Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    30-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.coca cola
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    COCA-COLA IS OPTIMISME IN EEN FLESJE

     

     

     Coca-Cola gaf zopas de aftrap van een nieuwe indrukwekkende campagne: ‘Taste the Coke Side of Life’. Met deze campagne wil Coca-Cola mensen uitnodigen om de dingen van hun positieve kant te bekijken. Want Coca-Cola  is optimisme in een flesje.

     

    ‘Taste the Coke Side of Life’ straalt ongebreideld optimisme uit. Het zit vaak verscholen in kleine dingen waar we niet altijd bij stilstaan. En daar draait het juist om voor Coca-Cola. Een ‘happiness’ toverformule bestaat niet, maar hoe je tegen het leven aankijkt is een bepalende factor voor je persoonlijk geluk. In een wereld vol ‘nee’s’ is een ‘ja’ des te belangrijker. Dit is het verhaal over het half volle of half lege glas...

     

    Coca-Cola wil iedereen enthousiasmeren om situaties, mensen en dingen vanuit positieve hoek te benaderen. Want gelukkige mensen leven langer!

    Wereldwijd drinken mensen Coca-Cola in gezelschap van vrienden en familie. Over heel de wereld delen ze daardoor gelukkige momenten met elkaar. Dat gevoel is goud waard en enthousiasmeert je om je leven te verrijken met dingen waar je simpelweg blij van wordt.

    Maak van iedere dag een mini ontdekkingstocht naar dingen die je doen glimlachen.

     

    Ontdek de ‘Taste The Coke Side of Life’campagne

     

    Een idillisch heuvellandschap waar allerlei guitige en sympathieke creaturen de productie van het Coca-Cola flesje begeleiden. Een helicopter met reusachtige tuinslang vult het flesje en een katapult zorgt voor de bevestiging van het kroonkurkje. Grappige pinguïns in een sneeuwlandschap staan in voor de koeling. Het flesje is klaar en krijgt een uitgeleide met kleurrijk vuurwerkspektakel. De geboorte van elk flesje is een feest. Coca-Cola wil dat positieve gevoel met iedereen delen.   

     

    Iedereen kan vanaf nu de “Taste the Coke Side of Life”-campagne ontdekken.

     

    ‘Happiness de wereld rond’

    Reizigers die België binnenvliegen via de luchthaven van Zaventem, kunnen sinds kort het nieuwe ‘Taste The Coke Side of Belgium’-bord bewonderen langs de weg die van de luchthaven naar de Brusselse Ring loopt. Typisch Belgische symbolen zoals Manneken Pis, mosselen en frieten sieren deze bill board. RVH.

     

    30-09-2006 om 17:05 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.feestavond accor gent
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    30-09-2006 om 17:04 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 jaar accor gent
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Accor Gent:  

    20 jaar lang de centrale speler in toerisme en seminaries

     

     

    In 1986 richtte Accor in Gent zijn eerste hotel, het Novotel, op en twintig jaar later is Accor nog altijd de grootste speler in het Gentse hotelwezen. Zowel voor het Gentse verblijfstoerisme als voor de zakenwereld is Accor een centrale speler. Van de 1600 kamers die in Gent aanwezig zijn, vertegenwoordigt Accor er 600 en met meer dan 20 vergaderzalen zijn de Accor hotels tevens de uitgelezen plaats voor seminaries en persconferenties.

     

    « Een prachtige stad is het, de ontmoetingsplaats van vier rivieren : de Schelde, de Leie, de Lieve en de Moere. Een netwerk van stromend water dat de stad verdeelt in zesentwintig eilanden. Met zijn barken, zijn bruggen en de weerspiegeling van oude gevels in het water is Gent een soort van Venetië van het noorden. » Victor Hugo, 1840

     

    Gent, één van de mooiste historische steden van Europa, combineert een indrukwekkend verleden met een levendig heden, en een wandeling door de binnenstad is dan ook als een reis door de tijd : nergens anders flitst u zo snel van de veertiende eeuw naar de eenentwintigste en terug, zonder ook maar een moment het gevoel te hebben dat er iets niet klopt. Ontstaan aan de samenvloeiing van de Leie en de Schelde, geniet Gent daarenboven al eeuwen van de unieke sfeer die de aanwezigheid van water teweegbrengt.

     

    Daarnaast kent Gent ook een grote economische bedrijvigheid. De Gentse haven is een echte industrie- en productiehaven en wordt gedomineerd door enkele zeer grote bedrijven zoals Arcelor en Volvo. Ook in het vroegere havengebied zien we een concentratie van distributie- en productiebedrijven. In het zuiden van de stad is een kennisindustrie actief rond biotechnologie. Gent is ook de tweede grootste kantorenstad van Vlaanderen na Antwerpen. Voor al deze economische bedrijvigheid in Gent, voorzien de Accor hotels een uitstekende accommodatie. De 20 vergaderzalen van de verschillende hotels zijn uitgelezen plaatsen voor zakelijke besprekingen, seminaries, persconferenties, privé-feesten en interviews.

     

    Voor wie op zoek is naar een slaapplaats in Gent heeft Accor een uitgebreid aanbod hotels in het centrum van de stad. In 1986 richtte Accor hier zijn eerste Novotel op en sindsdien zijn de Accorhotels niet meer weg te denken uit de Gentse toeristische sector. In 2004 ontvingen de vier Gentse Accor hotels 304.269 bezoekers, waarvan 223.457 toeristen waren.

     

    Het Ibis, gelegen aan de Sint-Baafs kathedraal, werd onlangs helemaal vernieuwd en vormt een gezellig twee sterren-hotel met 120 kamers in het hart van Gent. Vlakbij het Gentse operagebouw bevindt zich nog een Ibis, dat 134 kamers telt. Het Novotel op het Goudenleeuwplein ligt midden in het historisch centrum en is een modern en rustig hotel met 117 kamers, 7 vergaderzalen, een prachtige binnenkoer en een rustig terras. In het Sofitel Gent Belfort, gelegen aan de voet van het Belfort, in de schaduw van het stadhuis en eveneens midden in het historisch centrum van de stad, word je ondergedompeld in een geheel van stijl, rust, vriendelijkheid en service. Met zijn 174 kamers en 10 vergaderzalen is dit tevens het grootste Accor hotel in Gent.

     

    Accor Gent profileert zich graag als dé gastheer van de stad en daarom nodigden de Accor hotels op 28 september meer dan 500 toonaangevende bedrijven van België en Luxemburg uit om met deze unieke stad, en uiteraard de hotels, kennis te maken. Door middel van een feestelijke tocht door de stad, met een boottocht, Amerikaanse sporten met bijhorende cheerleaders, optredens van live bands en een hapje en een drankje in de verschillende Accor hotels, kregen ruim 300 deelnemers een uniek beeld op de stad en op haar relatie met Accor. Het werd een uitzonderlijk feest zoals dat alleen in Gent kan gegeven worden ! RVH.

    www.accorhotels.com.

