Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    12-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Silver tech
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Signature Silver Tech-zakmes

     

     

     

     

     

    Het handige en handzame, 58mm lang, Signature Silver tech-zakmes van Victorinox heeft een uitgesproken technolook en bevat allerlei handige instrumenten voor alledag zoals een papiersnijder annex briefopener, een schaar, een nagelvijl annex schroevendraaier, een uitschuifbare balpen en een sleutelring.

     

    Het uniek aan dit model is echter het krachtige witte led-lampje dat u feilloos de weg wijst in het donker. Bevestigd aan uw sleutelbos volgt dit zakmes  u overal waar u gaat en zal hij u vooral tijdens de lange winteravonden nog vaak van pas komen. In alle omstandigheden voelen we ons het liefst zo veilig mogelijk en bewijst Signature Silver tech zijn grote nut. RVH.

    12-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontsluiting tv archieven

    België speelt belangrijke pioniersrol inzake ontsluiten van tv-archieven

     

     

     

    Op de recente FIAT/IFTA-wereldconferentie in Kopenhagen presenteerde Navitell, een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in mobiele software, een interessante oplossing voor beeldarchieven, die o.a. door het azijnvirus worden bedreigd. Het aanwenden van beschikbare middelen voor de aanmaak van toeristische en culturele mobiele content kan een oplossing bieden voor heel wat beeldarchieven.

     

    Al geruime tijd wordt gezocht naar een duurzame oplossing voor de televisiearchieven, die dreigen verloren te gaan door het zgn. azijnvirus en de gelijmde lassen van slechte kwaliteit die destijds gebruikt werden om stukjes pellicule aan elkaar te plakken. Digitalisering is uiteindelijk dé oplossing. Helaas ontbreken in vele gevallen de financiële middelen om alle beelden snel om te zetten op digitale dragers. Hierdoor dreigen wereldwijd massa’s waardevol film- en tv-archief verloren te gaan. Erfgoed van vele culturen en mensen.

     

    FIAT/IFTA boog zich tijdens de wereldconferentie in Kopenhagen over dit probleem. Isabelle Maenhout, CEO van Navitell, toonde aan dat de Brusselse, Vlaamse en Waalse overheden en de VRT een pioniersrol spelen. In Brussel en Vlaanderen combineerde men namelijk de digitalisering van de beeldarchieven met de verwerking van digitale content in toeristische erfgoedproducties. Op die manier worden de archieven niet alleen gedigitaliseerd maar worden ze ook ontsloten voor nieuwe toepassingen buiten het normale tv-circuit.

    Sinds de wereldconferentie namen verschillende publieke omroepen reeds contact op met Navitell. Het aanwenden van middelen voor de aanmaak van toeristische e-gidsen en tegelijkertijd belangrijke stukken beeldarchief te digitaliseren en te vrijwaren, heeft heel wat interesse gewekt. RVH.

     

                                         

    12-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharp

    Sharp presenteert nieuw model Full HD LCD TV

     

     

     

     

    Sharp, de LCD-pionier presenteert haar nieuwe model Full HD LCD TV, de D65E-serie. Deze milieubewuste, met zwart pianolak afgewerkte LCD TV’s produceren briljante beelden dankzij een Full HD-resolutie van 1080 x 1920 pixels in 16:9-breedbeeldformaat en zijn beschikbaar in schermgroottes van 32-, 37-, 46- en 52- inch(respectievelijk 81, 94, 117 en 132 centimeter.

     

    De bedrijfsstrategie van Sharp is gericht op duurzaamheid van productiematerialen en technologie. Dit wordt weerspiegeld in de technologie van de nieuwste serie AQUOS lcd-tv’s. De achtergrondverlichting kan in twee fasen dimmen (minus 20% en minus 30%). De D65E-serie beschikt tevens over OPC-technologie (Optical Picture Control) voor aanpassing van het helderheidniveau. Hiermee wordt, wanneer er weinig omgevingslicht is, de sterkte van de achtergrondverlichting van de LCD TV gereduceerd, zodat elektriciteit wordt bespaard.

     

    De technologie die voor deze serie wordt gebruikt, spreekt voor zich. Full HD-resolutie van 1920 x 1080 pixels, 24p-beeldkenmerken, een dynamisch contrast van 20.000:1 en een responstijd van zes milliseconden dragen allemaal bij aan kristalheldere en snelle schermbeelden. De LC-32D65E en de LC-37D65E zijn vanaf september 2008 in de winkel verkrijgbaar, de 46- en 52-inch modellen zijn vanaf november 2008 leverbaar. RVH.





    12-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Riesling open / 9

    Cep d ‘or 2

     

     

     

    Oenoloog van dienst op het domein van Stadtbredimus is Jean-Marie Vesque die de natuurlijke troeven van elke wijnplantvariëteit op de voorgrond zet zonder een beroep te doen op extra kunstmiddelen die zowel de herkomst, het wijngebied en de hoedanigheden van elk individueel wijnstokras kunnen verbergen.

