Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    19-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kipling X Victoria Tang

    De kracht van eigenzinnigheid. Waar sterke vrouwen samenkomen. Met de lancering van de exclusieve Kipling x Victoria Tang-collectie onthult Kipling met veel genoegen de samenwerking met ontwerper en ondernemer Victoria Tang. Een selectie van alledaagse accessoires waar de consument niet hoeft te kiezen tussen mode, duurzaamheid, gemak of looks – hieraan voldoen ze namelijk allemaal.

    Victoria Tang is van vele markten thuis. Geboren in Londen en opgegroeid in Hong Kong en Japan, ontwikkelde Victoria een passie voor kunst en design tijdens haar middelbareschooljaren in Tokio. In 2007 voltooide ze haar BA in Graphic Design aan het gerenommeerde Central Saint Ma!ins in Londen en heeft sindsdien gewerkt als fotograaf en mode- en productontwerper. Zo was ze o.a. Creative Director van het iconische luxemerk Shanghai Tang. Vervolgens lanceerde ze een samenwerkingsplatform onder haar naam, Victoria Tang Studio, waar vakmanschap hoog in het vaandel staat en een sleutelrol speelt in Victoria’s visie op ontwerpen.

    « Kipling is voor mij een nostalgisch merk omdat ik ermee ben opgegroeid. Het merk heeft op zoveel manieren deel uitgemaakt van mijn jeugd. Mijn eerste Kipling-aankoop was de etui. Het feit dat het merk nu groeit en op zoek is naar meer diversiteit is geweldig. Ik zie immers steeds meer vooruitgang. Toen ik dus werd gevraagd of ik met Kipling wilde samenwerken, dacht ik: wat een geweldige kans!” » - Victoria Tang

    Ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag bundelt Kipling de krachten met Victoria om sterke vrouwen te vieren en vrouwelijke empowerment over de hele wereld aan te moedigen. Victoria is het gezicht van de Internationale Vrouwendag-campagne van het merk en gelooft in het ondersteunen van andere vrouwelijke creatievelingen en ondernemers door “een goede luisteraar te zijn, tijd voor hen te hebben, ideeën en ervaringen uit te wisselen en hen onderweg te begeleiden”.

    De collectie is geïnspireerd op het concept van ‘vluchtigheid’ of ‘in het moment’; de essentie wordt vastgelegd door veelzijdige stijlen, riemen met kleurverloop en felgekleurde voeringen. Live.Light is zowel een gemoedstoestand als een staat van zijn. Geniet van het moment, laat onnodige zorgen van je afglijden en draag de schoonheid van de natuur in een stedelijke omgeving. Het assortiment, van rugzakken tot schoudertassen, draagtassen en crossbody’s, is bedoeld voor actieve vrouwen onderweg. Multitasken was nog nooit zo eenvoudig dankzij de veelzijdige tassen als de CI# PACK S-rugzak met afneembaar voorvak dat kan worden veranderd in een heuptas, of de KIMMIEcrossbody die wordt geleverd met afneembare etui.

    Om de collectie te lanceren is Victoria Tang te zien in de eerste aflevering van Kipling Coffee Talks, een videoserie waarin Kipling krachtige en inspirerende mensen van over de hele wereld bij elkaar brengt. Voor de microfoon vieren ze Internationale Vrouwendag en moedigen ze andere vrouwen aan om hun passie te volgen.

    De collectie is vanaf 27 februari 2023 wereldwijd verkrijgbaar, op kipling.com, in 436 winkels in 80 landen en in geselecteerde warenhuizen waar Kipling wordt verkocht.







    19-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van cup A tot J

    stralen op het strand met Anita en Rosa Faia

     

    Binnenkort een zonnige strandvakantie op je planning? Denk dan zeker aan de beachwearcollectie van Anita en Rosa Faia - comfortabel flaneren gegarandeerd! Fijne prints wisselen levendige kleuren en strakke zwart-wit-designs af in collecties die vrouwen in alle maten laten stralen op het strand.

    Anita since 1886: State of Art - functionele elegantie

    Creatieve prints en gewaagde kleuren met een moderne snit: Anita since 1886 presenteert een tijdloze beachwearcollectie met aandacht voor een pasvorm die voldoet aan de eisen van elke vrouw. Het soepele spacermateriaal en de cups zonder beugel beloven functionele elegantie, ook in grote maten. De Anita designs zijn flatterend voor alle curves.

    Het kleurenpalet van de collectie staat in het teken van joie de vivre, nieuwe energie en dynamiek. De kleuren zwart, wit, felblauw en rood zetten de toon in licht een donkere nuances, zowel in effen stoffen als contrasterende kleuren en grafische patronen.

