Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    19-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Art(e) de Vivre: maximalisme zonder regels in je interieur

    Creëer impact, zie het groots, niets is te gek. Arte bewijst al jaren dat regels geen vat hebben op haar verfijnde muurbekleding. Met de Gitane- en L'Invité-collectie toont Arte karaktervolle dessins die in het verlengde liggen van een expressieve persoonlijkheid. Deze collecties vol eclectische en geprononceerde patronen, een gevarieerde materiaalmix en dito kleurenpallet zijn een belangrijke schakel in een opvallend maximalistisch interieur, een interieur dat geen grenzen kent. Maximalisme gaat voor meer, maar met zo weinig mogelijk regeltjes. Dit is jouw Art(e) de Vivre.

    Patronen zijn een handelsmerk van maximalisme. Groots, weids, tot hoog aan het plafond, maar toch met enige elegantie komt Ondas tot zijn recht in deze woonstijl. De zigzaggende stroom van geometrische golven heeft een etnische uitstraling. Het patroon wordt ingekleurd met folklorische tinten en heeft als basis een interpretatie van natuurlijk vlechtwerk. Op de deining van de golven voert het je interieur naar een eclectisch, doch evenwichtig geheel.

    Het Ondas-dessin is verkrijgbaar in 3 kleurenmixen. Mountain vind je terug in het okergele, bruin-beige spectrum, Cottage spreekt haast voor zich en brengt warme groene en rode tinten samen en Lilac zoekt én vindt een evenwicht tussen lila en bruinnuances.

    Maximalisme smult van onregelmatigheden. Hoe gewaagder, hoe meer de interieurstijl wordt gevoed. Cuadro kent tal van imperfecties en ongelijke rechthoeken, wat het patroon extra charme geeft. De muurbekleding is gebaseerd op grof geweven linnen voor een rijke look and feel, maar toch met een abstract kantje door het als patchwork aan elkaar te hechten.

    Cuadro wordt aangekleed door 9 kleurrijke varianten. Charcoal (grijzig, een eerder industriële look), Ochre (geel-goud getint), Cloth (tinten van licht hout), White (gebroken wit, lichtroze nuance), Candy (vurig rood-oranje), Clover (fris grasgroen), Ocean (azuurkleurig), Greige (een combinatie grijs en beige) en Sand (zachte zandkleur).

    Geometrie is een vaste kompaan van maximalisme. Janela verrast daarom met een geometrische print op een look van linnen. Trapsgewijs brengt het patroon symmetrisch gekleurde ruiten aan, als hedendaagse interpretatie van een artisanale blokdruk op textiel. De artistieke uitstraling heeft een licht en onregelmatig, rechthoekig patroon op de achtergrond, zoals het Cuadro-dessin. Daarop komt het trapspatroon uitgesproken tot z’n recht.

    Janela kent zo’n 4 varianten. Checkers, met een invloed van de Marokkaanse cultuur, Raspberry waar lichtrood het voortouw neemt, Jeans als de zachte, blauw-grijze variant en Sandcastle, met de nuances van zandtinten.

    Maximalisme is op z’n minst gezegd een van de handelsmerken van Arte. Muurbekledingscollectie L’Invité doet er nog een schepje bovenop en haalt haar inspiratie uit de modewereld. Het flirt met speelse en diverse geometrische vormen en patronen. Een bont kleurenpalet wisselt af met het gevoel van natuurlijke materialen en geweven textiel.

    L’Extase is een ontwerp met gesloten, symmetrische patronen die je aandacht trekken als beweeglijk schouwspel. Het maakt een knipoog naar kant, waardoor een instant luxegevoel ontstaat. Beschikbaar in 6 kleurrijke varianten: Clay (gebroken wit), Emerald (zacht donkergroen), Pistache (groentint zoals de noot himself), Sicilian Orange (bloedappelsien), Plum (lavendelpaars) en Onyx (groen-bruin).

