Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    17-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SPA viert meer dan 130 jaar unieke puurheid

    Elke druppel SPA® begint bij een druppel regen of sneeuwvlok. Daarna zet die zijn reis voort in de verschillende geologische lagen die het water zijn unieke samenstelling geeft. Het resultaat? Een natuurlijk en puur mineraalwater. Om de zuiverheid te garanderen zet SPA® zich al meer dan 130 jaar lang in voor het behoud en onderhoud van de ongerepte natuur en is het daarmee een echte voorloper op het gebied van de bescherming van de natuurlijke bronnen. Om dat te vieren, brengt SPA® dit jaar een ode aan haar waters met een nieuwe brand signature en een mini-website die het pure verhaal van SPA® vertelt.

    SPA® is het Belgische water dat zijn oorsprong vindt in het hart van de Venen rond Spa. Het SPA® Reine water komt in contact met rotsen die volledig gedemineraliseerd zijn. Dat verklaart de zeer lichte mineralisering en de grote zuiverheid, aangezien het traject meerdere jaren duurt.      

    EEN GESCHENK UIT DE NATUUR

    Sinds de 16de eeuw wordt SPA® gebotteld dankzij een onuitputtelijke bron: de regen. Op deze manier zorgt SPA® al generaties lang voor zuiver water geschikt voor jong en oud. Begrippen als SPA® Intense, SPA® Finesse en SPA® Reine zijn haast niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. De SPA®-familie bevat vandaag tal van waters met aroma’s en limonades, die allemaal één ingrediënt gemeen hebben: de puurheid van Spa-water. Een ode brengen aan de zuiverheid doet SPA® met een nieuwe brand signature “Tijdloos puur” en een mini-website volledig in het teken van datzelfde "puurheid"-verhaal.

    "De constante kwaliteit van het SPA® Reine mineraalwater valt te verklaren door 3 belangrijke factoren: de hydrogeologische geschiedenis, de omgeving en het duurzame beheer van de bronnen (het milieu en de biodiversiteit). We bevinden ons in een uitzonderlijke omgeving die al eeuwenlang beschermd wordt. Ons leidmotief is echt: putten zonder uit te putten. We gaan nooit meer nemen dan wat de natuur geeft. Deze factoren verklaren waarom dit mineraalwater zo uitzonderlijk is en een samenstelling heeft die constant is doorheen de tijd - al eeuwenlang.", benadrukt Patrick Jobé, hydrogeoloog van de SPADEL groep, uit.

    INITIATIEVEN IN DE KIJKER

    Om de unieke samenstelling en smaak van het water en zo haar puurheid te garanderen, onderneemt SPA® al generaties lang tal van initiatieven om zorg te dragen voor de natuurlijk filter: onze Belgische bodem. Zo zijn er verschillende strikte maatregelen genomen om de omgeving rond de bronnen te beschermen: Geen landbouw, industrie of veeteelt. Geen strooizout, maar zand tijdens periodes van vorst. Ondoorlatende parkeerzones. Biodiversiteit. Sinds het begin van de jaren 60 zet SPA® zich elke dag in voor het behoud en herstel van de Venen rond Spa. Evenwicht en bescherming. Een goede balans tussen loof- en naaldbomen komt de biodiversiteit, waterinfiltratie en bodembescherming ten goede. Biologische afbreekbaarheid. Machines op het terrein voor bosbeheer draaien op biologisch afbreekbare olie en nog vele andere initiatieven.

    400.000 BEWIJZZZEN

    “Onze bijen zijn het beste bewijs. Maar liefst 400.000 puurheidscontroleurs vormen de garantie voor de kwaliteit en zuiverheid van het milieu in de omgeving van onze bronnen. SPA® werkt samen met het bedrijf Beeodiversity om de kwaliteit van de natuur en de biodiversiteit continu te meten. Wat blijkt? Ons waterwinningsgebied toont geen spoor van vervuiling en heeft een rijke biodiversiteit. Door het natuurpatrimonium van de Venen te beschermen, beschermen we ook de zuiverheid van ons water.", vertelt Marianne Van Lathem, Senior Brand Manager van SPA® waters.

    Ontdek het hart van de Venen met je eigen ogen:

    GOUDEN TRIO

    Al generaties lang bottelt SPA® de natuur in een fles. De SPA®-familie bevat drie unieke mineraalwaters, elk met een eigen karakter. Je kent ze ongetwijfeld wel:

    SPA Reine – Koningin onder de waters: SPA Reine dankt haar naam aan koningin Marie-Henriëtte; zij had een buitenverblijf in Spa en had een grote voorliefde voor dit mineraalwater. Het zuivere mineraalwater is uiterst mineraalarm; SPA Reine is hierdoor geschikt voor de bereiding van babyvoeding en past binnen zoutarme diëten. SPA Reine maakt een ondergrondse reis van twee tot drie jaar.

    SPA Finesse – Natuurlijk lichtbruisend: SPA Finesse is een prachtig geschenk uit de natuur. Het mineraalwater is namelijk van nature lichtbruisend. De lichte bubbels ontstaan doordat het water, na een tocht van maar liefst 50 jaar, op 600 meter diepte in aanraking komt met carbonaathoudende rotsen die meer dan 500 miljoen jaar oud zijn. Een wonder dat zich afspeelt op een diepte van enkele honderden of zelfs duizenden meters.

    SPA Intense – Krachtige dorstlesser : SPA Intense neemt tijdens de ondergrondse reis van 3-5 jaar nauwelijks mineralen op en is dan ook zeer laag gemineraliseerd. Aan SPA Intense wordt tijdens het bottelingsproces koolzuur toegevoegd. De krachtige bubbels versterken het dorstlessende effect.

