Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    03-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saint James: collectie lente-zomer 2024
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een zomer vol weelde

    Saint James geeft kleur aan je vakantieherinneringen! Het is tijd voor fun en zorgeloosheid! Samen plezier maken op het strand, de ontdekking van kleurrijke plaatsen, aan boord stappen voor een reis op zee... Een  geur van geluk zweeft over de zomer en over de nieuwe collectie...

    Pastel Club

    Het heeft iets weg van de stijlvolle en Bohemian sfeer van een strandhuis en doet wegdromen van momenten van ontsnapping, rust, lichtheid, een wereld van zorgeloosheid… helemaal in lijn met pasteltinten. Denk ook aan het strand met bijhorende accessoires zoals gestreepte strandstoelen, franje parasols, en kleurrijke "ice-cream"-koelboxen.

    We zijn hier om te genieten van alles en van niets. We vermaken ons op een eigenzinnige manier en nemen vooral niets te serieus. De beelden stralen zon uit en doen wegdromen van een onschuldige zomer met tijdloze charme.

    Kleurrijke ontsnapping :

    Wat is er beter dan ronddwalen door de steegjes van een zuidelijke stad, je instinct van "glamoureuze nomade" volgend... De kleuren drakenrood, mandarijnoranje, absintgroen, violet en zwart staan bol van de inspiratie en wedijveren met de gekleurde gevels in oker, geel en oranje. De contrasterende blauwe lucht en azuurblauwe zee kijken goedkeurend toe.

    Wie in stijl en in kleur ontsnapt, verdwaalt in een zonnig decor dat doet denken aan een sterk staaltje fauvisme, een echte ode aan kleur in de meest pure vorm!

    CAP INDIGO

    Klassieke zeilschepen krijgen een nog stijlvollere toets dankzij de geschiedenis en het erfgoed. Deze pronkstukken zijn populaire eyecatchers door hun charme en tijdloze kwaliteit. Ze stralen vakmanschap uit alsook erg solide waarden dankzij het gebruik van unieke materialen. Denk maar aan de touwen uit hennep of de linnen zeilen, nobele materialen die terug te vinden zijn in de collectie. Een klassiek zeiljacht is een levensstijl, een gevoel voor esthetiek en een zekere elegantie, ook op het vlak van kleding.

    03-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee gerechten tegelijk perfect gegaard

    Enkel met de Philips Airfryer Dual Basket 3000 Series kan u twee verschillende gerechten bereiden en ze toch tegelijkertijd warm serveren. Zo heeft elk gezinslid hun eigen voorkeur binnen een handomdraai op tafel staan.  En dat tot 70% zuiniger dan met de oven.

    De nieuwe Philips Airfryer Dual Basket 3000 Series komt met twee bakmanden (lades) in twee verschillende formaten: een grote lade voor hoofdgerechten voor het hele gezin en een kleinere lade voor bijgerechten of eenpersoonsmaaltijden. Met de dubbele mand kunnen gezonde gerechten snel en makkelijk gemaakt worden. En dankzij de patenteerde Rapid Air technologie hoeft u zich geen zorgen te maken over aanbranden of onderkoken. Deze technologie zorgt voor optimale circulatie van de hete lucht, niet alleen rond het voedsel, maar ook erdoorheen. Dat zorgt voor de beste kookresultaten: knapperig, mals en gelijkmatig gegaard. ​

    Vers, snel en warm

    De tijdfunctie synchroniseert automatisch de kooktijden in de twee lades, waardoor de volledige maaltijd samen klaar is om te serveren. Nooit meer controleren of raden. Het touchscreen heeft acht voorgeprogrammeerde instellingen om het nog makkelijker te maken. Zo zijn er vooraf ingestelde temperaturen voor verschillende soorten bereidingen zoals kip, vlees, groenten, vis, cake en opnieuw opwarmen. Naast het gemak van de twee lades, kan er in de grote mand een volledige éénpansgerecht tot 1,5 kg groenten of 1,5 kg kip worden klaargemaakt. ​

    Alle voordelen op een rijtje: 

    1 Airfryer, 2 lades: 2 verschillende maaltijden, tegelijkertijd klaarmaken in 1 Airfryer

    Gepatenteerde Rapid Air-technologie: Optimale circulatie van de hete lucht voor de beste kookresultaten

    Automatische tijdfunctie-synchronisatie: De kooktijden van de twee lades worden automatisch met elkaar gesynchroniseerd, zodat het eten samen klaar is om te serveren

    Eenvoudig koken met 8 voorgeprogrammeerde instellingen op touchscreen: Vooraf ingestelde temperaturen en baktijden voor verse friet, bevroren friet, kip, vlees, groenten, vis, cake en opnieuw opwarmen

