Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    08-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tabula rasa

    Exterioo tekent dé outdoor trends voor 2023 uit

     

    Hoewel het uitzicht van onze tuin of ons terras verandert op het ritme van de seizoenen, kleuren trends onze buitenruimte het hele jaar door. Belgische outdoor specialist Exterioo blikt alvast vooruit naar de nieuwigheden die onze buiteninrichting zullen boetseren tijdens 2023. Met een onbeschreven schetsboek paraat, tekent Exterioo voor jou een volledige blauwdruk van trends uit: de perfecte basis voor elke tuin- of terrasinrichting in 2023.

    Nauwkeurig gelijnd

    Met fijne stroken bekleedt strak lijnwerk ons exterieur in 2023. Van een comfortabel loungemeubel tot een modern gevormde eettafelstoel, afgemeten lijnen worden zorgvuldig verweven in het design van Exterioo – denk aan technieken als rope of wicker. Zo zien we bijvoorbeeld trendy beige rope in combinatie met teakhouten meubelen. Horizontaal en verticaal, op een speelse manier komen alle richtingen samen in een hedendaags weefwerk: het perfecte minimalistische en toch moderne canvas voor je buiteninrichting.

     De tuin als kleurrijk stilleven

    Natuurlijke materialen en kleuren stonden tijdens het afgelopen jaar steeds op de voorgrond in onze outdoor-bekleding. In 2023 zien we dit een tikkeltje anders, met een meer uitgebreid kleurenpalet om het outdoor-doek mee te beschilderen. Denk warmere, opvallendere kleuren die slechts zachtjes hinten naar het natuurlijke. Naast de trendkleur voor 2023 – natuurlijk beige – staan tinten als terracottarood of mosgroen als solide blikvangers in een prachtig aquarelschilderij, waarbij de kleurrijke tuinmeubelen in waterproof materialen als aluminium worden uitgevoerd.

    Ronde vormen, zomer geschetst

    Droom van de zomer en verwerk het gelukkigste seizoen in je tuin of terras. De ronde, glooiende vormen van het boatshaped of afgeronde outdoormeubilair van Exterioo hinten naar de woelige golven van de zee en zorgen voor dat eeuwigdurende zomergevoel. De picknicktafel, ligbedden en zelfs de verlichtingsarmaturen krijgen organische, ronde vormen die je zacht en behaaglijk omarmen, en je geborgen laten ronddobberen op de deining van je verbeelding.

    www.exterioo.be

     









    08-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Espresso your love

    ‘Espresso your love’ op Valentijn met Sage Appliances

     

    Verras je geliefde met de innovatieve koffietoestellen van Sage

    We kennen allemaal wel een coffee lover die niet zonder een dagelijks kopje koffie kan. Met Valentijn voor de deur, is er dus geen beter moment om die ene persoon een koffietoestel cadeau te doen. Want wat zegt er meer ‘ik hou van jou’ dan een dampende kop van het zwarte goud? Verras je geliefde met een innovatief en high-end toestel van het premiummerk Sage Appliances!

    Oracle Touch

    Het cadeau dat dagelijks blijft geven, is de Sage Oracle Touch. Heb je de specifieke vaardigheden van een barista nog niet onder de knie? Geen nood: dit koffietoestel is ongelooflijk gebruiksvriendelijk, dankzij zijn duidelijke touchscreen display, en geeft je keer op keer de meest uitgebalanceerde koffie en perfect opgeschuimde melk. Met slechts een enkele swipe zet het toestel een latte, cappuccino of flat white van professionele kwaliteit, zodat jij meer tijd kan doorbrengen met je geliefde.

    Barista Express Impress

    Is je geliefde een ware thuisbarista? Of liever: wil hij of zij dat zijn? Ga dan voor Sage's Barista Express™ Impress. Dit multifunctionele toestel tilt je koffiebereidingen naar een hoger niveau dankzij de ingebouwde bonenmaler met 25 verschillende instellingen én het Impress Puck-system, dat zorgt voor een perfecte dosering en ‘assisted tamping’. Vanaf nu maak je een volmaakte espresso, met minder moeite en minder rommel. Want je geliefde verdient natuurlijk alleen het beste.

    Pucker up!

    Laat Valentijnsdag zo soepel mogelijk verlopen met zo weinig mogelijk geklop, gedoe en geklungel. De geruisloze Puck Sucker™ bezorgt je geliefde een extra lange nachtrust, die niet wordt verstoord door geklop. Deze automatisch geactiveerde zuignap creëert een vacuüm dat de espressopuck in één snelle beweging uit de portafilter trekt. Dankzij het snelsluitende deksel kan de puck gemakkelijk worden verwijderd. Combineer dit met een vaatwasmachinebestendige kom en schoonmaken wordt kinderspel.

    Latte (he)art

    Wil je op Valentijn een blijvende indruk maken met die perfect gezette koffie? Dan is dit een ideale gelegenheid om uitzonderlijke latte (he)art uit te proberen! Volg de tips van top barista Joke De Coninck (Black and Yellow, Antwerp) om de dag onvergetelijk te starten.

    Begin met gekoelde verse of plantaardige melk. Stoom de melk heel zachtjes zodat je kleine belletjes krijgt. Wees voorzichtig, want je wilt geen grote bubbels! Zorg ervoor dat je niet op een heel hoge temperatuur stoomt: dan verbrandt het vet in de melk, breken de bubbels en smaakt het minder zoet. Als je melk goed gestoomd is, moet je een romige "natte verf"-achtige textuur krijgen (dit vormt je microschuim).

    De ideale hoeveelheid koffie voor je latte (he)art is een enkele of dubbele espresso. Giet de melk langzaam en van een hoogte in je kopje zodat het zich onder het roomoppervlak nestelt, waardoor een lichtbruine basiskleur ontstaat. Na deze stap giet je nog wat meer in het midden van je kopje zodat het dikkere deel van je microschuim meekomt. Aan het einde van het inschenken, ga je met de pouring wand door het midden van de schuim heen, zodat er een eenvoudig wit hartje in je schuimlaag achterblijft.

