Inhoud blog
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    30-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.o à la bouche
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

     

    ‘L’O à la Bouche’

     

     

    Tegen het majestueuze decor van de Maasvallei, tussen Namen en Dinant, op een steenworp van de Tuinen van Annevoie en de abdij Maredsous, heeft Olivier Vanden Branden verkozen zijn restaurant te openen. Het heet L’O à la Bouche, met een verwijzing naar zijn initialen.

     

    Deze aannemerszoon was al heel jong bezeten van het koken en richtte zich, zodra hij zijn middelbare-schoolopleiding had voltooid, op het culinaire beroep. Tijdens een stage in ‘La Pichelotte’ werd hij ontdekt door Pascal Silman – u weet wel, dezelfde die ooit voor het succes van ‘La Maison de Maître’ in het Conrad Hotel van Brussel zorgde. Dit heeft tot resultaat dat onze bijzonder jonge kok voor zijn verdere ontwikkeling al snel zijn weg vindt in een circuit dat menige chef bij ons hem zou benijden. Het begint in België, waar hij onder andere bij de banketbakker Mahieu werkt. Dan volgt Frankrijk natuurlijk, met een periode in het ‘Hôtel de Paris’ en het onuitwisbare stempel van Alain Ducasse, maar ook Engeland en daarna Spanje, waar hij voor het eerst de volledige verantwoordelijkheid van een ‘chef de cuisine’ op zich neemt. Na deze indrukwekkende loopbaan vraagt Olivier, amper 26 jaar, zich af of het nu wel zo interessant is altijd voor de anderen te werken. En dan biedt zich de gelegenheid aan een gebouw over te nemen dat zijn familie toebehoort.

     

    Een van de laatste gebouwen van het aardige dorp Bioul, dat een oude, ontwijde kapel omvat, maakt deel uit van een complex dat door de vader van Olivier wordt gerenoveerd. De juiste bestemming van deze mooie plek is gauw gevonden: het oude heiligdom vormt na een geringe ingreep een volmaakte toegangspoort voor een etablissement dat al even elegant als gastvrij overkomt. De moeder van onze kookkunstenaar doet de rest dankzij haar talent als binnenhuisarchitecte. Met z’n charmante camaïeu van nuances in beige en wit, afgewisseld met het groen van zorgvuldig gekozen planten, heeft L’O à la Bouche een bijzonder warme en gedistingeerde sfeer.

     

    Men wordt ontvangen door Aline, Oliviers zuster die op een vriendelijke manier de suggesties van een menu à la carte presenteert. De keuze uit twee à drie voorgerechten, twee à drie hoofdschotels en twee à drie desserts wordt om de drie weken vernieuwd en kost niet meer dan de bescheiden som van € 30!

     

    De keuken van Olivier Vanden Branden, die zich ‘Frans en mediterraan’ noemt, kenmerkt zich door uitgesproken smaken. De chef-kok is duidelijk niet bang zijn karakter te laten spreken in zijn gerechten. Deze zijn gebaseerd op eersterangsproducten, maar het culinaire concept van de heer des huizes berust eveneens op een evidente beheersing van de gaartijden. De sobere en eenvoudige, maar eveneens zeer elegante en appetijtelijke opmaak van de borden doet de gerechten volmaakt tot hun recht komen. Ze zijn bereid met evenveel vakkennis als inzicht, volgens het goede beginsel dat ‘de keuken de ware aard van de dingen respecteert’. Het wijnaanbod is ingedeeld in ‘klassieke’ en ‘zonnige’ selecties. Ze omvatten menige mooie verrassing en heel wat verleidelijke flessen die ruim onder de € 25 geprijsd zijn.

     

    Wij kozen voor Bretoense St. Jacobsvruchten met velouté van bloemkool en een ricotta met spinazie gevulde ravioli en garnituur van rivierkreeftjes. Volgde een wilde gebraden fazant met kardinaalsaus en garnituur van biet en vijgen, naast een everzwijnfilet, een croustillant van zwarte pens, mousseline van knolselder, opgevrolijkt door fantasiepeer en peperroomsaus. Het dessert, een huiscombinatie van peperkoek, jonagold en vanille-ijs was al evenmin te versmaden. Olivier heeft overduidelijk gastronomische kwaliteiten die af en toe nog iets verfijnd moeten worden wat niet wegneemt dat dit restaurant dat pas in november 2005 de deuren opende, talloze lekkerbekken zal betoveren.

     

    De schotels van ‘L’O à la Bouche’ kunnen ook worden afgehaald of kunnen eveneens bij u thuis bereid worden, want Olivier heeft reeds een flinke ervaring als thuiskok.

    Olivier Vanden Branden is onmiskenbaar een sympathieke chef, een enthousiaste, jonge keukenmeester die graag experimenteert en ruim smakenpalet aanbiedt. RVH.

    L’O à la Bouche - 24 rue de Fraire - 5537 Bioul - Tel.: 071-30 79 04

    30-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sn brussels airlines

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    DELHAIZE EN brussels airlines SLUITEN PARTNERSHIP

    Vliegen met de plus-kaart en boodschappen doen met Privilege mijlen

     

     

    Delhaize België en Brussels Airlines hebben een overeenkomst gesloten waardoor klanten nu Privilege mijlen kunnen inruilen voor plus-punten en plus-punten kunnen omzetten in Privilege mijlen. 700 mijlen kunnen omgeruild worden voor 500 plus-punten en bonnen van 5 euro kunnen omgezet worden in 700 Privilege mijlen. Zo wordt boodschappen doen of vliegen nog goedkoper. Hierdoor breiden de voordelen en partners verbonden met de plus-kaart en de Privilege kaart nog verder uit en kunnen de leden van nog meer aanbiedingen genieten.

     

    “Naast het omruilen van plus-punten voor Privilege mijlen, gaan we ook promotieacties voeren waardoor onze klanten bijvoorbeeld korting krijgen wanneer ze vluchten van Brussels Airlines boeken”, aldus Hilde Vanneste, Director Customer Care. “De samenwerking met Brussels Airlines is voortgevloeid uit de contacten die in het kader van Living Tomorrow werden gelegd. Living Tomorrow dient als kennisplatform voor de verschillende partners.”

     

    Om van deze voordelen te genieten, moet men enkel in het bezit zijn van een plus-kaart en een Privilege kaart. Beide zijn heel gemakkelijk te verkrijgen. Een plus-kaart kan men aanvragen bij het onthaal van Delhaize-winkels, Di en Tom&Co-winkels, bij Cash Fresh en bij Q8. De plus-kaart is gratis en biedt tal van voordelen.

     

    Lid worden van Privilege is eveneens gemakkelijk en gratis en biedt de mogelijkheid om mijlen te sparen om gratis het vliegtuig te nemen (exclusief taxen). Privilege mijlen omzetten in plus-punten kan via de website www.privilege.brusselsairlines.com of door het call center te bellen. Bonnen van 5 euro inruilen tegen 700 mijlen kan aan het onthaal van alle Delhaize supermarkten, AD en Proxy Delhaize, Cash Fresh, Di en Tom&Co-winkels. RVH.

     

     

     

    30-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.club world

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

     

     

    BRITISH AIRWAYS: NIEUWE CLUB WORLD VLIEGT OP NEW YORK

     

     

     

    Klanten van British Airways kunnen voortaan genieten van de Club World van de nieuwe generatie op 96 lijnvluchten per week tussen London Heathrow en New York JFK, nu de installatie van de cabine op de langevluchttoestellen van de maatschappij in een stroomversnelling is gekomen.

    De ingenieurs passen nu elke maand tot drie Boeing 747-toestellen aan met nieuwe, bredere bedden in business class en een  verbeterd entertainmentsysteem aan boord van het toestel.

