Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    26-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Home stories for winter 2023

    Deze winter reizen we naar Londen om een kijkje te nemen achter de deuren van drie huizen. We bezoeken de met herinneringen gevulde woning van binnenhuisarchitecte Irenie Cossey, ontdekken de levendige en gastvrije woning van de creatieve consultant Natasha Landers en tenslotte het energie-zuinige huis van architect Ben Ridley. Alle drie de woningen weerspiegelen de persoonlijkheid van hun bewoners, net als de producten van Vitra.

    Portrait Irenie Cossey:

    Irenie Cossey creëert een huiselijke sfeer door herinneringen te verzamelen: “Ik ben geobsedeerd door het verzamelen van voorwerpen. Ik denk dat ik onbewust probeer om individuele momenten in te kaderen en ze in de tijd te bevriezen.”

    “Design maakt al van kinds af aan deel uit van mijn leven. Ik was altijd aan het tekenen en dingen aan het maken in mijn slaapkamer. Ik denk dat ik van nature analoog ben. Als binnenhuisarchitect moet ik dingen kunnen doorgronden. Toen we hier veertien jaar geleden kwamen wonen, wilde ik er mijn eigen stempel op drukken. Als ik ruimtes inricht, draait het allemaal om verbindingen en lagen. Mijn huis is – net zoals elk ander huis – voortdurend in beweging. Wij veranderen, kinderen veranderen, ruimtes veranderen, en daar moeten we ons aan aanpassen. Gelijk waar is er altijd wel een project gaande. Mijn huis is een platform om ideeën uit te testen. Misschien zie ik ergens een kleur, die ik dan onthoud en probeer te gebruiken op stoffen, verven, monsters, tegels of in een nieuw project. Het is een beetje alsof je een fruitsalade maakt, waarbij je bitter en zoet combineert. Wat ik zoek, zijn ongewone accenten. Er is altijd een constante: oud en nieuw, gevonden en nieuw leven ingeblazen. Ofwel iets naar behoefte meerdere malen bekleden gedurende de levensduur ervan of het combineren met nieuwe stukken.

    Alles heeft een verhaal. Ongeveer een jaar geleden zijn we erin geslaagd een originele multiplex Leg Splint van Eames te bemachtigen, waar we al jaren naar op zoek waren. Die ligt nu in de eetkamer. Mensen vragen wat het is, en dan leggen we de achtergrond uit en hoe het in ons huis terecht is gekomen. Of de Ierse harp van mijn moeder, waarop ze al speelde toen ze nog kind was. Ik heb hem meegebracht uit Ierland. Niemand in huis kan erop spelen, maar ik hou gewoon van alle herinneringen die het met zich meebrengt.”

    Irenie komt oorspronkelijk uit Dublin en heeft haar creatieve studio gevestigd in Londen, waar ze samen met haar gezin woont. In haar huis vind je een contrasterende mix van Eames-klassiekers, hedendaagse designobjecten en kunstwerken.

    Portrait Ben Ridley:

    Ben Ridley focust op duurzaamheid gecombineerd met comfort: “Ik hou van kwalitatief goede meubelen die lang meegaan en passen bij het duurzame idee dat je dingen één keer koopt in plaats van ze regelmatig te vervangen.”

     “Als architect heb ik altijd al een energiezuinige woning willen bouwen. Dus toen ik een vervallen huis in Londen tegenkwam, kon ik die kans niet laten liggen. Ik wilde laten zien wat je met een traditioneel Edwardiaans gebouw uit 1907 kunt doen om het energieverbruik echt te verlagen en het comfortabel en duurzaam te maken. Dat deed ik met het principe van een passiefhuis in gedachten: een supergeïsoleerde luchtdichte constructie, driedubbele beglazing en mechanische ventilatie met warmteterugwinning. Voor de transformatie heb ik natuurlijke materialen zoals hout en lokale steensoorten gebruikt, in plaats van beton en staal. Steen helpt echt om huizen koel te houden op een warme zomerdag. Dat bewijst dat duurzaamheid eerder een kans is, en geen beperkende factor.

    Ben is architect en passiefhuisontwerper, die zijn eigen architectenbureau in Londen heeft opgericht. Hij houdt van een strak en minimalistisch interieur met materialen, zoals hout, kurk, katoen en leder.

    Thuis heb ik graag dat alles clean en strak is, zoals in een zenruimte, een rustig toevluchtsoord om naar terug te keren na een drukke dag. Als Astrid, mijn kat, mij verwelkomt, voelt het alsof ik thuis ben. Dat is het gevoel dat ik opzoek: dat je door de voordeur naar binnenkomt en je meteen ontspannen voelt. Minimalisme is geen doel op zich. Het komt alleen tot leven door comfort.”

    Pure materialen, gecombineerd met zorgvuldig gekozen afwerkingen en daglicht, zorgen voor extra sfeer. Een beperkt materialenpalet draagt bij aan het creëren van een rustigere omgeving, en dat geldt ook voor de meubels. Na verloop van tijd krijgen materialen karakter door gebruikssporen zoals vlekken en deuken. Meubels van natuurlijke materialen stralen een zekere warmte uit.

     Portrait Natasha Landers:

    Het kleurrijke en gastvrije huis van Natasha Landers weerspiegelt haar persoonlijkheid: “Je huis moet weerspiegelen wie je bent. Ik ben een sociaal beestje, maar ook een rebel. Ik wil dingen anders doen.”

