Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    30-07-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verover de herfst in Belgische stijl met LolaLiza

    LolaLiza FW23

    LolaLiza is trots op haar Belgische roots en dat is te zien. De nieuwste FW23 campagne schoot het Belgisch label dan ook in het hart van onze hoofdstad. Het bruisende karakter van Brussel vormt de perfecte achtergrond voor deze collectie, waarin denim de hoofdrol krijgt. In combinatie met classy blazers, fleurige blouses en kleurrijke jurkjes is het een collectie om blij van te worden. Belgische flair ten top!

    Deze LolaLiza FW-collectie belichaamt de essentie van Belgische mode: tijdloze elegantie met een eigentijdse twist. Of je nu op zoek bent naar een verfijnde outfit voor een speciale gelegenheid of een stijlvolle everyday look, met denim scoor je altijd. Laat je inspireren door onderstaande designs, die van elke outfit een statement maken.

    Praktisch

     De collectie is beschikbaar in alle LolaLiza-winkels en op de webshop vanaf 3 augustus van maat 34 tot 50.

     

     











    30-07-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-07-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.On another level

    Exterioo herdefinieert het outdoor tafelen

     

    Het absolute vakantiegevoel ervaar je in de zomerse buitenlucht, genietend van een heerlijke maaltijd en een verfrissend drankje. Picknicken en outdoor high dining brengen mensen op een ongedwongen en plezierige manier samen. Wat Exterioo betreft, hoef je hiervoor je eigen tuin of terras niet te verlaten. Met de introductie van een reeks nieuwigheden tilt de Belgische outdoorexpert het buiten tafelen naar een hoger niveau. Laat je inspireren en geniet van het buitenleven. Mimosa, iemand?

    Het nieuwe picknicken

    Bij picknicktafels denken we vaak aan de typische houten exemplaren die willekeurig naast een wandelpad staan. Voor zij die houden van het buitenleven en daarbovenop gevoel voor design hebben, stelt Exterioo haar nieuwste Forno-picknicktafel voor: een aluminium model dat met zijn vormen een hedendaagse betekenis aan het picknicken geeft. In een volledig zwarte of witte uitvoering integreer je de tafel naadloos in ieder bestaand exterieur, zeker wanneer je ze personaliseert met kussens.

    Ook de gekende Rondino-picknicktafel krijgt dit jaar een extra gouden randje. Het populaire ronde model in zwart of wit aluminium kan je voortaan voorzien van een tafelblad in teak of in één van de  13 volkeramische kleuren. Deze afwerkingen zorgen voor een luxueuze uitstraling en creëren een warme sfeer op je terras dat zo een stijlvol verlengstuk wordt van je interieur.

    Hoogstaand buitenleven

    Voor maaltijden in een intieme sfeer, is een bartafel een fijn alternatief om aan te schuiven. Exterioo heeft binnen haar assortiment een uitgebreid scala aan tuinmeubelen voor de ultieme high dining ervaring. Op hoogte eten of gezellig samenkomen kan je in verschillende stijlen. Zo combineer je de Lacrima-bartafel in een teakhouten uitvoering perfect met de Cosito-, Borgo- of Orso-barstoelen. De drie nieuwe modellen zijn beschikbaar in teak, maar brengen met elk een eigen look iets nieuws aan tafel. Zij die houden van een aluminium uitvoering vinden hun gading in de Fano-barstoelen van Exterioo: deze combineer je moeiteloos met een hoge eettafel in hetzelfde materiaal.

    Aan het licht brengen

    Ook wanneer na een gezellige dag en een heerlijke maaltijd de schemering valt, blijf je liefst buiten genieten. Voor een aangename en knusse sfeer tipt Exterioo haar tafellampen die ervoor zorgen dat de conversaties niet uitdoven. Terwijl de Bobo-lamp met zijn ronder design perfect past in een trendy organisch exterieur, brengt het Helio-model een strakke moderniteit aan tafel. www.exterioo.be











    29-07-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-07-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles behalve een grijze muis

    : ixina tipt grijs in de keuken

     

    » TREND: DE GRIJZE KEUKEN - » NIEUW: KEUKENFRONTEN IN TAUPE-GRIJS

    Het kleurenwiel is aan zijn grijzere kant enorm breed. Van een zacht zilver tot een donker antraciet: de opties en mogelijke combinaties zijn uiteenlopend. De populaire kleur werkt in al zijn schakeringen bovendien zeer goed in de keuken, waar het een hedendaagse twist geeft aan het anders witte of zwarte interieur. Dat weet ook ixina, want de keukenexpert lanceerde eerder dit jaar taupe als nieuwste kleurafwerking voor de keuken: een grijzige tint die niet alleen veelzijdig is, maar vooral ook perfect te combineren valt met talloze materialen of andere kleuren.

    Tinten grijs

    Een monochrome keuken straalt tijdloze elegantie uit, zeker in grijsachtige tinten. Daarnaast maakt het van de ruimte een heus speelveld voor kleur en textuur. Combineer de trendkleur bijvoorbeeld met betonnen, metalen of bakstenen accenten voor een strak resultaat zoals het een industrieel interieur betaamt. Ben je eerder fan van een zachtere aankleding? Het gebruik van grijs accentueert een marmeren oppervlakte of een spatwand in een licht hout op een natuurlijke manier.

