Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    10-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Versuni kondigteen nieuwe wind aan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Versuni, het toonaangevende en wereldwijde bedrijf in huishoudelijke apparatuur, kondigde begin deze week aan dat President & CEO, Henk S. de Jong, heeft besloten zijn functie neer te leggen na meer dan drie decennia in dienst te zijn geweest bij Royal Philips en Versuni. Véronique Pauwels, afkomstig uit Gent, zal zijn taken overnemen als President & CEO en zich bij het bedrijf aansluiten, met ingang van 21 maart 2024.

    "Namens de Raad van Bestuur van Versuni wil ik Henk S. de Jong bedanken voor zijn leiderschap gedurende de afgelopen vier jaar. Hij is een drijvende kracht geweest achter de transitie van het bedrijf naar een zelfstandige onderneming met een sterke ontwikkeling. Zijn toewijding aan het opzetten van Versuni's fundamentele waardecreatie model heeft de basis gelegd voor een spannende groeifase die nu voor ons ligt. " ​ Sean Carney, voorzitter van de Raad van Bestuur van Versuni

    President & CEO van Versuni, Henk S. de Jong : "Het is een voorrecht geweest om Versuni te leiden en onze werknemers, klanten en partners wereldwijd van dienst te zijn. Samen hebben wij Versuni getransformeerd van een statisch, huishoudelijk apparaten divisie in een flexibele zelfstandige organisatie. Ik kan nu met trots het stokje doorgeven aan Véronique. Ik kijk ernaar uit om Versuni te ondersteunen en het toekomstige succes van het bedrijf te volgen."

    Een nieuw hoofdstuk

    Véronique Pauwels was eerder Managing Partner Nederland bij Bain & Company waar zij de leiding had over de EMEA Performance Improvement divisie van het bedrijf. Zij is een expert in duurzame transformaties en was een senior leider van Bain's Consumer Products tak. Véronique heeft meer dan 25 jaar wereldwijde ervaring in het ondersteunen van Raden van Bestuur en CEO's bij het aanpakken van hun meest uitdagende strategische vraagstukken. Daarnaast bekleedde zij diverse belangrijke leidinggevende functies binnen Bain. ​ Pauwels heeft nauw samengewerkt met Versuni's executive leadership team om het waardecreatie proces te leiden. Zij sluit zich nu aan bij het bedrijf met een diepgaand begrip van de mensen, de organisatie, de merken, de producten en de kansen.

    Sean Carney: "We zijn verheugd om Véronique Pauwels te verwelkomen om het volgende hoofdstuk van Versuni vorm te geven. Haar grondige kennis van de consumentenbranche en uitgebreide ervaring met het uitvoeren van innovatief, gerichte waardecreatie processen positioneren haar goed om voort te bouwen op de belangrijke basis die gelegd is en het bedrijf naar een duurzame groei op lange termijn te leiden."

    Véronique Pauwels "Ik ben vereerd om toe te treden als President & CEO op dit cruciaal moment in de reis van het bedrijf en ik wil Henk bedanken voor het belangrijke grondwerk dat hij heeft verricht voor Versuni. Ik heb veel waardering voor Versuni's nalatenschap, de wereldwijde positie, de merken en innovatie, maar vooral voor zijn mensen."

    10-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aspria: Ik kan niet, ik heb mijn regels ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Sporten tijdens je regels; ja of neen?

    Iedere vrouw vraagt het zich wel eens af. En iedere vrouw reageert anders op een menstruatieperiode. Sommigen voelen zich uitgeput, anderen barsten dan weer van energie en nog anderen hebben een slecht humeur. Eigenlijk bestaat er geen universeel antwoord. In deze periode van je cyclus is het niet ongebruikelijk om last te hebben van pijn en vermoeidheid. Je zou dus kunnen denken dat sporten tijdens de menstruatie helemaal niet wordt aanbevolen. Maar dat is niet waar. Sport blijft een plaats hebben in je routine, ook tijdens je regels. Sporten kan zelfs helpen!

    Stacy Jacques, Wellbeing Manager bij Aspria, deelt haar advies.

    "Sommige vrouwen kunnen zonder moeite trainen, met mogelijk een lichte afname van prestaties, terwijl anderen zich te zwak en vermoeid voelen om te trainen. Het is duidelijk vastgesteld dat lichamelijke activiteit je pijn zal verlichten en je humeur zal opkrikken. Dus geef de voorkeur aan lichaamsbeweging terwijl je naar je lichaam luistert en de intensiteit van je training aanpast als je dat nodig acht."

    Diverse studies hebben aangetoond dat sporten tijdens de menstruatie helpt bij het verlichten van pijn, zoals menstruatiekrampen (die van persoon tot persoon verschillen en zelfs van dag tot dag of van cyclus tot cyclus) en zelfs stress, slapeloosheid en gebrek aan energie kan verminderen.

    Een training met matige lichaamsbeweging aangepast aan jouw tolerantieniveau, zal de bloedcirculatie in je bekkengebied verbeteren en zo de spieren van je baarmoeder ontspannen. Sportieve beweging helpt bij het verlichten van krampen, spasmen en samentrekkingen. Een ander belangrijk voordeel is dat fysieke activiteiten de slaap bevorderen. Oh, de magie van het menselijk lichaam!

