Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    23-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anita geeft om vrouwen met borstkanker

    Prothesebeha's van Anita Care

    Het Duitse lingeriemerk Anita, dat onder de lijn Anita Care prothesebeha's uitbrengt voor vrouwen die getroffen werden door borstkanker, zorgt ook deze lente voor heel wat innovaties en verrassende designs. Met de Helen, Antonia & Emily kiest Anita Care voor beha's die functioneel zijn, maar ook oh zo vrouwelijk. Om de meest zachte en comfortabele beha's te garanderen voor vrouwen met een borstprothese, werkt Anita samen met 'Discovering Hands', een organisatie die vrouwen met een visuele handicap (maar zeer sterke tactile skills) opleidt om medical tactile examiners (MTEs) te worden. Door hun visuele handicap, hebben deze vrouwen een zeer sterk ontwikkeld gevoel van aanraking.

     Emily: jong, speels en modern

    De charmante stijl van de Emily lijn kwam er door een combinatie van zachte tule en fijn kant. De poederroze ontwerpen zijn zorgvuldig afgewerkt en de comfortabele draagvorm zorgt voor een zeker gevoel doorheen de dag.

     Helen: luxueus en sensueel

    De moderne prothesebh Helen ziet er luxueus uit in z'n eenvoud. Blikvanger is de diepe decolletélijn die bijna onzichtbaar bij elkaar wordt gehouden door luchtige kant. Ook de rug is afgewerkt met diezelfde sensuele stof. Een bh die prachtig is in al z'n opzichten dus.

    Antonia: nonchalant & fris

    De dolca vita look, nu ook in het lichtblauw, steelt de show dit seizoen. De Antonia combineert lichtblauwe verleidelijk kant met een vrouwelijk krijtstreepmotief. Het frisse design heeft cups die licht-elastisch zijn, met een zachte boord en schuim aan de binnenkant. Voor een neutralere look is Antonia er nog steeds in het dusty grey en zwart.

     

     

     







    23-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BTAX: ready for the sun

    SS22 collection for men and women

    The most prominent spring and summer styles emphasize fun and color, but there is also a desire to go back to basics.  That is the focus of the SS22 collection from German fashion label BRAX. Solid basic pieces with a modern touch.

    Color outside the lines

    Fresh patterns, stripes, bright colors, and eye-catching accessories make your outfit anything but basic.

    The essence of it

    Quality basics are the foundation of your wardrobe. We're all looking for ways to keep our lives from becoming overly complicated. A simple, yet fashionable look works wonders when you want to reduce your morning stress. No more worrying about which outfit to wear!

    Nature's calling

    We're all tired of sitting inside all the time, so we've started looking for ways to spend time outdoors. Spending more time outside has become a crucial part of our daily routine, whether you want to wander about the city or prefer to seek out nature.











    23-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scotch & Soda introduceert ' I am scotch & soda'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    TWEE NIEUWE EAU DE PARFUMS GEÏNSPIREERD DOOR DE KRACHT VAN ZELFEXPRESSIE.

     

    Het Amsterdamse modemerk Scotch & Soda kondigt de lancering van zijn nieuwe parfumlijn aan, I AM SCOTCH & SODA, met de introductie van twee nieuwe eau de parfums. Elk parfum viert de unieke individualiteit van de persoon die ze draagt. Geïnspireerd door de kracht van zelfexpressie, deze geuren kunnen voor elke gelegenheid gedragen worden, van dag tot nacht – de Scotch & de Soda. ‘Durf jezelf te zijn’ is het motto. Beide parfums vangen de vrije geest van Amsterdam, de thuisstad van het merk, in een flesje.

    Amber- en houtgeuren komen samen in een van de parfums, geïnspireerd door de Amsterdamse cafécultuur, waar mensen elkaar buiten ontmoeten langs de beroemde grachten van de stad. Dit parfum combineert topnoten van sprankelend bergamot, pittige roze peper en frisse groene munt met zuivere, energieke hartnoten van geranium, lavendel en muskaatsalie. Basisnoten van atlasceder, labdanum absolute en vetiver verrijken de geur met een houtachtig akkoord.

