Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    30-04-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iets met dolce far niente en mammamla!

    Serveer deze zomer l’aperitivo Italiano

    » MAGNUS PIZZAOVEN VAN BARBECOOK

    De Italiaanse eetcultuur is gekend en geliefd voor het zomers aperitieven, voor het genieten van een sprankelend drankje en veelbelovende hapjes alvorens aan het avondmaal te beginnen. De betekenis zit ‘m in het woord ‘aperitivo’, verwijzend naar het openen van de maag – gewoonlijk met bittere drankjes zoals een Negroni of Apérol Spritz. Dit voorjaar brengen Point-Virgule en Barbecook de mediterrane zon naar de achtertuin met een brede waaier aan accessoires: van een volledig uitgeruste cocktail-set tot de Magnus-barbecue met heuse pizzaoven en toebehoren. Laat je inspireren en ontdek hoe je met het maken van een simpel gerecht smult van een verrukkelijke Italiaanse vakantie op eigen (pizza)bodem.

    Pizza della casa

    Kokerellen in de achtertuin was nog nooit zo gevarieerd dankzij de multifunctionele Magnus-barbecue van Barbecook. Met zijn dynamic center bevestig je zonder moeite diverse accessoires voor steeds een andere barbecue- en kookervaring. Wat dacht je van een heuse pizzaoven? Zo bak je voortaan je eigen at home pizza’s. Gebruik je toch liever je eigen barbecue? De handige pizzasteen van Barbecook past op zowat iedere grill. Serveer al het lekkers op de acaciahouten serveerplankjes van Point-Virgule en werk het eetfestijn af met een fruitige Hugo of zomerse Apérol Spritz, gemaakt met de cocktail-set van Point-Virgule in goud of chrome. Salute!

    Probeer het zelf!

    Pizza met gerookte zalm, spinazie en cottage cheese

    Voor één pizza heb je nodig: 1 rol pizzadeeg (voor de kenners: maak gerust je eigen deeg) - 50 gr gerookte zalm - 50 gr cottage cheese -   Een handjevol spinazie - 2 eetlepels kappertjes - Zout en peper - Olijfolie

    Toestellen: Magnus-barbecue van Barbecook - Magnus-pizzaoven van Barbecook

    Preparazione

    Zelf pizza’s bereiden was nog nooit zo gemakkelijk dankzij de multifunctionele Magnus-barbecue van Barbecook. Voor dit recept wordt de handige en volledig afneembare Barbecook-pizzaoven gebruikt.

    De Magnus-barbecue is gemakkelijk op te starten dankzij de geïntegreerde kolenstarter en in combinatie met wokkels. Let erop dat je voldoende houtskool gebruikt, alleen zo bereik je de gewenste temperatuur van 300 à 400°. Bevestig de pizzaoven en leg de pizzasteen van Barbecook in het midden van het opzetstuk. Zorg tijdens de bereiding van de pizza dat de kolen steeds aan de zijkant van de barbecue liggen, zo blijft de temperatuurverdeling correct en zal de pizzabodem niet aanbranden.

    Buon appetito!

    Laat de barbecue gedurende 15 minuten opwarmen. Meng de kappertjes met de cottage cheese, peper en zout. Zorg dat er voldoende bloem aan de pizzabodem kleeft wanneer je het mengsel op het deeg aanbrengt! Verdeel alles evenredig en beleg nadien de pizza met gerookte zalm en spinazie. Breng op smaak met peper en zout en besprenkel met wat olijfolie.

    Leg je pizza in de voorverwarmde pizzaoven met behulp van de bijhorende Barbecook-pizzaspatel. Door de handige hoogte van de barbecue schuif je het geheel gemakkelijk in en uit de oven. Na enkel vijf minuten grillen, kan je smullen van een heerlijke zelfgemaakte pizza. Het snijden en verdelen doe je bovendien snel met de nuttige pizza-accessoires van Barbecook.

    Serveer het geheel met een verfrissende cocktail, draai het volume van de stereo wat hoger en geniet met volle teugen van la dolce vita.

     

     

     

     









    30-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-04-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anticellulite thermal cream

    met Italiaans thermaal water voor een verstevigende werking

    De nieuwe Anticellulite Thermal Cream, de iconische verzorging van Collistar Milano sinds 1999, is nu nog doeltreffender en cleaner. De smeltende en zintuiglijke textuur is ideaal voor massages en de buitengewone formule combineert de talloze voordelen van speciaal Italiaans thermaal water met de doeltreffendheid van een uniek complex van plantaardige bestanddelen, voor een gericht, intensief en langdurig effect bij zichtbare cellulite, vetophopingen en verlies van stevigheid. Verbetert de vorm van elk lichaam. Deze verzorging met 90% natuurlijke ingrediënten en zonder siliconen, alcohol en algen is perfect voor iedereen, inclusief de gevoelige huid. 

    DE VOORDELEN VAN ITALIAANS THERMAAL WATER

    In overeenstemming met de hoge standaarden van Collistar Clean Research® heeft Collistar Milano speciaal Italiaans thermaal water afkomstig uit de Terme Reali di Valdieri (Piemonte) geselecteerd dat extra waardevol is vanwege de zuiverheid en het hoge gehalte aan sporenelementen zoals zwavel en magnesium. Het met salie-extract verrijkte thermaal water werkt aan de oppervlakte door de huid te verstevigen, compacter te maken en glad te strijken dankzij de ontzwellende en antioxiderende werking. Daarnaast stimuleert het de microcirculatie van de huid om de zuurstofvoorziening naar de cellen te verbeteren.

    DE DOELTREFFENDHEID VAN HET PLANTAARDIGE COMPLEX

    Op basis van hun gezamenlijke expertise op het gebied van anti-cellulitebehandelingen hebben de onderzoekers van Collistar een plantaardig complex ontwikkeld dat vijf moleculen combineert – mariadistel, berendruif, omega 3 en 6 en plantencollageen – voor een complete werking tegen cellulite en een verstevigend effect.

