Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    02-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar de Caraiben in 2022

    7 schepen - waaronder 2 Pinnacle Class-schepen - eilandhoppen door de regio en verkennen van het Panamakanaal - Holland America Line viert ook het 25-jarig jubileum van het Bahamaanse privé-eiland Half Moon Cay tijdens het Caribische seizoen 2022-23

    Een schip van Holland America Line arriveert bij het privé-eiland Half Moon Cay

    Het Caribisch gebied roept beelden op van witte zandstranden en een prachtig blauwe lucht, maar een cruise naar het Caribisch gebied met Holland America Line gaat verder dan de schoonheid ervan en dompelt gasten onder in de lokale manier van leven. Voor het seizoen 2022-23 zullen 7 schepen je de tradities en rust van de regio laten ontdekken op rondreizen vanuit Fort Lauderdale, Florida. Bij die schepen zijn dus ook de 2 nieuwste Pinnacle Class-schepen.

    De eilandhoppende schepen van Holland America Line varen van oktober 2022 tot april 2023 en bieden 5 routes naar de oostelijke, westelijke en zuidelijke regio’s die tot 14 dagen duren, inclusief afvaarten die een dag spenderen aan het ontdekken van het Panamakanaal. Alle Caribische cruises zijn inclusief een bezoek aan Half Moon Cay, het bekroonde privé-eiland van Holland America Line op de Bahama’s; de rederij zal dan ook 25 jaar eigenaar zijn.

    Gasten kunnen een Caribische cruise boeken aan boord van Eurodam, Nieuw Amsterdam, Nieuw Statendam, Rotterdam, Volendam, Zuiderdam en één vakantiecruise op Zaandam.

    Half Moon Cay: beste privé-eiland en hoogst gewaardeerde Caribische haven

    Porthole Cruise Magazine, Travel Weekly en TravelAge West hebben Half Moon Cay herhaaldelijk uitgeroepen tot het beste privé-eiland in de branche, en het wordt consequent door gasten van Holland America Line gerangschikt als de hoogst gewaardeerde Caribische haven. Het schilderachtige eiland is uitgegroeid tot een paradijs voor cruisegasten en beschikt over het mooiste strand van het Caribisch gebied, een natuurlijke lagune van 700 hectare, villa’s met 2 verdiepingen en privécabana's, heerlijke eetgelegenheden zoals Lobster Shack, een waterpark voor kinderen en een verscheidenheid aan excursies aan wal voor natuurliefhebbers, avonturiers en ontdekkingsreizigers.

    2 Pinnacle Class-schepen in het Caribisch gebied

    Tijdens het seizoen 2022-23 zullen de 2 nieuwste schepen van Holland America Line de eilanden van het Caribisch gebied verkennen en meer gasten de kans bieden om de tropen te ervaren vanuit de privacy van een passagiershut met veranda. Bovendien bieden familie- en eenpersoonshutten, uniek voor schepen van de Pinnacle-klasse, extra mogelijkheden om aan de behoeften van gasten te voldoen. De 2 schepen zijn ook voorzien van alle Holland America Line Music Walk-locaties en specialiteitenrestaurants.

    De schepen van Holland America Line verkennen het Caribisch gebied via verschillende routes:

    Oost-Caribisch gebied :

    Havens: Grand Turk, Turks- en Caicoseilanden; San Juan, Puerto Rico; St. Thomas, U.S.V.I .; Half Moon Cay, Bahama's - Duur: 7 dagen - Schepen: Eurodam, Nieuw Amsterdam, Nieuw Statendam, Rotterdam, Volendam, Zuiderdam -

    Havens: Amber Cove, Dominicaanse Republiek; Half Moon Cay - Duur: 5 dagen, vertrek op 18 december 2022 - Schip: Nieuw Amsterdam

    West-Caribisch gebied

    Havens: combinatie van Cozumel, Mexico; Falmouth of Ocho Rios, Jamaica; Georgetown, Grand Cayman; Key West, Florida; Half Moon Cay - Duur: 7 dagen - Schepen: Eurodam, Nieuw Amsterdam, Nieuw Statendam, Rotterdam, Zuiderdam

    Zuidelijke Caraïben

    Havens: Oranjestad, Aruba; Willemstad (foto linksboven), Curaçao; Half Moon Cay - Duur: 7 dagen - Schepen: Nieuw Amsterdam, Nieuw Statendam, Zuiderdam

    Havens: combinatie van Basseterre, St. Kitts; Bridgetown, Barbados (foto rechtsboven); Castries, St. Lucia; Fort-de-France, Martinique; Kralendijk, Bonaire; Philipsburg, Sint Maarten; Saint Georges, Grenada; Amber Cove; Aruba; Curacao; Grand Turk; Half Moon Cay; San Juan; St. Thomas - Duur: 9, 10, 11 of 14 dagen - Schepen: Eurodam, Nieuw Amsterdam, Nieuw Statendam, Rotterdam, Volendam, Zaandam

    Tropische Caraïben

    Havens: Amber Cove, Grand Turk, Half Moon Cay, Key West - Duur: 7 dagen - Schepen: Nieuw Amsterdam, Nieuw Statendam

