Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    20-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Designer Outlet Centers

    Roermond en Roosendaal breiden aanbod uit met topmerken

     

    • Nieuw in Designer Outlet Roermond: IRO Paris, Isabel Marant, Adidas Kids, YoYo Fresh en Daily Paper - • Nieuw in Designer Outlet Roosendaal: Sasha, Superdry, Lee Wrangler, Nike, Rosie's Play Area en SCENTS

    Dit najaar verrijkt Designer Outlet Roermond haar portfolio met meerdere premium merken. Dit geeft koopjesjagers en modeliefhebbers nog meer redenen om het shopping walhalla net over de grens in Nederlands Limburg te bezoeken. Je vindt er nu onder meer IRO Paris, Isabel Marant en YoYo Fresh.

    Ook in Designer Outlet Roosendaal, eveneens net over de grens bij Antwerpen, kun je dit najaar shoppen bij nog meer topmerken, zoals Nike, Sasha, Superdry en Lee Wrangler. In beide outlet centres geniet je het hele jaar van tot wel 70% korting op de retailprijzen. Mooi meegenomen in tijden waarin alles al duur genoeg is.

    Nieuw in Designer Outlet Roermond

    • Dit najaar openen niet één maar twee Parijse merken hun deuren in Designer Outlet Roermond: IRO Paris en Isabel Marant (vanaf december). IRO Paris, het Franse premium brand voor dames, laat zich inspireren door de Amerikaanse rock scene van de jaren 70 en 80. De collecties van Isabel Marant zijn rock chic, perfect voor de échte fashionista.

    • De nieuwe Adidas Kids is de eerste in Europa! Je shopt hier alle sportieve items, van schoenen tot kleding, voor je kleintjes voor nóg kleinere prijzen

    • Sinds oktober kun je bubble tea proeven in de nieuwe vestiging van YoYo Fresh in Designer Outlet Roermond. Bubble tea wordt gemaakt van een mix van gekoelde of gezoete thee met melk.

    • Het Nederlandse streetwear merk Daily Paper is sinds oktober te vinden in Designer Outlet Roermond. Het Amsterdamse fashion en lifestyle label voor mannen en vrouwen werd in 2012 opgericht door drie vrienden en is intussen uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.

    Nieuw in Designer Outlet Roosendaal

    • Designer Outlet Roosendaal verwelkomt dit najaar verschillende nieuwe winkels die het aanbod nog aantrekkelijker maken. Sinds oktober scoor je een prachtig paar schoenen bij Sasha, en sinds november vind je de mooiste kleding bij Superdry en Lee Wrangler

    • Half oktober vond de heropening plaats van één van de topwinkels in Designer Outlet Roosendaal: Nike. In de vernieuwde winkel van het wereldberoemde sportmerk vind je alles voor de atleet van topklasse, de gelegenheidssporter of de gymjunkie. Joggingbroeken, sportschoenen en alle attributen om in shape te blijven. De vernieuwde winkel is maar liefst 1000 m2 en biedt items voor vrouwen, mannen en kinderen

    • Wanneer de ouders genieten van een welverdiende lunch bij La Place, kunnen de kinderen al hun energie kwijt in Rosie's Play Area. Vanop het terras kunnen ouders de kids in de gaten houden en zien spelen. Het speelparadijs beschikt over verschillende speeltoestellen voor alle leeftijden.

    • In de pop-up store van CENTS vind je mooie merken als Yankee Candle en WoodWick. Yankee Candle is marktleider in geurkaarsen. WoodWick-kaarsen geven door hun houten lont een gezellig geknetter in huis.

    Black Friday Week: van 21 t.e.m. 27 november

    In Designer Outlet Roermond en Roosendaal kun je een hele wéék genieten van extra Black Friday-kortingen bovenop de outletprijzen. Beide centres zijn bovendien helemaal ondergedompeld in gezellige kerstsfeer met reusachtige kerstbomen (tot wel 18 m hoog). Het reuzenrad in Designer Outlet Roermond, dat speciaal voor de eindejaarsperiode is gebouwd, is het allergrootste van Nederland.





    20-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op kerstroadtrip

    Langs 9 historische steden in Nedersaksen

     

    November is afgetrapt, voel je Kerstmis al? De negen historische stadjes in Nedersaksen bieden een prachtig decor om de kerstsfeer op te snuiven. Meer nog: je kan ze aan elkaar rijgen door middel van een kerstroadtrip! Eén voor één kennen de stadjes een unieke vibe, UNESCO werelderfgoed, pleinen vol vakwerkhuisjes, kastelen en romantische parken. Met de nodige kerstanimatie wordt je kerstdroom werkelijkheid. Stel die kerstplaylist maar al samen en lees verder om je roadtrip door Nedersaksen te plannen!   

    Braunschweig, Celle, Einbeck, Göttingen, Goslar, Hamelen, Hannover, Hildesheim en Wolfenbüttel vormen de negen historische steden in Nedersaksen. Allemaal op een boogscheut van elkaar en allemaal weten ze je keer op keer omver te blazen. Kerstmis wordt er hoog in het vaandel gedragen, dus ieder dorpje wordt er tijdens de kerstperiode omgetoverd tot een sprookje. Roadtrip time!  

    Hamelen - In Hamelen, de stad die door de Gebroeders Grimm is omgedoopt tot ‘de stad van de rattenvanger’, verandert het pastelkleurige, centrale Wedding House in een adventskalender. Op de Lütjenmarkt verschiet je van een elf meter hoge piramide en in de glasblazerij van Hamelen blaas je je eigen glazen bal! 

    Hildesheim - Het hart van de kerstmarkt in Hildesheim klopt op het historische marktplein. Rond een grote kerstpiramide schitteren houten hutten die je kan bewonderen vanaf de hoogste kerktoren van Nedersaksen. Nog een hoogtepunt hier is het oudste postkantoor van Duitsland waar kinderen hun zelfgeschilderde brieven naar de kerstman kunnen sturen. 