    Het tweede parfum is geïnspireerd door de Amsterdamse Bloemenmarkt en is lichter van karakter, met een bloemige en muskusachtige geur. Fruitige topnoten van appel, lychee en meloen komen samen met lichte, bloemige hartnoten van roos en lelietje-van-dalen in een parfum dat een speelse, jeugdige energie uitstraalt. Warme basisnoten van cashmeran, muskus en sandelhout ronden de geur af.

    De neus achter deze parfums is artieste en parfumeur Philippine Courtière. Ze ontwikkelde beide geurprofielen tijdens haar tijd bij Firmenich, het grootste parfumhuis in privébeheer ter wereld.

    De glazen parfumflessen zijn identiek ontworpen door het gerenommeerde atelier van Christian von der Heide in Hamburg, Duitsland. Ze weerspiegelen het unieke karakter van beide parfums en benadrukken de kenmerkende liefde voor details van het merk. De schouder en hals van de fles vormen samen een X; een moderne interpretatie van de drie iconische kruisen van Amsterdam, die op een verrassende manier een verbinding vormt tussen de koperen dop en de basis van de fles. Beide flessen zijn verpakt in een kleurrijke parfumdoos, met het nieuwe ampersand-logo van Scotch & Soda op de voorkant gepreegd. De kleur van iedere doos (matoranje en roze) stemt overeen met de kleur van elk parfum.

    De jeugdige energie van ieder parfum wordt goed verbeeld in de campagne, die in Berlijn geschoten is. De Zwitserse acteur Felix Mayr, die bekend is geworden met zijn rollen in de Netflix-series Unorthodox en Kitz, en de modellen Kim Daria, Christen Rhule en Giuseppe Forchia zijn de gezichten van deze campagne. De foto’s zijn genomen door de Duitse fotografe Lisa Wassmann. Haar werk is eerder vertoond in Vogue, The New York Times en andere prestigieuze publicaties.

    Met de lancering van I AM SCOTCH & SODA breidt het merk zijn parfumcollectie verder uit. Het begon in 2010 met BARFLY, de signature geur, gevolgd door WITH LOVE in 2019 en ISLAND WATER in 2020, beide met parfums voor hem en haar.

    De twee parfums zijn verkrijgbaar in een fles van 60 ml en worden verkocht voor de prijs van 59,95 euro. Ze zijn verkrijgbaar op de website van Scotch & Soda en in de eigen winkels van het merk.

     

     

    22-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een duik in de geschiedenis ...

    Arte schrijft mee aan Dark Academia Aesthetic: » TRENDING: Dark Academia - » Arte presenteert 4 dessins in 'dark and gloomy' aesthetic

    De historische school library met plafondhoge bibliotheekkasten waar boeken en perkament langzaamaan vergelen, openen de deuren voor een revival. Voor veel boekenwurmen is dit het paradijs, voor anderen een pas ontdekte (mode)trend die op social media een nieuwe bladzijde openslaat. Dark Academia Aesthetic vindt zijn roots tussen het Amerikaanse Collegiate Gothic en het Engelse neogotiek, en combineert zoals het hoort intellect met stijl. In de interieurwereld betekent het zoveel als een modernere interpretatie met donkere en warme tinten, weelderige stoffen, klassieke meubels en gouden decoratie. Arte kiest voor enkele muurbekledingdessins die Dark Academia Aesthetic vandaag een rijke invulling geven.

    Grandeur: een interpretatie van eeuwenoud sierlijstwerk

    Grandeur mag letter niet ontbreken als het op Dark Academia Aesthetic aankomt. Arte kijkt voor haar toepasselijke Grandeur-ontwerp naar sierlijstwerk dat al eeuwenlang in allerlei vormen en stijlen muren en plafonds decoreert. Denk maar aan plinten, kroonlijsten, lambriseringen of wandpanelen in statige herenhuizen, imposante paleizen of monumentale bouwwerken. Arte’s Grandeur muurbekleding voegt kleur en textuur toe, met een zeker 3D-effect. Het is afgewerkt in een look van zachte suède voor een aaibaar resultaat. Daarnaast heeft deze 3D-muurbekleding ook een positieve invloed op de akoestiek.

    Grandeur is verkrijgbaar in 5 kleurvariaties: Damson (wijnrood), Beige, Fog (pastelblauw), Sparrow (aubergine) en Nougat (gebroken wit).

