Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    01-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneak(er) into Spring

    Tamaris SS22

    Dat sneakers een echte wardrobe staple zijn is gekend. Ze zijn tijdloos, eeuwig stijlvol en goed voor elke gelegenheid. Essentiële stukken zijn altijd nodig in onze kleerkast, zeker in een wereld waarin alles komt en gaat. Tamaris heeft zo'n uitgebreid aanbod aan sneakers dat iedereen hun eigen staple piece vindt!

    Witter dan wit

    Je kan nooit iets mis doen met een witte sneaker! Combineren met een jeans of een mooie jurk, deze schoen staat onder elke outfit.

     Het perfecte nude

    Niets mis met een beetje kleur. Als je het klassiek wilt houden ben je goed met een nude of beige sneaker. Net dat tikkeltje extra, maar oh zo klassiek.

    Kleurrijk door het leven

    Iedereen kan kleur gebruiken in zijn of haar kleerkast, ook al het om schoenen draait! Geef je dag wat meer fleur met een vrolijk kleurtje.





    01-05-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Accessorize it!

    Caroline Biss

    De accessoires maken de ...

    … outfit! Het Belgische modemerk Caroline Biss beseft hoe je hele outfit kan transformeren met de juiste accessoires. Een mooie look wordt zo een power look. Met de juiste accenten geef je jezelf die  extra dosis va-va-voom.

    Summer scarf : Stijlvol overdag, 's avonds perfect om over je schouders te draperen als het afkoelt: de sjaal is het ultieme zomeraccessoire. Lijkt het je toch te warm? Wees dan creatief en strik je sjaal rond je handtas of gebruik hem als riem. Très chic.

    Bag it! : “A woman’s purse is her secret source of power. There are many dark and dangerous things in there that we, the male species, should know nothing about.” – Benjamin Barry, How To Lose A Guy In 10 Days

    Mee eens! Deels toch. The perfect purse is essentieel voor een stijlvolle outfit. Vind je er een die niet enkel trendy is, maar ook kwaliteitsvol en praktisch, dan heb je inderdaad een geheime source of power. Date night, een citytrip met de meiden, of - moet ook gebeuren - gaan werken: Caroline Biss heeft genoeg opties voor het hele seizoen.

    Crossbody modellen in lila, bruin en gebroken wit; jaren '50 geïnspireerde tasjes met interessante materialen zoals raffia en lederen afwerking, suède modellen met geometrische vormen in diepe kleuren, of klassiekere lederen carry-alls met interessante cut-out details: voor ieder wat wils.

    Op niveau :Na twee jaar binnenzitten hebben we zin om ons terug eleganter te kleden. Laat die knusse sokken en pantoffels liggen en ga voor hakken (van allerlei niveaus) om terug  glam in je dagelijkse leven te stoppen.

    Als je toch niet helemaal te vinden bent voor hakken, dan kun je elegante sneakers of slides aanschaffen. Casual, maar toch stijlvol.

    Make a statement : Statement juwelen hoeven niet schreeuwerig te zijn. Simpele, maar elegante items in goud en zilver tillen je look naar een hoger niveau. Caroline Biss heeft de perfecte halskettingen voor elke statement.

    Haal de riem aan : Praktisch en functioneel: een riem een simpele touch aan je outfit, zonder te overheersen. Draag op een jeansbroek of geklede broek, of voeg een extra dimensie aan een jurk of rok. Een subtiele riem de ideale manier om de accessoirewereld te verkennen.











    30-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pearl Power: Veritas

    Belgische mode- en accessoireretailer breidt parelassortiment uit

    De Euphoria-inspo is real! Parels zijn terug van (nooit echt helemaal) weggeweest. Juwelen met pareltjes, DIY-phonecords, kleurrijke zonnebrilkoorden, beads in het haar en op de nagels, alles kan en alles mag. De Belgische mode- en accessoireretailer Veritas zet al jaren in op DIY en breidt nu zijn aanbod uit met parels in alle kleuren, formaten en printjes. Go crazy met het nieuwe assortiment van Veritas!