     

    30-09-2006 om 17:03 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cuisipro vleesbedruiper
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Geef je kerstkalkoen een douche met de Cuisipro vleesbedruiper!

     

     

    Nog even en het is Kerstmis. Tijd van vrede, gezellig samenzijn met familie en vrienden én lekker eten. Kalkoen of een groot stuk gebraad zijn klassiekers op het feestmenu. Om de bereiding daarvan vlotjes te laten verlopen, pakt Cuisipro uit met een uniek twee-in-één instrument: de vleesbedruiper.

     

    De vleesbedruiper wordt geleverd met twee hulpstukken die het bereiden van grote stukken vlees vergemakkelijken. Enerzijds heb je een soort van "douchekop" die saus e.d. zachtjes en gelijkmatig over het vlees sproeit. Zo vermijd je spatten.  Anderzijds is er een smaakinjector waarmee je saus, marinade, kruidenolie of boter direct in het vlees kan spuiten en niet alleen aan de buitenkant van het vlees.

     

    De buis van de vleesbedruiper zelf is doorschijnend en voorzien van maatindicaties zodat de kok kan meten én zien hoeveel hoeveel van de marinade of saus is opgebruikt. De vleesbedruiper is vaatwasbestendig en wordt geleverd met 25 jaar garantie. Het lijf van de vleesbedruiper is gemaakt van polycarbonaat. De hulpstukken zijn vervaardigd uit roestvrij staal. RVH.

    www.cuisipro.com of www.demeyere.com

     

     

    30-09-2006 om 16:45 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

                                  

     

    VLM Airlines start met vluchten vanuit Groningen naar Amsterdam en het centrum van Londen

     

     

    Met ingang van maandag 30 oktober 2006 start VLM Airlines met lijnvluchten vanuit Groningen naar Amsterdam en het centrum van Londen. Bijgevolg wordt een heen-en terugvlucht op dezelfde dag naar beide steden mogelijk.

     

    Elke weekdag zal een toestel van VLM Airlines vertrekken vanuit Groningen Airport Eelde naar Amsterdam en verder naar London City Airport. Deze vlucht vertrekt om 06u50 te Groningen en komt aan om 08u20 in London City. De terugvlucht vertrekt vanuit London City om 17u50 en vanuit Amsterdam om 20u30 met aankomst te Groningen om 21u20.  Op zaterdag zal VLM Airlines een vlucht inleggen die ‘s ochtends vertrekt uit Groningen naar Amsterdam en London City en die op zondagavond terugvliegt.

     

    Een recente studie, die werd uitgevoerd in opdracht van Groningen Airport Eelde, heeft aangetoond dat er behoefte is aan een luchtverbinding met Londen. Tot vandaag moesten mensen uit het noorden van Nederland die naar Londen reisden een overnachting plannen vermits de lange reistijd geen heen-en terugvlucht op dezelfde dag mogelijk maakte. Heden biedt VLM Airlines de reizigers een alternatief door ‘s ochtends te vertrekken en  ‘s avonds na een werkdag terug te reizen naar Groningen. Deze dienstregeling laat zakenreizigers toe tijd te winnen en extra hotelovernachtingen en –uitgaven te beperken.

     

    Reizigers die vertrekken uit Groningen richting Londen via Amsterdam zullen te Amsterdam aan boord van het toestel blijven. In Londen landt VLM Airlines in het hart van de stad: London City Airport ligt naast Canary Wharf en ‘The City’, het financiële centrum van Londen. Sinds de start van de DLR lijn (Docklands Light Railway) in december 2005 volstaan 22 minuten om de reis tussen London City Airport en het metro station Bank af te leggen. Vanuit Bank worden andere verbindingen en lijnen van het Londense metronetwerk aangeboden.

     

    Een enkel ticket is beschikbaar vanaf €30 naar Amsterdam, en vanaf €49 naar London City, exclusief taksen. Alle vluchten kunnen online geboekt worden op www.flyvlm.com of via uw lokaal reisagent. RVH.

    30-09-2006 om 16:44 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sn brussels airlines

     

     

    Ulf Weber benoemd tot Executive Vice President Operational Services

     

     

    SN Brussels Airlines en Virgin Express zijn zeer verheugd te kunnen mededelen dat  de heer Ulf Weber benoemd werd tot Executive Vice President Operational Services. Ulf Weber zal verantwoordelijk zijn voor Flight Operations, Ground Operations, Maintenance, Engineering en Inflight Services.

     

    Ulf Weber heeft een stevige ervaring opgebouwd in de luchtvaartindustrie. Hij studeerde luchtvaart engineering aan de Technische Universiteit van Berlijn en Transportwetenschappen aan het Massachusetts Instituut voor Technologie in Cambridge, VS.

     

    Tot op heden was Ulf Weber General Manager van de Belgische touroperator Thomas Cook Airlines Belgium en lid van het Management Comité van de groep Thomas Cook Belgium. Ulf is 39, hij woont in België en heeft 3 kinderen.        

     

    Als Executive Vice President Operational Services van SN Brussels Airlines en Virgin Express zal Ulf Weber verantwoordelijk zijn voor alle Vluchtoperaties en Grondoperaties van de twee luchtvaartmaatschappijen. Ook zullen de Technische Onderhouds- en Inflight Departementen rechtstreeks aan hem rapporteren. Ulf Weber zal zijn functie opnemen wanneer hij zal vrijgesteld zijn van alle contractuele verplichtingen tegenover zijn huidige werknemer. RVH.

     

    30-09-2006 om 16:43 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Passe vite
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Passe-vite "deluxe" van Cuisipro": pureren was nooit zo eenvoudig!

     

     De 'passe-vite', ook wel 'roerzeef' genoemd, is een klassieker in de keuken. Hij wordt al generaties lang als handig hulpmiddel gebruikt om fruit en groenten te pureren zonder ongewenste stukjes zoals de schil of de zaadjes door te laten. Zelfs in deze tijd van keukenrobots en mixers zweren nog steeds vele koks bij de traditionele passe-vite. Daarom stelt Cuisipro nu een vernieuwde, verbeterde en moderne passe-vite voor die deze onmisbare keukentool naar een hoger niveau brengt: de passe-vite "deluxe".

     

    Het verschil met de andere roerzeven op de markt is divers. Eerst en vooral is de Cuisipro- passe-vite met een diameter van 22 cm, groter dan de andere en staan de handvatten lager, zodat de passe-vite zelf hoger op de pot staat en niet in contact komt met het voedsel in de pot. Bovendien wordt de passe-vite geleverd met drie verwisselbare schijven van 2, 3 en 4 mm.