     

    De wijnen worden gekenmerkt door een levendige inzet en zijn aromatische kant met citroen- en exotische toetsen. Zijn keurige, langdurige en volle smaak, vaak in combinatie met de samengestelde aroma’s, die met de jaren in gunstige zin evolueert, maakt er een waardige vertegenwoordiger van, voor de gecontroleerde herkomstbenaming “Moselle luxembourgeoise”. De Cremants, zowel Brut als typisch voor hun oogstjaar, passen in datzelfde geslacht.

     

    De specialiteiten van het huis zijn een klassieke Auxerrois, Auxerrois op droemen, klassieke Pinot Blanc verouderd in vaten, Luxemburgse rosé, Chardonnay, Pinot Gris, Riesling, Gewurztraminer en Crémants. In de wijnbar Tire Bouchon kunnen toeristen en ervaren wijnliefhebbers de diverse wijnen degusteren. RVH.

     

     

     

     

    Toeristische dienst van het Groot Hertogdom Luxemburg

    Kortenberglaan 75 – 1000 Brussel

    info@visitluxembourg.be  - www.visitluxembourg.lu

     

    Luxemburgse wijnen en crémants

    www.vins-cremants.lu - www.verrassendlekker.lu

     

    Info Spoorwegen

    www.nmbs.be

     

     







    12-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zalig beddegoed

    Zalig beddengoed

     

     

     

     

    Droom je al van eindejaarsgeschenken onder de kerstboom? Met de laatste nieuwe collecties beddengoed van Slabbinck home creations, Canina en Primula, heerlijk zacht beddengoed, voelt je interieur meteen exclusiever aan. Prachtig bedlinnen met delicate natureltinten en prachtige dessins op rijkelijke stoffen, kan je iemand heel bijzonder en zelfs jezelf extra verwennen.

     

    Canina is klassiek en tijdloos. Deze variatie van topcollectie Tangara voelt zich thuis in elk interieur, strak en traditioneel. Uitgevoerd in Pella ( 100% katoen) is het ontwerp verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties.

    Onder de Primula-collectie slaap je als een roosje. Het ingewikkelde patroon van rozen werd herwerkt tot eenvoudige, pure lijnen. Een uniek borduurmachine bracht de tekening van 120 x 120  op de stof over. Voortaan tover je moeiteloos een bed van rozen in je slaapkamer, of hoe het hartje winter toch nog een beetje zomert… RVH.

    www.shc.be

    12-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwilling four star

     

     

    ZWILLING OP SCHERP: TWIN® FOUR STAR II 

     

     

     

     

     

    Sinds zijn ontstaan heeft Zwilling altijd scherp gelet op innovatie. De introductie van de messenreeks Four Star dertig jaar geleden was dan ook ronduit revolutionair. Vandaag wordt deze standaard onder de koksmessen opnieuw uitgebracht: TWIN® Four Star II.

    Een roestvrijstalen applicatie in het handvat geeft het mes een optimale balans voor nog meer veiligheid en comfort. Het merk Zwilling wordt in België exclusief verdeeld door Demeyere.

     

    De nieuwe TWIN® Four Star II is een vervolg op de legendarische serie **** Four Star van Zwilling, dertig jaar geleden ontwikkeld en vandaag nog altijd een referentie. TWIN® Four Star II heeft dan ook alle kwaliteiten van zijn voorganger én is technisch verbeterd in look & feel. Zo geeft de roestvrijstalen applicatie in het handvat het mes een optimale balans voor nog meer veiligheid en comfort.

     

    Verder is het lemmet ijsgehard (Friodur®) en is TWIN® Four Star II ook uit één stuk gesmeed (Sigmaforge®). De overgang van krop naar heft is volledig naadloos en de krop is bovendien voorzien van een handbescherming. Het heftmateriaal is vervaardigd van duurzaam kunststof, een betrouwbare technologie gecombineerd met een aantrekkelijk design. RVH.

     

    11-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gis-o-topo

     

    GIS-o-TOPO-lis 2008 - 14 & 15 oktober 2008 – Tour & Taxis (Brussel)

     

     

     

     

     

    Ondersteuning voor stedelijk groenbeheer, kadas­trale toepassingen, ruimtelijke ordening, aardobservatie via satellieten, , geomarketing … op GIS-o-TOPO-lis laten professionals u kennis maken met de veelzijdige toepassingen van deze spitstechnologieën. GIS-o-TOPO-lis bundelt alle aandacht en interactie van de Belgische GIS & TOPOGRAFIE-sector in één etmaal. GIS-o-TOPO-lis is een jaarlijks wederkerend evenement dat FLAGIS, het onafhankelijk discussieforum voor GIS-gebruikers in Vlaanderen, in samenwerking met TMAB Business Events organiseert op dinsdag 14 en woensdag 15 oktober 2008 in de kelders van Tour & Taxis te Brussel.

