Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    16-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CKS Brugge & Hasselt

    CKS opent nieuwe winkels in Brugge en Hasselt

     

    CKS opent in mei twee nieuwe winkels. De winkel in Brugge verhuist naar een nieuwe en grotere locatie en Hasselt krijgt opnieuw een CKS Concept Store. CKS lovers kunnen er de volledige collectie ontdekken en geïnspireerd worden met persoonlijk stijladvies. De winkels zijn volledig gericht op beleving waarbij de klant centraal staat.

    Sinds 14 mei kan je in De Zuidzandstraat 5 in Brugge bij CKS Brugge. De winkel verhuisde van nummer 39 naar nummer 5 in dezelfde straat. Shary Smets, Retail field manager van CKS: “Brugge is een bruisende toeristische stad met hoge bezoekersaantallen. Om onze bezoekers een fijne ervaring te bezorgen binnen ons persoonlijk concept van stijladvies en personal shopping, hebben we meer ruimte nodig. Bij het zien van het pand in de Zuidzandstraat nummer 5 wisten we meteen dat dit de perfecte locatie is voor onze nieuwe winkel. De charme van het authentieke pand zet onze collecties nog meer in de verf. De ruimte laat ons toe onze klanten de beleving te geven die ze verdienen.”

    Ook Hasselt krijgt opnieuw een CKS concept store na het sluiten van de vorige winkel bij overname van CKS door CRG. Shary Smets: “Wij hebben altijd geloofd dat er een plaats is voor CKS in Hasselt. Het pand van onze vorige winkel zat ons niet als gegoten. Bij de overname door CRG zijn we dan ook op zoek gegaan naar een ligging en pand met veel mogelijkheden en dat hebben we nu gevonden in de Hoogstraat 5.” Op 22 mei kan je de nieuwe Hasseltse CKS store ontdekken tijdens een feestelijke opening. Dit is de 14e winkel voor CKS, naast de shop-in-shops in Inno.

    Klanten worden tijdens de openingsdagen verwend met happy vibes, zwoele beats door DJ El Pablo, een drankje van Sir James 101 en make-upadvies door Cent pur Cent. Bij aankoop krijgen de klanten een gratis paar kousen met een happy quote of voor de kids een gymbag mee naar huis. Uiteraard wordt alles georganiseerd conform de geldende Corona-maatregelen. Veiligheid voor onze klanten en onze medewerkers is prioriteit.

    CKS WMN, Teens & Kids

    Vanaf FW21 brengt CKS ook een TEENS-collectie op de markt. CKS zal naast de bestaande collecties nu ook een tienercollectie, gericht op meisjes, aanbieden om aan de behoefte tegemoet te komen van onze klanten en de markt: een categorie tussen onze meisjes- en damescollectie in. Het gaat om een collectie voor Generation Z voor wie onze WMN collectie vaak nog te volwassen en de kidscollectie reeds te kinderlijk is. Wie beter dan TV-persoonlijkheid, TikTok-ster en vrolijke spring-in-het-veld, Julie Vermeire, om samen met CKS de Teens-doelgroep aan te spreken en onze eerste tienercollectie te lanceren. De collab met Julie Vermeire zal vanaf 22 september verkrijgbaar zijn in alle CKS concept stores en op cks-fashion.com.

    De TEENS collectie zal samen met de WMN collectie in alle 14 CKS winkels worden verkocht. Shary Smets, Retail field manager CKS: “Wij zien dit als een zeer mooie en sterke aanvulling op ons aanbod. Zowel in Hasselt, als in onze winkel in Waasland en Nieuwpoort, zullen onze woman, teens en kids collecties volledig aanwezig zijn in alle maten en capsules. Het zijn onze grootste panden en daar kunnen we alle collecties de ruimte geven die ze verdienen. In al onze andere winkels zal de kidscollectie als showroommodel aangeboden worden, zodat onze klant deze kan voelen en bekijken en via een kiosk in de winkel kan aankopen. Wij zorgen dan voor een next day delivery aan huis. Onze klanten kunnen voortaan ook terecht bij JBC waar de CKS Kids collectie ook integraal zal verkocht worden, en dit vanaf het winterseizoen.”

