Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    03-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geniet van een buitengewoon verblijf in België of Nederland

    De Nederlandse vakantiewoningaanbieder Beaujean Vacances beschikt over meer dan 170 unieke vakantiehuizen in België en Nederland. In 2022 doet het familiebedrijf hier nog een schepje bovenop met zeven nieuwe karaktervolle woningen, elk met hun eigen troeven. Een groot landhuis met binnenzwembad of liever alpaca’s in de tuin? In het aanbod van Beaujean Vacances vind je voor elke trip een bijzonder verblijf met een eigen verhaal op een prachtige locatie. Ontdek hieronder de zeven gloednieuwe vakantiewoningen die een bezoekje waard zijn.

    Luxueus verblijven nabij Maastricht

    De moderne en royale vakantiewoning Poort van Maastricht ligt op de grens van het Zuid-Limburgse Heuvelland en Maastricht. Deze vakantiewoning is geschikt voor maximum 28 personen en heeft alle faciliteiten voor een luxueuze vakantie. Met maar liefst 14 slaapkamers en 13 badkamers is er alleszins geen file voor een momentje in de badkamer. Nood aan extra verfrissing? Duik dan het grote buitenzwembad in. Om het buitenleven compleet te maken is er ook een buitenkeuken met een gasbarbecue beschikbaar. Vergeet ook de popcorn niet, want in de vakantiewoning vind je zelfs een eigen mini-bioscoop.

    Landelijk en sfeervol overnachten in Remersdaal 

    Wil je de voerstreek al fietsend of wandelend ontdekken? Dan heeft Beaujean Vacances de perfecte accommodatie voor maximum 10 personen in het aanbod voor jou. Dit fraaie pand heeft een landelijk karakter en ligt aan de rand van het dorpje Remersdaal, in de Belgische Voerstreek. Met zijn privéfietsenstalplaats en groene ligging is het een topper van de streek. De vier mooie terrassen van De Lamderije geven bovendien de mogelijkheid om rustig van het zonnetje te genieten in de buitenlucht. 

    Slapen tussen de Alpaca’s in Bingelrade

    De modern ingerichte tweepersoonsvakantiewoning Primavera gelegen in de gemeente Beekdaelen aan een bloeiende alpacaboerderij is de perfecte gelegenheid om er even tussenuit te knijpen. Je slaapt er niet alleen in de buurt van alpaca’s, ook je kussens en beddengoed zijn gemaakt van alpacawol. Overdag kun je de alpaca’s voeren of al wandelend op ontdekkingstocht naar het Bingelraderbos of kasteel Doenrade. Verder geniet je aan de vakantiewoning van de rust en het bijzondere uitzicht op het prachtige Limburgse landschap. 

    Panoramisch genieten in Mortier

    Helemaal tot rust komen doe je in de moderne vierpersoonsvakantiewoning Haut-Bois gelegen in het gezellige dorpje Mortier. Relaxen was namelijk nog nooit zo makkelijk, zo biedt deze woning een infraroodsauna, een panoramisch uitzicht over de groene omgeving en de mogelijkheid om lekker te barbecueën in de tuin.  

    Authentieke charme in de Molen van Moelingen 

    Businessmeetings of workshops geven in een unieke en sfeervolle setting? Dat kan in de karakteristieke Molen van Moelingen gelegen in de prachtige voerstreek. Deze parel charmeert met authentieke, gezellige ruimtes en een professionele horecakeuken. Maar geen zorgen, werken is niet verplicht! Je kan ook gewoon genieten van de prachtige vakantiewoning en de bosrijke omgeving. Trek je wandelschoenen aan en ga erop uit! Er is ruimte voor maar liefst 25 personen en als kers op de taart word je er verwend met een Finse sauna, een infrarood sauna, een gezellige binnenplaats en heerlijke ontspanruimtes met flatscreens.

    Baden in rust in de Belgische Ardennen

    Een ontspannen vakantie met familie of vrienden? Dan is de boerderij Le Fenil in Battice zeker een kanshebber. De stijlvol gerenoveerde boerderij biedt een privé binnenzwembad, speelkamer met tafeltennis en biljart en de mogelijkheid om je trouwe viervoeter mee te nemen. Verder delen de eigenaren maar al te graag hun favoriete eetadresjes en wandelroutes in de omgeving. 