     

    GIS-o-TOPO-lis laat zowel de professionals, de beleidsmakers en bovendien ook het ruime publiek kennis maken met diverse GIS & TOPOGRAFIE-toepassingen, met als belangrijkste doelstelling de ontwikkeling en verspreiding van geografische data. RVH.

     

     

     

    11-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Riesling open / 8

    Cep d’Or

     

     

     

    De familie Vesque zette haar eerste stappen in de Luxemburgse wijnbouw vanaf 1762, dit als haar uit Lorharingen afkomstige voorouders zich in de heerlijkheid van Stadtbredimus vestigden als pachters van het leengoed van Prum. Momenteel wordt een wijngaard van zowat 12 ha geëxploiteerd bestaande uit nobele wijnplanten die op 70% van het domein gekweekt worden.

    De belangrijkste wijnranken behoren tot de auxerrois, Pinot blanc, Riesling, Pinot gris, Chardonnay, Pinot Noir en Gewürztraminer. De voornaamste benamingen van het domein zijn Stadtbredimus Goldberg, Stadtbredimus Primerberg, Stadtbredimus Dieffert en Stadtbredimus Fels.

     

    Dit wijngebied is gelegen in de kantons Remich en Grevenmacher, aan de samenvloeiing van twee bodems die tijdens het trais gevormd werden: kalkhoudende mergelaarde en kalkleemhoudende steenachtige grond.

     

    De bereiding van rustige wijnen geschiedt steeds met één enkele wijnplantvarieteit, anderzijds geschieden de rosé en rode bereidingen door vliesvorige weking met automatische remontage, afwerking- en malolactische gisting en gedeeltelijke veroudering in nieuwe vaten. RVH.

     

     

     

     

    Toeristische dienst van het Groot Hertogdom Luxemburg

    Kortenberglaan 75 – 1000 Brussel

    info@visitluxembourg.be  - www.visitluxembourg.lu

     

    Luxemburgse wijnen en crémants

    www.vins-cremants.lu - www.verrassendlekker.lu

     

    Info Spoorwegen

    www.nmbs.be

     

     







    11-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hercules
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hercules onthult de XPS 2.0 60, een nieuwe hoogwaardige stereospeakerset.

     

     

     

    Deze winter doet hifi zijn intrede in de multimediawereld. Hercules, ontwerper en fabrikant van entertainmenthardware, onthult een geheel nieuw concept dat gebaseerd is op hoogwaardige akoestische stereospeakers, speciaal ontworpen voor het beluisteren van muziek op een computer: de Hercules XPS 2.0 60.

     

    Geheel volgens hifinormen hebben de speakers het uiterlijk van compacte hifiluidsprekers, is er hout in verwerkt, en zijn ze voorzien van uitgebreide aansluitmogelijkheden en -technologie. Toch zijn het echte multimediaspeakers. Met deze innovatie komt Hercules perfect tegemoet aan de toenemende vraag naar fraai vormgegeven multimedia-apparatuur. En dit met uitstekende audiokwaliteit, zodat zelfs de meest veeleisende muziekliefhebbers dan ook tevreden zullen zijn.

     

    Voor het ontwerp van deze speakers heeft Hercules voor hout gekozen, het mooiste materiaal dat er is, om een goede geluidskwaliteit te garanderen. Beide satellieten zijn compact van formaat (21 x 10,5x 13 cm), maar groot genoeg om een optimale geluidsontwikkeling te garanderen in de houten behuizing. Hercules heeft de voedingseenheid van het systeem ook buiten de speakers geplaatst. Het luchtvolume in deze speakers is daarom circa 20% groter dan de standaard binnen deze markt.

    De Hercules XPS 2.0 60 speakers zorgen voor een perfect uitgebalanceerd, natuurgetrouw geluid. RVH.

    10-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Riesling open / 7

    Schengen:

     

     

     

    Een godvergeten maar lieflijk dorpje aan de Moezel op de grens met Frankrijk en Duitsland, verwierf in 1985 wereldbekendheid door het Verdrag van Schengen, dat binnen de Europese Unie, een vrij verkeer van personen en goederen tot stand bracht.

     

    Momenteel hebben reeds 25 landen deze verdragen onderschreven, goed voor meer dan 400 miljoen Europeanen. Op 6 december 2008 zou ook Zwitserland, dat geen lid is van de Europese Gemeenschap, deze akkoorden ondertekenen. Anderzijds blijven binnen de Unie, zowel het Verenigd Koninkrijk als Ierland, de grote afwezigen.

     

    Diplomatie en rustbrenger blijken onmiskenbare gaven van dit dorpje, in lang vervlogen decennia was het kleine rivierdorpje Schengen reeds in trek bij enkele beroemdheden. De franse schrijver Victor Hugo en ook Goethe zocht hier rust en verpozing en deden er inspiratie op voor hun meesterwerken. RVH.