    Gedeeltelijk Sunfarer Panamakanaal

    Havens: Cartagena, Colombia; Colon, Panama; Puerto Limon, Costa Rica; Aruba, Curaçao, Half Moon Cay, Panamakanaal gedeeltelijke doortocht (Gatun Lake /prachtig uitzicht) - Duur: 10 of 11 dagen - Schip: Eurodam, Volendam

    Vakantiecruises

    Oost: Rotterdam (21 december), Nieuw Amsterdam (23 december), Volendam (27 december), Eurodam (28 december), West: Eurodam (21 december), Zuiderdam (22 december), Rotterdam (28 december)

    Zuid: Nieuw Statendam (17 en 27 december), Zaandam (20 december), Zuiderdam (29 december), Nieuw Amsterdam (30 december), Gedeeltelijk Panamakanaal: Volendam (17 december)

    Vier het seizoen met een feestelijke vakantiecruise in december 2022

    Tijdens een vakantiecruise in december 2022 kunnen gasten deelnemen aan een lichtjesceremonie met kerstbomen, genieten van traditionele maaltijden met alles erop en eraan en van een speciale Royal Dutch High Tea met fantasievolle kerstkoekjes en gebak. Het internationale bemanningskoor van het schip voert een magische show uit, en kerstliederen en meezingers zijn overal op het schip te horen. Er is een aanbod voor alle leeftijden, maar kinderen kunnen genieten van een bezoek van de kerstman en knutselactiviteiten binnen het vakantiethema. De afvaarten op oudejaarsavond vormen de ideale setting om een nieuw jaar in te luiden, met een feestelijk bal en champagne, gevolgd door een dag college football bowl-games.

    Combineer back-to-back cruises, voor liefhebbers van lange reizen

    Veel van de cruises kunnen worden uitgebreid tot ‘Collectors’ Voyages’ aan voordeligere tarieven dan de afzonderlijke cruises. Deze langere reizen, variërend van 12 tot 21 dagen, combineren verschillende back-to-back routes zonder herhalingen, waardoor gasten meer dan één Caribische regio kunnen doorkruisen en kunnen genieten van de ultieme reis van eilandhoppen.

    Duik dieper in het Caribische leven

    Tijdens elke cruise brengt het EXC-programma de lokale tradities, culinaire smaken en culturele ervaringen van de Caraïben tot leven. Gasten kunnen een kijkje nemen in het leven onder water of het verhaal van rum leren kennen tijdens een boeiende EXC Talk. Foodies kunnen ontdekken hoe ze de perfecte balans vinden tussen rook en kruiden voor authentieke geroosterde kip tijdens een Port to Table kookdemonstratie met lokale gerechten of deelnemen aan een exclusieve excursie aan wal met een culinair thema, in samenwerking met het tijdschrift FOOD & WINE, waarin de eetcultuur van de regio wordt getoond vanuit een lokaal perspectief.

    Cruisetarieven voor Caribische cruises beginnen bij € 699 voor een vertrek van 7 dagen. Belastingen, vergoedingen en havenkosten zijn inclusief.







    02-05-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verras je moeder

    met een weekendje weg … of nog wat langer

    9 mei is het Moederdag, de ideale dag om moeders in de watten te leggen. Verras je mama met een verblijf in een vakantiewoning van Belvilla. Een weekend, een midweek of een hele week… Met een cadeaubon kan ze zelf kiezen wanneer ze gaat.

    Er zijn genoeg redenen waarom een verblijf in een vakantiewoning van Belvilla je mama blij zal maken! Houdt je mama van wellness? Misschien verras je je moeder graag eens met een verwenweekend. Kies dan voor een woning met faciliteiten zoals een zwembad, jacuzzi en sauna… en een open haard om herinneringen bij te delen en de dag in alle gezelligheid af te ronden.

    Een modern appartement met bubbelbad en sauna, ideaal voor 4 personen, en uitzicht op de prachtige vallei, dat vind je in Malmedy. Het grote terras nodigt uit om samen te eten en lekker bij te kletsen in de avondzon.

    Liever naar de zee? Dan kies je voor een uitje naar Westende-Bad. Villa Serendipity, op 500 meter van de zee, heeft ook een sauna, een zonnebank en regendouches en is geschikt voor 6 personen. ’s Avonds geniet je samen op het terras, de gezonde zeelucht krijg je er gratis bij!

    Houdt moederlief van de natuur? De meeste Belvilla vakantiewoningen zijn gelegen in de natuur. Wandelen, fietsen, zwemmen, joggen… of gewoon genieten in de grote tuin, het kan allemaal.

    Vakantiehuis La Drève du Château nabij Rochefort ligt midden in het groen, aan de rand van een groot bos en naast de velden. Ook vanuit de woning zijn de uitzichten prachtig en met wat geluk zie je zelfs herten. Buren heb je hier niet, rust des te meer. Wandelen kan je in de omgeving naar hartenlust. Ook kan je een bezoek brengen aan Marche-en-Famenne (5 km), Rochefort (6 km), Ciney (8 km), Han-sur-Lesse (14 km) of Dinant (20 km).

    Houdt ‘la mamma’ van kokerellen en gezellig samenzijn? Zoek dan een woning met een grote keuken en bereid een feestmaal voor je moeder. Verras haar met een zelfgemaakt ontbijt of bed, of bestel er eentje bij de plaatselijke bakker. En het boeketje bloemen, dat pluk je zelf!

