Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    22-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo houd je het deze winter warm

    Wees de kou te slim af - 4 tops van A.S.Adventure

    De langverwachte winterprik is hier! Met deze 4 tips houd je jezelf warm en merk je niets van temperaturen rond het vriespunt.

    1. Van zero naar hero: thermisch ondergoed

     Thermisch ondergoed, een oude vriend van de winter. Vroeger was thermisch ondergoed vooral praktisch en had het maar één doel: ons warm houden. Intussen is thermisch ondergoed geëvolueerd tot zeer stijlvolle en praktische onderkledij, dat gedragen wordt als alternatief voor normaal ondergoed. Modieus en warm? Dat kan! Thermisch ondergoed beschermt het lichaam tegen de koude. Zo houd je jezelf langer warm terwijl je huid blijft ademen. Hou het warm deze winter met de verschillende modellen te verkrijgen bij A.S.Adventure.

    2. Drink jezelf stijlvol warm

    De winter heeft gelukkig ook veel positieve kanten. Eén daarvan is opwarmen met een lekkere kop warme drank, liefst tijdens een heerlijke winterwandeling. Neem een geïsoleerde drinkfles uit het assortiment van A.S.Adventure mee op je wandeling. Perfect voor het bewaren van warme dranken. Drankje warm, jij warm!

    3. Warme voeten maken het verschil 

    Ken je dat gevoel? Je bent helemaal ingepakt, maar je voeten zijn ijsklompen. Daar heeft A.S.Adventure een oplossing voor: het drielagensysteem! Dit systeem kan je op je bibbervoeten toepassen. Trek eerst je liner sok (basislaag) aan, daarboven komt een zijdezachte wollen kous (isolerende tussenlaag) en dit top je af met je favoriete pantoffels (beschermende buitenlaag).

    4. Fleece up

    De fleece maakt een comeback. Iedere buitenliefhebber moet minstens één fleece in zijn kledingkast hebben hangen. Waarom? Omdat je tijdens elke activiteit in koudere omstandigheden een fleece kan gebruiken. Het houdt je warm, is makkelijk te onderhouden en op te bergen. Een must-have in je winterkleerkast en nu ook stijlvol te combineren.

                 











    22-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tamaris presenteert Spacy Nylons

    warme pufferlaarsjes voor de winter

    Heb je ook een hekel aan koude, zere voeten in de wintermaanden? Dan zijn deze laarsjes jouw ideale partner. Snow boots zijn de hot items voor deze winter en wij zijn alvast helemaal fan. Het model keert niet enkel terug op de skipistes, maar door hun fashionable uplift veroveren ze alle winkels en straten. Is dit warm jasje rond je voeten iets voor jou? Ontdek dan de collectie van het Duitse schoenenmerk Tamaris.

    De Duo-Tex laarsjes zijn niet enkel modieus, maar ook functioneel, zeker voor de koudere wintermaanden. Ze zijn helemaal waterproof, en houden je voeten en enkels warm - helemaal perfect voor het koudere, Belgische weer. De collectie omvat verschillende modellen in neutrale kleuren, maar afgewerkt met een chunky zool en metallic shimmer voor de ultieme fashionista! Combineer ze met een pufferjas voor een total look, of draag ze met een jurk en lange jas voor een elegante uitstraling.







    22-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eden Park

    COLLECTIE LENTE-ZOMER 2023

    Het seizoen lente-zomer 2023 staat bol van de stukken met levendige kleuren, originele en exclusieve motieven en flexibele, lichte en tegelijk stevige materialen. Doorheen deze collectie geeft Eden Park een originele twist aan de rugbysport met unieke en essentiële details.

    Eden Park onthult dit seizoen meerdere samenwerkingen: met Herbelin, een bekende Franse horlogemaker, met Gitane, een elektrische fiets, of nog met Sothys, een beautymerk voor mannen...

