Inhoud blog
  • MSC zonnige winterbestemmingen
  • Hip hip hoera!
  • Proef der herfst
  • Punic:
  • Classic Tourbillon Manufacture
  • Nieuw: Tegen rimpels: lift-collagene
  • Cocoonen op je nazomerterras
  • Duurzaamheid als drijvende kracht
  • Classics Moonphase Date manufacture
  • Najaarsexpo's in Wallonië
  • Baby it's cold outside
  • Classic Carrée art-déco
  • Rethinking the new normal Aware
  • Van baby tot tiener
  • Een indian summer met Umbris
  • Quick Step
  • Woodstoxx
  • Classic Moonphase
  • Quick-Steps volgende stap naar circulariteit
  • Saint- James
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    12-09-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC zonnige winterbestemmingen

    MSC Cruises ziet een stijgende vraag naar zonnige winterbestemmingen en verhoogt nu ook haar aanbod in de Middellandse Zee.

     

    Gasten van MSC Cruises worden uitgenodigd hun zomer te verlengen tot in oktober, november en zelfs december, met Middellandse Zee-bestemmingen waar de temperaturen nog steeds tot 28 graden Celsius (°C) kunnen oplopen. Bestemmingen zoals Valencia (Spanje), Athene (Griekenland), Marseille (Frankrijk), Izmir (Turkije) en meer genieten nog steeds van 295 zonuren per maand, zelfs in maanden die als winter worden beschouwd. MSC Cruises introduceert een schip dat de hele winter door Griekenland en Turkije vaart om optimaal, zelfs in de kerstperiode, te profiteren van deze zonovergoten regio.

    De Canarische Eilanden, Madeira en de Caraïben zijn al populaire keuzes voor gasten op zoek naar winterzon, maar er zijn nog veel meer opties dichter bij huis in het Middellandse Zeegebied. Van de charme van Zuid-Frankrijk tot de geschiedenisrijke bestemmingen in Griekenland, MSC Cruises onthult de meest zonovergoten bestemmingen aan de Middellandse Zee om gasten te laten genieten van zomerweer tot laat in het seizoen.

    Weersgegevens voor mediterrane bestemmingen die de cruisemaatschappij aandoet in oktober, november en december tonen aan dat gasten kunnen rekenen op temperaturen tot 28°C, met 295 zonuren per maand, met weinig tot geen risico op regen - en het is de perfecte tijd om een aantal van de must-see attracties te ervaren met minder mensen en een meer ontspannen sfeer.

    Eén van de hoogtepunten deze winter is een gloednieuwe route van MSC Sinfonia, die voor het eerst naar Griekenland vaart. Deze zevendaagse cruise voert langs prachtige bestemmingen zoals Bari (Italië), Piraeus (voor Athene), Corfu (Griekenland), en de fascinerende steden Izmir en Istanbul in Turkije.

    Frank Van den Steen, Country Manager Benelux bij MSC Cruises, licht toe: "Steeds meer Belgen en Nederlanders kiezen voor een wintervakantie in de zon. MSC Cruises speelt hierop in met een verhoogd aanbod en onze speciale winterpromotie 'Vitamin Sea', met kortingen tot 30%."

    Verleng je zomer en ontdek de mooiste bestemmingen in het Middellandse Zeegebied:

    De absolute winnaar - met 295 zonuren: Izmir, Turkije : Gasten kunnen onbekommerd hun vakantiekleding blijven dragen op deze zonnige bestemming in Turkije, die in oktober nog steeds 295 zonuren telt en gemiddeld 25 zonnige dagen per maand noteert tijdens de wintermaanden. Geniet van aangename temperaturen rond de twintig graden terwijl je door de geplaveide straatjes wandelt, langs drukke bazaars struint en de eeuwenoude, op de UNESCO-lijst staande wonderen van Izmir bewondert. Beleef de charme van Izmir wanneer MSC Sinfonia de havenstad aandoet tijdens haar zevendaagse winterroutes.