    “Ik kocht deze Victoriaanse woning 23 jaar geleden van een ouder koppel. Toen ik er samen met mijn tweejarig dochtertje introk, was er geen centrale verwarming. Eerst en vooral moest ik het gebouw waterdicht maken omdat de regen door het dak sijpelde. Ik moest in het hele huis ook de elektriciteit opnieuw aanleggen. De eerste vijftien jaar heb ik alles stap voor stap gedaan zonder overhaast te werk te gaan. Eigenlijk besteed ik veel aandacht aan details; ik wil er zeker van zijn dat ik krijg wat ik wil. En ik hou van vintage stukken. Voorwerpen met een tijdloze uitstraling zijn waardevol. Klassiek meubilair uit het midden van de vorige eeuw past in elke ruimte. Als creatieveling bruis ik voortdurend van de ideeën. Ik verander het interieur regelmatig en experimenteer graag.

    Laat niemand je de les spellen over wat er goed of fout is aan je huis en interieur. Wat jij aangenaam vindt: dat is het enige wat telt.”

    Natasha is al 25 jaar consultant op het gebied van diversiteit en veranderingsmanagement en heeft haar eigen adviesbureau. Ze houdt ervan zich te omringen met levendige en kleurrijke meubels en accessoires.







    26-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Filip zit 10 jaar op de troon

    Delacre vraagt de Belgen om de nieuwe koninklijke doos te kiezen

     

    Als gebrevetteerd hofleverancier van België is Delacre een trouwe deelgenoot van de mooiste momenten van onze koninklijke familie. De koekjesfabrikant vereeuwigt die namelijk op koekjesdozen die fijnproevers en verzamelaars al generaties lang gelukkig maken. En die lange traditie wordt ook nu weer voortgezet, want koning Filip zit tien jaar op de troon! Delacre rekent nu op de hulp van zijn landgenoten om het ontwerp van de nieuwe koninklijke koekjesdoos te kiezen.

    De geschiedenis van Delacre en de koninklijke familie raakt vervlochten in 1879, wanneer de koekjesfabrikant gebrevetteerd hofleverancier wordt. Een titel die Delacre 142 jaar later nog altijd met trots draagt. De uitvinder van de intussen beroemde Cigarettes Russes, Marquisette en Biarritz dankt zijn faam ook aan zijn blikken dozen met een foto van de koninklijke familie erop, ook wel 'royal tins' genoemd. De prestigieuze koekjesdozen zijn ware collector's items geworden. Ze illustreren immers de geschiedenis en mooiste momenten van de Belgische monarchie, zoals koninklijke huwelijken, de geboorte van erfgenamen of grote troonsverjaardagen.

    Delacre brengt dus ook een nieuwe doos uit om te vieren dat koning Filip tien jaar op de troon zit. Alle iconische koekjes van het merk zullen erin zitten. En dit jaar besloot de koekjesfabriek de eeuwenoude traditie een originele kwinkslag te geven … Alle Belgen mogen helpen beslissen welk ontwerp de nieuwe koninklijke doos krijgt! Je kunt de 3 ontwerpen van Delacre ontdekken op zijn Instagram-pagina (@delacre_belgium) en Facebook-pagina (Delacre Belgium) en kies je favoriete box van 15 november tot 15 december.

    In juni 2024 ontdekken lekkerbekken, verzamelaars en monarchisten in hart en nieren de nieuwe koninklijke doos met de afbeelding van koning Filip en koningin Mathilde in de winkels in België.







    26-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstmarkten in Trentino
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tussen november en januari, van de Adige-vallei tot aan de Dolomieten, bruisen talloze locaties in Trentino weer van leven dankzij een traditie die lokale ambachtslieden de kans biedt om hun beste producten en creaties aan te bieden.  Terwijl de sneeuw in de lucht zweeft, vermengt het zich met de aroma's van geroosterde kastanjes, dampende chocolademelk en de geurige kaneel van een verwarmende glühwein.

    De Kerstmarkt van Trento viert dit jaar zijn 29e editie en zal weer tot leven komen op twee historische pleinen in het centrum, namelijk Piazza Fiera en het nieuwe Piazza Mostra, voor het Buonconsiglio-kasteel dat volledig is gereserveerd voor ambachten en typische etenswaren en wijnen. De traditionele houten huisjes bieden het beste van lokale ambacht en regionale culinaire specialiteiten, met feestelijk versierde straten en pleinen in het historische centrum. De markt is geopend van zaterdag 18 november tot zondag 7 januari 2024.

    Tijdens de kerstperiode komen de straten van Rovereto tot leven met prachtige verlichting, muziek en vreedzame woorden, die de boodschap en de identiteit van de "Vredesstad" overbrengen, een plaats van dialoog en ontmoeting tussen volkeren. Ook hier zullen de traditionele markthuisjes zijn waar je lokale ambachtelijke producten kunt kopen en kunt genieten van een glas glühwein, evenals traditionele gerechten en desserts. Het hele historische centrum komt tot leven van 24 november tot 7 januari.

    Ook het barokdorp Ala ziet er prachtig uit van 25 november tot 24 december om bezoekers te verleiden met de architectonische schoonheid van zijn historische gebouwen, ambachtelijke aanbiedingen en vermakelijkheden. De gebouwen van het historische centrum openen hun deuren om de uitstekende lokale producenten en wijngaarden, ambachtslieden en kunstenaars te tonen. Elk weekend bieden zij originele en hoogwaardige producten aan die de perfecte geschenken vormen voor onder de kerstboom. Bovendien wordt de bezoeker dagelijks getrakteerd op rondreizende shows, concerten in het paleis, tentoonstellingen en interessante rondleidingen met gidsen gehuld in kostuums uit de 18e eeuw, allemaal bij kaarslicht om de sfeer compleet te maken. 

