Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    20-08-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cocoon met je baby

    in een warm nest van Trixie

     

    Met de geboorte van een baby in het vooruitzicht, voel je die kriebelende nesteldrang steeds meer opborrelen. Het aankleden en organiseren van de kinder- en badkamer is daarbij een belangrijk moment om ervoor te zorgen dat je kleintje verwelkomd wordt in een warme en veilige cocon. Trixie’s nieuwste palet ‘Sunlit Sand Dunes’ kleurt de babykamer in een zacht beige, met bijhorende must-haves die je naar hartenlust kan combineren. Laat je inspireren door de nieuwigheden in het assortiment en reis met je kind naar een knus paradijs van rust en verbeelding.

    De duinen in

    In warme, beige tinten omhult het gloednieuwe inspirerende kleurenpalet ‘Sunlit Sand Dunes’ je baby als een liefdevolle knuffel. Met onder andere dekbedovertrekken, slabbetjes en aankleedkussenhoezen brengt de beige collectie de natuur in huis. Ook letterlijk, want de stoffen bestaan uit 100% biologisch katoen.

    Eerste dierenvriend

    Trixie’s ‘Lucky Leopard’ staat daarnaast als nieuwste dierenprint klaar om de babykamer speels tot leven te brengen. Wikkel je baby in een zacht deken of een knusse slaapzak in dezelfde print: ‘Lucky Leopard’ biedt steeds een veilige en warme omgeving voor je kleintje.

    Easy Breezy

    Baby’s genieten van het aanraken en voelen van verschillende texturen. Om hen daarin verder te stimuleren, brengt Trixie het nieuwe Breeze-texiel: een volledig biologisch katoenen stof die niet alleen de nieuwe maar ook het bestaande Terracotta Desert kleurpalet perfect aanvult. Bovendien speelt de stof met een geribbelde afwerking en in twee hedendaagse kleuren (het beige Sand en roodbruine Canyon) perfect in op de trends van vandaag. Een hip dekentje of een trendy slaapzak? Ja graag!

    De 'Sunlit Sand Dunes' collectie van Trixie zal vanaf november in de winkels en op trixie-baby.com te verkrijgen zijn.

    www.trixie-baby.com

     







    20-08-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-08-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laundry Lab

    ode aan het verleden met najaarscollectie collectie vol tijdloze must haves

     

    “An ode to the past whilst embracing the present.” Zo omschrijft het Antwerpse modemerk Laundry Lab haar nieuwe herfst/winter-collectie die vanaf augustus in de winkelrekken verschijnt. Met tijdloze must haves in navy blue en off white, opgefrist met mint green en fuchsia roze accenten, is Laundry Lab vastberaden jouw kledingkast te voorzien van nieuwe lievelingsstuks die jarenlang mee gaan.

    "Ontwerpster en zaakvoerster Anna Vandoorne staat bekend om haar tijdloze collecties waarin ze bewust de door modehuizen opgelegde trends links laat liggen. “Ik doe niet mee met wat de grote merken doen. Voor de herfst/winter-collectie wilde ik back to basics gaan met kleuren die mij deden terugdenken aan mijn eigen mama. Zo kwam ik uit bij navy blue, een kleur die voor sommige mensen herinneringen aan de uniformscholen kan oproepen, en naar mijn mening mag terugkomen nadat deze een lange tijd uit de picture is geweest.”

    Must have kledingstuks

    Eén van de musthaves uit de collectie is de rijke, navy blue mantel in gekookte wol met fuchsia voering. Een tijdloos artikel met een leuke, vrouwelijke twist. Naast fuchsia en navy blue werden ook frisgroene tinten toegevoegd voor het begin van het seizoen. Ideaal voor de transitie van zomer naar herfst.

    De bekende Boyfriend Shirt die al in verschillende stoffen een succes was, doet ook weer een come-back in een zachte satijn viscose uitvoering. Ten slotte bevat de collectie opnieuw een statement pak met een unieke checkprint, dat je op verschillende manieren kan dragen. Zo is de blazer perfect combineerbaar met een jeans en t-shirt of kan je de broek apart dragen met een hemd of je lievelingstrui.

    Tijdloos

    De collectie heet ‘So far so good’ en is een ode aan verleden met tijdloze modellen en snits die steeds opnieuw terugkomen en je niet beu raakt, maar net omarmt. Want het is niet omdat iets al 5 jaar in je kast ligt, dat het zijn waarde verliest. “Elke vrouw verandert wel eens van stijl, maar toch grijp je altijd terug naar die lievelingstrui en broek.”