    Rosa Faia: inspiratie uit de jaren '80 & '90

    De Rosa Faia collectie neemt je deze zomer mee terug in de tijd. De jaren tachtig vormden de inspiratie voor mondaine snits, met extravagante all-over prints en felle kleuren. De jaren negentig sijpelen door in de sportieve stijlen met bralettes en broekjes met hoge beenuitsnijdingen. De badpakken, tops, broekjes en coverups bieden niet alleen oneindig veel mix & match-mogelijkheden, maar ook steun en comfort van cup A tot J.

     

     













    19-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vive le VĂ©lo-collection

    Verkrijgbaar bij JBC

     

    Een stijlvolle start van het wielerseizoen. De aftrap van het wielerseizoen kan voor vele wielerfans niet meer stuk: JBC kondigt met trots aan dat de lifestyle collectie van Vive le Vélo vanaf mid-februari in alle JBC-winkels te verkrijgen zal zijn. Vive le Vélo verbindt iedereen met een hart voor koers, dankzij sportieve T-shirts, polo's en hoodies voor het hele gezin. Met deze samenwerking voegt Belgisch familiebedrijf JBC een nieuw Belgisch merk toe aan haar aanbod. Supporteren was nog nooit zo leuk!

    Wielerfanaten in hart en nieren

    JBC en Vive le Vélo vormden eerder al een team, als de grootste wielerploeg van Vlaanderen tegen kanker. In maart 2021 lanceerde JBC namelijk samen met Kom op tegen Kanker een wielercollectie ten voordele van het goede doel. Samen met zijn Vive le Vélo-collega's organiseerde ploegleider Karl Vannieuwkerke voor deze campagne fietschallenges om heel België aan het fietsen te krijgen en zo de grootste wielerploeg van Vlaanderen te vormen.

    "Vive le Vélo is veel meer dan een televisieprogramma en een lifestyle merk. Het ìs een levensstijl. Fietsen verbindt. Op de fiets worden verhalen verteld, nieuwe plaatsen ontdekt, het is goed voor lichaam en geest en nog eens plezant bovendien. Supporteren is dat ook, net als naar het werk fietsen of de kinderen naar school brengen met de bakfiets. Vlaanderen heeft, na Nederland, het meeste aantal fietsen per capita ter wereld. Fietsen zit in ons DNA, in dat van de Vlaming én in dat van JBC en Vive le Vélo. Daarom slaan we de handen in elkaar en brengt JBC Vive le Vélo dichter bij de mensen," vertelt Caroline Vereenooghe, oprichtster van het Vive le Vélo-lifestyle merk.

    Ook bij familiebedrijf JBC zit de voorliefde voor wielrennen in het bloed. De oprichter en naamgever van JBC, Jean-Baptiste Claes, was namelijk ooit zelf een gevierde profielwielrenner. Die liefde voor fietsen gaf hij door aan zijn zoon Bart, CEO van JBC. "Koers werd ons thuis met de paplepel ingegeven. Ook nu zijn wij zelf nog steeds fervente fietsers en liefhebbers. Dankzij deze nieuwe samenwerking met Vive le Vélo kunnen we heel België daarvan laten meegenieten," vertelt Bart.

    Een supporter shirt voor iedereen

    De Vive le Vélo-collectie bestaat uit kleurrijke T-shirts voor het hele gezin, met leuke quotes als 'koerspaard', 'vélociraptor' en 'worldchampion'. Voor de wielerklassiekers Omloop Het Nieuwsblad, de aftrap van het wielerseizoen, De Ronde van Vlaanderen en Gent-Wevelgem zijn er zelfs speciaal ontworpen T-shirts.

    "We care about making clothes that matter," aldus Caroline. "Vive le Vélo staat voor kwaliteit én duurzaamheid, met een groot hart voor mens en natuur. We kiezen ervoor om altijd biokatoen te gebruiken, wat goed is voor de katoenboer, maar ook voor de biodiversiteit rond de katoenplantages. Bovendien werken we enkel samen met gecertificeerde partners die volgens strenge sociale normen produceren en ondernemen we concrete stappen om daar waar het mogelijk is, de productie steeds dichter bij huis te brengen."

    Praktisch De Vive le Vélo-collectie is beschikbaar in alle JBC-winkels in België en online. Prijzen variëren tussen €29,99 en €89,99.