    Charmant landhuis in het hart van Zuid-Limburg

    't Groeëte Hoes is gelegen in Zuid-Limburg in het gehuchtje Elzet. Dankzij de idyllische ligging waan je je hier in Frankrijk. Het karakteristieke landhuis biedt ruimte voor 10 personen en beschikt over een verwarmd buitenzwembad, een buitendouche en een afgesloten fietsenstalling. Bovendien is je nachtrust verzekerd door de ligging in het stiltegebied. Het is de ideale plek om herinneringen te maken met elkaar en te genieten de prachtige omgeving.

    Sinds 1992 is Beaujean Vacances actief als vakantiewoningverhuurder gespecialiseerd binnen de regio Zuid-Limburg, Voeren en de Euregio. Het familiebedrijf verwelkomt jaarlijks ruim 50.000 gasten in de prachtige Euregio. De typische Limburgse gastvrijheid, samen met een hoogwaardig en authentiek aanbod aan exclusieve vakantiewoningen, maakt Beaujean uniek op de markt. De authentieke en/of karakteristieke woningen liggen bovendien vaak in een bijzondere omgeving omringd door adembenemende natuur of hebben een eigen verhaal. Van een monumentale vakwerkboerderij omringd door weides, een tiny house op een glooiende heuvel tot een nog functionerende watermolen. Hiervoor heeft Beaujean Vacances ook een exclusieve samenwerking met Natuurmonumenten en Stichting Het Limburgs Landschap voor de verhuur van hun unieke accommodaties. 







    03-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamilton

    Al 130 jaar houdt Hamilton de tijd nauwgezet bij voor helden

     

    Piloten. Soldaten. Ontdekkingsreizigers. Kunstenaars. Dit zijn onze helden. Hun prestaties weerklinken door de eeuwen en decennia heen. Ze vormen een bron van inspiratie en zetten ons aan om ambitieuzer dan ooit aan de slag te gaan, om groter te denken, om moedig vooruit te gaan. Reeds 130 jaar steunt Hamilton Watch de inspanningen van deze helden door hen te voorzien van horloges van ongeëvenaarde precisie, design en technologie.

    Al vanaf het prille begin in 1892, in de Amerikaanse stad Lancaster in Pennsylvania, heeft Hamilton het volste vertrouwen gehad in het vakmanschap en de uitzonderlijke knowhow van zijn horlogemakers. Bovendien heeft Hamilton ook altijd de nauwkeurigheid van zijn producten hoog in het vaandel gedragen. Sterker nog, de Amerikaanse spoorwegindustrie heeft eind 19e en begin 20e eeuw bijna uitsluitend beroep gedaan op het Hamilton-horloge.

    Tijdens de Eerste Wereldoorlog hadden soldaten een nieuw type horloge nodig ter juiste tijdsbepaling van hun snel inzetbare troepen. Met dit praktische doel voor ogen, pasten wij onze zakhorloges dusdanig aan dat ze al even makkelijk om de pols konden worden gedragen. Dit gaf de aanzet tot een samenwerkingsverband met het Amerikaanse leger dat jaren lang zou aanhouden. Deze samenwerking werd nog een stap verder doorgetrokken ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Zo vervaardigde Hamilton tussen de jaren 1942 en 1945 meer dan een miljoen militaire horloges, waaronder 10.000 maritieme chronometers. Aangezien deze horloges onmisbaar werden in de scheepvaart en een voorname rol speelden in de voltooiing van missies, werden ze in 1943 bekroond met de Army-Navy "E" Award als erkenning voor hun uitstekende productkwaliteit.

     

     





    02-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schip ahoy!

    Sporty chique mannenmode van SUN68:

    Ook al breng je je zomer niet door op een jacht, met een boat casual outfit sla je de bal nooit mis. In de SS22 mannencollectie van SUN68 zitten dan ook heel wat toffe designs die een twist geven aan de maritieme stijl. Laat de typisch wit-blauwe look varen, SUN68 heeft iets anders in gedachten voor deze zomer.

     De basis van de nautische look zijn simpele prints en basiskleuren. SUN68 zou SUN68 niet zijn, mochten ze daar niet nog een dosis fun en klasse aan toevoegen. Combineer volgende key-items naar hartelust en ga voor een elegante day-to-night look.

     Wat is een outfit zonder een sterk paar schoenen? Schoenen kunnen je outfit maken of breken, ze zijn als het ware een statement. Voor een geslaagde outfit zijn onderstaande designs in effen tinten perfect.