    Hannover - In de oude binnenstad van Hannover vind je een middeleeuws en Fins kerstdorp, goed voor 190 kraampjes. Twee bijzondere hoogtepunten dit jaar zijn de Winter Varieté show in de Orangerie en de Kersttuin in de Hannover Adventure Zoo. 

    Celle - Celle werd al meermaals uitgeroepen tot beste kerstmarkt van Duitsland en ook dit jaar doen ze opnieuw een gooi naar de titel. Jaar na jaar zorgt Celle voor een ultieme, authentieke kerstervaring met haar schilderachtige huisjes van zo’n 700 jaar oud en het barokke paleis als decor. 

    Braunschweig - De leeuwenstad Braunschweig pakt uit met vlotten op de prachtig verlichte slotgracht. Daarnaast tik je souvenirs op de kop bij een van de 150 gepassioneerde ambachtslieden en marktkramers. 

    Wolfenbüttel - In de schaduw van de vakwerkhuizen en het stadhuis lichten ook de straten in Wolfenbüttel op. Wolfenbüttel kent een van de oudste kerstmarkten van Duitsland, de eerste vond er plaats in 1584. Levensgrote kerstfiguren sieren de historische binnenstad en nieuw dit jaar is het kerstbal! 

    Goslar - Uniek in Duitsland en ver daarbuiten is het kerstbos in Werelderfgoedstad Goslar. Meer dan 60 dennenbomen met tienduizend fonkelende lichtjes en zo’n 80 kraampjes geven de kerstmarkt op het historische marktplein een heel bijzondere, magische sfeer. 

    Einbeck - En ook het kerstdorp in Einbeck opent weer de deuren, met de reuze dennenboom op het marktplein als blikvanger. Voor ieder wat wils: van regionale specialiteiten tot geweldige kunstnijverheid, met livemuziek en een goochelshow voor de jongste bezoekers en de nodige glühwein. 

    Göttingen - In de universiteitsstad Göttingen vind je op de kerstmarkten enorm veel handwerk terug. Van glaskunst tot kaarsen, keramiek en houtsnijwerk. Je kan de werken niet alleen kopen, maar je beleeft ook hoe ze tot stand komen. Zo kan je meekijken over de schouders van de ambachtslieden.   

    Krijg je niet genoeg van de magie? Rijd dan even door naar de Autostadt in Wolfsburg. Van eind november tot eind december verandert de Autostadt in een heuse sprookjeswereld van ijs, sneeuw en lichtjes. Denk aan een ijsbaan met ijsdicso, sneeuw- en rodelplezier voor kinderen, een gezellige wintermarkt met liefdevol versierde kramen en nog veel meer. 

    Praktisch 

    Hebben we je kerstkriebels aangewakkerd? Dan kan je je roadtrip beginnen plannen met onderstaande data:  Celle: 24.11 – 28.12.2022 - Hannover: 21.11– 22.12.2022 - Hildesheim: 21.11 – 28.12.2022 - Wolfenbüttel: 22.11 – 23.12.2022 - Braunschweig: 23.11 – 29.12.2022  Göttingen: 21.11 – 29.12.2022  - Hameln: 23.11 – 23.12 and 27.-30.12.2022  - Goslar: 23.11 – 30.12.2022 - Einbeck: 23.11 – 29.12.2021 - Autostadt, Wolfsburg: 25.11 – 28.12.2022 

    Illustraties celle tourismus- marketing goslar – hotel van der valk









    20-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is België!

    Lay’s® brengt onze nationale trots in smakelijk beeld

     

    » Lay’s® toont nieuwe verpakking Lay’s Iconic Local Flavours - » Is het écht een zak chips? - » Een ode aan België met de Lay’s® strip als leuke collector’s item

    Wat is Belgischer dan een pak friet met een flinke portie saus? Onder de slogan #BelgischerKanNiet daagde Lay’s® de Belg uit om iets Belgischer te verzinnen dan de twee nieuwste chips smaken Frites Mayo en Frietjes Andalouse. Het resultaat? Een golf aan inzendingen, twee winnaars en een kunstwerk dat ons kleine landje en cultuur in de stripverf zetten.

    De Belg kiest stripverhalen boven friet

    Eerder dit jaar bracht Lay’s® met zijn campagne ‘Iconic Local Flavours’ twee nieuwe smaken op de markt, beiden met een treffend Belgisch karakter: Frites Mayo en Frietjes Andalouse. Om het geheel nóg Belgischer te maken, werd de consument uitgedaagd om met iets iconischer te komen dan frieten met saus. De inzending met de meeste stemmen zou nadien met veel trots mogen pronken op de nieuwe verpakkingen. Uit de talrijke inzendingen kwam uiteindelijk één grote overwinnaar uit de bus: het Belgische stripverhaal.

    Krokante collector’s item

    Ontdek en lees de avonturen van Frietje op de verpakkingen van de twee nieuwe smaken. Gevuld met de andere inzendingen zoals nationale kunstenaars, festivalweides en bierglazen wordt onze Belgische cultuur in twee smakelijke opeenvolgende stripverhalen gegoten. En zoals op z’n Belgisch start Frites Mayo het verhaal in het Frans en Frietjes Andalouse het vervolg in het Nederlands. Dus aan alle Belgen: berg je wielertenue op, leeg dat bierglas en rep je naar de dichtstbijzijnde winkel om van de nieuwe smaken te proeven. Want zeg nu zelf, #BelgischerKanEchtNiet?





