Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    06-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mayerline kleurt prettig pastel!

    SS21: Met zachte kleuren en materialen de zomer in

    Belgisch modehuis Mayerline staat voor kwaliteitsvolle en duurzame materialen, met een focus op stoffen die zacht aanvoelen op de huid. Dit seizoen wordt die zachte look doorgetrokken in een kleurenpalet van prettige pasteltinten. Een zorgeloze zomer vraagt immers om lichte, luchtige stoffen en een boeket bloemen om zachtjes in weg te duiken.

    Een elegante, summer-proof look in een handomdraai? Kies voor een monochrome pastel jurk, een witte jurk met pastel bloemenprint, of - it-piece van het seizoen! - een satijnen kimono die je draagt over een jurk of een jeans met T-shirt.

    Delicious like sorbet

    Meer dan ooit hebben we nood aan zachtheid. Voor onszelf en voor iedereen rondom ons. Zacht geeft kracht, en dat geldt ook voor je garderobe. Mix en match zachtroze, lila, pistachegroen, hemelsblauw en citroengeel tot een vrolijke outfit. Wil je de look wat intomen? Opteer dan voor een item in gebroken wit.

    Met een accent van frisgroen doorheen je silhouet, krijgt een ingetogen kleurenpalet een energieke boost.

    A touch of khaki

    Combineer je favoriete pastel stukken met kaki, voor een casual look on the town. Fris, verrassend en helemaal in vakantiestemming.













    06-06-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terhills Resort by Center Parcs

    Het nieuwe premium vakantiepark ‘Terhills Resort by Center Parcs’ opent haar deuren. De eerste gasten worden vanaf 28 mei verwelkomd in een autovrij park dat in harmonie met de natuurlijke omgeving is gebouwd.

    Een nieuwe lente, een nieuw geluid, het water stroomt door de bosrivier en het uitzicht op de natuur is adembenemend. De 250 luxe cottages, de Country Club, de Aqua Garden en de andere faciliteiten zijn klaar. Het nieuwe Terhills Resort by Center Parcs wordt het kloppend hart van dit unieke stukje België. Samen met het Terhills Cablepark, Elaisa Wellness, het Terhills Hotel en Maasmechelen Village is er een aanbod gecreëerd voor een meerdaags verblijf op de voormalige mijnsite. Het resort vormt de toegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen en neemt je mee door alle seizoenen.

    Terhills Resort is een project van de Limburgse Investeringsmaatschappij LRM, dat beheerd wordt door Center Parcs. Een nieuw resort aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen

    Wat vroeger een steenkool- en grindwinningsite was, heeft nu plaatsgemaakt voor een uiterst groen vakantiepark, direct aan het Nationaal Park Hoge Kempen. Vanaf de jaren ‘90 hebben eerst Center Parcs, en daarna LRM, het gebied volledig gerevitaliseerd waardoor de natuur haar gang kon gaan. Hierdoor is een plek ontstaan waar mens en natuur elkaar op unieke wijze kunnen vinden.

    De opzet van het resort verschilt sterk van de parken die de naam 'Center Parcs' dragen. Er is gekozen voor een eigen identiteit binnen het aanbod van Center Parcs. Terhills Resort is een kleinschalig premium resort waar luxe en natuur hand in hand gaan met stijlvolle cottages aan het water. Hier draait alles om de harmonie tussen mens en natuur. Dat kan door te genieten op het strand of een bootje te huren om vanaf je cottage over het prachtige meer te varen. Ook wandelen in de bossen van het Nationaal Park of het deelnemen aan een van de natuurgeoriënteerde workshops passen goed bij de kernwaarden van het resort. De omgeving nodigt je uit om te shoppen (Maasmechelen Village), te relaxen in de wellness (Elaisa Wellness), of te waterskiën (Terhills Cablepark).

    Frank van Ouytsel, General Manager van Terhills Resort: “Wij kijken enorm uit naar de komst van de eerste gasten op 28 mei. Het is een ongelofelijk mooi resort, eentje van de buitencategorie op misschien wel de mooiste plek van België. Kwaliteit is het ultieme uitgangspunt. Deze zie je dan ook overal terug op het resort. Persoonlijke aandacht gecombineerd met individuele ontspanning in een ongedwongen en servicegerichte omgeving is wat onze gasten gaan ervaren. De locatie brengt je letterlijk en figuurlijk dichterbij de natuur, en voor een actievere invulling van de dag biedt het park en de omgeving meer dan genoeg beleving. Een plek waar je echt de tijd hebt voor jezelf en je dierbaren.”

    Unieke vakantiebeleving

    Terhills Resort telt 250 cottages die zorgen voor een premium vakantiebeleving. De vrijstaande accommodaties zijn voorzien van een stijlvolle inrichting, voor twee tot twaalf personen. De ruime woonkamer overloopt in een groot terras met BBQ. De slaapkamers hebben elk een eigen badkamer. De cottages zijn beschikbaar in twee luxeniveaus: VIP en Exclusive. Deels beschikken ze zelfs over een eigen steiger en de Exclusive cottages hebben allen een eigen buitensauna en buitendouche.

    De Country Club, een prachtig gebouw met panoramisch uitzicht over het meer, herbergt alle centrale faciliteiten: het culinair Terland Restaurant met verwarmd terras en prachtig uitzicht op het meer; een Kids Club en een indoor speeltuin; een workshopruimte; een kleine supermarkt; het Cycle Center en de receptie. Ook biedt het toegang tot de Aqua Garden: een binnenzwembad met stroomversnelling, een kinderbad, een jacuzzi, en een infinity pool in open lucht. Dit prachtige zwembad wordt opgesierd met vele tropische planten en bomen. De meeste bomen zijn 45 tot 150 jaar oud en zijn afkomstig uit Thailand, Cambodja en Laos. In de landen van herkomst was door onder andere stedenbouw geen plaats meer voor deze bomen. Op Terhills Resort hebben ze een nieuwe plek gekregen waar ze onbezorgd door kunnen leven. Eén van deze prachtige pronkstukken is een 145 jaar oude Bengaalse vijgenboom uit Thailand.