    Knalkeuken

    Hoewel een volledig zwarte of witte aankleding nog steeds een geliefde optie is voor de keuken, neigen we meer en meer naar het integreren van felle kleuren. Het is dan ook hier dat de veelzijdigheid van grijs zichtbaar wordt, want naargelang de gemaakte combinaties creëer je telkens een unieke sfeer. Taupe is de nieuwste tint in het arsenaal van ixina en past perfect bij een pop of color. Voor een speelse toets voeg je een sprekende pastelkleur toe, terwijl je aan de hand van gouden accenten in de afwerking een high-end gevoel bekomt.

    www.ixina.be

     









    28-07-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo bereid je je voor op de Dodentocht met A.S. Adventure

    Tips en een checklist voor langeafstandswandelingen

    Binnenkort staan er enkele langeafstandswandelingen op de agenda, zoals de Dodentocht (11 augustus) en De Hagelandse 101 (1 en 2 september). Dat deze wandelingen een begrip zijn onder wandelaars staat buiten kijf. Een goede voorbereiding is van essentieel belang. A.S.Adventure deelt haar tips om je voor te bereiden op de langeafstandswandelingen én ze te overleven.

    Kies de juiste uitrusting… First things first, een goede uitrusting is cruciaal.

    Kies gepaste kledij:

    • Kies voor kledij die flexibel is en niet knelt of wrijft op je huid. Dat geldt ook (en vooral) voor ondergoed en sport-bh’s. - • Tijdens een langeafstandswandeling zoals de Dodentocht kies je best voor een sneldrogende stof (bamboe, tencel, polyester), dit houdt je comfortabel bij nat of net heel warm weer. Katoen houdt te lang vocht vast waardoor het traag droogt. - • Maak sowieso gebruik van laagjes, zodat je onderweg iets kunt uittrekken als het te warm wordt. - • Handschoenen komen van pas tijdens koude nachten en een waterdichte wandeljas is onmisbaar bij regen. - Neem alleen een kleine dagrugzak en eventueel een heuptasje mee om al je spullen in op te bergen.

    Hoewel wandelsokken – vaak voor beginnende wandelaars – eerder bijzaak lijken, zijn ze onontbeerlijk. Degelijke wandelkousen maken het verschil tussen een prettige hike en een helletocht.

    • Met goede wandelsokken schuift je voet minder in je schoen, ze passen beter aan je voet aan en dankzij de afgeplatte naden voel je nergens wrijvingspunten of druk. - • Wie z’n voeten droog en koel houdt, verkleint het risico op blaren. Wandelsokken bieden het nodige comfort én houden je voeten goed droog. Ze onttrekken vocht aan je voet en geven het door aan de schoen, die het afvoert. Kies daarom voor wandelsokken in een sneldrogende stof (merinowol of een mengsel van polyester).- • Bovendien gaat merinowol nare geurtjes tegen, extra handig als je ze lang aan je voeten hebt.

    Tip: neem reserve kousen mee op jouw wandeling dan kan je als de kousen nat zijn door regen of zweet een nieuw paar aantrekken. Stefaan Haazen, productexpert en aankoper outdoor bij A.S.Adventure,  duidt: “De samenstelling van een wandelkous is erop gericht om vocht en warmte zo snel mogelijk te reguleren of om warmte net aan je voet te houden. Dat betekent: droge, koele voeten. En dus een beduidend kleiner risico op blaren.”

    Een paar stevige en comfortabele wandelschoenen die afgestemd zijn op de ondergrond zijn een absolute must. Hou bij de keuze van je wandelschoenen zeker rekening met onderstaande kenmerken:

    • Comfort: Je moet gemakkelijk de kilometers aan elkaar kunnen rijgen zonder pijnlijke blaren en andere voetproblemen. Een goedzittende pasvorm speelt een grotere rol dan de looks van de schoen. - • Ondersteuning: Je wandelschoenen moeten voldoende steun geven aan je voeten en enkels. Zo voorkom je vermoeide voeten en blessures, zoals een verzwikte enkel. - • Demping: Veel wandelevents zoals de Dodentocht gaan grotendeels over verharde ondergronden. Een wandelschoen met goede demping is essentieel om de schokken op te vangen die ontstaan door het lopen op beton en asfalt. - •            Gewicht: Hoe lichter je schoenen, hoe minder energie het je kost om bij elke stap je voeten op te tillen en kunnen je uithoudingsvermogen dus verhogen. Je bergwandelschoenen aantrekken is meestal niet de ideale keuze. - • Vergeet niet om naar het ademend vermogen en de waterdichtheid van je schoen te kijken. Zo hou je je voeten steeds koel en droog.

    Tip: Heb je je schoenen al langer in je bezit, geef ze dan nog eens een grondige onderhoudsbeurt voor je begint, bijvoorbeeld met de Care & Repair-service van A.S.Adventure. Zijn je schoenen nieuw? Cruciaal is om ze in te lopen.

    Loop je schoenen in … Wandelschoenen zijn ingedeeld in categorieën van A (lichte en soepele wandelschoen, ideaal voor een boswandeling) tot en met D (stugge en robuuste bergschoen, geschikt voor alpinisme). Hoe stugger de wandelschoen, hoe meer tijd ze nodig hebben om aan je voet te wennen – en andersom. Goede wandelschoenen zijn gemaakt van stevige en slijtvaste materialen, zoals leer. Leer wordt soepeler als je het vaker draagt en vormt zich onder invloed van warmte en druk naar je voet. Opgelet: Online circuleren tips zoals het natmaken of weken van je lederen wandelschoenen, omdat nat leer beter uitzet.