    Productinformatie

     1. De Barista Express™Impress: Verkrijgbaar in geborsteld roestvrij staal, truffelzwart en zwart roestvrij staal, €829,90

    2. De Oracle™Touch: Verkrijgbaar in geborsteld roestvrij staal, truffelzwart, sesamzwart en zwart roestvrij staal, €2.599,90

    3. De Puck Sucker: Compatibel met de Sage Appliances Oracle- en Dual Boiler-serie. Past op Sage-portafilters van 58mm, €89,90

    Alle toestellen zijn verkrijgbaar op sageappliances.be en bij geselecteerde retailers.

     







    08-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beauty and the feast

    de Cosentino ‘Keuken van het Jaar’-award

     

    Reden tot feest bij Cosentino want de mooiste keuken van het land is opnieuw bekend. Naar jaarlijkse gewoonte verkiest een professionele jury de knapste realisatie uit alle inzendingen die via het online B2B-platform van Cosentino – Cosentino We – werden geregistreerd. Voor 2022 viel de keuze van interieurarchitecte Droika Engelen, interieurstyliste Anne-Catherine “Clo Clo” Gerets en food- en interieurstyliste Sofie Noyen op keukenbouwer Vasco Keukens uit Kalmthout. Met een strakke, inktzwarte uitvoering in het stemmige Sirius uit de Dekton® Solid Collection, overtuigden ze de jury van hun vakmanschap, oog voor detail en smaakvolle visie. De tweede en derde plaats zijn voor respectievelijk Kaster Keukens uit Roeselare en Cala Keukens uit Tessenderlo. Alle winnaars ontvangen Actios, of online tegoeden, op hun Cosentino We-account en extra zichtbaarheid op alle Cosentino-kanalen.

    Goud voor Vasco Keukens & Interieur

    Vasco zocht en vond verlichting on the dark side. Een ruimtelijke keuken gedoopt in zwart met pure lijnen voor het kookeiland en de doorlopende eettafel in hout. Samen met de strakke kasten in eveneens zwarte uitvoering verkreeg Vasco zo een moody en toch erg evenwichtig en lichtrijk resultaat. De afwerking van het keukenblok in Dekton® Sirius tekent zich strak af tegen de witte vloer en muren, en laten zo geen ruimte voor foutjes of slordigheden. Een nauwkeurig taakje dat Vasco perfect uitvoerde en hen de titel ‘Keuken van het Jaar’ voor Cosentino opleverde.

    Zilver voor Kaster Keukens

    Op de tweede plaats prijkt Kaster Keukens uit Roeselare met de realisatie die ze neerzetten voor het eerste Sundae House, eveneens in Roeselare. In opdracht van en voor Sundae, een interieur- en renovatieteam met grote online aanhang, creëerden ze een lichtrijke familiekeuken. Volgens de smaak van het jonge gezin van vandaag, werd gekozen voor een streepje kleur met grijsgroene kasten en veel visuele rust en ademruimte met een wit werkblad en dito spatwand in de Blanco Norte-uitvoering van Cosentino’s Silestone®.

    Brons voor Cala Keukens & Interieur

    Licht en ademruimte staan ook centraal in het derde winnende project. Cala Keukens uit Tessenderlo stelde een buitenkeuken in Dekton® Zenith samen waarin je je zo onder de zuiderse zon waant. De matte afwerking van het Zenith-kwartsoppervlak sluit naadloos aan bij de witgeverfde buitenmuren en geven het geheel een natuurlijke en ontspannen feel. De zwevende kasten en spiegelende ingebouwde barbecue en kookunit zorgen ervoor dat de volledige keuken bijna helemaal opgaat in z’n omgeving. Elegant vernuft dat Cosentino’s top 3 perfect vervolledigt.







    07-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Outdoortrends 2023

    Caleidoscope galore

    Draai, speel en experimenteer tot je tuin het perfecte verlengstuk van jezelf is. Want in 2023 staan individualiteit en epicurisme voorop. Als een caleidoscoop vallen de verschillende stukjes voor iedereen telkens anders in elkaar tot een luchtig totaalbeeld waarin we helemaal onszelf terugvinden en waar we kunnen ademhalen. Voor de een betekent dit een monochrome dagdroom terwijl de ander wedijvert met de kleurenpracht van de natuur. King George bottelt 4 nieuwe outdoortrends waarvan jij je eigen fleurige reflectie kan maken.

    Bucolique c’est chique

    Channel je innerlijke nature kid en richt een terras of tuin in waar dieren, mensen, bloemen en planten samenkomen. Een aards paradijs waar overvloed heerst en rust toch steeds de boventoon voert. Daarvoor worden natuurlijke materialen gebruikt, accessoires en meubels in een steenkleurig tot groen pallet, zachte vormen en nestjes voor mens en dier. Oergeluk staat voorop met eigengekweekte gewassen uit de moestuin – of de kruidenbak voor het bucolische stadsbalkonnetje – en weelderige bloemenweides.

     YinYang-Bingo

    In het leven is niets zwart of wit, maar op het terras boomt monochromie. Een look die het meest tot zijn recht komt door de lijn volledig door te trekken. Vink je bingo dus maar af met steeds meer meubelstukken die naast het klassieke wit nu ook in trendy zwart te verkrijgen zijn, maar ook met elegante windlichten en lantaarns, knusse poefs en hoogstaande keukentools. Kiezen voor dezelfde tint voor je volledige exterieur zet het design van je meubilair kracht bij en zorgt voor architecturale eenvoud.

    Zest for life

    Uitbundiger types krijgen volgende zomer ook helemaal vrij spel want kleur is terug! Van zachte aardetinten en moody pastels tot 100 pk primaire- en citruskleuren. Op de vrolijkheid staat geen rem en dat geldt ook voor het design: rond en organisch of strak en minimalistisch, in de kleurenparade doet iedereen lekker mee. Na het jarenlange zwaaien van de ingetogen, zandkleurige scepter, nemen de narren het over. Zonder hun verstand te verliezen weliswaar, want lichte en gebruiksvriendelijke materialen zoals aluminium en roestvrij staal zorgen ervoor dat het onderhoud en het reorganiseren van je terras even plezierig is als het oogt.

