Inhoud blog
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    28-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gespot op light+ Building

    5 nieuwigheden van JUNG voor 2024

     

    Het jaar 2024 is en route, en voor JUNG betekent dat een hele reeks nieuwigheden om het interieur mee te kleuren. JUNG zet er 5 in de schijnwerpers; van stopcontacten in gerecycleerd materiaal tot meer oplaadmogelijkheden aan de hand van een USB-C-poort. Op de Duitse vakbeurs Light + Building lichtte JUNG al een tipje van de sluier op. Nu laten ze het doek volledig vallen. Laat je inspireren door het innovatieve vernuft van JUNG in de vorm van vijf opvallende novelties.

    Satijndesign

    JUNG staat sinds jaar en dag bekend om zijn unieke baanbrekende schakelaars in verschillende designs en talrijke kleuropties. Voor werkelijk ieder project biedt het merk een passende schakelaar. De bestaande A-Range wordt vandaag uitgebreid met de A VIVA-schakelaars uit glas voor nóg meer ontwerpopties dankzij het nieuwe materiaalgebruik. Terwijl het frame bestaat uit mat satijnglas, is de vorm eerder afgerond voor een elegante en stijlvolle uitstraling. De A VIVA-frames zijn beschikbaar in smaragdgroen, nachtblauw, kristalgrijs, champagne, mokka, wit en zwart.

    Duurzaam, duurzamer : Duurzaamheid is een belangrijke pijler in de filosofie van JUNG. Net daarom zet het merk het jaar goed (en groen) in met schakelaars en stopcontacten vervaardigd uit gerecycleerd materiaal. De antraciet matte schakelaars uit de A CREATION-, A550- en A FLOW-reeksen bestaan uit 95% recyclaat, ofwel materiaal gewonnen uit plastiek afval. In het recyclingproces worden de resten verzameld en gesorteerd, gereinigd, gesmolten en zo verwerkt dat ze perfect herbruikbaar zijn. Kan het nog duurzamer? Absoluut, want voor deze techniek gebruikt JUNG hernieuwbare energie.

    Twee in één : De rijke Les Couleurs® Le Corbusier-kleurencollectie van JUNG is vanaf nu ook mogelijk als afwerking van de LS 1912-tuimelschakelaar. De 63 verschillende tinten verbreden de ontwerpmogelijkheden van het model en bieden een speelse manier om kleur en interieur samen te smelten. Iedere LS 1912-schakelaar wordt op bestelling vervaardigd en met de hand gelakt in de tint die je interieurpersoonlijkheid perfect belichaamt.

    Daarnaast is dezelfde tuimelschakelaar vanaf nu ook beschikbaar met een KNX-functie: het LS 1912-model wordt geüpgraded met een multi-drukknop waardoor de bediening van diverse slimme functies perfect in één schakelaar samenvalt.

    Sluit ‘m aan : Tegen 2025 is de integratie van een USB-C-poort verplicht voor verschillende toestellen in de EU. JUNG anticipeert hierop en introduceert de A550- en LS 990-reeksen met een gloednieuwe USB-C-poort die tot wel 60 Watt aankan: perfect voor het opladen van je laptop of smartphone (ook aan de hand van fast chargers). In hetzelfde stijlvolle design waarvoor JUNG bekend staat, is dit schakelmateriaal perfect voor hotelkamers waar gasten voldoende oplaadmogelijkheden voor hun elektronische toestellen verwachten.

     







    28-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware

    Moderne expressie, duurzame mentaliteit en sterke esthetiek

    In een wereld waarin mode en milieubewustzijn hand in hand gaan, presenteert AWARE zich als een voorloper in duurzame vrouwelijke mode. Het submerk van VERO MODA staat voor fijn vakmanschap en innovatie. De kledinglijn wordt gedefinieerd door een moderne expressie, een verantwoorde mentaliteit en een sterk gevoel voor esthetiek.

    AWARE is een vooruitstrevend modemerk dat streeft naar de verfijning van jouw garderobe met een sterke focus op duurzame materialen. Van silhouetten en snitten met karakter tot hoogwaardige stoffen – AWARE wil de moderne vrouw voorzien van een inspirerende garderobe met flatterende pasvormen en delicate ontwerpdetails.

    Een bewuste keuze : AWARE omarmt voortdurende innovatie en transparantie als pijlers van haar missie naar een duurzame toekomst. Ze garandeert de beste kwaliteit voor haar collecties en geeft de voorkeur aan gerecyclede of natuurlijke materialen zoals katoen en wol, in lijn met hun duurzame denkwijze. Door te investeren in gecertificeerde vezels zoals EcoVero by Lenzing®, gerecyclede polyester en katoen, en het gebruik van de EU ECOLABEL-certificering, positioneert AWARE zich als een pionier in milieubewuste mode. Naast kwaliteit is ook de juiste keuze van kleuren, prints en materiaalcombinaties van groot belang.

    De collecties zijn gebaseerd op complete looks, eerder dan op individuele items. 'We willen een levensstijl oproepen die toegewijde, modebewuste individuen aanspreekt. Voor ons doelpubliek zijn kwaliteit en eindeloze stylingmogelijkheden een absolute must.'

    AWARE ondersteunt tevens duurzaamheid via initiatieven zoals het 'RESELL'-project, een platform voor het kopen en verkopen van tweedehands items. AWARE nodigt het publiek uit om actief deel te nemen aan een modebewuste en duurzame revolutie.

    Een zwoele zomer tegemoet met ‘modern classics’ : De nieuwste collectie van AWARE bevat heel wat ‘modern classics’ in lichte zandtinten, denim & zwart; tijdloze silhouetten waarbij de texturen, stoffen en details het verschil maken. Zo zien we luchtige kleedjes en linnen topjes en broeken. Een tie-dye print met okergele twist of een print met palmbladen in zwarte of okergele versie zorgen dan weer voor extra pit.

