Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    30-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch mode-icoon Tiany Kiriloff ontwerpt collectie met LolaLiza

    Achter de schermen van de meest classy collab van het najaar

    Het wordt met zekerheid een sprankelend najaar. Belgische mode retailer LolaLiza laat samen met niemand minder dan Tiany Kiriloff, een van 's lands meest invloedrijke fashionistas, een feestelijke collectie op de wereld los. Al ijverig op zoek naar een outfit voor de eindejaarsfeesten? Markeer 12 november dan zeker in je agenda.

    Op 19 oktober volgt de officiële voorstelling van de collab, maar een behind the scenes sneak preview van de collectie wouden we jullie niet onthouden. We lichten graag een tipje van de sluier op. Zo zal er in de collectie onder andere een stoere denim suit, een stijlvol jurkje uit pailletten en een fonkelende jumpsuit te vinden  zijn. Heel wat heerlijke statement pieces dus.   

    "De collectie is vrouwelijk en a tribute to your glam & elegant self", onthult Tiany Kiriloff.

    Zet alvast 12 november met stip in de agenda, want dan komt de collectie uit.







    30-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Limburgs landschap

    Uniek overnachten in historisch kader dankzij exclusief partnership. In het glooiende Nederlands Limburgse landschap kun je niet alleen terecht in een aantal vakantiewoningen met een oogverblindend uitzicht, sommige woningen zijn zelfs zo bijzonder dat ze erkend werden als Limburgs erfgoed. Op dit moment beheert en verhuurt Beaujean Vacances 12 van deze woningen voor Stichting Het Limburgs Landschap: van monumentale vakwerkboerderij tot watermolen. Naast de natuur heeft het Limburgs Landschap namelijk ook oog voor het behoud van historisch erfgoed. Dankzij de exclusieve samenwerking met Beaujean Vacances overnacht je zo in unieke en luxueuze vakantiewoningen die met vakmanschap en behoud van historische elementen gerenoveerd werden. Bovendien worden de huuropbrengsten van de vakantiehuizen van Het Limburgs Landschap gebruikt om de panden te onderhouden en de doelen van de stichting te steunen.

     “Mijn moeder legde de contacten met Stichting het Limburgs Landschap zo’n twintig jaar geleden. Zij vond toen het beheer van het unieke Limburgse landschap al belangrijk. En terecht,” zegt Daphne Beaujean, Co-eigenaar van Beaujean Vacances. “Veel van onze gasten geven bijvoorbeeld aan dat ze geen idee hadden dat Nederlands-Limburg zo groen en heuvelachtig is. We horen vaak dat het hier net Frankrijk of Italië lijkt. Onze missie is dan ook om nog meer Nederlanders en Belgen kennis te laten maken met de prachtige regio waar we huizen aanbieden. De combinatie tussen overnachten in Limburgs erfgoed en de mooie omgeving zorgt namelijk voor een unieke kennismaking met de regio en met het bijzondere aanbod van Beaujean Vacances.”

    Enkele toppers alvast op een rijtje.

    Charmant familiehuis bij natuurgebied de Isabellegreend : Aan de rand van het natuurgebied de Isabellegreend waar het hele jaar door Gallowayrunderen en Konikpaarden rondlopen, vind je huisje Merum. Het huis werd bewoond door de heer en mevrouw Jansen die zoveel van deze plek hielden dat ze hun woning nalieten aan de Stichting Limburgs Landschap. In samenspraak met het echtpaar werd de boerderij omgebouwd tot een vakantiewoning, zodat ook anderen de kans zouden krijgen om van de omgeving te genieten. In 2011 werd de boerderij gerenoveerd tot een luxueuze vakantiewoning voor 16 personen met maar liefst acht slaapkamers en zes badkamers.