    Pearl it yourself

    We hadden heel wat extra tijd de laatste jaren, waardoor de honger naar bezig zijn met onze handen groeide. DIY is nu hipper dan ooit en dat weet Veritas ook. Met het nieuwe parelassortiment speelt de retailer in op deze grote trend. Met parels met smileys, hartjes, sterretjes, letters en meer maak je unieke stuks die je eigen creativiteit weerspiegelen. De veelkleurige juwelen doen terugdenken aan de jaren 2000, op een hippe Y2K manier.

    Praktisch : De parels en alle DIY-benodigdheden zijn beschikbaar in de Veritas winkels en op de webshop. Prijzen variëren tussen €0.99 en €6.99.

    Het verhaal van Veritas start in 1892 wanneer Jean-Baptiste Leestmans een oude merceriezaak koopt in hartje Antwerpen. Zoveel jaren later is Veritas uitgegroeid tot een winkelketen met 120 winkels in België en Luxemburg en marktleider in panty’s en mercerie.

    Vandaag bestaat Veritas 130 jaar en zijn beenmode en mercerie nog steeds het stokpaardje. Daarnaast wil Veritas klanten ook voorzien van handige meeneemstuks & ready-to-wear items om een fashion look te vervolledigen volgens de trends van het moment. Je vindt er een mooi aanbod aan eigen merken waaronder Insua en bestaande merken zoals Chantelle en Tommy Hilfiger. Er werden ook tal van nieuwe winkels en flagshipstores geopend o.a. in Antwerpen, Rijkevorsel en Knokke.

    Klantgerichtheid staat voor Veritas centraal. Daarom wordt ernaar gestreefd om producten van steeds betere kwaliteit te kunnen aanbieden en te kunnen inspelen op de vraag van klanten van elke leeftijd, zowel de creatieve DIY-fan als de fashionista. Met originele en leuke DIY-items, ready-to-wear styles en leuke koopjes blijft het assortiment voortdurend verrassen. Ook hecht Veritas veel belang aan de connectie met hun doelpubliek: via de social media kanalen en newsletter maar ook in de winkel door te luisteren en klanten het juiste advies mee te geven. Met de nodige passie en toewijding klanten blijven inspireren en hen naar hartenlust laten shoppen: do it with passion or not at all! Het alombekende logo van Veritas, de gele knoop, maakte onlangs plaats voor de groene schijf die refereert naar het vorige logo en tegelijkertijd knipoogt naar de toekomst.











    29-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steeds meer huisdieren

    KRIJGEN DUURZAAM GEVANGEN VIS TE ETEN

     

    Vorig jaar 6,7 miljoen blikjes en zakken in België

    Uit nieuwe cijfers beschikbaar gesteld door Marine Stewardship Council (MSC), blijkt dat het aantal huisdiervoerproducten met MSC gecertificeerde duurzame vis-, schaal- en schelpdierproducten in de lift zit. Alleen al in het afgelopen jaar kochten consumenten in de Benelux 8,65 miljoen blikken, zakjes en pakken MSC-gecertificeerd huisdiervoer, waarvan 1,7 miljoen in Nederland en 6,7 miljoen in België en de rest voor beide landen. Verschillende soorten blijken populair voor MSC gecertificeerde duurzame dierenvoeding met vis. Huisdieren krijgen van hun baasjes soorten zoals zalm, kabeljauw, tonijn, schol, koolvis of forel voorgeschoteld.

    Milieuvriendelijkere voedingsproducten

    Afgelopen jaar steeg het volume verkoop in de Benelux met 32% tot een totaal van 5938 ton aan dierenvoeding met het MSC keurmerk. De stijging van de verkoop wijst erop dat de consument in België en Nederland hun toevlucht nemen tot milieuvriendelijkere voedingsproducten. Meerdere onderzoeken benoemen de milieuschade die de productie van dierenvoeding kan veroorzaken. Zo wordt geschat dat huisdiervoer verantwoordelijk is voor een kwart van de milieueffecten van de vleesproductie, zoals het vrijkomen van broeikasgassen, fosfaten en pesticiden. Elk jaar wordt een gebied gebruikt dat zestien keer zo groot is als België om genoeg droogvoer voor alle katten en honden ter wereld te produceren.