    Villa Mandala is een luxueus vakantiehuis met zicht over de groene heuvels, niet zo ver van Bastogne. De keuken is tiptop uitgerust en niets wordt aan het toeval overgelaten. Een heerlijke open haard, sauna, buitenjacuzzi en de 3 slaapkamers met en-suite badkamer maken het geheel af.

    Houdt mams van een actieve uitstap met haar hele gezin? Dan is een grote vakantiewoning ideaal. En natuurlijk hoort een wandel- of fietstocht met de ganse bende er ook bij.

    Vakantiehuis Le Marteaubois in Chimay ligt tussen de weilanden en heeft een prachtige, grote tuin met de mooiste uitzichten. Een perfecte woning om met het hele gezin naartoe te gaan. Een barbecue, en iedereen buiten aan de lange tafel, dat zorgt voor de mooiste herinneringen om later op terug te kijken.

    Schoonmaken als mama weer naar huis vertrekt? Dat moet je nergens; bij Belvilla wordt hiervoor gezorgd. Geen stress dus!

    Voor meer informatie ga naar: www.belvilla.com

     





    01-05-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw schoonheidsritueel: handcrèmes van Le Nobili

    De zachte, gladde huid van de handen weerspiegelt de schoonheid, persoonlijkheid en stijl van een vrouw. Om ze te beschermen tegen allerlei invloeden van buitenaf, hebben de handen extra verzorging en aandacht nodig. Daarom brengt Acqua di Parma nu de delicate Le Nobili Hand Cream Collection uit.

    Deze must-have voor ieders beautyroutine is er in verschillende geuren en kan overal mee naartoe dankzij de praktische, ultralichte verpakking. De Velvety Hand Cream is verrijkt met de elegante geur van Rosa Nobile, de Sublime Hand Cream bevat de verfijnde noten van Magnolia Nobile, en de Luxurious Hand Cream verspreidt het frisse parfum van Peonia Nobile.

    Dit dagelijkse ritueel kan naar wens herhaald worden en zorgt met een simpele, eenvoudige handeling voor een zijdezachte huid. De crème heeft een lichte textuur die moeiteloos met de huid versmelt en is beschikbaar in drie verschillende geuren. Ze wordt in slechts enkele seconden opgenomen en biedt meteen een gevoel van verlichting. De handcrèmes van Le Nobili hydrateren de handen langdurig voor een zachte, gladde huid en hullen ze in een heerlijk parfum.

    De krachtige formule bevat actieve ingrediënten, zoals 100% natuurlijke jojobaolie met verzachtende eigenschappen, 100% natuurlijk en hydraterend hyaluronzuur, en vitamine E die de handen beschermt tegen schadelijke omgevingsfactoren.

    De compacte, lichte verpakking is milieuvriendelijk en bovendien zeer praktisch, waardoor ze in elke handtas past. De verfijnde tube van 30 ml is vervaardigd uit aluminium – een milieuvriendelijk metaal – en geïnspireerd op de iconische verftubes van kunstenaars. De tube is een onmisbaar beauty-accessoire met een minimalistisch en modern design in helder Parma-geel, met accenten in de kenmerkende kleur van het gekozen parfum en een goudkleurige schroefdop. De elegante verpakking in dun FSC-gecertificeerd papier is verfraaid met strakke lijnen in het typische Parma-geel en de kleur van de geur.

     







    01-05-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Go with the flow

    Caroline Biss - High summer 2021 collection

    Today, we are experiencing complex times in which we need to be flexible and let go of certainties. We have to go with the flow!

    We have no idea what our summer will look like yet. Whatever it may be, let's get our wardrobes ready with the ideal outfits to hit the road. Whether it's an outfit for walking the streets of Spain or for yet another seasonal trip in our own country.

    There's a look for every travel intention, close-by or far away.

    City strolls

    There is no better way to spend your time than strolling through the city, soaking up the city buzz and being more relaxed than ever at the same time. Buying some flowers at the market, a coffee on the go or a take away lunch, what more do you need? A great outfit for this urban escapade of course. A day like this calls for a relaxed but fun outfit. Loose trousers or a jumpsuits in which you can move around well, combined with a stylish top and a pair of sneakers. Add a scarf and you are ready to go.

    Beach days

    Instead of going for a basic cover-up, why not go for a very striking tropical aesthetic? Ranging from dreamy, billowing maxi dresses to denim shorts and top, aim for an outfit that screams "it's summer time!". These eye-catchers will keep you comfortable and ensure you look relaxed and prepared to soak up some vitamin D. Don't forget the sunscreen!

    Bubbly dinners

    Whether you're continuing the evening with your best friends or planning a romantic date, these outfits are flattering and will surely inspire you. Your go-to outfit for summer date nights can be a cute dress plus sandals (or booties)! So pretty, so feminine and so easy. Effortless is your middle name.

    Another stress free option is definitely a jumpsuit. They give you a fun yet sleek look. The only thing you need to complete your outfit, are comfy platform heels or an elegant flat and of course a small sized bag to give just an extra touch.