     

    Het grootste en belangrijkste voordeel van deze passe-vite "deluxe" is de plastic schraper aan de onderkant van de passe-vite. Deze schraapt het voedsel weg zodra het door de schijf geduwd wordt.  Zo bekom je een continue, gelijkmatige doorstroom van het voedsel en kan het pureren sneller en properder gebeuren. Zo moet je dus niet tussentijds stoppen om de zeef schoon te maken. De passe-vite "deluxe" is gemaakt van roestvrij staal. De grepen zijn voorzien van een antislipmateriaal en de schraper is gemaakt van plastic. RVH.

    www.cuisipro.com of www.demeyere.be

     

     

     

    30-09-2006 om 16:42 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ierland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op ontdekkingstocht in Noord-Ierland: de hoogtepunten

     

     

     

    Noord-Ierland is meer dan Belfast alleen. Een rijk cultureel erfgoed, imposante landschappen, attracties en adembenemende kusten behoren eveneens tot dit deel van het Groene Eiland. Redenen genoeg om een trip naar het Noorden te plannen en van de schoonheid en de warmte van deze plek te genieten.

     

    Enkele hoogtepunten:

     

    Causeway Coast

     

    Het meest Noordelijke punt van Ierland, 'Causeway Coast' behoort tot de topattracties van het eiland en werd uitgeroepen als UNESCO Werelderfgoed. Duizenden jaren waren nodig om deze spectaculaire kustlijn te maken tot wat ze vandaag is. De Giant's Causeway is een geologisch wonder, één van de meest bijzondere rotsformaties die er bestaan op aarde. Een ideale plek om uit te waaien tijdens een flinke wandeling, om te genieten van het prachtige uitzicht tijdens een fietstocht of te relaxen.

     

    Belfast Maritime Heritage

     

    Iedereen kent het verhaal van de Titanic, maar dat het grootste en meest luxueuze schip ooit gebouwd werd in Belfast door 'Harland and Wolff' is meestal niet geweten. Toen in 1909 de bouwwerken van start gingen, was Belfast één van de grootste havens ter wereld en leider in een aantal industrieën, waaronder ook scheepsbouw. 3 jaar lang werkten meer dan 14.000 mensen aan deze grootste trots van Belfast. Ondanks het feit dat de Titanic in 1912 - 5 dagen nadat het schip voor het eerst uitvaarde - naar de zeebodem zonk, denkt de stad Belfast met trots terug aan dit stukje geschiedenis.

     

    Dit vertaalt zich enerzijds in historische excursies, tentoonstellingen en musea zoals de Titanic tentoonstelling in het 'Ulster Folk & Transport' museum die het hele jaar bezocht kan worden. Anderzijds zijn er ook familieattracties zoals een Titanic boottrip op de Lagan rivier of het alombekende 'Titanic Made in Belfast Festival'. Sinds enkele jaren zet dit festival de sites en de mensen in de kijker die verbonden zijn of waren aan de Titanic. Het festival gaat door in het voorjaar en omvat onder andere bustours, boottrips en georganiseerde familiewandelingen.  RVH.

     

    Voor meer informatie over Ierland kunt u telefonisch contact opnemen met Tourism Ireland op het nummer 02/ 275 01 71 of een e-mail sturen naar info.be@tourismireland.com of surfen naar www.discoverireland.com

     

     

    30-09-2006 om 16:35 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Riesling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Riesling & Co? Een wereldtour van formaat!

    Hoogdag voor de Duitse wijnliefhebber in Brussel.

     

     

     

    De Riesling & Co Worldtour is op enkele jaren tijd uitgegroeid tot een waar begrip in de wijnwereld. In 8 metropolen over de hele wereld stellen Duitse wijnproducenten hun boeiend assortiment voor. Brussel is na onder andere Tokio, New York, San Francisco en Amsterdam de laatste in de rij. Als locatie werd voor de tweede maal het Courtyard Marriott Hotel in Evere gekozen.

     

    Het succes was enorm zowel qua bezoekers als qua het aanbod. De 58 aanwezige wijnproducenten zorgden voor meer dan 300 wijnen. Voor ieder wat wils, van krachtig droge Weissburgunder tot de meest exclusieve edelzoete Riesling, en uiteraard een boeiende collectie rode wijnen. 

     

    De positieve reacties onderstreepten nogmaals de opkomende populariteit van de Duitse wijnstijl. Een wijnstijl die gerust als verfrissend en bijzonder gastronomisch kan bestempeld worden. Opvallend was het grote aantal  aanwezige jonge wijnproducenten. Prille dertigers die door hun enthousiasme en open geest internationaal vlot kunnen meespelen.

    Verschillende onder hen zijn op enkele jaren tijd uitgegroeid tot ware referenties in Duitsland. Ook de coöperatieven en Kellereien kwamen op de proppen met een modern assortiment. Mooie, harmonisch droge wijnen, veelal in het Classic segment. Tot slot kon de bezoeker ook niet heen om enkele grote namen uit de Duitse wijnwereld. Topdomeinen, die ook duidelijk interesse tonen in de Belgische markt, en terecht onder de indruk waren van de interesse die leeft bij de aanwezige bezoekers. RVH.

    www.duitsewijn.be

     

    30-09-2006 om 16:34 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Le Mozart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    LE MOZART :

     

     

     

     

    Het tragisch ongeval van Remo Gozzi, uitbater-eigenaar van Le Mozart stelde tal van vraagtekens bij het voortbestaan van het restaurant. Toch beslisten zijn echtgenote Linda en haar familie dat deze heerlijke traditie, zo mogelijk, diende verdergezet en deden een beroep op Stephane Bindels om de Mozart een nieuwe elan te geven.

     

    Opstart en aanpassingsperiode zijn ondertussen verlopen en Le Mozart verwelkomt opnieuw in het traditionele decor de fijnproevers. In een gemoedelijke sfeer kan men opnieuw genieten van verrassende gerechten en dito composities. Monsieur André, 25 jaar lang de rechterarm van Remo zorgt nog steeds voor onvergetelijke zaalgrillades terwijl Milou en Angelo, de gasten alle toegelaten keukengeheimpjes vertellen.

     

    Het interieur op zich loont een bezoekje. Niet alleen is Mozart nog steeds present, maar ook alle jazzattributen en getuigenissen van de Hollywoodgeschiedenis uit de grote filmjaren worden er weergevonden. Fresco’s van Ella Fitzergald, Sara Vaugan, Duke Ellington eva. naast een bank uit de Pullmantreinen, een rasecht Caddillacrooster en zovele andere decoraties zorgen voor een magisch universum dat je onweerstaanbaar in een andere eeuw terugplaatst.