     

     

     

    Toeristische dienst van het Groot Hertogdom Luxemburg

    Kortenberglaan 75 – 1000 Brussel

    info@visitluxembourg.be  - www.visitluxembourg.lu

     

    Luxemburgse wijnen en crémants

    www.vins-cremants.lu - www.verrassendlekker.lu

     

    Info Spoorwegen

    www.nmbs.be

     







    10-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Divines coquilletes

     

    « Divines Coquillettes »

     

     

     

     

     

     

    Als je plezier zou kunnen wegen, blijven de wijzers van je weegschaal verrukt stilstaan op 6 gram. Pierre Marcolini zet de wereld van de chocolade opnieuw op zijn kop met zijn visie op het ware paradijs : de « divines coquillettes », het onschuldig pleziertje bij uitstek.

     

    «Ultrafrisse chocolade », zo noemen Japanners ganaches die niet omgeven zijn door een laagje chocolade. Pierre Marcolini raakt er in zijn onvermoeibare zoektocht naar plezier door geïnspireerd en stelt zichzelf een nieuwe uitdaging : een ganache creëren met een smeuïge textuur, smeltend en zacht, die zich bovendien nestelt in een delicaat schelpje. Na enkele maanden passioneel zwoegen creëerde Pierre Marcolini een nieuwe manier om chocolade te ontdekken: de «divine coquillette».

     

    Wanneer de coquillette in je mond smelt, veroorzaakt ze een golf van frisheid. Zes gram puur genot die je smaakpapillen onmiddellijk doen tintelen en er nooit eerder geziene smaken op loslaten. En om zelfs de meest veelzijdige chocoladeliefhebber te plezieren, ontplooien de « Divines Coquillettes » zich in vijf kleuren met evenveel smakensensaties en aroma’s, nl. Gianduja, Sarawak Peper, Karamel/Zoethout, citrusvruchten en tonka.

     

    Verkrijgbaar van 19 september 2008 tot eind april 2009. Doos : 25 coquillettes van 6 gram elk. 5 maal 5 smaken, best verbruiken binnen de 5 dagen. RVH.

    10-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peterman lanceert 'intense chocolate' en 'strawberry'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Peterman lanceert “Intense Chocolate” en “Strawberry”

     

     

     

     

    Deze herfst verovert Peterman de rekken met een vernieuwde dynamische lijn creamjenevers die de consument verwennen met hun zijdezachte smaak en trendy aanblik. Innovatieve nieuwkomers in deze creamlijn zijn de Intense Chocolate en de Strawberry.

     

    Chocolade en aardbeien zijn beide lekkere paradepaardjes van België en mogen daarom niet ontbreken aan het gamma van The Premium Belgian Spirit. Peterman speelt bovendien in op de populariteit van beide smaken en brengt deze herfst daarom de Intense Chocolate en de Strawberry op de markt. De eerste onderscheidt zich door haar intense fondantsmaak met een bittere chocoladetoets in de nasmaak. De tweede smaakt naar verse, sappige en zoete aardbeien.

     

    Na de Vruchtenjenevers worden nu ook de Creamjenevers ontdaan van hun traditionele jeneververpakking. De ondertussen gekende slanke fles wordt nu ook de nieuwe fles voor de Creams. Gecombineerd met een opvallende hedendaagse sleeve, brengen de flessen u in een luxueuze en feestelijke sfeer. De vernieuwde verpakkingen benadrukken de romige, unieke en zachte smaak van de Creamjenevers. De ‘Cream’-lijn bevat naast Intense Chocolate en Strawberry ook Vanilla en Mokka, twee klassieke bekenden in een nieuwe verpakking.

     

    De veranderingen van de Creams kaderen enerzijds in het vernieuwde imago van Peterman en passen anderzijds bij de toenemende voorkeur voor creamlikeuren bij de consument. Peterman bekleedt vandaag de eerste plaats in de verkoop van jenevers in België. Met Peterman biedt nv Bruggeman de retail en de horeca een ijzersterk jenevermerk en een voortrekker op de groeimarkt van jenevers. De troef van Peterman is de sterke innovatiedrang die resulteert in een op-en-top eigentijds gamma. Het fundament onder dit innovatieve en buitengewoon dynamische jenevermerk is een onwrikbaar respect voor kwaliteit.

     

    Met deze vernieuwde lijn creamjenevers speelt Peterman perfect in op de verwachtingen van de creamlovers. RVH.

    www.peterman.be

     

     

    09-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Silken photoplate
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    SILKEN PHOTOPLATE AWARD 2009

     

     

    De « Silken Photoplate Award » is een fotowedstrijd, georganiseerd door het hotel Silken Berlaymont Brussels, waaraan Europese beroepsfotografen of amateur fotografen kunnen deelnemen.