    Over het lijntje

    De ‘close to nature’-trend van de afgelopen jaren ontwikkelt in 2023 tot een meer architecturale interpretatie van strakke lijnen en geometrische structuren. Van verticaal en vierkant vlechtwerk tot horizontaal gelijnd outdoor meubilair en textiel met brede strepen – de rotan-trend is volwassen geworden en bekoort met een gelaagde look die ambacht en balans nog steeds op een voetstuk plaatst.

     









    06-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw-en aan de toekomst

    Chakracore als dé bouw- en renovatietrend voor 2023

     

    Renovatie- en bouwwalhalla Batibouw rolt binnenkort opnieuw zijn rode loper uit. Dé beurs bij uitstek waar iedere klusser – van de amateur-enthousiasteling tot de doorwinterde professional – een glimp kan opvangen van de nieuwste bouw- en interieurtrends. King George zet zijn favoriete nieuwigheden op een rij, met de natuur als voornaamste troef. Duik dit jaar dieper je chakra’s in en ontdek de woning anno 2023 waar natuurlijke elementen en duurzaamheid hand in hand gaan.

    De ixina-keuken als oase van rust

    Onze keuken ontwikkelt zich steeds meer tot een geïntegreerde leefruimte, tot een plek in de woning waar iedereen samenkomt en -leeft. Reden te meer om er tijdens Batibouw extra aandacht aan te besteden. Keukenspecialist ixina bijt alvast de spits af met een reeks spraakmakende trends.

    Lichte houtsoorten en zachte (aarde)tinten als taupe of greige - ofwel alles tussen beige en grijs - knipogen allesbehalve subtiel naar Moeder Natuur. Ook zijn ze perfect te combineren met biophilic design - design die ons doet teruggrijpen naar de connectie met de natuur, verhuld in een hedendaags jasje. Afgewerkt met accentuerende groene nuances, wordt het verhaal naadloos aangevuld. Toch blijft de immer geliefde en tijdloze monochrome all-black keuken ook in 2023 een winnaar. Van de fronten tot de keukentoestellen, van de kleinste accessoires tot de minst functionele decoratie, zwart in de keuken scoort. Kom ixina een bezoekje brengen op Batibouw in hal 11 bij stand 11224, en ontdek de nieuwste keukentrends.

    X²O's bruisbal van natuurlijke elementen

    Het komende jaar zetten we een stapje vooruit, en dat doen we door terug te blikken naar een tijd waar de natuur volledig centraal stond. Aardse tinten en ruwe elementen vonden eerder al hun weg naar de woonkamer en keuken, en nu krijgt ook de badkamer een total make-over. De ongerepte natuur keert weer terug door het gebruik van aardse tinten, gaande van zachte zandtinten als beige of grijs tot krachtige kleikleuren als terracotta of zwart.

    X²O Badkamers gooit het voor zijn publiek op twee unieke stijlen dit jaar. Voor diegene die graag even tot rust komt en stil staat in de badkamer, stelt de badkamerspecialist de Balmani Fila-collectie in steengrijs voor - ideaal inzetbaar in een minimalistisch ton-sur-ton interieur. De groeven in deze collectie brengen op hun beurt het onbewerkte van de natuur naar voor.

    Heb je graag wat meer prikkels? Kies dan liever voor de Balmani Sfera-collectie in terracotta of het zwarte Storke Ribs-badkamermeubel met Tavola tablet in Terrazzo. In combinatie met goud kraanwerk duik je zo weer helemaal in de 70's-trend. Bezoek X²O Badkamers tijdens Batibouw in hal 7, op stand 7326.

    Systimbers bouwpakket voor een groene toekomst

    Duurzamer en met een beperkte ecologische voetafdruk wonen hoeft niet extreem ingewikkeld of prijzig te zijn, daar worden we ons steeds meer van bewust. Ook op vlak van esthetische kwaliteit hoef je niet langer in te boeten bij het kiezen voor een ecologischer alternatief. Vanuit deze filosofie trekt expert in op maat gemaakte outdoor tiny spaces Systimber naar Batibouw.

    Bouwen en verbouwen met Systimber is volledig circulair. Hun unieke houtschakelbouwsysteem en bijhorende productieproces stoten een minimale hoeveelheid CO² uit, bovendien is het geheel verplaatsbaar en zijn de bestanddelen herbruikbaar – een perfect ronde productiecirkel. Systimber maakt tevens gebruik van wit dennenhout, gekapt uit PEFC-gecertificeerde Scandinavische bossen. Na de boskap zijn de boseigenaren verplicht de bossen weer aan te vullen met nieuwe aanplant. Ook de basisisolering van houtschakelbouw zit snor, waardoor extra isolatie overbodig is. Minder isolatie betekent minder uitstoot. Win-win! Kom een kijkje nemen op de flex living patio van Batibouw. Hier zal Systimber een voorproefje geven van hun gloednieuwe Quickspace-modules.









    06-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regio Bakony-Balaton Europese culturele hoofdstad

    Beleef het openingsweekend van Veszprém en de regio Bakony-Balaton als Europese Culturele Hoofdstad

    21 en 22 januari 2023

    Veszprém, een van de oudste steden van Hongarije, mag zich binnenkort samen met de regio Bakony-Balaton, de ‘Culturele Hoofdstad van Europa 2023’ noemen. Op 21 en 22 januari wordt het startschot gegeven van een veelbelovend jaar met tal van culturele programma’s.