    Cateringaanbod

    Het Terland Restaurant met panoramisch uitzicht over het meer is de plek om van vroeg tot laat samen te genieten. Gasten zijn hier welkom voor een drankje, een hapje, vers ontbijt, een compleet culinair diner en diverse afhaalmenu’s. Liever in de cottage ontbijten of aperitieven? De Shop heeft alles in huis. En voor een heerlijk aperitief ben je in de Beach House op de juiste plek!

    Activiteiten

    Terhills Resort biedt een groot scala aan buiten- en binnenactiviteiten, die allemaal in het teken van de natuur staan: een brede waaier aan workshops (van bootcamp tot raft bouwen); unieke natuuractiviteiten zoals Family Rangers; diverse wateractiviteiten zoals e-boats en kanoën. Andere faciliteiten zijn een kinderboerderij, een indoorspeeltuin en een minigolfbaan. Net buiten Terhills Resort strekt 12.000 hectare beschermde natuur zich uit om te onthaasten, frisse lucht in te ademen en de batterij weer op te laden. Te voet of op de fiets. Het Nationaal Park Hoge Kempen kenmerkt zich door stuivende duinen, grote waterplassen, dennenbossen en paarsbloeiende heide die leefruimte biedt aan tal van zeldzame en bijzondere dieren. Volledig tot rust komen kan in Elaisa Wellness. Voor de waterratten, biedt Terhills Cablepark een aquapark met hindernisbaan, waterskiën en wakeboarden. Liever een namiddag shoppen? Op een boogscheut van Terhills Resort, biedt Maasmechelen Village meer dan 100 designer outlet shops. De cultuurfanaten zullen hun gading vinden in het ontdekken van steden zoals Hasselt, Maastricht of zelfs Aken.

    Duurzaamheid

    De cottages zijn gemaakt van duurzame materialen en ongeveer de helft van de energie van het resort wordt opgewekt door een drijvend zonnepark op de Terhills-site. De daken van de Country Club en Aqua Garden worden volledig groen en zorgen zo voor extra isolatie. Bij de bouw is samengewerkt met lokale aannemers en toeleveranciers. Tom Vanham, CEO LRM: “Terhills Resort, goed voor een investering van meer dan 100 miljoen euro, is een orgelpunt in een lang herbestemmingstraject van deze voormalige mijnsite. Het is de grootste investering in de geschiedenis van LRM. Van meet af aan lag de lat hoog, hebben we niet-evidente keuzes gemaakt en investeerden we fors in draagvlakcreatie bij alle betrokken stakeholders. Dit maakte de ontwikkeling van dit resort erg complex. Zo trokken we resoluut de kaart van duurzaamheid, wat zich vertaalt in houtskeletwoningen, investeringen in een drijvend zonnepanelenpark, zonnepanelen op het land en belangrijke investeringen in de verrijking van de biodiversiteit op deze site.

    De Terhills-site is één van de meest duurzame transformaties van het land. Op deze voormalige industriële mijnsite werd immers 219 hectare volledig gesaneerd: 100 ha werd teruggegeven aan de natuur, 119 ha blijft beschikbaar voor recreatieve en toeristische ontwikkelingen. Het is binnen dit kader dat het Terhills Resort wordt gerealiseerd.”

    Investeringen en werkgelegenheid

    Terhills Resort zal zo’n 200 mensen tewerkstellen. De bouw van het resort heeft ook aan de economische opleving van de regio bijgedragen. Vele van de meer dan 80 bedrijven die bij het bouwproces betrokken waren, zijn afkomstig uit de regio.

    Vlaams minister van Economie en Innovatie Hilde Crevits: “Het Terhills Resort met al haar faciliteiten zal niet alleen extra jobs creëren, maar ook een economische hefboom zijn. De hele regio zal de vruchten kunnen plukken van het toerisme. Met de belangrijkste investering sinds haar oprichting verricht LRM hier opnieuw nuttig en waardevol werk, zeker nu de coronacrisis hard uithaalt. Zo verhoogden we in 2020 het kapitaal van LRM met 100 miljoen euro. Met deze extra middelen kon LRM beloftevolle startups, scale-ups en gevestigde bedrijven uit de regio ondersteunen in hun verdere groei. Daarnaast kan LRM participeren in innovatieve spinoffs samen met de UHasselt en andere onderzoeks-en kennisinstellingen, en kan er ook geïnvesteerd worden in toeristische ontwikkeling van de voormalige mijngebieden, zoals hier mooi geïllustreerd wordt met Terhills.”

    Vlaams minister van Welzijn en Volksgezondheid Wouter Beke: ‘De herbestemming van de voormalige mijnsites is de core business van LRM. Het getuigt van veel durf en creativiteit, maar ook van goed ondernemerschap om een verwaarloosde mijnsite zo te transformeren in een moderne, duurzame toeristische trekpleister. Niet alleen werd bijna de helft van de gesaneerde site herbestemd als natuurgebied, ook in het vakantiepark zelf staat duurzaamheid en ecologie centraal. Het project surft zo mee op de herontdekking van de eigen streek en van de natuur in het algemeen, waar corona bij veel Vlamingen voor gezorgd heeft. Terhills speelt daar perfect op in, zeker met het enige nationale park dat ons land rijk is - de Hoge Kempen -in jullie achtertuin.’

    Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken & titelvoerend burgmeester Dilsen-Stokkem, Lydia Peeters: “Afgelopen twintig jaar hebben we met het stadsbestuur ingezet om een klimaat te creëren voor stadsontwikkeling met ruimte voor toerisme, economie en ondernemerschap. De realisatie van dit prachtig, duurzaam project is hier een mooi resultaat van. Ook vanuit mijn beleidsdomein investeer ik in de nodige fietsinfrastructuur in de omgeving. Daarnaast ben ik trots dat op deze site een belangrijk proefproject start rond de mobiliteit van de toekomst met autonome shuttles.”

