Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    12-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ixina: Isabelle Vermeir, kersverse CEO

    Kersverse CEO Isabelle Vermeir blaast nieuwe wind door ixina

     

    Na meer dan een kwarteeuw laat Isabelle Vermeir de vastgoedsector en Century 21 achter zich, om een nieuwe weg in te slaan als CEO van Belgische keukengigant ixina. Op het eerste gezicht misschien een grote verandering, volgens Vermeir een logische keuze. Met haar ambitieuze visie op de toekomst en expertise in trends en wonen is ze gebrand op het inzetten van haar complementair skills in de Belgische keukenmarkt.

    Familiebedrijf : Bij Century 21 doorliep Isabelle Vermeir een vlekkeloos parcours, waar ze na het behalen van verschillende mijlpalen uiteindelijk aan het roer kwam te staan. “Na 5 jaar als CEO was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Toen de kans bij ixina zich aanbood, was de keuze dan ook snel gemaakt. Keukens en vastgoed lijken misschien verschillende werelden maar niets is minder waar”, klinkt het. “Beide sectoren huizen namelijk in lifestyle, met de keuken als kloppend hart van de woning.”

    Met een verregaande kennis van franchise gelooft Vermeir sterk in haar nieuwe rol bij ixina. “De franchisewereld en de manier waarin er gewerkt wordt, boeit me enorm. Het nationale aspect van het bedrijf is wat me bovendien initieel aantrok, ixina is zowel een Vlaams als Waals verhaal dat staat voor Belgische eenheid en werkt als een overkoepelende familie. Bovendien heeft ixina een heel internationaal karakter, met winkels in zo’n 25 verschillende landen. De 300ste opende recent in het Belgische Fléron.”

    Vermeir kijkt ambitieus naar de toekomst, naar een groeiend en grootser ixina. “Ik geloof absoluut in het model van het bedrijf: onafhankelijke franchisehouders die op een zelfstandige manier werken, met ixina als beschermende laag. En hoewel onze winkels momenteel evenwichtig verspreid zijn over het land, zijn er enkele plaatsen in België waar nog mogelijkheden zijn.” Hier maakte ixina alvast werk van, met de opening van een 60ste Belgische vestiging in december.

    Een gesubsidieerde keuken

    De stijgende energiekost is een actueel probleem dat ook voelbaar is bij ixina. “Daarnaast zijn ook onze grondstoffen duurder geworden. Toch huist er in elke crisis een kans, en die zie ik ook voor onze sector. De regering draagt premies en subsidies uit voor renovaties: een goede zaak, maar een aantal belangrijke dingen worden jammer genoeg vergeten. Oudere keukens zijn vaak grootverbruikers door gedateerde toestellen en technologie, denk ovens of dampkappen. Ik roep onze regering daarom op na te denken over een financiële keukenrenovatiehulp als ondersteunende premie, want ook hier kan de consument flink besparen.”

    Een nieuwe woonwending

    We leven op een andere manier in en met onze keuken. Waar de ruimte vroeger enkel gebruikt werd om te koken, is het nu de plek in de woning waar we samenkomen en -leven. “De keuken integreert zich steeds meer in onze leefruimte, en dat merken wij ook. Denk bureau- of zithoeken die mee in het ontwerp worden getrokken. Het idee van buitenkeukens was ons bovendien tot enkele jaren terug vreemd, nu een regelmatige vraag. In de toekomst zie ik deze trends enkel verdergroeien en evolueren.”

    De huizenmarkt zelf maakt momenteel ook een verschuiving mee: kleiner wonen en huren raakt steeds meer in trek. Volgens Isabelle Vermeir een nieuwe deur die opengaat. “Projectontwikkeling of het samenwerken met grotere verhuur-bedrijven zijn sectoren en niches die opportuniteiten bieden voor ixina. Waar vroeger een keuken geplaatst werd voor 10 tot 15 jaar, verhuizen mensen nu sneller en zijn kleinere renovaties populairder dan ooit. Belgen zijn bovenal bourgondiërs met de keuken als belangrijkste troef. In een nieuwe woonst is deze ruimte dan ook meestal het eerste dat aangepakt wordt.”

    Quality check

    Dat ixina voor kwaliteitskeukens staat, werd recent opnieuw bevestigd. Voor een derde keer op rij werd het bedrijf bekroond met de Salesforce-award voor Beste Winkelketen van België in de categorie Keukens en Badkamers. “Het behouden van die kwaliteit is uiterst belangrijk om onze leiderspositie in de Belgische markt te handhaven. In 2023 plannen we daarom de nodige kwaliteitscontroles van onze winkels en systemen, zo behouden we hetzelfde niveau en verbeteren we waar mogelijk.” Ook de website van ixina onderging recent een facelift, een perfect startschot voor een periode van vernieuwing en positieve verandering.

    www.ixina.be

     

     

     

     





    12-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als een paal boven water

    Franke : de keukenkraan-trends 2023

     

    » 6 KEUKENKRAANTRENDS 2023 - » 22 MAART WERELD WATER DAG

    Hoe je het ook bekijkt, het leven in de keuken wordt gestuwd door water. Koken, schoonmaken, het wassen van onze handen: in het hart van onze woning is water de grootste troef. Met Wereld Water Dag in het achterhoofd, schenkt keukenspecialist Franke extra aandacht aan de motor van de keuken, ofwel het kraanwerk dat als oerdegelijke dam het krachtige water beheert en controleert. Tijdens het prille nieuwe jaar blikt Franke bovendien vooruit naar de keukenkraantrends die tijdens 2023 in een absolute stroomversnelling zullen varen.