    In Avio is van 25 november tot 17 december het middeleeuwse kasteel het middelpunt van de markt, met de kraampjes opgesteld in de binnentuin. Vier weekenden en een bijzondere opening op de dag van de Onbevlekte Ontvangenis om te genieten van de smaken en tradities van Kerstmis in Trentino en daarbuiten: exposanten uit Vallagarina en het bovenste gebied van Verona zullen het Baronial Palace en zijn grote binnenplaats tot leven brengen met een sfeervolle markt. Naast de traditionele markt zullen er ook koorconcerten, activiteiten voor kinderen en rondleidingen zijn.

    In het gebied Garda Trentino heb je de keuze uit drie verschillende markten. Geniet van Habsburgse sferen terwijl je door de historische centra wandelt en onderweg stopt om traditionele smaken te proeven. In Arco kun je dit alles ervaren van 17 november tot 7 januari, terwijl je tussen de kraampjes en houten huisjes wandelt die de kerk en de belangrijkste pleinen omringen.

    In Riva del Garda is de echte nieuwigheid voor de kinderen het Venetiaanse Bastion. Dit gebouw, dat de stad domineert, wordt van 1 december tot 1 januari omgetoverd tot de "Woning van de Grinch", klaar om het feest van de Kerstman te stelen en te bederven. Maar naast dit spektakel zijn er ook thematische shows, tentoonstellingen en decoraties te vinden in de stad. Als ze de brug oversteken die naar Rocca di Riva leidt, wacht er voor de kleintjes de Noordpool-bevoorradingsketen met talloze workshops en activiteiten.

    De pleinen Garibaldi en Battisti zijn gezellige ontmoetingsplekkenin elk seizoen, maar van 17 november tot 7 januari komt hier de "Gusto in Gusto Kerstmarkt" tot leven, een uitnodiging om te genieten van het lekkerste deel van Garda Trentino.

    In het midden van de winter krijgt het middeleeuwse dorp Canale di Tenno een nog betoverender uitstraling. Temidden van smalle steegjes, die lijken op te klimmen tegen de bergflank, openen binnenplaatsen en kelders hun deuren om een buitengewoon prachtige kerstmarkt te verwelkomen. Hier worden de steegjes van een van de "Mooiste Dorpen van Italië" verfraaid met kleurrijke kunstwerken, juwelen en met de hand vervaardigde keramische objecten, allemaal gemaakt door lokale ambachtslieden en kunstenaars. De markt vindt plaats gedurende de weekenden van 25-26 november tot 16-17 december.

    Rango, nog een van "De Mooiste Dorpen van Italië", komt tot leven tijdens de weekenden van 18 november tot 31 december met een typische kerstmarkt, inclusief lokale prodcuten, zoals houten speelgoed en boerenspecialiteiten, allemaal te bewonderen waar alles nog is volgens de oude tradities. De stallen zijn te vinden voor de ingangen die vroeger de stallen huisvestten, in de kelders waar de boeren hun oogst en traditionele vleeswaren opslaan, naast de open haarden aan de buitenmuren van de huizen.

    Van 1 december tot 7 januari kun je in Ossana in Val di Sole genieten van de Kerstmarkt, die plaatsvindt binnen de muren van Castel San Michele en op het Centrale Plein. Het is een unieke gelegenheid om door de stalletjes op de markt te struinen. Vergeet niet de route van de stad naar het kasteel te nemen, waar je ongeveer 1.600 kerststallen kunt bewonderen, die elke dag van 10.00 uur tot 22.00 uur geopend zijn voor bezoekers. Het eindpunt van deze fascinerende route is Castello San Michele, waar je een bijzondere kerststal kunt bezoeken die de daadwerkelijke gebeurtenissen tijdens een kerstnacht in de Eerste Wereldoorlog verbeeldt, met soldaten en loopgraven. Illustratie © Valle dell'Adige - Marco Gober

    25-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie de kleine keuken niet eert ...

    Tiny living is populairder dan ooit. Omdat onze huizen steeds kleiner worden, moeten we efficiënter nadenken over de beschikbare ruimte. Wanneer de grootte van het huis krimpt, wordt onze keuken ook een stuk kleiner. Aangezien deze ruimte vaak het middelpunt van je huis is, is iedere beschikbare centimeter belangrijk en dat vergt natuurlijk het nodige organisatiewerk. Keukenexpert ixina begeleidt je door de kleine keuken heen, en geeft je een reeks handige tips en tricks om het geheel optimaal te benutten en bovendien groter te doen aanvoelen.

    Maximaal op maat : Wanneer je een beperkte ruimte graag als keuken wil inkleden, is het belangrijk dat je het geheel van top tot teen bekijkt. De experts van ixina weten iedere keukenwens aan te passen op de beschikbare oppervlakte, en zoeken steeds naar de juiste oplossing. Het Bahia Chic-keukenmodel is bijvoorbeeld een geschikte keuze voor je tiny house, want alles is praktisch geoptimaliseerd. Zo biedt de halve kolomkast ruimte voor zowel een koelkast als een (microgolf-) oven, terwijl de lege bovenkant ingezet kan worden als extra opberging. De 17 verschillende kleuren van het model bieden ten slotte voldoende mogelijkheden om de keuken aan te passen aan je eigen stijl.

    Pro tip: Houd bij het ontwerp steeds rekening met de optimale werkdriehoek: de waszone (spoelvak, vuilnisbak, vaatwasser), de koude zone (koelkast en vriezer) en de kookzone (oven en kookplaten). Deze optimale driehoek creëert een zo functioneel mogelijk kookproces.

    Make it POP! In een compacte keuken kan een drukkere afwerking het geheel nog kleiner doen aanvoelen. Kies daarom voor een neutrale inrichting en harmonieuze kleuren, met een opvallende eyecatcher die de aandacht meteen vangt. In de Velvet Chic-keuken van ixina worden minimalisme en zachtheid gecombineerd voor een elegant resultaat. Het pronkstuk van de ruimte is zonder meer het marmeren kookeiland waarnaar het oog meteen geleid wordt. Op zoek naar meer? Het goudkleurige kraanwerk vult de zwarte spoelbak aan zoals je dat nog nooit gezien hebt.