    Inspiratie én begeleiding via de Philips app: Voor een grotere variatie aan gezonde maaltijden voor het hele gezin

    Grote capaciteit (tot 9 liter) op familieformaat

    Beschikbaarheid: De Philips Airfryer Dual Basket 3000 Series is verkrijgbaar vanaf maart 2024, aan de adviesprijs van €199,- ​

     

     

    03-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rural Hotel Can Liuc Ibiza

    Perfecte basis voor paasvakantie

     

    Directeur Prats: “In het voorjaar ervaar je het authentieke Ibiza’. Een paasvakantie doorbrengen in Spanje staat vaak garant voor kleurrijke tradities en dat gaat zeker ook op voor het eiland Ibiza. Ibiza Stad – dat sinds 1999 op de UNESCO Werelderfgoedlijst pronkt - komt tot leven met indrukwekkende processies door de pittoreske zijn straatjes. De parade van Goede Vrijdag is een must waarbij processiedeelnemers in traditionele katholieke gewaden met aangestoken kaarsen, dreunende trommelgeroffel en beelden langs kerken lopen, terwijl de verfijnde gastronomie met seizoensgerechten zelfs de meest veeleisende fijnproevers in verrukking brengt. De groentestoofpot ‘Cuinat’ is een traditioneel paasgerecht. Ibiza telt een groot aantal verschillende paas- en lenteactiviteiten en die periode genieten kan dan ook optimaal bij Can Lluc, gelegen in het hart van het eiland.

    Semana Santa betekent letterlijk ‘de heilige week’ en wordt uitgebreid gevierd in Spanje en zo ook op Ibiza. De heilige week start op de zondag voor Pasen (Palmzondag) en duurt een week, tot en met Tweede Paasdag. Pasen op Ibiza draaien eigenlijk vooral om de processies, dagelijks vinden er tussen de 1 en 8 processies plaats. Deze processies worden gehouden om de dood en de wederopstanding van Jezus Christus te herdenken. Broederschappen dragen met vaak tot wel 50 man grote platformen – zogenoemde ‘tronos’ - met heilige beelden erop.

    De lente op Ibiza biedt veel meer dan zijn reputatie op het gebied van nachtleven en schitterende stranden. Het voorjaar is zeker qua temperatuur een prima tijd om het eiland te bezoeken, mede door het bloeiseizoen van vele planten en de amandelbomen. 

    Steeds vaker ontdekken toeristen dat ze zich kunnen onderdompelen in de mooie natuur van Ibiza met begeleide wandel- of fietstochten langs de kliffen met mooie vergezichten. Of huur een jeep om het binnenland te ontdekken en ga op dagtocht naar het nabijgelegen Formentera met een turkooisblauwe zee.

    Drie paasgerechten uit Ibiza

    Vakantie is ook heerlijk uit eten en het eiland kent typische seizoenspecialiteiten, zoals bullit de peix, een stoofpotje waarbij verschillende soorten (verse) vis worden gegaard in een stevig gekruide bouillon met o.a. knoflook, tomaat en saffraan. Flaó is een smeuïge cheesecake (tarta de queso) met munt en een vleugje anijs, enkel op Ibiza en Formentera te vinden. Het verhaal achter deze smakelijke cheesecake gaat terug tot de 13e  eeuw, toen de Catalaanse troepen zich op het eiland vestigden, en een einde maakten aan de lange islamitische overheersing van Ibiza. De naam is afgeleid van het Latijnse woord ‘flado’ dat voor het eerst werd gedocumenteerd in het jaar 587 en verwijst naar een gebakje gevuld met kaas en eieren. Wat de 'flaó' op Ibiza anders maakt dan andere soortgelijke recepten in dit deel van de Middellandse Zee is de groene munt die in de vulling wordt gebruikt, een van de vele soorten munt die in de tuinen van Ibiza te vinden zijn. Ook de moestuin van boetiekhotel Can Lluc heeft haar eigen verse munt.

    Cuinat is een traditionele groetenstoof met kikkererwten die alleen met Pasen wordt gekookt en in diverse restaurants te bestellen is.

    Een verblijf in Can Lluc Hotel Rural is de kers op de taart voor een onvergetelijke paaservaring op Ibiza. Gelegen in een idyllische omgeving in het hart van het eiland biedt dit hotel de perfecte combinatie van comfort, sfeer en rust. Met panoramische uitzichten, omringd door natuur, traditie en gastronomie is Can Lluc het ultieme ontspannen na een lange dag het eiland verkend te hebben. Het hotel wordt gerund door het echtpaar Lucas Prats en Tina Soriano en familie die alles in het werk stellen om hun gasten een onvergetelijke vakantie te bieden.







