Inhoud blog
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    16-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duo XL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DUO XL: maximaal van vitamines genieten.

     

     

     

     

    Duo XL van Magimix, is de bondgenoot van uw gezondheid en uw plezier. Een gepatenteerde extra brede toevoergoot stelt u in staat de meest sutiele melanges te creëren met hele vruchten en groenten. Aarzel dus niet langer, laat uw verbeeldingskracht de vrije loop en ga u te buiten aan heerlijke cocktails en vitaminerijke groente- en vruchtensappen.

     

    Ook de 3200XL keukenmachine krijgt een extra brede toevoergoot: eenvoudig en efficiënt. De noviteit van de ingenieuze CS 3200XL is inderdaad dat de machine, naast de vele functies en de extra brede toevoergoot, toch zeer compact blijft. RVH.

     

    16-12-2007 om 09:21 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Lévelt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Simon Lévelt presenteert overheerlijke Kerstthee & Kerstkoffie

     

    Simon Lévelt biedt de koffie en theeliefhebber als eindejaarssurprise een overheerlijke Kerstthee en een rijke Kerstkoffie. Beiden vormen een ideaal Kerstgeschenk en zijn verkrijgbaar in alle vestigingen.

    Voor de Kerstperiode van 2007 stelden de keurmeesters van Simon Lévelt een melange samen die bestaat uit een rijk assortiment van ingrediënten. De basis voor deze samenstelling vormt de Yogithee (een mengeling van kaneel, kardamom, gember, kruidnagel en zwarte peper). Deze yogithee wordt smaakvol versterkt met zwarte thee, rooibos, rozenbottel, appelstukjes en diverse aroma’s. Om van deze thee optimaal te genieten gebruik je 2 gram van deze losse thee per kopje. De Kerstthee wordt gezet bij een temperatuur van 100%, waarbij je de thee vier minuten laat trekken. De lekker ruikende en zeer smaakvolle Kerstthee zorgt voor innerlijke warmte tijdens de koude Kerstperiode.

    Voor de Kerstkoffie werd een nieuwe smaak bedacht. De keurmeesters van Simon Lévelt creeërden een zeer lekkere after dinner koffie die bestaat uit een melange van arabicabonen uit Guatemala, Brazilië en Ethiopië. Het resultaat is een volle, mollige koffie met een rijk aroma die perfect geschikt is om te drinken na de overheerlijke desserten van de Kerstmaaltijd. RVH.

     

    16-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontbijt in 't rood
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

    Met de gure, donkere herfst- en winterdagen in het verschiet, neemt de zin om te cocoonen toe. Magimix steekt met enkele nieuwe apparaten een handje toe en maakt het mogelijk om reeds vanaf het ochtendgloren van je dag te genieten. De collectie magische apparaten bestaande uit een waterkoker, toaster en espresso is zonder meer een erg handig hulpmiddeltje.

     

    De schitterende rood zilveren waterkoker biedt een doordachte combinatie van design en technologie. De eigentijdse vormgeving met een trendy rood accent voert de knowhow van Magimix ten top en biedt op elk ogenblik van de dag rust en verpozing, zowel voor een snelle kop koffie, een relaxerend theetje of een lekker soepje.

    De elegante toaster biedt twee sneden lekker knapperig brood en is een absolute bondgenoot voor ieder smakelijk en gezellig ontbijt. Snel en handig met eenvoudig bedieningspaneel, kreeg ook hij een mix van chroom en rode zijwanden.

    Het fasicinerend nieuw design van het espresso-apparaat M100 draagt bij tot subtiele momenten van heerlijk genot. Hij maakt gebruik van het Nespresso systeem met voorgedoseerde en hermitisch gesloten koffiecapsules. De glamour rode kleur met trendy accenten tovert elke koffiepauze om tot rustbrengende momenten.RVH.

    www.magimix.com

     

    14-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nigella express
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

                                                                      

    Nigella Lawson is terug en ditmaal doet ze het instant! Nigella express is het programma voor iedereen die wil koken, maar er de tijd niet voor heeft. In Nigella express bereidt Vitaya’s favoriete keukenprinses maaltijden waarvoor je geen uren in de keuken hoeft te staan. Nigella geeft een nieuwe dimensie aan de term ‘fast food’ en laat zien dat je met een minimum aan inspanning toch maximaal kan genieten van een maaltijd.