     

    Elke Club World cabine op Boeing 747 lijnvluchten naar JFK telt 70 luxueuze bedden, zodat de klanten in een optimaal comfort kunnen werken, slapen of zich ontspannen.

     

    De British Airways Club World, ontworpen in samenwerking met toonaangevende designers, doet denken aan een exclusieve Londense club, voorzien van kwaliteitsstoffen en een warme persoonlijke verlichting, die een elegante en stijlvolle sfeer scheppen. RVH.

     

     

    30-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bleu de toi
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    BLEU DE TOI …

     

     

     

    In een van de oude herenhuizen die net aan de binnenkant van de eeuwenoude ommuring van Brussel vallen, bevindt zich een bijzonder intiem en sfeervol restaurant. Met overtuigde fierheid draagt Bleu de Toi reeds 15 jaar de omschrijving “ Brussels smulpaaphuisje”. Achter de benaming zelf, gaat een gans verhaal schuil, zowel effectief als symbolisch, maar vooral met een vleugje romantiek …

     

    De immense en adembenemende wateren uit de Stille Oceaan bieden een bijzonder intense Blauwe kleur staat het symbool voor een tijdloze zachtheid en eindeloze liefde, Bounty was het schip dat op deze wateren voer, toen er in 1789 muiterij uitbrak, B voor Brussel en vooral,  B voor Bintje, het uitgelezen product dat de originaliteit van het huis op zeer aparte wijze benadrukt.

     

    Bleu de Toi is het verhaal van Corine Ceulemans, die bij het verlaten van de hotelschool COOVI, onmiddellijk een onderkomen vindt in het restaurant Quincaillerie ten tijde van Antoine Pinto. Twee jaar ervaring rijker, besluit ze in 1992 met haar toenmalige partner, schilder Raymond Sersté, een eigen zaak op te starten. Een restaurant met gevoel, inhoud en een hart. Na 3 jaar zet ze op eigen benen de ontwikkeling verder en bouwt Bleu de Toi uit tot een restaurant waar authenticiteit, intimiteit en romantiek zegevieren, restaurant waar de keuken gerechten een enorme generositeit, smaak en rijkdom aan variatie uitstralen. Sinds 2.5 jaar kreeg Corine versterking van haar zus Françoise, die met eenzelfde enthousiasme dit “vrouwenrestaurant” een onbetwistbare allure meegeeft.

     

    Corine etaleert in Bleu de Toi, de liefde voor natuurlijke en dagverse producten die ze van haar grootouders meekreeg, ze groeide op zoals ze zelf zegt, temidden confituurpotten, rode kool met kaneelappel, gebraiseerd witloof en Vlaamse stoverij. Haar grootvader nam haar geregeld mee naar de markt en leerde haar kwalitatieve producten ontdekken. Haar kinderhartje verloor ze aan het “Bintje”, een aardappelsoort die in haar restaurant als rode draad doorheen talloze bereidingen loopt. Corine koopt haar Bintjes trouwens, nu bij de zoon van haar grootvaders leverancier.

    Corine’s liefde voor de keuken, bewijst dat elke kok een kunstenaar is. Corine’s kunstzinnig gevoel komt extra tot uiting in haar aanleg als decoratrice. Het diepblauwe kleurenpalet in het restaurant, weerspiegelt talloze gevoeles van geluk, liefde en spontaniteit. Gespijsd met de onontbeerlijke Brussel humor, dult Corine nochtans geen afwijkingen op de versheid van haar producten met een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding als resultaat.

     

    Betreden doe je Bleu de Toi via een piepklein sas, in de voorkamer ontdek je meteen authentieke muurstenen en vloertegels, naast een gans aparte deocratie waarin blauw de hoofdtoon vormt. Hier kunnen, net als in de leefkamer, slechts een 10-tal gasten worden bediend. De decoratieve marmeren schouw met haard biedt gezelligheid en charme. De tafeltjes voor twee,  kunnen overal makkelijk worden samengeschoven. Dezelfde  charme gaat verder op de eerste verdieping met een andere zaal in zonnerige tonen, tussen kook-rood en oker, een directe doorgang naar het teras, waar men tussen de klimplanten en talloze bloemen, op zonnige dagen een mediterane atmosfeer kan opsnuiven.

     

    Keuken voor twee:

     

    Net als voor het “blauw”, gaat ook achter het cijfer “2” enige symboliek schuil. Remember de tafeltjes voor twee. Eenvoud en generositeit, de keuken van Bleu de Toi accentueert zich sinds het begin op twee hoofdproducten die nog steeds bovenaan de affiche staan: gevulde bintjes en kreeftbereidingen. Het geheim van het fameuze “Bintje” dus, en fruitige aardappel vol vitaminen. In Bleu de Toi worden ze in de oven gebakken en vooral gevuld met diverse ingrediënten, van de meest rustieke tot de meest gerafineerde, maar liefst 17 in totaal. Toppers tussen deze bereidingen zijn nog steeds het ‘Bintje wijze Bleu de Toi’, aardappel gevuld met staartjes van rivierkreeft en verrijkt met een witte botersaus met dille en anderzijds het ‘Bintje op z’n Brussels’, aardappel gevuld met spekjes, crème en azijn!

    De andere specialiteit ‘kreeft’ biedt de gastronoom een keuze uit een achttal preparaties die even spectaculair, exotisch en smaakvol zijn als de Bintjes.

    Ook de andere gerechten houden rekening met de seizoenen en gasten die fijne bereidingen op prijs stellen. Ook hier een melange van gourmandische en typische gerechten doorweven met de meest exotische parfums. Dezelfde diversiteit trouwens in een onweerstaanbare dessertkaart met als onverbeterlijke toppers de ‘nougat Bleu de Toi’, nouga op orientaalse wijze met exotisch fruit, vanille ijs en verse munt, en anderzijds ‘ zwarte chocolade’ een delicatesse voor liefhebbers van pure chocolade.

     

    Corine deelt haar keukengeheimen met Evrard Thiebaut, die ondanks zijn jonge leeftijd zorgt voor een harmonieus samengaan van kruiden, smaken en parfums. Vis of vlees, kreeft of bintjes, alles getuigt van de liefde voor het vak en schenkt telkens weer voldoening aan de gasten die hier heerlijke degustatieve hoogtepunten beleven.

     

    Naast een voorbeeldige wijnkaart, serveert Bleu de Toi, witte en rode huiswijnen van château Martet Prémices de Martet en Bordeuax Sainte-Foy la Grande. Voor de roséwijn viel de keuze op een côte du Provence Cuvée Saint-Tropez. Deze wijnen kunnen per fles, per glas, en zelfs per symbolische centimeter worden gedronken.

     

    Dat Bleu de Toi de voorbij jaren uitgroeide tot een verplichte halte voor buitenlandse zakenlui en fijnproevers in het bijzonder, die én het unieke interieur, én de overheelrijke kaart willen degusteren, is vanzelfsprekend. RVH.

    Bleu de Toi – Alexianenstraat 73 – 1000 Brussel – tel 02/502 43 71

    29-06-2007 om 08:20 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verozzo

    Zonwering uit de schaduw

     

    Verozo, de Belgische beroepsvereniging van rolluiken en –zonweringproducenten, stelt een nieuwe website voor: www.allesoverzonwering.com.

    Met deze service wil ze alle algemene informatie over het nut, de mogelijkheden en toepassingen van zonwering online zetten. Consumenten kunnen dus voortaan op deze website, een antwoord vinden op al hun vragen over zonwering. RVH.

