Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    30-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palmes d'or
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Palmes d’Or

     

     

     

     

    “De diva van de Champagne” in magnumformaat gepresenteerd in een elegant koffertje in zwarte lak.

     

    Palmes d’Or is meer dan een uitzonderlijke champagne: het is « de diva van de champagnes », een titel die de wijn dankt aan zijn kwaliteit, zijn stijl en geschiedenis en de luxe waarin hij baadt. Voor Kerstmis pakt het merk uit met een magnum Vintage 1996, een zeer verleidelijke millesime die veeleisende consumenten en liefhebbers van zeldzame wijnen ongetwijfeld tevreden zal weten te stellen.

     

    Het rijke aromatische palet is een kennismaking met smaakemoties van zurige toetsen (gekonfijte citroenschil, kleine rode vruchten), zalige fruitsmaken (appel, kweepeer, mirabel), patisseriearoma’s (vanille, amandel, vruchtencake) en ten slotte ook heerlijk zoethout.

     

    Het sensuele register combineert frisheid en elegantie waardoor de wijn geschikt is voor alle omstandigheden: de Palmes d’Or Vintage 1996 is geknipt voor het aperitief, maar doet het ook uitstekend bij feestelijke gerechten als warme oesters, een sneetje foie gras, een eenden magret of een tarte Tatin.

     

    De Brut Vintage Palmes d’Or is een zeldzaam evenwichtige assemblage van chardonnay voor de fijnheid en pinot noir voor de structuur. Keldermeester Jean-Pierre Vincent en zijn team selecteren voor deze wijn enkel « het beste van het beste ». De chardonnay is afkomstig van drie traditionele Grands Crus uit de Champagnestreek, waaraan een meer noordelijke cru uit de Aube werd toegevoegd en die een subtiel aroma van exotische vruchten geeft. De pinot noir is afkomstig van vijf van de meest gereputeerde Grands Crus uit de Champagnestreek.

     

    « De diva van de champagnes» is sinds zijn creatie in 1986 door mijnheer Nicolas Feuillatte de bijnaam van de Palmes d’Or. Het is immers Nicolas Feuillatte zelf die samen met keldermeester Jean-Pierre Vincent deze zeer speciale cuvée bedacht als hulde aan een « diva » die hij lang tevoren had ontmoet en die hem nauw aan het hart lag. « Niets was ongetwijfeld mooi genoeg voor haar » en de Palmes d’Or getuigt dan ook van zijn bewondering voor gratie en talent.

     

    De Palmes d’Or steekt in het zwart, de kleur van de absolute chic, en de fles is versierd met erg originele parels. De geschenkverpakking in zwarte lak draagt het embleem van het merk: een persoonlijke interpretatie van de cirkel, het symbool van de perfectie. RVH.

    www.feuillatte.com - Richtprijs: 340 euro

     

    30-11-2008 om 12:31 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiedorp Port Royal

     

    Vakantiedorp Port Royal .

     

     

    Het vakantiedorp Port Royal wordt door zijn klokkentoren overheerst. Het geheel bestaat uit kleine gebouwtjes met sterk individueel karakter die uitzicht hebben op het meer, het golfterrein of de bergen. In totaal zijn 478 appartementen beschikbaar in 84 woningen, 11 mas en 5 villa’s.

     

    Ook hier beschikken de appartementen over een kitchenette naast tal van andere voorzieningen. Variabele modellen in overvloed met keuze van studio 4 personen over tweekamerappartement voor 4 tot zeer ruime vierkamerappartementen waarin maximaal, maar ook zorgeloos, 8 personen kunnen logeren.

    Alle watersportsuggesties van Port Royal zijn ook voor deze vakantiegangers toegankelijk. Sport en golf bieden ruime ontspanningmogelijkheden terwijl men voor de kinderen kan kiezen tussen de Club Baby, (3 tot 35 maand) en de Funclub (16-18 jarigen), met tal van andere opvangsuggesties voor de tussenleeftijden.

     

    Het P&V aanbod aan de Azurenkust biedt keuzemogelijkheden te over. Tussen Nice en Marseille, staan niet alleen de Promenade des Anglais of de Croisette op het menu, maar zorgen talloze andere locaties voor een prettig, aangenaam en vooral zorgeloos verlof. RVH.

     

     







    30-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milieuvriendelijk Lissabon

    Milieuvriendelijk toeren door Lissabon

     

     

     

     

    Lissabon is goed te verkennen met milieuvriendelijk vervoer. Twee lokale organisaties, RedTour en Go Car Tour, bieden verschillende excursies met elektrische vervoersmiddelen aan zoals buggies, tweezitter-kar en segways. Deze produceren geen uitlaatgassen en zijn bijna geluidsloos. Allemaal zijn ze uitgerust met een GPS. Op deze manier kan de Lissabon bezoeker op een zelfstandige, milieuvriendelijke wijze de verschillende interessante plekken van de stad bezoeken.

     

    RedTour biedt met elektrische vervoermiddelen zoals buggies en segways excursies aan door de historische wijken van Lissabon. De buggies zijn uitgerust met een audioguide/GPS systeem. Er zijn drie tochten per buggies te doen in de wijken Belém, Chiado en in de buurt van Castelo de São Jorge. De tocht per segway leidt door Alfama langs het Pantheon, de kerk van São Miguel en eindigt bij het klooster van San Vincente de Fora.