    Optique: gezichtsbedrog met mystieke allures

    Optique in het rode Rubis of goudachtige Copper geeft mystieke allures aan een ruimte. Noem het het donkere, maar warme karakter waar Dark Academia Aesthetic voor zwicht. Optique speelt ook nog eens met optisch bedrog. De ene ziet driehoeken, de ander vierkanten. De geweven sisal verschijnt zowel horizontaal als verticaal; stijgend en dalend diagonaal. Dankzij de vier richtingen ontstaan er verschillende geometrische figuren en kleurnuances.

    Deze 100% handgemaakte muurbekleding is verkrijgbaar in 4 kleurenvariaties: Rubis (warmrood), Copper (goudgetint), Beige en Sky (lichtblauw).

    Memento Moooi Medley: eclecticisme avant la lettre

    Ook eclecticisme geeft vorm aan Dark Academia Aesthetic. Zoals het eind 19e en begin 20e eeuw werd voorgeschreven, werd een interieur overvloedig ingericht: abondant, maar georganiseerd. De Memento Moooi Medley brengt een ode aan die chaos, in een mysterieus schouwspel van uitgestorven dieren die bekend stonden om hun unieke, zachtaardige karakter en liefde voor het leven. Vooral in kleurvariant Dark staat de Memento Moooi Medley achter Dark Academia Aesthetic.

    De Memento Moooi Medley wordt digitaal geprint op ultrazacht textiel, in drie kleurvariaties: Dawn (heel lichte kleurnuances), Twilight (een zachte, zonnige kleurschemering) en Dark (mysterieuze donkere tinten).

    Tessera: goud op grote schaal

    Typerend aan het oude Dark Academia Aesthetic zijn gouden pols- en zakhorloges, kandelaars en luxueuze kroonluchters. Gouden accenten decoreerden gisteren al Dark Academia Aesthetic, vandaag trekt Arte het wijder. Haar Tessera-ontwerp weerspiegelt kleine vierhoekige vormen uit steen, keramiek, terracotta of glas waarmee mozaïekvloeren of decoratieve sieraden gemaakt worden. Dit patroon straalt luxe uit dankzij de glanzende look in de metaalkleuren zilver, goud, brons en rosé. Vier kleuren die het rijke karakter van Dark Academia Aesthetic kracht geven.

    Tessera is verkrijgbaar in 4 kleurvariaties: Gold Medaillon (goud), Mirror (donker zilver), Rose Shimmer (rosé) en Bronze (brons).

     









    21-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Magic en Protective Drops

    Collistar Clean Research® biedt de meest verfijnde technologie voor de bescherming van het gezicht, hals, decolleté en handen. Bij elke gelegenheid, 365 dagen per jaar.Protective Drops is het nieuwe en onmisbare dagelijkse product om aan je beauty routine toe te voegen, want jezelf beschermen is het eerste echte gebaar om jeugdigheid te behouden!

    Protective Drops

    EEN BESCHERMDE EN EGALE HUID MET SLECHTS EEN PAAR DRUPPELS. 365 DAGEN PER JAAR. SPF 50.

    De Protective Drops, die je na je gebruikelijke gezichtsverzorging aanbrengt, is zowel een zonnefilter met een hoge bescherming (SPF 50) als een anti-age concentraat dat zorgt voor een heldere en egale teint. Een paar van deze ultralichte en zintuiglijke druppels bieden de hele dag bescherming en vormen een schild tegen de schadelijke effecten van uv-stralen, vrije radicalen en agressieve invloeden van buitenaf, waardoor vroegtijdige veroudering en verkleuring van de huid worden voorkomen.

    Een lichte, bijna niet-voelbare en uiterst zintuiglijke textuur die is ontworpen om gegarandeerd snel aangebracht te kunnen worden. De textuur wordt makkelijk opgenomen en laat geen sporen na, ideaal als basislaag voor de make-up. Het zorgt de hele dag voor een aangenaam gevoel. € 35,50 - 30 ml

    Magic Drops Face

    EEN NATUURLIJK GEBRUINDE HUID, MET SLECHTS EEN PAAR DRUPPELS. 365 DAGEN PER JAAR

    Magic Drops is in de loop der jaren een onmisbare gezichtsbehandeling geworden voor veel vrouwen die een stralende, natuurlijke, ‘sunkissed’ huid willen, zelfs in de koude wintermaanden wanneer de huid dof en grauw is. Niet zomaar een eenvoudige zelfbruiner, maar unieke druppels die als magie een stralende teint tevoorschijn toveren: iets wat alleen Magic Drops kan.

