Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    06-03-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Think Pink
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Think Pink vraagt minister Vandenbroucke om borstkankerbehandelingen te beperken tot erkende borstklinieken

     

    » Al meer dan 1.000 stemmen voor petitie - » Borstkankerbehandelingen enkel in erkende borstklinieken

    De nationale borstkankerorganisatie Think Pink doet samen met patiënten, ziekenhuizen, artsen, zorgverleners en sympathisanten, een oproep aan minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke om borstkankerbehandelingen enkel nog toe te staan in erkende borstklinieken.

    Op 8 maart, Internationale Vrouwendag, vraagt Think Pink minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke om borstkankerbehandelingen enkel nog toe te laten in erkende borstklinieken. Think Pink-voorzitter Heidi Vansevenant legt uit: ‘Om erkend te worden als borstkliniek, moet een ziekenhuis voldoen aan de vereisten die werden vastgelegd in het Koninklijk Besluit (KB) van 26 april 2007. Deze wettelijke voorwaarden garanderen dat de complexe behandeling van borstkanker aan strenge kwaliteitsvereisten beantwoordt, zodat iedereen er de best mogelijke kansen krijgt.’

    Minimum aantal diagnoses

    In de erkende borstklinieken hebben de leden van het multidisciplinair team een ruime ervaring met borstkanker. Een coördinerende borstkliniek moet minstens 125 nieuwe borstkankerdiagnoses per jaar stellen. Voor een satellietborstkliniek, een kleinere borstkliniek verbonden aan een coördinerende borstkliniek, zijn dat er minstens 60.

    Strikte kwaliteitseisen

    Ook de infrastructuur van het ziekenhuis moet aan specifieke kwaliteitseisen voldoen. De teamleden moeten regelmatig overleggen en voldoende beschikbaar zijn. Erkende borstklinieken zijn ook verplicht alle borstkankerdiagnoses en het type borstkanker aan de Stichting Kankerregister te melden. Ten slotte worden bepaalde behandelingen enkel in een erkende borstkliniek terugbetaald. Dit is het geval voor borstreconstructies met eigen weefsel en genexpressieprofileringstesten die worden gebruikt om vooraf in te schatten of chemo nodig is of niet.

    Heidi Vansevenant besluit: ‘Toch worden er nog elke dag patiënten geopereerd en behandeld in niet-erkende ziekenhuizen. Dat kan voor ons niet. Wij vinden het belangrijk dat iedere borstkankerpatiënt toegang krijgt tot de best mogelijke zorg. Om onze vraag kracht bij te zetten, lanceerden we een petitie. Die werd intussen al meer dan 1.000 keer ondertekend.’

     

    06-03-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rigenera - antirimpel innovatie

    ALS WETENSCHAP EN NATUUR SAMENKOMEN: DE KRACHT VAN DIEPE BIOREGENERATIE.

    Collistar Clean Research® presenteert Rigenera: de nieuwe antirimpellijn die een perfecte combinatie is van Italiaans onderzoek en expertise. Een combinatie van huidvriendelijke stoffen met kostbare Italiaanse actieve ingrediënten om maximale effectiviteit en duurzaamheid te garanderen. Door net zoals in de nieuwste technieken van de esthetische geneeskunde de celregeneratie te activeren, worden rimpels verminderd en de huid gerevitaliseerd, zodat de huid er jonger uitziet.

    Bioregeneratie, een nieuwe mijlpaal van esthetische geneeskunde

    Bioregeneratie van de huid is een van de meest innovatieve en geavanceerde technieken in de esthetische geneeskunde, waarmee het fysiologische proces van zelfregeneratie van weefsels wordt bevorderd. Geïnspireerd op de wetenschap van de bioregeneratie, heeft Collistar Milano een nieuwe productlijn samengesteld met specifieke actieve bestanddelen die de sterk regenererende werking van deze medisch-esthetische techniek ‘nabootsen’.

    Rigenera: de productlijn

    Smoothing Anti-Wrinkle Face And Neck Cream: Deze ‘actieve’ crème vermindert zichtbaar rimpels en verfijnt de huidstructuur. De huid ziet er direct gladder, strakker en vitaler uit. Bevat actieve bestanddelen die geïnspireerd zijn op de wetenschap van de bioregeneratie: hyaluronzuur met een zeer laag moleculair gewicht en twee biomimetische peptiden om een diepgaande celregeneratie te reactiveren en rimpels van binnenuit op te vullen. € 65,00 - 50 ml

    Smoothing anti-wrinkle concentrate

    Een shokbehandeling met doelgerichte werking om rimpels te corrigeren en tegen te gaan. Het concentraat bevat actieve bestanddelen die geïnspireerd zijn op de wetenschap van de bioregeneratie: hyaluronzuur met een zeer laag moleculair gewicht en twee peptiden om een diepgaande celregeneratie te reactiveren en rimpels van binnenuit op te vullen. € 50,00 - 2 hersluitbare ampullen x 10 ml