    Ook de off-shoulder trend zien we terugkomen bij AWARE. Wil je gaan voor dé look van het seizoen? Kies dan de crochet maxi-jurk of ga voor de tailored trend met een kostuumvest zonder mouwen of een bustier versie voor een sexy look. Perfect voor een ‘classy summer’, van zonnige kantoordagen tot lange, zwoele zomeravonden. 

    De collectie van AWARE is verkrijgbaar in geselecteerde verkooppunten en online op veromoda.com.







    28-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Umbris, unieke design-overkappingen

    » ARCHITECTURALE TUIN- EN TERRASOVERKAPPINGEN - » UNIEKE ONTWERPEN, OP MAAT VAN JE HUIS EN TUIN

    Waar vele andere spelers terrasoverkappingen bieden in vaste modules, in de vorm van eenvoudige kies-en-monteer-systemen, kiest Umbris voor het creëren van beschutting op architecturaal niveau. Zo goed als ieder detail van je buitenruimte wordt bekeken door ervaren designers en mee in rekening gebracht: van het kleinste terrashoekje tot aan het bloeiende struikgewas in de tuin. Ook je eigen dagelijkse levensstijl wordt mee in het ontwerp verweven. Het resultaat is steeds een hoogwaardig afgewerkte tuin- of terrasoverkapping die naadloos en gebalanceerd in de architectuur van je woning en outdoor living smelt.

    Tuinoverkapping met zowel open als gesloten delen voor esthetische verweving in de gehele realisatie. Hierbij kunnen de lamellen zowel open als dicht staan, om te zonnebaden of juist wat schaduw op te zoeken.

    Naadloos verwoven met je huis en tuin

    Aan de hand van passende terrasoverkappingen verlengt Umbris de architectuur van je woning voor een harmonieus geheel. Om de juiste atmosfeer te creëren, kiest Umbris steeds voor een design à la carte waarbij gedurende het volledige proces zowel naar de bestaande architectuur als je eigen levensstijl en voorkeur wordt gekeken – van de eerste technische tekeningen tot de productie en uiteindelijke installatie. Ook de natuur rondom wordt in acht genomen en, indien gewenst, mee in het overkappingsontwerp verwerkt.

    De overkappingen van Umbris worden ontworpen met zo weinig mogelijk zichtbare naden en worden vervaardigd van kwaliteitsvolle materialen zoals hout en aluminium. Doordat alles (écht alles) op maat wordt ontworpen en gemaakt, zijn de designmogelijkheden zelfs tot in de kleinste details eindeloos. Of je nu kiest voor een losstaand tuinpaviljoen of één verbonden aan je woning, met een ingebouwde haard of infraroodverwarming, met automatische beweegbare lamellen, in de kleur die je verkiest. Het geheel is steeds een overkapping die naadloos verdwijnt in de contouren van je woning, een designpareltje waar je ook qua look de touwtjes in handen hebt.

    Bij het ontwerp wordt er niet alleen rekening gehouden met de bestaande woning, maar ook met de tuinarchitectuur. Bij deze realisatie werd de terrasoverkapping naadloos verweven in het tuinontwerp en aangekleed met beplanting.

    De designopties zijn oneindig en afhankelijk van jouw specifieke wensen. Alles kan toegevoegd worden aan het ontwerp. In deze realisatie werd een haardvuur naadloos verweven waardoor het deel uitmaakt van de terrasoverkapping in zijn geheel.

    Creëer je eigen microklimaat

    Umbris gebruikt een diverse combinatie van technieken. Aan de hand van bedienbare lamellen creëer je met slechts een druk op de knop een knusse cocon, terwijl screens of schuifwanden helpen bij het bewaren van de temperatuur – al helemaal wanneer je ook een gezellig haardvuur integreert. Op vraag wordt deze op een designwaardige manier mee in de architectuur van de overkapping ontworpen. Daarnaast verwerkt Umbris afwateringen mee in het profiel van de overkapping waardoor vallende regen mooi naar het gras geleid wordt.

    De bediening van de ingebouwde lamellen kan je perfect in je bestaande domotica integreren. Aan de hand van een handige smartphone-applicatie positioneer je ze zoals je dat wenst of ingesteld hebt, terwijl ook slimme klimaatsensoren op basis van de weersomstandigheden de stand van de lamellen aanpassen. Daarnaast kan je ook verschillende ‘moods’ voorprogrammeren die snel en eenvoudig de sfeer en het klimaat op je terras bepalen. Er wordt rekening gehouden met alle bestaande elementen zoals bijvoorbeeld een boom of gebogen muren.

    www.umbris.be

     

     







    27-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Classic elegance Luna

    Een parelmoeren ode aan de kus van de maan

     

    De Classics Elegance Luna is een nieuwe creatie in de Frederique Constant Classics-collectie. De maanfase is ontworpen door de dochter van de directeur Onderzoek & Ontwikkeling van de Manufacture, een primeur voor het bedrijf. Een heimelijke en verliefde maan, die twee kussende halve maantjes voorstelt, weergegeven op een parelmoeren wijzerplaat in een stalen kast van 36 mm. Er worden vier variaties aangeboden, aangedreven door een automatisch uurwerk met nieuwe uurmarkeringen in Romeinse cijfers in een kleur die bij de leren band past. Bij alle vier de modellen is de minutencirkel bezet met diamanten en bij twee modellen is ook de bezel bezet met diamanten, met een totaal van 96 diamanten.

    Sommige blikken zijn onschuldiger dan andere. Wanneer de dochter van de directeur Onderzoek & Ontwikkeling bij Manufacture Frederique Constant graag droomt over een maanfase, stelt ze zich die heel anders de gebruikelijke normen voor. Haar benadering is niet die van een ontwerper of horlogemaker. Het is eerder een liefdevol en welwillend gedicht over twee helften van de maan die elkaar ontmoeten en omhelzen tegen een achtergrond van sterren.