    Gerichte werking tegen cellulite

    Het complex gaat cellulitis en vetophopingen tegen via twee mechanismen die elkaar versterken:

    • Het herprogrammeert het vetmetabolisme, waarbij de vetcellen weer in het beginstadium worden gebracht (het ‘bruiningsproces’), voorkomen wordt dat vetten zich ophopen en het natuurlijke vetverbrandingsmechanisme (de ‘thermogenese’) wordt geactiveerd;

    • Het stimuleert de mobilisatie van vetten in het huidweefsel, zodat het natuurlijke ‘afvoerproces’ van het lichaam wordt gestimuleerd.

    Intensief verstevigend effect : Om het lichaam opnieuw vorm te geven, is het complex ook effectief tegen het verlies van stevigheid als gevolg van een verslapte huid. Door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren en de stevigheid van de huid te verbeteren ontstaat een meer gedefinieerd lichaam.

    GELEIDELIJKE AFGIFTE DANKZIJ EEN OMHULLEND EFFECT

    Tot slot wordt een speciale, natuurlijke micropatch gevormd op het behandelde oppervlak – een soort onzichtbaar, flinterdun laagje – om de actieve bestanddelen op hun plek te houden zonder de huid te verstikken. Dit zorgt voor een geleidelijke afgifte zodat de verzorging beduidend langer effect heeft.

    ONMIDDELLIJKE EN PROGRESSIEVE RESULTATEN

    Na het aanbrengen van de crème voelt de huid direct zachter, gladder en compacter. Bij langdurig gebruik verandert de vorm van de behandelde gebieden geleidelijk en wordt het ‘sponsachtige’ effect van cellulite minder zichtbaar. De contouren van het lichaam verbeteren dag na dag en de huid is steviger, gladder en compacter.

     

     





    29-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UNIQLO: vijf nieuwe designs

    voor het charity T-shirt project "PEACE FOR ALL".  Meer dan een miljoen T-shirts verkocht tot op vandaag, meer dan 2 miljoen euro geschonken aan UNHCR, Save the Children en Plan International.

     De wereldwijde kleding retailer UNIQLO kondigt de wereldwijde release aan van vijf nieuwe T-shirts voor het PEACE FOR ALL charity project. De nieuwste collectie bevat graphics die speciaal voor het project zijn ontworpen door partners zoals tennislegende Roger Federer, alsook artwork van Nijntje's bedenker, wijlen Dick Bruna.

    Sinds de lancering van het project in juni 2022 zijn wereldwijd meer dan een miljoen PEACE FOR ALL T-shirts verkocht. 100% van de winst uit de verkoop van deze T-shirts wordt gedoneerd aan internationale hulporganisaties om mensen te helpen die getroffen zijn door armoede, discriminatie, geweld en conflicten over de hele wereld, waaronder UNHCR (de VN-vluchtelingenorganisatie), Save the Children en Plan International. Tot vandaag werd reeds meer dan 2 miljoen euro door dit project aan hen geschonken.

    Activiteiten die met de donaties van PEACE FOR ALL worden ondersteund, zijn onder meer zelfvoorzieningsprojecten voor Rohingya-vrouwen die vluchteling zijn in Bangladesh, onderwijsprojecten voor ontheemde Syrische kinderen en kwetsbare Libanese kinderen in Noord-Libanon, en een campagne tegen de gedwongen huwelijken tussen kinderen op jonge leeftijd in Vietnam.

    Overzicht van de nieuwe PEACE FOR ALL ontwerpen: Productnaam  - PEACE FOR ALL – Lanceringsdatum :  Vrijdag 21 April 2023 – Prijs :€19,90 – Beschikbaarheid UNIQLO winkels in België en online – Website https://www.uniqlo.com/peace-for-all/

    Het PEACE FOR ALL charity project is gebaseerd op het concept dat een T-shirt de wereld kan helpen verbeteren. Naast de donaties die het project oplevert, gelooft UNIQLO dat T-shirts de kracht hebben om de ideeën van de drager uit te drukken, empathie op te wekken en boodschappen wijd te verspreiden. De nieuwe ontwerpen zullen vanaf vrijdag 21 april wereldwijd te koop zijn.

    PEACE FOR ALL Projectpartners

    De winst van het PEACE FOR ALL-project wordt gedoneerd aan drie wereldwijde UNIQLO-partners. De activiteiten die door deze donaties worden ondersteund, worden hieronder gepresenteerd : UNHCR, de VN-vluchtelingenorganisatie - Save the Children - Plan International









    29-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-04-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soundcheck

    ArtSound tipt jouw ideale luidspreker

     

    » AUDIO 5-

     geluidsspecialist ArtSound weet dat elk huis haar eigen geluid en ritme heeft en voorziet daarom een handige checklist die de luidsprekerkeuze leidt STEP CHECKLIST

    Zoals op ieder potje een deksel past, bestaat voor iedere woonst de perfecte luidspreker of het meest passende soundplan. De uitdaging ligt ‘m in het zoeken en vinden ervan, want waar begin je? Met welke zaken moet je rekening houden en wat neem je in acht? Belgische en vereenvoudigt. Beantwoord de vragen, volg de stappen en ontdek in no time jouw match made in music heaven.

    Vandaag is de kwaliteit van inbouwspeakers evenredig aan dat van de meer traditionele opbouwvarianten, zowel op het vlak van het geluid als gebruiksgemak. Gedaan met grote storende elementen in je interieur: naadloos en discreet worden de luidsprekers weggewerkt.