    Om een nieuw elan te geven aan de mannencollectie gaat CKS in zee met Marcelo Ballardin, de wereldburger, foodie en chef met Braziliaanse roots. De Marcelo Ballardin capsule is een complete collectie voor mannen met draagbare items zoals een winterjas, worker jackets, hemden en broeken. De CKS x Marcelo Ballardin collectie zal vanaf septemer 2021 verkocht worden in de CKS webshop en JBC-winkels.

    Mix & Match

    CKS staat voor one-of-a-kind looks. Een kleurrijk universum waar het mixen & matchen van items tot een unieke look centraal staat. Een fikse portie happy vibes in de kleerkast van onze CKS lovers. Met onze collecties willen we onze klanten aanmoedigen om hun persoonlijkheid in de verf te zetten en zo met meer zelfvertrouwen in het leven te staan. Deze filosofie staat ook centraal in het interieur van de nieuwe winkels. Ruwe materialen worden afgewisseld met warme, natuurlijke elementen. Een inspirerend en uitnodigend geheel voor onze klanten.

     

     









    16-05-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Butler

    BUTLER : HET NIEUWE DRAAIENDE MODEL VAN MARIE'S CORNER

     

    Enkele maanden na de officiële lancering is het model Butler goed op weg om één van de klassiekers van Marie's Corner te worden. En dat hoeft niet te verbazen: voor de Belgische specialist van de "tailor-made" zitbank is de Butler de allereerste fauteuil met een draaiende structuur.

    Deze onuitgegeven creatie is een technische en esthetische uitdaging die de ontwerper Jaime Gutierrez met veel plezier aanging: "De grootste valkuil tijdens het ontwerpen was om de look van een bureaustoel te willen nabootsen. We wilden daarentegen een hartelijk en gezellig thuismodel creëren, volledig in lijn met het DNA van Marie's Corner." Om die doelstelling te verwezenlijken hebben de teamleden bijzonder veel aandacht geschonken aan de lijnen, vooral die onder het zitvlak, de rugleuning en de houten poten... De technische moeilijkheden op het vlak van de poten werden met veel zorg en oog voor detail overwonnen. Nog een bijzonderheid is dat Marie's Corner duidelijk koos voor zichtbare poten die een volwaardig onderdeel uitmaken van het design. Laat die Butler maar komen!  

    Het Belgische huis lijkt alvast de juiste keuzes te hebben gemaakt want het model, met de jaren 50-60 als inspiratiebron, slaat aan bij het publiek. Dankzij dit model kan de gebruiker iedere hoek van de kamer bewonderen en toch comfortabel blijven zitten. Marie's Corner heeft een nieuw speelterrein gecreëerd op het vlak van binnenhuisinrichting. Prijs: vanaf 2.018 €.





    16-05-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JBC etalages

    Kleuters en lagere schoolkindjes ontwerpen JBC etalages als alternatief voor jaarlijks schoolfeest

    Belgisch familiebedrijf roept op: ontwerp en knutsel met je hele school de JBC etalage in jouw buurt. In een normaal schooljaar zijn meesters en juffen in de maand mei volop bezig met het jaarlijkse schoolfeest. Alle knutselmomentjes staan in teken van het thema van dat schooljaar. Maar school- en andere feesten vallen dit jaar jammer genoeg grotendeels in het water, tot spijt van vele knutselgrage kindjes. Om de kinderen en schooljuffen- en meesters een hart onder de riem te steken, stelt JBC twintig van hun winkeletalages over het hele land beschikbaar voor de scholen.

    De kinderen mogen met hun klas of school eigenhandig een etalage ontwerpen en aankleden met hun knutselwerkjes. Scholen kunnen zich vanaf vandaag kandidaat stellen om de etalage van een lokale JBC-winkel onder handen te nemen. De kinderen van Vrije Basisschool De Zonnetuin uit Sint-Kruis beten de spits af met hun Middeleeuws geïnspireerde etalage. De unieke creatie werd vanochtend voorgesteld te Brugge.