    Een maan op maat

    Deze magie onthult zich in het venster op 6 uur, waarvan de maanschijf exclusief voor Frederique Constant is ontwikkeld. Schommelend tussen licht- en donkergrijs wisselen de twee helften van de maan een kus uit. De zachte, subtiele kleuren zijn gekozen om perfect bij de bekleding van het horloge te passen. Op elk model wordt de stalen kast met zilverkleurige reflecties aangevuld door stalen wijzers die over een parelmoeren wijzerplaat lopen. De moiréreflecties zijn er in roze, lichtgroene, blauwe en grijze tinten. Een genuanceerd chromatisch palet dat altijd verandert naargelang de lichtinval.

    Het zeer klassieke karakter van deze compositie wordt nu versterkt door een nieuwe uurcirkel. Het overschaduwt de traditionele Arabische cijfers ten gunste van fijne, sierlijke Romeinse cijfers. Voor het eerst in de collectie worden ze in een kleur die terugkomt op de gestikte leren band met vouwsluiting. Het idee om de uurmarkeringen af te stemmen op de band is een esthetische handtekening die exclusief is voor deze collectie - en een zeldzame keuze in de horlogerie.

    Deze nieuwe modellen, met een diameter van slechts 36 mm, worden allemaal aangedreven door hetzelfde kaliber, de FC-331 automatic, die een looptijd van 38 uur garandeert. De eerste twee modellen pronken met hun prestige met uurcirkels en bezels bezet met in totaal 96 diamanten van 1,17 karaat. Het eerste model onderscheidt zich door een felle, moderne appeltjesgroene kleur, terwijl het tweede model de voorkeur geeft aan denimblauw.

    De andere twee variaties hebben alleen een uurcirkel bezet met 56 diamanten van in totaal 0,7 karaat. Deze variaties zijn soberder en discreter en worden geleverd in marineblauw met bijpassende wijzers, of felrood, de kleur van de liefde, met stalen wijzers.







    27-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Classic date manufacture

    drie nieuwe stalen variaties en een uniek Manufacture uurwerk

     

    Hij heet nog steeds "Classic", maar het is een klassieker in een nieuw jasje: de Classic Date Manufacture is uitgerust met het nieuwe Manufacture-kaliber FC-706, dat nu 72 uur looptijd biedt, met een garantie die verlengd is tot 5 jaar. De stalen kast is met 2 mm verkleind tot 40 mm, een klassieke, stijlvolle diameter met een nieuwe wijzerplaat zonder cijfers, verfijnde uurmarkeringen en een minutencirkel in de vorm van een "spoorbaan" die over een verzilverde, zwarte of zalmkleurige zonovergoten wijzerplaat loopt.

    Vorm en inhoud: de drie nieuwe versies van de Classic Date Manufacture blijven binnen het domein van fijne, traditionele, authentieke horlogerie, maar met een andere technische en esthetische benadering dan de vorige versies.

    Deze nieuwe modellen weerspiegelen een verfijnde aanpak. Ten eerste is de kast aanzienlijk verkleind van 42 mm naar 40 mm in diameter. Dit is een opening die in lijn is met de verwachtingen van liefhebbers van fijne uurwerken, die ook de afmetingen weerspiegelt van de meeste uurwerken van de afgelopen 50 jaar, die tijdloos zijn geworden.

    Ondanks deze subtiele verkleining ziet de wijzerplaat er verfijnder en luchtiger uit dan ooit. De zonovergoten afwerking zorgt voor een gelijkmatige en zachte verspreiding van het licht. De versies met een zilveren en zalmkleurige wijzerplaat zijn bijzonder stralend, terwijl de derde variant, met een zwarte wijzerplaat, een somberder en eigentijdser gezicht heeft.

    Een looptijd van 72 uur

    Qua uurwerk heeft elk horloge een grote update gekregen. De oude kalibers met een looptijd van 38 uur zijn vervangen door het nieuwe Manufacture FC-706 uurwerk, dat een autonomie van drie dagen of 72 uur garandeert. Het FC-706 kaliber is gebaseerd op het FC-710 uurwerk, dat al sinds 2012 in de collecties van de Manufacture zit en waarvan het meer dan 90% van de componenten overneemt. Het is dus een bijzonder beproefd uurwerk met een extreem hoge betrouwbaarheid, aangedreven op 4 Hz.

    De bruggen zijn volledig opnieuw ontworpen om de nieuwe loop met grote capaciteit te kunnen dragen, met cirkelvormige groeven en waaiervormige Côtes de Genève in plaats van de voorgaande cirkelvormige motieven. Als kers op de taart wordt de Classic Date Manufacture nu geleverd met 5 jaar garantie.

    Het zeer verfijnde karakter van de wijzerplaat wordt weerspiegeld in een complete revisie van de uurmarkeringen, wijzers en minutencirkel. De uurmarkeringen zijn met diamant gefacetteerd, gepolijst en iets verkleind aangebracht op 5 en 7 uur om de datumweergave ruimte te geven, die ook met een wijzer op 6 uur staat.

    De centrale wijzers, ook met diamant gefacetteerd (alleen uren/minuten) en met de hand gepolijst, zijn nu van het type "Alpha", in harmonie met het profiel van de uurmarkeringen. Door de totale afwezigheid van Romeinse of Arabische cijfers kunnen de uren en minuten op een open manier worden afgelezen. Hun precisie wordt bevestigd door een nieuwe minutencirkel van het type "spoor". Op 3 uur zit een "ui-vormige" kroon.

    De eerste uitvoering, gedragen op een chocoladekleurige krokodillenleren band, heeft een zalmkleurige wijzerplaat in combinatie met een zilverkleurige kast, uurmarkeringen en wijzers. De datum- en minutenaanduidingen zijn zwart voor een betere zichtbaarheid. Hetzelfde proces wordt gebruikt bij het tweede model, met een zilverkleurige zonovergoten wijzerplaat op een marineblauwe krokodillenleren band. Het derde model biedt het meest eigentijdse contrast, met een zilverkleurige kast, wijzers en uurmarkeringen met een absoluut zwarte, zonovergoten wijzerplaat op een zwarte krokodillenleren band.