    Een slecht plan, volgens A.S.Adventure outdoor expert Wietse Claes. “Op die manier manipuleer je het buitenwerk van je schoen, maar het inlopen heeft vooral met de binnenzool van de schoen te maken. Bovendien droogt het leer uit wanneer het natgemaakt wordt, met een verminderde soepelheid en barsten tot gevolg. Problemen vermijden? Loop je schoenen dan gewoon minstens twee weken in.”

    Stap 1: Wandel er in huis mee rond : Bouw het dragen van je nieuwe stappers langzaam op. Direct een dagtocht maken met gloednieuwe wandelschoenen is vragen om problemen. Tip: Begin klein, met een uurtje binnenshuis rondwandelen, tijdens het stofzuigen bijvoorbeeld. Gaat dat goed? Dan draag je ze de volgende dag wat langer.

    Stap 2: Draag ze in het dagelijks leven : Draag je nieuwe stappers terwijl je boodschappen doet, een brief gaat posten of de hond uitlaat. Zo voel je hoe het is om de schoenen iets langer aan je voeten te hebben. Detecteer je eventuele pijnpunten? Probeer dan eens andere sokken of een andere vetertechniek. Want door je veters op een bepaalde manier te rijgen, kan je heel wat ongemakken voorkomen, zoals knellende tenen, drukpunten en blaren. Tip: Knelt je schoen bijvoorbeeld rond je enkel? Gebruik dan deze slimme hack: begin te veteren vanaf de bovenkant van je schoen naar beneden toe, zodat de knoop beneden ligt. Op die manier creëer je meer flexibiliteit rond je enkel maar behoud je wel de nodige steun.

    Stap 3: Maak een dagwandeling : Tijd om de natuur in te trekken! Zo kan je ondervinden hoe de schoenen voelen op een andere ondergrond. Herhaal deze stap enkele keren en dan ben jij (en je nieuwe paar schoenen) er helemaal klaar voor. Tip: Eventuele problemen kan je oplossen met inlegzooltjes. Die zorgen ervoor dat je voet in zijn anatomische vorm blijft staan in je schoen en minder ‘doorplooit’ tijdens het wandelen. Bovendien schuift je voet minder met een zooltje, zodat je het risico beperkt op blaren en op blauwe tenen bij een lange afdaling.

    Wat als je schoenen na het inlopen nog steeds niet goed zitten? Heb je alle stappen doorlopen en voelen je wandelschoenen nog steeds niet helemaal comfortabel? Kom naar één van de A.S.Adventure winkels, dan bekijken we samen het probleem.

    Start met trainen

    De Dodentocht is geen doorsnee wandeltocht. Je dient immers niet alleen over een goeie conditie te beschikken om het 100 kilometer uit te zingen, ook het lange wakker blijven en blijven functioneren bij grote vermoeidheid kan je maar beter trainen. Begin je van nul of is het toch al even geleden dat je nog gesport hebt, dan opteer je best voor een 6-maandenschema als voorbereiding. Voor wie een goede basisconditie heeft, bestaat er ook een verkorte versie waarbij je in drie maanden tijd dezelfde tussendoelen dient te behalen, maar dan verdeeld over 200 in plaats van 400 kilometer. Er zijn twee verschillende soorten trainingen: afstandsgebaseerde doelen en tempogedreven doelen. De afstandsgebaseerde doelen kan je zonder al te veel hulpmiddelen afwerken: je zet je route uit op een kaart en volgt die, eventueel met je telefoon als gps. Bij de afstanden met een tijdsdoel erbij, is het handig om onderweg in real-time te weten of je tempo goed zit, dat kan je doen met een sporthorloge.

    Tijd voor het echte werk: de langeafstandswandeling : Om zo’n lange afstand te kunnen wandelen, heeft je lichaam veel energie nodig. Neem dan ook alle snacks en drankjes aan die je tijdens de tocht worden aangeboden door de organisatie. Wapen je sowieso met een drinksysteem om je tijdens het stappen regelmatig van voldoende water of energiedrank te voorzien en hou wat energierijke snacks op zak voor een extra boost. Tip: Zorg voor een klein leuk extraatje zoals een Chokotoff. Hier kauw je langer op dan op enkel nootjes en geeft je iets om naar uit te kijken als je een dipje hebt.

     Kies je halverwege de tocht voor de warme maaltijd? Weet dan dat je nadien veel moeilijker weer op gang geraakt. Hou er ook rekening mee dat je lichaam niet gewend is om ’s nachts te eten. Wie last heeft van een gevoelige spijsvertering, kan dit ook best vooraf al wat trainen om te kijken hoe je lichaam hierop reageert. En weet ook dat je niet overal langs het traject toiletten vindt met soms lange wachtrijen. Omdat je onderweg veel drinkt, kan een plaskoker zeker van pas komen. Zelfs de meest geoefende wandelaars hebben het wel eens vlaggen: blaren op je voeten. Met de juiste schoenen, sokken en een paar handige tips voorkom je dit pijnlijke ongemak. En is het toch te laat? Dan hebben we tips om ze te verzorgen!