    Vandaag heeft het hotel opnieuw zijn doel bereikt, het samenbrengen van creatieve werken van meer dan 90 Europese fotografen afkomstig uit België, Frankrijk, Nederland, Duitsland, UK, Oostenrijk, Finland, Italie, Spanje, Lithouwen, …

     

    Een professionele jury, samengesteld uit fotografen, journalisten en onafhankelijke experts uit de wereld van de fotografie en horeca, heeft het werk van Reinhilde TERRYN bekroont met de “Silken Photoplate Award 2009”. De jury heeft voor het werk van Reinhilde TERRYN gekozen omwille van haar deskundige fotografische kijk die een frisse inbreng geeft aan een traditioneel stilleven. Licht, focus en combinatie van kleuren worden hier vertaald naar een delicaat kunstwerk.

     

    Naast een geldprijs zal Reinhilde TERRYN haar fotoserie geprint zien op de bekende “Photoplates”. Deze presentatieborden worden in beperkte oplage geproduceerd en zullen gedurende het komende jaar 2009 de tafels van “L’Objectif” decoreren, het klasserestaurant van het hotel. De productie van deze 6 borden – in 45 reeksen – wordt toevertrouwd aan een ronkende naam in de wereld van het porcelein.

     

    Als winnaar van de « Silken Photoplate Award » krijgt Reinhilde TERRYN ook de kans om als eerste het nieuwe jaar van exposities in te zetten die in de « Zoom Gallery » van het hotel zullen plaatsvinden. RVH.

     

     

    09-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurzaam productassortiment

     

    DELHAIZE ZET HAAR DUURZAAM PRODUCTASSORTIMENT IN DE KIJKER

     

     

     

     

    Het hele jaar door levert Delhaize België inspanningen om duurzaam te ondernemen. De omzet van fair trade-producten stijgt verder in 2007 met 14%. In de loop der jaren heeft de onderneming ook een uitgebreid assortiment duurzame producten uitgebouwd. Zowel de biologische, fair trade als milieuvriendelijke producten doen het steeds beter. Van 2 tot 15 oktober laat Delhaize de consument haar assortiment fair trade-producten ontdekken, zoals een aantal fair trade wijnen, maar ook de andere duurzame productassortimenten. Bovendien kan de klant gedurende deze periode herbruikbare bio-fair trade zakken kopen.

     

    Het fair trade-assortiment is verder uitgebreid met enkele nieuwe producten zoals cashewnoten, Braziliaanse noten, kandijsuiker, koekjes en speculoos. De producten die het meest verkocht worden zijn bananen en koffie. In totaal bestaat het fair trade-assortiment uit zo’n 50 producten.

     

    Delhaize breidt in haar wijnassortiment eveneens het aantal duurzame wijnen verder uit. Zo werd de wijn ‘Vin Elément Terre’ 2006 (Merlot-Cabernet) gelanceerd, die het label van het Wereldnatuurfonds draagt. Het gaat om een biologische wijn die bijdraagt tot de bescherming van de kurkeik in de omtrek van het Middellandse Zeegebied. Delhaize biedt bovendien een aantal fair trade-wijnen aan, zoals de wijnen van Oxfam: de Tierra de Fuego 2007 (Merlot) afkomstig uit Chili en de Trivento (Malbec) afkomstig uit Argentinië.

     

    In het kader van de week van de fair trade lanceert Delhaize in exclusiviteit twee nieuwe biologische fair trade-wijnen van de wijnproducent Stellar Organics in Zuid-Afrika: Moon Light Merlot en Moon Light Viognier. RVH.

    09-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Riesling open 6

    Parc hotel

     

     

     

    Het rustige Mondorf-les-Bains herbergt niet alleen een imposant casino, maar staat tevens bekend als kuuroord. Het Mondorf Parc Hotel biedt een uiteenlopend aanbod aan mogelijkheden en kuren, maar vergeet evenmin de innerlijke mens.

     

    De actieradius van het hotel kan aldus Mevr Marie Ann Francois worden opgesplitst in vijf verschillende blokken, nl wellness, gezondheid, thermale activiteiten, feesten en seminaries, en tenslotte de gastronomische activiteiten.

     

     

    Culinair vergast chef François Bernard zijn invités en de fijnproevers met diverse menu’s met als hoofdvogel het gastronomisch menu. Ook de hotelgasten die diverse kuren volgen worden niet aan hun lot overgelaten, zij kunnen o.m kiezen uit een menu met laag caloriegehalte, terwijl er eveneens dagelijks een ander dieetmenu voorhanden is. RVH.

     

     

     

     

    Toeristische dienst van het Groot Hertogdom Luxemburg

    Kortenberglaan 75 – 1000 Brussel

    info@visitluxembourg.be  - www.visitluxembourg.lu

     

    Luxemburgse wijnen en crémants

    www.vins-cremants.lu - www.verrassendlekker.lu

     

    Info Spoorwegen

    www.nmbs.be

     

     









    09-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ambitieuze doelstellingen

     

    ETIHAD ONTHULT AMBITIEUZE DOELSTELLINGEN VOOR DE TOEKOMST

     

     

     

     

    Etihad Airways wil tegen 2020 jaarlijks 25 miljoen passagiers vervoeren en het aantal bestemmingen tegen dan verdubbeld hebben van 50 naar 100, zo zegt James Hogan, algemeen directeur van de luchtvaartmaatschappij uit Abu Dhabi.