    Het uitreiken van de titel ‘Culturele Hoofdstad van Europa 2023’ is het belangrijkste programmaonderdeel van het cultuurbeleid van de Europese Unie. Zo willen ze de inwoners van de EU dichter bij elkaar brengen aan de hand van cultuur. Het gaat niet alleen om de culturele programma’s die zullen plaatsvinden, maar veeleer om duurzame processen op lange termijn te versterken. In het jaar 2023 pronkt de regio Bakony-Balaton met hoofdstad Veszprém dus als creatief en cultureel centrum. 

    De culturele programma’s worden gebundeld per cultureel gebied (muziek, theater, kunst, dans, wijn, gastronomie...) als per cluster die de belangrijkste ambities van de nieuwe culturele regio omkaderen. De 9 clusters - Music/City, The Busy World of Veszprém, Region/Alive, Fragile Balaton, Reflection, Bridges Out of the Ordinary, Celebration, and Beyond - omvatten samen honderden individuele (of reeksen) programma's, die de stad en de regio een impuls zullen geven. De programma's, georganiseerd door VEB 2023 en zijn partners, zullen kunst en cultuur gebruiken als middel om te reageren op de grote uitdagingen van vandaag. Daarnaast worden er innovatieve, culturele investeringen gedaan om de toeristische en culturele aantrekkingskracht van Veszprém en de regio op lange termijn te vergroten. 

    Openingsevenement – 21 januari

    Het openingsevenement vormt het kroonjuweel van het culturele jaar. De aftrap wordt gegeven op het artistieke openingsfeest “Shine Veszprém”: een show van opeenvolgende muzikale optredens, dansproducties, een lichtshow en op het einde een heus straatbal dat tot in de late uurtjes zal duren. De voorstelling vertelt het verhaal van het verleden en het heden van Veszprém. Naar verwachting zal de show tienduizenden mensen trekken. Verder zullen op 21 januari alle culturele instellingen van Veszprém het hele weekend hun deuren open. Je beleeft er tal van tentoonstellingen met speciale rondleidingen. Als kers op de taart voorzien ook gastronomische instellingen smakelijke programma’s. 

    Dag van de Hongaarse Cultuur – 22 januari 

    De programma's lopen parallel met de 200e verjaardag van de "Hymne" van Ferenc Kölcsey - het gedicht dat de basis vormt voor de tekst van het Hongaarse volkslied. Daarom biedt Veszprém ook een breed scala aan programma's op 22 januari, de Dag van de Hongaarse Cultuur. De festiviteiten omvatten theaterpremières en jeugdvoorstellingen. Zoals onder andere de première van het Hongaarse volksverhaal The Stone Fallen Out of the Sky en de première van Het feest van Adam en Eva door het Petőfi Theater. 

    Meer informatie vind je op: https://veszprembalaton2023.hu/en

    Illustraties kovacs balint, torocskai csaba en mahl kornel





    05-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geborgenheid als metier

    Het parelend design van de Ostrea-stoel

     

    Royal Botania’s nieuwste samenwerking heeft een even zachtaardige en gastvrije als verfijnde en kunstige look. De Antwerpse ontwerper Mathias De Ferm liet zich voor het design van de Ostrea-stoel inspireren op het silhouet van een oester (vandaar de naam ‘ostrea’, Latijn voor oester) en diens beloftevolle, geborgen binnenkant. Als twee schelpen openen zitting en rugleuning zich voor de ultieme comfortabele zitervaring, terwijl het subtiele, vakkundig vormgegeven lijnenspel waakt over de goede smaak.

    Vakmanschap als tool en doel

    Het nieuwe outdoorseizoen kondigt zich aan in gestreept kostuum. Lineaire speelsheid zit in het ontwerp van tafels, lounges, accessoires en natuurlijk ook stoelen. Met de Ostrea-stoel doet Royal Botania zijn duit in het zakje. Of een heuse parel, zo blijkt, want de elegante uitgerekte curves van het aluminium frame vragen een bekwame en meesterlijke hand. Enkel ware ambacht kan het rollen, buigen en lassen van dergelijk stug materiaal tot een luchtige showstopper aan. Het resultaat is de Ostrea-stoel die met z’n vorm en elegantie een smaakvolle reflectie is van de zachte glooiing van de oceaan en de schelpen erin.

    Organisch en ergonomisch

    Om de organische vormen even natuurlijk en vriendelijk te laten aanvoelen als ze eruitzien, komt de Ostrea-stoel met twee verschillende kussenvarianten. Een los afgerond zitkussen voor wie het uitwaaieren van de rugleuning wil accentueren, of een groot kussen dat als volledige bekleding over de rug en zitting wordt gelegd en eraan bevestigd wordt. De naden in de stof benadrukken de ‘baleinen’ van het Ostrea-frame en laten je zomeravonden rustig deinen op het ritme van gezelligheid en vriendschap. www.royalbotania.com

     









    05-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anita feelgood designs in lieflijke kleuren

    Anita SS23: de lingerietrends voor het nieuwe seizoen

    Van de maat over de pasvorm tot de kleur: lingerie kopen kan soms een behoorlijke opgave vormen. Gelukkig slaagt het Duitse merk Anita er elk seizoen weer in lingerie te ontwerpen die voelt als een tweede huid. Anita doet dat zonder in te boeten aan stijl en zet naast functionaliteit in op een sublieme pasvorm en mooie afwerking. Ontdek hieronder de SS23 nieuwigheden van Anita, Anita Care, Anita Active en Rosa Faia. Pure verleiding!

    Anita since 1886: lief voor de huid

    Dit seizoen is de Anita since 1886 collectie enkele nieuwe kleuren rijker. Anita introduceert Orely in kersenrood, Clara in zachtroze en Belvedere in blauw met een originele retro print. De beha's bieden de steun en het optische zicht van een beha met beugel, maar laten die hier achterwege. Heerlijk comfortabel dus! De cups sluiten probleemloos aan op de borst en de materialen zijn extra lief voor de huid.

