Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    11-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereld van zachte kleuren

    Dierenvriendjes, zacht van kleur en structuur .   Piepkleine wereldburgers verdienen een zachte landing. VTech maakt dit mogelijk en de eerste kennismaking met speelgoed onvergetelijk, met de nieuwe babylijn. Een serie Dierenvriendjes die niet alleen zacht van structuur, maar ook van kleur zijn. Een lief cadeau voor kleintjes, een perfecte match voor de babykamer en het interieur.

    Het 2 in 1 Knuffelhertje en Bedtijd Vosje zijn van zacht pluche en helpen kleintjes (vanaf 0 maanden) de slaap te vinden. Geen slaap? Dan zijn er melodietjes en gezongen liedjes, maar ook zacht knipperende lichtjes.

    Dierenvriendjes Rammelaar Vos en Rammelaar Leeuw passen precies in het piepkleine babyknuistje (vanaf 3 maanden). Knisperen, rammelen en kraken. Vervaardigd uit veilige materialen van uiteenlopende texturen stimuleren ze tastzin: hier begint de grote ontdekkingsreis van voelen!

    Het Draai & Wiebel Rupsje en Toeter & Draai Stuurtje voor kleintjes (vanaf 6 maanden) beloven vrolijke liedjes, lichtjes en beweging. Maar waar ze vooral goed in zijn, is prikkelen van fantasie en beweging. Een prima vertrekpunt, voor de grote ontdekkingsreis die de kleine wereldburger wacht.

    Advies verkoopprijs: VTech 2 in 1 Knuffelhertje en Bedtijd Vosje € 17,95 per stuk, Dierenvriendjes Rammelaar Vos en Leeuw € 8,95 per stuk, Draai & Wiebel Rupsje € 12,95 en Toeter & Draai Stuurtje € 14,95.







    11-07-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De gidsen van Les Portes de la Champagne
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ze zijn hier geweest, ze zullen er weer zijn... De gidsen van het Maison du Tourisme Les Portes de la Champagne komen uit hun reservaat en komen u tegemoet... Het nieuwe zomerseizoen staat voor de deur en de tijd voor de langverwachte reünie is eindelijk gekomen! Onnodig te zeggen dat onze gidsen opgetogen zijn. Elk van hen heeft zijn eigen specialiteit, zijn eigen manier om je te leiden, zijn verrassend vermogen om je in hun wereld te trekken. Zij zullen u, zonder matiging en met vriendelijkheid, een aangenaam toeristisch intermezzo aanbieden. Het lijdt geen twijfel dat de vele gespecialiseerde vaardigheden van dit vrolijke team u zullen verleiden.

    Ontdekken, leren, begrijpen, delen, overdenken, buiten de gebaande paden treden, het ongewone aandurven, zijn de sleutelwoorden. Tot zover, niet veel anders dan een traditionele rondleiding, vraag je je misschien af? Het programma wordt uitgevoerd in uw tempo, alleen voor u en uw dierbaren om mee te nemen in het avontuur, als kers op de taart, de gids die het beste bij u past, de dag en het tijdstip van uw keuze, ja, het is mogelijk!

    Er liggen vele goudklompjes op u te wachten langs de paden van de Portes de la Champagne!

    Bij wijze van voorproefje kan je e-mail marcia@lesportesdelachampagne.com, contacteren. Zij zal u met plezier adviseren bij uw keuzes, zij zal u alle informatie geven die u nodig hebt om van uw uitstapje een onvergetelijke herinnering te maken. Zij zal uw programma samenstellen en voor de logistiek zorgen. .

    https://www.lesportesdelachampagne.com/guide-nous

     

    11-07-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pueasana, fit de zomer in

    » Exclusieve tips & tricks van Fréderic Lampole, CEO van Belgisch vegan & plantbased merk Purasana

    Sporten is één ding, een gezonde levensstijl een tweede. En die is minstens even belangrijk. Dat weet ook Purasana CEO Fréderic Lampole, die zo’n 25 jaar geleden al ontdekte hoe de juiste producten cruciaal zijn. Vandaag deelt hij exclusief zijn tips & tricks over hoe jij jouw leven gebalanceerd onder handen pakt. Bring it on!

    Tips & tricks van Fréderic Lampole

    1/ Welk(e) doel(en) wil je bereiken? Het is belangrijk dat je dat eerst en vooral bepaalt. Alleen zo kan je doelgericht te werk gaan. Uit ervaring weet Fréderic dat de meeste mensen die actief bezig zijn met sporten, een tekort aan eiwitten hebben. De proteïnen en voedingssupplementen van Purasana zetten je voor meerdere doelen al aardig op weg.