    1/ Slimme kranen

    Slimme kranen verschenen al een hele tijd geleden op de voorgrond in openbare ruimtes maar tegenwoordig zijn ze ook te vinden in onze eigen woningen, steeds vaker uitgerust met de nieuwste snufjes. Ofwel nieuwe technieken met het milieu en besparen als voornaamste drijfveren, zoals kraanwerk met energie- of waterbesparende functies. Zo gaan de Active-kraan en Active Twist-kraan van Franke zuinig om met energie, terwijl de Tango Neo-, Orbit- en Centro-kraan dan weer waterbesparend werken. Een andere geliefde innovatie is de handvrije bediening: gemakkelijk, efficiënt en über-hygiënisch. Zo was je bijvoorbeeld met de Atlas Neo Sensor-kraan van Franke in een handomdraai het vuil weg. Letterlijk.

    2/ Ronde vormen

    Organische vormen blijven tijdens 2023 hun weg vinden in ons interieur, ook in de keuken en in het kraanwerk. Het water doen stromen gebeurt in ronde, slankere modellen die met hun halzen hinten naar een elegante zwaan, dobberend op een windstil meer. Het diverse assortiment van Franke voorziet voor elk wat wils. Geef je hippe, hedendaagse keuken een sierlijke krul met de Pescara- of Eos Neo-kraan, of integreer een prominente blikvanger in je eerder klassiek interieur met de statige en afgeronde Active- of Fox-kraan.

    3/ Geborsteld koper

    Opvallende spoelbakken met bijpassend kraanwerk kunnen een mooie eyecatcher zijn die de keuken en ruimte zonder meer een flinke portie karakter geven. Geborsteld koper, uniek en veelzijdig, speelt tijdens het komende jaar een prominente hoofdrol als materiaal en afwerking. De vorstelijke Mythos Masterpiece-collectie van Franke komt in diverse kleurnuances, waaronder een prachtige koperkleur. Kies voor alleenstaand kraanwerk als statement piece, of laat de kleur rijkelijk doorstromen in de bijpassende accessoires die deel uitmaken van de collectie. Ook met de Atlas Neo-kraan biedt Franke je een royaal gekleurd alternatief.

    4/ Contrasterende materialen

    Wanneer verschillende – of zelfs ronduit contrasterende – materialen samenkomen, ontstaat er een unieke spanninng die bruist van leven en beweging. Het geeft karakter en doet verwonderd opkijken. Franke speelt als een waar meester met verschillende kraanafwerkingen. Wat dacht je van sprankelend chroom in combinatie met matzwart, stralend wit of sober grijs? Voor de speelvogels onder ons is een goudkleurige afwerking misschien een geschiktere optie. De Neptune Evo-, Urban-, Orbit- en Vital-kranen van Franke hebben telkens een uitgebreid aanbod aan kleurencombinaties en afwerkingen waarmee je je keuken een unieke en persoonlijke twist geeft.

    5/ Mat zwart

    Dat monochroom zwart werkt, is allang geen geheim meer. In 2023 trekken we met deze geliefde trend opnieuw de keuken in, voor een scherpe en moderne afwerking die ieder interieur naar een hoger niveau tilt. Franke biedt voor meerdere kraanmodellen – onder meer voor de Active- en Icon-kranen – een spectrum aan kleuropties, waaronder mat zwart. De matte afwerking voor spoelbakken en kraanwerk zijn niet alleen een streling voor het oog, ze zijn uitermate onderhoudsvriendelijk. Geen vingerafdruk te bespeuren!

    6/ Bijpassende accessoires

    Wanneer je enorme aandacht gespendeerd hebt aan je keukeninrichting en zijn details, kan je je al snel mateloos irriteren aan rondslingerende zaken – denk aan lompe flessen afwasmiddel of handzeep – die het geheel visueel verstoren. Kies daarom voor een keuken waar de accessoires dezelfde look en feel hebben. Franke biedt bij meerdere collecties ingebouwde zeepverdelers aan die perfect in het gehele keukenplaatje passen. De royale Mythos- en Mythos Masterpiece-collecties bieden bij hun kraanwerk bijpassende toebehoren aan, net als bij de klassiekere Tango Neo-kraan of de strak moderne Active-kraan. Zo krijgt iedere keuken, van ieder formaat en kaliber, een naadloze en verfijnde look die doorgetrokken wordt tot in de kleinste details.

     

     











    11-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wintersportplezier Stubai

    Wintersportplezier in de voorjaarszon in Stubai

     

    In de volle zon genieten van goede sneeuw? In het Stubaital kan het! De vier skigebieden in deze regio liggen op 1000 tot 3200 meter hoogte. Tot eind mei is de regio daarom sneeuwzeker, waardoor je ook buiten de klassieke wintermaanden een mooie skitrip maakt. Wat dacht je van skiën in je T-shirt, lunchen in de zon en gebruind terugkomen van je wintersport? En dat allemaal terwijl de pistes in goede conditie zijn.