     











    02-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Royal rendez-vous in Milaan

    Strappy van Royal Botania meets Salone del Mobile ‘22

     

     » Strappy familie breidt uit met schommelstoel en low chair - » Royal Botania dompelt zich onder in Tropical Concrete voor Salone

    Royal Botania is vast van plan Strappy tot koning van Salone del Mobile ’22 te kronen. Na twee jaar design-stilte in de Italiaanse stad, mag het van 7 tot 12 juni weer knallen met voor het eerst sinds 2019 een nieuwe editie van de designbeurs. Een gelegenheid om indruk te maken die Royal Botania niet laat voorbijgaan. De afgelopen twee jaar onderging het merk een gedaanteverwisseling en losten ze het ene verbluffende ontwerp na het andere. Tijd om al dat moois aan de wereld te tonen. En de Strappy lounger moet het werk niet alleen knappen: met de toevoeging van een schommelstoel en lage relax-stoel aan de Strappy-lijn, is Royal Botania van plan hoge ogen te gooien, over de Alpen heen.

    Swing it, Strappy!                           

    Met de Strappy-schommelstoel combineert Royal Botania het beste van twee ontwerpen: de relaxte lighouding van de lounger op een zwierig onderstel dat de glooiende lijnen van de banden in de zitting volgt. Een stijlvolle weerspiegeling in vormgeving die bovendien ook bijdraagt aan gebruiksgemak. De Strappy-schommelstoel werd namelijk voorzien van één extra strook, wat hem extra comfortabel en uitnodigend maakt.

    Relax in alle zachtheid

    Naast een mutatie van de lounger, herinterpreteerde Royal Botania ook de Strappy-stoel tot de Strappy lage zetel. Ook deze relaxte zetel kan genieten van een extra strap voor verhoogd zitcomfort. Daarnaast werd het frame verlaagd zodat de zetel een nonchalante zithoogte van 37 cm heeft tegenover 44 cm van de Strappy-stoel. Ten opzichte van het Strappy-ligbed werd de rugleuning van 91 cm verlaagd naar 73 cm. Deze aanpassingen en Strappy’s low key houding, maken van de lage zetel de perfecte compagnon voor een trendy low dining table. Voor eindeloos tafelen, kan er zowel in de lage zetel als in de schommelstoel een passend, stijlvol kussen worden gelegd.

    Deze pronkstukken en ander moois zal Royal Botania presenteren van 7 tot 12 juni in Milaan op hun stand. Die wordt voor de gelegenheid gekleed in het trendtopic Tropical Concrete: een samengaan van ruwe materialen en overdadige natuur dat baadt in luxe en sereniteit. Naast de Strappy-familie zet Royal Botania er ook andere showstoppers zoals Organix, Styletto, Conix en Exes in de kijker, en bewijst zo dat het Belgische high-end outdoormerk de kunst van hybride meubilair perfect beheerst.

     









    01-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-03-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Confidence

    Confidence is key met de nieuwe badmode van Anita & Rosa Faia

    Op het strand of aan het zwembad, Anita en Rosa Faia zorgen deze zomer voor een vrouwelijk statement met glamoureuze bikini's en extravagante badpakken. Deze collecties geven het zelfvertrouwen een boost. Van exotische prints tot felle kleuren en flatterende designs: dit is een ode aan het vrouwelijk figuur.

    Nostalgische beachwear met Anita sinds 1886

    Retro staat centraal voor de nieuwe badmode collectie van Anita. Prachtige kleuren en levendige dessins geven een nostalgisch, mondain gevoel. De verschillende thema's in de collectie accentueren het vrouwelijke figuur op prachtige wijze, met verhullende details en flatterende snitten. Deze collectie zorgt door de combinatie van tropische prints met frisse kleuren voor de perfecte zomerse look : Romantic garden - Retro vision - Exotic paradise - Amber glow

    Statement swimwear met Rosa Faia

     De Rosa Faia beachwear collectie bestaat uit moderne statement stijlen. De verschillende thema’s maken van de Urban beach collectie een echte hit. Dankzij de swingende kleuren en speelse looks kunnen tops en broekjes naar hartenlust gecombineerd worden











    31-03-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parc Astérix

    VANAF 9 APRIL TRAKTEREN DE ONVERSAAGDE GALLIËRS HUN BEZOEKERS WEER OP HEEL WAT NIEUWS!