    02-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nomadsland: allereerste outdoor en hiking festival in Belgiƫ
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    A.S. Adventure lanceert samen met Travelbase een driedaags outdoor & hiking festival voor en door avontuurlijke zielen in de natuur.

    België staat gekend om zijn rijke festivalcultuur met allerhande invullingen. En toch, outdoorliefhebbers bleven momenteel nog op hun honger zitten. No more! Enter: NOMADSLAND, het allereerste outdoor & hiking festival in België georganiseerd door de Belgische lifestyle & outdoor retailer A.S.Adventure samen met reispartner Travelbase. Van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni is een voorlopig nog geheime locatie, verscholen in de bossen tussen Houffalize & Gouvy, langs de Ourthe, de uitvalsbasis voor deze primeur. Een driedaags festival vol hikes (zo stevig als je zelf wil), leuke workshops, inspirerende talks en de gezelligste camping in the middle of nowhere.

    NOMADSLAND duikt dit jaar voor het eerst op in de Ardense bossen, een driedaags outdoor & hiking festival voor en door avontuurlijke zielen. Verwacht je aan een weekend vol met uitdagende hikes, verrijkende workshops, inspirerende gesprekken en ontspanning onder de sterrenhemel. Vind inspiratie, plezier en rust met het geluid van de Ourthe op de achtergrond. De ultieme kans voor outdoorlovers en avonturiers om samen te komen in thé outdoors: geniet van een driedaagse kuur natuur - hike, eat, relax, camp, repeat.

    Met NOMADSLAND organiseren A.S.Adventure en Travelbase een primeur in België: het allereerste outdoor & hiking festival verenigt alle avontuurlijke zielen met een grote liefde voor de natuur. Zo hopen ze ook andere outdoorlovers te inspireren om naar buiten te trekken.

    “In deze hoogtijden van digitale communicatie en virtuele beleving, zoeken we bewust altijd naar een onderscheid tussen contact en connectie. Dit nieuwe initiatief is daarvan een bewijs. Niets beter dan sociale interactie tussen gelijkgezinden in een natuurlijke omgeving”, vertelt Didier Neyt, Marketing Director bij A.S.Adventure.

    Hike by day…

    Een outdoor & hiking festival is natuurlijk niet compleet zonder hikes. Haal die wandelschoenen uit de kast en smeer je kuiten maar in. Elke dag kan je kiezen tussen drie uitgestippelde wandelingen: 15, 25 of 40 kilometer, samengesteld door een ervaren hiking team. De luswandelingen beginnen en eindigen telkens in de buurt van NOMADSLAND.

    Wie zin heeft in een uitdaging, gaat voor een van de drie challenges: Hike like an explorer: wandel 50 km op 3 dagen - Hike like a hero: wandel 75 km op 3 dagen - Hike like a legend: wandel 120 km op 3 dagen

    ’s Ochtends krijg je een heerlijk ontbijt, ‘s middags proef je van een stevige trekkersmaaltijd en ‘s avonds mag je je voetjes onder tafel schuiven. Onderweg voorzien bevoorradingspunten je van extra krachtvoer.

     

    Daarnaast biedt NOMADSLAND een gevuld programma aan: van yoga in de ochtend tot tal van outdoor workshops in de namiddag (denk aan ijsbaden, woodcarving, koken met vuur, bushcraft).

    … relax by night

    Na een dag vol wandelavontuur kan je ‘s avonds op NOMADSLAND even op adem komen en ontspannen, met inspirerende talks en gezellige avondactiviteiten zoals een outdoor movie night, live muziek en sfeer aan elk kampvuur. De ideale setting om de dag af te sluiten, te genieten van de rust en jezelf op te laden om de volgende dag fris en monter aan een nieuwe hike te beginnen.

    Zelf geen kampeermateriaal voor NOMADSLAND ter beschikking? Not to worry, huur je kampeeruitrusting gewoonweg bij A.S.Adventure en you’re good to go.

    “Outdoor life en de zin voor avontuur en natuur zit duidelijk in de lift. Dat merken we ook aan de tienduizenden avonturiers die jaarlijks samen met Travelbase de natuur intrekken in alle hoeken van de wereld. Met NOMADSLAND brengen we deze community voor het eerst samen op 1 plek én zetten we avontuur dichtbij huis in de kijker”, aldus Charles Van den Bossche, founder & CEO Travelbase.

