Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    11-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Symfonie der stenen- Abdij Gembloux

    Monumentaal spektakel met artiesten en video-mapping. 1100 lumières: sedert lang verbergt de abdij een geheim

    Dit najaar geeft Symfonie der Stenen een monumentale show in het hart van de abdij van Gembloux. Van 16 september tot 2 oktober zal de erekoer van de abdij elke avond het decor zijn van een groots live spektakel. In 2009 had Symfonie der Stenen zich al onderscheiden in Gembloux met de voorstelling “Lumières d’un siècle”. In 2022 werken de makers aan een nieuwe productie, op maat van de abdij. De artistieke aanpak zal ambitieuzer zijn en erop gericht het brede publiek een spectaculair cultureel evenement te bieden.

    “1.100 Lumières” zal de geschiedenis oproepen van de abdij, die dit jaar de 1100ste verjaardag van haar stichting viert. Dit is een multidisciplinaire creatie die kunstenaars, performers en monumentale digitale decors samenbrengt.

    Context : De abdij van Saints-Pierre-et-Exupère is een site die geklasseerd is als uitzonderlijk erfgoed in Wallonië, maar eveneens als UNESCO-werelderfgoed en in het hart van ons Koninkrijk ligt . Haar 1.100 jaar oude stenen zijn de oorsprong van Gembloux en de omliggende regio. De abdij is niet alleen een kruispunt van ideeën, maar ook een echte sociaaleconomische motor die het lot van Gembloux heeft bepaald. En dat is altijd zo geweest!

    Vanaf de oprichting in 922 door de heilige Guibert van Gembloux tot vandaag, nu de Agro-Bio Tech faculteit van Gembloux er haar zetel heeft, heeft ze de geschiedenis van onze beschaving doorkruist, zichzelf steeds opnieuw uitgevonden, en steeds haar rol van ankerpunt behouden, een vuurtoren die haar licht op de wereld werpt. Deze voorstelling vertelt het grote en mooie verhaal van deze duizend jaar oude abdij en probeert de redenen te begrijpen van haar invloed en haar vermogen om boven de harde klappen van het noodlot uit te stijgen. Een ode aan het licht, in al zijn vormen

    Scenario : 1.100 jaar geleden ontstond op een rotsachtige uitloper die boven de stad uitsteekt, de abdij van Gembloux . Elf eeuwen geschiedenis, van de eerste handschriften uit de Middeleeuwen tot de Agro Bio Tech Faculteit, hebben de abdij altijd tot een plaats van kennis en uitwisseling gemaakt. Alsof dit lot vanaf de eeuwigheid is getraceerd. Wat als de roeping van de plaats een bron had, een geheime inspiratie?

    Vanmorgen wordt Romane, een student agronomie, wakker met een schok. Wat betekent deze vreemde droom? Iets riep haar. Het sprak van wortels, van een aanwezigheid verborgen onder de aarde. Heeft dit iets te maken met de scheuren die recent op sommige muren van de bibliotheek zijn gekomen? Om dit mysterie op te lossen, zal de studente zich verdiepen in het verleden van de abdij...

    Praktisch:

    Concept: Een monumentale show die kunstenaars en video-mapping combineert van 16 september tot 2 oktober 2022. Tijdschema: Elke avond om 22.00 uur (behalve 21 september 2022). Duur van de voorstelling: 35 minuten. Plaats: Abdij van Gembloux, erekoer, gratis parking en gratis ingang. www.tourdessites.be





    11-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Styldecor X Cesar Casier

    een high fashion collab onder de lakens

     

    Wat in de modewereld op de catwalk floreert, zie je steeds vaker naadloos overvloeien in de interieurtrends. West-Vlaams producent van luxebedden Styldecor vervangt ‘wat’ door ‘wie’ en lanceert een collab met Gents model en modeontwerper Cesar Casier. Een man uit een stuk die samen met ontwerpster en bezielster van Styldecor Isabelle Malysse het bed indook om een pièce unique boxspring te creëren. Het duo ging op zoek naar de beste stoffen en materialen die esthetiek en kwaliteit combineren, wat met de jarenlange ervaring van beide kanten een bed oplevert dat er niet alleen goed uitziet, maar ook aan de allerhoogste eisen voldoet.