    Eden Park doet de eigen geschiedenis alle eer aan en denkt aan de fans van de sport met ovale bal. De mode is de uitdrukking van een eigen visie op de typische French Flair; tegelijk hedendaags, premium en steeds met een verrassend detail dat het verschil maakt.

    De nieuwe collectie valt op door de veelvuldige details, de exclusieve prints, het hybride karakter en de wens om duurzaamheid en creativiteit natuurlijk te matchen met zorgvuldig geselecteerde materialen van geïdentificeerde producenten.

    Ready, set, touchdown... In 2023 gaat Eden Park voluit voor een 'try'!

    Eden Park blaast dit jaar 36 kaarsjes uit. Het is het eerste premium modemerk ter wereld dat de rugbysport als inspiratiebron heeft. Eden Park is tegelijk authentiek, hedendaags, uniek en stijlvol. Het ingenieuze merk komt verrassend uit de hoek en is een voorvechter van de Franse savoir-faire en creaties die pure French Flair uitstralen. Eden Park is aanwezig in 34 landen met bijna 550 verkooppunten. Het modehuis blijft groeien.

    https://www.eden-park.com/









    21-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Panasonic: Ultra short lcd projector

    Panasonic introduceert Ultra Short Throw CMZ50 LCD projector

     

    Grote beelden met minimale schaduw op zeer korte afstand, ideaal voor helder LED verlichte ruimtes zoals in het onderwijs, bij bedrijven en in de entertainment sector. Panasonic Connect Europe kondigt de PT-CMZ50 LCD-projector aan die is ontworpen om grote beelden te projecteren vanaf ultrakorte afstanden met minimale schaduwvorming, eenvoudige installatie en makkelijke bediening. Deze 5.200lm Ultra Short Throw projector kan op slechts 1 cm van het projectiescherm worden geïnstalleerd en toch uitstekende beelden weergeven, zelfs onder helder licht en in uitdagende installatieruimtes. Daarmee is de projector ideaal voor gebruik in klaslokalen en vergaderzalen, evenals uitgaansgelegenheden zoals musea.

    De CMZ50-projector levert 80-inch beelden al vanaf ongeveer 1 cm, zodat presentatoren vol vertrouwen kunnen spreken zonder zich zorgen te hoeven maken over schaduwen op het scherm of verblind te worden door licht van de lens, en dat deelnemers zowel op locatie als op afstand een duidelijk beeld krijgen van de projectie. Om doorheen helder licht te breken zorgt de laserlichtbron van de CMZ50 voor 5.200lm met 3.000.000:1 Dynamic Contract, terwijl een soepele WUXGA-resolutie fijne tekst gemakkelijk leesbaar maakt. Nu breedbeeldformaat steeds gebruikelijker wordt, ondersteunt de projector 2560x1080 (21:9) en 3240x1080 (27:9) ingangssignalen alsook 4K-ingangssignalen, waardoor hij ideaal is voor videoconferentieruimtes met oplossingen zoals Microsoft Teams Rooms.

    Gemakkelijke plafond- en wandmontageopties maken deze draagbare projector eenvoudig overal te installeren. In uitdagende installatieposities kan het beeld digitaal ±10% V/H worden verschoven en op het scherm worden afgestemd via de afstandsbediening met behulp van functies zoals Digital Zoom Extender en Image Shift. Na de installatie kan de focus ook eenvoudig worden aangepast met behulp van de afstandsbediening.

    Presentatoren hoeven niet te wachten tot de projector is opgewarmd. Beelden verschijnen na ongeveer een seconde na het inschakelen, terwijl een CEC-commando van compatibele HDMI™ het toestel inschakelt en content vanuit een aangesloten apparaat automatisch wordt weergegeven. Een HDMI™-uitgang is inbegrepen voor aansluiting op een tweede projector. Voor draadloze projectie werkt de projector met Panasonic's Wireless Presentation System PressIT en de AJ-WM50 Series Wireless Module.