    Anna ontwerpt elk kledingstuk vanuit de gedachte dat deze een toegevoegde waarde moet zijn in jouw kleerkast. Een easy-going stuk dat je makkelijk kan combineren en waar je je goed in voelt.

    “Je kan meegaan met trends, prints en kleuren, maar at the end of the day zit het in de eenvoud en de kracht van de persoon die een kledingstuk draagt en hoe goed hij/zij zich daarin voelt.” “Vergelijk het met je favoriete jeans die ja al 10 jaar aan een stuk draagt tot er gaten in zitten.”

    Laid back vrouwelijkheid

    Laundry Lab voorziet ook steeds enkele leuke outfits voor al jouw festiviteiten. Zo is er een stretch kokerrok in navy blue sequins , alsook een party dress in dezelfde stof. “Dat blijft toch iets wat vaak ontbreekt in veel collecties”, aldus Anna. “Het moet in mijn ogen ook geen Kerst zijn om eens een glitterrokje aan te doen. Draag het met een sneaker en een geknoopt t-shirtje en geef er gewoon je eigen draai aan.”

    Net het feit dat alle kleding van Laundry Lab op verschillende manieren gedragen kan worden maakt de collecties voor een breed publiek toegankelijk. Jong en oud, van CEO tot Creative Director, iedereen kan er wel een stuk uithalen dat past bij zijn of haar persoonlijkheid. “We kiezen voor laid back vrouwelijkheid. Geen kleren waarin je niet kan bewegen en je buik moet intrekken of speciale bh’s voor moet gaan halen, maar outfits die je ’s ochtends aantrekt en je meteen een effortless, frisse uitstraling geven.”

    Vanaf augustus is de collectie ‘So Far So Good’ te vinden op de website van Laundry Lab en in een 40-tal verkooppunten in België en Nederland. Met een aanwezigheid op de modebeurs in Kopenhagen hoopt Laundry Lab bovendien ook cliënteel buiten Europa aan te spreken.

    OVER LAUNDRY LAB

    Met meer dan 12 jaar ervaring besloot Anna Vandoorne van het Antwerpse mode agentuur Laundry Lab in 2021 haar eerste kledingcollectie te lanceren. Ze begon haar eigen label als onderdeel van haar zoektocht naar tijdloos, hoogwaardig en betaalbaar design.

    Laundry Lab ontwerpt tijdloze en duurzame kledij in kwaliteitsvolle materialen en combineert minimalistische modellen met kleuren en texturen die jarenlang meegaan in je garderobe. Met haar 4 waarden - lokaal vakmanschap, duurzaamheid, tijdloosheid en groei - werd de collectie ontworpen voor echte vrouwen die op zoek zijn naar comfortabele en elegante stijlen en onderscheidt zich door de uiterst toegankelijke pasvormen. Inspired by life brought to you with love.

    Meer informatie: www.thelaundrylab.be











    19-08-2023 om 14:09 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-08-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Out with the old, in with the new

    : ixina kleurt de keuken van het najaar

     

    » TRENDS: TIJM, BLAUW EN WALNOOT

    Terwijl de zomer langzaam maar zeker op zijn einde loopt, staat het najaar alvast te popelen om ons onder te dompelen in zijn natuurlijke gezelligheid. Ook het interieur ondergaat dan een heuse transformatie. Met de herfst en winter in het vooruitzicht zet keukenexpert ixina alvast de drie grootste trends op een rij, en inspireert je met stijlvolle en vooral kleurrijke keukens voor het eindejaar.

    Kruidenkeuken

    Het is geen geheim dat we tijdens de afgelopen jaren steeds meer op zoek gingen naar rust in huis. Ook in de keuken, waar met dezelfde insteek vooral kalmerend groene tinten aan populariteit wonnen. Gekende kleuren zoals salie- of olijfgroen vult ixina nu naadloos aan met het kruidige tijm: een rijk groen dat vooral uiterst veelzijdig is en in zowat iedere interieurstijl past. Een serene keuken in het groen? Het Velvet-keukenmodel shows how it’s done.

    Een blauwtje lopen

    Op zoek naar een hippe, kleurrijke keuken die toch tijdloos aanvoelt? Het integreren van een blauwe tint is alvast een geslaagd idee. De kleur wordt al sinds jaar en dag gebruikt door designers en blijft ook dit najaar een trendy optie. Waar liefhebbers van een klassieke maar chique interieur hun gading vinden in een diep marineblauw – zoals te zien in de Velvet-keuken van ixina – creëert een lichtblauwe kleur een open en luchtig geheel.

