ranging from light to deep, so we can better meet the needs of everyone – with new packaging, to boot!

    “The notion that we’re hitting all skin tones has been important to M•A•C since day one,” says Eva Yea, Senior Vice President, Global Product Development. “We are constantly refining and adding to our shade range as a result of conversations with our consumers and Artist community all over the world, as everyone is welcome at M•A•C. Studio Radiance is no different, and we look forward to expanding the offering for both face and body with this all-inclusive shade range.”

    What’s special is its simplicity. Studio Radiance is foundation at its most democratic form. From the go-to no-foundation makeup for the non-conformist to the perfect un-made-up base to canvas a nonchalant, carefree cool look, it’s all about celebrating the you-ness of you. “Studio Radiance Face And Body Radiant Sheer Foundation has a skincare quality to it in that it creates a softer, plumped finish, which adapts to all skin tones and textures – regardless of age, race or gender,” says Barber. “It’s the formula I trust completely to look like great skin, whether I’m working on camera, the catwalk or for someone’s makeup in everyday life.” Time to reveal what’s real.

    Suggested Retail Price: € 36 - Available as of April 2021 at maccosmetics.be and in M.A.C locations.







    22-04-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Floris van Bommel op hete kolen

    New collab! Floris van Bommel x Big Green Egg … Vrienden en familie hangen rond in de tuin, het weer is perfect, de drank smaakt goed en de Big Green Egg staat te roken. Wat voor schoen past daarbij? Die vraag was het startpunt van het ontwerpproces van de ‘Floris van Bommel & Big Green Egg’ sneaker. Het resultaat: een dames- en een herensneaker die uitstekend past bij het perfecte Big Green Egg moment.

    Schoenenfabrikant Floris van Bommel houdt ervan samenwerkingen aan te gaan met merken die niet meteen voor de hand liggend lijken. Door de jaren heen heeft het merk samengewerkt met een kleurrijk gezelschap aan bedrijven en personen, zoals onder andere het Nederlands snoep- en dropmerk Autodrop en bekende gezichten als Marcel Vanthilt en Ozark Henry.

    "Om onszelf scherp te houden laten we ons eens in de zoveel tijd voor een limited edition inspireren door iets of iemand ver buiten onze schoenenbubbel. De enige overeenkomsten die we zoeken zijn kwaliteit, vakmanschap en ambacht, in de ruimste zin van het woord" - Floris van Bommel

    Hoewel een geslaagde match voor een Floris van Bommel-collab niet bepaald wordt door overeenkomsten, ligt de samenwerking met Big Green Egg wel binnen de interesses van de designer.

    Floris van Bommel: "De geur van smeulend houtskool maakt van elke dag een topdag. Het jaargetijde maakt dan niet eens zoveel uit. Met mijn vrienden organiseer ik elke winter een paar ‘mid winter BBQ’s’. Kampvuurtje, bier, dekentjes, telefoons inleveren, muziekje en goed simpel eten. De wereld draait steeds sneller, de aanvoer van nieuws en online flauwekul is oneindig. Ik merk aan mezelf dat ik het moeilijk vind om te schakelen tussen die snelweg van indrukken en gewoon leeg zijn in je hoofd en in het moment te vertoeven. De avonden en middagen met een mooi uitgebreid 'Big Green Egg'-ritueel zijn perfecte momenten om weer even te aarden en tot rust te komen.”

    Het ontwerpproces

    Floris van Bommel: “We hebben het hele ontwerp behoorlijk thematisch aangepakt deze keer. Tijdens ons onderzoek viel ons oog op de vrolijk kringelende rookpluimpjes die we boven uit de schoorsteentjes van de Big Green Eggs zagen komen. Dat leek ons een mooi uitgangspunt. Na wat gesleutel op de ontwerptafel wappert de belijning nu, als rook uit een Big Green Egg, mooi uit over de sneaker."

    Vervolgens werd gezocht naar een materiaalcombinatie die dat idee ondersteunt. Het werd roetzwart suède gemixt met high tech mesh op de voorvoet, glanzend zwarte nylon op de zijkant en as-achtig rubber op de hiel. Dwars daaroverheen kronkelt als accent een wit lijntje rook. Onder op de zool zien we de kleur van gloeiende kooltjes terugkomen. In de schoen zitten ook een paar rechtstreekse verwijzingen naar Big Green Egg verwerkt, zoals de kenmerkende look van het groene gedeukte keramische materiaal, dat komt terug in het rubber van de stabilizer achter bij de hiel.

    De collab bestaat uit: Een Limited edition ‘Floris van Bommel for Big Green Egg’ sneaker (dames & heren). - Een Limited edition ‘Floris van Bommel for Big Green Egg’ lederen BBQ schort.

    De sneakers zullen vanaf midden mei verkrijgbaar zijn bij een select aantal Floris van Bommel topdealers, Floris van Bommel brandstores & webshop en een selectie van Big Green Egg dealers door heel Europa.