    Nigella is zelf een drukbezette dame en in Nigella express toont ze hoe zij erin slaagt om zelfs in hectische tijden lekkere maaltijden te bereiden. Nigella express zit boordevol snel-klaar recepten en tijdsbesparende ideeën en Nigella bewijst in dertien afleveringen dat het mogelijk is om zowel een ontbijt, lunch, avondmaal als een feestmaal op een snelle én heerlijke manier klaar te maken. Nigella’s ‘fast food’ is nooit saai of basic, maar altijd haalbaar, snel en hemels lekker. RVH.

    Nigella express, vanaf zondag 30/12  om 19u45

     

    14-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Novotel Monte Carlo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

    Het nieuwste juweeltje van de Accorgroep bevindt zich in volle stadscentrum van Monte Carlo. De opening van het nieuwe Novotel Monte Carlo vond plaats in aanwezigheid van ZKH Prins Albert II van Monaco.

    Het 3-sterrenhotel van de nieuwe Novotel-generatie werd opgetrokken op de voormalige site van Radio Monte Carlo, en biedt 218 kamers met inbegrip van 18 suites en junior suites. Het hotel ligt op loopafstand van het treinstation, de Place du Casino en het Forum Grimaldi. Een ideale locatie dus voor congresdeelnemers,  terwijl het hotel zelf maar liefst 530m² aan aanpasbare vergaderzalen aanbiedt. De globale moduleerbare ruimte, kan tot 14 breakout rooms worden omgevormd.

     

    Complementair zorgt het hotel met het gastronomisch klasserestaurant ‘Les Grandes Ondes’, een verwarmd buitenzwembad, een prachtig terras waar men én van de Middellandse zeekust én van de cocktails kan genieten, voor een erg hoog comfortniveau aan alleszins aanvaardbare prijzen.

     

    De nabijheid van het Grimaldi Forum, het winkelcentrum Carré d’Or, een overvloed van dienstverlening in het hotel - WIFI doorheen het ganse hotel – 2 hammans, 24 uur roomservice, edm. maken van het Novotel Monte Carlo een aanlokkelijk alternatief temidden de Monegaskische overvloed van 4 en 5-sterren hotels.

     

    Novotel Monte Carlo verstevigt zonder meer het netwerk van dynamisch groeiende hotels en dit na andere recente openingen o.m. in Istanbul, Bali, Casablanca en Luxemburg. Met de keuze van locaties als stadscentra en businessdistricten moduleert Novotel zich als een moderne, business gebonden hotelbrand die bovendien oog heeft voor design en de meest moderne technologieën. Een hotelbrand waar ook de leisuregasten meer dan welkom zijn. RVH.

     

     

    13-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Da Vincenzo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Da Vincenzo

     

     

     

     

    Maria Fanara en Vito Ingraffia werkten een tijdlang samen in het restaurant Ciccio Bello in Watermaal-Bosvoorde. Toch was het Maria’s droom om op een dag het voormalige restaurant van haar vader Vincenzo, die in 1984 overleed,  te kunnen overnemen.

     

    Ondertussen is ze in dit opzet geslaagd en ontfermt zich nu samen met Vito over het restaurant in de Vredestraat in Elsene, vlakbij het Sint Bonifaasplein. De inrichting onderging een totale metamorfose. De nieuwe bazen beperkten zich niet tot een nieuw laagje verf, maar bezorgden het interieur een toch wel spectaculaire verandering. Het werd uiteindelijk een puike combinatie van uiteenlopende elementen die toch voor een prettige cohesie en de nodige Italiaanse warmte zorgen. Van de tegels in de tint ‘gebrande siena’ tot de oude balken aan het plafond, alles werd met de nodige zorg uitgekiend zodat het oog overal op iets moois rust. Zo brengen o.m. de gekleurde vazen in divere nissen een aangenaam rustpunt. Naast de vrij omvangrijke zaalruimte vinden we een groot, behaaglijk terras waar tijdens zomerse dagen ongetwijfeld heel wat gasten soelaas zullen vinden.

     

    Vicenzo Fanara richtte het restaurant ‘A Zia Teresa’ in de Vredestraat op in 1968. Vrij snel groeide het uit tot een van de betere Italiaanse adressen in Brussel waar de traditionele Italiaanse keuken absoluut hoogtij vierde. Maria was eveneens door de keukenmicrobe gebeten en ging na haar studies, haar kennis vervolmaken in de Pasta Commedia op het St Jobsplein in Ukkel en nadien bii Ciccio Bello.