    Goed nieuws komt nooit alleen… weet dan dat ons brein na 30 minuten training endorfine produceert. Deze kleine moleculen hebben ongelooflijke effecten op je lichaam. Sensatie van extase, kracht, plezier... puur geluk. Stacy Jacques: "Het algemene advies dat ik graag geef, is dat bewegen, wanneer mogelijk, helpt om de pijn te verlichten. Matige cardio of matige krachttraining, stimuleren het lichaam en maken de periode draaglijker."

    VOEDING, OMGAAN MET HORMONEN

    "Op het vlak van voeding is het soms moeilijk om te weerstaan aan de hormonen. Er zijn geen specifieke regels om te volgen tijdens de menstruatie. Over het algemeen heeft een slecht dieet een sterke invloed op de menstruatie. Te veel suiker in het dieet bevordert hormonale onbalans en beïnvloedt de menstruatiecyclus. Er is geen geheim, voeding moet zo gezond mogelijk zijn in elke periode, met de nadruk op natuurlijke voedingsmiddelen en het beperken van bewerkte en geraffineerde voedingsmiddelen."

    Stacy geeft nog mee: "Ik heb het volgende ervaren. Gedurende een cyclus consumeerde ik regelmatig suiker, een beetje chocolade hier, een zoete traktatie daar. Toen mijn menstruatieklachten begonnen, voelde ik vrij sterke hormonale pieken (prikkelbaarheid, stress, verdriet, pijnlijke borsten). De volgende maand heb ik geen suiker geconsumeerd, en tegen het einde van mijn cyclus waren mijn hormonen en symptomen volledig beheersbaar."

    Je weet wat je te doen staat...

    De menstruatieperiode wordt onder meer gekenmerkt door bloedverlies. En wie bloedverlies zegt, zegt ook verlies van ijzer en dat leidt dan weer tot een al dan niet intense vermoeidheid en soms zelfs tot bloedarmoede. Daarom vermijden we een belasting van ons lichaam tijdens deze fase van onze cyclus. Geen enkele vorm van lichaamsbeweging wordt afgeraden tijdens de menstruatie, maar sommige zijn toch meer geschikt dan andere. We hebben een lijstje opgesteld!

    • YOGA: Yoga is een holistische praktijk afkomstig uit India die ontspanning mogelijk maakt. De praktijk is vooral bedoeld om weer in contact te komen met je lichaam en met jezelf, door middel van een combinatie van meditatie, spiritualiteit, ademhaling en houdingen. Bij Aspria wordt yoga op verschillende manieren aangeboden en kan je kiezen uit Hatha Yoga voor de puristen, Vinyasa Yoga gericht op een diepe ademhaling, Ashtanga Yoga om de bloedcirculatie dynamisch te verbeteren en de houding en de sereniteit van de geest te verbeteren, enz.

    • FITNESS: Fitness is geen sport op zich, maar een discipline die individuele fysieke activiteiten omvat, zoals cardio, step, stretching, cycling, enz.

    • PILATES: Pilates is een zachte vorm van sporttraining geïnspireerd op zowel yoga, dans als gymnastiek. Deze discipline helpt bij de ontwikkeling en de versterking van de buikspieren, om de houding te verbeteren en de wervelkolom te ondersteunen. Het betrekt ook alle andere spieren van het lichaam om aan kracht en flexibiliteit te winnen.

    • DANSEN: Dans is een kunst en tegelijk een volwaardige sportieve activiteit omdat de spieren van het lichaam voortdurend worden gebruikt. Sommige dansen, met name Latijns-Amerikaanse dansen, zijn intensiever dan andere omdat ze energieker zijn.

    • ZWEMMEN, WATERGYM EN AQUACYCLING: Zwemmen (en niet alleen spelen in het water) is een zeer complete en plezierige sport. Omdat het lichaam grotendeels in het water is ondergedompeld, zijn de bewegingen gemakkelijker, maar toch zeer doeltreffend omdat alle spieren diepgaand worden gebruikt. Ideaal om het uithoudingsvermogen te verbeteren en aan cardio te werken.

    • WANDELEN EN HARDLOPEN: Hardlopen is een sportpraktijk gebaseerd op regelmaat. Of je nu snel of langzaam rent, op korte of lange afstanden, het belangrijkste is om regelmatig te rennen. Hardlopen vraagt veel van de rugspieren maar ook van de gewrichten.

     

     

     

    09-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allemaal natur-ist!

    De natuur in je badkamer

     

    Vandaag is groen. Of het nu gaat over de kleur of over duurzame materialen en technieken: in de badkamer is het steeds om ter groenst. De natuur in huis verwerken never goes out of style en dat weet ook X²O Badkamers. Van groen in al haar schakeringen tot het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, of zelfs een heuse buitenbadkamer: X²O Badkamers heeft alles in huis om je eigen trendy oase binnenshuis in te richten.

    Go green!