    2 x Hoeve in natuurgebied Rozendaal : In het prachtige natuurgebied Rozendaal liggen een aantal eeuwenoude hoeves die volledig gerestaureerd werden door Stichting het Limburgs Landschap. In 2008 werd het Heerenhof aangepakt. Het oude woonhuis vormt tegenwoordig vakantiewoning ‘t Voorhuys en de oude schuur is omgetoverd tot vakantiewoning ‘t Achterhuys. De twee vakantiewoningen bieden elk ruimte voor 13 personen en liggen aan de rand van het bos. Het is ook mogelijk om beide woningen samen te reserveren. In 2013 was het de beurt aan carréhoeve het Koningshof. De hoeve werd volledig gerestaureerd en omgebouwd tot twee vakantiewoningen: Koningshof de Klaproos voor 20 personen en Koningshof de Korenbloem voor 10 personen. Ook deze woningen kunnen samen gereserveerd worden voor grote groepen.

    Vakwerkboerderij in stiltegebied Cotessen : In het gehuchtje Cotessen in Zuid-Limburg vind je een prachtige vakwerkboerderij uit de achttiende eeuw midden in een stiltegebied. De boerderij werd in 2004 volledig gerenoveerd en omgetoverd tot twee vakantiewoningen. Het voormalige woonhuis is nu een 12-persoonsvakantiewoning die de naam Bervesj Huis kreeg, terwijl de oude schuur plaats biedt aan 8 personen en de Bervesj Schuur genoemd wordt.

    2 x Unieke, gerestaureerde molen : Of wat dacht je van een overnachting in een oude molen? In Vaals werd een oude bovenslagwatermolen uit 1736 onder handen genomen. Met ecologische bouwmaterialen en historische bouwtechnieken werd de Frankenhofmolen omgevormd tot twee geliefde vakantiewoningen: Frankenmolen Huys voor 12 en Frankenhofmolen Weverij voor 14 personen. Ook in het pittoreske dorpje Wittem werd een middenslagmolen uit 1836 volledig gerenoveerd. De Wittemer Molen is inmiddels een luxueuze 14-persoonsvakantiewoning met een warme, authentieke uitstraling. Buiten geniet je van een prachtig uitzicht over weilanden en je enige buren zijn de grazende schapen.

    3 x Teambuilding in de natuur : Op zoek naar een plek voor je volgende teambuilding? Het eerder vermelde Koningshof is een woning van Stichting het Limburgs Landschap waar je perfect met je collega’s kunt vertoeven. Verder is ook Huys Kaldenbroek in Lottum een uitstekende accommodatie met plaats voor maar liefst 24 personen. De schuur kan worden afgehuurd voor seminaries, workshops of trainingen, maar ook voor gelegenheden met familie of vrienden. Je hebt er daarnaast de mogelijkheid om yoga te volgen of een massage te laten doen. Het huis zelf is bovendien een prachtig middeleeuws landhuis gelegen tussen een oude ruïne, weilanden, boomgaarden en bossen. Vanaf februari 2022 zal ook Nieuw Ehrenstein in Kerkade een prachtige plek zijn voor zakelijke klanten. Een verblijf in deze vakantiewoning voor 22 personen kun je namelijk perfect combineren met een ontbijt, lunch, diner of een volledige catering van Brasserie Nieuw Ehrenstein, dat zich in de zijvleugel van de boerderij bevindt.







    29-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Gils 2.0

    Designed with ambition, worn with purpose

    Het gerenommeerde Nederlandse merk Van Gils heeft - nu er steeds meer vraag is naar casualwear - een transformatie ondergaan. Dit najaar bestaat de collectie niet alleen uit de befaamde pakken, maar ook uit comfortabele, on trend items, zoals knitwear, jeans, chino's en jassen. Het is een complete collectie die aan alle eisen van de hedendaagse herenmode voldoet: comfort, kwaliteit en stijl. De items zijn een handtekening van moderniteit en kwaliteit geworteld in 70 jaar authenciteit. Ideaal voor mannen met een missie. Niet voor niets is de slogan: “Designed with purpose, worn with ambition”. De collectie is vanaf eind september verkrijgbaar via vangils.eu, de verkoopkanalen van WE Fashion en verschillende online partners.