    Belgisch DNA

     Model en modeontwerper Cesar Casier en ontwerpster en bezielster van beddenproducent Styldecor Isabelle Malysse vonden elkaar in een gedeeld DNA met wortels op Belgische bodem. De knitwearcollectie van Cesar Casier wordt geproduceerd bij lokale kledingateliers en ook de bedden en matrassen van Styldecor zijn 100% Belgisch vakmanschap. “We hebben allebei dezelfde visie waarbij we vakmanschap en duurzame kwaliteit erg belangrijk vinden”, vertelt Isabelle. “Cesar kwam enkele keren op bezoek in onze fabriek in Kuurne, waar onze matrassen en boxsprings nog steeds met de hand gemaakt worden, en samen bezochten we ook enkele van onze leveranciers om de perfecte materialen uit te kiezen.”

    Mode wordt interieur

    Niet alleen hun roots hebben ze gemeen, ook hun visie op interieur. Als modegoeroe ademt Cesar Casier minimalisme: tijdloos en basic, maar tegelijkertijd met luxe en finesse. In z’n eigen interieur – en dan vooral in de slaapkamer – wil hij een net zo rustgevend geheel creëren. “De slaapkamer is de plek bij uitstek waar rust en ontspanning centraal staan en waar de levenskwaliteit wordt verhoogd”, vertelt Cesar. En dat werkt tweeërlei: een kwalitatief hoogstaand bed en matras enerzijds, een stijlvolle en bemoedigende inkleding anderzijds. Op dat moment vloeien fashion en interieur haast naadloos in elkaar over.

    Esthetische kwaliteit

    Het resultaat van hun ontwerpproces is een boxspring die opvalt in de slaapkamer, zonder over-the-top te zijn. Een eenvoudig design dat door de stofkeuze en de hoge afwerkingsgraad net heel luxueus oogt. Het tactiele bouclé bekleedt het gebombeerd hoofdbord en de box. De pootjes zijn zo gedesignd dat ze zorgen voor een licht zwevend effect. Casier zijn favoriete kleuren zijn een ecru en grijsblauw bouclé, maar als klant kan je ook kiezen uit het uitgebreide stoffengamma van Styldecor. “Voor de matras heb ik me volledig op mijn buikgevoel gebaseerd”, besluit Cesar. “Ik ben op zowat elke matras van Styldecor gaan liggen, maar bij de Fortuna 1500, een pocketveringmatras, lag ik beter dan ooit tevoren.”

    De favoriete kleuren van Cesar Casier: ecru & grijsblauw bouclé

    De Cesar Casier X Styldecor boxspringset is verkrijgbaar bij de betere slaapspecialist. Een verdeler bij jou in de buurt vind je via www.styldecor.be/cesarcasier. De boxspring met matras (180x200cm) start bij een adviesprijs vanaf 6.229 euro.

     

     

     

     









    11-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe capsule collectie

    GUESS Eyewear x J Balvin

     

    “The look of love”, een visioen van vrede; dat is de inspiratie van de derde brillencapsule-collectie gecreëerd door de Colombiaanse muziekartiest J Balvin in samenwerking met GUESS en Marcolin. Het stijlvolle ontwerp van deze nieuwe zonnebril weerspiegelt een eigentijdse houding ten opzichte van mensen en het leven, verteld door de buitengewone persoonlijkheid van de Latijnse ambassadeur van wereldwijde stijl. Streetstyle, mode en eclecticisme komen samen als een esthetische weergave van talloze gevoelens die worden uitgedrukt door de vorm van een tijdloos accessoire. Twee unieke modellen met elk één speciale kleur: helder zwart en beenwit verrijkt met een rood hartvormig GUESS-logo aan beide zijden van de slaap.

    Mod. GUESS EYEWEAR GU8261 - Deze glanzend zwarte zonnebril heeft een gedurfde vorm en een supercoole look. De bril heeft geometrische lijnen en sterke hoeken met een verfrissende ziel en een geweldige persoonlijkheid. Het model wordt gekenmerkt door een luxe rood hartvormig GUESS-logo op de slapen en wordt geleverd met een speelse, op maat gemaakte J Balvin-ketting.

    Mod. GUESS EYEWEAR GU8262 - Het iconische ontwerp van deze witte monturen met glamoureuze allure heeft een uitgesproken sterrenkracht. Het geëmailleerde metalen hart GUESS-logo op de slapen geeft deze bril een exclusieve uitstraling. Het model wordt geleverd met een exclusieve J Balvin-ketting gemaakt met kleurrijke en speelse kleine charms.

     





    10-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EnJOY life met Rosa Faia

    Rosa Faia introduceert nieuwste JOY-lijn

    Lingerie draag je in de eerste plaats voor jezelf en moet je zelfvertrouwen en vreugde brengen. De nieuwe lijn van Rosa Faia, die dan ook de toepasselijke naam 'JOY' kreeg, slaagt gegarandeerd in die opzet. Het lingeriemerk introduceert het comfortabele setje in een subtiele jungleprint en in twee verschillende wintertinten. Hul jezelf in dit speels setje, waar je écht blij van wordt.