    Wist je dat…de Venen behoren tot de grootste beschermde natuurgebieden in Europa? … natuurlijk mineraalwater grondwater is dat van nature zuiver is? Het ondergaat met andere woorden geen enkele behandeling. Kraantjeswater daarentegen wordt altijd chemisch behandeld voor het drinkbaar is. ... het in de Venen tot 1,5 keer meer regent dan op andere plekken in België? … de naam “Spa” dateert uit de Romeinse tijd? “Spargare”staat voor “ontspringen”. … een van de SPA®-waters genoemd is naar onze koningin: SPA Marie Henriette (vandaag beter bekend als SPA® Finesse)? De benaming SPA® Reine is dan ok een eerbetoon aan haar. … het water uit Spa ook gebruikt werd als badwater in de thermen van de stad die in de 18de eeuw beter bekend stonden als “café van Europa” waar belangrijke wereldburgers en artiesten elkaar ontmoetten? Geen wonder dat we de term "spa" gebruiken voor een trip naar het wellnesscentrum.

    DE PUURHEID VAN DE NATUUR... BIJ JOU IN DE BUURT

    Zelfs in deze onzekere tijden hoef je niet ver te gaan om je te verbazen over de zuiverheid van onze Belgische natuur. SPA® nodigt je uit om even tot rust te komen en je ogen te openen om de schoonheden van de natuur in je op te nemen. Ze zijn namelijk dichterbij dan je denkt: verborgen in onze tuinen, zichtbaar vanuit het raam of om de hoek van de straat. 1. Het stukje natuur dat je ziet inspireert jou? - 2. Leg het moment vast. - 3. Deel het op Instagram met #PUREFOCUS - 4. En vergeet niet @SPABELGIUM te taggen om je unieke moment te delen      

     









    17-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomervakantie in eigen land

    verplaats gewoonweg je bubble

     

    Deze zomer of in het najaar hoop je er met je gezin of partner toch eens op uit te kunnen trekken zodra dit weer toegestaan is. Maar veiligheid en gezondheid komen op de eerste plaats. In eigen gezelschap creëer je die veilige bubble van thuis gewoon in een andere omgeving. Daarom zijn vakantiewoningen nu erg in trek en dat merkt Belvilla in de boekingen voor de aankomende zomermaanden juli en augustus.

    Deze zomer op vakantie in eigen land, het heeft zo zijn voordelen: vriendelijk voor het milieu, een korte reistijd en dus verrassend snel in een andere omgeving. Kies je voor een vakantiewoning, dan komen daar nog een aantal voordelen bij. Je kunt namelijk in je veilige bubble blijven. Met de wagen ben je in no time op een veilige manier op je bestemming. Social distancing is gemakkelijk vol te houden in je nieuwe huis. Bovendien zijn vakantiewoningen bij Belvilla heel goed uitgerust: dat kan gaan van een tafeltennistafel tot een privézwembad of luxueuze sauna. Voor het nodige contact met de buitenwereld zorgt het vrijwel altijd aanwezige WiFi netwerk. Ook hebben de meeste woningen nog een eigen tuin en zijn erg rustig gelegen. Ideaal toch!

    Met 1.566 vakantiewoningen in België heeft Belvilla een ruime keuze. Wil je naar de Ardennen, de kust, de Kempen, de Vlaamse Ardennen, de Westhoek of Haspengouw… er zijn vele mogelijkheden. Welke plekjes in eigen land wil je nog ontdekken zodra dit weer mogelijk is? Wacht misschien niet te lang om een top 3 samen te stellen, zodat je meteen kunt boeken zodra de coronaregels versoepelen. Gezien veel meer gezinnen en koppels deze zomer en najaar in eigen land zullen blijven, zijn dichtbij-vakantiewoningen in trek.

    Wat men ook verkiest, bij Belvilla staat - naast luxe en rust - hygiëne voorop. Dat is nu meer dan ooit belangrijk. Verwacht een kraaknette woning bij aankomst. En… keep it clean and safe!

    Zin gekregen in een zomer- of najaarsvakantie in eigen land? Wil je verblijven in een bijzondere woning? Dan kun je terecht bij Belvilla met het grootste aanbod van kwaliteitsvolle vakantiewoningen in België.





    17-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Doubleij

    DE ULTIEME COLLECTIE VOOR EEN AUTHENTIEKE ITALIAANSE ZOMER. Het mode- en lifestylemerk van JJ Martin en Acqua di Parma – symbool van de Italiaanse elegantie – bundelen voor het eerst de krachten en ontwerpen samen een collectie zomerse must-haves.

    Acqua di Parma betreedt de modewereld en lanceert samen met La DoublJ de ultieme collectie voor een zomer in echte Italiaanse stijl. De nieuwe samenwerking is tot stand gekomen dankzij de sterke creatieve synergie tussen beide merken en de waarden die ze delen.

    La Double J werd opgericht door JJ Martin, het kloppend hart achter het merk. JJ is geboren in Los Angeles en woont sinds 2001 in Milaan. Dankzij haar jarenlange ervaring als moderedactrice en journaliste wist JJ precies hoe ze een label kon opstarten dat méér was dan louter een lifestylemerk. La DoubleJ is een levensstijl en een mentaliteit, waarbij vintage en modern elkaar perfect aanvullen. Elke creatie van La DoubleJ - van kleding tot interieuritems - is een ode aan Italië en de onmiskenbare Italiaanse levensstijl waar JJ altijd al dol op was.

    Het speels maximalisme van La DoubleJ sluit naadloos aan bij de geraffineerde uitstraling en Italiaanse elegantie van Acqua di Parma. Uit de verrassende samenwerking is een sublieme collectie ontstaan voor iedereen die een authentieke Italiaanse zomer wil beleven, met producten die stuk voor stuk de sfeer en essentie van de Italiaanse kust oproepen.

