Inhoud blog
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    10-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Misverstand

    ‘t Misverstand

     

     

     

     

     

    Het befaamde pand ’t Misverstand aan de Alsembergse steenweg in Ukkel werd volledig gerenoveerd, evenwel zonder te raken aan zijn unieke charme, zijn niet te evenaren sfeer.

     

    Het ging niet zo goed met ’T Mis, dat in feite tot het Brussels erfgoed behoort, tot Jean-Marie Schellens er eind 1999 letterlijk verliefd op werd. Het werd meteen het begin van een nieuw avontuur voor deze toch wel doorwinterde vakman die in Anderlecht meer dan 14 jaar het restaurant ‘ Florence’ uitbaatte.

    Hij besloot het pand, bestaande uit een oude woning uit 1640 en ruime tuin, volledig maar toch tactvol te renoveren. Gevels en muren bleven behouden, maar in de keuken bv. werd alles gemoderniseerd. Het resultaat is een schitterend restaurant met heldere en warme kleuren, variërend tussen wit en artisjok, houten krukjes her en der in brasseriestijl en balken in dezelfde tinten geschilderd.

    Het geheel past perfect bij de kleine originele vensters en het oude roestbruine en rode tegelwerk op de vloer. Enkele leuke details zoals de serie oude zwart/wit foto’s, een zachte, nooit agressief wordende verlichting, een jazzy sfeergeluid, met in het vooruitzicht van zonnige en zomerse dagen, een schitterend terras met meubels in teak. Een terras quasi in volle stadscentrum, maar een oase van groen en rust, waar men  kan lunchen en dineren. Men waant er zich ongetwijfeld ergens op het platte land.

     

    In ’T Mis staan twee chefs in de keuken. De gerechten komen tegemoet aan elke trek en stillen elke honger. De seizoenskaart verandert nagenoeg maandelijks en wordt overstelpt met bijhorende suggesties. Jean-Marc opteert uitsluitend voor een ruime schare kwaliteitsproducten, en steunt op bevoorrechte leveranciers met jarenlange dienstenstaat. Op deze manier kan hij de authentieke vertrouwensrelatie met een trouw cliënteel voeden en verstevigen.

     

    Elke weekdag is er de traditionele lunch aan 12.75€ terwijl de degustatiemenu’s naar keuze uit drie of vier gangen bestaan. De klant heeft de keuze uit koude of warme voorgerechten, een hoofdgerecht en een dessert, elk onderdeel omvat maar liefst vier suggesties.

    Met de nieuwe keuken krijgt men een nog ruimere keuze die perfect tot uiting komt in het samensmelten van een originele en klassieke inbreng. De St Jakobsschelpen met een zweempje citroen, een gesmoorde zalmnoot met gepocheerde prei en de rode tonijn ‘à la plancha’ met geurige groenten en kruiden, ansjovispasta en aardappeltjes vormen de rode draad bij de visgerechten. Een ovenschoteltje van kalfszwezerik en –niertjes ‘à la parisienne’, een gegrilde lamsmedaillon met aangepaste garnering of de Ierse côte à l’os à la Villette ( 1 kilo voor twee) vormen bij de vleesgerechten de hoofdmoot. Ook de liefhebbers van de traditionele schotels “ ’t Misverstand” hoeven geen afbreuk te vrezen aangezien de ovenschotel van scampi en het rundvlees met archiducsaus steevast op de kaart blijven staan.

     

    Het oude pand is helemaal geen duffe omgeving, maar biedt integendeel een restaurant dat oud en nieuw op een schitterende wijze combineert in een absoluut eigentijdse sfeer. Het culinaire toemaatje dat Jean-Marc Schellens met zijn team serveert verhoogt het enthousiasme van de wedergeboorte. RVH.

    ’T Misverstand – Alsembergse Steenweg 916 – 1180 Ukkel

    tel 02-376 23 98 – www.misverstand.be

     

     zie ook www.6minutes.be/à la carte

     

     





    10-02-2008 om 19:55 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bb08 Tribu

    Relaxen in stijl met verrassend licht design van Tribù

     

     

     

    Met ‘Essentiel’, de nieuwe lijn van de Italiaanse vormgever Piergiorgio Cazzaniga kiest Tribù ook in 2008 voor vernieuwend en opvallend licht design. Eerder al verraste het luxemerk in buitenmeubelen met Cazzaniga’s collectie ‘Bird’, enkele vooruitstrevende prototypes met draagstructuren in aluminium, die handig werden weggewerkt door de bekleding in bamboe of linnen. De nieuwe collectie Essentiel toont varianten hierop in roestvast staal en nieuwe Batyline bekleding.