    Voor duurzaam en betrouwbaar gebruik verbetert het nieuwe hoogrenderende optische blok van de CMZ50 de efficiëntie van aantalwatt per lumen met ongeveer 25% ten opzichte van vergelijkbare op lampen gebaseerde short-throw modellen, en de lichtbron en het filter hebben 20.000 uur geen onderhoud nodig, waardoor kosten, afval en werktijden worden verminderd. De Panasonic CMZ50 staat gepland voor release in Q2 van 2023.       





    21-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knallende line-up voor de zomer

    ArtSound brengt draagbare tunes naar iedere party

     

    » NIEUWE PORTABLE SPEAKERS: PWR01, PWR02 EN PWR03

    Tijdens de koudere wintermaanden dromen we (niet zo) stiekem al van een deugddoende en über-Belgische zomer. Denk urenlange barbecues, drukbezette treinritten naar de Kust en, niet te vergeten, de knallende festivals waarvoor ons kleine land internationaal gekend is. Belgische geluidskenner ArtSound wacht niet tot de eerste hittegolven en presenteert alvast een spectaculaire en betaalbare line-up voor een zomers geluidsfeest. Met de nieuwe draagbare speakers – de PWR01, -02 en -03 – knal je de zomer in met geluidskanonnen van jewelste, voor een nostalgisch festivalgevoel altijd en overal.

    The life of the after party

    Wanneer de laatste artiest op een zwoele festivaldag zijn set afsluit, wordt het feest verdergezet buiten de weide. De nieuwe portables van ArtSound garanderen muziek, vertier en goed gezelschap anywhere, anytime. Met hun minimaal gewicht en handige draagriem neem je de speakers namelijk moeiteloos mee. Het waterdichte design voorziet dan weer een extra laag bescherming tijdens uitbundigere after party’s. De drie formaten PWR01, -02 en -03 komen in twee verschillende kleuren: een klassiek zwart of funky blauw. Met de nieuwe PWR-speakers creëer je telkens een uniek feest, op de maat van je eigen ritme.

    Clear the dancefloor

    Leef je uit en gooi je haren los op de noten van je favoriete lied – op de festivalweide jammer genoeg zonder al te veel ruimte. Deze zomer vermijd je dankzij ArtSound ongemakkelijke, krappe menigtes. De krachtige geluidsstromen van de PWR01, -02 en -03 reiken 360°, waardoor je vanuit elke hoek kan genieten van de bonkende bass. De unieke TWS-technologie zorgt er bovendien voor dat je meerdere installaties of portables kan verbinden, voor oorverdovende muziek als cocon rondom. De ingebouwde LED-lichten van de speakers doen hier nog een schepje bovenop en maken van je at-home party een knaller van festival formaat.

    Specificaties PWR01, PWR02, PWR03 : Draadloos Bluetooth 5.0 - Voeding USB-C (DC 5 V ±0.5/2A) - Verlichting LED – 3 thema’s - Vermogen PWR01: 16 W - PWR02: 25 W - PWR03: 30 W - Bereik PWR01: < 20 m - PWR02: < 40 m - PWR03: < 50 m - Afmetingen PWR01: 84 x 95 mm - PWR02: 73 x 191 mm - PWR03: 88 x 220 mm - Gewicht PWR01: 0,328 kg - PWR02: 0,545 kg - PWR03: 0,700 kg - Batterij PWR01: duur 12 uur - PWR02: duur 14 uur - PWR03: duur 10 uur - Extra functies Handsfree bellen, enkel bij PWR01 en PWR02 - Woofer 3,58”, enkel bij PWR03 - Prijs PWR01: €49,99 - PWR02: €79,99 - PWR03: €119,99









    20-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lee Cooper

    houdt je warm met het klassieke ruitjespatroon

     