     

     

     

    29-06-2007 om 08:17 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sleepy

    Sleepy presenteert nieuw winkelconcept

     

     

    Bedtextiel inspirerend en toegankelijk gepresenteerd. Slaapspecialist Sleepy zit zelden stil – beetje vreemde paradox. Na de start met Saatchi & Saatchi en de lancering van hun nieuwe campagne ‘Het leven is beter in bed’ is het nu tijd om hun nieuwe winkelconcept voor te stellen. De vestiging in Merksem is de eerste die opnieuw werd ingericht.

    ‘Inspirerend’ en ‘toegankelijk’ zijn twee sleutelwoorden in het nieuwe concept.

    In de showroom staan bv. een aantal ‘opgemaakte bedden’. Het bedtextiel dat voor die presentaties is gebruikt, is ook vlak bij de opstelling uitgestald, zodat bezoekers niet op zoek hoeven te gaan.

    De andere producten worden uitgestald op de deurtjes van een kastenwand. Achter die deurtjes zit telkens de hele voorraad in alle beschikbare maten van het uitgestalde decor. Waar meestal de uitstalling volgens de afmetingen gebeurt, wordt het bedtextiel voortaan bij Sleepy volgens kleurthema gepresenteerd.

    Het materiaal van het bedtextiel is de tweede leidraad in de opstelling: het bedtextiel wordt gegroepeerd volgens prijskategorie, van basis kwalitatief katoen tot superdeluxe heerlijk satijn. RVH.

     

    29-06-2007 om 08:13 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de provence anders
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    De Provence anders

     

     

     

    Bij het Davidsfonds/Leuven verschijnt binnenkort een sfeervolle wegwijzer over een veelzijdig stukje Frankrijk” De Provence anders” van Dominque Bauer en Daniela Simons.

     

    De Provence ! Een klein paradijs met evenveel contrasten als gezichten, waar smaken, geuren en kleuren oproepen tot genieten.

     

    Zon, een heerlijke keuken, de Mont ventoux, krekels en wijn. Aanvankelijk slechts een passage naar de Spaanse Costa Brava, maar vandaag uitgegroeid tot een zeer gegeerde vakantiebestemming en een plaats om steeds weer naartoe te gaan. Het landschap van de Provence is soms zacht, soms onherbergzaam, nu gekoesterd door de zon en dan weer desolaat onder de mistral. Haar keuken is bewonderenswaardig verfijnd en toch zuiders eenvoudig.

     

    Met de gedichten van Frederic Mistral als leidraad maak je van binnenuit kennis met de Provence, een wereld waarin de tijd traag wordt gesmaakt. ‘De Provence anders’ is een origineel reisboek voor al wie houdt van gastronomie, cultuur, geschiedenis en literatuur, wie graag markten bezoekt en geïnteresseerd is in lokale producten. Voor wie houdt van wandelen en fietsen of gewoon wil uitrusten in schilderachtige dorpjes of bij mooie landschappen wil wegdromen. De Provence, gewoonweg synoniem van eindeloos genieten.

     

    Dominque Bauer schreef dit boek als wegwijzer voor ter plaatse en als gids voor een imaginaire reis. De Provence is voor haar als een tweede ‘thuis’. Een origineel reisboek met sfeervolle foto’s van Daniela Simons.

     

    De Provence Anders

    Van Dominique Bauer en Daniela Somers

    Davidsfonds Uitgevrij leuven

    210 p  - €24.95

    ISBN 978 90 5823 4442

     

     

    29-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.metropole executive center
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    METROPOLE EXECUTIVE CENTER.

     

     

     

     

     

     

    Hotel Métropole is een prestigezaak gebouwd in 1895 die haar uitmuntendheid reflecteert in het M.E.C, Metropole Executive Center, een onvermijdelijk ‘meeting point’ in hartje Brussel.

     

    Het Hotel Métropole is een onbetwistbare parel van Belle Epoque-architectuur met ingang in Empirestijl, receptie in Franse renaissance, Art-Nouveau glasramen, restaurant in Italiaanse barok, kamers in Art Déco en Lodewijk XIV, een geheel dat prachtig werd bewaard en gerenoveerd. Binnen deze mythische totaliteit, uniek in haar soort in de Europese hoofdstad, bevindt zich eveneens een hypermodern M.E.C.

     

    Dit pas geopende Meeting center, is in een afzonderlijke vleugel van het hotel gelegen en omvat in zijn totaliteit 22 zalen in een heldere en hedendaagse stijl met aangepaste infrastructuur en verspreid over twee verdiepingen.

    Het Métropole Executive Center biedt een heuse ‘à la carte’-service op maat van de klant. De salons hebben een capaciteit van 6 tot 70 personen met meerdere configuraties op vraag van de klant; er zijn twee grote, volledig uitgeruste auditoria, meerdere ontspanningsruimtes met een hedendaags, elegant en comfortabel meubilair. Bovendien bestaat de mogelijkheid om lunches of diners, buffet of met bediening aan tafel, samen te stellen waarbij men gebruikmaakt van alle infrastructuur en het personeel van het hotel.

     

    Hotel Métropole geniet van een unieke ligging aan het Brouckèreplein in hartje Brussel. Als extra troef kan men volop van Brussel genieten van zodra men het hotel verlaat, de architectuur, de culturele plekjes en boetieks, men staat gewoonweg temidden het bruisende stadsleven. Nieuw in dit ‘Grand Hotel’ is de exotische ontbijtruimte die naar het mystieke Indië verwijst. Het erg uitgebreide buffetontbijt zelf, is een exacte weerspiegeling van het globale Food&Beverage-management dat in Hotel Métropole wordt weergevonden.

     

    Het neusje van de culinaire zalm blijft natuurlijk restaurant L’Alban Chambon, een gastronomische restauarnt met een Italiaans barokinterieur. Dominique Michou, Meesterkok van België en Frankrijk, serveert er een tegelijk klassiek en hedendaagse Franse keuken van erg hoog niveau. RVH.

     

     

     

    29-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chateau du mylord
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    Le Château du Mylord.

     

     

    Het streven naar perfectie dat men in dit etablissement terugvindt heeft als enige bedoeling de gast een aangename totaalbeleving te bezorgen. Bovendien wordt het erg op prijs gesteld als men zich goed kleedt en enige moeite doet om elegant te zijn. Niet voor niets is het restaurant ‘Le Château du Mylord’ een ultieme ontdekking voor fijnproevers.

     

    De vakbouw doet aan de Tudorstijl denken, zoals die bloeide tijdens de regering van koningin Elizabeth I. Dit landhuis werd gebouwd door kolonel Gubbins of Kilfrusch, die ter plaatse Mylord genoemd werd. Hijzelf ligt weliswaar in Elsene begraven maar zijn echtgenote voor wie hij het kasteel in 1861 liet bouwen, was afkomstig van Ellezelles.

    Sinds 1981 is in deze adellijke woning het restaurant van de broers Thomaes gevestigd. Het park, 3 ha, is als monument geklasseerd en omvat eeuwenoude bomen en een prachtige stervormige rozentuin. Naast een reusachtige vijgenboom en bijenkorven vinden we diverse beeldhouwwerken van S. Ponette.

     

    Het restaurant strekt zich uit over twee eetzalen. De zaal ‘Marine’ verwijst naar de vele marines of zeeschappen die er aan de muur hangen, en net als de 18de eeuwse Delftse tegels van de monumentale schouw afkomstig zijn uit het kasteel van Saint-Hubert. De zaal ‘Gubbins’ biedt talrijke doeken van Belgische schilders uit het begin van vorige eeuw en een collectie Afrikaanse kunst. In de wintertuin waar alle mogelijke planten en bomen in reusachtige potten staan, is een rookhoek waar men gebruik kan maken van de humidors met Cubaanse en Dominicaanse sigaren, net als van een rijk voorziene whiskykast met flessen uit alle mogelijke landen.