    Onderzoek dat is gepubliceerd in het tijdschrift Climate Change Nature ondersteunt ook de keuze van de consument om meer vis-, schaal- en schelpdierproducten voor huisdieren te kopen. Uit dit onderzoek bleek dat voor elke kilogram gevangen vis tussen 1 en 5 kilogram CO² wordt geproduceerd, terwijl de productie van rood vlees tussen 50 en 750 kilogram CO²  per kilogram vlees oplevert.

    Overbevissing

    Het aanpakken van overbevissing is een win-winsituatie voor de planeet. MSC-gecertificeerde visserijen verbeteren niet alleen de bredere mariene biodiversiteit en verminderen de impact op habitats in de oceanen, maar helpen ook vispopulaties zich te herstellen van overbevissing.

     "Eigenaars van huisdieren zien steeds beter in dat ze  een duurzame keuze kunnen maken in hun eigen voeding maar ook in die van hun dieren. Overal ter wereld worden vissoorten en zeedieren bedreigd door overbevissing van onze oceanen. Het kopen van duurzaam gevangen vis, schaal- en schelpdieren is een goede stap die huisdiereigenaren kunnen maken om de natuur te beschermen. En dat kan gelukkig steeds gemakkelijker doordat meer en meer producenten MSC gecertificeerde producten aanbieden.” Hidde van Kersen, programmadirecteur van de Marine Stewardship Council Benelux

    “ALDI ziet de duurzame en respectvolle omgang met de natuur als bron van onze dagelijkse voeding als zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Onze verse en diepgevroren vis en zeevruchten zijn 100 % duurzaam gevangen of gekweekt. Voor ons assortiment dierenvoeding kiezen wij zoveel mogelijk voor duurzame vis, zodat het baasje ook voor zijn huisdier een slimme keuze kan maken.” Lien Broothaers, manager Corporate Responsibility ALDI België

    Duurzaam visvoer

    De trend voor duurzaam visvoer voor huisdieren is wereldwijd terug te zien. Diervoeding met MSC gecertificeerde duurzame vis-, schaal- en schelpdierproducten is de afgelopen vijf jaar internationaal met meer dan 120% gegroeid van 469 naar 1035 productlijnen, waarbij consumenten alleen al in het afgelopen jaar wereldwijd een recordaantal van 200 miljoen blikken, zakjes en verpakkingen MSC gecertificeerde diervoeding hebben gekocht.

    29-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel viert '100 jaar tuinwijken'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De meeste tuinwijken in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest werden honderd jaar geleden gebouwd. Om dit te vieren is er in de maand mei een festival met activiteiten, expo’s en rondleidingen in heel wat tuinwijken. Van Sint-Agatha-Berchem tot Sint-LambrechtsWoluwe. Bedoeling is het unieke patrimonium in de verf te zetten en er een toeristische troef voor Brussel van te maken. Tegelijkertijd wordt gewerkt aan de identiteit en de sociale cohesie van de wijken.

    100 jaar tuinwijken : In mei zet het Brussels Hoofdstedelijk Gewest de Brusselse tuinwijken in de kijker met het festival ‘100 jaar tuinwijken’. De tuinwijken zijn meer dan alleen groene oases in de stad. Ze zijn ook historisch, architecturaal, , stedenbouwkundig , en sociologisch van belang. Dat alles zal blijken tijdens de reeks activiteiten opgezet in mei.

    Een apart samenlevingsmodel : Het idee van de tuinwijken kwam overgewaaid uit Engeland. De huizen in de tuinwijken hoorden bij de eerste sociale woningen in ons land. Collectief wonen, gemeenschapsprojecten, gedeelde ruimten,… de tuinwijken stonden voor een apart samenlevingsmodel. Ze hadden een sociale laboratoriumfunctie en zochten een nieuw evenwicht tussen individu en collectief.

    Natuur en open ruimte speelden een centrale rol bij de aanleg van de tuinwijken. De meeste bevinden zich dan ook aan de rand van de stad en maakten de overgang tussen platteland en stedelijke omgeving. Op heel wat plaatsen, zoals bij voorbeeld in Het Rad in Anderlecht, beschikken de huizen over een voortuin en was er ook nog eens een centraal park.