    Kies je het liefst voor een ingebouwde luidspreker? Ga dan eerst na of je woning beschikt over de juiste infrastructuur. Zo is er voldoende inbouwruimte nodig, vanaf 7,5 cm en dieper, om het systeem te kunnen installeren. Wanden gemaakt uit beton of gips kunnen (en zullen) daarnaast de plaatsing van de speakers beïnvloeden en, misschien belangrijker, de uiteindelijke geluidskwaliteit.

    ArtSound biedt: Een ruime selectie formaten en ontwerpen, zowel inbouw als opbouw.- Overschilderbare grilles die je inbouwspeakers naadloos integreren.

    Woonkamer

    Kies je enkel voor een volledig muzikale beleving? Probeer dan meerdere (en voldoende) luidsprekers diagonaal te verdelen over de ruimte om een zo egaal mogelijke geluidsverspreiding te creëren. Houd bovendien rekening met het meubilair. Wil je liever de ultieme audiovisuele ervaring? Plaats de speakers dan zo dicht mogelijk bij de televisie, bij surround bovendien een absolute must!

    ArtSound biedt: HAPPI- en INTIIMI-luidsprekers als inbouwoptie. - UNIVERSALS en SONAR bieden een geschikt opbouwalternatief.

    Slaapkamer

    De slaapkamer is een rustoord waar felle en krachtige klanken eerder overbodig zijn. Kies luidsprekers die met hun voldoende grote diameter zorgen voor een gedempte sfeer.

    ArtSound biedt: FLAT- en HAPPI-reeks (inbouw) en UNIVERSALS (opbouw). - Smart Hyde-versterker: bedien je speaker(s) en connecteer met streamingplatformen. Daarnaast met handige slaap- en wekkerfunctie.

    Badkamer en keuken

    In deze ruimtes worden vooral de ingebouwde speakers verkozen en is een hogere akoestische kwaliteit essentieel om het vele achtergrondlawaai te overbruggen. Daarnaast opteer je best voor een waterafstotende variant. Neem ook de grootte van de kamer in acht: een kleinere badkamer heeft genoeg aan één inbouwstereo, terwijl een ruimere keuken baat heeft bij meerdere installaties.

    ArtSound biedt: Luidsprekers uit de HAPPI-reeks. Dankzij hun speciale coating en aluminium grille zijn deze uitermate geschikt door dergelijke ruimtes.

    Terras en tuin

    Luidsprekers in de buitenlucht vereisen een doelgerichte aanpak en technologie. Het handigste is om hier met krachtige opbouwinstallaties te werken die aangepast zijn aan de omgeving – denk waterproof, bestand tegen UV en met een stevige anker of beugel. Heeft je tuin of terras een afdak? Een inbouwsysteem past hier perfect.

    Heb je helemaal geen passende infrastructuur of luister je maar af en toe naar muziek in de achtertuin? Een draagbare luidspreker werkt even goed.

    ArtSound biedt: ROCK-luidspreker met rotsachtige camouflage. - Kurv- en Kurv BT-luidsprekers voor een designtoets. - ASW-reeks past perfect bij terrassen of poolhouses. - Draagbare PWR-speakers. - Ingebouwde HAPPI-installatie voor onder het afdak.

    Waar een passieve luidspreker steeds aan een externe versterker verbonden moet zijn, is het bij een actief model al ingebouwd. Deze laatste heeft dus steeds aparte stroomaansluiting nodig en bestaat zowel in opbouw als inbouw, maar zeker ook in de draagbare speakervarianten.

    ArtSound biedt: Passief - Keuze uit een ruime waaier aan inbouw- en opbouwluidsprekerreeksen. - Actief - De actieve inbouwluidsprekers (FL101BT & FL501BT) hebben een ingebouwde versterker aan boord en je maakt er eenvoudig verbinding mee dankzij Bluetooth.

    Je woning kan bepalend zijn in je zoektocht naar de juiste speakers. Bij een nieuwbouwwoning heb je (bijna) volledig carte blanche. Bekijk op voorhand en in detail hoe je jouw muziekervaring wil beleven. Door het beantwoorden van enkele praktische vragen, creëer je makkelijk jouw droommuziekscenario.

    Bij bestaande woningen is er minder flexibiliteit door de aanwezige infrastructuur – denk bijvoorbeeld aan het grondplan of de indeling – die niet altijd zo gemakkelijk te veranderen is. Geen nood, de laatste jaren is het aanbod van SMART-oplossingen sterk verbeterd en bestaat voor iedere woonst en ruimte een geschikte muziekinstallatie. ArtSound biedt advies en hulp vanuit ervaring en expertise.

    Het plaatsen van luidsprekers kan behoorlijk prijzig zijn. En wanneer je het systeem vaak gebruikt, kan de bijkomende energierekening net zo hoog zijn. Ga op zoek naar varianten die energiebesparend zijn en een correcte prijs-kwaliteitsverhouding hebben.

    ArtSound biedt: Vijf betaalbare Smart-pakketten, inclusief luidsprekers en (multiroom) versterker. Eén pakket kost €500 à €600, voor een volledige installatie in de woning is dat zo’n €2.500. - De Smart Hyde- en Smart Zone 4 AMP-versterker zijn zuinig in verbruik tegenover klassieke varianten. Daarnaast schakelen ze zichzelf na 15 minuten inactiviteit automatisch uit.

    www.artsound.be





    28-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erhnicraft : tipje van lentesluier

    Een frisse wind waait en brengt het meest hoopvolle seizoen met zich mee. De lente is een tijd van vernieuwing waar niet alleen de natuur ontwaakt uit een knusse winterslaap, maar waar ook ons interieur herleeft. Om het begin van de lente te vieren, introduceert Ethnicraft een reeks gloednieuwe novelties die exclusief gepresenteerd zullen worden tijdens de Milanese topdesignbeurs Salone del Mobile. Van heldere verlichting tot opvallende uitbreidingen en spraakmakende nieuwe ontwerpen: het voorjaar belooft voor Ethnicraft alleen maar goeds.