     

     

     

     











    01-05-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Succesvolle start
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Succesvolle start voor het eerste vastgoedproject van e-maprod in Waals-Brabant

     

    Enkele weken geleden lanceerde e-maprod de verkoop van de appartementen in Waver, het eerste vastgoedproject van de ontwikkelaar buiten Brussel. De verkoop mag alvast succesvol genoemd worden: 9 van de 24 beschikbare appartementen vonden al een koper en dat op een moment dat de werf nog maar net opgestart is (oplevering voorzien in september 2022). De eerste eigenaars genieten zo van de nieuwe maatregel die, onder bepaalde voorwaarden, op 1 januari 2021 in werking is getreden, namelijk een nieuwbouw tegen het verlaagde Btw-tarief van 6%!

    Focus op de appartementen met één en met drie slaapkamers

    Het vastgoed in Waals-Brabant heeft de wind in de zeilen en dat merken ze ook in Waver: de twee appartementen met drie slaapkamers werden meteen verkocht en heel wat kopers zaten ook te wachten op de eenheden met één slaapkamer: na twee weken verkoop blijft er slechts één appartement van 70m² over op de gelijkvloers. Er zijn nog een tiental appartementen van twee slaapkamers (tussen 80 en 110 m²) beschikbaar, woningen die vooral interesse wekken van koppels die hun eerste onroerend goed aanschaffen. Onder meer dankzij de Btw-verlaging naar 6% die sinds 1 januari 2021 van kracht is voor nieuwe kopers, is dit een markt in volle expansie!

    Aan welke voorwaarden moet de koper van een nieuwbouw voldoen om te genieten van het voorkeurstarief? domicilie gedurende vijf jaar - geen eigenaar zijn van een ander goed op het moment van de domicilie. Kandidaat-kopers moeten niet te lang wachten aangezien deze maatregel slechts tijdelijk geldig is tot 31 december 2022.

    WWW.MOULIN-A-VENT.BE

    De iconische structuur van de toren van de oude molen die vroeger op die plaats stond werd behouden. Het vastgoedproject geeft zo een knipoog naar de geschiedenis van de site zonder de moderne woonnoden uit het oog te verliezen. Moulin à Vent is de nieuwe thuis bij uitstek voor 24 gezinnen die hoge eisen stellen op het vlak van constructie en wooncomfort. Om dit project succesvol op te leveren heeft e-maprod zich omringd met de aannemer Herpain en het architectenbureau LD2. De lokale immobiliënkantoren Hendrix en We Invest zijn verantwoordelijk voor de verkoop.

    "E-maprod is al meer dan 20 jaar actief als verkoper van vastgoed, als vastgoedontwikkelaar en als beheerder van de eigen vastgoedportefeuille, zowel in Frankrijk (80% van de activiteit) als in België (20%). Moulin à Vent is ons eerste project buiten Brussel. We nemen onze ervaring met prestigieuze realisaties uit de hoofdstad mee en we zijn erop gebrand om van deze eerste stap in Waals-Brabant een succes te maken. Ons doel tegen 2023 is duidelijk: een honderdtal nieuwe wooneenheden per jaar opleveren in Brussel maar ook in Wallonië en Vlaams-Brabant". Stéphane Benaym, oprichter van e-maprod

     

     

     

    30-04-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Devol of the Grill

    Barbecook geeft de aftrap voor het EK

     

    Biertje in de hand, voetbal op groot scherm en de geur en smaak van barbecue erbij… Klinkt het jou ook als een match van de Rode Duivels? In aanloop naar het langverwachte EK maak je je tuin helemaal klaar om vrienden te ontvangen om samen deze ongetwijfeld spannende matchen te bekijken. Barbecook trapt het EK mee op gang met de Edson partytafel & barbecue. De olievatvormige partytafel volledig in duivelthema vorm je makkelijk om tot barbecue. Zo maak je je tuin helemaal EK-proof. Met de Edson scoor jij sowieso, nu onze Red Devils nog! Come on Grillmaster, of was het nu Come on Belgium?

    De twaalfde man

    Al grill je een sappige hamburger of een smoky braadworst, met de Edson is de EK-toon meteen gezet. Supporteren doe je dit jaar volledig in Red Devils-stijl. Barbecook ontwierp de Edson Red Devils barbecue als onmisbare twaalfde man aan de zijlijn van iedere match. De Edson is een partytafel en barbecue ineen. Het instelbaar rooster heeft twee posities en een asopvangpot houdt de boel schoon en praktisch voor the day after. Haal je grillskills boven en verras je gasten met een heerlijke snack tijdens een spannende wedstrijd. Hopelijk verrassen onze Duivels evenveel!

    Illustratie: Edson houtskoolbarbecue Belgian Red Devils van Barbecook (Ø 47.5cm H 90cm), prijs €249. Vind jouw dichtstbijzijnde verkooppunt op www.barbecook.com.





    30-04-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rituals haarverzorging

    LUXUEUZE EN PROFESSIONELE HAARVERZORGING MET RITUALS COSMETICS' VERNIEUWDE ELIXIR COLLECTION STYLING

     

    Maak je haarverzorging compleet met een assortiment luxueuze stylingproducten van professionele kwaliteit

    Maak je haarverzorging af met een reeks stylingproducten die al je haarwensen in vervulling doen gaan. Luxueuze producten van professionele kwaliteit die voeding, volume, textuur, body of fixatie geven - alles wat je haar nodig heeft voor een mooie en gezonde look & feel. Onze stylingproducten zijn geschikt voor elk haartype en vormen de finishing touch van een luxueuze haarverzorgingsroutine.