    De tweede plaats - met 275 zonuren: Valencia, Spanje : Gasten kunnen de winterblues ontvluchten en genieten van de Spaanse zon in Valencia, een stad die tot wel 3000 zonuren per jaar biedt, met een indrukwekkende 272 zonuren alleen al in oktober. In dezelfde maand blijft de gemiddelde temperatuur rond de 25°C. Terwijl de temperaturen in het grootste deel van Europa dalen in november en december, behoudt Valencia een aangename gemiddelde temperatuur van ongeveer 20°C en ongeveer 247 zonuren. Ontdek de prachtige architectuur, wandel door de historische oude stad en proef de wereldberoemde Valenciaanse paella, terwijl je buiten op een terras van de zon geniet met een verfrissend ijsdrankje. MSC Fantasia, MSC Lirica en MSC Seaside varen allemaal op routes die Valencia aandoen tussen oktober en december.

    Derde plaats - met 272 uren zonneschijn: La Goulette/Tunis, Tunisa: Zonaanbidders die de kou willen ontvluchten, kunnen terecht in het meest noordelijke land van Afrika, Tunesië. Met indrukwekkende 272 zonuren in oktober en een gemiddelde temperatuur van 26°C (oplopend tot 28°C) biedt dit land perfect weer om de overvloed aan natuurschoon en bijzondere archeologische vindplaatsen te verkennen. In november, met een gemiddelde temperatuur van 21°C en 218 zonuren, zijn er gemiddeld 27 zonnige dagen per maand gedurende de winter. Tunesië heeft een schat aan bezienswaardigheden, van de op de UNESCO-lijst opgenomen Medina met zijn mausolea en paleizen tot de overblijfselen van het oude Carthago. U kunt ervoor kiezen om deze historische wonderen te bewonderen of simpelweg te genieten van de glorieuze zomerzon. MSC Cruises heeft twee schepen die La Goulette, Tunis aandoen tussen oktober en december dit jaar, MSC Grandiosa en MSC Fantasia, met een scala aan gemakkelijke inschepingshavens in Europa in Spanje, Frankrijk en Italië.

    Eervolle vermeldingen:

    Met gemiddeld 265 zonuren in oktober en ongeveer 220 zonuren in november en december is Athene, Griekenland, de perfecte uitwijkplaats voor de winterse kou en grijze somberheid. Gasten kunnen dus genieten van het mildere weer en de rustigere plekjes tijdens een bezoek aan de overblijfselen van de oude Akropolis, de citadel op een rotsachtige klif die 150 meter boven de stad uittorent. MSC Sinfonia biedt zeven nachtelijke routes naar de havenstad Piraeus in Athene gedurende de hele winter en MSC Splendida biedt negen nachtelijke routes van oktober tot november dit jaar.

    Valetta, Malta, dat rijk is aan geschiedenis, is één van de zonnigste plekken in Europa tijdens de wintermaanden en ziet tot een indrukwekkende 263 zonuren in oktober en meer dan 209 zonuren in november. Marseille, Frankrijk, volgt met een gemiddelde van 262 zonuren in oktober en tot 239 zonuren per maand tijdens de rest van het winterseizoen. MSC World Europa doet deze winter Valetta en Marseille aan. MSC Fantasia en MSC Lirica bieden ook routes naar Marseille. www.msccruises.be  

     

     







    12-09-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-09-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hip hip hoera!

    3 tips voor een vrolijk, stijlvol en duurzaam kinderfeest.

     

    Er is er een jarig, hoera, hoera! Is jouw kleuter binnenkort jarig? Dan komt er waarschijnlijk ook een feestje aan waar je kindje vol enthousiasme naar uitkijkt. Het perfecte moment dus om aan de slag te gaan met die oneindige fantasie. Trixie doet drie handige tips uit de doeken voor een onvergetelijk verjaardagsfeest waar kinderen, ouders en zelfs de planeet blij van worden.