    Smoothing Anti-Wrinkle Eye Contour

    Lichte, hydraterende gelcrème die rimpels en fijne lijntjes vermindert met een intensieve, gerichte werking voor een gladdere oogcontour. Bevat actieve bestanddelen die geïnspireerd zijn op de wetenschap van de bioregeneratie: hyaluronzuur met een zeer laag moleculair gewicht en twee biomimetische peptiden om een diepgaande celregeneratie te reactiveren en rimpels van binnenuit op te vullen. € 50,00 - 15 ml

    Algemene info

    Uiterst zintuiglijke formule en bevat geen siliconen, alcohol, parfumallergenen/parfum of ingrediënten van dierlijke oorsprong. Collistar Clean Research® geeft de huid alleen wat ze nodig heeft. Zonder compromissen.

    De lijn is zowel geschikt voor de jongere huid om het verouderingsproces te vertragen als voor de rijpere huid om de tekenen van veroudering tegen te gaan en te verminderen, door het reactiveren van de celfunctie. Voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid.

    Rigenera respecteert de huid en de planeet

    Het doel van Collistar Clean Research® is vooruitstrevende behandelingen te ontwikkelen met het grootste respect voor de huid en het milieu. De Rigenera-productlijn vertrouwt op zeer huidvriendelijke formules in eco-design verpakking: het potje van de crème is gemaakt van 100% recycleerbaar glas; de dop is opnieuw ontworpen met een besparing van 37% plastic en is volledig recycleerbaar. de ampullen zijn van 100% recycleerbaar plastic;       het papier van de verpakking en de bijsluiter is uitsluitend afkomstig van gecertificeerde duurzame bronnen en is 100% recycleerbaar. Het streven naar duurzaamheid is direct zichtbaar binnenin de productverpakking waar klanten instructies vinden over hoe alle productonderdelen correct kunnen worden gerecycled.

     

     

     

     

     

     









    06-03-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet voor wadjes

    dit zijn de spannendste activiteiten op de Waddeneilanden

     

    Van fatbiking en blokarten tot het trotseren van de golven … Heb je eens zin om alle remmen los te gooien tijdens je weekendje weg? Dan kan je terecht op de Waddeneilanden. Niet alleen in de zomermaanden, maar juist in het voor- en najaar verdienen Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog een bezoek. Net tijdens die koelere maanden zijn de belevingen intenser, de nachten donkerder en de activiteiten avontuurlijker. En net die avonturen worden in de kijker gezet met de nieuwe eilandcampagne van Visit Wadden ‘Niet voor Wadjes’. Lees verder om de grave activiteiten te ontdekken.

    Trotseer de ruwe golven van de Noordzee

    Brandingsurfen, golfsurfen en kitesurfen, alle drie sporten voor de reislustigen die niet genoeg kunnen krijgen van het water en al eens graag kopje onder gaan. Natuurlijk is het aangenaam om de golven te trotseren bij 30 graden en met de zon op je snoet, maar heb je de golven al eens ervaren in het voor- of najaar? De wind is harder, het water ruiger. Trek een warme wetsuit aan en ren het water in! 

    Ontdek de darkside van de Waddeneilanden

    Nergens ervaar je de duisternis zo puur als op de Waddeneilanden. Slaap onder de sterren, ontdek de spannende verhalen van de duisternis en wandel ‘s nachts in het Dark Sky Park De Boschplaat op Terschelling. In het voorjaar zijn er wekelijks excursies waar je de Wadden in het donker leert kennen. En wist je dat Schiermonnikoog meerdere jaren op rij uitgeroepen is tot het donkerste plekje van Nederland? Tijdens heldere nachten is naast de Melkweg zelfs het Noorderlicht te zien, misschien wel het meest bijzondere natuurverschijnsel dat we kennen.

    Raas over de stranden

    Blokarten en strandzeilen, twee benamingen voor dezelfde razend leuke activiteit. Een kart op drie wielen met daaraan een zeil gevestigd, voert je op hoge snelheid over het strand. Een harde wind en een strakgetrokken zeil zorgen voor een nog hoger tempo. De stranden van de Waddeneilanden zijn uitermate geschikt voor deze activiteit. Laat de elementen van de natuur hun werk doen, geniet van de wind in de haren en maak op bijzondere wijze kennis met misschien wel het mooiste stukje van het eiland.

    De fiets die alles kan

    Nog een manier om de eilanden in hoge snelheid te ontdekken: de fatbike. Mountainbiken is een fantastische activiteit, maar is niets tegen een fatbike. Die laatste zorgt met de ultradikke banden voor nóg meer mogelijkheden om de ruige randen van de Waddeneilanden te verkennen. Daarbovenop is het de ultieme fiets om mee over het strand te racen.

    Wellnessdag voor gevorderden

    Wellness door weer en wind. Een wellnessdag 2.0, puurder dan dit ga je het niet treffen. Waai je hoofd leeg en ontvang een natuurlijke scrub, want na een dag buiten zijn op de Wadden voelt je gezicht gegarandeerd gladder aan. Ga je tot het uiterste? Duik dan de zee in: goed voor je immuunsysteem, stimuleert de vetverbranding en je wordt er na het klappertanden blij van.