    Vlaams minister van Omgeving, Energie en Toerisme Zuhal Demir: “Als mijnwerkersdochter vind ik het fantastisch dat deze industriële site een nieuwe toekomst heeft gekregen en uitgegroeid is tot een van de prachtigste plaatsen van West-Europa. Waar ooit afgezakt werd naar de ondergrond voor steenkool, staat nu een state-of-the-art vakantiepark dat grotendeels functioneert op groene energie, omringd door een groene, soortenrijke natuuroase. Samen met de toegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen zet het Terhills Resort Limburg op de kaart als unieke vakantiebestemming”

    Gedeputeerde van Toerisme en Erfgoed en voorzitter van Toerisme Limburg Igor Philtjens: “Terhills Resort past perfect in de Limburgse toeristische ontwikkelingsstrategie. Door een sterk partnerschap tussen provincie, gemeenten, Toerisme Limburg, toeristische ondernemers en vele andere stakeholders is de Limburgse vrijetijdseconomie uitgegroeid tot een echt economisch speerpunt. Meer dan 10% van de Limburgse werkgelegenheid wordt in de sector gecreëerd. Dat deze investering nieuwe jobs creëert in het Maasland heeft een grote meerwaarde omdat deze regio nog steeds een zekere achterstand heeft inzake ondernemerschap en werkgelegenheid. Terhills Resort is bovendien een perfecte opstap om het ruime toeristisch aanbod in onze provincie te verkennen. Het resort krijgt zo een onthaalfunctie voor Vlaamse en vooral de Nederlandse en Duitse gasten die we met de bestemmingspromotie van Toerisme Limburg trachten te bereiken.”

    Burgemeester Dilsen-Stokkem, Sofie Vandeweerd: “De realisatie van Terhills Resort is voor Dilsen-Stokkem een absolute mijlpaal inzake toerisme, recreatie en economie. Het dossier gaat immers terug tot in de jaren 80 van vorige eeuw. De site onderging intussen een geweldige transformatie en is nu niet alleen een prachtige aantrekkingspool voor wie wil genieten van rust en natuur, maar tegelijkertijd ook de motor van de verdere toeristische ontwikkeling in het hele Maasland. “









    05-06-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Barn bio market

     

    The Barn is een permanente, overdekte markt die 100% biologische producten aanbiedt. In de winkels vind je een assortiment van 400 referenties die hoofdzakelijk in bulk worden aangeboden.

    Biologische producten aanbieden tegentoegankelijke prijzen. Het is ons doel om de producent via eerlijke prijzen een duurzame productie te garanderen, zowel ecologisch als economisch.

    De kracht van The Barn ?

    In oktober 2016 besloten Julien de Brouwer en Quentin Labrique hun leven radicaal te veranderen. Ze namen ontslag bij Decathlon en startten samen een menselijk en duurzaam project: een biologische winkel met betaalbare prijzen. Het ultieme doel is een verschil maken in de samenleving.

    Midden mei 2017 opende de eerste winkel van The Barn met een tienkoppig team. Vandaag, vijf jaar later, groeide het project tot vijf winkels, vier in Brussel en één in Antwerpen. Onze werknemers, de ‘Barners’, bruisen van passie en vitaliteit en zijn niet van plan om op hun lauweren te rusten!

    Om actief in te zetten op de positieve toekomstvisie van Julien en Quentin heeft The Barn zes prioritaire actiepunten vastgesteld. In deze zes gebieden onderscheiden we ons al, maar we willen dit nog verder doortrekken:

    Neutrale voetafdruk: Alles in het werk stellen om deze voetafdruk maximaal te verminderen door ons afval te minimaliseren en door met verantwoordelijke productiesystemen te werken.

    Acties : - Focus op seizoenproducten. - Producten maximaal in bulk verkopen. - Verpakkingen minimaliseren om afval te verminderen. - - Onverkochte producten weggeven aan sociale partners. - Berekenen - verminderen - compenseren van onze CO2 voetafdruk.

    Bio-landbouw: gebruiken om een neutrale of positieve impact te hebben op de bodem, hun structuur en biodiversiteit. Respect tonen voorde fundamenten van Bio : de bodem voeden omplanten te voeden en microbieel leven bevorderen.

    Acties : - 100% van onze producten komen van biologische landbouw. - Bij elke opening van een nieuwe winkel starten we een nieuwe duurzame samenwerking met een nieuwe landbouwproject.

    Bodembehoud : Iedereen de mogelijk bieden om duurzaam en verantwoordelijk te eten.

     

    Acties : - Toegankelijke prijzen garanderen. - Een breed en essentieel gamma aanbieden. Één nood, één product. - Onze prijzen stijgen nooit, onze marges blijven hetzelfde het hele jaar door. - Winkels openen. - Onze winkels zijn toegankelijk via openbaar vervoer.

    Toegankelijkheid: Werken op sterke en langdurige samenwerking om stabiele inkomens te garanderen voor onze producenten en verwerkers.

    Acties : - Volumes garanderen en bestellingen in het begin van het jaar. - Analyse van de rentabiliteit van de projecten op het einde van het jaar. - Voor-financiering van landbouwprojecten met wie we samenwerken. - Betaling binnen de 7 dagen voor onze leveranciers. - Investeringspremie voor landbouwprojecten met wie we rechtstreeks werken. - Tijdens de zomer, bieden we de hulp van onze Barners aan onze landbouwprojecten.

    Levensvatbaarheid van de projecten The Barn:

    We willen 400 verhalen kunnen vertellen voor onze 400 producten. We nemen de tijd om projecten te kiezen waar we ons hart aan hebben verloren en willen hun werk centraal zetten.

    Acties : - Samenwerken met projecten die dezelfde waarden delen. - Producten aan onze klanten voorstellen (in de winkel en op de website) - Geen "The Barn" branding op onze producten. - Sterke samenwerking met onze producenten - De mogelijkheid bieden aan elke Barner om hun lievelingsprojecten te bezoeken. - Maandelijkse samenkomsten met onze producenten organiseren in de winkel.