    Checklist voor langeafstandswandeingen : • Flexibele kledij en ondergoed die niet knelt of wrijft op je huis in een sneldrogende stof en in laagjes - • Handschoenen - Waterdichte wandeljas - • Kleine dagrugzak en eventueel heuptasje - • Wandelsokken in een sneldrogende stof - • Reserve paar wandelsokken - • Een paar stevige en comfortabele wandelschoenen die afgestemd zijn op de ondergrond - • Sporthorloge - • Drinksysteem - •         Energierijke snacks en klein leuk extraatje zoals een Chokotoff - • Plaskoker

     

     







    28-07-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-07-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak deze herfst, de reis van uw leven

    Italië, Turkije en Griekenland aan boord van MSC Poesia : •   Unieke route van 11 nachten met twee aanleghavens in Turkije, inclusief een verlengd verblijf in Istanbul -• De cruise biedt drie aanlegplaatsen in Italië, zodat gasten nog meer topbestemmingen kunnen bezoeken - •     De stop in Piraeus biedt gemakkelijke toegang tot de prachtige oude monumenten in Athene, Griekenland

    MSC Poesia biedt dit najaar een betoverende cruiseroute die gasten meeneemt op een spectaculaire reis om de rijke cultuur en schoonheid van enkele van de meest gewilde bestemmingen in het Middellandse Zeegebied te verkennen. Op deze langere route worden de adembenemende steden Kusadasi en Istanboel (verlengd verblijf) in Turkije, Piraeus in de buurt van Athene in Griekenland en Genua, Palermo en Civitavecchia voor Rome in Italië aangedaan, waar u tal van unieke ervaringen en onvergetelijke herinneringen kunt opdoen.

    Van september tot november 2023 biedt MSC Poesia deze unieke route van 11 nachten aan, waarbij gasten de kans krijgen om zich volledig in te leven in de fascinerende historische bezienswaardigheden, opmerkelijke architectuur, smakelijke culinaire hoogstandjes en opvallende landschappen van elke bestemming terwijl ze profiteren van het aangename herfstklimaat, perfect voor sightseeing en buitenactiviteiten.

    Op weg naar elke bestemming kunnen gasten op MSC Poesia ontspannen en tot rust komen in de stijlvolle en comfortabele accommodaties van het schip, genieten van entertainment van wereldklasse, gevarieerde gastronomische eetgelegenheden, bekroonde gezinsaanbiedingen en ultramoderne spa- en wellnessfaciliteiten. Zowel aan boord als aan land biedt MSC Cruises een breed scala aan leuke activiteiten en excursies voor gasten van alle leeftijden, met voor elk wat wils.

    ONTDEK DE TIJDLOZE CHARME VAN GENUA - ITALIË

    De charmante havenstad Genua is de eerste stop op de route van MSC Poesia en een bestemming die gasten niet willen missen. Deze stad biedt tal van bezienswaardigheden, waaronder de historische monumenten, prachtige kerken, prachtige paleizen, het wereldberoemde aquarium, een prachtig uitzicht op de haven en pittoreske steegjes vol met uitstekende restaurants, cafés en winkels. Reizigers kunnen profiteren van het uitzonderlijke aanbod aan excursies van MSC Cruises, waaronder een wandeling langs de Via Garibaldi met een bezoek aan de prachtige paleizen van Genua, waaronder de Nicolosio Lomellino en Palazzo Bianco of een reis naar de Ligurische Rivièra naar drie van de meest gewaardeerde juweeltjes: Portofino, Camogli en Santa Margherita, om te genieten van de natuurlijke schoonheid van deze dromerige dorpjes aan zee.

    STAP IN DE MAGIE VAN KUSADASI - TURKIJE

    Op de route van MSC Poesia zullen twee havens in Turkije worden aangedaan, zodat gasten meer mogelijkheden hebben om de fantastische steden van Turkije te zien. De eerste stop is de badplaats Kusadasi, gelegen aan de sprankelende Egeïsche Zee. Deze dynamische stad is een populaire bestemming die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, witte zandstranden, historische bezienswaardigheden en de voortreffelijke Turkse keuken. Van hieruit kunnen gasten een bezoek brengen aan de nabijgelegen stad Efeze, bekend om zijn oude ruïnes, tempels en grote baden. Een hoogtepunt van de MSC Cruises excursies zal gasten de archeologische vindplaatsen laten zien op een halve dag excursie, inclusief een bezoek aan het Huis van de Maagd Maria, beschouwd als de plaats waar ze haar laatste dagen doorbracht, evenals de beroemde Bibliotheek van Celsus en de overblijfselen van Hadrianus' Tempel.

    ERVAAR DE KLEURRIJKE CULTUUR VAN ISTANBUL - TURKIJE

    De volgende halte op de reis is Istanboel, de grootste stad in Turkije, gelegen tussen twee continenten, Europa en Azië. Deze diverse en opwindende stad, beroemd om zijn rijke cultuur en geschiedenis, zal zeker voldoen aan de voorkeuren van iedereen met zijn talloze musea, grote moskeeën, kleurrijke bazaars, historische structuren, uitstekende restaurants en betoverende landschappen. De excursie-opties van MSC Cruises geven gasten de kans om enkele van de wereldberoemde bezienswaardigheden te bezoeken, zoals de Blauwe Moskee en het Topkapipaleis.

    ONTDEK DE WONDEREN VAN ATHENE - GRIEKENLAND

    Daarna vaart het schip naar Piraeus, de grootste havenstad van Griekenland met een overvloed aan activiteiten in deze magische tijd van het jaar. Deze havenstad is perfect gelegen voor een gemakkelijk uitstapje naar de nabijgelegen stad Athene, de hoofdstad van Griekenland en een van de oudste steden ter wereld, vol indrukwekkende natuurlijke wonderen. Van de prachtige oude monumenten, prachtige Griekse architectuur en heerlijke Griekse keukens, dit is ongetwijfeld een must-see bestemming voor nieuwsgierige reizigers. MSC Cruises biedt tal van excursies om het culturele erfgoed van de stad te verkennen, waaronder een sightseeingtour door de stad naar de bekende bezienswaardigheden zoals de legendarische Akropolis: de grote oude citadel op een heuveltop die uitkijkt over de stad Athene, waar gasten het Parthenon kunnen bekijken, de tempel gewijd aan de oude Griekse godin Athena, één van de meest prominente en opvallende monumenten in Griekenland.