                                    


    ESSENTIEL, relaxen in stijl (nieuw 2008) Naast de collectie Bird ontwierp de Italiaanse vormgever Piergiorgio Cazzaniga ook de nieuwe lijn Essentiel, die twee stoelen en een ligbed omvat. De meubelen worden gekenmerkt door een luchtig design: een draagstructuur in hoogwaardig roestvast staal met daarover een bekleding in Batyline. Op die manier worden alle frame-verbindingen handig weggewerkt en creëer je het beeld van één doorlopende lijn. Met haar lichte look past de Essentiel-collectie alvast bijzonder goed bij de iets robuustere Bird-tafel en bank.

     

    BIRD, een duik in de natuur (nieuw 2008) Recente creaties op het rijk gevulde palmares van Piergiorgio Cazzaniga zijn de stoel M1 voor MDF Italia en de stoel Exa en zetel Bongo voor La Palma.

    Voor Tribù ontwierp de Italiaanse vormgever de tafel en bank Bird: twee natuurlijke meubelen in teakhout, met een vloeiende vormgeving en een aantrekkelijke structuur. 

     

    BIRD, strak design – limited edition (nieuw 2008) Bird bestaat ook in het materiaal inox 304L. Deze volledig in inox uitgevoerde variant toont een strakkere afgeleide van de Birdcollectie voor wie kiest voor afgemeten design
    gecombineerd met hoogwaardig materiaal en zitcomfort. RVH.

    www.tribu.com





    10-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bb08 Bulthaup

    bulthaup presenteert het nieuwe keukensysteem bulthaup b1

     

     

     

     

     

    Strakke lijnen, een hyperfunctionele vormgeving en hoogwaardig materiaal: de keuken als leefruimte om met alle zintuigen te genieten. bulthaup b1 – het nieuwe product uit de bulthaup familie is jong van uiterlijk, jong wat betreft voordelen en jong in prijs.

    De nieuwe productlijn is ontwikkeld voor de internationaal groeiende groep die waarde hecht aan vorm en kwaliteit en geen compromissen sluit als het om design gaat. bulthaup b1 richt zich op mensen die prijs stellen op de bulthaup vormgeving, die de waarden van het merk delen en in hun persoonlijke leefsfeer vorm willen geven.

    Het bulthaup b1 concept is een puristisch minimalistische keuken die zich onderscheidt door zijn ingetogen strakheid. Het principe achter b1: een zorgvuldige vormgeving van elk detail en aandacht voor de essentie.

     

    Onderscheidend zijn de karakteristieke bulthaup elementen: b1 is harmonisch en esthetisch perfect – technisch geavanceerd, helder en simpel qua structuur. bulthaup b1 biedt een tijdloos goede vorm, hoogwaardig materiaal en een sublieme afwerking. bulthaup b1 is de keuken in zijn puurste vorm – eenvoudig en vanzelfsprekend. Ontstaan vanuit de gedachte: ‘zo min mogelijk – zo veel als nodig’. RVH.

    Bulthaup – Batibouw 2008 – paleis 11 – stand 317

    www.bulthaup.be

     

     







    10-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (11 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bb08 Eco smart fire

    EcoSmart fire: Vuur, sfeer en warmte waar je het niet verwacht

     

     

     

    The Fire Company is een Australisch bedrijf dat in 2002 werd opgericht. In 2004 lanceerden zij de eerste haard van EcoSmart – een revolutie voor wie graag de sfeer en de warmte van een open haard in huis haalt, maar dat om één of andere reden niet kan realiseren – bijvoorbeeld omdat er geen geschikte schoorsteen aanwezig is.

     

    Het hart van de EcoSmart Fire is een brander die werkt met een speciaal ontwikkelde bio-brandstof. Deze brander kan in principe in om het even welk oppervlak worden ingebouwd, bij wijze van spreken in uw tafelblad. De EcoSmart Fire is namelijk volledig autonoom.

