Inhoud blog
  • Tulpentijd in Flevoland
  • Slaaptoerizzzzzzme in je eigen slaapkamer
  • Good Gorl blush elixir
  • Van zonnige lentedag tot fancy avondfeest
  • Sunny Cars innoveert
  • Designer outlets: Een lente met nieuwe collectie
  • DIY met Jung en MattoBoard
  • Marie's Corner
  • Bristol Mode to bright up your day
  • Mikado, developed by Vitra in Zwitserland
  • Jack & Jones
  • Doorkijker
  • Veritas retro club
  • Peace and love (voor stoffen):
  • Anita's Care SS24
  • Aloha Arte bottelt het paradijs
  • Camille brengt nieuwe 'Magie'-kledingscollectie uit met JBC
  • Het exterieur ontwaakt
  • Gespot door Pearle opticiens
  • LolaLiza lanceert zesdelige podcast
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    06-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Platinum

    PLATINUM

    Het absolute comfort

     

     

     

    Goed slapen is een kunst die Treca de Paris u kan aanbieden. De nieuwe collectie PLATINUM maakt voortaan deel uit van het verleidelijke gamma innoverende producten.

     

    Bij de voorstelling van dit nieuwe concept nodigt PREMIER u uit in een buitengewone wereld van uniek comfort. Eerst kennis maken… u dan laten verleiden door zijn krachtige lijnen, aanraken, uitproberen en nadien genieten van een uniek gevoel van welbehagen.

     

    PREMIER voldoet aan al deze verwachtingen door de keuze van de natuurlijke vezels zoals bamboe - kenmerk van zuiverheid en respect voor de natuur – en kamelenhaar – luxueuse wol en een buitengewone warmtebron.

     

    PREMIER is ook een boxspring, speciaal ontworpen om de nadruk te leggen op het zacht comfort van matras en opdekmatras, die dankzij de nieuwe combinatie van bamboe en kamelenhaar het mogelijk maakt een zomerzijde (bamboe) en een winterzijde (kamelenhaar) voor te stellen. RVH.

    www.trecadeparis.com 

     





    06-04-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romeo & Juliette 2
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Liefde ROMEO & JULIETTE perfect huwelijk

     

     

     

    Champagne is synoniem van vreugde, overwinning, feest, verjaardag, herinnering ook. Het zijn wijnen uit de Marnevallei, waar de glooiende heuvels, verdeeld over vier gebieden elk zijn aandeel heeft in het verbouwen van de drie druivensoorten die nodig zijn om tot een heerlijke Champagne te komen: Pinot Noir, Chardonnay en Pinot Meunier. Het wijngebied beslaat vooral de steden Reims en Epernay, goed voor ruim 30.000 ha land ten noordoosten van de Franse hoofdstad Parijs.

     

    ROMEO & JULIETTE is een uitzonderlijke Champagne met een even uitzonderlijke naam. ROMEO & JULIETTE is een verfijnde mengeling van 34% Chardonnay, 33% Pinot Noir en 33 Pinot Meunier die gedurende vier jaar gerijpt is in kelders in Epernay.

     

    ROMEO & JULIETTE mag een revelatie voor de zintuigen genoemd worden, delicaat, subtiel en betoverend tot in de diepste vezels van de genieter. ROMEO & JULIETTE zorgt voor een zijdezachte mousse en een pittig frisse textuur. ROMEO & JULIETTE doet zijn naam van liefdes-elexir alle eer aan en trekt de aandacht op de kaart.

     

    Champagne ROMEO & JULIETTE wordt op een aantrekkelijke en niet-alledaagse manier ondersteund. Hoe dan ook, als je houdt van sprankelende bubbels en liefde, Romeo & Juliette is het perfecte huwelijk. RVH.

    www.romeojuliette.be

     

     

     

    05-04-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Efteling

     

    Efteling-tickets nu ook verkrijgbaar bij Delhaize

     

     

     

    Tickets in voorverkoop: handig en voordelig. Tickets voor de Efteling zijn vanaf nu ook verkrijgbaar bij supermarkten Delhaize en City Delhaize. De Efteling breidt hiermee haar voorverkoopkanalen in België uit, zodat tickets met korting nog gemakkelijker verkrijgbaar zijn. Efteling-tickets aan het voordeeltarief van 24,50 euro zijn te koop in elk Jetaircenter, de grotere postkantoren, Standaard Boekhandel, via Dexia Ticket Shop en nu dus ook bij Delhaize.