    19-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Xantho anti-aging nachtcrème
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Belgisch cosmeceutical Xantho ontwikkelt unieke anti-aging nachtcrème voor de droge huid

     

    Net op tijd voor de koude wintermaanden! Na de lancering van de dagcrème met SPF20 in maart, volgt er een nieuwe productlancering bij Xantho: de anti-aging nachtcrème specifiek voor de droge huid. Na heel wat onderzoek is Xantho erin geslaagd om een unieke formule te ontwikkelen.

    OLIE-IN-WATER & WATER-IN-OLIE: WHAT'S THE DIFFERENCE?

    De meeste crèmes in de cosmeticawereld zijn O/W crèmes, dit noemt een olie-in-water crème. Dit zijn standaard lichte crèmes die niet vet aanvoelen. Qua samenstelling wil dit zeggen dat de olie aan de binnenkant zit en water aan de buitenkant.

    De Xantho nachtcrème is een water-in-olie crème (W/O), een formule die veel complexer is om te ontwikkelen. Het water zit aan de binnenkant en de olie zit eromheen. De voedende olie in de crème creëert een occlusief effect. Het voordeel? De huid kan nog steeds ademen maar er is bijna geen verdamping van water in de huid naar buiten. Hierdoor zal de huid zich gedurende de hele nacht herstellen. Belangrijk om te weten: het actieve bestanddeel Xanthohumol bevindt zich in de waterfase en kan dus rechtstreeks indringen in de huid. Naast een intense hydratatie geniet je ook van de zeer krachtige anti-aging werking van Xanthohumol. Een must en de ultimate night recovery voor de (zeer) droge huid!

    INGREDIENTS DO MATTER

    Naast het actieve bestanddeel Xanthohumol werd er aan de Xantho nachtcrème jojobaolie toegevoegd. Een bewuste en slimme keuze als je de voordelen op een rijtje zet:

    Xanthohumol : - Extract uit de hopbloem - Krachtigste natuurlijke antioxidant en zelfs zes keer krachtiger dan Resveratrol - Doeltreffend tegen alle tekenen van huidveroudering - Verbetert de huidstructuur door het tegengaan van de afbraak van collageen en elastine - Voorkomt en bestrijdt pigmentvlekken - Heeft ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen o Voorkomt onzuiverheden en roodheden

    Jojobaolie: • Uitstekende basis voor een vochtinbrengende crème • Zorgt voor een beschermende laag • Reguleert de talgproductie en verstopt de poriën niet • Bevat natuurlijke vormen van vitamine E en gezonde vetzuren

    SLUGGING FOR DUMMIES

    Dankzij Martha Stewart werden we bekend met het fenomeen “slugging”. Deze term verwijst naar het proces waarbij je huid ‘s nachts afgesloten wordt door een occlusief middel, vaak op basis van vaseline. In ruil krijg je een stralende en gehydrateerde huid en worden de fijne lijntjes in je gezicht opgevuld. Maar waarom dit fenomeen niet combineren met een product dat bovendien ook helpt tegen huidveroudering, pigmentatie en roodheden? Vaseline zal er namelijk enkel voor zorgen dat je huid geen vocht verliest, maar sluit deze zodanig af waardoor ze niet meer kan ademen. De nachtcrème van Xantho blijkt het ideale product te zijn.

    Voor wie is slugging geschikt?

    Heb je een heel droge huid of heeft je huid het even moeilijk door de koude wintermaanden? Dan kan deze nachtverzorging soelaas bieden. Ook voor de iets drogere delen op het lichaam wordt slugging toegepast en aangeraden door dermatologen.

    EXTRA INFORMATIE:

    De gepatenteerde formule van Xantho garandeert de penetratie van Xanthohumol doorheen de huidbarrière in de dermis waardoor de werking optimaal tot uiting komt. Alle producten van Xantho zijn vegan en niet comedogeen, bovendien vrij van sulfaten, kleurstoffen, parabenen en siliconen.

    Verkrijgbaar vanaf midden november bij de apotheek of online via www.xantho.com Anti-aging nachtcrème - droge huid - € 49 euro voor 50 ml

     

     

    19-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overwinter met warm design

    Je interieur als een warme mantel voor de winterse dagen? Ethnicraft maakt het mogelijk met uitnodigende tapijten, poefs en sfeervolle dienbladen die een wollig winternest creëren in je interieur. Knusse kleuren, zoals bij de Dunes-tapijten, en authentieke materialen laten zich combineren tot een rustgevend toch karakteristiek samenspel dat comfortabel aanvoelt en sfeer brengt.

    Een zachte ondergrond

    De magie voor een aantrekkelijk, warm en uitnodigend interieur ligt in het gebruik van tapijten. Van een hartelijke binnenkomer in de hal tot een extra toets intimiteit in de slaapkamer: elke ruimte in het huis komt beter tot z’n recht met een tapijt, liefst in natuurlijke materialen die het luxueuze gevoel versterken. Het Dunes-tapijt verleidt ook ’s winters tot blote voeten door de speciale Perzische knooptechniek die een zacht en hoogpolig resultaat geeft. Ethnicraft werkte voor haar tapijtencollectie samen met het prestigieuze, eveneens Belgische, Ashtari Carpets. Naast de Dunes tapijten is er ook de Kilim-reeks met daarin verschillende dessins. Ashtari kiest steevast voor natuurlijke materialen als hand gesponnen 100% zuivere schapenwol in combinatie met de kundige ambacht van Pakistaanse wevers. De afwerking van een Ashtari Carpets X Ethnicraft is daardoor onvergelijkbaar met machinaal vervaardigde tapijten.

    Merry-go-round

    Gezelligheid komt in alle vormen en maten: genieten van de rust in je woonkamer na een intense werkdag of je huis als feestlocatie voor de familie tijdens de feestdagen. De Barrow-poef, die naadloos aansluit bij de Barrow-loungestoel, vervult beide rollen met gemak. Door z’n vlotte en veelzijdige uiterlijk laat hij zich moeiteloos schuiven van de sofa naar de aperitief plek. De Barrow-poef is een nieuwkomer in de 2022-collectie van Ethnicraft en is beschikbaar in de kleuren gebroken wit, koper en gember.