    Uit het juiste hout gesneden

    Hout is altijd een winnaar in de keuken en dit najaar stelen vooral de donkere varianten de show. Walnoot is met zijn duurzame en veelzijdige kwaliteiten een perfecte houtsoort voor de keuken, waarbij het vooral een huiselijke en uitnodigende sfeer creëert. Zoals te zien in het Clara-model, zijn de ontwerpmogelijkheden divers en past het bij vrijwel iedere interieurstijl. Walnoothout is daarnaast een sterk materiaal dat jarenlang meegaat en voorziet een zachtere akoestiek voor gemoedelijke momenten tijdens het koken.

    www.ixina.be

     







    18-08-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-08-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Isabelle de Borchgrave presenteert:

    Na het succes van ‘Miradas de Mujeres’ in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten presenteert Isabelle de Borchgrave een tentoonstelling van recente werken voor de herfst.

    Isabelle herinnert ons eraan dat haar werk niet alleen voor musea is: schilderijen op geplooid papier, met de hand beschilderde glazen tafels, bronzen meubels, verlichting en papiersculpturen - de creativiteit van de kunstenares kent geen grenzen.

    Met een overvloed aan kleuren, texturen en materialen ontvouwt haar visie op de wereld zich in duizend facetten, als een kleurrijke caleidoscoop die ze graag met ons deelt. Haar nieuwste creaties zullen te zien zijn in haar huis, chaussée de Vleurgat, van 20 oktober tot 16 december, een gelegenheid om de unieke wereld te (her)ontdekken die ze voor zichzelf heeft gecreëerd in het hart van de stad, een waar juweel verborgen in een groene omgeving.

    Adres : 73a, chaussée de Vleurgat – 1050 Brussel - Datum : 20 oktober au 16 december 2023 - Open : van woensdag tot zaterdag, van 10h tot 18





    17-08-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-08-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salgüero Tinto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Pradorey: voorouderlijke wijnen (ancestral wines) Salgüero

     

    De Salgüero wijngaard is een biologische wijngaard gelegen naast de Duero rivier verdeeld in 7 plots. Het bestaat uit klei-leem bodems met een hoog monestone gehalte. De wijngaard is 27 ha groot en werd aangeplant in 1966. De producent lanceert drie nieuwe ancestrale wijnen.

    Salgüero Tinto 2018:

    Gerijpte wijn waarbij het wachten, de druif terugbrengt naar zijn oorspronkelijke essentie -14% alc vol

    100% biologische Tempranillo afkomstig van de Salgüero wijngaard. Het wijnjaar 2018 in Ribera del Duero begon met een droge winter en een regenachtig voorjaar. De maanden augustus en september hadden hogere tempraturen dan normaal, de  afwezigheid van regen vergemakkelijkte het rijpen van de druiven. De oogst vond plaats in oktober onder zeer gunstige omstandigheden.

    De alcoholische gisting vond plaats inroestvrijstalen tanks, terwijl de malolactische gisting plaatsvond in een eeuwenoude amfora van klei. De rijping in deze eeuwoude amfora nam vierenhalve maand in beslag. Eindrijping gedurende 15 maanden in Franse eiken vaten van 500 liter. Productie 4412 flessen.

    In het glas een intens rode kleur met granaattinten, hoge intensiteit. In de neus vermengen de aroma’s van vers zwart fruit zich met complexe aroma’s van de rijping op vat. Er zijn ook leuke florale toetsen. Een intense mond met medium tannines, toch mooi elegant en zacht in de mond. Een geweldige wijn om te laten rijpen.

    Pairing: past bij vleesrecepten zoals everzwijn of wintereend, stoofpotjes zoals wangvlees en gerookte varkensschouders. Bij gerechte zoals bietjes of morilles.

    Koel en droog bewaren, direct zonlicht vermijden. Serveren op 16-18° C.

    16-08-2023 om 21:54 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewoven menottes

    DINH VAN :  HERFST - WINTER 2023

     

    Het iconische Menottes dinh van, gecreëerd in 1976, onthult drie gewoven armbanden in beperkte oplage in nieuwe herfstkleuren

    Alledaagse sieraden verkrijgbaar in een reeks kleuren kleuren: ‘Colorado Rouge’ in geelgoud, ‘Vert Olive’ in geelgoud en ‘Sable nacré’ in roze goud.