     

    Op 9 april 2022 opent het Parc Astérix weer zijn deuren voor een spetterend jaar! De bezoekers beleven er samen met familie en vrienden nieuwe sensationele ervaringen dankzij de 47 attracties en shows. Zo doet de vernieuwde Tonnerre 2 Zeus het vanaf dit voorjaar (datum nog te bevestigen) ongetwijfeld weer donderen in het park, terwijl Asterix, Obelix, Cleopatra, Caesar en de dorpelingen alvast staan te popelen om kennis te maken met hun gasten tijdens het nieuwe Défilé Gaulois.

    NIEUW IN 2022: TONNERRE 2 ZEUS, HET NIEUWE DÉFILÉ GAULOIS EN TAL VAN ANDERE VERRASSINGEN

    De bezoekers van het Parc Astérix kunnen zich volop uitleven op 41 attracties* (22 gezinsattracties, 6 sensatieattracties en 13 attracties voor kleine Galliërs), waaronder de vernieuwde Tonnerre 2 Zeus die dit jaar ongetwijfeld voor gedonder zorgt in het park. De achtbaan trakteert de inzittenden op een vrije val van 30 meter, een 90° overhellende heuvel, 2 bochten aan hoge snelheid, 14 momenten van gewichtloosheid, 2 overhellende bochten en een tunnel met special effects. En dat terwijl de laatste gondel van de nieuwe treinstellen achterwaarts aan 90 km/u over de attractie raast! De vernieuwde Tonnere 2 Zeus opent in april (datum nog te bevestigen).

    Een nieuw Défilé Gaulois met 3 praalwagens maakt het bezoek compleet: de indrukwekkende praalwagen van Julius Caesar, begeleid door Romeinse soldaten in schildpadformatie, de imposante praalwagen van Cleopatra en die van de onversaagde Galliërs. Ook de bezoekers kunnen aan dit onvergetelijke avontuur deelnemen en in de huid kruipen van een bewoner van het Oude Rome of Egypte. Uiteraard mag ook de grote terugkeer van Main Basse sur la Joconde, een spannende show vol stunts, acrobatie en humor, niet op het programma ontbreken.

    *De attractie La Trace du Hourra zal tijdens de paasvakantie uitzonderlijk gesloten zijn.

    EEN UNIEK VERBLIJF IN DE DRIE HOTELS VAN HET PARK

    Een verblijf in een van de drie hotels van het park dompelt de bezoekers helemaal onder in de wondere wereld van Parc Astérix. Na een dag boordevol spanning en sensatie gaat het avontuur verder in de themahotels van het park, goed voor 450 kamers te midden van het natuurgebied l’Oise - Pays de France.

    Viersterrenhotel Les Quais de Lutèce telt verschillende gebouwen die zijn opgetrokken in middeleeuwse stijl en een pittoresk uitzicht bieden op de Seine. Het werd in 2020 uitgeroepen tot beste themahotel ter wereld en mocht sinds zijn opening al meer dan 100.000 bezoekers verwelkomen (Capaciteit: 150 kamers).

    Driesterrenhotel La Cité Suspendue wordt omringd door groen en verwelkomt zijn gasten in een verborgen Keltisch dorp. Deze oase van rust bestaat uit drie kleine dorpen: het pottenbakkersdorp, het artiestendorp en het druïdendorp. (Capaciteit: 150 kamers)

    Driesterrenhotel Les Trois Hiboux biedt zijn gasten een authentiek en gezellig verblijf te midden van het woud. Aan de grote centrale haard kunnen de bezoekers hun hartje ophalen na een avontuurlijke dag in het park.

    OPENINGSUREN EN TARIEVEN: Openingsuren van het park: van 10.00 tot 19.00 uur (raadpleeg de kalender op http://parcasterix.fr) - •          Ticket voor een datum naar keuze: volwassenen (vanaf 12 jaar): € 55 - kinderen van 3 tot 12 jaar: € 47 - zie aanbod op http://parcasterix.fr - Ticket voor een specifieke datum:  volwassenen (vanaf 12 jaar): € 47 - kinderen van 3 tot 12 jaar: € 45 - zie aanbod op http://parcasterix.fr - Groepstarieven: € 45 voor 5 tot 9 tickets, en € 43 voor 10 tot 15 tickets - Filotomatix-fastpass: bekijk ons hele gamma op http://parcasterix.fr - Surf voor meer informatie en reservatie naar http://parcasterix.fr 

     

     

    31-03-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-03-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aeternum

    Infinite Youth Treatment - Reactiveert de jeugdigheid van de huid waardoor deze haar oorspronkelijke harmonie kan terugvinden

    Het was een gebaar van liefde voor zijn vrouw Lucienne dat ervoor zorgde dat de eerste huidformule van apotheker en naamgever van het merk Pierre-Jules Augé in 1961 in Monaco het levenslicht zag. Pier Augé brengt als hommage aan het 60-jarig bestaan AETERNUM uit. Een huidformule waarin duurzaamheid en harmonie tussen verleden, heden en eeuwigheid samenkomen.