    Transparantie : "Alleen gaan we snel, samen gaan we ver". Alle talenten binnen The Barn vormen de kracht van onze ploeg. De mens staat centraal in onze onderneming. We geloven dat de zelfontplooiing van elk in dit project ons zal wapenen voor de uitdagingen van de verandering.

    Acties : -Wij rekruteren persoonlijkheden op basis van waarden. - Iedereen heeft zijn eigen project. - Maandelijkse individuele coachingsessies. - Collectieve intelligentie wordt maandelijks aangescherpt aan de hand van vergaderingen. - We vieren samen overwinningen.

    ONZE WINKEL INANTWERPEN-ZUID

    In november 2019 opende The Barn op het Zuid in Antwerpen. Dit is de eerste winkel die opende buiten Brussel en de vierde winkel van het project. Een team van twaalf enthousiaste werknemers met een gedeelde passie voor duurzame voeding, beheert deze winkel en onderhoudt het contact met de lokale producenten.

    Een directe samenwerking met Milagro : Milagro is een gemengde iologische boerderij in Hemiksem, de groene long ten zuiden van Antwerpen. Op Dertig hectare ongerept gebied streven landbouwpartners Dirk ’s Jongers en Erik Krosenbrink naar een dynamische en toekomstgerichte landbouwcultuur.

    De samenwerking met The Barn is ontstaan uit een gedeelde overtuiging in de waarden van beide ondernemingen. “We zijn er met The Barn Bio Market eindelijk is geslaagd om de operationele inefficiëntie in de bioketen weg te werken. Dit doen we door opschaling en te stoppen met het uitgaan van de klassieke handelsketens.” Aldus Erik Krosenbrink, die naast zijn activiteiten als landbouwer ook docent bedrijfseconomie is aan de bio-ondernemersopleiding ‘Landwijzer’.

    De samenwerking tussen Milagro en The Barn is goede zaak voor alle betrokkenen. Een betere verkoopprijs voor de producent betekent een correct loon voor zijn medewerkers. En een betere inkoopprijs voor de winkel betekent een betere aankoopprijs voor de klant!

    WINKEL IN ANTWERPEN-ZUID

    Veeteelt, gewassen, wintergroenten, conservering en verwerking van pompoenen en een kleine winkel die direct met de boerderij is verbonden, vormen de economische basis van het bedrijf. Ook binnen de sociale economie is er ruimte vooractiviteiten en samenwerkingen. Bij Milagro is het essentieel om betekenis te geven aan alles wat ze doen. Daarom biedt het bedrijf ook dagactiviteiten en werkervaring aan voor allerlei soorten mensen, met of zonder arbeidsbeperking.

    De Antwerpse markt heeft een vergelijkbaar aanbod van voedingsmiddelen als zijn Brusselse neven. Op het menu: een assortiment van brood, gesneden kazen, Belgisch vlees en vleeswaren, verse en seizoensgebonden groenten en fruit, dranken, (plantaardige)melk, broodbeleg en confituur, oliën en olijven, zaden en noten, gedroogd fruit, pasta en rijst, … En dat zoveel mogelijk aangeboden in bulk.

    Een identiek assortiment, maar toch niet helemaal! Op 15 april kwam ook een reeks duurzame huishoudelijke en cosmetische producten de winkel binnen om aan de groeiende vraag van de Antwerpenaren te voldoen. Dit assortiment zal exclusief in de Antwerpse winkel worden aangeboden en bestaat uit hygiëneproducten zoals vaste en vloeibare zeep, shampoo en conditioner. Daarnaast zullen er ook schoonmaakproducten in bulk verkrijgbaar zijn, zoals natriumbicarbonaat, natuurazijn, afwasmiddel, waspoeder of allesreiniger.

    Weten wat je eet is belangrijk, maar weten waar de producten vandaan komen is minstens even belangrijk. Bij The Barn zorgen we ervoor dat we die producenten onder de aandacht brengen die elke dag authentieke biologische producten met passie en kennis produceren. Achter elke hap zit een verhaal. Duurzaam consumeren is niet alleen iets doen voor je gezondheid en de planeet, maar betekent ook een inkomen voor gepassioneerde boeren en andere producenten.

    CONCLUSIE Het concept van The Barn is eenvoudig en rust op drie hoofdcriteria: kwaliteit, prijs en passie. Bij het zien van het enthousiasme dat hun overdekte markten wekken bij de Brusselaars en Antwerpenaren, zijn wij Barners overtuigd: het avontuur is nog maar net begonnen!

    www.thebarn.bio





    04-06-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeune premier F/W21

    “From Europe with Love”: Ontdek Europa vanop de schoolbanken

     

     

    Van de Danube in Budapest, via de toreadors in Madrid, naar de lichtjes aan Montmarte in het romantische Parijs. Staat jouw (boeken)tas al klaar? High-end schooltassenmerk Jeune Premier neemt je in hun gloednieuwe F/W21 collectie ‘From Europe with Love’ mee op een rondreis doorheen Europa. Ontdek hieronder meer over de collectie, bestaande uit schooltassen en lifestyle gadgets. Enne, vergeet je niet om ons een postkaartje te sturen?

    From Europe with Love

    Jeune Premier brengt ook dit najaar de mode van de catwalk naar de speelplaats. Het Belgische label lanceert hun gloednieuwe collectie van modieuze boekentassen en toffe lifestyle gadgets binnen het thema 'From Europe with Love'. De tassen en gadgets nemen je mee op een ongelofelijk trip doorheen Europa.

    Van sportief tot elegant, van stoer tot girly: voor elke avonturier heeft Jeune Premier een leuke boekentas. Met de Balloon collectie, geïnspireerd op de verhalen van Jules Verne, reis je het avontuur achterna. Monte Carlo (inclusief ingebouwde ledlichtjes in de koplampen van de auto) laat je in gedachten cruisen langs de Franse Riviera van de jaren ‘50. Dankzij Racing Club bevind je je in een wip op de 24 uur van Le Mans. Met de Sharkie collectie schuim je de zeeën af, als een echte piraat. En met Ladybug waant iedere kleine fashionista zich op de catwalk in Parijs.