    Doe ze om en je wilt ze nooit meer af doen. Deze drie nieuwe kleuren worden dubbel gestrikt gedragen . Gewoven door een Japans atelier dat gespecialiseerd is in kimonostrikken. Deze trendy armbanden, , zullen je opvrolijken het komende seizoen met hun modieuze kleuren.

    1. Gewoven armband dinh van ‘Vert Olive’ R10 Menottes, geel goud, 950€. 2. Gewoven armband ‘Sable Nacré’ Menottes dinh van R10, geelgoud, 950€. 3. Gewoven armband ‘Colorado Rouge’ dinh van R10, roségoud, €950.

    In 1965 creëerde Jean Dinh Van, geleid door zijn instinct, een juwelenmerk dat niemand verwachtte. Van nature iconoclastisch, bewerkte hij het metaal met zijn handen als een beeldhouwer die zijn creatieve impuls volgde. Jean Dinh Van's visie op sieraden was eenvoudig: een sieradengrammatica doordrenkt met design, huidjuwelen voor iedereen, om overal en altijd bij te dragen. Sieraden die de codes van Place Vendôme door alledaagse voorwerpen te sublimeren.







    16-08-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-08-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Range Rover house Benelux

    SV Bespoke debuteert op het Albertplein in Knokke-Heist

     

    » RANGE ROVER HOUSE NAM ZIJN INTREK OP HET ALBERTPLEIN 13, KNOKKE-HEIST, VAN 1 JULI TOT EN MET 8 OKTOBER. OP DEZE UNIEKE LOCATIE PRESENTEERT RANGE ROVER HAAR ‘MODERN LUXURY’-DESIGN EN -WAARDEN.

    » HET EERSTE RANGE ROVER HOUSE IN DE BENELUX VIERT DE LANCERING VAN DE NIEUWE EXCLUSIEVE SV BESPOKE SERVICE, IN SAMENWERKING MET LUXE PARTNERS ZOALS PIERRE MARCOLINI EN TAITTINGER.

    » DE ELEGANTE POP-UPSTORE IS TOEGANKELIJK VOOR IEDEREEN, EN TOT EN MET 31 AUGUSTUS DAGELIJKS GEOPEND VAN 10 TOT 18 UUR. VAN 1 SEPTEMBER TOT EN MET 8 OKTOBER IS HET RANGE ROVER HOUSE ENKEL IN HET WEEKEND TE BEZOEKEN, EVENEENS VAN 10 TOT 18 UUR.

    » DE NIEUWE RANGE ROVER IS VERKRIJGBAAR IN BELGIË, VANAF €135.390.

    Het eerste Range Rover House in de Benelux is geopend op het Albertplein in Knokke-Heist, waar klanten de SV Bespoke Service en personalisatiemogelijkheden kunnen ontdekken.

    Bezoekers die gedurende de zomer de exclusieve pop-upstore aan de kust bezoeken, kunnen genieten van het Belgische debuut van de exclusieve SV Bespoke Service van Range Rover. Daarnaast worden ze verwend door high-end partners zoals Pierre Marcolini en Taittinger. In het Range Rover House wordt de nieuwe SV Bespoke Service gepresenteerd, waarmee eigenaars van de Range Rover Autobiography en Range Rover SV modellen hun wagen kunnen personaliseren als nooit tevoren.

    De SV Bespoke Service biedt 391 interieurkleurenschema's, 230 extra lakkleuren (met zowel satijn- als glansopties) en een ’Match-to-Sample‘ kleur- en verfdienst waarmee de klant eindeloze opties ter beschikking heeft.

    Nicole Prins, Marketing & PR Director bij JLR Benelux, zei: "We zijn verheugd om de deuren van het eerste Range Rover House in België te openen. Hier bieden we zowel nieuwe als bestaande klanten een exclusieve kijk in onze ‘Modern Luxury’-strategie, met onze SV Bespoke Service als absoluut hoogtepunt."

     

    Bezoekers van de Belgische kust kunnen in het exclusieve Range Rover House genieten van de nieuwe SV Bespoke Service, het nieuwste model ontdekken en de talloze SV Bespoke-opties verkennen. De tijdelijke pop-up is tot en met 31 augustus geopend voor iedereen, dagelijks van 10 tot 18 uur. Van 1 september tot en met 8 oktober zal het Range Rover House enkel in het weekend geopend zijn. Als blijk van waardering ontvangen Range Rover-klanten op vertoon van hun Range Rover autosleutel een kleine attentie.