    De expertise van Pier Augé wordt gecombineerd met de allernieuwste actieve ingrediënten. AETERNUM is een huidformule met meerdere werkzame stoffen waarmee de schoonheid van de rijpere huid behouden blijft. Het samenspel tussen Bretons zeewier en rode reishi is als een huwelijk tussen het heden en het eeuwige leven. De huid krijgt de verzorging die ze verdient en de natuurlijke veroudering wordt tegengegaan. Dankzij de subtiele geur van AETERNUM waan je je in weelderigheid.

    Een uitzonderlijke formule met 10 actieve ingrediënten

    AETERNUM is samengesteld uit Bretons zeewier en rode reishi gecombineerd met een exclusieve combinatie van ingrediënten van dezelfde aard, structuur en samenstelling als die van de huid. Uitgangspunt hiervoor is de Dergyl©-methode. Het wetenschappelijke kenmerk van Pier Augé dat aanwezig is in alle formules van het merk.

    Twee kenmerkende stoffen met anti-rimpeleigenschappen

    BRETONS ZEEWIER Een koolhydraat verkregen uit een planktonachtig micro-organisme zorgt ervoor dat rimpels worden opgevuld en dat de huidstructuur fijner wordt. (17,5% minder ruwheid en tot 16% afname van de rimpeldiepte al in de eerste 15 min. na aanbrengen - Klinisch onderzoek naar de werkzame stof bij 17 vrouwen in de leeftijd van 50 tot 65 na één keer aanbrengen).

    Deze ‘paddenstoel van de onsterfelijkheid’ wordt al duizenden jaren gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. De aanwezige glucanen en aminozuren beschermen de huid tegen een onnatuurlijke veroudering. Gelaatstrekken worden gladder (na twee weken) en de huid wordt versterkt en krijgt meer veerkracht (16% meer elasticiteit). De gelaatskleur wordt egaler.

    ONNATUURLIJKE HUIDVEROUDERING

    De huidfuncties worden gestuurd door de genetische markers die in het DNA van de cellen zijn opgeslagen. Deze markers worden dagelijks blootgesteld aan externe factoren als levensstijl, voeding en stress en worden daardoor in disbalans gebracht. Het werkt een onnatuurlijke huidveroudering in de hand. Rode reishi beschermt de huid tegen dit onnatuurlijke verouderingsproces.

    8 actieve ingrediënten volgens de Dergyl©-methode : Het DH3-complex (hyaluronzuur, senna-extract en biometrische moisturiser) hydrateert de huid, laat de huid voller ogen en versterkt de huidbarrière. - Het amino-peptidencomplex stimuleert celvernieuwing en maakt de huid stralender. - Teunisbloemolie, camelia-olie en sheaboter voeden en revitaliseren de huid en ondersteunen de huid bij het regenereren. - Vitamine E is een antioxidant die de huid hydrateert en bijdraagt aan de veerkracht.

    Resultaat : De huid ziet er zichtbaar jonger uit en oogt strakker. Rimpels verminderen. De huid heeft een frisse, nieuwe uitstraling. Ideaal voor de rijpere huid.

    AETERNUM Infinite Youth Treatment | 50ml € 210,-

     

                 

     

     







    30-03-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slovenië

    Boost je fysieke én mentale welzijn in Slovenië

     

    Hoe zit het nog met de voornemens waarmee jij aan 2022 begon? Misschien beloofde je jezelf om beter voor je lichaam en geest te zorgen. Maar kwam daar nog niet veel van in huis. Tijd dus om daad bij woord te voegen. En om een vakantie naar Slovenië te plannen. Want hier is wellnessen een way of life. Waardoor jij als herboren terug naar huis keert.

    Herbronnen in de natuur

    Waar kan je beter de pauzeknop indrukken dan middenin de weidse natuur? Ondanks z’n relatief kleine oppervlakte, beschikt Slovenië over een adembenemend, gevarieerd landschap. Zo behoort het tot de top 3 van Europa’s meest beboste landen. Bovendien telt Slovenië ook een heleboel natuurlijke meren, majestueuze bergketens en geheimzinnige grotten. En je struint er door verschillende natuurreservaten. Zo kom je tot rust in het imposante Triglav National Park.