     

     









    18-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijzonder overnachten in Noord Brabant

    In de provincie Noord-Brabant beleef je heerlijke dagen in een van de vele natuurgebieden of nationale parken. Meer op zoek naar de stadsvibes? Dan kan je afzakken naar hippe steden als Breda, Eindhoven, Tilburg of 's-Hertogensbosch. Echter beleef je in Noord-Brabant ook onvergetelijke nachten. Achter iedere hoek schuilt er wel een charmant boetiekhotel of B&B, maar hieronder lijsten we de meest bijzondere overnachtingsplekken op Brabantse bodem op. En geef toe, wat is er beter dan tijdens je weekendje weg thuiskomen in een bijzonder, knus verblijf? Van slapen in een boomhut, kamperen op een vlot, overnachten in een havenkraan of glamping, tot stijlvolle cabins midden in de natuur. 

    De Heen - Kampeer op een vlot in het riet

    Op de grens van Noord-Brabant en Zeeland, idyllisch gelegen bij het plaatsje De Heen, vind je een heerlijke back-to-basic ervaring midden in de natuur. Je kan er namelijk kamperen op vlotten. Deze duurzame vlotten voorzien van kampeeruitrusting liggen verscholen in het riet van de Steenbergse Vliet en zijn alleen bereikbaar per kano, klaar voor een nachtelijk avontuur op het water. Hier word je wakker met uitzicht op het water, af en toe passeert er eens een bootje of landt er een watervogel.

    Safaripark Resort Beekse Bergen – Overnacht in een boomhut tussen de big five

    Hier word je op grote hoogte tussen de bomen wakker van het geluid van fluitende vogels. Wanneer je het gordijn opent, spot je de wilde dieren van Safaripark Beekse Bergen. De unieke, luxueuze boomhut is de ultieme getaway met kinderen. Na een actieve dag in het park voelt deze sfeervolle, knusse plek als thuiskomen. Daarbovenop word je nog eens getrakteerd op een spectaculair uitzicht over de savanne én het water. 

    Cabin ANNA – Word één met de natuur

    Een houten design hotspot pal in de natuur? Noord-Brabant has it! Cabin ANNA situeert zich op Holenberg, de toegangspoort tot het hart van de Maashorst, het grootste natuurgebied van Noord-Brabant. Cabin ANNA is niet zomaar een cabin. ANNA bestaat uit verschillende lagen die los van elkaar kunnen bewegen. Zo wijzig je de opstelling van de cabin in slechts enkele seconden. Bij mooi weer kan je ervoor kiezen in openlucht te slapen of onder de sterren een bad te nemen, bij frisse temperaturen of regen schuif je de cabin weer toe. Holenberg is onderdeel van Charme Camping Hartje Groen waar gastvrijheid als een warme deken voelt en de natuur centraal staat.

    De Bossche Kraan – Slaap in een voormalige havenkraan

    Aan de rand van de historische binnenstad van ‘s-Hertogenbosch, pal aan het water op de hippe Tramkade, pronkt de Bossche Kraan. Bovenaan de voormalige havenkraan vind je een luxe tweepersoons hotelkamer. Deze is prachtig ingericht en van alle comfort voorzien. De kraan is bovendien draaibaar, dus je bepaalt zelf je uitzicht. Kies je voor de prachtige historische binnenstad of toch voor de rauwe Tramkade? 

    KampinaStaete – Ontspan en ontwaak in het bos

    Ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en genieten van de mooiste natuur van Noord-Brabant? Dan zit je perfect op het kleinschalige en informele vakantiepark KampinaStaete. Deze bevindt zich midden in de Oisterwijkse bossen en vennen en aan de rand van natuurgebied De Kampina. Alle accommodaties ogen enorm stijlvol en gaan volledig op in de bosrijke omgeving. Bij het opstaan geniet je trouwens van de ontbijt-verrassing voor de deur. 

    IJsselmeerkotter – Beleef de nacht op het water 

    Charmante Bed & Breakfast’s in overvloed in Noord-Brabant, maar heb je ooit al gehoord van een Bed & Boat?! Op het binnenwater van 's-Hertogenbosch drijft namelijk een IJsselmeerkotter, een authentieke GM-26 uit 1947. Vroeger werd deze ingezet voor de mossel- en palingvisserij, in 2020 werd het schip professioneel gerenoveerd en ingericht met behoud van de maritieme sfeer. ‘s Avonds geniet je van de zonsondergang op het dek, waarna je in de knusse kajuit kruipt voor een sublieme nachtrust.   