    La DoubleJ staat bekend om de maximalistische en uiterst elegante prints met een vintage én eigentijds karakter. JJ Martin liet zich inspireren door een harmonieus en dynamisch patroon uit haar allereerste collectie, dat ze ontdekte in een historisch archief van Italiaanse stoffen en opfriste door er de iconische kleuren van Acqua di Parma in te verwerken. Zo kwamen Confetti Blu en Confetti Giallo tot stand: twee dessins die speciaal voor het Huis ontworpen werden. De prints sieren strandlaken, sjaals, badpakken, etuis, kussens, tote bags en notitieboekjes om herinneringen aan een onvergetelijke zomer neer te pennen. Ook de verpakking van de verzorgingsproducten valt extra op door het schitterend motief, voor een uniek schoonheidsritueel tijdens die eindeloze Italiaanse zomer. De Discovery Kit bevat enkele van Acqua di Parma‘s populairste geuren – Arancia di Capri, Fico di Amalfi en Mirto di Panarea – in de vorm van een luxueuze Shower Mousse, een vederlichte Body Lotion en een fruitig geurende, milde Body Scrub. Om de woning of het terras te verlichten, is er de Arancia di Capri-geurkaars. Voor een ontspannen sfeer in elke ruimte.

    De dromerige zomercollectie omvat verzorgingsproducten, strandkleding en interieuraccessoires – allemaal ontworpen met aandacht voor de kleinste details. De items geven allemaal blijk van de passie voor vakmanschap en waardevolle Italiaanse materialen die La DoubleJ en Acqua di Parma delen.

    BLU MEDITERRANEO BY LA DOUBLEJ DISCOVERY KIT

    Het ideaal geschenk om de verkwikkende aroma‘s van de Italiaanse kust te ontdekken en haar sprankelende sfeer op te snuiven. De set bevat een selectie van de populairste geuren uit de Blu Mediterraneo-collectie, en is verpakt in een doos met het kleurrijk patroon dat La DoubleJ voor Acqua di Parma ontwierp. Arancia di Capri, Bergamotto di Calabria, Fico di Amalfi en Mirto di Panarea – in een praktisch rollerformaat van 10 ml – roepen de onvergetelijke sfeer van de prachtige locaties aan de Italiaanse kust op. Droom op elk moment weg bij de heerlijke geuren.

    BLU MEDITERRANEO BY LA DOUBLEJ SHOWER MOUSSE

    De doorzichtige crème verandert in enkele tellen in een zachte, witte mousse en transformeert elke douche tot een sublieme ervaring. De extreem lichte en smeuïge textuur omhult het lichaam, voor een zijdezacht gevoel. Vergeet de tijd en geniet van een heerlijk schoonheidsritueel. Pure me-time! De innovatieve formule bevat plantaardige ingrediënten die de hydrolipidenfilm respecteren, voor een milde reiniging. De praktische flacon met verstuiver is gemaakt van gerecycled plastic en bedrukt met de speelse print die La DoubleJ creëerde voor Acqua di Parma.

    BLU MEDITERRANEO BY LA DOUBLEJ BODYSCRUB

    Een zalig zachte bodyscrub die geurt naar een compote van vers geplukt fruit uit een weelderige tuin aan de Italiaanse kust. Geniet van de aangename korrelige structuur, de prachtige kleur en de heerlijke geur van Fico di Amalfi, Mirto di Panarea en Arancia di Capri. Voor een subliem schoonheidsritueel. Gewoon onweerstaanbaar! De formule op basis van natuurlijke olie helpt de huid gehydrateerd te houden, terwijl de rietsuikerkorrels, het jojobazaad en de sinaasappelschil de huid egaliseren en onzuiverheden verwijderen. Een zinnenstrelende ervaring die doet denken aan een warme zomer boordevol mediterrane aroma‘s en smaken. Resultaat: de huid voelt opnieuw fluweelzacht aan en krijgt een zomerse gloed. Heerlijk verkwikkend!

    BLU MEDITERRANEO BY LA DOUBLEJ BODYLOTION

    Als een verfrissende bries aan de Italiaanse kust streelt deze lichte bodylotion de huid. De uiterst hydraterende formule smelt dankzij de zijdezachte textuur onmiddellijk weg. De lotion is verrijkt met amandelolie, olijfolie en druivenpitolie, waardoor ze snel in de huid dringt. Voor een gehydrateerd en fluweelzacht gevoel. Verkrijgbaar in drie hemelse geuren: Arancia di Capri, Mirto di Panarea en Fico di Amalfi. Ervaar dag na dag de bedwelmende aroma‘s van de Italiaanse kust.

    BLU MEDITERRANEO BY LA DOUBLEJ ARANCIA DI CAPRI GEURKAARS

    De heldere, sprankelende geur van citrusvruchten hult de woning in een zonnige sfeer en doet dromen van een van de meest fascinerende eilanden ter wereld. Ervaar in elke ruimte van het huis de magie van een eindeloze Italiaanse zomer met de Arancia di Capri-geurkaars. Met zijn tijdloze, elegante design past de kaars in elk interieur. Het helderblauw glas refereert aan de weerspiegelingen van de zee en past perfect bij de pure, witte was die een aangename, ontspannende geur verspreidt. De zonnige noten van sinaasappel, mandarijn en citroen versmelten met het fris aroma van petitgrain en de intense geur van kardemom, aangevuld door lichte karameltoetsen en sensuele muskus.

    Available on www.acquadiparma.com

     







    16-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ierland schrijft een gedicht

    Tourism Ireland heeft een gedicht “I will return” geschreven met een bijpassende sfeervideo speciaal voor iedereen die van Ierland houdt.