    Sereniteit geserveerd

    Om nog meer sfeer te brengen, schakelt Ethnicraft de Organic glazen dienbladen van Dawn Sweitzer in. Een betoverende combinatie van ingetogen kleuren veroveren het interieur met stille klasse. De patronen van zowel het Black Organic dienblad als dat van het Bronze Organic dienblad ogen mysterieus, eigenzinnig en sereen. Een evenwichtsoefening in haast buitenaardse schoonheid en warmte, geïnspireerd door het moment wanneer pigment glas raakt en een eigen leven gaat leiden. Perfect om mee te serveren, om decoratie op tentoon te stellen of als muurdecoratie.

     









    18-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reis terug naar de Roaring Twenties

    Arte brengt elegante luxe en weelde

     

    Art Deco is na een kleine eeuw weer terug van weggeweest. Deze abstracte en rijke stijl kenmerkt zich door uitbundige en geometrische patronen, kwaliteitsmaterialen en vooral: decadentie alom. Laat je door Arte onderdompelen in deze opvallende trend met vorstelijke kleuren, gouden accenten en het gebruik van uiteenlopende materialen die van je wandbekleding zonder twijfel de showstopper in je interieur maken.

    Queen Cobra: royaal serpent

    Geïnspireerd op de sissende rondingen van de Queen Cobra en haar grasrijke habitat, slaagt Arte erin je muren tot leven te brengen. De overlappende en ronde vormen van het dessin werken hypnotiserend en houden je gevangen, net als de ogen van de slang. De geometrische feel van het patroon, in combinatie met de zachtere kleuren, ademt bovendien Art Deco. Deze wandbekleding wordt handgeweven met sisalvezel, een sterk materiaal gewonnen uit de agaveplant.

     Tessera: muurjuwelen

    Kom dichterbij en kijk je ogen uit naar dit delicaat versierde dessin. De combinatie van kleine vierhoekige vormen die deze wandbekleding opmaakt, haalt zijn inspiratie uit tessera. Een materiaal gebruikt om mozaïekvloeren of decoratieve sieraden te vervaardigen uit steen, keramiek, terracotta of glas. De strakke en eerder simpele look van bekleding is een knipoog naar het weelderig elegante Art Deco. De kleurvariaties van het dessin zorgen bovendien voor een eigen unieke luxueuze feel, die perfect af te stemmen valt op de kleuren van je interieur.

    Golden Tiger: earn your stripes

    De machtige tijger dompelt zich onder in een bad van weelderig goud en hij is niet alleen, omringd in het dessin met zijn soortgenoten en andere prachtige dieren. Deze imposante muurbekleding wordt uiterst precies met laser gesneden uit fineerhout en nadien bedekt met een laagje goudfolie. De Golden Tiger ademt exuberante en rijke elegantie en past daarom perfect in het interieur van de Roaring Twenties.

    Gallop: luxepaarden

    Laat je door Arte meevoeren met een kudde op hol geslagen paarden. Dit ritmisch opgebouwde dessin lijkt met zijn ronde vormen op achtergelaten hoefafdrukken. Het patroon herhaalt zichzelf door de bekleding heen, waarbij de kleurschakering continu wordt afgewisseld. Opnieuw gebruikt Arte een geometrisch en abstract patroon om een ode te brengen aan de Art Deco stijl. Bovendien wekt het de suggestie handgesneden te zijn uit kurkfragmenten, afgewerkt met glanzende contouren.

    Moxie: stijg naar nieuwe hoogten

    Ding! Kijk mee naar hoe de mechanische deuren openschuiven, stap naar binnen en word getransporteerd naar het rijke verleden van Art Deco. Deze elegante wandbekleding werd geïnspireerd op de klassieke, metalen harmonica liftdeuren die typerend waren voor de tijdsperiode. En wanneer tijdreizen geen optie is, is reizen naar Parijs een goed alternatief. Dezelfde luxueuze Art Deco liften zijn namelijk nog steeds te vinden in sommige Parijse hotels.

     

     









    18-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herontdek je kleerkast met Mayerline!

    Mayerline gaat met nieuw initiatief “Waardeer je kleren” in tegen Black Friday

    Black Friday is traditiegetrouw de periode waarbij kortingen en verkoopsacties zegevieren om massaverkoop te stimuleren. Het Belgische modehuis Mayerline wijst deze praktijk al jaren van de hand en komt nu met een tegenoffensief dat focust op het herontdekken van je Mayerline kleerkast en het vakmanschap waarmee ze gemaakt zijn.

    Mayerline - Waardeer je kleren campagne - 2017 vs 2021

    Mayerline is al meer dan 65 jaar het modehuis dat kwalitatieve mode aanbiedt voor vrouwen met een jaartje of maatje extra. Door haar vakmanschap - alle stuks worden in België ontworpen en zoveel mogelijk in Europa geproduceerd, het huis biedt daarnaast ook retoucheringen aan zodat elk stuk perfect valt - biedt het merk een boetiekervaring als geen ander, met stuks die zowel qua pasvorm als qua kleren eigentijds blijven, maar dan aan betaalbare prijzen. Alle Mayerline stuks zijn dan ook zo gemaakt dat ze meerdere seizoenen perfect draagbaar blijven.

    Mayerline - Waardeer je kleren campagne - 2020 vs 2022

    Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november zet Mayerline haar kledij en de liefde voor het vakmanschap extra in de kijker, met haar nieuwe initiatief 'Waardeer je kleren', een oproep om in je kleerkast te duiken en je eerder aangekochte Mayerline stuks te herontdekken. De winkels, waaronder de nieuwste flagshipstore in Antwerpen, worden hét mekka van alle modeliefhebbers, met styling sessies waarbij verschillende experts, waaronder MAYladies Greet Rouffaer en Sophie Van de Vyver, tips en tricks geven om eerder aangekochte Mayerline stuks te herontdekken door ze te combineren tot nieuwe, eigentijdse en stijlvolle looks. Waar nodig biedt het huis ook retoucheringen aan zodat elk stuk perfect valt.