    Vito Ingraffia is van Siciliaanse afkomst en gefascineert door de vindingrijkheid van de Italiaanse keuken. Hij werkte van jongsaf in divere restaurants in Italië. In België ging hij gedurende zes jaar aan de slag in Ciccio bello.

     

    Voor de bereiding van de gerechten doen ze eveneens een beroep op Manuel Ramos Rodriguez die in 1981 in Sao Paio de Oleiros in het noorden van Portugal werd geboren. Manuel komt op vrij jonge leeftijd naar België en verzeilt op zijn vijftiende in de koksopleiding van het Infobo. Na de algemene basiskennis doet hij ervaring op in de restaurants Saint-Pierre en Leonardo Da Vinci, beide in Ukkel. De fijnere bereiding en kleine keukengeheimen leert hij in twee klasserestaurants La Vierge Noire en Le Toucan, om nu als chef-kok de keuken van Da Vincenzo onder zijn hoede te nemen.

    De kaart van Da Vincenzo puilt uit van Italiaanse specialiteiten. Bij hun bereiding zijn twee elementen van belang, vooreerst wordt er uitsluitend gewerkt met verse producten om smaak en aroma’s optimaal te verzorgen. Anderzijds gebeuren alle bereidingen ter plaatse waardoor het echte traditionele Italiaanse smaakpalet volledig tot zijn recht komt. RVH.

    Da Vincenzo – Vredestraat 13 – 1050 Brussel – tel 02-502 16 90

     

    13-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.After
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Onze nieuwe nationale fierheid, het 100% belgisch én 100% natuurlijk koffielikeur After dat in 2004 werd gelanceerd en sindsdien een snelle nationale en internationale groei kent, schenkt een gloednieuwe campagne rond het thema van de bekoring.

     

    De twee gouden medailles bekomen op de meest prestigieuze internationale wedstrijden getuigen van een zeer hoogstaand kwalitatief product. After biedt 25% pure rietsuikeralcohol met een perfecte smaakcombinatie van koffie extracten, caramel en vanille. Al deze natuurlijke ingrediënten zorgen voor ongekende zwoele ervaringen en verwekken verboden droombeelden. Enkel goede zeden en deftig gezelschp beletten ons om één verder te zetten.

     

    Warm of koud, in cocktails of in shot, After heeft het allemaal en wekt perfecte inspiratie op bij diegenen die zich nog altijd - allleen of in groep - bezinnen over de zin van het leven.

     

    Van After kan men op duizend-en-één manieren genieten. Er is eveneens een heus receptenboek in samenwerking met Eric Boschman en Christel Verheyden, een chatroom en een exclusieve party “chamber of confessions” in samenwerking met CandyBitch. RVH.

     

    13-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.redheart 2
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    REDHEART – DE KRACHT OM EEN LEVEN TE REDDEN - 2

     

     

    Het project  van meesterkok Hans-Jürgen Porteman functioneert op basis van een tweedelige structuur. Via een correcte en vooral intense campagne poogt hij vooreerst een demystificatie van de AED op gang te brengen en tegelijkertijd te zorgen voor een vulgarisatie van het doeltreffend gebruik van een AED. Een belangeloze privé-onderneming concentreert zich op de onderscheiden doelgroepen.

    Op medisch vlak is er de medewerking van een team van experts in de betrokken disciplines onder auspiciën van de Belgische Cardiologische Liga en niet in het minst, deze van de wereldvermaarde Prof. Dr. Pedro Brugada.

     

    Hans’ sneeuwbal veranderde ondertussen in een onstuitbare lawine waarbij vele belangstellenden opdagen. In gans het verhaal blijkt België, in tegenstelling tot de buurlanden, over een uitmuntende gezondheidszorg te beschikken die vooral op de nazorg is afgestemd. Preventief hinken we echter eindeloos achterop.

    In Nederland kreeg de bekende hotelgroep Vander Valk reeds in 2000 een award voor de aanwezigheid van AED’s in zijn hotels. In Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en andere landen zijn AED’s aanwezig in scholen, hotels, restaurants, op sportvelden eva. locaties.