    In deze korte film met een mooie boodschap, sterke emotionele verbinding en beelden van de adembenemende landschappen toont Ierland haar empathie. De sfeervideo is een beeldversie van het gedicht ‘I will return’ met hartverwarmende momenten en uitzichten waar je stil van wordt en gebaseerd op de campagne ‘Ierland laat je hart sneller kloppen’. Met dit gedicht staat Ierland stil bij de huidige situatie in de wereld waar je ook bent. Een mooi moment voor een kleine literaire inspiratie over de poëtische schoonheid van Ierland!

    “I will return into her arms,

    Gently into the fold.

    To see the waters and her fills,

    And all the beauty she beholds.

    To feel the earth beneath my feet,

    The warmth against my face,

    And be welcomed in at every turn,

    Into her kind embrace.

    But alas, for now I’ll have to wait,

    To see my true loves form,

    But we all know that these green lands,

    Have weathered tougher storms.

    The wandering lanes,

    And rugged cliffs,

    Her fields laced with streams,

    Will still be there after I awake,

    But for now they’re in my dreams.”

    Bekijk het gedicht en de video via deze link:

    https://www.youtube.com/watch?v=G7OYFalRShU&feature=youtu.be





    16-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    MSC-CRUISES BREIDT DE STOPZETTING VAN DE ACTIVITEITEN VAN DE GEHELE VLOOT UIT TOT 10 JULI 2020.

     

    MSC Cruises kondigt een verdere verlenging aan van de stopzetting van de activiteiten van alle cruiseschepen in de gehele vloot tot 10 juli.

    MSC Cruises biedt gasten die door deze maatregel worden getroffen een “voucher toekomstige cruise” (MSC Future Cruise Voucher) aan, waarbij zij de mogelijkheid hebben om het volledige betaalde bedrag voor hun geannuleerde cruise over te maken naar een toekomstige cruise naar keuze - op elk schip, voor elke route - tot het einde van 2021. Daarnaast krijgen de gasten een extra boordkrediet dat varieert van € 100 tot € 400 per kajuit, afhankelijk van de lengte van hun oorspronkelijke cruise.

    MSC Cruises kondigde reeds eerder aan dat elke activiteit van haar schepen wereldwijd tot 29 mei tijdelijk werd stilgelegd. Het Flexible Cruise Programma is vanaf heden uitgebreid voor alle bestaande reserveringen tussen 11 juli en 30 september 2020

    Bovendien heeft de maatschappij ook aangekondigd dat alle reserveringen van de gasten die momenteel voor afvaarten tussen 11 juli en 30 september 2020 bij MSC Cruises geboekt hebben, nu ook onder het Flexible Cruise Programma zullen vallen. Het Flexible Cruise Programma van MSC Cruises biedt gasten die reeds een MSC cruise geboekt hebben, direct of via een reisbureau, de mogelijkheid om deze te verplaatsen naar een latere vertrekdatum tot en met 31 december 2021. Zowel gasten als hun reisagenten kunnen dergelijke boekingen kosteloos overzetten, nu ook naar elk schip van de MSC Cruises vloot, voor een willekeurige route en aan de beste prijs van de dag voor de nieuwe cruise.

    Voor aanvullende details en gedetailleerde updates kunnen gasten contact opnemen met hun reisagent of de website van MSC Cruises bezoeken op www.msccruises.be.

     

     

     

    15-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handen wassen ...

    Contactloos én stijlvol!

     

    Desco biedt maximum aan hygiëne met elektronische kranen en urinoirspoelers. Nu hygiëne meer dan ooit een sleutelwoord is, ziet sanitairspecialist Desco de populariteit van contactloze kranen nog meer toenemen. Elektronische kranen en urinoirspoelers kunnen dan ook heel wat troeven uitspelen: een maximum aan hygiëne en comfort met een minimum aan waterverspilling. Ook de nieuwe, naadloze wastafels van XonYx combineren alle luxe en comfort met een antibacterieel oppervlak en maatwerk tot op de millimeter.

    Contactloze kranen en urinoirspoelers

    Contactloos kraanwerk is een trend, zowel op de werkvloer als thuis. Steeds meer mensen zien de voordelen van een handenvrije bediening. Allereerst is er uiteraard het hygiënische aspect doordat je de kraan niet meer moet aanraken en het water begint te lopen zodra de sensor een gebruiker detecteert. Bacteriën krijgen zo geen kans meer om zich ergens aan vast te klampen.

    Daarnaast verklaren het gebruiksgemak en de economische besparing het succes van elektronische kranen. Dankzij de ingebouwde sensor loopt het water enkel wanneer nodig en voorkom je verspilling. Handen voor de sensor… en klaar. De gewenste temperatuur stel je makkelijk vooraf in. Het rendement op de investering voor een contactloze kraan is berekend op bijna 30%, de terugverdientijd bedraagt gemiddeld 3 tot 6 maanden.

    Hygiënische wastafels op maat

    Ook met de nieuwe geïntegreerde wastafels TailerTop van XonYx zet Desco in op hygiëne. De naadloze afwerking en overgang van de wastafel naar het tablet zorgen ervoor dat je het antibacterieel oppervlak heel eenvoudig kan reinigen. Ook de kwaliteit van het materiaal, Solid Surface, is intussen gekend: krasvrij, warmtebestendig, zacht gesatineerd en homogeen oppervlak. Zo tekent TailerTop voor strakke lijnen mét een hoge aaibaarheidsfactor.