    Le Prestige maakt een sprong naar kant en jacquard geweven textiel. Het speelt met kleine, geometrische vormen in combinatie met reliëfinkten. Opnieuw een verrassend uitgesproken geheel. Beschikbaar in 6 kleurvariaties: Starry Night (nachtblauw met lichte schemering), Sunlight (groen-gele nuances), Eclipse (een bruin-beige spectrum), Framboise (een combinatie van roze en donkerblauw), Touch of Blush (zachte nuance tussen grijs-blauw en beige) en Cricket (uitgesproken groentinten met zachte toets).

    Le Sommet voert op hetzelfde elan op haar beurt een dessin op dat ons naar nog ongekende hoogtes voert. Het speelse zigzagpatroon ademt vernieuwing dankzij de etnisch geïnspireerde, opnieuw geometrische motieven. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren: Sunrise (combinatie goudgele tinten met donkerblauw/paars), Eclipse (donkerbruin met lichtere opdruk), Ocean (blauwtinten boven), Strawberry Field (donkerrood, haast bruin, met een lichtgroen kroontje), Touch of Pink (zachtroze) en Burgundy Sky (rood-roze met lichte lila).

     

     

     

     

     

     









    19-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merrell: boot up for winter season

    We will not hibernate. We will not hide. We will welcome winter. We’ll gather and embrace it together. We’ll boot up and suit up and walk toward the cold. So, bring us your shorter days and your longer nights. Winter is coming, and we couldn’t be happier.

    Stripped of the bulk but packed with performance. The award-winning Thermo Rogue is designed to keep you sure-footed and warm in even the toughest winter conditions. With a soft and responsive Float Pro Foam™ midsole and new lightweight support features, version 3 is more versatile and runnable than its predecessors.

    Providing complete waterproof protection, the Moab Speed Thermo supportive mid-height hikers keep you comfortable and warm on cold-weather treks. Mesh and full-grain leather uppers feature a 100% waterproof membrane that seals out water while allowing moisture to escape while the fleece lining and 200g PrimaLoft® Gold Eco add insulating warmth. Removable EVA insole and FloatPro Foam™ midsole provide a comfortable ride all day. Vibram Icetrek outsole provides excellent grip in winter conditions with a rock plate for added protection. Finished with reflective details for visibility in low-light conditions. Constructed with an eco-friendly 40% recycled mesh upper and 100% recycled laces and heel tab.











    18-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwste optiek- en zonnebrilcollecties

    Lente - Zomer 2022

    Tom Ford Eyewear

    Tom Ford gelooft in de kracht van brillen: het eerste accessoire dat opvalt in een look. De lente/zomercollectie 2022 biedt ultra stijlvolle brillen met een gevarieerd aanbod dat past bij de stijl en persoonlijkheid van elke Tom Ford-klant. Er worden subtiele wijzigingen aangebracht in de klassieke vormen, zoals het iconische kruisbrugontwerp, het "oneindigheidssymbool", dat de pilotenbril opwaardeert. De meest modieuze monturen verwijzen naar codes die zowel vintage als hedendaags zijn. De esthetiek van de heer Ford heeft zijn wortels in de jaren 1970, de jaren van de jeugd van de ontwerper. Deze periode blijft zijn werk inspireren door modellen als Jacquetta, een oversized en hoekig montuur, en Fonda, met zachte hoeken voor een nieuwe "afgeronde" stijl. Excentriciteit komt in de vorm van Wyatt, een hippe aanpassing van het op de jaren 1950 geïnspireerde cat-eye montuur. Een alternatieve, moderne geest komt tot uiting in de gedurfde geometrie van het Renee-model en het Oscar-model, een minimalistisch, lichtgewicht, plat montuur met opvouwbare veren dat gemakkelijk in een borstzakje kan worden gestoken.