    Pro tip: Houd het ontwerp van je keuken strak en ga voor keukenkasten zonder handvaten.

    Grenzeloos : Wanneer je het interieur door iedere ruimte heen laat vloeien, creëer je een uniformiteit die de woning bovendien groter doet aanvoelen. Met het nieuwe meubelgamma van ixina kan je dezelfde sfeer scheppen in je keuken als in de aangrenzende ruimtes: in het Clara Chic-keukenontwerp wordt de doeltreffendheid alvast bewezen.

    Pro tip: Het gebruik van dezelfde of vergelijkbare kleurpaletten in de gehele woning, waaronder de keuken, schept een visuele continuïteit waarbij iedere ruimte overvloeit in de volgende. Kies daarbij voor lichtere tinten die de ruimte groter doen aanvoelen.

    www.ixina.be







    25-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC Cruise biedt boeiende bestemmingen en routes

    voor elk type vakantieganger aan voor zomer 2024

     

    • Fascinerende nieuwe routes bieden afvaarten naar Noord-Europa, het oostelijke en westelijke Middellandse Zeegebied, het Caribisch gebied en meer - • MSC Cruises' zomer 2024 programma biedt een scala aan opties van avontuurlijke trips tot zorgeloze ontspanning - •    Met entertainment van wereldklasse, restaurants en accommodaties is cruisen met MSC Cruises de ultieme manier om een reeks spannende bestemmingen te verkennen.

    Terwijl reizigers over de hele wereld vooruitkijken naar de volgende zomer, nodigt MSC Cruises gasten uit om hun zomervakantie te boeken aan boord van één van haar verbluffende schepen. Het zomerprogramma 2024 van de cruisemaatschappij bevat zorgvuldig samengestelde routes, waaronder afvaarten naar Noord-Europa, het oostelijke en westelijke Middellandse Zeegebied en de Caraïben, zodat reizigers keuze te over hebben.

    Van rustige escapades tot avontuurlijke belevenissen, de routes van MSC Cruises hebben voor elk type reiziger iets te bieden. Gasten kunnen genieten van een ontspannen vakantie op de rustige Griekse eilanden of genieten van de zon op een strandvakantie in het Caribisch gebied. De meer avontuurlijke reizigers kunnen een zomer als geen ander beleven tijdens een trektocht door IJsland en Groenland of een pittoresk bezoek aan de Noorse Fjorden, terwijl culinaire fijnproevers van over de hele wereld welkom zijn aan boord van een van MSC Cruises' verschillende afvaarten naar het westelijke Middellandse Zeegebied om er te proeven van enkele van 's werelds beste delicatessen.

    Tijdens deze afvaarten zullen gasten ook genieten van de ultieme ervaring aan boord van de verschillende schepen van MSC Cruises - elk een bestemming op zich. Met entertainmentprogramma's van wereldklasse, ongelooflijke eetgelegenheden, luxe winkels, gezinsvriendelijke activiteitenruimtes en nog veel meer zullen gasten niet alleen genieten van hun bezoek aan deze unieke bestemmingen, maar zullen ze merken dat de reis aan boord al de helft van het plezier is. Of de zomer van 2024 nu in het teken staat van een strandparadijs, een culinaire ontdekkingstocht of een avontuurlijke vakantie, MSC Cruises biedt een zorgvuldig samengestelde route die is ontworpen om aan de wensen van elke gast te voldoen.

    OP ZOEK NAAR... DE ULTIEME RELAX-VAKANTIE

    Als je volledig wilt ontspannen, zoek dan niet verder dan het prachtige oostelijke Middellandse Zeegebied en de serene Griekse eilanden. Bekend om hun indrukwekkende uitzichten op zee, zonsopgangen en -ondergangen om naar te verlangen en ongerepte stranden vanwaar je rustig van een zomercocktail kunt genieten, is er een overvloed aan bestemmingen te ontdekken die een mix van sereniteit en onvergetelijke ervaringen bieden.

    Waarom kies je niet voor Santorini, Griekenland, wereldberoemd dankzij de prachtige witgekalkte gebouwen en blauwgekalkte kerken, of stap in de relaxte sfeer van het naburige Mykonos, Griekenland, met beach club vibes en zonovergoten geplaveide straten. Slenter door Brindisi, Italië en stop op een oud stadsplein voor een apero of zoek een afgelegen strand in de buurt van Split, Kroatië. Voor je het weet zijn de batterijen weer helemaal opgeladen. Geïnspireerd door dit type vakantie? MSC Cruises biedt een breed scala aan routes naar deze bestemmingen en meer op schepen zoals MSC Divina, MSC Lirica, MSC Opera en MSC Sinfonia.

    OP ZOEK NAAR... EEN PERFECT STRANDVERBLIJF

    Witte zandstranden en kristalhelder water in overvloed in het Caribisch gebied. Reizigers die op zoek zijn naar het perfecte strandverblijf, kunnen hun dromen waarmaken op een eilandparadijs dat als een wereld aanvoelt.

    Gasten kunnen de wereldberoemde Dunn's River Falls en Cool Blue Hole ontdekken in Ocho Rios, Jamaica en het weelderige tropische woud rond de Cayman Crystal Caves in George Town, Kaaimaneilanden, voordat ze genieten van de rust en stilte op het zand van Cable Beach in Nassau, Bahama's of een duik nemen in het water om te snorkelen en paddleboarden op MSC Cruises' eigen privé-eiland, Ocean Cay MSC Marine Reserve. Op zoek naar een tropisch stranduitstapje? MSC Cruises biedt een breed scala aan routes naar deze bestemmingen en nog veel meer op schepen zoals de MSC Magnifica, MSC Meraviglia, MSC Seascape en MSC Seashore.