    Los van deze luxe en comfort, schuilt er nog een grote sterkte in de oneindige combinaties. Het oppervlak van de wastafel kan tot op de millimeter afgewerkt worden – ideaal voor een ontwerp in een nis bijvoorbeeld. Ook gepersonaliseerde projectmodellen (TailerMade van TailerTop) zijn mogelijk, eventueel met uitsparing voor handdoek of tissuebox.

    www.desco.be        

     







    15-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.King Monty

    Heerlijke lactose- en glutenvrije Belgische chocolade op basis van romige rijstmelk voor veganisten en allround chocoholics. Chocolade, wie droomt er niet van? Het nieuwe Belgische chocoladelabel King Monty lanceert 100% plantaardige chocolade van pure cacao (geluk) gecombineerd met romige rijstmelk en Belgisch ondernemerschap. De chocolade wordt met veel liefde voor Moeder Natuur gemaakt en is daarom ecologisch verantwoord. Wedden dat deze lactose- en glutenvrije chocolade ook jouw chocoladehart doet smelten? Of je nu veganist dan wel chocoladeliefhebber puur sang bent.

    Lang leve King Monty

    Koning Montezuma –oftewel King Monty- heerste in de 15de eeuw over de Azteken en was werkelijk verzot op “Xocolatl” (chocolade). Het was hij die de Spaanse conquistadores zijn eigen gesmolten bruine goud liet ontdekken. Het is dan ook dank zij hem dat de Spanjaarden dit lekkers op hun beurt bij ons in Europa introducerden en verder ontwikkelden door er bijvoorbeeld meer ingrediënten aan toe te voegen. Dus thank God for King Monty, want dankzij hem kunnen ook wij Belgen van chocolade genieten.

    Gentse troonopvolgers

    King Monty vind je natuurlijk enkel nog maar in de geschiedenisboeken terug, maar zijn Gentse troonopvolgers delen nog steeds zijn passie. Meer zelfs, de Gentse arts Dr Jean Van Laethem wil dat werkelijk iedereen kan genieten van chocolade dus ook zij die kampen met een lactose- intolerantie of glutenallergie. Een reep waar eenieder zijn tanden kan inzetten zonder zich schuldig te moeten voelen. Dat is zijn streefdoel.

    De zoektocht naar – en uiteindelijk ook de ontwikkeling van gezonde chocoladeproducten begon als een hobby, maar werd al meer, véél meer. Ook zijn zoon Frédéric besloot in de chocoladehandel te stappen, om in de voetsporen van King Monty én zijn vader de liefde voor chocolade verder te verspreiden.

    Jarenlang werd in hartje gent, in het ondergronds laboratorium van de dokter geëxperimenteerd, niet alleen de liefde voor de chocolade had de dokter gemeen met King Monty. Beiden aanbidden ook Moeder Natuur. Zo ontwikkelde Dr Van Laethem het idee om enkel nog te werken met wat Moeder Natuur ons biedt, voor de ontwikkeling van zijn eigenste King Monty chocolade. En zo werd koemelk vervangen door rijstmelk. Minstens even lekker, een pak gezonder én aardig voor Moeder Natuur.

    King Monty’s kroonjuwelen.

    Het resultaat van jarenlang experimenteren, proeven en opnieuw proberen ! Lactose- en glutenvrije chocolade met een royale smaak. 100% plantaardig. 100% geluk. Een ultiem genot voor veganisten, zij die lactose- en glutenvrije dienen te eten én gewoon alle chocolatics out there!.

    Voor onderdanen met een grote honger:

    King Monty oftewel Dr Van Laethem en zoon- houdt van royale porties chocolade. Zes verschillende chocoladetabletten van maar liefst 90g aan plantaardige chocolade zijn er voor die momenten dat het net wat meer mag zijn of wanneer je jouw chocolademoment ook met vrienden wil delen. Sharig is caring! Adviesverkooprijs 2.99€ per stuk (90g).

    Verkrijgbaar in King Monty’s lievelingssmaken: OBV (vegan) melkchocolade: Classics cacao: ook wel ‘the original’. Een chocoladereep met de volle smaak van melkchocolade, liefde en zachte rijstmelk. Hazelnoot crunch: knapperig lekker door het crunchy effect van hazelnoten. Pop Rice: de gepofte rijst zorgt voor een verrassend luchtige chocoladereep met bite. OBV Pure chocolade: Pure darkness: pure zwarte weldaad voor het lichaam, King Monty zelf, had zijn chocolade het liefst zwart, en jij binnenkort vast ook. Sunny Orange: hemels lekker door de pure zeste van sinaasappel. 71% Purest Ecuador: gemaakt van cacaobonen uit het Zuid-Amerikaanse Ecuador. Deze chocoladereep bevat 71% cacao.

    Voor onderdanen met een kleine honger:

    Goed nieuws voor zij die ervan overtuigd zijn dat chocolade elk smaakmoment én je humeur beter maakt! King Monty is namelijk ook beschikbaar als mini-chocoladereepjes, ideaal voor dat kleine hongertje of wanneer je zin hebt in een tussendoortje on the go!

    Verkrijgbaar in snacking size in de 4 smaken: Hazeloot crunch (melk), Pop Rice (melk), Sunny Orane (puur) en 71% Purest Ecuador (puur). Adviesverkoopprijs 1.45€/stuk.

    De kroon op het werk: chocolade in blik!

    Dat King Monty Moeder Natuur een warm hart toedraagt hoeven we hopelijk niet meer te zeggen. Door de chocolade ook in staafjes aan te bieden in een uniek retro blik zorgt King Monty ervoor dat de verpakking ook een twee leven kan krijgen. Upcycling it is! Geniet eerst van een King Mony staafje uit het vuistje, roer ermee in een kop warme melk of deel het gewoon uit en tover het lege blik dan met wat creativiteit tot een decoratief collectors’ item voor thee, kruiden, balpennen, …

    Verkrijgbaar in de smaken Classic cacao (melk), Hazelnoot crunck (melk), Pop Rice (melk), Puur Darkness (puur), Sunny Oranje (puur) en 71% Purest Ecuador (puur). Adviesverkoopprijs 4.99€/stuk.