    Benieuwd wat voor activiteiten de Waddeneilanden nog meer te bieden heeft? Kijk dan op www.visitwadden.nl/nietvoorwadjes. 

    Illustraties: Arthur Smeets, Sabine van Dijk, Myke Bos en Visit Friesland

     

     









    06-03-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-03-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fritel lanceert stijlvolle ijsmachine

    Belgisch merk FRITEL lanceert handige en stijlvolle ijsmachine

     

    Voeg ingrediënten toe terwijl het ijs draait met Ice Cream Maker IM 1252 … FRITEL, het Belgische merk van kwaliteitsvolle keukenapparaten voor zowel de beginnende als de ervaren hobbykok, lanceert de Ice Cream Maker IM 1252, een innovatieve ijsmachine voor thuis met elegant inox design. Wat de ijsmachine zo bijzonder maakt, is dat extra ingrediënten zelfs tijdens het bereidingsproces makkelijk toegevoegd kunnen worden. Zo breng je het ijs perfect op smaak.

    Met de Ice Cream Maker IM 1252 – die werd ontwikkeld in België – is iedere keuken compleet. Want het lekkerste ijs maak je gewoon zelf. Bovendien ken je met zelfbereid ijs alle ingrediënten en kunnen ook fijnproevers met een allergie 100% gerust van hun ijs genieten. Of je nu houdt van vers roomijs, sorbet of yoghurtijs, dankzij de nieuwe ijsmachine van FRITEL is je dessert, vieruurtje of tussengerecht in een mum van tijd klaar (binnen 30 tot 40 minuten).

    De digitale timer en handige touch display maken de Ice Cream Maker eenvoudig in gebruik, het heeft een uitneembare 2-litervrieskom, en het rustige inox design past in vrijwel elk interieur. Bovendien kan je extra ingrediënten toevoegen via de handige vulopening bovenaan, en dit zelfs terwijl het ijs al draait. Denk bijvoorbeeld aan nootjes, rozijnen, chocoladevlokken, speculaas of stukjes fruit. Een must-have voor de creatieve thuiskok!

    De Ice Cream Maker IM 1252 van FRITEL heeft een adviesprijs van 69,99 euro en is vanaf nu te koop bij de lokale elektroverdeler en via de webshop op www.fritel.com.

     







    05-03-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kintsugi voor je interieur

    verbind met goud

     

    » Nieuwigheden 2022: Velvet in fjord blauw en Vogue in zwart. - » Mix blauw of zwart met goud voor een gesofisticeerde keuken met knipoog naar Japan.

    Ware schoonheid zit in de details en dat is ook in de keuken niet anders. Geïnspireerd op het Japanse kintsugi – waar scherven met goudkleurige lijm terug aan elkaar worden gezet – voegt ixina in 2022 gouden accenten toe aan het kloppende hart van je huis. Zo maak je van je keuken/eetkamer nog meer een echte leefruimte die naadloos aansluit bij de woonkamer. Glued together with gold.

    Een chic statement met blauw : Een eigentijdse en erg klassevolle aanpak is het goud combineren met een diep donkerblauw. Zo breng je een stemmigheid in de keuken die dezelfde knusheid als je woonkamer uitstraalt. Voor de grote vlakken zoals de fronten hou je het rustig voor het oog met een uitvoering in een fluweelachtige tinten die variëren van denim- tot saffierblauw. De overgang naar de leefruimte creëer je dan met gouden toetsen zoals handgrepen in messing en een kraan in hetzelfde materiaal. Ook met minder ingrijpende veranderingen kan je kintsugi in je keuken toepassen: zet een gouden fruitschaal op je aanrecht, hang een klok of een aantal kaders met goudkleurige rand op of ga DIY door je tafel- of stoelpoten a touch of gold te geven.

    Helemaal zen met zwart : Kan je donkerblauw en zwart niet uit elkaar houden, maar wil je wel een interieur dat 100 % zen ademt, bouw dan verder op de Japanse filosofie en ga voor een zwarte keuken. Van muren tot accessoires, zwart is niet meer weg te denken uit ons interieur, en dat hadden de Japanners al langer door. Al eeuwenlang gaan shinto-priesters – van shintoïsme, het originele geloof van Japan – gehuld in zwarte gewaden. Deze staan symbool voor verlichting. Vertaald naar de designwereld is het vooral een kleur die aanwezig is, maar mits de juiste accenten en combinaties de ruimte een extra dimensie geeft en een boeiend spel van contrasten etaleert. Voor deze pops of gold kan je zorgen met bovenstaande tips, maar probeer ook te spelen met warm licht met een lage Kelvin-factor. De gloed van het licht zal je keuken laten baden in een warme, gouden sfeer. Ga voor algemene verlichting met hanglampen en spots, of speel met accenten via led-strips voor gouden ‘barsten’ de term kintsugi waardig.