    Initiatief van juf Siska

    Juf Siska van de Vrije Basisschool De Zonnetuin uit Sint-Kruis nam enkele weken geleden zelf contact op met JBC. “Normaal werken wij in deze periode met heel de school samen toe naar het schoolfeest, waar de kindjes hun knutselwerken kunnen tonen aan alle fiere ouders. Dit jaar ging dat natuurlijk niet, waardoor ik op zoek ben gegaan naar een alternatief project voor mijn kleuters. Zo kwam ik op het idee om de kindjes een winkeletalage te laten uittekenen. Ik trok mijn stoute schoenen aan en nam contact op met JBC.”

    “Wij waren meteen fan van het idee.”, vertelt Bart Claes, CEO van JBC. “Als rasecht familiebedrijf zetten wij ons dagdagelijks in voor Belgische gezinnen. We zoeken elke dag naar nieuwe manieren om families te ondersteunen, te inspireren en te helpen. In deze bijzondere tijden is het belangrijker dan ooit om kinderen een creatieve uitlaatklep te bieden. We waren dan ook dadelijk enthousiast over het idee van juf Siska en stellen maar wat graag onze etalages ter beschikking.”

    Creatieve carte blanche

    Na verschillende weken intensief knutselen, was het dan vandaag zover: de grote onthulling van de eerste etalage. JBC en de klassen van De Zonnetuin stelden vandaag met trots hun unieke creatie voor: een nieuwe JBC etalage met zomerse collecties, volledig in het teken van ridders en jonkvrouwen. De kindjes timmerden zelfs een heuse kasteelpoort in elkaar. De paspoppen vormen de jonkvrouwen en ridders, met aangepaste hoeden en helmen.

    “Het is een erg leuke etalage geworden”, vertelt Katrien Vangrunderbeeck, woordvoerster van JBC. “Wij doen natuurlijk niets liever dan de creativiteit van kinderen te stimuleren, dus hebben we hen carte blanche gegeven. Ze mochten zelf volledig het thema en de uitwerking bepalen. Het resultaat is een supermooie etalage, met warme boodschap van de lokale schoolkinderen. Een creatieve win-win wat ons betreft!”

    Schrijf ook jouw school in

    JBC stopt echter niet bij één etalage. “In totaal zullen lokale klasjes of scholen 20 JBC etalages, verspreid over heel België, mogen ontwerpen.” Juffen en meesters kunnen zich samen met hun school of klas kandidaat stellen via de JBC-website. Een onschuldige hand bij JBC zal twintig klassen of scholen selecteren die elk hun eigen etalage mogen ontwerpen. Op 14 juni zullen ook deze etalages onthuld worden.

    Praktisch: Scholen kunnen zich inschrijven via deze link: www.jbc.be/pimp-onze-etalage. Inschrijvingen lopen tot en met 20 mei.





    15-05-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Every journey

    Every journey starts at home: these 3 interior trends pave the way

     

    A change of decor with La Redoute Intérieurs

    Instead of completely changing our homes, seasonal decoration trends emerge to let us update our safe-havens, to create living spaces that will not feel outdated any time soon. La Redoute Intérieurs let's you discover new worldly landscapes without ever having to leave your home. Surprising colors, radiant vibes, natural materials, rural prints,... Through 3 easy to digest themes, the in-house designers envisioned an original, inspired and easy to handle collection to reinvent each space of the house. Because as everything evolves, so do our home interiors.

    Nordic harvest

    This trend is a combination of the purity of the Scandinavian look and the authenticity of natural materials. Light wood has largely taken its place in our interiors because of the hygge lifestyle. This wood is now complemented by other natural materials such as rattan, jute, bamboo,... Such fibers are used in lamps to diffuse a soft and warm light. Not only lighting is an important element in this style, the carpet is also a must in the Nordic harvest universe. The bed linen and the fabrics are adorned with soft and powdery colors and evoke the harvest season even more.