    Chocopasta:

    Je boterham vol choco smeren en erna geen schuldgevoel hebben is voor velen iets waar ze enkel maar van kunnen dromen. King Monty dacht bij zichzelf, “if you can dream it, you can do it” en creëerde een palmolievrije chocopasta die 100% vegan is en daarbij nog eens 100% biologisch. Tel dat alles op en je hebt 100% genieten! Adviesverkooprijs 4.99/€stuk.

    King Monty heeft zijn chocoladekroonjuwelen voor iedereen beschikbaar gemaakt bij Delhaize en kleinere speciaalzaken.

     











    14-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SodaStream zet opnieuw schouders onder Mei Plasticvrij
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bruiswatermerk steunt campagne om afval van wegwerpplastic te verminderen. SodaStream, het bruiswatermerk dat afval van wegwerpplastic overbodig maakt, is officiële partner van de derde editie van de sensibiliseringsactie Mei Plasticvrij. Met het partnership wil SodaStream ook juist in deze periode het burgerinitiatief helpen om zoveel mogelijk Belgen te overtuigen om bewuster te consumeren en het afval van wegwerpplastic terug te dringen.

    Green commitment

    SodaStream laat mensen bewuster kiezen om minder afval van wegwerpplastic te creëren door van kraantjeswater verfrissend bruisend water te maken in een herbruikbare fles voor thuis én onderweg. In 2019 heeft SodaStream in de Benelux bijgedragen aan het vermijden van bijna 200 miljoen plastic flessen voor eenmalig gebruik. Op wereldschaal waren dat er in totaal circa 5 miljard. Dit jaar is SodaStream van plan om wereldwijd 6 miljard extra flessen te helpen vermijden.*

    Recent kondigde SodaStream een commitment aan om de komende vijf jaar wereldwijd maar liefst 67 miljard plastic wegwerpflessen te besparen. Bovendien zullen alle SodaStream-smaken begin 2021 de overstap maken van plastic naar metalen flessen, waardoor de komende vijf jaar nog eens bijna 200 miljoen plastic flessen voor eenmalig gebruik worden vermeden.*

    Campagne van de hoop

    Ineke Van Nieuwenhove van Mei Plasticvrij: “Heel wat mensen willen zich inzetten voor het milieu, voor een wereld zonder afval van wegwerpplastic. Naast tips zetten we ook game changers in de spotlights. Dit wordt de campagne van de hoop. Want de coronacrisis is hét moment om duurzame keuzes voor de toekomst te maken. Groene natuur, zuivere lucht, blauwe oceanen, dat is wat we écht nodig hebben. En afval van wegwerpplastic hoort daar niet in thuis.”

    Tamara Kroon, Marketing Director SodaStream Benelux: “Terwijl we allemaal een uitzonderlijke tijd meemaken, hoop ik dat we, wanneer COVID-19 achter ons ligt, niet vergeten dat we veel beter voor onze planeet moeten zorgen. Afval van wegwerpplastic verminderen is daar een essentieel onderdeel van. We omarmen met SodaStream dan ook graag initiatieven zoals Mei Plasticvrij. Juist nu de consument wordt gevraagd om zijn winkelgedrag aan te passen, is het belangrijk dat de reductie van afval van wegwerpplastic top of mind blijft.”

    Tips

    Voor tips om minder afval van wegwerpplastic te creëren, ga naar Meiplasticvrij.be. Recepten voor zelfgemaakte cocktails (ook alcoholvrije) op basis van SodaStream-bruiswater vind je op SodaStream.be/recepten.

    Naar aanleiding van Moederdag (10 mei) doneert SodaStream 2 euro per Moederdagpakket dat besteld wordt op SodaStream.be/bubbels-voor-moeder voor Moeder Aarde aan Mei Plasticvrij.

    Een thuis, een planeet

    Onlangs lanceerde SodaStream een emotionele videoboodschap waarin het belang van zorg voor onze planeet wordt benadrukt, zelfs in deze moeilijke tijd waarbij we thuis ‘opgesloten’ zitten: “we moeten thuisblijven om hier doorheen te komen, maar eens we dit overwonnen hebben, laten we dan niet vergeten om beter voor de planeet te zorgen – onze thuis”. Bekijk de video ‘One home, one planet’: https://youtu.be/I_kCSEPxUSc

    www.sodastream.be

    14-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bistro R Nossegem

    De transformatie van restaurant Orange naar Bistro R ligt ondertussen reeds enkele jaren achter ons en de nieuwe formule die gewezen sterrenchef Roland Debuyst samen met zijn echtgenote Aysa introduceerde, betekende een schot in de roos.

    Roland Debuyst zette zelf de toon voor deze nieuwe formule : ‘we gaan voor eenvoud’. Dat wil niet zeggen ‘minderwaardigheid’, integendeel! De eenvoud is al zichtbaar in de eetzaal: Die is nog even ruim, maar er staan minder tafels en er is nu een loungehoek met heerlijk uitnodigende zetels waar een vijftiental mensen het zich gezellig kunnen maken met een glaasje wijn en wat zalige fingerfood (denk aan eendenrillette, mousse van bloedworst met piment d’Espelette en andere hapjes).