    Herensneaker: € 199,90 - Damessneaker: € 189,95 - Schort: € 149,00

     

               









    21-04-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.World Earth Day

    Small gestures, big impact

    Going green? It's on our mind and agenda all the time but for some among us difficult to understand or to master. We have entered a mindset that says that our small changes maybe won't fix the bigger problem. But thinking that one person can't make a change, is exactly the reason why our beloved Mother Earth is becoming the victim of a larger global-scale environmental crisis. The message is clear, you CAN make a difference. It's an utopia to believe that you will all of a sudden wake up in a 100% plastic free, zero-waste all organic house-hold, but there are plenty of small steps you can take towards that much needed greener world.

    We have gathered some inspiration from our own clients to make that sustainable lifestyle accessible and fun. Taking baby steps towards going green will trigger a shift in consciousness. It just starts with one person: YOU!

    La Redoute - support sustainable development and social protection

    This tote bag is a design by La Redoute. The name "SOLIDAIRES" reflects the actual meaning of the project, all profits will enable Solidarité Femmes to support women in difficulty. On top of that it's a real product Made in France by Les Tissages de Charlieu, dedicated to sustainable development and social protection.

    Choosing recycled cotton means taking care for the environment. For two reasons : the more we recycle, the less raw materials we use and the more we save resources. We reduce our waste while turning it into new raw materials. A true virtuous circle.

    Juttu - strong believer in sustainable brands

    Dreaming of a greener, fair trade world starts with our own buying habits. Juttu always focuses on sustainable brands – read here about nine of them and get inspired!

    On Earth day, Juttu stores will also introduce recycle boxes in which customers can donate old clothing, from any brand. Juttu is partnering with Wereld Missie Hulp (WMH) for this purpose, who will process the pieces into second-hand sales. The proceeds will go to a social project for the Ugandan Rambia community. WMH is building safe, modern school buildings there, which will provide four hundred students with enough space and the necessary materials to realize their ambitions. The unwearable textiles are turned into new yarns in order to make new products. A fine example of circular economy.

    Wasted Atelier - Belgian rebel takes a different spin on fashion

    Creating unique items out of fabric surpluses, Wasted Atelier is the new Belgian brand to keep an eye on. Wasted Atelier was founded out of a thorough knowledge of the fashion industry and a desire to do better. By locally designing and producing items out of forgotten fabric scraps, the brand has a unique way of making sustainable clothing. Without of course sacrificing quality, style, or boldness. Limited edition wrap dresses, dazzling kimonos and statement sets, all sustainable and 100% Belgian? Yes, please!

    Karün - not just an eyewear company

    Behind Karün sits a very passionate team of people that believe they can change the way we interact with our planet. Based in Patagonia, they have come to see things from the perspective of a wild, pure and majestic nature. Karün means to be nature in "mapuche", the language spoken by an ancestral indigenous culture from Chile.

    They make high-quality eyewear that can serve as a symbol of a different way of looking at the world and made under a very different logic; instead of the widely used linear and extractive process, they are working hard to build their entire value chain under a circular and regenerative model.

    Our sunglasses enable us to share and spread our perspective of the world and fund long-term projects that can help protect vast territories of pure nature and empower hundreds and even thousands of rural entrepreneurs.… And this is not fashion; it is the way we see the world.

    JBC - a future proof store

    Belgian retailer JBC recently opened their revamped store in Leuven. The pilot project is all about sustainability and family experience. With various digital gadgets such as DIY recycling machines, a 'magic mirror' and interactive screens, JBC wants to teach families more about sustainable fashion in a fun way. With this idea in mind the brand also focuses on a more conscious use of clothing through their 'Studio Unique' corner. Customers get the opportunity to give their clothes a personal touch by adding a personal message or a cool patch, which ultimately makes the items last longer.

    DIM - Save the planet in your undies

    French brand DIM has created a special line EcoSmart in collab with NATUURPUNT/NATAGORA. This clothing line consists of socks, tights and lingerie for him and her. It is made of certified BIO cotton and meets strict guidelines of ethical working conditions.

    NATUURPUNT and NATAGORA are independent volunteer associations in Flanders and Wallonia/Brussels respectively. They protect vulnerable and threatened nature. With every boxer you buy from this collab you will specifically donate 1,50 € and 0,50 € for a pair of socks or tights. The money is used for Forest for All, a project that plants forests in Flanders and Brussels/Wallonia. In this way trees can become powerful forests full of life and we can guarantee that the forest will always remain a forest.

    Lee Cooper - setting the standard

    Belgian denim brand Lee Cooper is setting the bar real high this season. Apart from being CO2 neutral they also want to make its jeans 100% recyclable in the future. This means that the jeans must be made of 100% natural materials, the buttons must be easily removable and the metal of the buttons does not contain harmful substances or is the result of polluting techniques such as electroplating.

    The winter 2020 collection was 50% sustainable. This summer's collection 70% of the Lee Cooper jeans collection is "green". Efforts are also being made for the T-shirts. The collection already includes a line of sustainable T-shirts, made from a composition of organic cotton, recycled materials and Tencel, a material made from tree pulp. And last but not least: did you know that a pair of Lee Cooper jeans only requires 2 liters of water in production?