     

    Niets brengt zoveel sfeer als het licht van een flakkerende vlam. Of het nu van een kaars komt, een fakkel of een open haard – een vlam zorgt voor een rustige, ontspannen sfeer. Eén ding heeft de EcoSmart zeker gemeen met een traditionele haard: hij produceert flink wat warmte.

     

    Momenteel zijn er vier lijnen beschikbaar, elk met een eigen toepassing en doelpubliek. De Designer Range is een serie van vrijstaande modellen, die stuk voor stuk compleet afgewerkte meubels zijn. De Renovator Range is een serie van inbouwmodules uit roestvrijstaal, die om het even waar kunnen ingebouwd worden. De Grate Range maakt haar naam letterlijk waar: dit is een serie roosters zoals je ze in een traditionele open haard vindt, maar dan met een EcoSmart brander ingebouwd. De Signature Range is een unieke en exclusieve collectie EcoSmart Fires die ontworpen werden door enkele gast-ontwerpers. Wie op zoek is naar een eigenzinnig en gedurfd item, dat ‘eens iets helemaal anders’ is, zal in deze serie zeker zijn of haar gading vinden. RVH.

    EcoSmart+ Fire – Batibouw – paleis 6 – stand 417 B

     







    09-02-2008 om 16:23 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Krefel keukens

     

    KRËFEL KEUKENS

     

    In steeds meer huishoudens speelt de keuken een centrale rol, het gebeurt dan ook meer dan eens dat het deze ruimte is die als uitgangspunt wordt gebruikt bij het tekenen van de bouwplannen! In de keuken speelt een groot deel van het gezinsleven zich af. Er wordt uiteraard gekookt en gegeten, het is de plaats waar heel wat kinderen hun huiswerk maken en spelen en een ruimte waar plaats is voor ontspanning door middel van een leuke cd of een goed boek. Als centrale plaats staat de keuken dan ook met de andere leefruimtes in verbinding.

     

    Met de integratie van de keuken in het hart van het huishouden, wordt ook extra aandacht aan de inrichting en het ontwerp gehecht. Wanneer deze zichtbaar is vanuit andere ruimtes is de integratie ervan in de volledige inrichting een must. Decoratieve stukken, mooie apparaten zoals inox ovens, oogstrelende damkappen, etc ... worden de blikvangers.  De nieuwste modellen van tafels, hippe stoelen, kleurrijke accessoires, sfeervolle spots... de keuken is vandaag geëvolueerd tot een leefruimte.

     

    Voor 2008 is het spel van tegenstellingen een trend bij KRËFEL: Zwart en wit doet het niet alleen in de mode goed. Met DISHES DAY en DISHES NIGHT fleuren de licht uit de hand getekende glanzende illustratieve elementen op een matte witte of zwarte achtergrond, de kastdeuren op.

     

    In de afwerking van de deuren doet ook glans het goed. Naast de gelakte, veroveren ook de glazen versies de keukens van 2008: zwarte, witte en purperen glazen fronten reflecteren het licht op elegante wijze. De glazen fronten zijn voorzien van een hoogwaardig aluminium raamwerk wat mooi staat in de keuken alsook in de overgang naar het woongedeelte. RVH.

    Batibouw – paleis 11 – stand 509 -  www.krefel.be







    09-02-2008 om 16:21 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (10 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 - Berry Floor

    Berry Floor stelt HydroPlus voor

     

     

     

     

    Berry Floor is voortdurend op zoek naar oplossingen om het wooncomfort van haar klanten te verbeteren. Een belangrijke innovatie op dit vlak is HydroPlus, waarbij de zichtbare delen van de laminaatplanken een speciale watervaste coating krijgen.

    Dankzij HydroPlus kan Berry Floor u een laminaatvloer bieden die waterbestendig is! Ideaal dus voor badkamers, keukens, wasruimtes, enz. HydroPlus is verkrijgbaar in alle decors van Business, Loft  en Tiles (in totaal 82 referenties).

     

    Dankzij een aantal accessoires is HydroPlus waterproof tot in de kleinste details; zelfs de ruimtes tussen vloer en muur, vloer en bevestigingsprofielen en tussen vloer en deurlijsten worden zo tegen vocht beschermd. Hiervoor wordt o.m. een beroep gedaan op de HydroPlus Lijm, de HydroPlus Afdichtingskit, HydroPlus Plinten en de  HydroPlus Scotia, ontworpen om in een vochtige ruimte de overgang te maken tussen een bestaande plint en een nieuwe HydroPlusvloer. Ook deze 2cm brede scotia is stootvast en waterbestendig, én voorbehandeld met een grondlaag, dus perfect schilderbaar in de kleur van uw keuze.