    Local mix

    Ethnic patterns, woven rattan, travel memories. What if we mix inspiration from all over the world? This trend has no limitations (or only a few). That's exactly what the designers at La Redoute Intérieurs had in mind while creating Local Mix. By blending African and Indonesian elements they created a warm look, from traditional crafts to local characteristics. An object that takes centre stage in this collection, is the basket. Whether it is used as a plaid storage, magazine rack, a plant pot or simply decorative, this must-have brings a cosmopolitan touch to every room.

    Poetic nature

    A desire for poetry and lightness? Then this interior rage fits you like a glove. Think floral motifs inspired by English gardening, shirt stripes, fresh and delicate colors: the perfect combination for a charming country house atmosphere. But a country house is not complete without a richly set table for lunch in the sun right? Shop generously when looking for tablecloths, napkins and table runners.













    15-05-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Petite Chemise

    « Like every little boy and every little girl, La Petite Chemise is unique. »

    Tijdens een reis naar India met haar gezin kwam Marine Vincent, co-directeur van een communicatiebureau voor geëngageerde projecten, op het idee voor La Petite Chemise. Een eenvoudig, kleurrijk kledingstuk uit licht katoen, gemakkelijk aan te trekken. Een uniek model voor meisjes en jongens, van 2 tot 8 jaar oud.

    “De mannen daar zijn zo elegant, met hun lange witte overhemden die de zon reflecteren. Halverwege, tussen jurk en overhemd in, vormen voor mij het ideale genderloze kledingstuk. Ik wilde kleur toevoegen, stoffen die ik in Rajasthan had gekocht combineren met overhemden in gestreept katoen vervaardigd in Europa. Ik heb er altijd van gehouden om werelden, genres en culturen te mixen. "

    La Petite Chemise

    Het eerste deel van La Petite Chemise is geproduceerd uit stoffen aangekocht in Rajasthan en uit end-of-line stoffen geweven in Europa. Elk stuk is uniek. Het tweede deel dat te koop zal worden aangeboden vanaf juli 2021, heet "Bleu".









    14-05-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SMEG ervaring

    Een volledige SMEG ervaring in het hart van de keuken

     

    Het merk lanceert haar nieuw Cookware gamma. SMEG staat de consument al meer dan 70 jaar bij in het hart van de keuken. Haar « Made in Italy » keukentoestellen combineren kwaliteit, design en toptechnologie. Om de SMEG ervaring te vervolledigen, lanceert het merk nu een gamma kookgerei bestaande uit kookpotten, braadpannen, woks en sauteerpannen. Deze volledig lijn sluit perfect aan bij de reeds in de keuken aanwezige apparaten van SMEG.

    Keuze voor aluminium met anti-aanbaklaag

    Voor haar « Cookware » gamma koos SMEG ervoor om koudgesmeed aluminium met een anti-aanbaklaag te gebruiken, wat resulteert in polyvalent, duurzaam en robuust keukengerei. Het materiaal biedt vele voordelen voor een gezonde en diverse keuken. Het garandeert een gelijkmatige warmteverdeling zonder aanbakken, en zonder de smaak van de voedingsmiddelen te veranderen. De interne coating maakt het mogelijk om minder oliën en vetten te gebruiken, voor een gezondere manier van koken. In sommige gevallen kan men zelfs helemaal zonder vetstof koken, hoewel de experts meestal een minimum aanraden.

    Na de maaltijd is het kinderspel om het kookgerei proper te maken. Dankzij het koudgesmeed aluminium met anti-aanbaklaag blijven de voedingswaren niet kleven. Bovendien is het hele gamma vaatwasmachinebestendig ontworpen.

    Kleine tip:

    Het is aangeraden om alleen houten of siliconen keukengerei te gebruiken bij de potten en pannen van SMEG. Zo wordt de anti-aanbaklaag niet beschadigd en kan de consument er langer van genieten.