    River Cleanup: 10 minute challenge

    Each year, over 8 million tonnes of waste end up in our seas and oceans, 80% of which is carried there by rivers. The COVID-19 crisis has pushed plastic pollution to unprecedented levels. Just think of the plastic from masks, gloves, bottles and food packaging left behind after a corona walk. The Belgian organization River Cleanup wants to make people aware of this litter problem and is now launching the #rivercleanupchallenge, challenging everyone to take a heroic picture of the litter that you can pick up in your neighbourhood in 10 minutes...

    The campaign started on 22 March, World Water Day and ends on Earth Day on 22 April, it couldn’t be more symbolic. Are you going to make one last effort for Mother Earth?

    The instructions are to simply roll up your sleeves in a park, by a river or in your street and for 10 minutes collect litter at a time that suits you. During a walk, as an activity with the kids, or during a jogging session. With this campaign, River Cleanup wants to show that a small gesture can have a big impact on the environment. Little effort, great result!

    #rivercleanupchallenge

     

     

     

     













    20-04-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mayerline kiest voor natuurlijk

    ‘It’s only natural’

    Mayerline en Améline werken voor hun collecties steeds meer met zuiver natuurlijke materialen: kwaliteitsvol, mooi en aangenaam om dragen. Deze stukken krijgen het label ‘It’s only natural’ mee.

    Duurzame materialen

    Waar mogelijk gaat Mayerline voor zo natuurlijk mogelijke materialen. Zo werkt het Belgische modehuis met wit linnen, afkomstig van een familiebedrijfje in Ierland dat de stof al tientallen jaren op een kleinschalige manier produceert. Maar de Mayerline-collectie bevat ook veel katoen, merinowol, cupro en lyocell. Hoewel de vraag naar natuurlijke materialen zeer breed gehoord wordt, kennen weinigen het verschil tussen de diverse stoffen en wevingen. Als algemene regel kan je stellen dat natuurlijke materialen ook echt “leven”. Ze ademen, regelen temperatuur en absorberen vocht. We geven graag een korte rondleiding in de stoffenwereld van Mayerline.

    Katoen

    Hoogwaardig katoen is een echt zomerstofje en hét ster-materiaal van de SS21-collectie. Het is een natuurlijke vezel op basis van de katoenplant, die ademt en dus perfect geschikt is voor warmere dagen. Het is sterk, verslijt niet snel en kan daardoor ook warm gewassen en gestreken worden.

    Linnen

    Linnen is een natuurlijke vezel op basis van vlas. Het blijft vormvast, ademt en is vochtopslorpend. Het klinkt vreemd, maar linnen wordt sterker met het dragen.

    Viscose

    Ook viscose is een natuurlijke stof gemaakt van houtpulp, dat op een artificiële manier tot vezels wordt verwerkt. De stof is zacht en soepel, kleurvast en ademt.

    Cupro

    Cupro is een stof gemaakt uit katoencellulose, dat op een artificiële manier vervaardigd wordt. Het is een machinewasbaar, goedkoper alternatief voor zijde met een typisch fluwelig gevoel.

    Lyoncell (Tencell)

    Deze stof wordt gemaakt uit houtpulp van eucalyptusbomen dat wordt gebonden met een natuurvriendelijk oplosmiddel. Het is zacht, maar zeer sterk. Lyocell heeft meer unieke kenmerken dan je op het eerste zicht zou denken Het is thermoregulerend, antibacterieel, ademend, vochtopslorpend en weinig kreukgevoelig.

    Merinowol

    Merinowol is afkomstig van het merinoschaap. Goed nieuws voor de gevoelige huid, want deze wol prikt niet. Bovendien is het vochtabsorberend en antibacterieel. Omdat het materiaal thermoregulerend is, past het uitstekend in een zomergarderobe.

    Kwaliteit van materialen en service

    Mayerline maakt tijdloze stukken die het mooiste in elke vrouw naar boven brengen. Het modehuis gaat voor mode die verder kijkt dan de catwalk en day to day trends. De stukken worden ontworpen op basis van de gemiddelde vrouw met maatje 40 en biedt een unieke pasvorm en draagcomfort. Het merk heeft meer dan 60 jaar ervaring in het balanceren tussen wat mode is en waar echte vrouwen zich goed in voelen. Mayerline staat voor altijd stijlvol, nooit oncomfortabel.

    Om haar klanten de ideale winkelervaring te bieden, voorziet Mayerline verschillende shoppingformules. Naast gepersonaliseerd stijladvies op afspraak in de winkel, kunnen klanten dankzij MAYbox ook 3 volledig gestylede outfits thuis laten bezorgen, afgestemd op hun persoonlijke voorkeuren en favoriete trends. Met MAYcollect kunnen de voorgeselecteerde looks ook eerst gepast worden in de winkel.

    Liever online shoppen? Stukken kunnen gereserveerd worden op mayerline.be en tot 48u later opgehaald worden in een winkel naar keuze. Het is ook mogelijk een video-afspraak te maken met een personal shopper, die klanten live helpt bij het online shoppen.

     

     













    19-04-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!