    Mayerline - Waardeer je kleren campagne - 2020 vs 2022

    “We roepen niet op tot inzamelen, weggooien of recycleren, dat impliceert immers dat niet meer nieuwe kleding sowieso aan herstel of vermaken toe is. Bij Mayerline is dat niet zo. We brengen kleding die lang meegaat en dus willen we het dragen ervan ook promoten. Dat is de allereerste bouwsteen van duurzaam omgaan met je kleding: het zo lang mogelijk dragen. Bovendien is dat ook het meest respectvolle dat je kan doen naar de mensen die elk stuk met veel liefde en vakkennis gemaakt hebben.” - Katrien De Cannière, Marketing Manager

    Mayerline - Waardeer je kleren campagne - 2021 vs 2022

    Mayerline is on a mission: het Belgische modehuis doorbreekt doelbewust verschillende 'heilige huisjes' in modeland. Naast deze reactie op Black Friday, wordt overstock doelmatig herwerkt tot nieuwe eyecatchers en werkt het huis steeds met people en age positivity modellen. Elk seizoen pakt Mayerline ook uit met campagnes waarin haar eigen werknemers, body positive modellen en age positive iconen in de spotlight staan.

     

     

     

     









    17-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V-ZUG RefreshButler

    kraaknet en keurig voor de dag

     

    Voor wie elke dag wil stralen alsof het oudejaar is, ontwikkelde het Zwitserse V-ZUG de RefreshButler. Een performant toestel met unieke fotokatalyse-techniek die al je kleren opfrist en droogt. Het enige systeem op de markt dat stoom en licht combineert om geuren, bacteriën en virussen niet zomaar te maskeren, maar effectief te neutraliseren. Zeg vaarwel tegen droogkuis en chemicaliën die je mooiste kledingstukken aantasten. De RefreshButler trekt zich discreet terug als inbouwkast of doet stijlvol dienst als losstaand item in jouw slaapkamer, dressing of hal.

    Zuiver tot in de kern

    V-ZUG gaat steevast voor de ultieme kwaliteitservaring en werkte ook voor de RefreshButler een baanbrekende technologie uit. Een innovatie waarmee V-ZUG het verschil maakt op wereldniveau. Want naast een klassieke stoomreiniging doet de RefreshButler aan fotokatalyse, een combinatietechniek van licht en stoom die nare geuren en bacteriën afbreekt met een doeltreffendheid van maar liefst 99,9%. En dat zonder enige toevoeging van chemische stoffen die je kledingstukken aantasten. Het volledige proces verloopt in een gesloten luchtcirculatie-eenheid die de condens netjes afvoert en verzamelt. Een intuïtief bedieningspaneel maakt het complete comfort af.

    Vorm bij de inhoud

    Een tweede sterkhouder bij de toestellen en technologie van V-ZUG is het knappe voorkomen – en laat er geen twijfel over bestaan dat de RefreshButler keurig in het pak zit. De kenmerkende minimalistische afwerking is een ode aan de Zwitserse zuivere esthetiek: een scherp afgelijnde vormgeving, een subtiel bedieningspaneel met TouchControl en een deur in elegant zwart of inox. Tenzij je voor deze laatste liever dezelfde look van je bestaande kasten laat doorlopen en bijgevolg voor de volledig geïntegreerde uitvoering kiest. Binnenin trekt de RefreshButler de strakke vormgeving door: een uitrusting van 5 hoogwaardige kleerhangers, een inklapbare kledingstang en een bak voor klein textiel. De ingebouwde warmtepomp maakt de RefreshButler bovendien ook erg duurzaam in gebruik. Een goed voornemen met looks en een groen kantje, happy fresh year!

    RefreshButler - de voordelen: • Verwijdert ongewenste geuren uit stoffen zonder het gebruik van chemicaliën. •          Verwijdert tot 99,99% van alle bacteriën en kiemen. • Ideaal voor niet-wasbare stoffen zoals maatpakken of blouses van speciale stoffen. • Verkrijgbaar als vrijstaand model of als inbouw in kast. • Energiezuining dankzij de geïntegreerde warmtepomp. • Fotokatalyse-techniek is een wereldprimeur die ervoor zorgt dat bacteriën en geuren worden geneutraliseerd, niet gemaskeerd. www.vzug.com









    17-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Jacob: pride collection

    De Belgische juwelenontwerpster Kim Jacob lanceert Pride, een spin-off van het succesvolle Flow voor vrouwen die trots zijn op hun vrouw-zijn en/of op hun moederschap

    Prille lente 2022… in de boetiek-atelier Kim Jacob Jewelry Design in Meise lanceerde de gelijknamige Belgische juwelenontwerpster een wel heel bijzondere collectie: Flow, juwelen waarin pas bevallen vrouwen hun moedermelk konden verwerken. Flow was een commerciële schot in de roos, niet alleen door het verrassende concept, maar ook door het pure en minimalistische design van de Belgische creaties. Al snel kreeg Kim de vraag van een breder publiek om stenen te verwerken in de Flow creaties als alternatief voor de moedermelk. En zo ontstond Pride… een collectie waarin de edelsteen of de maansteen het centrale element vormt.

    De gloednieuwe collectie Pride bestaat uit een ring, een ketting, oorbellen en een armband. De maan- of edelsteen die gekozen wordt in samenspraak met de klant vormt het centrale element van de Pride creatie. Het resultaat is een juweel in de typische minimalistische stijl van Kim Jacob, maar die tegelijk opvalt door het eclectische kleurenspel. Bovendien kan de klant ervoor kiezen om verschillende stenen te combineren.