    Unieke architecturale waarde : Le Logis-Floréal in Watermaal-Bosvoorde is wellicht de bekendste tuinwijk maar lang niet de enige. Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest telt namelijk meer dan 30 tuinwijken. In totaal zijn ze goed voor bijna 7.700 woningen. De meeste tuinwijken werden gebouwd in de jaren 20 van de vorige eeuw. Maar ook in latere periodes werden tuinwijken opgetrokken. Sommige wijken, zoals de Moderne wijk in Sint-Agatha-Berchem met haar gewapend beton en kubistische stijl, waren bijzonder vernieuwend voor hun tijd. Om ze te laten beantwoorden aan de huidige normen qua comfort en energiezuinigheid, investeerde de Brusselse Gewestelijke Huisvestingsmaatschappij de afgelopen decennia al enkele tientallen miljoenen in de globale renovatie van deze wijken.

    Rudi Vervoort, minister-president van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest: “Maar weinig mensen zijn op de hoogte van het bestaan van de tuinwijken. Toch hebben ze toeristisch potentieel, zo blijkt uit buitenlandse voorbeelden. De mooie gevels en de groene voortuintjes zorgen voor een uniek karakter in de stad. Natuur en wonen komen er samen. De ligging van de tuinwijken past in de strategie van visit.brussels om het toerisme te spreiden over het hele gewest. “

    Nawal Ben Hamou, staatssecretaris in de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, bevoegd voor huisvesting: “De tuinwijken werden opgevat als een nieuw sociaal samenlevingsmodel. Voor die tijd was het een vernieuwend concept dat vandaag nog altijd bijdraagt aan de uitstraling van ons Brussels patrimonium. Het zijn voorbeelden van een cruciale periode op het vlak van huisvesting. De tuinwijken bieden nog zeer veel mogelijkheden. In tijden waarin we ons vragen stellen over de toekomst van de stad, kan dit model een inspiratiebron zijn voor toekomstige ecowijken die we in het gewest zullen uitbouwen.”

    Pascal Smet, staatssecretaris in de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, bevoegd voor stedenbouw en erfgoed: “100 jaar tuinwijken is een uniek evenement. Het is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen visit.brussels, urban.brussels, het CIVA, de BGHM, de VGC, lokale besturen, verenigingen én sociale huisvestingsmaatschappijen. Ook bewoners werden betrokken in het project. Talloze banden werden voorgoed gesmeed en in een aantal wijken is er duidelijk een nieuwe dynamiek ontstaan. Die zorgt ervoor dat dit erfgoed in leven blijft.”

    Activiteiten

    Om honderd jaar tuinwijken te vieren, werd een hele reeks activiteiten opgezet van 7 tot 29 mei. Een greep uit het aanbod.

    - Activiteiten in het kader van het Irisfeest: in het weekend van 7 mei viert Brussel het Irisfeest. Dit jaar gaat er extra aandacht naar de tuinwijken. Bezoekers kunnen gratis met gids op ontdekking gaan in de wijken en er zijn heel wat feestactiviteiten.

    - Expo’s: de tentoonstelling in het CIVA focust op de geschiedenis van de tuinwijk Le Logis-Floréal en hoe relevant het tuinwijkmodel vandaag is. In GC De Markten reflecteert Stadbiografie Brussel over de tuinwijken met een fototentoonstelling en zorgt het collectief z.a.t. voor een artistieke interventie. .

    - Rondleidingen: ontdek de verborgen parels van Forest Vert (Vorst), Terdelt & Chomé (Schaarbeek), Diongre (Sint-Jans-Molenbeek), Verregat (Laken), Kapelleveld (SintLambrechts-Woluwe) en vele andere tuinwijken in het gewest samen met een ervaren gids.  Erfgoedcafés: tijdens ontmoetingsmomenten worden oude foto’s en herinneringen gedeeld. 

