Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    10-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Back to school

    met de nieuwe Kids collectie van GUESS Eyewear 

     

     

    Na een zomer vol plezier, spelletjes en veel nieuwe vrienden, zullen kinderen en tieners er supercool uitzien in het klaslokaal dankzij de nieuwe “Back to School” collectie van GUESS Eyewear. Zonnebrillen en optische monturen geïnspireerd door de monturen van de volwassenen zijn opgefleurd met verschillende kleuren en details die zeer cool zijn.

    Pastelkleuren en sterren kenmerken de monturen voor meisjes, terwijl de levendige neon kleuren de perfecte keuze zijn voor de jongens. Het is een jonge wereld die klaar is om ontdekt te worden en om te delen met BFF’s en klasgenootjes

    ZONNEBRIL COLLECTIE

    GU9218 - 60 € - Deze cat-eye zonnebrillen hebben een zacht silhouet dat zeer flaterend is voor jonge meisjes met delicate gezichtsvormen. Een glitterster siert de zijkant van het montuur en komt in een grote variëteit van pastelkleuren die passen bij de kleur van de voorkant, de glazen en de uiteinden van de bril.

    GU9219 - 60 €. – Deze makkelijk te dragen zonnebrillen zijn gedecoreerd met een trendy sterrenpatroon aan de zijkant van het montuur. Deze unieke details zorgen voor een speelse touch aan een traditioneel maar toch trendy montuur dat jonge meisjes leuk zullen vinden.

    GU9220 - 60 € - Dit piloot montuur voor jongens is gecombineerd met speciale neon kleuren om een montuur te creëren dat cool en futuristisch is. Deze stijl is beschikbaar in unieke kleurcombinaties: zwart met een limoengroen montuur, doorzichtig met een blauw montuur en kristal blauw met oranje glazen.

    GU9222 – 90 €

    Dit aantrekkelijk cat-eye montuur met een comfortabel en licht, maar toch duurzaam frame is perfect voor een elegante en delicate look. De dunne en metalen zijkanten zijn versierd met een glitterster en onweerstaanbare zachte kleuren.

    GU9223 – 90 €

    Dit geometrisch montuur maakt de perfecte combinatie van een trendy mode look met grote glazen voor een hoog visueel comfort en een makkelijk te dragen montuur. De dunne metalen voorkant en zijkanten zijn gesofisticeerd, maar toch ook simpel. Een glitter ster is ook terug te vinden aan de zijkanten om een aantrekkelijke en speelse touch te creëren.

    GU9225 – 90 €

    Deze vierkante monturen voor jongens hebben een simpele maar toch speelse look dankzij twee kleurencombinaties zoals kristal grijs met een blauw montuur, kristal rood met een grijs montuur en kristal blauw met een geel montuur. Het G logo is een trendy detail aan de zijkant die tevens ook een 180-graden scharnier heeft om een maximum van comfort en flexibiliteit te garanderen.

    GU9228 – 90 €

    Deze vierkante acetaat monturen voor meisjes zijn perfect voor een casual look. Ze zijn versierd met een sterrenpatroon aan de zijkant van het montuur. Deze stijl is beschikbaar in verschillende kleurrijke opties zoals een schitterende Havana, kristal roze en paarse glitter.











    10-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ladies and gentlemen

    Point-Virgule is ready for take-away!

     

    » Meal prep en take-away met Point-Virgule - » Back to school & work

    Na een welverdiende vakantie staat het nieuwe school- en werkjaar in de startblokken, ready for take-off. Point-Virgule vliegt samen met jou terug huiswaarts, waar het je keuken als drukke vertrekhal voorziet van structuur om de hectiek te coördineren. Met enkele meal prepping tools en must-have opberg- en bewaardozen, -bekers en -tassen kan je je lunchritueel op punt zetten en voorbereid het nieuwe jaar invliegen!

    Meal prepping

    Boterhammen smeren, salades creëren en de keuken coördineren, wat was het makkelijker op reis... Het vergt enig fingerspitzengefühl en een neus voor organisatie, en al wilde je graag voor een keer drie armen hebben, Point-Virgule helpt je een handje. Het merk scherpt je keuken aan met waar jij nood aan hebt om maaltijden zonder veel moeite te kunnen bereiden.

    Ready for take-away!