    In de Hei – Rust uit met alpaca’s al buren 

    In de cabins van alpacaboerderij In de Hei in Mariahout, vlakbij Helmond, word je helemaal zen. Deze tiny houses liggen achter de voormalige melkstal, deels verscholen in het bos en bieden je volledige privacy. Je kookt op een met hout gestookt fornuis en kunt eens echt helemaal digitaal detoxen want er is geen wifi. Alle cabins zijn voorzien van een hottub met uitzicht op de alpacaweide. 

    Glamping Blessed – Kijk sterren vanuit een Dome

    Net over de grens op Glamping Blessed bij Aquabest, vlakbij Eindhoven, beleef je de echte Ibiza vibe. Verblijven doe je in je eigen luxe Dome, waar je door het raam in de top naar de sterren kan kijken. Op het domein geniet je van een relaxte sfeer met de voeten in het zand en de cocktail in de hand. Met een prachtig uitzicht over het water vanuit je loungestoel kan het dagdromen beginnen. De festivaldata op Aquabest zijn bekend, dus plan je weekendje weg zorgvuldig. 

    En dat is nog niet alles. De provincie Noord-Brabant heeft nog meer bijzondere overnachtingsplekjes in petto zoals slapen in een vliegtuig, in een glazen huisje of in een druivenkas …   

    Illustraties jasper loeffen, toeristische dienst noord brabant-









    18-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Go bold or go home !

    SUN68 SS23 brengt kleur, print en een hele dosis pit

    New year, new bold you! In 2023 brengt het Italiaanse label SUN68 kleur en pit naar je kleerkast, met een mix van tijdloze staple pieces, speelse prints en heel wat kleurrijke eyecatchers. Ga voor gedurfde combinaties en ontdek hoe een streepje klassieke, Italiaanse flair meteen voor een knaller van een look zorgt.

    Non-kleuren vervelen niet

    Wie zegt dat neutrale tinten als zwart, bruin of grijs saai moeten zijn? SUN68 vindt de ultieme basics opnieuw uit, door in te spelen op on-trend pasvormen, vrolijke kleuraccenten en die ongekende Italiaanse touch. 

    Mix, match & mismatch

    Bold is gold, dat wordt hét motto van 2023. Creëer je eigen unieke kledingstijl, door een vrolijke mismatch van print, neutrale tint en kleuraccent. Zacht bruin, turquoise en een vrolijke bloemenprint? Dit seizoen kan werkelijk alles. You do you!

    Sneaker fever

    Niets beters om een look af te maken dan de perfecte sneaker. Dit voorjaar brengt SUN68 een scala aan kleuren in haar iconische sneakercollectie. Opvallende trend? Turquoise is helemaal terug van weggeweest. Combineer met zuurstokroze, stralend wit of zonnig geel, voor een look die Italian good mood ademt. 

     

     











    17-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.What's your summer jam?

    Knal de zomerparade in met de outdoor speakers van ArtSound

    » DE ZOMER SPEAKER HOTLIST VAN ARTSOUND

    Hoe je tuin- of terrasfeest er ook uitziet, Belgische geluidsspecialist ArtSound voorziet de juiste accessoires. Inbouw, opbouw of draagbaar: het uitgebreide luidsprekerarsenaal creëert eindeloze mogelijkheden, in diverse vormen en klanken. Ontspannen loungen of luidkeels meebrullen met je favoriete lied, iedere feestganger vindt zonder twijfel zijn gading. Laat je inspireren door de expert in outdoor audio en dans in no time de zomer in, op het ritme van je eigen smaak.

    Uit het oog, in het muzikale hart

    Bij een sfeervolle barbecue of gemoedelijk aperitiefuurtje doet zachte loungemuziek iedereen ontspannen. Voor zij die van subtiliteit houden, heeft ArtSound een reeks waterproof speakers die met hun onopvallend design perfect blenden met de omgeving. Wat dacht je van de ROCK-speaker? Verhuld als rots verdwijnt hij als een ware kameleon tussen het groen. De afgeronde afwerking van de KURV BT biedt dan weer een krachtig staaltje geluidsdesign dat je terras ritmisch opleukt. Voor liefhebbers van op- of inbouw zijn daar tot slot de ASW550- en HPRO525-speakers, perfect als verborgen geluidsbron voor onder een luifel of overkapping.

    Ook grotere feesten voorziet ArtSound van de juiste geluidskwaliteit. Het compleet uitgeruste Smart Pack bestaat uit twee ASW 55-speakers en een krachtige versterker, die na installatie moeiteloos met elkaar verbonden kunnen worden. De handige smartphone-applicatie maakt de bediening bovendien net zo makkelijk. Het resultaat: een helder muzikaal bad als rustgevende cocon rondom.