     

    In de keuken zorgt Didier Pensis voor heelrijke gerechten en handhaaft de norm dat Le Mozart het beste rode vlees van gans Brussel aan zijn gasten aanbiedt, dit Remo ter ere. Ook Brusselse gerechten zoals konijn met sjalotten, een stoemp met verse boerenworst en kalfszwezeriken à la Dijonnaise vragen om aandacht en respect en wat dan gezegd van tong met biersaus en vers grondwitloof.

     

    Bovendien blijft Le Mozart een ideale pleisterplaats voor diegenen die na een voorstelling in Vorst Nationaal nog iets willen degusteren. De aangepaste openingsuren, door de week tot 2 uur, op vrijdag 3 uur en op zaterdag 4 uur ’s ochtends bieden ruimschoots de mogelijkheid om na een concert een lekkere degustatie mee te pikken

     

    Voor elk gerecht vermeldt de kaart een aantal saxofoons, stel je een menu samen van 3 saxofoons dan betaal je 30€, voor 4 is dit 38€ en voor 5 saxofoontjes betaal je 39€.

     

    Meer dan ooit biedt het Restaurant Le Mozart de lekkerbekken een uitgelezen kans om typisch Brusselse gerechten naast specifieke streekgerechten te degusteren. Het unieke decor zorgt voor een totaal aparte sfeer die een nostalgische toets aanspreekt waardoor men maximaal van een uitmuntend smaakpalet kan genieten. RVH.

     

    Le Mozart – Alsembergse steenweg 541 – 1180 Brussel – tel 02-344 08 09

     

    28-09-2006 om 11:35 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spud's
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

     

    “Spud’s”

     

     

     “Spud’s”, het bar-restaurant van Sofitel Brussels Europe, is rechtstreeks toegankelijk vanuit de Etterbeeksesteenweg en moet DE ontmoetingsplaats bij uitstek worden van deze zakenbuurt waar men altijd op zoek is naar een grote tafel voor een geslaagde lunch. De toch verrassende naamkeuze grijpt terug naar de geschiedenis van het Jourdanplein. Decennia terug stond het immers bekend als hét centrum waar men ’s lands beste en meest delicatesse aardappelen kon kopen, kortom als hét trefpunt van fijnproevers.

     

    Onder de leiding van Aurélien Poirot (Le Taillevent, Lasserre, Hôtel Meurice) en met de grote Franse chefkok Alain Senderens (L’Archestrate, Lucas Carton) als peetvader, is het restaurant “Spud’s” – van de Amerikaanse benaming voor “patat” – gericht op het thema van de aardappel. Men serveert er een moderne Franse keuken in een modern en strak kader.

     

    Bij het lezen van de kaart prikkelen de gedurfde combinaties de nieuwsgierigheid: eigen gerookte zalm met komkommerlinten en wasabiboter of eendenfilet met groen en korianderzaden, geserveerd met buisjes van gekarameliseerde daikon-raapjes.

    Deze onverwachte smaakcombinaties maken het mogelijk nieuwe culinaire sensaties te ontdekken: geroosterde zeeduivel met groene kerrie, vers witloof en avocado of zelfs Javaans lamsvlees, geroosterde mango en aardappelpuree met kokosmelk.

     

    De degustatie wordt afgesloten met de desserts, die niet minder origineel zijn: aztec (mousseline) van aardappelen en vanille uit Tahiti of de Samana 2005 (taart met pure cacao uit Santo Domingo) voor de chocoladefans.

     

    Bij deze gastronomische ontdekkingsreis koos Alain Senderens zoals gewoonlijk de beste flessen wijn uit, cru’s van wijnstokvariëteiten van over de hele wereld.

    Het restaurant schenkt ook een aantal wijnen per glas. Deze selectie evolueert voortdurend om de reiziger tot ontdekking aan te zetten. Er is ook mineraalwater naar ieders smaak: van diverse oorsprong en samenstelling.

     

    De rode en zwarte tonaliteiten verschaffen warmte en verfijning aan het resoluut modern interieur. De rode stoelen met een hoge rugleuning passen bij de gedrapeerde gordijnen aan de ramen en steken af tegen het antracietkleurige hout van de tafels en het maagdelijk wit van de muren.

    Drie originele werken van de Franse kunstenaar Tscherret herinneren de gasten eraan dat het centrale thema van het restaurant de aardappel blijft.

     

    Rond een grote tafel van antracietkleurig hout nodigt het “Spud’s” de gasten uit om gebruik te maken van een gastentafelformule in een gezellige en open atmosfeer.

    Het restaurant is van maandag tot vrijdag open van 12 tot 14u30 en van 19 tot 22u30. Tijdens het weekend is het restaurant enkel op zaterdagavond open van 19 tot 22u30.

     

    “Spud’s”, de bar

     

    Met een inrichting in dezelfde trant als die van het restaurant nodigt de bar van Spud’s de gasten uit om te ontspannen in drie verschillende sferen die overeenstemmen met drie afzonderlijke ruimtes: de bar zelf, met ronde vorm en verfraaid met hoge krukken, het zwarte granieten tablet met bankjes en de gevel van gezandstraald glas met lage tafeltjes.

     

    Op een elegant golvende, met mahoniehout bezette muur worden 25 Europese dagbladen aangeboden.

     

    De kaart van de bar bestaat uit originele creaties in de trend van sushi en tapa’s. De keuze aan koffie-, theevariëteiten en infusies, cocktails en aperitieven is bijzonder uitgebreid.

     

    In navolging van de “gentleman’s clubs” biedt de bar vier formules, waaronder een “savoury” (licht eengangsmenu) met bijpassende wijn en sigaar. De bar is 7 dagen op 7 open van 11 u tot 1u ’s ochtends.

     

    Fitness en wellness

     

    Sofitel Brussels Europe wil een plaats van welbehagen en ontspanning zijn en dit  voor lichaam én geest. Op -1 ligt de fitnessruimte voor de klanten van het hotel.  Dankzij de glaspartij van het atrium die tot in de ondergrondse verdieping afdaalt, baadt deze ruimte in het daglicht. De klant kan er sporten en ontspannen terwijl hij geniet van het zicht op de waterval of de zentuin van het hotel. Het centrum is uitgerust met de nieuwste generatie aan toestellen voor spiervorming en cardiovasculaire oefeningen, “TechnoGym”; het heeft 6 toestellen voor cardiotraining, een gewichtbank en een ontspanningsruimte. Het bamboeparket draagt bij tot de ontspannen atmosfeer van de ruimte en in de wandspiegels kunnen de sportievelingen hun vooruitgang in de gaten houden.

     

    De geest

    Voor een ontspannen moment met een krant, een boek of een stripverhaal biedt Sofitel Brussels Europe een bibliotheek aan rond het Europese thema, vernoemd naar “Jean-Baptiste Jourdan”. 