    Groen is zonder twijfel dé trendkleur van het moment. In een zachte salietint of in de kleur van frisse dennenbomen: X²O Badkamers heeft voor ieder groen de juiste badkamerinrichting in huis. Zo kreeg de populaire Storke Seda-meubelreeks uit het assortiment een nieuw jasje in een diepe olijfkleur. Houd je meer van een mystiek bosgroen? Dan is het zwevende Balmani Sfera-badkamermeubel in de donkergroene Forest-afwerking wellicht meer voor jou. Voor een groene pop of colour kan je de kleur in een kleiner badkamerelement verwerken; de ronde Balmani Fiyi-opbouwwaskom voegt een natuurlijke touch aan het geheel toe, voor een gemoedelijk en ontspannen gevoel.

    Groen is beter

    Een groene instelling hebben, betekent meer dan alleen liefhebber zijn van de kleur. Het gaat ook over het gebruik van materialen die lief zijn voor het milieu. Bij X²O Badkamers kan je terecht voor verschillende duurzame installaties zoals aluminiumradiatoren. Niet alleen warmen deze snel op, ze zijn bovendien volledig recycleerbaar en verbruiken minder energie dan de klassieke tegenhangers. Het leven in de badkamer wordt daarnaast bepaald door water. Om zuinigheid te garanderen tipt X²O de waterbesparende kranen uit haar aanbod zoals de Blaufoss Ecowise-kranen. Deze worden uitgerust met een doorstroombegrenzer: een ring die binnenin de kraan wordt geïnstalleerd en de waterstroom per minuut limiteert. Daarnaast worden heel wat kranen uit het X²O-assortiment uitgerust met een Ecostartfunctie. Terwijl een standaardmodel automatisch warm en koud water vermengd, houden deze energievriendelijke wastafelkranen ze strikt gescheiden.

    Paradijselijke ontspanning

    Biophilic design vertrekt vanuit de connectie tussen mens en natuur, en vertaalt het in architectuur. Denk aan het gebruik van natuurlijke materialen, organische vormen, het voorzien van voldoende lichtinval en – natuurlijk – ook het integreren van bomen of planten. Haal groene inspiratie uit deze unieke designstroming en breng het tot leven in je eigen bathroom jungle. Kamerplanten gedijen dankzij de hoge luchtvochtigheid erg goed in de badkamer en reguleren daarnaast het zuurstofgehalte. Eén, twee of een stuk of tien: aan de hand van de juiste planten transformeer je de badkamer tot een at-home wellness met trendy biophilic toets.

    Alle bovenstaande creaties zijn exclusief verkrijgbaar bij X²O Badkamers -- www.x2o.be  







    08-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Must-have: de recycleerbare zonnebril van Xandres

    Noem het gerust ‘the new generation eyewear’ – de nieuwste Belgische co-creatie van Xandres en Yuma Labs brengt het beste van twee werelden samen. De signature Xandres-esthetiek, lees: een gestroomlijnd design en tijdloze look, en de specialisatie in circulaire productie van het Antwerpse Yuma Labs resulteren in het perfecte zomeraccessoire voor de (stijl)bewuste urbanite. Een zonnebril gemaakt om eindeloos te recycleren, die met low-impact luxe je blik op de wereld verandert.

    CLOSE YOUR LOOP

    De zonnebril heeft een no-nonsense montuur met elegante, grafische details en komt in smoky donkerbruin en licht tortoise. Het is voor het eerst dat Xandres ook eyewear introduceert in zijn collectie, en ook die stap zet het merk in de richting van verantwoorde mode. Een frame van plantaardig bio-acetaat tot brillendoekjes van gerecyclede PET-flessen, elk detail werd zorgvuldig overwogen om de ecologische voetafdruk te minimaliseren zonder afbreuk te doen aan de stijl. Bovendien werden de Xandres x Yuma Labs zonnebrillen in Noord-Italië gemaakt met 100% hernieuwbare windenergie, en kan je ze aan het einde van de gebruikscyclus terugbrengen naar Yuma Labs, waar ze volledig uit elkaar gehaald én gerecycleerd worden.

    EEN PROJECT VAN XANDRES LAB

    Xandres daagt zichzelf al langer uit op vlak van duurzaamheid, en doet dat onder andere door samen te werken met innovatieve, gelijkgestemde merken om zo een grotere impact te kunnen maken. Het design en de productie van de zonnebrillen gebeurde in collab met Yuma Labs, een Belgisch eyewear-label dat circulaire economie stimuleert. Met top-notch brillen van duurzame materialen, ontworpen voor eindeloze recycling, bieden ze een uniek perspectief op de rol van afval in het milieu en hoe die kring gesloten kan worden. Ter gelegenheid van FTI Hasselt kan je hierover een talk in shop bijwonen met de founder van Yuma Labs. Place to be: Xandres Hasselt op woensdag 20/03!

    De Xandres x Yuma Labs zonnebrillen in tint Dark brown en Havana zijn vanaf 16 maart verkrijgbaar bij Xandres voor €149, online en in de winkels.