    2/ Ga je voor gewichtsverlies? Plan dan je maaltijden, drink veel water, vermijd koolhydraten, beweeg, slaap goed én genoeg en voorkom stress. Een ochtendwandeling (nuchter) is echt een aanrader. Zo verbrand je vetten en start je met ongelofelijk veel energie aan je dag. Maak gebruik van de producten van Purasana en krijg zo een betere controle over je gewicht. Die zorgen ervoor dat je de juiste voedingsmiddelen binnenkrijgt. De Purasana-proteïneproducten hebben een laag gehalte en koolhydraten en bevatten alle essentiële aminozuren voor spierherstel en spieropbouw. Superfoods bieden je alle nodige stoffen rechtstreeks uit de natuur.

    3/ Train je voor meer spiermassa? Spiermassa opbouwen staat niet gelijk aan louter gewichtheffen. De voeding die je opneemt is even belangrijk om je spieren te ontwikkelen. Tip: creëer een realistisch voedings- en trainingsschema. Om spieren op te bouwen heeft je lichaam eiwitten/proteïnen nodig. De Purasana-producten leveren de nodige eiwitten. De proteïnepoeders kan je combineren met een plantaardige drank in een shake. Soja, amandel, rijst, haver of kokos zijn heerlijke alternatieven voor gewone melk.

    4/ Werk je aan een strakker lichaam? Bouwen aan een strak lichaam is een combinatie van je gewicht op peil houden en spiermassa opbouwen. Enerzijds zal je genoeg eiwitten moeten consumeren om spiermassa te creëren en anderzijds zal je letten op de inname van koolhydraten en vetten om overtollige lichaamsvetten te vermijden. Purasana biedt producten aan die vegan, gluten-, lactose- en sojavrij zijn.

    5/ Inzet en motivatie! Het belangrijkste: bovenstaande tips combineer je uiteraard met een gezonde dosis inzet en motivatie. Die combinatie geeft Fréderic al jaren de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen.

    Purasana werd opgericht door Raf Dejonckheere, maar wordt nu geleid door Fréderic Lampole. Purasana is niet alleen een merk, maar ook een manier van leven. Vanuit die visie zet de huidige CEO het Purasana-verhaal verder. Fréderic groeide op op het platteland in West-Vlaanderen, midden in de natuur. Hij droomde ervan profvoetballer te worden en leefde voor de sport. Een knieblessure betekende het einde van zijn carrière, maar niet zijn kijk op gezonde voeding. Nu slaagt hij erin om zijn actieve leven als papa van twee meisjes en als CEO te combineren met 10.000 km per jaar op de fiets, zwemmen en lopen en af en toe een triatlon. Enkel en alleen is dat mogelijk door de juiste voeding en de juiste producten.

    Vanuit zijn jarenlange expertise weet Fréderic dus als geen ander hoe een gezonde levensstijl aan de hand van natuurlijke en biologische producten het verschil kan maken. We wonen allemaal in de constante rush van ons leven en moeten daar van tijd tot tijd uit ontsnappen. Van ontbijt tot bedtijd en alles daartussenin, Purasana maakt je leven gezonder.

    Foto1: Purasana sport smoothie. Gebalanceerde combinatie van superfoods en superfruits. Met sojaproteïne, maca en guarana. Ondersteunt je spieren en energieniveau. Prijs: €10,29.

    Foto 2: Slimming Mix raw powder. Bevat maar liefst vijf superfoods: spirulinapoeder, guaranapoeder, hennepzaad, lucumapoeder en chlorellapoeder. Prijs: €18,45.

    Foto 3 : Chia proteïne poeder op basis van chocolade, 100% biologisch en plantaardig en bevat van nature een hoog gehalte aan eiwitten met een compleet aminozurenprofiel. Prijs: €17,95.

    Foto 4 : Purasana Superfood Ginger powder. Ondersteunt de spijsvertering en de vitaliteit. 100% biologisch. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Prijs €8,90.:

     

     









    10-07-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tea Time met koninklijke allures!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Om het begin van de zomer te vieren knoopt Gebrevetteerd Belgisch Hofleverancier Delacre weer aan met de traditie en lanceert de koekjesfabrikant een nieuwe Koninklijke koekjesdoos.

    De Koninklijke Editie van de Tea Time-doos is in de loop der jaren uitgegroeid tot een onvervalste klassieker van het merk, waarnaar fans van het koningshuis en verzamelaars telkens weer reikhalzend uitkijken.

    Voor de Koninklijke Editie van 2021 prijkt ons Koningspaar op de beroemde Tea Time-doos: Hunne Majesteiten Koning Filip en Koningin Mathilde, omringd door hun vier kinderen: Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Elisabeth – Hertogin van Brabant, Prins Gabriël, Prins Emmanuel en Prinses Eléonore.