    Kim Jacob lanceerde haar gelijknamige label in 2020 en bouwde ondertussen een mooi klantenbestand uit. In 2021 opende ze haar eigen boetiek-atelier in het centrum van Meise. Zelf bestempelt ze haar juwelen als ‘minimalistisch met een twist’.





    16-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opfrissen in Friesland

    Friesland is niet alleen de moeite in de zomer, maar ook in de herfst- en winterperiode weet de provincie te charmeren. Friesland helpt je zo van je winterdip af. Kijk maar naar de Friezen, niet voor niets de gelukkigste inwoners van Nederland. Zij weten als de beste hoe ze moeten Opfriesen: batterijen opladen en nieuwe energie vinden zoals dat alleen in Friesland kan. Wij lichten toe hoe je het najaarsweer als een echte Fries kan trotseren. Zo kan je bijvoorbeeld abseilen van de Bosbergtoren, nachtvaren in Nationaal Park De Alde Feanen of een stevige winterwandeling maken op het betoverende wad. Maar er is meer!

    Haren in de wind

    Het wad heeft veel te bieden. Zo is de Waddenzee benoemd tot Unesco Werelderfgoed en is het Waddengebied uitgeroepen tot mooiste natuurgebied van Nederland. In het najaar waait het harder en is het weer onstuimiger. Voor Friezen geen reden om binnen te blijven, maar juist een aanleiding om eens goed uit te waaien. Maak een stevige wandeling over de dijk en kijk uit over alle pracht die het Waddengebied brengt. Of, voor de echte doorzetters, ga winterwadlopen. Onder leiding van een ervaren wadloopgids ontdek je de schoonheid van dit unieke natuurgebied en ervaar je de rustgevende werking van ploeteren door de modder.  

    Het najaar doorvaren

    Wie Friesland zegt, zegt water. Ongeveer de helft van de provincie bestaat uit water. Des te meer een reden om de provincie al varend te ontdekken. Het water voert je langs afwisselende landschappen en brengt je op de meest idyllische plekken. Wie denkt dat dit alleen in de zomer kan, heeft het mis. Steeds meer bruggen worden ook in het najaar bedient. Dit betekent een extra lang vaarseizoen. Heerlijk met een deken en een warme kop koffie, thee of chocolademelk. Ontdek zo de Friese elf steden, de vele meren of een van de Nationale Parken.

    Culturele blockbusters

    Toe aan een ander soort activiteit? Bezoek dan een van de vele musea in Friesland. Met een gevarieerd aanbod valt er voor iedereen iets te beleven. Waan je bijvoorbeeld in de middeleeuwen en ontdek hoe de samenleving in Friesland er in de periode 1067-1567 uitzag. Waren de Friezen toen al zo eigenzinnig als nu? Je vindt het antwoord bij de expositie 'Vrijheid, Vetes en Vagevuur' in het Fries Museum. Wil je nog meer spanning? Bewonder dan de vlijmscherpe tanden en gigantische afmetingen van een Tyrannosaurus rex. Bijt je vast in hun geschiedenis en leer alles over het leven van dit indrukwekkende dier tijdens de tentoonstelling 'T.rex in Town' in Natuurmuseum Fryslân. 

    Duurzaam ontdekken

    De Friezen zijn zuinig op hun landschap, hierdoor ontstaan er steeds meer duurzame initiatieven. Zo is er de E-chopper waarmee je op een verantwoorde manier het Nationaal Park Drents-Friese Wold kunt ontdekken. Ook op steeds meer andere plekken in de provincie kun je deze elektrisch aangedreven bromfietsen huren. Een uniek en duurzaam voertuig waarmee je onbezorgd door de Friese natuur rijdt. Als je van grote hoogtes houdt, breng dan ook een bezoek aan de 33 meter hoge Bosbergtoren in Appelscha. Geniet aan de top van het prachtige uitzicht om vervolgens weer abseilend naar beneden te gaan van het hoogste punt van Friesland.

    Schitteringen in het duister

    Friesland telt maar liefst twee Dark Sky Parken. Dit zijn zelfs de enige twee parken in Nederland! Bij de Boschplaat op Terschelling en het Dark Sky Park Lauwersmeer zijn de nachten nog echt donker. Deze twee locaties zijn door de International Dark Sky Association uitgeroepen tot officieel Dark Sky Park. Een plek waar de sterren extra schitteren doordat er weinig luchtvervuiling plaatsvindt en de duisternis dus behouden blijft. Bezoekers kunnen genieten van een sprankelende sterrenhemel en bij helder weer heb je kans om de Melkweg te zien. Wie weet heb je geluk en spot je zelfs het Noorderlicht!

    Opfriesen

    Om de winterdip te verslaan heeft Visit Friesland een nieuw begrip geïntroduceerd, Opfriesen. Een nieuw woord voor een ervaring die iedereen kent: opladen en weer nieuwe energie vinden in de winter. Wandelend, wapperend of badderend, iedereen kan het. En de bestemming bij uitstek is Friesland.

    Meer weten over hoe je het beste kunt Opfriesen in Friesland? Bezoek dan www.opfriesen.nl. 

    Illustraties marcel van kammen – visit friesland







    16-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schitterend het eindejaar in met LolaLiza

    LolaLiza Shine Bright feestcollectie

    Ook deze eeuw zijn The Roaring Twenties helemaal terug. Na twee rustige jaren vieren we het einde van 2022 weer uitgebreid en feestelijk, in glitter en stralende party outfits als het van Belgisch label LolaLiza afhangt. De party collectie wisselt feestelijke jurkjes af met oogverblindende suits en kleuren die in het oog springen. Fun staat op het menu met onderstaande LolaLiza looks, die ongetwijfeld ook de show stelen op de dansvloer. When in doubt, wear glitter!