    Statement pieces

    ‘We like to party!’ zongen de Vengaboys – met de expressieve speakers van ArtSound jij straks ook. Tijdens uitbundige pool party’s of terrasfeesten doen ze dankzij hun opvallend design dienst als echte sfeermakers. De felle LED-verlichting doet daar nog een feestelijk schepje bovenop. De PWR-, Lighthouse- en Lightball-speakers zijn stuk voor stuk statement pieces die niet alleen het oor maar ook het oog strelen. Draagbaar, waterproof en allesbehalve subtiel brengen deze show-stoppers leven in de brouwerij, voor een zomers geluidsfeest van jewelste!

    www.artsound.be

     







    17-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interhome Denemarken

    Interhome breidt portfolio uit met ruim 6.000 vakantiewoningen in Denemarken

     

    De Interhome Group heeft via een strategische samenwerking met de Deense vakantiewoningaanbieder Sol og Strand meer dan 6.000 vakantiewoningen en appartementen aan haar portfolio toegevoegd. Denemarken, dat rijk is aan panoramische landschappen tussen de Noordzee en de Baltische kust, is de laatste jaren steeds populairder geworden als toeristische bestemming.

    De Zwitserse Interhome Group, specialist in vakantieaccommodaties, en het Deense Sol og Strand zijn een nieuwe, strategische samenwerking aangegaan. Beide vakantiewoningspecialisten volgen een vergelijkbare strategie, met lokale servicekantoren in populaire vakantieregio's die fungeren als aanspreekpunt voor zowel vakantiegasten als woningeigenaren. "We zijn verheugd dat we in Sol og Strand een exclusieve partner voor de Deense markt hebben gevonden, die qua waarden en bedrijfsmodel uitstekend bij elkaar passen", aldus Jörg Herrmann, CEO van Interhome Group. "We kennen de oprichters en het management van Sol og Strand al vele jaren persoonlijk en bewonderen hoe de organisatie zich is blijven ontwikkelen. Los van onze gedeelde passie voor vakantiewoningen, hebben we beiden als doel om via een succesvolle bemiddeling zowel onze gasten als onze eigenaren blij te maken", voegt hij eraan toe. De meer dan 6.000 accommodaties van Sol og Strand in Denemarken zullen de komende weken stelselmatig aan de website van Interhome worden toegevoegd.

    "We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om ons bedrijf uit te breiden en onze positie in de markt te versterken. Deze strategische samenwerking met Interhome Group heeft ons een perfecte oplossing geboden: met haar platform en uitgebreide internationale netwerk zal Interhome Group ons helpen het volume van boekingen voor vakantiewoningen in Denemarken te verhogen", legt Per Dam, Managing Director van Sol og Strand, uit.





    16-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A boa vida

    mooie dagen in kleur met Mondial Tissus

     

    » NIEUWE STOFFENCOLLECTIES: DIA FELIZ & ROSEMARY - » PAASTAFEL-INSPIRATIE

    Mondial Tissus vat dit voorjaar het goede leven samen in twee collecties: Dia Feliz en Rosemary. Thema’s die bol staan van dagelijks klein geluk zoals de zon, puur en lekker eten, het gezelschap van dierbaren, sprankelende kleuren en de charmante eenvoud van traditie. Het paasfeest, dat zo intens gevierd wordt onder de zuiderse zon, is de perfecte inspiratiebron voor al deze authentieke gezelligheid. Met uitbundige of net heel romantische bloemenprints en complementaire dessins brengt Mondial Tissus de warmte van de Portugese familietafel naar jou thuis.

    Dia Feliz

    Portugese charme in overvloed, zo kan de Dia Feliz-collectie het best omschreven worden. Kunstige en krullerige florals – typerend voor de gekende Portugese (gevel)faiences – versieren het tafeltextiel en de sfeervolle elementen in keramiek. In een eerder sober decor vol meubelstukken met een verhaal, steekt het frivole visuele gekwetter vrolijk af. Met een zonnig humeur trekt Mondial Tissus ons met Dia Feliz naar buiten, de wijde wereld in, de ander tegemoet.

    Beeld 1: productinfo & prijzen: • Tafellaken, 150 x 360 cm, confectieprijs: €40,44, prijs met stof Sergé fleurs coupées multico (305097): €133,87. • Tafelloper, 30 x 330 cm, confectieprijs: €13,80, prijs met stof Tissé teint Suzette - recyclé (298521): €78,37. • Servet, 45 x 45 cm, confectieprijs: €24,8, prijs met stof Crétonne Paulette jaune (300086): €45,98 voor 8 stuks. • Kussenhoes met boven- en onderbies en knopen, 38 x 38 x 5 cm, confectieprijs: €19,47, prijs met stof Tissé teint Suzette - recyclé (298521): €51,01.