    Het beeld in contrasterend zwart en wit toont trots een hecht, modern en stralend gezin op een elegante en tegelijk eigentijdse achtergrond.

    En natuurlijk bevat elke Tea Time-doos van Delacre zestien van de heerlijke koekjesvariëteiten waarvoor Delacre bekend staat, zoals de Cigarettes Russes, de gulle Marquisette of de verfijnde Biarritz. De nieuwe Koninklijke koekjesdoos is verkrijgbaar in de supermarkten vanaf eind juni voor de adviesprijs van € 13,99.

    10-07-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marcolin investeert

    MARCOLIN INVESTEERT IN DE TOEKOMST EN VERSTERKT ZIJN POSITIE IN MILAAN

     

    De oprichting van een nieuwe hub in Milaan ter gelegenheid van de 60e verjaardag van Marcolin. Marcolin opende op 6 juni 2021 zijn nieuwe kantoren in Milaan, een eigentijdse ruimte voor dialoog die de weg van het bedrijf, in termen van evolutie, groei en consolidatie als een van de toonaangevende bedrijven in de wereldwijde brillenindustrie, goed weergeeft.

    De nieuwe Marcolin kantoren, verdeeld over twee verdiepingen, zijn gevestigd in een neoklassiek gebouw met uitzicht op de Corso Venezia tegenover het Planetarium. Daardoor versterkt het bedrijf zijn fysieke aanwezigheid in Milaan, het grootste financiële en economische centrum van Italië. Ook zijn virtuele aanwezigheid neemt toe dankzij een nieuwe digitaal geconcipieerde showroom, uitgerust met video-infrastructuur die de hele ruimte digitaal weergeeft terwijl close-ups van de brillen worden gemaakt om alle details vast te leggen.

    De oprichting van een nieuwe hub in Milaan ter gelegenheid van de 60e verjaardag van Marcolin maakt deel uit van een bredere strategie voor een efficiënte bedrijfsontwikkeling. Een plaats waar de commerciële en operationele behoeften van het bedrijf kunnen samenkomen op het gebied van communicatie en dialoog. Samen met het historische hoofdkantoor in Longarone zullen de nieuwe ruimtes in Milaan het bedrijf in staat stellen nog meer nieuwe talenten aan te trekken.

    In het interieur van de nieuwe kantoren aan Corso Venezia 50 zijn alle karakteristieke kenmerken van Marcolin, van de oorsprong tot de toekomstige richting, op een consistente en eenvoudige manier samengevoegd. Er is voldoende functionele ruimte om de nieuwe brillencollecties te presenteren, evenals privé-werkruimten. Veiligheid en flexibiliteit bevorderen de mobiliteit van het personeel tussen de kantoren.

    De ontwerpkeuzes zijn toegespitst op drie aspecten: zwart en wit als functioneel en esthetisch thema, waarbij volledig wit de operationele ruimten aanduidt, terwijl volledig zwart de representatieve ruimten afbakent; het nauwkeurige ontwerp van bepaalde functionele elementen, zoals richttafels; de creatie van werkelijk unieke foto's waarbij het onderwerp - de brillen - tot in de kleinste details wordt opgesplitst en vervolgens nauwkeurig opnieuw gemonteerd wordt: een universele taal die de productiecapaciteit van het bedrijf afschildert.

    De houten vloer op alle verdiepingen, de lounge boven het gewelf bij de ingang met uitzicht op het Planetarium, de showroom die dankzij zijn grote omvang een tentoonstellingscontinuüm kan herbergen dat een volledig beeld geeft van de brillencollecties van Marcolin zijn, samen met de functionaliteit van de werkruimten, de onderscheidende kenmerken van de nieuwe hub.

    Marcolin is een mondiaal toonaangevend bedrijf in de brillenindustrie, opgericht in 1961 in het hart van het Veneto district. Het onderscheidt zich door het unieke vermogen om vakmanschap te combineren met geavanceerde technologie n door het voortdurende streven naar uitmuntendheid en innovatie. De portefeuille omvat de huismerken Web, Marcolin en Viva en de gelicentieerde merken Tom Ford, Guess, adidas Sport, adidas Originals, Bally, Moncler, Max Mara, Sportmax, Ermenegildo Zegna, Longines, OMEGA, GCDS, Barton Perreira, Tod's, Emilio Pucci, BMW, Swarovski, Dsquared2, MAX&Co., Diesel, Covergirl, Kenneth Cole, Timberland, GANT, Harley-Davidson, Marciano, Skechers en Candie's. Via haar eigen directe netwerk en wereldwijde partners distribueert Marcolin haar producten in meer dan 125 landen. www.marcolin.com

     

     

     

     







    09-07-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeune Premier Ergomaxx

    dé ergonomische schooltas die loodzwaar huiswerk verlicht

    Schoolkinderen dragen dagelijks meer dan 15% van hun eigen lichaamsgewicht op hun rug naar school. Een loodzware tas veroorzaakt rugklachten bij kinderen en skeletletsels op latere leeftijd. Je rug heb je voor het leven. Met dit in het achterhoofd bracht Jeune Premier een gamechanger op de schooltassenmarkt. Meet Ergomaxx: de ergonomische backpack met kleurrijke prints en fantasierijke details, hét bewijs dat ergonomie ook fashionable kan zijn.