            

    De Efteling is t.e.m. 26 oktober 2008 elke dag open van 10 tot 18 uur. Tijdens de Efteling Zeven Mijls Zomer, van 7 juli t.e.m. 24 augustus, is het park dagelijks open tot 21 uur, en op zaterdag zelfs tot middernacht. Kinderen tot 4 jaar genieten zoals steeds gratis toegang.

    Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 is de Efteling uitgegroeid tot een ‘Wereld vol Wonderen’ die naast het attractiepark ook het Efteling Hotel, het Efteling Theater, het Efteling Golfpark, Efteling Evenementen en Efteling Media omvat. Jaarlijks brengen bijna 400.000 Belgen een bezoek aan het Nederlandse attractiepark vol sprookjes en avontuur vlakbij de grens. RVH.

    www.efteling.com

     

     

    04-04-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romeo & Juliette
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Champagne ROMEO & JULIETTE

    Parelend goud

     

     

     

    Champagne... Noem het luidop en er verschijnt steevast een glimlach op de lippen. Vraag blijft hoe het komt dat de ongekroonde koningin der dranken doet verlangen naar een intense knuffel, een zoen, een liefdevolle nacht onder de sterren?

    Ook de vraag al gesteld vanwaar het onverstoorbare huwelijk tussen Champagne en de Liefde, “L’Amour”? Komt het door de verfijnde druiven? Door de parelende gouden bubbels? Champagne blijft vragen oproepen, want Dom Pierre Pérignon, Benidictijner monnik en keldermeester van de Abdij Hautevillers, nam het geheim 1715 mee in zijn graf.

     

    Ook vandaag blijven deze vragen onbeantwoord. Wetenschappers en oenologen vulden er al boeken mee, maar niemand kan het antwoord geven. Feit is dat deze heerlijke bubbels die steevast verbonden worden met verleiding en het goede leven, een uitvinding zou zijn van Dom Pérignon, een ascetische monnik.

     

    Grapje misschien maar Champagne blijft sprankelen en de zinnen beroeren en dat niemand kan weerstaan aan deze Grote Dame. Net zoals Romeo evenmin kon weerstaan aan de verlokking van Juliette, een creatie van de Britse dramaturg William Shakespeare die anno 1600 furore maakte op de planken. Vandaar dat voor de nieuwe Champagne resoluut werd gekozen voor de naam van ROMEO & JULIETTE, naam ontsproten na een amoureuze ontknoping in de voorbije zomer. RVH.

    www.romeojuliette.be

     

     

    03-04-2008 om 18:32 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomertijd

     

     

    Zomertijd op Brussels Airport

    Meer rechtstreekse bestemmingen dan ooit

     

     

     

     

    Met het begin van de zomertijd gaat dit weekend ook de nieuwe zomeruurregeling voor de luchtvaart van start. De nieuwe dienstregeling van Brussels Airport, die geldt van 30 maart tot 25 oktober, voorziet meer directe vakantiebestemmingen dan ooit, zowel voor low cost, Europese city trips als lange afstand.

     

    Zo vliegt easyJet voortaan dagelijks naar Milaan Malpensa, neemt Flybe Exeter in haar vluchtschema op en organiseert Air One vluchten naar Rome en Milaan. Vanaf 22 juni vliegt Jetairfly een keer per week naar Orlando, een geheel rechtstreekse USA-bestemming vanaf Brussels Airport. Ook Thomas Cook Airlines en Brussels Airlines bieden een verruimd zomeraanbod.

     

    De keuze aan lage tarievenbestemmingen binnen Europa was nog nooit zo uitgebreid. Samengevat biedt de nieuwe zomeruurregeling rechtstreekse passagiersvluchten naar 196 bestemmingen binnen en buiten Europa. Deze worden verzorgd door 80 verschillende luchtvaartmaatschappijen.

     

    De nieuwe dienstregeling kan worden gedownload via de website van Brussels Airport: www.brusselsairport.be/nl/contact/brochures. De nieuwe lagetarievenbrochure, te downloaden via www.brusselsairport.be/nl/lowfare is eveneens beschikbaar. Gedrukte exemplaren van de dienstregeling en de lagetarievenbrochure kunnen besteld worden via hetzelfde internetadres. Ook op de luchthaven zelf of bij de Belgische reisagenten en touroperators zijn deze brochures te verkrijgen. RVH.