    Elke tafel een thema

    Van een leuk feestje een echt droomfeestje maken, dat is niet vanzelfsprekend. Gelukkig kun je met het vrolijke tafelgerei van Trixie heel eenvoudig inspelen op de levendige fantasie van je kinderen. Stuur ze gauw op ontdekking in de wondere wereld van de Trixie-dieren. Wat dacht je van een mad tea party met Mrs. Cat, Mr. Fox en Mr. Lion op de gastenlijst? Deze dierenvriendjes zetten alvast hun allermooiste feesthoedje op. Is de grootste wens van je kleine avonturier om op pad te gaan tussen de T-Rex en de Triceratops? Dan houdt Mr. Dino alvast een gaatje vrij in zijn agenda voor het feestje van het jaar. Of ga je helemaal uit de bol met alle dieren door elkaar voor een waar junglefeestje? Ondertussen zorg je ook voor de habitat van deze lieve diertjes, want de nieuwe borden, kommen en bekers van Trixie zijn gemaakt van 100% siliconen: een materiaal dat keer op keer hergebruikt kan worden. Nog meer fun aan tafel dan met plastic of papieren bordjes, en veel liever voor de planeet.

    Feesten als de beesten

    Op een onvergetelijk feestje blijft niemand op zijn stoel zitten. Breng het thema van je tafel nog meer tot leven door het door te trekken in toffe activiteiten. Neem Mr. Dino mee op wandeling met een houten dinospeeltje aan een trektouwtje of duwstok, en ga samen op zoek naar prehistorische pootafdrukken en fossielen. Net als een echte kat zit Mrs. Cat graag hoog en droog. Bouw haar nestje tot in de wolken met de stapeltoren van Trixie, of speel met de kralen zoals echte poezenpoten doen. Ook in de jungle vliegt de confetti in het rond. Iedereen is welkom in de houten dierenbus voor een vrolijk ritje, of stapel de figuurtjes op elkaar en ontdek wie het eerst tot aan de feestslingers reikt. Naast een plezierige activiteit voor kindjes is dat ook een leerzame uitdaging om ook motorische vaardigheden te oefenen.

    Al snackend spelen

    Veel spelen, dat wil ook zeggen veel energie verbruiken. Daarom zijn snacks tussen het spelen door een must voor echte feestbeesten. Kies in plaats van suikerrijke hapjes en drankjes zoals de typische taart voor een speels alternatief. Fruit is bijvoorbeeld lekker zoet en heeft allerlei aantrekkelijke kleuren. Bovendien kun je fruit ook op een creatieve manieren inzetten om de fantasie van je kleine feestvierders te prikkelen. Snijd bijvoorbeeld een watermeloen in de vorm van een dinohoofd, en vul de bek met een frisse fruitsalade. Mag het wat actiever? Ga dan de uitdaging aan tijdens een gevecht met fruitzwaarden. Elk kind maakt een eigen fruitzwaard door partjes op een satéprikker te steken. Na een spannende strijd smul je de stukjes gewoon weer van je zwaard, een heerlijke beloning!

    www.trixie-baby.com

     









    11-09-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-09-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proef der herfst

    » HERFSTGERECHTEN MET BEKA

    Kruidige chai en pumpkin spice latte, kaneelrollen en sudderende stoofpotjes. In de herfst draait alles om verwarmend voedsel dat bijdraagt aan de gezelligheid van het seizoen. Met het keukengerei van Beka doe je elk seizoensgebonden ingrediënt of gerecht eer aan. Het merk toont je alvast hoe je het meeste uit de herfst haalt.