    13-05-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Idyllische stadjes

    Vijf unieke vakantiewoningen nabij idyllische stadjes

     

    Nu we weer de grenzen over mogen, liggen heel wat mooie bestemmingen op ons te wachten. En wat hebben we nu meer nodig dan de luxe van een eigen vakantiehuisje op een steenworp van gezellige, maar nog onbekende stadjes? Vakantiewoningspecialist Interhome wil alvast inspireren door enkele van haar mooiste vakantiewoningen in de kijker te zetten. Stuk voor stuk gelegen nabij de mooiste dorpjes van Italië, Frankrijk, Spanje en Griekenland. Klaar om weg te dromen?

    A pool with a view in torenstad San Gimignano - Italië

    Vakantiehuisje Podere San Lorenzo is het eerste op ons lijstje. San Gimignano herken je aan haar vele torens, middeleeuwse architectuur en interessante geschiedenis. Dankzij de vele restaurantjes en cafeetjes, levendige straten en pleinen, maar ook menig bezienswaardigheden voel je je hier meteen in vakantiestemming. Vlakbij het gezellige stadje, op een heuvel met indrukwekkend uitzicht, wordt dit gevoel voortgezet in vakantiehuis Podere San Lorenzo. Je kunt er barbecueën op het zonovergoten terras en een Italiaans wijntje drinken op jouw balkon. Vanuit het zwembad geniet je van de natuur rondom je. Je vraagt je af of je in een Italiaanse film beland bent, want de charmes van dit landhuis blazen je omver.

    Stijlvol tot rust komen in Gordes - Frankrijk

    Hier wacht het prachtige vakantiehuis Mas de l’Ombrière op je. Gordes is een pareltje te vinden in de Provence en wordt zelfs beschouwd als een van de mooiste dorpen in Frankrijk. Je kan er onder andere ronddwalen in de kleine straatjes, op een terrasje neerploffen of een historisch kasteel bezoeken. In de buurt kan je ook langsgaan bij de abdij van Sénanque. Op een steenworp van het dorpje bevindt zich de stijlvolle vakantiewoning Mas de l’Ombrière, daterend uit de 18de eeuw. De ideale ligging, prachtig interieur met ruime kamers en het verfrissende openluchtzwembad zijn slechts enkele van de vele troeven die je kunnen overtuigen om jouw vakantie hier door te brengen.

    Smaakvolle, authentieke en witte pracht in Frigiliana - Spanje

    In het Witte Frigiliana verblijf je in vakantiehuisje Villa Cuatro Vientos. Ook dit dorpje werd al vaker geprezen voor haar schoonheid. Het bergdorp ligt vlakbij de zee en natuurparken en voorziet zo genoeg water- en wandelpret. Liever cultuur opsnuiven? Dan staat hier alvast iets uniek op de agenda. In Frigiliana kan je namelijk de enige rietsuikerfabriek die nog actief is in Europa bezoeken. Op wandelafstand van het centrum vind je vakantiehuisje Villa Cuatro Vientos. Deze woning is smaakvol en authentiek ingericht en omgeven door prachtig groen. In
    de tuin schittert een groot zwembad en kan je gebruik maken van een buitendouche. De kers op de taart is de geweldige ligging van het huis. Je bereikt er niet alleen het stadscentrum, maar ook zee, strand, winkels, een golfbaan en véél meer in no time.

    Kleine stad maar veel geschiedenis in La Orotava – Tenerife, Spanje

    Het volgende vakantiehuisje op ons lijstje heet Villa Torrita en ligt vlakbij het stadje La Orotava. Mede door de perfect bewaarde gebouwen die je er kan bewonderen is het historische centrum van de stad uitgeroepen tot een Historisch-Artistiek Geheel. Snuif de geschiedenis op en ontdek ondere andere wat Doce Casas, ofwel de oude paleisjes van Spaanse grootgrondbezitters, voor jou geheimhouden. In vakantiehuis Villa Torrita beleef je verder een authentieke Spaanse sfeer dankzij haar gezellige inrichting. In de wilde tuin, die trouwens ook voorzien is van een zwembad en de binnenshuis decoratie krijg je extra leuke jungle vibes. De woning is centraal, maar rustig gelegen en ligt vlakbij natuurpark “El Parque Nacional de las Canadas del Teide" dat door Unesco tot wereldergfoed is uitgeroepen.