    Anders dan de rest van het interieur valt de bibliotheek op door haar mauve tinten en antracietkleurig parket.  Zodra je het hotel binnenkomt zie je de schoorsteen van zwarte baksteen en de salons, die symbool staan voor de warme uitstraling van de ruimte. De tapijten, de werkhoek en de gietijzeren lampen maken het er gezellig, als het ware een “home sweet home”.

     

    Naast een ruime keuze aan werken over de cultuur van de landen van Europa stelt de bibliotheek ook een gamma stripverhalen ter beschikking. Elke dag, van 11u tot 24u, kan men er ook van een barservice genieten. RVH.

     

    28-09-2006 om 11:35 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.My Bed
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Sofitel Brussels Europe

     

    “MyBed”

     

     

    Met de warme en intieme sfeer die de inrichting van de kamers van het Sofitel Brussels Europe uitstraalt, voelen de gasten zich hier snel thuis.

     

    Voor de kamers werden twee harmonische basiskleuren gekozen.  Eén met grijze en beige nuances, een klassieke combinatie in de Belgische woning, en een andere met framboosrode tinten, een wat warmere schakering.

     

    Het moderne en strakke meubilair van grijs hout met loodwitte of antraciete tinten wordt verfraaid met een grote fauteuil in een modern design. De belichting is van een natuurlijke en zachte aard en doet zo het werk van François Schuiten op de console goed uitkomen.

     

    Alle kamers van het Sofitel Brussels Europe zijn uitgerust met “MyBed”, het nieuwe slaapconcept van Sofitel, een knappe combinatie van uitzonderlijk beddengoed, een matrasbedekking van veren en een dekbed, een cocon van zachtheid, die een weldadige slaap belooft.

     

    Via een groot raam in gezandstraald glas valt het daglicht de badkamer binnen.  De matte tegels en de kleurschakeringen van mineraalbeige tot houtbruin vullen de behaaglijke sfeer van deze plaats aan. Een grote, doorzichtige douchecel roept op tot ontspanning onder de duizenden waterdruppels van de “rain shower”.

     

    Ook al berust de elegantie van de kamers op het natuurlijke karakter van de materialen en de gekozen kleuren, de uitrusting is daarom niet minder verfijnd.  In alle kamers zijn er twee telefoonlijnen met voicemail, een lijn voor gegevensoverdracht via ADSL, Wi-Fi-technologie, een beveiligde kluis voor laptops en een interactieve televisie met niet minder dan 55 zenders.  Alle lidstaten of kandidaat-lidstaten van de Europese Unie zijn vertegenwoordigd met minstens één televisiezender in de landstaal, hetzij 39 zenders van lidstaten en 5 van kandidaat-lidstaten. Verder zijn er ook nog 5 zenders uit landen buiten Europa, 1 sportzender (Eurosport) en 5 nieuwszenders (Euronews in vier talen en CNBC).

     

    Het nieuwe “Board Meeting Room”-concept van Sofitel vinden we terug in het privé-salon “Konrad Adenauer”, waarin tot 20 personen kunnen vergaderen. De halfronde muur, bezet met loodwitte eik, past bij het plafond en de grote ellipsvormige tafel, een harmonisch geheel dat dit salon een zachte sfeer geeft. Het salon beschikt over een eigen eetzaal met plaats voor een banket voor 30 personen en is zodanig ontworpen dat efficiëntie en vertrouwelijkheid hier verzekerd zijn.

     

    De oppervlakte van de vergaderzalen varieert van 26 tot 240 m2 voor een totale capaciteit van 340 personen. De inrichting is volledig modulair opgebouwd en kan zo aan alle verwachtingen voldoen: indeling in U-vorm, in klasstijl, met ronde tafels, in theatervorm, voor een cocktailparty, voor een showroom,... Elk evenement wordt “op maat” uitgedacht en speciale contactpersonen begeleiden de klant bij de hele organisatie om een goed verloop te verzekeren.

     

    Veiligheid is een prioriteit

     

    Sofitel Brussels Europe is uitgerust met de recentste technologieën op het vlak van videobewaking en behoort tot de meest beveiligde hotels van de hoofdstad. Het is een referentie geworden voor staatshoofden en prominenten.

     

    De liften van het hotel zijn enkel toegankelijk voor personen met een kamersleutel.  Deze sleutels zijn eigenlijk magneetkaarten en geven enkel toegang tot de verdieping van de gereserveerde kamer. 

     

    Via een elektronisch systeem kan indien nodig de toegang tot een verdieping geblokkeerd worden. Zo’n 65 bewakingscamera’s controleren voortdurend de toegang tot het hotel en de verdiepingen. De veiligheidsagenten van hooggeplaatste gasten kunnen toegang krijgen tot dit bewakingsnetwerk en op hun laptop de beelden ontvangen van de verdieping waar hun klant verblijft.

     

    De Koninklijke suite is erop voorzien om hooggeplaatste gasten in alle veiligheid te ontvangen. De suite bevindt zich op de 7de en hoogste verdieping van het hotel en beschikt over een extra aangrenzende kamer die speciaal werd ingericht voor veiligheidsagenten. De suite kan altijd volledig afgezonderd worden van de rest van het hotel. RVH.

     

    Sofitel Brussels Europe - Jourdanplein 1 - 1040 Brussel - Tel.: (0)2.235.51.00

    E-mail: h5282@accor.com 

    28-09-2006 om 11:34 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofitel Brussels Europe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Sofitel Brussels Europe

     

    Moderniteit, luxe en wellness

    in het hart van de Europese wijk van Brussel

     

     

    In het hart van de wijk van de Europese Gemeenschap in Brussel, op een steenworp van het congrescentrum Borschette, biedt Sofitel Brussels Europe de internationale zakenreiziger een bevoorrecht kader aan op slechts 30 minuten rijden van het Zuidstation of de luchthaven.

     

    Dit Sofitel, dat op 8 september 2006 officieel opende, is het eerste topadres in de Europese wijk van Brussel, de ideale plaats om in alle rust te werken vlakbij de grote zakencentra van de hoofdstad. Het hotel is ook dé plek bij uitstek om je te ontspannen dankzij zijn elegante en comfortabele inrichting en zijn ligging nabij het Leopold-, Felix Hap- en Jubelpark.

     

    De architectuur van Sofitel Brussels Europe, naar de plannen van de bureaus Mahieu & Jaspers, evenals het interieur, een ontwerp van Philippe Capron (bureau InterArt, Parijs), verlenen het hotel een sterke, hedendaagse identiteit. Rondingen en hoeken delen de ruimte in en gaan harmonisch samen rond het Europese thema in een modern en tegelijkertijd warm kader.

     

    Met de Franse chefkok Alain Senderens als peetvader biedt het gastronomische restaurant “Spud’s” een formule naar inspiratie van de gastentafels waarbij het universum van de aardappel op een originele manier wordt herbeken.