    Je haar is je grootste troef en het geeft je de mogelijkheid om je unieke persoonlijkheid en stijl te laten zien. Daarom vinden wij dat ook haarverzorging zo gespecialiseerd moet kunnen. Na de introductie van The Hair Temple in 2018 introduceert Rituals Cosmetics nu met trots een aantal nieuwe producten als aanvulling op de shampoos en conditioners uit de Elixir Collection.

    Een ware innovatie is de nieuwe Elixir Collection Purifying Scalp Scrub & Shampoo met fijnkorrelige suikerkristallen en arganolie die dode huidcellen, overtollige talg en productresten zachtjes verwijderen. Het haar is heerlijk schoon en ziet er gezond uit.

    Je hoofdhuid verdient net zoveel liefde en aandacht als de rest van je huid. Door het schoon en gezond te houden, krijgen je haarlokken een maximale boost. Een milde peeling helpt de hoofdhuid te reguleren, houdt het in balans en goed gevoed, vrij van productophopingen.

    Met zijn fijn- tot mediumkorrelige suikerkristallen is dit product geschikt voor alle hoofdhuidtypes, een à twee keer per week. Wrijf een lepel van het product tussen je handpalmen tot schuim en masseer het zachtjes in je natte haar en hoofdhuid. Geniet van het frisse, schone en verkoelende effect van munt terwijl de 2-in-1 scrub en shampoo je hoofdhuid reinigt.

    Maak van ons herstellende en intensieve keratine haarmasker een onderdeel van je haarverzorgingsroutine. De Elixir Collection Miracle Keratin Recovery Hair Mask is een diepe en intensief verzorgende behandeling die de haarstructuur herstelt en het vochtniveau weer op peil brengt. Het masker is verrijkt met keratine om het haar te versterken en beschermen tegen gespleten punten en breuk. Het haar ziet er zichtbaar sterker, gezonder en zachter uit.

    Geef je lokken meer veerkracht met deze onmisbare stap in je haarverzorgingsroutine. Ideaal voor 's avonds of in het weekend.

    Op zoek naar een langdurige hold voor je haar, liefst de hele dag lang, die je kostbare lokken meteen ook verzorgt? Met de Elixir Collection Shaping Hair Paste modelleer je je haar in elke gewenste stijl, met een matte look en flexibele textuur. Zo kun je het op elk moment van de dag weer soepel in model brengen. De niet-vette pasta is perfect voor kort of krullend haar en bevat kaolien klei en organische rijst om je haar te beschermen en te versterken en je kapsel vorm en volume te geven. Hij helpt om de natuurlijke glans en beweging van je haar te behouden. Bereid je voor op een langdurige, medium hold die je haar goed hydrateert en zijdezacht maakt met een matte finish.

    Vol en volumineus haar is binnen handbereik met de Elixir Instant Volumising Hair Mousse uit de Elixir Collection. Dankzij een unieke, vederlichte en vochtregulerende formule die niet kleverig aanvoelt, creëer je in een handomdraai een natuurlijke look. Deze luxe haarmousse is verrijkt met arganolie en organische e rijst om je haar te beschermen, te versterken en te voeden. Hij bouwt body op en creëert moeiteloze lift voor een langdurige, stijlvolle coupe.

    Het uitgebreide assortiment van deze Elixir Collection is vanaf mei 2021 verkrijgbaar in Rituals Cosmetics-winkels, geselecteerde warenhuizen en via RITUALS.com.

     







    29-04-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Time to celebrate every mom

    It's almost that time of the year again! To spare you the Google search, Mother's Day is Sunday, the 9th of May. And because a new outfit makes every mom shine, we've come up with a few inspirational pieces. Here are some outfits that perfectly match your type of mother because a mom deserves to feel special every day, but even more on Mother's day.

    The boys mom

    As a boys' mom, you have to stand firm and be playful at the same time. Go for a relaxed outfit in which your mom can move around well. A pair of Floris Van Bommel sneakers or chunky sandals by Freedom Moses and a trendy mom bag from JUTTU will definitely keep her going.

    The business mom

    This mom makes motherhood look chic, edgy and sophisticated. Her go-to item is the two-piece suit. By mixing and matching various colors and patterns, you can create a totally innovative look every time. Add an extra touch with statement accessories and your mom is ready to rock any conference call. The Lore Van Keer ODE+ collection is the perfect example. Every time you celebrate your mom, you can add new stones or connect pieces to symbolize the connection you have with her. Each new phase of the piece can be linked to new phases or milestones in life. So sweet.

    The cool mom

    As cheesy as it may seem, there's no point in denying that your heart melts whenever you see a mother and child in matching outfits. GUESS and JBC think so too and designed a collection for mothers to twin with their daughters in a trendy way.

    Does your mother prefer her own trendy look? Combine jeans with flowy neon items and metallic accessories to let her stand out even more.

    The girly mom

    You can never go wrong with playful accessories, shiny jewellery and bright colors. The ideal base for this look is a wardrobe essential white dress by GUESS that makes your accessories stand out. The perfect strap heels can be the cherry on top for a Mother's day outfit.