     JOY breekt met de stereotypes van animal prints en richt zich op casual vrouwelijke lingerie die vooral één ding voor ogen heeft: enjoy yourself!

    De JOY-lijn bestaat uit twee designs: een beha in een donkergroene tint en een lichtroze tint, met matching slipjes. Zowel de beugelbeha, beha zonder beugel en het voorgevormde model komen in een wijde range aan maten, tot cup I, zodat elke vrouw haar feel good JOY-model kan vinden.

    Met zijn naadloze cups is JOY geschikt onder strakke topjes en T-shirts. Voor allround draagcomfort bestaan alle moldings uit twee lagen en zijn de randen van het decolleté omgezoomd. Een onzichtbare borststeun tussen de moldings zorgt voor extra steun. Om te combineren tot een set geldt, naar het motto van Joy: als het maar leuk is! Bijvoorbeeld een klassieke set met shorty, tailleslip en tailleslip+, die de Leo-print van de behamodellen herhalen.

    De met bloemen versierde behabandjes geven een ultra-vrouwelijke touch aan jouw nieuw favoriet setje en doen jouw rondingen nog beter uitkomen.







    10-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar (geen) rook is, is vuur!

    Deze dampkappen blussen je omver

     

    » 5 guidelines voor het uitkiezen van een dampkap - » Dampkappen van Franke

    Waar rook is, is vuur, maar waar geen rook is, hangt er een dampkap boven! Franke combineert design en comfort in een stomend hete keuken die blaakt van slimme features in een frisse uitstraling. De dampkap zuigt alle aandacht naar zich toe en blaast je van je sokken. Van geruisloos en drupvrij koken tot een dampkap die de luchtkwaliteit verbetert. Franke helpt je als keukenspecialist bij uitstek bij de keuze voor het juiste model.

    1/ De stille droom

    Herkenbaar: Wanneer de dampkap z’n ding doet, zijn zowel gesprekken als de radio of de televisie een pak minder hoorbaar. Franke ontwikkelde daarom de Sound Pro ventilator. Die oppert geluidstil koken in een keuken waar het altijd gezellig (bijpraten) is. Door het geluidsniveau te beperken en geruis van hoge frequentie te verminderen, zorgt Franke voor een betere en aangenamere geluidskwaliteit in de keuken. Beschikbaar voor verschillende dampkapmodellen: Maris 2.0, Evo Plus, Tale, Format, Tube Plus, Mercury, Maris Flexi...

    2/ Drupvrij koken

    Qua hygiëne kan een afzuigkap al eens de neus doen ophalen. Bereidingen kunnen veel condensatie en stoom veroorzaken, waardoor druppels de kastfronten aantasten en op de kookplaat belanden tijdens het koken. Franke's Style Drip Free brengt de afzuigkap naar een hoger niveau en gaat druppelvorming tegen via een groter afzuigoppervlak, een heel sterke afzuigcapaciteit in combinatie met schuin gepositioneerde filters en een iets breder glazen paneelvlak voor extra bescherming van de kastfronten tegen vochtigheid en warmte.

    3/ Kookvuur meets dampkap

    Vroeger ondenkbaar, vandaag realiteit. De kookplaat en dampkap worden één. Het afzuigsysteem zit strak geïntegreerd in de inductiekookplaat, waar het voor kookplaatafzuiging zorgt. Deze combinatie legt niet langer de focus op functionaliteit, maar ook op een ruimtelijk gevoel creëren in de keuken. Op die manier neemt je vrijheid bij de inrichting van je keuken toe, omdat door het ontstaan van een 2-in-1-toestel een grote dampkap overbodig wordt. Discreet en efficiënt, en met een innovatieve motor behoort het tot de best mogelijke energie-efficiëntieklasse A+++.

    4/ Zwarte elegantie

    Een dampkap hoeft al lang niet meer enkel een functioneel hulpmiddel te zijn in je keuken, integendeel. Net zoals alle andere keukentoestellen neemt de dampkap een prominente plaats in en moet die er daarom ook goed uitzien. De Drop- & Drop Slim-dampkappen zijn het schoolvoorbeeld van een volledig zwarte inbouwgroep die je met trots boven je kookplaat hangt.