    Luxe en gezelligheid in Samos - Griekenland

    Vakantiehuis Castello is gelegen op Samos en is daarmee een perfecte uitvalsbasis voor tal van schattige stadjes. Twee aanraders zijn Kokkari en Pythagorion. Beide zijn typisch Griekse vissersplaatsjes vol leven en gezelligheid. Op de kade van Kokkari vind je veel restaurants en cafeetjes. Aan de ingang van Pythagorion bezoek je dan weer Romeinse baden, een klooster en een kasteel. Vanuit vakantiehuis Castello kan je dat alles en nog meer bezoeken. Je beschikt in het huisje over een zwembad, een hydromassagebad een zalige buitendouche, een jacuzzi en een buurt vol attracties, zoals het Samos wijnmuseum.





    12-05-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dress for he moment

    Launch Dresses Campaign

    If it were up to Belgian fashion brand LolaLiza any occasion would be a dress occasion. From hanging out on the couch to dancing your worries away, you'll find a dress for any and all moods in LolaLiza's SS21 Dresses Collection. To launch this campaign they've collaborated with Belgian artistic photographer Laetitia Bica.

    'Celebrating women' has been LolaLiza's motto for twenty years now. The Belgian brand has been celebrating the female form by offering their clientele a constantly updated broad assortiment of dresses. Because - more than any other piece of clothing - a dress has the power to uplift your confidence. LolaLiza believes every woman deserves her own powerdress which is why the brand offers dresses in a broad range of shapes, colors, prints and sizes. This May the Belgian fashion brand launches an entire campaign solely dedicated to dresses, shot by Belgian photographer Laetitia Bica. Because celebrating women is also about supporting female entrepreneurs.

    Being a Belgian brand, LolaLiza wants to encourage their customers to shop local and to support local artists, such as the talented Laetitia Bica. Supporting artists is also making sure their vision and artistic identity shines through when collaborating with them. Mission accomplished with these bold and edgy campaign images that don't look like anything LolaLiza has ever shot before. Which was exactly what the brand was going for. Not your everyday shoot, nor your everyday models. When you take a closer look you might recognize Brussels based celebrity photographer Maria-Laura Raia. Standing in front of the lense for a change, the photographer/director proves once more that looking fierce in a dress is not size related. Something LolaLiza finds important as well. LolaLiza's dresses are already available up to a size 48. But because inclusivity is key to the brand, LolaLiza continues to work on including even more sizes soon.

     

     









    11-05-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.My favorite kid of leftovers

    Wasted Atelier Summer drop

     

    Belgian brand Wasted Atelier has just launched a new drop with colorful, glamorous, summer-proof items. All pieces are created from leftover fabric scraps, a sustainable approach to contemporary fashion. This summer, you will be able to shop Wasted Atelier at our beloved Belgian coast. The brand will have its very own pop-up store at Sea Square, the new place-to-be in Knokke.

    Never waste good taste

    Wasted Atelier works outside traditional rules and timings, regardless of fashion seasons. Every six weeks, the brand drops new items. The latest drop holds summer items that are all guaranteed mood boosters. With prints and colors of all kinds, Wasted Atelier proves that sustainable fashion can be fun too. In the new collection, the brand presents a range of shorts and lightweight kimonos in different prints, depending on the 'catch of the day' fabric. All patterns are mix and matchable.

    The blue tie-dye print in the collection was saved from the stock of an Italian printing mill. Wasted Atelier transformed the remaining fabrics into four colorful items. Combine the shorts or joggers with the kimono for a statement look, or opt for a slip dress to make heads turn.

    Coastal pop-up

    From June 15 until September 30, Wasted Atelier will have a temporary shop at Sea Square in Knokke, a brand new shopping concept. Sea Square focuses on high-end Belgian brands with a unique identity and style, that are all sustainable. Shopping local is essential to Sea Square. Wasted Atelier will have its very own shop, where you will find different summer outfits, to match the vibrant lifestyle of the city.

     

     

     

     

     









    10-05-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!