    Jackie in the picture

    De Jackie-boekentas is de ultieme blikvanger van deze nieuwe collectie. Een stijlvolle ruzgak met afneembaar buideltasje, die bovendien beschikbaar is in twee designs, Icons en Tiara Tiger. Creative Director Hélène Fransen: “Ik stond op de luchthaven van Hong Kong toen mijn oog viel op een groepje dames met een rugzak waarop ze een buideltasje hadden vastgesnoerd met een riem. Niet erg praktisch, leek me, maar het idee op zich was wel leuk. Dit kunnen wij beter, dacht ik!”

    Je kan de Jackie-boekentas door zijn twee handige compartimenten gebruiken als schoolrugzak – het buideltasje doet dan dienst als voorzakje om nog wat extra spulletjes in op te bergen – maar evengoed als cool fashion statement: de tas op je rug en de buideltas cross body.

    Ik ga op reis en ik neem mee: een drinkbus, een brooddoos en een sleutelhanger. Jeune Premier stoomt je helemaal klaar voor je wereldreis die aan de schoolpoort begint! Het Oostendse label breidt dit seizoen immers het assortiment uit met nog meer bijpassende lifestyle gadgets, zoals drinkbussen, brooddozen, mappen, sleutelhangers en pennenzakken.

    Bovendien werkt Jeune Premier dit jaar ook samen met gevestigde waarde Lannoo Graphics voor coole mappen, binders, stickers, kaftpapier en ander schoolmateriaal. Deze samenwerking ontstond onder het motto ‘schoenmaker blijf bij je leest’. Jeune Premier staat uiteraard gekend als (school)tassenmakers, maar om de papierwaren naar hetzelfde niveau te tillen als de ‘From Europe with Love’ collectie, werden de handen in elkaar geslagen met een echte specialist ter zake! En wie was er beter geplaatst dan de eminence grise van de papierwaren: Lannoo Graphics. Een Belgische collab van de bovenste plank.

    Niet één maar twee collabs dit jaar! Dankzij de samenwerking met Millow komen de kids nooit meer te laat op school. Samen met het Franse horlogemerk lanceert Jeune Premier twee horloges in de Jeune Premier-stijl. Bovendien is een horloge met leuk design de ideale motivatie om te leren kloklezen. “Naast Creative Director van Jeune Premier ben ik in de eerste plaats natuurlijk ook gewoon moeder van twee toffe zonen. Tijdens mijn zoektocht naar een mooi horloge voor mijn jongste zoon die de klok leerde lezen op school, stootte ik op het Parijse merk Millow en was ik meteen verkocht” , aldus Hélène Fransen.

    Een collab kon en mocht dan ook niet uitblijven. Toen Hélène hoorde dat de eigenares van Millow ook een fervente Jeune Premier fan was, werd er niet getwijfeld. "Vanaf 1 september hebben de Jeune Premiertjes dus geen excuus meer om te laat op school te komen."

    Wie gaat er mee op rondrit? Open je hart, ontdek de wereld met een rugzak vol ervaring en boordevol fantasie. En vergeet zeker niet om een postkaartje te sturen!











    03-06-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holland America line herstart Alaska
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Holland America Line herstart Alaska cruises in juli 2021 vanuit Seattle

     

    Na het invoeren van de Alaska Tourism Restoration Act, het samenwerken met Alaska’s overheidsfunctionarissen en recente richtlijnen van de U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC), kondigt Holland America Line plannen aan om in juli te herstarten met cruises naar Alaska, met rondreizen vanuit Seattle, Washington, aan boord van de Nieuw Amsterdam.

    Een schip van Holland America Line in Alaska

    De tien afvaarten die op zaterdag van 24 juli tot 2 oktober plaats gaan vinden, zijn nu open om te boeken. De zevendaagse "Alaskan Explorer" route doet Juneau, Icy Strait Point, Sitka en Ketchikan aan. Scenic Cruising in iconische bestemmingen van Alaska zijn onder andere Glacier Bay en Stephens Passage.

    De plannen voor deze cruises om te voldoen aan de verplichtingen van Holland America Line onder de Passenger Vessel Services Act (PVSA) zullen naar verwachting worden goedgekeurd, net als de definitieve instructies van CDC. De rederij begint per direct met het voorbereidingsproces voor de terugkeer om weer cruises te gaan maken.

    "Holland America Line verzorgt al bijna 75 jaar cruises naar Alaska, en we voelen ons zeer betrokken om onze vrienden in 'The Great Land' deze zomer op alle mogelijke manieren weer op de been te helpen," aldus Gus Antorcha, president van Holland America Line. "Gezien de recente positieve samenwerking van de CDC, en het optimisme over een oplossing met de PVSA, denken we dat het nu het moment is om onszelf een kans te geven om dit jaar weer naar Alaska te cruisen.

    "The Last Frontier staat te popelen om de terugkeer van de cruise-industrie deze zomer te verwelkomen om onze economie weer op gang te brengen," aldus Alaska gouverneur Mike Dunleavy. "Cruises hebben een enorme impact op de mensen van onze staat en onze gemeenschappen, vooral in het zuidoosten, en we zijn blij om eindelijk een lichtpuntje te zien met de naderende terugkeer van de cruiseschepen."

    Aan boord zal Holland America Line de voorzieningen blijven bieden die kenmerkend zijn voor het merk. Dineren zal mogelijk zijn in alle restaurants en speciale gelegenheden, evenals roomservice. Entertainment zal in volle gang zijn in de belangrijkste show lounge, en livemuziek zal te horen zijn in Lincoln Center Stage, B.B. King's Blues Club en Billboard Onboard. Port-to-Table culinaire demonstraties en andere verrijkende programma's brengen Alaska en haar cultuur aan boord door middel van interessante activiteiten.