    OP ZOEK NAAR... EEN ZOMERS AVONTUUR

    IJsland en Groenland bieden reizigers verbluffende ruige landschappen en unieke landschappen en staan garant voor een actief en avontuurlijk bezoek waar je hart sneller van gaat kloppen. Geniet van een walvisexcursie om bultrugwalvissen van dichtbij te bekijken tijdens het hoogseizoen in Nuuk, Groenland, wandel over een van de vele schilderachtige paden in Qaqortoq, Groenland of maak een ontspannen wandeling rond het pittoreske Qaqortoq-meer. Ga naar de top van de iconische Hallgrimskirkja-kerk voor een prachtig 360-gradenuitzicht op Reykjavik, IJsland en verken het Mývatn-meer en de Goðafoss-waterval tijdens een begeleide tocht vanuit Akureyri, IJsland.

    Gasten die op zoek zijn naar een actief uitje hoeven niet verder te kijken dan MSC Cruises' aanbod van routes naar Groenland en IJsland aan boord van MSC Opera en MSC Preziosa.

    OP ZOEK NAAR...EEN PARADIJS VOOR FIJNPROEVERS

    Fijnproevers die op zoek zijn naar bestemmingen boordevol cultuur en culinaire hoogstandjes kunnen hun hart ophalen op de Westelijke Middellandse Zee routes van MSC Cruises. Met havens in iconische Italiaanse, Spaanse en Franse steden kunnen fijnproevers verschillende van 's werelds meest gekoesterde culinaire tradities ontdekken.

    Ga naar de geboorteplaats van de pizza, Napels, Italië, en geniet van een vers gemaakte margherita langs de westkust, voordat u geniet van een Siciliaanse cannoli, in Palermo, Sicilië. Bezoek de cultureel welvarende stad Valencia, Spanje en leer hoe je het kenmerkende paella-gerecht maakt en geniet van een glas rode wijn aan de Franse Rivièra in Cannes, Frankrijk. Ontdek de culinaire geneugten van de Middellandse Zee aan boord van MSC World Europa, MSC Seaside en MSC Seaview.

    OP ZOEK NAAR... EEN PERFECT UITZICHT

    Als een adembenemend uitzicht op je zomer-bucketlist staat, geniet dan van een ontzagwekkend bezoek aan de Noorse Fjorden, bekend om de weelderige landschappen en schilderachtige omgevingen.

    Geniet van de adembenemende bezienswaardigheden van Molde Fjord in Noorwegen, een inham van de Noorse Zee omgeven door levendige natuur en wilde dieren. Ontdek de stad Nordfjordeid, Noorwegen, gelegen tussen de grootste gletsjer op het vasteland van Europa en de kust van Noorwegen. De Nordfjord is de op vijf na langste fjord van Noorwegen, omgeven door weelderige groene bergen en open landbouwgrond. Aanschouw de natuurlijke schoonheid van de Noorse Fjorden met zomerroutes aan boord van MSC Euribia.

     

     

     

     







    24-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quick Steps terracotta laminaatvloer

    Stijl en vakmanschap ontmoeten elkaar

    Blijf voorop lopen op de interieurtrends dankzij Quick-Step's nieuwste aanwinst: de Muse Terracotta laminaatvloer. Ontworpen door het getalenteerde Belgische team, combineert deze vloer moeiteloos eigentijdse stijl met klassiek design, zodat jouw ruimte jarenlang stijlvol blijft. Verrijk je huis met de aantrekkingskracht van warme tinten en aardse tonen, de Terracotta laminaatvloer voegt een vleugje elegantie toe aan elke kamer.

    Terracotta maakt een comeback in de interieurwereld, en het team van Quick-Step maakt het nu ook mogelijk om dit binnen te brengen in jouw eigen interieur. Deze laminaatvloer kan je makkelijk en snel zelf installeren om met deze de natuurlijke en organische look een vleugje elegantie toe te voegen aan elke kamer. 

    Met geavanceerde technieken en oog voor detail is elke plank van de Terracotta laminaatvloer het toonbeeld van Quick-Step's streven naar perfectie. De structuur en kleur benaderen nagenoeg perfect echte terracottasteen, maar met het gebruiksgemak van laminaat. Quick-Step blijft de grenzen van innovatie verleggen en biedt een vloerervaring die eigentijdse stijl naadloos combineert met klassiek design en uitzonderlijk gebruiksgemak.

    Terracotta laminaat | Muse |  MUS5490 - Prijs:  38,95 €/m²

     







    23-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koel keukendesign als statement piece

    Een opvallend pronkstuk kan ieder interieur naar een uniek en hoger niveau tillen. Ook in de keuken, waar de koelkast steeds vaker deze rol bekleedt. Terwijl het voorheen een louter functioneel toestel was, krijgt de koelkast vandaag een eyecatching design of wordt het uitgerust met de meest innovatieve snufjes. Zo maakt het Zwitserse V-ZUG van de koelkast een ingebouwde blikvanger of doet ze het naadloos verdwijnen in het keukenmeubilair. In welke uitvoering je de koelkast ook verkiest, design was nog nooit zo cool.

    Cooling like fine wine

    Een strak afgewerkte keuken, waarbij de koelkast verdwijnt in het ontwerp, is voor velen het toppunt van verfijning in huis. Met de 'WineCooler' bewijst V-ZUG dat ook ingebouwde verkoeling een opmerkelijke blikvanger kan zijn. Dankzij de unieke combinatie van geavanceerde technologie, weldoordacht design en moderniteit bewaar je je favoriete wijnen op een smaakvolle wijze. Dankzij de twee aparte temperatuurzones hoef je wit en rood bovendien niet meer van elkaar te scheiden. Voor de occasionele wijnliefhebber is het kleinere WineCooler V4000-model een perfecte optie. Ben je een geboren gastvrouw- of heer? De 'WineCooler V6000' neemt een volledige kasthoogte in beslag en biedt voldoende ruimte voor je collectie topwijnen.