     







    07-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quick step op Batibouw 2024

    In 2024 tekende Quick-Step opnieuw present op Batibouw, de grootste beurs voor bouw, renovatie en inrichting in België, en met succes! Met trots presenteerde het Belgische vloerenmerk een stand van meer dan 200 m² aan vloerinspiratie. Opvallend was onder meer het afgesloten ontwerp van de beursstand met verschillende ingangen, waardoor bezoekers zich even konden afzonderen van alle beursdrukte en tot rust konden komen in een wereld van luxevloeren. Binnen deze muren creëerde het Quick-Step-team een interactieve ervaring voor de bezoekers, met zowel inspiratie als informatie om de vloerenzoektocht te vergemakkelijken. Enkele hoogtepunten waren het nieuwe ‘phygital’ winkelconcept dat er werd voorgesteld alsook de demonstratie van het nieuwe recyclageproces voor oude vinylvloeren, waarmee deze een nieuw leven krijgen in een nieuwe vinylvloer.

    Quick-Step Experience Store

    Ongetwijfeld een van de hoogtepunten was de lancering van Quick-Step’s nieuwe ‘phygital’ winkelconcept. “Het Experience Store concept laat de fysieke en digitale vloerenzoektocht naadloos in elkaar overvloeien en dit konden de bezoekers op Batibouw zelf uitproberen. De stand fungeerde als een simulatie van een echte Quick-Step Experience Store bij retailers, waarvan onlangs de eerste 5 pilootwinkels in België werden geopend,” aldus Emma Jongbloet, marketing manager Belux. Op digitale schermen konden bezoekers met tools zoals de FloorExplorer en RoomViewer diverse kleuren en ontwerpen van vloeren verkennen. Ze konden zo de vloeren in verschillende interieurs bekijken of een foto van hun eigen ruimte uploaden, om direct te zien hoe een specifieke vloer in hun interieur zou passen. Naast de digitale schermen biedt het concept ook grote fysieke stalen van elke vloer, en met een simpele scan kan alle informatie en interieurfoto’s van die vloer op het grote scherm getoond worden. Het Experience Store staat daarmee volledig in het teken van het comfort van de klant.

    Van vloer tot vloer: Quick-Step's stap richting circulariteit

    Batibouw stond 7 dagen lang in het teken van duurzaam bouwen en verbouwen. Quick-Step had ook wat toe te voegen aan die conversatie. De Belgische producent presenteerde op Batibouw hoe het toewerkt naar circulariteit. Een opvallend hoogtepunt was de demonstratie van Quick-Step's recyclingproces voor vinylvloeren genaamd ‘Recover’. Door oude vinylvloeren af te breken, te malen en te reinigen, transformeert Quick-Step ze tot volledig herbruikbare grondstoffen voor nieuwe vloeren. Zo hoeft geen enkele vinylvloer meer op de vuilnisbelt te belanden, maar kan deze rechtstreeks gerecycleerd worden tot een gloednieuwe vloer. Het recyclageproces werd duidelijk voorgesteld met een grote glazen koker die het proces toonde en daarmee de nodige aandacht trok.

    Belgisch vakmanschap: ontworpen en gemaakt in eigen land

    Misschien wel hét uithangbord van Quick-Step en hun stand is het feit dat ze door en door Belgisch zijn. Zowel het design als de productie van de gekende klikvloeren gebeurt in België en Quick-Step liet de kans om daarmee uit te pakken niet onbenut. De bezoekers werden verwelkomd door een indrukwekkende voorgevel, die een bos uitbeeldde, met het opschrift ‘Made in Belgium’. Hiermee onderstreepte Quick-Step, op een beurs in eigen land, hun volledige toewijding aan Belgische productie en ontwerp. Meteen bij het binnenkomen van de stand kregen de bezoekers al een inzicht in het designproces van de vloeren. Hiermee benadrukt het merk niet alleen hun toewijding aan kwaliteit en innovatie, maar viert het ook de rijke traditie van Belgisch vakmanschap.







    07-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quick step op Batibouw 2024

    In 2024 tekende Quick-Step opnieuw present op Batibouw, de grootste beurs voor bouw, renovatie en inrichting in België, en met succes! Met trots presenteerde het Belgische vloerenmerk een stand van meer dan 200 m² aan vloerinspiratie. Opvallend was onder meer het afgesloten ontwerp van de beursstand met verschillende ingangen, waardoor bezoekers zich even konden afzonderen van alle beursdrukte en tot rust konden komen in een wereld van luxevloeren. Binnen deze muren creëerde het Quick-Step-team een interactieve ervaring voor de bezoekers, met zowel inspiratie als informatie om de vloerenzoektocht te vergemakkelijken. Enkele hoogtepunten waren het nieuwe ‘phygital’ winkelconcept dat er werd voorgesteld alsook de demonstratie van het nieuwe recyclageproces voor oude vinylvloeren, waarmee deze een nieuw leven krijgen in een nieuwe vinylvloer.