    VERDWAAL IN DE SCHOONHEID VAN PALERMO - ITALIË

    Reizigers zullen de schoonheid van Zuid-Italië ervaren met de volgende aanloophaven in Palermo, de hoofdstad van het eiland Sicilië, bekend om zijn rijke geschiedenis, Arabisch-Normandische architectuur, grote paleizen en kerken, culinair erfgoed en prachtige stranden. De excursies van MSC Cruises bieden tal van spannende activiteiten, waaronder een sightseeingtour langs de belangrijkste hoogtepunten van de stad, zoals het oude koninklijke paleis, Palazzo dei Normanni en het Teatro Massimo, het op twee na grootste operagebouw in Europa, of een uitstapje naar de stad Monreale, gelegen op de helling van Monte Caputo met een bezoek aan de kathedraal, de thuisbasis van buitengewone gouden mozaïeken met scènes uit het Oude en Nieuwe Testament.

    ONTDEK DE ANTIEKE HOOFDSTAD VAN ROME - ITALIË

    Als afsluiter van MSC Poesia's verleidelijke route komen gasten aan in de kuststad Civitavecchia, beroemd om zijn bruisende haven. Van hieruit kunnen gasten naar Rome reizen, een van de meest iconische steden ter wereld, vol geschiedenis, charme en geen tekort aan entertainment. Deze levendige en romantische stad heeft voor elk wat wils met zijn overvloed aan fantastische attracties, waaronder de ongelooflijke Zuid-Italiaanse keuken, pittoreske straatjes, leuke winkeltjes en ontzagwekkende historische bouwwerken. Gasten kunnen de oude stad op hun gemak verkennen of worden getrakteerd op een van de excursies van MSC Cruises, waaronder een bezoek aan het legendarische Colosseum, evenals een wandeling naar meer van de niet te missen bezienswaardigheden van de stad, zoals de Trevifontein, Piazza Navona, het Pantheon en het Vaticaan.

     

     

               







    27-07-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-07-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een glasheldere blik op water

    » AXOR V STARCK KRAAN BIJ ALSAN

    Je draait de kraan open en een zachte stroom water ontsnapt als een vloeiende rivier. Alsan imponeert met de kristalglazen AXOR Starck V-kraan in haar assortiment. Het open ontwerp geeft een nieuwe en vooral ongekende wending aan de wastafel, want de transparante sokkel werd zo gemaakt dat het water als een dansende vloed tevoorschijn komt. Je badkamer krijgt zonder meer een elegante noot die je iedere dag verwonderend doet opkijken, en waarbij het wassen van je handen als een unieke ervaring aanvoelt.

    Wonderlijk water : De AXOR Starck V-kraan werd ontworpen door de invloedrijke designer Philippe Starck en brengt allure naar iedere badkamer. Het delicate kraanhuis creëert een tragere stroomsnelheid wat het wassen duurzamer maakt en op een bijna lieflijke manier doet verlopen. Dankzij een uniek systeem kan de kraan tijdens het schoonmaken bovendien gemakkelijk verwijderd worden. De diamant- en facetgeslepen varianten vangen met een geometrisch vormenspel het licht op een schitterende wijze, voor een lichtbreking die het stromende water almaar fascinerender maakt. Dat de kraan ten slotte volledig gemaakt wordt uit ecologische materialen geeft het geheel een magische en exclusieve toets.

    Prijs info: Axor V Starck-kraan is beschikbaar in verschillende maten, kleuren en modellen (1-gats en 2-gats model). 1-gats model laag: Chroom € 1.306,10, Wit € 1.587,70, Finish Plus € 1.959,20 excl. BTW. - • 1-gats model hoog: Chroom € 1.655,30, Finish Plus € 2.483,00 excl. BTW. - • 2-gats model: Chroom € 1.488,80, Finish Plus € 2.233,20 excl. BTW.

    Een nieuwe woning, een broodnodige renovatie of gewoon een frisse wind in huis vragen dezelfde aanpak: (ver)bouwen. Alsan weet met meer dan 50 jaar ervaring haar klanten te adviseren, te inspireren en te ontzorgen voor badkamer, keuken en technieken. Dat betekent dat Alsan alle zorgen van de klant – van A tot Z; van plan tot oplevering – wegneemt. Wie wil, kan zelf aan de slag, maar al van bij het begin wil Alsan de klant bijstaan met de kennis van een ervaren interieuradviseur en een erkende installateur of professional om de werken uit te voeren. Zo zorgt Alsan ervoor dat de consument met een fijn gevoel kan terugblikken op zijn of haar renovatie of bouwproject. Met slechts ‘één shop stop’ kan de klant – samen met een interne interieurexpert – het volledige plaatje samenstellen. Zo matcht alles binnen dezelfde stijl en past het interieur mooi samen. Alsan maakt bovendien enkel gebruik van kwalitatieve merken en materialen, die garant staan voor temperatuur-, kook- en badkamercomfort van topniveau. Naast alle bekende merken, bieden ze hun klanten enkele bijzondere toppers aan, zoals het Italiaanse designmerk Cristina, waarvan Alsan al zo’n 25 jaar de exclusieve verdeler is in België. www.alsan.be





    26-07-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-07-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De schoonheid van eenvoud

    Anita en Rosa Faia FW2324: Gloednieuwe lingeriecollectie

    In een wereld vol chaos en drukte biedt eenvoudige schoonheid rust. Subtiele, tijdloze en veelzijdige lingerie - dat vind je dan ook terug in de nieuwe FW2324 lingerie van het Duitse Anita en Rosa Faia. Zachte stoffen, gedetailleerde afwerkingen en milde kleuren zetten je natuurlijke vormen in de kijker en versterken je zelfvertrouwen, ook als niemand het kan zien.