     

    Om tot een gulle en serieuze keuken te komen, gebruiken de gebroeders Thomaes uitsluitend voedingswaren van de allerbeste kwaliteit. Absoluut alles is huisgemaakt, op basis van de grondstoffen die dagelijks vers worden aangeleverd. Dat gaat van brood tot fonds en het gebak. Elke handeling van de ruim 20 medewerkers in de keuken wordt bepaald door een lofwaardig respect voor het edele ambacht.

    Jean-Baptiste Thomaes volgt na zijn humaniora de cursussen van de COOVI in 1979.Hij komt als commis terecht in de Barbizon van Alain Leduc in Jezus-Eik maar besluit reeds in 1981 zijn eigen restaurant ‘Château du Mylord’ te openen. Sous-chef in de keuken is Didier Bourdaux die in 2002 zijn opleiding in hotelschool Ter Duinen afrondde. Aanvankelijk actief in De Karmeliet in Brugge doet hij in 2004 de overstap naar Le Château du Mylord en is sinds eind 2006, de rechterhand van Jean-Baptiste.

    Christophe Thomaes behaalt na zijn humanora, een licentie Nautische wetenschappen en wordt in 1982 koopvaardijofficier. In 1988 kiest hij toch voor de keuken van Château du Mylord en wijdt zich aan de patisserie en is ondertussen uitgegroeid tot een uitmuntende chef-patissier. Vincent, de jongste van de broers was tot voor kort meesterwijnkelner maar besloot onlangs om op eigen kracht verder te gaan.

     

    Jean-Baptise heeft daarom een beroep gedaan om Bart Lamon, die in 2003 bij Sopexa de titel van meestwijnkelner behaalde en in 2004 meesterwijnkelner van wereldwijnen werd. Na zijn opleiding in Koksijde was Bart o.m. actief in restaurant Rooden Scilt in Erps Kwerps en De Gouden Klokke in Waarmaarde. Lisbeth Sadoigne, Jean-Baptiste’s echtgenote, die hotelschool volgde in Doornik, heeft de leiding in de zaal.

     

    Lekkerbekken hebben in Château du Mylord naast een aanlokkelijke kaart, ook keuze uit vier menu’s: het menu seizoensdegustatie, de gastronomische degustatie, het menu Prestige et Tradition en tenslotte het menu Confiance. Bovendien kunnen de jongeren tot 28 jaar er op donderdagavond en zaterdagmiddag genieten van het menu Jonge Gastronomen.

    Ons aromarijk degustatiemenu startte met een micro-aperitiefmenu, een aaneenschakeling van een zestal proevertjes. Nadien kwamen o.m. langoustines met hoppescheuten, scheermesschelpen met champignons en Tripelkarmeliet en St Jacobsvruchten. De fijne tongreepjes kregen het gezelschap van hoppescheuten, witte Hoegaarden, kwarteleitjes en Mechelse bloemkool. Het Sisteronlamsvlees werd geserveerd met hoppebloempjes, verse erwtjes en Duvelsaus, terwijl de ravioli van Comtékaas het gezelschap kreeg van een carpaccio de cecina de buey en een Frasnoisegelei. Tot onze verrassing was de crème van bruine Leffe met caramelijs, slechts een voorbode van een micro-menu de mignardises. RVH.

     

    Restaurant Château du Mylord – rue Saint-Mortier 35 – 7890 Ellezelles – tel 068/ 54 26 02

    www.mylord.be

    29-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.urban colors
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    Elegante krachtpatser zet mode op tafel

    Combineren met appel, aubergine en pink

     

     

    ‘An apple a day keeps the doctor away’. Emile Henry, de Franse aardewerk-specialist lanceert nu de Franse versie van dit gezegde. Op tafel en in de vorm van een reeks kommen, borden, theepotten, bekers en schalen. Jawel, in vrolijk appelgroen. Bijzonder is de combinatie met de kleuren pink en aubergine. Oogt bovendien lekker gezond. Dus dress your table.

     

    De aarde waarmee Emile Henry haar aardewerk produceert heeft andere, hoogwaardiger eigenschappen dan elders ter wereld. En Emile Henry voegde daar in de loop der jaren innovatieve technologie aan toe. Resultaat wordt gevormd door ovenschalen waarin het gebraad moeiteloos kan worden gesneden zonder dat er een krasje in de schaalbodem komt. Ook kunnen de vuurvaste schalen zo van de diepvries in de microgolfoven en vervolgens in de vaatwasmachine.

     

    Eenmaal klaar met de technologische verfijning, werpt Emile Henry zich nu op kleur en vormgeving. Het landelijk karakter is gebleven maar tegelijk is de vormgeving strakker en eigenzinniger. Alles in de volle kleuren aubergine, appelgroen en uitnodigend pink. RVH.

     

     

    28-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ouest congres
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    OUEST CONGRES :

    9 bestemmingen met een gemeenschappelijke toekomst

     

     

     

    Ouest Congrès is een professionele groepering die 9 congrespaleizen omvat. De partners beslisten om voor hun drie regio’s in het westen van Frankrijk een gemeenschappelijke toekomst uit te tekenen op het gebied van zakentoerisme en dit volgens het principe van de territoriale logica. De regio’s Pays de la Loire, Poitou-Charentes en Bretagne hebben een voor Europa unieke en originele samenwerking opgezet, die tegelijk als actief en meervoudig kan bestempeld worden.

     

    Ouest Congrès biedt 9 complementaire bestemmingen, met gemeenschappelijke waarden, die bewust zijn van het feit dat hun klanten tijd willen winnen. Ze willen zich aanpassen aan de marktevoluties en zich, met een coherent aanbod waarbij de partners een uitstalkast voor de regio’s vormen,  positioneren tussen de grote Franse bestemmingen.

    Doelstelling van het aanbod blijft een globale kwaliteit inzake dienstverlening met een meerderheid van gecertificeerde sites en aangepaste aanbiedingen, die dankzij nieuwe gecoördineerde beheersinstrumenten die de deugdelijkheid van het eenvormig gemaakte aanbod bewijzen.

     

    Het zakentoerisme heeft ontegensprekelijk een positieve weerslag op deze regio’s omdat het activiteiten meebrengt die niet seizoengebonden zijn. In 2002 haalden deze regio’s slechts 5 tot 7% van de congressen binnen die jaarlijks in Frankrijk worden gehouden, marktaandeel dat in 2006 met 456.000 congresdagen, goed voor ruim 240.000 werd opgekrikt tot bijna 9%, hetgeen een economische injectie van 110 miljoen euro betekent.

     

    Ouest Congrès legt de lat hoger en mikt op een aanzienlijke groei op de internationale markt. Brussel en België hebben nauwe banden en meerdere vergelijkbare punten waardoor de Belgische bedrijven een bijzondere aantrekkingskracht uitstralen.

     

    De internationale positionering is volgens de initiatiefnemers meer dan verantwoord, alle  bestemmingen komen tegemoet aan 5 belangrijke criteria voor de organisatie van een evenement. Vooreerst beantwoorden de onthaalinfrastructuren voor elke grootte en type van evenement, aan internationale maatstaven, naast de 20 auditoriums, zijn 4 van de 9 sites gecertificeerd als ‘Qualicongrès’, er is 20.000 m² expositieruimte en ook 14.000 couverts.

    Alle bestemmingen zijn bereikbaar met het vliegtuig (met rechtstreekse verbindingen naar de Europese grootsteden), met de HST en via autosnelwegen. Verder is er een kwaliteitsvol en aangepast logies met nagenoeg 15.000 kamers waarvan 40% in 3 en 4 sterrenhotels en 60% in de stadscentra.