     

    Ook dit jaar weer zorgt Berry Floor tijdens Batibouw voor een ‘spetterende’ verwenactie van de consumenten. RVH.

    Batibouw - Berry Floor - hall 6 -  stand 6200

    www.berryfloor.be

     

    09-02-2008 om 16:19 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Radson

    Radson blikvangers

     

     

     

    Radson beschikt over een breed en veelzijdig assortiment badkamerradiatoren, in tal van verschillende types, afmetingen en kleuren. Voor elke badkamer, keuken of toilet biedt Radson een verrassende designoplossing.

     

    Nieuwe modellen zijn Andros, Ios en Linosa. Andros M wordt standaard geleverd met een voorpaneel aan de onderzijde van de radiator, waardoor de centrale middenaansluiting en de thermostaatknop volledig onzichtbaar zijn. Andros CH daarentegen is uitgevoerd in hoogwaardig chroom en zorgt voor een verfijnd, stijlvol accent in elke badkamer.

    Ios staat met zijn vlakke, lichtgebogen horizontale buizen en driehoekige verticale collectoren garant voor een strak maar tegelijk speels design. Linosa bestaat uit ronde, lichtgebogen horizontale buizen en valt vooral op door zijn verticale sierlijsten in geborsteld roestvrij staal of in donkere wengé-look.

     

    Nieuwkomer in het ruime assortiment paneelradiatoren is Integra+, een variant op de succesvolle klassieke Integra. Door een verborgen buissysteem en geïntegreerd kraanlichaam, gecombineerd met rechte zijbekledingen en elegant bovenrooster, oogt de vormgeving strak. Gelakt in één van de 4 trendy metaalkleuren, of in één van de 200 Ral-kleuren, oogt je interieur strakker dan ooit.

    De Integra+ is leverbaar in twee modellen: Parada : de vlakke voorzijde verbergt de leidingen en het kraanlichaam, Ramo kenmerkt zich door zijn geprofileerde voorzijde wat een dynamisch element aan het strakke ontwerp toevoegt. RVH.

    www.radson.com

     

     







    08-02-2008 om 07:29 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Falcon

     

    Nieuwe versie van de Falcon Professional + en lancering van het nieuwe CKR 1092 fornuis.

     

     

    Falcon, het topmerk van kookfornuizen die niet alleen bekend zijn voor hun kwaliteit en functionaliteit maar ook voor hun legendarisch design, stelt een verbeterde versie van zijn model Professional + voor en lanceert het gloednieuwe CKR 1092 fornuis.

     

    Falcon breidt zijn gamma uit met het model Professional +, dit fornuis is verkrijgbaar in twee versies (110 en 90) en maakt gebruik van twee energiebronnen (gas of elektriciteit). De Falcon Professional + biedt werkelijk alle functies die een professionele chef-kok maar ook amateurkok verlangt. Het fornuis is vervaardigd uit geborsteld roestvrij staal en uitgerust met pannendragers in mat gietijzer en elegante chromen handgrepen. Het design is strak en modern. De Professional + levert hoge prestaties en straalt dat ook uit. Dit is het ideale fornuis voor de ondernemende expert die er niet voor terugdeinst om initiatief te nemen en zijn creativiteit de vrije loop te laten om heel efficiënt culinaire meesterwerken te bereiden.

     

    Het design van het gloednieuwe fornuis Falcon CKR 1092 is gebaseerd op decennialange ervaring en is volledig afgestemd op de passie van zowel de professionele chef-koks als de amateurkoks. Dit fornuis verdient een ereplaats in de keuken, zowel in de beste gastronomische restaurants als in de woning van de particulier die de keuken als de centrale plaats van het huis beschouwt. Geborsteld roestvrij staal met chromen details, sobere en strakke lijnen, een perfect evenwicht dat geaccentueerd wordt door grote handgrepen, solide bedieningsknoppen, een opmerkelijke afwerking, ...