    Minimalistische upgrade

    De lingerie van Anita en Rosa Faia omarmt je natuurlijke schoonheid zonder afleiding. Als je een drukke kantoordag voor de boeg hebt of een romantische avond wil doorbrengen, komen Leni en Selma in smart rose en desert kleuren ongetwijfeld van pas. Deze zachte designs zijn prachtig in hun eenvoud en zetten comfort voorop.

    De nauwkeurige pasvorm is haast onzichtbaar onder een laag uitgesneden top of nauwsluitende jurk. Onderstaande minimalistische designs zijn de stijlvolle update die je lingerielade nog nodig heeft.

    Comfort above all

     Ook de nieuwe Anita since 1886 beautyshaper en pocket panty dragen comfort hoog in het vaandel. De beautyshaper is een corrigerende onderbroek, afgewerkt met compressiemateriaal dat noppen heeft aan de binnenkant van het textiel. De noppen hebben, wanneer in beweging, een masserend effect. Verder zorgt het Clean Cut-materiaal voor een zachte modellering, zonder te knellen.

    Met de pocket panty wissel je dan weer zorgeloos van slip op elk moment. De slip kan worden omgetoverd tot een klein draagbaar bolletje, en omgekeerd. De pocket panty is klein en licht en past in elke handtas, handschoenenkastje of lade.

    De essential slip, die aanvoelt als een tweede huid, komt er dit FW23 seizoen ook als een high waist string. Het minimalistische ontwerp is beschikbaar in een resem aan kleuren en is makkelijk te combineren met verschillende beha-stijlen uit de Anita since 1886- en Rosa Faia-collecties. Elke dag een nieuwe kleur, passend bij iedere outfit en ochtendhumeur - dat is nu mogelijk!











    25-07-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ocean Cay MSC Marine reserve

    uitgeroepen tot Mission Blue 'Hope Spot' 

     

    Ocean Cay MSC Marine Reserve op de Bahama's is officieel uitgeroepen tot 'Hope Spot' en Pierfrancesco Vago - Bestuurslid en Voorzitter van het Executive Committee van de MSC Foundation en Uitvoerend Voorzitter van de Cruise Divisie van MSC Group - tot Hope Spot Champion door Mission Blue, de non-profitorganisatie die is opgericht door de beroemde oceanograaf Dr. Sylvia Earle om de bescherming van mariene ecosystemen te bevorderen.

    Met deze prestigieuze erkenning sluit Ocean Cay zich aan bij Mission Blue's wereldwijde netwerk van 154 Hope Spots: locaties die erkend zijn als cruciaal voor de gezondheid van de oceanen met als einddoel het bereiken van de status van beschermde mariene gebieden. Nominaties worden zorgvuldig geëvalueerd door de Hope Spot Council, bestaande uit mariene wetenschappers en beleidsexperten, om ervoor te zorgen dat de uiteindelijke selectie heel is en een weerspiegeling is van de wereldwijde behoeften voor het behoud van de zee.

     Toen MSC Cruises in 2015 de verantwoordelijkheid over Ocean Cay overnam, had het eiland geleden onder tientallen jaren van industriële activiteiten, waaronder de inwinning van aragonietzand. Het bedrijf begon aan een ambitieus restauratie-initiatief en werkte samen met de regering van de Bahama's, vooraanstaande universiteiten, mariene wetenschappers en natuurbeschermers om de ecosystemen van het eiland te herstellen.

    Dankzij substantiële investeringen heeft het restauratieproject al aanzienlijke vooruitgang geboekt. Er zijn bijna 5.000 bomen en 75.000 inheemse planten, bloemen en struiken geplant op het eiland, waardoor het landmilieu nieuw leven werd ingeblazen. Ondertussen wordt de gezondheid van de omringende wateren aangetoond door het bloeiende zeeleven, waaronder de aanwezigheid van karetschildpadden.

    Het Marine Restoration Programme beslaat 64 vierkante kilometer aan mariene wateren en ecosystemen rond Ocean Cay. Het werd in 2019 uitgebreid, toen de MSC Foundation het Super Coral Programme startte om de koraalriffen van het eiland te herstellen. Dit baanbrekende initiatief maakt gebruik van wetenschappelijke samenwerking en geavanceerd onderzoek om koraalgenotypes te identificeren die bekend staan als 'superkoralen' en die geëvolueerd zijn om beter bestand te zijn tegen thermische stress. Deze worden vervolgens strategisch uitgezet om sterkere riffen te creëren die beter bestand zijn tegen de extreme hitte van de klimaatverandering.

    De MSC Foundation is van plan om dit werk voort te zetten en de aandacht van vele duizenden cruisegangers per jaar aan te trekken om hen bewust te maken van de dringende noodzaak van wereldwijde inspanningen voor oceaanbehoud.