    Niets zo mooi meegenomen én lekker dan een restje van de avond ervoor, zodat je niet meer moet denken aan een lunch prep. Point-Virgules herbruikbare lunchtassen, -boxen, ziplock bags of opbergdozen garanderen te allen tijde de versheid en voorzien je de hele dag van lekkers. Vergezel met een isoleerfles, reisbeker of glazen drinkfles met daarin je favoriete drankje om de stress van de ochtend en de heimwee naar je vakantie door te spoelen.

    Point-Virgule

    In de keuken, op de eettafel, in de woonkamer, zelfs bij een gezellige picknick mag Point-Virgule niet ontbreken. Point-Virgule brengt al twintig jaar professionele en easy-to-use (keuken)tools en stijlvolle interieuraccessoires op de markt. Een rijk assortiment aan must-haves waarmee het merk vasthoudt aan haar voornaamste ingrediënten: kwaliteit, innovatie, gebruiksgemak en een snuifje design. Point-Virgule heeft alles in huis om gerechten te bereiden, snacks of drankjes te serveren en familie of vrienden te verwennen op een knusse avond.

    Point-Virgule is in 2002 opgericht door LivWise en is op en top Belgisch. LivWise brengt met een rijk assortiment aan onmisbare keuken- en woonaccessoires praktisch design binnens- en buitenshuis. LivWise is exclusief distributeur van een uitgebreid aanbod internationale merken gespecialiseerd in design keuken- en decoratie-artikelen, zoals Sistema, Kilner, Chroma, Crushgrind, en eigen huismerken Barbecook, Point-Virgule, Dotz en Rixx. wwww.livwise.be







    09-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezond back to school

    (and work) met de sapjes van Munch Superfood

     

    Binnenkort is het weer september, dat betekent back to business! De kindjes moeten opnieuw naar school en voor de ouders staat er ook weer een drukke periode te wachten. Op dit soort momenten is het onzettend belangrijk dat iedereen gezond en gevarieerd blijft eten. Maar wat als je weinig tijd hebt voor ontbijt en tussendoortjes? Meet Munch Superfood!

    Gezond eten, minder stress

    Stress heeft altijd een weerslag op je gezondheid en dan vooral op je darmen. En omgekeerd speelt je darmflora ook een grote rol in hoe stressbestendig je bent. Gezonde voeding is dus essentieel als je goed wil blijven presteren in drukkere tijden. Bovendien is het een must voor een sterke immuniteit. Maar hoe drukker het wordt, hoe meer kans dat je vergeet om goed voor je lichaam te zorgen en gevarieerd te eten.

    Vitamines to go

    De koudgeperste sapjes van Munch zitten boordevol vitaminen, mineralen en antioxidanten. Je neemt ze makkelijk overal mee naartoe en zijn ook superlekker. Zet een voorraadje klaar in je koelkast, stop ’s morgens snel een flesje in je handtas en je weet alvast zeker dat je die dag je dosis vitaminen binnen hebt. En met het verse bananenbrood en de homemade granola van Munch tover je in minder dan vijf minuten een gezond ontbijt op tafel.

    De Munch sapjes zijn NIET gepasteuriseerd, ze worden behandeld met HPP waardoor de houdbaarheid verlengd wordt, MAAR waardoor de vitaminen, mineralen en antioxidanten bewaard worden.

    Ideaal voor in de boekentas

    De producten van Munch zijn ook 100% kid-friendly. De sapjes zijn ideaal om in de boekentas te stoppen wanneer je kleintjes weer naar school gaan. En het bananenbrood is het ideale gezonde vieruurtje. Jessica: ‘Mijn zoontje Noah is de grootste fan van de sapjes en het bananenbrood. Zijn favoriete sapje is ‘Mint Your Business’ met appel, peer, munt en spinazie. Voldoende groentjes binnenkrijgen is bij ons thuis dus geen probleem.’

    Munch founder Jessica was vastberaden om gezonder te eten en ging daarom op zoek naar een lekkere manier om je dagelijkse portie groenten en fruit binnen te krijgen. De sapjes van Munch worden koud geperst waardoor alle voedingsstoffen in de groenten en fruit hun kracht behouden. Met als resultaat een fris, kleurrijk en smaakvol sapje vol vitaminen, mineralen en antioxidanten dat bijdraagt tot je immuniteit.