    Quick-Step Experience Store

    Ongetwijfeld een van de hoogtepunten was de lancering van Quick-Step’s nieuwe ‘phygital’ winkelconcept. “Het Experience Store concept laat de fysieke en digitale vloerenzoektocht naadloos in elkaar overvloeien en dit konden de bezoekers op Batibouw zelf uitproberen. De stand fungeerde als een simulatie van een echte Quick-Step Experience Store bij retailers, waarvan onlangs de eerste 5 pilootwinkels in België werden geopend,” aldus Emma Jongbloet, marketing manager Belux. Op digitale schermen konden bezoekers met tools zoals de FloorExplorer en RoomViewer diverse kleuren en ontwerpen van vloeren verkennen. Ze konden zo de vloeren in verschillende interieurs bekijken of een foto van hun eigen ruimte uploaden, om direct te zien hoe een specifieke vloer in hun interieur zou passen. Naast de digitale schermen biedt het concept ook grote fysieke stalen van elke vloer, en met een simpele scan kan alle informatie en interieurfoto’s van die vloer op het grote scherm getoond worden. Het Experience Store staat daarmee volledig in het teken van het comfort van de klant.

    Van vloer tot vloer: Quick-Step's stap richting circulariteit

    Batibouw stond 7 dagen lang in het teken van duurzaam bouwen en verbouwen. Quick-Step had ook wat toe te voegen aan die conversatie. De Belgische producent presenteerde op Batibouw hoe het toewerkt naar circulariteit. Een opvallend hoogtepunt was de demonstratie van Quick-Step's recyclingproces voor vinylvloeren genaamd ‘Recover’. Door oude vinylvloeren af te breken, te malen en te reinigen, transformeert Quick-Step ze tot volledig herbruikbare grondstoffen voor nieuwe vloeren. Zo hoeft geen enkele vinylvloer meer op de vuilnisbelt te belanden, maar kan deze rechtstreeks gerecycleerd worden tot een gloednieuwe vloer. Het recyclageproces werd duidelijk voorgesteld met een grote glazen koker die het proces toonde en daarmee de nodige aandacht trok.

    Belgisch vakmanschap: ontworpen en gemaakt in eigen land

    Misschien wel hét uithangbord van Quick-Step en hun stand is het feit dat ze door en door Belgisch zijn. Zowel het design als de productie van de gekende klikvloeren gebeurt in België en Quick-Step liet de kans om daarmee uit te pakken niet onbenut. De bezoekers werden verwelkomd door een indrukwekkende voorgevel, die een bos uitbeeldde, met het opschrift ‘Made in Belgium’. Hiermee onderstreepte Quick-Step, op een beurs in eigen land, hun volledige toewijding aan Belgische productie en ontwerp. Meteen bij het binnenkomen van de stand kregen de bezoekers al een inzicht in het designproces van de vloeren. Hiermee benadrukt het merk niet alleen hun toewijding aan kwaliteit en innovatie, maar viert het ook de rijke traditie van Belgisch vakmanschap.







    07-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juttu onthult winnaar kunstwedstrijd Aalst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Art by Vaula brengt levendige kleuren, lijnen en katten naar de paskamers

    In november '23 lanceerde Belgische multibrandstore Juttu een kunstwedstrijd voor Aalstenaars. De winnaar zou de kans krijgen om een muur in de paskamers van de nieuwe Juttu-winkel in Aalst een make-over te geven, na het indienen van een moodboard. Een vierkoppige jury van Aalstenaars boog zich over de inzendingen en inmiddels is de winnaar bekend! Art by Vaula kwam eruit als favoriet, met een moodboard dat ze 'Juttujen Juttu' doopte; vanuit het Fins 'the story of all stories'. Haar stijl kenmerkt zich door levendige kleuren, krachtige lijnen én katten.

    Lokale kunstenaars werden afgelopen november door Juttu uitgedaagd om een paskamerwand te transformeren tot een meesterwerk van eigen hand. Op die manier krijgt opkomend talent de mogelijkheid om hun stempel te drukken op de unieke winkelervaring van Juttu (en meer specifiek Juttu Aalst), dat zich vrij laat vertalen vanuit het Fins naar 'verhaal of anekdote'.

    Finse roots : Uit verschillende creatieve voorstellen werd Art by Vaula gekozen als winnaar. Vaula (33) is een Finse artieste die in 2015 naar Aalst verhuisde om fulltime bij haar vriend Mickaël te kunnen zijn. Ze volgt een graduaat Programmeren, daarnaast schildert, tekent en ontwerpt ze.

    "Het gekozen kunstwerk vormt een mooie brug tussen Aalst en Finland. De roots van de kunstenares zorgen voor een mooi begrip van de waarden van Juttu", volgens jurylid, journalist en trotse Aalstenaar Frederik De Swaef. "De vrolijkheid en speelsheid maar tegelijk gelaagdheid van het werk nodigen uit tot gesprek aan de pashokjes." Ook Els Talloen, mede-Aalstenaar en directrice van de Academie voor Beeldende Kunsten, sluit zich daar bij aan: "De speelse figuren nemen je in hun kleur en vorm mee in een wereld die herkenbaar, maar ook een tikkeltje eigenwijs is. Ik kan me voorstellen dat het de kijker doet associëren, verhalen laat oproepen en kortom een kleurrijke toets in Juttu Aalst zal zijn."

    Vaula doopte haar moodboard en mural ‘Juttujen Juttu’, vanuit het Fins te vertalen naar ‘the story of all stories’, waarmee ze een uniek, divers, fun en boeiend avontuur wil uitbeelden. Voor jurylid en kunstenares Elisia Poelman straalt het werk dan ook een authentieke vibe uit en brengt het positieve energie met zich mee. "De speelse en eigenzinnige elementen die haar werk kenmerken, passen perfect bij de sfeer die Juttu wil creëren", aldus Elisia.