     

     

    03-04-2008 om 18:30 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwelijke topchefs

    Vrouwelijke top-chefs kiezen thuis voor KitchenAid

     

     

     

     

    Ingrid Neven (Restaurant Pazzo – Antwerpen) en Christelle Verheyden (Food & Wine Academy) bevelen KitchenAid grote huishoudtoestellen aan voor thuisgebruik. 

     

    Nu ook de grote huishoudtoestellen beschikbaar zijn, is  KitchenAid België definitief uit de startblokken. Voor het eerst treedt het merk in zijn totaliteit naar buiten: fooddesigner van de Brusselse Food & Wine Academy Christelle Verheyden en meesterchef van het Antwerpse Pazzo Ingrid Neven scharen zich volledig achter het 'Kitchen for cooks'-thuisconcept van KitchenAid.

    Een concept waar vooral vrouwen zich in vinden. ´Kookfanaten ´ kunnen vanaf nu hun passie voor koken thuis immers combineren met het gebruiksgemak, de professionele prestaties en de elegantie van de KitchenAid-apparatuur.

     

    Het Amerikaanse topmerk KitchenAid is al decennialang wereldwijd een zeer gewaardeerd (cult)merk. Sinds de introductie van de StandMixer-of beter gezegd de keukenrobot -wordt KitchenAid aanbevolen en gebruikt door vele topkoks. Voortaan biedt KitchenAid in België een totaalconcept voor de keuken. Het gamma beslaat keukenapparatuur voor de moderne thuiskok die thuis gasten verwent en daarbij graag werkt met topmateriaal.

     

    Het is algemeen geweten dat mannen bij de ontvangst van gasten in de keuken durven staan, maar toch zijn het vrouwen die de dagelijkse rol hoofdzakelijk op zich nemen. Het KitchenAid gamma is volledig afgestemd op de wensen van de vrouw. Dat net twee vrouwelijke Belgische chefkoks achter het assortiment staan voor thuisgebruik, biedt de firma aldus Dirk-Jan Kempenaers, Sales & Marketing Manager KitchenAid MDA Benelux, een degelijke ruggegraat. De stijlvolle Food & Wine Academy (FAWA) in Brussel, waar foodies terechtkunnen voor kook-en wijnworkshops, is de allereerste volledig met KitchenAid-apparatuur uitgeruste keuken van België.

     

    "Passie voor gastronomie en aangepaste wijnen vormt de kern van ons concept. We streven, net zoals KitchenAid, aldus fooddesigner Christelle Verheyden van FAWA, naar creatieve kooksessies die uitmonden in een geslaagd etentje. Iedereen die op zoek is naar creativiteit en precisie in het kookspel, kan met KitchenAid de professionele keuken evenaren. Vandaar dat onze keukens uitsluitend ermee zijn uitgerust.

     

     

    Chef-kok Ingrid Neven van wijnrestaurant Pazzo in Antwerpen beaamt: "Verbluffend hoe de smaak van de gerechten die ik - letterlijk-klaarstoom in de KitchenAid Duo-stoomoven haast niet afwijkt van de gerechten die ik dagelijks bereid in de professionele oven. Inspiratie voor nieuwe recepten doe je vanzelf op: je hoeft de toestellen maar aan te kijken en de ideeën komen vanzelf. De stoomoven inspireerde mij bijvoorbeeld voor panko met gekorste zalmfilet, risotto met jonge ui, gepekelde gember en wasabi." RVH.

    www.kitchenaid.be

     

     

     





    03-04-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carine Suenens
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Carine Suenens, director of sales & marketing van Kempinski Hotel Dukes’ Palace Bruges

     

     

     

     

    Carine Suenens heeft Brussel vaarwel gezegd en gaat een nieuwe uitdaging aan in de UNESCO stad Brugge en als Director of Sales & Marketing van het Kempinski Hotel Dukes’ Palace Bruges.

     

    Carine is een bekende in de vijfsterren hotel industrie van België. Zij was jarenlang Director of Sales & Marketing van Le Méridien Brussels en de laatste vijf jaar van het Brusselse hotel Amigo van de Rocco Forte Collection. 