    Met het Falcon CKR 1092 fornuis heeft de gebruiker meteen het authentieke gevoel echt professioneel te koken. Hij kan zijn creativiteit de vrije loop laten en zelfs de meest complexe taken toevertrouwen aan zijn fornuis. RVH.

    www.falconkookfornuizen.be

     

     







    08-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Aga Hybrid

    AGA Hybrid: koken volgens uw humeur

     

     

     

     

    De gelukkige eigenaar van een AGA-fornuis stelt de diverse gebruiksmogelijkheden van dit fornuis enorm op prijs. Of het nu is om een snelle hap of een uitgebreid feestmaal klaar te maken... Dat geldt zeker voor het AGA Hybrid-systeem: een intelligent concept dat bestaat uit een module dat bevestigd wordt aan het traditioneel hoofdfornuis. Het resultaat van deze combinatie AGA-modules in dezelfde kleur is een prachtig geheel dat de gebruiker alle kooktechnieken ter beschikking stelt.

     

    AGA Hybrid is als het ware het resultaat van een gelukkig huwelijk tussen een traditioneel fornuis met 2, 3 of 4 ovens en een autonome module. Soms hebt u misschien zin om enkel op de gewone branders te koken of sporadisch – en zelfs heel kort – één of meer warmtepunten te gebruiken. Andere keren wilt u dan weer improviseren, zelfs op het allerlaatste moment, en het maximum halen uit de flexibiliteit van de module. Precies om dit extra comfort te bieden stelt AGA deze combinatie van warm en koud voor, die mogelijk is dankzij de geïntegreerde module.

     

    Tegelijkertijd kan de AGA Hybrid de kookmogelijkheden echt uitbreiden. De module is uitgerust met een elektrische kookplaat of met gasbranders. De AGA Hybrid wordt met evenveel zorg vervaardigd als het bekende AGA-fornuis en beantwoordt aan de uiterste strenge kwaliteitscriteria waaraan alle AGA-producten moeten voldoen.

     

    De traditionele AGA-fornuizen met 2, 3 of 4 ovens zijn nu verkrijgbaar in een nieuwe kleur, “Pillar Box” rood. Ook de AGA Hybrid is al meteen verkrijgbaar in deze kleur, aangezien deze module altijd harmonieus gecombineerd wordt met een AGA-hoofdfornuis in dezelfde kleur. Hetzelfde geldt voor de geëmailleerde deksels. RVH.

     







    07-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 terra

     

    TERRA, hightech met natuurlijke Mediterraanse looks

    CANAX “The Natural Feeling”

     

    Versus, de mediterraan geïnspireerde lijn binnen het luxemerk van buitenmeubelen Tribù, wordt deze zomer verder uitgebreid met de collectie ‘Terra’ van ontwerper Bram Bollen. Tribù kiest met deze nieuwe gesofisticeerde lijn ook nu weer voor een ronduit unieke én exclusieve collectie in Canax, een revolutionair materiaal dat de sterkte van hightechpolyester weet te rijmen met de natuurlijke look van hennep.

     

    TERRA, hennep meets hightech:

    Ontwerper Bram Bollen speelt met de zitmeubels Terra Armchair en de iets lagere Terra Casual Chair naadloos in op hedendaagse trends in vormgeving en materiaalgebruik. Deze klassieke stoelen zijn gemaakt van Canax. Dit basismateriaal bestaat uit een niet-breekbare, hightech polyesterkern die voor sterkte en stabiliteit zorgt. Deze kern wordt aan de buitenkant omgeven door hennep dat het eindproduct een natuurlijke look geeft. Bijkomende pluspunten van Canax zijn de uv- en vuurresistentie, flexibiliteit en vlekbestendigheid. Bijzonder gebruiksvriendelijk dus.

     

    De lage stoel Terra Casual Chair laat het gesofisticeerde maar eenvoudige lijnenspel maximaal tot zijn recht komen én leent zich perfect om buiten te ontspannen. Want buiten zitten wordt loungen, nu de grenzen tussen binnen en buiten vervaagd zijn. Zowel Terra Casual Chair als Terra Armchair is verkrijgbaar in de kleuren Silkgrey en Earth Brown. Kussens zijn optioneel verkrijgbaar.