    Sporten in openlucht

    Je absorbeert de gezonde buitenlucht nóg beter wanneer je sport of beweegt. Dat hebben ze in Slovenië goed begrepen. Comfortabele fiets- en wandelpaden gidsen je door het groen en voeren je van de ene hippe stad naar de andere. Wie graag van een stevige uitdaging houdt, hiket meerdere lagen langs de Juliana Trail. Terwijl de Black Hole Trail kajakkers en mountainbikers door een duister grottencomplex leidt. 

    Detoxen in een wellnessresort

    Slovenen zijn dol op wellnessen. Het hele land ligt bedekt met uitstekende resorts, waar jij je batterijen terug helemaal oplaadt. Je geeft er niet alleen je geest de nodige rust, ook je lichaam krijgt een fikse boost. In heel wat resorts volg je namelijk een gepersonaliseerde detoxkuur. En dat soms zelfs in een smakelijk thema. Zo settel je je in een biersauna, geniet je van een chocolademassage of neem je een duik in een zoutbad.

    Ontspannen tussen de bijen

    Nog zo’n geheim wellnessingrediënt van de Slovenen? Honing! Via apitherapie ontdek je de heilzame kracht van bijen en hun honing. Je flaneert tussen de bijenkasten terwijl professionele imkers je alles vertellen over hun intrigerende kolonies. Je proeft van verse honing … en ondergaat een zalige honingmassage. Kan je na deze geweldige ervaring nog geen afscheid nemen van je gestreepte vrienden? Overnacht dan in een luxueuze bijenaccommodatie zoals Beeland.

    Eet je gezond

    Goed zorg dragen voor jezelf betekent ook: nadenken over wat je eet. Want hoe gezonder jouw bord, hoe beter jij je in je vel voelt. Die filosofie dragen de lokale chefs hoog in het vaandel. Ze koken met kraakverse, lokale producten, rechtstreeks afkomstig vanop het veld. Daardoor eet je elk seizoen erg gevarieerd. En draag je zorg voor de planeet.

    Naast traditionele gerechten, zet je je tanden in tongstrelende, gastronomische gerechten. Heel wat Sloveense chef-koks houden namelijk van een portie eigentijdse creativiteit. Zo sleepten maar liefst vijf restaurants een duurzame, groene Michelinster in de wacht.

    Wil je meer weten over Slovenië, surf naar www.slovenia.info

     

     

     

     

     





    30-03-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-03-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONTDEK DEZE PAASVAKANTIE NAUSICAA

    Ontdek deze paasvakantie meer dan 10.000 merkwaardige wezens in Nausicaá

     

    Vroeg je je ooit al eens af hoe groot de oceaan nu werkelijk is? Deze paasvakantie ontdek je het antwoord in Nausicaá, in het Franse Boulogne-sur-Mer. In de permanente expo ‘Op Volle Zee’ ontmoet je haaien en kwallen, zweef je over de bodem van de oceaan en speur je naar nachtelijke roofdieren.

    Wist je dat de mens nog maar een peulschil van de oceaanbodem heeft ontdekt? De onderwaterwereld herbergt dus nog een pak mysterieuze raadsels. Die ontrafel je nabij Malpelo, een onbewoond eiland in de Stille Oceaan dat Nausicaá feilloos nabouwde in een fenomenale exporuimte. 

    Daar neemt een virtueel onderzoeksschip je mee op volle zee. Op wel honderden kilometers van het vasteland beland je in een bijna magische wereld. En kom je oog in oog te staan met dieren waarvan je niet eens wist dat ze bestonden ...

    Indrukwekkend schouwspel

    De expo ‘Op Volle Zee’ herbergt zo’n 10.000 merkwaardige wezens. En die hebben plaats nodig. Veel plaats. Zo houden de dieren zich schuil achter een gigantische glazen wand van maar liefst 20 meter lang en 5 meter hoog.

    Aan de andere kant van dat glas waan jij je als het ware in een bioscoop. En dat al helemaal wanneer de verzorgers de dieren voederen. Mantaroggen, grijze haaien en klompvissen schieten pijlsnel voorbij. Op zoek naar een lekker stukje vis, garnaal of plankton. Terwijl de kleinere vissen zich op de bodem verstoppen tussen de koralen en rotsen.