    Deze grootschalige restauratie en publieke informatie-inspanningen onderstrepen de inzet van de MSC Foundation om de gezondheid van de oceanen te herstellen, de biodiversiteit te verrijken en een duurzame toekomst voor onze blauwe planeet te bevorderen.

    Aan de basis van het visionaire Hope Spots project ligt het doel om wereldwijd het bewustzijn te vergroten van het belang van het behoud van de zee en de noodzaak voor dringende actie om de schade aan de ecosystemen van de oceanen te keren. De benoeming van Ocean Cay als een 'Hope Spot' benadrukt de kritieke rol die herstelde ecosystemen, zoals Ocean Cay, kunnen spelen in het verbeteren van de biodiversiteit en het verbeteren van de algemene gezondheid van onze oceanen.

    Dr. Sylvia Earle, President en Voorzitter van Mission Blue, toonde zich verheugd over de erkenning: "Dit is een waardering voor de uitgebreide herstelinspanningen en toewijding aan het beschermen van de mariene biodiversiteit. Onder leiding van Pierfrancesco Vago is de restauratie van Ocean Cay een multidisciplinaire inspanning geweest om het ecologisch evenwicht te herstellen in dit kalkstenen eiland en het omringende zeegebied. Ocean Cay zal wekelijks duizenden mensen informeren over het cruciale belang van het kweken en uitplanten van thermisch tolerante koralen voor het behoud van de zee, de gezondheid van de oceanen en het welzijn van de mens."

    Pierfrancesco Vago, MSC Foundation Bestuurslid en Voorzitter van het Executive Committee en Uitvoerend Voorzitter van de Cruise Divisie van MSC Group, licht toe: " De toekenning van de status van Hope Spot is een belangrijke erkenning voor Ocean Cay Marine Reserve en helpt de aandacht te vestigen op de belangrijke plicht die wij allen hebben als verzorgers van onze Blauwe Planeet. Die verantwoordelijkheid is de reden waarom het wetenschappelijk onderzoek en de herstelinspanningen van ons Super Coral Programme niet alleen gericht zijn op het creëren van veerkrachtige koraalriffen rond Ocean Cay en op de Bahama's, maar ook op het bijdragen aan kennis en initiatieven op het gebied van natuurbehoud wereldwijd. Ik dank Dr. Sylvia Earle en Mission Blue voor hun onvermoeibare inspanningen, die ons allen inspireren om de rijke biodiversiteit van onze oceanen te koesteren en te beschermen."

    Deze nieuwe erkenning bevestigt de status van Ocean Cay MSC Marine Reserve en het MSC Foundation Super Coral Programma als koplopers op het gebied van natuurbehoud en onderstreept hun baanbrekende rol in het behoud van de zee.

     

     







    25-07-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-07-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snorkelspots in Tenerife

    Zwem tussen pijlstaartroggen, kleurrijke vissen en zeeschildpadden … Tenerife behoort tot de beste bestemmingen in Europa om te duiken, maar ook snorkelen groeide uit tot één van de populairste wateractiviteiten op dit Canarische eiland. Tenerife heeft een onderwaterwereld waar vulkanische structuren voor een bijzonder schouwspel zorgen. Daarnaast is de fauna voor de kust van Tenerife uitzonderlijk rijk en gevarieerd met barracuda vissen, zeepaardjes en mantaroggen. Op heel wat plaatsen langs de kustlijn kan je kan genieten van deze onvergetelijke onderwaterbeleving.

    Unieke snorkelspots. 

    Onderwatermuur La Pared del Palmar : Aan de kustlijn van het zuiderse dorpje El Palmar zorgt de onderwatermuur Pared del Palmar voor een unieke snorkelervaring. Tussen de groeven van de rotsen houden zeeanemonen zich verscholen en verstoppen tropische vissen zich tussen het zeewier. Ook rondom de muur komt de kleurrijke onderwaterwereld helemaal tot leven. In dit kristalheldere water snorkel je langs zeeschildpadden, papegaai- en trompetvissen. De vele exotische en inheemse diersoorten die je hier terugvindt, maken van Pared del Palmar één van de mooiste snorkelspots van de Canarische Eilanden.

    Vulkanische landschap Montaña Amarilla : Het rotsachtige strand van Playa Amarilla wordt ook wel Yellow Mountain genoemd. Hier duik je in een opmerkelijk onderwaterlandschap, een kustgebied met ruige vulkanische rotsformaties. Doorheen de jaren lieten de golven hun sporen na in de gele rotsen, ze creëerden vormen die vanwege hun schoonheid uitgeroepen werden tot natuurmonument. Tijdens deze snorkeltour zwem je langs vulkanische riffen, bogen en grotten, maar het is natuurlijk ook de perfecte plek om te zonnebaden en je te ontspannen.

    Vissersdorpje El Médano : El Médano, dat ‘de duin’ betekent, is een authentieke vissersplaats aan de zuidoostkust van Tenerife. Daal bij de pier af naar het kleine rif waar je tussen de morenen zwemt. Al van 's morgens vroeg fleuren het strand en het water helemaal op door de kleurrijke vliegers en de surfers die de golven trotseren. Je kiest best voor een veilige snorkelspot die goed aangegeven is zodat je zeker niet geraakt wordt door wind- of kitesurfers. Dankzij het vulkanische zand met verschillende kleurschakeringen is Playa del Médano één van de mooiste natuurstranden van Tenerife. 