     

    In een fase behoren de horeca, senioren, rust- en bejaardenhuizen, toeristische diensten, beroepsonderwijs, transport en sport algemeen tot de doelgroepen van REDHEART. Deze doelgroepen worden vanaf begin 2008, volgens een stappenplan benadert waarbij de eenvoudige en automatische werking van een AED wordt toegelicht.

     

    Voor de lancering van deze actie, zorgde meesterkok Hans Jurgen Porteman tevens voor een speciaal gezondheidsmenu. Als voorgerecht was er een heilbotfilet met broodkruim overbakken en basilicumpesto. Het hoofdgerecht werd een hertenkalf ‘Balsamico’ met een waaier van wildgarnituren, met een trio van vruchtensorbets met frambozencoulis als dessert. Een koffie Brésor met gezonde zoeternijen rondde het geheel af. Dit gezondheidsmenu is voor Hans geen eenmalige bedoening, maar vanaf Nieuwjaar breidt hij zijn traditionele kaart met een ‘gezondheidsmenu’ uit. Dit menu, zal net als andere suggesties trouwens regelmatig variëren en rekening houden met dagverse seizoenproducten waarbij, net als voor de andere suggesties enkel en alleen kwalitatieve producten in aanmerking worden genomen. De idee om een ‘gezondheidsmenu’ te lanceren kreeg algemene goedkeuring en inzonderheid deze van de h. Robert Van Duuren, voorzitter van de Meesterkoks van België.

     

    Dit project is een belangeloos privé-initiatief en verwacht steun en navolging uit alle mogelijke hoeken. De kracht om een leven te redden moet iedereen aanspreken. RVH.

     

     

     

     

    12-12-2007 om 17:52 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Redheart de kracht om een leven te redden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    REDHEART – DE KRACHT OM EEN LEVEN TE REDDEN

     

     

     

    In zijn voortdurend streven naar een optimale service aan de klant heeft Meesterkok Hans-Jürgen Porteman, tevens lid van ”Les Disciples d’Auguste Escoffier Benelux”, besloten om een automatische externe defibrillator (AED) in zijn restaurant ROODEN SCILT – Dorpsplein 7 te 3071 Erps-Kwerps te plaatsen.

     

    Initiatieven en uitdaging zijn Hans niet vreemd. Toen de belangstelling voor de overladen menu’s terugliep aarzelde Hans-Jürgen geen ogenblik en bouwde hij een eigen concept ‘betaalbare’ gastronomie uit, concept dat nog steeds wordt verdergezet.

    Basisprincipes bij deze betaalbare gastronomie zijn na vele jaren, nog steeds de verse producten. Merkwaardig facet in de ganse evolutie tijdens de voorbije 15 jaar dat hij het restaurant runt, is de toenemende belangstellig voor de algemene gezondheidsaspecten. Aandacht niet alleen voor de gezondheid en het welzijn van zijn tafelgasten, maar tevens aandacht voor de jeugd. Zijn co-sponsering van de voetbalploeg Erps-Kwerps vindt trouwens zijn oorsprong in de zorg om ook de jeugd te laten kennismaken met een gezonde voeding. Sporten is voor Hans het stelselmatig opbouwen van een carrière op basis van een gezonde voeding waarbij dagverse groenten een leeuwenaandeel inpalmen.

     

    Elk jaar worden in België ongeveer 15.000 !!! mensen getroffen door een plotselinge hartstilstand. Dit komt meestal onverwacht daar er geen klachten vooraf waren. Gezien de nooddiensten vaak niet op tijd aanwezig kunnen zijn overleeft slechts 5%. Elke minuut die verstrijkt vermindert de waarschijnlijkheid van een succesvolle reanimatie met ongeveer 10%. Een plotse hartstilstand treedt het meest op als het elektrisch systeem van het hart ontregeld raakt. Reanimatie (CPR) is zeer belangrijk, maar niet altijd voldoende. Een “schok’ van een AED is de meest effectieve manier om weer een normaal pompritme op gang te brengen. De nabijheid van een defibrillator is dus zeer belangrijk. Niet elk leven kan gered worden door een schok, maar specialisten spreken van een zeer groot aantal.