    Just my cup of tea

    Is er een betere manier om van een frisse herfstdag te genieten dan met een stomend kopje thee? Het is geen verrassing dat de smaak van je thee afhangt van hoe je die klaarmaakt. De temperatuur van het water, het soort water en welke thee je gebruikt spelen een rol, maar ook hoeveel ruimte theeblaadjes hebben om zich te ontvouwen. Daarom zijn de theeketels van Beka voorzien van een ruime zeefinzet van roestvrij staal. Daarin hebben de theeblaadjes voldoende ruimte waardoor je kopje thee extra lekker smaakt. Je kunt het zeefje ook uit de theeketel halen, waardoor je je eigen theemelanges kan toevoegen en het zeefje makkelijk kan schoonmaken.

    Herfstklassieker: varkensgebraad met graanmosterdsaus

    Geen inspiratie voor het avondmaal? Met een herfstklassieker zit je altijd goed. Probeer bijvoorbeeld eens varkensgebraad met graanmosterdsaus. De braadpan van Beka is ideaal om een sappig stuk vlees in te braden. Dankzij de handige vleesthermometer controleer je eenvoudig de cuisson van je gebraad na zonder erin te moeten snijden. Met de steelpan maak je dan weer mosterdsaus in een handomdraai. Honger gekregen?

    Ingrediënten: 800 gr varkensgebraad - 3 el graanmosterd -   1 dl room - 1 dl witte wijn - Peper en zout

    Zo maak je het:

    Haal een uurtje van tevoren het vlees uit de koelkast, zodat het op kamertemperatuur is voor je begint. Verhit de boter in de pan. Kruid het gebraad met peper en zout en schroei het aan elke zijde 2 minuten dicht in de hete boter. Laat het vlees 30 à 40 minuten garen op een laag vuur (bij een gebraad van 800 gr – voor gebraad van 500 gr 25 minuten). Je vlees is klaar als het in het midden nog wat rosé is, of controleer de cuisson met de thermomeater. Haal het vlees uit de pan en wikkel het in aluminiumfolie om warm te houden.

    Gebruik de jus in je pan als basis voor je saus. Voeg er wijn aan toe en laat zachtjes opkoken voor een 7-tal minuten. Verlaag naar een laag vuurt, voeg room toe en zeef de saus. Breng op smaak met (graan)mosterd en kruid eventueel bij met peper en zout. Snijd plakjes van het gebraad en serveer er de saus bij. Broccoli of kroketten maken dit gerecht helemaal af.

     

    Herfstig stoofvlees

    Krijg je maar niet genoeg van herfstrecepten en is inspiratie voor een lekkere maaltijd altijd welkom? Dan is dit stoofvleesrecept misschien iets voor jou: een echte klassieker die zelfs de koudste dagen een beetje warmer maakt. In de Nori-stoofpot van Beka pruttelt het vlees langzaam op het vuur terwijl jij in je pantoffels schuift en alvast een warme, wollige trui aantrekt.

    Ingrediënten : 1 grote ui – Boter - 800g runderstoofvlees (in stukken gesneden) - 1 fles donker abdijbier (St. Bernardus abt 12) - Kruidenbundel met laurier en tijm (2 blaadjes en een takje) - 1 kruidnagel - 1 eetlepel Luikse stroop - 1 snee bruine boterham - 2 eetlepels mosterd -   Natuurazijn – Peper - Zout

    Zo maak je het

    Pel de ui en snipper deze fijn. Smelt een klontje boter in de Nori-stoofpot en fruit de uien op een matig vuur. Verhit opnieuw een klontje boter in een braadpan. Kruid het vlees met peper en zout en schroei het kort aan in kleine porties zodat het een goudbruin korstje krijgt.

    Voeg het vlees toe aan de stoofpot met de uien. Giet het bier in de braadpan en roer goed om alle aanbaksels van het vlees los te maken terwijl het bier begint te koken. Zodra het bier kookt, giet je het mengsel bij de uien en het vlees in de stoofpot. Voeg de kruiden, de kruidnagel en de Luikse stroop toe aan de stoofpot.