    Rosemary

    De Rosemary-lijn pakt het iets meer ingetogen en rustiek aan. Een mix van zachte natuur- en aardetinten vervolledigen een collectie met frêle bloemendessins en klassieke gestreepte patronen. Helle citruskleuren in de vorm van een smakelijke citroenprint zorgen voor een extra zuiderse toets. De decoratie is even eerlijk als het interieur: nuchtere kleuren en materialen zoals hout, aardewerk, katoen, macramé, enz. Een ongedwongen mix en match waar je met plezier de blote voeten onder tafel schuift.

    Beeld 2 Productinfo & prijzen : Tafellaken, 121 x 245 cm, confectieprijs: €13,36, prijs met stof Tisse teint Paulette - recyclé (298520): €61,78. - Tafelloper, 25 x 225 cm, confectieprijs: €12,84, prijs met stof Bachette champêtre vert (304525): €48,07. - Servet, 50 x 70 cm, confectieprijs: €8,14, prijs met stof Lin lavé Cordoue lin naturel (298477): €25,29 voor 2 stuks. -     Kussenhoes, 40 x 40 cm, confectieprijs: €7,81, prijs met stof Bachette mini fleurs (298671): €15,31.





    15-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stof tot nadenken

    We shoppen massaal bewuster en dat komt onze planeet enkel maar ten goede! Ook schoenen- en handtassenmerk Unisa draagt graag een steentje bij, door te investeren in materialen die de planeet minder schade toebrengen. Het merk heeft als doel eyecatchers te creëren die langer mooi blijven en waar je nog jarenlang plezier aan zal beleven. Heal the world, zonder in te boeten aan stijl.

    Unisa zet aankomend seizoen alweer in op hun ECOLINO lijn, met materialen gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Daarnaast maken ze ook gebruik van een nieuwe stof, die 'Jarapa' heet en gemaakt is van restanten van de textielindustrie. Unisa maakt ook meer en meer gebruik van organische materialen, waardoor het aantal duurzame grondstoffen in de nieuwe collectie nog wordt uitgebreid. Mooie stoffen met originele prints garanderen must-haves voor aan je arm en je voeten.

     

     











    15-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reflecties in Dekton

    renovatie van het classicistische The Duke in Brussel

     

    Cosentino kent verbluffende toepassingen in interieurs wereldwijd, maar is dankzij de lichtheid en duurzaamheid van haar producten ook de perfecte partner voor buitentoepassingen. Dit wordt nog maar eens bewezen, ditmaal door de renovatie van het kantoorgebouw The Duke in de Brusselse Warandewijk. Een compositie van op maat gesneden grafische elementen reflecteert en eert de klassieke vormgeving van de voorgevel en zorgt samen met een nieuwe uitbouw voor een gebalanceerde, moderne charme.

    The Duke, een kennismaking

    The Duke is in 1776 gebouwd naar een ontwerp van architect Barnabé Guimard en werd recent onder handen genomen door VIVA Architecture, het Antwerpse architectenbureau gespecialiseerd in binnenstedelijke transformaties en reconversie-projecten. Het gebouw bestaat uit een 3 verdiepingen tellende achterbouw en een klassieke voorbouw met bovenop een nieuwe, hedendaagse uitbreiding die t.o.v. de gevel iets meer naar achter werd opgetrokken. Beide bouwen zijn verbonden door een lange gang aan/rond de centrale patio.

    Tijdens het ontwerp en de uitvoering van de renovatie, werd de classicistische identiteit van The Duke nauwlettend in het oog gehouden. Zo werd samengewerkt met de stad Brussel en het Agentschap Onroerend Erfgoed voor het in ere herstellen van de voorgevel; hernemen de grote gebogen ramen de 18e-eeuwse architecturale flair en werden de royale hoogtes van de verdiepingen behouden. Het grafisch patroon van de voegen in de composietsteen refereert naar de profilering van de kolommen van de oorspronkelijke classicistische gevel.