    Recent werd de Terra-collectie uitgebreid met drie stoelen (Chaise Longue, Dining Chair, Carver) naast een bank, sofa, ligbed en poef. Kortom, compleet zit- en ligplezier in stijl. RVH.

    www.tribu.com

     





    07-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 histor bekent kleur

    Histor bekent KLEUR

     

     

     

    Histor zet het voorjaar alles in het teken van kleur… Wel eens bedacht wat kleur allemaal met je kan doen? Hoe jouw stemming voor een groot deel wordt beïnvloed door de kleuren om je heen? Op een goede manier toegepast kunnen kleuren echte geluksbrengers zijn. Hoe bepaalde kleurcombinaties in jouw interieur je precies dat juiste gevoel geven. Histor wil je inspireren met oneindig veel ideeën en praktische tips…

     

    Trends in kleur zijn steeds minder belangrijk aan het worden. Daarentegen worden er steeds vaker verschillende kleuren in het interieur verwerkt. Vaak zijn dit rustige kleuren, vergrijzingen, natuurtinten, of witten met een vleugje kleur. Door meerdere kleuren met mekaar te combineren – en misschien één extra intense kleur toe te voegen - kan een heel persoonlijk palet ontstaan. Door kleuren van de wand ergens anders als detail te laten terugkomen, creëer je een harmonieuze balans. Geef een grote wand een authentieke uitstraling door een structuureffect aan te brengen. Of werk met subtiele textuureffectjes zoals hoogglanslak om details in de verf te zetten. Waar je ook voor kiest, belangrijk is dat je je intuïtie volgt.

     

    Creëer met kleur op batibouw...Een kleurenplan helpt je weloverwogen de juiste kleuren te kiezen.  Hoe je een persoonlijk kleurenplan moet opstellen, wordt tot in de details uitgelegd door professionele stylisten op de stand van Batibouw. Op afspraak helpen zij je met het maken van een eigen moodboard met kleurcombinaties, sferen en materialen die je mooi vindt. Daarna wordt er gekeken naar de functie van de ruimte, de lichtinval en welke accenten je wil leggen.

     

    kleurworkshops bij je thuis’: naast de gekende Histor-kleurcursussen op verschillende locaties in België, pakt Histor vanaf maart 2008 als eerste binnen de verfsector uit met het fonkelnieuwe concept “mini-kleurworkshops bij je thuis”.

    Tijdens deze kleurworkshop kom je alles te weten over kleur: van sterke combinaties en de psychologische inwerking tot handige tips en weetjes voor een stijlvol interieur. Onder leiding van een professionele stylist plakken en knippen jij en je vrienden elk een moodboard bij mekaar dat uiteindelijk zal leiden tot het ultieme persoonlijke kleurenplan voor je interieur. RVH.

    Histor – Batibouw 2008 – Hal 3 – stand 229 - www.histor.be  

     









    06-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tulikivi

    Tulikivi: een witte massieve speksteenkachel

     

     

     

     

    De parelgrijze kleur van de natuurlijke speksteen staat vandaag symbool voor topkwaliteit inzake rendement, milieuvriendelijke verbranding en aangename stralingswarmte. We treffen de speksteen ook dikwijls aan als bekleding van allerhande metalen houtkachels.

    Grijs,zwart en wit zijn de meest populaire kachelkleuren omdat deze neutrale tinten zich aanpassen aan de kleur van elk interieur. Dat Moeder natuur de speksteen in grijs uitvoerde was dan ook nooit een echte belemmering voor het succes van deze ongeëvenaarde kachelsteen. Maar toch was er ook vraag naar andere kleuren.

     

    Tulikivi is er na jarenlang onderzoek in geslaagd een witte oppervlaktebehandeling te ontwikkelen die uiterst hittebestendig en krasvrij is. Speksteen krijgt een helder witte kleur, terwijl hij nog steeds als natuursteen aanvoelt.

    De Tulikivi Vaski Previo is de eerste witte Tulikivi en meteen ook een Europese primeur op Batibouw 2008. Ook andere Tulikivi modellen zullen binnenkort in deze nieuwe look verkrijgbaar zijn. De soberheid van wit past bijzonder goed bij het strakke uiterlijk van de nieuwste generatie Tulikivi modellen. RVH.

    Tulikivi – www.dutry.com - hall 6 – stand 110



    05-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slabbinck

    Eenvoudig slaapkamergeluk

     

     

     

    Er was een tijd waarin de slaapkamer enkel diende om te slapen. Vandaag is het een veilige cocon geworden, die tegemoet komt aan de zucht om op adem te komen. De nieuwe lente- en zomercollecties van Slabbinck Home Creations combineren luxe stoffen met zachte, verkoelende tinten die je meteen tot rust brengen.