    Een duwtje in de rug

    Ouders kennen ongetwijfeld het volgende beeld: zoon of dochter die na een goedgevulde schooldag vermoeid een loodzware boekentas in de hoek van de woonkamer gooit. Een correcte houding is van jongs af aan belangrijk in de ontwikkeling van het kind. Dat begint al vanaf de eerste schooldag. Creative Director Hélène Fransen van Jeune Premier zag dit bij haar eigen zoon en besloot om zelf een boekentas te ontwerpen. Eentje van degelijke kwaliteit met ergonomische rugsteun en een kleurrijk motief. Bye, bye saaie kleuren en zwak polyester!

    Ergomaxx 'Unicorn Universe' : Getest en goedgekeurd

    Uiteraard breng je niet zomaar iets op de markt zonder de proef op de som te nemen. Is de Ergomaxx als ergonomische schooltas echt beter voor de gezondheid van het kind? Twee specialisten, een topkinesist en een gespecialiseerde ergotherapeute, hebben het model onderzocht.

    “Jonge scholieren dragen vaak meer dan 15% van hun eigen lichaamsgewicht op hun rug, wat biomechanische en fysiologische aanpassingen veroorzaakt die spier- en skeletletsels kunnen verergeren. Het dagelijks dragen van een zware tas kan zelfs leiden tot chronische rugpijn bij kinderen”, aldus Dr. Thomas De Geest, orthopedisch wervelkolomchirurg bij het AZ Damiaan Oostende. Als vader van twee schoolgaande kinderen weet Dr. De Geest maar al te goed hoe belangrijk een ergonomische schooltas is.

    “Naast gewatteerde rugriemen zou ik een heupriem sterk adviseren. Een extra riem die rond de middel kan worden gewikkeld, helpt het gewicht te verdelen. De Ergomaxx bevat zo'n ingenieus draagsysteem dat 50% van het gewicht van de tas van de schouders naar de taille verplaatst. Het helpt om op jonge leeftijd gezonde houdingsgewoonten aan te leren en voorkomt toekomstige problemen’, vervolgt Dr. De Geest.

    Ook Kim Brouns, gespecialiseerd ergotherapeute, is helemaal weg van de Ergomaxx. “Ik werk als ergotherapeute in een revalidatiecentrum. Hier zie ik heel vaak zwaar beladen boekentassen. Ze zijn soms te groot, niet aangepast aan de lengte van het kind en veroorzaken veel schouder-, rug- en nekklachten. Een ergonomische schooltas biedt de beste oplossing”, vertelt Kim. “Naast de ergonomische vormgeving van de Ergomaxx, die de rug goed ondersteunt, is de schooltas ook trendy en hip. De kinderen in ons revalidatiecentrum zijn al fan!”

    De voordelen volgens de ergotherapeute op een rijtje : • De verstelbare rugriemen en heupgordel zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht rond de bekken van het kind. Het ontwerp zorgt ervoor dat 50% van het gewicht naar de heupen wordt verplaatst. - •         De heupgordel vermindert de druk op de schouders. - • De schouderbanden zijn breed en gemakkelijk te verstellen, zodat ze niet in de schouders snijden. - • De kwaliteitsvolle padding van de rugriem en luchtdoorlatende mesh zorgen voor dé perfecte comfortabele pasvorm. - • De rugzak heeft twee grote vakken om ringmappen in op te bergen, en voor- en zijvakken om kleinere spullen georganiseerd in weg te steken. - • De XL-ritsen maken openen en sluiten makkelijker.

    Ergomaxx 'Sharkie' : Never stop the fun

    Stuur je kind op pad met een rugzak boordevol fun en fantasie! De Ergomaxx heeft een ergonomisch en eenvoudig verstelbaar rugpaneel. Hiermee kan je de rugzak aanpassen naargelang de grootte van je kind (vanaf 100 cm – 150 cm) en zit de Ergomaxx altijd als gegoten. Zo kan elk kind ongestoord zijn avonturen beleven, zonder de tas van zijn schouders te halen, zelfs na schooltijd. De backpack is volledig voorzien van reflectoren rondom de tas om de zichtbaarheid van je kind te garanderen en beschermt tegen de gevaren van druk verkeer. Bovendien kan de rugzak tegen een spatje regen – niet onbelangrijk in België! Zelfs sporten mét de Ergomaxx is geen probleem, kijk maar naar hoe deze kinderen het doen!