    Koele kikker

    Een opkomende interieurtrend in de keuken is de aparte koelkast als designstuk. Het Cooler V4000-koelkastmodel kan je in een apart keukenblok bouwen, waardoor het perfect aan deze trend beantwoordt. Naast het karakteristieke strakke ontwerp weet de eendeurskoelkast te imponeren met haar binnenkant. Uitgerust met een FreshControl-zone, bestaande uit drie ruime laden, bewaar je verschillende producten op de perfecte temperatuur. Daarnaast zorgt de handige 'FlexBox' voor orde zoals jij dat wenst. Werk het af met de Freezer V4000-diepvries als side-by-side-oplossing, of verwerk de voorgenoemde 'WineCooler' als leuk extraatje.

    V-ZUG is het leidinggevende merk van high-end huishoudelijke apparatuur op de Zwitserse markt. In 1913 ontstond V-ZUG in Zug, het hart van Zwitserland, en meer dan 100 jaar later produceren ze er als enige onderneming in de sector nog steeds hun toestellen. V-ZUG is een familiebedrijf en onderneming die uitblinkt in innovatie, design, duurzaamheid en technologie voor huishoudtoestellen in de keuken en in de wasruimte. Als marktleider in Zwitserland brengt de V-ZUG-groep haar premium producten ook in het buitenland op de markt. Nog ver buiten de Alpengrenzen wordt de combinatie van minimalistisch design en innovatieve technologie gesmaakt door architectuur-, design- en kookliefhebbers. www.vzug.com







    23-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleurrijke wintertypes halen hun hart op bij SUN68

    FW23 menswear

    SUN68, het Italiaanse merk dat staat voor een nonchalante en eigenzinnige stijl, verovert ook dit najaar het modetoneel met een explosie van creativiteit en kleur. De FW23 collectie is een viering van zelfexpressie, met items die niet alleen stijlvol zijn, maar ook knipogen naar het verleden. Denk aan retro-invloeden, gedurfde patronen en een scala aan onverwachte kleurencombinaties die je garderobe opfrissen. Laat je verrassen en omarm de zonnige kant van  SUN68, ook wanneer het buiten grauw en grijs is.

    Purple reign

    Op de catwalk maar ook bij de FW23 collectie van SUN68 is de kleur paars niet weg te denken. Combineer met neutrale stuks voor het juiste effect.             

    Vooruit met die ruit

    Ruiten doen het al jaren goed, ook voor mannen. Klassiek en speels in één. Niet twijfelen, gewoon doen!

    Een vleugje Ivy League

    Preppy looks maken een groot deel uit van de identiteit van SUN68. De combinatie van klassieke stukken zoals cardigans en kabeltruien creëren een moeiteloos ontspannen uitstraling.





    22-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corendon vergtoot aanbid in Griekenland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    met Grecotel keten

     

    Vanaf het zomerseizoen van 2024 kunnen Corendon klanten kiezen uit 15 nieuwe hotels en resorts van Grecotel: 8 op Kreta, 4 op Corfu, 2 op Kos en één op Rhodos. De bekende Griekse hotelketen heeft in de loop der jaren al veel internationale prijzen gewonnen. De luxe 4- en 5 sterren hotels zijn stuk voor stuk uniek en bevinden zich vaak aan de mooiste stranden van Kreta, Corfu, Kos en Rhodos. De keten hecht veel waarde aan gastronomie en uitstekende service. De luxe voorzieningen, mooie kamers, heerlijke gerechten en goed opgeleid personeel zorgen voor een geweldige vakantie onder de Griekse zon.

    Culinaire ervaring

    De ultieme culinaire ervaring beleef je in de Grecotel LUXME® hotels, een uitgebreid All Inclusive concept die de smaakpapillen verwent. Het buffet en de vele à la carterestaurants hebben een gevarieerd aanbod van zowel lokale specialiteiten als internationale lekkernijen. De getalenteerde chef-koks bereiden met passie en gebruik van verse lokale ingrediënten de meest verrukkelijke gerechten, waardoor gasten keer op keer van heerlijke maaltijden kunnen genieten. Bovendien bieden de meeste van deze hotels een exclusief gastronomisch restaurant voor gasten van 12 jaar en ouder, evenals een uitgebreide selectie bars om aan ieders smaak te voldoen.

    Meerwaarde voor de Griekse eilanden

    Atilay Uslu, oprichter van Corendon, is alvast opgetogen over dit nieuwe partnership: "We zijn trots om deze samenwerking aan te kondigen. Onze klanten zoeken kwaliteit en waarderen uitstekende service en lekker eten. De Grecotel keten voldoet perfect aan deze wensen. Het feit dat we alle hotels aan ons aanbod toevoegen op de bestemmingen waarop we vliegen, is echt een aanwinst voor onze zonvakanties op de Griekse eilanden."

    Nu boekbaar voor zomer 2024

    Yorg Bonami, Sales & Marketing Manager BENE bij Grecotel, vult aan: “We zijn zeer blij dat Corendon voortaan één van onze partners wordt op de Nederlandse & Belgische markt. En dat met een zeer uitgebreid aanbod van maar liefst 15 van onze hotels! Er vroeg bij zijn is de boodschap, want de boekingen voor zomer ’24 lopen als een trein!”