    Volle maan(licht)

    Waar de meubelmeester gekend is voor zijn modern en elegant design, brengt Ethnicraft nu ook verlichting van hetzelfde kaliber in een unieke samenwerking met Antwerpse interieurontwerpster Corinne van Havre. In een eenvoudig en gelaagd ontwerp belichaamt de nieuwe Moonlight-lamp een zekere moderne simpliciteit. De rijkgekleurde bronzen discs zijn uiterst sfeervol, zeker in combinatie met de geïntegreerde dimbare LED-strip die achteraan een gezellige gloed schijnt. De perfecte atmosfeer creëer je voortaan moeiteloos, wanneer je maar wil.

    Stoelendans

    Scandinavisch modernisme ontmoet retro-chic in de Jack-loungestoel en -poef van Ethnicraft. Strakke lijnen smelten samen met elegante rondingen en zorgen zo voor een klassieke en toch moderne uitstraling. Hoewel het frame steeds zijn donkerheid behoudt, bepalen de kussens de sfeer. Ivoorkleurige exemplaren verzachten de ruimte, terwijl zwart leer een zekere kracht uitstraalt. Of ga voor volledig nieuw met bruinige kussens in terra nubuckleer.

    De Eye-eetkamerstoel is een gevestigde waarde binnen het assortiment van Ethnicraft. Voor de lente krijgt het bekroonde ontwerp een unieke twist en geheel nieuwe invulling. De nieuwe Eye-loungestoel zetelt als een comfortabele en knusse omhelzing. Zijn slanke, hoekige voorpoten stoelen het afgeronde, massief houten zitvlak en de oogvormige ruggensteun voor een verfijnd designplaatje.

    De ster aan tafel

    De Polished Imperfect-collectie brengt ode aan de schoonheid van de natuur door zijn krachtige organische lijnen te integreren in de ontwerpen. Met een strakke, gepolijste en toch onvolmaakte afwerking geeft Ethnicraft ieder interieur een natuurlijke vorm. De bestaande meubelen uit de collectie – zoals de salontafel, spiegel en wandhangers – worden nu perfect aangevuld met kandelaars, een console en wandkapstok. Maar het is vooral de langverwachte PI-eetkamertafel die de show steelt – binnenkort ook in de eigen eetkamer.









    28-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-04-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hannover: zomers citytrippen

    De hippe Duitse stad Hannover staat te popelen om haar bezoekers een (ont)spannende zomer te bezorgen. Met daarbij ook enkele nieuwigheden zoals de Leinewelle, een surfspot in het hartje van de stad, en het Midsummer Bulli-festival. Eén ding staat vast: komende zomer zal Hannover voor de volle honderd procent bruisen!  

    Internationale Vuurwerkfestival met Belgische inzending

    Tijdens de lente- en zomermaanden trekken weer heel wat Europese vuurwerkkunstenaars naar Hannover voor het Internationale Vuurwerkfestival. Op vijf data, verspreid van mei tot september, nemen ze het tegen elkaar op en zorgen ze voor een groot spektakel. Dit jaar wordt ook België vertegenwoordigd. Op 2 september 2023 mag het Antwerpse Team H. C. Pyrotechnicus de show stelen en Hannover voorzien van kleurrijke luchttaferelen. Dit event vindt plaats in de Koninklijke Tuinen van Herrenhausen. Tijdens de zomermaanden organiseert de stad hier nog heel wat andere events: van concerten tot cabaret en

    ​Hannover: City of Musique

    Fête de la Musique, ook wel bekend als Music Day, vindt op 21 juni wereldwijd plaats in meer dan 540 steden. Op deze feestelijke dag worden bewoners in Hannover opgetrommeld om muzikale klanken door de stad te laten weergalmen. Overal liggen podia verspreid waar maar liefst 800 artiesten verschillende muziekgenres spelen. Deze concerten kan je trouwens gratis meepikken! Van 26 juli tot 13 augustus vindt rond de Maschsee ook weer het jaarlijkse Maschseefestival plaats. 19 dagen vol vertier en optredens rond het prachtige stadsmeer. Tot slot kondigde de stad ook nog enkele concerten aan van internationale artiesten zoals Pink, Iron Maiden en Mâneskin. Nog een fijn weetje: Hannover werd door UNESCO erkend als muziekstad, een titel die ze alle eer aandoen met de vele muzikale activiteiten die hier jaarlijks plaatsvinden.

    Midsummer Bulli-festival

    Van 23 tot 25 juni transformeert Hannover, de thuisbasis van de Bulli die bij Volkswagen geproduceerd wordt, in een Bulli-gebied (de koosnaam die de Duitsers gaven aan het iconische VW-busje). Drie dagen lang staat Hannover in het teken van dit auto-icoon. Naast de vele busmodellen die je hier kan bewonderen, is er een mix van shows, evenementen en attracties voorzien: van muzikale top-acts en interessante lezingen tot spannende prijsuitreikingen. De stad verwacht meer dan 100.000 bezoekers en voorziet dan ook een camping waar je kan overnachten. Met deze grote opkomst is dit festival wereldwijd de grootste bijeenkomst van Bulli-liefhebbers. Niet alleen voor trouwe fans is dit festival de moeite, de gemoedelijke sfeer zorgt bij iedereen voor een vakantiegevoel.

    Citysurfen op de Leinewelle

    Goed nieuws voor alle surfliefhebbers! Binnenkort is Hannover de eerste surfspot van Noord-Duitsland waar je in het midden van de stad zal kunnen surfen. Op 28 april wordt de Leinewelle opengesteld voor het grote publiek en het weekend daarop vindt de vierde editie van het Duitse Rapid Surf Championship hier plaats. Van over heel Duitsland trekken topsurfers naar het hart van Hannover om aan dit event deel te nemen. Vanaf mei opent de Leinewelle voor alle bezoekers en krijg je zelf de kans om je surfskills uit te testen.