     

    Go Car Tours laat de bezoeker Lissabon ontdekken per minicar, de karretjes die op golfbanen worden gebruikt. Deze lopen ook op elektra. De bezoeker kan kiezen uit twee routes: richting Belém of richting Parque das Nações. Onderweg wordt er door audioguide/GPS vertelt over de stad en bezienswaardigheden. RVH.

    www.visitlisboa.com

    29-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slagers

     

    Zelfstandige slagers en VLAM starten eindejaarscampagne

     

     

     

    De zelfstandige slagers starten een campagne om hun eindejaarsassortiment in de kijker te zetten. Zij zijn al volop in de weer om hun klanten een extra feestelijk aanbod te doen. Met de campagne willen ze consumenten aanzetten om runds-, kalfs- of varkensvlees op het menu te zetten.

    In samenwerking met VLAM en de Waalse promotieorganisatie APAQ-W is een ludieke promotiecampagne op touw gezet. Het hoofdpersonage van de nationale promotiecampagne is een feestelijk uitgedoste kalkoen. Die is te zien op posters en raamstickers. Verder worden er tijdens de kerstperiode radiospots uitgezonden waarin het gebraad bijzondere aandacht krijgt.

     

    De campagne start op vrijdag 28 en zaterdag 29 november. Tal van zelfstandige slagers in heel het land organiseren dan een ontdekkingsweekend waarop men al kan gaan voorproeven en ideeën op kan doen. RVH.

    29-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolce

                                                                          

    DOLCE HOTELS & RESORTS BENOEMT Steven A. Rudnitsky

     

     

     

     

     

    Dolce Hotels & Resorts, de hospitality onderneming met focus op de vergadermarkt, en die 23 hotels, resorts en vergadercentra uitbaat in de Verenigde Staten, Canada en Europa, benoemt met ingang van 8 december de ervaren Steven A. Rudnitsky tot President en Chief Executive Officer. Hij zal er kunnen verderbouwen op de reeds geleverde prestaties en de groei van de onderneming versnellen.

     

    Rudnitsky, tot voor kort nog Voorzitter en CEO van de in Parsippany gevestigde hotelgroep Wyndham Worldwide, zal verantwoordelijk zijn voor het bevorderen van de wereldwijde groei van Dolce. Eerder dit jaar kondigde de onderneming aan dat ze haar portefeuille de volgende vijf jaar wil verdubbelen.

    De expansieplannen zullen worden onderschreven door Broadreach Capital Partners, die vorig jaar een meerderheidsbelang namen in Dolce, en met andere kapitaalpartners

    Rudnitsky zal de bedrijfsstrategie van de onderneming uitzetten,  evenals verantwoordelijk zijn voor  de realisatie van de bedrijfsdoelstellingen en toezicht houden op alle afdelingen, waaronder Operations, Sales & Marketing, Finance, Acquisition & Development en Human Resources. Hij zal ook deel uitmaken van de raad van bestuur van Dolce en rapporteren aan voorzitter Andy Dolce, met wie hij nauw zal samenwerken om de groei te stimuleren door middel van overnames en ontwikkelingsinspanningen. RVH.

     

    29-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Accorgroep

    Hotels van de Accor-groep bekroond met de “Business Hotel Group 2008”award van Travel Magazine

     

     

     

     

    De hotels van de Accor-groep (Sofitel, Pullman, Novotel, Mercure, Ibis...), Europees en wereldwijd leider in de reissector, het toerisme en de dienstverlening aan bedrijven, werden voor het tweede jaar op rij bekroond met de “Business Hotel Group 2008”-Award van Travel Magazine.

     

    Al sinds 1997 organiseert Travel magazine elk jaar, in samenwerking met het West-Vlaams Economisch Studiebureau (WES), een grote enquête bij de reisbureaus. Daarbij worden een dertigtal awards uitgereikt aan bedrijven uit het toerisme en de reissector, van cruisemaatschappijen tot luchtvaartmaatschappijen, vakantiecentra en hotelgroepen.

     

    Dit jaar werd de elfde enquête tussen augustus en september gehouden bij zo’n 800 reisbureaus uit het hele land. Zij moesten stemmen voor de beste ondernemingen of bedrijven in dertig verschillende categorieën, zoals zakenhotels, recreatiehotels, autoverhuur, skiproducten en city trips.

     

    Voor de award van “Business Hotel Group 2008” stemde een meerderheid van de reisbureaus voor de hotels van Accor, gevolgd door Hilton Hotels en Rezidor. Deze onderscheiding beloont zowel de kwaliteit van het onthaal en de dienstverlening in de Accor-hotels als de innovaties van de Groep op het vlak van accommodatie, de organisatie van seminaries en de dienstverlening aan de klanten.

     

    Accor is in België aanwezig met 51 hotels. 2 Sofitel-hotels, 1 Pullman-hotel, 9 Novotel-hotels, 5 Mercure-hotels, 21 Ibishotels, 5 Etap-hotels en 8 Formule 1. RVH.

    29-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotel Port Royal

    Hotel Port Royal.

     

     

    Het complex van Port Royal in de Bouches du Rhône in Mallemort is tweeledig en omvat enerzijds het Hotel du Golf en anderzijds het vakantiedorp. In het verkeersvrije centrum vinden vakantiegangers rust en comfort maar ook alle noodzakelijke faciliteiten.

    Het hotel ligt centraal en biedt een 30-tal suites, uitgerust met kitchenette, salon, wc, badkamer en slaapkamer, suites die makkelijk door 4 personen benut kunnen worden. De kamers op de benedenverdieping hebben een terras met tuinmeubelen, terwijl de suites op de verdieping beschikken over een ruime loggia eveneens uitgerust met tuinmeubelen.