    ixina, Belgische marktleider van uitgeruste keukens, telt meer dan 50 winkels in België en Luxemburg. Het bedrijf heeft als missie om samen met de klant zijn/haar wildste keukendromen waar te maken. Om dit te verwezenlijken doen ze beroep op gediplomeerde interieurontwerpers en ambachtelijke keukenplaatsers. Het winkelaanbod reikt van keukenmeubels en -fronten tot keukenaccessoires en -decoratie. In 2021 vierde de keukenspecialist haar vijftigste verjaardag en werd de retailer verkozen tot beste winkelketen van België in de categorie keukens en badkamers. Ixina.be/nl







    05-03-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-03-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een American Classic die eruit springt

    De opvallende Hamilton Ardmore Quartz trekt de aandacht dankzij de levendige tinten. De frisse kleuren nemen Hamiltons Ardmore Quartz mee van een subtiele Art Deco-revival naar een decadent trendy statement, ideaal voor de lente.

    De Ardmore is voorzien van een leren bandje in cool turquoise of zonnig koraal. Tezamen met de Romeinse cijfers in dezelfde kleur op een zilveren wijzerplaat zorgt dit voor een look waarin oud en nieuw naadloos worden gecombineerd..

    Technische specificaties- Hamilton Ardmore Quartz

    Prijs - 460€ - Kast - 18,7 x 27 mm gepolijst roestvrij staal - Dikte - 6,9 mm

    Aanzetbreedte - 14 mm - Wijzerplaat - Zilveren wijzerplaat met Romeinse cijfers

    Wijzers - Vernikkelde uren-en minutenwijzers  - Uurwerk - Quartz

    Band - Turquoise of koraalkleurige kalfsleren band met gesp met pinnetje

    Glas - Mineraalglas - Waterbestendigheid - 3 bar (30 m)

    Hamilton werd in 1892 opgericht in Lancaster, Pennsylvania, en maakt horloges met een unieke balans van authenticiteit en innovatie. De horloges zorgden voor synchronisatie tussen de eerste spoorwegen in de VS en hielden de tijd bij voor luchtvaartpioniers en Amerikaanse militairen. Hamilton-horloges zijn inmiddels alweer tientallen jaren favoriet bij filmmakers en schitterden al in meer dan 500 films, waarbij speciaal voor films ontwikkelde horloges een centrale rol spelen in verschillende Hollywood-kaskrakers. Dankzij constant vakmanschap en precisie kon Hamilton in 1957's werelds eerste elektrische horloge, en in 1970 het eerste digitale led-horloge introduceren. Hamilton maakt deel uit van de Swatch Group, de wereldleider in productie en distributie van horloges. Hamiltons huidige collecties combineren een Amerikaanse spirit met echte Zwitserse precisie..





    04-03-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arte triggert al je zintuigen met haar SS22-collecties

     » Arte’s SS22: 5 nieuwe collecties: Marqueterie, Objet, Décors & Panoramiques, Sculptura en Les Thermes

    Arte maakt van jouw woning een prikkelende plek waar al je zintuigen aan bod komen met haar nieuwe SS22-collecties. Als een massage voor de mind en voor ieder wat wils: zien, horen, ruiken, proeven en voelen. Arte geeft je een voorproefje van wat je zintuigen dit voorjaar mogen verwachten.

    Décors & Panoramiques: hoor de taferelen die boekdelen spreken

    Arte deed ons al meermaals wegdromen bij paradijselijke en mystieke taferelen in haar Décors & Panoramiques. Dit voorjaar breidt het haar collectie uit met opnieuw adembenemende panorama’s en feeërieke decors waar een intrigerend verhaal achter schuilt. De dessins spreken tot de verbeelding, en als je er lang genoeg naar kijkt, hoor je het geritsel van de bladeren, mysterieuze, vrouwelijke silhouetten die zachtjes keuvelen of landbouwers die hun land verbouwen. Om de beleving van deze collectie nog meer te versterken, verrassen ook de gebruikte materialen: zachte velours, geweven textiel, jute en een fil-à-fil-techniek.

    Sculptura: voel het ambacht van pleisterwerk

    De Sculptura-collectie oogt niet alleen prachtig, maar voelt ook nog eens uitzonderlijk aan door de imitatie van gipswerk in vinyl. Sculptura haalt haar inspiratie uit ambachtelijk pleisterwerk. Stroken gips werden met de hand in een patroon gelegd, met gaas, scheurtjes en oneffenheden, waarna een realistisch uitziende imitatie gemaakt is in vinyl. Je ziet verrassende geometrische patronen die op een subtiele manier kleur, reliëf en structuur aan je muur geven. Het gipswerk heeft niet alleen een verrassende look, maar ook een aangename feel. Zo laat Arte nog maar eens zien hoe de beleving van haar muurbekleding verschillende dimensies aanneemt.