    Meer weten over het aanbod van Grecotel? Bekijk het complete aanbod via http://www.corendon.be/grecotel

    22-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Art Nouveau: van jurk tot schilderij

    TENTOONSTELLING IN HET HORTAMUSEUM (SINT-GILLIS, BRUSSEL) van 15 november 2023 tot 15 januari 2024, IN SAMENWERKING MET HET MODE & KANT MUSEUM VAN BRUSSEL EN HET MUSEUM VAN ELSENE,

    Voor de allereerste keer bundelen het Hortamuseum, het Mode & Kant Museum en het Museum van Elsene hun krachten om de schijnwerper te richten op een tijdperk dat eigenlijk nooit uit de belangstelling is geraakt. Ter gelegenheid van de 130ste verjaardag van de art nouveau worden jurken en waaiers uit het Mode & Kant Museum en schilderijen uit het Museum van Elsene tentoongesteld in het weelderige decor van het Hortahuis. Vanaf 15 november staat er jou een unieke ontmoeting te wachten in het Hortamuseum.

    We kennen de art nouveau vooral vanuit de architectuur, maar daarnaast is deze stroming ook een volwaardige artistieke beweging. Ter gelegenheid van dit jubileumjaar exposeert het Hortamuseum negen uitzonderlijke stukken uit het Mode & Kant Museum en het Museum van Elsene. Deze twee musea weven een ware dialoog tussen hun werken en de ruimtes van het vroegere huis en atelier van Victor Horta.

    Deze tentoonstelling is geen historische reconstructie, maar toont veeleer specifieke aspecten van de kledingstijl en de afbeeldingen uit die periode. Of ze nu gewaagd of weelderig van vorm, materiaal of techniek zijn, de jurken en waaiers in het Mode & Kant Museum krijgen nog meer allure door de schilderijen uit het Museum van Elsene. In deze unieke omgeving toont het intieme portret van Jeanne, dochter van Constantin Meunier, hoe de vrouwelijke schoonheid versterkt wordt door modestukken. En de pracht van bloemen in de natuur straalt ons tegemoet vanuit de kersenbloesem van Juliette Wytsman. Een belangrijke inspiratiebron voor schilders, ontwerpers en architecten uit de art-nouveauperiode. Deze unieke samenwerking nodigt bezoekers uit om de sfeer van een totale esthetiek te komen beleven.

    HORTAMUSEUM : De twee gebouwen werden opgetrokken tussen 1898 en 1901 door Victor Horta en zijn kenmerkend voor de bloeitijd van de art nouveau. Vegetale rondingen en licht zijn in elke hoek van het huis terug te vinden en vormen een totaalkunstwerk. Veel van de interieurdecoratie is bewaard gebleven. Het Hortamuseum huisvest de archieven van de architect en een naslagbibliotheek over art nouveau.

    Het MODE & KANT MUSEUM herbergt meer dan 20.000 stukken kant, kleding en accessoires daterend van de 16e eeuw tot nu. De collecties zijn de belangrijkste ter wereld op het gebied van de creatie en vervaardiging van Brussels kant. Dit is het enige Belgische museum dat Brusselse kant tentoonstelt. Tot 7 januari 2024 is er art-nouveaukantwerk te zien in de Kantkamer.

    De belangrijkste Belgische en Europese artistieke stromingen zijn vertegenwoordigd in het MUSEUM VAN ELSENE. Je vindt er zowel oude als hedendaagse kunst, maar vooral de 19e en 20e eeuw zijn prominent aanwezig. De collectie bestaat voornamelijk uit schilderijen, beeldhouwwerken en tekeningen, maar ook de affiches en foto’s zijn vaak meesterwerken die mee hebben bijgedragen tot de internationale reputatie van deze instelling. Het museum organiseert regelmatig tijdelijke tentoonstellingen, maar is enige tijd gesloten voor renovatie- en uitbreidingswerkzaamheden.

    PRAKTISCHE INFORMATIE

    Mode & art nouveau - 15.11.23 > 15.01.24

    Hortamuseum - Amerikaansestraat 27, 1060 Brussel

    Prijs: 12€/ volwassenen, 10€/ senioren, 6€/ studenten, gratis/ - 18 jaar, Pass Art nouveau

    Din > Vrij: 14.00 > 17.30 - Zat > Zon: 11.00 > 17.30







    21-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veritas giftguide

    een budgetvriendelijk cadeautje voor elk familielid

     

    Get into the gifting groove

    Tijdens de eindejaarsperiode kan de druk om het perfecte cadeau te vinden behoorlijk intens zijn. Maar geen zorgen, Belgische mode- en accessoirespecialist Veritas to the rescue! Met een gevarieerd aanbod van trendy items vind je voor iedereen een leuk en betaalbaar cadeautje om onder de kerstboom te leggen. Van grappige sokken tot feestelijke accessoires, maar ook handtassen en juwelen. Ontdek dankzij Veritas hoe makkelijk het kan zijn om hét perfecte geschenk te vinden.

    Voor je trendy nichtje

    Verras je stijlvolle nichtje met de perfecte cadeaus om haar te laten stralen deze feestdagen. Met een nieuwe handtas of een opvallend juweel zal je sowieso indruk maken.

    Voor de homebodies van de familie

    Voor de huismussen van de familie zijn knusse cadeautjes de sleutel tot hun hart. Schenk hen een cadeautje om mee tot rust te komen.

     … en de sportievelingen!

    Het werd al bewezen dat compressiekousen goed zijn voor de fysieke én mentale gezondheid, dus met deze flashy items maak je sportievelingen gegarandeerd blij.

    Voor je creatieve grootmoeder

     Voor je creatieve oma zijn geschenken die haar artistieke ziel voeden de beste keuze. Gift je grootmoeder daarom wol om haar volgende favoriete trui te breien, of een toffe macramé set, waarmee ze voor jou een originele sleutelhanger maakt.