     

    Een mens brengt gemiddeld één derde van zijn leven in de slaapkamer door. Slaapkamers zijn geëvolueerd naar leefruimtes waar je ook overdag kan herbronnen. Overal merken we de groeiende tendens naar eenvoudige tinten, geïnspireerd door de natuur. Een trend die het verlangen weerspiegelt om te ontsnappen aan de drukte van elke dag. Het juiste beddengoed is daarom onmisbaar bij het creëren van de perfecte slaapkamer.

    De nieuwe collecties van Slabbinck Home Creations zijn: Nepeta: krakend frisse eenvoud; Melo: mooi op maat; Pimpernella: de schone slaapster; Quelea plooi en praal en Passiflora met romantische kanttekeningen. RVH.

    Slabbinck home Creations – hall 2 – stand B38-C37

     





    05-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KitchenAid

    Amerikaans icoon in de Belgische keuken

    KitchenAid lanceert compleet gamma keukenapparaten in de Benelux

     

     

     

     

    Het legendarische Amerikaanse topmerk van keukenapparaten KitchenAid lanceert zijn ‘Kitchen for cooks’-concept op de Benelux-markt. Dat is goed nieuws voor de gepassioneerde fijnproever die - met een kwaliteitsuitrusting binnen handbereik – een professioneel resultaat wil bereiken. Het KitchenAidgamma combineert zeer hoge functievereisten met een stijlvol design, eigentijdse kleuren en een uiterst hoogwaardige afwerking. Niet voor niets dat KitchenAid in de Verenigde Staten een cultmerk is geworden en de eerste keuze van topkoks voor hun privékeuken.

     

    De introductie van een ‘primus inter pares’. KitchenAid staat synoniem voor prestige, kwaliteit en innovatie. Gebruiksgemak én professionele prestaties, elegantie én robuustheid tegelijk. Het eenvoudige, functionele maar tijdloze design werd aan het begin van de jaren ’30 ontwikkeld en blijft tot op vandaag grotendeels overeind. KitchenAid heeft ook enkele historische innovaties achter zijn naam staan, zoals de eerste vaatwasmachine en mixer/keukenrobot, en ontwikkelt nog steeds opmerkelijke en vernieuwende toepassingen.

     

    Doelgroep van KitchenAid zijn foodies die met plezier en passie in de keuken staan. In de markt perfect gepositioneerd naast de absolute topmerken, onderscheidt KitchenAid zich door zijn allesomvattende gamma: grote en kleine huishoudelijke apparaten én keukengerei voor het geheel van keukenactiviteiten; van het voorbereiden, koken en serveren, tot het bewaren en reinigen. Na de lancering van de grote inbouwtoestellen in Frankrijk, Italië en het VK afgelopen jaar, volgt nu, vanaf januari 2008, de Benelux. In 2009 zal het merk zijn intrede doen op de Duitse markt.

     

    De kleine huishoudapparaten van KitchenAid zijn al sinds 1994 in België verkrijgbaar. De grote huishoudapparaten van KitchenAid moeten niet onderdoen voor die van de beste restaurants. De ovens bijvoorbeeld werden ontworpen in samenwerking met topkoks om uitzonderlijke prestaties te bieden. Zo garandeert de Multiflow-technologie een gelijkmatige luchtcirculatie en verdeling van de warmte. Dit resulteert in consistente kookprestaties, zonder dat je om de haverklap je gerecht moet draaien of hoger of lager plaatsen.

    KitchenAid biedt ook een scala kookaccessoires aan en maakt daarmee de totale keukenervaring rond. Bovendien zorgen specifieke houten opbergmodules ervoor dat alles mooi op zijn plaats ligt: één van de geheimen van een echte topkok. RVH.

     







    04-02-2008 om 21:07 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Build IT

     

    Build-IT, het ICT-gebeuren voor de bouw.

     

     

     

    Tijdens BATIBOUW 2008 vindt dit jaar voor het eerst BUILD-IT plaats, de beurs die een platform aanbiedt voor ICT-diensten gericht naar de bouwsector. Op 28, 29 februari en 1 maart 2008 kan de professionele bezoeker in de mezzanine van Paleis 3 terecht voor alle informatie omtrent bouwsoftware anno 2008.