    Als er één patroon is waarvan we zeker zijn dat het elk seizoen terugkomt, dan is het zonder twijfel plaid. Dit motief heeft een heel lange geschiedenis, en staat bijna synoniem met Schotland, maar slaagt er deze winter in om de catwalks volledig te veroveren. Het is een motief dat perfect bij iedereen past, geschikt is voor elke leeftijd, én voor quasi iedere gelegenheid. Als je een opvallend item wil kopen dat vele jaren meegaat, dan is plaid dus your go-to! Als denimpionier is Lee Cooper ook een trouwe liefhebber van dit fashionable patroon, en dit seizoen komt het merk weer met verschillende items voor iedereen in het tijdloos motief.

    Het ruitjespatroon maakt gebruik van eindeloze combinaties en kleuren, wat zorgt voor een veelzijdig patroon waarmee je eindeloos kan combineren. Of je nu kiest voor een full plaid look, het combineert met contrasterende prints, of het gewoon gebruikt om je outfit een leuke touch te geven, het ruitjespatroon werkt altijd. Mix en match zoveel je wil, en als je toch nog wat twijfels hebt over hoe je jouw items moet stylen, no worries! Wij hebben alvast enkele leuke looks voor jou op een rijtje gezet.

    Shacket

    Iedereen kent wel de befaamde shacket. Shirt? Jacket? It can be both! Het is in ieder geval niet officieel winter geweest als de shacket niet naar boven werd gehaald. Draag je plaid hemd open over een T-shirt of trui en creëer zo een stoere look met een opvallende toets. Gooi er nog een leuke jeans onder om het plaatje compleet te maken.

    Layer It Up

    Tijdens de koudere wintermaanden zijn laagjes de way-to-go. We lopen constant van binnen naar buiten, hebben het ineens veel te warm, dan weer veel te koud… Gooi een ruitjeshemd over een neutrale coltrui en combineer het met een klassieke jeansbroek, en ga met easy layers de deur uit. Een ruitjeshemd zorgt voor een moeiteloze, casual look die toch put-together oogt.

     

     





    19-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regent Seven Seas

    upgrades en extra luxe op meer dan 400 cruisereizen wereldwijd

     

    Met het programma ‘Upgrade Your Horizon’ boeken reizigers voor dezelfde prijs een suite tot twee klassen hoger op cruisereizen tot en met mei 2025, plus een verlaagde aanbetaling van 10%

    Regent Seven Seas Cruises® lanceert vandaag het programma Upgrade Your Horizon dat gasten laat profiteren van een kosteloze upgrade van hun accommodatie tot twee categorieën hoger - tot het niveau van een penthouse suite - bij reserveringen gemaakt tussen 9 januari en 31 maart 2023 en voor cruisereizen tot en met mei 2025.

     Compass Rose - Seven Seas Splendor: Upgrade Your Horizon is van toepassing op een royale selectie van 404 cruises met als reisgebieden Afrika, het Arabisch Schiereiland, Alaska, Azië, Australië en Nieuw Zeeland, de zuidelijke Pacific, Canada en New England, het Caraïbisch gebied en het Panamakanaal, het Middellandse Zeegebied, Noord-Europa en Zuid-Amerika. Regent Seven Seas Cruises biedt ook genereuze kortingen tot 40 procent op geselecteerde reizen.

    “We zijn trots op het niveau van luxe en comfort dat we onze gasten kunnen bieden aan boord van 's werelds meest luxueuze vloot, wanneer we hen naar de interessantste havens van de wereld brengen,” aldus Andrea DeMarco, president van Regent Seven Seas Cruises. “Regent's ongeëvenaarde aantal stafleden per gast garandeert het allerhoogste serviceniveau aan boord. Tel daarbij onze uitzonderlijk ruime accommodaties - het zijn allemaal suites met vrijwel altijd een privé-balkon -, onze geweldige keukenbrigade en de intensieve inclusieve excursieprogramma's en het is geen wonder dat onze gasten onvergetelijke herinneringen overhouden aan iedere reis die ze maken met Regent.”