    TOD's Eyewear

    Innovatie, onderzoek en passie inspireren de nieuwe Tod's brillencollectie. De continuïteit van de Signature-elementen vertelt het verhaal van de stilistische evolutie van het merk. Tod's vakmanschap, expertise en detaillering zijn de sterke punten van het merk bij het vertalen van zijn ideeën in iconische producten. De bewerking van geweven leder, de creatie van harmonieuze silhouetten en de personalisering van de monturen geven geboorte aan moderne en verfijnde brillen. Tod's expertise in de wereld van luxe en zijn eigentijdse visie op Italiaanse goede smaak maken het mogelijk de ervaring van elegantie opnieuw uit te vinden.

    GUESS Eyewear

    De nieuwste GUESS brillencollectie bestaat uit een trendy reeks tijdloze casual chique ontwerpen, gebaseerd op de stijlcodes van het merk om charismatische stukken te creëren die perfect de GUESS spirit belichamen. Moderne en toch klassieke mannenontwerpen geven de modellen een eigentijds tintje, terwijl de damescollectie leuke, vrouwelijke en glamoureuze stijlen heeft in een prachtig kleurenpalet dat bij elke modieuze outfit past.

    GUESS Originals

    De GUESS Originals collectie combineert een unieke stijl met vintage en eigenzinnige charme om gedurfde en originele ontwerpen te creëren voor een gedurfde en trendy look. Deze collectie is gemaakt met Generation Z in gedachten en zal zeker een hit zijn met zijn unisex ontwerpen, gerecyclede materialen en edgy spirit.

    GUESS Kids

    De GUESS Kids brillencollectie staat helemaal in het teken van jeugdige stijl en haalt inspiratie uit de optische collectie voor volwassenen om onweerstaanbaar charmante mini-me brillen te creëren. Casual en stijlvolle ontwerpen met een vleugje humor creëren stijlen die zeker in de smaak zullen vallen als ze de finishing touch geven aan elke GUESS « mini-me » outfit.

     

     

     







    17-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alsmaar meer Belgen ...

    Alsmaar meer Belgen hebben interesse in een vakantie naar de Costa del Sol

     

    Steeds meer Belgen willen op vakantie naar de Costa del Sol. In 2021 steeg hun interesse in de regio met maar liefst 75 procent, dat blijkt uit cijfers van Travel Insights with Google en Turismo Costa del Sol. Maar wat maakt de Costa del Sol nu zo aantrekkelijk voor reizigers? Naast paradijselijke stranden, een uniek gastronomisch aanbod en meer dan 300 dagen zon per jaar is er nog veel meer te ontdekken. Denk maar aan een rijke geschiedenis, prachtige bouwwerken, wandel- en fietspaden voor urenlang plezier en nog zo veel meer. Wij geven je graag enkele redenen om Costa del Sol bovenaan je bucketlist te plaatsen.

    Tijdens de pandemie behoorden de Belgen, samen met de Nederlanders, tot de meest trouwe bezoekers van de Costa del Sol: hun aantal daalde niet, maar steeg net in vergelijking met 2019. De provincie Málaga telde het aantal internationale toeristen en hun overnachtingen. In de resultatenlijst pronkt België op de vijfde plek. 

    300 dagen zon per jaar

    De Costa del Sol weet elk jaar heel wat Europese toeristen te lokken. Vooral het geweldige klimaat, met meer dan 300 dagen zon per jaar, valt in de smaak. Zelfs in de wintermaanden is het er vaak nog een aangename 15°C-18°C. Ideaal om je winterjas even in de kast te hangen in België en te genieten van de winterzon in Spanje.

    ¡Espetos, por favor!

    Daarnaast beschikt de Oost-Andalusische regio over een exclusief gastronomisch aanbod. Op de menukaart staat heel wat verse vis. Typisch voor Málaga zijn de verrukkelijke ‘espetos’: gespietste sardines die op het strand gegrild worden in het vuur. Wie door het landschap van de Costa del Sol rijdt zal ook talloze olijfbomen tegenkomen. Vergeet dus zeker geen flesje mee te nemen voor het thuisfront. Ook de wijnen staan tot ver buiten de regio bekend. Tip: in september vindt er een heus oogstfestival plaats in het dorpje Mollina.