    Tip: hou niet alleen je ogen, maar ook je oren open. Verschillende wetenschapsexperts wachten je op in de exporuimte. Ze wijzen je opvallende vissen en haaien aan en beantwoorden al jouw prangende vragen. Uit hun tas toveren ze enkele schatten tevoorschijn. Ze verklappen je geheimen over de diepste krochten van de zee. En nemen je mee achter de schermen van Europa’s grootste aquarium.

    Test je kennis

    Tijdens je ontdekkingsreis door Nausicaá kom je vanalles te weten over haaien, walvissen, vissen, zeehonden, kwallen en koralen. En over de relatie tussen de mens en de zee. Die opgedane kennis testen? Dat doe je in de hal, op de interactieve stand van The Blue Society. Waar je ook je favoriete diepzeebewoner natekent.

    Franse Opaalkust

    Nausicaá bevindt zich op een steenworp van de Frans-Belgische grens, in de kuststad Boulogne-sur-Mer. Je combineert je bezoek aan het aquarium makkelijk met een uitstap naar het levendige stadscentrum.

    In de restaurants proef je van verrukkelijke Noordzeeschotels. En in de charmante straten bewonder je historische gebouwen en eigentijdse streetart. Op het uitgestrekte strand probeer je verschillende watersporten uit of flaneer je over de boulevard, waar kleurrijke villa’s elkaar opvolgen. Wist je trouwens dat Boulogne-sur-Mer over de grootste vissershaven van Frankrijk beschikt?

    Wie wat langer blijft plakken, geniet ook van de andere troeven van de Opaalkust. Zo snuif je de Belle Epoque op in Wimereux. Bedwing je de ongerepte natuur in Cap-Blanc-Nez en Cap-Gris-Nez. En beklim je het belfort van de havenstad Calais.   

    “Het Nationale Zeecentrum Nausicaá ligt in Boulogne-sur-Mer. Nausicaá neemt zijn bezoekers mee op een ontdekkingstocht door de zee. Het is uniek in zijn soort. Nausicaá is tegelijk speels, leerrijk en wetenschappelijk, en focust vooral op de relatie tussen de mens en de zee. Sinds de opening van Nausicaá op 18 mei 1991 hebben meer dan 18 miljoen bezoekers de rijkdommen van de oceaan ontdekt. Tijdens hun bezoek maken ze kennis met de verschillende mariene ecosystemen en worden ze bewust gemaakt van de noodzaak om die te beschermen. In 30 jaar is Nausicaá uitgegroeid tot een van de grootste aquariums van Europa.”

    Illustraties h.lambin & p.turpin

     

     







    29-03-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veritas: nieuwe flagshipstore in Knokke

    Een gloednieuw winkelpunt waarin de klant centraal staat

    Op vrijdag 1 april opent Belgische mode- en accessoireretailer Veritas feestelijk haar vierde flagshipstore op de Lippenslaan in Knokke. Na meer dan 20 jaar kiest het merk voor een nieuw en groter winkelpand in Knokke, dat beantwoordt aan de noden van de Veritas-klant. Het aanbod wordt een breed assortiment aan (nieuwe) merken en een uitgebreid en inspirerend DIY-departement. De focus zal liggen op de winkelbeleving.

    Veritas Knokke

     Wat? Een nieuwe flagshipstore voor Veritas met een mix van verschillende mode- en accessoiremerken, waaronder het gloednieuwe handtassenmerk MAE, Chantelle, Calvin Klein, Wolford, Tommy Hilfiger, Happy Socks en meer, alsook een uitgebreid DIY-assortiment. Lippenslaan 175, 8300 Knokke-Heist vanaf 1 april. Voor iedereen, van jong tot oud, op zoek naar DIY-materiaal zoals kleurrijke crochet- en parelitems, hippe juwelen, ondergoed, legwear en zelfs kleding.

    Focus op de klant

     Veritas bestaat al meer dan 20 jaar op de Lippenslaan in Knokke. Met de nieuwe flagshipstore, enkele huisnummers verder, vernieuwt het merk haar aanwezigheid in Knokke op slimme wijze. Corneel De Maeyer, CEO van Veritas: "Knokke is voor ons één van de Belgische groeisteden met nationale uitstraling. Het winkelpunt in Knokke is dan ook een belangrijke vestiging voor ons. Met de vernieuwde locatie tonen we dat we dynamischer en hipper zijn dan ooit. De nieuwe flagshipstore is als het ware de belichaming van het nieuwe elan van Veritas."