    Diverse regio’s bieden een grote toeristische aantrekkingskracht. Enkele items: Brest, St Malo, la Baule… het zijn bekende namen. La Rochelle en zijn île de Ré en île d’Oléron, Angers en zijn Loirewijnen, de zoutmoerassen en het park van la Brière, beschermd door Unesco, de baai van Cancale en haar schitterende landschappen… In elk seizoen gebeurt er wel iets in het Westen, onder meer dankzij grote publieksevenementen die het dynamisme van onze drie regio’s weerspiegelen: Premiers plans, Océanopolis, Jumping international de la Baule, 24 U van Le Mans, Francofolies, Festival Interceltique, La Folle Journée, Futuroscope of nog de Route du Rhum….

    Tot slot verwijzen we naar enkele uitzonderlijke centra die wereldwijd bekend zijn. Maar er worden ook al heel wat professionele manifestaties van formaat opgezet, waarvan de organisatoren aangetrokken werden door ons uitmuntend kennisniveau en de uitstraling van onze regio’s: de nautische filière of stadsecologie voor La Rochelle, gewassen en Loirewijnen voor Angers, aeronautica en scheepswerven voor de kust van La Baule, maritieme technologie voor Brest en onder meer de competiviteitspool ‘beelden en netwerken’, mobiliteit en transport, en ook voeding in Poitiers, 2e nationaal platform voor de financiële en luchtvaartsector, Nantes kapitaliseert op de gezondheidssector, onder meer met biotechnologie. 

     

    Het Franse Westen en België:

     

    De regio Ouest Congrès telt 7,7  miljoen inwoners, wat gelijk staat aan ¾ van de Belgische bevolking. In het internationale wetenschappelijke comité voor de volgende Cyclotron (hoge-energie scanner voor medische research inzake kanker) die in 2008 in het Westen zal gebouwd worden (in Nantes) zetelen Europese en Amerikaanse onderzoekers. Het comité koos onlangs een bouwfirma voor de conceptfase en de bouw van deze voor Europa unieke infrastructuur. Een Belgische onderneming, nl. IBA, werd weerhouden als hoofdaannemer voor een bedrag van 13,96 miljoen euro zonder BTW.

    Belgische toeristen vertegenwoordigen het 3e internationaal cliënteel in deze regio’s met meer dan 700.000 overnachtingen (na de Britten en de Duitsers), een stijging met 20% in de afgelopen jaren. Er is een homogene verdeling tussen kust, stad en platteland. Dit cliënteel illustreert zijn gehechtheid aan de Franse levenskunst: authenticiteit van de bestemming, kwaliteit van het onthaal en gastronomie. RVH.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    28-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.urban wellness
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

     ‘Urban Wellness Oasis-concept’.

     

     

     

    Quick dankt haar rol van trendsetter aan haar inspanningen voor een permanente analyse van de markt- en consumentenbehoeften. De consument wil in het beleven van nieuwe smaken omringd worden door een zeker gevoel van luxe: luxe in de mond, maar ook in de originaliteit van het aanbod, in de dienstverlening en bovenal ook in het interieur en de decoratie.

     

    Traditiegetrouw trekt Quick de bewoners van grote steden, de Urban People aan. In alle aspecten van een Quick Hamburger Restaurant wordt dan ook bijzonder veel aandacht besteed aan de behoeften van dit specifieke segment bezoekers, opdat ook zij zich thuis voelen in ‘hun’ Quick. Samen met Carré associates werd een concept ‘op maat’ uitgetekend voor deze ‘Urban People’.

     

    Vanuit de gedragsprofielen van de consumenten kwam men tot vier shopperprofielen, nl. de snelle lekkerbek, de sociale lekkerbek, de hongerige en de bescheiden genieter. Binnen het Urban Wellness Oasis-concept leidt dit tot drie zones die Quick thans in een aantal vestigingen introduceert.

    De Urban-Wellness-zone is bestemd voor de snelle lekkerbek en de hongerige. Hier wordt gebruik gemaakt van een houten vloer, blauwe, warme muren en olijfgroene tafeltjes. Beide groepen krijgen de indruk dat het ‘vooruit’ gaat, dank zij de strakke belichting, levendige kleuren en modern gevoel in de omgeving van de toonbank. De sociale lekkerbek kan tot rust komen in de Urban Friendly-zone. Hier wordt bijzondere aandacht besteed aan het weergeven van kwaliteit, en dit zowel inzake meubilair als wat betreft de producten. Voor de muren werd geopteerd voor een grijze verf, in combinatie met een betegeling met leer-effect. Voor de sociale lekkerbek werden grotere blauwe en zebrano-tafels voorzien om gezellig met vrienden samen te zitten. Voor de bescheiden genieter tenslotte, werd de Urban Oasis-zone ontwikkeld. Deze zone straalt ruimte uit, terwijl de groene muren en donkerbruine tafels zorgen voor een gezellige sfeer.

     

    Het Urban Wellness Oasis-concept vormt een aanvulling op het reeds bestaande ‘Pop Home Nature’-concept. Het is aldus Annick Van Overstraeten, Algemeen directeur Quick Belux, de bedoeling dat Quick diverse concepten aanbiedt, waar niet alleen  kinderen en jongeren, maar ook volwassenen hun leefwereld terugvinden. Na Quick Louise en Quick Kappelen, worden momenteel ook Quick Luik en Quick Aarlen met een Urban Wellness Oasis-concept uitgerust. RVH.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    28-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jet airways

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    ‘Jet Airways (India) vestigt European hub op Brussels Airport, in partnership met  Brussels Airlines’.

     

     

     

    Jet Airways kondigt de vestiging aan van zijn Europese hub in Brussel, die zal instaan voor een geïntegreerde verbinding tussen India en Europa, Afrika en Noord Amerika.  Jet Airways zal daarbij nauw samenwerken met Brussels Airlines en biedt zijn klanten naadloze verbindingen naar Europa, de VS, Canada, Afrika en India.

     

    Jet Airways zal dagelijkse non-stop vluchten verzorgen van Brussel naar Mumbai en New York (Newark) vanaf 5 augustus 2007 en later dit jaar een bijkomende dagelijkse verbinding naar Delhi en Toronto. Jet Airways voorziet in de toekomst in totaal tien dagelijkse lange-afstandsvluchten vanaf Brussels Airport, naar steden in India, de VS en Canada. Mits goedkeuring van de betreffende overheden voorziet Jet Airways via de hub op Brussels Airport bijkomende dagelijks vluchten tussen Bangalore, Ahmedabad en Chennai, en Los Angeles, Chicago en New York (JFK).

     

    Jet Airways en Brussels Airlines ondertekenden een Memorandum of Understanding met betrekking tot codeshare, frequent flyer partnership en through-check faciliteiten. Brussels Airlines is codeshare partner op de Jet Airways routes Brussel-Mumbai, Brussel-Delhi en Brussel-Toronto. Vanaf de opstart van deze operaties is Jet Airways codeshare partner op vluchten van Brussels Airlines naar Stockholm, Oslo, Birmingham, Genève en Madrid. Na goedkeuring van de betreffende overheden wordt deze codeshare uitgebreid tot 25 routes van Brussels Airlines vanuit Brussel.

     

    Naresh Goyal, voorzitter van Jet Airways, bevestigt een ingrijpende vlootuitbreiding van 20 breedromptoestellenn waarvan de eerste vliegtuigen nu geleverd zijn. De eerste B777-300 en Airbus A330-200 toestellen werden in Brussel in ontvangst genomen.