    03-06-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Jacob jewelrij design

    Een stulpje waar ontwerpster Kim minimalistische juwelen creëert en verkoopt… Sinds 2020 creëert de Belgische ontwerpster Kim Jacob minimalistische juwelen met een creatieve twist. De ontwerpster laat zich daarbij leiden door de ingevingen van het moment, door bestaande trends en door het motto ‘luxe hoeft geen overbodige luxe te zijn’.

    Op 29 mei opende Kim Jacob haar eigen gelijknamige boetiek in haar thuisbasis Meise. In de boetiek van 55 m² (de Beauffortstraat) gelegen in het centrum van Meise zal de ontwerpster ook haar atelier vestigen. Kim Jacob Jewelry Design richt zich tot een brede doelgroep, zowel qua stijl als qua prijsgamma.

    De klant als betrokken partij bij het creatieproces

    In tegenstelling tot het klassieke concept van een juwelenwinkel, zal het atelier van Kim niet achteraan maar vooraan in de winkel gevestigd zijn. Liefhebbers van minimalistische juwelen zullen zo niet enkel haar vijf juwelencollecties kunnen ontdekken maar ook het proces achter iedere creatie.

    Lifestyle universum: juwelen en kleding in samenwerking met Mona Rosa

    Kim Jacob is niet de enige ondernemende kracht achter de boetiek. Zij bundelt immers de krachten met Sarah Van Dam (Mona Rosa) die het gedeelte Fashion op zich zal nemen en kleding met een zeer vrouwelijke stijl zal aanbieden. De boetiek in Meise wordt zo een heus lifestyle adres waar kleding en juwelen door elkaar lopen. Dit is een bewuste keuze: een juweel komt helemaal tot zijn recht in combinatie met de juiste modeartikelen en omgekeerd.

    PRAKTISCHE INFORMATIE

    Kim Jacob Jewelry Design boetiek-atelier - de Beauffortstraat 4, 1860 Meise

    Openingsuren: Van dinsdag tot zaterdag: 10u – 18u - Eén keer per maand: zondagopening en maandagopening

    Kim Jacob heeft een gevarieerde achtergrond maar steeds met creativiteit als rode draad doorheen haar leven. Een eerste ondernemerservaring in de horeca alsook de opleidingen Fotografie (Sint-Lukas), Juwelenontwerp (Syntra) en Arts & Métiers (Jean Toussaint) wakkerden haar creatieve en ondernemende ambities verder aan. Dat leidde tot de oprichting van Kim Jacob Jewelry Design in maart 2020, een lancering die versneld werd door de coronacrisis. Met de opening van een eigen boetiek in haar thuisbasis Meise wil Kim Jacob een stevig fundament leggen voor de verdere ontwikkeling van haar label. www.kimjacobjewelry.com





    02-06-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels touch

    MODE & KANT MUSEUM (BRUSSEL) - 27 augustus 2021 > 22 mei 2022

    Een tentoonstelling gewijd aan de Brusselse modeontwerpers, een Belgische primeur. De Belgische mode is een belangrijk fenomeen op de internationale scene! Maar kunnen we het ook over Brusselse mode hebben? Aan de hand van het talent van 32 ontwerpers bevraagt Brussels Touch de kenmerken van deze tegenstroom in de Belgische mode, die nog te weinig bekend is bij het grote publiek. Een gloednieuwe tentoonstelling die van 27 augustus 2021 tot 22 mei 2022 in het Mode & Kant Museum te zien is.

    Op basis van zijn uitgebreide collecties, maar ook van bruikleen toegestaan door ontwerpers, biedt het Mode & Kant Museum een inzicht in de knowhow, de creativiteit en de geest van de Brusselse mode. Brussel wordt hier gezien als een open plek, een producent van verbindingen en emoties, die het Belgische design leven inblaast. Hoewel de Antwerpse school het vaakst in de schijnwerpers staat, belicht de tentoonstelling Brussels Touch de bijdrage van het Brusselse design tot de internationale bekendheid van de Belgische mode, en dit van de jaren 1980 tot vandaag.

    In het streven naar eigenheid en voortdurende vernieuwing is het Brusselse design, gesteund door internationaal gerenommeerde scholen zoals La Cambre Mode[s], tegen de internationale trends ingegaan.

    Naar het voorbeeld van deze eclectische creatie neemt de tentoonstelling de vorm aan van een vrij parcours dat 32 ontwerpers of creatieve entiteiten voorstelt: Annemie Verbeke, Anthony Vaccarello, Beauduin Masson, Cathy Pill, Cédric Charlier, Chevalier Masson, Christophe Coppens, David Szeto, Delvaux, Elvis Pompilio, Emmanuel Laurent, Eric Beauduin, Ester Manas, Ets Callatay, Gioia Seghers, Girls from Omsk, Jean Paul Knott, Jean Paul Lespagnard, Jose Enrique Ona Selfa, Julien Dossena, Laetitia Crahay, Lea Peckre, Marine Serre, Mosaert, Olivia Hainaut, Olivier Theyskens, Own, Union pour le Vêtement, Sami Tillouche, Sandrina Fasoli, Sofie d'Hoore, Tony Delcampe et Sandrine Rombaux, Xavier Delcour.

    MODE & KANT MUSEUM

    Het Mode & Kant Museum is ondergebracht in een groep historische huizen in het hartje van Brussel, op een steenworp afstand van de Grote Markt. Er worden ongeveer 15.000 stukken kant, kleding en accessoires bewaard die dateren van de 16e eeuw tot vandaag. Wanneer we het over Brusselse creatie en kleding hebben, zijn dit de belangrijkste collecties ter wereld, die hier in een Belgische en internationale context geplaatst worden. Ze vertegenwoordigen de geschiedenis van de Brusselse mode. Sinds enkele jaren versterkt het team van het museum de dialoog tussen de geschiedenis en de hedendaagse mode.