     

     







    26-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Classic Moonphase Date Manufacture

    nieuw design, nieuw uurwerk

     

    Sober, elegant en modern: de Classic Moonphase Date Manufacture, het paradepaardje van Frederique Constant, blijft zijn traditionele DNA trouw, maar is nu verkrijgbaar in drie nieuwe 40mm-varianten met de nieuwe stalen Classic-kast en een zilverkleurige, blauwe of groene wijzerplaat. Het uurwerk is ontworpen voor dagelijks gebruik en voor liefhebbers van het Geneefse horlogemakerserfgoed. Het heeft een nieuwe, verfijnde zonovergoten wijzerplaat met fijne wijzers die worden aangedreven door het nieuwe FC-716 uurwerk, dat in eigen huis is ontwikkeld en een looptijd van 72 uur heeft. Dankzij zijn betrouwbaarheid en prestaties heeft de Classic Moonphase Date Manufacture nu een garantie van 5 jaar. Een zeldzame, kostbare en nauwkeurige creatie van grote betrouwbaarheid, gebaseerd op een uurwerk dat wordt aangedreven op 4 Hz en bijna 10 jaar geleden is ontwikkeld door Frederique Constant.

    Het hart en de geest zijn de twee gezichten van een horloge die vertaald moeten worden in een unieke en coherente esthetische taal. Dit is het grondige werk dat Frederique Constant al meer dan 35 jaar verricht. De kern van zijn aanpak: de tijdloze schoonheid van perfect afgewerkte uurwerken van Zwitserse makelij tegen de juiste prijs. En de nieuwe Classic Moonphase Date Manufacture is daarop geen uitzondering.

    Er zijn nu drie modellen beschikbaar, niet alleen met een nieuwe look, maar ook met nieuwe technische kenmerken, dankzij het nieuwe Manufacture-kaliber FC-716. Dit is uitgerust met een nieuwe loop die nu een looptijd biedt van drie dagen, of 72 uur. Het is een zeer nauwkeurig uurwerk, aangedreven op 4 Hz. Deze keuze, die door de Manufacture is overgenomen, maakt het beter bestand tegen de grillen van het dagelijks leven dankzij het vermogen om snel terug te keren naar een perfect regelmatige oscillatie. Het FC-716 kaliber is gebaseerd op het FC-715 kaliber, dat al sinds 2015 in de collecties van de Manufacture zit en waarvan het meer dan 90% van de componenten overneemt. Het is dus een bijzonder beproefd uurwerk met een extreem hoge betrouwbaarheid.

    Er zijn ook nieuwe versieringen toegevoegd, zoals de waaiervormige Côtes de Genève, die de eerdere cirkelvormige motieven vervangen. Deze zijn te zien door de open achterkant van het tot 50 meter waterbestendige horloge. Deze 3 versies van de Classic Moonphase Date Manufacture worden ook geleverd met 5 jaar garantie.

    Van de hemel naar de pols

    Zoals het gezegde luidt: "horlogerie is de dochter van astronomie". Deze drie creaties in stalen kasten van 40 mm illustreren dit. Op een verfijnde wijzerplaat onderscheiden zich deze twee fundamenten van de horlogerie. Eerst de kant van het horloge, met drie staalkleurige centrale wijzers, opnieuw ontworpen en nu met diamanten bezet (alleen de uur- en minutenwijzers), net als de uurmarkeringen. Ze zijn met de hand gepolijst en zweven boven een fijne zonovergoten wijzerplaat, verkrijgbaar in drie verschillende kleuren om drie verschillende persoonlijkheden te benadrukken: een stralend, lichtgevend zilvergrijs, een diep, modern middernachtblauw en een gedurfd, atypisch Engels groen. De minutencirkel is in spoorwegstijl en de kroon op drie uur is uivormig. De eerste twee creaties worden gedragen op een marineblauwe krokodillenleren band met stiksels en de laatste op een groene krokodillenleren band die bij de wijzerplaat past.

    Dan is er nog de astronomische kant. Op 6 uur brengt een enkel venster twee complicaties samen in één teller: de maanfase en de datum. Ze zijn nauw met elkaar verbonden, waarbij de maan precies 29,5 dagen door een sterrenvenster loopt. De datum wordt aangegeven door een centrale wijzer die langs een schaalverdeling van 1 tot 31 loopt. In deze sterrenhemel bestaan de korte tijd van de datum en de lange tijd van de maan samen in een zachte, poëtische astrale symbiose.

     

     

    25-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franke stapt in de grijze zone

    » FRANKE INTRODUCEERT LEIGRIJS

    Grijs saai? Think again. Na een heropleving in de literatuur en modetrends krijgt de minimalistische it-tint ook een kans in het interieur. Donkergrijs is niet alleen uiterst tijdloos en stijlvol, het creëert ook kalmte, meer evenwicht en een connectie met de natuur. Keukenexpert Franke neemt al het moois wat de kleur te bieden heeft en giet het om in een gloednieuwe leigrijze afwerking voor de Fragranite-keukenspoelbakken. Vijftig tinten? Bij Franke geldt er vandaag maar één.

     Fragra-nice!

    De Fragranite-spoeltafels van Franke zijn uiterst duurzaam, slijtvast en bestand tegen krassen of andere beschadigingen. Doordat ze bovendien opgewassen zijn tegen hogere temperaturen (tot wel 180°C)  zijn ze een geschikte keukenpartner. Mag het ook mooi zijn? Absoluut want naast functionaliteit brengt Franke ook hoogwaardig design. De Fragranite-spoelbakken – waaronder het Mythos- en Maris-model – worden steeds afgewerkt in een strakke en moderne keukeninterieurstijl, en in de gloednieuwe leigrijze kleur hebben de spoeltafels dezelfde high-end look als natuursteen. Built to last, geschikt voor dagelijks gebruik en met een tijdloze designtoets voor een spoelervaring van haute niveau.