    De positie van director of sales & marketing van het in mei te openen Kempinski Hotel Dukes’ Palace Bruges ziet zij als een absolute uitdaging: ‘Het is een beetje de omgekeerde wereld; Brugge is een heel andere markt.  In Brussel moeten de hotels hard werken om de weekenden op te vullen, terwijl hier de weekenden bijna van zelf vol geraken. In Brugge ligt de nadruk natuurlijk op de midweek seminaries en business’.

     

    De vijfsterren deluxe hotelgroep Kempinski, hoteliers sedert 1897, heeft voor het hotel in Brugge een schitterende locatie uitgekozen die perfect aansluit bij de innovatieve en hoog gerespecteerde collectie, namelijk Kasteel Prinsenhof. In de 15de eeuw werd Het Prinsenhof gebouwd ter gelegenheid van het huwelijk van Filips de Goede en Isabelle van Portugal.

     

    ‘Kempinski Hotel Dukes’ Palace Bruges staat voor een paleisachtige luxe in de 21ste eeuw. Iedere gast, zakelijk of privé, zal een paleis en droomachtig verblijf beleven. Dankzij de aanwezigheid van schitterende faciliteiten zoals het restaurant ‘Manuscript’, de bar ‘L’Atelier’, de geweldige tuinen, Dukes’ Art Gallery, en de Spa met zwembad, maar vooral dankzij de persoonlijke aandacht en flexibele service’’, legt Carine Suenens uit. ‘Een ware droom die werkelijkheid wordt!’ RVH.

    www.kempinski-bruges.com

     

    02-04-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cube

     

    CUBE: Een luxe noot

     

     

     

    Het bed CUBE van Treca de Paris onderscheidt zich door zijn strakke belijning en imposante, solide volume. De rechte, geometrische lijnen passen perfect in een sober, hedendaags interieur. In de WIDE versie heeft CUBE een luxe hoofdeinde met markante afmetingen.

     

    Trouw aan zijn traditie biedt Treca de Paris een ruime keuze aan afmetingen en stoffen. Het bed kan volledig op maat gemaakt worden, zodat u over een uniek bed beschikt. CUBE is verkrijgbaar in een hoogte van 80 of 100 cm en in een breedte van 120 tot 200 cm (ook op maat). Het eigentijdse model wordt bekleed met de edelste stoffen, de beste ledersoorten of textiel van de klant zelf. De hoezen zijn al dan niet afneembaar. RVH.

    www.trecadeparis.com 

     

     






    02-04-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29 zoete zondes

    29 zoete zondes

     

     

     

    De trots van de ambachtelijke chocolaterie Benoît Nihant zijn de ganaches, een uitzonderlijk geparfumeerde, delicaat versierde streling voor het oog en de smaakpupillen.

    De van oorsprong Caraïbische Samana is een exotische, originele chocolade met rijke toetsen van zoethout en rood fruit. Madong wordt geteeld op de vulkaangrond van Papoea-Nieuw-Guinea en geurt heerlijk sensueel naar leder en vers gemaaid gras. De Ecuadoriaanse Rio Guayas is een nonchalante, charmante chocolade met een overvloed aan thee- en bloemenaroma’s.

    Occumare is een intense chocolade met een lange nasmaak en een aangenaam zuur toetsje vervaardigd met Criollo-bonen, de originele Venezolaanse cacao uit de Maya-periode. Santo Antonio tot slot, verrast ons met zijn aroma’s van gras en bloemen en met zijn krachtige, unieke smaak die zo typisch is voor zijn geboorteland Sao Tomé en Principe.

     

    Het Nihant chocoladepalet omvat 24 parfums vol verrassende smaken en totaal onverwachte maar bijzonder aantrekkelijke aroma’s zoals de Cannelle de Ceylan, Massepain suprème, Tonka, Réglisse, Sesam en Sechuanpeper.

    Het huis Nihant stelt ook drie luxueuze en avant-gardistische koffertjes voor Prélude met 20 chocolaatjes, Audace met 42 chocolaatjes en Sensations met 56 chocolaatjes.