    De nieuwe winkel zal ruimer aanvoelen en heeft een strakke, high-end uitstraling, met moderne presentatie van de verschillende merken. De winkel huist een maximaal aanbod, met onder andere een uitgebreid parelassortiment, nieuwe juwelen, het luxueuze handtassenlabel MAE, maar ook de klassieke items zoals ondergoed en legwear. In het winkelpunt staat de klant centraal. De klant is de drijfveer voor dit nieuwe filiaal, dat tegemoetkomt aan zijn/haar aangepaste noden.

    Veritas blijft vernieuwen

    De flagshipstore in Knokke is voor Veritas de kers op de taart tijdens dit feestjaar, waarin het merk haar 130ste verjaardag viert. Het filiaal wordt gekroond tot de vierde flashipstore, naast de winkels in Brasschaat, Rijkevorsel en Antwerpen. Over de generaties heen zet Veritas al jaren in op constante vernieuwing. Zo zijn er ook in de toekomst nog (internationale) uitbreidingsplannen.

     







    29-03-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-03-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pastel Perfection

    La Redoute Collections SS22

    Bring in the hues! Next to the bright colours and bold prints, pastel tints are on-trend this spring and summer. Colours in full saturation, but in their lightest values: soft pastels are feminine, fun and timeless. From clotted cream ivory to mauve lavender, La Redoute gets your pretty in pastel.

    #1: Bold brittleness : Light beige • pastel yellow • clotted cream ivory

    What’s your mood? Go for light beige and pale grey to create a full soft look, or combine romantic pastel yellow or clotted cream ivory with a sturdy pair of jeans for a bolder ensemble. 

    #2: Dreamy memory : Crisp white & soft pastel pink • mauve lavender • green-grey

    Pastels remind us of candy and cake. Adding character to your attire lies in the art of combining.

    Pair comfortable, flared, soft pastel pink trousers with a detailed, crisp white fringe blouse. The maxi dress in a refined mauve lavender print is an absolute essential for this SS22. Finish the look with a pair of rugged boots to bless your outfit with that extra edge. The iconic green-grey trench coat is ideal for spring days or late summer evenings, and can be combined and styled endlessly.

    #3: Comfy elegance : Rose nude • thistle purple & yellow beige • sweet lilac

    This season is all about trendy comfort and feeling at ease in an ultra-stylish matter. Get ready in no time with this rose nude 2-in-1 sweater. Easily combined with dark, wide-leg trousers for a casual chic look. As soon as temperatures allow, go for mid-length shorts and a jumper with a festive fringed collar. Mix yellow and purple, an evergreen and iconic colour combination. Is there a comfortable girls night out calling? Smoothly slip into an elegant lilac popline dress. Top it off with a pair of cool kicks and you’re good to go.













    28-03-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Ford

    maakt met de CLIP-ON een nieuwe elegante trend voor de zomer

     

    De Tom Ford Clip-on brillencollectie biedt een moderne en casual benadering van luxe

    De Tom Ford Clip-on brillencollectie biedt een moderne en casual benadering van luxe. De zeer functionele optische monturen van deze lijn veranderen met één klik in chique zonnebrillen. Nu versterkt de nieuwe technologie de klik en de dubbele functie van de bril. De brillenlijn omvat twee stijlen, voor een mannelijke look een stijlvolle Pilot en voor een vrouwelijke look een Soft Cat-Eye. Als update van de geavanceerde clip-on constructie, verbeteren twaalf verborgen magneten en een kleine zijspoiler bij de slapen de stabiliteit.

    De monturen zijn voorzien van Blue Block-lenzen die zijn ontworpen om het risico van blauw licht te verminderen en het visuele comfort te verhogen, zelfs bij langdurige blootstelling aan digitale apparaten. De optische stijlen worden geleverd in een exclusieve, speciale verpakking. Elk exemplaar wordt verkocht met een clip, om zich aan te passen aan de verschillende stemmingen van de drager. Prijs: 550 €.

    Model FT5772-B - Een zachte cat-eyevorm: Dit montuur van acetaat doet dubbel werk, met Blue Block optische lenzen en magnetische clip-on zonnebril.

    Model FT5760-B - Een gestileerde pilootstijl: Gemaakt van acetaat, dit montuur straalt een sterke stijl uit. De magnetische clip-on zonnebril is uitgerust met twaalf magneten die een perfecte grip en een onberispelijke pasvorm garanderen.






    28-03-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!