    Grijs op grijs

    Dark grey is coming in hot. Hoewel grijs in de natuur een eerder negatieve bijklank heeft, is dat in het interieur anders. Leigrijs, de nieuwste monochrome afwerking voor Franke’s Fragranite-spoelbakken, bottelt het stijlvolle karakter van de kleur en brengt het in de keukeninrichting voor een evenwichtige maar vooral ook tijdloze sfeer die jarenlang mee zal gaan. De zachte textuur van het materiaal belichaamt de natuur en werd zo ontworpen dat het erg onderhoudsvriendelijk is. De trendy tint is daarnaast veelzijdig en past bij zowat alle andere keuken- en stijlelementen: wat je interieurstijl ook is, er is zonder twijfel een plek voor een grijze spoelbak van Franke. Zo is het een perfecte aanvulling op kraanwerk in chroom of goud en ieder kleurenpalet; mag het voor jou wat lichter? Kleur je spoeltafel dan in het zachtere steengrijs. Ook diegenen met een affiniteit voor een zwart matte keuken of houten accenten vinden hun gading in de Fragranite-spoeltafel.

     

     







    24-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BR 05 Chrono grey steel & gold

    Ultieme combinatie van prestaties en elegantie, het contrast van goud en staal faalt nooit om liefhebbers van verfijnde uurwerken te verleiden. Met de nieuwe BR 05 Chrono Grey Steel & Gold, een combinatie van ruthenium en roségoud, presenteert Bell & Ross een horlogemakersjuweel gelimiteerd tot slechts 150 stuks.

    Een stedelijk instrument

    Gelanceerd in 2019 en belichaming van het Huis leidende principes van leesbaarheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en precisie, de BR 05 collectie levert een duidelijk stedelijke stijl. Een combinatie van ronde en vierkante vormen, de lijnen van de kast roepen de geometrische figuren op die het Bell & the Ross merk onderscheiden. De constructie van de BR 05 gaat verder dan de strengheid van het vierkant en overstijgt tegelijkertijd de perfectie van de cirkel, waardoor het zijn eigen vorm en unieke persoonlijkheid definieert. Assertief in zijn stijl en krachtig om de pols, vangt het de energie van de stad, haar ritmes, haar rijkdom. BR 05 Chrono: het tijdmeetinstrument voor de stedelijke ontdekkingsreizigers.

     Een bi-materiaal uurwerk

    In de jaren 70, vooral in de Verenigde Staten, waren horloges gemaakt van een combinatie van goud en staal, inclusief hun metalen armbanden, erg populair. Deze trend droeg aanzienlijk bij aan de blijvende populariteit van de sport-chique stijl. Voor Bell & Ross was de beslissing om hun stedelijke en sportieve BR 05 horloge aan te passen aan deze stijl een natuurlijke en voor de hand liggende keuze. Inderdaad, dit is niet de eerste keer dat deze lijn een twee-materialen model heeft verwelkomd. Verzamelaars herinneren zich ongetwijfeld het BR 05 Chrono Edición Limitada model, geassocieerd met de wereld van de fijne sigaren, met zijn gouden en stalen kast en armband, en zijn Havana-kleurige wijzerplaat, gelanceerd in 2022.

    Gekenmerkt door een sterke stilistische identiteit, heeft Bell & Ross altijd haar eigen esthetiek willen definiëren. De nieuwe BR 05 Grey Steel & Gold chrono omarmt perfect dit uitgesproken karakter door materialen en kleuren te combineren. De 42mm waterbestendig tot 100m kast is gemaakt van staal, met satijnen afwerking en gepolijst om de architectuur van de lijnen te versterken. De bezel en de centrale schakels van de geïntegreerde armband zijn van 18k roségoud. Het grafische effect wordt versterkt door de grijze ruthenium wijzerplaat met metallic reflectie verkregen door galvanisatie, met een teller op drie uur die de chronograafminuten aangeeft en een andere op negen uur die de kleine seconden weergeeft, met een venster tussen 4 en 5 uur dat de datum weergeeft.

     De witte wijzers en indexen, gecoat met lichtgevend materiaal, versterken de contrasten en het lichtspel en zorgen voor een perfecte afleesbaarheid van de uren-, minuten-, seconden-, datum- en chronograaffuncties. De omtrek van de tellers en de markeringen 12 en 6 in de kenmerkende Bell & Ross typografie, aangebracht op de wijzerplaat, zijn allemaal van goud.

     

    Een ander, niet te missen detail, het profiel van de opwindkroon en chronograafdrukkers vormen een doorlopende lijn die doorloopt in de kast, wat zorgt voor een extra elegante touch. De BR 05 Chrono laat het overbodige achterwege en gaat rechtstreeks naar het essentiële.

     De kracht van een ontwerp

    De BR 05 Chrono Grey Steel & Gold heeft een zeer eigentijdse horlogemakerij: de integratie van de stalen armband in de kast. "Kast en armband zijn één. Dit type ontwerp roept een stijl van horloges op die verscheen in de jaren 1970. Wanneer getransponeerd in de Bell & Ross esthetiek, is het mogelijk om een resultaat te verkrijgen waar dit duidelijk, modern en visueel opvallend is", benadrukt Bruno Belamich, Creative Director bij Bell & Ross, verwijzend naar een horloge dat is ontworpen om veelzijdig en gemakkelijk af te lezen te zijn.

    De rose-steel gouden armband versmelt met de kast en creëert een consistent geheel. Een zwarte rubberen band kan deze vervangen, waardoor de look van het horloge volledig verandert en het sportieve karakter wordt versterkt.

    De flexibiliteit van een moderne chronograaf

    In het hart van de BR 05 familie, maakt de nieuwe Grey Steel & Gold deel uit van de serie chronografen en is voorzien van het BR-CAL.326 zelfopwindende mechanische uurwerk. Dit robuuste kaliber, een beproefd en getest apparaat dat opnieuw is bewerkt door Bell & Ross horlogemakers, toont een grote betrouwbaarheid en een merkbare efficiëntie in alle omstandigheden van het moderne leven. Oscillerend met 28.800 bewegingen per uur, biedt het een gangreserve van 60 uur, wat zorgt voor stabiliteit en precisie. De rotor, zichtbaar door de glazen caseback, is een fijn geskeletteerde hele schijf: een handtekening van Bell & Ross zelfopwindende uurwerken.