    Praktische info

    • Wat? NOMADSLAND, het allereerste (driedaagse) outdoor & hiking festival in België, georganiseerd door A.S.Adventure en Travelbase

    • Waar? Een voorlopig nog geheime locatie, verscholen in de bossen tussen Houffalize & Gouvy, langs de Ourthe - Vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni voor alle outdoorlovers +18 jaar

    • Prijs? Voor €149 ben je verzekerd van drie dagen toegang tot het festival en een plekje op de camping (inclusief verblijf en maaltijden). Opgelet: Vans, campers en mobilhomes niet toegelaten op de NOMADSLAND camping

    • Inschrijven? Pre-registratie vanaf 22 februari via www.nomadsland.eu/ Officiële ticketverkoop vanaf 8 maart

     

     

    01-03-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-02-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC Cruises: winterschema Canarische eilanden

    • 7 nachtenroutes met MSC Opera - • betoverende bestemmingen in de Canarische Eilanden en Madeira - • verkoop geopend voor winterseizoen 2024-2025

    MSC Cruises kondigt een nieuw reisschema aan voor de Canarische Eilanden in het winterseizoen 2024-2025. Wie inscheept voor de 7 nachtenroutes met MSC Opera, kan snel zelf ontdekken waarom deze warme bestemmingen in de wintermaanden zo geliefd zijn.

    MSC Cruises voorziet zes aanloophavens tussen 3 november 2024 en 16 maart 2025. Het schip zal vertrekken vanuit Santa Cruz de Tenerife op Tenerife naar Las Palmas op Gran Canaria, Puerto del Rosario op Fuerteventura, Funchal op Madeira, Santa Cruz de la Palma op La Palma en Arrecife op Lanzarote, voor MSC Opera terugkeert naar Tenerife.

    Het nieuwe reisschema biedt flexibele inschepingsmogelijkheden, waaronder Santa Cruz de Tenerife op zondag, Las Palmas op maandag, Madeira voor Funchal op donderdag of vrijdag. Met verlengde haltes in de havens (tot 16 uur) geeft de nieuwe route vakantiegangers voldoende tijd om te genieten van alles wat elke bestemming te bieden heeft.De Canarische Eilanden en het Portugese eiland Madeira trakteren gasten – in een ontspannend warm klimaat – op rijke cultuur én indrukwekkende natuur, met tal van boeiende attracties op elke bestemming.

    Omdat de Canarische Eilanden en Madeira populaire warme bestemmingen zijn in de wintermaanden, is het nieuwe programma gemakkelijk bereikbaar met regelmatige internationale vluchten naar Tenerife, Gran Canaria, Madeira en Lanzarote. Het nieuwe reisschema vervangt het eerder geplande Rode Zee-winterprogramma 2024-2025 van MSC Opera, dat geannuleerd is vanwege het huidige risico voor de scheepvaart in dit gebied.

    Frank Van den Steen, Country Manager Benelux bij MSC Cruises: "De immense populariteit en onbetwiste aantrekkingskracht van de Canarische Eilanden onder de Belgische en Nederlandse vakantiegangers maken van deze nieuwe routes ongetwijfeld een succes. Bovendien bieden ze onze gasten ruim de gelegenheid om volop te genieten van de vele betoverende bestemmingen.”

    MSC Opera biedt zijn gasten een wereld van gastronomie, met tal van restaurants (mediterrane en internationale specialiteiten), bars en lounges. Gasten kunnen ook hun geluk beproeven in het Med Pearl Casino, dansen in de Byblos Disco of Cotton Club, ontspannen bij het zwembad, genieten van een show in het Teatro dell'Opera of rondneuzen in de vele boetieks – op dit schip is er altijd iets spannends te beleven.

    Voor gezinnen zijn er speciale speelruimtes, zowel voor jonge kinderen als tieners, waaronder een spraypark en een virtual reality gaming club.Ook fans van sport & wellness kunnen hun hart ophalen, in een fitnessruimte (Technogym®), een power walkingparcours, minigolf, shuffleboard, MSC Aurea Spa (massages en behandelingen) en thermische ruimte (stoombad en sauna).

    Hoogtepunten van de routes:

    • Santa Cruz de Tenerife: Santa Cruz de Tenerife, beroemd om zijn wereldberoemde carnaval, adembenemende landschappen, prachtige stranden en historische bezienswaardigheden, is de havenhoofdstad van Tenerife, het grootste van de zeven Canarische eilanden van Spanje. Geen gebrek aan bezienswaardigheden met het Plaza de Espana en het opvallende auditorium met witte golven, het Auditorio de Tenerife, een architectonisch hoogstandje. Vlakbij de stad ligt het Nationaal Park El Teide, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, waar de indrukwekkende vulkaan Mount Teide ligt.

    • Las Palmas: De hoofdstad van Gran Canaria op de Canarische Eilanden is een idyllische vakantiebestemming, goed voor gevarieerde cultuur, historisch erfgoed en prachtige stranden. De stad heeft een overvloed aan plekken om te ontdekken, zoals Las Canteras, het wereldberoemde strand dat bekendstaat om zijn kristalhelder water, het Casa de Colón, een museum over de geschiedenis van de Canarische Eilanden en de reizen van Christoffel Columbus, en de schilderachtige met kinderkopjes geplaveide historische wijk Vegueta, die een inkijk biedt in het verleden van de stad.