    Voor je metekind of petekind

    Verwen je metekind of petekind met speciale geschenken die hun unieke persoonlijkheid weerspiegelen. Een toffe onesie of leuke sokjes will do the trick.

    De Veritas cadeautjes zijn beschikbaar in de winkels en online.

     

     

     









    21-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Xandres sluit opnieuw de deuren op Black Friday!

    | Laat je kleding herstellen en bouw mee aan een Xandres-bos

    Op 24 november, wereldwijd Black Friday, komt Xandres voor de derde keer met een duurzamer alternatief: Green Friday. Op die dag sluit het Belgische modemerk alle winkels en de webshop en roept het label op om bewuster en kwalitatiever te kopen. Het tegenovergestelde van hét kortingsevenement van het jaar, een dag waarop consumptiedrang en impulsaankopen op de spits worden gedreven. Op Green Friday gaan de Xandres-winkels dicht en herstelt het team gratis jouw oude of beschadigde kledij. Een statement dat van een zwarte dag net een opportuniteit maakt om te koesteren wat we al hebben, en de levensduur daarvan te verlengen.

    EEN NOG GROENERE DAG

    Vorig jaar zamelde Xandres in aanloop naar Green Friday maar liefst 600 kledingstukken in, die op de dag zelf en in de weken erna met liefde werden hersteld in het atelier. Met een permanent Repair & Care programma wil het merk zorgen dat je nog langer van je aankopen kan genieten.

    Ook dit jaar roept Xandres op om van 1 tot en met 22 november je beschadigde kleding binnen te brengen in een van de shops, om die vervolgens gratis te laten repareren door het volledige team. Dit jaar gaat de actie zelfs nog een stapje verder, voor elk hersteld item zal er een som aan bomen geplant worden in de Mangrove in Madagaskar. Momenteel is er een grote nood voor herstel in het gebied, door bomen te planten in de buurt van een dorp zorgt dit meteen voor extra jobs en inkomsten. Door de Mangrove te ondersteunen wordt er niet alleen gefocust op bos (Go Forest projecten) maar ook op het hertstel van de oceaan (Go Ocean projecten), aangezien de modesector enorm bijdraagt aan vervuiling van oceanen en teloorgaan biodiversiteit in water, koraalriffen, ...  door microplastics in synthetische stoffen.

    Met het oog op minstens evenveel herstellingen als vorig jaar, bouwen we samen met jou aan een Xandres-bos!

    Herstellingen die Xandres zal uitvoeren: Ontbrekende knopen aannaaien - Ritsen vervangen -             Losgekomen naden dichten - Losgekomen zomen en riemlussen vastnaaien -    Voeringen en broekzakken herstellen - Elastieken vervangen - Gaatjes stoppen - Truien ontpillen

    WORKSHOPS IN HET ATELIER

    Op 24 november brengt Xandres al zijn medewerkers en hun skilled familieleden samen in het atelier in Destelbergen om het coutureteam te ondersteunen bij de herstellingen. Ook worden er workshops gegeven door Wolhuis, Thomas More en CiLAB rond duurzaamheid en om bewustzijn te creëren rond slow fashion.

    INVESTEREN IN DE TOEKOMST

    Xandres mag dan geen eco-brand zijn, toch zet het merk iedere dag stappen om zijn impact op het milieu te verlagen. Dankzij een uitgebreid actieplan is duurzaamheid verweven in elke stap van het productieproces, van de garens en stoffen tot een kledingstuk dat de tand des tijds doorstaat. Meer daarover staat te lezen in het tweede duurzaamheidsrapport dat begin november wordt uitgebracht, of via www.xandres.be





    21-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blijf actief tijdens de wintermaanden met Anita Active

    Tijdens de wintermaanden kan sporten een flinke uitdaging zijn, met de verleiding van je zetel en een warm dekentje. Maar met de juiste motivatie, zoals de Anita Active-lijn, kan je je winterdip trotseren. Of je nu binnen sport of jezelf waagt aan de koude temperaturen buiten, stijlvolle activewear kan je de boost geven die je nodig hebt om actief te blijven tijdens de wintermaanden.

    Duits merk Anita introduceert dit seizoen de air control Deltapad in appelblauwzeegroen. De sportbeha is niet alleen erg licht en functioneel, maar ook trendy en makkelijk te combineren - met enkele extra lagen om zeker warm te blijven.  De lichtroze Momentum bestaat uit vochtabsorberend badstofmateriaal, waarbij ook het rugdeel voorzien is van ademende elastische netstof. De Performance sportbeha is dit seizoen beschikbaar in een donkergroene uitvoering,  met hoogwaardige materialen die een ideaal huidklimaat garanderen.

    Wat de performance wireX sportbeha van Anita Active onderscheidt, is de perfecte combinatie van snit, design en materiaal. Ook deze beha leent zich uitstekend voor het creëren van gelaagde looks, zodat je zowel tijdens je workout als daarna comfortabel en warm blijft.

    Met de sport tights compression van Anita kies je dit najaar voor een minimalistisch design met baanbrekende innovaties. De compressietechnologie met 3D-noppen zorgt voor een masserend effect, wat de doorbloeding verbetert, het uithoudingsvermogen en de energie verhoogt en de hersteltijd van de spieren verkort. Dit levert optimale ondersteuning voor je benen, wat ook zeer welkom is tijdens de koude wintermaanden.

    Voor wie op zoek is naar een sportlegging met een vleugje glamour en de nodige warmte deze winter, is er de limited edition olijfkleurige Pure Graphic sport tights massage. De legging biedt ook een verstevigende beenmassage, wat resulteert in meer uithoudingsvermogen, verbeterde bloedcirculatie, minder risico op letsel en een kortere spierhersteltijd.

     







    20-11-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!