     

    Een toevallige ontmoeting stimuleerde Hans’ bekommernis tov. hartpatiënten. Informatie inwinnende en luistervink spelende, ontdekte hij het bestaan van de ED, external  defibrillator. Hij constateerde eveneens dat dit toestel dat meermaals in diverse ziekenhuis soaps wordt aangewend, enkel door paramedici mag worden gebruikt.

    Een aansporing om verder te zoeken  tot hij ontdekte dat in mei een Koninklijk besluit werd gepubliceerd dat een veralgemeend gebruik van AED’s toelaat ( KB van 21 april 2007 – gepubliceerd in het Staatsblad van 18 mei 2007). Dit KB splitst de AED – automated external defibrillator - in twee categorieën op en beschrijft eveneens wie, welk toestel mag gebruiken. Volgens dit K.B. mogen ook niet-professionelen, mits een degelijke opleiding, het toestel gebruiken. Iedereen kan mits een korte maar goede opleiding een AED hanteren en dus mensenlevens redden.

     

    AED’s worden in diverse landen gebruikt bij massabijeenkomsten, maar zijn even populair in sportzalen, feestzalen en zelfs in resto’s en hotels. Meteen rijpte bij Hans de idee om als promotor voor de AED in de horecasector op te treden. RVH.

    12-12-2007 om 17:50 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug naar de wijngaard
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

    Het beeld van de goedlachse Fransman, met zijn rode neus, winkelende oogjes, een alpinomuts en onder de ene arm een stokbrood en onder de andere een fles wijn, toch het oerbeeld van het gelukzalige leven in Frankrijk, is helemaal verdwenen.

     

    ‘Terug naar de wijngaard’, een boek van wijnspecialist Gido Van Imschoot, beschrijft de passie van de jonge Franse wijnbouwer. Het gaat immers niet goed met de Franse wijn, ze zijn te duur voor de aangeboden kwaliteit en incasseren zware klappen op de consumentenmarkt, er is de dalende export en het gebrek aan vernieuwing. Nieuwe wijnen uit de hele wereld stoten de Franse châteaux van hun troon …

    Gelukkig steken in alle Franse wijngebieden, gepassioneerde ‘jonge’ wijnboeren de kop op. Met veel enthousiasme en toewijding proberen ze tegen de storm in, opnieuw authentieke wijnen te maken. De aflossing van de wacht …

     

    Maître-sommelier Gido Van Imschoot selecteerde 32 wijnbouwers die de Franse wijn een nieuw richting geven. Alles komt aan bod: hun persoonlijke parcours en filosofie, het domein, de terroir waarop ze werken en uiteraard de wijnen zelf. Culturele en gastronomische tips, bezienswaardigheden en een familierecept sluiten elk portret af. De ideale gids dus voor wie zelf op ontdekkingstocht wil, thuis of ter plaatse. Dit boek is het resultaat van urenlange gesprekken met de wijnbouwers tijdens een Tour de France langs de wijnstreken. RVH.

     

    Terug naar de Wijngaard – Uitgave Davidsfonds Leuven

    Auteur Gido Van Imschoot – Foto’s Herman Wydhooge

    385 blz. – verkoopprijs €24.95

    ISBN 90-5826-331-2  - NUR 447

     

    zie ook www.6minutes.be à la carte

    12-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen De Pauw
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Jeroen De Pauw geeft 'personal taste' aan de kaart voor

    Restaurant Bar TOOTS

     

     

     

    Jeroen De Pauw is een jonge kok, 28 zomers telt hij, maar hij heeft al heel wat ervaring opgesnoven in verschillende keukens. Na zijn opleiding aan de hotelschool in Mechelen, veroverde hij o.m. stageplaatsen in de keuken van sterrenrestaurants als 'De Swaen', 'Comme Chez Soi' en 'Hof van Cleve'.

    Na zijn studies trok hij met zijn vriendin een jaartje naar Aix-en-Provence en werd hij helemaal bezeten van de Mediterrane keuken. Terug in België werkte hij in de groentenkeuken van Frank Fol.  Maar dan was het welletjes geweest. Jeroen is jong en wil wat: creatief zijn en z'n eigen ding doen. Dat mondde uiteindelijk uit in het oprichten van een niet alledaagse eigen zaak: sinds 2003 is hij zaakvoerder van het cateringbedrijf "Cookie Boys".