    The sporty mom

    Say goodbye to the yoga pants and leggings! From dropping off the kids at school, to a walk in the park, or a visit to the grocery store... These pieces got her covered and are an absolute must for the sporty moms amongst us. The Anita Active sportsbra is the perfect support, but do you know what's an even better support? The Sunflower campaign by Anita and Think Pink Europe. You can buy a packet of three potted sunflowers and the entire profit will be used to make the European breast cancer campaign possible.

    Does an inconvenient buggy stop her from being active? No more excuses. From hiking and jogging to skiing, Cybex has an ideal model for every sports enthusiast. Buckle up the Cybex sport buggy and ready, set, go!











    29-04-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootschalige tentoonstelling Textilités

    Van 9 mei tot 1 augustus 2021 opent Textilités, een grote tentoonstelling die uitsluitend Belgische kunstenaars samenbrengt, haar deuren in de oude abattoirs van Bergen.

    30 Belgische kunstenaars:

    Esther Babulik, BedrossianServaes, Marianne Berenhaut, Tatiana Bohm, Chevalier Masson, Hannah De Corte, Catherine de Launoit, Laurence Dervaux, Lili Desrues, Mathilde D’hooge, Jot Fau, Javier Fernandez, Dolorès Gossye, Daniel Henry, Jean-Pierre Husquinet, Julie Krakowski, Jean Pierre Muller, objects.projects., Leïla Pile, Elfie Poiré, Céline Prestavoine, Marianne Reding, Klaas Rommelaere, Diane Steverlynck, Charlotte Stuby, Linda Topic, Hélène Van Spaendonck, Graziella Vruna, Emma Van Roey et Claire Williams. Curator: Denise Biernaux

    De tentoonstelling brengt 30 hedendaagse Belgische kunstenaars samen rond één enkel medium: textiel. Met meer dan 60 werken, gaande van specifieke producties tot recente en oude werken, biedt Textilités een breed panorama van hedendaagse Belgische creaties. Het is een initiatief van BeCraft in samenwerking met de stad Bergen en kunstencentrum Les Drapiers, en samengesteld door Denise Biernaux.

    Het raamwerk van de tentoonstelling is bedoeld om een reflectie te zijn op het begrip textiel, en de betekenis en de relevantie ervan. Het onderzoekt de relatie tussen materialen en hun weerbaarheid, om op die manier een vorm van "textielbaarheid" te rechtvaardigen.

    Om dit te illustreren, concentreerde de selectie zich op werken van in België wonende ontwerpers voor wie textiel een van de motoren van hun werk is, waarbij de vitale creatieve energie even belangrijk is als de uiteindelijke vorm. De tentoongestelde werken getuigen van de symbolische, culturele en esthetische waarden van zowel ontwerpers als beeldend kunstenaars en ambachtslieden.

    De thematiek van de tentoonstelling

    Het duurde eeuwen voordat de mens de weeftechniek ontwikkelde en onder de knie kreeg. Textiel heeft stap voor stap de structurele evolutie van onze samenleving gevolgd om zich tot op de dag van vandaag op verschillende manieren te ontvouwen. Enerzijds vindt het zichzelf als geconceptualiseerd product opnieuw uit door middel van nieuwe technologieën te combineren met de vereisten van duurzame ontwikkeling. Anderzijds breidt textiel als artistieke productie ook zijn mogelijkheden uit door het gebruik van onverwachte materialen en door nieuwe benaderingen. Hij ontwikkelt andere manieren van denken over textielontwerp en roept daarbij interessante vragen op over hedendaagse kunst.

    Textiel heeft duidelijk zijn plaats verworven in de hedendaagse beeldende kunst. Als artistieke discipline moet het niet langer worden gezien als een afgewerkt product, maar eerder als een multidirectioneel denkproces, als "een knoop waarvan de draden aan de buitenkant afwikkelen en zich vermengen met de afgewikkelde draden van andere knopen". Met andere woorden, de taal van textiel is "een ding dat leeft" en niet langer louter een vorm of een materiaal. De kunstenaar of de ambachtsman is daarom steeds onderweg en zijn rol "is niet om een voorgekauwd idee te reproduceren [...] maar om de krachten en de materiaalstromen die leven geven aan de vorm van het werk te bundelen en te volgen", zoals antropoloog Tim Ingold uitlegt.

    Het vakmanschap gaat gepaard met de ‘intelligentie van het gebaar’, waardoor in de geschiedenis plaats wordt gemaakt voor het discours, de geschiedenis. De opvatting van het ‘textiele ding’ in plaats van het ‘textiele object’, geïntroduceerd door Tim Ingold, weerspiegelt de benadering van huidige ontwerpers voor wie het uiteindelijke werk het resultaat is van onvoorziene gebeurtenissen en een combinatie van factoren, in plaats van een object dat als een voldongen feit voor ons zou staan, eerder bezet dan bewoond.