     

    De hotelgasten kunnen genieten van een waterparadijs, zwembad met golven, uitgerust strand maar ook van de bijzonder fraaie golfinfrastructuur en naast het eigen restaurant kunnen ze vanzelfsprekend ook in alle andere horecazaken van het dorp terecht. RVH.

     

     

     







    29-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rezidor antwerpen

     

    Rezidor opent twee nieuwe hotels in Antwerpen

     

     

     

     

    Rezidor Hotel Group opent in december twee nieuwe hotels in Antwerpen: het Radisson SAS Astrid Hotel Antwerpen (247 kamers) en het Park Inn Antwerpen Astrid (59 kamers). Bij deze beheert Rezidor nu drie hotels in Antwerpen - het bedrijf beheert ook Radisson SAS Park Lane Hotel met 174 kamers. “Deze nieuwe openingen versterken onze positie in België en zijn in lijn met onze strategie om verder te groeien in onze Europese thuismarkten”, zegt Kurt Ritter, President & CEO Rezidor.

     

    De nieuwe hotels zijn een gemeenschappelijk project tussen Rezidor en Elbit Imaging. “Ons doel is mensen te laten genieten van het leven,” zegt Motti Zisser, Voorzitter van de Beheerraad van Elbit Imaging. De twee nieuwe hotels in het hartje van Antwerpen maken samen met het Radisson in Boekarest deel uit van de hotelportfolio van Elbit Imaging die sterk gelooft in de Radisson aanpak, zijn filosofie, professionalisme en sterke ontwikkelingscapaciteiten. Met de ondertekening van dit contract wil de groep zijn vertrouwen in Radisson en zijn toekomstige plannen voor verdere samenwerking in belangrijke Europese hoofdsteden bevestigen.

     

    Het Radisson SAS Astrid Hotel Antwerpen is ideaal gelegen in hartje Antwerpen – met zicht op het Astridplein en recht tegenover het Centraal Station. Het hotel, ontworpen door de Amerikaanse architect Michael Graves is momenteel gekend als het Park Plaza Astrid Antwerp. Het hotel huisvest “Aquatopia”, een unieke onderwaterwereld met meer dan 10.000 exotische vissen en reptielen in hun natuurlijke leefwereld. Naast de 247 kamers, inclusief 19 appartementen, heeft het hotel ook een ontbijt restaurant, een Restaurant-Bar-Brasserie, een 5-sterren fitness & health club, een balzaal van 589m², 18 vergaderzalen en een private parking.

     

    Het Park Inn Antwerpen Astrid gelegen aan het Astridplein, op slechts 50 meter van het Radisson SAS Astrid Hotel Antwerpen, wordt momenteel gerenoveerd tot 59 kamers, een ontbijt restaurant, lobby lounge en een fitnesszaal. RVH.

    28-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Konijn

    Nieuwe receptenfolder

     

     

     

     

    Konijnenvlees krijgt momenteel nog niet de aandacht die het verdient. Nochtans blinkt dit edel vlees uit op gebied van veelzijdigheid en gezondheid.

     

    Klassieke stoofschotels met konijn: heerlijk! Maar ook stomen, wokken, grillen, barbecuen kunnen. Al eens gedacht aan konijn in de microgolfoven of in een tajine ? Allemaal mogelijk! De gezondheidstroeven van konijn zijn groot: het is mager, licht verteerbaar, rijk aan ijzer en het heeft een relatief laag gehalte verzadigde vetzuren en cholesterol.

     

    VLAM brengt twee nieuwe brochures uit om de consument te overtuigen van de gevarieerdheid en de nutritionele kwaliteiten van konijnenvlees. De recepten van chef Philippe Van den Bulck moeten hem of haar aanzetten om naast de klassieke bereidingen eens te experimenteren met meer hedendaagse kookmethoden. RVH.

    www.vlam.be

                                                                                                                             

     

    28-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Château Bas

    Château Bas:

     

     

    De geschiedenis van dit Château kan makkelijk in twee aspecten worden samengevat, nl. de aanwezigheid van indrukwekkende ruines van een Romeinse tempel uit de 1ste eeuw voor Christus en de verbouwingen van deze tempel tot een kapel van de H. Caesar in 1054.

    Iets te simplistisch evenwel, het Gallo-Romeins kasteel dat op de ruïnes werd opgebouwd groeide uit tot een aanlokkelijke halteplaats. Bovendien mogen we evenmin de menselijke tussenkomsten in de bloei van deze voornamelijk agri-culturele omgeving niet vergeten.

     

    In deze gedachtegang horen ook de wijnen van Château Bas thuis. De ruwe ondergrond zorgt ervoor dat de wijngronden niet uitdrogen tijdens de zomer waardoor een behoorlijke diversiteit ontstaat. De oorspronkelijk uitgesproken tannines transformeren zich in fruitige wijnen die zich dankzij constante temperaturen in de kelders, tot beloftevolle dranken ontwikkelen.

    De huiswijnen van Château Bas zijn de Cuvée du Temple, Pierres du Sud en Château L’Alvernegue. RVH.