     

    Wilfried Van Assche, CEO van The Brussels Airport Company benadrukt : “Als luchthaven van de hoofdstad van Europa willen we onze reizigers meer directe verbindingen aanbieden naar de rest van de wereld. De aankondiging van dit uitgebreide vluchtenaanbod voor lange afstandsvluchten is een mijlpaal in de geschiedenis van deze luchthaven en we zijn bijzonder verheugd Jet Airways te mogen verwelkomen. Deze operatie betekent niet alleen een uitzonderlijke ondersteuning van het zakenverkeer en toerisme tussen België en India, maar in samenwerking met Brussels Airlines maakt dit van Brussels Airport meteen een belangrijke toegangspoort tussen Europa en Afrika, en het Indische subcontinent en Noord Amerka." RVH.

     

    28-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.beaumes de venise
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    Les Beaumes de Venise

     

     

    Er zijn restaurants met indrukwekkend decor, restaurants met arrogante bediening, blikvangers of gewoonweg restaurants zonder meer. Les Beaumes de Venise staat wars van al deze tegenstellingen, het is een gezellig en charmant restaurant nabij de Brugmannplaats in Elsene.

     

    Abdel Bouassab heeft samen met zijn echtgenote Sabine Reinard, bij de opstart van het restaurant gekozen voor een aantal waardevolle parameters. Hij gaat resoluut voor dagverse kwalitatieve producten met hoge culinaire waarden, producten die hij op traditionele manier bewerkt en verwerkt om als dusdanig gastronomen en lekkerbekken vakkundig te verwennen. Geen look alike gerechten, maar volwaardige smaak- en aromarijke bereidingen.

    Echtgenote Sabine selecteert met kennis van zaken de huiswijnen waardoor gerechten en dranken een subtiel evenwicht vormen en uitgroeien tot heerlijke degustatiemomenten.

     

    Culinair genieten in Les Beaumes de Venise is vertoeven in een aangename sympathieke sfeer van een rasecht Frans restaurant, een bistro gourmand zoals we in hartje Parijs terugvinden of anderzijds een Belgische bouchon volgens Lyonese traditie. Les Beaumes de Venise zorgt nochtans niet voor een uitgesproken rustiek kader, integendeel, het oogt eerder modern, biedt ruime zitplaatsen en etaleert zich met klasrijk getooide tafels met perfect witte tafelrokken.

    Het interieur werd recentelijk aangepast en kreeg een nieuw kleurtje, de lichtgrijze tinten hebben inderdaad voor een wedergeboorte gezorgd. Het resultaat is verbluffend, brengt licht en ruimte maar zorgt ook voor verjonging. Het subtiele licht en kleurenspel werpt trouwens een gans bijzonder accent op enkele schilderijen die een dominerende bloemenweelde tentoonspreiden.

     

    Het restaurant wordt nog steeds in twee delen opgesplitst, vooraan een ietwat intiemere atmosfeer met accenten op de bereidingen, achteraan iets ruimer, luchtiger o.m. door de veranda en de kleine tuin die wanneer de klimatologische omstandigheden het toelaten, als sfeervol binnenterras wordt aangewend. Ook in dit kader overweldigende smaken en aroma’s die in schitterende presentaties aanrukken. Het warme onthaal van Les Beaumes de Venise vloeit feilloos over in een attentievolle bediening, die het nodige respect voor de klant opbrengt en toch een ruime luisterbereidheid voor zijn wensen aan de dag legt.

     

    Een Franse keuken met klassieke producten en hedendaagse smaken, inderdaad Les Beaumes de Venise, zorgt voor een fijne alliantie tussen al deze elementen. Vis, vlees, gevogelte, schaaldieren, … de keuken van Abdel Bouassab is vooral op smaakcombinaties afgestemd, combinaties die terdege rekening houden met de eigenheid van de producten. Voor Abdel trouwens de enige manier om alle smaakaccenten tot hun recht te laten komen. Hij verzorgt gerechten voor fijnproevers en gastronomen, gerechten die naar hij beweert, voorbestemd zijn om door ‘lekkere vorken’ te worden gedegusteerd. Zijn gerechten worden met een perfecte synergie uitgebouwd tot topmomenten. Het zijn gerechten die de gulden middenweg bewandelen tussen wat men vulgariserend ‘canaille gerechten’ noemt die volgens eeuwenoude traditie werden bereid, en deze die getuigenis brengen van delicate hedendaagse smaakfacetten.

     

    Enkele suggesties: bospaddestoelen met olijfolie en verse look, aardappelmousseline met grijze garnalen, filet van wilde tarbot hetzij gegrild hetzij met mousseline, Ardeense hazenrug met Britse mosterd, wilde patrijs gebraden met rozemarijn en geserveerd met gecarameliseerde witloofstronkjes of nog eendenlever met verse kruiden en muskaatwijn Beaumes de Venise. Dit laatste gerecht is trouwens een voltreffer die loopt sinds de opening van het restaurant.

     

     

    Meerdere van deze gerechten behoren tot de absolute huisklassiekers terwijl de klant naar eigen goeddunken een menu aan 30€ kan samenstellen. Hierin zijn de proevertjes, een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert begrepen. Dat een degelijke formule het nodige succes oogst hoeft nauwelijks onderlijnt.

     

    De wijnkaart op zich, met ruim 200 referenties is een bezoek aan Les Beaumes de Venise overwaard. Nochtans bevat ze uitsluitend Franse wijnen, maar het echtpaar gepassioneerde oenologen zoeken in diverse Franse regio’s naar wijnen die de gerechten een optimale ruggesteun geven. Les Beaumes de Venise biedt niet altijd de allergrootste – en dus ook niet de duurste wijnen - maar alleszins een degelijk en leuk assortiment dat talrijke ontdekkingen suggereert. De wijnen geven het pittige karakter van Les Beaumes de Venise extra ondersteuning, voor Abdel meteen de gelegenheid om elke maand, een nieuwe witte en rode wijn te lanceren. RVH.

     

    Les Beaumes de Venise biedt ruime mogelijkheden om volop nieuwe culinaire ontdekkingen te degusteren.

    Les Beaumes de Venise – Darwinstraat 62 – 1050 Elsene

    Tel 02/343 82 93

    28-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.flame
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

                                                                                                                           

    Onthaasten begint in de keuken

    Flame zet nieuwe culinaire trend

     

     

    In een maatschappij waar de lat steeds hoger komt te liggen en stress om elk hoekje loert, bestaat meer dan ooit de behoefte om te ontsnappen aan de dagelijkse ratrace. Onthaasten, heet dat in een duur woord. Een lekker glaasje wijn, voeten op de bank, lachen en ontspannen met wat goede vrienden…. meer moet dat niet zijn. Of toch. Als we onze Bourgondische naam alle eer willen aandoen, ontspannen we het liefst met een hapje en een drankje.

     

    De Flame-serie van Emile Henry biedt een reeks aardewerken potten, tajines en caquelons die inspelen op deze trend. In de tajine-schotel, bijvoorbeeld, pruttelen de heerlijkste stoofgerechten heerlijk gaar, nog voor de eerste gast aan tafel schuift. Terwijl het eten warm in de oven of op het vuur staat, heeft de gastvrouw/-heer nog ruim de tijd om mee te aperitieven.

     

    De Flameserie omvat behalve de Tajine in twee maten en de fondueset ook een ovalen en ronde cocotte. De Flame-serie van Emile Henry is geschikt voor alle vuren (behalve inductie), microgolf en houtvuur. Het aardewerk van Emile Henry is makkelijk te reinigen en het mag zelfs in de vaatwasmachine. RVH.

     

    27-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gateau breakfst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    Delacre presenteert “Gâteau Breakfast”.

     

     

    De nieuwe ontbijtkoek van Delacre ‘Gâteau Breakfast’ maakt het mogelijk om elke ochtend met volle teugen van de ochtendstond te genieten. Met deze heerlijke sticks boordevol granen, vitamines en mineralen kan men elke dag fit en vitaal beginnen.