    Omwille van een adequate conservering kan het textiel niet permanent worden tentoongesteld. Het museum presenteert zijn collecties dan ook hoofdzakelijk door middel van tijdelijke tentoonstellingen, bestaande uit een honderdtal stukken en silhouetten.

    PRAKTISCHE INFORMATIE

    Brussels Touch - Van 27.08.2021 tot 22.05.2022 - Mode & Kant Museum - Violetstraat 12, 1000 Brussel - museemodeetdentelle.brussels

    Tarieven : 8€, 6€, 4€, Gratis voor jongeren onder de 18, 1e zondag van de maand

     

     

     

     

     







    02-06-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.All Ways cruises op Duoro

    Goed nieuws, vanaf 4 juli gooit touroperator All Ways Cruises terug elke zondag de trossen los om vanuit Porto de ‘gouden rivier’ te ontdekken, de Douro.

    Wat maakt de Douro uniek?

    De rivier kronkelt zich een weg vanuit Noord-Spanje om uit te monden in de Atlantische Oceaan, in Porto. De ruwe valleien met stijle hellingen werden met een eeuwenlange volharding door de mens bewerkt om er (Port)wijn te cultiveren op de typische, vruchtbare terrassen. Deze wijnbouwtraditie heeft een intens mooi landschap gecreëerd, met daarrond ontelbare historische dorpen en steden, kerken, kastelen en kloosters. Logisch dus dat het Alto Douro wijngebied op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat.

    Waarom met een schip?

    Er is geen betere manier om de Dourovallei te verkennen. Het schip is als een varend boetiekhotel, met een fenomenaal zicht op een steeds voorbijglijdend landschap. Passagiers volgen de zelfde historische weg als de wijnboeren en -handelaars.

    Hoogtepunten

    • Bezoek aan Lamego, één van de meest historische steden in de Douro Vallei.
    • Bij valavond, aperitief en diner in het prachtig wijnlandgoed Quinta da Avessada.
    • Wandeling door de smalle straatjes van Castelo Rodrigo, een middeleeuws dorp op de top van een heuvel.
    • Een dagexcursie naar het Spaanse Salamanca, geklasseerd als UNESCO werelderfgoed voor de pracht en praal van de oude stad. Hoogtepunten zijn de 13de -eeuwse universiteit en de kathedraal waarbij gotiek, renaissance en barok elkaar ontmoeten.
    • Solar de Mateus, een elegant, barok landhuis uit de 18e eeuw, met een paradijselijke tuin.
    • Het ontdekken van Porto, aan de monding van de Douro. De stad is een visueel feest van geschiedenis en architectuur. Met zijn kleurrijke huizen op de oeverflanken en de talloze bruggen domineert de stad de riviermonding. Het historisch centrum staat op de UNESCO werelderfgoedlijst. Een wijnproeverij kan hier niet ontbreken.

    Het leven aan boord

    Het vijfsterrenschip Queen Isabel is een klein, drijvend, luxueus, volpension hotel op het water, met plaats voor 118 passagiers. Alle kajuiten hebben minstens een raam of een schuifraam, de suites hebben een balkon. Er is een (top) restaurant, en een salon met bar. Het bovendek biedt een 360° zicht op de vallei.

    Veilig reizen

    All Ways Cruises heeft een degelijk protocol uitgewerkt om elke cruise veilig te laten verlopen. Dat start met het regelmatig testen van de bemanning, zij krijgen uitsluitend toestemming om te werken aan boord indien ze 72 uur voor vertrek negatief testen op COVID-19. Passagiers moeten sowieso voor de vlucht van Brussel naar Porto een negatieve PCR-test kunnen voorleggen. Bij inscheping wordt de temperatuur gemeten en moeten de handen ontsmet worden. Maskers worden gedragen bij het rondlopen in publieke ruimtes.

    Tafels zijn beperkt tot vier of maximaal 6 passagiers, uitgezonderd gezinnen. De organisatie van de buffetten, en dan vooral het ontbijtbuffet, zal afhangen van het aantal passagiers aan boord. Uit hygiënische en veiligheidsoverwegingen zal een bemanningslid de passagiers aan tafel bedienen.

     

     

     





    01-06-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een leven vol goede dafen

    Do good and good will come your way, celebrate kindness!

    Deze zomer draait het bij Rituals Cosmetics allemaal rond goedheid. Door bewust goed voor jezelf te zorgen, goede daden voor anderen te doen en vriendelijk te zijn voor de wereld rondom je, straal je positieve energie uit, die ook weer bij je terugkomt in de vorm van persoonlijk geluk. Rituals zal via de sociale media inzichten delen over hoe je de The Art of Kindness kunt beoefenen, zowel inzichten van de soulful living ambassadeur Wim Hof als inzichten van jullie allemaal.

    The Art of Kindness

    Elke vriendelijke daad, ongeacht hoe groot of klein die is, heeft de kracht om van een slechte dag een goede dag te maken, om negativiteit om te zetten in positiviteit, om verdriet te veranderen in vreugde. Wees vriendelijk voor jezelf, voor anderen en de wereld rondom je en ervaar op jouw beurt het weldadige effect voor je lichaam, geest en ziel - The Art of Kindness.

    Rituals is er niet om je schoonheid te verkopen, maar wel om je goed te doen voelen. Rituals gelooft als pleitbezorger van de goedheid dat alle verhalen, opmerkingen en daden rond goedheid gehoord, gezien en gewaardeerd moeten worden. Rituals gebruikt daarom sociale media als een podium om deze uitdrukkingen van goedheid aan te moedigen zodat ze zich verder kunnen verspreiden. Wat betekent goedheid voor jou? Laten we het samen ontdekken. Deel jouw verhaal met #PowerofKindness.

    Rituals en Wim Hof: 2 weken om je echte potentieel te verwezenlijken

    Deze zomer heeft Rituals als onderdeel van de Kindness Campagne de krachten gebundeld met Wim Hof, de soulful living ambassadeur, om je diepere inzichten te bieden, je kennis te laten maken met de methode van Wim Hof en je gemakkelijke en toegankelijke praktijken te tonen die je thuis kan uitproberen.