     

     

     

     







    28-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maaslands kruidenzout

     

    Nieuw kruidenzout

    Proef de Maaslandse natuur op uw bord

     

     

    Op Horeca-Expo lanceert Toerisme Limburg vzw een nieuw kruidenzout: een mengeling van kruiden die veel in het Maasland voorkomen (wilde marjolein, groot kaasjeskruid, tijm en salie), aangevuld met zeezout, peper, oregano en laurier. Het Maaslandse kruidenzout

    geeft vis- en vleesgerechten een aparte smaak én kleur. Het nieuwe kruidenzout zit in een handig molentje verpakt en wordt voor het eerst gepresenteerd op Horeca-Expo door verdeler Verstegen Spices & Sauces.

     

    Met het nieuwe kruidenzout brengt het Maasland (in het uiterste oosten van Limburg) de specifieke kruidige natuurweelde van zijn slibrijke uiterwaarden tot op uw bord. Zo wordt de regionale beleving van de Maaslandse streekgerechten nog versterkt.

     

    Het Maaslands kruidenzout is één van de eerste uit een reeks streekproducten op basis van de Maaslandse kruiden. Er is ook al een Maaslandse kruidenthee ontwikkeld, een uitgekiende dosis van acht kruiden uit het Maasland (wilde marjolein, groot kaasjeskruid, tijm, salie, wilg, vlier, walstro en koningskaars). Deze frisse kruidenmix is heel weldadig voor de luchtwegen.

    In 2009 worden ook bonbons en zeepjes op basis van de Maaslandse kruiden ontwikkeld.

    De streekproducten op basis van Maaslandse kruiden kwamen tot stand door een samenwerking tussen Toerisme Limburg vzw, kruidenspecialist Francesco Catalano, herboriste Marriette Clijsters, het Regionaal Landschap Kempen en Maasland, en Verstegen Spices & Sauces.

    Het Maaslandse kruidenzout en de kruidenthee zijn ter beschikking vanaf 15 december. Ze worden verdeeld door Verstegen Spices & Sauces.

     

    Sterrenkok Alex CLEVERS (Hostellerie Vivendum in Dilsen-Stokkem) en chef-kok Mario Holtzem (Het Koetshuis in Genk), beiden lid van de vereniging Jeunes Restaurateurs d'Europe, hebben met plezier het peterschap van het Maaslandse kruidenzout op zich genomen. Beiden gebruiken deze kruidige mengeling in hun regionale gerechten. RVH.

    www.toerismelimburg.be/kruiden

     

     

     

     

     

     

    27-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotel Metropole

     

     

    Business Destinations bekroont Hotel Metropole Brussels met « Best Large Business Hotel, Western Europe « award.

     

     

     

    Het metropole hotel op het Brusselse Brouckereplein veroverde zopas een aparte award. Business Destinations wijst op het belang van het hotel, dat ondanks het feit dat het in 1895 werd opgetrokken, nog steeds de zakenlui met een uitstekende dienstverlening kan bekoren.

     

    Het hotelmanagement is niet weinig fier met deze onderscheiding, temeer daar ook de hotelindustrie met een groeiende concurrentiestrijd te kampen heeft. Traditie en een gepersonaliseerde service blijven de hoofdaccenten van dit Brusselse bijna legendarische adres.

     

    Het Hotel Metropole biedt 298 elegante gastenkamers, naast een 15-tal erg ruime suites en beschikt anderzijds over een 10-tal bijzondere meetingruimtes. Bovendien biedt het Metropole Executive Centre, 12 extra meeting rooms waardoor het hotel aan quasi alle vergaderbehoeften een passend antwoord kan bieden. RVH.

    www.metropolehotel.com 

     

     

     

     

     

    27-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.British airways

     

     

    Nieuwe toilettassen in First class

     

    De bijzonder luxueuze eerste klasse van British Airways biedt tal van voordelen: snellere doorgang bij de douane, exclusieve toegang tot de 'First' lounges en persoonlijke service aan boord. Men kan uiteraard ook werken, slapen en à la carte eten, in de intimiteit van de privécabine. Het menu wordt met zorg voorbereid door de 'culinaire adviseur' van British Airways en bij de maaltijd kan men genieten van wijnen en champagnes, speciaal voor de First-cabine geselecteerd. De stoel kan in een handomdraai omgetoverd worden tot een bed van 2 meter lang. Het personeel van de First-cabine, dat speciaal opgeleid werd, biedt u discretie en een dienstverlening van hoog niveau. En voor nog meer plezier heeft British Airways in First een toilettas geïntroduceerd, die haar nieuwe assortiment producten bevat.

     

    De nieuwe toilettassen bevatten een nieuw assortiment luxeproducten van Penhaligon's, de Britse kwaliteitsparfumerie, dat in 1872 gesticht werd en vaak beschreven wordt als een van de weinige echte parfumerieën ter wereld. Net als British Airways is ze, door haar onbetwiste status, de keus van de Britse adel.

    In de overtuiging dat parfum herinneringen oproept en ons humeur beïnvloedt hebben Penhaligon's en British Airways samen de producten geselecteerd, die de passagiers na een lange vlucht zullen kalmeren en verfrissen (een bodylotion, een vochtinbrengende crème voor het gezicht, een lippenbalsem en een crème voor de ogen). RVH.

    www.ba.com  

     

     

     

    27-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coen van Niersen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Coen van Niersen nieuwe hotelmanager van hotel Four Points by Sheraton

     

     

     

    Starwood Hotels & Resorts benoemt Coen van Niersen als nieuwe hotelmanager van hotel Four Points by Sheraton Brussels. Coen van Niersen begon in 2003 zijn carrière binnen de Starwood Hotels & Resorts groep als Human Resources Coördinator voor de Brusselse divisie. Vervolgens verbleef hij 4 jaar in Londen, waar hij zich van Management Trainee uiteindelijk opwerkte tot Food & Beverages Services Manager van het Sheraton Park Tower Hotel. Met deze functie verkreeg hij de Acorn Award, een onderscheiding voor jong talent in de hospitality sector. Coen is 29 jaar en afkomstig uit Nederland.