    Anita Active: boost je energie

    In de Anita Active lijn steelt de PanAlp Delta Top dit seizoen de show, in combinatie met de sport tights compression. De PanAlp Delta Top staat bekend om zijn unieke, gepatenteerde DeltaPad cup, die gemaakt is van een extra ademend schuim. Bovendien is de Delta Top dit seizoen voor het eerst gemaakt uit Anita's revolutionaire PanAlp materiaal, dat sneldrogend, ademend, vuilafstotend en geurloos is. De sportbeha kent een modieuze racerback, die nu nog makkelijker te combineren is met je favoriete sporttop.

    De sport tights compression werd gecreëerd met het oog op de individuele behoeften van de verschillende lichaamszones en komt voor het eerst ook in het innovatieve PanAlp materiaal. De 3D-noppen van de legging hebben een masserend en verstevigend effect, dat zorgt voor een verhoogde uithouding en energie. Bovendien heeft deze sportlegging een zachtere tailleband om het draagcomfort te optimaliseren.

    De bekroonde aircontrol DeltaPad beha kreeg voor aankomende lente/zomer een fris rood kleurtje, net zoals de bijpassende sport tights massage. Deze sportbeha combineert een schuimlaag met een ultralichte mesh, wat zorgt voor een betere temperatuurregulatie. De vorm van de cups en de onderbusteband bieden dan weer de hoogste ondersteuning.

    De sport tights massage heeft dezelfde innovatie noppenstructuur als de sport tights compression. In een rode luipaardprint is het dé sportieve musthave voor komend seizoen.

    Rosa Faia: vurig en romantisch

    Rosa Faia, dat voor sexy, modieuze en kleurrijke designs staat, brengt dit seizoen de Twin Art, Eve en Colette uit in nieuwe kleuren en prints. Waar de Twin Art, een verfrissend geruit design krijgt, heeft de Eve een romantisch design in truffelkleur en verschijnt de Colette als een limited design in elegant rood.

    Anita care: zachtaardig en zacht van kleur

    Anita care stelt dit seizoen alweer enkele nieuwe huidvriendelijke designs voor in hun collectie, gemaakt voor vrouwen die een borstoperatie ondergingen. De beha's vallen hoger tussen de cups en het decolleté en hebben een hoger achterpand, om de druk op de gevoelige huid te verlichten. Rosemary is verkrijgbaar in wit en donkerblauw, met een elegant bloemen- en ruitenpatroon. Lynn is een zachte beha in bruintint, beschikbaar met een rits vooraan of zonder. Tonya is een subtiel glanzende beha, in zachtroze. Functioneel, maar ook op-en-top vrouwelijk.

     

     













    04-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interieur met een hart van goud

    : Franke lanceert opulente collectie

     

    Keukenspecialist Franke stapt met grandeur zijn gouden tijdperk in, en introduceert een gloednieuwe collectie. De Mythos Masterpiece-collectie omvat een reeks spoelbakken met bijpassende accessoires, kranen en zeepverdelers. Deze komen allemaal in luxueuze metaaltinten zoals sprankelend goud en schitterend brons. Een geslaagde toevoeging aan iedere keuken voor een compleet on-trend interieur met een hoogwaardig karakter.

    You are gold!

    Trendjagers weten dat weelderige kleuren in de keuken scoren, zowel in opvallende accenten als in een algemenere kleur. In een volledig matzwarte keuken met marmeren accenten trekt een gouden spoelbak bijvoorbeeld ieders aandacht, verweef het goud verder in de keukenkasten of -lades voor een afgewerkt verhaal. Zij die houden van subtiliteit kiezen misschien eerder voor goud als exquise nuance, als zachte blikvanger in een lichter gekleurde keuken van bleke houtsoorten.

    Full option

    De Mythos Masterpiece-collectie is naast in goud ook verkrijgbaar in kleuren als koper en antraciet. Van de spoelbakken tot het kraanwerk, alle elementen komen in dezelfde weelderige schakeringen. Ook de bijpassende accessoires maken deel uit van deze royale collectie. Denk aan praktische toebehoren zoals het afdruipbakje, het afdruipmatje, de zeepverdeler en de details in de spoelbak – zoals de bodemrooster, het ventiel of de drukknop. Voor een samenhangend geheel kan je dezelfde tint overal laten terugkomen. Of laat je creativiteit de vrije loop en speel met contrasterende kleurschakeringen.

    Baden in luxe

    Eersteklas keukens en spoelbakken verdienen net dat tikkeltje meer, zo vindt ook Franke. Elke spoelbak uit de collectie komt met een exclusieve F-Inox Coating. Deze technologie is uniek voor de Mythos Masterpiece-collectie van Franke, en gemaakt voor een gemakkelijk onderhoud: krassen worden vermeden, vingerafdrukken en waterdruppels zijn minder snel zichtbaar. Je keuken wordt zo moeiteloos vervolledigd met luxe. Je werkt voortaan dus niet alleen krasbestendiger, dankzij het weelderige kleurenpalet ook helemaal in style.

     







    04-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Buiten' gewoon betaalbaar

    outdoor dining on a budget

     

    » TRENDY & BETAALBARE OUTDOORITEMS

    Dat het leven alsmaar prijziger wordt, is geen nieuws meer. We budgetteren sneller en gaan wijselijk om met de middelen die we hebben. Om te besparen, spenderen we bovendien steeds meer tijd buitenshuis, in de tuin of op het terras. Outdoor dining is een trend die doorheen 2023 nog meer aan populariteit zal winnen, één die desondanks niet peperduur hoeft te zijn. Stoffen- en textielexpert Mondial Tissus tipt de meest on-trend decoratie en BBQ-accessoires voor een budgetproof diner tussen het tuingroen.

     Tropical punch

    Door steeds langere periodes van warmte vertoeven we meer in onze tuin of op ons terras. Integreer de kracht van de zomer in je outdoordecoratie en waan jezelf op een ver (maar betaalbaar) eiland. Denk zonnig gele kussens en patronen met palmbladeren of tropische vruchten op je BBQ-schort.