     Vaula en haar vriend delen hun huis met drie katten, wat de inspiratie vormt voor de grote kat op de muurschildering. Daarnaast is Vaula een enorme fan van het Catbus-personage uit de Studio Ghibli-films. De andere figuren op de muur zijn een levendige mix van personages uit haar eigen verbeelding en mensen die ze heeft ontmoet. Bovendien zijn er subtiele knipogen naar de personages van de Finse illustrator Tove Jansson en de wereldbekende Pippi Langkous van de Zweedse kinderboekenschrijfster Astrid Lindgren. Het kunstwerk kan bewonderd worden in de Juttu winkel in Aalst, gelegen in de Passage Pieter Van Aelst 24/26.

    06-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trixie maakt van tafelen een vrolijk kinderspel!

    Trixie en haar dierenvrienden toveren iedere maaltijd om tot een plezierig familiemoment vol verbeelding en ontdekking voor je kinderen. Met het nieuwe kleurrijke en vrolijke siliconen tafelgerei helpt Trixie een handje, en zorgt het voor een geschikt dierenvriendje om samen te smullen aan tafel.

    Tafelen met een dierenvriend

    Trixie's vrolijke dierenvrienden dekken de tafel voor je kinderen met nieuw, kleurrijk en handig eet- en tafelgerei. Zo vullen ze de gloednieuwe borden met heel wat lekkers en gezonds - de handige aparte vakken helpen bij het ontdekken van verschillende smaken en texturen. De nieuwe kommen en borden hebben bovendien een sterke zuignap aan de onderkant waardoor ze niet van tafel vallen.

    Daarnaast voegt Trixie nu ook handige besteksets in vrolijke kleuren toe aan het assortiment. De reeds populaire drinkbeker maakt het tafelplezier compleet en is nu ook beschikbaar in nieuwe dieren. Terwijl Mrs. Cat met haar vork prikt in je broccoli, lepelt Mr. Fox. gulzig van de tomatensoep. En Mr. Dino? Met z'n complete eetgereiset trekt deze stoere dierenvriend het oerwoud in, op zoek naar de lekkerste groenten.

    Mix-en-match aan tafel

    Wie is de beste vriend van je kind? Is het Mr. Dino? Laat ze dan samen gezellig de wereld ontdekken met tafelgerei in een groene tint; net zoals een échte dinosauriër. Of misschien betekent etenstijd voor jou en je kinderen een moment van ontdekking, waar verschillende dieren samenkomen in een plezierige mix van kleur. Ga voor een afwasbare slab of bestekset in de oranje kleur van Mr. Fox en combineer het met een roze drinkbeker of bord van Mrs. Cat, of ga voor een combinatie die jouw kind verkiest.

     Leeuwensterk tafelgerei

    Trixie staat met haar musthaves voor vrolijke verbeelding aan de eettafel. Silicone is een geweldig materiaal om te gebruiken als eetgerei voor je kleintje. Niet alleen is het een onbreekbare smulpartner, silicone kan ook zonder problemen de vaatwasser, vriezer en oven in. Het tafelgerei van Trixie verliest z’n vorm niet en kan later gemakkelijk hergebruikt of zelfs doorgegeven worden. Bovendien gebruikt Trixie een 100 % food grade silicone: een type siliconenrubber, vrij van schadelijke stoffen. Eten met je favoriete dierenvrienden is dus niet alleen enorm plezierig, het is ook helemaal voedselveilig.







    06-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internationale vrouwendag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Designer Outlet Roosendaal zet dames in het zonnetje op 8, 9 en 10 maart 2024

    Op vrijdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Daarom staat Designer Outlet Roosendaal het héle volgende weekend - van vrijdag 8 tot en met zondag 10 maart - in het teken van de vrouw.

    Verschillende merken bieden op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 maart extra korting op de damescollecties (bovenop de outletprijs). Maar er worden ook heel wat leuke cadeaus uitgedeeld bij aankoop, zoals een horloge bij Brax, een beautycase bij Guess, en een paraplu bij Claudia Strater. Of laat een gratis gaatje schieten bij My Jewellery bij aankoop vanaf 20 euro. Raadpleeg de voorwaarden in de deelnemende winkels.

    Designer Outlet Roosendaal ligt op minder dan 45 minuten rijden van Antwerpen en omvat meer dan 100 topmerken waaronder Nike, Tommy Hilfiger, Adidas, Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Scotch & Soda, Hugo Boss en Levi's. Er zijn tal van ontspanningsfaciliteiten vlakbij, zoals een spa, een zwembad en Playdôme Roosendaal met activiteiten voor het hele gezin.

    www.designeroutletroosendaal.nl

    05-03-2024 om 10:51 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fris en fleurig

    LolaLiza's SS24 collectie schittert in Nice

     

    Volgens Belgische modelabel LolaLiza staat ons een lente vol fleurige voorjaarsmode te wachten! Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen reisde LolaLiza naar de kuststad Nice om daar hun nieuwste SS24-collectie vast te leggen, tegen een schitterende achtergrond. Hoog tijd dus om je garderobe een update te geven en jezelf te omhullen in de zachte kleuren en vrolijke prints die deze collectie te bieden heeft. Ervaar zelf une journée à Nice met prachtige looks die je doen dromen van een vakantie in de Franse Rivièra.