    De sapjes zijn verkrijgbaar via de webshop en in geselecteerde horecazaken. Daarnaast shop je bij Munch ook vers bananenbrood, homemade granola, matcha en nog veel meer om een gezonde levensstijl te onderhouden. 

    www.munchsuperfood.com

     









    08-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Floris Van Bommel

    Zomerse bestemmingen met Floris Van Bommel

     

    Geniet je het liefst van een verfrissend drankje op een terras in Italië terwijl je kijkt naar voorbijgangers? Of loop je liever door de bloemenweide in Zwitserland? Misschien verkies je wel een citytrip naar Barcelona? De vakantieperiode staat bijna voor de deur. Zet je beste beentje voor met het Nederlandse kwaliteitsmerk Floris Van Bommel, en ontdek je zomerse bestemming in stijl.

    Zomerse sandalen voor op terras

    Neutrale kleuren of toch liever een accentkleur? Zwart, roze, of een felrode zool: keuze genoeg! De zomerse sandalen van Floris Van Bommel zijn niet alleen stijlvol maar ook praktisch. De perfecte schoen om van terras naar terras te flaneren.

    Comfortabel door de bloemenweide

    Comfy and casual is what you need! Een stevige sneaker of een klassieke instapper die lekker comfortabel zit, is de ideale partner als je graag tijd doorbrengt in de natuur. Laad je batterijen terug op, and look fabulous while doing it! 

    Switch it up voor je citytrip

    Start die stappenteller maar. Floris Van Bommel helpt je als een echte toerist alle bezienswaardigheden ontdekken. Lange wandelingen door de straten van Barcelona, musea ontdekken in Parijs, of wijntjes drinken in Rome... De tijdloze, elegante schoenen zijn de perfecte ondersteuning voor je voeten en voor elke activiteit is er wat te vinden. 

    Ook voor een avondje uit heeft Floris Van Bommel de ideale schoen.

     







    07-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dancing queen

    You can dance, you can jive...

    Vrijdagavond, de zon gaat net onder, goede muziek… tijd om die dansbenen weer los te schudden. Dit seizoen is er wat sprankelend licht aan het einde van de tunnel voor de échte schoen aficionados. Van glimmend goud tot felroze, Tamaris biedt je de ultieme dansschoenen om de dansvloer weer onveilig mee te maken.

    A little bling...

    ...never hurt nobody. Het idee van glitterschoenen klinkt in het begin misschien intimiderend, maar voor je het weet omarm je deze trendy schoenen met plezier. Dit zijn dé mood boosters die je feestelijke look naar een hoger niveau te tillen. 

    Pink passion

    Ready to spice things up? Ga voor een felroze hak! Deze schoen heeft een elegant, vrouwelijk silhouet en met deze krachtige kleur kan je niet anders dan opvallen in de menigte.

    Endless elegance

    Elegante sandalen zijn summer staples die nooit uit de mode zullen gaan. Ze passen perfect bij mini- en maxi feestjurken en zijn geschikt voor tal van zomerfeestjes. Bruiloften in de zomer, all-dressed up for the club, luxe feestjes in Saint Tropez, … Dit zijn alvast de favorieten van dit seizoen.

     

     

     

     

     

     

     







    07-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NINA

    NINA FLEUR : GOEDE APPELS VOOR EEN GOEDE PLANEET

     

    2022: Het jaar van Nina

    Een iconische geur die de deur naar elke mogelijkheid opent... Dit jaar treedt Nina, de meest sprookjesachtige geur van Nina Ricci een nieuw tijdperk binnen. Door een milieuvriendelijke aanpak te volgen, moderniseert het Huis zijn design en kiest het voor meer milieuvriendelijke ingrediënten. Nina wordt milieuvriendelijker zonder haar legendarische kenmerkende geur of onderscheidende uitstraling te verliezen.

    In het voetspoor hiervan introduceert Nina een nieuwe geur die net zo duurzaam is: Nina Fleur, een bloemige geur met citrusfruit in een flacon die de stijl van het huis weerspiegelt.

    Mode als een bloemblaadje op je huid

    Bloemenmotieven klassiek? De mode van Nina Ricci demonstreert het tegendeel en bewijst dat bloemen op een steeds grafischer en kleurrijker manier opnieuw kunnen worden vormgegeven.