     Skiën in de lente

    De vier hooggelegen skigebieden in het Stubaital zijn perfect om het wintersportseizoen af te sluiten en tegelijkertijdvan de lentezon te genieten. Het hoogste skigebied is de Stubaier gletsjer, waar je tot eind mei van de pistes glijdt. Overdag ligt de temperatuur hier tussen de 8 en 12 graden, terwijl het er ’s nachts koud genoeg is om de sneeuw in goede conditie te houden. Ook op de pistes van Schlick 2000 vermaken wintersporters zich tot diep in het voorjaar. Hier kun je tot en met Pasen genieten van geprepareerde pistes en strakblauwe lucht.

    Activiteiten voor jong en oud

    In het Stubaital is in het voorjaar veel te beleven. Zo opent het Stubai Zoo Snowpark op 1 april de grote opstelling, waardoor het een van de grootste snow parks wereldwijd is. Op 12 februari en 2 april zijn hier de OSV Snowpark Days. Kinderen van 8 tot 16 jaar volgen dan gratis freestyle ski-en snowboardlessen. Op de Stubaier gletsjer vind je direct bij bergstation Gamsgarten tot 21 april het BIG Family Kids and Youth Ski Camp. Deze plek biedt alles voor een onvergetelijke ervaring voor jonge skiërs: een slalompiste, een sneeuwkasteel, kleine hindernissen en nog veel meer.

    Evenementen in februari

    Ook deze maand is er in het Stubaital genoeg te beleven. Op 7 en 14 februari vinden de Winter Hiking Nights in het Klausäuele Nature Active Park in Neustift plaats. Het verlichte landschap biedt een groot aanbod aan kunst, eten en entertainment. Denk aan hondensledetochten, kraampjes met Tiroolse specialiteiten, ritjes met een paardenkoets, een schaatsbaan en het bewonderen van ijssculpturen.

    Ook de Serles Winterwandernacht in Serlesbahnen Mieders is een mooie beleving. In de avond van 21 februari brengen de gondels van de Serleshbahn je hoog naar boven en zijn de paden rond de Serles-meren verlicht. Hier kun je verschillende hikes doen, nachtrodelen en kijken naar een aantal wandelacts. Bergrestaurants de Koppeneck en de Ochsenhütte zijn deze avond open tot 22:30 uur.

    Wil je genieten van een spectaculaire en kleurrijke ski-show? Elke woensdagavond van 1 februari tot en met 8 maart vindt in Schlick 2000 de Night of Colors plaats. Dit bestaat uit een licht- en vuurshow door de groep ‘Anta Agni’, skidemonstraties door de Stubai skischool, demonstraties van de pistenbully’s, de Stoanbeissern motorcrossers en een verlichte helikopter.

    Reis met de trein naar Stubai

    De vakantie ontspannen beginnen? Reis dan met de trein naar Innsbruck. Tot 7 mei boek je de Nightjet voor een comfortabele en duurzame reis naar Stubai. Vanaf Innsbruck kun je kiezen voor een transfer direct naar je accommodatie in Stubai. Of reis vanuit Innsbruck gratis met de bus of tram naar het Stubaital.

    Arrangementen voor een onvergetelijke wintersport

    Een wintersportvakantie die tot in de puntjes klopt: het kan met de arrangementen die het Stubaital biedt. Denk bijvoorbeeld aan de Stubaier Gletscherbetovering. Inbegrepen zijn twee tot zeven overnachtingen met ontbijt of halfpension in een vakantiewoning én een skipas voor het skigebied van de Stubaier Gletscher. Wil je in de lente vier dagen voor de prijs van drie skiën? Kies dan voor het Zonne-skiën 4=3 arrangement. Liever skiën in Schlick 2000? Dan is het Schlick 2000 ‘Firn Ski Hit’ arrangement wat je zoekt met twee tot vijf overnachtingen met ontbijt of halfpension in een vakantieappartement én een skipas.

    Illustraties andre schonherr





    11-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handtassen

    De grootste handtassentrends voor de lente vind je bij MAE

     

    Zet SS23 in met een trendy tas en matching carré

    Dit voorjaar stelt MAE een gloednieuwe collectie voor bij Veritas met trendy items waar elke fashionista blij van wordt. Laat je inspireren door de zeven grootste handtassentrends  en combineer naar hartenlust met de carré sjaaltjes en MAE accessoires. In een handomdraai klaar voor een prachtige lente!

    1. Zoete gloed

    Zeemzoete pasteltinten verdwijnen dit seizoen nog niet uit het modebeeld. Zachte kleuren als lavendel, lichtroze, off-white en munt zijn veelzijdig en makkelijk te combineren. De icy kleurtonen van de quilted MAE tasjes zorgen voor een zachte overgang van je wintergarederobe naar de lentevariant.

    2. Knallen en opvallen

    Contrast moet er zijn. Naast subtiele pastel, zien we dit seizoen ook een revival van neon. Knalkleuren als groen, geel en roze zorgen ervoor dat alle ogen op je handtas gericht zijn. De all-over logoprint van MAE maakt van deze tas een echte blikvanger.

    3. Mini tas, maxi statement

    Deze trend is voor minimalisten die enkel essentials meenemen in hun handtas. Maak een statement met de kleine kleurrijke tasjes met MAE embossed strap of het handsfree heuptasje, functioneel én trendy. Buckle up!