    Met Upgrade Your Horizon kunnen gasten zichzelf trakteren op nog ruimere suites en bijbehorende voordelen zoals - vanaf het niveau Concierge suite - een inclusieve hotelovernachting op de avond voorafgaande aan de cruise, of - vanaf het niveau Penthouse suite - een uitgebreid pakket services inclusief een persoonlijke butler.

     Superior Suite - Seven Seas Splendor = N.B.: Reizen in de categorieën World Cruises en Grand Voyages kunnen niet worden gecombineerd met de aanbieding Upgrade Your Horizon.

    Aan ieders horizon gloort een upgrade!

    Upgrade Your Horizon geeft reizigers de kans om te genieten van nog luxere suites en in-suite services op 404 verschillende reizen tot en met mei 2025. Regent’s luxemenu wordt steeds verder uitgebouwd zodat gasten compleet relaxed kunnen genieten van hun comfortable cruisevakantie: hun boeking is inclusief alle landexcursies, gastronomisch tafelen in een ruime keuze aan specialiteitenrestaurants en buitenterrassen, de mooiste wijnen en dranken, een dagelijkse aangevulde minibar in de suite, entertainment, ongelimiteerde internettoegang en ook alle wasserijdiensten, fooien en taxidiensten zij inbegrepen.

    Regent Seven Seas Cruises zet hieronder graag een aantal bijzondere cruises binnen het aanbod Upgrade Your Horizon in de spotlights. Het complete overzicht kan worden gevonden via RSSC.com/upgrade-your-horizon.

    Noordelijk Europa

    Spotlight on Fabergé - Seven Seas Splendor® - Londen - Stockholm

    13 juni 2023 – 10 nachten

    De Spotlight on Fabergé-cruise brengt gasten naar Noorwegen, Denemarken, Zweden, Duitsland, Estland en Finland tijdens een fascinerende reis met keuze uit dertig verschillende inbegrepen landexcursies. Er wordt aangemeerd in de havens van Kristiansand, Kopenhagen, Gothenburg en Kiel aan het Noord-Oostzeekanaal, 's werelds drukst bevaarde niet-natuurlijke vaarroute. Daarna volgen de adembenemende uitzichten van de Baltische Zee met bezoeken aan Tallinn, Helsinki en eindbestemming Stockholm. In het Zweedse Gothenburg zijn Nederlandse invloeden herkenbaar in de vele puntgevelhuizen en kanalen, terwijl de binnenstad van Estlands belangrijkste havenplaats en hoofdstad Tallinn een keur aan UNESCO-erfgoed biedt zoals oude kloosters, kerktorens en gildehuizen.

    Het Middellandse Zeegebied

    Andalusian Traditions - Seven Seas Mariner® - Barcelona - Lisbon

    23 juli 2023 – 10 nachten

    Deze elfdaagse cruise rond de zuidkust van het Iberische schiereiland doet ook de eilanden Lanzarote, Gran Canaria en Tenerife aan. Bij de reis kan uit 67 inbegrepen landexcursies worden gekozen zoals de bezichtiging van het Alhambra in Granada, het majestueuze UNESCO-werelderfgoed in Andalusië. Ook hogelijk gewaardeerd zijn het bezoek aan de zeelagune El Charco de San Gines bij Arrecife op Lanzarote en de excursie naar de fascinerende 800 jaar oude banyanboom in de Tuinen van Mendoubia in het Marokkaanse Tanger.

     Charco de San Gines, Arrecife (Lanzarote) – Alaska - Otters, Bears & Bald Eagles Seven Seas Explorer® - Seward - Vancouver

    30 augustus 2023 – 7 nachten

    Een reis langs het land van de goudzoekers met zijn vele totempalen en andere inheemse objecten, en ook een tocht die een onvergetelijke kijk biedt op de gigantische reikwijdte van de Hubbard Gletsjer. De Otters, Bears & Bald Eagles-cruise biedt keuze uit in totaal 56 inclusieve landexcursies, zoals naar Sitka, Skagway en Ketchikan, betoverende, historische havenstadjes in Alaska.