    Ook de keuken werd vereenvoudigd. Door kosten in de keuken te besparen (de soberdere bereidingsprocessen vereisen minder personeel) is er meer budget vrij om verse kwaliteitsingrediënten aan het menu toe te voegen. Heerlijk Belgische producten, maar ook zoveel meer. Rundsbavette met boter en witlofplantjes, Kuregemse ‘Champignons de Bruxelles’, deskundig bereide segrijnslakjes (niet verdronken in lookboter), gekonfijte varkenswangetjes en andere kostelijke gerechten met mooie stukken vlees van bij Pierre Lesage krijgen de hoofdrol in dit zwart-geel-rode verhaal met een open blik naar culinair Europa. Er is ook heel wat lekkers uit de zee op de kaart te vinden: grijze garnaaltjes, tongschar, heek en griet vervolledigen het vismenu. Dat is allemaal te vinden op de ingeperkte kaart. Verder kunnen gasten ook kiezen voor een knap driegangenmenu ‘influence’ aan 42.90€, in all-in formule 63.90€. Er is eveneens een 2-gangenlunch beschikbaar aan 26.6E, wijn 10€ en een 4-gangenkreeftenmenu aan 59.90€.

    Dit alles in een modern, speels maar bijzonder sfeervol en gezellig kader. In de zaal of op het terras is nu plaats voor een zestigtal gasten die kunnen genieten van de nieuwe kaart of van het aanbod in de bar: Belgische bieren, whisky’s en gins en de wijnkaart die van Orange werd overgenomen. Die klinkende naam maakt nu plaats voor Bistro R! Meer dan ooit is Bistro R het nest waar Roland zijn creativiteit en inventiviteit kan ontwikkelen, zachtjes laat opborrelen, rustig marineert en ze laat openspatten in succulente, evenwichtige tongstrelende topcreaties. Kortom Bistro R met de R van Roland, renovatie, ronduit heerlijk tafelen: reden genoeg om terug te komen!

    Roland dirigeert ondertussen figuurlijk van op een afstand. Hij runt immers ook Kasteel Mariadal in Zaventem, Alfonsburger in Zaventem en Dilbeek naast zijn consultantactiviteit in het Vlaams Parlement. Bistro R kreeg zopas een nieuwe chef, nl Olivia Junger-Villon. Afgestudeerd aan de Bonneveine hotelschool in Marseille was ze in enkele Franse restaurants actief vooraleer ze naar België afzakte. Met veel respect voor de natuurlijke ingrediënten brengt ze in Bistro R ook een vleugje mediterrane charme en zon en krijgt ze de kans om de jeugdige invloeden van de Franse keuken volop te etaleren. Facetten die bij onze proeverij alleszins kwamen bovendrijven.

    Wij genoten als voorgerecht van een tartaar van tonijn en gebakken ganzenlever als voorgerecht en een mini tarte tatin en een americain à la minute als hoofdgerechten. De tartaar van tonijn werd een leuke decoratieve presentatie met fijne paprikareepjes en een mayonaise van avocado, boordevol smaak. Ook onze ganzenlever met room met kaas, bloemkool couscous, gel van Porto, aardappelwafel en pens met truffel werd een uitgesproken delicatesse.

    Even smaakvol en decoratief werd de mini tarte tatin van appelen met heerlijk gebakken ganzenlever en room van hazelnoot, terwijl de americain à la minute een leuke gemengde sla, cornichons, uitjes, tomaatreepjes en heerlijk krokant gebakken en goudgele frietjes meekreeg.

    Bistro R – Leuvensesteenweg 614, 1930 Nossegem (Zaventem)

    Telefoon: 02 – 757 05 59 http://www.bistro-r.be

    Iedere middag geopend van 11.30 u (keuken open vanaf 12.00 u), iedere avond geopend vanaf 18.00 u (keuken open vanaf 18.30 u) tot 21.00 u, 22.00 u in het weekend. Gesloten op zaterdagmiddag, zondag en maandag.

    Bistro R biedt ook een volledig ingerichte vergaderruimte voor 2 tot 20 personen, toegankelijk vanaf 8u30. Desgewenst is een aangepaste catering mogelijk.

    Momenteel biedt Bistro R een aantrekkelijk afhaalkaart met bovendien een wekelijks wisselende menukaart.







    13-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ijsboerke en Hoogstraten aardbeien slaan de handen in elkaar.

    Met een rijke traditie aan co-brandings breidt IJsboerke zijn range Belgian Originals uit met een knaller van formaat: Hoogstraten Aardbeien. De match tussen aardbeien en roomijs was snel gevonden en nu vult Hoogstraten Aardbeien een imposante reeks van samenwerkingen aan met sterke Belgische merken: Jules Destrooper, Rombouts Koffie en Chocolade Jacques.

    In 2019 lanceerde IJsboerke de premium 500 ml range Belgian Originals van IJsboerke roomijs, verrijkt met authentieke ingrediënten van de bovengenoemde Belgische licentiepartners. Als aanvulling op de drie bestaande smaken binnen deze range Belgian Originals, lanceert IJsboerke, simultaan met de start van het aardbeienseizoen, een premium aardbei-roomijs in samenwerking met Hoogstraten Aardbeien. Het roomijs heeft een erg natuurlijke smaak door een hoge concentratie aardbeienpuree van Hoogstraatse aardbeien en bevat echte stukjes aardbei die elke keer weer voor een smaakexplosie zorgen!

    Met een gebalanceerde combinatie van ‘plezier van hier’ en ‘kwaliteit van bij ons’ brengen deze twee authentieke bedrijven uit de Antwerpse Kempen een lokaal topproduct op de markt. Het aardbei-roomijs van IJsboerke en Hoogstraten is verkrijgbaar in de supermarkt en via de thuisleveringen van www.ijsboerkaanhuis.be .