    4. Handle with care

     Een klassiek handvat bovenop geeft elke handtas een classy, elegante uitstraling, ook de stoere box bags. Kleuren van felgeel tot donkerrood geven je een gesofisticeerde look in een handomdraai.

    5. More (prints) is more

     Dit seizoen is kiezen tussen prints niet nodig. Hoe meer, hoe beter! Combineer de zebraprint crocotasjes met een carré in opvallende print.

    6. Size matters

    Praktisch én prachtig, grote shoppers zijn een must-have, voor een dagje strand tot de dagelijkse boodschappen. Grote tassen vinden we in de MAE-collectie in verschillende materialen, van een jacquard versie tot een rieten variant.

     7. Heavy metal(lics)

     De feestdagen liggen al even achter ons, maar de feestlooks hoeven dat niet te zijn. Metallic kleuren en details geven elke outfit a dash of party, van een handig telefoontasje tot een statement box bag.

     Praktisch : De nieuwe collectie van MAE is exclusief beschikbaar bij Veritas vanaf februari.









    10-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hittegolf in de keuken

    3 warme keukentrends voor 2023

     

    » 3 KEUKENTRENDS VOOR 2023: ALL-BLACK KEUKEN, WARME GRIJSTINTEN, MINERAAL DESIGN

    De Belg en zijn witte keuken, een liefdesverhaal dat waarschijnlijk nooit tot een einde zal komen. Toch lonken steeds meer mensen naar kleurrijkere opties voor het hart van het huis. Keukenspecialist ixina spot 3 trends die de keuken in 2023 niet alleen warmer doen ogen, maar ook gezelliger doen aanvoelen. Denk aan het gebruik van minerale materialen en velvet-touch fronten. C’est bien chaud, ça!

    Noir intense : Zwarte kranen en handgrepen bleken slechts een voorbode: in 2023 kleurt de volledige keuken gitzwart. Een naam als Vogue Noir verklapt de allure die een all-black keuken aan een woning geeft. Waar we vroeger afgeschrikt werden door het donkere effect van een zwarte kastenwand, raken we nu steeds meer bekeerd tot de klasse die zo’n intense keuken ons schenkt. Wie toch liever een paar lichtpuntjes heeft, kan de zwarte kast- en ladefronten combineren met koperen grepen – nieuw in het gamma van ixina – of de immer trendy en toch steeds tijdloze gouden varianten.

    Qué calor : Een graadje warmer nog dan zonnige handgrepen, zijn fronten in gezellige natuurkleuren. Want in het nieuwe jaar worden kille uitvoeringen aan de kant geschoven en kiezen we voor de mildere optie zoals zacht zijdegrijs en sereen taupe. Als een dikke wollen trui leggen keukens Vita Gris Soie en Velvet Taupe zo een warm deken over je woning. Verhoog de aaibaarheidsfactor met bijkomende houten accenten en andere natuurlijke materialen.

    Magistraal mineraal : Als laatste trend zien we de brede interpretatie van die natuurlijke materialen. Waar we bij een keuken spontaan aan hout denken, zoals de nieuwe eiken Bergamot keukenfronten, steken minerale looks steeds meer de kop op. Werkbladen en spatwanden zijn hiervoor de perfecte toepassing. Kies voor een klassieke combinatie met uitvoering in marmerlook of ga voor een industriële feel met een keukenblad en spatwand in betonlook.

    ixina x Batibouw

    In maart is het uitkijken naar de lentezon, maar ook naar de nieuwe editie van Batibouw. Van dinsdag 14 t.e.m. zondag 19 maart 2023 opent Brussels Expo weer de deuren voor elke bezoeker met een baksteen(tje) in de maag. Ook ixina tekent er weer present en dit jaar zelfs met een stand van maar liefst 185 m2. Om de passant volledig onder te dompelen in de ixina-wereld, bouwt de Belgische keukenspecialist een tijdelijk appartement, inclusief keuken, bijkeuken, ontbijthoek, werkhoek, enz. Bel gerust eens aan op stand nummer 11224.









    10-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Dolce Vital Siciliana

    King George meets The White Lotus

    De betoverende en ietwat verontrustende muziek speelt zijn eerste noten en transporteert je meteen naar de Siciliaanse zon, naar de barokke pracht van de stad Noto en de fonkelende wateren van de Ionische Zee. Het White Lotus-hotel opent de poorten van zijn illuster domein en imponeert met weelderige groene tuinen en indrukwekkende historische architectuur. Met karikaturale en flamboyante hotelgasten, diverse escapades en mysterieuze intriges is je vakantie verzekerd van de nodige animo om gezellig bij neer te strijken – in design, voorzien door King George.

    Il Palazzo Siciliano

    Wanneer de zon op z’n hoogst staat, schroeit de zomerse hitte fel op de Italiaanse bodem. Zoek de verkoeling op in een typisch Siciliaanse villa en laat je verrassen door de bonte fresco’s, imposante hoge plafonds en barokke ornamenten – historisch design waarmee je jezelf waant in een Italiaanse Renaissance. Het hoogwaardig karakter van de omgeving wordt bovendien verder doorgetrokken naar de inrichting, gevuld met champagne- en goudkleurige accenten, marmeren details en warme uitnodigende kleuren: il paradiso terrestre.

    L'ora dell’aperitivo!