    Magic Drops Face is al sinds 2007 een bestseller en is een formule met een vloeibare textuur die geliefd is bij en gebruikt wordt door veel vrouwen. Het zorgt voor een gezonde en gouden kleur, net zoals de kleur van een huid die door de zon verwarmd is en na een vakantie gebruind is, gelijkmatig en zonder vlekken.

    Een van de sterke punten van Magic Drops is de snelheid: het werkt in minder dan een uur dankzij de aanwezigheid van een innovatief en uniek ingrediënt dat het zelfbruiningsproces versnelt en de daarvoor benodigde tijd verkort. De donkere druppels verwijderen onmiddellijk de doffe teint van het gezicht voordat het zelfbruinende effect begint en, in tegenstelling tot een wit product, kunt u zien waar u het aanbrengt. Het resultaat? Geen vlekken of kleurverschillen. € 35,50 - 30 ml

    Speciaal voor het lichaam: Magic Drops Body-Legs

    Een expertise met dezelfde zelfbruinende doeltreffendheid en snelheid als Magic Drops Face, met een specifieke formule en textuur voor het lichaam en de benen. Enkele druppels zijn genoeg en in minder dan een uur wordt het lichaam als bij toverslag intens en stralend bruin, net als na een dagje strand. Magic Drops Body-Legs heeft een lichte textuur die zijdezacht en subtiel geparfumeerd is. Het hydrateert en geeft de huid elasticiteit en zachtheid. Het verdeelt gemakkelijk uit over het hele lichaam en wordt onmiddellijk opgenomen door de huid zodat je je direct na het aanbrengen kunt aankleden. € 42,99 - 125 ml

     

     

     

     

     

     

     









    20-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olympea: een nieuw begin

    (R)evolutie: een nieuwe tijd breekt aan.

    In 2015 stelde Paco Rabanne trots zijn nieuwe geur Olympéa voor. Ze was de incarnatie van Rabannes idee van een eigentijds vrouw-zijn, vervlochten met de mythische dimensie van sport. De tijd is voorbijgevlogen en heeft ons veranderd. Paco Rabanne loopt nog steeds voorop en grijpt daarbij terug naar deze legendarische geur, maar blijft evolueren, groeien en bijleren. We stellen ons de vraag waar Olympéa voor staat in de context van de sociale revolutie van een nieuwe generatie. We geven het ideale vrouwbeeld een plaats in de wereld van vandaag, in een expliciete urban omgeving.

    "Door in de ervaring tot het uiterste te gaan, kunnen we een mentaliteitsverandering teweegbrengen.”  Paco Rabanne 

    Dit is het moment waarop we alles veranderen. Olympéa in 2022. Ze komt als nieuw weer uit de startblokken: een geur die radicaal geherprogrammeerd is voor het volgende decennium en daarna. Maak kennis met een volledig nieuwe crew, die dit hoofdstuk nóg spannender gaat maken. Tijd om te starten.

    Olympéa Solar

    Naar het licht. Een naam is voldoende om het verhaal te vertellen van de meest schitterende geur in het Paco Rabanne-universum, bedoeld voor al die ultieme, stralende schoonheden overal ter wereld. Solar staat voor vurigheid, onafhankelijkheid en zelfvertrouwen. En wat nog belangrijker is: het is het symbool van een hogere macht, van multidimensionale energie, en van de kracht en de warmte die uitgaan van het vrouw-zijn. Altijd. “Ik leg mezelf bloot en begrijp mezelf beter.” Anne Flipo

    Zoals alle sterke vrouwen is ster-parfumeur Anne Flipo voortdurend op zoek naar haar volgende meesterwerk. Koortsachtig speurend naar de beste composities, leeft ze permanent in een staat van introspectie, in het streven om plezier aan te reiken en voor de dag te komen met een prachtige, tijdloze creatie. Anne Flipo leeft het leven

    “De Olympéa-vrouw is een godin. Ik heb haar in een geur tot leven gewekt door middel van een zonakkoord, en heb vandaar uit een minerale noot getrokken, als een brug tussen aarde en hemel.” Anne Flipo

    Ruiken is geloven. Nog nooit ademde je een waas van sensualiteit in dat even vol van licht is als Olympéa Solar. Voor deze stralende nieuwe geur werkte parfumeur Anne Flipo met een grandioos geurbeeld: een veld vol bloemen dat glinstert onder de zon in haar zenit.