     

    In zijn nieuwe functie, rapporteert Coen aan Jan Nielsen, Area Manager België & Scandinavië en General Manager van Starwood's Brussels Complex.

    Coen van Niersen : 'Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging. Samen met het fantastische team van hotel Four Points by Sheraton wil ik er voor zorgen dat het niveau van onze dienstverlening blijft groeien en dat we onze trouwe klanten kunnen blijven verrassen.   RVH.

     

     

     

    27-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Centerparcs

    CENTER PARCS EUROPE GROUP INTRODUCEERT MET

    CENTER PARCS EN SUNPARKS EEN TWEE-MERKEN STRATEGIE

    De Center Parcs Europe Group - Europees marktleider in korte vakanties dicht bij huis - zet in op een aanzienlijke versterking van haar aanbod met twee complementaire merken om de Europese markt nóg beter te kunnen bedienen. Zo investeert de Groep in het verder verrijken van de bestaande parken van Center Parcs en worden nieuwe Center Parcs-parken ontwikkeld in Frankrijk en Duitsland. Tegelijkertijd zal de capaciteit van Sunparks binnen vijf jaar verdubbelen. Als eerste stap worden met ingang van 23 januari 2009 vier parken van Center Parcs toegevoegd aan het portfolio van Sunparks.

    De Center Parcs Europe Group gaat een nieuwe fase in met de introductie van een tweeledige groeistrategie, waarin sprake is van een heldere positionering van Center Parcs en Sunparks en beide merken elkaar uitstekend aanvullen. Afhankelijk van de behoefte maken gasten een keuze voor het meest complete product in de sector, Center Parcs. Of ze kiezen bewust voor Sunparks, parken met de beste weersonafhankelijke voorzieningen in hun segment van waaruit je een interessante omgeving kunt ontdekken.

    Center Parcs is qua concept en innovatiekracht niet te kopiëren. Daarom moet er voor de groei van Center Parcs nieuwe parken ontwikkeld worden. Eerst opent in 2010 een nieuw park haar deuren in de bosrijke omgeving van Moselle in Frankrijk. Hier wordt het ‘Park van de Toekomst’ gerealiseerd. Een ecologisch park dat volledig in harmonie is met de omgeving en volgens de laatste inzichten op het gebied van duurzaamheid wordt gebouwd.

    De nieuwe parken springen in het oog vanwege hun luxueuze afwerking en hun naadloze inbedding in de natuurlijke omgeving. De bestaande parken worden uitgebreid en er wordt fors geïnvesteerd in de verdere upgrading van cottages en voorzieningen. Ook worden nieuwe recreatievormen geïntroduceerd. Zo lanceert Center Parcs eind december 2008 haar nieuwste generatie cottages. In De Kempervennen (Nl), Het Heijderbos (Nl) en Bispinger Heide (Dl) openen eind dit jaar 200 super de luxe Eden cottages hun deuren. Bovendien kunnen gasten van De Kempervennen en Bispinger Heide vanaf eind december terecht op woonboten. In het Duitse park worden daarnaast Tree Houses ontwikkeld.

    Center Parcs telt door de toevoeging van vier parken aan Sunparks vanaf 23 januari 2009 dertien parken, waarvan zes in Nederland, twee in België, twee in Duitsland en drie in Frankrijk.

    Alle parken van Sunparks krijgen een viersterren rating. Afgelopen jaar is er 20 miljoen euro geïnvesteerd in het verbeteren van de villas, zwembaden en voorzieningen van de Belgische Sunparks parken. Ook zijn er nieuwe Lake Side villas geïntroduceerd in Sunparks De Haan. Sunparks vormt de beste uitvalsbasis voor dagtrips in de omgeving. Hiervoor worden in de parken speciale geavanceerde Tourist Offices ingesteld met de beste tips op het vlak van cultuur, gastronomie, activiteiten en shoppen. RVH.







    27-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.arles

     

    Arles.

     

     

    Een uitstapje naar Arles is evenmin te versmaden. Dit Rhonestadje, Keltisch van oorsprong, werd nadien gekoloniseerd door de Grieken vooraleer Caesar er met zijn leger doortrok. Hij installeerde hier een Romeins legioen en vormde de eerste stap naar absolute bekendheid.

     

    In de eerste eeuwen van het Christendom ontpopte Arles zich als centrum van de nieuwe geloofsverspreiding en de bloei ervan. In het begin van de Middeleeuwen werd de stad platgebrand en verwoest, toch kende ze in de 12de eeuw een nieuwe bloeiperiode, mede door de vitaliteit en levenslust van haar inwoners.

     

    Nog steeds getuigen talrijke patriciërswoningen uit de 17de en 18de eeuw van de rijkdom die het stadje kende, en de vele monumenten vormen een gans aparte collectie van bezienswaardigheden. Door de Unesco erkend als onderdeel van het cultureel wereldpatrimonium is Arles momenteel met een oppervlakte van 77.000 ha, uitgegroeid tot de grootste Franse gemeente. RVH.