    Een prachtige kustlijn

    De Costa del Sol zou de Costa del Sol niet zijn zonder zijn prachtige kustlijn. Met 300 kilometer aan kust is er voor ieder wat wils: uitgestrekte zandstranden, verborgen baaien en zelfs een watervallen! Het heldere azuurblauwe water maakt het plaatje compleet.

    Na inspanning volgt ontspanning, of omgekeerd

    De Costa del Sol is meer dan zon, zee en een heerlijke keuken. Zo verken je er het Nationaal Park Sierra de las Nieves, dat door Unesco werd uitgeroepen tot biosfeerreservaat. Er zijn ook een pak wandelroutes, zoals de El Saltillo, de kilometerslange Gran Senda en de Caminito del Rey die je dwars door de spectaculaire El Chorro-kloof leidt. Verschillende fietspaden tonen je de verscheidenheid van het Spaanse landschap en voor wie genoeg zon heeft gezien, zijn er ook verschillende grotten om te ontdekken.

    Een rijke geschiedenis en cultuur

    De Feniciërs, Romeinen en Arabieren hebben allemaal hun eigen sporen achtergelaten in deze regio, die vandaag de dag zichtbaar zijn in de vorm van monumenten en architectonische meesterwerken. Deze geschiedenis kan je ontdekken in een van de vele musea. Maar ook wie liever door de straten van de dorpjes struint, zal ogen te kort komen. Denk bijvoorbeeld aan Ronda, waar een adembenemende brug het dorp in twee splitst.

    Wie denkt aan Andalusië en de Costa del Sol, denkt natuurlijk ook aan flamenco. De culturele waarde van de flamenco heeft ertoe geleid dat deze dans door UNESCO is uitgeroepen tot immaterieel cultureel erfgoed. ¡Olé!

    Voor meer informatie, surf naar www.visitcostadelsol.com

     

     

     







    16-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    15-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaiai zegt nee tegen folterpaté!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vier dit jaar feest zonder gemarteld beest.

     

    » GAIA’s guerrilla-actie tegen foie gras op de feestmenu’s - » Te zien in Antwerpen, Mechelen & Brussel - » Sensibiliseer mee met de campagne-raamposter

    Met een originele eindejaarscampagne doorprikt GAIA deze maand het fonkelende straatbeeld in verschillende centrumsteden tijdens de kerstperiode. Ook dit jaar staat de strijd tegen het martelen van eenden voor de productie van foie gras hoog op de agenda van de dierenrechtenorganisatie.

    Wijk de Wilde Zee in Antwerpen

    Via knappe statement windows, gemaakt door illustratrice Elisa Guarraci, schudt GAIA alle kerstshoppers wakker. De mooie raamillustraties grijpen de aandacht en tonen op het eerste gezicht een idyllisch kersttafereel. Wie even blijft kijken, ziet dat eigenlijk het gruwelijke lot van eenden en ganzen wordt aangeklaagd.

    Duidelijk maatschappelijk signaal

    Een gemarteld beest is helemaal geen feest, en dat eenden gemarteld worden voor foie gras, staat vast. “In Vlaanderen gaat het verbod op dwangvoederen van eenden voor foie gras van kracht in 2023, maar in Wallonië gaat de wreedheid onverminderd voort. Dat moet stoppen”, onderstreept GAIA-voorzitter Michel Vandenbosch. “Met de slogan ‘een gemarteld beest is geen feest’, zeggen we luidkeels ‘nee’ tegen een gefolterd dier op je bord.”

    Ook al wierpen GAIA’s campagnes van de voorbije jaren hun vruchten af, toch blijft foie gras nog op veel menu’s staan. Foie gras in de rekken laten liggen of bannen van het kerstdiner dat je zelf organiseert, is één ding, maar het weigeren als het je wordt aangeboden bij vrienden en familie, is nog iets anders. “Van mensen zonder uitgesproken mening wordt verwacht dat ze onverschillig en neutraal reageren wanneer ze de folterpaté op hun bord geserveerd krijgen”, legt Vandenbosch uit. “GAIA wil net die mensen motiveren om foie gras te weigeren wanneer ze het voorgeschoteld krijgen, als een duidelijk maatschappelijk signaal.”