    Tussen de vissen in Punta de Teno : In het noordwesten van Tenerife vind je Punta de Teno terug, een afgelegen strand in een beschermd zeereservaat. Door het kraakheldere water en de verschillende grotten is Punta de Teno net een onderwaterparadijs. Als de zee ruig is, kunnen toeristen en inwoners zich terugtrekken in de kleine baaitjes of de rotspoelen. Dit exclusieve plekje is makkelijk te bereiken met de taxi of met de bus die jou oppikt in het station van Buenavista del Norte.

    Mooiste zeebodem van Muelle de Radazul : Richting het noordoosten is Muelle de Radazul de perfecte plek om te snorkelen en te duiken. De jachthaven Radazul wordt omringd door zand en opgestapelde rotsen en heeft één van de mooiste zeebodems van Tenerife. Je vindt hier heel wat maritieme vissoorten terug die op andere plaatsen zelden voorkomen, zoals de trompet- en papegaaivis.

    Praktisch

    Voor je eerste snorkelervaring heb je naast je zwemdiploma geen speciaal brevet nodig, al kan een snorkelcursus of opleiding wel zorgen voor een geruster gevoel onder water. Om je veiligheid te garanderen zijn er een aantal zaken waarmee je steeds rekening moet houden. Zo mag je nooit alleen snorkelen, moet je dicht genoeg bij de oever, de kust of de boot blijven en zoek je op voorhand best wat informatie op over het weer, de stromingen en de temperatuur. Wees je ook steeds bewust van je omgeving, vermijd bijvoorbeeld plekken met scherpe rotsen of grotten waarin je kan verdwalen.

    Op Tenerife zijn er heel wat organisaties die snorkeltours aanbieden onder begeleiding van een professionele gids. Naast je zwemkledij en handdoek heb je niets nodig, een goede uitrusting bestaande uit zwemvliezen, een snorkel en een zwembril wordt ter plaatse voorzien. Voor je in het water duikt, krijg je een korte uitleg over het gebruik van het materiaal, de veiligheidsprocedures en de basistechnieken voor het snorkelen. Ervaren duikers kunnen het onderwaterlandschap van Tenerife natuurlijk ook zelf ontdekken. Zoek voor je tripje de beste snorkelplekken op, zo ben je er zeker van dat je alle unieke plekjes meepikt. 

    Laat je deze zomervakantie verleiden door deze populaire onderwateractiviteit. Voor zowel snorkelen als duiken kan je verschillende tours boeken, maar je kan natuurlijk ook zelf op ontdekkingstocht gaan in de onderwaterwereld van Tenerife. Voor een duurzame snorkelervaring hou je best rekening met deze tips: voeder geen dieren, maak het substraat niet los, beschadig geen levende wezens en vang of verwijder geen planten, organismen en hun overblijfselen (schelpen, schalen, enz.) of archeologische restanten.

    Illustraties: © Sacha Lobenstein

     









    24-07-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HEMA

    STIJLVOL EN VOORBEREID TERUG NAAR SCHOOL

     

    Op 1 september is het weer zo ver. Na twee deugddoende maanden lekker niets doen, staan jonge kinderen vaak te popelen om met hun goedgevulde boekentas het nieuwe schooljaar aan te vangen. De gloednieuwe, kleurrijke Back To School collectie van HEMA zorgt ervoor dat jouw kleintje trots het schoolplein op wandelt bij het eerste belsignaal. Daarnaast vinden ook tieners, studenten en leerkrachten handige, hippe schoolbenodigdheden, als het navulbare notitieboek en de uitwisbare accentueerstift, om probleemloos te starten.

    De HEMA Back To School collectie heeft een heleboel interessante nieuwigheden en trendy thema’s. Zo vind je zwem- en canvastassen, rugzakken, (fluffy) notitieboeken in verschillende formaten, kaftpapier en etiketten, pennenzakken, markeerstiften, stempels, plakband, potloden, pennen, slijpers en gommen in zes originele prints. Het schooljaar kan niet meer stuk met het schattige Nijntje voor de allerkleinsten, magische pasteltinten met unicorn vibes voor coole meiden, een maritiemthema in blauw en beige om een stukje onvergetelijke zomer mee te nemen naar de klas, romantische bloemen in roze en geel voor fleurige girly girls, een speels eetthema en inspiratie voor een gezonde brooddoos voor fantasierijke foodies en een junglemix boordevol fauna- en floraprints in groen, oranje en roze voor dieren- en natuurliefhebbers. 

    Naast eigentijdse prints introduceert HEMA ook kersverse Back To School producten. De waterdichte zwem- of gymtas in uniek design, een uitwisbare marker, een leuke wiebeloren pen met click-clack systeem in blauw en groen en een transparante ziplock etui voor examens. De sterspeler dit seizoen is het duurzame, eindeloos navulbare notitieboek. Dit item is beschikbaar in de kleuren zwart, blauw/grijs en canvas en de navullingen in de varianten lijntjes, bullets, weekplanning en blanco. Speciaal tijdens Back to School zijn er ook nog twee limited edition covers met Nijntje en bloemen. Inge Dukker, productmanager study: "In het kader van duurzaamheid hebben wij een notitieboek ontworpen die je eindeloos navult. Zo koop je de cover naar keuze maar één keer die vervolgens jaren mee gaat. In het boekje zitten al drie bundels gelinieerd papier. Mocht het volraken of je wilt een ander soort papier, kan je ook gaan voor bullets, een weekplanning of blanco papier. Zo kan iedereen zijn of haar notitieboek naar eigen wens indelen."







    24-07-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!