    • Puerto del Rosario: De hoofdstad van Fuerteventura op de Canarische Eilanden staat bekend om zijn artistieke straten versierd met beeldhouwwerken en kunst. Je kan kuieren door de levendige haven met haar winkels en restaurants, of genieten van een wandeling op de nabijgelegen prachtige stranden. De stad dient ook als toegangspoort tot de adembenemende natuurlijke landschappen en bezienswaardigheden van Fuerteventura, waaronder de beroemde zandduinen van Corralejo.

    • Funchal: De betoverende hoofdstad van het Portugese eiland Madeira is beroemd om zijn pittoreske baai, charmante historische straatjes, beroemde Madeira-wijn en botanische tuinen van wereldklasse. Enkele bekende bezienswaardigheden zijn het historische centrum van de stad, de Zona Velha, waar enkele van de meest indrukwekkende monumenten van de stad staan, de betoverende botanische tuin van Madeira en de nabijgelegen Cabo Girão, een van de hoogste kliffen van Europa.

    • Santa Cruz de la Palma: De hoofdstad van La Palma op de Canarische Eilanden weet bezoekers te betoveren met haar prachtige mix van historische en natuurlijke attracties. Van een wandeling door de pittoreske straatjes van de stad en het bewonderen van de architectuur op het Plaza España, dat dateert uit de Renaissance, tot het bezoeken van belangrijke bezienswaardigheden zoals de 16e-eeuwse El Salvador-kerk. De stad is ook een uitstekend startpunt om de indrukwekkende bezienswaardigheden van het eiland te ontdekken, waaronder het Nationaal Park Caldera de Taburiente, bekend om zijn dramatische vulkanische krater en weelderige bossen.

    • Arrecife: De levendige hoofdstad Lanzarote is een natuurparadijs en een must visit bestemming op de Canarische Eilanden, bekend om zijn vulkanische landschappen, prachtige stranden en rijke culturele erfgoed. Niet te missen:Castillo de San Gabriel, het indrukwekkende oude fort en nu de thuisbasis van het geschiedenismuseum van Arrecife, de charmante lagune Charco San Ginés met zijn vele vissershuisjes en een scala aan bars en restaurants, evenals het Timanfaya Nationaal Park, gelegen buiten de stad op het eiland, beroemd om zijn spectaculaire vulkanische landschappen.

    Voor meer info: www.msccruises.be

    29-02-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-02-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De lente must-haves van Veritas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met de on-trend items van Belgische retailer Veritas breng je kleur in de lente, zonder je bankrekening te plunderen.

    Nieuw: Denim bij Veritas

    Een van de meest opvallende trends voor het SS24-seizoen is denim, bij voorkeur gecombineerd met, jawel, denim. Ontdek het gloednieuwe Original Denim label bij Veritas. Topstukken zijn het mouwloze vestje, de jurkjes in verschillende wassingen met focus op blauw en beige. Ga voor jeans en geef dat stoere kantje aan je look, een beetje 'je-ne-sais-quoi'.

    Wie denim-on-denim-on-denim ambieert, vindt ook heel wat denim accessoires. When in doubt? Kies dan voor een compleet denim silhouet.

    Lekker loungen

    Na het succes van de loungewear collectie vorig jaar, zet Veritas dit seizoen opnieuw in op easy-to-wear items, in ultrazachte stoffen, comfy snits en lentekleuren zoals koningsblauw, lila en geel. Of je nu languit in de zetel ligt, druk bezig bent in het huishouden of een dagje gaat kuieren in de stad, met deze stijlvolle tracksuits ben je overal klaar voor. Jouw favoriete loungewear krijgt een update voor het komende seizoen.

    De onbreekbare panty als innovatie in de lente

    Na de thermische panty – de TikTok-revelatie – lanceert Veritas de ‘unbreakable’ panty met de Sylvia 2.0. Denk extra sterke kwaliteit, anti-ladder, zonder een inch aan stijl te verliezen. Do try this at home!

    Let it rain!

    Gelukkig wonen we in België waar het veel regent, want de regenmode van Veritas heeft alles in zich om de zon te laten schijnen in je modehart. Deze lente trotseer jij in retro-stijl de regenbuien, met raincoats die foldable en packable zijn, dankzij een handig opbergsysteem in de zak. De jassen zijn tot in de puntjes afgewerkt en zijn in kort en lang formaat te verkrijgen. Voor kinderen voorziet Veritas zelfs 2-in-1 jasjes, met reversible kleuren en prints. Ook de klassieke regenmantels vinden de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit, met trenchcoats die weergrillen aankunnen dankzij het waterafstotend materiaal. Jouw jas is de finishing touch van je outfit… Details die het 'em doen

    Praktisch : Shop de collecties nu in-store of online.