     

    De dagelijkse ochtenddrukte is er meermaals de oorzaak van dat de belangrijkste maaltijd van de dag, het ontbijt, wordt overgeslagen. De ontbijtsticks ‘Gâteau Breakfast’ zorgen ervoor dat men voortaan geen ontbijt meer hoeft te missen.

     

    Gâteau Breakfast is verkrijgbaar in twee smaken: de variëteit ‘chocolade en hazelnoten’ is een gechocolateerde stick met stukjes chocolade en hazelnoot. Gâteau Breakfast ‘rode vruchten’, bevat een mengeling van aardbei, framboos, rode en blauwe bessen. Dankzij de handige stickvorm en dito verpakking, is Gâteau Breakfast zelfs een leuk meeneemontbijt. RVH.

     

    27-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tropicana
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

     

    TROPICANA ESSENTIALS ANTIOXIDANTS

    HELPT BIJ DE STRIJD TEGEN DE CELVEROUDERING

     

     

     

    Tropicana lanceert een nieuw recept met verfrissende smaak in een purperrood kleedje: Tropicana Essentials Antioxidants. Dit pure sap van vijf vruchten bevat druiven, zwarte bessen en cranberries, gekend om hun natuurlijke rijkdom aan antioxidanten, en meer bepaald aan polyfenolen, die helpen bij de strijd tegen de celveroudering.

     

    Tropicana Essentials Antioxidants Grape Blackcurrant Cranberry is rijk aan natuurlijke polyfenolen. Deze staan gekend om hun antioxiderende werking en helpen bij de strijd tegen de celveroudering. De antioxidanten nemen het in het verdedigingssysteem van het lichaam op tegen de vrije radicalen die bij een overdreven aanwezigheid de gezonde cellen aanvallen. Te veel vrije radicalen zijn het gevolg van stress, onevenwichtige voeding, roken, enz. Antioxidanten zijn te vinden in talrijke voedingsmiddelen, onder andere in groenten en fruit.

     

    Een glas van 250 ml Tropicana Essentials Antioxidants bevat 0,5 g polyfenolen en biedt al het goede van één van de 5 dagelijks aanbevolen porties groenten en fruit. Een nieuwe manier om gezondheid en genot te combineren! RVH.

     

    27-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cuisin'easy
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    Soubry, twee minuten en basta:

    Een heerlijke pasta!

     

     

    Soubry weet hoe gejaagd het leven er aan toe kan gaan en ontwikkelde daarom een slimme nieuwigheid : Cuisin’Easy. Vier verschillende pasta’s, individueel verpakt, die je twee minuten in de microgolfoven moet zetten en klaar. Als snack op zich of in combinatie met vis, vlees of groenten, de pasta’s zijn gewoon op maat van onze drukke agenda’s.

     

    Met Cuisin’Easy brengt Soubry een gamma pasta’s op de markt voor wie weinig tijd en /of zin heeft in boodschappen doen en koken. Het recept is simpel: plaats de handige, rechtopstaande verpakking in de microgolfoven, stel in op twee minuten, duw op start. Resultaat is een pasta ‘al dente’, helemaal naar jouw smaak van het moment.

    Naast de natuursmaken ‘spirelli’ en ‘spaghetti’ zonder saus, zijn er de varianten ‘spaghetti napolitana’ en ‘spirelli arrabiata’. Beide versies zijn een maaltijd op zich maar kunnen gegeten in combinatie met groenten, vis of vlees. Bovendien kan je de natuurversie extra op smaak brengen met een saus naar keuze.

    Cuisin’Easy brengt dus vier heerlijke pasta’s die je eenvoudig als maaltijd of stand-alone snack kan eten, maar ook kan combineren met tal van extra’s. RVH..

    26-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.delichoc
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

     

     

    Délichoc viert z'n vijftigste verjaardag met 'limited edition' jubileumtrommel!

     

     

     

    Met Délichoc zijn generaties groot geworden, en er zullen er nog veel volgen. Deze klassieker onder de koekjes, ongeëvenaard en onweerstaanbaar, viert feest. De Délichoc was het eerste koekje met een chocoladetablet dat bovendien groter was dan het krokante koekje zelf. Een bijzonder genoegen, en nog steeds uniek dankzij de krokante stukjes in de chocolade.

     

    In 1957 maakt de eerste Délichoc - toen nog Bichoc geheten - zijn feestelijke entree op de koffietafel. De Délichoc verscheen samen met de televisie en de rock-and-roll in de huiskamers. Délichoc was direct een hit door de combinatie van de krokante koek met het nog grotere, krokante chocoladetablet. Het sublieme koekje ging moeiteloos mee met de tijd.

     

    Om het gouden jubileum passend te vieren, lanceert Délichoc in beperkte oplage een exclusieve jubileumtrommel in popart-design, de kunststijl die opgang maakte in de jaren vijftig. Popart - popular art - was de artistieke reactie op de alomtegenwoordigheid van reclame en de opkomende massamedia. Niet toevallig ontstond op nagenoeg hetzelfde ogenblik de popmuziek. De felle kleuren van de trommel verwijzen naar de zeefdrukkleuren die de de popart-beweging graag gebruikte. Tinten en technieken die rechtstreeks refereren aan de stripverhalen van toen.

     

    Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van de Délichoc loopt gedurende vijf maanden een wedstrijd. Elke week zijn er 25 stripcheques te winnen ter waarde van tien euro. De actie wordt aangekondigd op de standaardverpakking, samen met het '50 jaar'-logo dat speciaal voor deze gelegenheid werd ontwikkeld. RVH.

     

     

    26-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.europcar

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

     

    Reis de zomer verstandig

    tegemoet met Europcar

     

     

    Elk jaar gaan tijdens de maanden juli en augustus duizenden vakantiegangers de weg op om hun vakantieoord op te zoeken. En elk jaar gaan de voorbereidingen voor het vertrek gepaard met een heleboel beslommeringen:  kan de wagen al die kilometers wel aan?  Zal de koffer groot genoeg zijn voor alle bagage?

     

    Gezinnen met meerdere kinderen moeten naast de gebruikelijke koffers ook nog het materiaal meezeulen voor de verzorging van de baby, speelgoed voor de kinderen en natuurlijk ook de onontbeerlijke luchtmatras.  Jonge vakantiegangers die in groep wegtrekken moeten naast het bagageprobleem ook nog de verdeling van de kosten vastleggen: alleen maar brandstof en tol volstaan niet om de reële slijtage van het voertuig te dekken.

     

    Voor al deze problemen biedt Europcar de ideale oplossing: huur een auto voor de vakantie!  Vakantiegangers huren wel hun accommodatie, fietsen, surfplanken edm. waarom dan ook niet hun transportmiddel?  Alles verloopt eenvoudig en praktisch: de klant kiest het voertuig dat het best met zijn behoeften overeenstemt qua comfort, ruimte en uitrusting.  Hij kent de kosten op voorhand en geniet van een recente wagen (maximum 4 maanden) met internationale bijstand 24 uur per dag, 7 dagen per week.

     

    Naast de bijzonder voordelige voorwaarden van Europcar voor de zomerverhuur, organiseert de verhuurder nu van 22 juni tot 31 augustus een grote actie waarbij de klanten kans maken om hun zomervakantie terugbetaald te krijgen en brandstofcheques van Q8 te winnen. 

    Op de website www.europcar.be kunnen klanten onmiddellijk kijken of een voertuig beschikbaar is en berekenen hoeveel de huur gaat kosten. Online reserveren is gewoon kinderspel.

     

     

    26-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sirop de liège
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    “Echte Luikse stroop” bestaat 60 jaar.

                                                       

                                                                             

     

    Het merk 'Echte Luikse Stroop' viert dit jaar zijn zestig lentes. In 1947 werd 'Du Vrai Sirop de Liège' een gedeponeerd merk. Vanaf dat moment werd het geassocieerd met het tijdloze blauwe potje met bloeiende fruitbomen en het recept waar klein en groot dol op is.