    Mannelijk met een vleugje nonchalance; de najaarscollectie van Van Gils toont aan dat hij geschikt is om een doel te vervullen in de moderne tijd, inclusief het doel van duurzaamheid. De collectie is gemaakt om lang mee te gaan, dankzij duurzame en gerecyclede premium kwaliteiten. Elk item in deze collectie beweegt met je mee om je goed te voelen, zonder zijn pure en dynamische esthetiek te verliezen. Pakken en overhemden met 4-way stretch zorgen voor comfort in elk opzicht. De kleding maakt het leven van mannen gemakkelijker door technologie in combinatie met jarenlange ervaring. Van water- en vlekafstotendheid tot anti-geurafwerkingen en kreukherstellendheid; voor elk item wordt het juiste prestatiekenmerk gekozen. Van Gils is de dresscode voor mannen met een missie, ontworpen met het oog op het moderne leven.

    Doelgericht : Elk item is een essentiële bouwsteen voor je garderobe, gekozen om een doel in het leven van de moderne man te vervullen. Ontworpen als een capsulecollectie van eigentijdse silhouetten die jaar na jaar aan de behoeften van het seizoen voldoen. Modieus, verfijnd en van hoge kwaliteit, samen met comfort en combineerbaarheid biedt deze collectie moeiteloze stijl voor de moderne man. Duurzaam, inclusief en direct; Van Gils is in alle opzichten doelgericht. Met ruim 70 jaar ervaring weet het merk precies wat hij doet. Elk item heeft een doel, ziet er goed uit en gaat lang mee.

    De prijzen zijn zeer scherp gezien de kwaliteit van de stoffen en het vakmanschap van de productie: ze variëren van € 30,- voor een T-shirt tot € 280,- voor een leren jack. De collectie is verkrijgbaar via vangils.eu, de verkoopkanalen van WE Fashion en verschillende online partners.

    Van Gils is al ruim zeventig jaar het iconische modemerk voor de stijlbewuste man. Wat begon als nobel streven, groeide uit tot een wereldwijd geliefd mannenmodemerk. In 1948, net na de Tweede Wereldoorlog, richtte Miel van Gils een eigen kleermakerij op om de mensen in zijn Brabantse dorp van nieuwe kleding én werk te voorzien. Met zijn kleding gaf Van Gils het keurige straatbeeld van die tijd een casual twist. Tot op de dag van vandaag wordt de collectie van Van Gils gekenmerkt door kwaliteit, perfecte pasvormen en oog voor detail. Van Gils maakt toegankelijke kleding voor een betaalbare prijs. Designed with ambition, worn with purpose.

     

     

     

     

     









    28-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orbis: indoor recreatieruimte in Luik
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In november 2021 openen in de Galeries Saint-Lambert in Luik, op amper 10 kilometer van de taalgrens, de deuren van Orbis, de grootste indoor recreatieruimte van België.

    Dit pretpark heeft een decor van oude ruïnes en biedt ludieke ervaringen voor groepen aan, gloednieuwe escape games, een thematisch restaurant en een spelcafé. Dit onuitgegeven concept heeft een oppervlakte van 1.000 m² en de bezielers hebben de ambitie om de komende jaren nieuwe vestigingen neer te poten in België en Frankrijk.

    Luik is altijd al een bruisende, feestende en dynamische stad geweest, het ideale kader voor plezier met vrienden of familie. Het is niet toevallig dat hier een gloednieuw recreatieconcept neerstrijkt. Ook voor veel Nederlandstalige Belgen is Luik geen onbekende stad. Orbis biedt avontuur met de grote A aan op de bovenste verdieping van Galeries Saint-Lambert. Vrienden en familie kunnen hier samenkomen op een atypische plek om ludieke ervaringen uit te wisselen, een glas te drinken en puur avontuur te beleven.

    Vincent Radix, orkestmeester van het project Orbis Aventure legt zijn concept uit: "Een bezoeker komt naar Orbis om een leuk en onvoorzien avontuur te beleven: tempels ontdekken, valstrikken ontwijken maar ook om cocktails te drinken en lekkere gerechten te eten of om een gezelschapsspel te spelen. Iedere bezoeker wordt automatisch een avonturier en dompelt zich onder in een fantastische en onbekende leefwereld."