    Range Rover

    Sinds de lancering van de vijfde generatie van Range Rover in 2021 werden er meer dan 2.000 wagens verkocht in België, waarbij de krachtige en efficiënte plug-inhybride goed is voor zo’n 95% van de bestellingen. Het elegante Range Rover-vlaggenschip belichaamt de ’Modern Luxury‘-filosofie van het merk en vertegenwoordigt meer dan 50 jaar ontwikkeling en evolutie.

    Het nieuwe model is verkrijgbaar met vier, vijf of zeven zitplaatsen, en in zowel standaard als lange wielbasisontwerpen. Met geavanceerde vierwielaandrijving en Adaptive Offroad Cruise Control biedt de Range Rover de vertrouwde terreincapaciteiten, een uitzonderlijke stabiliteit bij hogere snelheden en uitstekende wendbaarheid in stedelijke omgevingen.

    De geavanceerde ophanging bereidt het voertuig voor op bochten voor een superieur comfort en een uitstekende wegligging. Daarnaast introduceert Range Rover een reeks hoogstaande technologieën. De Cabin Air Purification Pro met Nanoe™ X-technologie bijvoorbeeld, die zorgt voor allergenenreductie, verwijdering van pathogenen en de vermindering van geuren en virussen. Dit terwijl de luchtkwaliteit verbeterd wordt dankzij het CO₂ Management en de PM2.5 Cabin Air Filtration.

    Het luxueuze interieur van de Range Rover combineert moeiteloze connectiviteit en intuïtieve technologie dankzij de nieuwste generatie Pivi Pro-infotainment. Dit zorgt voor een scherpe en intuïtieve interface waarmee klanten belangrijke voertuigfuncties kunnen bedienen via het elegante 13,1-inch zwevende glazen touchscreen. Ook is er Active Noise Cancelling-technologie beschikbaar, met speakers in de hoofdsteunen van zowel de chauffeur als de passagiers om persoonlijke stille zones te creëren voor een superieur raffinement in de cabine. De Range Rover is nu beschikbaar in België, vanaf €135.390.

     







    15-08-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-08-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Picasso ?

    Nee, het werk van X²O Badkamers

     

    Onze woning is als een leeg canvas. Dus wanneer kleur belangrijker wordt, krijgt het interieur dan ook de volle laag. Niet alleen onze meubelen en decoratie worden vrolijk versierd, de muren worden met de mooiste kunstwerken behangen. En hoewel het misschien overbodig of vreemd lijkt, past pittige kunst ook moeiteloos in onze badkamer. Integreer trendy primaire kleuren bijvoorbeeld in decoratieve tegels of speel met texturen en materialen als glas-in-lood. Waar je kunstzinnige knobbel je ook naartoe leidt, X²O biedt de juiste tips en accessoires om van jouw badkamer een waar meesterwerk te maken.

    Kunstbader

    Kunst in de badkamer hoeft niet beperkt te zijn. Integendeel, het karakter van de ruimte creëert een uniek doek om je creativiteit de vrije loop te laten. Werk bijvoorbeeld met contrasterende kleuren in verf en decoratie of ontwerp een bonte galerijmuur, gevuld met werken in verschillende vormen en maten. Ga je graag de speelse kant uit? Hang dan geen spiegel maar een ludiek portret boven de wastafel of plaats een sculptuur op een prominente plek. Kunstliefhebbers die het liever wat zachter houden, kunnen met een interessante muurbekleding of artistieke terrazzo mét matching tegels al heel wat verder.

    Doe-het-zelfkunst

    Hoewel kunst in de badkamer enorm veelzijdig kan zijn, zijn er enkele dingen die je in het achterhoofd moet houden. Zo wees je best selectief in het hangen van schilderijen of canvassen; de vochtigheid in de ruimte tast snel en gemakkelijk een delicater kunstwerk aan. Kies bovendien steeds voor één statement piece die strategisch geplaatst meteen de aandacht trekt en ga voor zo veel mogelijk diepte en textuur. Wat dacht je van een geribbeld badkamermeubel zoals de Storke Ribs? Voor een coherent stijlverhaal ga je ten slotte best voor elementen die nauw aansluiten op het bestaande interieur – zo overtuig je zelfs de meest kritische kunstkenner.

    Alle bovenstaande producten zijn exclusief verkrijgbaar bij X²O Badkamers -- www.x2o.be 

     

     







    14-08-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!