     

    Hogan onthulde deze ambitieuze doelstellingen aan de Amerikaanse media in New York, een van zijn tussenstops tijdens zijn bezoek aan de VS en Canada. Naast de uitbreiding van het netwerk, die wordt ondersteund door de aankoop in juli 2008 van 100 Airbus- and Boeingtoestellen op de Farnborough International Airshow 2008, wil Etihad tegen 2020 ook 27.000 mensen in dienst hebben. Nu zijn er dat 6.600. De meesten van hen werken in Abu Dhabi.

     

    Etihad gaf recent cijfers vrij waaruit blijkt dat de luchtvaartmaatschappij een van de drukste zomers ooit achter de rug had, met een totaal van 1,6 miljoen passagiers in juni, juli en augustus. Deze recordprestaties van de afgelopen zomer werden nog geaccentueerd op 1 augustus, de drukste dag ooit voor Etihad. Die dag vlogen er maar liefst 20.721 passagiers met de luchtvaartmaatschappij.

     

    Afgelopen zomer kon Etihad ook een bezettingsgraad van 83 procent voorleggen, een stijging van 46 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dit jaar heeft Etihad al meer dan vier miljoen passagiers vervoerd over zijn netwerk van 48 bestemmingen. De doelstelling van 6 miljoen passagiers in 2008 komt dus in zicht. RVH.

    www.etihadairways.com

    www.etihadmediacentre.com 

     

    08-10-2008 om 20:58 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Serum eclat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    SERUM ECLAT EXTREME

     

     

     

     

    Uw teint, een en al licht. U kent dat gevoel… een stralende teint, een prachtig gezicht waar iedereen jaloers op is, maar toch ligt het niet aan een bijzonder bruine tint of een nieuwe make–up … Gewoon frisse lucht, een moment van ontspanning en u heeft weer een prachtige teint en u ziet er gewoon weer stralend uit.

     

    Het nieuwste product van de Extreme productlijn van Annayake, Sérum Eclat Extrême, heeft hetzelfde lichtgevende en verkwikkende vermogen op uw huid als enkele uren in de frisse buitenlucht. Het uit van oorsprong natuurlijke werkstoffen bestaande product maakt uw teint onmiddellijk licht en transparant en verkwikt de huid. Een stralende huid en een even stralend gezicht.

    De gulle, fijne, frisse en superzachte geltextuur van het Sérum Eclat Extrême is even heerlijk als het vruchtvlees van een rijpe vrucht zoals mango, perzik of abrikoos. De geltextuur wordt onmiddellijk door de huid opgenomen en hult haar in een aura van licht. RVH.

     

    08-10-2008 om 20:57 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.forecast zakenreizen 2009

    ADVITO PUBLICEERT INDUSTRY FORECAST 2009 VOOR ZAKENREIZEN

     

     

     

     

    De toegenomen onzekerheid en prijsverschillen pleiten voor een nog grotere omzichtigheid bij het opmaken van reisbudgetten en het uitbesteden van programmaonderdelen.

     

    De netto vliegtarieven zullen gemiddeld 6 tot 8 procent stijgen ten opzichte van 2008 en diverse toeslagen zullen de totale kostprijs van vliegreizen nog hoger doen oplopen. De verslappende vraag op de hotelmarkt zal de onderhandelingspositie van de kopers geleidelijk aan versterken, zo blijkt uit de zopas gepubliceerde Industry Forecast 2009 van Advito, de onafhankelijke consultingafdeling van BCD Travel.

     

    Mary Ellen George, directeur van Advito, merkt op: "We zijn ons bewust van de onzekere macroeconomische toestand, maar we publiceren de Industry Forecast om de reismanagers een richtsnoer te geven bij het plannen en het onderhandelen in een volatiele omgeving. De aanhoudende vertraging van de wereldwijde groei, de hoge olieprijzen en diverse andere factoren zetten een domper op het vertrouwen van de marktspelers. In dit klimaat hebben de ondernemingen meer oog voor de werkelijke waarde van reismanagers en -aankopers bij het beheersen van de uitgaven." RVH.

    De volledige Advito 2009 Industry Forecast is beschikbaar op www.advito.com (tabblad Resource Center, onder “White Papers”).

    :

    08-10-2008 om 20:55 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Riesling open / 5

    Hotel des Vignes

     

     

     

    Dit cosy hotel in Remich, maakt de band met België compleet, de familie Oswald zorgt hier immers sinds 25 jaar voor de exploitatie van dit rustig en gezellig hotel dat uitkijkt over de eindeloze wijngaarden van de decoratieve Moezelvallei.