    Les Thermes: de geur van rust en wellness

    Wie denkt aan de eeuwenoude Romeinse badcultuur, ruikt bij de gedachte alleen al de geur van lavendel en etherische oliën. Les Thermes schetst het rijkelijke verleden van de Grieks-Romeinse oudheid, waarbij de gekende badcultuur prominent aanwezig is. Het wordt weerspiegeld in luxueuze mozaïeken, ambachtelijke technieken en een impressie van Romeinse thermen. Een aroma van rustgevende geuren komt naar je toe, terwijl deze collectie je laat proeven van de historische grandeur van weleer.

    Marqueterie & Objet: (n)iets te zien

     Is het optisch bedrog of een trompe-l’oeil à la carte? Collecties Marqueterie en Objet doen ons op verschillende manieren naar deze muurbekleding kijken. Geometrische dessins wisselen met 3D-effects waarin iedereen wel iets anders ziet. Hoewel sommige combinaties onregelmatig lijken, vallen ze als puzzelstukjes in elkaar. Twee collecties waar we uren naar kunnen blijven kijken!

    Aan de basis van Marqueterie ligt het natuurproduct sisal, een stevige vezel afkomstig van de agaveplant. De natuurlijke geweven stukjes sisal worden versneden en met de hand in verschillende patronen gelegd. Het ambachtelijke inlegwerk schuift opvallende geometrische figuren naar voren. Zowel de verschillende richtingen van het weefsel als de kleuren zorgen voor veel diepte en textuur in deze 100 % handgemaakte muurbekleding. Naar gelang de lichtinval en het standpunt komt er een subtiele glans tevoorschijn.

    Ook Objet speelt met optische illusies: het uitzicht van sierlijstwerk dat muren en plafonds al eeuwenlang in allerlei vormen en stijlen decoreert. Denk maar aan plinten, kroonlijsten, lambriseringen of wandpanelen in statige herenhuizen, imposante paleizen of monumentale bouwwerken. Het vormt de inspiratiebron voor Objet. Deze decoratieve muurbekleding voegt kleur, textuur en reliëf samen in een afwerking van zachte suède-look.

    Dat smaakt naar meer! Zin gekregen in een zinnenprikkelende woning? Binnenkort lanceert Arte al haar nieuwe collecties en toont ze aan het grote publiek.

    www.arte-international.com/nl

     









    04-03-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-03-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JBC local market

    Belgisch familiebedrijf JBC kondigt nieuwe Local Market aan voor kersverse ouders

    10 Belgische must-haves voor jonge ouders geselecteerd door babykenner en slaapcoach Nathalie Schittekatte

    Op 7 maart stelt familiebedrijf JBC alweer de achtste editie van de Local Market voor, ditmaal volledig in teken van jonge ouders en hun baby's. In samenwerking met JBC momster Nathalie Schittekatte, gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach en oprichtster van Snuggles & Dreams, selecteerde JBC de leukste lokale en duurzame spullen voor ouders (in spe) en hun baby’s. Van ouder- en babyproof zeepbars tot Nathalies eigen gids voor een goede nachtrust, alle items zijn op en top Belgisch. Daarbovenop maakt JBC ook vijf jong gezinnen gelukkig met een kinderleven lang JBC kledij via een unieke Born to Win actie.

    Ann Claes, Chief Buying Officer van JBC vertelt waarom deze samenwerking met Nathalie voor JBC zo belangrijk is: 'Bij JBC weten we hoe uitdagend de babyperiode kan zijn voor kersverse ouders. Een goede nachtrust is in die eerste fase van het ouderschap niet elke ouder gegund. Om jonge ouders te ontzorgen, haakten we onze JBC Momster Nathalie Schittekatte aan. Zij is als jonge mama zelf ervaringsdeskundige wat betreft gebroken nachten, aangezien haar dochter een slechte slaper was. Met haar expertise gidst ze ouders richting meer oplaadmomentjes met het hele gezin, iets waar we bij JBC ook veel belang aan hechten.'

    Nathalie selecteerde bij JBC en uit het assortiment van de Belgische merken in de achtste Local Market tien must-haves voor jonge ouders en hun oogappels.

    1. Boeken boordevol tips

    'Slaap, baby, slaap' en 'Mijn grote Mijlpaalboek' werden geschreven door Nathalie zelf en zijn twee boeken voor jonge ouders, met concrete tips voor oplaadmomentjes met het hele gezin en mooie herinneringen achteraf. Lees alles over waarom jouw baby zo vaak wakker wordt en hoe je dat wondermooie maar vermoeiende eerste levensjaar vastlegt.

    2. Duurzame zeepbars voor een rustgevend badje

    De zeepbars van het Waalse Wash Wash Cousin zijn goed voor baby en planeet en ruiken bovendien heerlijk. 'Wist je dat kindjes vlotter in slaap vallen na een badje? Dit omdat hun lichaamstemperatuur iets zakt na het badderen, wat het inslapen vergemakkelijkt. Het is helaas wel geen mirakeloplossing voor doorslapen', tipt Nathalie.