    Voor dat beeld schrijft ze de code. Het begint met heldere citrus: de sprankelende energie van mandarijnschil en sinaasappel die aanvoelt als een glimlach die tegelijk vertrouwd overkomt en overweldigt. Sinaasappel, dat geassocieerd wordt met vreugde, zonneschijn en de tropen, staat bij Paco Rabanne voor enthousiasme, creativiteit, blijdschap en vastberadenheid. In de heraldiek verwijst de kleur naar kracht en uithoudingsvermogen.

    Al snel evolueren de topnoten naar een majestueus zonakkoord met verrukkelijk ylang-ylang, heldere en bedwelmende witte bloesem en exotische, sensuele gardenia in het hart. De gardenia is een symbool van zuiverheid en zachtheid en geldt al sinds de 18e eeuw als geluksbrenger. Niet dat Olympéa dat nodig heeft. Ze weet wat haar te doen staat.

    De minerale toets van eikenmos laat een gevoel van onoverwinnelijkheid doorschemeren, dat wordt versterkt door de toevoeging van geurige benzoë aan de basis. Zo ontstaat het subtiele contrast van een schitterend bouquet bloemennoten met pakkende sexy aromaten. De geur is voor 90% samengesteld uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het is een vegan geur die in harmonie is met de aarde, net zoals zij. Eén ding is zeker: Olympéa Solar voert je in één ruk mee naar dat perfecte zonnige plekje op een stralende dag. De geur is sexy en bedoeld om je in verbinding te stellen met je innerlijke schoonheid.

    De Olympéa-flacon straalt als een gouden baken van luxueus, zwaar glas met excellente rondingen. Ze schittert als de helderste ster, gevuld met de geur: de cirkel is rond. Ze rust triomfantelijk op haar voetstuk, als evenbeeld van die andere ster, de zon, en haar opvallende silhouet is geïnspireerd op de iconische, zinnenstrelende Paco Rabanne-designs van de afgelopen decennia. Aan de top, recht naar boven gericht, zit de afgeronde dop met goudkleurige afwerking. Het is de ultieme uitnodiging die zegt: “Vergeet nooit dat ik een amazonegodin ben.”

    Olympéa Solar is vanaf 18 april 2022 beschikbaar bij de bekende Paco Rabanne verkooppunten. Olympéa Solar Eau de Parfum Intense 80ml € 128,40 - Olympéa Solar Eau de Parfum Intense 50ml € 100







    19-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Redoute X Balzac Paris

    soft seventies

    A collaboration of two French interior icons: After two successful capsule collections of prêt-à-porter and bridal wear, the story of La Redoute X Balzac Paris continues. La Redoute Intérieurs has combined forces and talents with Balzac Paris once more to establish a brand new collection for spring, naturally in line with La Redoute’s eco-responsible values. Soft materials, natural colours and timeless lines will brighten up your home. A new interior chapter of two French interior icons has been written.

    Where it all began : Similar to the previous collabs, both brands were given the freedom of choice from the start. “We had a whole team of professionals with us and the possibilities were endless. While creating this collection, each and every one of us had their say. We really worked as a one, validating each other’s proposals.” – Chrysoline de Gastines, co-founder of Balzac Paris.

    Common grounds : Despite Balzac’s bold shapes, softness is something both brands have in common. Both eager to give the collection that French sophisticated twist, the two brands have opted for a balance between soft and natural, unbleached Scandinavian tones and durability of the materials, while adding that specific je-ne-sais-quoi. The teams aimed to create a responsible collection, which means materials are not sourced outside European borders, such as the coffee table which is made of Italian materials.

    The challenges: As so many more companies in the current context, and in the textile industry in particular, the two brands were faced with problems like sourcing materials. This resulted in the release being delayed by six months. Now that the La Redoute X Balzac Paris collection is final, it’s needless to say that it was worth the wait.