    In ‘t kort:

    1000m² avontuur met 500 gezelschapsspelen - 500m² restaurant – 7 avontuurlijke attracties voor tot 6 spelers tegelijk- verwachting 30.000 bezoekers per jaar

    Praktisch:

    Galeries Saint Lambert – Place Saint Laurent 27 – 4000 Luik

    Escape games vanaf 6 € per persoon – www.orbisaventures.com

     

     

     

    27-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinterklaascollectie Leonidas

    De sinterklaascollectie van Leonidas verzacht het aftellen naar de Grote Dag

     

    De eerste schooldag ligt al enkele weken achter ons. De bomen hullen zich weer in hun prachtige herfst¬kleuren. Hier en daar kan je zelfs al een eerste vleugje kerstsfeer opsnuiven. Dat wil zeggen dat de goedheiligman op komst is! Kinderen pluizen volop de speelgoedcatalogi uit zodat ze klaar zijn om hun schoentje voor de open haard te zetten en ‘Sinterklaas kapoentje’ te zingen. En bij dergelijke momenten van geluk is Leonidas ook altijd van de partij. Om het lange aftellen naar de Grote Dag wat te verzachten, heeft Leonidas chocoladelekkernijen en ander lekkers gemaakt!

    Zo zijn er onze gouden muntstukken waarin verrukkelijke melkchocolade van Leonidas verborgen zit. Heerlijke chocolademunten waarmee kinderen zich kunnen amuseren... om daarna alles op te smullen! Daarnaast biedt Leonidas ook 6 chocoladeballetjes met verschillende smaken en leuke verpakkingen. Het perfecte geschenk voor een kinderschoentje in de aanloop naar het sinterklaasfeest.

    In volgorde: witte chocolade praliné gepofte rijst; melkchocolade gezouten karamel; melkchocolade hazelnootpasta; melkchocolade praliné biscuit; melkchocolade knisperende praliné; pure chocolade praliné. Er zijn chocoladefiguren in allerlei kleuren en maten, in de vorm van de Sint of andere figuren zoals een kat, een beer, een hond ... Je ziet het: speciaal voor het sinterklaasfeest breidt de familie uit!

    NIEUW! Sinterklaas is voortaan ook verkrijgbaar in melkchocolade en pure chocolade met 40% minder suiker! Een alternatief voor klein en groot met minder suiker, maar evenveel plezier!

    In de winkel van 8 november tot 6 december 2021.

     







    26-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe afwerking voor iconische muurlamp Ya-Ya

    Ontwerpster Hind Rabii heeft de ambitie om lampen een zowel functionele als decoratieve rol toe te kennen. Om aan die verwachting te voldoen, lanceert ze drie nieuwe afwerkingen voor de lamp YA-YA: agaat, wit marmer en zwart marmer. Aanbevolen verkoopprijs: vanaf 560 €/kroon

    Het iconische model YA-YA van Hind Rabii Lighting Studio heeft een roeping, namelijk in het middelpunt van de belangstelling staan.

    Deze lange muurschildering of reeks van oppervlaktes straalt een zeker fatsoen uit. De verschillende lampen laten hun licht schijnen vanuit vormen die iets weg hebben van bloemenknopen. Die vormen zijn het vertrekpunt van waaruit YA-YA uiteindelijk de hele ruimte inpalmt met een magische schijn. YA-YA snijdt als het ware het licht voor u!

    YA-YA is een ludieke creatie die speelt met texturen en die in 2017 gelanceerd werd in verschillende soorten afwerking: bladgoud, -zilver en -koper of mat wit.

    HIND RABII laat al meer dan 20 jaar haar knowhow schijnen in de wereld van de verlichting. Zij is Belgische, uit de regio van Luik, en haar creaties zijn ondertussen te vinden in de hele wereld. HIND RABII is ook het verhaal van een koppel: de studio draagt haar naam maar de dagelijkse leiding doet zij samen met haar man, Michel Orban.

    HIND RABII werkt met nobele materialen die ze manueel bewerkt: mondgeblazen Murano glas en keramiek uit de regio van Venetië zijn voorbeelden van materialen en streken die zij al jaren een warm hart toedraagt.

     

     





    25-10-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!