    Getting graphic

    Gestructureerde patronen en lijnen zijn tijdloos, en daarom een perfecte aanvulling op je gedekte tuintafel. Mondial Tissus brengt tuinaccessoires als picknickkleden en zitkussens, bekleed met strakke grafische prints: volle lijnen, geliefd gingham en het Aztekenpatroon dat opnieuw in opmars is.







    03-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tenerife: 3 gloednieuwe hotels

    De luxe achterna in Tenerife:   

     

    Terwijl België grijzer en natter wordt, blijft de zon in Tenerife schijnen en openen er nieuwe, veelbelovende hotels. Van exclusieve villa’s met privézwembad tot charmante suites in de hoofdstad en een ecologische boerderij waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Alle drie de nieuwe accommodaties grenzen nabij de must do’s op Tenerife: walvissen spotten, botanische tuinen en de rust vinden. Ontdek de nieuwe parels hieronder en plan zo je winterzonvakantie naar Tenerife! 

    Las Villas del Tenis

    De naam spreekt voor zich. Deze gloednieuwe privévilla’s in het warme zuiden van Tenerife grenzen aan zeven tennisbanen en bieden alle luxe die je nodig hebt. De villa’s tellen twee tot drie slaapkamers en vanuit de strak ingerichte living wandel je zo in je verwarmde privézwembad. Na een deugddoend potje tennis plof je neer op je terras, schenk je een glaasje in en geniet je bovendien van een fenomenaal uitzicht op zee.

    Activiteit dichtbij (20 min): walvissen spotten vanop een Catamaran… Je verblijf op Tenerife is pas geslaagd als je een walvis hebt kunnen spotten. En laat die scholen walvissen en dolfijnen nu net zwemmen vlakbij Las Villas del Tenis. Vanuit Costa Adeje ga je van wal met een Catamaran waarmee je naar de kliffen van Los Gigantes en Masca vaart. Naast spotten, zon je op het dek, spring je in de zee én leer je alles over walvissen en dolfijnen. 

    Casa Emblemática Hi Suites

    In het hart van hoofdstad Santa Cruz opende het nieuwe hotel Casa Emblemática Hi Suites. Het gebouw, dat dateert uit begin 1900, werd volledig gerenoveerd maar de charme én de originele gevel werden behouden. Zowel binnen als buiten het gebouw staat rust centraal en die wordt gecreëerd door onder andere het gebruik van planten, hout en warme kleuren. Achter de gevel vind je veertien lofts en suites die een voor een warm en modieus werden ingericht.

    Activiteit dichtbij (10 min): slenteren door de botanische tuin Palmetum . Op 10 minuten rijden of 25 minuutjes wandelen van de suites sta je in Palmetum. Vroeger een stortplaats, nu een botanische tuin van 12 hectaren met een zeldzame collectie aan palmbomen. Daarnaast kent Palmetum nog zo’n 1.500 plantensoorten uit onder andere Madagaskar, Afrika en Australië die er prachtig groeien tussen watervallen, beekjes en meren. Ook een veelheid aan vogelsoorten maakten van Palmetum hun nieuwe thuis. Een ideaal uitje voor plantenlovers! 

    Hacienda el Terrero

    Ook het noorden van Tenerife is een parel rijker. In de gemeente Los Realejos opende de Canarische boerderij ‘Hacienda el Terrero’ de deuren. De oude boerderij, gelegen op een afgelegen klif naast de zee, werd omgetoverd tot een charmant, landelijk, ecologisch complex. Op het landgoed vind je twaalf verschillende huizen waarvan de geschiedenis teruggaat tot begin 16e eeuw. Het lijkt wel een dorpje waar de tijd heeft stilgestaan…. 

    Activiteit dichtbij (0 min): hiken doorheen de natuur en genieten van de stilte  Hacienda el Terrero kent een ultieme locatie als je op zoek bent naar natuur, rust en stilte. Waar neerslag niet bestaat en de zonsondergang ongekende kleuren aanneemt. Waar je afkoelt in een vijver met uitzicht over de oceaan. Zowel de paden doorheen de ecologische boerderij als de off track hike paden op een steenworp van de accommodatie creëren rust terwijl je omringd wordt door inheemse vegetatie, vogels en fauna. 

    Meer nieuwigheden vind je op www.webtenerife.nl.

     











    03-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilde gij, met mij ... brunchen?

    Valentijn hangt in de lucht. Een rozerode waas van vlinders en amour fou die de ene met plezier verorbert en voor de ander wat moeilijker te verteren is. Daarom verpakt King George Valentijn dit jaar in een appetijtelijk jasje dat ook op elke andere dag van het jaar smaak aan je liefdesleven geeft: le brunch royal est arrivé! Originele recepten en verrukkelijke cadeaus in een sfeervolle setting. Want voor de koning geen half werk en only happy endings.

    De voorbereiding

    Geen kleur dat zo z’n eigen feestdag heeft als rood op Valentijn. Maar de stijlvolle lover switcht anno 2023 razendsnel van cabardouche naar knusse oase. Creëer een sfeervolle plek met meubelstukken en accessoires in aardse tinten zoals bruinrood, bordeaux, terracotta, nude en donkerbruin. Warme kleuren die bijdragen aan een intieme sfeer en de juiste mood mee helpen zetten.

    Het lekkere stuk

    Met liefde die door de maag gaat, zit je met een brunch gebeiteld voor een touchdown. Imponeer je date met huisgemaakte delights. King George helpt je op weg met verrassende muffins of ontbijtkoeken op basis van koffie. Hou je het liever lichter – want wie weet wat nog komen gaat – dan is een frisse en stimulerende bowl met superfoods jouw partner in crime.

    De climax

    Wie zegt van niet, liegt. Iedereen krijgt graag een cadeautje en vaak vormt het zelfs het hoogtepunt van een feestje. Wees dus geen partypooper op Valentijn en voorzie een fijne attentie voor je geliefde. Met presentjes die de eigenheid van je partner vieren, toon je oprechte appreciatie voor en interesse in de ander. Niets sexyer dus dan hoogwaardige kookartikelen, elegante boekensteunen of een stijlvolle cocktailset.