     

    De cosy inrichting van de loungebar nodigt echt uit tot ontspanning. Het is de ideale plaats om na een dag vol vergaderingen met een cocktail onderuit te zakken.

     

    Het elegante interieur gaat samen met een uitrusting met de laatste technologische snufjes, zowel in de kamers als in de vergaderzalen.

     

    Sofitel Brussels Europe telt 149 kamers, waarvan 12 suites, verdeeld over 7 verdiepingen. De Koninklijke suite biedt een adembenemend zicht op Brussel en het Europese Parlement.

     

    Het hotel beschikt over 11 modulaire vergaderzalen die allemaal genieten van daglicht.  De “Board Meeting Room” op de eerste verdieping, ook wel“Konrad Adenauer” genoemd, met eigen eetzaal, staat garant voor efficiëntie, comfort en vertrouwelijkheid, zelfs voor de meest veeleisende deelnemers.

     

    Ten slotte heeft het hotel ook een Business Center, een privé-werkruimte voorzien van alle bureautica die de zakenreiziger nodig heeft, een bibliotheek rond het Europese thema, vernoemd naar “Jean-Baptiste Jourdan”, evenals een fitnessruimte met hammam.

     

    Wat ontspanning en verkenning betreft, nodigen de musea van het Jubelpark en de Solvay-bibliotheek, een juweeltje van Brusselse Art Deco dat in 1988 als historisch monument geklasseerd werd, de reiziger uit voor een culturele tussenstop. Het hotel ligt ook vlakbij het Leopold, Felix Hap- en Jubelpark, ideaal voor een rondje joggen in het centrum van de groenste hoofdstad van Europa.

     

    Ook de personeelsuniformen stralen een hoogstaand design uit. De Franse couturier Jean-Charles de Castelbajac ontwierp de uniformen voor het onthaalpersoneel. Hij creeërde een stijl in de hedendaagse geest van de Franse couture. Trouw aan zijn originele gebruik van stoffen, koos Jean-Chares de Castelbajac voor een moderne interpretatie van het pak met donkergrijze strepen van de zakenlui uit de City. RVH.

    Sofitel Brussels Europe – Jourdanplein 1 – 1040 Brussel – tel 02-235 51 00

    H5282@accor.com

     

    28-09-2006 om 11:34 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Le Passage
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    LE PASSAGE:

     

     

     

    Rocky Renaud, bekend als de bezieler van een uiterst creatieve keuken, behield ondanks de ravage in het Brussels gastronomisch landschap zijn Michelinster, overigens volkomen terecht. Al ruim elf jaar maakt hij het mooie weer in dit restaurant dat tot een heuse instelling is uitgegroeid en naam en faam maakt tot ver buiten de Ukkelse Sint-Jobwijk.

     

    Zijn klassieke keuken in de meest pure vorm is een oerdegelijke garantie dat elk ingrediënt zijn eigenheid behoud. Topprioriteit is en blijft voor Rocky een onberispelijke kwaliteit, gekoppeld aan het principe van betaalbare topgastronomie. Indien men permanent hoogstaande gerechten wil serveren, moet men aldus Rocky quasi blindelings kunnen vertrouwen op de leveranciers, aan de door hem gestelde kwaliteitseisen kan dan ook onder geen enkel beding worden getornd. Het principe van betaalbare gerechten trekt Rocky door naar een nochtans zeer aanlokkelijke wijnkaart.

     

    De gerechtenbeschrijving onthult geenszins de ongeëvenaarde vitaliteit van de meesterkok maar maakt de degustatie des te heerlijker. Critici vinden de omschrijving te summier omdat dit teveel mogelijkheden openlaat. Toch snoert Rocky hen de mond, weliswaar zonder woorden of protest, maar door ervoor te zorgen dat de gerechten telkenmale opnieuw getuigenis brengen van een constante kwaliteit en uiterst verfijnde bereidingen. Het succes van de keuken is mede te danken aan de opleiding en ervaring van Rocky, hij stond o.m. ooit zeven jaar lang achter jet fornuis in Villa Lorraine. Rocky’s keukengeheimen krijgen des te meer allure door de extreme waakzaamheid van Pierre Duqué, Rocky’s rechterhand, die nauwlettend toekijkt én op het onthaal én op de service aan de klanten.

     

    Het kleinste sterrenrestaurant van Brussel biedt plaats aan 35 gasten. De eetzaal, verspreid over twee niveaus, is getooid in tabaksbruin, grijs en roomkleur, met Amerikaanse stores in dezelfde tint, terwijl een rij van zwartwitfoto’s uit gastronomische werken voor de nodige verfrissende accenten zorgt. De netjes op een lange rij opgehangen foto’s worden  nog extra in de verf gezet door enkele wandlampen, terwijl een paar orchideeën voor een fleurig contrast zorgen.

    Op de bovenverdieping, afgescheiden door een smeedijzeren reling, vinden we dezelfde zachte inrichting rond de bar, waar vlakbij ook een hoge tafel staat. Het meubilair in dezelfde tinten zorgt voor nog meer eenheid. Die lijn wordt zelfs doorgetrokken tot de tafelkleedjes en de dressoirs, waar enkele waardevolle flesjes staan te pronken. Bij mooi weer kunnen nog eens zoveel mensen terecht op een heerlijk terras in de tuin.

     

    Tijdens de middag wordt er een lunch geserveerd met voorproevertjes en keuze uit twee voorgerechten en twee hoofdschotels, vlees of vis (25 Euro). ’s Avonds biedt het menu van de maand een koud voorgerecht, een warm voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert (45 Euro), terwijl het degustatiemenu 60 Euro kost. Vanzelfsprekend kan men ook uitsluitend à la carte eten. En u kan ervan op aan dat evenveel aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van de nagerechten: mini-baba met rum en gekonfijte roze pompelmoes, gratin van mango met lavendelhonig en amandelen of een ijssouflé met mandarijn, perencompote met saffraan en Mandarine Napoleon.

     

    Rocky’s herfstkaart brengt eens te meer een pleiade van schitterende wildbereidingen die fijnproevers-gastronomen zonder de minste twijfel zullen bekoren. Tussen de voorgerechten o.m. Gillardeau oesters, ganzenlever met gekonfijte vijgen en perenchutney, rundscarpaccio met brisure van truffels,ganzenleversnippers en parmezaan of st jacobsnootjes in schuimige groentenbrunoise en dito citroenbouillon.

    Bij de hoofdgerechten een Racanduifje met boschampignons, patrijs met herfstgroenten of nootjes van reebokfilet met jeneverbes, witloofstronkjes en aardappel met uienringen en spek. Tussen de visgerechten selecteerden we een verse tarbot in kokosmelk met Rieslingmousseline en grijze garnalen en gebraden St. Jacobsvruchten met ganzenlever, Comtékaas en geparfumeerd met oude balsamico.