    Een uniform van innovatie

    Een verbluffend staaltje meet- en snijwerk dat plaatsvond in de Cosentino-fabriek in Spanje. Daar werden alle gevelbekledingsplaten op maat verwerkt tot de perfecte ‘blokkendoos’ om de classicistische gevel te laten echoën doorheen het pand. Op de voorgevel werd gekozen voor Dekton® Fossil, een donkergrijze variant met een willekeurig patroon van bleke vegen en vlekken. Voor de achterbouw en de muren rondom de centrale patio, werd dan weer een lichte beige variant gebruikt, nl. Dekton® Edora. Op alle patiogevels zien we een donker contrasterend spel van zwarte lijnen van 8 mm breed, even breed als de dikte van het plaatmateriaal, dat zoals eerder al aangehaald de classicistische elementen van de voorgevel weerspiegelt. Het duurzame Dekton® is ideaal als buitengevelbekleding omdat het naast licht – slechts 20 kg per m2 en daarmee 4 keer lichter dan natuursteen – ook weer-, kras-, krimp- en vlekbestendig is. Bovendien is het materiaal over de hele lijn CO2-neutraal en volledig cradle-to-cradle. De perfecte interpretatie dus van klassieke schoonheid en moderne innovatie.







    14-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koper als royale trendgeleider

    Het gebruik van edelmetalen – denk goud of zilver – in de keuken is nog steeds een belangrijke en gewaardeerde trend. Maar in 2023 wint vooral het gezellige koper aan populariteit en wordt het als (koper)rode draad door de keuken heen getrokken, als een geleider die de warmte en rust haast elektrisch doet stromen. Laat je inspireren door keukenconnaisseur ixina en ontdek hoe koper er dit jaar in slaagt om sterk en ongemoeid het hart van iedere interieurliefhebber te stelen.

    Metalen kameleon

    Het zachte karakter van koper brengt een zekere flexibiliteit met zich mee, een veelzijdigheid die het metaal steeds opnieuw vormgeeft. Dankzij de diverse afwerkingen past het opulente metaal zich bovendien moeiteloos aan ieder interieur aan: waar liefhebbers van het moderne kunnen kiezen voor een natuurlijke, geborstelde of gespiegelde finish, geeft het grijsgroene patina een veeleer luxueuze vintage toets.

    Verkoper je keuken

    Dankzij zijn antibacteriële eigenschappen is koper de ultieme metalen keukenafwerking. Als tedere nuance of duidelijk statement, het omvattende koper kent ook in het hart van de woning zijn plek. Als een koperen draad spint ixina de trend door onze gehele keuken heen: van de grepen en handvaten tot de decoratie en verlichting. Dompel de spoelbak en het kraanwerk in rijk koper als unieke eyecatcher, of ga voor subtiel met kopergekleurde deur- of schuifopeningen die bovendien zorgen voor een zekere lineaire speelsheid. In combinatie met hout komt het metaal pas echt tot zijn recht, maar ook effen fronten vullen het naadloos aan.

     









    14-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Outdoortrends 2023

    Caleidoscope galore

     

    Draai, speel en experimenteer tot je tuin het perfecte verlengstuk van jezelf is. Want in 2023 staan individualiteit en epicurisme voorop. Als een caleidoscoop vallen de verschillende stukjes voor iedereen telkens anders in elkaar tot een luchtig totaalbeeld waarin we helemaal onszelf terugvinden en waar we kunnen ademhalen. Voor de een betekent dit een monochrome dagdroom terwijl de ander wedijvert met de kleurenpracht van de natuur. King George bottelt 4 nieuwe outdoortrends waarvan jij je eigen fleurige reflectie kan maken.

    Bucolique c’est chique

    Channel je innerlijke nature kid en richt een terras of tuin in waar dieren, mensen, bloemen en planten samenkomen. Een aards paradijs waar overvloed heerst en rust toch steeds de boventoon voert. Daarvoor worden natuurlijke materialen gebruikt, accessoires en meubels in een steenkleurig tot groen pallet, zachte vormen en nestjes voor mens en dier. Oergeluk staat voorop met eigengekweekte gewassen uit de moestuin – of de kruidenbak voor het bucolische stadsbalkonnetje – en weelderige bloemenweides.

    YinYang-Bingo

    In het leven is niets zwart of wit, maar op het terras boomt monochromie. Een look die het meest tot zijn recht komt door de lijn volledig door te trekken. Vink je bingo dus maar af met steeds meer meubelstukken die naast het klassieke wit nu ook in trendy zwart te verkrijgen zijn, maar ook met elegante windlichten en lantaarns, knusse poefs en hoogstaande keukentools. Kiezen voor dezelfde tint voor je volledige exterieur zet het design van je meubilair kracht bij en zorgt voor architecturale eenvoud.