    In the afternoon, the clock strikes ‘Aperitivo Italiano’. Met heerlijke versnaperingen op tafel en een verfrissende Aperol Spritz in de hand plof je gezellig neer in een knusse terrasstoel, afgewerkt met tropisch geweven details. Omgeven door het groen van de rijke natuur, houten designdetails en natuurlijke kleurnuances geniet je van de zachte zomerse zeebries die het Siciliaanse landschap afkoelt en de rust doet wederkeren. Salute!

     









    09-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A.S.Adventure: wintersport zonder zorgen

    Vier tips die kunnen tellen voor een betaalbare wintersportvakantie

    Ben je verzot op skiën of snowboarden, maar kijk je op tegen het hoge kostenplaatje? Vooral als je eropuit trekt met het hele gezin, kan een wintersportvakantie zwaar doortellen in het familiebudget. Verschillende bevragingen wijzen uit dat de kost van een gemiddelde wintersportvakantie zo’n 9 tot 15% duurder is geworden in vergelijking met vorig jaar. De grootste oorzaken hiervan zijn de huidige inflatie, stijgende energieprijzen en hoge brandstofprijzen. Je zin in vakantie verdwijnt zo als sneeuw voor de zon. Onderstaande tips van A.S.Adventure doen je minder diep in de geldbuidel tasten en wegdromen van een zorgeloze wintersportvakantie in eigen land of in de bergen!

    Tip 1: Huur je skigerief op voorhand

    Je wilt op wintersport vertrekken, maar je hebt geen skigerief. Alles nieuw aankopen is enorm prijzig: een helm, skibril, ski's, winterschoenen,... Het lijstje lijkt wel eindeloos. Huren bij een lokaal ski-verhuurbedrijf kan, maar een lange wachtrij en een hoge meerkost zijn daarbij gegarandeerd. Bij A.S.Adventure kan je alles wat je nodig hebt vooraf huren, waardoor aankopen volledig overbodig wordt. De outdoor retailer biedt o.a. skikledij, skischoenen, en tal van ander skimateriaal dat perfect bij jou past en dat je na je zorgeloze wintersportvakantie gewoon kan terugbrengen. Handig, hé? Nog even, en voor je het weet, glijd je vlotjes van de hagelwitte poederlaag.

    Tip 2: Huur skikledij voor de kids

    Sinds kort kan je ook voor kinderen skikledij huren bij A.S.Adventure, en dat voor een korte periode en in alle (for)maten en kleuren. Een tripje naar A.S.Adventure voor je op avontuur vertrekt, bespaart je heel wat overbodige kosten. Op de website van A.S.Adventure kan je terugvinden welke winkels het verhuur van skikledij aanbieden en wat hiervoor de prijzen zijn. Je sluit dan een huurovereenkomst af voor de gewenste periode. Voor je vakantie passeer je even bij de winkel om de kleren op te halen en je kan vertrekken. Makkelijk, toch?

     Tip 3: Check, check, check – maak lijstjes

    Een skivakantie vergt voorbereiding, en al zeker met je kroost. Bovendien heb je veel meer spullen nodig dan bij een zomervakantie. Lijstjes to the rescue! Met een spelletje koffer-tetris kan je alle ski's, stokken, snowboards en skischoenen in de auto doen passen, maar uiteraard heb meer nodig dan enkel skimateriaal. A.S.Adventure helpt je op weg:

    Gepaste kledij voor lagere temperaturen; Warme kledij voor kids; Waterdichte ski-jassen en –broeken; Skipak ; Thermisch ondergoed; Warme mutsen; Sjaals; Handschoenen; Technische skisokken: Helmen

    Bescherming tegen de zon: Skibrillen - Zonnecrème en lippenbalsem

    Spullen die de pret erin houden, ook als de skiliften gesloten zijn vanwege slecht weer:Spelletje; Moonboots; Een slee; Strips; Kleurboeken Een swingende playlist

    Tip 4: Zoek het niet te ver

     Wil je graag skiën, maar heb je geen zin om zo ver te reizen en een hotel te boeken? Kies dan voor een dagje skiën in de Belgische Ardennen of de verschillende indoorpistes in jouw buurt. Je kan minstens evenveel plezier maken op de pistes in eigen land. Maak er een gezellige uitstap van met de familie, zo weet je ook meteen of je kids gebeten zijn door de skimicrobe of helemaal niet. Bij A.S.Adventure hoef je niet voor een volledige week te huren. Ga langs, huur een leuke outfit voor een dag en jullie zijn helemaal ready to go. Daarna rest er enkel nog te genieten van een zalig dagje skiën.











    09-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arte's oriental borduursel

    » NEW: OSMANTHUS SS23 COLLECTIE GEBORDUURD OP DE MUREN  - » CHASU, TATAMI, GARDENS OF OKAYAMA, KUDZU, SAMBE & GELOMA DESSIN

    Sluit je ogen en waan jezelf in het Verre Oosten, tussen weelderig groene rijstvelden of kleurrijke kersenbloesems, in een drukke metropool of op parelwitte stranden. Bij het openen van je ogen reis je via de riante muurbekleding van Arte verder naar verrassende, verrijkende oorden. De gloednieuwe Osmanthus-collectie haalt inspiratie uit Azië en dankt zijn naam aan de gelijknamige plant - een struik vol prachtige bloemen die een belangrijke rol bekleedt in verscheidene Aziatische culturen. Van parfums tot culinaire toepassingen en van legendes tot festivals, deze geurige bloemen worden gewaardeerd om hun smaak en schoonheid – dankzij Arte nu ook in onze woning.