    De print die de flacon van Nina Fleur siert, is rechtstreeks geïnspireerd op de prêt-à-porter van het Huis: een gedurfd en eigentijds schilderachtig motief dat speelt met twee schitterende tinten roze. Deze nieuwe editie straalt vol vreugde de sfeer van de catwalk uit en is aan de binnenkant net zo sprankelend als aan de buitenkant.

    Een nieuwe milieuvriendelijke geur

    Nina Fleur is, net als de Nina Eau de Toilette van dit jaar, een ethisch parfum dat rekening houdt met het milieu. 92% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en deels afkomstig uit duurzame circuits – wat in het bijzonder geldt voor de verantwoord verkregen oranjebloesem. Bepaalde ingrediënten zijn zelfs geüpcycled, zoals het Italiaanse citroenextract dat de signatuur van de Nina-geuren vormt: het is uitsluitend afkomstig van fruit dat afgekeurd werd vanwege hun uiterlijk of grootte. Deze citroenen voldoen niet aan de esthetische normen van de markt voor vers fruit, maar zijn perfect geschikt voor gebruik in de parfumerie. Elk deel wordt gebruikt: het sap, de schil en ook het vruchtvlees, dat een licht gourmand accent geeft aan de uiteindelijke essence. Zo worden de citroenen volledig opnieuw gewaardeerd.

    Om zowel modern als milieuvriendelijk te zijn, besloot Nina Ricci om de iconische appel flacon te herinterpreteren. Het glas is nu 20% gerecycled en 100% recyclebaar. De buitenverpakking is natuurlijk ook verbeterd, met kleinere afmetingen en gemaakt van FSC-gecertificeerd karton – het toonaangevende label dat duurzame bosbouwpraktijken erkent – een gemoderniseerd en sober design, en 100% recyclebaar cellofaan.

    Nina Fleur, een nieuwe frisheid ontplooit zich

    Het aroma van een vers geplukte vrucht, de tederheid van een fluweelzacht boeket bloemen: Nina Fleur is een geurige momentopname van het plantenleven, geschreven in een directe en sprankelende stijl.

    De geur opent met een fris, pittig akkoord, een combinatie van knapperige Granny Smith appel en sprankelende Italiaanse citroen. Deze bruisende geurtonen contrasteren met een bloemig hart, een mix van oranjebloesem en neroli waarin natuur en sensualiteit samensmelten. Cederhout, verzacht door een vleugje muskus, weeft elegante houttonen door de geur heen.

    Nina Fleur is als een bloemenpatroon dat door Nina Ricci mode geherïnterpreteerd wordt: een vrije en moderne visie op de natuur. Een pure explosie van vreugde.

    Nina Fleur  Eau de Toilette 80ml - € 100,20 - Nina Fleur  Eau de Toilette 50ml - € 80,20 - Nina Fleur Eau de Toilette 30ml - € 55,00

    Beschikbaar vanaf 4 juli 2022 in België en Luxemburg in alle parfumerieën die Nina Ricci verkopen.

    www.ninaricci.com

     

     

     

     

     

     







    06-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ga op reis ...

    en neem mee…

     

    Speelgoed voor een fijne en leerzame vakantie

    Ein-de-lijk is het zover: we kunnen op vakantie! Samen op pad, avonturen beleven, onvergetelijke herinneringen bouwen. Naast tassen en koffers vol praktische zaken nemen we voor de allerkleinsten speelgoed mee waarmee zij zich vermaken. Om zoet de reistijd te doorstaan of zich terug te trekken, even in hun eigen wereldje op te gaan. Dat de kleine reizigers en-route wijzer én vaardiger worden, da’s mooi meegenomen!

    Drie nieuwe items voor de kleinsten garanderen een toptijd op de achterbank, in de vliegtuigstoel, tipitent, mobilehome, het vakantiehuisje of hotel. Neem Junior Tablet, geschikt voor kleintjes van 2-5 jaar, die voorzien werd van een led-scherm dat je van kleur kunt veranderen wanneer je speelt. Met maar liefst acht leerzame activiteiten en vier ontdek & leer spelletjes biedt hij garantie op voorbeeldig gedrag. En belangrijk: volume van deze tablet is regelbaar: wel zo fijn voor medepassagiers.