    Via statement windows in Antwerpen, Mechelen en Brussel - gemaakt door illustratrice Elisa Guarraci - schudt GAIA alle kerstshoppers wakker

    Wallonië moet volgen!

    Ook al is België een van de weinige Europese landen die nog foie gras produceren, toch wist GAIA na jarenlang actievoeren al een kentering op gang te brengen. In Vlaanderen en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest werd een verbod op dwangvoederen voor de productie van foie gras goedgekeurd. In Vlaanderen is het ten laatste op 1 december 2023 afgelopen met het dwangvoederen van eenden en ganzen. Vooral in Wallonië blijft het schoentje wringen. “Dat valt te verklaren door het gelijklopende eet- en kooppatroon van Walen en Fransen”, zegt GAIA-directeur Ann De Greef. “In Frankrijk, de grootste producent van foie gras ter wereld, ondergaan jaarlijks nog zo’n 37 miljoen eenden deze intensieve mishandeling. En in Wallonië wordt tijdens de feestperiode meer foie gras geserveerd dan in Vlaanderen, dus ook daar willen we zeker verandering teweegbrengen.”

    Alternatief voor fijnproevers

    GAIA wil de consument bovendien een volwaardig alternatief voor foie gras aanbieden met respect voor mens en dier. Zo bracht GAIA enkele jaren geleden al ‘Faux Gras de GAIA’ op de markt. Een 100% diervriendelijke product, speciaal voor fijnproevers, dat in november 2021 trouwens het V-label toegekend kreeg, een internationale award voor ‘Best Meat Alternative’. “Intussen verkopen we meer dan een half miljoen potjes Faux Gras de GAIA per jaar, vooral ook in Frankrijk”, weet De Greef. “En we willen nog meer feestvierders over de streep trekken om te kiezen voor een diervriendelijk alternatief.”

     

     

     

     

     

     

     

    15-12-2021 om 14:59 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze winter skiën

    n de Italiaanse Alpen? Sky Alps vliegt je er rechtstreeks naartoe

     

    Wie deze winter op de skilatten wil staan, hoeft niet ver te zoeken naar een sneeuwzekere, geweldige wintersportvakantie. De luchtvaartmaatschappij Sky Alps voert je namelijk twee keer per week vanuit Brussel rechtstreeks naar het Italiaanse Bolzano. Je landt er pail in het fenomenale Dolomietengebergte, dat door Unesco uitgeroepen werd tot werelderfgoed.

    Vergeet dus die autorit door Oostenrijk. Elke vrijdag en maandag vlieg je op slechts anderhalf uur tijd naar Zuid-Tirol in Italië, waar je door de mooiste skigebieden van Europa zoeft. Niet alleen ideaal voor een uitgebreide vakantie maar ook voor een intensieve shortski tijdens het weekend.

    Veilig op de piste

    Je bent er altijd zeker van een prachtig, vers sneeuwtapijt én een stralende zon. En dat is best exclusief: de Italiaanse skipistes zijn momenteel namelijk één van de weinigen die de deuren al openen.

    Zorgvuldig, precies, gewetensvol, zo omschrijven de mensen die Zuid-Tirol kennen de regio het best. Het is ook een treffende omschrijving voor de manier waarop ze de veiligheid en gezondheid van iedereen garanderen, of het nu inwoners of gasten zijn.

    Iedereen die over een Covid Green Pass beschikt, is er welkom. Samen met het dragen van een mondmasker geeft dit toegang tot een breed scala aan diensten.  Meer details zijn beschikbaar op de website.