    - Feest: in heel wat tuinwijken wordt een hele dag gevierd tijdens gezellige buurtfeesten. Terdelt (Schaarbeek) geeft de aftrap, daarna volgen Heymbosch (Jette) en ook de Anderlechtse tuinwijken Moortebeek, Bon Air en Het Rad.

    - Sociale noden: De komende maanden worden er acties opgezet om de noden van de mensen die in de tuinwijken wonen, beter te kennen. Daarnaast zijn er ook lezingen, o.m. over betaalbaar wonen.

    - Onderwijs: voor de scholen werd een apart programma uitgewerkt om leerlingen te laten kennismaken met dit Brussels erfgoed.

    28-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijd om de wereld te ontdekken

    : MSC Cruises opent verkoop World Cruise 2024

    Met gloednieuwe route

    • De route van 121 dagen omvat 52 onvergetelijke bestemmingen in 31 landen voor een ultieme en unieke vakantie-ervaring die u niet mag missen

    • Vaar van het Middellandse Zeegebied via het Suezkanaal naar de Rode Zee, Afrika, Zuid-Amerika, de Caraïben, de VS & Canada om daarna terug te keren richting Europa via Groenland en IJsland

    • De gloednieuwe route voor de lijn omvat verkenning van het Braziliaanse Amazonegebied op de reusachtige Amazonerivier.

    MSC Cruises heeft de verkoop geopend voor de MSC World Cruise 2024 met een verbazingwekkende, gloednieuwe route van de cruiselijn aan boord van de MSC Poesia, die op 5 januari 2024 uit zal varen. Wereldwijd raakten reizen van MSC Cruises telkens uitverkocht sinds de lijn haar eerste World Cruise in 2019 introduceerde, en de nieuwste route rond de wereld volgt een verbazingwekkende koers naar 52 fantastische bestemmingen in 31 verschillende landen.

    Na aan boord te gaan voor een spectaculaire reis van 121 dagen in de havens van Civitavecchia/Rome, Genua, Marseille of Barcelona (respectievelijk op 4, 5, 6 of 7 januari) vertrekken gasten richting hun eerste bestemmingen en volgen ze bijna vier maanden lang een onvergetelijke route de wereld rond.

    De cruise begint met enkele van de hoogtepunten in de Middellandse Zee, waaronder haltes in Frankrijk, Spanje, Italië, Malta, Cyprus, een overnachting in Haifa, Israël en een dagbezoek aan Caïro via Port Said/Alexandrië in Egypte. Vervolgens gaan gasten het wereldberoemde Suezkanaal door tot in de adembenemende Rode Zee waar bezienswaardigheden van de oude wereld in Luxor en Petra te wachten staan.

    Na een overnachting in Jeddah, Saoedi-Arabië, vaart het schip zuidwaarts naar de kristalheldere wateren van Afrikaanse parels als Zanzibar, de Seychellen en Mauritius om vervolgens het Afrikaanse vasteland te bezoeken voor een rondreis door Zuid-Afrika – Durban, Port Elizabeth en een overnachting om alles te zien waar Kaapstad om bekend staat, inclusief de markante Tafelberg.

    Daarna steekt het schip de Zuidelijke Atlantische Oceaan over naar Zuid-Amerika voor iets heel bijzonders – verkenning van het Braziliaanse Amazonegebied. Terwijl ze de reusachtige Amazonerivier opvaren tot Manaus, begeven gasten zich tot in het hart van het wereldberoemde Amazoneregenwoud. In Brazilië worden gasten ook verwend met haltes in Salvador de Bahia en Belém en een overnachting in Rio de Janeiro, en krijgen ze ruim de tijd om te genieten van de zon op het strand van Copacabana en het beroemde nachtleven.

    En dan nu: ervaar de helderste parels van de Caraïben: Saint Lucia, Barbados, Martinique, Dominicaanse Republiek en de Bahama’s, inclusief het privé-eiland van MSC Cruises, Ocean Cay, op weg naar Noord-Amerika.

    Hier staan er overnachtingen in Miami, Florida en in New York City te wachten voor de reis verder gaat naar Nova Scotia en Quebec in Canada. Op weg terug naar huis liggen nog adembenemende bestemmingen te wachten met een aantal van de mooiste steden van Noord-Europa en ook Groenland en IJsland.