    Die skill, regelbaar volume, kreeg ook de Kinderliedjes Microfoon. Een beetje show op de camping of in het all-inclusive resort hoort erbij! Daar kun je als kleintje maar beter meteen je aandeel in opeisen. Deze microfoon is voorzien van bekende Nederlandstalige kinderliedjes, heeft een stemvervormer en bluetooth verbinding. Meezingen kan, maar zodra de zangfunctie wordt uitgezet is het de stem van de kleine ster die je hoort!

    Waterpret Zeeleeuw is de nieuwste aanwinst voor pure spetterpret. In het peuterbadje thuis, op de camping of aan het strand mag deze vrolijke noot niet ontbreken. Waterratjes van 1 tot 5 jaar vermaken zich geheid met deze rakker. Dat daarmee ook papa en mama een heerlijke vakantie tegemoet gaan, is een verrukkelijk vooruitzicht.

    Maar ook een reeds bestaande gadget voor het ultieme fotografeerplezier mag op vakantie niet ontbreken. Een musthave voor kinderen vanaf 5 jaar is de KidiZoom Vloggercam. Met deze topper begint het plezier al vanaf het moment dat de kinderen plaatsnemen op de achterbank!

    Advies verkoopprijs: VTech Junior Tablet € 29,00, Kinderliedjes Microfoon € 23,00, Waterpret Zeeleeuw € 20,00, KidiZoom Vloggercam € 90,00.

     







    06-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nina

    GOEDE APPELS VOOR EEN GOEDE PLANEET

     

     

    2022: HET JAAR VAN NINA’S REVIVAL

    Nina weet al sinds haar creatie in 2006 hoe ze moet verbazen. Een meeslepende gourmandgeur, een iconische karamelappelvormige flacon en een poëtisch concept. Nina is uniek - en ongelooflijk verleidelijk. Haar naam, synoniem met durf en dromen, lag al snel op ieders lippen. Nina groeide uit tot een ongelooflijk succesverhaal en een wereldwijd parfumicoon.

    Maar het unieke parfum heeft nog meer verrassingen in petto... Meer dan ooit tevoren gaat het huis Nina Ricci mee met de tijd en laat zijn milieuverantwoorde spirit zien: vanaf 2022 zet de Nina-franchise zich in voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. ‘GOEDE APPELS VOOR EEN GOEDE PLANEET’

    NATUURLIJKE NINA

    De schone, veganistische versie van de iconische Eau de Toilette is aangepast, maar heeft nog steeds haar unieke olfactorische en esthetische identiteit. De geur bestaat voor 90% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, deels verantwoord verkregen.

    De Italiaanse citroen, de signatuur van deze compositie, is geüpcycled. De kenmerkende flacon kreeg een milieuvriendelijke make-over: 20% van het glas is gerecycled en 100% is recyclebaar, en het 80 ml-formaat is navulbaar. De eerste stap naar een milieuvriendelijkere aanpak.

    Het beste voorbeeld daarvan is zonder twijfel de Italiaanse citroen, het hoofdingrediënt van het parfum. De essence die in Nina wordt gebruikt, is geüpcycled: hij komt uitsluitend van fruit dat afgekeurd werd omdat het niet aan de esthetische normen van de markt voor vers fruit voldoet (vanwege het uiterlijk of de grootte ervan). In plaats van ze weg te gooien, worden de citroenen gebruikt in parfums.

    DE SENSATIE VAN EEN ICONISCH GEURSPOOR

    De geur opent vrolijk als altijd met geüpcyclede Italiaanse citroen, waarvan de sprankelende frisheid wordt geaccentueerd door een vleugje limoen. Wellustige, fluweelzachte gardenia geeft de compositie een charmante sensuele touch, en wordt benadrukt door cederhout en witte muskus. Nina behoudt natuurlijk haar meest gedurfde en onderscheidende facet: het overdadige gourmand akkoord van karamelappel, verrijkt met verantwoord gewonnen vanille, dat al duizenden vrouwen over de hele wereld voor zich heeft gewonnen.

    MILIEUVRIENDELIJKE ESSENCE

    Niets in Nina's nieuwe formule is aan het toeval overgelaten Elk ingrediënt is zorgvuldig geselecteerd met respect voor mens, milieu, biodiversiteit en meer. Het huis kiest partners die zijn waarden en verantwoordelijke aanpak delen.