     

    Le Passage – J& P Carsoullaan 13 –1180 Ukkel -  tel 02.374 66 94

    restaurant@lepassage.be

     

     

    28-09-2006 om 11:33 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Le Passage
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    28-09-2006 om 08:59 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gb wijnfestival
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    GB Wijnfestival 2006:

     

    Van 27 september tot 7 oktober

     

     

    GB onthult de selectie wijnen

    voor het Wijnfestival 2006

     

    Primeur: Stefaan Camerlinck, Eerste Sommelier van België "Prosper Montagné" 

    2005-2006, adviseert GB-klant

     

    De GB-supermarkten organiseren al vele jaren het Wijnfestival, een uniek evenement waarin de klanten grands crus en “Appellation d’Origine Contrôlée”

    voor een zachte prijs op de kop kunnen tikken.

     

    Met het ondertussen welbekende wijnfestival bewijst GB elk jaar opnieuw zijn vakkennis en professionalisme bij het selecteren van wijnen. Het Wijnfestival vindt dit jaar plaats van 27 september tot 7 oktober 2006 in de GB-supermarkten (Super GB en Super GB Partner) en in een “beperkte editie” bij GB Contact. Ook nu engageren de supermarkten zich om kwaliteitswijnen, -schuimwijnen en -champagnes aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Het gaat om allerlei appellaties, niet alleen afkomstig van de Franse wijngebieden (die nog steeds goed zijn voor grosso modo 75 % van de markt), maar ook van elders.

     

    GB biedt namelijk ook een selectie van «niet-Franse wijnen» aan - uit andere al dan niet Europese landen - en komt hiermee tegemoet aan de stijgende vraag van de Belgische consument, die open staat voor nieuwigheden. De klanten zullen niet alleen Duitse, Italiaanse, Spaanse en Portugese wijnen kunnen proeven, maar ook Zuid-Afrikaanse, Australische, Californische of uitstekende Latijns-Amerikaanse wijnen, waaronder de Argentijnse en Chileense. GB selecteerde voornamelijk wijnen uit 2002, 2003 en 2004. De selectie gebeurde met de grootste zorg: uit duizenden flessen werden alleen de beste weerhouden.

     

    Een nieuwigheid voor het Wijnfestival 2006: de “Ongelofelijke Wijnen”, minder bekende wijnen tegen betaalbare prijzen, die zich kunnen meten met de grootste voorbeelden van hun appellatie. Het festival stelt ook een heel aantal “Bekroonde Wijnen” en “Aanbevolen Wijnen” voor, wat de kwaliteit van de selectie benadrukt.

     

     

     

     

    Dit jaar stelt GB de “Ongelofelijke Wijnen” voor: een selectie wijnen die verkocht worden tegen betaalbare prijzen en die zich kunnen meten met de grootste wijnen van hun appellatie.

    Enkele voorbeelden: Negroamaro Salento Canonico 2004 - Italie (rood) – 3,99 euro, Château les Hauts de Palette 2002 – Côtes de Bordeaux (rood) – 7,59 euro, Château Marbuzet 2004 – St-Estephe Cru Bourgeois (rood) – 18,99 euro, Vieux Château Chambeau 2000  – Lussac St-Emilion (rood) – 7,59 euro en Domaine Chante Cigale 2003 – Chateauneuf du Pape (rood) – 15,99 euro

     

    In totaal stelt GB een selectie van meer dan 250 referenties voor, met specifieke wijnen voor het noorden en het zuiden van het land, in functie van de regionale voorkeuren. Zo zullen er in Vlaanderen meer witte wijnen op het keuzemenu staan, terwijl in Wallonië en Brussel het aanbod rode wijnen zal predomineren. Om de klant te helpen bij zijn keuze, bevat de catalogus van het GB Wijnfestival naast een uitstekende wijnselectie ook allerlei extra informatie. Grote primeur in de catalogus van dit jaar, is het wijnadvies dat wordt gegeven door Stefaan Camerlinck, Eerste Sommelier van België "Prosper Montagné" 2005-2006 en sommelier in het klasserestaurant “Kasteel Withof”. Op de laatste pagina van de wijncatalogus vindt de klant ook een bestelbon. Bovendien kan de klant ook profiteren van allerlei voordelen, zoals 2+1 gratis, 4+2, 3+1. Zonder de exclusieve promotie via de website www.gb.be te vergeten: een interessante korting per aankoop van 6 en 24 flessen wijn op 8 referenties (4 rode, 3 witte en 1 roséwijn).

     

    De kenmerken van het GB Wijnfestival 2006

     

    Het unieke karakter van het GB Wijnfestival stemt voort uit de diversiteit aan geselecteerde wijnen, evenals uit de savoir-faire van de wijnspecialisten van het huis: de selectie is een eerbetoon aan hun vakkennis en passie.

    Hoewel er wijnen van overal ter wereld worden gepresenteerd, ligt het accent toch op de Franse wijnen - nog altijd goed voor 74% van de Belgische wijnconsumptie. De grands crus classés of Bordeaux-wijnen, de crus Bourgeois, de appellations communales, … Alle Franse wijngebieden zijn vertegenwoordigd. Maar ook niet-Franse wijnen krijgen de aandacht die ze verdienen: Italiaanse, Spaanse, Chileense, Australische, Zuid-Afrikaanse, Argentijnse, Portugese en andere wijnen zijn op de afspraak.

     

    Trouw aan de strategie die GB volgt voor het Wijnfestival, worden ook nu kwaliteitswijnen voorgesteld, met de nadruk op het exclusieve en uitzonderlijke. «We doen ondermeer een beroep op producenten die weinig gekend zijn bij het grote publiek, maar die wel gekend zijn bij de liefhebbers. Ons objectief is klanten kwaliteitswijnen aan te bieden die betaalbaar zijn voor iedereen. We bieden meer dan 250 wijnen aan tussen 2,39 en 42,99 euro», aldus André Gigantelli, Productchef Wijn bij Carrefour Belgium. RVH.

     

    27-09-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Clef des Champs
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    La Clef des Champs:

     

     

    Men is er het algemeen over eens dat Anne en Bernard Bouillot in alle categorieën kampioen zijn van de prijs-kwaliteitverhouding. Elk jaar voegen ze nieuwe smakelijke gerechten toe aan zowel de kaart als de menu’s en de suggesties.