    3. Een doekje troost

    Bij de Belgische merken Nattou en Egmont Toys vind je onmisbare knuffeldoekjes. Nathalie geeft de gouden tip om meer dan één exemplaar in huis te halen, zodat je er in alle (luier)tassen eentje kan wegsteken, snel bij de hand op onverwachte, moeilijke momentjes.

    4. Tetradoeken om gezellig in te snoozen

    'Inbakeren bootst het knusse gevoel na van de laatste weken in de buik toen je kleintje niet veel plaats meer had', weet Nathalie. 'Die geborgenheid vindt hij fijn en hierdoor zal hij makkelijker tot rust komen.' En wat is er leuker dan gezellig tot rust komen in een zachte JBC tetradoek, gepersonaliseerd met je eigen naam?

    5. Warme, gepersonaliseerde mutsjes

    Ook te personaliseren bij JBC, zijn deze dunne katoenen mutsjes, die perfect zijn om in te dommelen in een koude omgeving.

    6. Olie voor een heerlijke babymassage

    Als je baby onrustig is, kan een kleine voetmassage de rust in huis terugbrengen. Met de L'Huile by Cîme massageolie verwen je je kleintje met een babyproof massageolie die veilig is voor mama en baby, snel intrekt én lekker ruikt. Win-win-win.

    7. Nooit een tutje kwijt met een tuthouder

    Een tutjeshouder voor aan de tas die mooi én vegan is, daarvoor moet je bij Nattou zijn. Als kersverse mama of papa heb je natuurlijk veel aan het hoofd, zoals waar is dat tutje weer gebleven? Handig en gemakkelijk in gebruik, want de tutjeshouder kan nadien gewoon in de afwasmachine.

    8. Slapende baby's verversen met de overslagrompers

    Met de overslagrompertjes van JBC maak je je baby niet wakker tijdens een pamperongelukje 's nachts. 'Overslagrompers moet je niet over het hoofdje van je baby schuiven. Kleinere kans op een klaarwakkere baby dus!', aldus Nathalie.

    9. Hey Baby, kijk!

    In de babychaos toch van elkaar genieten? Dat kan met het ‘Hey Baby, kijk!’ boekje van topillustrator Eva Mouton. Dit kartonboekje groeit mee met het gezin: de allerkleinste oogjes zijn geboeid door de zwart-wit patronen, afgestemd op de visuele ontwikkeling van baby's, en peuters leven toe naar elke knuffel.

    10. Zoete babywensen

    Je kan nooit vroeg genoeg beginnen met het verzamelen van mooie herinneringen voor je kleintje, weet Nathalie. Met de blocnote van Mail-Box verzamel je tijdens je babyshower of -borrel de mooiste wensen en adviezen om voor altijd te koesteren.

    Een kinderleven lang JBC

    In maart maakt JBC ook vijf gezinnen gelukkig met een kinderleven lang JBC-outfits. Bij elke aankoop van de baby- en zwangerschapscollectie in de winkel of in de webshop, krijg je een e-mail met een unieke code om deel te nemen aan de Born to Win actie. De winnaar van de wedstrijd wint een kinderleven lang, tot de leeftijd van 12 jaar, JBC-outfits voor zijn of haar kleintje.

     Praktisch

    De verschillende Belgische, duurzame merken zijn beschikbaar in de Local Market vanaf 7 maart in alle Belgische JBC winkels en op de webshop. Prijzen variëren tussen 2,95 euro en 39,95 euro.

     

     

     











    03-03-2022 om 08:37 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    02-03-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belvilla
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Cijfers paasvakantie 2022 nu al op dezelfde hoogte als pre-coronatijdperk”

     

    De Belgische boekingscijfers voor de komende paasvakantie doen het uitstekend, dat communiceert Belvilla.

    Het verhuurplatform deelt mee dat de boekingsaantallen nu al op gelijke hoogste staan met die van 2019, voor de uitbraak van de COVID-19-pandemie. Aangezien er nog reservaties verwacht worden, zal de paasvakantie van 2022 het zelfs ongetwijfeld beter doen.

    De Belg heeft duidelijk weer zin om te reizen én om quality time door te brengen met vrienden en familieleden. Nu veel sanitaire maatregelen vervallen, reizen we opnieuw met grotere gezelschappen. Vorig jaar bestond het gemiddelde reisgezelschap uit 5 personen. Deze paasvakantie trekken we met gemiddeld 10 personen naar een vakantiewoning. Een verdubbeling dus.

    Waar naartoe?

    De meeste landgenoten spenderen de paasvakantie in eigen land: België claimt 82,1 procent van de Belvilla-boekingen. Nederland komt met 8,7 procent op de tweede plaats. Frankrijk vervolledigt de top drie, met 4,1 procent van het totaal aantal Belgische boekingen.

    Wie op reis gaat in eigen land, trekt voornamelijk naar Wallonië. Tijdens de paasvakantie reist 33 procent van de Belgen naar de provincie Luxemburg. 23 procent kiest voor de provincie Luik. De provincie Namen neemt de derde plaats in beslag, met 12 procent van de Belgische Belvilla-boekingen.