    De collectie wordt gedomineerd door zachte tinten, zonder de signature bloemige LolaLiza-jurk uit het oog te verliezen. Ook elegante rokken, stoere one-pieces en luchtige materialen die de eerste zonnestralen doorlaten, typeren deze lijn. Onderstaande items voegen een vleugje frisheid en tijdloze stijl toe aan je voorjaarslook.

    De collectie is verkrijgbaar vanaf 29/02, online en in-store.

    05-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internationale vrouwendag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    CKS zet vier powervrouwen in de kijker

     

    Exclusieve Vrouwendagcollectie verkrijgbaar vanaf 1 maart

    Belgisch modemerk CKS lanceert een exclusieve capsulecollectie ter ere van Internationale Vrouwendag. Het resultaat is onder andere een statement T-shirt en cozy sweater in vrolijke kleuren, versierd met handgeschilderde prints en inspirerende citaten. Het motto van de collectie luidt "Dream limitless," een krachtige boodschap die een gezicht krijgt dankzij vier powervrouwen die hun droom waarmaakten.

    4 powervrouwen en hun droom

    CKS bracht de Internationale Vrouwendagcollectie tot leven door vier inspirerende vrouwen samen te brengen om hun persoonlijke verhalen te delen. Maak kennis met Gudrun Hespel, personal trainer, psychologe en deelnemer aan Kamp Waes; fotografe Irmy Coeckelberghs; Sophie Engelen, hair & make-up artist en oprichter van het natuurlijke skincare merk Aloïse Botanicals; en fashion coach Brien Aesy.

    Ze deelden hoe ze hun dromen hebben verwezenlijkt, welke uitdagingen ze tegenkwamen, wat hen inspireerde en gaven hun ultieme tips. Met deze krachtige verhalen hoopt CKS anderen te motiveren en aan te moedigen om hun voorbeeld te volgen.

    Girl you're on fire

    De veelzijdige Internationale Vrouwendagcollectie omvat een limited edition T-shirt met handgeschilderde backprint, een verrassende sweater, een hemdblouse met geborduurde tekst en kleurrijke statement sokken. Elk item draagt een krachtige boodschap uit, zoals 'Unleash your power', "Women's day every day' of "Girl you're on fire". Kortom, er is een motto waar elke vrouw zich in kan vinden.

    Wie haar eigen quote op een T-shirt wil laten zetten, voor zichzelf of om iemand anders te inspireren, kan langskomen op 2 maart bij CKS Hasselt of op 9 maart bij CKS Antwerpen in de namiddag. Daar kun je jouw T-shirt laten borduren!

    Praktisch

    De Internationale Vrouwendagcollectie is exclusief online verkrijgbaar vanaf 28 februari op cks-fashion.com. Vanaf 1 maart is de collectie ook beschikbaar in alle CKS concept stores.

     

    05-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manutti Muyu collectie

    Muyu, een serene harmonie van buitenleven

    Stap binnen in een wereld van ongeëvenaarde rust met de Muyu Collectie van Manutti. Deze collectie, ontworpen door Stephane De Winter, is een poëtische ode aan het buitenleven - een verkenning van evenwicht en harmonieus design. Muyu, waar elk meubelstuk een visueel genot is, dankzij de nauwgezette aandacht voor detail.

    Vleugje vakmanschap

    Muyu nodigt je uit om een onvergelijkbare mix van vorm en functie te ervaren. Deze volledige collectie in natuurlijk teakhout, met 12 elementen, waaronder lounge- en eetkamerstoelen, ligstoelen, hoekelementen, een dagbed en bijpassende salontafels, gaat verder dan buitenmeubilair - het is een manifestatie van vakmanschap op zijn best. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen om in je ruimte te passen en biedt een harmonieus evenwicht tussen esthetiek en functionaliteit. De beperkte mix van materialen maakt de collectie moeiteloos passend.

    Trouw aan Manutti's handtekening is Muyu zorgvuldig vervaardigd uit fijn teakhout, harmonieus gecombineerd met lichtgekleurde, weelderige stoffen, gemengde texturen en royale zit- en sierkussens. Dit nieuwe buitenconcept omvat tijdloze elegantie in de kenmerkende stijl van Manutti en biedt een lounge ervaring die niets minder dan luxueus en smaakvol is.

    De loungestoel - waar comfort elegantie ontmoet

    Voel de allure van Muyu's comfortabele loungestoelen - een lust voor het oog met hun bijna-vloerhoogte en nonchalante esthetiek. Zak weg in weelderige kussens en zitkussens voor maximaal comfort.

    Dagdromen op het dagbed

    Verfraai je buitenruimte met een indrukwekkend XXL dagbed, dat het uitzonderlijke design van Muyu laat zien. Twee ligbedden combineren perfect om een volledig geïndividualiseerde rust- en comfortzone te creëren, gecombineerd met zachte, waterbestendige kussens die een toevluchtsoord bieden voor eindeloze momenten van luxueuze rust.