    03-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kipling

    UNIQUE AND ICONIC KIPLING’S BASIC COLLECTION

     

    Back in the ‘80s in Antwerp

    In de jaren 80 werd Kipling geboren in Antwerpen, en zo ook het meest succesvolle merk kenmerk: het typische gerimpelde nylon. Een duurzame, waterafstotende en lichte stof dat inmiddels het perfecte materiaal is geworden om accessoires te maken die lang meegaan.

    Voor Isabelle Cheron, onlangs benoemd tot Global Brand Management Vice President, is de Basic Collection van het Belgische merk bijzonder: “Onze Basic Collection is uniek en iconisch. Het werd in 1991 ontworpen en het is nog steeds de meest succesvolle en best verkochte Kipling-collectie. Het weerspiegelt Kiplings erfgoed, maar is ook nog altijd modern en relevant en belichaamt het DNA van ons merk. Elk kenmerk van de Basic Collection (gerimpeld nylon, rond logo, grote rits, grote ronde trekker, aap) maakt het zeer herkenbaar en anders dan alle andere tassen op de markt. Het is een geweldig product dat we hebben uitgebracht. De combinatie van hoge kwaliteit, geweldige functionaliteit en lichte materialen zorgen dat het een duurzaam accessoire is dat lang meegaat.”

    Kipling is in 1987 opgericht in Antwerpen en maakt lichtgewicht handtassen, draagtassen, rugzakken, reisbagage en accessoires die kwaliteit, functionaliteit en stijl combineren. Kipling is een gevestigd, wereldwijd merk voor tassen geworden door luchtig te blijven en aandacht te hebben voor de planeet, door ontwerpen te hergebruiken, goed na te denken over materialen, energie te besparen en zich te verbinden aan mens en natuur. Dankzij het kenmerkende gerimpelde nylon en de iconische apensleutelhanger levert Kipling een praktisch, duurzaam en veelzijdig accessoire in expressieve kleuren en patronen over de hele wereld, in de naam van Live.Light.

    Het lente-zomerseizoen biedt een kleurrijke en optimistische kijk op het leven. Isabelle vervolgt: “Door veelzijdigheid zijn onze producten het perfecte item voor actieve vrouwen onderweg. Ze passen bij een easy en on-the-go lifestyle, en zijn geschikt voor elk moment. De mode wordt steeds meer casual, en Kiplings Basic Collection is hét casual tassenmerk dat een breed publiek aanspreekt.”

    De eerste Basic collectie, die in het nieuwe jaar wordt gelanceerd, is bedoeld voor mensen met goede voornemens voor het nieuwe jaar. Wat je voornemen ook is, met Kipling heb je een reisgenoot die overal met je meegaat. Met de Art M Wellnessdraagtas, het belangrijkste model van de collectie, kun je niet alleen je sportspullen eenemen, maar ook je yogamat, dankzij de aangepaste hoes aan de voorkant.

    De rest van de collectie bestaat uit tal van verschillende tassen, zoals comfortabele rugzakken en praktische crossbody's, waarbij functionaliteit en stijl samenkomen in een rustgevend maar kleurrijk palet van seringen-, marine- en zachtblauw. De Gentle Lilac-uitvoering heeft een diepe lila tint, met daarnaast kleurblokken van marineblauw en crème. De Brush Stripes-print heeft verfrissende horizontale strepen die variëren van lila tot marineblauw. Tot slot is er de Brush Blue-lijn, die kalmerend werkt met zijn ingetogen staalblauwe tint. Alle drie de uitvoeringen zijn perfect om uitgebalanceerd aan het nieuwe jaar te beginnen en je spullen overzichtelijk te houden.

    De tweede Basic collectie maakt je vakantieklaar. We lanceren de Summer Capsule Collectie met een kleurrijke selectie van kanariegele en levendig blauwe tassen. Geniet van het warmere weer, de langere dagen, de zorgeloosheid - en de tassen waarmee je in stijl kunt reizen en het overzicht houdt. Een weekendje weg? Onze weekendtassen zijn perfect om er even tussenuit te gaan, en onze rolkoffers bieden je het comfort dat je nodig hebt voor een lange reis. Als je fan bent van vakantie thuis, dan is het belangrijkste model van de collectie, de Art M Versatile, onmisbaar voor een ontspannen picknick in het park. Dankzij de vele vakken aan de buitenkant kun je er een compleet feestmaal in kwijt. Wat je zomerplannen ook zijn, Kipling is erbij.

     

     

     





    03-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hello good nood, hello CKS

    CKS SS23 - Remember they can't cancel summer

    Op zoek naar een stevige dosis good mood voor jouw zomer wardrobe? Look no further, want de SS23 collectie van CKS heeft alles dat je nodig hebt. De lente- en zomercollectie van het Belgisch modelabel staan symbool voor hoop, positiviteit en een optimistische toekomst. Unieke, in-house ontworpen prints en originele kleurencombinaties zorgen voor een terugkeer naar lichtheid en harmonie, zowel op kantoor als op een zonnige vakantiebestemming.

    Colors speak louder than words

    De vrijheid om jezelf te zijn, dat is iets om te vieren! CKS start het nieuwe seizoen met energieke kleurenstatements die zelfexpressie meer dan ooit aanmoedigen. Fuchsia, de hoofdkleur van het eerste deel van de collectie, wordt gecombineerd met grasgroen, kobaltblauw en zilver. Levendige schakeringen worden aangevuld met bordeaux en de trendkleur paperbag brown. Duo tone must-haves spelen op een verfrissende manier met contrasten, terwijl print lovers hun hart ophalen aan handgetekende dessins, waaronder roze verfstreken en vervaagde, multicolor strepen. De collectie is online en in stores verkrijgbaar vanaf 18 januari.