    Bolzano en Zuid-Tirol

    Na een comfortabele vlucht – die je trouwens al boekt vanaf € 135 per persoon – verken je het bruisende Bolzano. Je flaneert langs eeuwenoude huizen, musea en monumenten. En dat terwijl gigantische bergketens de achtergrond decoreren. Je schuift aan in gastvrije, gezellige restaurants. Daar proef je van een verfijnde Alpien-Mediterrane keuken boordevol verse streekproducten.

    In en rond Bolzano bots je op een pak fantastische designhotels, traditionele berghutten en gezinsvriendelijke B&B’s. Je overnacht er in weelderige kamers, met zicht op de uitgestrekte natuur. Extra leuk: veel logies beschikken over uitgebreide wellnessfaciliteiten. Ideaal om op te warmen na een verkwikkende dag in de gezonde buitenlucht.

    Sportieve wintervakantie

    En die buitenlucht heeft heel wat voor jou in petto. De wintersportregio Dolomiti Superski (Sella Ronda) schotelt je maar liefst twaalf skigebieden, 1.200 kilometer aan skipistes en 1.117 langlauftrajecten voor. Daarmee is het Italiës grootste skibestemming. Zowat alle pistes en valleien zijn met elkaar verbonden, via zo’n 450 hypermoderne kabelliften. Daardoor glij je van het ene hoogtepunt naar het andere.

    Of je nu een beginnende langlaufer of een ervaren skiër bent, Dolomiti Superski legt iedereen zalig in de watten met een sportieve uitdaging op maat. De regio is dan ook wereldberoemd. Je racet er door enkele onvergetelijke skigebieden, met klinkende namen als Alta Badia, Kronplatz/Plan de Corones, Eggental/Val d’Ega, Seiser Alm en Drei Zinnen.

    Je vakantie nu boeken? Surf dan naar www.skyalps.com.

     







    15-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meet Daphné

    De nieuwste telg in de familie lederwaren van het Belgische merk YUSO is het model Daphné, een praktische en originele handtas en een ideaal accessoire voor de actieve vrouw. Wat dit model zo bijzonder maakt? Het dambordmotief, een origineel spel met kleuren waardoor je de handtas perfect kunt combineren met heel wat verschillende tinten en kledingstijlen.

    Daphné bestaat helemaal uit leder en uit een flap met magnetische sluiting. Er is ook een groot en praktisch vak aan de achterkant en de metalen afwerkingen zijn de kers op de taart. Het ideale model om op stap te gaan!

    Gaëlle van der Haegen gebruikt recuperatieleder van luxemerken en geeft het een tweede leven door er unieke en verfijnde lederen handtassen mee te vervaardigen. De artisanale productie gebeurt in een atelier in Brussel door onder meer een ervaren lederbewerker. Het merk YUSO doet aan een pure vorm van upcycling met veel respect voor het vakmanschap en voor het milieu. Het label brengt uitzonderlijke creaties uit in stukken leder die zelden of nooit hetzelfde zijn.

     







    14-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw in de Clay and Glow family

    : Cooling Eye Cream

     

    Bye puffy eyes! Creëer dagelijks een frisse oogopslag met de nieuwe Cooling Eye Cream van Clay and Glow. Door de speciale, metalen applicator wordt de huid gekoeld en zullen je ogen er uitgerust uit zien. De oogcrème hydrateert en verstevigt de gevoelige huid onder de ogen, waardoor donkere kringen en rimpels rondom de ogen worden tegengegaan. Kortom: een eye cream die alles heeft wat je nodig hebt!

    De ingrediënten en hun werkzaamheden op een rijtje

    • Shea boter staat bekend om het verminderen van roodheid en zwelling, het genezen van de huid en de ontstekingsremmende eigenschappen. Het kan de huid conditioneren, versterken en kalmeren.

    • Avocado olie bevat eiwitten, vetzuren en vitamines (vitamine A, D en E) die helpen bij het hydrateren van de huid en de huid beschermt tegen schadelijke UV-stralen.

    • Vitamine C biedt een krachtige bescherming tegen schadelijke factoren (zoals uv-stralen en vervuiling), zorgt voor een frisse en jonger uitziende huid. Helpt bij het verlichten van de huid.