    Van klassieke cartable tot fashion statement

    Met de Ergomaxx bewijst Jeune Premier dat ergonomie ook trendy kan zijn. Met zijn gevarieerde prints en toffe details vormt de Ergomaxx dé backpack voor alle petits princes en mini-fashionista’s.

    Laat een kind een kind zijn, Ergomaxx’s got your back. Deze high-end rugzak is shockproof en gemaakt van technisch polyestervezel, ideaal voor iedere beleving. Onder de leuze ‘Elk kind is uniek’ bracht Jeune Premier de gevarieerde collectie van Ergomaxx op de markt.

    Ergomaxx productdetails : Grootte: 26 cm x 42 cm x 16,5 cm - Gewicht: 1100 gr. - Volume: 18 L - Prijs: vanaf €169,90 - Leeftijd: geschikt van 6 – 10 jaar.









    09-07-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LeanMask
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een 100% Belgisch mondmasker, de LeanMask, vervoegt de Belgische olympische delegatie!

     

    Opnieuw overtuigt de LeanMask met zijn kwaliteiten: duurzaam, beschermend, comfortabel, elegant en vooral made in Belgium!

    600 mondmaskers, geproduceerd door de firma Weimat ter gelegenheid van de opening van de Olympic Boutique, zullen ter beschikking worden gesteld aan alle leden van de olympische delegatie van Team Belgium. Elk team krijgt zijn uitrusting mét de LeanMask, volledig in het wit, uitgerust met een FFP2-filter en gemarkeerd met het logo van de delegatie.

    Team België is verheugd te kunnen samenwerken met de LeanMask. Het is heel belangrijk voor de delegatie om samen te werken met een Belgisch merk, waarvan de productie in België plaatsvindt!

    Voor Alex Weis, CEO van het Belgische bedrijf Weimat, is het “een bron van trots om de LeanMask te zien bijdragen aan het goede verloop van dit prestigieuze evenement en om de veiligheid van de grootste Belgische sporters en de begeleidende sportteams te verzekeren”.

    Over de Belgische en duurzame LeanMask

    Het herbruikbare, recycleerbare en duurzame mondmasker van het bedrijf Weimat is licht en vervaardigd uit flexibel plastic, namelijk TPE (niet-irriterend voor de huid) synthetisch materiaal. De LeanMask Day is het equivalent van het chirurgische masker en wordt verkocht met een pakket van 25 FFP1-filters, maar kan ook worden gedragen met FFP2-filters (dit is het geval met het masker dat door de delegatie wordt gedragen).

    Het enige onderdeel van het masker dat dagelijks vervangen moet worden is dit navulbare vezelfilter (FFP1/FFP2 gecertificeerd). Die worden aan Weimat geleverd door een naburig bedrijf. Het masker kan naar wens aan de oren of aan het achterhoofd worden vastgemaakt door middel van twee verstelbare flexibele kunststof koorden. Alle onderdelen (behalve de kleine filterstof) kunnen gewassen worden met water en zeep, in de vaatwasser of in de wasmachine.

     

     

     

     

     

    08-07-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Think Pink on the move

    Fiets, loop of wandel tegen borstkanker met Think Pink on the Move

     

    » Lier, Merchtem, Koksijde en Laarne verwelkomen Think Pink on the Move. Binnenkort ook in jouw gemeente? » Uitgestippelde loop- en wandelroutes van 6, 12 of 21 km » Fietsroutes van 30 of 70 km met GPX-coördinaten

    Think Pink on the Move is het nieuwste coronaproof eventconcept van de nationale borstkankerorganisatie Think Pink. Bewegen zit in het DNA van Think Pink. Het is een belangrijke preventieve maatregel in de strijd tegen borstkanker en bevordert het herstel tijdens en na de ziekte. Loop, wandel of fiets mee en steun zo de strijd tegen borstkanker.

    Trek je loop- of wandelschoenen aan of spring op de fiets en beleef een onvergetelijke dag met vrienden of familie op een van de Think Pink on the Move-startlocaties. Geniet van een sportieve uitdaging in een prachtige omgeving en ontdek nieuwe, onbetreden paden. Het belooft een wondermooi avontuur te worden, een dag die je niet snel zal vergeten. Bovendien geven jij en je vrienden, familie of collega’s zo samen een sterk signaal: wij geven borstkanker geen kans! Want jammer genoeg treft borstkanker nog steeds 1 vrouw op 9 in ons land.