    Oudste rommelmarkt van Duitsland

    Iedere zaterdag trekken schattenjagers naar de vlooienmarkt op de Hohen Ufer in de oude stadswijk langs de Leine. Deze rommelmarkt is de oudste in Duitsland en heeft een traditie van meer dan 55 jaar. Hou je van wat kunst en kitsch of ben je op zoek naar antieke beelden, spulletjes met een verhaal en ouderwets servies? Kom dan lekker rondneuzen en tik enkele zeldzame schatten op de kop! Zowel in de zomer- als wintermaanden verwelkomen de marktkramers jou met open armen. Als het zonnetje schijnt kan je langs de oever van de Leine heerlijk ontspannen en genieten van de lokale marktsfeer. Ook de kindervlooienmarkt, het kleine broertje van de traditionele rommelmarkt, is zeker een bezoek waard! Tijdens het hoogseizoen kan je hier op zeven verschillende data komen snuisteren en slenteren tussen de verschillende kraampjes. Ben je op zoek naar kinderboeken, babyspulletjes of speelgoed voor je kroost? Laat de zoektocht beginnen!

    Praktisch

    Hannover ligt op ongeveer 490 km van Brussel, maar vanaf de Duits-Nederlandse grens is het slechts 3 uurtjes rijden. De vlotte verbindingen via de A2 en A7 autosnelwegen, de ruime parkeergelegenheid en het vlot toegankelijke stadscentrum zorgen ervoor dat Hannover dichterbij is dan je denkt. Wie liever met de trein reist staat op 5 uurtjes in het centrum van Hannover. In de stad zorgen bus en metro niet alleen voor snel en milieuvriendelijk vervoer in het centrum, ze brengen je ook in een mum van tijd naar de talrijke groene bestemmingen rondom de stad. Dankzij ‘Hannover Card toerist’ kan je trouwens gratis gebruik maken van het lokale openbaar vervoer. Tijdens het zomerseizoen is ook de ‘Hop-On Hop-Off stadstour’ heel interessant. Je maakt het ritje in een dubbeldekker-panoramabus met haltes bij de bezienswaardigheden van de stad. 

    Illustraties florian arp –christian wyrwa – patrick graf

     

     







    27-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bucuti & Tara beach resort op Aruba

    Plannen voor Earth Day

     

    Bucuti & Tara Beach Resort, Aruba nodigt gasten uit om deel te nemen aan de viering van Earth Day 2023 op 22 april. Als eerste gecertificeerde CO2-neutrale hotel in het Caribisch gebied maakt het personeel het makkelijk voor gasten om hun verblijf nog groener en bewuster te maken.

    Earth Day, ook internationaal erkend, is 22 april en is het begin van een Earth Week viering voor het resort. Bucuti & Tara plant een groot aantal activiteiten om het bewustzijn rondom duurzaamheid te vergroten en gasten uit te nodigen mee te werken aan de bescherming van de planeet.

    De initiatieven zijn onder andere:

    • Gerecyclede kunst wedstrijd. Elk jaar voor Earth Day gebruiken de medewerkers hun verbeelding om prachtige kunstwerken te maken. Ze doen dit door voorwerpen van Bucuti & Tara Beach Resort te recyclen. Gasten fungeren als juryleden.  

    •Earth Day Beach Clean-up. Gasten worden uitgenodigd om samen met het personeel van het resort afval te verwijderen en het strand op die manier schoon te maken. Dit maandelijkse initiatief schept een band tussen de mensen, doordat ze samenwerken om het strand ongerept en het zeeleven beschermd te houden. Jaarlijks wordt ongeveer 500 pond afval verwijderd.

    Bucuti & Tara, het enige adults-only en CO2 neutrale resort ter wereld, organiseert voor het tweede jaar op rij een Earth Day Beach Clean-Up waarbij lokale kinderen, personeel en hotelgasten mee kunnen doen. Dit jaar zullen medewerkers van Bucuti samen met 57 kinderen van de nabijgelegen Plaisir Basisschool deelnemen aan de inspanningen, zodat de toekomst van Aruba kan blijven leren van het verleden en het heden.

    Een vertegenwoordiger van de school zei: "We vinden het heel belangrijk om de kinderen te leren over duurzaamheid. Zij zijn onze toekomst en we willen de kinderen vaardigheden meegeven die ze kunnen gebruiken om de planeet te verbeteren. Een Beach Clean-Up is zo leuk voor hen, omdat ze het gevoel krijgen dat ze helpen en echt iets betekenen voor de natuur. Het maakt het allemaal nog realistischer en ze houden ervan om hun handen uit de mouwen te steken.”

    • Bomen planten in het natuurpark. Met het recente debuut van The Bucuti - GMC Nature Preserve ter gelegenheid van de 35e verjaardag van het resort afgelopen oktober, zullen er voor Earth Day 54 bomen worden geplant. Medewerkers, gasten en het publiek worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze herbebossing die voor schone lucht zorgt.

    • Films onder de sterren. Er is een tweewekelijkse traditie van het resort om gasten uit te nodigen om lekker op de loungestoelen op het strand te liggen en buiten naar een film te kijken. Deze traditie zal Earth Day herdenken, maar ook de zorg voor elkaar en de planeet. Uiteraard wordt er tijdens Earth Week een film rondom dit thema getoond. 

    Gesteund door duurzaamheid successen en voortdurende investeringen

    Gasten die nieuw zijn bij Bucuti & Tara kunnen alleen maar de best of the best verwachten. Het eerste gecertificeerde CO2-neutrale hotel in het Caribisch gebied gaat 2023 in met zijn laatste certificeringen en onderscheidingen, waaronder Certified CarbonNeutral(R), Green Globe Platinum certificering en ze zijn de herhaalde winnaar van de Energy Globe Award.