    28-02-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-02-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Organisatie Amazing Adia festivals: editie 2024
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hasselt, Antwerpen, Leuven, Gent, Vilvoorde en Laakdal klaar voor Aziatische festivalweekends 

    Voor het zesde jaar op rij kan je jezelf volledig onderdompelen in de rijke Aziatische cultuur tijdens Amazing Asia Festivals, het toonaangevende familiefestival met een exotische sfeer dat gedurende drie dagen in zes Belgische steden georganiseerd wordt. De organisatie verwacht maar liefst 60.000 bezoekers. Met de festivals wil het organisatieteam meer mensen in contact brengen met de Aziatische cultuur én proberen ze geld in te zamelen voor zes verschillende liefdadigheidsdoelen. Ben je op zoek naar een authentieke ervaring en klinkt dit als een uniek event dat je niet mag missen? Kom dan langs op een van de festivals en ontdek zelf wat de Aziatische cultuur allemaal te bieden heeft.

    Van exotische smaken tot Aziatische dans en Thaise massages

    In 2019 begon het festival onder de naam ‘Thaise Markt’ en trok het ongeveer 3.600 festivalgangers. De laatste jaren is het event exponentieel gegroeid, intussen maakt de organisatie zich klaar voor zo’n 60.000 bezoekers.

    ‘We merken een enorme toegenomen interesse in de Aziatische cultuur. Het feit dat mensen na covid ook terug massaal naar Azië kunnen reizen, doet de verwachtingen voor dit jaar alleen maar toenemen. Vandaar dat we nu ook in 6 verschillende Vlaamse steden aanwezig zullen zijn, zo kunnen bezoekers maximaal genieten van wat Azië allemaal te bieden heeft’, zegt Sjobbe Schellens, organisator Amazing Asia Festivals.

    Daarnaast zijn er meer dan 100 exposanten uit Azië aanwezig, die verschillende producten en diensten aanbieden, om jou zo te laten genieten van een Aziatische full experience. Proef zelf van de exotische smaken uit de Aziatische keuken en leer traditionele gerechten kennen uit onder meer Indonesië, de Filippijnen en Maleisië. Maar er is meer! Van liveconcerten en dansvoorstellingen tot Thaise massages en een gezellig marktje waar ze kleding, sieraden en lekkernijen verkopen. Voor de kleinste onder ons wordt er ook kinderanimatie voorzien, een springkasteel en zelfs een zweefmolen voor échte avonturiers. 

    Amazing Asia Festivals steunt dit jaar 6 goede doelen

    Op de Amazing Asia Festivals kan je reisinspiratie opdoen, kom je meer te weten over de Aziatische cultuur en geniet je van een brede waaier aan activiteiten en entertainment. De voorbije jaren werd de opbrengst van het festival aan Bamboo School Thailand gedoneerd, een opvanghuis voor weeskinderen. Dit jaar kiezen de organisatoren voor een andere aanpak en zullen de zes events allemaal aan een ander goed doel gewijd worden. Welke liefdadigheidsinstellingen hiervoor in aanmerking komen, wordt bepaald door de Country of Honour Partners. De focus ligt bij het ondersteunen van minderbedeelde kinderen in Azië. 

     

    Praktische informatie

    Benieuwd wanneer Amazing Asia Festivals in de verschillende gaststeden georganiseerd wordt en waar je precies moet zijn voor dit feestelijk gebeuren? Hieronder bundelen we alvast de belangrijkste informatie. Voor meer details kan je altijd een kijkje nemen op de website. 

    Hasselt: Data: 24/05 - 26/05  - Locatie: Kapermolenpark – Koning Boudewijnlaan 

    ​Antwerpen : Data: 14/06 - 16/06 - Locatie: Nieuwe locatie, nog niet bekend 

    ​Leuven : Data: 5/07 - 7/07  - Locatie: King power stadion – Kardinaal Mercierlaan 

    ​Laakdal (Kempen) : Data: 9/08 - 11/08 - Locatie: Domein De Vesten – Kanaalweg 6

    ​Vilvoorde : Data: 30/08 - 1/09  - Locatie: Drie Fonteinen – Beneluxlaan 32

    ​Gent : Data: 13/09 - 15/09 - Locatie: Arsenaal site – Brusselsesteenweg 602 

    27-02-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een muurbloem ?