    Eerste stop: Lier (25/06-18/07)

    Lier bijt de spits af! Van 25 juni tot 18 juli kun je meedoen met Think Pink on the Move in deze prachtige stad. Mooie fietsstroken, leuke paadjes en heel wat water typeren de omgeving. Kies voor uitgestippelde loop- en wandelroutes van 6, 12 of 21 km of fietsroutes van 30 of 70 km met GPX-coördinaten. Een goed doel steunen, bewegen en een mooie stad ontdekken: allemaal ingrediënten voor een heerlijk dagje uit met Think Pink. Ann Pira en de gemeente Lier zetten met veel plezier hun schouders onder dit event. Bekijk hieronder de teaser.

    Upcoming events : Het blijft niet bij Lier alleen. Ook Merchtem, Koksijde en Laarne staan al op de planning! 20 – 29 augustus: Merchtem - 10 – 26 september: Koksijde - 1 – 17 november: Laarne

    Praktische info en inschrijvingen: https://thinkpink.into-tickets.be/

    THINK PINK vraagt aandacht voor borstkanker en financiert wetenschappelijk onderzoek dat de meest voorkomende kanker bij vrouwen bestrijdt. Think Pink heeft vier duidelijke doelstellingen: informeren en sensibiliseren, wetenschappelijk onderzoek financieren, zorg- en nazorgprojecten ondersteunen en patiëntenrechten verdedigen. Die doelstellingen maakt Think Pink waar via drie fondsen. Zo helpt het Geef om Haar Fonds mannen en vrouwen bij de aankoop van een pruik of mutsje. Met een klein gebaar of extra steun wil het Share your Care Fonds het leven met of na borstkanker makkelijker maken, in en buiten borstklinieken. En het SMART Fonds van Think Pink financiert wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe methodes voor opsporing, behandeling en nazorg van borstkanker in België.

     







    07-07-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Last minute naar Zuid-Tirol

    Zuid-Tirol kleurt groen op de Europese coronakaarten. En dat is geweldig nieuws voor wie heerlijk wil ontspannen in de Italiaanse bergen. Wie kiest voor een last-minute in dit adembenemend stuk natuur hoeft zich trouwens geen zorgen te maken. Zo’n hemelse vakantie organiseer je in een handomdraai. En dat al helemaal dankzij deze zes tips.

    1. Plan je vervoer : Reis duurzaam en spoor met de trein via Duitsland en Oostenrijk tot in Bolzano/Bozen. Met de auto bereik je Zuid-Tirol in zo’n tien uur. Je rijdt door Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland. Vergeet daarbij niet de verplichte vignetten en indien nodig een milieusticker aan te kopen. Ook met het vliegtuig ben je vlot ter plaatse. De luchthavens van Verona en Venetië liggen het dichtst bij jouw bestemming. Ter plaatse brengt een uitstekend openbaarvervoernetwerk je overal naartoe. Er zijn heel wat oplaadpunten voor elektrische wagens. En je tankt er zelfs biobrand- en waterstof.

    2. Lees de coronavoorschriften na : Met een gerust hart op vakantie? Dat lukt je zeker met de juiste informatie op zak. Check daarom de kleurcodes en de meest recente regelgeving via de website van Buitenlandse Zaken en de algemene corona-infopagina’s. Ook via de website van Zuid-Tirol blijf je constant op de hoogte.

    Vertrek je naar Italië, dan heb je alvast een green certificate nodig. Dat kan je aanvragen wanneer je volledig gevaccineerd bent, herstelt van COVID-19 of over een recente negatieve PCR- of antigeentest beschikt. Vul voor je aankomst het Italiaanse Digital Passenger Locator Form in. Dat kan via deze link. Stuur je ingevulde formulier online door en print het af zodat je het bij aankomst kunt tonen. Keer je terug naar huis? Dan volstaat het om het Belgische Passenger Locator Form te vervolledigen.

    3. Kies een zalig verblijf : Logeren in Zuid-Tirol, dat kan op wel honderd fantastische manieren. Een warme B&B, een stijlvol hotel of pension, een hippe jeugdherberg, een gezellige camping of een ruim vakantieappartement: aan keuze geen gebrek. Je geniet van prachtige uitzichten op de imposante bergen, de bruisende binnenstad of zelfs de glooiende wijngaarden. En dat middenin de Alpen, de Dolomieten of het mediterrane Zuid-Tirol.

    Gezinsvriendelijke logies verwennen groot en klein. Reis je romantisch met z’n twee? Laat je dan in de watten leggen in de wellnesshotels of kies voor een adres met een gastronomische tafel. Of je nu houdt van de charme van een boerderij of van het karakter van een historisch pand, overal word je gastvrij ontvangen. Zelfs op grote hoogte zorgen de berghutten voor een onvergetelijke vakantie. Langs de vele fiets- en wandelpaden stippelen tal van adressen je sportieve reis mee uit.