    Bucuti & Tara blijft de wetenschap volgen bij het streven om het eerste CO2-negatieve hotel ter wereld te worden. Een paar initiatieven die Bucuti & Tara al uitvoert zijn bijvoorbeeld: Het gebruik van speciale isolerende verf die het energieverbruik vermindert. - De administratieve kantoren op een microgrid te zetten, het hotel heeft een EV-taxidienst en oplaadstation. - In het befaamde Elements restaurant is er een groot aanbod van plantaardige maaltijden. 

    Door al deze initiatieven is het behoud van reizen voor toekomstige generaties onderdeel van Bucuti & Tara's inzet voor iedere gast en elk personeelslid.  

     







    27-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-04-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hub van je woning

    ixina tipt multifunctionaliteit in de keuken

     

    » KEUKENTREND: VEELZIJDIGHEID IN DE KEUKEN

    Meer dan ooit is de keuken het hart van de woning. Het is de plek in huis waar we samenkomen en -leven, waar we het meeste tijd doorbrengen. Sinds de pandemie is de keuken een belangrijke,

    multifunctionele ruimte. Er wordt niet langer enkel gekookt en getafeld, het is ook een home office en bovendien de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen. Keukenconnaisseur ixina zag deze trend aankomen en weet het naadloos te verweven in haar keukens: van een geïntegreerd bureau om aan te werken tot een ontspannen en knus loungehoekje. Noem het gerust de moderne leefkeuken anno 2023.

    Basisbehoeften eerst

    Hoewel de keuken van vandaag steeds nieuwe functies krijgt, blijft het kokerellen de allerbelangrijkste. Een open keuken waarin de eetkamer verwerkt wordt, is daarnaast al jarenlang een gegeerde trend die voorlopig niet lijkt te veranderen. Meer nog, tafelen in de keuken was nog nooit zo divers. Wat dacht je bijvoorbeeld van een trendy breakfast bar? Een verhoogde plek aan het keukenblad om ‘s morgens een snelle hap te eten, om tijdens het koken gezellig bij te kletsen of om er tijdens een huisfeest een heuse bar van te maken. Hoe je het ook inricht of gebruikt, je keuken krijgt meteen wat meer schwung.

    Step into my kitchen office

    Sinds enkele jaren is het thuiswerken in een stevige opmars – dat hebben we allemaal wel geweten. In de nabije toekomst zien we dat voorlopig ook niet keren. Wanneer er geen aparte werkplek in huis voorzien is, kiezen velen ervoor om de keuken in te richten als bureau. Meestal aan de eettafel of ontbijtbar, maar het kan ook anders. Afgesloten door een glazen wand, vlak naast de keuken met extra opbergmogelijkheden of als verlengde van een keukenwerkblad: de opties zijn uiteenlopend en toepasbaar op iedere interieur- en levensstijl.

    Keukenloungen

    Maak van je keuken de lobby van de woning, de plek waar het leven naartoe smelt en je ook ter ontspanning wat kan rondhangen. Met comfortabele stoelen aan de eettafel kan je alvast makkelijk koffiekletsen met bezoek, maar durf gerust verder te gaan. Vul een lege hoek met een gemoedelijke fauteuil en leeslamp, of creëer aan het keukenraam een knusse bank met kussens en dekens – boekenwurmen vinden hier zonder meer hun gading. Voor de gezelligheidsdieren en feestplanners is een ingebouwde drankkast een leuke toevoeging, terwijl het installeren van een stereo iedereen kan bekoren.









    26-04-2023 om 09:04 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Banana Moon

    Throwback Thursday met deze retro Banana Moon Teens looks

     

    SS23

    Op vakantie naar het zonnige Ibiza of de mooie Côte d'Azur? Banana Moon Teens staat voor je klaar met de leukste retro looks voor een stijlvolle zomer. Mix en match tegen de sterren op met deze hippe tops en leuke broekjes.

    Peace, love and flowers

    De iconische bloemenprint die ons als het ware teleporteert naar Hawaï, krijgt een moderne update in de Banana Moon Teens collectie. Van oversized monotone, graphics in felle colour block, en elegante stuks in zwart-wit, tot jurken en broeken in ware seventies stijl - deze zomer is de bloemenprint dé musthave.

    Geen mismatch met Banana Moon Teens

    Alles is mix- and matchable in deze kleurrijke collectie. Durf je laced bikinitop met fruitige geborduurde patronen te combineren met een gestreept broekje. Even effectief als een shot vitamines om te voldoen aan de zomerse verlangens!

    Scrunch it up

    Never change a winning team… Het populaire, retro scrunchy materiaal komt ook dit seizoen terug in alle kleuren, cuts en combinaties. Ga je voor een hippe trikini met contrasterende ringen, of een bikini in een explosief kleurtje? Aan jou de keuze!

     











    26-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-04-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe intensiteit voor heren

    HET IS EEN SCHANDAAL! Maar wie denkt hij wel dat hij is met zijn kroon en zijn fluwelen kostuum? Een ding is zeker, hij is niet verlegen!

    Dit parfum, met zijn ongegeneerde houding en zijn charismatische geurtonen, houdt ervan dat men hem opmerkt. Hij gaat zich toch zeker niet verontschuldigen dat hij in de smaak valt? Hij geniet er zelfs van.

    De player en charmeur Scandal Pour Homme Le Parfum weet altijd waar de nacht begint, maar nooit waar zij eindigt!

    DE BELICHAMING

    Belichaamd door Parker Van Noord, de bokser die dierbaar is in het DNA van Gaultier, degene wiens verwoestende schoonheid u aan de mat gekluisterd houdt. Met fluweelzachte spieren die zijn gemaakt voor de liefde.