    Smeer de boterham in met mosterd en leg deze met de besmeerde zijde naar beneden in de pot.Laat het geheel sudderen op laag vuur gedurende 1,5 tot 3 uur. Verwijder het deksel om te voorkomen dat het te waterig wordt. Zodra de stoofvleessaus de gewenste dikte heeft, kun je het deksel terugplaatsen. Roer af en toe en controleer of het vlees gaar is.

    Gaartemperaturen met de thermometer: Goed rosé: 69°C - Perfecte temperatuur: 71°C - Volledig gaar: > 75°C

    www.beka-cookware.com/nl-be





    10-09-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-09-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Punic:

    een maritieme, geometrische en oeroude collectie die uitnodigt om te ontsnappen

     

    Deze winter neemt het merk Sosol and Sea je mee naar mediterrane kusten die door de geschiedenis en de zee zijn gevormd. Wat je mag verwachten? Collecties met namen van beroemde Tunesische plaatsen, bekend om de nuances van blauw, wit en oker, kleine kusthavens aan de Middellandse Zee en tijdloze verhalen…

    "Sidi" waar het wit van de jasmijn danst met de intense blauwtinten van de zee, de gebouwen en de lucht.

    "Korbous" waar het warme water de ruige, okerkleurige rotsen streelt, hier en daar omzoomd door eucalyptus.

    "Carthago" waar de oude stenen van de Punische stad, die oude verhalen vertellen, overwoekerd zijn door gras en uitgesleten door het zout.

    "Bizerte" met zijn oude straten die leiden naar de kleurrijke huizen van de kleine vissershaven... Het roze en beige van de muren van de oude stad bij zonsondergang en de witte bougainvilles...

    Een collectie met een verfijnde mix van geometrische, etnische en oeroude vormen, vervaardigd uit messing, bedekt met 24-karaats goud en bezet met zand, planten, hars, landschapsjaspis, rhodoniet, papier, Afrikaanse amazoniet en natuurlijke parels...

    Het merk wordt gekenmerkt door het feit dat elk stuk wordt gehamerd, wat doet denken aan de weerkaatsing van de zon op de kalme of woelige wateren van de wereldzeeën. Deze collectie neemt je mee op een reis doorheen de tijd in het noorden van Tunesië, de locatie waar de sieraden van het merk worden gemaakt en die de ontwerpster, dankzij haar regelmatige verblijven daar, graag deelt...

    Sosol and Sea werd opgericht in 2016. Oprichtster en ontwerpster Solange Lecomte creëert halfedelstenen sieraden, gehamerd en verguld met 24-karaats goud, en milieuvriendelijke kleding die zich aanpast aan de lichaamsvorm van elke vrouw die ze draagt (een uniek concept gelanceerd in 2021).

    De ontwerpster wil haar klanten onderdompelen in een zintuiglijke en menselijke ontsnapping, geïnspireerd door kustgebieden, de ervaring tijdens haar reizen en het eeuwenoud Berbers vakmanschap van de ambachtslieden met wie ze samenwerkt. Meerdere details, heldere tinten, zonnestralen, vloeiende en sensuele vormen, alles gecombineerd met de vrouwelijke codes van de wereld. Sosol and Sea nodigt de amazones van de moderne tijd uit voor een innerlijke én uiterlijke reis, waar grenzen niet bestaan. Sosol and Sea is ook, en vooral, een strijd voor gelijkheid









    09-09-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Classic Tourbillon Manufacture

    een zeer beperkte oplage met wijzerplaat van aventurijn

     

    Een tourbillon manufacture in beperkte oplage met witgouden kast van slechts 39 mm: de Classic Tourbillon Manufacture, waarvan er slechts 36 zijn geproduceerd met een aventurijnen wijzerplaat, heeft zich al gevestigd als een hoogvliegende mechanische uitzondering. Met de kenmerkende Heart Beat-opening van Frederique Constant op 6 uur is dit horloge bedoeld voor veeleisende verzamelaars die op zoek zijn naar een tijdloos uurwerk waarvan de wijzerplaat, geïnspireerd op het hemelgewelf, eraan herinnert dat de horlogerie verbonden is met astronomie. Het is een poëtische en technische creatie tegelijkertijd die zijn stempel zal drukken op de meest gewilde collecties van het Zwitserse huis.