    4. Smul van de verrukkelijke keuken : Apfelstrudel, spek en knoedels: daar staat de Zuid-Tiroolse keuken wereldwijd om bekend. Knappe berg- en almhutten serveren deze typische gerechten. Al smul je er ook van een zuiderse keuken met kruidige antipasti en zelfgemaakte pasta. Verschillende restaurants betoveren je smaakpapillen met simpele, eerlijke gerechten of verfijnde, culinaire hoogstandjes. In de lokale boerencafés eet je dan weer vers, lokaal en gezond. Stap zeker ook even binnen bij de vele wijnhuizen in de streek. Zuid-Tirol is een fantastische wijnregio, de weelderige ranken produceren heel wat internationaal gerenommeerde topwijnen.

    5. Beleef de allerleukste activiteiten : In Zuid-Tirol valt altijd een pak te beleven. Je verkent het uitzonderlijke landschap te voet, met de fiets, te paard of vanop het water. Ook de vele golfcourts in de regio trakteren je op fenomenale panoramische uitzichten.

    Natuur, sport en welzijn ontmoeten elkaar eind juni in en rond Meran/Merano. In de nabijgelegen Ultenvallei neem je dan weer deel aan het zomerprogramma Ultental Valley Active. Verschillende yoga-instructrices, atletes en biologen geven je conditie en je gezondheid een indrukwekkende boost. Na al die fysieke inspanning, kom je tot rust in de termen en langs de promenades van Meran. Die geven je de nodige energie om op zaterdagmorgen deel te nemen aan het fitnessevent ‘Meran bewegt - Muoviti a Merano’.

    Ook ‘Seiser Alm Balance’ brengt je hart en je hoofd in evenwicht, dankzij verschillende activiteiten in de dorpen rond het Dolomietengebergte. Een spirituele ervaring die je makkelijk combineert met een bezoek aan SMACH. Deze biënnale voor moderne kunst gidst je door het berglandschap van Alta Badia, langs knappe, eigenzinnige sculpturen. Samen met de kinderen herken je verborgen boodschappen en figuren in de werken. Voor nog meer plezier met het hele gezin, zet je de reis verder naar Vinschgau/Venosta.

    6. Leef in harmonie met de natuur: Zuid-Tirol kleurt niet alleen groen op de coronakaarten. Ook de locals hebben een groene spirit. Ze dragen uitstekend zorg voor de natuur en leven in harmonie met het land en de dieren om hen heen. Zo spot je er duurzame hotels en autovrije vakantieparken. Ga jij er op reis? Draag dan zorg voor alle wonderlijke plekken die je bezoekt. Zo gaat de magie van Zuid-Tirol nooit verloren.

    Illustraties: IDM Sud Tirol- Alto Adge: Matt Cherubino, Harald Wisthaler, Andreas Mierswa.

     

     







    06-07-2021 om 06:58 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepsvakantiewoning

    Groepsvakantiewoning ideale locatie voor uitgesteld communiefeest

     

    Communiefeest in september of oktober? Waarom een groepsvakantiewoning veel voordelen heeft.

    Naar aanleiding van de aanhoudende corona pandemie werd beslist om alle communievieringen van 2021 uit te stellen naar september en oktober. Een grote luxueuze groepswoning met ruime tuin is dan een toffe locatie om de familie te ontvangen voor een feest met dat ietsje meer en mét extra tijd voor elkaar, want na het feest kan iedereen blijven slapen en kan de volgende dag nog meer worden genoten van quality-time met de familie.

    In plaats van gewoon thuis of in een feestzaal, heb je in een vakantiewoning meteen de kans om er een weekend van te maken. Lekker gezellig in de bubbel van de naaste familie. Iedereen kan blijven slapen en geniet van de nodige luxe. Wil je zelf de feestdis bereiden? Dat kan in de grote keuken met alle comfort. Maar ook catering aan huis is mogelijk uiteraard. Of een gezellige barbecue op het terras van het vakantiehuis.

    Voor de kinderen zal dit verblijf een paradijs zijn. De groepswoningen hebben veel faciliteiten voor kleine en grote kinderen: speeltuin, speelkamer, tafeltennis, biljart, zwembad, enz. En uiteraard doen ook graag de volwassenen mee met een spelletje jeu de boules of een plons in het water. Daarnaast zijn er in deze woningen voldoende slaap- en badkamers tot je beschikking met vaak ook een of meer wellnessfaciliteiten. Verwennerij op en top.

    Groepswoningen zijn er veel bij Belvilla, zeker in België, en zo groot als je maar wil, tot wel 50 personen. Enkele voorbeelden, maar kijk voor alle mogelijkheden op www.belvilla.be:

    Vakantiehuis het Bloesemklooster in Zepperen (Haspengouw) is een voormalig klooster dat hedendaags is ingericht en alle comfort heeft. Er zijn maar liefst 11 slaapkamers en de meeste kamers hebben een eigen badkamer. Er kunnen 28 gasten overnachten en de woning is huisdiervriendelijk. De tuin, de appelplantages en de kerktoren … wat een magische plek voor een feest!