     

     

     







    27-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.salon fijnproever

    Salon van de Fijnproever

     

     

     

    Het Salon van het Culinaire Boek laat het grote publiek en professionals al drie jaar op rij kennismaken met unieke werken over de keuken en gastronomie. Dit jaar herdefinieert het evenement zich tot ‘Het Salon van de Fijnproever’. Zo wordt het publiek op 29 en 30 november 2008 ondergedompeld in een hartelijke en gastrvije wereld van fijnproeverij, en dat in het geraffineerde kader van het Beurspaleis in Brussel.

     

    Culinaire boeken, kookateliers, signeersessies en conferenties, grote chefs … het evenement doet een beroep op alle zintuigen, met smaak en weldaad, in een geest van interactiviteit en ontdekking. Michel Montignac, Pierre Gagnaire, Jean-Pierre Coffe en vanzelfsprekend ook de toonaangevende vertegenwoordigers van de Belgische gastronomie zijn van de partij.

     

    Dit jaar wordt de regio Dordogne-Périgord in de bloemetjes gezet, waar de gastronomie van de Périgord het departement de nodige faam gaf. Na Parijs is dit het Franse department met het grootste aantal beschermde historische sites. Gesitueerd in het zuidwesten van Frankrijk, in de Aquitaine, is de regio vandaag dankzij de luchtlijn Charleroi-Bergerac aanzienlijk toegankelijker geworden, en ligt de Dordogne per vliegtuig, op slechts anderhalf uur van België verwijderd.

    Voor de bereiding van de gastronomsiche schotels in de Périgord worden kwaliteitsproducten gebruikt zoals ganzenlever, producten op basis van gans en eend, zwarte truffels, kastanjes, AOC-noten en de Bergerac-wijnen. Het publiek kan tijdens het salon een aantan van deze producten ontdekken op basis van gans en eend, maar ook de kastanjes, de noten van de Périgord en derivaten, zonder de Bergerac-wijnen te vergeten, met naast de beroemde Monbazillac ook andere heerlijke rode en rosé wijnen.

     

    Salon van de Fijnproever – Beurs van Brussel

    Op 29 november van10 tot 21 uur en 30 november van 10 tot 18 uur

    Toegangsprijs 5 euro, gratis voor kinderen jonger dan 12 en voor 65-plussers.

    www.salonfijnproever.be

    27-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstshopping in Brugge

     

    KERSTSHOPPING  IN BRUGGE

    Heritage Hotel Brugge

     

                                                   

     

    Brugge is een shoppers paradijs, voeg daar dan nog de gezellige kerstversieringen bij en je hebt het recept voor enkele leuke dagen in een bijzondere stad. En bij een bijzondere stad hoort een bijzonder hotel: Heritage Hotel Brugge!

    Dit prachtige pareltje is uitstekend gelegen in het hart van de stad en met zijn 24 individueel ingerichte kamers en suites de ideale uitvalsbasis om Brugge te ontdekken.        

     

    Laat uzelf omringen door de klingelende belletjes, de gezellige sfeer en warme geuren van Kerstmis en alles wat dit vredige seizoen met zich meebrengt. Fluwelen roosjes, schitterende glasparels en zacht glinsterende ornamentjes versieren de plafondhoge kerstboom. De verlichting en fijne decoratie van Hotel Heritage in Brugge, brengt eenieder in kerststemming.


    Dit jaar is beter dan ooit tevoren met nieuwe, aantrekkelijke activiteiten. Wandel door het splinternieuwe ijskasteel, laat u meeslepen op een historische tour met ervaren gids, trek de schaatsen aan voor een paar rondjes op de ijspiste op het Marktplein, maak een koetstocht, lekker ingeduffeld onder een warm deken, vertel je eigen kerstverhalen bij het haardvuur of geniet van een glaasje hartverwarmende glühwein.           

    Hotel Heritage heeft een prachtig arrangement met een gevarieerd programma samensgesteld ...geen moment verveling! RVH.

     

    Het Kerstarrangement  omvat:

    • één of meerder overnachtingen in één van de charmante kamers;
    •  iedere ochtend een heerlijk koud- en warm Champagne-ontbijtbuffet
    •  een koetstocht door het historische centrum
    •  een warme Glühwein of warme Chocolademelk in de bar 'Le Magnum
    •  een heerlijk gebakje op een middag naar keuze
    •  een 2-uur durende gidsbeurt (mogelijk van maandag t.e.m. vrijdag)
    •  een Kerstgeschenkje op de kamer
    • een plannetje van Brugge & toeristische informatie.

     

    Het kerst pakket is geldig tot 05.01.2009

    www.hotel-heritage.com

     

     

    26-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Atrium Radisson Brussel

     

    Atrium restaurant in het Radisson SAS Royal Hotel in Brussel

    stelt nieuwe website voor

     

     

     

     

    Het Atrium restaurant in het Radisson SAS Royal Hotel in Brussel stelt zijn nieuwe website voor. De website is te vinden via Resto.be, de meest belangrijke zoekmachine naar restaurants in België.

     

    Begin 2008 kreeg het Atrium restaurant een grondige facelift. Zowel het reeds befaamde interieur, het team als de kaart werden onder handen genomen. Sinds begin oktober heeft het nu ook een website: www.resto.com/Atrium.