    De tourbillon is een zeldzame complicatie. De tourbillon van het huis, volledig in eigen huis vervaardigd in het hart van de Zwitserse horlogerie, is nog zeldzamer. Bovendien wordt hij geleverd met een aventurijnen wijzerplaat en wordt hij geproduceerd in een gelimiteerde serie van slechts 36 stuks.

    De nieuwe aventurijnen Classic Tourbillon Manufacture is nu al een potentieel verzamelstuk. Niet alleen vanwege zijn nauwkeurige en kostbare vervaardiging, maar ook vanwege zijn opmerkelijke eigen uurwerk. De horlogemakers van Frederique Constant zijn tegenwoordig in staat om creaties van traditionele Haute Horlogerie te bieden die zijn afgewerkt volgens de hoogste Zwitserse standaarden. Deze exclusiviteit valt onmiddellijk op bij de verzamelaars. Het zelfopwindende kaliber FC 980-4 is voorzien van met de hand afgewerkte afschuiningen, cirkelgravering op de bruggen, uitgerekte zijkanten en een zeer delicate polijsting.

    Deze hoogwaardige afwerkingen uit de meest pure en eeuwenoude traditie van de Haute Horlogerie mogen de moderniteit van een zeer nauwkeurig uurwerk niet overschaduwen. Het kaliber FC-980-4 heeft een silicium echappement. Dit materiaal, symbool voor prestaties en nauwkeurigheid, beschermt het echappement tegen variaties in de snelheid door temperatuurschommelingen of magnetisering veroorzaakt door luidsprekers, computers, sluitingen of telefoons, die schadelijk zijn voor een uurwerk dat gevoelig is voor de kleinste magnetische velden. Het silicium zorgt ook voor een ongeëvenaarde precisie bij de vervaardiging en een perfecte afwerking van het oppervlak, waardoor optimale prestaties gegarandeerd zijn.

    De kast pas perfect bij dit uitzonderlijke mechanisme. Een wijzerplaat uit één stuk aventurijn siert deze Classic Tourbillon Manufacture. Dankzij dit 100% handgemaakte proces zijn er geen twee wijzerplaten precies hetzelfde, wat het unieke karakter van elk stuk versterkt. De grote uitsparing op 6 uur onthult het kostbare echappement, met op de brug in vergulde letters het gelimiteerde serienummer van elk stuk is gegraveerd. Dit is de uitdrukking van de beroemde Heart Beat-opening, dat al 30 jaar een van de esthetische handtekeningen van het huis Frederique Constant is.

    In het hart van de tourbillon slaat de secondewijzer. In het midden van de wijzerplaat bevinden zich de uur- en minutenwijzers. Ze zijn met de hand gepolijst, net als de opgelegde uurmarkeringen waar ze boven zweven. Dit uitzonderlijke uurwerk met een diameter van slechts 39 mm wordt gedragen op een leren band.

    De aventurijnen Classic Tourbillon Manufacture is verkrijgbaar vanaf november 2024

     

     







    09-09-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 09/09-15/09 2024
  • 02/09-08/09 2024
  • 26/08-01/09 2024
  • 19/08-25/08 2024
  • 12/08-18/08 2024
  • 05/08-11/08 2024
  • 29/07-04/08 2024
  • 22/07-28/07 2024
  • 15/07-21/07 2024
  • 08/07-14/07 2024
  • 01/07-07/07 2024
  • 24/06-30/06 2024
  • 17/06-23/06 2024
  • 10/06-16/06 2024
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!