    De methode van Wim Hof is een aanpak die gebaseerd is op 3 pijlers, een combinatie van speciale ademhalingstechnieken, blootstelling aan de koude en een transformerende mindset die je helpen om je leven te veranderen en je gezondheid te verbeteren. Je krijgt meer energie en versterkt je immuunsysteem door een beetje tijd vrij te maken voor een eenvoudige ademhalingsmethode en door koude douches te nemen. Na verloop van tijd en door regelmatig te oefenen, zal je beter kunnen omgaan met dagelijkse stress. Hierdoor zal je minder prikkelbaar en vriendelijker reageren naar anderen toe in moeilijke tijden.

    Tiny Miracles

    Rituals is er trots op de Tiny Miracles Foundation te steunen. Deze steun maakt deel uit van de inspanningen om goedheid in de wereld rondom ons heen aan te moedigen. Tiny Miracles is een sociale onderneming die de armoedecyclus in gemeenschappen in Indië wil doorbreken. Ze werkt op basis van een holistische benadering om zelfvoorzienende gemeenschappen te creëren door deze gemeenschappen te voorzien van werk, gezondheidszorg en onderwijs. Op die manier helpt de onderneming een beter leven te creëren voor de toekomstige generaties.

    In juni lanceert Rituals ter gelegenheid van de zomercampagne een prachtige, handgemaakte strandtas. Op deze manier streeft Rituals ernaar wat meer kleur in deze wereld te brengen, want het is niet zomaar een tas. Deze tie-dye strandtas is een stijlvolle, duurzame katoenen tas die met de hand gemaakt wordt door de vrouwen van de Tiny Miracles Foundation in Mumbai, India. Het inkomen dat deze vrouwen verdienen met het maken van deze tas helpt hen om hun hele familie te onderhouden. Deze tas maakt een verschil. Deze tas staat voor empowerment, zelfvertrouwen en nieuwe kansen. Dit is echt een enorme stap in het doorbreken van de armoedecirkel van een hele gemeenschap.





    01-06-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OASI
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    een lichtpunt in volle woestijn 

     

    "Oasi is like a fantastic animal transformed into bright objects created to stand under the sky..."

    De nieuwe outdoor lamp OASI is geïnspireerd op de kleuren uit de Ourika, de rode vallei ten zuiden van Marrakesh en is ontworpen om een hartelijk en zacht licht uit te stralen. Het model OASI kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Dit nieuwe model van Hind Rabii is opgebouwd uit een roestvrij stalen basis en een bol van geblazen glas dat recht uit Italië komt. Dit is de perfecte creatie voor gezellige zomeravonden...

    31-05-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Ford yewear

    4 vormen, 2 verhalen, 1 blik op vrouwelijkheid

    Tom Ford Eyewear stelt voor de herfst/ winter 2021 vier nieuwe zonnebrillen voor gewijd aan het universum van de vrouw. De schoonheid en elegantie drukken zich uit aan de hand van twee concepten die getuigen van een hedendaagse en verfijnde visie, in het bijzonder bedacht voor vrouwen.

    De monturen Jack-02 (FT0900) en Toby-02 (FT0901) zijn de sterren van het «Blinder» verhaal, een verhaal over verfijnde constructies en combinaties van subtiele en aantrekkelijke kleuren. Deze twee monturen worden gekenmerkt door gekleurde spoilers aan de zijkanten en een metalen voorkant met een vernieuwend ontwerp. Een bril die fijne vormen combineert met materialen uit de laatste toptechnologie.

    De twee zonnebrillen die zijn geïnspireerd door het « New Infinity » verhaal zijn kenmerkend voor de essentie van het merk, dat in een nieuw daglicht wordt geplaatst. De montuur Carine-02 (FT0902) en de montuur Cheyenne (FT0903) hebben een vrouwelijke look die elegantie en originaliteit combineren in monturen die zijn bestemd zijn om niet te missen iconen te worden van moderniteit. De wraparoud en crossover brug, die perfect het oneindigheidsteken herneemt, symboliseren de sterke, onevenaarbare kracht van vrouwen.

    De nieuwe monturen zijn bedacht, geproduceerd en wereldwijd verspreid door Marcolin. Ze zijn beschikbaar bij opticiens alsook bij de Tom Ford boetieks.

    Tom Ford Eyewear, Mod. FT0900 – Jack-02 – Prijs 355 € :

    Een verfijnde, unisex pilootmontuur die gaat voor opvallende kleurcombinaties. De ultra dunne montuur met een dubbele brug heeft kleurrijke spoilers aan de zijkant met bijhorende lenzen. Het resultaat is een stijlbewuste, onverwachte look.

    Tom Ford Eyewear, Mod. FT0901 – Toby-02 – Prijs -355 €

    Een brede, lichte en vrouwelijke rechthoekige metalen montuur die is gepersonaliseerd door interessante kleurcombinaties, spoilers aan de zijkant en passende lenzen. De voorkant vertoont het iconische, hoge ‘T’ logo detail en wordt vervolledigd door dunne slapen.

    Tom Ford Eyewear, Mod. FT0902 – Carine-02 – Prijs – 305 €

    De belichaming van de essentie van Tom Ford. Deze vrouwenmontuur omvat het iconische oneindigheidsteken, dat opnieuw wordt geïnterpreteerd met een wraparound design dat zorgt voor een glamoureuze look. De montuur heeft de iconische ‘T’ als een metalen reliëf detail aan de slapen.

    Tom Ford Eyewear, Mod. FT0903 – Cheyenne – Prijs – 305 €

    Een gloednieuwe interpretatie van de kenmerkende oneindigheidsmontuur, herzien als een wraparound constructie. De oversized vlindervorm geeft deze zonnebril karakter en vrouwelijkheid. Het iconische metalen ‘T’ logo en de tapse slapen vervolledigen het ontwerp.

     

     

     

     









    31-05-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!