    • Vitamine E is zeer hydraterend en kan diep in je huid doordringen, waardoor de huidbarrière wordt genezen. Ook helpt het de huid helderder te maken en bevat voordelen tegen veroudering.

    Good to know

    Gebruik een kleine hoeveelheid oogcrème en veeg deze van binnen naar buiten uit onder de ogen met de verkoelende, metalen applicator. Geschikt voor dagelijks gebruik én voor de gevoelige huid. Daarnaast is deze crème dermatologisch goedgekeurd, dierproefvrij en vegan (PETA approved). Ze bevat maar liefst 95,7% natuurlijke ingrediënten, is vrij van alcohol, parfum en parabenen en wordt gemaakt in Nederland. Cooling Eye Cream - € 24,95

    Vanaf 4 december 2021 online verkrijgbaar op iciparisxl.be en clayandglow.com en vanaf 6 december 2021 ook verkrijgbaar in de ICI Paris XL winkels.

     







    14-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.No such Ventures investeert ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    zes miljoen euro in camper deelplatform Goboony

                                                         

    10 miljoen groeigeld voor Goboony: straks grootste deelplatform voor campers in Europa. Camper deelplatform Goboony heeft een mooie investering opgehaald van €6 miljoen, geleid door de Amsterdamse durfkapitaalinvesteerder No Such Ventures. Hiermee kan het zich richten op verdere expansie in het buitenland en zich zo ontwikkelen tot de grootste speler in de branche in Europa. Nu al is Goboony marktleider in België, Nederland, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Met hetzelfde doel voor ogen zijn deze maand de activiteiten in Duitsland en Frankrijk gestart. Daarnaast zal Goboony in de nabije toekomst een aantal innovatieve verzekeringsproducten en andere waarde toevoegende diensten lanceren voor huurders en verhuurders.

    Goboony heeft de afgelopen jaren een verdriedubbeling in omzet laten zien door te profiteren van de sterke groei van camperbezit in Europa en de toegenomen populariteit van "vanlife" onder jongere generaties. Het bedrijf kwam verder in een stroomversnelling door COVID-19. Goboony pionierde met flexibele reisvoorwaarden waar reizigers bij uitstek op zoek naar waren tijdens de lockdown. Door reisbeperkingen besloten meer en meer mensen om per mobilhome hun eigen land of omringende landen te ontdekken. In België is het aantal boekingen in 2021 al met 183% gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Het aantal particuliere eigenaren dat begon met het verhuren van hun camper is verdubbeld ten opzichte van vorig jaar.

    Van Nieuw-Zeeland naar Europa : Mark de Vos, CEO Goboony: "Ja, het gaat snel. Het lijkt nog wel als gisteren, dat Foppe en ik in onze camper rondreden in Nieuw-Zeeland en we daarna het idee kregen om een deelplatform in Nederland te starten. In een paar jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een internationale community waar eigenaren en huurders elkaar vinden in hun gemeenschappelijke verlangen naar vrijheid en avontuur. Ons eigen avontuur krijgt nu ook een prachtig vervolg dankzij de investering van No Such Ventures. Hierdoor kunnen we nu in versneld tempo onze producten en services uitbreiden naar nieuwe markten."

    Marktleider in Europa

    Bart Veldman, partner bij No Such Ventures, vult aan: "Wie houdt er nou niet van de vrijheid van reizen met een mobilhome? De laatste jaren is deze trend alleen maar sterker geworden. Goboony biedt campereigenaren de mogelijkheid om hun bezit te delen met anderen om (een deel van) hun kosten te dekken of zelfs een verdienmodel te ontwikkelen. Mark, Foppe en hun team hebben ons laten zien dat ze hun missie "share the freedom" ademen. No Such Ventures is ervan overtuigd dat Goboony goed gepositioneerd is om Europees marktleider te worden en consolidatie te stimuleren in deze zeer interessante markt."

    13-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!