    Franke maakt ‘m modulair

     

    Functionaliteit is een allesbepalende factor in de keuken. Om voldoende efficiëntie te creëren, is het kiezen van je eigen inrichting en indeling belangrijk, maar wie zegt dat het enkel praktisch moet zijn? Het Zwitserse Franke smelt hoogwaardig design samen met flexibiliteit en functionaliteit in de gloednieuwe Maris Modular-dampkap. Een veelzijdig toestel dat aan de hand van een modern modulair ontwerp en handige opbergvakken een nieuwe betekenis aan de anders timide muurbloem geeft.

    Functionaliteit (h)eerst?

    De Maris Modular-dampkap kan moeiteloos aan iedere keukenvorm -en ruimte aangepast worden. Met de losse modules (met een breedte van 60 centimeter) breid je het centrale stuk naar eigen voorkeur uit, om meteen meer opbergruimte te creëren. Daarnaast is de dampkap vooral uiterst krachtig en doeltreffend, met een uitzonderlijke zuigkracht tot wel 720 m³ per uur.  Dankzij de innovatieve Sound Pro-ventilator worden ten slotte niet alleen onaangename kookluchten verwijderd, koken verloopt voortaan zonder storende en overheersende geluiden.

    Niet zonder design!

    Franke’s modulaire muurbloem is allesbehalve onopvallend. Het frame van de Maris Modular-dampkap wordt vervaardigd uit kwalitatief roestvrijstaal en heeft een matzwarte finish. De rookgrijze, glazen schappen van de aparte modules ondersteunen de hedendaagse, eerder strakke, look van het keukentoestel – zeker wanneer je het doordacht en georganiseerd indeelt. Dankzij de verborgen ledlamp en dimfunctie heb je naast een perfecte belichting tijdens het koken ook de perfecte sfeermaker binnen handbereik.





    27-02-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijlvol de roekomst in met CKS

    SS24 collectie

    Als antwoord op de constante nood aan positieve vibes, introduceert Belgisch modelabel CKS vol trots hun SS24 collectie. Verwacht je aan een bonte mix van happy vibes, met unieke en in huis ontworpen prints en knallende kleuren. Deze lente- en zomercollectie verrast met mood-boosting outfits voor elke gelegenheid, geïnspireerd door de zon en bloemen. Ride that positivity wave!

    Solar age

    De kick-off van de SS24 collectie is een eerbetoon aan de zon, hét symbool van hoop en optimisme. Dit komt niet alleen tot uiting in een kleurenpalet dat gaat van cayennerood en paars tot goud en apricot crush oranje – dé ultieme trendkleur. Ook de prints knipogen naar zonsop- en -ondergangen, de fascinerende contouren van het hemellichaam zelf, en de schaduwen die ze werpt op bladeren. De gouden broek en trui, de lakleren of cargo matching set, en het bomberjack belanden meteen bovenaan je verlanglijstje.

    The flowers are coming

    Het tweede deel van de lentecollectie viert het langverwachte einde van de donkere winter en de herleving van de natuur. Het thema Burgeon weerspiegelt dan ook de lente met de uiteenlopende groeifases van bloemen. Van groene bloemknoppen, bloemenvelden waar je voorbijrijdt tot handgeschilderde bloemen in volle bloei: verwacht je aan in huis ontworpen prints die bloemen in al hun facetten tot leven brengen. En daar hoort uiteraard een levendig kleurenpalet bij van groen, paarsroze en oranje. Het groene jacquardpak, de jeansrok met asymmetrische split en de tweed deux-pièce stelen de show als absolute blikvangers.

    De collectie is verkrijgbaar in alle CKS concept stores en op cks-fashion.com.

    CKS : Het 100% Belgische label creëert on-trend items voor dames en teens, om te combineren tot one-of-a-kind looks. Kwaliteitsvolle, easy-to-wear items met krachtige prints, kleuren en verrassende eye-catchers. De collecties bestaan uit heruitgevonden wardrobe essentials die teruggrijpen naar de essentie van het merk. CKS-mode straalt zelfvertrouwen en instant happiness uit. CKS is – samen met modemerken JBC en Mayerline – onderdeel van de Claes Retail Group. cks-fashion.com

    27-02-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-02-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haute barbecue cuisine

    Met het einde van de koudere wintermaanden in zicht, dromen we van het aanstormende buitenseizoen. Naast het outdoormeubilair wordt ook de barbecue uit de kast gehaald en klaargestoomd voor het eerste tuinfeest. Til outdoor cooking dit jaar naar een nieuw niveau en bundel het met de kracht van je keuken. Het Zwitserse V-ZUG helpt je alvast op weg met het nodige advies en de juiste producten waarmee je unieke barbecuegerechten met een straffe cuisson bekomt.