    Another hurdle was the travertine table. The material is very pricey and the teams weren’t used to working with this material. But both brands are very pleased with the result: from the aesthetics to the round and linear shapes, the outcome looks amazing.

    The seventies are calling : Inspired by Pierre Paulin, known for his love for roundness, the home collection invites you to curl up on the soft sofa or the bouclé chair. Furthermore, the nostalgic seventies were a huge inspiration while designing the line: colours like rust and terracotta define the capsule collection.

    The beauty lies in the details : The fusion of the two French brands is carried through to the detail, such as the armrests of the khaki chair which were inspired by the shape of one of Balzac Paris’ earrings. The blue wallpaper features a salomé pattern that’s a best-seller at Balzac Paris. Matching cushions will arrive later this season.









    18-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smaakvolle cadeautips FRITEL

    Moederdag staat voor de deur. FRITEL, het Belgische merk van kwaliteitsvolle keukenapparaten, helpt graag om het mooiste en origineelste cadeau te vinden voor moeder. In dit lijstje vind je zeker de perfecte verrassing, voor ieders budget en smaak. Leuk om te geven, én om te krijgen!

    Top Fill Waffle Maker: Brusselse wafels bakken was nooit zo makkelijk

    Dit verticale wafelijzer is een echte blikvanger. Bovendien supermakkelijk: je giet het deeg met het meegeleverde maatschepje in het toestel en wacht op het geluidssignaal. Lukt altijd! Bovendien kan je naast zoete ook heerlijke hartige (ronde) wafels maken. De Top Fill Waffle Maker is veilig in gebruik en kan je gewoon op tafel plaatsen tijdens het ontbijt, vieruurtje of dessert. Zo kunnen zelfs de kinderen hun eigen wafeltjes bakken. WA 2224 Top Fill Waffle Maker – 99,99 euro

    Citruspers: voor de dagelijkse vitaminen

    Deze (geluidsarme) citruspers is onmisbaar voor je dagelijkse portie vitamines. ‘s Ochtends bij het ontbijt, als opkikkertje tussendoor of als verfrissing na het sporten. Met de kleine én grote perskegel kan je zowel limoentjes als grote stukken pompelmoes persen. De trendy inox look zorgt ervoor dat dit toestel gewoon op je aanrecht kan blijven staan. CP 4177 Citruspers – 69,99 euro

    Slow Cooker: meer smaak, meer aroma’s

    Met deze Slow Cooker maakt iedereen heerlijke stoofpotjes, sauzen en soepen klaar, zelfs de allergrootste dummy. Neem alle ingrediënten, voeg ze aan de keramische pot toe, en 4 tot 8 uur later heb je het meest verrukkelijke en smaakvolle stoofpotje. En dit zonder te roeren of ernaar om te kijken. Bovendien is het gezond, want je hebt geen vetstoffen nodig. En budgetvriendelijk, want zelfs de meest taaie ingrediënten wordt supermals. Zo hoef je geen voedsel te verspillen. SC 2090 Slow Cooker – 59,99 euro

    High Speed Blender: van vitaminerijke smoothie tot Italiaanse pesto

    Met zijn uiterst krachtige motor bereidt deze blender je gerechtjes aan een zeer hoge snelheid. Voor een smoothie, shake, soep, guacamole, dipsaus, cocktail, of zelfs groentenpuree en pesto is dit toestel jouw ultieme keukenhulp. De High Speed Blender heeft drie voorgeprogrammeerde instellingen: Smoothie, Ice Crush en Interval. En het inox design voegt meteen extra klasse toe aan het aanrecht. BL 3890 High Speed Blender – 99,99 euro

    Warmhoudplaat: potten en pannen op tafel, op (groot)moederswijze

    Potten en pannen mogen terug op de tafel staan, net als vroeger, zodat iedereen naar hartenlust kan opscheppen. Deze draadloze warmhoudplaat houdt alle gerechten lekker warm (regelbaar van 20 tot 130° C) en ondertussen kan er met tafelgenoten heerlijk bijgepraat worden. De warmhoudplaat, met veilige handgrepen, is ook ideaal om op voorhand borden en kommen op te warmen. WT 3158 Cordless Warming Tray – 69,99 euro

    www.fritel.com





    18-04-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!