    APPEL NAVULLING

    Om zowel modern als milieuvriendelijk te zijn, besloot Nina Ricci om de iconische appelflacon te herinterpreteren. Het glas is nu 20% gerecycled en 100% recyclebaar. De flacon kan eenvoudig van de metalen dop worden gescheiden, en dus direct worden gerecycled.

    En het huis gaat nog een stap verder door de flacon met 80 ml-formaat navulbaar te maken. Daarvoor werd een leuke, kleurrijke navulflacon versierd met een rode appel ontworpen. Verstuif de geur, geniet, vul de flacon bij en begin weer bij het begin!

    De buitenverpakking is natuurlijk ook verbeterd, met kleinere afmetingen en gemaakt van FSCgecertificeerd karton – het toonaangevende label dat duurzame bosbouwpraktijken erkent – een gemoderniseerd en sober design, en 100% recyclebaar cellofaan.

    De grafische uitstraling legt het milieuvriendelijke concept achter de hele franchise uit. Het laat de inzet zien van Nina Ricci op het gebied van milieuverantwoordelijkheid en geeft een beschrijving van de geur. Een QR-code verwijst naar de nieuwe website van het huis voor meer informatie.

     

     

     

     

     

     







    05-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Portugal: meest verborgen stranden

    7 x het strand voor jou alleen

    De dagelijkse drukte écht ontsnappen? Dat doe je op één van de vele verborgen stranden die Portugal rijk is. Al kan het aanbod van meer dan 350 stranden wel eens voor keuzestress zorgen. Daarom onthullen wij hieronder zeven hidden praia's die een plekje verdienen op je vakantieplanning! Van ingesloten stranden te bereiken via een afdaling van de rotsen tot stranden met waterval en/of natuurlijk zwembad.

    Praia da Gelfa - Porto e Norte : Een smal vlonderpad leidt je naar het eerste verborgen strand in Viana do Castelo in het noorden van Portugal. Praia da Gelfa is een uitgestrekt wit zandstrand met rotsformaties in het water. Als extra krijg je er ook nog de heerlijke geur van dennenbomen bovenop dankzij het bos Mata Nacional da Gelfa dat zich achter de duinen bevindt. Complete rust tussen groen en blauw.

    Praia da São Jacinto - Centro de Portugal  : Het strand van São Jacinto vind je vlakbij het schilderachtige Aveiro. São Jacinto situeert zich aan het zuidelijke uiteinde van een uitgestrekt stuk land dat de lagune van Aveiro van de zee scheidt. De snelste manier om São Jacinto te bereiken is met de veerboot vanuit Aveiro. Het strand grenst aan het natuurreservaat van de duinen van São Jacinto en wordt vaak omschreven als ruig, ongerept en wild. Ideaal voor surfers en wandelaars.

    Praia da Ursa - Lisboa : Lissabon link je waarschijnlijk niet meteen aan verborgen stranden maar Praia da Ursa, niet ver van het magische Sintra, bewijst het tegendeel. Op slechts drie kwartier rijden van bruisend Lissabon kan je even ontsnappen aan de drukke stadsvibes. Je bereikt het ingesloten strand enkel via een uitdagende afdaling. Op een bepaald stuk is het zo steil dat je hulp zal nodig hebben van een touw. Stevige schoenen zijn dus een aanrader!

    Praia do Espingardeiro - Alentejo : In Porto Covo ligt Praia do Espingardeiro verdoken tussen de rotsen. Om het te bereiken word je uitgedaagd om tussen de rotsen naar beneden te klimmen. Maar die moeite wordt beloond. Het strand heeft nog een unieke troef want bij eb ontstaat er een poel waarin gezwommen kan worden, perfect voor gezinnen met kinderen. Naast zoutwater is er ook een kleine waterval met zoet water. 

    Praia das Furnas - Algarve : Op de grens met Alentejo ligt Praia das Furnas verscholen. Na een hobbelige zandweg word je beloond met een buitengewoon strand, met aan elke zijde een machtige kalkstenen klif. Vandaar ook de naam 'Furnas', wat kalkstenen klif betekent onder de Portugezen. Het strand maakt daarbovenop deel uit van Parque Natural do Sudoeste Alentejano e Costa Vicentina.