    Azië

    Adventure in Asia

    Seven Seas Explorer® - Tokyo (Yokohama) – Tokyo - 31 oktober 2023 – 11 nachten

    Ervaar de verbijsterende kleurenpracht van Japan in de herfst tijdens deze rondreis vanuit Tokyo met bezoeken aan onder meer Kyoto, Hiroshima en Beppue. Nieuwe ervaringen in overvloed tijdens deze cruise, die 38 inbegrepen landexcursies telt om uit te kiezen. Zo kunnen gasten een bezoek brengen aan het Peace Memorial Park in Hiroshima, een rituele theeceremonie bijwonen in het Zuid-Koreaanse Busan en een bijzonder bad nemen in een van de grootste hete bronnen - onsen - in kuurstad Beppu.

     Hiroshima, Japan

    Canada & New England - Moonlight over Quebec - Seven Seas Grandeur® - New York - Montreal

    9 september 2024 – 11 nachten

    Deze reis aan boord van Regent’s nieuwste schip, de Seven Seas Grandeur, is inclusief een menu van  maar liefst 68 inbegrepen landexcursies. Vanuit vertrekhaven New York wordt eerst gestopt in Newport, Boston en Bar Harbor en daarna volgt het Canadese zeegebied met een tocht door de Sint-Laurensbaai. Hoogtepunten: een bezoek aan de weelderige herenhuizen van Amerika's rijkste tycoons uit de Gilded Age (eind 19e eeuw) in Newport en het pittoreske dorpje Saguenay met zijn fjord. Er zijn verder veel buitenactiviteiten mogelijk zoals wandelen, walvisspotten en een tocht met een speedboot door het schitterende landschap.

    Afrika

    Celebration in South Africa - Seven Seas Splendor® - Kaapstad - Kaapstad

    21 december 2024 – 15 nachten

    Deze boeiende cruise is inclusief keuze uit 21 landexcursies waaronder een bezoek aan Robbeneiland, het gevangeniseiland waar de beroemde anti-apartheidsleider Nelson Mandela vastzat. Ook indrukwekkend is een safari in het Hluhluwe-Imfolozi Park in KwaZoeloe-Natal, waar gasten oog in oog kunnen komen te staan met vrij rondlopende dieren als leeuwen, luipaarden en olifanten.

    Australië & Nieuw-Zeeland

    Beautiful New Zealand Fjords - Seven Seas Voyager® - Sydney - Auckland

    28 januari 2025 – 14 nachten

    Een zonnige reis in zomers down under aan boord van The Most Luxurious Ship Ever Built™, Seven Seas Explorer. De cruise Beautiful New Zealand Fjords begint in Sydney en doet eerst Melbourne, Geelong en Burnie aan. Dan wordt de Tasmanzee overgestoken met als doel het spectaculaire fjord Milford Sound. Het landexcursieprogramma biedt keuze uit 49 inbegrepen uitstappen zoals een bezoek aan het Healesville Sanctuary in Melbourne met inheemse Australische dieren zoals kangoeroes, koala's en wallaby's. In de Nieuw-Zeelandse Canterbury Plains kan het filmdecor van Lord of the Rings worden bewonderd, en in Napier een bezoek worden gebracht aan de Mission Estate Winery, Nieuw-Zeelands oudste wijnbedrijf.