     

    Hij kookt voor artiesten en hun crew, voor acteurs op opnamesets, op evenementen en diverse feestjes. Echte culinaire rock'n roll! Met zijn mobiele keuken opgeborgen in flight cases toert Jeroen door Europa en verwent artiesten als Axelle Red, Hooverphonic, Natalia, Tom Waits, Kate Ryan, Tatoo Del Tigre, Discobar Galaxie, Buscemi, Shameboy, ... .

     

    Weegschalen en maatbekers zijn niet echt besteed aan Jeroen. Liefst kookt hij vanuit zijn buik en op gevoel. Verse groenten en kruiden zijn echter een must voor hem. Lekker koken met eenvoudige ingrediënten, dat is de uitdaging die Jeroen zich telkens weer stelt.

     

    In de zomer van 2005 is Jeroen voor de eerste keer te zien op het televisiescherm. Hij wordt de VRT huiskok en heeft sindsdien al drie seizoenen lang een kookrubriek in '1000 zonnen en garnalen' op één en op radio2. Daarnaast geeft hij dagelijks een kooktip op radio Be One en is hij wekelijks te gast bij Leen Demaré op 4FM in het programma 'La vie en rose'.

    Sinds 2007 is Jeroen een vaste waarde in het team van het 'Kookeiland' waarin hij de 'Culistars' voor zijn rekening neemt. 'Culistars' is een culinair project voor jongeren tussen 9 en 15 jaar. Jeroen geeft kooklessen en kookkampen voor de jongeren en neemt ze op een speelse manier mee op weg door de culinaire wereld. De gerechten die hij met de kinderen maakte, heeft hij sinds kort ook in een kookboek 'Kids in de Kitchen' gebundeld.

    Sinds begin november kookt Jeroen voor studenten op kot in zijn kookprogramma op de muziekzender TMF. "Eat This" is het eerste rock'n roll kookprogramma in Vlaanderen. Je kan de kookkunsten van Jeroen ook bewonderen in het gloednieuwe VTM programma "Camping live".

     

    Jeroen zorgde bij de opening van Restaurant Toots in het Crowne Plaza hotel Antwerpen voor een aantal artistieke en creatieve bereidingen. Niet alleen de grootmeester himself apprecieerde deze nieuwe creaties, maar ook het publiek wist de smaakcombinaties en de presentaties naar hartelust te waarderen. RVH.

    www.cookieboys.be

     

    12-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderwerken en lekkernijen

     

     

    De Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België bieden tot in januari 2008 onderdak aan de grote tentoonstelling “Rubens, een genie aan het werk”. Een vijftigtal kunstwerken van Rubens en van zijn atelier worden er tentoongesteld, alsook schilderijen die de Antwerpse meester in samenwerking met collega’s zoals Jan Breughel de Oude of Cornelis de Vos heeft gerealiseerd.

     

    In dit kader biedt de MuseumBrasserie tijdens de hele duur van dit evenement een prachtig “Rubens”-menu aan voor € 65,00 per persoon.

    Deze aantrekkelijke tocht, zowel heerlijk als artistiek, bestaat uit een Lasagnette van gemarineerde zalm en Noordzeekrab met mierikswortel en kruidensalade,  Gegratineerde mosselen met curry, spinazie en tomaat, een gebraden kalfskotelet met gestoofde witloof en aardappelpuree en tot slot gekarameliseerde rijstpap met appelmoes.

     

    Kunstliefhebbers krijgen bij elk menu een gratis toegangsticket, diegenen die net de tentoonstelling hebben bezocht, krijgen het aperitief voor de maaltijd aangeboden. RVH.

     

     

     

    12-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toegankelijkheidslabel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Toegankelijkheidslabel

     

     

     

     

    Om mensen met een handicap te helpen in hun zoektocht naar een toegankelijk vakantieverblijf, lanceert Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois het toegankelijkheidslabel voor toeristische verblijven. 'Het is mijn bijdrage tot de internationale dag 4 december - voor mensen met een handicap', zegt hij.

    Het bekende toegankelijkheidssymbool, de witte rolstoel op blauwe achtergrond, wordt te pas en te onpas gebruikt. Iedereen kan het aan zijn deur hangen, ook als de toegankelijkheid te wensen overlaat. Heel wat mensen met een beperking hebben er dan ook slechte ervaringen mee. Daarom lanceert  Geert Bourgeois nu een label waarvan het gebruik strikt wordt gecontroleerd.