    Verfijnd en verfijnd en zeer eigentijds op hetzelfde moment, deze stedelijke chronograaf straalt een buitengewone esthetische aantrekkingskracht uit.

     

     







    24-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ray-Ban & Lenny Kravitz

    ontdek de legendarische collab bij Pearle Opticiens

     

    Twee iconen verenigd in nieuwe bold collectie

    Iconisch (zonne)brillenmerk Ray-Ban heeft een zo mogelijk nog meer legendarische naam gestrikt voor zijn nieuwe collab. Lenny Kravitz belichaamt dezelfde geest van innovatie, creativiteit en stijl als Ray-Ban. Dé perfecte basis voor een samenwerking dus. Samen met de rockgod tilt het merk enkele van zijn bekendste Reverse-monturen – brillen met holvormige glazen – naar een nieuw niveau. Je ontdekt de opmerkelijke samenwerking bij Pearle Opticiens, met een montuur in een nieuwe kleur die exclusief verkrijgbaar is bij de Belgische brillenexpert.

    Ray-Ban lanceerde eerder al zijn innovatieve Reverse-collectie, die ook verkrijgbaar is bij Pearle Opticiens. Daarbij kregen de twee bekendste modellen – Wayfarer & Aviator – holvormige glazen aangemeten, die verblindende schitteringen tot wel 70% procent verminderen. Nu krijgt Ray-Bans meest revolutionaire eyewear een nieuw jasje aangemeten, dankzij de samenwerking met muziek- en stijlicoon Lenny Kravitz.

    Blijvende invloed op popcultuur

    Lenny Kravitz ademt innovatie, creativiteit en stijl. Net als Ray-Ban heeft hij door de jaren heen de popcultuur hervormd door genres naadloos in elkaar over te laten gaan, artistieke grenzen te verleggen en zo trends te creëren die generaties overstijgen. Met een nieuw album dat uitkomt in mei en zijn aanwezigheid op Rock Werchter blijft hij hét tijdloze muziekicoon in België en ver daarbuiten.

     Maar zijn invloed geldt ook buiten de muziekwereld, want naast rockster is hij ook beroemd als getalenteerd acteur. Wanneer hij niet op het podium of een filmset staat, schittert hij met zijn fashion looks, wat hem het label van stijlicoon opleverde. Dat deze twee iconen samen zouden komen voor een samenwerking, stond dus al in de sterren geschreven.

     Monturen die uitdagen en inspireren

     De collab tussen Ray-Ban en Lenny Kravitz draait rond het uitdagen van conventies en het inspireren van miljoenen mensen wereldwijd. De collectie symboliseert innovatie en creativiteit en duwt de meest bekende Ray-Ban ontwerpen de toekomst in met zijn revolutionaire holvormige glazen.

    De Reverse-collectie bevat heel wat nieuwe kleuren en designs, met het Wayfarer-model in een nieuwe kleur die exclusief verkrijgbaar is bij Pearle Opticiens. Deze speciale Wayfarer Reverse is gemaakt met een transparant groen montuur en lichtbruine glazen. Ontdek hem snel, alleen bij Pearle!

     Praktisch : De prijzen variëren tussen €175 en €235. Verkrijgbaar bij een Pearle Opticiens in de buurt op of pearle.be.





    23-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BR X5 Black Titanium

    De eenvoud van titanium

    Elk professioneel instrumenthorloge van Bell & Ross is uitgesproken modern. Ontworpen met een bekend lichtgewicht metaal, de nieuwe BR-X5 Black Titanium is niet anders. Met een lange geschiedenis van gebruik in de luchtvaart, heeft titanium ook zijn sporen verdiend in de hedendaagse fijne horlogerie. Lichtgewicht, comfortabel en veerkrachtig, biedt dit high-tech materiaal een geheel eigen stijl, met een ingetogen kleur die licht afwijkt van roestvrij staal en witgoud. Met een gewicht dat een derde lichter is dan staal en een buitengewone verhouding tussen gewicht en sterkte, heeft titanium nog veel meer opmerkelijke intrinsieke kwaliteiten, van hypoallergeen tot zeer goed bestand tegen corrosie. Deze eigenschappen worden versterkt door de skeletkast van de X5, die ook is ontworpen om licht en duurzaam te zijn.

    De kracht van design

    De architectuur van de multicomponentenkast staat voor puurheid en radicaliteit, lichtheid en weerstand. De 41mm kast is geassembleerd rond een waterdichte behuizing die het manufactuur uurwerk beschermt en is uitgehold en gemaakt van titanium, waardoor hij lichter en comfortabeler is. De vierkante lunette en de kristallen zijn bevestigd op twee platen die de boven- en onderkant van de kast vormen. Het geheel wordt waterdicht gehouden met vier schroeven door de hele kast, in een meerlaagse assemblage die het geheel perfect gezond houdt. De kast is volledig gemaakt van graad 2 titanium en heeft een gemakkelijk herkenbare grijze tint. De antireflecterende matte afwerking is verkregen door fijn microzandstralen, een ingetogen keuze die het unieke ontwerp van het model benadrukt.

    Functionele principes

    Met de BR-X5 lijn bereikt Bell & Ross nieuwe hoogten als het gaat om stijl en prestaties. "Met zijn manufactuur uurwerk en geraffineerde ontwerp is de BR-X5 een iconisch horloge geworden voor het merk en zijn horlogemakersexpertise", benadrukt Bruno Belamich, Bell & Ross Creative Director en medeoprichter. De bedoeling is duidelijk: functionaliteit staat centraal. De indexen zijn duidelijk en nauwkeurig af te lezen. De wijzerplaat heeft een groot datumvenster op 3 uur en een ronde gangreserve-indicator op 9 uur. De indexen en wijzers (behalve de seconden) zijn bedekt met wit lichtgevend materiaal van het type SLN X1, voor optimale leesbaarheid bij dag en nacht. De minutenindexen worden weergegeven op een flens.