     

    27-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De schoenentrends volgens Floris van Bommel

    SS22 schoenen voor mannen en vrouwen

    De schoenen maken de man én de vrouw, of toch zijn of haar look. Floris van Bommel heeft daarom de belangrijkste schoenentrends voor de lente en zomer in kaart gebracht, zodat wij er enkel nog de juiste outfit bij hoeven te zoeken.

    Of je nu graag voor speels en kleurrijk gaat, of liever focust op een neutrale kleur, op zoek bent naar die extra schwung op de dansvloer, of eigenlijk net liever met een stevige paar schoenen gaat wandelen in het bos: bij Nederlands kwaliteitsmerk Floris van Bommel ben je aan het juiste adres.

    Happy Feet

    Maak een statement met glitter of ga voor een kleurbom. Voorzie je garderobe zo van vrolijkheid, jij bent in no time het zonnetje in huis én op straat.

    Back to Basics

    Hoewel we snakken naar kleur en optimisme, is er tegelijk een grote vraag naar minimalisme.  Niet te veel poespas. Degelijke basics zijn de basis voor een sterke garderobe. Starten met een blanke lei.

    The Great Outdoors

    Of je nu graag door de stad slentert of liever gaat wandelen in het bos of langs de kust, the great outdoors is nu een essentieel gedeelte van onze dagelijkse routine. Gedaan met bankzitten, met z'n allen naar buiten!

     

     

               

               

     













    27-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe JUTTU winkels

    sea you soon in Knokke en Nieuwpoort!

    Beach please blijft het motto zodra de zon opduikt, en ook Juttu valt volledig voor de relaxte vibes van de Belgische kust. Meer nog, de komende maanden heeft Juttu opnieuw zand tussen de tenen, want na het succes van vorige zomer openen niet één maar twee store aan de kust. In Knokke opent een Juttu Summer Store op een tijdelijke locatie op vrijdag 22 april, in Nieuwpoort opent op 20 mei een permanent adres voor alle Juttu favorieten.

    Beach + Juttu, dat betekent een zonnige selectie fashion voor hem en haar plus  originele én yummie spullen voor thuis, maar ook een heleboel beachproof spullen die je onmiddellijk ter plekke kan gebruiken.

    Opening now: Juttu Summer Store in Knokke

    Het wordt de ultieme go-to shopping destination voor al wie de zomer al voelt kriebelen.

    Wat? Juttu Summer Store is een tijdelijke winkel met een unieke mix van zomerse items: een selectie fashion voor hem en haar plus originele én yummie spullen voor je huis, maar ook een heleboel beachproof spullen die je onmiddellijk ter plekke kan gebruiken. Ontdek hier alle merken die verkocht worden bij Juttu Knokke.

    Waar? Lippenslaan 253-255, 8300 Knokke-Heist - Wanneer? All summer long, vanaf vrijdag 22 april tot en met eind september - Voor wie? Voor ruimdenkende, positieve, hippe, kritische en bewuste shoppers, op zoek naar sun en fun.

    Opening soon: Juttu Nieuwpoort

    Juttu heeft de zeemicrobe flink te pakken en opent op 20 mei een Juttu Store in Nieuwpoort. Nóg beter: dit is geen tijdelijke winkel zoals in Knokke, maar een permanent adres om je Juttu-favorieten in te slaan.

    Waar? Residentie Sun Beach Albert I laan 198B, 8620 Nieuwpoort - Voor wie? Voor haar én hem natuurlijk, de fashioncollectie is enkel voor dames.

     

     

     

     







    26-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lee Cooper: free en true blue summer

    SS22 vrouwen en mannen

    Vrolijk en optimistisch kijken we uit naar een lente en zomer waarin we terug vrienden kunnen ontmoeten, dansen, vieren en gewoon genieten van het leven. Klassieke items blijven de bouwstenen van onze outfits. Kwaliteitsvolle denim, mooie basics, en leuke accenten om mee te mix & matchen. 