    Andere huisbereide pareltjes zijn de Délicubes waarbij de donkere chocolade uit Venezuela als omhulsel wordt gebruikt. Er zijn de orangettes, gekonfijte sinaasappelschil, de Citronettes, gekonfijte citroenschil en de Clementines confites, gekonfijte clementinepartjes. Ook de croustillat d’amandes, gebrande amandelschilfers en karamel horen in dit segment thuis. RVH.

    www.benoitnihant.be









    01-04-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Folon 1

    Reizen in het land van Folon…

     

     

     

     

     

     

    Van 25 april tot 28 september wordt in gans het land een uitzonderlijke retrospectieve georganiseerd die gewijd is aan kunstenaar Jean-Michel Folon. Op initiatief van de Stichting Folon en het OPT, de toeristische dienst voor Wallonië en Brussel en met de steun van het Waalse Ministerie voor Toerisme wordt een fabelachtige culturele en toeristische route doorheen ons land aangeboden. De deelnemers kunnen op deze manier het talent van de kunstenaar (her)ontdekken.

     

    Jean-Michel Folon geniet wereldwijde bekendheid, alhoewel hij ons veel te vroeg verliet, had hij het schitterend idee om zijn werk te vereeuwigen en voor iedereen toegankelijk te maken.

    De Stichting Folon ontstaan in 2000, vond onderdak in de Boerderij van het Kasteel van Terhulpen, in het hart van het Park Solvay. De Stichting werd uitgedacht en uitgewerkt door Folon, hij toont hier 40 jaar creatie in een originele en levendige scenografie waarbij meer dan 300 werken worden tentoongesteld.

     

    De vijf maand durende retrospectieve heeft als doel de schijnwerpers te richten én op de werken die permanent tentoon staan bij de Stichting Folon, maar ook op alle werken die verspreid staan in het Belgische landschap. RVH.

    www.fondationfolon.be of www.ateliersfondationfolon.be of www.belgie-toerisme.be

     







    31-03-2008 om 08:53 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GreenPan

    GreenPan™

     

     

     

     

    Meer dan dertig jaar stond de antikleeftechnologie stil, maar vandaag kent de kookwereld een kentering van formaat. Met thermolon™, de nieuwe, gepatenteerde antiaanbaklaag introduceert GreenPan™ immers het ultieme alternatief voor de klassieke bakpan.

     

    Na het succes op de Amerikaanse markt, Thermolon™ is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA, Food & Drug Administration, lanceert GreenPan™ nu ook op de thuismarkt zijn innovatieve bakpannen.

    De keramische coating Thermolon™ is volledig PTFE-vrij. De nieuwe antiaanbaklaag kan niet oververhitten en bijgevolg niet afbreken. Bij bakken op hoge temperatuur, Thermolon™ is hittebestendig tot 450° C, komen derhalve geen schadelijk stoffen vrij.

     

    De ambitie van GreenPan™ is groot, eind dit jaar wil het Belgische bedrijf in 46 landen wereldwijd actief zijn. Op de Belgische markt worden deze bakpannen exclusief verdeeld door Demeyere, een wereldreferentie in culinair kookgerei in roestvrij staal en een standaardmerk voor professionele chefs en hobbykoks. RVH.

    www.green-pan.com

     







    31-03-2008 om 08:51 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fashion night
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    “FASHION NIGHT”

     

     

     

    Op zaterdag 5 april aanstaande organiseert het Grand Casino Brussels een grootse “FASHION NIGHT”. Tien mannequins dalen de trappen van het casino af voor een unieke modeshow met strakke, verleidelijke jurken.

     

    Al deze schitterende jurken zijn afkomstig van de Brusselse styliste van Marokkaanse afkomst Lamya Ben Taher. Naast kleding ontwerpt Lamya, bekend van haar creaties voor Miss Brussel en Miss België, eveneens sieraden. Haar ingetogen of juist uitbundige kleding wordt uitgevoerd in exclusieve materialen, zoals kant van Calais, organdie, natuurlijke zijde, crêpe, tule, satijn en mousseline.

     

    Lamya Ben Taher streeft er in al haar werk naar om de vrouwelijke sensualiteit te benadrukken. Dit levert prachtige creaties op om bij weg te dromen!

    Deze feestelijke avond – helemaal in de stijl van het Grand Casino Brussels – wordt verder opgeluisterd door een spectaculair break- en streetdanceoptreden van de groep Style Control, waarna dj Psar u tot in de kleine uurtjes verwent met zinderende hiphop, soul en R&B.

    De avond begint om 21u. De toegang is gratis. RVH.

    www.gcb.be

     

    31-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!