    LolaLiza FW22

    Wees de best geklede gast dit feestseizoen, met looks die elegant zijn, je rondingen in de verf zetten en bovenal ook comfortabel zitten. Onderstaande stuks kan je naar hartelust up- en downdressen en draag je verder door in 2023. Elk excuus is namelijk goed om een glittery look uit je kast te trekken. Ga voor een originele jumpsuit, een tijdloos suit of een van de signature LolaLiza jurkjes.

     Voeg een vleugje glitter of kleur toe aan de eenvoudigste feestoutfit, met LolaLiza's speelse selectie aan accessoires.

    De Party collectie is beschikbaar vanaf 10 november in alle LolaLiza-winkels en online.

     











    15-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie niet te missen musea in Duisburg

    Met als blikvanger het MKM Museum Küppersmühle voor Moderne Kunst

    Ooit al eens gedacht aan Duisburg bij het plannen van een citytrip? Deze bruisende havenstad in het Duitse Ruhrgebied loopt over van industrieel erfgoed en pakt ook nog eens uit met een rijk aanbod aan musea. Zo herbergt een oude graanopslagplaats nu het impressionante MKM Museum Küppersmühle voor Moderne Kunst waar je tijd doorbrengt tussen hedendaagse kunst. Het Lehmbruck Museum is de thuishaven van een uitgebreide collectie beeldhouwkunst en het Museum DKM duikt met jou 5.000 jaar kunst- en cultuurgeschiedenis in. Lees verder om te beseffen dat Duisburg écht een bezoek waard is! 

    Duitse havenstad Duisburg bevindt zich op zo’n twee uur en half rijden van Brussel. De stad werd vroeger (en nog steeds), getypeerd door water en vuur. Scheepsbouwers en staalarbeiders maakten de stad tot wat ze nu is. Je vindt er met andere woorden tal van terrils, stilgelegde ijzerfabrieken en industriële hallen. Al kregen die een licht andere invulling. Zo is er nu het Landschaftspark Duisburg-Nord, een stilgelegde fabriekssite waar nu meer dan een miljoen bezoekers per jaar komen feesten, klimmen, duiken en wandelen. Op een voormalige terril pronkt het kunstwerk Tiger & Turtle, een bewandelbare rollercoaster die tal van fotografen en bezoekers omverblaast. Daarnaast huisvest Duisburg 3 van de beste kunstmusea in Duitsland, waaronder het vernieuwde MKM Museum Küppersmühle voor Moderne Kunst.  

    MKM Museum Küppersmühle voor Moderne Kunst

    Midden in de bruisende binnenhaven van Duisburg vind je het imposante MKM Museum Küppersmühle voor Moderne Kunst. Het museum palmt je niet alleen in met haar veelzijdige collectie aan hedendaagse kunst, maar ook de kenmerkende architectuur doet ogen opentrekken. Het voormalige pakhuis biedt nu 5.000 m2 aan tentoonstellingsruimte. De oude silo’s zorgen voor verbindingen tussen de oude en nieuwe gebouwen door middel van bruggen en je blijft sowieso even stilstaan op de draaiende, terracottakleurige trappentorens.

    Binnen de muren van het museum schittert de Ströher-collectie, meer dan 300 werken van 80 kunstenaars die je de ontwikkelingen tonen van Duitse naoorlogse kunst. In het nieuwe gebouw ligt de nadruk op Duitse informele kunst van onder andere K.O. Götz en Hans Hartung, aangevuld met enkele Europese werken. In het oude gebouw komen kunstenaars van de volgende generatie aan bod zoals George Baselitz en Anselm Kiefer. Als kers op de taart loopt er vanaf 4 november tot maart 2023 de expo van Martin Assig “Because I am Human”. Hij creëert kleurrijke werken aan de hand van de eeuwenoude techniek: encaustiek. Je bewondert er zo’n 90 wasschilderijen van hem. Plan hier je bezoek. 

    Lehmbruck Museum

    Hier komt internationale beeldhouwkunst samen. Het kloppende hart van het museum zijn de werken van de lokale én wereldbekende beeldhouwkunstenaar Wilhelm Lehmbruck. Lehmbruck werd in 1881 geboren in Duisburg en behoort tot de belangrijkste beeldhouwers van het klassieke modernisme. Het museumgebouw werd ontworpen door Manfred Lehmbruck, zoon van. Hij ontwierp zo een van de interessantste en mooiste museumgebouwen van de naoorlogse periode. De Lehmbruck-collectie wordt aangevuld met werken van internationale kunstenaars zoals Alberto Giacometti en Jean Tinguely. 

    Daarnaast ontdek je in het nieuw ontworpen Kantpark en in de tuin van het museum zo’n 40 sculpturen van grote internationale beeldhouwers als Julian Opie en Meret Oppenheim. 

    Ook herbergt het museum tot 26 februari 2023 de grootste tentoonstelling in Duitsland van Britse beeldhouwer Antony Gormley. De expo, onder de naam "Gormley / Lehmbruck: Calling on the Body" weerspiegelt een dialoog tussen de twee bekende beeldhouwers. Meer informatie over het museum vind je hier.   

    Museum DKM

    In het sfeervolle Museum DKM komt meer dan 5.000 jaar kunst- en cultuurgeschiedenis tot leven. Het museum wordt vaak getipt door locals en dat is volledig terecht. De DKM Collectie met de naam ‘Lines of Quiet Beauty’ combineert vijf diverse kunstdisciplines: hedendaagse kunst sinds de jaren zestig, oude en hedendaagse kunst uit het Oosten tot het Verre Oosten, kunst uit het oude Egypte, schepen uit 5000 jaar cultuurgeschiedenis en klassieke en hedendaagse fotografie. 