    Het Belgische Lee Cooper staat al decennia garant voor kwaliteitsvolle denim kledij, dit seizoen bewijst niet minder. Classic jeans of tie-dye hemd: de collectie is tegelijk veelzijdig vintage en bang-on-trend. Naast een sterke denimcollectie voor de lente en zomer biedt het merk ook een uitgebreid assortiment om denim look af te werken.

    Back to basics

    Kwaliteitsvolle denim mag in geen enkele kledingkast ontbreken. Keep it classic met een laid-back jeansbroek, ga voor een elegante touch met een kokerrok, of houd het casual -met een jeansjasje of -hemd.

    Prints & kleur

     We love een goeie denim-on-denim look, maar als je full-denim te gewaagd vindt, kun je je favoriete item perfect combineren met een stuk in accentkleur. 

    The new neutrals

    Neutrale items blijven onmisbaar in een goede garderobe, maar wat dacht je van deze SS22 Lee Cooper items? Voegen dat heerlijke tikje 'outdoors' aan je lentelook.

     

     













    26-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onvergetelijke zomer met Rituals cosmetics

    Nieuw: limited edition Summer of Joy giftbox en nieuwe producten in The Ritual of Karma

    Rituals Cosmetics komt deze zomer met een limited edition Summer of Joy giftbox en een aantal nieuwe producten in The Ritual of Karma collectie. The Ritual of Karma collectie is het hele jaar door verkrijgbaar, zodat je jezelf kunt blijven onderdompelen in positieve zomerse energie en wellness voor lichaam en geest.

    SUMMER OF JOY - 13 gifts of happiness

    De Summer of Joy giftbox is alleen deze zomer verkrijgbaar en bevat een speciale zandloper en een aantal favoriete producten. De producten sluiten aan bij het kompas van The Art of Soulful Living, dat je door 13 verschillende thema's leidt. Hiermee leer je meer aandacht te schenken aan jezelf - fysiek, mentaal en emotioneel. Toegankelijke routines, eenvoudige gewoontes en tools helpen je te ontdekken wat je nodig hebt, fijn vindt en wilt doen met je talenten en tijd. Voor meer verbinding met lichaam, geest en ziel en een nieuwe balans; de ultieme vorm van welzijn.

    De box bevat 13 luxe producten, waaronder een aantal favorieten zoals The Ritual of Mehr Parfum d'Interieur, The Ritual of Karma Hair & Body Mist (20 ml) en een bijzondere zandloper van 15 minuten die je door een meditatie begeleidt.

    THE RITUAL OF KARMA - do good and good will come your way

     De geliefde collectie The Ritual of Karma is geïnspireerd op het eeuwenoude Hindoestaanse geloof. Door bewust voor jezelf te zorgen, goed te zijn voor anderen en de wereld om je heen met vriendelijkheid tegemoet te treden, straal je positieve energie uit. De bodycare, suncare en home collectie bevatten witte thee en witte lotus en inspireren je om vriendelijk te zijn in alles wat je doet.

    Om je bodycare-routine deze zomer nog mooier te maken, introduceert Rituals The Ritual of Karma Body Lotion met een zeer lichte formule, gel-achtige textuur en 95% bestanddelen van natuurlijke oorsprong. Het is de ideale 24-uur-hydraterende bodylotion voor warme dagen, omdat het snel wordt opgenomen door de huid en niet plakkerig aanvoelt. We zijn gek op lange, warme zomeravonden in de tuin, op het balkon of op het terras. Geniet hier optimaal van met The Ritual of Karma Garden Candle, een kaars die speciaal is ontworpen voor buiten. De kaars heeft de frisse, pure en groene geur van witte thee en zoete, bloemige witte lotus die ervoor zorgt dat je even aan de dagelijkse werkelijkheid ontsnapt.

    De Summer of Joy giftbox is vanaf 18 april 2022 verkrijgbaar en The Ritual of Karma Body Lotion en Garden Candle zijn vanaf mei 2022 verkrijgbaar bij Rituals Cosmetics-winkels, geselecteerde warenhuizen en op RITUALS.com.

     

                 

     

     







    25-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!