    Zuid-Amerika

    South America and the Great White Con - Seven Seas Splendor® - Santiago (San Antonio) - Buenos Aires

    12 februari 2025 – 19 nachten

    Met deze sensationele, bijna drie weken durende cruise, trakteren reizigers zichzelf op het mooiste natuurschoon dat Zuid-Amerika heeft te bieden. Ze spotten in Chili de zwarthalszwaan en misschien zelfs de zeldzame Andescondor, en zullen in de Laguna San Rafael overdonderd zijn door een buitenaards ogende zeventig meter hoge ijsmuur in dit UNESCO-biosfeerreservaat. In totaal is er uit 33 inclusieve  landexcursies te kiezen, welke reizigers laten kennismaken met alle imponerende landschappelijke en natuurlijke rijkdommen op dit zuidelijke werelddeel.

     

     

     









    18-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 badmodetrends

    Banana Moon SS23 collectie

    De eerste zonnestralen breken nog maar net door de wolken en we zijn al volop aan het dromen over de warme zomerdagen die eraan staan te komen. Kan jij ook niet wachten? Begin dan alvast met een nieuwe bikini of badpak uit te kiezen, want een goede voorbereiding is het halve werk. De must-haves deze zomer gaan van strappy bikini's met cut-out details tot simpele, elegante badpakken. Met deze zeven badmodetrends ben jij helemaal klaar voor een zwoele zomer.

    1. Kleur! Kleur! Als er één trend is die deze zomer zal domineren, dan is het kleur. Hoe feller, hoe beter. Deze fleurige stuks toveren instant een glimlach op je gezicht.

    2. Ingesnoerd : Fijne bandjes aan zowel de bikinitop als bikinibroek zorgen voor een vrouwelijke touch aan je favoriete swimwear. Deze bikini's vormen een sensueel modestatement, maar opgepast voor awkward tanlines.

     3. I like it Picasso : Asymmetrische kledij zien we al enkele jaren op de achtergrond dartelen, maar deze zomer is hét moment officieel aangebroken om te pronken met beachwear in een opmerkelijke cut. One-shoulder tops en asymmetrische cuts worden ongetwijfeld jouw favoriete items.

    4. Material matters : Als het op stoffen aankomt, zien we meer texturen en nieuwe materialen op de voorgrond treden. Scrunch, crochet of ribstof geven je look net dat tikkeltje meer.

    5. De perfecte print : Leuke prints zorgen voor een swimwear look die wat meer opvalt. Ditsy floral patronen en retro gingham ruitjes zullen deze zomer de kustgebieden veroveren.

    6. Eenvoud siert : Een eenvoudig maar veelzijdig stuk is het klassieke badpak. Glamoureus op het strand én als top.

    7. Dromen in zwart-wit : Hoewel felle kleuren niet weg te denken zijn deze zomer, kan je natuurlijk nooit fout gaan met klassieke zwarte of witte badmode. In een speciale stof, met een cut-out of in samenspel met één van de andere trends hierboven, zorgen voor een winnende combinatie











    17-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New year, new LolaLiza!

     

    Dress like you: LolaLiza in een nieuw jasje

    Bij een nieuw jaar horen goede voornemens en dat weet ook LolaLiza. Het Belgische modelabel viert het begin van 2023 met een stralende collectie en steekt ook hun eigen merk in een nieuw en fris jasje. LolaLiza, dat al jaren vrouwen in de spotlight zet, wil hun kleurrijke collecties nu ook vertalen naar een fleurige branding, die helemaal in teken staat van you. De gloednieuwe slogan luidt heel toepasselijk Dress like you. Dat belooft! Hieronder alvast een aantal van onze favoriete outfits om het jaar feestelijk mee in te luiden.

    Dress like you

    Het is bewezen, felle kleuren geven je mood een - soms hoognodige - boost en één ding is daarbij zeker: van deze nieuwe LolaLiza collectie worden wij vrolijk. Een kleurrijke powersuit, knusse jurk en originele trui staan op onze wishlist voor 2023 en vergemakkelijken de overgang naar warmer weer. Kwalitatieve materialen, goede pasvormen en eigenzinnige details kenmerken deze collectie vol must-haves. Waarin voel jij je helemaal jij?











    16-01-2023 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!