    VOOR BEZOEKERS

    Toegankelijk van 09.05.21 tot 01.08.21 van dinsdag tot zondag 12.00 uur – 18.00 uur Les Anciens Abattoirs, Grande Halle 17/02, rue de la Trouille Bergen

    Tarief : €3 (-12 jaar: gratis) - Reservatie verplicht via www.becraft.org/event/textilites

     

     







    28-04-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Retro hights & summer breeze

    Nothing says summer feeling quite like a wardrobe filled with sunny styles. With Tamaris' SS21 collection you'll be dreaming of long summer nights dressed up in your favorite ensembles, finished off with your favorite pair of shoes. Retro designs or shoes in the shade of the setting sun are yours for the taking.

    Retro style

    Playful, striking and confident - there is no better way to describe these styles. Colours such as flame red, powder pink and white give the slingbacks, pumps and mules warmth and exude nostalgia.

    Drawing inspiration from the 70s, retro details such as bows and thick platform soles make the shoes truly unique. With their unusual texture, the trapezoidal heels are real eye-catchers and a must-have for this season!

    Summer feeling

    The shoes for upcoming summer couldn't be any more charming. In Tamaris' spring/summer collection, playful and colorful models create the ultimate summer feeling. Whether you choose espadrilles, lace-up or platform sandals, they all express pure joy. Warm, sunny colours such as mango, candy, ivory and chocolate really catch the eye and radiate good vibes. The colour of the setting sun blends with the colors of the shoes, thus creating a perfect symbiosis.

     

     







    28-04-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hisense hoofdsponsor Euro 2020
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hisense, één van de grootste fabrikanten van flatscreen-tv’s en koel-vriescombinaties in de wereld, lanceert een grootschalige merkactivatiecampagne in de Benelux. Het hightech-merk is hoofdsponsor van EURO 2020 en wil met de campagne de aandacht vestigen op zijn allernieuwste televisies.

    De marketingcampagne bevat onder meer winacties en samenwerkingen met invloedrijke (en voetbalgerelateerde) platforms met bannering en POS-materiaal op de winkelvloer bij onder andere Expert, Exellent, Selexion en Unigro.

    Net omdat het EK voetbal er dit jaar anders zal uitzien dan we gewend zijn, speelt de campagne hier op een relevante manier op in. Met de televisietoestellen van Hisense kan namelijk iedereen toch dat stadiongevoel beleven thuis. Want ‘voetbal kijk je op dé voetbal-tv’, zo luidt het.

    Jarno Wieland, Marketing Manager Benelux: “We zijn al jaren trotse sponsor van toonaangevende sportevenementen wereldwijd zoals het EK voetbal 2016 in Frankrijk en het WK 2018 in Rusland. In 2021 zijn we als hoofdsponsor ook verbonden aan EURO 2020. Zo vergroten we niet alleen onze naamsbekendheid maar creëren we tegelijkertijd ook fans voor het uitgebreide productassortiment van televisies en koelkasten. Hiermee presenteren we Hisense als de beste voetbal-tv.”

    Enkele Hisense-innovaties om thuis te genieten van EURO 2020

    • Hisense QLED 55U8QF – Deze 4K Ultra HD televisie met geïntegreerde JBL soundbar, 120Hz smooth motion en Quantum Dot Colour heeft alles in huis om het sportevenement optimaal te beleven.

    • Hisense 100L5F-B12 Laser TV – Door het projectiescherm van 100”, met een diagonaal van maar liefst 2,54 meter en Dolby Atmos audio bekijk je de wedstrijden tijdens het EK voetbal met de Hisense Laser TV alsof je er zelf bij bent! De laserprojectie geeft meer kleur en helderheid en omdat de projector op slechts 30 cm afstand van het scherm staat, kan de Laser TV in iedere woonkamer worden gebruikt.

    • Hisense RQ758N4SAI1 Cross – Dankzij de vier deurpanelen van deze koel-vriescombinatie met geïntegreerde greep maak je optimaal gebruik van de ruimte in je koel- en vriesvak. Extra handig is dat je de temperatuur van de koel- en vrieszones apart kunt regelen. Zo staat je pils of cola lekker fris klaar voor de tweede helft en geniet je van het perfecte ijsje tijdens de pauze.

    Meer informatie: www.hisense.be/euro2020

    Hisense is naast de trotse sponsor van EURO 2020 ook sponsor van de voetbalclubs Paris Saint Germain en Leeds United.

    27-04-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staycation part 2

    a holiday feeling in your own garden

    La Redoute Intérieurs garden 2021

    Relaxing and doing nothing, that's what holidays are all about. You don't need to worry about arriving on time or possible traffic jams, just book a holiday in your own garden. You really don't need to leave the house to experience that wonderful vacay feeling. Are borders opening up? Well, sit back and relax in the new garden collection by La Redoute and start dreaming of new destinations...

    Use these powerful tips to make your garden 'staycation proof' to prepare for rising temperatures and the first barbecue of the year!

    Tip 1: Create the perfect chill spot

    Your first priority is a nice lounge set or a comfortable sun bed where you can relax with a book and some music. And... of course a drink, so add a side table to hold your favorite cocktail.

    Extra tip: When you start your staycation, don't forget to buy a good book and make sure to update that music playlist (and throw in a few favorites for the neighbors to keep the peace).