    Een bewegende prestatie: COSC-gecertificeerde chronometer

    Net als elk horloge in de BR-X5 collectie wordt de nieuwe BR-X5 Black Titanium aangedreven door het mechanische BR-CAL.323 zelfopwindende uurwerk. Dit kaliber heeft een frequentie van 28.800 trillingen per uur (4 Hz) en een gangreserve van ongeveer 70 uur. Het zeer nauwkeurige uurwerk is uitgerust met een oscillerend gewicht en een balanswiel met variabele traagheid, beide zichtbaar door de grote saffierglas caseback. Een ander voordeel van het manufactuur uurwerk is de snelle datumcorrectie die op elk moment kan worden ingesteld. Het kaliber heeft een garantie van 5 jaar met bewezen prestaties: het is chronometer gecertificeerd door de COSC, het officiële Zwitserse testinstituut voor chronometers. Een referentiestuk.

    Met zijn titanium ontwerp is de technische, innovatieve BR-X5 een eigentijdse uitdrukking van Bell & Ross' horloge-expertise. Prestatie materiaal voldoet aan het Maison's Manufacture collectie.

     

     

     





    23-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner

    De fijne en gracieuze lijnen van de stoel CAROLINE verbergen een uitzonderlijke stevigheid, dankzij de tegelijk slanke en sterke poten. De omhullende rugleuning en de perfecte verhoudingen zorgen voor comfort en perfecte elegantie. Het minutieuze werk aan de achterkant van de poten geeft deze stoel een sterke en aantrekkelijke esthetiek. De CAROLINE stoel van Marie's Corner biedt een subtiele mix van design en functionaliteit en valt op als een heus pronkstuk.

    De stoel MINNESOTA geeft een eigentijdse draai aan de klassieker Manchester. Terwijl de tijdloze essentie van de originele stoel behouden blijft, oogt de MINNESOTA visueel lichter. Deze eigentijdse interpretatie behoudt het uitzonderlijke comfort van de Manchester en biedt een omhullende zitting die trouw blijft aan de reputatie op het vlak van elegant design en het comfort van gebruikers. De herziene lijnen voegen een vleugje frisheid toe en bestendigen tegelijkertijd de klassieke charme van de Manchester. Kortom, de perfecte fusie tussen verleden en heden.

     

     





    22-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internationaal tuinfestivall

    FESTIVAL INTERNATIONAL DE JARDINS | HORTILLONNAGES AMIENS

     

    Een parcours van 48 artistieke creaties en landschappen om te ontdekken per elektrische boot of te voet, op 2 uur van Brussel.  

    25 MEI > 13 OKTOBER 2024

    Het Festival international de jardins | Hortillonnages Amiens, georganiseerd door Art & Jardins | Hauts-de-France is in de loop der jaren steeds sterker geworden en heeft zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste toeristische evenementen aan de Somme. 2024, een jubileumjaar, markeert de 15de verjaardag van dit intiatief. Ter gelegenheid hiervan onthult het parcours een vijftigtal installaties, oude (elk jaar worden enkele installaties vernieuwd) en nieuwe, ontworpen en geproduceerd door landschapsarchitecten, architecten en beeldend kunstenaars. Naast het uitzonderlijke karakter van de site is een van de unieke kenmerken van dit initiatief dat de route te voet of met een elektrische boot kan worden gevolgd. De Hortillonnages Amiens is de ideale manier om alleen, met familie of vrienden te genieten van een tijdloos uitje op slechts twee uur van Brussel. Het kleine Belgische extraatje? Sommige van de installaties zijn Belgisch, ontworpen door de collectieven PionniersPlanters, Les Faufilées en Dallas.

    15E EDITIE : Een poëtische wandeling langs het water

    De landschapstuinen en visuele installaties van het Festival, aangelegd op kleine eilanden in een natuurgebied van meer dan 300 hectare, vormen een parcours van 48 hedendaagse creaties die te voet of per boot verkend kunnen worden.

    De 28 percelen op het Île aux Fagots (Amiens) en het Etang de Clermont (Camon) zullen alle zintuigen aanspreken: zicht, gehoor, tast, geur en smaak. Deze rustige route verkent de verbanden tussen natuur, cultuur, landbouw en erfgoed, in het licht van de impact van klimaatverandering en geschiedenis.

    Elk van de werken van jonge landschapskunstenaars, architecten, beeldend kunstenaars en scenografen integreert volledig in hun ontwerp en denkwijze de actuele thema's van duurzame ontwikkeling, solidariteit, delen en milieu-uitdagingen: behoud van ecosystemen, verzwakking van rivieroevers, watervoorraden, voedselproductie, voedselkwaliteit en migratie.

    De vereniging Art & Jardins | Hauts-de-France, die het evenement organiseert, zet zich in voor de waarden van solidariteit en neemt deel aan de solidaire economie door het geproduceerde voedsel te herverdelen, een integratieproject op lange termijn te coördineren om de tuinen te onderhouden en vrijwilligers van de burgerdienst aan te nemen om het publiek te ontmoeten en te begeleiden.

    Het doel van het festival is het promoten en behouden van dit uitzonderlijke en historische groene erfgoed (de Hortillonnages werden aangelegd in de middeleeuwen), en er zijn bijeenkomsten, proeverijen en workshops voor iedereen. Het is aan iedereen om er iets zinnigs over te zeggen en er een geamuseerde, kritische, nieuwsgierige of gewoon contemplatieve blik op te werpen.