     

    Toeristische verblijven die het toegankelijkheidslabel willen verwerven, worden onderworpen aan een doorlichting door specialisten. Deze doorlichting gebeurt aan de hand van een rist criteria. Verblijven die op alle essentiële criteria zondermeer positief scoren, krijgen van Toerisme Vlaanderen een A+ comfortlabel. Verblijven die op de essentiële criteria positief scoren, maar waar toch verbetering mogelijk is, krijgen een A basislabel.

     

    Naast het A+ label en het A basislabel, is er nog het i label. Dat label wordt toegekend aan verblijven die voor sommige criteria een negatieve score halen. Toch kan hun accommodatie geschikt zijn voor bijvoorbeeld mensen met een beperkt gezichtsvermogen, of nog, voor mensen met kleine motorische beperkingen.

    Begin januari wil Geert Bourgeois de eerste labels uitreiken. RVH.

    www.toegankelijkvlaanderen.be

     

    12-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Break 4 You
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

     

    Peperkoek kennen we allemaal: de lekkere zoete koek bestaat al honderden jaren, in verschillende vormen en soorten. Nu lanceert peperkoekspecialist Vondelmolen een gloednieuwe variant op het eeuwenoude familierecept. ‘Break 4 You’ is een heerlijk tussendoortje boordevol gezonde energie.

     

    Break 4 You appel-rozijn geeft een totaal nieuwe dimensie aan het begrip ‘peperkoek’. De fijne stukjes appel en de zoete rozijntjes smaken verrassend lekker in combinatie met de typische kruidige toetsen van peperkoek. De reepjes zijn individueel verpakt per portie van 30g.

     

    ‘Wat zou er gebeuren als we onze klassieke peperkoek mengen met chocolade’, Dat moeten de makers van Break 4 You  gedacht hebben toen ze het nieuwe recept Break 4 You met Chocolade uitvonden. Het antwoord is een feest voor de smaakpupillen en tegelijk een bron van vezels en welzijn. RVH.

    www.vondelmolen.be

    11-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bar restaurant Toots
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Hotel Crowne Plaza Antwerp aan de Gerard Le Grellelaan geeft de Belgische jazzlegende Toots Thielemans zijn eigen restaurant en eigen privé suite in Antwerpen.

     

    Toots en het Crowne Plaza Antwerp zijn geen vreemden voor elkaar. Toots is immers peter van het tweejaarlijks jazzevenement, Jazz Middelheim en verblijft daarvoor regelmatig in het hotel aan de Gerard Le Grellelaan.

    Begin 2007 startte het Crowne Plaza Antwerp met een restyling ter voorbereiding van een compleet renovatieplan. De vijf vergaderzalen op de gelijkvloers kregen een nieuwe inrichting en er werd besloten om ze van een nieuwe naam te voorzien met verwijzing naar jazz. Zo bestaat er o.a. de Norah Jones, Duke Ellington, Jamie Cullum en Louis Armstrong zaal.

     

    Uiteraard moest Toots Thielemans een bijzondere ruimte toegewezen krijgen in het rijtje van internationale jazz furoren. Temeer ook omdat Toots dit jaar zijn 85ste verjaardag viert. Zo ontstond het idee om Bar Restaurant TOOTS te noemen. Toots was direct enthousiast om zijn 'personal touch' te kunnen geven aan een restaurant en bar.

     

    De hulp van televisie en artiestenkok Jeroen De Pauw werd ingeroepen om de kaart van Bar Restaurant TOOTS samen te stellen met lievelingsgerechten van fijnproever Toots. Een moeilijke opdracht was dit niet, want Toots houdt eigenlijk van alles! Op de kaart worden de gerechten waar hij heel veel van houdt Toots favorieten genoemd. Dit zijn artisanale garnaalkroketten, Vlaamse stoverij met bruin bier gebonden met een boterham met mosterd, frietjes en huisgemaakte mayonaise, groene salade met dressing en voor dessert ijskoffie.

    Naast Bar Restaurant TOOTS staat er continu een suite voor Toots Thielemans ter beschikking wanneer hij in Antwerpen verblijft.

     

    Voortaan krijgt jong jazz talent maandelijks de mogelijkheid om een optreden te verzorgen in Bar Restaurant TOOTS. Op donderdag 24 januari zal de eerste jazz avond plaats- vinden waarbij de Antwerpse Marlyn Cane de spits af zal bijten.