     

    Maar ook de zaal, het interieur en algemene infrastructuur ondergaan de nodige aanpassingen, verbeteringen en uitbreidingen. Bij aankomst is men thans gecharmeerd door het terras van teakhout dat omgeven is door leuke grijze potten met prachtige bolvormige buxusboompjes. Grijs is trouwens de hoofdtint bij de renovatie en werd gekozen door binnenhuisarchitect Daniel Dartevelle. Door intensief gebruik van deze tinten, krijgen de houten elementen van de voorgevel, iets genoeglijk en passen ze bijzonder goed bij de befaamde Brusselse kinderkopjes van de Rollebeekstraat.

     

    Binnen is ook alles nieuw, geen Provence meer, maar de muren zijn gedeeltelijk bedekt met antiek hout en romantische spiegels. De lichtgekleurde stoelen met een aardige vormgeving werden uit Vietnam geïmporteerd. Niet alleen de kristallen kroonluchters, maar ook de bijpassende muurlampen voegen iets toe aan het uitgesproken knusse en intieme karakter van het geheel, mede door het verspreiden van een getemperd licht. De verrukkelijke schilderijen van Bernard Bouillot zijn gebleven, maar moeten met minder plaatsruimte vrede nemen alhoewel ze nog steeds voor de nodige poëzie zorgen en ze het oog ook iets te bieden hebben.

     

    Na meer dan 20 jaar alle kwel en kommer te hebben gedragen met Dirk Praet als adjunct, heeft Bernard Bouillot besloten de keukenscepter door te geven aan Thierry Blauwaert, een 24-jarige beloftevolle kok. Bernard blijft evenwel consultant van het restaurant maar laat Thierry die temidden de Brusselse Zavelwijk een nieuwe culinaire wind wil laten waaien, voldoende ruimte om zijn ambities te realiseren.

     

    Momenteel staan twee menu’s volop in de kijker, het ‘Menu des Champs’ biedt een keuze uit 7 voorgerechten, 10 hoofdschotels en een 10-tal desserten aan 32€, het ‘menu des Villes’ biedt eveneens een ruime keuze aan voorgerechten en hoofdschotels, krijgt ook een tussendoortje en kost zonder wijnen 43€, met inbegrip van wijnen kost het menu des Villes 53€.

     

    Klanten kunnen desgewenst, zonder enig probleem, ook alle suggesties van de menu’s à la carte degusteren en een eigen menu samenstellen.

    Wij opteerden voor een eendenlever met sinaasappelchutney en carpaccio van tonijn als voorgerecht, het tussendoortje werd een sorbet van limoen. Het hoofdgerecht werd een parelhoenfilet met zuiderse specerijen en een mooi gegrilde zalm, beide met perfect groente assortiment. Ook de profiteroles en gekarameliseerde flensjes konden ons bekoren. Globaal fijne gerechten met enkele pittige detailtekortkomingen, de chutney bij de eendenlever was lekker maar gerantsoeneerd terwijl de lekkere saus bij de flensjes niet kon genuttig door een ontbrekende lepel. Bij grote drukte ietwat rumoerig, alleszins meer dan het testen waard in de Brusselse Zavelwijk. RVH.

     

    La Clef des Champs – Rollebeekstraat 23 – 1000 Brussel – tel 02/512 11 93

    Gesloten op zondagavond en maandag

    www.europictures.com/clef_des_champs

     

    25-09-2006 om 17:54 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

     

     

    La Madeleine:

     

     

    Wie nog nooit gehoord of geproefd heeft van La Madeleine, het bruisende restaurant van het Grand Casino Brussels en culinair hoogtepunt in de hoofdstad moet van het ‘surprise’-menu profiteren.

     

    La Madeleine ligt in hartje Brussel op een steenworp van de Grote Markt en is ook per wagen makkelijk bereikbaar dankzij de ruime parkeermogelijkheden in de buurt. Vanuit dit kleurrijke en sfeervolle restaurant, uniek gelegen op een halfverdieping in het casino zelf, heeft u een schitterend uitzicht over de speeltafels. Al even verrassend zijn de verrukkelijke gerechten van de vriendelijke chef-kok Michel Doukisses, die zijn gasten o.m. graag met verfijnde streekgerechten verwent.

     

    La Madeleine biedt tot 15 december zowel door de week als in het weekend een “surprise”-menu voor 19€ met een hoofd-en nagerecht en een ½ fles wijn naar keuze uit het weekmenu. Voor de grote trek is er hem menu van 26€ waarin een voor-, hoofd- en nagerecht zijn begrepen evenals een aperitief, koffie en ½ fles wijn. Vlijmscherpe prijzen dus door iedereen die van uitgaan houdt om met z’n tweetjes of een stel vrienden deze betoverende plek in Brussel te ontdekken.

     

    Voor de liefhebbers van cultuur heeft het Grand Casino Brussels de ‘classic sundays’ in petto. Tot 3 december verzorgt het “String Quartet” elke zondag tussen 16 en 18 uur een klassiek concert in dit Casino restaurant in hartje Brussel. Genietend van ’s werelds mooiste melodieën krijgt u bij de thee of koffie bovendien gratis een smakelijke crêpe geserveerd, kortom verwennerij op muziek! RVH.

    La Madeleine – Grand Casino Brussels – Duquesnoystraat 14 – 1000 Brussel

    Tel 0800 97777

     

     

    25-09-2006 om 17:49 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herstbordje Mercure
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

    De herfst is ook het seizoen van de champignons,

    een buitenkansje voor de creatie

    van een nieuw Mercure-proefbordje

     

     

    De “Proefbordjes van Mercure” die einde maart 2006 gelanceerd werden, zijn een 100% Belgisch concept waarmee men op één bord vijf specialiteiten kan ontdekken die gecreëerd werden door de chef-koks van de vijf Mercure-restaurants in België. Een originele manier om in één gang gastronomisch te eten en tezelfdertijd vijf unieke recepten te ontdekken die op één gemeenschappelijk ingrediënt gebaseerd zijn.

     

    Voor elk seizoen is er een “Proefbordje”: deze herfst zet Mercure de champignons in het zonnetje samen met een overheerlijke Mechelse koekoek:

     

     

    Suprême van Mechelse koekoek gevuld met segrijnslakken en Parijse champignons (recept van Joel Poliart van Mercure LLN)

    Consommé van champignons
    (recept van Benjamin Roppe van Mercure Luik)

    Nem van cantharellen
    (recept van Daniel Borremans van Mercure Dinant)

    Risotto met champignons
    (recept van Edmond Desmet van Mercure Brussels Airport)

    Gebraden oesterzwammen
    (recept van Serge Chevalier van Mercure Bergen)

     

     

     

    Dit proefbordje met woudsmaken is tot midden oktober verkrijgbaar in de 5 Mercure-hotels van België voor de prijs van 21 Euro.

     

    Voor bij deze herfstsmaken selecteerde Mercure uit zijn Grands Vins de Pauillac Ch. Colombier Monpellou 2000. RVH.

    www.mercure.com en www.accorhotels.com

    25-09-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!