    Wil je meer weten over Belvilla? Surf dan naar www.belvilla.be

    Belvilla herinnert er ook aan dat het noodzakelijk is om, alvorens te boeken, de geldende officiële maatregelen in verband met de pandemie op elke bestemming te raadplegen en na te leven.

    Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla by OYO gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. Belvilla by OYO is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. Belvilla maakt onderdeel uit van OYO Vacation Homes. 

    Voor meer informatie ga naar: www.belvilla.be

    02-03-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-03-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rituals introduceert The Ritual of Jing
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    The Ritual of Jing van Rituals Cosmetics bestaat uit twee lijnen: Relax & Sleep. De collectie is speciaal ontwikkeld om op te nemen in je dagelijkse routines om te helpen ontspannen, je geest te kalmeren en de kwaliteit van je nachtrust te verbeteren. Rituals introduceert twee nieuwe producten binnen The Ritual of Jing: een Aroma Diffuser en een Foaming Shower Gel.

    Het is cruciaal om dagelijks innerlijke rust te bereiken omdat je gemoedstoestand overdag, de kwaliteit van je nachtrust beïnvloedt. The Ritual of Jing is geïnspireerd op het eeuwenoude Chinese concept van Jing, dat staat voor kalmte, stilte en rust. Het helpt je een persoonlijk toevluchtsoord te creëren waar je kunt ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven.

    Nieuw in de collectie

    Een van de lanceringen in de collectie is een innovatieve Aroma Diffuser. Deze geeft een transparante geurwolk af en zorgt zo voor een ontspannen sfeer, wat je helpt beter te slapen. Gedurende 10 minuten is je slaapkamer gevuld met een lichte, geurige mix van krachtige bestanddelen die de geest helpen ontspannen en de zintuigen tot rust brengen. Daarnaast is er een schuimende douchegel toegevoegd aan de Sleep-lijn, ontwikkeld om je rust te bevorderen en je welzijn een boost te geven.

    Val sneller in slaap en word frisser wakker*

    Sinds de lancering van The Ritual of Jing in 2020 heeft marktonderzoek in samenwerking met Kantar aangetoond dat de producten uit deze collectie volgens consumenten een positieve invloed hebben op de slaapkwaliteit. 82% van de respondenten gaf aan sneller in slaap te vallen na twee weken The Ritual of Jing-producten te gebruiken. De ontspannende geur van lavendel en de kalmerende geur van sandelhout zorgen voor een intense geurervaring, waardoor je sneller in slaap valt en frisser wakker wordt. 97% van de respondenten zou de producten uit The Ritual of Jing Bedtime Relaxation Routine** aanbevelen bij vrienden en familie.

    "Je lichaam en geest zijn verbonden. Het is heel belangrijk om je welzijn te vergroten met een moment van rust, bijvoorbeeld met een spasessie thuis of, als er weinig tijd is, een ontspannend serum voor directe verlichting van stress. Waar je ook bent." Niki Schilling, Director of Innovations

    Twee innovatieve lijnen: Sleep en Relax

    De Relax-lijn draagt bij aan complete ontspanning met een bloemige, warme geur op basis van essentiële oliën van lotus en jujube. De compositie van delicate en intense bloemen in combinatie met de zachtheid van hout- en muskusakkoorden zorgt voor een kalmerende, verzachtende ervaring. De Sleep-lijn heeft een rustgevende geur met essentiële oliën van lavendel en palo santo, die de kwaliteit van je nachtrust helpt te verbeteren. De geur opent met frisse citrusnoten en ontwikkelt zich tot een elegant hart met lavendel gevolgd door een evenwichtige basis met hout- en muskusnoten.

    Maak verbinding met jezelf in de loop van de dag

    Rituals wil benadrukken dat niet alleen het gebruik van The Ritual of Jing-producten in je avondroutine je nachtrust helpt te verbeteren. Door bewust te zijn en een rustgevende pauze te nemen om te ontspannen en weer verbinding te maken met jezelf in de loop van de dag, slaap je ook dieper en meer ontspannen.

    De Aroma Diffuser (€ 39,50) en Sleep Foaming Shower Gel (€ 8,50) zijn vanaf maart 2022 verkrijgbaar bij Rituals Cosmetics-winkels, geselecteerde warenhuizen en op RITUALS.com

     

     

     

    01-03-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Malta lokte 67% meer Belgische toeristen

    De Belgen trokken vorig jaar opnieuw massaal op vakantie naar Malta. Dat blijkt uit de cijfers van de nationale dienst voor toerisme. Het gaat om een stijging van 67 procent ten opzichte van 2020. Daarmee is ons land de vierde sterkste stijger, na Frankrijk, Zwitserland en Scandinavië.

    Het aantal Belgische toeristen zit daarmee nog niet op het niveau van voor de coronacrisis (-55% ten opzichte van 2019). Al stemt de sterk stijgende trend de Maltese toeristische dienst bijzonder hoopvol.