    5/ Optimale luchtkwaliteit

    Tien jaar geleden leek het nog futuristisch, maar Franke's inbouwgroep met Air Quality Sense technologie communiceert wel degelijk over de kwaliteit van de lucht in de ruimte. Zie het als een soort zesde zintuig dat 24/24 de omgeving monitort, vervuilde deeltjes verwijdert en de frisse lucht herstelt. De Auto-functie bekijkt of de waardes de hoogte in gaan. If so, dan gaat de dampkap automatisch meer afzuigen. Pas wanneer de luchtkwaliteit weer goed is, schakelt de functie zichzelf terug uit. De 24u-functie zorgt ervoor dat elk uur gedurende enkele minuten de ruimte verlucht wordt op de laagste vermogensstand. Via de Franke-app ontvang je een melding wanneer de luchtkwaliteit wankelt, waardoor je ook vanop afstand de afzuigkap kan bedienen.

     









    09-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ito the Preppy and Wild

    FW22 - Drop 3

    De herfst staat voor de deur en daarmee ook de nieuwste drop van het Belgische, ethische modelabel Imprevu. De seventies zijn bij het label helemaal terug, met een warme mix van cognac, bordeaux en luipaardprints. Voor haar derde drop schakelt Imprevu een versnelling hoger, are you ready to dive in?

    Het Belgische én ethische Imprevu werkt elk seizoen met vier verschillende drops. Zo blijven ze verrassen en vermijden ze overstock. Elk stuk wordt in Europa geproduceerd en is gemaakt in een duurzame stof, om zo de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Imprevu brengt op deze manier zowel verfrissende als verantwoorde mode. Een win-win!

     Back to the seventies

    Met haar derde drop van het FW seizoen, schakelt Imprevu over in full-fall-modus. Herfstkleuren als cognac en bordeaux, en intense luipaard- en bloemenprints worden vertaald in sterke seventies looks die een frisse mix van vrouwelijkheid en karakter uitstralen.

    Korte rokjes worden  gecombineerd met lurex boyfriend-overhemden, en dromerige jurken krijgen een stoere touch door brede riemen en stoere mouwloze vesten. Zachte texturen worden gemixt met grote ruitpatronen en sterke basics.

    En omdat de korter wordende dagen uitnodigen tot nonchalante avonden, brengt Imprevu ook homewear kleding, in 100% katoen badstof, geborduurd met «be cool», voor de ultieme ontspanning





    08-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Back to work
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    LolaLiza FW22

    header back to work.png

    Wie dagelijks op kantoor werkt, weet dat het een hele uitdaging kan zijn om iedere dag een nieuwe werkoutfit uit te kiezen. Maar daar heeft LolaLiza nu een antwoord op! Het Belgische label introduceert ‘Back to work’, een collectie vol optimisme die lange werkdagen draaglijker en je garderobe stijlvoller maakt. Onderstaande looks verliezen een strikte dresscode niet uit het oog en besparen je kostbare tijd in de ochtend. Win-win!

    De Back to work-collectie ruilt een zomers kleurenpalet in voor warme herfsttinten, die ons hart sneller doen slaan. Vergeet grijze mantelpakken, kokerrokken en blouses, deze originele LolaLiza looks geven kleur aan je dag. Ze zijn comfortabel genoeg om aan je bureau te dragen, maar ook hartstikke professioneel, zonder in te boeten op originaliteit. Ga all out in een ton-sur-ton paars mantelpakje, kies een flowy jurkje of waag je aan een stoere jumpsuit. Go get 'em, tiger!

    07-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Back to school A.S.Adventure

    De leukste school proof goodies shop je bij A.S.Adventure en in de gloednieuwe Young Store by A.S.Adventure

    Of het de eerste stapjes op de speelplaats zijn, of het laatste jaar voor je puberende tiener: het beginnende schooljaar is een spannend moment voor iedereen. Maar met deze leuke essentials van A.S.Adventure begint het nieuwe jaar ongetwijfeld met een vliegende start. En deze koop je ook in de nieuwe Young Store by A.S.Adventure.

    On trend naar school

    Comfy but fashionable wordt dé trend dit najaar. Meisjes kiezen voor heerlijk zachte vesten, leuke tops en een korte plooirok - en dat allemaal liefst zo paars mogelijk want purple is the new black, right? Jongens houden het casual met coole sweaters, losse broeken en vooral veel skatervibes.

    Coolest kid in town

    Een goede rugzak is onmisbaar tijdens het schooljaar. Ze zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook een echte fashion musthave geworden. Van lichtroos tot felgeel, klassiek rood of blauw: ze zijn er in alle kleuren en maten. Je kind wordt gegarandeerd the coolest in town.

    Kleurrijke accessoires

    En ook de lunchpauzes worden een feest met deze kleurrijke brooddozen en drinkbussen. Ga voor een exemplaar met een leuke print, instant happy vibes. Want zeg nu zelf, daar wordt toch iedereen vrolijk van?