    COMPLETE LIJST VAN DE WERKEN

    7 aangelegde tuinen, 4 artistieke installaties, 2 projecten studenten van UFR des Arts – Universiteit Picardie Jules Verne

    Amiens > Île aux Fagots : Parcours te voet

    Landschapswerken : Remnant , Andrew Fisher Tomlin & Dan Bowyer / 2014 - Jardin a[c]cueillir, Studio Basta / 2022 - Le Jardin "de montagne et d'eau", Obi to Niwa / 2024

    Plastic werken : Rien à ajouter , Thomas Wattebled / 2019 - Géométrie de la chute, Sylvie Bonnot / 2020 - Cultures, Anne Houel / 2020 - Akpaku, KoKou Ferdinand Makouvia / 2022 – ABRI, Séverine Hubard / 2022 - Eau douce, Alexia Chevrollier / 2023 - Utopies Amphibies, Raphaël Emine / 2024 - Le Pittoresque, Gilles Brusset / 2024

    Amiens > Presqu’île Robinson (jaagpad) : Parcours te voet

    Landschapswerken : What floats, Kihan Kim / 2023

    Plastic werken: Les Hortillonnages en pli, Pierre-Alexandre Rémy / 2013

    Camon > Port à Fumier - Parcours per elektrische boot

    Aanlegsteiger :  Origami, Alexis Deconinck / 2020

    Landschapswerken : Le potager embarqué, Florent Morisseau / 2010 - Grand prix 2012 du concours national des jardins potagers - L’île de la Pépinière, Fanny Anthoine-Milhomme et Jean-Philippe Teyssier / 2010 - L’île perdu(e), Élyse Ragueneau, Astrid Verspieren et Xavier Dumont / 2011 - Follow me I, 2013 + Follow me II / 2020, Collectif Blah Blah Blah - Pop-Up Island, Collectif MaDe / 2015 -  Sphère nourricière, Manon Bordet-Chavanes, Marie Bregeon et Johann Laskowski - 3e prix jardin 2016 - jardin pédagogique -Société Nationale d’Horticulture de France / 2016 - Cabotans maraîchers, Stéphane Larcin et Baptiste Demeulemeester / 2019 -  Le jardin brise-lames, Piano Paysage + Atelier L. / 2019 - Île était une fois, Green Resistance / 2019 - Le banquet cornélien, Atelier du Dehors / 2020 -  Roques, Atelier Faber / 2020 - 3 kilomètres à la ronde, Alix Eoche-Duval & Cyril Servettaz / 2021 - Le rivage des cirses, Sylvestre / 2021- La Fascinatrice des Hortillonnages, Vergers Urbains / 2022 - La Cordée, Les Faufilées, / 2023 - Maison de Graines, Pioniersplanters / 2023 - The Ark of Gaia, Grupa Dookola / 2023 - Hortus Labyrinthus, Mathilde Rouch, Emma Morillon & Baptiste Gerard-Hirne / 2023 - Les îles cadastrales, Collectif Plein-champs et Cie / 2024  -  Au service, Kollektiv Von Null / 2024 - Aquatique, ArchiSculpteurs / 2024 - Théâtre Hortus, Collectif YAM / 2024 -  Terram Revertis, Baptiste Miremont & Orlando Clarke/ 2024

    Plastic werken : Miroir aux alouettes, Boris Chouvellon / 2014  - Hortillophones, Raphaëlle Duquesnoy / 2019 - Hutte, Delphine Renault / 2020 - Mémoire d’arbre, Yuhsin U Chang / 2020 - Laocoon, Vincent Mauger / 2022 - Stepwell - ici dessus, ici dessous, Téo Bétin / 2023 - Panta Rhei, Nicolas Barreau & Jules Charbonnet / 2023 - Extractions, Sarah Ritter / 2024 - Thermo V3, François Dufeil / 2024 - Un jardin à l'ouest. La fin d'après-midi, Odysseas Yannikouris / 2024

    Werken kunststudenten 2024 : Universiteit Picardie Jules Verne • Résonances, Collectif Solstice / 2024 • Eau fond, Collectif Ecopains / 2024

    PRAKTISCHE DETAILS: www.artetjardins-hdf.com - Informatie: +33 6 78 53 55 92

    OPENINGSDAGEN

    Laagseizoen : Mei-Juni/September-oktober: woensdag tot zondag

    Hoogseizoen : Juli-augustus: dinsdag tot zondag, Open op 14 juli en 15 augustus

    HOE NAAR HET FESTIVAL KOMEN VANUIT BELGIË ?

    Met de trein ; Brussel – Amiens: 2u10 - Er zijn dagelijkse diensten naar Amiens. Het station ligt dicht bij de gratis wandelroute van het Festival international de jardins I Hortillonnages Amiens en het Île aux Fagots (11 minuten lopen).

    Met de auto : Brussel – Amiens: 233 km - Amiens ligt op het knooppunt van de A16, die de regio Île-de-France bedient, en de A29, die verbindingen biedt naar Normandië en het oosten van Frankrijk. Snelweg A29 Normandië: afrit 31 of afrit 51 vanaf Saint Quentin. Snelweg A16: afrit 18 vanaf Parijs en Beauvais, afrit 20 vanaf Abbeville en Boulogne.

    HOE HET FESTIVAL ONTDEKKEN?

    Te voet: > Toegang tot het Île aux Fagots via 43 Chemin de Halage (Amiens), vervolgens richting het schiereiland Robinson. > Neem vanaf de Boulevard de Beauvillé de Chemin du Malaquis naar het Etang de Rivery. Gratis toegang

    Per elektrische boot : Elektrische boot te huur bij de Port à Fumier, 35 rue Roger Allou (Camon), voor een tocht van 2 uur van eiland naar eiland. Tegen betaling, reserveren noodzakelijk.

    TARIEVEN

    Opening van het loket midden-mei 2024 : Gratis voor kinderen jonger dan 3 jaar. Prijs afhankelijk van het aantal passagiers aan boord : 23 € per boot / voor 1-2 pers. 32 € per boot / voor 3-4 pers. 40 € per boot / voor 5-6 pers. Rq: maximaal 6 personen per boot, inclusief kinderen jonger dan 3 jaar. Groepsprijs (vanaf 10 personen): €33 per boot. In deze tarieven is een bijdrage inbegrepen voor het onderhoud van de kanalen, die wordt betaald aan de Association syndicale constitué d'office des canaux d'Hortillonnages.

    Rondleidingen op aanvraag - Thema rondleidingen mogelijk (familie/Natuur en planten/Kunstzinnige creaties/Milieu en ecologie...) Informatie Marianne Anselin: m.anselin@artetjardins-hdf.com

    Illustraties yann monel









    22-04-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!