     

    Tot op heden was het vakgebied “bouwsoftware in diverse toepassingen” verspreid over de verschillende paleizen. Nu kunnen de professionele bezoekers op Build-IT voor het eerst onder een dak terecht bij een 25-tal exposanten die gespecialiseerde ICT diensten aanbieden. De bezoeker zal er o. a. software voor de automatisatie van administratieve bedrijfsprocessen en bedrijfsbeheer (boekhouding, stockbeheer en planning), software voor het ontwerpen van keuken en badkamers, grafische oplossingen en CAD software en tekensystemen op maat terugvinden.

     

    Alle professionele bezoekers uit de bouwsector kunnen gebruik maken van hun BATIBOUW ticket om gratis toegang te krijgen tot Build-IT. De mezzanine is een aparte ruimte in Paleis 3, gemakkelijk te bereiken via de Astridhal. RVH.

    www.build-it.be

     

    04-02-2008 om 21:05 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaas laat vlam overslaan

                                                          

     

    Spaas laat de vlam van de passie overslaan

     

     

     

    Kaarslicht een must voor Valentijn... Geen romantiek zonder kaarslicht. Kleine begerig likkende vlammetjes als symbool voor oplaaiende passie, grillig flikkerende lange schaduwen tegen de slaapkamermuur, … wanneer je een romantische stemming wil creëren zijn kaarsen nooit ver uit de buurt. Spaas, de grootste kaarsenproducent van België, zorgt alvast voor voldoende voorraad! Of je met Valentijn nu aan tafel zit of in bad, in bed of in de sofa ligt: met kaarslicht wordt alles zachter, romantischer, mooier.

     

    De warme, intense gloed van kaarslicht, die bijna hemelse, ceremoniële sfeer als je kaarsen aansteekt, de bezwerende vlammetjes, het zachte, speelse schaduweffect op de omgeving... het wakkert als vanzelf het vuur van de passie aan. Bovendien laat het gedempte kaarslicht jou én je partner er steeds op je voordeligst uitzien.

     

    Kaarsen schijnen al eeuwen hun licht op de mens. Ze zijn het symbool van feestelijkheid, romantiek, sfeer en ceremonie. Flikkerend kaarslicht is al sinds mensenheugenis het beste hulpmiddel om die speciale magische ambiance te scheppen. Daarom mogen kaarsen met Valentijn niet ontbreken.

     

    De ene kaars is de andere niet, dat is duidelijk. Met zijn 150 jaar ervaring, opgebouwde knowhow en ISO 9001-certificaat staat Spaas garant voor een onberispelijke kwaliteit en betrouwbaarheid. Spaas-kaarsen druipen niet, hebben een mooie en stabiele vlam en branden ze volledig en gelijkmatig op. De kaarsen staan ook voor een lange en gegarandeerde brandduur, waarbij de wiek niet nagloeit, niet walmt, niet ruikt en gemakkelijk opnieuw aan te steken is. Deze danken de Spaas-kaarsen aan een zorgvuldige samenstelling met eersteklasgrond-stoffen, intensieve kwaliteitscontroles, labotesten en ultramoderne productietechnieken. RVH.

     

     





    04-02-2008 om 20:58 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dikke truiendag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Dikke Truiendag met Damart!

     

     

     

    Voor de 4de keer roept de Vlaamse overheid op 15 februari iedereen op om mee te doen aan de Dikke Truiendag.

     "Kleed je lekker warm, en zet de verwarming een graadje lager", is de boodschap. Elke Belg stoot namelijk gemiddeld 7 ton CO2 uit per jaar. Kleine inspanningen van ons allemaal kunnen echter heel wat bijdragen in de strijd tegen de CO2-uitstoot. Eenvoudige maatregelen thuis, op het werk of op school komen het milieu ten goede, zonder dat we daarom aan comfort moeten inboeten.

     

    Damart neemt graag aan dit initiatief deel, en met Thermolactyl heeft deze specialist van het warme ondergoed alle troeven in huis! Naar Kamagurka's voorbeeld moeten we met z’n allen kiezen voor de lange onderbroek!

    Een legging, of een hemdje met korte mouwen... het past overal onder en is heerlijk warm! En met dit hartjes versierd ensemble, blijven we in de hartverwarmende Valentijnsfeer...RVH.

    Consumentenlijn 056/48 30 43

     

     

    04-02-2008 om 20:56 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!