    Groepshuis Alterbiezen is een rustig gelegen woning in het groen nabij Alden Biesen in Limburg en is geschikt voor gezelschappen tot 20 personen. De woning beschikt over 7 slaapkamers, 4 badkamers, een zeer ruime woonkamer met open haard, een leefkeuken en een grote omheinde tuin met meerdere terrassen. Onder de grote overkapping is het ideaal vertoeven voor een barbecue. In de tuin zijn allerlei activiteiten te doen, maar een voetbaltafel en biljart vullen het lijstje aan. En een nieuwe jacuzzi zorgt voor de nodige relaxatie. Een heerlijke plek voor een feest!

    Maar liefst 12 slaapkamers en 12 badkamers telt vakantiehuis The Saw Mill in Waimes. De oude zagerij biedt dan ook onderdak aan 24 personen. Verveling staat hier niet in het woordenboek: er is een wellness met een sauna en een Turks stoombad en de woning beschikt over een tafelvoetbaltafel, een bioscoop, een bar en poolbiljart. Buiten barbecueën en samen genieten, geen probleem; er is zelfs een buitenkeuken. Kies dus voor een onvergetelijk feest in de Oostkantons!

    Ook vakantiehuis La Ferme de Lavaux in Léglise is uiterst geschikt voor een communiefeest, en nog wel in het hart van de Ardennen. De gerenoveerde boerderij heeft een ruim en warm interieur en ook buiten is het gezellig vertoeven aan de lange tafel onder de houten dakconstructie. 22 gasten zijn hier welkom om te slapen, er zijn 9 slaapkamers en 5 badkamers, een grote tuin met een speeltuig, een tafeltennistafel en biljart en een heerlijke open haard voor als het al wat frisser is.

    Zoek je voor het communiefeest nog een toffe locatie om de familie te ontvangen, denk dan eens aan een groepsvakantiewoning voor een kort of lang weekend en zoek en boek je ideale groepsvakantiewoning op www.belvilla.be









    05-07-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kamperen met AS Adventure

    Adventure is everywhere: van in je achtertuin tot weg van de wereld

    Wil je ontsnappen aan het hectische dagelijkse leven? Gaan kamperen geeft je de rust en vrijheid die je verdient. Even ontsnappen aan het stadsleven en lekker genieten van de natuur en frisse buitenlucht: kamperen brengt je weer terug naar de essentie. Of je nu kiest voor avontuur in eigen tuin, of avontuur weg van de wereld: A.S.Adventure heeft het beste kampeermateriaal voor elke ervaring.

    1. Glamping in eigen tuin

    Zomervakantie in eigen tuin? Yes please! Met het hele gezin slapen in een ruime tent, koken op de bbq en lekker loungen met een glaasje wijn en gezellig sfeerlicht: maak van je staycation een heerlijke getaway, dankzij de juiste gear.

    Glamping 2.0 doe je in je eigen achtertuin, in een ruime tent en cozy, comfortabele meubels en tools. Sfeerverlichting (op zonne-energie), een robuuste vuurschaal, uitnodigende dekens en kussens erbij - schelen enkel nog snacks, je beste vrienden en ontspannende tunes op de achtergond. Summer getaway? Right here!

    2. Avontuurlijk, maar comfortabel mobiel kamperen

    Denk je bij kamperen aan een propvolle campings op een plaats zo groot als een zakdoek? Dan is het hoog tijd om kennis te maken met het ‘andere’ kamperen: je tent opslaan op een groen plekje met wijds uitzicht, in alle rust kunnen genieten van de omgeving, een fijne sportieve actviteit als mountainbiken of SUP-pen en een heerlijk potje koken op de grill met enkel het geluid van de krekels op de achtergrond.

    Kies je deze zomer voor een reis met de auto, dan kun je de uitrusting meenemen om van je kampeerervaring een drie-sterren-experience te maken. Een ruime tent, een opklapbaar tafeltje en comfy stoelen, een draagbare grill, een picknickbox, een campingdouche en voor de avonturiers: een opblaasbaar stand up paddle board.

    3. Compact trekken

    Liever de natuur in trekken met je rugzak op de rug, klaar om je tentje neer te gooien waar je wil? Een goede voorbereiding en de juiste uitrusting maken een wereld van verschil. Van kamperen op een festival tot op de hoogste berg: voor elk avontuur heeft A.S.Adventure het beste materiaal. Maar wat heb je precies nodig? En hoe kies je het juiste materiaal?

     











    05-07-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!