     

    Omdat de originele verpakkingen fel gegeerd zijn bij verzamelaars, brengt Siroperie Meurens ter gelegenheid van deze 60e verjaardag een exclusieve witte metalen pot in beperkte oplage op de markt. De voorbije decennia is 'Echte Luikse Stroop''een vaste waarde gebleven op onze tafels en in onze keukens. Hij prijkt op de ontbijttafel, smaakt heerlijk bij karaktervolle kazen en is een uitstekende smaakmaker in de bereiding van de lekkerste stoofschotels, zowel in de familiale keuken als op het fornuis van de beroemdste chefs van het land.

     

    Het was Clement Meurens II die het recept van de 'Echte Luikse Stroop'' in 1937 ontwikkelde en patenteerde. Kenmerkend was het tijdloze blauwe potje met bloeiende fruitbomen, dat werd ontworpen door de bekende Brusselse tekenaar Jean-Léon Huens. Dit betoverende beeld van de bloeiende fruitbomen uit Aubel is al die tijd onveranderd gebleven.

     

    Om beter te beantwoorden aan de smaak van de Belgische en de Europese liefhebbers, is 'Echte Luikse Stroop' tegenwoordig ook verkrijgbaar in 3 verschillende smaken met of zonder toegevoegde suikers: peren/appelen en dadels, abrikozen of pruimen. De stroop is bereid met minimum 400g vruchten per 1000g en verpakt in potjes van 25 g, 80 g, 300g, 450g, 900 g, 4 kg of 12,5 kg. Hij wordt verkocht in 11 verschillende landen.

     

    Siroperie Meurens produceert 4 producten voor de Belgische consumptiemarkt: 'Du Vrai Sirop de Liège'', Pomona, Poiret en Chocofruit. Ze zijn verkrijgbaar in de meeste kruidenierszaken en supermarkten. Daarnaast verkoopt het bedrijf een ruim gamma geconcentreerde fruitsappen en extracten (appelen, peren, dadels, vijgen, pruimen, abrikozen, druiven) voor de industrie.

    De stroperij 'Siroperie Meurens' werd in 1902 opgericht in het Waalse Aubel en is nog steeds in handen van de familie Meurens. Het bedrijf produceert dagelijks gemiddeld 50.000 potten stroop op basis van 8.000 ton fruit realiseerde in 2006 een omzet van 7,3 miljoen euro. RVH.

     

    25-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ode aan de gastronomie

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

     

    Ode aan de gastronomie

     

    Op al zijn bestemmingen maakt Dolce er een erezaak van om zijn gasten naast de perfecte meetinginfrastructuur, een gastronomische keuken met een lokale toets te serveren. In Dolce La Hulpe Brussels ontvangt chef-kok Pascal Marcin zijn gasten in het restaurant “L’Argan”.

     

    Dit restaurant heeft ook een à la carte ruimte voor 50 personen. In het gastronomische restaurant “Tree O“ kunnen tot 54 personen tafelen. Een multifunctionele zaal van 750 m² is voorzien voor privé- of bedrijfsbanketten. Het complex telt ook twee bars: de lobby bar “Badian” met bibliotheek, open haard en tv-salon en de “Oak bar” met spelen (biljart, darts, flipperkast,…), flatscreen tv’s en gelegenheid tot dansen.

    In de “Tree O” kunnen tot 54 personen tafelen. Chef-kok Pascal Marcin verwent hier zijn klanten met een originele, smakelijke en natuurlijke fusion keuken. Als ware liefhebber van marktproducten, verwerkt hij deze op een voortreffelijke manier in zijn gerechten zodat ze al hun smaken prijs geven. 

    Pascal Marcin bereidt een vlees- of vissoort op drie verschillende manieren en presenteert de drie varianten op één degustatiebord dat als voorgerecht of hoofdgerecht kan worden genomen. Op dezelfde manier worden ook de desserts geserveerd. De naam “Tree O” werd gekozen omdat het een homoniem is van ‘trio’, wat verwijst naar het concept van het restaurant. Bovendien is het ook een woordspeling die verwijst naar het thema ‘boom’ dat we in alle andere bars/restaurants en vergaderzalen van Dolce La Hulpe Brussels terugvinden. De restaurants van Dolce La Hulpe Brussels staan bovendien open voor het brede publiek dat in deze rustige omgeving van culinaire topprestaties wil genieten.

     

    Het team van Dolce La Hulpe Brussels besloot om de locatie ook een artistieke toets te geven. Hiervoor werkten ze  rond het werk van Jean-Michel Folon (de Stichting Folon is een buur). Zo prijkt er een bronzen beeld van de Belgische kunstenaar en  sieren 5 zeefdrukken, die gemaakt werden op basis van postkaarten, de muren van het gastronomische restaurant. Pascal Marcin putte er overigens inspiratie uit voor zijn Menu Découverte Folon. Zijn culinaire interpretatie zet aan tot reizen en neemt u mee naar de mooiste landschappen van Jean-Michel Folon.

     

    Dolce La Hulpe Brussels wilde deel uitmaken van het plaatselijke cultuurleven en wilde zijn professionele infrastructuren ook een culturele dimensie geven. Daarom lanceerde het centrum in samenwerking met Idée Fixe de idee om een nieuwe ruimte te creëren voor de opera van de Franse Gemeenschap. De ruimte beantwoordt volledig aan de verwachtingen van het publiek en is een springplank voor beginnende operazangers.

     

    Het unieke en groene kader van Dolce La Hulpe Brussels, zijn ideale geografische ligging en zijn uitzonderlijke onthaalinfrastructuren, maken het complex ideaal voor een dergelijk artistiek project. De eerste reis gaat naar Sevilla en de verrukkelijke Carmen. Muziek- en operaliefhebbers kunnen elke vrijdag, zaterdag en zondag genieten van deze voorstellingen. Vanaf september staan vier nieuwe bestemmingen op het programma van het eerste seizoen.

     

    De groep Dolce International telt wereldwijd 23 locaties waarvan 7 in Europa. Sinds enkele jaren vertrouwen American Airlines, General Electric, IBM en Bank of Montreal op Dolce International om hun opleidingscentra te beheren. Bij de opening van Dolce Brussels, verklaarde COO Andy Dolce, binnen de vijf jaar, het aantal vestigingen tot 40 te willen verhogen. Binnen de Europese context komen momenteel Rome, Londen, Madrid en Munchen in aanmerking. De overstap naar het voormalige Oostblok met locaties zoals Praag, Moskou, Budapest e.a. zal aldus de h. Dolce, pas na 2010 worden gemaakt. RVH.

    Dolce La Hulpe Brussels – Brusselsesteenweg 134 – 1310 La Hulpe – tel 02/290 98 00

     

     

    25-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sterling

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

     

    STERLING AIRLINES KOMT NAAR BRUSSEL.

     

     

    Sterling Airlines, de grootste low-cost luchtvaartmaatschappij in Scandinavië en de 4de in Europa, positioneert zich in Brussel met de lancering van drie lijnvluchten naar Denemarken, Zweden en Noorwegen.

     

    Vanaf 28 oktober zal een Boeing 737-700 met plaats voor 148 passagiers op maandag, woensdag, vrijdag en zondag van Brussel naar Oslo en Stockholm vliegen. Daarnaast zal een Boeing 737-500 met 126 plaatsen, dagelijks naar Kopenhagen vliegen. De Scandinavische bestemmingen hebben aldus Carole Arnaud-Battendier, International marketing Manager van Sterling, voor leisure, maar vooral voor zakenreizigers heel wat verrassingen in petto. RVH.

     

    25-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!