    Langer verblijf, groter reisbudget

    Toeristen spendeerden afgelopen jaar meer tijd op de Maltese archipel. De gemiddelde verblijfsduur steeg van 6,9 naar 8,7 nachten. Ook het reisbudget klom naar omhoog. Toeristen gaven in 2021 zo’n 725 euro per persoon uit. In 2019 was dat nog 679 euro per persoon.

    Breder toeristisch seizoen

    Er valt nog meer positief nieuws te rapen. Malta zag het toeristisch seizoen afgelopen jaar ook verlengen. Meer Belgen reisden al in april en mei af naar de archipel en ook nog in december. Terwijl het seizoen van 2020 maar ook van 2019 opmerkelijk korter was.

    Jonger publiek, meer pakketreizen

    Malta zag iets minder oudere reizigers, en het aandeel bezoekers jonger dan 45 jaar steeg dan weer met 2%. Bijna de helft van de toeristen verbleef op hotel. 29 procent van de gasten logeerde in een vakantiewoning. De overige groep overnachtte in een eigen woning, bij vrienden of familieleden.

    Nog een opvallende trend: toeristen verkozen pakketreizen duidelijk boven een zelf uitgestippelde reis. Afgelopen jaar boekte 77 procent van de toeristen een Maltese package deal. Terwijl het in 2019, pre-corona, nog om 70 procent ging.

     

     







    01-03-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sunny Cars waarschuwt...

    voor tekorten aan huurauto's tijdens vakantieperiodes

     

    Vroeg boeken is de boodschap, vooral op populaire bestemmingen. Autohuurexpert Sunny Cars waarschuwt vakantiegangers voor schaarste aan huurauto’s in de zomermaanden. De vraag naar reizen neemt toe, maar onder meer vanwege verminderde autohuurvloten is er een tekort aan huurauto's in de hele markt. De tekorten zullen in 2022 vooral voelbaar zijn in populaire vakantiebestemmingen aan de Middellandse Zee en dat voornamelijk tijdens de vakantieperiodes. Om überhaupt een huurauto te bemachtigen en bij voorkeur tegen een betaalbare prijs, raadt autohuurexpert Sunny Cars aan om je vakantieauto zo vroeg mogelijk te boeken.

    Oorzaken voor de schaarste : Volgens Sunny Cars zijn er verschillende oorzaken voor de schaarste op de autohuurmarkt. Veel autoverhuurders hebben hun vloot aan het begin van de coronacrisis verkleind vanwege de onzekere situatie. Bovendien zorgde de pandemie voor een tekort aan microchips en grondstoffen met als gevolg een productiedaling bij autoproducenten. Dit resulteert in een algemeen gebrek aan nieuwe auto's op de markt. Deze schaarste maakt dat de prijzen voor nieuwe voertuigen in de afgelopen 24 maanden aanzienlijk gestegen zijn. Door het gebrek aan nieuwe auto’s en de hoge prijzen kunnen autoverhuurbedrijven hun vloot dus ook niet zo eenvoudig opnieuw aanvullen. Reparaties aan huurauto’s duren bovendien langer omdat reserveonderdelen soms pas na een lange wachttijd beschikbaar zijn.

    Minder aanbod op populaire bestemmingen : Afgelopen jaar zorgde de beperkte beschikbaarheid van huurauto’s vooral in de maanden september en oktober voor problemen in Portugal, Italië en Spanje. Tijdens de kerstvakantie was de schaarste dan weer voornamelijk voelbaar op winterzonbestemmingen als Curaçao, Bonaire, Malaga en de Canarische Eilanden. Ook dit jaar zullen er minder huurauto’s beschikbaar zijn op heel wat Zuid-Europese vakantiebestemmingen. Het zijn vooral de kleine voertuigmodellen die ontbreken. Zo zijn er komende zomer in Portugal bijvoorbeeld 40 tot 50% minder huurauto’s beschikbaar in vergelijking met 2019.  Dit is nu al merkbaar in de prijzen, die hoger liggen dan mensen gewend zijn voor een huurauto te betalen. “De schaarste zorgt ervoor dat we voor de vakantieperiodes, en dan vooral in de zomermaanden, een uiterst dynamische prijsontwikkeling verwachten met weinig beschikbaarheid en hoge prijzen,” zegt Hans Knottnerus, Managing Director bij Sunny Cars. “We raden reizigers dan ook aan om hun huurauto zo snel mogelijk te reserveren.” 

    Vroeg boeken loont : Hoe vroeger je je huurauto reserveert, hoe meer beschikbaarheid er is en hoe aantrekkelijker de prijzen zijn. Sunny Cars maakt vroeg boeken zo makkelijk en zorgeloos mogelijk door in 2022 de Flexservice gratis bij elke reservering toe te voegen. Dankzij deze service kun je je wagen met een gerust hart op voorhand reserveren en indien nodig, tot vlak voor aanvang van de huurperiode kosteloos annuleren. 





    28-02-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!