     

    Het Atrium is erin geslaagd om een hedendaagse stijl te combineren met de contrasten van de Romaanse muur uit de 12de eeuw die de ruimte onder het 8 verdiepingen hoge glazen dak domineert. De warme en hedendaagse kleuren maken van het Atrium restaurant de ideale plaats om een zakenlunch te organiseren, gezellig te dineren onder vrienden of van een tête-à-tête etentje te genieten. De kaart van het Atrium restaurant werd volledig herwerkt door chefs Yves Mattagne en Olivier Langlet en weerspiegelt de inspiratie van de meest diverse origine.

     

    Het dagelijkse driegangen lunchmenu aan 21,50 EUR per persoon en het weekend driegangen menu aan 35 EUR per persoon zijn higlights op de website.

    Het restaurant is dagelijks doorlopend open van 12 tot 22u30. RVH.

    Tel 02 219 28 28  - fb.brussels@radissonsas.com of www.resto.com/Atrium.

     





    26-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50ste batibouw

    50ste editie van BATIBOUW belooft groot feest te worden!

     

     

     

    Tijdens de volgende BATIBOUW zal iedereen het geweten hebben: de vaandeldrager van de Belgische bouwsector viert zijn 50e editie! Uiteraard is FISA  het bedrijf dat de beurs organiseert, bijzonder vereerd deze vijftigste uitgave van BATIBOUW op touw te mogen zetten.

     

    Het begon met een droom: een bezoek aan Batimat in Parijs bracht initiatiefnemer Georges de Vestel op het idee om een nationale bouwbeurs in Brussel te organiseren. In 1960 konden de Belgische bouwers en verbouwers, die voordien op jaarbeurzen waren aangewezen, effectief deelnemen aan de Vestels eerste Bouwsalon van Brussel in het Rogiercentrum. Uniek aan de nationale beurs was (en bleef) ook het basisprincipe van zowel open te staan voor professionals uit de sector, als voor het grote publiek.

     

    Over de jaren groeide het evenement verder uit. Na de toevoeging van de schildpad als logo in 1967, verhuisde de beurs in 1969 naar de grotere paleizen van de Heizel. In 1973 kreeg de beurs de alombekende naam ‘BATIBOUW’, een typisch Belgische samentrekking van twee woorden BATIR en BOUWEN. Door het toenemende succes bij zowel het grote publiek als de professionals, was BATIBOUW ondertussen het ‘Internationaal Salon voor de Bouw, Renovatie en Inrichting’ geworden.

     

    Dat deze feesteditie 28 februari tot en met zondag 9 maart 2009, een ongelooflijk succes zal worden, lijdt geen twijfel. Welke extra festiviteiten we precies mogen verwachten, wil algemeen directeur Maes voorlopig nog niet kwijt. Wel licht hij al een tipje van de sluier: BATIBOUW zal op drie niveaus worden gevierd. RVH.

    www.advancedfair.com/batibouw

     

     

     

    26-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.camargue

    Camargue

     

     

    De Camargue is een regio vol traditionele aspecten en eigenheden met een soms ruige natuur en de typisch loslopende paarden in het bijzonder. Het hotel du Soleil biedt een bonte verzameling van mogelijkheden verruimd met diverse culinaire facetten.

     

    Het complex wordt samengebundeld in 4 typisch regionale ‘mas’, een verzameling van kleine leuke woningen waar samenhorigheid troef is. Ieder van deze mas kreeg een regionale benaming en duidt op de kenmerken van de streek: Les Lavandins, Les Romains, Les Roseaux en Les Tamarins bieden op een domein van 35 ha, maar liefst 115 volledig uitgeruste kamers, terwijl in het dorp ook alle andere faciliteiten voorhanden zijn.

     

    Genieten van de rust en mooie natuurbeelden, met als extra aantrekkingspunt een topmanege waar talrijke paarden aanwezig zijn om de vakantiegangers heerlijke wandelingen in de Camargue te laten beleven, zijn de musts in dit vakantiedomein. RVH.

     

     

     

     







    26-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eeuwfeest Le Palace

    Eeuwfeest ‘Le Palace’ Brussel

     

     

     

    Het Crowne Plaza Brussels– ‘Le Palace’ aan het Brusselse Rogierplein viert haar 100ste verjaardag! Om precies te zijn werd op 28 november 1908 de eerste steenlegging gedaan.

    Ter gelegenheid van de 100ste verjaardag trakteert het hotel op een tentoonstelling over 100 jaar Le Palace, een expositie van de franse kunstenaar Olivier Domin (Olll) en biedt het 100 kamers voor de prijs van 100 cent.

     

    Tentoonstelling 100 Jaar Le Palace

    Tot en met 22 december 2008 vindt een tentoonstelling plaats over de geschiedenis van de afgelopen 100 jaar van het hotel ‘Le Palace’. Documenten, voorwerpen, naslagwerken en originele meubelstukken kunnen bezichtigd worden in de Century Suite. Deze suite zelf werd de afgelopen 5 jaar gerestaureerd en beschikt over de meubels van de interieur decorateur Alban Chambon. Een door de architect Antoine Pompe (1873-1980) ontworpen kledingkast is eveneens te bezichtigen.

    Dagelijks gratis toegang van 9 tot 18 uur

     

    Kunstexpositie OLLL

    Olivier Domin, OLLL, werd door Eric Van Dalsum, directeur van het Crowne Plaza Brussels – ‘Le Palace’ gevraagd om een schilderij te creëren ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan. Olll en Van Dalsum ontmoetten elkaar in Narbonne bij de wijnproducent Gérard Bertrand waar Olll een expositie hield en Van Dalsum zijn huiswijnen selecteerde. OLLL heeft een kleurige en verrassende stijl. De expositie zal in de ruime lobby en de zalen op de gelijksvloers plaatsvinden.