    Chasu: in een stroomversnelling

    Hoewel de Aziatische keuken gekend is voor zijn veelzijdigheid, kleurt het gebruik van verse vis vaak de ingrediëntenlijst. Arte omringt je in het Chasu-dessin door een school bonte vissen, voorbij razend in een fijn patroon. Chasu – het Koreaanse woord voor ‘borduurwerk’ – omvat deze rijkversierde wandbekleding perfect. Het abstracte visgraatpatroon wordt delicaat geborduurd met glanzende textieldraden, op een natuurlijke sisal-ondergrond. Het geheel ademt luxe en een natuurlijke authenticiteit uit, als een levendige dagdroom die je moeiteloos meevoert naar nieuwe wateren.

    Tatami: opgeplooid staat netjes

    Laat je betoveren door het indrukwekkende vakmanschap waarmee typisch Japanse vloermatten ambachtelijk worden vervaardigd. Tatami is het Japanse woord voor ‘geplooid en opgestapeld’ en verwijst naar de traditionele werkwijze. Ook de onderlaag van de muurbekleding hint met zijn soortgelijke opbouw naar de authentieke technieken uit het Oosten. Het kleurrijke en abstract geometrische patroon van het ontwerp werd met glanzende materialen geborduurd op de basis: een onvervalste en succesvolle ode aan de Japanse kunsten.

     

     









    08-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viva Magenta

    De Pantone Viva Magenta in de keuken

     

    De Pantone Viva Magenta, dat uitgeroepen werd tot kleur van het jaar door het Pantone Color Institute, weet mensen te prikkelen. De kleur is gebaseerd op cochenille, een natuurlijke kleurstof waarvan de oorsprong teruggaat tot de oudheid en ligt ergens tussen framboosroos en keizerlijk rood. De krachtige, levendige kleur nodigt zichzelf uit in de keuken en kleedt zowel de fronten van het meubilair als de muren met finesse aan. De energie zet de toon en brengt een zekere diepte in de ruimte, met een geweldig resultaat als gevolg!

    De kleurrijke keuken

    In deze keuken met een volledig zwarte look is slecht de bovenkant van één muur in Viva Magenta. De kleur accentueert op een discrete manier een muur van opbergmeubelen, waaronder een ingebouwde vaatwasser, voor een unieke en aangename ervaring!

    Deze klassieke keuken, gecreëerd als een grote vrijstaande buffetkast met een gezellige eethoek, is opnieuw ontworpen om de regels te doorbreken dankzij de combinatie van een rood in de stijl van Viva Magenta met matzwart. De vloer van cementtegels springt in het oog, terwijl het werkblad en de spatwand in glanzend zwart Vanilla kwarts een extra touch toevoegen.

    In deze andere keuken zijn alle technische elementen subtiel weggewerkt en verlicht een grote erker een onderkast in de kleur Viva Magenta. Extra opbergruimte, decoratieve ondersteuning of een discrete bank, het oog wordt direct naar het mooie landschap getrokken!

    De Pantone Viva Magenta om de kamer aan te kleden

    In deze keuken hangt een fijne bistrosfeer door de boven- en onderkasten te combineren met houten planken en elegante metalen nissen. Viva Magenta siert de muur en benadrukt een bijzondere L-vormige indeling met een naar buiten gerichte hoek.

    In deze kleine gangkeuken contrasteert het karakter van het verleden op een elegante manier met een strakke indeling die de ruimte visueel vergroot en een eigentijdse uitstraling geeft. De Viva Magenta muur maakt het ook mogelijk te spelen met de volumes, die gepaard gaan met de heldere dambord vloer.

     





    08-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De perfecte sportbeha

    Vind de perfecte sportbeha in vier stappen met Anita Active

     

    Een goede sportbeha vinden is geen makkelijke opdracht. Toch ga je je sportieve uitdagingen voor het nieuwe jaar het best aan met een kwalitatief exemplaar. Het Duitse lingeriemerk Anita deelt dé 4 tips om de perfecte pasvorm te garanderen. De Anita Active beha's vangen probleemloos elke beweging op en bieden de nodige ondersteuning - zonder in te boeten aan stijl.

    1. Een aansluitend rugpand  : Volgens Anita is het belangrijk dat het rugpand van een sportbeha in het midden goed aansluit en recht zit. Als het rugpand omhoog glijdt, zit de beha te los en moeten de schouderbandjes aangepast worden. Als de onderbusteband te los zit, kan die gaan schuren op de huid.

    De gloednieuwe PanAlp Delta Top die bekend staat om zijn unieke, gepatenteerde DeltaPad cup, kent dit seizoen een modieuze racerback die netjes op z'n plek blijft zitten tijdens je work-out.

    2. Perfect passende cups : Borstweefsel moet volledig omgeven zijn door de cups, maar de beha mag geen plooien vertonen. Zo zorg je ervoor dat je borsten mooi op hun plaats in de cups zitten en symmetrisch ogen. Puilen je borsten uit aan de boven- of zijkant, dan is de cupmaat te klein.