    Tip 2: Make your garden glow

    By choosing the right lighting you can stretch your holiday nights and enjoy your own garden until nightfall. Besides that, light brings your garden to life. A lovely garland of lights, a lantern or a classic table lamp, the choice is yours. For chilly evenings, it is also a good idea to add a fire pit. Let's be honest, a bag of marshmallows gives you an instant feeling of being on a vacation, doesn't it?

    Tip 3: Gather around the table

    Choose a beautiful table where your friends can gather around for a barbecue or a board game on a sunny and sultry summer evening. Make sure the garden table is nicely decorated and put on some lounge music in the background. Finish off with a cocktail and you'll feel like you're in a tropical place with your loved ones in no time.

    Extra tip: make sure you have a large supply of ice cream in the freezer for when it gets too hot outside!









    27-04-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pop-Up Mr Marvis in Antwerpen

    Na het succes van de eerste winkel in Amsterdam, zet het Nederlandse MR MARVIS nu ook voet aan wal in België. Het merk opent 24 april zijn eerste pop-up store in de Antwerpse Schuttershofstraat. De komende zomermaanden kan je het ‘get inspired & get fitted’ concept gaan ontdekken, wat garant staat voor een unieke winkelervaring.

    GET INSPIRED

    Met de winkel in de Schuttershofstraat trakteert MR MARVIS haar klanten op een unieke belevenis. Bij binnenkomst staat inspiratie centraal. “Get inspired” door de kleurrijke, draaiende en verlichte carrousel van MR MARVIS shorts. Alle shorts & broeken staan tentoongesteld als kunststukken. Het moderne en tijdloze ontwerp met ronde vormen zorgt ervoor dat bezoekers daadwerkelijk de kleurrijke en energieke wereld van MR MARVIS betreden. Door de levensgrote fotografie aan de wanden komt de collectie tot leven. Het prachtige witte pand met veel lichtinval brengt de klant meteen in zomerse sferen.

    GET FITTED

    Na inspiratie te hebben opgedaan, betreedt de klant het “Get Fitted” gedeelte van de winkel. Het vinden van de juiste maat, daar draait het hier om. Het ervaren team adviseert naast de maatvoering van de perfecte shorts & broeken ook over stoffen en kleuren. De voordelen van online winkelen op www.mrmarvis.com zijn naar de fysieke winkel gebracht: stap uit je paskamer en je treft een iPad aan. Op het scherm staat ‘I am wearing’. Klik op het product dat je hebt gepast en alle verkrijgbare kleuren van dat type verschijnen in beeld. Kies je favoriet en een MR MARVIS medewerker haalt de short of broek uit één van de kleurrijke kasten.

    Play Every Day… Niet perfect? Verander het. Maak er een gewoonte van om gewoontes te doorbreken. Verras jezelf. Verras anderen. Verander een maandag in een vrijdag. Maak je dag. Bepaal je eigen humeur. Lach. Maak een ander aan het lachen. Play. Every day. #mrmarvis

    MR MARVIS - SCHUTTERSHOFSTRAAT 41 - 2000 ANTWERPEN

    T: +31 20 705 9222 - W: www.mrmarvis.com

    Welkom vanaf 24 april van maandag tem zaterdag tussen 10u-18u

    Sinds 2016 maakt het Amsterdamse MR MARVIS perfecte shorts & broeken. Alle producten worden handgemaakt in Portugal en uitsluitend vervaardigd van hoogwaardige materialen. De shorts & broeken -collectie van het merk breidt het gehele jaar door uit met nieuwe stijlen, kleuren en prints. De perfecte fit blijft te allen tijde onveranderd - die is immers perfect.









    26-04-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8 Must-have dress

    trends of SS21

    Nothing says 'adieu' to winter quite as much as ditching those opaque tights and wearing a summerdress. With the following 8 dress trends you can wear a dress until we're knee deep in snow again. Or until the FW21-collections drop, whatever comes first.

    1. Knitted dresses : As we've said before: March winds and April showers, bring forth May flowers. The past few months have been fickle, to say the least. Luckily the knitted dress trend can keep you warm while still feeding that summer feeling.

    2. Long sleeved dresses : Perfect for one of those spring days where the sun shines bright, but it still feels a bit chilly. From bright fluorescent hues to feelgood prints, one thing is for sure: the SS21 long sleeved silhouettes don't dissapoint.

    3. Dresses with a collar : For some reason a collar always makes us feel prim and proper. Even if it's attached to a mini dress.

    4. Bright pink dresses : From dark to porcelain skin, there's no one who doesn't look great in a bright pink summerdress. Nothing makes a girl pop like pink does.

    5. Black summer dress : A little black dress will always be a wardrobe staple. There's no rule that says a sundress can't be black. With one of these sunny frocks, the basis of your spring wardrobe is set.

    6. White sundresses : No other color is as connected to a hot summer's day as white is. From mini to maxi, the SS21-collections offer a wide range of white dresses for you to soak up the sun in.

    7. Fun mini dresses : For the past few years it has been all about the midi dress, but this spring designers have made it abundantly clear it's high time to show off our gams. No better way to elongate those legs than with a fun mini dress.

    8. Denim dresses : It might not be the prime choice of fabric on a hot summer's day, but the practicality and sassiness of denim makes it a top choice when faced with bright blue skies. With our wardrobes leaning more to comfort and casual chic staples, denim dresses are the way to go.

     

     

     

     

     



















    26-04-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!