    Floral fever

    In het tweede deel van de lentecollectie scheppen frisse pastelkleuren en poëtische, abstracte bloemen een zachte, romantische sfeer. Prints op basis van waterverf zorgen voor dromerige bloemenpatronen als een heruitgevonden ruitjesprint. Raw denim aka ongewassen jeans doet deze lente opnieuw zijn intrede. De collectie is online en in stores verkrijgbaar vanaf 15 februari.

    Dream vision

    David Hockney’s recente iPad schilderijen van de natuur vormen een ware inspiratiebron voor het eerste deel van de zomercollectie. Een blend van de realiteit en het digitale staat centraal, met unieke, pixelachtige prints in verschillende vormen en krachtige neonkleuren in combinatie met saliegroen, roze en het rustgevende tranquility blue. Van jurken in speelse streepjes, jacquard jasjes met glanzende details tot kostuums in happy kleuren zoals neongeel: Dream vision reikt je de perfecte party look aan voor trouw-, communie- of tuinfeesten. De collectie is online en in stores verkrijgbaar vanaf 15 maart.

    Wherever the sun shines brightly

    Een zonnig kleurenpalet, luchtige silhouetten en verrassende prints: de hoogzomercollectie geeft een instant vakantiegevoel! Waan jezelf op een tropisch eiland met rood, azuurblauw en geel als ultieme hoogzomerkleuren. Een olie-achtige print, abstracte letters en vloeiende strepen brengen een ode aan de warmste tijd van het jaar. De zomer lacht je toe met key items zoals cut-out jurken en crochet knitwear. De collectie is online en in stores verkrijgbaar vanaf 29 maart.









    02-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trentino: skiën & muziekfestivals

    De regio Trentino in Noord-Italië heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op skiërs uit de hele wereld. 800 kilometer pistes, gezellige bergdorpen, tot in de puntjes verzorgde diensten en bovenal, het schitterende decor van de machtige Dolomieten (UNESCO-werelderfgoed) in het hart van de Italiaanse Alpen…. Dit zijn slechts enkele van de redenen dat de regio zo geliefd is bij wintersporters. Maar wist je dat er ook bijzondere winterevenementen plaatsvinden voor liefhebbers van muziek en kunst? Beleef de perfecte combinatie van wintersport en cultuur in Trentino!

    Geniet van het Ice Music Festival op grote hoogte

    Het unieke 'Ice Music Festival’ in het skigebied van Passo Tonale vond in 2019 voor het eerst plaats en was een doorslaand success. Sindsdien vindt het elk jaar plaats van de eerste week van januari tot eind maart (afhankelijk van de sneeuw-/ijscondities). Op maar liefst 2.600 meter hoogte treden topmusici op in een iglo die gebouwd is als een concertzaal met 200 zitplaatsen. De artiesten treden op met zeer bijzondere instrumenten! Deze zijn ontworpen en gemaakt van ijs door de kunstenaars Lino Mosconi, Giorgio Tomaselli en Matteo Aiellli.

    Het programma

    De concerten vinden plaats van 5 januari tot en met 25 maart 2023, op donderdag- en zaterdagmiddag,  in de Paradice Arena, die vanaf Passo del Tonale bereikbaar is met de kabelbaan. Het repertoire varieert van klassiek tot pop en van rock tot Italiaanse muziek. Ook al weten de muzikanten, met hun verschillende disciplines, hun publiek op te warmen met hun liedjes, de temperaturen in het bijzondere iglotheater liggen onder het vriespunt, dus thermokleding is aan te raden. Een concertkaartje kost €25. Er is ook de mogelijkheid om het concert te combineren met een diner op grote hoogte: de kosten bedragen dan € 45 incl. diner of € 110 voor een sterrendiner. Een retourtje voor de kabelbaan kost € 10. 

    Zon en jazz in de sneeuw

    Al 25 jaar, negen dagen lang jamsessies, sneeuw en plezier! Dat is Dolomiti Ski Jazz, het muziekfestival dat de coole ritmes van hot jazz naar de bergen brengt. Van 5 tot 12 maart 2023 worden de zonnige terrassen van de berghutten Val di Fiemme en Val di Fassa omgetoverd tot openluchttheaters, waar een reeks concerten plaatsvindt die je niet mag missen! Enkele van de belangrijkste namen uit de internationale jazzscene zullen fascinerende en opwindende shows geven op verschillende locaties in de Trentino-vallei. Het volledige programma voor 2023 is binnenkort beschikbaar.

    Een niet te missen tentoonstelling voor kunstliefhebbers

    De tentoonstelling 'Giotto en de twintigste eeuw', die tot 19 maart 2023 beschikbaar is, presenteert 200 meesterwerken van moderne en hedendaagse kunstenaars, geïnspireerd door de kunst van Giotto, een meester die een revolutie teweegbracht in de middeleeuwse schilderkunst. Verdeeld in zeven secties, opent de tentoonstelling met een enorme meeslepende installatie die de Scrovegni-kapel in Padua nabootst. Gerangschikt op tijd en onderwerp, wordt vervolgens een reeks werken getoond van belangrijke kunstenaars uit de 20e en 21e eeuw, die een fascinatie delen voor Giotto, wiens werken het onderwerp zijn geweest van intense studie en imitatie, evenals modellen van perfectie en spiritualiteit. De expositie toont het werk van gerenommeerde kunstenaars zoals Carlo Carrà, Mario Sironi, Henri Matisse, Mark Rothko, Yves Klein en nog veel meer. Het vindt plaats in het MART – Museum voor Moderne en Hedendaagse Kunst van Rovereto en Trento – één van de meest bezochte musea en een topbestemming voor moderne en hedendaagse kunst in Trentino.

    Stap 's ochtends op de ski's en geniet 's middags van cultuur in Trentino

    De ene dag kun je door de poorten van het kasteel van Thun stappen en de volgende dag kun je MUSE bezoeken, een van de beste wetenschapsmusea van Italië. Wintersporters en natuurliefhebbers met een liefde voor kunst, cultuur en geschiedenis kunnen hun hart ophalen in de Noord-Italiaanse provincie. .

     

     

     









    02-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!