    De bekroonde aircontrol DeltaPad beha komt deze zomer in een rood kleurtje en biedt de hoogste ondersteuning dankzij de vorm van de cups en de onderbusteband. Ook de bandjes onder de cup van de extreme control bh zorgen voor een aantrekkelijke vorm en bieden ondersteuning tot en met een H-cup.

    3. Een comfortabele beugel

    De beugel van een sportbeha moet vlak tegen je lichaam aanliggen. Daarbij mag die niet op de onderkant of zijkant van de borst drukken. Is dat wel het geval, kies je beter voor een grotere cupmaat.

    4. Verstelbare schouderbandjes

     De schouderbandjes van een beha mogen niet van je schouders glijden of lijnen achterlaten op je huid. Verstelbare bandjes kunnen de pasvorm van je sportbeha optimaliseren. Idealiter ga je voor gevormde schouderbandjes. Voelt het aan alsof alle ondersteuning van de bandjes komt, dan heb je waarschijnlijk een kleinere omtrekmaat nodig.

     De momentum sportbeha stelt maximale ondersteuning en comfort voorop. De verstelbare bandjes ontlasten dan ook de nek, waar de extra zachte cups en de brede onderbusteband de borstbeweging verminderen.







    07-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soaperstar, Skiwi of Foxy Lady?

    Ga gekleed als jouw favoriete The Masked Singer personage met JBC

    Exclusief bij JBC: personaliseerbare fancollectie

    Vanaf 3 februari zitten we met z’n allen weer elke vrijdag voor de buis, want dan geeft VTM het startschot voor het derde seizoen van The Masked Singer. Voor het eerst zullen fans in een unieke outfit kunnen speuren naar welke bekende koppen onder de maskers zitten, want Belgisch familiebedrijf JBC brengt exclusief personaliseerbare hoodies en T-shirts uit in ware The Masked Singer-stijl. De celebs vermomd als onder meer Leeuw, Tovenaar en Foxy Lady zullen zelf ook onherkenbaar blijven achter de schermen dankzij de mysterieuze hoodies van JBC. Laat het ontmaskeren beginnen!

    Vlaanderens grootste zoektocht

    Enkele weken geleden kondigde VTM aan dat de razend populaire familieshow The Masked Singer dit voorjaar een derde seizoen krijgt. Het kijkcijferkanon houdt Vlaanderen wekenlang in de ban en slaagt erin om jong en oud samen te brengen rond het mysterie van de maskers. Fans kijken elke week uit naar de nieuwste tips en spelen massaal de guessing game mee om zijn of haar persoonlijke favoriet te ontmaskeren.

    Die familiemomenten draagt ook Belgisch familiebedrijf JBC hoog in het vaandel. Een match made in heaven dus. De JBC-designers werken al maanden achter de schermen aan de - tot nu toe top-secret - leuke, on-trend fancollectie voor het hele gezin, die volledig in-house werd ontworpen in nauwe samenwerking met het team van The Masked Singer.

    Goedgeklede speurneuzen

    Het tv-format is een hit. Fans gingen afgelopen seizoen creatief aan de slag door zelf de pakken in elkaar te knutselen. Zo kende carnaval in 2022 opvallend veel Robots, Cyclopen en Papegaaien kostuums. Dankzij JBC kunnen speurneuzen van alle leeftijden dit jaar ook gekleed gaan in officiële T-shirts en hoodies van The Masked Singer exclusief ontworpen door JBC. Deze kunnen bovendien gepersonaliseerd worden, want op de T-shirts kunnen fans hun favoriete figuur in een originele cartoontekenstijl laten printen, al dan niet in combinatie met een naam of quote. Op de hoodies met ‘Don’t talk to me!’-opschrift kan aan de achterkant ook een naam worden toegevoegd. Voor de personalisatie maakt JBC gebruik van een volledig nieuwe tool, waardoor klanten voor het eerst de vrijheid krijgen om hun favoriete figuur te printen in combinatie met een quote.

    Ook de celebs in de pakken zelf zullen dankzij de ‘Don’t talk to me!’-hoodies hun ware identiteit verborgen kunnen houden. Er zijn immers maar een heel beperkt aantal mensen op de hoogte van wie er zich in de pakken verschuilt, en de JBC-hoodies helpen hen om dit zo te behouden.

    Praktisch

    The Masked Singer collectie zal beschikbaar zijn op jbc.be vanaf 3 februari.

     









    07-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tamaris SS23

    Tamaris lanceert een SS23 collectie boordevol kleurrijke en elegante modellen

     

    Hou je klaar om je dikke winterjas en sneeuwschoenen weer op te bergen, want de lente is in aantocht! Het Duitse schoenmerk Tamaris heeft ook dit seizoen weer on-trend schoenen voor elke gelegenheid. Ontdek hieronder de SS23 collectie. Kleurrijk, elegant, én comfortabel!

    Sporty Sweet

    Het begin van het seizoen luiden we in met nieuwe modellen in canvas; een modetrend die de spring fever helemaal doet aanwakkeren. De verschillende modellen komen in trendy kleuren zoals Lavender, Sage of Candy, en de lichte en doorlatende katoenen stoffen zorgen voor ultiem comfort tijdens de warmere maanden. Met chunky zolen, en verkrijgbaar in lage of high-top variant, staan de schoenen garant om door te stoten naar de nieuwe signature pieces in je garderobe. Het lage model met veters is dit seizoen een nieuwe toevoeging in het uitgebreid gamma van Tamaris, en is een knipoog naar de klassieke derby, maar dan met een moderne en frisse twist. 