    12-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste vegetarisch en vegaistisch restaurant

    Culina Hortus en Vanilla Black zijn Beste Vegetarisch en Beste Veganistisch Restaurant van de Wereld 2020

     

    We’re Smart® Green Guide onthult vegetarische wereldtop. We’re Smart®, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte vandaag het Beste Vegetarische en Beste Veganistische Restaurant van het jaar bekend. Dat werden respectievelijk Culina Hortus uit Lyon (Frankrijk) en Vanilla Black uit London (Verenigd Koninkrijk).

    Frank Fol, de bekende Groentekok®, kondigde de winnaars aan tijdens een online event, samen met de lancering van de We’re Smart® Green Guide 2020. De online gids recenseert bijna 1.000 restaurants wereldwijd en rangschikt hen van 1 tot 5 radijzen, volgens het aantal groenten en fruit die ze gebruiken in hun gerechten.

    De uitreiking van de awards voor We’re Smart® Best Vegetarian Restaurant World 2020 en We’re Smart® Best Vegan Restaurant World 2020 vindt traditioneel plaats op de eerste dag van De Week van Groenten & Fruit. Het event ging dit keer uitzonderlijk online door als gevolg van de COVID-19 crisis; een situatie die de wereld dwingt om haar productie- en consumptiepatronen te herzien. De We’re Smart® World's richtlijnen en oplossingen voor een gezonde en betere wereld zijn in dat opzicht meer dan ooit relevant.

    Culina Hortus uitgeroepen tot We’re Smart® Best Vegetarian Restaurant World

    Culina Hortus uit Lyon (Frankrijk) is We’re Smart® Beste Vegetarische Restaurant 2020. Het geesteskind van het Franse culinaire duo Thomas Bouanich en Maxime Rémond, met de jonge en getalenteerde Adrien Zedda als chef-kok, is hét nieuwe gastronomische adres voor de haute - en 100% vegetarische - cuisine.

    Frank Fol, The Vegetables Chef® en oprichter van We’re Smart®: "Hoewel Adrien Zedda nog maar 26 jaar is, mag hij zich al beschouwen als één van de beste chefs ter wereld. Bij Culina Hortus tovert hij groenten op een uitzonderlijk creatieve manier om tot een waar feest, met verfijnde, uitgebalanceerde, gezonde en vooral heerlijke gerechten. De terechte winnaar van We’re Smart® Best Veggie in the World 2020 en een welverdiende 5 radijzen!"

    Adrien Zedda, chef-kok bij Culina Hortus: “Ik ben enorm trots en ontroerd met onze verkiezing tot beste vegetarische restaurant in de wereld. Deze prijs is een prachtige erkenning voor het hele team en mezelf, voor het werk dat we jaar in, jaar uit met veel betrokkenheid en liefde voor het vak en onze klanten verrichten. Zoals alle chefs ben ik gepassioneerd door het product waarmee ik werk. In mijn geval zijn dat groenten, in al hun diversiteit, qua smaak, kleur en textuur.”

    Vanilla Black bekroond tot We’re Smart® Best Vegan Restaurant World

    Vanilla Black in Londen won We’re Smart® Beste Veganistische Restaurant 2020. Chef Andrew Dargue en zijn vrouw Donna Conroy richtten Vanilla Black op omdat ze niet alleen de opvattingen over de vegetarische keuken willen uitdagen, maar over gezonde voeding in het algemeen.

    Frank Fol: “Fantastisch om te ontdekken dat vegan ook topgastronomie kan zijn. De verrassende combinaties, texturen en smaken - zonder een stukje vlees te zien - zijn genoeg om zelfs de meest fervente vleeseter te bekeren. Andrew Dargue en zijn team zijn een terechte winnaar van We’re Smart® Beste Veganistische Restaurant 2020, bekroond met 5 radijzen."

    Andrew Dargue, chef-kok bij Vanilla Black: “Als team zijn we gepassioneerd door het verleggen van de grenzen van de veganistische keuken. Deze award inspireert ons om door te gaan en onze creativiteit verder te ontwikkelen.”

    We’re Smart® Green Guide 2020: 964 groenterestaurants in 43 landen

    Culina Horta en Vanilla Black maken deel uit van de 964 restaurants in de We’re Smart® Green Guide 2020, die vanaf 4 mei online beschikbaar is. De gids is dé referentie voor de culinaire groentenwereld en beoordeelt 's werelds beste groentenrestaurants.

    Frank Fol: “We rangschikken elk restaurant van 1 tot de zeer gewaardeerde 5 radijzen op basis van het creatieve gebruik van seizoensgebonden ingrediënten, het percentage fruit- en groentengerechten op het menu en verschillende andere duurzaamheidscriteria. De editie van 2020 bevat recensies en beoordelingen van 178 gloednieuwe restaurants in 5 nieuwe landen, waarmee het totaal op 964 restaurants in 43 landen over de hele wereld komt. Een indrukwekkende 79 restaurants hebben nu de felbegeerde waardering van 5 radijzen, 23 meer dan vorig jaar!”

    We’re Smart® Future Awards 2020

    Op 21 september worden de andere winnaars van de We’re Smart® Future Awards 2020 bekend gemaakt, waaronder het nieuwe nr. 1 groenterestaurant van de wereld en de Innovatie van het Jaar. Het We’re Smart® team maakt ook de beste groenterestaurants in 13 landen bekend.

    Naast de awards zal er aandacht zijn voor twee bijzondere culinaire onderwerpen: fermentatie en vliegtuigmaaltijden, met o.a. Sang Hoon Degeimbre, één van de beste chefs in ons land en dé pionier op het vlak van fermentatie. In de 10 weken voor de awardshow onthult We’re Smart® World stapsgewijs de TOP 100 groenterestaurants ter wereld.





    11-05-2020 om 07:57 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!