    Naast de permanente tentoonstelling “Lines of Quiet Beauty’, loopt er komende maanden ook een expo over het beeld van de naakte man in fotografie en beeldhouwkunst door de jaren heen. Daarnaast wordt er een selectie natuurfoto’s gepresenteerd van kunstenares Claudia Terstappen uit de jaren 90 en begin 2000.

    Illustraties Simon Mengens – Dijan Savic – Daniel Fischer







    15-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te gekken nieuwkomers maken entree

     Knuffelvriendjes om spelenderwijs te leren of om lekker mee in slaap te dutten   Waffie de Wandelpuppy daagt uit tot beweging in het koppie en lijf van kleine baasjes. Keurig aan de riem wandelt Waffie vooruit. Hij blaft weinig, maar zingt des te meer. Met rollenspellen, spelen en verzorgen triggert dit guitige hondenvriendje spelenderwijs de ontwikkeling van kleintjes. Dat Waffie ook nog eens weet wat kleuren en cijfers zijn maakt zijn stamboom compleet. Helemaal niet gek dus dat kleintjes staan te poppelen om Waffie zo snel mogelijk een thuis te geven.

    Twee enorme klappende flaporen en een lange, gevoelige en wiebelige snuit… als dat Kiekeboe Snuffelolifant niet is! Haar enorme flaporen blijken reuze handig tijdens het spelletje kiekeboe met de allerkleinsten. Maar ze kan meer, veel meer! Zo ontdekt ze met haar slurf wel vijf fruitsoorten waarover ze van alles weet en vertelt. En lepelt ze na een druk op haar pootjes ook nog eens de allerleukste weetjes over diersoorten, kleuren en cijfers op.

    Snoozy de Luiaard oogt altijd moe. Of is deze blije slaapkop gewoon volledig relaxed? Hoe dan ook: met zijn rustgevende melodietjes, verhaaltjes, bewegingen en ademhaling lokt hij kleintjes mee naar dromenland. Zijn nachtlampje en timer doen de rest. Klaas Vaak kan wel inpakken.

    Nog zo’n trouw slaapmaatje is Mijn Interactieve Knuffelpuppy. Nog voordat die uit de verpakking wordt gehaald scoort hij al punten in vriendschap. Hij kent de naam van zijn vrouwtje of baasje dan al, maar weet ook precies waar zij/hij van zo houdt. Dit slimme, aaibare puppyvriendje laat zich via de pc personaliseren. Dit is al een vriend voordat je hem kent én eentje van bijzondere komaf dankzij zijn magische sensors die na aanraking reacties, liedjes en melodietjes opleveren. Net als Snoozy heeft hij een ingebouwde timer. Ideaal om rustgevende melodietjes voor bepaalde tijd te beluisteren en dan samen mondje en oogjes te sluiten

    Advies verkoopprijs: VTech Waffie de Wandelpuppy € 36,50, Kiekeboe Snuffelolifant € 43,75, Snoozy de Luiaard € 43,75 en Mijn Interactieve Knuffelpuppy € 40,00.

    t







    14-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beat the blues

    verstevig je winterharnas met Purasana

     

    De dagen worden korter, de nachten langer, kledij wordt warmer en knusser. De winter is in het land en neemt met zich de bijhorende seizoensdip mee. Het moment bij uitstek om jezelf eens flink in de watten te leggen en extra aandacht te besteden aan je gezondheid. Bewapen jezelf dit jaar met de natuurlijke producten van Purasana en overleef blakend de winterblues.

    Ashwagandha Kaneel Latté: energiedrink met extra lef

     Voeg bij een drankje, warm of koud, de nieuwe Ashwagandha Kaneel Latté van Purasana toe. De herfstige smaak van kaneel doet je meteen wegzakken in een warme en ontspannen sfeer. Bovendien draagt kaneel bij tot een normaal bloedglucoseniveau, wat helpt in het behouden van energie. Ashwagandha is een adaptogeen, een kruidensoort die zijn functie aanpast volgens de specifieke behoefte van je lichaam. Het werkt als een versterkende balsem voor het lichaam, een perfecte bescherming tegen die akelige winterblues.

    Shatavari poeder: boost je mood

    Tijdens de wintermaanden voelen we ons soms prikkelbaarder dan anders en tijdens het menstrueren kan dit bij sommigen nog hoger oplopen. Op zulke momenten helpt het om jezelf te verzorgen met een dubbele dosis self care en gezonde voeding. Het Purasana Shatavari poeder is de perfect voedzame aanvulling op je eetpatroon. Niet alleen draagt het bij als ondersteunening voor de werking van de spijsvertering, het kan ook helpen bij de regulatie van de menstruatiecyclus.

    Acacia vezels: een scheutje gelukzaligheid

    De winterdip kan ons op sommige dagen verrassen met een occasioneel somber gevoel. Schenk jezelf een scheutje geluk in met de Purasana Acacia vezels, de perfecte toevoeging aan je fruitig zoete smoothies of groene sapjes. Dit superfood draagt als prebioticum bij aan een gezonde spijvertering en is een natuurlijke bron aan magnesium en calcium, twee belangrijke stoffen die tijdens de wintermaanden niet mogen ontbreken in je imuunarsenaal.

    Psyllium poeder: verstevig je buik-bastion

    We kennen het allemaal. Die zoete cravings die je onder een warm deken wil verorberen tijdens een natte, koude najaarsdag. De eindejaarsperiode is bovendien niet de meest gezonde, en het houden van balans is essentieel in de strijd tegen de winterblues. Het Psyllium poeder van Purasana is uitstekend om je vezelinname een boost te geven, waardoor je darmen en spijsvertering extra gestimuleerd worden. Gif- en afvalstoffen in het lichaam worden gemakkelijk geabsorbeerd en voedingsstoffen beter opgenomen.









    14-11-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!