    Back to the Sixties

    Het tijdperk van blokhakken, Mary-Janes en slingbacks is helemaal terug. De Swinging Sixties hebben een enorme invloed gehad op hoe de mode er vandaag de dag uitziet. Geen wonder dat schoenontwerpers de stijl van de jaren zestig herontdekken. Deze schoenen geven je outfit een put-together look, of je nu voor casual of chic gaat. Bring out your inner Brigitte Bardot met de onderstaande modellen.

     Colorful Frenzy

    Kijk uit! Een nieuwe dopamine dressing combo is gearriveerd. Na lila wordt lime de nieuwe it-kleur van het komende seizoen. In combinatie met felroze biedt limoengroen een perfecte kleurcombinatie die zorgt voor een endorfine-rush. Kies voor een slipper die niet alleen je mood boost, maar ook nog eens comfortabel aanvoelt. Perfect om op een warme dag frisse voeten te hebben.

    Party Fever

    Elegant, sexy, en met een grote dosis zelfvertrouwen, dat blijven drie belangrijke pijlers binnen de SS23 collectie van Tamaris. Schoenen met hakken, elegante bandjes, en shimmery metallics blijven vaste waarden in de collecties. Met onderstaande modellen ben je gegarandeerd klaar voor elk feest. Elegant, maar toch comfortabel, want dat blijft belangrijk voor Tamaris. Combineer de schoenen met een mantelpak voor een werkgelegenheid, of een little black dress voor op restaurant. De mogelijkheden zijn eindeloos!











    06-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van sokken tot seksspeeltjes ...

    De meest voorkomende (én gekste) dingen die vakantiegangers achterlaten op skivakantie. Skilatten en snowboards worden opnieuw van zolder gehaald en sociale media vullen zich met sneeuwfoto’s: het skiseizoen is van start gegaan. Voor velen staat de skipiste én de gezellige chalet of vakantiewoning gelijk aan thuiskomen. We voelen ons er zelfs zo thuis dat we heel wat items vergeten terug mee naar België te nemen. Een gewaarschuwd man telt voor twee, dus zet vakantiewoningverhuurder Interhome de 5 meest vergeten objecten op een rijtje.

    Sokken en onderbroeken : Op nummer één staan, en dat verbaast ons niet, sokken en onderbroeken. Na een lange skidag is het vechten voor wie het eerst onder de warme douche mag. Zo snel mogelijk al je laagjes uit en erna comfortabel je joggingbroek of onesie aantrekken. De dag erna moet je diezelfde laagjes natuurlijk nog terugvinden. En dat blijkt een iets moeilijker verhaal. Vooral dus als het om sokken en onderbroeken gaat, die blijven achter onder het bed of in de badkamer. 

    Gsm-oplader : Call me if you need me, of ook niet... Gsm-opladers worden ook vaak vergeten bij het vertrek richting huis. Op de hooggelegen skipistes heb je vaak geen bereik of vergt het wat moeite om je gsm uit de rugzak te halen. Eenmaal in de woning aangekomen willen we daarentegen toch vaak even het thuisfront horen of lekker rustig scrollen door Social Media. En dan belandt de kabel vaak op (of onder) de salon- of nachttafel… Dubbelchecken bij het naar huis gaan dus want je wil écht geen lege batterij tijdens die lange autorit.

    Skimateriaal : Het inpakken kan meestal niet snel genoeg gaan: iedereen is moe van het (après)skiën en wilt de auto in. Het komt door die haast vaak voor dat het skimateriaal over het hoofd wordt gezien: van skistokken, schoenen tot zelfs de eigen ski’s! Een tip dus: check je terras nog eens voor vertrek! 

    Tablet of laptop : Geen goedkoop grapje, maar ook tablets en laptops horen bij de meest vergeten dingen op skivakantie. Vaak leggen we deze tijdens het skiën en ‘s nachts op een veilige plek in de woning. Het is echter vaak die veilige plek die soms wordt overgeslagen bij het inpakken.

    Voedsel en drank : Niets is zo gezellig om af en toe eens lekker te koken in het gehuurde chalet! Het balkon wordt vaak gebruikt als koelkast en dat is dan ook de locatie waar Interhome vaak nog gevulde brooddozen of (dure) flessen drank zoals wijn en champagne vindt. Restjes waar we op de terugweg of thuis ook nog wat mee kunnen, want we doen niet aan voedselverspilling, toch? 

    And last but not least: seksspeeltjes én enveloppen met geld... 

    Soms zijn de verloren/vergeten spullen al iets spannender. Zo vond Interhome al eens een aantal seksspeeltjes. Te begrijpen dat je die meepakt op skivakantie want na een koude skidag is opwarmen key! Al is het gegarandeerd toch een gemis als je deze vergeet mee te nemen naar huis. Daarnaast werden er ook al enveloppen met een serieuze som cash geld gevonden. Bij Interhome appreciëren ze een kleine fooi, maar dit was wel héél genereus. 

    Deze bevindingen zijn gebaseerd op onderzoek uitgevoerd door Interhome Group bij lokale servicekantoren in wintersportbestemmingen van Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland.

     





    06-02-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!