     

    Het hotel biedt bovendien talloze mogelijkheden van eindeloos dagdromen van wijnen en culinaire uitstappen, tot mogelijkheden om zowel de natuur te ontdekken langsheen de prachtige wandelingen als om aan gezonde ontspanning te doen.

     

    Bovendien serveert de chef tal van regionale bereidingen die je zonder meer verwennen terwijl hij evenzeer een aanlokkelijk kreeftmenu, 68€, in petto heeft. Het traditionele lunchmenu, voorgerecht-hoofdgerecht- koffie kost 16€, maar er zijn eveneens menu’s van 39€ en 44€ beschikbaar. RVH.

     

     

     

     

    Toeristische dienst van het Groot Hertogdom Luxemburg

    Kortenberglaan 75 – 1000 Brussel

    info@visitluxembourg.be  - www.visitluxembourg.lu

     

    Luxemburgse wijnen en crémants

    www.vins-cremants.lu - www.verrassendlekker.lu

     

    Info Spoorwegen

    www.nmbs.be

     








    08-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Riesling open / 4

    Bastian:

     

     

     

    Op een boogscheut van het Institut Viti-Vinicole, ligt het wijnhuis Bastian, een moderne exploitatie die meer dan aandacht heeft voor biologische teelten. Het wijnhuis produceert zowel Auxerrois, Pinot Blanc, Pinot Gris als Riesling en is dagelijks te bezoeken.

     

    Wijnbouwer Bastian heeft zijn exploitatie uitgebouwd rondom een absoluut respect voor de natuur maar behoudt voldoende passie en ervaring om tot schitterende resultaten te komen. De manuele pluk zorgt anderzijds voor een feilloze maturisatie terwijl anderzijds oude regionale tradities bij de vinificaties worden nageleefd.

     

    Mathis Bastian is eveneens stichtend lid van ‘Domaine & Tradition’ een vereniging die zowel de kwaliteit als het imago van de Luxemburgse wijnen wil promoten en ondersteunen. RVH.  

     

     

     

     

    Toeristische dienst van het Groot Hertogdom Luxemburg

    Kortenberglaan 75 – 1000 Brussel

    info@visitluxembourg.be  - www.visitluxembourg.lu

     

    Luxemburgse wijnen en crémants

    www.vins-cremants.lu - www.verrassendlekker.lu

     

    Info Spoorwegen

    www.nmbs.be

     

     





    07-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.magimix friteuse

    Magimix friteuse

     

     

     

     

     

     

    Met de nieuwe Pro friteuse kunt u echte zelfgebakken frieten maken, heerlijk krokant en smakelijk… Dit toestel biedt een onverwachte terugkeer naar uw kindertijd voor een gezellige familiemaaltijd zoals vroeger. Een festijn waarbij men volop het hart kan ophalen.

     

    De fijnmazige frituurmand is uitgerust met een isolerende inklapbare handgreep, terwijl de koudezone de vermenging voorkomt van de smaken met als resultaat een gezonder frituren en waarbij ook de olie langer goed blijft. Geheel  demonteerbaar kunnen alle elementen in de vaatwasmachine. Het panoramisch kijkglas biedt de mogelijkheid om toezicht te houden op het bakken zonder de deksel te openen. RVH.

    Klantenservice • tel.: 071 59 50 80 - www.magimix.com

     

     

     







    07-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuw woonconcept

    Vastgoedontwikkelaar Extensa lanceert nieuw woonconcept

     

     

     

     

    Betaalbaar groen wonen binnen de stadsrand. Noem het gerust een primeur: vier architecten die tijdelijk samenwerken onder leiding van een stedenbouwkundig architectenbureau. De bedoeling? Het uitwerken van een nieuw woonconcept, een initiatief van de stad Hasselt en Extensa. De naam? CederPark. Doel van het project is de herontwikkeling van de Hasseltse stationsbuurt. Een braakliggend terrein van 70.000 m2 wordt daartoe omgebouwd tot een kwalitatief hoogstaande woonzone met rijhuizen, hoekpanden en appartementen. De aanleg van wegenis en infrastructuur en de realisatie van een eerste fase van 70 wooneenheden, starten dit najaar. 

     

    Met het CederPark kiest Hasselt voor een nieuw soort urbanisatie: wonen nabij het centrum. Maar dan wel in een verkeersluwe zone met veel aandacht voor groen en natuur. Het park is publiek toegankelijk en bestaat uit een groot grasveld, beplant met coniferen en doorkruist met wandelpaden.

     

    Heel opvallend bij het CederPark is de sterke verticaliteit: slanke gebouwen met platte daken en hoge ramen. Ideaal voor een sterk ruimtelijk gevoel en om extra veel licht door te laten. Ook leuk is dat bij de woningen aan de parkzijde het gelijkvloers hoger ligt dan het straatniveau. Kwestie van een mooi zicht op het groen te creëren.  Pittig detail: in tegenstelling tot andere grote projecten, heeft elke woning haar eigen identiteit, ver weg van de klassieke massaproducten.