    Een grillende mise-en-place : Terwijl de barbecue opwarmt en de gasten binnensijpelen, vinden de voorbereidingen binnenshuis plaats. Marineer het vlees, de vis of groenten gemakkelijk en doeltreffend aan de hand van V-ZUG’s VacuDrawer V6000: een compacte lade waarmee je in een mum van tijd verschillende bereidingen vacuüm verpakt. Doordat alles tot in de kern gemarineerd wordt, creëer je hemelse smaakbommen die je nog nooit proefde. Werk het gerecht na het marineren af met de CombiSteamer V6000-stoomoven. Niet alleen worden je gerechten tot in de perfectie gegaard, nadien hoeven ze maar even op de grill gelegd te worden.

    V-ZUG pro-tip: Gaar vlees in de oven om het nadien gewoonweg dicht te schroeien op de barbecue. Wil je bijvoorbeeld graag ribbetjes bereiden die langer nodig hebben om te garen? In de stoomoven van V-ZUG kook je ze tot de perfecte cuisson terwijl de andere ingrediënten op de barbecue blijven. Achteraf werk je ze kort af op de grill.

    Warm geserveerd : Perfectie zit ‘m in de details. Zo ook op culinair vlak, of het nu in de keuken of achter de barbecue gebeurt. Serveer je gerechten op borden die voorverwarmd werden in de WarmingDrawer V4000. Deze handige warmtelade houdt het servies voor appetizers, hoofd- en bijgerechten op de gewenste temperatuur tot het tijd is om op te dienen. Barbecuebereidingen op gastronomisch niveau!

    V-ZUG pro-tip: Zorg voor voldoende en gevarieerde bijgerechten om het barbecuefestijn smakelijk af te maken. Is je BBQ volgeladen? Heb je geen plek meer over om je aardappelen te grillen? Met de handige EasyCook-functie van de CombiSteamer V6000 maak je de perfecte gepofte aardappelen klaar. Gebruik je een pizzasteen op de grill? Versnel je serveertijd en gaar de pizza’s vooraf in de stoomoven. Nadien bak je ze simpelweg kort af op de barbecue.

    Na de service : Hosting staat jammer genoeg ook gelijk aan het opruimwerk achteraf. V-ZUG helpt een handje met de AdoraDish V6000-vaatwasmachine. Een krachtig toestel uitgerust met efficiënte gepatenteerde programma’s zoals het pijlsnelle party-programma. Wanneer er na het barbecueën geen glazen of tassen meer over zijn, zet je ze even snel in de vaatwasser. Zo geniet je snel van een heerlijke koffie en dessert. Speaking of coffee; serveer je je koffie graag in een voorverwarmd kopje? De WarmingDrawer V4000 heeft een specifiek kopjesverwarmingsprogramma waarmee je iedere koffieliefhebber kan bekoren met een dampende koffie op de perfecte temperatuur.





    26-02-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concrete landscaping

    woestijnbeige, industrieel beton en contrast

     

    Contrast werkt. In het interieur creëert het meer gelaagdheid, voegt het karakter en sfeer toe, en dat geldt ook voor de buitenruimte. Royal Botania smelt de robuuste charme van de industriële interieurstijl samen met de natuurpracht rondom voor een opvallende tegenstelling. Ruwe accenten zoals metalen plantenbakken of een stalen pergola worden aangevuld met outdoormeubiliar in beton – vanaf nu ook in een trendy beige kleur. In 2024 krijgt de geliefde betonnen Conix-buitentafelcollectie van Royal Botania een gloednieuwe zandkleurige afwerking, ‘Desert Concrete’, die iedere buitenruimte transformeert tot een 'concrete oasis', een plek waar contrast een nieuwe vorm van verfijning betekent.

    Woestijnparadijs

    Binnen de Conix-tafelcollectie introduceert Royal Botania het nieuwe ‘Desert Concrete’, een spannende materiaalkeuze voor je buitenruimte waarbij de rauwe aantrekkingskracht van beton naar een hoger niveau getild wordt. De beige tint van het materiaal creëert dankzij de subtiele kleurnuances bovendien meer verfijnde diepgang en is zowel trendy als tijdloos. Gecombineerd met de statige tafelpoten van het Conix-ontwerp krijgt het industrieel contrast ten slotte meer vorm, voor een uniek en vooral elegant toevluchtsoord midden in de natuur.

    Industrieel groen

    Vervolledig je concrete landscape met industrieel geïnspireerde accenten. Royal Botania tipt alvast de Cuprum-plantenbakken uit haar assortiment: een reeks bloem- en plantpotten met een hoogwaardige koperen afwerking. Dankzij de verschillende formaten geef je zonder moeite je eigen tuinoase vorm met diverse planten. Trek de woestijnsfeer van de Conix-buitentafel door in de plantenbakken en kies voor cactussen in diverse vormen en maten, of geef het geheel een meer ontspannen sfeer met meer groen.

     









    26-02-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!