    Dagelijks gratis toegang van 1 december tem 31 december 2008 van 9 tot 20 uur

     

    100 kamers voor 100 cent

    Vanaf 22 november 2008 kan men via de website www.crowneplazabrussels.be  een kamer boeken voor 100 eurocent. De prijs is per nacht, per kamer (een of twee personen) en naar beschikbaarheid. Men kan slechts 1 kamer per persoon boeken. Men dient enkel zich in te schrijven via de website door te klikken op de button ‘100 rooms for 100 cents’ en men krijgt binnen de 24 uur antwoord of de kamerreservering mogelijk is. RVH.

    www.crowneplazabrussels.be

     

     

    25-11-2008 om 17:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Sandton Hotels opent 1e vestiging in België

     

     

     

     

    Sandton Antwerp Hotel & Residences by COCO-MAT is een nieuw concept van  hotelbeleving. Na een grondige herbouw en totale renovatie van het voormalige hotel Eden, aan de Lange Herentalsestraat 25-27 in het centrum van Antwerpen, opende Sandton Hotels haar eerste hotel in België openen.

    Het gloednieuwe Sandton Antwerp Hotel & Residences by COCO-MAT ligt op een steenworp van de Keyserlei, tussen het Centraal Station en de Diamantbeurs, midden in de dynamische diamantwijk. Het eigentijdse stadshotel telt 66 up-to-date kamers met een mediterrane uitstraling. Daarnaast beschikt het over negen schitterend ingerichte appartementen op de Keyserlei, op 200 meter afstand van het hotel. Sandton Antwerp Hotel & Residences by COCO-MAT is een nieuw concept van hotelbeleving op hoog niveau, dat op drie pijlers rust: een warm onthaal, uitstekend slapen, unieke inrichting.

     

    Sandton Antwerp Hotel & Residences by COCO-MAT is het eerste hotel dat volledig is ingericht met COCO-MAT materialen van de van oorsprong Griekse bedden- en meubelfabrikant, die met louter natuurlijke en duurzame materialen werkt. De airconditioned kamers zijn voorzien van een COCO-MAT bed dat superieur slaapcomfort biedt. De Spaanse designtegels in de badkamer met inloopdouche, het zonnige interieur en de eikenhouten vloer geven de kamers een mediterrane uitstraling. Alle kamers beschikken over een LCD-tv met filmsysteem en gratis WiFi-internet. Een uitgebreid ontbijtbuffet wordt ’s ochtends in de Lounge geserveerd en tussen 17.00 en 20.00 uur kan de hotelgast hier voor de vaste prijs van 10 euro gebruikmaken van een loungebuffet met kleine snacks, bier, wijn en frisdranken.

     

    Sandton Hotels is een dynamische en vernieuwende hotelketen die sinds 2004 bouwt aan een collectie karaktervolle 3- en 4- sterrenplus hotels op aansprekende locaties in Nederland, België en Duitsland. Elke vestiging heeft en behoudt zijn eigen, karakteristieke identiteit, nauw verweven met de omgeving. RVH.

    www.sandtonantwerp.be

     







    25-11-2008 om 17:37 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lavendelmuseum

    Lavendelmuseum

     

     

    Een van de facetten dat ongetwijfeld heeft bijgedragen tot de bekendheid van de Azurenkust en de Provence is de lavendel. Bloeiende paarse velden sieren de regio en hertekenen het geheel tot een lieflijk, aantrekkelijk decor.

    Het lavendelmuseum van de Luberon biedt een globaal overzicht van deze bekende aromatische plant en getuigt met een indrukwekkende collectie werktuigen in rood koper van de evolutie die de lavendel sinds de 16de eeuw doormaakte.

     

    Het museum is het verlengstuk van het domein ‘Château du Bois’ dat in 1820 in Lagarde werd opgericht op een terrein van ruim 300 ha, waarvan 80 ha uitsluitend aan de lavendelteelt werden toegewezen.

     

    Wellness en welzijn zijn de topitems die in de boetiek van het museum worden weergevonden, allerhande essentieoliën, parfum en schoonheidproducten met de lavendel als centraal bereidingsmiddel zijn hier voorhanden. RVH.

     

     

     







    25-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.les restanques

    Les Restanques.

     

     

    Les Restanques veroverde het tweede jaar op rij de prestigieuze bekroning van ‘bloemrijk vakantiedorp’. Aan de basis van deze onderscheiding liggen zeer zeker de ecologische inspanningen, het park van 25 ha en de botanische tuinen. Uitgebouwd als een Middeleeuws dorp met Provençaalse trekjes vinden de vakantiegangers hier 392 appartementen en 27 meergezinswoningen. Het domein ligt genesteld in het Massief der Moren aan de golf van St. Tropez.

     

    Het domein beschikt over een indrukwekkend zwembad van meer dan 1600m², zwembad waarin zowel kunstmatige golven als geisers tot stand komen. Anderzijds is het een paradijs voor kinderen die hier diverse kinderzwembaden terugvinden.

     

    Een perfecte infrastructuur zorgt voor talloze ontspanningsmogelijkheden, winkeltjes, bars en restaurants. Een eigen ZEN-centrum biedt de verlofganger de kans om op een professionele maar aangename manier te ontstressen. RVH.

     

     

     







    24-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!