    Safety first

    Gaat je kind met de fiets naar school, dan staat veiligheid voorop. Een stevige helm en fluohesje zijn dus essentieel. Met deze goodies gaat je junior modieus en veilig naar school.

    Young Store by A.S.Adventure

    Deze en andere leuke essentials vind je in de nieuwe Young Store by A.S.Adventure in Roeselare. De Belgische retailer lanceert hiermee een retail experiment in het stadscentrum, dat helemaal focust op young teens. Met dit nieuwe concept richt het merk zich op kids & teens van 10 tot 14 jaar met een ruime selectie aan juniorcollecties van coole merken, zowel kleding en schoenen als lifestyle producten zoals daypacks en drinkflessen. Een greep uit het merkenaanbod: AO76, Awesome, Dopper, Eastpak, Element, Jack & Jones, Jack Wolfksin, Kway, Lyle & Scott, Vans,…  En dat alles gebundeld in een inspirerende winkelomgeving.

     De bestaande A.S.Adventure store in Roeselare, sinds 2003 gevestigd op de Brugsesteenweg, krijgt hiermee dus letterlijk en figuurlijk een jonger broertje, maar blijft uiteraard ook een vaste waarde. Ook de juniorcollecties zullen ook hier nog steeds te vinden zijn.

     

     

               







    06-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weleda lanceert Calendula alles-in-één balsem voor luiertas

    Weleda lanceert Calendula Alles-in-één Balsem; een multifunctioneel on the go product. De balsem biedt droge en ruwe plekjes directe bescherming, voor een zachte babyhuid. Ideaal voor in de luiertas.

    We zien een baby voor ons met een zacht huidje. Maar niets is minder waar, ook een baby heeft last van droge, rode en schrale plekjes. Dit kan veroorzaakt worden door zon, koud of guur weer of bij doorkomende tandjes. Dan is het handig om altijd een geschikt on the go product bij de hand te hebben. Calendula Alles-in-één Balsem is ideaal voor wangen, neus, kin, lippen en handjes, een echte alleskunner!

    Veilig en zacht

    Dit 100% natuurlijke product met biologisch Calendula-extract, biologische cacaoboter en biologische avocado-olie voedt, verzacht en biedt directe bescherming bij droge en schrale plekjes. Zonder de huid van de baby af te sluiten. Verder is de balsem parfumvrij, alcoholvrij en bevat het geen water, dus kan het niet bevriezen. Calendula Alles-in-één Balsem is net als alle Weleda babyverzorging veilig en zacht voor de kwetsbare huid. Dus zonder overbodige ingrediënten.

    Handig on the go product

    Alles-in-één Balsem is een mooie aanvulling op het Calendula babyassortiment van Weleda. Een alleskunner in een handzaam formaat. Dat maakt deze balsem perfect voor onderweg, voor in de luiertas.





    06-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-09-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De privécollectie gedragen door Tom Ford

    Tom Ford Eyewear private collection:

    Tom Ford's 2022 Private Eyewear-collectie belichaamt echte luxe. Het optische assortiment van vier stijlen is het resultaat van ongeëvenaard vakmanschap en voortreffelijke materialen: echte buffelhoorn en Japans titanium. De unieke patronen en kleuren van buffelhoorn geven elk frame een onderscheidend uiterlijk en transformeren het in een kunstwerk. Gekenmerkt door extreme lichtheid en superieure duurzaamheid, wordt Japans titanium gebruikt in combinatie met hoorn en leer om luxe details te creëren met fijne afwerkingen en elegante texturen. De frames hebben ultragedefinieerde velgen die extreem dun en toch stevig zijn, de kwaliteit van de materialen verbeterd door buitengewone productieprocessen die zijn geperfectioneerd door deskundige vakmensen in Italië. Deze bril combineert prachtig stijl en functie.

    DE COLLECTIE

    Mod. FT5848-P - Verfijnde klassieker: een aloude rechthoekige vorm, opnieuw vormgegeven in ultralicht Japans titanium van de hoogste kwaliteit met getextureerde leren inzetstukken bij de slapen.

    Mod. FT5849-P - Soft Square: dit frame van buffelhoorn straalt elegante glans uit. Het is voorzien van het metalen 'T'- logo op de slapen.

    Mod. FT5850-P - Uniek rond: de golvingen van de natuurlijke hoorn maken elk van deze charmante boekenachtige monturen uniek. Het ontwerp is voorzien van het kenmerkende metalen 'T'-tempeldetail.

    Mod. FT5851-P - Verfijnd vierkant: de combinatie van echte buffelhoorn en Japans titanium straalt moderne luxe uit.







    05-09-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!