    Dineren in zen elegantie

    Ervaar elegantie met de Muyu eetstoelen. Geweven met drievoudig gedraaid touw van 6 mm, toont hij ongeëvenaarde verfijning. De platte armleuningen verhogen het comfort en maken hem perfect voor een informele lunch of een feestelijk diner. Het unieke vlechtwerk van de zitting nodigt uit om te blijven hangen en te genieten van voorbijgaande momenten. Verhoog je eetkamer met Muyu's harmonieuze mix van stijl en comfort.

    Zachte decokussens - De finishing touch

    Ontdek de nieuwste toevoegingen aan de Turo familie - de nieuwe 40x40 en 60x60 deco kussens. Ze zijn luxueus zacht en uitnodigend en zorgen voor de perfecte afwerking van je buitenruimte.

    Sofasets met modulaire sierlijkheid

    Muyu's sofasets belichamen flexibiliteit met modulaire systemen en diep zitcomfort, aangevuld met royale kussens voor een uitnodigende en comfortabele omgeving. De collectie past zich naadloos aan je ruimte aan en biedt een canvas voor het creëren van je persoonlijke buitenoase. De ontwerpen zorgen voor veelzijdige configuraties en een discreet silhouet, met fijn massief hout in een trapeziumvormig frame en afgeronde contouren. De middelgrote poef kan gebruikt worden als salontafel die gecombineerd kan worden met de grotere salontafel of tussen de zitelementen, voor een flexibel ontwerp.

    Materialen & Stoffen

    Manutti, synoniem voor kwaliteit, onthult een mijlpaal in outdoor luxe. Onze zorgvuldig samengestelde selectie van hoogwaardige materialen garandeert een blijvende elegantie, zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden.

    Maak voor het seizoen 2024 kennis met de luxueuze boucléstof in Ginger Sand en Copper Dust - een bewijs van Manutti's engagement voor unieke en duurzame buitenervaringen. De eetkamerstoel Muyu is innovatief met het driedubbel gedraaide touw in Pepper van 6 mm in een natuurlijke kleur met een grote elasticiteit voor een goed zitcomfort, wat onze toewijding aan het leveren van sterk, duurzaam en comfortabel buitenmeubilair benadrukt.

    Teak, het gekozen materiaal voor Muyu, blaast leven in je visie van het perfecte buitenverblijf en geeft het natuurlijke schoonheid en tijdloze klasse. We geven prioriteit aan duurzaamheid door alleen teakhout van superieure kwaliteit te selecteren, afkomstig van gecontroleerde bosplantages in Indonesië en Thailand. Naarmate teakhout ouder wordt, krijgt het een natuurlijke zilvergrijze tint en is het zeer goed bestand tegen UV-straling, chloor en zeewater. Onze teakhouten meubelen zijn milieuvriendelijk en 100% recycleerbaar en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

    Houd de Manutti teakhouten meubelen moeiteloos mooi met eenvoudig onderhoud met de Teak Colour Refresher of Teak Protector.

     

     

     

               









    04-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet nieuw !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    : A.S.Adventure breidt tweedehandskindercollectie Second Life uit

     

    Eind vorig jaar lanceerde de Belgische outdoor & lifestyle retailer A.S.Adventure ‘Second Life’: een tweedehandscollectie outdoorjassen en fleeces voor kids. Omwille van het grote succes van Second Life, breidt A.S.Adventure de collectie verder uit. Vanaf nu kan je permanent je tweedehandskinderkledij binnenbrengen in élke A.S.Adventure store. De Second Life tweedehandscollectie wordt daarnaast vanaf nu verkocht in zeven extra winkels in België (Dendermonde, Lochristi, Marche-en-Famenne, Harelbeke, Oostende, Hasselt en Mons).

    Stuks waar kinderen uitgegroeid zijn maar die wel nog in uitstekende staat verkeren? A.S.Adventure geeft de kleding een tweede leven. Vanaf eind november waren meer dan 1000 Second Life stuks te koop in de winkels van Gent, Meise, Drogenbos, Schoten en Hognoul.

    De tweedehandscollectie bleek een groot succes, de outdoorjassen en fleeces van kwalitatieve gecureerde merken vlogen meteen de deur uit. Zo toonde de collectie aan dat er een sterke vraag is naar dit soort tweedehandsaanbod voor kinderen.

    Omwille van dit succes, breidt A.S.Adventure Second Life daarom verder uit. Vanaf nu kan je in álle A.S.Adventure stores je tweedehandskinderkleding binnenbrengen (in ruil voor een tegoedbon). Bovendien kan dat voortaan permanent (voorheen enkel tijdens inzamelmomenten).

    Bovendien wordt de Second Life collectie vanaf nu aangeboden in zeven extra winkels (Dendermonde, Lochristi, Marche-en-Famenne, Harelbeke, Oostende, Hasselt en Mons), naast de vijf eerdere winkels (Gent, Meise, Drogenbos, Schoten en Hognoul).

     

     

               

     

    04-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!