    Bar Restaurant TOOTS is geopend voor lunch & diner. Openingstijden: 12u - 14u en 18u - 22u, Gesloten: in het weekend voor de lunch. RVH.

    info@crowneplazaantwerp.be

     

     

     

     

    10-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonidas : pralines zonder toegevoegde suiker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

     

    Leonidas stelt een nieuw assortiment pralines zonder toegevoegde suiker voor. Dit maakt het mogelijk om nóg subtielere smaken te ontdekken, zonder aan genot te moeten inboeten. De pralines zonder toegevoegde suiker van Leonidas zijn net zo lekker dan hun bekende traditionele tegenhangers, maar bevatten minder calorieën!

     

    Van deze nieuwe pralines worden vier versies op de markt gebracht, elke versie is versierd met een bloem. Praliné melk is een heerlijke praline van melkchocolade, gevuld met zuivere praliné. Praliné Fondant Nibs biedt het genot van pure chocolade en is gevuld met praliné en Nibs. Ganache Vanille zorgt voor een verfijnde praline van pure chocolade die gevuld is met een ganache met vanillesmaak. De Peermousse tenslotte is een praline van melkchocolade, gevuld met een ganache met peersmaak.

     

    Het spreekt voor zich dat Leonidas' ambachtelijke pralines zonder toegevoegde suiker in dezelfde omstandigheden als de andere Leonidas pralines worden gemaakt. Ze beantwoorden evenzeer aan de strenge kwaliteits- en versheidnormen die kenmerkend zijn voor alle producten uit het assortiment.

    Speciaal voor de gelegenheid - en omdat Leonidas ervan overtuigd is dat het om een blijvend assortiment gaat - ontwierp de beroemde  Belgische chocolatier een nieuw logo in de vorm van een bloem, en  een blisterverpakking die perfect aansluit op de vorm van deze nieuwe juweeltjes.

    Pralines zonder toegevoegde suiker die het echt moeilijk maken om te weerstaan aan de lokroep van deze heerlijke chocoladetraktaties van LEONIDAS ...RVH.

     

     

    10-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stefania Buscemi
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    MSC CRUISES : STEFANIA BUSCEMI BENOEMD TOT MARKETING MANAGER

     

     

     

     

     

     

    Stephania Buscemi (25) startte in december 2005 bij de afdeling marketing van MSC Cruises Benelux en wordt thans gepromoveerd tot Marketing Manager.

     

    Stephania Buscemi behaalde een licentiaatdiploma moderne talen en literatuur aan de Université Libre de Bruxelles en heeft ook een diploma Europese Studies op zak. Als Marketing Assistant bij MSC Cruises deed ze ervaring op met het coördineren van publicaties en evenementen alsook het verzorgen van de public relations van het bedrijf. Stephania spreekt vier talen (Frans, Italiaans, Engels en Nederlands) en haar opdracht zal bestaan uit de uitbouw van de marketingstrategie van de groep op Benelux-niveau en de ontwikkeling van gerichte marketingcampagnes. RVH.

    www.msccrociere.it

     

     

    10-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.InterContinental hotelgroup

    Forse uitbreiding InterContinental in Spanje.

     

     

     

     

    InterContinental Hotel group, eigenaar van de Express by Holiday Inn brand, heeft met de Britse investeringsgroep Zinnia Hotels Properties holdings een contract afgesloten voor de bouw van 20 nieuwe Express by Holiday Inn hotels in Spanje. Het project voorziet in de opening van de nieuwe hotels binnen een maximale periode van 5 jaar en heeft een globale waarde van meer dan 180 miljoen Euro.

     

    Momenteel beschikt de groep over een 15-tal hotels in Spanje met het Express by Holiday Inn op de luchthaven Madrid Barajas als laatste nieuwkomer. Een zestal andere hotels zijn volop in constructie.

    Het nieuwe project omvat een aantal kusthotels maar de Spaanse steden worden evenmin vergeten met o.m. Algeciras, Barcelona, Bilbao, Logroño, Madrid, Oviedo, Sevilla en Vigo. De opening van Express by Holiday Inn in Bilbao, het eerste van de 20 nieuw te bouwen hotels, is gepland voor eind 2009. RVH.

     

    10-12-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!