     

    Het CederPark richt zich tot een breed publiek: jong en oud, happy singles en grote gezinnen. Vandaar ook het gevarieerde aanbod: kleinschalige appartementsbouw, met grote en kleine wooneenheden; rijwoningen met tuin en terras en twee of drie bouwlagen; hoekpanden met een ruime patio, hof of dakterras; ondergrondse of inpandige parkings en carports; riante leefruimtes met veel licht en verschillende gevelbreedtes. RVH.





    07-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.riesling open /3

    Kwaliteitscontroles:

     

     

     

    Het Institut Viti-Vinicole in Remich is het kloppende hart van de Luxemburgse wijnbouw. Hier wordt niet alleen controle en nazicht van de productie verricht, maar ook de naleving van de productievoorschriften en de kwaliteitscontroles worden hier verricht.

    Opgesplitst in diverse afdelingen, worden hier alle wijnen getest vooraleer ze het noodzakelijke Luxemburgse label meekrijgen.

     

    Reeds van aan de voet van het centrum strekken zich de talloze wijngaarden van de Moezel uit, die net als de wijnkelders, zonder uitzondering, een lange schakel vormen en moeiteloos hun deuren openen om de bezoekers de kans te geven de wijnen te degusteren en vanzelfsprekend ook aan te kopen.

     

    Meer dan ooit getuigen de Luxemburgse wijnen van hun passie en herkomst, de betiteling “ Moselle luxembourgeoise – appellation controlée” is voor de consument meteen een onbetwistbaar kwaliteitslabel. RVH. 

     

     

     

     

     

    Toeristische dienst van het Groot Hertogdom Luxemburg

    Kortenberglaan 75 – 1000 Brussel

    info@visitluxembourg.be  - www.visitluxembourg.lu

     

    Luxemburgse wijnen en crémants

    www.vins-cremants.lu - www.verrassendlekker.lu

     

    Info Spoorwegen

    www.nmbs.be

     

     





    06-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sultana

    La Sultane de Saba

    Gelaatsverzorgingsset met Arganolie

    Arganolie, een heus elixer van onze voorouders, wordt al eeuwenlang door Berbervrouwen gebruikt omwille van zijn uitzonderlijke cosmetische eigenschappen. Een schoonheidsgeheim dat van oudsher wordt doorgegeven van moeder op dochter vanuit Marokko, het land waaraan deze wonderolie zijn unieke heilzame werking ontleent.

    Dankzij zijn zeer rijke en complexe samenstelling heeft hij een ongelofelijke anti-aging kracht die de veroudering van de huid vertraagt. Deze kostbare oosterse nectar regenereert de opperhuid door ze bij te staan in haar strijd tegen uitdroging, voor een immer soepele en stralende huid.

    De nieuwe set is helemaal gewijd aan het gelaat en werd door La Sultane de Saba ontwikkeld op basis van 100% natuurlijke Arganolie. Hij bestaat uit een reinigingsmelk, een masker, een dagcrème en een arganolie voor een volledige verzorging aan huis. Een echte cocktail van vitaliteit die de teint doet oplichten en het gelaat doet stralen. RVH.

    www.lasultanedesaba.be





    06-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halloween is van Ierland

    Halloween is van Ierland

     

     

     

    Op 31 oktober is het Halloween en dat wordt in veel landen gevierd. Maar voor het meest authentieke feest reist u naar Ierland omdat het de bakermat is van Halloween en deel uitmaakt van de Ierse cultuur en de Ierse tradities.

    Daarenboven is Ierland met zijn mythes, legendes, kasteelruïnes, mysterieuze kerkhoven en zijn adembenemend landschap de perfecte omgeving voor Halloween. Een reis naar Ierland is een kennismaking met de rijke folklore, de mythologie en de verhalen die via dit feest tot leven komen. Het najaar is een uitgelezen periode om Ierland te bezoeken. Het landschap kleedt zich dan met de mooiste herfstkleuren en door mistige nevels dwalen de Keltische geesten. Halloween op zijn best!

     

    Halloween is een ideaal moment om de Bram Stoker Dracula Experience in Dublin te bezoeken. Het is een adembenemende, interactieve reis door het Dracula-kasteel met zijn folterkamers, spinnenwebben en angstaanjagende decors en waar u alles leert over het leven van de Ierse schrijver en letterkundige Bram Stoker (www.thebramstokerdraculaexperience.com).

    Nog in Dublin rijdt u met de Tour-Ghost Bus, een prachtig theater op wielen, door de mysterieuze buurten en maakt u kennis met de meest beroemde spoken en geesten van de hoofdstad (www.dublinsightseeing.ie). RVH.

    www.discoverireland.com

    06-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!