    DE FLACON

    Goed gebouwd, vierkant en zwart als de nacht die zoveel belooft. Zijn dop schreeuwt overwinning, het is een kroon voor het enige soevereine in de wereld: het verlangen.

    DE VERPAKKING

    In robijnrood fluweel. Aanraken is voldoende voor een onmiddellijk full contact. Het is een directe klap voor de zintuigen De gegraveerde kroon, het teken van de overwinning. En SCANDAL staat triomfantelijk, in gouden letters, de show van de eeuw aan te kondigen.

    HET PARFUM

    Het parfum is een spel. Een spel van verleiding. Een spel à la Gaultier!

    Door Quentin Bisch, Natalie Gracia-Cetto, et Christophe Raynaud. Een geur van mandarijn waaraan de geranium een eerste uppercut uitdeelt, bruine karamel die voorbij komt en u doet watertanden, en, om alles te bekronen, de onweerstaanbare onrust die de tonkaboon erin gooit. Een narcotisch middel.

    Scandal Le Parfum by Jean Paul Gaultier is vanaf 24 April 2023 verkrijgbaar in alle verkooppunten van Jean Paul Gaultier.

    Scandal Le Parfum 80 ml € 96,35  -  Scandal Le Parfum 100 ml € 130,45 - Scandal Le Parfum 200 ml € 159,05







    25-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC Wolrd Europa

    's werelds meest milieuvriendelijke cruiseschip, start seizoen in de Middellandse Zee

                                           

    • MSC World Europa, het eerste schip van MSC Cruises dat op vloeibaar aardgas (LNG) vaart, is in Europa aangekomen na haar openingsseizoen in de Arabische Golf. •   Als het best presterende grote cruiseschip ter wereld op het gebied van CO2-uitstoot, vormt MSC World Europa een belangrijke stap voorwaarts tijdens de reis van MSC Cruises op weg naar een netto nuluitstoot in 2050. • MSC World Europa is ook een van de eerste moderne cruiseschepen met brandstofceltechnologie, waarvan de testresultaten veelbelovend zijn. •          MSC World Europa biedt cruises van 7 nachten aan die aanmeren in de Italiaanse havensteden Genua, Napels en Messina, en ook in Valletta op Malta, Barcelona in Spanje en Marseille in Frankrijk.

    Het innovatieve nieuwe schip van MSC Cruises – MSC World Europa – is in Europa aangekomen om aan haar eerste zomerseizoen in het Middellandse Zeegebied te beginnen. MSC World Europa, die in oktober 2022 werd opgeleverd door de Franse scheepsbouwer Chantiers de l'Atlantique, is het grootste schip van MSC Cruises en het eerste dat wordt aangedreven door vloeibaar aardgas (LNG). MSC World Europa is het best presterende grote cruiseschip ter wereld op het gebied van CO2-uitstoot1.

    Het schip zal het hele zomerseizoen op LNG varen, waarbij de eerste bunkering zal plaatsvinden in Marseille op 15 april 2023. LNG is de schoonste scheepsbrandstof die momenteel op grote schaal verkrijgbaar is. In vergelijking met standaard scheepsbrandstoffen is er met LNG vrijwel geen uitstoot van plaatselijke luchtverontreinigende stoffen – zoals zwaveloxiden en fijne deeltjes – en is de uitstoot van stikstofoxiden tot wel 85 procent lager. LNG speelt ook een belangrijke rol bij de beperking van de klimaatverandering, aangezien het de uitstoot van broeikasgassen tot wel 20 procent vermindert en de weg effent voor de invoering van duurzame niet-fossiele brandstoffen zoals bio- en synthetisch LNG. MSC World Europa is het eerste moderne cruiseschip ter wereld met de gloednieuwe technologie van vaste-oxidebrandstofcellen (SOFC), aangedreven door LNG. Het schip bevat een SOFC-demonstratiemodel van 150 kilowatt dat LNG gebruikt om aan boord op zeer efficiënte wijze elektriciteit en warmte te produceren via een elektrochemische reactie.

    Een nog betere cruise-ervaring

     Tijdens dit eerste zomerseizoen in de Middellandse Zee kunnen gasten aan boord van MSC World Europa kennismaken met de buitengewone kenmerken en indrukwekkende ruimtes van het baanbrekende schip. Hiertoe behoren de spectaculaire World Promenade, meeslepende culinaire ervaringen, entertainmentopties van een nog hoger niveau en de grootste, meest actiegerichte kinderzone binnen de vloot van MSC Cruises. 









    25-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-04-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flame

    EEN NIEUWE COLLECTOR'S EDITION

     

    Ontdek FAME Blooming Pink, de kostbare nieuwe collector's edition van Paco Rabanne. Een verleidelijk object dat niemand kan weerstaan. Modieuzer, luxueuzer en 'Parijser' dan ooit. De kostbare flacon van FAME is nu gehuld in een schitterende jurk van roze lovertjes. Vrolijk als een boeket lentebloemen, het perfecte cadeau voor de ster in uw leven.

    TIJD OM TE STRALEN

    Speels. Sensueel. Uitgesproken. Een onweerstaanbare Parisienne. Het is een icoon. Een schitterende ster. In een woord: FAME, het damesparfum van Paco Rabanne. FAME is een eerbetoon aan de stoutmoedige en stralende muzen van de ontwerper, baanbrekende vrouwen met een nieuwe visie op vrouwelijkheid. Jane Fonda in Barbarella. Audrey Hepburn in Two For The Road. Brigitte Bardot in een glinsterende maliënkolder. Françoise Hardy in een mini-jurk gemaakt van gouden platen ingelegd met diamanten... .