    Zest for life

    Uitbundiger types krijgen volgende zomer ook helemaal vrij spel want kleur is terug! Van zachte aardetinten en moody pastels tot 100 pk primaire- en citruskleuren. Op de vrolijkheid staat geen rem en dat geldt ook voor het design: rond en organisch of strak en minimalistisch, in de kleurenparade doet iedereen lekker mee. Na het jarenlange zwaaien van de ingetogen, zandkleurige scepter, nemen de narren het over. Zonder hun verstand te verliezen weliswaar, want lichte en gebruiksvriendelijke materialen zoals aluminium en roestvrij staal zorgen ervoor dat het onderhoud en het reorganiseren van je terras even plezierig is als het oogt.

     Over het lijntje

    De ‘close to nature’-trend van de afgelopen jaren ontwikkelt in 2023 tot een meer architecturale interpretatie van strakke lijnen en geometrische structuren. Van verticaal en vierkant vlechtwerk tot horizontaal gelijnd outdoor meubilair en textiel met brede strepen – de rotan-trend is volwassen geworden en bekoort met een gelaagde look die ambacht en balans nog steeds op een voetstuk plaatst.









    13-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krachtige kleuren & speelse volumes

    Krachtige kleuren en speelse volumes in de SS23 collectie van Caroline Biss

     

    Caroline Biss gaat deze zomer voluit voor kleur en vrouwelijke elegantie. Invloeden uit de seventies en eighties zijn nooit ver weg, eigentijds gemixt in een spel van volumes.

    De collectie omvat verschillende thema’s met elk een eigen kleurenpalet en stoffen, aangepast aan het moment van het jaar: van outfits in warme materialen of in laagjes voor de prille lente tot lichte, luchtige tops en jurken voor zonnige dagen in mei. Alle thema’s zijn onderling combineerbaar zodat je met een beperkt aantal stuks verschillende looks kan samenstellen.

    Lenteblues en zomerse zandkleuren

    Caroline Biss geeft het startsein van het seizoen in blauw en wit, aangevuld door roze. Blikvangers zijn de wazige ruiten en vlindermotieven die zowel als toon-op-toon jacquardmotief in breiwerk als in bedrukte versie opduiken. Jeans geeft ook present, in skinny versie of als bootleg met pijpen die al dan niet kunnen open geknoopt worden. Ze worden gecombineerd met breiwerk in luchtige fantasiesteken, een romantische bloes met ruches en kant of een vlotte blazer voor een relaxte business stijl.

    Voor zonnige dagen zijn er felle tinten of natuurlijke kleuren zoals beige, camel ecru, en bruin. Tie-dye prints, patchwork, en haakwerk flirten met de seventies.

    Totaallooks in krachtige kleuren

    Exclusieve prints, ontworpen door het eigen creatieve team, maken deel uit van het DNA van Caroline Biss. Ze worden nu eens gecombineerd met gelijkgestemde accessoires en dan weer met effen stukken in uitgesproken tinten, zoals lavendelblauw, tangerine, felrood, roze, en geel. Daarnaast zien we effen totaallooks in krachtige kleuren.

    Spel van volumes

     Wijde hoge taille-pantalons en rokken zijn sterk vertegenwoordigd in de collectie en worden gecombineerd met korte tops en jasjes. Lange hemdjurken vormen dan weer een vlotte match met skinny jeans. Een vleugje eighties is nooit ver weg. Denk power suits met brede, gevulde schouders.

    Statement outfits voor het feest

    Komende zomer wordt er een van feesten in grote stijl. Speciaal voor gala-avonden en trouwfeesten brengt Caroline Biss een compacte, eigentijdse feestcollectie met statement pieces die 100% Instagram-proof zijn. Zoals lange satijnen avondjurken met een diepe split, goudbeige satijnen broekpakken, sensuele haltertunieken met een gelijkgestemde wijde pantalon in felle kleuren, of elegante jumpsuits met wijde pijpen die de allures hebben van een galajurk.

    Matching accessoires

    Voor elk thema brengt Caroline Biss de juiste accessoires, van bedrukte foulards in alle kleuren van de collectie tot bucket hoedjes die helemaal in harmonie zijn met de bedrukte trenchcoats.

    De uitgebreide schoenencollectie omvat zowel vlotte sneakers in wit of in een kleurenmix als feestelijke sandalen. Geperforeerde peep-toe laarsjes houden het luchtig, net als seventies sandalen in natuurlijke tinten en slippers in gevlochten raffia.

    Tassen met geometrische vormen in een boeiende materialenmix zijn in één oogopslag herkenbaar dankzij de opvallende “CB-sluiting”. Over elk detail is nagedacht. Die doorgedreven zin voor perfectie en kwaliteit is ook de reden waarom deze Belgische collectie al generaties lang relevant is en blijft.

     

     

               

               

               

     

     















    13-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!