    Praia do Barro Vermelho - Azoren : Praia do Barro Vermelho, gelegen op het eiland Graciosa, is het enige rode zandstrand op de Azoren. De kuststrook is heel smal, maar de kleur is een uniek fenomeen op de eilanden, die vooral uit zwarte zandstranden bestaan. Afkoelen kan naast een duik in de zee ook door een plons in een van de natuurlijke zwembaden. Als je in de buurt bent, breng dan ook zeker een bezoek aan de charmante zwart-witte vuurtoren Ponta Da Barca.

    Calhau da Lapa - Madeira : Last but not least: Calhau da Lapa op zo’n 20 minuten van Funchal, de hoofdstad van Madeira. Een strand met keien en misschien wel het meest afgelegen van dit lijstje. Het ligt verscholen onder een hoge klif en de combinatie van de helderblauwe zee en de bruine rotsige achtergrond zorgt voor een prachtig contrast. Je vindt er ook een pier en een waterval. Avonturiers blijven hier soms overnachten in een van de oude grotten.

    Meer hidden praia's vind je hier: https://www.visitportugal.com











    05-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shine bright like a jewel

    Caroline Biss

     

    Laat je garderobe schitteren met de juweeltinten van de nieuwe collectie van Belgisch modemerk Caroline Biss. De High Summer collectie van 2022 is gevuld met diepe en rijke juweeltinten die iedereen sieren. Creëer een garderobe vol kleur en laat je inspireren door deze zomerse looks met de juweeltint die het beste bij jou past.

    Palmeira Citrine

    Deze collectie zit bomvol vrolijke oranjetinten die zorgen voor een warme look en die bij iedereen passen. Combineer de opvallende stuks met een riem of gevlochten tas en voeg een elegant touch toe aan je zonnige look.

    Sapphire Blue

    De diepe blauwe kleur doet dromen en neemt je mee naar de zee en een helderblauwe lucht. Dé perfecte kleur om je zomergarderobe mee aan te vullen. Met de juiste accessoires creëer je een frisse look voor een dagje uit.

    Amethyst Purple

    Veri Peri was uitgeroepen tot de sterkleur van 2022, en dat zorgt ervoor dat alle schakeringen paars onmisbaar zijn dit seizoen. De kleur straalt luxe en romantiek uit. Een monochrome jumpsuit is ideaal voor een romantic beach dinner look, of combineer een bloesje in het lichtpaars met een short of losse broek in een hippe print om erop uit te trekken.

    Pink Topaz

    Ga mee in de pink power movement en maak plaats voor roze in je garderobe met deze vreugdevolle stuks. Roze is sinds een paar jaar helemaal hot en on-trend, en de in-het-oog-springende kleur voegt een leuke en vrouwelijke toets toe aan je garderobe.

     

     

     

     

     













    04-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hedendaagse seductie

    door de ogen van jonge vrouwen

    Passionata by Chantelle FW22/23

    Vrouwen gebruiken sociale media als een platform om het debat over verleiding te voeren, op hun eigen tempo en voorwaarden. Dankzij deze beweging neem verleiding allerlei soorten vormen aan, van campagnes tot gesprekken, tot een eenvoudige zelfgemaakte foto. Frans lingeriemerk Passionata by Chantelle combineert in de herfst/wintercampagne het culturele fenomeen van selfies met een gedurfde beeldtaal in analoge fotografie. De campagne geeft een eigentijdse kijk op verleiding, verteld door de vertellers van het nieuwe verhaal: de jonge vrouwen van nu.

    In deze campagne stelt Passionata by Chantelle drie nieuwe ecodesigned lijnen voor: Olivia, Only Manhattan en Ondine.

    Olivia: een bold statement

    Olivia is een duurzame, nieuwe lijn die delicate bloemenkant en verfijnd borduurwerk samenbrengt. De body met diepe V en slips met hoge taille maken van Olivia een verleidelijk statement.

    Ondine: moderne kant

    Een grafische print in kant, gebracht in een modern design, dat is Ondine. De zachtheid van de stoffen en de verscheidenheid aan vormen en kleuren bieden oneindig veel mogelijkheden, en dat in duurzame materialen.

    Only Manhattan: duurzame klassieker

    De ecodesigned klassieker Only Manhattan van Passionata by Chantelle wordt dit seizoen uitgebracht in een sportieve versie, comfortabel en met zachte stoffen. Beschikbaar in blauw en groen is de Only Manhattan een daily essential. 







    04-07-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!