    Stelt u zich dat vandaag de dag eens voor. Die bruisende vrouwelijkheid wordt nu belichaamd door een icoon met vele facetten, de Amerikaanse actrice Elle Fanning. Ze is het symbool van een avant-gardistische geursignatuur gevangen in een fonkelende flacon die inspiratie haalt uit de meest iconische creaties van Paco Rabanne. Een puur object van verlangen, aantrekkelijker dan ooit door het frisse, fleurige en vrolijke design van deze nieuwe collector's edition.

    DE FLACON :EEN VERLEIDEND ICOON, GEHULD IN ROZE PAILLETTEN

    De verleidelijke flacon van FAME doet denken aan de beroemde tas uit 1969. Kostbaar als een juweel. En met de charme van de meest emblematische codes van Paco Rabanne: de speelse, ultramoderne maliënjurk, gedragen door zoveel iconische vrouwen, is dit seizoen versierd met glinsterende roze pailletten.

    De sieraadflacon van FAME is vrouwelijker dan ooit. Bedekt met glinsterende pailletten in de nieuwe Blooming Pink collector's edition, heeft de speelse lovertjesjurk van FAME een ultravrouwelijke bloemenkleur die wordt benadrukt door het glinsterende goud van de flacon. Uw talisman.

    FAME - IN EEN FLACON

    Met FAME biedt Paco Rabanne een gedurfde nieuwe visie op vrouwelijkheid. Deze superinnovatieve samenstelling, verrijkt met kostbare ingrediënten, is het toppunt van avantgardistische luxe. Een stergeur, absoluut onweerstaanbaar, stralender, vrolijker en sensueler dan ooit in de glinsterende roze flacon van de FAME collector's edition. FAME beschikt over een cast olfaotorische sterren die nooit eerder in een geur zijn samengebracht, exclusief gecreëerd voor Paco Rabanne door een getalenteerd team van parfumeurs: Dora Baghriche, Marie Salamagne, Alberto Morillas en Fabrice Pellegrin.

    Een sappige mango - het eerste 100% natuurlijk verkregen mango-akkoord - laat de topnoten schitteren. Luchtige noten van jasmijn, in volle bloei, zijn geoogst en geëxtraheerd in Grasse met behulp van geavanceerde technologie die de geur van de bloem in hoge resolutie tot uiting laat komen. Een sensuele melange van wierook, afkomstig van duurzame bronnen in Somalië, is op maat gemaakt voor Paco Rabanne en omhuld door verslavende warme noten van vanille en sandelhout... .

    Voor 90% van natuurlijke oorsprong. 100% vegan. 100% Made in France. Vervaardigd in Grasse met kostbare, op maat gemaakte ingredienten, afkomstig van duurzame bronnen en verkregen door middel van geavanceerde technologie. Het is nu tijd om te stralen.

    FAME BLOOMING PINK - Eau de Parfum – Navulbaar - 80ml € 153,90

    FAME BLOOMING PINK is vanaf 24 april 2023 beschikbaar bij de bekende Paco Rabanne verkooppunten







    24-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Good Girl Blush

    Carolina Herrera zet een bloeiende verkenning van de hedendaagse vrouwelijkheid voort met de release van Good Girl Blush Eau de Parfum, een gedurfde explosie van contrasten die een unieke poederachtige expressie van bloemige vrouwelijkheid vormt.

    Dit frisse hoofdstuk in het verhaal van Good Girl is een opwindend tegengesteld akkoord tussen de energie en krachtige werking van twee verschillende extracties van een basisnoot met sensuele vanille met de romantische pastel van een hint van pioenroos, met als middelpunt twee verschillende versies van een stralende Ylang Ylang.

    De stralende schoonheid Karlie Kloss keert terug als het gezicht van Good Girl. In een prachtige roze jurk die speciaal voor de campagne is ontworpen, onthullen haar stralende energie en ondeugende glimlach op subtiele wijze de contrasten van Good Girl Blush en de duurzaam gewonnen ingrediënten. Het hoofdprincipe van de persoonlijkheid van Good Girl is een sfeer van dualiteit. Het is een geurige expressie van de innerlijke wereld die elke vrouw in zich draagt en betreft haar vermogen om tegelijkertijd sensueel en sterk, instinctief en intelligent, romantisch en krachtig te zijn.

    Voor deze nieuwe editie werkte parfumeur Quentin Bisch samen met zijn collega's Shyamala Maisondieu en Christophe Raynaud en vond meteen visuele inspiratie in de iconische Good Girl flacon met stillettohak zelf, die is uitgevoerd in pastel roze met een dynamische gouden hak: “Het deed me meteen denken aan een vanillestokje. De hak is de sterke kant van de schoen, en ik stelde me de vanille voor als de sterke kant van het parfum."

    Het gebruik van verschillende extracties van hetzelfde ingrediënt was een ingenieuze manier om dieper in te gaan op het verhaal van Good Girl. De parfumeurs hebben niet alleen een zonnige geurexplosie gecreëerd door de ingrediënten met elkaar te contrasteren, maar hebben ook een manier gevonden om binnen elk ingrediënt elkaar aanvullende geuraccenten te creëren.

    "We werkten al met de gourmand-kant van vanille in eerdere uitvoeringen van Good Girl, dus het gebruik van een extra extractie met poedergeur was de ideale manier om een blos te articuleren", zegt Quentin Bisch. Met betrekking tot Ylang Ylang "hadden we de helderheid van het bloemblad zelf, en door daarnaast een Absolute te gebruiken, konden we spelen met de diepere, meer narcotische en sensuele kant van deze verleidelijke bloem".

    Carolina Herrera Good Girl Blush is vanaf 24 april 2023 exclusief beschikbaar bij: Ici Paris XL in Belgie - Ici Paris XL en zelfstandigen in Luxemburg.  Very Good Girl Glam Parfum 80ml € 144,78 - Very Good Girl Glam Parfum 50ml € 112,58 - Very Good Girl Glam Parfum 30ml € 77,38.









    24-04-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!